Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mam - 2014-06-17 00:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joli - 2014-05-20 13:38:44]:
Dokładnie tak jest, przepracowałam tam ponad rok. (usunięte przez administratora)Awansują takie miernoty że to poezja, a ci lepsi nie podlizujący się, dobrze pracujący, są nadal na podst. stanowisku.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-24 12:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :) czytałam wasze opinie i zastanawia mnie to czy po 3 miesiĄcah próbnych w tk maxie 12 godzin tygodniowo...- Czy Po tym czasie jest moŻliwoŚĆ wyrabiania pełnego etatu 160 godzin miesiĘcznie... PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ...
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-24 12:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :) czytałam wasze opinie i zastanawia mnie to czy po 3 miesiĄcah próbnych w tk maxie 12 godzin tygodniowo...- Czy Po tym czasie jest moŻliwoŚĆ wyrabiania pełnego etatu 160 godzin miesiĘcznie... PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ...
zdjecie uzytkownika
nie - 2014-07-02 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie, 160 godzin może wyrobisz po 5 latach stażu w tk.
zdjecie uzytkownika
cartoon - 2014-07-02 22:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomnij o całym etacie. Słyszałem o osobach pracujących po kilka lat, które nie dostały etatu większego niż 12h.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-12 12:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cartoon - 2014-05-20 16:03:17]:
ale jeśli z jakiegokolwiek powodu (najczęściej nie ma żadnego, ale cóż...) ktoś z 'góry' cię nie polubi, to możesz dupę lizać wszystkim dookoła tak, że aż będzie kapało, a i tak gówno dostaniesz
zdjecie uzytkownika
ohah - 2014-07-23 13:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy TK MAXX oferuje dla swoich pracowników jakieś karty sportowe? Chodzi mi tu o karty typu Benefit, Multisport, OK system itd, wie ktoś coś? : ))
zdjecie uzytkownika
irytacja - 2014-08-09 06:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ZMNIEJSZANIE PENSJI
BRAK ŚWIADCZEŃ SOCJALNYCH
CIĘŻKA PRACA OPARTA NA NORMACH CZASOWYCH
INWIGILACJA
ZMNIEJSZANIE ILOŚCI ETATÓW
BRAK MOTYWACJI DO PRACY
N A. G. A. N Y
tak wygląda praca w tej stabilnej firmie
URLOPY W MIESIĄCACH WYZNACZONYCH

zdjecie uzytkownika
hym - 2014-08-09 12:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tych co pracowici i mają podejscie do pracownika pozbywa się z firmy , a siedzących w biurze , i komunikujących się z pracownikami za pomocą pisania na kartce zostawia. To jest polityka.
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-08-10 17:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodzieje kradną na oczach i pod nosem LP na tysiące zł - straty rosną .
A gdy złapie się złodzieja to go się wypuszcza i ręke podaje na dowidzenia - ważne że towar odzyskany i na pociąg się zdąży. Procedury zachiwane?
zdjecie uzytkownika
lizus - 2014-08-11 19:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Procedury zachowane i koszty zminimalizowane? Złodzieje jak kradli tak kradną , bo za złodzieja to małe profity i w drodze na pociąg do Czeladzi można oberwac, a pracownikowi to wszystko można wmówic.
zdjecie uzytkownika
D - 2014-08-12 18:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEj ide jutro na rozmowe do Tikeja powiedzcie o co Was pytali na rozmowie? Wasze opinie sa nie najlepsze ale i tak warto sprobowac w moim przypadku od 2 miesiecy wysylam CV i tylko oni sie odezwali musze sprobowac;/
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-08-13 08:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytania są bardzo konkretne, np. gdybyś była zwierzęciem, to kim byś była, ja odpowiedziałam że psem i się dostałam, więc możesz spróbować. Poza tym dennym pytaniem, to raczej nic nadzwyczajnego nie było - czym się zajmowałaś, jakie masz oczekiwania, co potrafisz, Twoje wady i zalety itp. generalnie pytania dotyczące Twojej osoby.
zdjecie uzytkownika
irytacja - 2014-08-13 13:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lizus - 2014-08-11 19:49:56]:
Proponuję pojechać późniejszym pociągiem i powęszyc w temacie empathica, dorabianie metek, reticket - coś się znajdzie. Może nawet złodzieja się złapie .
zdjecie uzytkownika
pociąg do Czeladzi - 2014-08-14 19:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodziejowi się ręke podaje!!!!! i wypuszcza , a nie zatrzymuje. W swoim pokoju się posiedzi,dobrze zabawi( śmiech aż słychac na kantynie) i pędem na pociąg .Trzeba zbierać się z tej firmy i to szybko
zdjecie uzytkownika
żenada - 2014-08-20 08:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żenada.Rozdają nagany, a potem przepraszają - pomyłka.? , nieprzemyślana decyzja? , brak dowodów?Co by to nie było świadczy o kompetencjach, rzetelności, uczciwości , profesjonaliźmie i odpowiednich ludziach na odpowiednich stanowiskach. Czy inne decyzje też były trafne i w pełni słuszne? Czy firma może pozwolić sobie na takie działania i byc w pełni profesjonalna i wiarygodna? Nie szukam odpowiedzi - szukam nowej pracy !
zdjecie uzytkownika
o co chodzi? - 2014-08-22 22:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym pociagiem do Czeladzi?
zdjecie uzytkownika
Dabik - 2014-08-23 09:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście niesłusznie kogoś oskarżali czy o coś posądzali to powinni nie tylko przeprosić ale zadośćuczynić za swoje zachowanie. Komu jak komu, ale tak poważnej firmie jak TK MAXX nie powinny takie rzeczy w ogóle się zdarzać. Nie wiem w jaki sposób chcą odbudować zaufanie pracowników o ile w ogóle.
zdjecie uzytkownika
Vice - 2014-08-23 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje widzą jak pracownicy pracują na sklepie i to wykorzystują.Widząc jak bramka nawala i nikt nie reaguje by do niej podejść i wyłączyć.To jest sygnał dla nich by wejść i ukraść.To jest moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2014-08-24 21:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszysko na pracowników - a od czego jest LP - oczywiście od " szczytnych celów"
zdjecie uzytkownika
Niki - 2014-08-24 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak aplikować? Jak wy aplikowaliście?
Wysyłaliście emaila tylko z załączonym CV? Czy zostawialiście w sklepie?
Po jakim czasie się odzywają?
zdjecie uzytkownika
tksrax - 2014-08-25 03:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maja nowy narybek teraz ktory stare ( usunięte przez administratora )na 40stkach odpowiednio wychowaja starych pracownilow beda teraz stopniowo usowac. Firma miedzynarodowa a mentalnosc polska klasyB. Moze to przez to ze na stolkach tyle wiesniakow siedzi. Uwazajcie na usmiechnietych "przyjacielskich managerow" wszystko to na pokaz... kazdy znich falszywy za pochwale od dystrykta wlasna matke by sprzedali.
zdjecie uzytkownika
D - 2014-08-25 18:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-08-13 08:16:15]:
Dzieki za pomoc myslałam ze bedzie jakis dziwny test ale tak jak mowilas pytania typu co jak dlaczego itp.. dostalam prace zobaczymy jak bedzie dalej
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-28 09:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo fajnie ze dostalas prace, do zobaczenia na miejscu, pewnie Cie rozpoznac heheh buziak
zdjecie uzytkownika
NĘDZA - 2014-08-29 00:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE APLIKUJCIE DO TEJ FIRMY!!! Ludzie zarobicie mniej niż najniższa krajowa a będą od was wymagać pełnej dyspozycyjności pod ich widzimisie ( bo grafiku nie potrafią układać ameby łażące tylko po klubach ) będziecie musieli szkolić się z 1000 różnych rzeczy jak byście niewiadomo jaką funkcję na sklepie mieli objąć. A na wyższe etaty nie liczcie chyba że będziecie się spoufalać i wykonywać "drobne" przysługi kierownictwu jak kablowanie, podwożenie do pracy i chodzenie po jedzenie do sklepu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski