Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ternaeben

Pracowałeś w firmie Ternaeben i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
młody - 2014-11-05 11:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heniek do pracy tam praktycznie cały czas jest nabór podejrzewam ze teraz będzie kolejny po świętach. zarobki w granicach 4 tyś. umowa na czas określony. pracuje tam jest cięzko ludzie masakra ale praca wporzo
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-11-10 18:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam tą firme wypłaty w ratach,brak surowca przerwy w produkcji itp.
zdjecie uzytkownika
fiu fiu - 2014-11-27 17:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to kiedy kończycie - na święta wypłate będziecie mieli ??
zdjecie uzytkownika
heni - 2014-11-28 17:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że młody pisze tu o naborze po świętach... chłopaki, czy jest ten nabór pewny? wiecie no, robota mi się skończyła, mam na utrzymaniu siebie, swoja panne i dzieciaka i skads musze brac. a do swiat juz nie dlugo. moze ktos slyszal cos o rekrutacji... stawka zadowala mnie prawie kazda, byle nie charowac za darmoche
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-12-10 20:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakąś jałmużnę dostaniemy ale czy do swiat, wątpię że w całości.
zdjecie uzytkownika
ttttt - 2014-12-16 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co wy ludzie gadacie..-.- mnie sie podoba ta praca, nie jest ciezka taka praca to sama przyjemnosc- nawet za te pieniadze. Moze i sa jakies braki przestoje ale staraja sie i wszystko nadrabiaja a wy wielece narzekacie ! nie podoba sie to WONT. ... jest mnóstwo ludzi ktorzy chetnie tam popracuja.
zdjecie uzytkownika
bruno - 2014-12-29 21:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja myślę że większość tych co tu piszą to nawet jak by za siedzenie płacili to by im było żle .
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-17 00:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zbliza sie koniec. Ostatni zgasi swiatlo.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-03-10 00:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ,że koniec bliski i trzeba będzie gasić światło to wiadomo nie od dziś.Szkoda tylko ludzi którzy włożyli w ten zakład całe swoje serce miejmy nadziej że obecnych rządzących spotka to samo co zwykłych pracowników dzięki którym ten zakład istniał ,za jakość odpowiadali oni a nie krawaciarze którzy myślą o swoich 4 literach.A na razie to trzymam kciuki za was "szarą strefę" aby wam się powiodło jak nie w ternaebenie to w innym zakładzie.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2015-03-11 15:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie juz niedlugo gdzie indziej niz w ternabenie, pewnie znow nei zaplaca na czas.....
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-03-13 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponuje sprawdzić jakie to premie szanowne państwo prokurenci pobierają,a pewnie starczy na wasze wypłaty jak juz pisałem oni się bawią a wy cierpicie
zdjecie uzytkownika
MARTYNA - 2015-03-18 20:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
TAK TAK WY SIE NIE ZNACIE WAZNE ZE PREMIA BYLA A NASZE WYPLATY NIEISTOTNE RATY W BANKU POCZEKAJA ZA PRAD TEZ NIE MUSZE PLACIC W LODOWCE WYSTARCZY SWIATLO HA HA HA DIETA WRECZ WSKAZANA IDZIE CZAS LETNI TO POSIEDZE PRZY LAMPIE NAFTOWEJ LUDZI ZA DWIE TACKI RYB WYWALA ALE TO JAK PAN P I PANI P WIELKIE SZEFOSTWO OKRADA JAWNIE FIRME TEGO GLOWNY SZEF NIE WIDZI TAK PANI P NA POPRZEDNIKA NARZEKALA JAKI TO NIELOJALNY A ONA NIC LEPSZA FIRMA PADNIE Z WIELKIM TRZASKIEM A ONI JAK SZCZURY POUCIEKAJA Z PELNYMI KIESZENIAMI ZYCZE UDANEJ LEKTURY PROKURENCI ZE SPALONEGO TEATRU:-))))))
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-03-18 21:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak tak nasze rodziny niewazne nasze dzieci poczekaja jak nie z jednej czesci wyplaty to z drugiej kupimy chleb a z nastepnej czesci zaplacimy 1/3 rachunku niech szefostwo sie nie denerwuje zeby nerwicy zoladka nie dostali bo jeszcze firma za narazenie za stres bedzie musiala zaplacic a tego firma juz nie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
goska - 2015-03-18 21:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielki ksiaze caryca i ich ternabenowskie LUDKI
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-03-19 12:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jaja w zywe oczy z was sie smieja wiecie co to rezygnacje ze stanowiska by oznaczalo dla tak preznej firmy jaka strata by byla nieoceniona gdyby chcieli odejsc temu musimy na wyplaty czekac bo premia wazniejsza niz my ludki biedne my poczekamy ze wszystkim a premia za osiagniecia traktowania nas jak zlo konieczne I podgatunek czlowieka I mobing wobec ludzi tych wyzej nie tych na hali tam strach oddychac a co dopiero moec wlasne zdanie tak wiec prosze juz wiecej noe pisac ze wyplata byla czy bedzoe w ratach premia ma byc I to sie liczy moze w polo czerwony dywan bedzie w promocji to sie zlozymy I wyscielimy naszemu szefostfu
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-03-20 15:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe kto faktycznie lodziki kręcił za czasów poprzedniego dyrektora, może chłop był bogu ducha winn.Za tamtych czasów Firma miała się dobrze praktycznie dwie maszyny chodziły non stop
zdjecie uzytkownika
Izka - 2015-03-21 21:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O tak, dwie maszyny chodziły, pieniądze były zawsze o czasie i tak jakoś lepiej się pracowało....
zdjecie uzytkownika
Ogrrr - 2015-03-23 08:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goska - 2015-03-18 21:18:46]:
To nie ta bajka ludki tylko Ogry i Toudunie.
zdjecie uzytkownika
MARTYNA - 2015-03-26 19:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo moi kochani przypominam o obowiazkowosci powiadomienia w banku o kolejnym opoznieniu co do splaty rat O NIE RZUCANIU SIE W WIR SWIATECZNYCH ZAKUPOW BO BO Z OSTATNIEJ RATY WYPLATY MUSI STARCZYC NA SWIATECZNE JAJKA BO NIEWIADOMO CZY PIERWSZA RATA WYPLATY BEDZIE CZY NIEBEDZIE O TO JEST PYTANIE:-))))))) w biedronce lub polo na pewno w promocji bedzie zurek badz barszczyk w torebce zyczymy wesolych swiat poieknych prezentow naszej gorze po takich godziwych premiach moze nasza kochana dwojeczka szalec szalec
zdjecie uzytkownika
zocha - 2015-03-26 19:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy ciągle o pieniądzach - pamiętajcie LUDKI pieniądze szczęścia nie dają - ponadto pech nad pechami święta wypadają jeszcze przed 10-tym - swoją drogą ciekawe który z wierzycieli przyśle pierwszy swojego komornika i gdzie podzieje się owa dwójka na usługach holberga - kończ waść wstydu oszczędź....
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-03-31 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kochani kochani pan prokurencina zakichany daje rade wszystkim ternabenowskim ludkom jak przezyc z pensji na raty musicie tak dysponowac gotowka zeby starczylo na raty i oplaty a swieta jakie swieta przy pensji 1400zl mozna dostac zakupowego szalenstwa a raty to mamy polacone na dwa miesiace do przodu ale nasze kierownictwo przy pensji okolo 13000zl boze patrze czy nie pomylilam zer moze miec faktycznie problem czy starczy im na raty i na swiateczne zakupy a gdzie prezenty kupia nasi prokurenci na pewno na przecenie ....wstydu nie macie wyjsc do ludzi i powiedziec wprost ze firma ma problemy ale co tam mozemy skamlec jak psy w nocy w poduszke zeby dzieci nie widzialy ze pieniedzy brak ale co takie hrabstwo holberga moze wiedziec o problemach ludkow tak panie prokurencie to pan nas okresla jak ludkow nie LUDZI LUDZIE TO WY my to plebs co nie kto zaplaci za te nasze opoznienia w bankach... czy wy pseudoszlachta znacie takie problemy dzielac sie jajkiem w swojej rodzinie za kazdym kesem myslcie wy nasze kierownictwo o nas zwyklych biednych fizycznych pracownikach powinni was na TACZKACH WYWIEZC na rybnych odpadkach czytajcie czytajcie przy swiatecznym stole....wesolych swiat nie dla was goro dla naszych ternabenowcow
zdjecie uzytkownika
nie pracownik - 2015-04-02 20:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas może złożyć grupowe zawiadomienie do Inspekcji Pracy. Ale tak zapewne nikt pod tym się nie podpisze bo się boją.
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-04-04 22:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aska - 2015-03-31 20:01:48]:
Oni to czytając śmieją się pod nosem mówiąc w głębi lub przy innych że jesteście tępym społeczeństwem,które nic nie może.A możecie wiele tylko zgrajcie się i do radcy prawnego a on pomorze wam odzyskać pieniądze i to z górką.
zdjecie uzytkownika
manka - 2015-04-08 18:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech te prokurenciny sie smieja jak jescze moga on I ona dla nich mozemy byc tepymi ludkami prostakami smierdzacymi robolami ale my na te klamliwe paszcze pracujemy a oni przyznaja sobie za zaslugi bankructwa firmy premie w horendalnych kwotach a taka prokurencina zakichana powie ze gosppdarujcie tak z wyplata ze ma wam starczyc niech zrzekna sie auta sluzbowego ze sluzbowego paliwa z premi niech dorobi sie dziecka I zacznie zyc jak my wtedy mozemy pprozmawiac a kto wie czy noe bylismy juz u mecenasa jest swietny mecenas od prawa pracy za porade wzial tylko 50zl ale ppsluchal co powiedzielismy I zaproponowal pomoc sad pracy idzie zawsze za pracownikami po pierwsze jak firma wytlumaczy tak wysokie premie przy nieregularnych comiesiac pensjach zobaczymy kto bedzie smial sie ostatni my tepe ludki biurowe czy stolki prokurenckie :-)))
zdjecie uzytkownika
kopciuch - 2015-04-17 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę wam powodzenia.A oni będą się tłumaczyć w prosty sposób że za zasługi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ternaeben
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ternaeben?
Zadaj pytanie