Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo SMF  Poland Sp. z o.o.

Opinie o SMF Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SMF Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-12 21:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zeus - 2014-12-12 18:21:17]:
nie męcz się, jeżeli ciebie zatrudnią to i tak zrobią w konia
zdjecie uzytkownika
jelop - 2014-12-13 16:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Oo widzę nsrescie pierwsze odważne opinie o rudym i bardzo dobrze może miejmy nadzieje ze wezmą sie teraz za niego bo za bardzo sie juz ślini. Nic c sie nie zmienilo widzę od 2 lat . Firma dziwna zatrudnia i zwalnia ludzi co tydzień a rudy podsyca atmosferę ehhh co tu pisac jesli kolego chcesz sie dobrze przygotować na rozmowę to naucz sie tabliczki mnożenia i pól figur. Jak to kierownik przeczyta to go pozdrawiam i chce mu powiedziec żeby spytal tabliczki kierownika spawalni bo słyszałem ze skrzydeł teraz dużych dostał a mogę sie założyć ze karakan nic nie umie a fotel dostał .poz smf
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2014-12-14 20:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i powiem tak. Współczuje. Ostatnio rozmawiałem z automatykiem, opluwa mówi o nielegalnym oprogramowaniu przekrętach. Sam założył firmę z kilkoma osobami z uczelni. Ciekawe czy powiadomił pracodawcę. Ten sam co oczernia pracuje na nielegalnym oprogramowaniu. Za brak współpracy ze strachu chybą uciekł z lubelskiej firmy. Ech Ci ludzie.
zdjecie uzytkownika
Kartagina - 2014-12-15 16:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dostawca - 2014-12-14 20:12:32]:
A to ciekawe, który automatyk skoro nikt z tej grupy nie odchodził - ani programista ani automatyk nie opuścił firmy od dawna. Może kolego z elektrykiem Ci się pomyliło? No i jakie nielegalne oprogramowanie w automatyce może funkcjonować? Chyba inne niż to co znaleziono tutaj.
zdjecie uzytkownika
Dostawca - 2014-12-15 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kartagina - 2014-12-15 16:24:13]:
Raczej ostatnio się zatrudniło dwóch. A koleżanka nie wie ze w automatyce to się legalnego oprogramowania używa? Chyba je powinna kupić w końcu dla kolegów lepiej się pracuje na legalnym.
zdjecie uzytkownika
Kartagina - 2014-12-15 22:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dostawca - 2014-12-15 18:59:26]:
Dziwne stwierdzenia - sprawa zakupu oprogramowania to sprawa prezesa. Elektryk to elektryk, automatyk to automatyk, a programista to programista. Problem nielegalnego oprogramowania dawno nie istnieje w firmie. A skoro ludzie są zatrudniani - to chyba dobre oznaki w czasach kryzysu na rynku pracy.3
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-12-26 23:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ktos potwierdzi to co napisał Były SMF? Zalezałoby mi na opinii aktualnego pracownika, bo wiem, że czesto zwolnieni pracownicy w emocjach potrafią napisac lekko podkoloryzowana opinię, by zniechęcić reszte do aplikowania. Może jednak są pracownicy, którzy pracuja już dłuższy okres i bardzo sobie prace chwalą?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-04 17:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Żeby pracowac w SMF trzeba mniec jaja jak kokosy i nic wiecej .
zdjecie uzytkownika
Lalamido - 2015-01-05 19:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-04 17:38:22]:
O tak - jaja duże i mały mózg abyś nie myślał za wiele i nie był za bardzo inteligentny. Każdy kto przekroczy poprzeczkę z poziomem IQ większym od prezesa staje się potencjalnym wrogiem i zaczyna być obiektem godnym odstrzelenia.
Wtedy do akcji rusza "Myśliwy" - ryży, głupi i bezwzględny - mózg dwukomórkowy (zjeść i przetrwać). Ten zrobi wszystko - bo nie potrafi nic innego jak donosić i odstrzeliwać. A sam był kiedyś miernym pracownikiem i każdy realizowany projekt potrafił zwalić jak nikt inny.
Ale jak to mówią - informacja jest w cenie - więc donosił i awansował.
Cóż za kariera - niczym Nikodema Dyzmy :))))
zdjecie uzytkownika
Buła - 2015-01-19 18:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Chemik z wykształceniem wyższym na start dostaje 1400, jak dla mnie to żart.
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2015-01-22 23:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem w tym obozie krutko,ale dlatego że mam swoją godność i szacunek do swojego zawodu.a tu jakiś pseudo kierowniczy na z lapanki proponuje za kompletne obszycie i podlaczenie sterowania 1300zl.panie Człowieka Trzeba Szanować i Doceniać . A nie wyzyskiwac Polacy to nie jest głupi naród choć Niemcy chcieli się go pozbyć. Nie polecam tej firmy ze względu na place czas pracy warunki oraz atmosfere
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-29 21:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy aplikować tam na stanowisko biurowe, wie ktoś jak tam jest/było w biurowcu? jest po co tam się pchać w ogóle?
zdjecie uzytkownika
Ecie Pecie - 2015-02-01 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na produkcji zniszczy Cię Rudy a w biurze Ruda. Kobieta o stu twarzach - niby miła, ale destrukcyjna.
zdjecie uzytkownika
optima - 2015-02-03 15:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Rudy wariat w smf ? Co zrobić jak majster ani kierownik nic z tego sobie nie robią ten człowiek nic nie umie jak by nie jego zeszyt to by zginol . Jesli kierownik to czyta proszę cos z tym kretynem zrobić bo narazie to aby kabluje ludzi do lewego a lewy do kierownika . A może lewy cos zrobisz w końcu ? Czy mamy tu nazwiskami pisac żeby cos z tym człowiekiem zrobić . Uwaga do osób pracujących na hali z rudym podobno robi zdjęcia i wysyła do kierownika tylko nie wysle tego ile on kradnie i wynosi codziennie . Proszę o rozpatrzenie rudego !!!!!
zdjecie uzytkownika
adek - 2015-02-07 12:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy firma chętnie zatrudnia obcokrajowców? Jestem z Ukrainy i znajomy mówił mi że pare osób odemnie już tam pracuje. Jestem automatykiem z 15 letnim doświadczeniem.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-02-19 07:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-29 21:05:41]:
Nie ma tam biurowca.... Praca biurowa to tzw. marketing, księgowość, kadry, dział handlowy no i SEKRETARIAT. Po moich doświadczeniach nie pchałbym się tam - absolutnie. Zakładam, że praca polegała będzie na siedzeniu na sekretariacie, odbieraniu poczty, telefonów no i byciu w zasięgu obelg Władz. Jeśli nie jesteś bardzo zdesperowany - nie fatyguj się nawet. Ta praca niszczy człowieka, fizycznie i psychicznie.
zdjecie uzytkownika
Makasin - 2015-02-22 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.Jestem z Ukrainy.
Przyjeżdżał Pan z tej firmy i proponował pracować jako programista CNC. Zgodziło się przyjechać 30 osób, ja jade we wtorek(24.02.2015), pozostali chłopaki za miesiąc. Co na mnie czeka tam jeżeli ja przyjadę? Przeczytałem opinię i mam już sumienia.
Jeżeli co proszę napisać na maila student374alex@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-30 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rudy już jest na wylocie.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-31 10:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Znajdzie się kolejny donosiciel. Wylot rudego niczego nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-30 03:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Donosiciel, no doprawdy ciekawe. Powiedzcie mi w takim razie na co robią te donosy, że Wam tak to przeszkadza? Może warto by pracować rzetelniej, to donosy znikną.
zdjecie uzytkownika
poszukujaca - 2015-07-02 14:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto zacząć tam pracę w biurze?
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-07-06 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy warto zacząć tam pracę w biurze? NIE WARTO!!! Ani w biurze ani w żadnym innym dziale.
zdjecie uzytkownika
tela - 2015-07-22 23:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pytania czy warto niestety odpowidzi jak widac od razu negatywne, tylko dlaczego niby ma to fizycznie i psychicznie wykonczyc bo wziac nie rozumiem? hmm. ja mimo tych nieuzasadnionych opii zlozylam aplikacje na stanowisko ksiegowej, mamduze doswidczenie w tym a tutaj oferuja stabilne zatrunienie o umowe o prace.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sposób rozmowy odstrasza przed podjęciem tam pracy - wręcz chamski. Poziom rozmowy żenująco niski. Osoba rekrutująca, następnie też prezes - nawet się nie przedstawili. Brakowało pytań o zakres obowiązków, bo tego zakresu nawet nie znali. Pogadanka po angielsku. W zasadzie na rozmowie nie było sposobu dowiedzieć się co dana osoba miała by konkretnie robić.
Pytania: Tabliczka mnożenia wtrącana między normalny dialog, co wydało mi się śmieszne. Zadanie matematyczne do rozwiązania. Pytania ogólne o doświadczenie, studia itp.
zdjecie uzytkownika
zuat - 2015-07-23 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie polecam pracy w tej firmie osobom o słabych nerwach i ambitnym. W całej spółce brakuje jakiegokolwiek zarządzania, a nie wspomnę o jakimkolwiek systemie zarządzania na produkcji. Prezes niby wykształcony, wiedzę ma niesamowitą i pomysły, jednak brakuje mu wiele do dobrego zarządzania, szczególnie personelem.Wiadomo, warto zobaczyć samemu, może warto na przeczekanie podjać tam pracę, jednak bez ambicji. Dobrze ktoś napisał wcześniej - nie można być mądrzejszym od "góry". Wynagrodzenia na czas, wysokość - zależy od kwalifikacji i doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
miriam2513@wp.pl - 2015-07-27 17:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście pracowałam w Firmie SMF Poland, czytam te wszystkie wpisy i tak naprawdę dziwię się tym osobom co opisują jak im w firmie było źle, ale dalej chcą pracować. Ja mogę stwierdzić że praca w tej firmie dawała mi satysfakcję i różnorodność ciekawych tematów, Firma ma działania o szerokim zakresie i daje możliwości w zdobywaniu dobrej praktyki.To że nie pracuję, to zasługa osób zawistnych i lizusów, być może że ich też już niema, nie wiem. Ale mogę stwierdzić że pozytywnie wspominam firmę, i wiele wiele osób.Życzę dobrego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMF Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SMF Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert