Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-12-01 12:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesze sie ze uwolniłam sie od tego zakladu i teraz zrozumiałam ze nie tylko ten zaklad istnieje zbyt duzo bałaganu i wszyscy tylko miedzy soba potrafili gadac a nie potrafia miec własnego zdania jesli jest wam tak zle to zwolnijcie sie i bedziecie mieli spokój odwagi troche
zdjecie uzytkownika
lepsze jutro - 2011-03-10 13:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mamy nadzieje ze nowy dyrektor poprawi sytuacje firmy .....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-25 21:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja robilam w tej firmie lika lat i nie pamietam zeby zwalniali przed Wialkanocom, a teraz wywalili i nie mam nic.
No, lepiej sie zrobilo
Faktycznie
tylko w biurze jakos nie zwalniaja a produkcja to spac nie moze
zdjecie uzytkownika
Jola - 2011-09-07 22:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie kilka lat i bylo niezle. Nagorzej jak wszedzie zniesc niektorych ludzi na hali co potrafia zycie uprzykrzyc. kilka lat temu bylo ok, sPoro nadgodzin ale nawet po 2000 udawalo sie wyciagnac. Jak konczylam 3 lata temu to juz ledwie 1400 na konto.
Teraz po powrocie w okolice chce wrocic.
Czy teraz przyjmuja?
Ile mozna zarobic?
zdjecie uzytkownika
nie ważne - 2012-09-28 12:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w ternabenie az 3 lata i bardzo mi sie podobała praca . ludzie są super a co do pracy jest troszke cięzko ale uważam że pracować trzeba wszędzie no . i nie piszcie takich opini brzydkich bo każdy pracował na własny ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek i ztego był rozliczany jak sie komus nie chciało to wiadomo ze teraz są narzekania .a co do płacy to zawsze sie zgadzały . a jeśli chodzi o kierownictwo ja uważam ze są w porządku oni także cięzko pracują i nie zdajecie se sprawy jaki oni nacisk maja z góry oni nasze przewinienia na siebie biorą i zawsze nas kryja . a jak trzeba to i pomoga . nawet kadra ja uważam że te panie są bardzo wporządku .mi sie podobała bardzo praca w ternabenie i jakbym miała możliwośc to bym tam dalej pracowała
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2013-11-30 17:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody, a możesz napisac co robiłes w Ternaeben takiego? No i ile orientacyjnie na starcie da sie z tego wyciągnąć i czy potem są szanse na podwyżkę?
zdjecie uzytkownika
pozyjemyzobaczymy - 2014-02-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Emeryt - 2010-10-16 19:11:54]:
Czas pokazuje prawde. Widze, ze firma stoi jak górnik, jak ja Niemiec przejal w zarzad. Nawet nie macie pojecia dla kogo pracujecie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-13 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma spada na psy coraz bardziej...
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-05-07 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wypowiedzi pani ,,nie ważne''tyczy się wypowiedzi na temat Laurina ja tam pracuje już 4 lata i jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żebym nie miała wypłaty na czas na kacie a wrecz przeciwnie nawet bywało ze była wczesniej,i warunki pracy sa bdb.co nie mozna powiedziec o Dosie w Łebie tam to dopiero jest masakra he he zakład pożal się boże ten Dos.Fakt faktem z umowam w Laurinie bywa róznie ale moje zdanie jest takie jeżeli ktoś pracuje dobrze i sie przykłada do wykonywanej pracy to umowę ma jak w banku i szefostwo napewno doceni takich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-31 03:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się pozmieniało w Ternaeben, nadal to firma godna polecenia, czy cos sie popsuło, chociażby atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ckx - 2014-09-17 15:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty Domi podaj swije dane to pogadamy,bo mamy wspólne....
zdjecie uzytkownika
icek - 2014-09-24 00:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ternaeben to firma należąca do niemieckiego koncernu Ternäben Service GmbH, produkującego wyroby z ryb wędzonych. W Polsce firma działa od 1995 r., produkując wyłącznie na eksport do Europy Zachodniej. Nieustanny rozwój firmy oraz ciągły wzrost sprzedaży zostały zauważone przez instytucje monitorujące środowiska biznesowe, czego efektem jest zdobycie w ostatnich latach m.in. tytułu Lidera Eksportu, jak również Gazeli Biznesu.
zdjecie uzytkownika
gmbh - 2014-09-25 04:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [icek - 2014-09-24 00:38:14]:
No i dlatego zdychamy przy tych pensjach,czy o to chodziło?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-25 21:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jak komuś sie nie podoba to po co jeżdzicie tam ??? Jednak to prawda Polakowi zawsze będzie mało i nigdy sie nie dogodzi.... Ludzie zamiast narzekać dziekujcie że macie tą prace
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-29 19:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co dzieje się obecnie w tej firmie to tragedia,i nie widać lepszych prognoz.
Kolejna czystka wśród pracowników.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-01 12:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widocznie są potrzebne jakieś zmiany nowi ludzie??? skoro teraźniejsi nie doceniaja tego co mają. Ci co narzekaja powinni przyjechać tu do Polski i szukać pracy...i założe sie ze za tą samą prace byście dostali góra 1500 zł więć po co te narzekania pisania tu bezsensownie oczernianie firmy....pomogło wam to jak napiszecie tutaj na forum co was boli ? Chyba nie a jak już mówiłem skoro wam źle to zmienćie prace i juz
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2014-10-06 21:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedyś do pracy jeździło się z przyjemnością,teraz za karę.I każdy kto powraca to ma nadzieję na lepsze jutro tylko,że poprawy nie widać.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-08 18:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obserwator, a możesz z łaski swojej napisac cos więcej, bo nazywasz sytuację tragedią, dla mnie tragedia to mocne słowo, ale nic nie moge znaleźć w Internecie, żeby wydarzyła się tam tragedia. firma robi restrukturyzacje, czy o co takiego się rozchodzi? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2014-10-25 00:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I zbliża się kolejny tydzień podobno postoju.A co gorsze nie wiadomo co będzie dalej.Upadek firmy?
zdjecie uzytkownika
stacha - 2014-10-28 19:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
..........................żal.........nic dodać nic ująć.......
zdjecie uzytkownika
Heniek - 2014-10-31 22:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) poszukuję pracy właśnie w tej dziedzinie, czy wiecie czy są jakieś zatrudnienia prowadzone ? czy zarobki za coś wyższe niż minimalna krajowa ? czy w ogóle dają umowę o prace czy na śmieciówce się pracuje, albo całkowicie na czarno ? czy mogę liczyć na waszą pomoc w tej kwestii ? Dzięki wielkie :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-11-05 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heniek do pracy tam praktycznie cały czas jest nabór podejrzewam ze teraz będzie kolejny po świętach. zarobki w granicach 4 tyś. umowa na czas określony. pracuje tam jest cięzko ludzie masakra ale praca wporzo
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-11-10 18:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam tą firme wypłaty w ratach,brak surowca przerwy w produkcji itp.
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2014-11-27 17:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to kiedy kończycie - na święta wypłate będziecie mieli ??
zdjecie uzytkownika
heni - 2014-11-28 17:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że młody pisze tu o naborze po świętach... chłopaki, czy jest ten nabór pewny? wiecie no, robota mi się skończyła, mam na utrzymaniu siebie, swoja panne i dzieciaka i skads musze brac. a do swiat juz nie dlugo. moze ktos slyszal cos o rekrutacji... stawka zadowala mnie prawie kazda, byle nie charowac za darmoche
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-12-10 20:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś jałmużnę dostaniemy ale czy do swiat, wątpię że w całości.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-12-16 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy ludzie gadacie..-.- mnie sie podoba ta praca, nie jest ciezka taka praca to sama przyjemnosc- nawet za te pieniadze. Moze i sa jakies braki przestoje ale staraja sie i wszystko nadrabiaja a wy wielece narzekacie ! nie podoba sie to WONT. ... jest mnóstwo ludzi ktorzy chetnie tam popracuja.
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-12-29 21:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja myślę że większość tych co tu piszą to nawet jak by za siedzenie płacili to by im było żle .
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-17 00:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zbliza sie koniec. Ostatni zgasi swiatlo.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-03-10 00:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ,że koniec bliski i trzeba będzie gasić światło to wiadomo nie od dziś.Szkoda tylko ludzi którzy włożyli w ten zakład całe swoje serce miejmy nadziej że obecnych rządzących spotka to samo co zwykłych pracowników dzięki którym ten zakład istniał ,za jakość odpowiadali oni a nie krawaciarze którzy myślą o swoich 4 literach.A na razie to trzymam kciuki za was "szarą strefę" aby wam się powiodło jak nie w ternaebenie to w innym zakładzie.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2015-03-11 15:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie juz niedlugo gdzie indziej niz w ternabenie, pewnie znow nei zaplaca na czas.....
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-03-18 21:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak tak nasze rodziny niewazne nasze dzieci poczekaja jak nie z jednej czesci wyplaty to z drugiej kupimy chleb a z nastepnej czesci zaplacimy 1/3 rachunku niech szefostwo sie nie denerwuje zeby nerwicy zoladka nie dostali bo jeszcze firma za narazenie za stres bedzie musiala zaplacic a tego firma juz nie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
goska - 2015-03-18 21:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielki ksiaze caryca i ich ternabenowskie LUDKI
zdjecie uzytkownika
Izka - 2015-03-21 21:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O tak, dwie maszyny chodziły, pieniądze były zawsze o czasie i tak jakoś lepiej się pracowało....
zdjecie uzytkownika
Ogrrr - 2015-03-23 08:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goska - 2015-03-18 21:18:46]:
To nie ta bajka ludki tylko Ogry i Toudunie.
zdjecie uzytkownika
nie pracownik - 2015-04-02 20:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas może złożyć grupowe zawiadomienie do Inspekcji Pracy. Ale tak zapewne nikt pod tym się nie podpisze bo się boją.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-04-17 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wam powodzenia.A oni będą się tłumaczyć w prosty sposób że za zasługi.
zdjecie uzytkownika
ziom ziom - 2015-05-28 21:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawo
wreszcie - czeka nas nowe juz niedługo
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-06-02 17:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa pani kierownik zadzi niepodoba sie to szukaj sobie innej pracy
zdjecie uzytkownika
ziom ziom - 2015-06-05 21:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheh
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-06-19 22:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie moje posty czy aby państwo "managerowie" tu zaglądali ???!!!
zdjecie uzytkownika
yp yp yp - 2015-06-20 08:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a gdzie przyczepka ???
zdjecie uzytkownika
ypy ypy - 2015-07-04 18:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie przyczepka??
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2015-07-23 14:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale tu cichoooooooo. czyli już wszystko ok??
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-07-24 18:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwalniali nas dzisiaj trochę A spokojnie bo posty usuwają
zdjecie uzytkownika
yp yp - 2015-08-11 07:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zobaczenia Zdzisiu.......
zdjecie uzytkownika
v8 - 2015-08-27 10:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akim ty jesteś aby tak twierdzić???
zdjecie uzytkownika
kraśnikowski - 2015-12-17 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma porządna, zapewnia stabilne zatrudnienie a stawki w Ternaeben zaczynają się już od 11-12 zł na rękę, więc to bardzo dobrze o nich świadczy, prawda?
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-12-19 11:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet paczki na Święta rozdają :-)
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-30 17:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kraśnikowski w sumie to tak..tylko ciekawe na jakim stanowisku, bo teraz nie maja zadnej rekrutacji, tylko kiedys szukali kierowniak ds zapewnienia jakosci

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ternaeben!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert