Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-10-08 14:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam slowa Kasi. Tak to jest jak ludzie bez doswiadczenia sa awansowani.
zdjecie uzytkownika
to_nie_ja - 2015-10-11 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niestety prawda. Czasami to kierownictwo jest tak zapracowane przy kawie, że nie ma pojęcia o tym co dzieje się na sklepie. Kolejna sprawa, że wolą zatrudnić nowych zamiast doświadczonemu pracownikowi zwiększyć etat. Osoby, którym można zaufać w tym sklepie na palcach jednej ręki można policzyć. Tomek, Karolina i Szymon - pozostałych unikać z daleka.
zdjecie uzytkownika
Beka - 2015-10-15 21:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem po co się przejmujecie TKjowem olać tą robotę jak was tam nie chcą te cebulaki bez magistra na stanowiskach managerskich aka "starszy sprzedawca" Zarządzania uczą się z seriali i szkoleń aka pranie mózgu w centrali. Olać sami zobaczycie że można ogarnąć lepszą robotę. Pozdrawiam wasz ulubieniec.
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-10-19 23:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu nie mam szczęścia do kolejnych firm na których oferty trafiam. Mam nadzieję , że tym razem przy nich zatrzymam się jednak na trochę dłużej. W TK MAXX ludzi głównie szukają na stanowiska sprzedawców. Warto się złapać głównie dla ludzi którzy potrzebujączegoś na chwilę, raczej nie na stałe
zdjecie uzytkownika
słabo!!! - 2015-10-26 11:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są ok, ale co z tego?
Jest masakra, mega dużo pracy, pot spływa z każdej części ciała, nogi wchodzą w tyłek, nawet po głupich 4godzinach pracy, siedzisz po zamknięciu niewiadomo ile i sprzątasz. Jak pracujesz 4h to nie masz nawet chwili przerwy, jedyne co mozesz isc sie napić wody.
Na nockach też cały czas na pełnych obrotach.
Atmosfera taka sobie, Ci co sie znają to są dla siebie uprzejmi, jak jestes nowy to tak bardzo różnie z przyjęciem do zespołu.
Oczywiscie jest kilka fajnych osób, które od razu traktują Cie w porządku, nieważne czy pracujesz tutaj miesiąc, czy rok.
Za cały etat wychodzu troche coś ok 2500brutto.
Ta kasa nie jest w żaden sposób proporcjonalna do pracy tam.

Ogolnie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-11-04 14:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest w tk maxx, że złożyłam cv, bo widziałam ofertę w internecie, byłam na rozmowie i powiedzieli, że oddzwonią, nie oddzwonili, a mimo to już 4 tydzień pojawiają się znów ogłoszenia, że nadal szukają ludzi do pracy. To dlaczego do mnie nie zadzwonili, skoro byłam gotowa i chętna do pracy? To fikcja, o co chodzi....?
zdjecie uzytkownika
Blondynka - 2015-11-06 01:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mój drugi okres świąteczny w tkeju. Niestety ten wyglada dużo gorzej od poprzedniego. Rok temu na rano przychodziła odpowiednia ilośc osób, były one uzupełniane kilkoma pracownikami ok godz 12 i o godz 14 przychodziła kolejna fala ludzi. Zamykaliśmy sklep po 20 osób. W tym roku przychodzi garstka osób na rano, garstka na popołudnie i garstka zamyka. Biuro problemu nie rozumie bo nie pracuje tak jak my. Liczą sie tylko zyski. Na nocce zasuwaj a garsta ludzi na dniówce jakoś sobie poradzi. Najwyżej za zamknieciu zostaniemy do ok północy...
Przegięcie.
zdjecie uzytkownika
sylaboo - 2015-11-06 18:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś może przybliżyć przebieg rozmowy kwalifikacyjnej na floor managera? Dostałam info że potrwa jakieś 1,5 h i ciekawa jestem jak to się odbędzie. Czy ktoś ma takie doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-13 14:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @sylaboo nie jestem w stanie ci pomoc, ale jak ktos odpowie na twoje pytanie to i ja chetnie skorzystam z tej wiedzy, tymbardziej ze jestem teraz zianteresowana stanowiskiem lider zepspolu a widze ze oferuja możliwość szybkiego rozwoju i awansu, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie oraz opiekę medyczną. wiec chyba warto sprobowac
zdjecie uzytkownika
jusika - 2015-11-16 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sprawdzają też na rozmowie kwalifikacyjnej umiejętności językowe po angielsku, bo to w tk maxxie ważne podobno
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-11-18 21:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jusika - 2015-11-16 16:27:35]:
to prawda, zwłaszcza w sklepach w większych miastach gdzie kupują głównie obcokrajowcy. Musi on być na dobrym poziomie
zdjecie uzytkownika
kuti - 2015-11-21 00:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na taki stanowisku trzeba się wykazać przede wszystkim umiejętnościami przywódczymi, no i organizacyjnymi.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-11-24 00:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale WY pierdoly wypisujecie :) Nic tam nie jest wazne tylko kasa . Angielski to jest dla Ciebie. Obcokrajowcow jak spotkasz to najwyzej beda to Cyganie :)
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-11-25 16:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdolności przywódcze ? chyba do irytowania ludzi
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-12-04 02:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super ta oferta na Lidera zespołu jest z tego co widze, można spokojnie działać jeśli chodzi o premie nie ma z tym problemu, porównywany jesteś tylko z oddziałami.
zdjecie uzytkownika
Krzywy - 2015-12-10 14:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale Pani Chomik manago z Malty ostatnio śmierdziała potem, może warto jej zwrócić uwagę bo klientów może odstraszać? Ale czy nie będzie POTEM się mścić na mnie?
zdjecie uzytkownika
did - 2015-12-14 05:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba już lepiej powiedzieć klientowi żeby zwrócił uwagę, ja osobiście nie ryzykowałbym posadą, no chyba że jednak sam chcesz odejść i szukasz sposobu.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-12-23 00:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracowałam prawie rok w tkeju. Byłam raczej sumiennym pracownikiem, który wywiązywal się ze swoich zadań mimo małego etatu. Na forum czesto poruszane sa tamaty atmosfery wiec i ja moge cos dopowiedzieć bo przez ten niecały rok troche się działo.
Praca jak praca, zrobisz swoje i idziesz do domu. Raczej dla studenta. Współpracowników w wiekszosci miałam w porządku i do wspolnej pracy i do atmosfery w robocie jak i poza nią. Z biurem niemal zawsze szlo sie dogadac co do grafiku i ewentualnych zmian i wspominałabym ta prace całkiem miło jednak zachowanie niektórych ludzi totalnie psuło klimat.
Pani flor, która za wszelką cenę próbowała być hipsterska, śmieszna i rzucała żarty na lewo i prawo, teksciki na poziomie gimnazjum zapominając, ze ma 30 lat a nie 15. Zachowanie i teksty typowo na siłę: ever, never, najlepiej, najgorzej - żygam tęczą. Ale być może nauczyła się tego od stora bo przecież po tkeju wsród wszystkich pracowników krążyła informacja, ze to"miszcz" sucharów. Do tego żałosna team liderka pani S. która posiadała najmniej informacji a najwięcej się mądrzyła. Zawsze wczuta w rolę, myśląca, że ma tam władzę zapomonając gdzie Jej miejsce. Przykład desperatki, której w zyciu nie wychodzi więc w pracy poudaje, ze jestem fajna. Nie mogłam zdzierżyć tej typiary i najbardziej się ciesze z tego, że nie musze słuchać jej bezsensownego, płytkiego memrania na każdym kroku.
Nowym pracownikom radze tez uwazac na team leadera panią B lub K bo była znana w tkeju pod dwoma imionami. Dziewczyna jest do wszystkich zarazem w porządku i jedncoześnie każdemu obrabie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami. Trzyma ze wszystkimi i jest przeciw wszytskim. Zastanawiam sie czy byłam wiecej razy przez nią obgadana czy wiecej razy słyszałam ploty na czyiś temat.
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2015-12-23 21:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
^ kimkolwiek jesteś zasłużyłaś na piwo za to, że się uśmiałem, choć wszedłem tu z czystej ciekawości.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-12-25 23:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z osobą powyżej! 100% prawdy
zdjecie uzytkownika
M - 2015-12-30 12:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-10-08 14:07:39]:
Nie martw się, W Łodzi nie jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
duracz - 2016-01-04 21:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. W poprzednie firmie zaprzepaściłem swoje szanse, ale może nie ma co o tym opowiadac. Szukam nowych wyzwań i zastanawiam się czy to odpowiednia ku temu firma?
zdjecie uzytkownika
zz - 2016-01-06 18:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli praca na czas (z zegarkiem w ręku) bez żadnych szans rozwojowych chyba, że masz bardzo rozwinięte umiejętności włażenia komuś w rzyć Ci odpowiada, to dobrze trafiłeś.
zdjecie uzytkownika
zz - 2016-01-06 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Swoją drogą już pisałeś/pisałaś wyżej opinie o TK, więc chyba coś tu jest nie tak. Store się nudzi czy ktoś inny? Jawna ściema
zdjecie uzytkownika
Inre - 2016-01-11 23:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie ile zarabia kierownik sklepu tk w Waw? Bede wdzieczna za pomoc.
zdjecie uzytkownika
tęsknię trochę ;D - 2016-01-15 00:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak tam placek store? Dalej czerstwe żarty i wyzywanie ludzi od gejów ?
zdjecie uzytkownika
ts - 2016-01-20 02:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie slyszalem by wyzywal tak kogokolwiek
zdjecie uzytkownika
cos smierdzi@ - 2016-02-02 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyslalam cv, czekam, czekam,, w koncu jest konatakt.. osoba dzwoniaca stara sie byc miła ale nie wie o co pytac.. wrazenie jakby dzwonil ktos z agencji pr tymczasowej, aplikujac na kierownicze stanowisko spodziewalam sie wiecej, mam spore doswiadczenie, wiem co mowię.
zdjecie uzytkownika
Spoczko:) - 2016-02-13 01:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii... praca jest wymagająca ale fajna. Jest sporo wiedzy do przyswojenia i mile widziane jest aby wykazać swoją inicjatywę. Plusem jest umowa o pracę, fajne zarobki i socjal. Wiadomo wszystko zależy od ekipy my mamy świetną kadrę kierowniczą jak i pracowników:)
zdjecie uzytkownika
TK Maxx is OK - 2016-02-17 00:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również się nie zgadzam z tymi negatywnymi komentarzami, zatrudniając się w TK Maxx poznałam wiele sympatycznych osób. Fajna firma, dużym minusem jest niestety fakt, że nie ma w niej żadnej możliwości rozwoju - biorą ludzi z zewnątrz niż awansują swoich pracowników - w tym kierunku należałoby coś zmienić. Ogólnie jestem zadowolona i polecam osobom szukającą pracy w niepełnym wymiarze godzin.
zdjecie uzytkownika
Litości - 2016-03-06 23:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich pracowników jak i przyszłych kandydatów. Oczywiście jak to zwykle bywa jak można być anonimowym to nagle wychodzi środowisko „hejtu”. Zadziwia mnie to z paru powodów, zastanawiam się czy wy nie macie co robić w życiu? Czy jesteście aż tak fałszywi, że w pracy każdy każdego lubi a za plecami ciśniecie? Skoro wam się praca nie podoba to może warto skończyć z hipokryzją i zamiast narzekać na wszystko i wszystkich po prostu się zwolnijcie. Zrobicie tym samym przysługę i sobie i innym w tym momencie. Rynek nie kończy się tylko na jednej sieci, szukają pracowników wszędzie, droga wolna. Jeśli ktoś uważa że praca w TK jest ciężka to chyba po prostu nigdy w życiu nigdzie nie pracował, praca jest adekwatna do zarobków. Jest bardziej wymagająca niż normalnie ale nie bądźmy śmieszni że jest cieżka, bo nie jest. A jak ktoś uważa że jest to bez problemu znajdzie zwykłą pracę w sklepie za 7zł na rękę na godzinę i niech się tym cieszy :) Obudźcie się, to jest korporacja a nie spożywczak, ma swoje zasady, mniej lub bardziej sensowne tak już po prostu jest i nic tego nie zmieni. Mamy tu ponad 80 osób, relacje sa różne, każdy sobie zawsze znajdzie coś co mu nie pasuje, albo kogoś. Jak Ciebie boli że skończyłaś studia i jesteś tylko pracownikiem a są inni wyżej co są mniej wykształceni to cóż, masz problem. To że jesteś wykształcony nie znaczy, że faktycznie się do czegoś nadajesz, wszyscy dobrze wiemy, że skończyć studia to nie jest problem żaden w aktualnych czasach. W awansie korporacyjnym chodzi o to by dobrze ogarniać swoją pracę a nie to na jakim jest sie poziomie edukacyjnym, za to powinien być plus dla firmy a nie minus. Jeśli kogoś jednak to boli to niech szuka pracy w zawodzie, skoro jest taki dobry to na pewno ją znajdzie:) Nasz główny menadzer jest okej, ma bardzo ludzkie podejście do pracowników bo gdyby chciał to mógłby kazać wam biegać i robić trzy rzeczy na raz i nikogo by nie obchodziło, że byście się zwalniali bo nie jesteście niezastąpieni i zawsze sie znajdzie ktoś kto wejdzie na wasze miejsce. Cieszcie się więc że jest jak jest bo mogło by być o wiele gorzej. Jeśli narzekacie na godziny to nie ma się co oszukiwać ale raczej jest to praca bardziej dla kogoś kto chce dorobić a nie dla kogoś kto się chce tego utrzymać. Jak ktoś chce się utrzymać to chyba nie podpisuje umowy na 12 h w tygodniu? to by było troche bez sensu prawda? Skoro są miejsca gdzie masz etat na wejściu. No ale może ja nie rozumiem ludzkiej logiki. Dlaczego tak ciężko o etat? Dlaczego nie ma godzin? Bo taka struktura korporacji i tyle. Przestańcie narzekać i robić problemy w miejscach gdzie ich nie ma i zmieńcie pracę na taką która was będzie zadowalać.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-03-16 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chyba miała być pozytywna opinia, a pokazała jak tam wygląda w rzeczywistości. Menago wcale nie ogarniają, a podlizywali się gdzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
tęsknię - 2016-03-16 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Litości a gałę tęż zrobisz? Jestem kierownikiem w korpo... a widzę, że Twój profil odpowiada łykaniu wszystkiego jak pelikan :] chętnie zaleję formę.
zdjecie uzytkownika
jeden - 2016-04-01 13:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie nie jest tak źle, bo w sumie szukają jedynie sprzedawców. Dobrze, że dorzucają opiekę medyczna i zniżki pracownicze i to jeszcze w ramach umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
fantagiro - 2016-04-01 16:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
JEST ŹLE BO PRZEZ 5LAT BĘDZIESZ ROBIĆ NA 1/4 ETATU + JAK BĘDZIESZ POTRZEBNY Z NADZIEJĄ NA NORMALNĄ ROBOTĘ... POTEM SIĘ OKAZUJE ŻE JAK DUPKI NIE POLIŻESZ ALBO NIE POTYRASZ JAK IDIOTA GODZAC SIĘ NA WSZYSTKO JAK LUDZKI ŚMIEĆ TO NAWET 1/2 NIE DOSTANIESZ WIĘC LEPIEJ NIE SKLADAJ DO TEGO LUMPEXU.
zdjecie uzytkownika
clos - 2016-04-03 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No te zniżki pracownicze fajne @jeden. Ogólnie to praca tam chyba zła nie jest. Nie trzeba się zatrudniać na sprzedawcę, a można iść wyżej i być kierownikiem działu. Trzeba mieć kilkuletnie doświadczenie na takim stanowisku.
zdjecie uzytkownika
olira - 2016-04-05 20:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja niestety nie mam takich wymaganych kompetencji na to kierownicze stanowisko, zopstanę przy sprzedawcy, umowa o pracę rzekomo jest a wymagania tylko teoretyczne jak widzę
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-04-06 13:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie trzeba doświadczenia możesz jak Hubcio awansować za 10 lat stażu i lizanie dupki i kapowanie na kolegów nawet jak jesteś gimbusem bez szkoly.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-04-17 13:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się zmieniło w TK Maxxie? Zauważyłem, że szukają do pracy u mnie w mieście i zastanawiam się czy nie spróbować zmienić pracy. Dają umowę o pracę, z tym, że ja chciałbym to pogodzić ze studiami - pytanie czy idą na rękę z grafikiem? I jak z kasą? Ile można zarobić w TK?
zdjecie uzytkownika
zaprawiony - 2016-04-17 20:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 na godzine netto zatrudniają na 1/4 etatu z grafikiem czasem się zgodzą ale nie licz na to raczej będziesz robić weekendy i zamknięcia jak każdy nowy. Ranne godziny są dla szlachty sklepikar;). W okresie świątecznym więcej godzin dostaniesz a na wyższy etat to licz ... po 3 miesiącach jak będziesz się spoufalał z "kierowniczkami". Po 1-2 latach jak będziesz tyrać jak osioł i nigdy złego słowa nie powiesz. Oczywiście odbieraj telefon jak dzwonią że masz przyjść za kogoś nawet jak masz wolne ... no chyba że chcesz przez 5 lat robić 1/4 etatu. PS no i mam nadzieje że lubisz szmaty z ziemi podnosić.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-04-23 10:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sytuacja wewnątrz firmy jest co raz gorsza, brak podwyżek, rozwoju dla najstarszych pracowników o największej wiedzy powoduje frustrację i w rezultacie zwolnienia. Chęci do pracy są żadne. Jak dalej tak pójdzie to na kasach zostanie sam Store Manager. Z firmy zwolnili się lub zwalniają w najbliższym czasie najlepsi pracownicy. Tam w Anglii powinni zmienić swój tok myślenia i wiedzieć że Polska nie jest już krajem trzeciego świata.
zdjecie uzytkownika
zaprawiony - 2016-04-24 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W końcu store będzie tam gdzie jego miejsce i kompetencje ;D
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-04-24 22:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olira - 2016-04-05 20:24:39]:
znizka pracownicza jedynie 10%
zdjecie uzytkownika
TK MAXX Rzeszów - 2016-04-27 15:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie macie opinie na temat Tk Maxx Rzeszów Millenium Hall? Pracował ktoś? pracuje? jaki zespół?
zdjecie uzytkownika
Prawda prawda - 2016-04-28 10:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najlepsi ludzie już poszli z tkeja :)Została ich garstka. Pracowałam z nimi prawie dwa lata. Niezapomniane nocki, wykładanie towaru, processingi, melanże po zamkach, imprezy :) Zwykłe rzeczy ale sprawiały radość. To były czasy... :) Ekipa nie do podrobienia. Impreza Wigilijna w Czekoladzie gdzie wszyscy bawili się do samego rana jak jedna wielka paczka. Troche brak mi tego :) Mając świadomosc, ze nie wróci :) Pozdrawiam wszystkich z wielkiej ponad 80 osobowej paki z lat 2014/2015 ;)
zdjecie uzytkownika
TK MAXX Rzeszów - 2016-04-28 22:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo Halo Rzeszów! czekam na opinie
zdjecie uzytkownika
ja pier - 2016-05-18 18:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
melanże po zamkach ;D przy takiej pracy i ludziach z patologii pozostaje już tylko picie po pracy hahah ;D
zdjecie uzytkownika
TK MAXX Rzeszów - 2016-05-19 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja pier - 2016-05-18 18:03:47]:
mówisz o Rzeszowie czy Poznaniu? :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowe przeprowadza jeden z managerów, większość nie zna angielskiego wiec nie pytają ze znajomości języka. Cięzko się dostać bez polecenia ze strony osoby już tam pracującej. Pytania gdzie pracowałeś wcześniej, co robisz w życiu, czy umiesz cięzko pracować i od razu zaznaczają, że umowa na 12h/tyg, ale godzin będzie więcej. wszystko zależy kto Cie polecił i czy się spodobasz z wyglądu. Na stanowisko managera tylko w obrębie firmy lub masz koneksje u J.S., która zatrudnia rodzinę.
Pytania: Czym się zajmujesz? Gdzie wcześniej pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
nbhnm - 2016-05-22 19:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja pier to powiedz co konkretnie nie podoba ci sie w tej firmie. Bo widze kilka fajnych ofert na stanowiska takie jak Regional HR Business Partner - wydaje mi sie ze na takim stanowisku można zarobić
zdjecie uzytkownika
kanka - 2016-05-23 22:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TK MAXX Rzeszów - 2016-04-28 22:19:34]:
jeśli chodzi o Tk w Rzeszowie to atmosfera na początku przez pierwszy rok była super, wspolne wyjscia, pomoganie, wszyscy zaangazowani, ale po pewnym czasie jest juz coraz gorzej. Mało godzin, ludzie się niestety podzieli na tych lepszych i gorszych, widac, ktore menagerki lubia kogos bardziej a kogo mniej. Na zamkniecia jest za mało osob i trzeba się ogimnastykowac zeby posprzatac sklep... to juz nie ten sam Tk Maxx Rzeszow co kiedys, troche osob juz odeszło...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TK MAXX!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert