Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiolalublin - 2014-02-18 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonili do kogoś już w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy???
podobno do jutra do 14 mają dać odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
zetka - 2014-02-18 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MoMynia - 2014-02-18 17:51:29]:
Rozumiem że aplikowałaś na stanowisko sprzedawcy? jak wejdziesz do hotelu to idziesz prosto do końca na wprost i po lewej jest pokój i tam właśnie jest rekrutacja, cv Twoje oni mają więc nie musisz zabierać ze sobą
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-02-19 08:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzisiaj już umowę podpisuje :)
zdjecie uzytkownika
zaniepokojona - 2014-02-19 08:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć. Mam pytanie. Jak to jest z obsługą kasy fiskalnej w tk maxx? Gdy brakuje drobnych trzeba samemu kombinować czy jak np 2 McDonaladzie donoszą co jakiś czas monety? Jestem zielona w temacie, chcę aplikować na sprzedawce a się boję :(
zdjecie uzytkownika
zetka - 2014-02-19 09:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinia - 2014-02-19 08:13:19]:
Hej na sprzedawcę?>
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-02-19 10:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
taaak :)
zdjecie uzytkownika
zetka - 2014-02-19 15:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie też dzisiaj dzwonili i podpisuję umowę:)
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-02-19 18:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracuję w TKju od kilku miesięcy na 12godz i jest to moja druga praca w sieciówce.Jestem studentką dzienną i mogę spokojnie pogodzić grafik z nauką. Jak dla mnie to jest super,firma płaci na czas, chyba najwyższa stawka godzinowa wśród sieciówek i do tego karta luxmed. Na początku było trochę trudno,bo dużo do ogarnięcia,ale szybko załapałam.Powodzenia w rekrutacji na Lublin.
zdjecie uzytkownika
werka - 2014-02-20 11:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo czy rekrutacja na Lublin się już zakończyła?
zdjecie uzytkownika
mababy - 2014-02-20 13:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej tak, do środy miała trwać
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-23 09:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO co zarabiacie 1600 zl brutto??? w wspaniałym TK MAXX gdzie odpady są z całej Europy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-02-23 11:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gula Ci skacze? eh zazdrościsz,ze nie zadzwonili do Ciebie? oh jak mi przykro :) a zarabia sie o wiele wiecej ;)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-02-23 12:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ten lumpeks to inny :)
zdjecie uzytkownika
sucziiiigzkm - 2014-03-02 23:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [makara - 2014-02-15 14:34:12]:
Zgadzam się w 100% makara tak jest też w tk maxx w Kielcach.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2014-03-03 10:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej dzwonili do was w sprawie szkolenia bhp w srode?
zdjecie uzytkownika
karolinagość - 2014-03-03 11:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie jeszcze, nie a też zastanawiam się na którą godzinę :D
zdjecie uzytkownika
agnieszkasawa - 2014-03-03 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal nikt do Was nie dzwonił?
zdjecie uzytkownika
karolinagosc - 2014-03-04 08:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nadal nie.
zdjecie uzytkownika
karolinagość - 2014-03-04 09:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz zadzwonili wlasnie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-14
Żródło: gratka.pl
Szczecin
(Zachodniopomorskie)
Rozpocznij swoją karierę zawodową z nami!TK Maxx jest dynamicznie rozwijającą się firmą detaliczną, należącą do międzynarodowego koncernu TJX, największej grupy firm handlu detalicznego typu off-price, o łącznym rocznym obrocie rzędu 26 mld $*. Dzięki swej unikalnej koncepcji koncern TJX odnosi ogromne sukcesy w USA, Kanadzie i Europie.Nie czekaj! Dołącz do najlepszych! Weź z nami udział w tej niezwykłej przygodzie!Do naszego sklepu w Szczecinie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
agnieszkasawa - 2014-03-04 14:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie bhp na 9.15 jutro ale w mercurym?:)
zdjecie uzytkownika
karolinagość - 2014-03-04 22:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w mercurym
zdjecie uzytkownika
momon - 2014-03-08 10:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich kasach fiskalnych pracuje sie w tkmaxx, wie ktoś? chciałabym aplikować do jednego z tjx, ciężko się nauczyć?
zdjecie uzytkownika
lool - 2014-03-08 22:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [momon - 2014-03-08 10:59:42]:
na liczydłach się liczy, a paragony wypisuje się ręcznie ;)
zdjecie uzytkownika
Momon - 2014-03-09 17:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łał super, dzieki za pomoc. ;-) ciekawe czy na zywo jestes tama mądra/mądry :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-12 12:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lool - 2014-03-08 22:43:54]:
Kasy w tkju są proste jak budowa cepa. nie masz się czego obawiać. Jak już dostaniesz się do "wymarzonej" pracy w tkju, bardziej skup się na nazewnictwie np. mebli :), gdzie rozłożyć dokładnie reyla :) i mnóstwo, mnóstwo rzeczy, oczywiście biegusiem :))) bo nie ma czasu.
Wszystkim którzy dostali się do pracy gratuluję i współczuję. Owszem stawka godzinowa imponująca, ale z czasem zrozumiecie, jak się pracuje w tkju.
powodzenia!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
49 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x