Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-11-30 17:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, a możesz napisac co robiłes w Ternaeben takiego? No i ile orientacyjnie na starcie da sie z tego wyciągnąć i czy potem są szanse na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pozyjemyzobaczymy - 2014-02-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Emeryt - 2010-10-16 19:11:54]:
Czas pokazuje prawde. Widze, ze firma stoi jak górnik, jak ja Niemiec przejal w zarzad. Nawet nie macie pojecia dla kogo pracujecie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-13 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma spada na psy coraz bardziej...
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-05-07 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wypowiedzi pani ,,nie ważne''tyczy się wypowiedzi na temat Laurina ja tam pracuje już 4 lata i jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żebym nie miała wypłaty na czas na kacie a wrecz przeciwnie nawet bywało ze była wczesniej,i warunki pracy sa bdb.co nie mozna powiedziec o Dosie w Łebie tam to dopiero jest masakra he he zakład pożal się boże ten Dos.Fakt faktem z umowam w Laurinie bywa róznie ale moje zdanie jest takie jeżeli ktoś pracuje dobrze i sie przykłada do wykonywanej pracy to umowę ma jak w banku i szefostwo napewno doceni takich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-31 03:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w Ternaeben, nadal to firma godna polecenia, czy cos sie popsuło, chociażby atmosfera?
zdjecie uzytkownika
domi - 2014-09-10 22:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIENAWIDZE TEJ FIRMY, KASY NIE PLACA TYLKO JAKIES ZALICZKI, RYBY NIE MA FOLII NIE MA CHORE TO, NIECH NIEMIEC ZDECHNIE!
zdjecie uzytkownika
ckx - 2014-09-17 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty Domi podaj swije dane to pogadamy,bo mamy wspólne....
zdjecie uzytkownika
icek - 2014-09-24 00:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ternaeben to firma należąca do niemieckiego koncernu Ternäben Service GmbH, produkującego wyroby z ryb wędzonych. W Polsce firma działa od 1995 r., produkując wyłącznie na eksport do Europy Zachodniej. Nieustanny rozwój firmy oraz ciągły wzrost sprzedaży zostały zauważone przez instytucje monitorujące środowiska biznesowe, czego efektem jest zdobycie w ostatnich latach m.in. tytułu Lidera Eksportu, jak również Gazeli Biznesu.
zdjecie uzytkownika
gmbh - 2014-09-25 04:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [icek - 2014-09-24 00:38:14]:
No i dlatego zdychamy przy tych pensjach,czy o to chodziło?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-25 21:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak komuś sie nie podoba to po co jeżdzicie tam ??? Jednak to prawda Polakowi zawsze będzie mało i nigdy sie nie dogodzi.... Ludzie zamiast narzekać dziekujcie że macie tą prace
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-29 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje się obecnie w tej firmie to tragedia,i nie widać lepszych prognoz.
Kolejna czystka wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-01 12:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widocznie są potrzebne jakieś zmiany nowi ludzie??? skoro teraźniejsi nie doceniaja tego co mają. Ci co narzekaja powinni przyjechać tu do Polski i szukać pracy...i założe sie ze za tą samą prace byście dostali góra 1500 zł więć po co te narzekania pisania tu bezsensownie oczernianie firmy....pomogło wam to jak napiszecie tutaj na forum co was boli ? Chyba nie a jak już mówiłem skoro wam źle to zmienćie prace i juz
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2014-10-06 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś do pracy jeździło się z przyjemnością,teraz za karę.I każdy kto powraca to ma nadzieję na lepsze jutro tylko,że poprawy nie widać.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-08 18:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator, a możesz z łaski swojej napisac cos więcej, bo nazywasz sytuację tragedią, dla mnie tragedia to mocne słowo, ale nic nie moge znaleźć w Internecie, żeby wydarzyła się tam tragedia. firma robi restrukturyzacje, czy o co takiego się rozchodzi? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
u2 - 2014-10-23 17:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holberg ma długi wszędzie, na obecną chwilę nie posiada żadnego majątku, przepisuje cały majątek aby być nieściągalny i do tego dyrektor nie potrafi nic załatwić, siedzi tu dla ozdoby. Gdyby Marek dalej był dyrektorem, każdy byłby zadowolony a firma tylko prężnie by się rozwijała. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2014-10-25 00:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I zbliża się kolejny tydzień podobno postoju.A co gorsze nie wiadomo co będzie dalej.Upadek firmy?
zdjecie uzytkownika
stacha - 2014-10-28 19:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
..........................żal.........nic dodać nic ująć.......
zdjecie uzytkownika
obserwujacy - 2014-10-31 20:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@marek - nie słyszałem, aby firma robiła restrukturyzację. Właściciel polskiej spółki ogłosił już ponad rok temu upadłość, majątkiem zarządza syndyk. Kurczę, nie mam pojęcia czemu w dzisiejszych czasach nie piszą o tym w internecie. Druga spółka w turcji też upada. Brak surowca do produkcji, zagrożenie dostaw. Może to taka restrukturyzacja. Ale mi to wygląda na kompletny upadek. Koniec i nic więcej. Kto tam rządzi, że do tego doprowadził? Co to za ludzie? Przecież to była dobra, działająca firma.
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2014-10-31 22:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) poszukuję pracy właśnie w tej dziedzinie, czy wiecie czy są jakieś zatrudnienia prowadzone ? czy zarobki za coś wyższe niż minimalna krajowa ? czy w ogóle dają umowę o prace czy na śmieciówce się pracuje, albo całkowicie na czarno ? czy mogę liczyć na waszą pomoc w tej kwestii ? Dzięki wielkie :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-11-05 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heniek do pracy tam praktycznie cały czas jest nabór podejrzewam ze teraz będzie kolejny po świętach. zarobki w granicach 4 tyś. umowa na czas określony. pracuje tam jest cięzko ludzie masakra ale praca wporzo
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-11-10 18:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam tą firme wypłaty w ratach,brak surowca przerwy w produkcji itp.
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2014-11-27 17:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to kiedy kończycie - na święta wypłate będziecie mieli ??
zdjecie uzytkownika
heni - 2014-11-28 17:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że młody pisze tu o naborze po świętach... chłopaki, czy jest ten nabór pewny? wiecie no, robota mi się skończyła, mam na utrzymaniu siebie, swoja panne i dzieciaka i skads musze brac. a do swiat juz nie dlugo. moze ktos slyszal cos o rekrutacji... stawka zadowala mnie prawie kazda, byle nie charowac za darmoche
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-12-10 20:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś jałmużnę dostaniemy ale czy do swiat, wątpię że w całości.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-12-16 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy ludzie gadacie..-.- mnie sie podoba ta praca, nie jest ciezka taka praca to sama przyjemnosc- nawet za te pieniadze. Moze i sa jakies braki przestoje ale staraja sie i wszystko nadrabiaja a wy wielece narzekacie ! nie podoba sie to WONT. ... jest mnóstwo ludzi ktorzy chetnie tam popracuja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ternaeben?
Zadaj pytanie
x