Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SMF Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie SMF Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2013-09-17 07:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak było kiedyś. Ale dla mnie teraz jest spoko. Nie ma co przesadzać. Dostałem od razu umowę zlecenie z zusem, po 3 miesiącach dostałem umowę o pracę. Żadno na czarno nie ma, ja nic nie słyszałem. Z resztą moi koledzy tak samo, od razu umowy nam dali. Roboty jest dużo bo firma ma sporo zamówień.Maszyny też są na niezłym poziomie. Dla mnie jest git. Na pewno dużo się nauczyłem i jeszcze nauczę. Na kasę nie narzekam. Na dzień dobry dostałem 1600 zł na rękę, a jestem po studiach. Przy umowie o prace dostałem podwyżkę 200 zł. Jak się chce pracować i angażuje w pracę to Cię docenią. Ja robię swoją prace z przyjemnością bo to mnie interesuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 12:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta podwyżka to tez na rekę, czyli zarabiasz 1800? Jak tam ze szkoleniami w SMF? ile już miałes i jak to wyglądało?
zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2013-09-18 11:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie miałem, bo na montaży jestem, ale inni mieli ze sterowników mitsubishi z działu elektrycznego, coś słyszałem o szkoleniu mazaka z cnc, jakieś szkolenia spawaczy i nie wiem co jeszcze. Jest możliwość nauki na programach typu NX, catia chyba czy solid... jakoś tak chyba.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 13:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik nowy, a wiesz ile te szkolenia trwały? Odbywały się w smf? Czy wyjazdowe? Normalne stawki im płacili za ten czas?
zdjecie uzytkownika
pracownik nowy - 2013-09-19 06:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płacili normalnie + dostali kasę na hotel i wyżywienie. Cześć szkoleń w Katowicach, w Lublinie i na miejscu tez były.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 15:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy pracownik, a duzo tych szkoleń na poczatku? Jakieś to ciekawe, czy same o produktach SMF? W hotelach były pokoje 1 osobowe?
zdjecie uzytkownika
zdzisiek - 2013-10-10 23:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to 1600 na start wyżej mocno przesadzone? W ogóle da rade mieć do tej podstawy jakąs premie, czy podciągnąć o 100zł nadgodzinami?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-10-13 19:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedynie nadgodzinami i to tez ciezko odrazu zeby ci dali 1600 chyba ze masz doswiadczenie dobre i premii zadnych nie ma ! wykorzystują tam ludzi daj sobie kolego spokoj z ta firma ta firma to jedynie ostatecznosc
zdjecie uzytkownika
a. - 2013-11-25 23:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
były pracownik, nie ma tam żadnych motywatorów do pracy? Nawet systemu socjalnego, benefitów? Ile trzeba czekac na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-26 13:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Troszkę" koledzy przesadzacie... Ja już pracuje parę lat i w różnych firmach pracowałem wcześniej, więc wiem ze SMF to nie raj na ziemi, ale też źle nie ma. Jak się człowiek stara, to każdego docenią, a za darmo nic nie ma. Pozdrawiam i życzę powodzenia w innych firmach.
zdjecie uzytkownika
rot - 2013-11-26 17:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik, rozumiem, że Ty jestes z tych starających się w SMF, możesz napisac dla przykładu w jaki sposób ciebie docenili?
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyy - 2014-01-08 12:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
opinia mierna
zdjecie uzytkownika
morg - 2014-01-12 23:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do ósmego lutego można aplikować na 4 stanowiska do SMF: inż sprzedaży, specjalista ds. Marketingu, Inżynier Konstruktor Maszyn i operator frezarek CNC. Warunki jakie proponują są w porządku.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-09 13:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za bzdury wypisują.Umowa zlecenie (usunięte przez administratora).Ha Ha Ha .

LUDZIE CZYTAJCIE DOBRZE UMOWĘ .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-11 08:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
< do nowy - 2014-03-09 13:34:33 > wykreślone jest jedynie ubezpieczenie dobrowolne bo na zleceniu ubezpieczenie emerytalne, rentowe, zdrowotne i wypadkowe są ubezpieczeniami obowiązkowymi. Proszę zapoznaj sie z przepisami a potem dodawaj opinię!
zdjecie uzytkownika
Margo - 2014-03-26 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przy firmie działają jakieś związki zawodowe czy inne samorządy które ustalają coś z górą w imieniu pracowników?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-29 13:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-03-11 08:10:52]:
No właśnie ,weż sobie lupę jak niedowidzisz.Były wykreślone oba,a przepisy znam dlatego piszę co widziałem i czytałem.
zdjecie uzytkownika
raczek - 2014-04-05 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i każdemu tak wykreślają, w ogóle można coś takiego robić bez problemu, że SMF stosuje takie praktyki?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-04-15 07:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy kobiety tam tez zatrudniaja bo szukam pracy
zdjecie uzytkownika
neron - 2014-04-15 19:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to nie sądzę, aby kobiety miały w SMF duże pole do popisu. Praca na produkcji to lekkich nie należy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-27
Żródło: Gowork.pl
Świdnik
(lubelskie)
      ELEKTRYK SMF Poland Sp.  z o.o. jest dynamicznie rozwijającą się firmą w branży produkcji maszyn wydmuchowych do produkcji opakowań PET  oraz różnego rodzaju urządzeń dla przemysłu. Wieloletnie doświadczenie i wiele zrealizowanych projektów uczyniło nas zaufanym współpracownikiem  wielu przedsiębiorców na całym świecie. Nasze maszyny pracują w zakładach w prawie 200 krajach zlokaliz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
galanonim - 2014-04-15 19:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem tam kilka miesięcy, niby na moim dziale nie było ciężko ale organizacja w tej firmie pozostawia dużo do życzenia. Na początek zlecenie przez kilka miesięcy i 1400 na rękę, z każdą nową umową 100zł więcej, później umowa o prace na okres próbny z wielką łaską. Czasem cyrki tam odchodzą takie że nie wypłacają nadgodzin, które i tak są spod stołu. Jak ktoś nie ma żadnej pracy to polecam, w przeciwnym wypadku radzę szukać innej bo nie szanują tam pracowników.
zdjecie uzytkownika
Myśliwy - 2014-05-09 11:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2013-09-13 06:10:22]:
Dziwna firma gdzie nie liczy się fachowość , dyscyplina ,pracowitość , dyscyplina tylko ślepa lojalność.BHP na poziomie "Ziemi obiecanej" ,zero praw pracowniczych (nie wspominać o związkach),podsłuchy i szpiegostwo na każdym kroku , do tego donosicielstwo przez wszystkich starszych pracowników.Delegacje wszystkie z obchodzeniem prawa.Pracownicy zmuszani do wyjazdów w nocy tak żeby na miejscu być o godz kiedy otwierany jest zakład docelowy.nie ma mowy o wliczaniu czasu dojazdu do godz pracy.Młodym pracownikom wcale nie płaci się delegacji tylko ciut większą pensję.Dyrektor czasami daje kieszonkowe.Odmowa czy upomnienie się o własne prawa skutkuje zwolnieniem.W zimie zimno w lecie piekarnik.Na hali pali się 30 proc. świetlówek. Jest 4 ubikacje i 4 umywalki na ponad 200 zatrudnionych na jednej zmianie !!!? Co miesiąc jest zwalnianych i zatrudnianych ok 10 osób.Trzon załogi tworzą ludzie z najodleglejszych zakątków Polski i Ukrainy ....? Kierownictwo z zarzutami o używanie nielegalnego oprogramowania zabierane przez policję na oczach pracowników.Ogólne wrażenie . że firma łamie prawo tam gzie tylko można.Ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale na Lubelszczyźnie to chyba norma...
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-06-04 12:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj nic się nie liczy. Nie oczekujcie wiele od firmy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jako - 2014-06-05 02:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto nic nie oczekuje od firmy godzi się na takie beznadziejne traktowanie. W ten sposób pracownicy nigdy z tej ciemnogrodzkiej jaskini nie wyjdą.
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2014-07-24 16:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam gdzie prezes jest najgorszym pracownikiem, nie oczekuj niczego normalnego.
Szkoda czasu i zdrowia na ten mega bałagan.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SMF Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x