Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
.... - 2010-10-28 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza.................?
zdjecie uzytkownika
reklama - 2010-10-29 00:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz nabawić się nerwicy, wpaść w głęboką depresję, a może marzysz o tym by zarabiać nędzne grosze :). jest na to wszystko jedna recepta. paca w tej firmie pomoże Ci spełnić wszystkie te i temu podobne pragnienia ..... całe szczęście że moje marzenia są inne...
zdjecie uzytkownika
... - 2010-11-01 13:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowac trzeba niestety..... nawet w takich warunkach
zdjecie uzytkownika
Misia - 2010-11-11 18:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza brygadzistka powinna mieć szacunek do wszystkich pracowników,
nie tylko do swoich pupilek. Nikt nie zwróci uwagi Pani brygadzistce, przecież my wszystkie wiemy jaka ona jest, a do mistrza żadna się, nie odważy iść powiedzieć bo boi się z oczywistych względów.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2010-11-11 21:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale pamietajmy jak bylo poprzednie dyrektorswo to na nic nie brkowało pieniedzy, paczki , zupki, bułeczki a teraz jak jest :( ... pomysmy w tym kierunku .....
zdjecie uzytkownika
lala - 2010-11-12 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanuj szefa swego,bo zawsze możesz mieć gorszego!!!! Tak wszyscy narzekacie-przecież chyba siłą nikt Was w tym zakładzie nie trzyma????
zdjecie uzytkownika
;;;; - 2010-11-14 17:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIADOMO Z PRACĄ CIEŻKO , MOZE I NIKT NIE TRZYMA ALE MAMY NADZIEJE ZE POPRAWA BEDZIE A NIE SPADEK.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-12-01 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesze sie ze uwolniłam sie od tego zakladu i teraz zrozumiałam ze nie tylko ten zaklad istnieje zbyt duzo bałaganu i wszyscy tylko miedzy soba potrafili gadac a nie potrafia miec własnego zdania jesli jest wam tak zle to zwolnijcie sie i bedziecie mieli spokój odwagi troche
zdjecie uzytkownika
lepsze jutro - 2011-03-10 13:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mamy nadzieje ze nowy dyrektor poprawi sytuacje firmy .....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 21:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja robilam w tej firmie lika lat i nie pamietam zeby zwalniali przed Wialkanocom, a teraz wywalili i nie mam nic.
No, lepiej sie zrobilo
Faktycznie
tylko w biurze jakos nie zwalniaja a produkcja to spac nie moze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-14 11:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Laurina odradzam juz tam pracowalam. Praca tylko na 2-3 miesiace no i nigdy nie wiadomo czy jutro ci wyplaca kase. Zreszta żadzi tam sekta 2 takich z ternabenu, pan i jego piesek. Jak beda tam tak traktowali ludzi jak wczesniej to dziekuje i tak laurin to przeciez morpol i tam tez pracowalam jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Wole ternaben teraz ludzie normalni i podobno maja zatrudniac spowrotem, no i placa co miesiac.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2011-09-07 22:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie kilka lat i bylo niezle. Nagorzej jak wszedzie zniesc niektorych ludzi na hali co potrafia zycie uprzykrzyc. kilka lat temu bylo ok, sPoro nadgodzin ale nawet po 2000 udawalo sie wyciagnac. Jak konczylam 3 lata temu to juz ledwie 1400 na konto.
Teraz po powrocie w okolice chce wrocic.
Czy teraz przyjmuja?
Ile mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
nie ważne - 2012-09-28 12:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w ternabenie az 3 lata i bardzo mi sie podobała praca . ludzie są super a co do pracy jest troszke cięzko ale uważam że pracować trzeba wszędzie no . i nie piszcie takich opini brzydkich bo każdy pracował na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek i ztego był rozliczany jak sie komus nie chciało to wiadomo ze teraz są narzekania .a co do płacy to zawsze sie zgadzały . a jeśli chodzi o kierownictwo ja uważam ze są w porządku oni także cięzko pracują i nie zdajecie se sprawy jaki oni nacisk maja z góry oni nasze przewinienia na siebie biorą i zawsze nas kryja . a jak trzeba to i pomoga . nawet kadra ja uważam że te panie są bardzo wporządku .mi sie podobała bardzo praca w ternabenie i jakbym miała możliwośc to bym tam dalej pracowała
zdjecie uzytkownika
Młody - 2013-01-26 17:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy Piszecie za głupoty ja tam pracowałem tyle lat i praca jest cool poprostu Wam nieroby nie chce się pracować tylko na krzywy ryj siedzicie u rodziców. Nie zgadzam się z większością opini. Popracujcie w Dosie w Łebie tam to dopiero jest gang złodziejstwa i w dodatku firma w firmie np.Hands2 work masakra kuuuuuuupa złodzieji. Więc nie narzekajcie na TERNAEBEN
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-11-30 17:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, a możesz napisac co robiłes w Ternaeben takiego? No i ile orientacyjnie na starcie da sie z tego wyciągnąć i czy potem są szanse na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pozyjemyzobaczymy - 2014-02-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Emeryt - 2010-10-16 19:11:54]:
Czas pokazuje prawde. Widze, ze firma stoi jak górnik, jak ja Niemiec przejal w zarzad. Nawet nie macie pojecia dla kogo pracujecie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-13 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma spada na psy coraz bardziej...
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-05-07 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wypowiedzi pani ,,nie ważne''tyczy się wypowiedzi na temat Laurina ja tam pracuje już 4 lata i jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żebym nie miała wypłaty na czas na kacie a wrecz przeciwnie nawet bywało ze była wczesniej,i warunki pracy sa bdb.co nie mozna powiedziec o Dosie w Łebie tam to dopiero jest masakra he he zakład pożal się boże ten Dos.Fakt faktem z umowam w Laurinie bywa róznie ale moje zdanie jest takie jeżeli ktoś pracuje dobrze i sie przykłada do wykonywanej pracy to umowę ma jak w banku i szefostwo napewno doceni takich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-31 03:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w Ternaeben, nadal to firma godna polecenia, czy cos sie popsuło, chociażby atmosfera?
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-09-10 22:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIENAWIDZE TEJ FIRMY, KASY NIE PLACA TYLKO JAKIES ZALICZKI, RYBY NIE MA FOLII NIE MA CHORE TO, NIECH NIEMIEC ZDECHNIE!
zdjecie uzytkownika
ckx - 2014-09-17 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty Domi podaj swije dane to pogadamy,bo mamy wspólne....
zdjecie uzytkownika
icek - 2014-09-24 00:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ternaeben to firma należąca do niemieckiego koncernu Ternäben Service GmbH, produkującego wyroby z ryb wędzonych. W Polsce firma działa od 1995 r., produkując wyłącznie na eksport do Europy Zachodniej. Nieustanny rozwój firmy oraz ciągły wzrost sprzedaży zostały zauważone przez instytucje monitorujące środowiska biznesowe, czego efektem jest zdobycie w ostatnich latach m.in. tytułu Lidera Eksportu, jak również Gazeli Biznesu.
zdjecie uzytkownika
gmbh - 2014-09-25 04:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [icek - 2014-09-24 00:38:14]:
No i dlatego zdychamy przy tych pensjach,czy o to chodziło?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-25 21:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak komuś sie nie podoba to po co jeżdzicie tam ??? Jednak to prawda Polakowi zawsze będzie mało i nigdy sie nie dogodzi.... Ludzie zamiast narzekać dziekujcie że macie tą prace
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-29 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje się obecnie w tej firmie to tragedia,i nie widać lepszych prognoz.
Kolejna czystka wśród pracowników.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x