Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

zdjecie uzytkownika
Kleczkowska - 2010-01-24 20:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie od ok. 3 lat. Praca jest ciężka, mało płatna , wszelkim zainteresowanym pracą w tej firmie nie polecam. Pozdrawiam
wszystkich pracowników Ternaebenu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-24 16:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca jak sie nie chce pracowac to kazda praca nie bedzie odpowiadac. Co do moich poprzedniczek to sie z nimi nie zgadzam. Zarabia sie tyle na ile podpisalo umowe
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-10-07 17:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest żle
zdjecie uzytkownika
:-) - 2010-10-10 19:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST PRAWDA TAK TRZYMAĆ !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-11 21:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pierdoły praca jak praca pewni jakiś z góry to napisał .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-12 10:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-10-11 21:57:20

ale pierdoły praca jak praca pewni jakiś z góry to napisał .

Wiedziałam ze kiedys tam bomba wybuchnie.Należało się niektórym ostro
zdjecie uzytkownika
antyternaeben - 2010-10-12 11:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jesteś jakimś pachołkiem z biura,nie pisz takich bzdur wiesz dobrze że te płace to jałmużna!!!
zdjecie uzytkownika
Sumienna pracownica - 2010-10-12 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie o Pani M [usunięte przez moderatora] - brygadzistce?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-13 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje że kasę mogli by dać większą, ale co poradzimy trzeba [usunięte przez moderatora] Tylko śmieje się z osób które napisały osoby z nazwiska ponieważ po numerze "IP" komputera [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2010-10-14 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Niemiec przyjechał to dopiero wzięli się wszyscy do pracy! A w szczególności siostrzyczki z kontroli szkolenia nagle im się przypomniały. Nic tylko punkty [usunięte przez moderatora] i zapomniały chyba że na produkcji też ludzie pracują. Babochłopy [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Emeryt - 2010-10-16 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam się cieszę że Niemiec przyjechał może w końcu postawi tą firmę na nogi bo to co zrobiło poprzednie szefostwo to jakaś hańba żeby tak [usunięte przez moderatora] zakład!!!
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2010-10-20 22:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z czego sie cieszysz ?
zdjecie uzytkownika
radosny bolek - 2010-10-22 10:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedzie super, zobaczycie, i pensje nam podniosą, tak pod sufit zebysmy nie sięgneli. i paczki beda z mops'u, a kierownicy produkcji bedzie najsympatyczniejsze w historii bo i urlop da ..... bezpłatny
zdjecie uzytkownika
i jak - 2010-10-25 19:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak jest teraz ??????
zdjecie uzytkownika
.... - 2010-10-28 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza.................?
zdjecie uzytkownika
reklama - 2010-10-29 00:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz nabawić się nerwicy, wpaść w głęboką depresję, a może marzysz o tym by zarabiać nędzne grosze :). jest na to wszystko jedna recepta. paca w tej firmie pomoże Ci spełnić wszystkie te i temu podobne pragnienia ..... całe szczęście że moje marzenia są inne...
zdjecie uzytkownika
... - 2010-11-01 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowac trzeba niestety..... nawet w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-11-11 18:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza brygadzistka powinna mieć szacunek do wszystkich pracowników,
nie tylko do swoich pupilek. Nikt nie zwróci uwagi Pani brygadzistce, przecież my wszystkie wiemy jaka ona jest, a do mistrza żadna się, nie odważy iść powiedzieć bo boi się z oczywistych względów.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-11-11 21:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pamietajmy jak bylo poprzednie dyrektorswo to na nic nie brkowało pieniedzy, paczki , zupki, bułeczki a teraz jak jest :( ... pomysmy w tym kierunku .....
zdjecie uzytkownika
lala - 2010-11-12 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuj szefa swego,bo zawsze możesz mieć gorszego!!!! Tak wszyscy narzekacie-przecież chyba siłą nikt Was w tym zakładzie nie trzyma????
zdjecie uzytkownika
;;;; - 2010-11-14 17:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIADOMO Z PRACĄ CIEŻKO , MOZE I NIKT NIE TRZYMA ALE MAMY NADZIEJE ZE POPRAWA BEDZIE A NIE SPADEK.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-12-01 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesze sie ze uwolniłam sie od tego zakladu i teraz zrozumiałam ze nie tylko ten zaklad istnieje zbyt duzo bałaganu i wszyscy tylko miedzy soba potrafili gadac a nie potrafia miec własnego zdania jesli jest wam tak zle to zwolnijcie sie i bedziecie mieli spokój odwagi troche
zdjecie uzytkownika
lepsze jutro - 2011-03-10 13:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mamy nadzieje ze nowy dyrektor poprawi sytuacje firmy .....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 21:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja robilam w tej firmie lika lat i nie pamietam zeby zwalniali przed Wialkanocom, a teraz wywalili i nie mam nic.
No, lepiej sie zrobilo
Faktycznie
tylko w biurze jakos nie zwalniaja a produkcja to spac nie moze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-14 11:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Laurina odradzam juz tam pracowalam. Praca tylko na 2-3 miesiace no i nigdy nie wiadomo czy jutro ci wyplaca kase. Zreszta żadzi tam sekta 2 takich z ternabenu, pan i jego piesek. Jak beda tam tak traktowali ludzi jak wczesniej to dziekuje i tak laurin to przeciez morpol i tam tez pracowalam jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Wole ternaben teraz ludzie normalni i podobno maja zatrudniac spowrotem, no i placa co miesiac.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x