Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grande cojones - 2014-09-03 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla studentów nawet idzie znaleźć lepszą pracę, a co jeśli ktoś nie studiuje i utrzymuje się sam?
zdjecie uzytkownika
MAX KOLONKO MOWI JAK JEST - 2014-09-04 13:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to firma powinna w takim razie w ofertach zaznaczać, że szuka studentów powinna zlecić swoim HRowcom by tylko zatrudniali dziennych studentów skoro praca jest skierowana dla nich (dyspozycyjni lecą na grosze na piwo) a nie że potem wychodzi bajzel i płacz że pracownicy chcą godnie żyć i robią problemy !
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-09-05 21:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zasadzie nawet nie wiem co napisać, bo wszystko opisali wyżej. Może dodam, że lepiej już było kiedy był normalny store manager, a nie taki, który wpycha do pracy swoją siostrzenicę, która już wie, że ma przedłużoną umowę. Brak rozmów indywidualnych o problemach. Biada jak macie długie włosy (faceci) i słuchacie metalu, to od razu jednej osobie z biura nie podpasujecie ;). Nie wyrażajcie swojego zdania zbyt głośno, bo to też się nikomu tam nie podoba. No i oczywiście "życzliwe" osoby w ekipie. Pozdro 600
zdjecie uzytkownika
nowA - 2014-09-07 09:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak patrzę na te wpisy i nie wierzę że pracuję w tej samej firmie, wymagają pracy i uczciwosci nie bardziej niz gdzie indziej, z tego co slysze w sklepie to powinni przewietrzyć zespoł jeszcze bardziej, niestety managery sa tacy że boja sie zwrocic uwage pracownikom i czekaja tylko na akcje LP ,kto ich pozatrudniał? ale to chyba dlatego ze, latwiej zarzadzac takimi jelopami. na razie mi sie podoba lepiej płaca niz inni i nie nie jest gorzej, 3majcie sie!
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-09-07 16:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LP chyba nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o pracowników chyba, że kradną. Osobiście mam nadzieję, że wywietrzą też Ciebie, choćby za brak znajomości polskich znaków, oraz podstawowych zasad ortografii i interpunkcji, bo Twój post aż razi w oczy :)
zdjecie uzytkownika
Korona - 2014-09-10 01:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A cóż to jest to całe LP? @nowA Wypowiadając się na temat pracowników jako o 'jełopach' strzelasz sobie chyba w kolano, bo z tego co mi się wydaje to również tam pracowałaś. Zawsze plusem dla pracownika są zniżki, chociaż zarobki w sieciówkach nigdy nie były najwyższych lotów. Wydaje mi się, że praca w TK jest dobra dla studentów itp.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-10 10:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LP powoduje , iż żyjesz w ciągłym stresie . W każdym Twoim ruchu widzą łamanie procedur , doszło do tego , że jak wydajesz resztę klientowi to musisz tak wydawać by było dokładnie widać jakie nominały wydajesz. Piszą scenariusze do tego co widzą na kamerach ( niezgodne z prawdą , a po to by się wykazać), a zestresowany potem dostajesz naganę ( oczywiście niesłusznie) za którą nawet nie potrafią przeprosić. Kradną " klienci" masowo, ale cóż LP ma inne parcie i boi sìę , by nie oberwać od takiego klienta,. A jeżeli byłeś kiedyś pracownikem tego sklepu to nie przychodź na zakupy bo jesteś potencjalnym złodziejem wg LP .
zdjecie uzytkownika
oni wiedzą - 2014-09-12 09:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze, że boją się zwrócić uwagę. Zdają sobie sprawę, że życie nie kończy się po za szybami sklepu i kiedyś wpadną na ulicy na osobę na, którą się uwzieli, a po co rodzić stresowe sytuacje. Najlepiej z kulturą się dogadać i nie robić zbędnych problemów. *nowA brak słów na takich ludzi ale są dwie opcje z takimi pracownikami jak ty... albo trafisz na ogarniętych managerów, którzy wyrzucą takiego lizusa na zbity pysk albo trafisz na podobnych sobie, którzy cie awansują... wówczas będziesz znienawidzona przez pracowników, tak czy siak nikt nie będzie cie lubił.
zdjecie uzytkownika
oNa - 2014-09-13 23:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O jakim Lp wy piszecie??;D;D Naprawde janki się baliście ich? ;D;D Oni polecieli na zbity bysk az milo ;D;D I tye po lp ;D;D;
zdjecie uzytkownika
lfapd - 2014-09-14 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LP zawsze było spoko jedyne problemy jakie rodzą to dwie mlode team liderki ktore mieszaja knują nie są profesjonalne mieszaja swoje prywatne emocje w kwestie zawodowe.
zdjecie uzytkownika
hym - 2014-09-15 23:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"LP zawsze było spoko jedyne problemy jakie rodzą to dwie mlode team liderki ktore mieszaja knują nie są profesjonalne mieszaja swoje prywatne emocje w kwestie zawodowe."
LP jest spoko ( jesteś jednym z nich skoro tak sądzisz) , a co do team liderek - ktoś je musiał wybrać na to stanowisko - bardzo profesjonalny jak wszystko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
seta - 2014-09-17 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że się dzieje w Cz-wie , dobrze że już nie pracuję. Kiedyś atmosfera była super i załoga te Pż. Do zobaczyska w secie :).
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-09-25 00:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że TK MAXX wypracowało sobie po prostu taki a nie inny sposób osiągania zakładanych progów sprzedażowych. Pracownicy oczywiście w wielu przypadkach mogą czuć się pokrzywdzeni z tego tytułu, ale godzą się na takie warunki przez podpisanie umowy.. Jedyne co można byłoby zmienić jest zależne od właścicieli, którzy chyba się aż tak nie angażują..
zdjecie uzytkownika
matiTyBambrze - 2014-09-27 19:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mati - 2014-09-25 00:00:05]:
Zamknij gębę kamień. Mała litera zastosowana celowo z racji braku szacunku lizusie :)
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2014-10-03 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś pomyślał o konsekwencjach dezyzji w Cz-wie , teraz nie da się pracować, decyzje podejmowane przez nowe i "wyszkolone" team liderki są nie przemyślane , podejście do pracowników żałosne. No i stor menager, która nie może odnaleść się w obecnej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-10-06 20:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A florka siedzi tylko w biurze i jak świstak przeklada papietki :) nawet nie wie co się dzieje na sklepie..
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona2 - 2014-10-15 18:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mATEUSZ dobrze że wybył już z tej firmy szkoda tylko że biedna florM będzie musiała sobie teraz uzupełnić PEKĘ i sama do PIPA zapieprzać po śniadanie. A nowy Stor nie ufajcie mu to tak zwany "smoczy język" wyszkolony by mydlić oczka nieświadomym pracownikom niskiego szczebla.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-10-17 11:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest tu ktoś na tyle miły i może napisać jak wygląda rozmowa po okresie próbnym (3msc) ? o co pytają? jak to wygląda? na co zwracają uwagę? i ile osobom u Was w sklepie przedłużyli umowę a jak dużo osób poleciało?
zdjecie uzytkownika
pracownik tk maxx - 2014-10-21 16:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje tam już dwa lata i nie zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami.okej może rzeczywiście dzwonią żeby ktoś przyszedł do pracy ale wydaje mi się ze to plus bo to okazja żeby sobie nadgodziny wyrobić a po drugie oni tylko pytają a nie rozkazuja ą bo jak nie chcesz to po prostu mówisz nie. i nawet pracując na najniższym etacie z najniższą możliwa liczba godzin to zarabia się około 600 zł chociaż zawsze jest szansa właśnie na nadgodziny. a sklep tk maxx jest duży i ma swoją specyfikę to nie ryłko czy wojas ze się stoi cały czas po 10,12 h i nic nie robi i jeszcze się narzuca klientom. wydaje mi się ze tu się wypowiadają osoby które pracowały chwile w tk maxx jeżeli w ogóle i takie które by chciały zarabiać 100000 siedząc za biurkiem
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2014-10-24 20:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i ma pani/pan racje ale takie opinie.... Broni pani/pan swojej firmy a ocenia inne nie pracując tam....O czymś to świadczy.....
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-10-25 18:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świadczy o tym, że wypowiada się ktoś kto jest wyżej niż zwykły pracownik i stosuje tak zwane corpo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
white star - 2014-10-26 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czarna gwiazdo lub moze raczej owco... stary moze czas najwyzszy pogodzic sie z faktem, ze zostales wyrzucony z pracy ? Obrzucanie innych błotem na goworku zamiast zastanowic sie nad soba, bo chyba jest jakis powod tego, ze nadajesz sie tylko do pracy na ochronie i wywalaja cie z kazdego mieszkania ? powod moze byc calkiem oczywisty i mocno wyczuwalny ... WSZYSCY sie z ciebie smieja i z glupot ktore tutaj wypisujesz! A osoby ktore tak usilnie starsz sie obrazic swoja postawa pokazuja, ze smieja sie z tego najglosniej!
Ja tez pracuje w tym sklepie ponad 2 lata i napisze krotko jest to praca jak kazda inna . Robisz swoje i zarabiasz przyzwoicie jak na krajowe realia z atmosfera bywa roznie zalezy z kim akurat jestes na zmianie.
zdjecie uzytkownika
krigore - 2014-10-26 17:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan powyżej najwyraźniej nie rozumie co oznacza obrzucanie błotem innych, bo osoba do której pijesz nikogo nie obrzuciła błotem, a sam to robisz. Jak tak zachowują się wszyscy co przepracowali tam dłużej, to cieszę się, że sobie darowałem po próbnej umowie. Wyciąganie czyichś prywatnych spraw na forum internetowym też nie jest oznaką kultury czy zdrowego podejścia. Nie jest nawet oznaką inteligencji czy mądrości, bo kiedy kończą się argumenty, to trzeba kogoś obrazić. Troglodytyzm najwyższych lotów biała gwiazduńko.
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-10-27 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bronić mnie nie trzeba, a i komentować głupoty nie wypada zatem zostawię kilka rad. Zdanie zawsze zaczynamy z dużej litery, używamy polskich znaków w każdym wyrazie, a nie wybiórczo, oraz nie stawiamy spacji przed znakami interpunkcyjnymi. Staramy się w Poznaniu nie używać pseudonimów kojarzących się z białą gwiazdą. Najważniejsze na koniec jeśli nie mamy doświadczenia i mocnego gardła to uważamy bo możemy się zakrztusić żółcią i stosujemy maść na ból pośladów. Chciałeś wyjść na lepszego, a zdania sklecić poprawnie nie potrafisz. Mając tą wiedzę osiągniesz kiedyś sukces. Jeśli ktokolwiek ma ubaw, to proszę bardzo. Śmiech to zdrowie. Pamiętajcie "don't feed the troll" :)
zdjecie uzytkownika
Pik - 2014-10-30 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma znaczenia czy ktoś został wywalony z pracy czy się sam zwolnił. Zawsze może zostawić opinię z pozycji byłego pracownika. Każdy zasługuje na szacunek,a stawianie się ponad kimś jest co najmniej śmieszne w przypadku forum internetowego bo na dobrą sprawę nie masz pojęcia z kim podejmujesz dyskusję.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x