Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2014-11-27 17:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to kiedy kończycie - na święta wypłate będziecie mieli ??
zdjecie uzytkownika
heni - 2014-11-28 17:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że młody pisze tu o naborze po świętach... chłopaki, czy jest ten nabór pewny? wiecie no, robota mi się skończyła, mam na utrzymaniu siebie, swoja panne i dzieciaka i skads musze brac. a do swiat juz nie dlugo. moze ktos slyszal cos o rekrutacji... stawka zadowala mnie prawie kazda, byle nie charowac za darmoche
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-12-10 20:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś jałmużnę dostaniemy ale czy do swiat, wątpię że w całości.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-12-16 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy ludzie gadacie..-.- mnie sie podoba ta praca, nie jest ciezka taka praca to sama przyjemnosc- nawet za te pieniadze. Moze i sa jakies braki przestoje ale staraja sie i wszystko nadrabiaja a wy wielece narzekacie ! nie podoba sie to WONT. ... jest mnóstwo ludzi ktorzy chetnie tam popracuja.
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-12-29 21:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja myślę że większość tych co tu piszą to nawet jak by za siedzenie płacili to by im było żle .
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-17 00:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zbliza sie koniec. Ostatni zgasi swiatlo.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-03-10 00:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ,że koniec bliski i trzeba będzie gasić światło to wiadomo nie od dziś.Szkoda tylko ludzi którzy włożyli w ten zakład całe swoje serce miejmy nadziej że obecnych rządzących spotka to samo co zwykłych pracowników dzięki którym ten zakład istniał ,za jakość odpowiadali oni a nie krawaciarze którzy myślą o swoich 4 literach.A na razie to trzymam kciuki za was "szarą strefę" aby wam się powiodło jak nie w ternaebenie to w innym zakładzie.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2015-03-11 15:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie juz niedlugo gdzie indziej niz w ternabenie, pewnie znow nei zaplaca na czas.....
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-03-18 21:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak tak nasze rodziny niewazne nasze dzieci poczekaja jak nie z jednej czesci wyplaty to z drugiej kupimy chleb a z nastepnej czesci zaplacimy 1/3 rachunku niech szefostwo sie nie denerwuje zeby nerwicy zoladka nie dostali bo jeszcze firma za narazenie za stres bedzie musiala zaplacic a tego firma juz nie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
goska - 2015-03-18 21:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielki ksiaze caryca i ich ternabenowskie LUDKI
zdjecie uzytkownika
Izka - 2015-03-21 21:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O tak, dwie maszyny chodziły, pieniądze były zawsze o czasie i tak jakoś lepiej się pracowało....
zdjecie uzytkownika
Ogrrr - 2015-03-23 08:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goska - 2015-03-18 21:18:46]:
To nie ta bajka ludki tylko Ogry i Toudunie.
zdjecie uzytkownika
nie pracownik - 2015-04-02 20:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas może złożyć grupowe zawiadomienie do Inspekcji Pracy. Ale tak zapewne nikt pod tym się nie podpisze bo się boją.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-04-17 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wam powodzenia.A oni będą się tłumaczyć w prosty sposób że za zasługi.
zdjecie uzytkownika
ziom ziom - 2015-05-28 21:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawo
wreszcie - czeka nas nowe juz niedługo
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-06-02 17:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa pani kierownik zadzi niepodoba sie to szukaj sobie innej pracy
zdjecie uzytkownika
ziom ziom - 2015-06-05 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheh
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-06-19 22:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie moje posty czy aby państwo "managerowie" tu zaglądali ???!!!
zdjecie uzytkownika
yp yp yp - 2015-06-20 08:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a gdzie przyczepka ???
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-04 18:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
ypy ypy - 2015-07-04 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie przyczepka??
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2015-07-23 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tu cichoooooooo. czyli już wszystko ok??
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-07-24 18:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwalniali nas dzisiaj trochę A spokojnie bo posty usuwają
zdjecie uzytkownika
yp yp - 2015-08-11 07:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zobaczenia Zdzisiu.......
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 15:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
rozgoryczony - 2015-08-18 15:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma kompletna porażka. Powoli niech już wszyscy się pakują. A Niemca to za jaja powiesić bo to dzięki niemu upada ta firma bo nie chce sprzedać większości udziałów.
zdjecie uzytkownika
v8 - 2015-08-27 10:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozgoryczony - 2015-08-18 15:25:59]:
Akim ty jesteś aby tak twierdzić???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ternaeben?
Zadaj pytanie
alert