Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antyternaeben - 2010-10-12 11:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jesteś jakimś pachołkiem z biura,nie pisz takich bzdur wiesz dobrze że te płace to jałmużna!!!
zdjecie uzytkownika
Sumienna pracownica - 2010-10-12 19:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co powiecie o Pani M [usunięte przez moderatora] - brygadzistce?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-13 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje że kasę mogli by dać większą, ale co poradzimy trzeba [usunięte przez moderatora] Tylko śmieje się z osób które napisały osoby z nazwiska ponieważ po numerze "IP" komputera [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2010-10-14 13:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Niemiec przyjechał to dopiero wzięli się wszyscy do pracy! A w szczególności siostrzyczki z kontroli szkolenia nagle im się przypomniały. Nic tylko punkty [usunięte przez moderatora] i zapomniały chyba że na produkcji też ludzie pracują. Babochłopy [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Emeryt - 2010-10-16 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam się cieszę że Niemiec przyjechał może w końcu postawi tą firmę na nogi bo to co zrobiło poprzednie szefostwo to jakaś hańba żeby tak [usunięte przez moderatora] zakład!!!
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2010-10-20 22:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z czego sie cieszysz ?
zdjecie uzytkownika
radosny bolek - 2010-10-22 10:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedzie super, zobaczycie, i pensje nam podniosą, tak pod sufit zebysmy nie sięgneli. i paczki beda z mops'u, a kierownicy produkcji bedzie najsympatyczniejsze w historii bo i urlop da ..... bezpłatny
zdjecie uzytkownika
i jak - 2010-10-25 19:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak jest teraz ??????
zdjecie uzytkownika
.... - 2010-10-28 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza.................?
zdjecie uzytkownika
reklama - 2010-10-29 00:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz nabawić się nerwicy, wpaść w głęboką depresję, a może marzysz o tym by zarabiać nędzne grosze :). jest na to wszystko jedna recepta. paca w tej firmie pomoże Ci spełnić wszystkie te i temu podobne pragnienia ..... całe szczęście że moje marzenia są inne...
zdjecie uzytkownika
... - 2010-11-01 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowac trzeba niestety..... nawet w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-11-11 18:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza brygadzistka powinna mieć szacunek do wszystkich pracowników,
nie tylko do swoich pupilek. Nikt nie zwróci uwagi Pani brygadzistce, przecież my wszystkie wiemy jaka ona jest, a do mistrza żadna się, nie odważy iść powiedzieć bo boi się z oczywistych względów.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-11-11 21:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pamietajmy jak bylo poprzednie dyrektorswo to na nic nie brkowało pieniedzy, paczki , zupki, bułeczki a teraz jak jest :( ... pomysmy w tym kierunku .....
zdjecie uzytkownika
lala - 2010-11-12 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuj szefa swego,bo zawsze możesz mieć gorszego!!!! Tak wszyscy narzekacie-przecież chyba siłą nikt Was w tym zakładzie nie trzyma????
zdjecie uzytkownika
;;;; - 2010-11-14 17:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIADOMO Z PRACĄ CIEŻKO , MOZE I NIKT NIE TRZYMA ALE MAMY NADZIEJE ZE POPRAWA BEDZIE A NIE SPADEK.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-12-01 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesze sie ze uwolniłam sie od tego zakladu i teraz zrozumiałam ze nie tylko ten zaklad istnieje zbyt duzo bałaganu i wszyscy tylko miedzy soba potrafili gadac a nie potrafia miec własnego zdania jesli jest wam tak zle to zwolnijcie sie i bedziecie mieli spokój odwagi troche
zdjecie uzytkownika
lepsze jutro - 2011-03-10 13:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mamy nadzieje ze nowy dyrektor poprawi sytuacje firmy .....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 21:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja robilam w tej firmie lika lat i nie pamietam zeby zwalniali przed Wialkanocom, a teraz wywalili i nie mam nic.
No, lepiej sie zrobilo
Faktycznie
tylko w biurze jakos nie zwalniaja a produkcja to spac nie moze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-14 11:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Laurina odradzam juz tam pracowalam. Praca tylko na 2-3 miesiace no i nigdy nie wiadomo czy jutro ci wyplaca kase. Zreszta żadzi tam sekta 2 takich z ternabenu, pan i jego piesek. Jak beda tam tak traktowali ludzi jak wczesniej to dziekuje i tak laurin to przeciez morpol i tam tez pracowalam jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Wole ternaben teraz ludzie normalni i podobno maja zatrudniac spowrotem, no i placa co miesiac.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2011-09-07 22:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie kilka lat i bylo niezle. Nagorzej jak wszedzie zniesc niektorych ludzi na hali co potrafia zycie uprzykrzyc. kilka lat temu bylo ok, sPoro nadgodzin ale nawet po 2000 udawalo sie wyciagnac. Jak konczylam 3 lata temu to juz ledwie 1400 na konto.
Teraz po powrocie w okolice chce wrocic.
Czy teraz przyjmuja?
Ile mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
nie ważne - 2012-09-28 12:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w ternabenie az 3 lata i bardzo mi sie podobała praca . ludzie są super a co do pracy jest troszke cięzko ale uważam że pracować trzeba wszędzie no . i nie piszcie takich opini brzydkich bo każdy pracował na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek i ztego był rozliczany jak sie komus nie chciało to wiadomo ze teraz są narzekania .a co do płacy to zawsze sie zgadzały . a jeśli chodzi o kierownictwo ja uważam ze są w porządku oni także cięzko pracują i nie zdajecie se sprawy jaki oni nacisk maja z góry oni nasze przewinienia na siebie biorą i zawsze nas kryja . a jak trzeba to i pomoga . nawet kadra ja uważam że te panie są bardzo wporządku .mi sie podobała bardzo praca w ternabenie i jakbym miała możliwośc to bym tam dalej pracowała
zdjecie uzytkownika
Młody - 2013-01-26 17:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy Piszecie za głupoty ja tam pracowałem tyle lat i praca jest cool poprostu Wam nieroby nie chce się pracować tylko na krzywy ryj siedzicie u rodziców. Nie zgadzam się z większością opini. Popracujcie w Dosie w Łebie tam to dopiero jest gang złodziejstwa i w dodatku firma w firmie np.Hands2 work masakra kuuuuuuupa złodzieji. Więc nie narzekajcie na TERNAEBEN
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-11-30 17:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, a możesz napisac co robiłes w Ternaeben takiego? No i ile orientacyjnie na starcie da sie z tego wyciągnąć i czy potem są szanse na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pozyjemyzobaczymy - 2014-02-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emeryt - 2010-10-16 19:11:54]:
Czas pokazuje prawde. Widze, ze firma stoi jak górnik, jak ja Niemiec przejal w zarzad. Nawet nie macie pojecia dla kogo pracujecie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-13 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma spada na psy coraz bardziej...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x