Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo SMF  Poland Sp. z o.o.

Opinie o SMF Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SMF Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
noe - 2015-11-09 00:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze teraz szukają ludzi na stanowisko chemik - technik tylko, ze szukają konkretnie na świdnik. Oferta jest jeszcze z zeszłego miesiąca i chyba trudno im kogoś znaleźc, patrząc po wymaganiach pewnie nie każdy się nada, spore doświadczenie jest wymagane z tego co widze, ale oferuja umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
M i K i E - 2015-11-10 16:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie są matryce Panie prezesie????!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
idel - 2015-11-11 10:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że osoba, która nie ma zamiłowania do takich rzeczy po prostu w firmie się nie odnajdzie, warto to mieć na uwadze.
zdjecie uzytkownika
tela - 2015-11-13 14:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no patrz @noe gdzies mi ta oferta umknela ale super ze oferuja umowe o prace, to jest dosyc istotne teraz
zdjecie uzytkownika
woliii - 2015-11-15 19:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@noe - dla mnie idealnie, że jest umowa o pracę, ale jak duże potrzebne jest doświadczenie? Sporo to wcale nie oznacza, że jakieś nadzwyczajne, bo po prostu chcą profesjonalistów.
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-12-03 17:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
myślę , że powinniście się zająć jednak bardziej tym co dzieje się w firmie niż tym kto z kim, kiedy i dlaczego. Akurat to powinno interesować Was najmniej
zdjecie uzytkownika
zawar - 2015-12-08 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiesz co KaEm(?), nie wiem czy zależy mi na tym żeby cię nie obrazić, ale powiem ci co myślę, a mam wrażenie, że twoja mamusia powinna po prostu wyrzucić ciebie, a zostawić sobie bociana. Tak dla wszystkich byłoby lepiej.
zdjecie uzytkownika
ob - 2015-12-13 20:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Macie naprawde tematy , opisujcie tematy zwiazane z praca w firmie z warunkami a nie czy jakas daje na lewo czy prawo ,albo czy ktos zonaty bierze. Jak dzieci.......
zdjecie uzytkownika
kingik - 2015-12-13 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal szukają kierownika obróbki skrawaniem i programisty CNC w świdniku, jest ktoś zainteresowany? a może już ktoś z was był u nich na rozmowie, dajcie znać
zdjecie uzytkownika
keler - 2016-01-03 21:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo to ogłoszenie nie pobyło, bo w tej chwili chyba jest już nieaktualne, prawdopodobnie już kogoś znaleźli na to stanowisko. Firma jest solidna i ludzie często też nie odchodzą.
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2016-02-02 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Czy wszyscy krętacze z zarządu SMF i spółek powiązanych zostali zatrzymani przez policję w piątek, czy ktoś się jeszcze uchował?
zdjecie uzytkownika
Piotruś - 2016-02-03 22:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz czas na nie których pracowników...
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-06 07:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Raczej na wszystkich bo firma istnieć nie bedzie
zdjecie uzytkownika
Róży smak - 2016-02-06 12:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko się rozpadło.... Podobno firma czyści papiery i ogłasza upadłośc. Szkoda no ale za błędy się płaci
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-06 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak sie domyślasz niestety nie wszyscy ale mamy nadzieje ze w toku sprawy im tez się do dupy dobiorą.
zdjecie uzytkownika
Rys - 2016-02-06 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się stało sfm,czemu ją zamknęli?
zdjecie uzytkownika
Mieciu - 2016-02-06 22:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamkneli już tak szybko ??? Ohhh jaka szkoda co się teraz stanie z niektórymi specjalistami z SMF czy znajdą prace w innym zakładzie gdzie nie liczy sie lizanie tyłeczka ??? ojjj chyba nie ....
zdjecie uzytkownika
Róży smak - 2016-02-06 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to już koniec na pewno ????
zdjecie uzytkownika
Garry - 2016-02-07 00:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli lizodupy itp dupo sprzedajni zostali tak ???? Chociaż teraz wiadomo kim kto jest....
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-07 10:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze nie zamknęli ale powoli sie za to biorą.A niektórzy to tam rękami i nogami beda sie trzymać do samego końca.I donosić jeden na drugiego.
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-07 15:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Codziennie zwalniają po 9 osob czesc odchodzi sama oczywiście madra czesc a reszta matolow zostaje bo naiwnie wierzy ze będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
swita - 2016-02-08 08:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do vintage......akurat paru bardzo dobrych fachowców tam jest tylko ze ci sami sie z tamtad zwalniają.A pare osób nadrabia czym innym np przychodzą rano i pozwalają innych pracuje tam duzo fajnych osob a reszta chca utrzymać miejsce pracy sprzedaje.Pozdrowienia dla brygadzistow:P
zdjecie uzytkownika
James - 2016-02-08 16:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zwolnili już całą załogę ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-09 17:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co chcesz dać im prace?
zdjecie uzytkownika
James - 2016-02-10 16:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuje kilku lizusów do firmy....
zdjecie uzytkownika
Wadys - 2016-02-11 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieliście już wypłatę za styczeń 2016 ?
zdjecie uzytkownika
Szczelba - 2016-02-12 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie , nie ma wypłaty i nie bedzie pewnie :D
zdjecie uzytkownika
Mefiu - 2016-02-12 21:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co wypisują te bzdury, to są Ci co stracili pracę lub są na włosku, była mowa jak bedzie w firmie na początku, akurat robi się lepiej, wystarczy tylko jedną osobe obalić by ta firma zdobyła rynek. Ale wy dalej krytykujcie, rewelacji nie ma ale no przeciez lepiej uciec i plakac i nazywac pracownikow ktorzy chca ratowac firme lizusami, mam taka sugestie lizac to Wy im mozecie, dziekuje
zdjecie uzytkownika
Admok - 2016-02-17 13:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @Mefiu umowa jest i każdy może ją czytac, niestety społeczeństwo jest przyzwyczajone do tego, żeby wszystko na szybko, żeby nie czytac, a potem narzekać
zdjecie uzytkownika
Pan Bog - 2016-02-19 00:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam was w swojej opiece.....
zdjecie uzytkownika
Szatan - 2016-02-24 05:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I nie wynosic blach z pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wasza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mac!!! aż takie dziady z was???
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-24 10:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy moze ktos powiedziec mi jak wyglada tam praca na tokarce cnc?Chcialem aplikowac tam do pracy ale slyszalem ze jest jakas wredna dziewucha z wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktora wszystkich kosi i lata tylko do dyrektora i kadr zeby ludziom kolo tylka zrobic a sama nic nie robi mam 10 lat doswiadczenia ake nie wiem czy warto z gowniara sie szarpac?
zdjecie uzytkownika
Operejta - 2016-02-24 13:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta gówniara to jedna z pozadniejszych pracowników w tej firmie. Piszą tak nieudacznicy którym się nogą powinela. Znam każdą osobę w tej firmie i akurat na tą osobę najmniej bym narzekał.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-24 16:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahahaha pewnie sama ta opinie wstawila kazdy kto tam pracowal i pracuje narzeka na nia i to baaaaardzo w 9 miesiecy dzieki niej zwolnili 9 osob a i slyszalem ze uprzejmie donosi bo jak sie nic nie robi to trzeba czyms nadrobic moze wypowiedzialby sie ktos kto z nia pracuje badz pracowal?
zdjecie uzytkownika
cnc maniak - 2016-02-26 15:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-02-24 16:23:25]:
pracowqalem z ta osoba jakies 4 miesiace i powiem szczerze ze nie wiem po co ona tam jest ciagle siedzi czyta ksiazki i tylko rozkazuje wiecznie niezadowolona udaje najmadrzejsza nie robi prawie nic dziwne tylko ze nikt tego nie widzi lub widziec nie chce ogolnie nie polecam pracy z ta osoba bo sa to tylko wrzaski nerwy i wyzwiska
zdjecie uzytkownika
miszczu - 2016-02-26 20:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zale sie ludziom zebralo.co piąta osoba w tej firmie jest wkurzajaca ... i co z tego? dluga lista osobistosci szkoda energi na tych ludzi lac na to.
Firma oglosila upadlosc?podobno sporo ludzi pozwalniali. Beda zwijac interes?
zdjecie uzytkownika
Szalony derwisz - 2016-02-28 10:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam po sobocie złom wywieziony??? Zainteresowany wie o co chodzi i co niedługo się będzie działo :-)
zdjecie uzytkownika
GROM - 2016-02-29 01:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanosi się na niezły bajzel...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-06 01:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tutaj nowy, chciałbym wiedziec czy firma jest lojalna i czy mozna tutaj zostac na dluzej, bo po wpisach to troche nie wiadomo co myslec o tej firmie ??? Warto ???
zdjecie uzytkownika
Admok - 2016-03-08 20:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak firma jest lojalna nowy, owszem da się zostać na dłużej, nawet jest to wskazane jeśli chodzi o rotacje to nie jest wysoka, no chyba że trafi się naprawdę ktoś oporny na wiedzę
zdjecie uzytkownika
nasz - 2016-03-15 22:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy wypłata za marzec była ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-18 14:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma lojalna , a ktoś pyta czy wypłata za luty była ??? Admok albo Ty jakąś miłość do tej firmy przeżywasz albo ktoś specjalnie takie głupoty pisze... Ludzie żeby czekać na swoje pieniążki ??? Serio tutaj tak jest z wypłatą ??? Ze nie wiadomo kiedy bedzie ???


A co do kadry to spotkałem może dwóch ludzi co coś wiedzą i to wcale nie z produkcyjnych... także obsada w pracowników fatalna .....
zdjecie uzytkownika
king - 2016-03-20 20:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem od czego to zależy, ale firma naprawdę jest lojalna i warta, żeby w niej pracować i dobrze o niej mówić, a wypłaty, może cię zdziwię - ale przychodzą w terminie ZAWSZE
zdjecie uzytkownika
Pit - 2016-03-22 18:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całemu zespołowi polerni, wszystkim Pięknym i zawsze uśmiechniętym Paniom oraz nie mniej sympatycznej męskiej części brygady, którzy w pocie czoła lecz z pieśnią na ustach utrzymują na powierzchni okręt zwany SMF, z okazji Świąt Wielkanocnych, życzę spędzenia ich w miłej i serdecznej atmosferze, udanego i smacznego wypoczynku, rozchlapanego Dyngusa, a panom dodatkowo zadbanych i pięknych jajeczek!!!
zdjecie uzytkownika
Wadys - 2016-03-24 21:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty spóźniają się i nie jest to tajemnicą.
Firma dobra na start, dużo się można nauczyć.
Pod względem płatności za delegacje i nadgodziny na pewno nie była lojalna w przeciągu ostatnich lat,teraz może jest inaczej bo kieruje nią kto inny.
zdjecie uzytkownika
łłłł - 2016-03-31 21:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, widocznie coś poszło ku lepszemu @Wadys, bo negatywnych opinii widać tutaj coraz mniej. Zastanawiam się, czy SMF w ogóle kogoś szuka, dawno nie widać było ofert od nich
zdjecie uzytkownika
były_pracownik - 2016-04-14 12:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najwiekszym nieszcześciem firmy jest zatrudnianie niewłaściwych osób na kierowniczych stanowiskach. O słynnym mysliwym juz tu pisano ale jest jeszcze dziunia, której się wydaje, że jest naj naj a ulubionym jej zajeciem jest opierdzielanie ładniejszych lub/i madrzejszych od niej dziewczyn. Na dodatek zyje w swiecie fantazji w ktorym jest bardzo lubiana przez wspolpracownikow
zdjecie uzytkownika
Pietia - 2016-04-22 13:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepracowałem już 9 lat w tej firmie było różnie jeszcze trzeba zwolnić kilka osób z biura i kierownictwa razem z myśliwym to firma staneła by na nogi a polernia jest super
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sposób rozmowy odstrasza przed podjęciem tam pracy - wręcz chamski. Poziom rozmowy żenująco niski. Osoba rekrutująca, następnie też prezes - nawet się nie przedstawili. Brakowało pytań o zakres obowiązków, bo tego zakresu nawet nie znali. Pogadanka po angielsku. W zasadzie na rozmowie nie było sposobu dowiedzieć się co dana osoba miała by konkretnie robić.
Pytania: Tabliczka mnożenia wtrącana między normalny dialog, co wydało mi się śmieszne. Zadanie matematyczne do rozwiązania. Pytania ogólne o doświadczenie, studia itp.
zdjecie uzytkownika
byłiniebył - 2016-04-22 15:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ze wspomnianą powyżej Panią miałam niestety do czynienia i muszę przyznać, że nigdy nie spotkałam tak roztrzepanej i niezorganizowanej osoby, która na dodatek winę za swoją nieudolność zrzuca na innych. A charakterystyczne dla niej obwinianie podległych pracowników za to, że firma ma złą organizację to raczej niemądre zachowanie - wszak wiadomo, że ryba psuje się od głowy...
Dokładnie jak wspomniano powyżej firma potencjał ma duży ale trzeba właściwych ludzi na właściwych stanowiskach, żeby ten potencjał wykorzystać.
zdjecie uzytkownika
woliii - 2016-04-30 21:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie nikogo teraz nie szukają, bo wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i bieżąca atmosfera w firmie. Ciekawe tylko że miały być jakieś benefity socjalne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SMF Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMF Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert