Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SMF Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SMF Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2013-09-18 11:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie miałem, bo na montaży jestem, ale inni mieli ze sterowników mitsubishi z działu elektrycznego, coś słyszałem o szkoleniu mazaka z cnc, jakieś szkolenia spawaczy i nie wiem co jeszcze. Jest możliwość nauki na programach typu NX, catia chyba czy solid... jakoś tak chyba.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 13:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik nowy, a wiesz ile te szkolenia trwały? Odbywały się w smf? Czy wyjazdowe? Normalne stawki im płacili za ten czas?
zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2013-09-19 06:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
płacili normalnie + dostali kasę na hotel i wyżywienie. Cześć szkoleń w Katowicach, w Lublinie i na miejscu tez były.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy pracownik, a duzo tych szkoleń na poczatku? Jakieś to ciekawe, czy same o produktach SMF? W hotelach były pokoje 1 osobowe?
zdjecie uzytkownika
zdzisiek - 2013-10-10 23:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to 1600 na start wyżej mocno przesadzone? W ogóle da rade mieć do tej podstawy jakąs premie, czy podciągnąć o 100zł nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-10-13 19:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedynie nadgodzinami i to tez ciezko odrazu zeby ci dali 1600 chyba ze masz doswiadczenie dobre i premii zadnych nie ma ! wykorzystują tam ludzi daj sobie kolego spokoj z ta firma ta firma to jedynie ostatecznosc
zdjecie uzytkownika
a. - 2013-11-25 23:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
były pracownik, nie ma tam żadnych motywatorów do pracy? Nawet systemu socjalnego, benefitów? Ile trzeba czekac na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-26 13:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Troszkę" koledzy przesadzacie... Ja już pracuje parę lat i w różnych firmach pracowałem wcześniej, więc wiem ze SMF to nie raj na ziemi, ale też źle nie ma. Jak się człowiek stara, to każdego docenią, a za darmo nic nie ma. Pozdrawiam i życzę powodzenia w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
rot - 2013-11-26 17:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik, rozumiem, że Ty jestes z tych starających się w SMF, możesz napisac dla przykładu w jaki sposób ciebie docenili?
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyy - 2014-01-08 12:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
opinia mierna
zdjecie uzytkownika
morg - 2014-01-12 23:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do ósmego lutego można aplikować na 4 stanowiska do SMF: inż sprzedaży, specjalista ds. Marketingu, Inżynier Konstruktor Maszyn i operator frezarek CNC. Warunki jakie proponują są w porządku.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-09 13:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za bzdury wypisują.Umowa zlecenie (usunięte przez administratora).Ha Ha Ha .

LUDZIE CZYTAJCIE DOBRZE UMOWĘ .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-11 08:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
< do nowy - 2014-03-09 13:34:33 > wykreślone jest jedynie ubezpieczenie dobrowolne bo na zleceniu ubezpieczenie emerytalne, rentowe, zdrowotne i wypadkowe są ubezpieczeniami obowiązkowymi. Proszę zapoznaj sie z przepisami a potem dodawaj opinię!
zdjecie uzytkownika
Margo - 2014-03-26 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przy firmie działają jakieś związki zawodowe czy inne samorządy które ustalają coś z górą w imieniu pracowników?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-29 13:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-11 08:10:52]:
No właśnie ,weż sobie lupę jak niedowidzisz.Były wykreślone oba,a przepisy znam dlatego piszę co widziałem i czytałem.
zdjecie uzytkownika
raczek - 2014-04-05 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i każdemu tak wykreślają, w ogóle można coś takiego robić bez problemu, że SMF stosuje takie praktyki?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-15 07:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy kobiety tam tez zatrudniaja bo szukam pracy
zdjecie uzytkownika
neron - 2014-04-15 19:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie sądzę, aby kobiety miały w SMF duże pole do popisu. Praca na produkcji to lekkich nie należy
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-04-15 19:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam kilka miesięcy, niby na moim dziale nie było ciężko ale organizacja w tej firmie pozostawia dużo do życzenia. Na początek zlecenie przez kilka miesięcy i 1400 na rękę, z każdą nową umową 100zł więcej, później umowa o prace na okres próbny z wielką łaską. Czasem cyrki tam odchodzą takie że nie wypłacają nadgodzin, które i tak są spod stołu. Jak ktoś nie ma żadnej pracy to polecam, w przeciwnym wypadku radzę szukać innej bo nie szanują tam pracowników.
zdjecie uzytkownika
Myśliwy - 2014-05-09 11:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ania - 2013-09-13 06:10:22]:
Dziwna firma gdzie nie liczy się fachowość , dyscyplina ,pracowitość , dyscyplina tylko ślepa lojalność.BHP na poziomie "Ziemi obiecanej" ,zero praw pracowniczych (nie wspominać o związkach),podsłuchy i szpiegostwo na każdym kroku , do tego donosicielstwo przez wszystkich starszych pracowników.Delegacje wszystkie z obchodzeniem prawa.Pracownicy zmuszani do wyjazdów w nocy tak żeby na miejscu być o godz kiedy otwierany jest zakład docelowy.nie ma mowy o wliczaniu czasu dojazdu do godz pracy.Młodym pracownikom wcale nie płaci się delegacji tylko ciut większą pensję.Dyrektor czasami daje kieszonkowe.Odmowa czy upomnienie się o własne prawa skutkuje zwolnieniem.W zimie zimno w lecie piekarnik.Na hali pali się 30 proc. świetlówek. Jest 4 ubikacje i 4 umywalki na ponad 200 zatrudnionych na jednej zmianie !!!? Co miesiąc jest zwalnianych i zatrudnianych ok 10 osób.Trzon załogi tworzą ludzie z najodleglejszych zakątków Polski i Ukrainy ....? Kierownictwo z zarzutami o używanie nielegalnego oprogramowania zabierane przez policję na oczach pracowników.Ogólne wrażenie . że firma łamie prawo tam gzie tylko można.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale na Lubelszczyźnie to chyba norma...
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-06-04 12:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tutaj nic się nie liczy. Nie oczekujcie wiele od firmy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jako - 2014-06-05 02:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto nic nie oczekuje od firmy godzi się na takie beznadziejne traktowanie. W ten sposób pracownicy nigdy z tej ciemnogrodzkiej jaskini nie wyjdą.
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-07-24 16:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tam gdzie prezes jest najgorszym pracownikiem, nie oczekuj niczego normalnego.
Szkoda czasu i zdrowia na ten mega bałagan.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-29 12:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami. Bałagan, chaos, brak rozłożenia odpowiedzialności i kompetencji. Odnosi się wrażenie, że firma chyli się ku upadkowi. Zdecydowanie nie polecam osobom o słabych nerwach i oczekującym konkretnych zadań, pracy zgodnej z zakresem obowiązków wynikającym ze stanowiska. Każdy jest od wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-27 16:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać szerokim łukiem. Wyzysk i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko tyle o tej firmie można powiedzieć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMF Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski