Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
o co chodzi? - 2014-08-22 22:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym pociagiem do Czeladzi?
zdjecie uzytkownika
Dabik - 2014-08-23 09:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście niesłusznie kogoś oskarżali czy o coś posądzali to powinni nie tylko przeprosić ale zadośćuczynić za swoje zachowanie. Komu jak komu, ale tak poważnej firmie jak TK MAXX nie powinny takie rzeczy w ogóle się zdarzać. Nie wiem w jaki sposób chcą odbudować zaufanie pracowników o ile w ogóle.
zdjecie uzytkownika
Vice - 2014-08-23 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje widzą jak pracownicy pracują na sklepie i to wykorzystują.Widząc jak bramka nawala i nikt nie reaguje by do niej podejść i wyłączyć.To jest sygnał dla nich by wejść i ukraść.To jest moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2014-08-24 21:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszysko na pracowników - a od czego jest LP - oczywiście od " szczytnych celów"
zdjecie uzytkownika
Niki - 2014-08-24 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak aplikować? Jak wy aplikowaliście?
Wysyłaliście emaila tylko z załączonym CV? Czy zostawialiście w sklepie?
Po jakim czasie się odzywają?
zdjecie uzytkownika
tksrax - 2014-08-25 03:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maja nowy narybek teraz ktory stare ( usunięte przez administratora )na 40stkach odpowiednio wychowaja starych pracownilow beda teraz stopniowo usowac. Firma miedzynarodowa a mentalnosc polska klasyB. Moze to przez to ze na stolkach tyle wiesniakow siedzi. Uwazajcie na usmiechnietych "przyjacielskich managerow" wszystko to na pokaz... kazdy znich falszywy za pochwale od dystrykta wlasna matke by sprzedali.
zdjecie uzytkownika
D - 2014-08-25 18:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-08-13 08:16:15]:
Dzieki za pomoc myslałam ze bedzie jakis dziwny test ale tak jak mowilas pytania typu co jak dlaczego itp.. dostalam prace zobaczymy jak bedzie dalej
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-08-28 09:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo fajnie ze dostalas prace, do zobaczenia na miejscu, pewnie Cie rozpoznac heheh buziak
zdjecie uzytkownika
NĘDZA - 2014-08-29 00:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE APLIKUJCIE DO TEJ FIRMY!!! Ludzie zarobicie mniej niż najniższa krajowa a będą od was wymagać pełnej dyspozycyjności pod ich widzimisie ( bo grafiku nie potrafią układać ameby łażące tylko po klubach ) będziecie musieli szkolić się z 1000 różnych rzeczy jak byście niewiadomo jaką funkcję na sklepie mieli objąć. A na wyższe etaty nie liczcie chyba że będziecie się spoufalać i wykonywać "drobne" przysługi kierownictwu jak kablowanie, podwożenie do pracy i chodzenie po jedzenie do sklepu.
zdjecie uzytkownika
blanka - 2014-09-01 01:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako studentka narzekać nie mogę. Studiuję dziennie, pracuję 3 dni w tygodniu po 4 godziny i za nieszczególne narobienie się zarabiam ok sumkę. W wakacje dają więcej pracy. I nie wiem jak u was, u mnie w sklepie jest naprawdę niezła atmosfera i wiadomo, różnie bywa z klientami, ale z kierownictwem (mam na myśli urlopy itp) nigdy nie miałam problemu. Polecam studentom dziennym :)
zdjecie uzytkownika
Sujka - 2014-09-02 19:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blanka aka Manager podszywający się pod pracownika. Zarobisz ok 500zł tyle pracując z czego jesteś uwiązana jak do słupa bo napewno nikt nie będzie dla 1 dziewczyny z 100 pracowników specjalnie dostosowywać idealnie grafiku. Co więcej co chwilę dzwonią do pracowników ...jutro nie przychodź ... jutro przyjdź na 7 co chwilę jakiś "babol" w grafiku. Kierownictwo brane jest z pracowników niższego szczebla więc możecie sobie wyobrazić zdolności przywódcze tych ludzi. Ale oczywiście Ty Blanka pracujesz nie dla pieniędzy ale dla "znajomych" w pracy.
zdjecie uzytkownika
grande cojones - 2014-09-03 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla studentów nawet idzie znaleźć lepszą pracę, a co jeśli ktoś nie studiuje i utrzymuje się sam?
zdjecie uzytkownika
MAX KOLONKO MOWI JAK JEST - 2014-09-04 13:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to firma powinna w takim razie w ofertach zaznaczać, że szuka studentów powinna zlecić swoim HRowcom by tylko zatrudniali dziennych studentów skoro praca jest skierowana dla nich (dyspozycyjni lecą na grosze na piwo) a nie że potem wychodzi bajzel i płacz że pracownicy chcą godnie żyć i robią problemy !
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-09-05 21:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W zasadzie nawet nie wiem co napisać, bo wszystko opisali wyżej. Może dodam, że lepiej już było kiedy był normalny store manager, a nie taki, który wpycha do pracy swoją siostrzenicę, która już wie, że ma przedłużoną umowę. Brak rozmów indywidualnych o problemach. Biada jak macie długie włosy (faceci) i słuchacie metalu, to od razu jednej osobie z biura nie podpasujecie ;). Nie wyrażajcie swojego zdania zbyt głośno, bo to też się nikomu tam nie podoba. No i oczywiście "życzliwe" osoby w ekipie. Pozdro 600
zdjecie uzytkownika
nowA - 2014-09-07 09:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak patrzę na te wpisy i nie wierzę że pracuję w tej samej firmie, wymagają pracy i uczciwosci nie bardziej niz gdzie indziej, z tego co slysze w sklepie to powinni przewietrzyć zespoł jeszcze bardziej, niestety managery sa tacy że boja sie zwrocic uwage pracownikom i czekaja tylko na akcje LP ,kto ich pozatrudniał? ale to chyba dlatego ze, latwiej zarzadzac takimi jelopami. na razie mi sie podoba lepiej płaca niz inni i nie nie jest gorzej, 3majcie sie!
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2014-09-07 16:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LP chyba nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o pracowników chyba, że kradną. Osobiście mam nadzieję, że wywietrzą też Ciebie, choćby za brak znajomości polskich znaków, oraz podstawowych zasad ortografii i interpunkcji, bo Twój post aż razi w oczy :)
zdjecie uzytkownika
Korona - 2014-09-10 01:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cóż to jest to całe LP? @nowA Wypowiadając się na temat pracowników jako o 'jełopach' strzelasz sobie chyba w kolano, bo z tego co mi się wydaje to również tam pracowałaś. Zawsze plusem dla pracownika są zniżki, chociaż zarobki w sieciówkach nigdy nie były najwyższych lotów. Wydaje mi się, że praca w TK jest dobra dla studentów itp.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-10 10:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LP powoduje , iż żyjesz w ciągłym stresie . W każdym Twoim ruchu widzą łamanie procedur , doszło do tego , że jak wydajesz resztę klientowi to musisz tak wydawać by było dokładnie widać jakie nominały wydajesz. Piszą scenariusze do tego co widzą na kamerach ( niezgodne z prawdą , a po to by się wykazać), a zestresowany potem dostajesz naganę ( oczywiście niesłusznie) za którą nawet nie potrafią przeprosić. Kradną " klienci" masowo, ale cóż LP ma inne parcie i boi sìę , by nie oberwać od takiego klienta,. A jeżeli byłeś kiedyś pracownikem tego sklepu to nie przychodź na zakupy bo jesteś potencjalnym złodziejem wg LP .
zdjecie uzytkownika
oni wiedzą - 2014-09-12 09:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze, że boją się zwrócić uwagę. Zdają sobie sprawę, że życie nie kończy się po za szybami sklepu i kiedyś wpadną na ulicy na osobę na, którą się uwzieli, a po co rodzić stresowe sytuacje. Najlepiej z kulturą się dogadać i nie robić zbędnych problemów. *nowA brak słów na takich ludzi ale są dwie opcje z takimi pracownikami jak ty... albo trafisz na ogarniętych managerów, którzy wyrzucą takiego lizusa na zbity pysk albo trafisz na podobnych sobie, którzy cie awansują... wówczas będziesz znienawidzona przez pracowników, tak czy siak nikt nie będzie cie lubił.
zdjecie uzytkownika
oNa - 2014-09-13 23:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakim Lp wy piszecie??;D;D Naprawde janki się baliście ich? ;D;D Oni polecieli na zbity bysk az milo ;D;D I tye po lp ;D;D;
zdjecie uzytkownika
lfapd - 2014-09-14 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LP zawsze było spoko jedyne problemy jakie rodzą to dwie mlode team liderki ktore mieszaja knują nie są profesjonalne mieszaja swoje prywatne emocje w kwestie zawodowe.
zdjecie uzytkownika
koniczynka324 - 2014-09-15 13:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przynzam sie ze zrobilam loda by dostac sie do tej pracy. Ja zalatwilam prace usami ale spora wiekszosc to jednak znajomosci i uklady. Wybaczcie szczerosc
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-09-15 13:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gajwer przestań już podszywać się pod kobiety.
zdjecie uzytkownika
hym - 2014-09-15 23:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"LP zawsze było spoko jedyne problemy jakie rodzą to dwie mlode team liderki ktore mieszaja knują nie są profesjonalne mieszaja swoje prywatne emocje w kwestie zawodowe."
LP jest spoko ( jesteś jednym z nich skoro tak sądzisz) , a co do team liderek - ktoś je musiał wybrać na to stanowisko - bardzo profesjonalny jak wszystko w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
seta - 2014-09-17 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę że się dzieje w Cz-wie , dobrze że już nie pracuję. Kiedyś atmosfera była super i załoga te Pż. Do zobaczyska w secie :).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x