Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo SMF  Poland Sp. z o.o.

Opinie o SMF Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SMF Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Makasin - 2015-02-22 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.Jestem z Ukrainy.
Przyjeżdżał Pan z tej firmy i proponował pracować jako programista CNC. Zgodziło się przyjechać 30 osób, ja jade we wtorek(24.02.2015), pozostali chłopaki za miesiąc. Co na mnie czeka tam jeżeli ja przyjadę? Przeczytałem opinię i mam już sumienia.
Jeżeli co proszę napisać na maila student374alex@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-30 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rudy już jest na wylocie.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-31 10:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Znajdzie się kolejny donosiciel. Wylot rudego niczego nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-30 03:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Donosiciel, no doprawdy ciekawe. Powiedzcie mi w takim razie na co robią te donosy, że Wam tak to przeszkadza? Może warto by pracować rzetelniej, to donosy znikną.
zdjecie uzytkownika
poszukujaca - 2015-07-02 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto zacząć tam pracę w biurze?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-07-06 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy warto zacząć tam pracę w biurze? NIE WARTO!!! Ani w biurze ani w żadnym innym dziale.
zdjecie uzytkownika
tela - 2015-07-22 23:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pytania czy warto niestety odpowidzi jak widac od razu negatywne, tylko dlaczego niby ma to fizycznie i psychicznie wykonczyc bo wziac nie rozumiem? hmm. ja mimo tych nieuzasadnionych opii zlozylam aplikacje na stanowisko ksiegowej, mamduze doswidczenie w tym a tutaj oferuja stabilne zatrunienie o umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
zuat - 2015-07-23 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście nie polecam pracy w tej firmie osobom o słabych nerwach i ambitnym. W całej spółce brakuje jakiegokolwiek zarządzania, a nie wspomnę o jakimkolwiek systemie zarządzania na produkcji. Prezes niby wykształcony, wiedzę ma niesamowitą i pomysły, jednak brakuje mu wiele do dobrego zarządzania, szczególnie personelem.Wiadomo, warto zobaczyć samemu, może warto na przeczekanie podjać tam pracę, jednak bez ambicji. Dobrze ktoś napisał wcześniej - nie można być mądrzejszym od "góry". Wynagrodzenia na czas, wysokość - zależy od kwalifikacji i doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
miriam2513@wp.pl - 2015-07-27 17:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście pracowałam w Firmie SMF Poland, czytam te wszystkie wpisy i tak naprawdę dziwię się tym osobom co opisują jak im w firmie było źle, ale dalej chcą pracować. Ja mogę stwierdzić że praca w tej firmie dawała mi satysfakcję i różnorodność ciekawych tematów, Firma ma działania o szerokim zakresie i daje możliwości w zdobywaniu dobrej praktyki.To że nie pracuję, to zasługa osób zawistnych i lizusów, być może że ich też już niema, nie wiem. Ale mogę stwierdzić że pozytywnie wspominam firmę, i wiele wiele osób.Życzę dobrego
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-04 12:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [tela - 2015-07-22 23:22:53]:
Składając tam aplikację miałam bardzo podobne odczucia do Pani. Miałam też informacje z pewnej ręki jakie są tam warunki pracy. Niestety chciałam przekonać się sama i wierzyć mi się chciało, że jest to możliwe. Po tygodniu od rozpoczęcia pracy zaczęłam poszukiwania nowej. To był koszmar, który przypłaciłam załamaniem nerwowym. W tamtym czasie w księgowości pracowało 6 osób. Nie raz widziałam jak dziewczyny płakały. Nie obywało się bez wyzwisk. Robienia rzeczy, które absolutnie nie należały do ich obowiązków. Fałszowaniu dokumentów, tłumaczeniem się z zaległości w płatnościach itp. Jeśli ktoś ma ochotę na tego typu doświadczenia to warto. Ale jeśli ktokolwiek ma do siebie i swojego zdrowia szacunek - omijajcie to miejsce szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
bog - 2015-08-22 20:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To faktycznie praca tam w księgowości pewnie nie należała do najprzyjemniejszych z tego co piszesz, ale np. specjalista do spraw exportu to już chyba mogłoby być ok. Wynagrodzenie piszą że jest stałe, ale jest też premia za osiaganie celów. Tylko trzeba mieć doświadczenie zawodowe w sprzedaży, minimum dwa lata.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-09-01 12:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i jestem po rozmowie..... specjalista ds. sprzedaży eksport
ogolne wrazenie - strata czasu...

Na dzień dobry oczekiwanie 15 minut na rudego półgłówka ( dlaczego półgłówek o tym później)
dlaczego rudy - bo rudy to widać a że żadnych dodatkowych informacji nie uzyskałem kim jest , co robi w firmie , za co odpowiada czy choćby jak się nazywa to będę nazywal go rudy.

Rudy jak już się pojawił stwierdził, że nie może znaleźć mojego cv ale to nie szkodzi... a dlaczego nie szkodzi ? Bo rozmowa zaczyna się od tabliczki mnożenia:) 6*8 , 7*8 , 6*6 itp. Potem zorientował się chyba , że w końcu mam być handlowcem, więc zapytał jaki mam doświadczenie. Po wysłuchaniu co mam do powiedzenia , zadał pytanie.. Zdziwiłby się ktoś jeżeli myślał, że pytanie było związane ze sprzedażą lub doświadczeniem zawodowym. Pierwsze pytanie jakie padło to.... , tak znowu matematyka:) Cegła i 3/4 cegły waży kilogram, ile waży cegła? Według moich wyliczeń cegła ważyła 4*0.1428 czyli 0.57 kg.
Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że nie mam racji. Rudy w ogóle był zaskoczony jak mi to wyszło , przecież źle liczyłem. a ludzie po budowlance nawet nie mają problemu żeby to rozwiązać...
Na moją prośbę żeby w takim razie podał wagę cegły, powiedział że nawet nie wie ale policzy:) i tak policzył poskracał ułamki i wyszło :D Ktoś zgadnie ile??
Otóż 1 i 3/4 cegły waży kg , natomiast według półgłówka cegła waży 4 kg. Nawet mi to rozrysowywał:D przytaknąłem na jego wynik i na tym zakończyliśmy rozmowę.

0.53 + 0.47 = 1kg Made mY DAY
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-09-01 15:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ciekawe, mniej waży więcej:)
zdjecie uzytkownika
Żenja - 2015-09-15 12:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-02-19 07:51:19]:
Obecnie pracuje ok 40-50 osób z Ukrainy
zdjecie uzytkownika
papaja - 2015-09-15 20:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozbawiła mnie informacja Artura :) Jakiś czas temu również byłam tam na rozmowie - stanowisko jedno z biurowych. Również osoba mnie rekrutująca nie okazała jakiejkolwiek czy szacunku, nie przedstawiając się. Rozmowa rozpoczęła się od pytań z matematyki (tabliczka mnożenia itp.), o to jaką uczelnię skończyłam (w ręku miał CV), o to jaką miałam średnią na studiach, no i oczywiście słynne pytanie z cegłą. U mnie pytanie brzmiało "Cegła waży 1kg i 3/4 cegły. Ile waży cegła?". I rzeczywiście wychodzi 4kg. Szkoda, że rudy nie mógł Ci pytania poprawić. Ogólnie wrażenie bardzo złe na mnie ta cała rozmowa wywarła. Później miałam rozmowę z prezesem - tzn. w chwili rozmowy nie wiedziałam kto to, bo również się nie przedstawił. Także rozmowwa o tabliczce mnożenia, nic ciekawego poza tym. Starałam się podjąć rozmowę na tematy dotyczące mojego stanowiska - nie dało się, ponieważ nie było z kim sensownym. Ogólny klimat na minus. Nie dziwię się, że szukają pracowników poza wschodnią graniczą.
zdjecie uzytkownika
noe - 2015-09-22 00:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kurcze, no faktycznie nie za ciekawie taka rozmowa wyglądała @papaja, mam nadzieje, że teraz coś się zmieniło na lepsze w tej firmie jednak. Czekam na Wasze komentarze odnośnie pracy u nich, bo rozumiem, ze nie każda rozmowa wygląda tak jak opisał to @papaja.. ciekawy jestem bardzo jak teraz to wygląda, podobno jest nowy rekruter.
zdjecie uzytkownika
kuli - 2015-09-22 10:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety każda jest taka rozmowa. A po niej tydzień próbny po którym mogą Cb zwolnić bez żadnej konkretnej przyczyny.
zdjecie uzytkownika
mysliwy - 2015-10-08 17:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety kazda rozmowa jest taka sama ,dokąd Zaborski będzie ją przeprowadzał to człowiek który niema własnego zdania tylko wytyczne taty
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-10-18 17:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście odradzam pracę w tej "firmie". Zarobki tragiczne, nadgodziny nie płatne, atmosfera jeszcze gorsza. Szkoda nerwów i straconego czasu. Prezes zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy. Chociaż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, ale tylko i wyłącznie na krótki okres czasu.
zdjecie uzytkownika
CNCmaniak - 2015-10-19 17:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie beksylale, aktualnie pracuje w firmie i jestem bardzo zadowolony, negatywne opinie wystawiają tylko studenty ktorym sie wydaje ze majac papierek beda zarabiali po 3,5 kola pierdza przytym w stolek..... Prezes inwestuje w pracownikow szkoli nawet od podstaw na dane stanowisko zarobki adekwatne do umiejetnosci co prawda zaczyna sie od przyslowiowego minimum ale ja osobiscie w pol roku dozucilem do poli 1/2pensji. Atmosfera w pracy rewelacyjna ten kto pracowal gdziekolwiek indziej na lubelszczyznie ten wie, pozdrawiam potencjalnych pracownikow
zdjecie uzytkownika
student - 2015-10-22 04:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze to słyszec, czyli jak rozumiem w SMF dostałbym minimalna krajową i potem musze pracować, by dostac podwyzke, po pół roku jest szansa na 1800, tak? Co do tych szkoleń, to rzeczywiście często się takie odbywają, czy raczej sporadycznie? Może te szkolenie to dzieki ludziom, co juz pracują, żeby od niech się uczyć.
zdjecie uzytkownika
paseratti - 2015-11-04 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Napiszę po łebkach bo nie sposób.
Firma śmieć!
Pracuję ze dwa lata (nie wiem jakim cudem), nie mam jeszcze pełnej normalnej umowy, papier mam na minimalną + parę groszy pod stołem (nie jestem w tej kwestii wyjątkiem, dużo tak bierze).
Poziom elokwencji prezesa i kierownika najlepiej opisać cytując maile typu: przyjść teraz", "omówić", "za drogo - negocjować", albo zza biurka podczas wychodzenia z firmy "chono tu" a potem magiczne "przy czym" oznaczające czym się teraz aktualnie zajmujesz pracowniku. Wychodząc o 14 komenda "chono tu" oznacza także, że będzie się siedzieć u prezesa z godzinę i omawiać sprawy po godzinach oczywiście za darmo.
Głównym zadaniem kierowniczyny (rudy z obszarów wiejskich przefarbowany, albo przyjaśniony na blond) jest chowanie się przed pracownikami jak coś chcą i łażenie za mater szefem i przytakiwanie. Następne hobby kierownictwa to odrzucanie wniosków urlopowych bez podania przyczyny.
SMF na pracownikach stara się zarobić jak najwięcej poprzez kary pieniężne bez pouczeń. Mydło w łazienkach z butelek po cisowance 0,5 litra i z dziurką w korku, ręcznik - spodnie, a żeby nie było zbyt kolorowo to mydło rozrabiane wodą bo rzadkie jak nie wiem.
Piękne są też wyjazdy, wysyłają pracownika gdzieś do ciapaków, żadnej szczepionki nie zapewniają, dostaje się za 2 tyg delegację +200 do pensji i tyle, często nawet kasy na wyjazd za mało dadzą i problem bo trzeba ze swoich.
Nadgodziny rzadko kiedy płatne a i odebrać też problem.
A komentując CNCmaniaka (podstawiony?), u was na produkcji to się włoży detal i siedzi parę godzin dłubiąc w telefoniem aż się zrobi potem zmiana i od nowa, ewentualnie ten sam detal jeszcze raz, to co Ty wiesz o całej firmie. A wasze szkolenia wyglądają tak, że starszy stażem pokazuje młodszemu jak wsadzić ten detal i włączyć, żeby się robił. Starczy na dzisiaj, cdn...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-06 23:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [student - 2015-10-22 04:02:53]:
Fajnie, że dałeś radę podwoić swoje 600zł w pół roku.

szkolenie?kto Cię szkolił? na cnc uczą się na setnym rozwalonym detalu.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-06 23:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CNCmaniak - 2015-10-19 17:18:10]:
miało być do ciebie
zdjecie uzytkownika
dawnotemu - 2015-11-07 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [paseratti - 2015-11-04 16:41:51]:
Świetnie opisałeś zachowania tam panujące, zarówno prezesa, jak i rudego. Rudy mnie szczególnie bawił swoim zachowaniem. Po jakimś czasie zostałam poinformowana, że wszelkie kwestie - od finansowych po urlopowe mam z nim uzgadniać. Przeraziło mnie to bardzo. Jak się go zawołało, to zawsze krzyczał, że potem przyjdzie i już go nie było. Jak w końcu udało się go dorwać, to nie bardzo rozumiał co się do niego mówi (z braku kompetencji)- ale powiedzmy, że miał decydować. Następny prezes-śmieszek. Kazał operować tylko kwotami, nie było innego sposobu na rozmowę. Tabelki musiałam mu poprawiać 15 razy, bo mu formatowanie nie odpowiadało - choć treść taka sama. Kolejne co mnie wpieniało - konieczna decyzja "na już", aby działać - rudy ucieka, a prezes mówi, że "nie teraz" i że najpierw do rudego. A po 3 godzinach woła i opi***ala, że coś nie ruszone. Całkowity brak profesjonalizmu. Aby tam pracować trzeba mieć stalowe nerwy i umiejętność zdystansowania się. Lubiłam rozmowy ze starszymi pracownikami - z wielkim dystansem dawali rady jak nie zwariować. Jedną pamiętam do dziś - nigdy nie pokazuj, że masz w czymś większą wiedzę od rudego albo prezesa, nie wychódź z inicjatywą bo rudy cie zje a potem prezes wywali. Także, rozwoju to tam nie ma żadnego. A to, że starszy pracownik nauczy obsługi maszyny czy montażu - to nie jest rozwój. Z księgowości ludzie odchodzili co rusz-można się łatwo domyślić dlaczego.
Dodam, że za moich czasów było sporo osób, które marnowały swój potencjał. Również forma marnuje swój potencjał bo jest źle zarządzana. Jednak prawda taka, że póki mamy runek pracodawców, SMF będzie rósł w siłę.
zdjecie uzytkownika
noe - 2015-11-09 00:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze teraz szukają ludzi na stanowisko chemik - technik tylko, ze szukają konkretnie na świdnik. Oferta jest jeszcze z zeszłego miesiąca i chyba trudno im kogoś znaleźc, patrząc po wymaganiach pewnie nie każdy się nada, spore doświadczenie jest wymagane z tego co widze, ale oferuja umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
M i K i E - 2015-11-10 16:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie są matryce Panie prezesie????!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
idel - 2015-11-11 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że osoba, która nie ma zamiłowania do takich rzeczy po prostu w firmie się nie odnajdzie, warto to mieć na uwadze.
zdjecie uzytkownika
tela - 2015-11-13 14:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no patrz @noe gdzies mi ta oferta umknela ale super ze oferuja umowe o prace, to jest dosyc istotne teraz
zdjecie uzytkownika
woliii - 2015-11-15 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@noe - dla mnie idealnie, że jest umowa o pracę, ale jak duże potrzebne jest doświadczenie? Sporo to wcale nie oznacza, że jakieś nadzwyczajne, bo po prostu chcą profesjonalistów.
zdjecie uzytkownika
KaEm - 2015-12-01 20:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nie ma to jak laski z smf .... Romanse zajebiste , masz żonę nie ma problemu....
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-12-03 17:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [KaEm - 2015-12-01 20:59:46]:
myślę , że powinniście się zająć jednak bardziej tym co dzieje się w firmie niż tym kto z kim, kiedy i dlaczego. Akurat to powinno interesować Was najmniej
zdjecie uzytkownika
zawar - 2015-12-08 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz co KaEm(?), nie wiem czy zależy mi na tym żeby cię nie obrazić, ale powiem ci co myślę, a mam wrażenie, że twoja mamusia powinna po prostu wyrzucić ciebie, a zostawić sobie bociana. Tak dla wszystkich byłoby lepiej.
zdjecie uzytkownika
ob - 2015-12-13 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Macie naprawde tematy , opisujcie tematy zwiazane z praca w firmie z warunkami a nie czy jakas daje na lewo czy prawo ,albo czy ktos zonaty bierze. Jak dzieci.......
zdjecie uzytkownika
kingik - 2015-12-13 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal szukają kierownika obróbki skrawaniem i programisty CNC w świdniku, jest ktoś zainteresowany? a może już ktoś z was był u nich na rozmowie, dajcie znać
zdjecie uzytkownika
keler - 2016-01-03 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo to ogłoszenie nie pobyło, bo w tej chwili chyba jest już nieaktualne, prawdopodobnie już kogoś znaleźli na to stanowisko. Firma jest solidna i ludzie często też nie odchodzą.
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2016-02-02 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Czy wszyscy krętacze z zarządu SMF i spółek powiązanych zostali zatrzymani przez policję w piątek, czy ktoś się jeszcze uchował?
zdjecie uzytkownika
Piotruś - 2016-02-03 22:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz czas na nie których pracowników...
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-06 07:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Raczej na wszystkich bo firma istnieć nie bedzie
zdjecie uzytkownika
Róży smak - 2016-02-06 12:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko się rozpadło.... Podobno firma czyści papiery i ogłasza upadłośc. Szkoda no ale za błędy się płaci
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-06 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak sie domyślasz niestety nie wszyscy ale mamy nadzieje ze w toku sprawy im tez się do dupy dobiorą.
zdjecie uzytkownika
Rys - 2016-02-06 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się stało sfm,czemu ją zamknęli?
zdjecie uzytkownika
Mieciu - 2016-02-06 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamkneli już tak szybko ??? Ohhh jaka szkoda co się teraz stanie z niektórymi specjalistami z SMF czy znajdą prace w innym zakładzie gdzie nie liczy sie lizanie tyłeczka ??? ojjj chyba nie ....
zdjecie uzytkownika
Róży smak - 2016-02-06 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to już koniec na pewno ????
zdjecie uzytkownika
Garry - 2016-02-07 00:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli lizodupy itp dupo sprzedajni zostali tak ???? Chociaż teraz wiadomo kim kto jest....
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-07 10:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze nie zamknęli ale powoli sie za to biorą.A niektórzy to tam rękami i nogami beda sie trzymać do samego końca.I donosić jeden na drugiego.
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-07 15:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Codziennie zwalniają po 9 osob czesc odchodzi sama oczywiście madra czesc a reszta matolow zostaje bo naiwnie wierzy ze będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
Vintage - 2016-02-07 21:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A burmistrz miasta tak zachwalal ta firmę ohy i aby to niech teraz nagra kolejny film na YouTube jaki to smf jest wspaniały i dobrze rokujacy :-D. Afer w smf ie pod dostatkiem z tego co czytam od romansów prawie jak na wsk zamiast pracować to bzykaja się po kiblach do przekretow z UE. Oj widać sami specjaliści....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sposób rozmowy odstrasza przed podjęciem tam pracy - wręcz chamski. Poziom rozmowy żenująco niski. Osoba rekrutująca, następnie też prezes - nawet się nie przedstawili. Brakowało pytań o zakres obowiązków, bo tego zakresu nawet nie znali. Pogadanka po angielsku. W zasadzie na rozmowie nie było sposobu dowiedzieć się co dana osoba miała by konkretnie robić.
Pytania: Tabliczka mnożenia wtrącana między normalny dialog, co wydało mi się śmieszne. Zadanie matematyczne do rozwiązania. Pytania ogólne o doświadczenie, studia itp.
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-08 08:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do vintage......akurat paru bardzo dobrych fachowców tam jest tylko ze ci sami sie z tamtad zwalniają.A pare osób nadrabia czym innym np przychodzą rano i pozwalają innych pracuje tam duzo fajnych osob a reszta chca utrzymać miejsce pracy sprzedaje.Pozdrowienia dla brygadzistow:P
zdjecie uzytkownika
James - 2016-02-08 16:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolnili już całą załogę ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SMF Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMF Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert