Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gigi - 2015-02-02 23:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jest ponoć grzesiek z Malty hehe ma nawet pseudonim egzekutor.Szymon tez daje rade jestem mega zadowolona ze takie osoby z nami pracują czujemy się bezpiecznie
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-02-04 11:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież LP więcej przesiaduje w kantynie niż goni złodziei
zdjecie uzytkownika
gigi - 2015-02-05 10:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba koleżanka miała na myśli inne miasta ja pracuje w poznaniu i widać co się dzieje a jeśli praca jest wykonana to należy się odpoczynek
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-02-06 09:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może korporacja powinna sie zastanowić nad podobnym systemem dla LP jak dla "Sprzedawców-od wszystkiego" 20 ochroniarzy na 12h ;D nie było by przestojów w obserwacji no i płace managerskie były by znow uzasadnione w końcu zarządzanie armią to wyzwanie.
zdjecie uzytkownika
kajek - 2015-02-06 16:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chwalcie tak LP, oni nie są biednymi ochroniarzami jak w innych sklepach gdzie zarabiają 6-7zł/h na umowę zlecenie. W TK Maxxie za to co robią mają naprawdę dobrą kasę więc muszą mieć wyniki inaczej by ich pożegnali.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-02-08 23:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma naprawdę dziwnie funkcjonuje sprzedawcy zapieprzają jak szaleni team liderzy ściemniają po kantynach, biurach gdy tylko stora nie ma w sklepie i swoje zarabiają ... zapomniał wół jak cielęciem był.
zdjecie uzytkownika
brak nicku - 2015-02-09 16:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w TK no cóż, trochę czasu poświeciłam tej firmie. Zapierdziel jakich mało,praca w sobie ok jeśli ktoś lubi robić 10 rzeczy na raz. Jedyny minus i to dość duży, tak jak koleżanka napisała wyżej, sprzedawcy zapierdzielają a team liderzy chodzą i się opierdzielają a na pomoc nie ma co liczysz a jeśli o nią poprosisz to usłyszysz "radź sobie sam" albo "dasz radę". I co najgorsze jeśli masz swoje zdanie i je wypowiesz otwarcie a nie "kumplujesz" się z menadżerami to nie masz co liczyć na przyszłość w tej firmie. Najważniejsze są koneksje a praca na drugim miejscu.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-02-09 20:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Storw w 704 zachowuje sie bardzo slabo. Rzuca często wobec mnie zarty na tle erotycznym co w ogole mi sie nie podoba.
Jestem energiczną dziewczyna, nie raz sobie pozartuje z chlopakami w pracy na rozne tematy ale to wszystko ma jakis
skam ale zarty naszego stora sa bardzo slabe i totlnie nie na miesjcu. Przestało mnie to juz smieszyc i niektore dziewczyny też
tylko nie mowia tego oficjalnie. Jesli to sie nie zmieni zostawie ta parce bo mecza mnie te suchary.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-02-11 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stor z 704 upokarzające żarty kieruje również do chłopaków myślę że są one już na tyle mocne że w połączeniu z tym co piszesz odnośnie dziewcząt podlega już pod zgłoszenie tego do Warszawy przynajmniej jeżeli nie do instytucji zewnętrznej. Nie rozumiem dlaczego ludzie z tym cicho siedzą przecież nie ma co sie bać tego wątłego okularnika którego pewnie zaczepiano w podstawówce i teraz się odgrywa.
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2015-02-12 16:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym tam pozwał o mobbing. Taka korporacja ma pieniążki żeby wypłacić odkszodowania.
zdjecie uzytkownika
dobromir - 2015-02-18 21:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajek - 2015-02-06 16:05:25]:
I bardzo dobrze że LP dostają dobre pieniądze przecież narażają siebie żeby bronić majątku firmy i powinni być dobrze wynagradzani nikt o zdrowych zmysłach nie bedzie tak ryzykował za 6zł/h
zdjecie uzytkownika
ojojoj - 2015-02-19 14:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko ze czesto i gesto kaza-prosza pracownikow o pomoc czy to w obserwacji, przeszukaniach, inwigilacji na przymce itp. Wasza robota wasze duze pieniadze wiec do pracy chlopacy.
zdjecie uzytkownika
Dajcie godziny! - 2015-02-19 17:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie godziny!Przecież tak słabo nie było nigdy jeszcze żeby raz w tygodniu chodziło sie do pracy. Ludzie są chętni na godziny tylko je dajcie bo za chwile nikomu sie to nie opłaci!
zdjecie uzytkownika
Duch - 2015-02-20 14:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z przedmowca! Gdzie te godziny??? Przeciez to jest chore! Jeden dzien w tygodniu do pracy- to jakas kpina:/ Niebawem zostana sami nowi, bo nikt nie bedzie chcial z wami wspolpracowac. Z tego co wiem bardzo duzo osob chce odejsc- czyt. wydostac sie z bagna, ktore sie zwie TK Maxx (Sraxx) ;)
zdjecie uzytkownika
zabawne - 2015-02-20 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myslicie że "ich" to boli że ludzie odejdą? Przyjdą nowi młodzi chętni zawalczyć o względy i godzinki. Najzabawniejsze są rozmowy oceniające. Cele, strategie plany ocenianie siebie ocena przez managera, weryfikowanie celów rozwoju gdzie i tak jest się marną 12stką i przychodzi do pracy 3razy w tyg po 4h. Teatrzyk korporacyjny w którym i tak chodzi o to by uśmiechać się do każdego kasować ludzi, podnosić ciuchy i wydawać numerki na przymce... wielka filozofia a i tak dajemy się szczuć sami na siebie w walce o etaty i wierzymy że ktoś był "lepszy" przecież małpa może się nauczyć tych czynności. Oczywiste jest, że awanse = tylko i wyłącznie zaskarbienie sympatii młodziaków którzy chwycili pana Boga za pięty kariery.
zdjecie uzytkownika
Duch - 2015-02-21 16:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej. Moze i przyjda mlodzi, nowi i swiezutcy pracownicy, ale jak odejdzie polowa starej ekipy to juz nie bedzie to samo:) Chodzi mi tutaj o klimat w pracy.
zdjecie uzytkownika
Lily - 2015-02-22 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co tutaj wypisujecie jest śmieszne. Pracujący na 1/4 etatu zawsze mają możliwość brania wiecej godzin, ja sobie wyrabiam nawet po 30 bo albo wezme od kogos zmiane albo ide jak zadzwonia i na wyplate nie narzekam. z tego co widze po swoich wspolpracownikach to nikt nie narzeka na firme i warunki. team leaderzy sprzataja z nami ZAWSZE juz nie wspone o tym ze store menager ktory ma swiete prawo do tego aby siedziec na tylku stoi na kasie i ogarnia sklep bo chce nam pomoc. atmosfera w pracy tez jest fajna, dla mnie to przyjemnosc tam isc:) wiem ze zaraz zostane posadzana o to ze jestem kims wyzej zeby tylko poprawic opinie o sklepie. pozdrawiam studentow ktorzy wola zapierdalac za 6zl w lpp i mowic dzien dobry kazdemu przez 12h
zdjecie uzytkownika
Postrachodbytów - 2015-02-23 14:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zapewne jesteś kimś z wyższych rangą pracowników, albo jesteś bardzo z nimi "blisko" i pewnie nie boisz się zaganiać koleżanek i kolegów.
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-02-23 23:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sarna od kiedy podpisujesz się jako kobieta? Zresztą co Ty robisz przy kompie? I dlaczego nie ma Cie w kuchni?
zdjecie uzytkownika
lewackaciota - 2015-02-26 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ogoli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i siedzi przed kompem
zdjecie uzytkownika
Carbonara - 2015-02-26 15:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda... Sarna przejal miano kabla tikejowego. Moze innym tez skoczysz po kawkę do maca, a nie tylko floorce;D Lizus i frajer!!!!
zdjecie uzytkownika
dzieciak - 2015-02-26 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lutym i marcu nigdy nie ma godzin, a jak są, to dostają je ludzie z lepszą opinią o ich pracy (bo po co dawać godziny komuś komu zwykle się nie chce robić?). Oceny to teatrzyk, choć jeśli ktoś ma coś przekazać kierownikowi, to kiedy lepiej ? Parę osób zawsze po nich zmniejsza etaty, parę może dostać, ktoś zacznie przygotowywać się pod awans czy zaczyna robić coś innego niż zwykle. Czyli coś to może dać... Naprawdę, można mieć dużo gorszą robotę niż nasze podnoszenie ciuchów.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-27 02:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi znajomi nazywają tk maxx "szmateksem dla bogatych" a mnie się całkiem podoba, bo cześto można wyczaić jakieś spoko rzeczy w całkiem dobrych cenach. Tylko własnie widziałam ostatnio w Warszawie ofertę pracy na stoanowisko sprzedawca i ciekawa jestem czy w ogóle polecacie taką pracę tam czy nie? jak to wygląda
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początku kilka miłych Pań ze slajdami i krótkim przemówieniem, następnie rozmowy indywidualne. Zaplanujcie sobie sporo czasu na tą rozmowę, bo jeśli okaże się, że na rozmowę wejdziecie ostatni, a kandydatów akurat przed Wami będzie dziesięciu to troszkę sobie poczekacie. Po kilku dniach telefon z decyzją o przyjęciu/nieprzyjęciu, następnie kilka dni płatnych szkoleń i do pracy.
Pytania: Opowiedz coś o sobie. Opowiedz o swoich zainteresowaniach. Twoje wady, zalety. Dlaczego TK MAXX. Jak myślisz na czym polegałby Twoje zadania w TK MAXXIE.
W skrócie - nic szczególnego :)
zdjecie uzytkownika
pielęgniarka - 2015-03-01 21:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandrze już przeszła sraczka? Kto będzie Przemkowi kawę parzył?
zdjecie uzytkownika
OMNIBUS - 2015-03-02 14:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ''dzieciak''. lizusie wyjazd. do ''pielegniarka''. Sandrze nigdy nie przejdzie. I zawsze bedzie miny robic i pokazywac humorki;P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TK MAXX?
Zadaj pytanie