Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dajcie godziny! - 2015-02-19 17:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie godziny!Przecież tak słabo nie było nigdy jeszcze żeby raz w tygodniu chodziło sie do pracy. Ludzie są chętni na godziny tylko je dajcie bo za chwile nikomu sie to nie opłaci!
zdjecie uzytkownika
Duch - 2015-02-20 14:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z przedmowca! Gdzie te godziny??? Przeciez to jest chore! Jeden dzien w tygodniu do pracy- to jakas kpina:/ Niebawem zostana sami nowi, bo nikt nie bedzie chcial z wami wspolpracowac. Z tego co wiem bardzo duzo osob chce odejsc- czyt. wydostac sie z bagna, ktore sie zwie TK Maxx (Sraxx) ;)
zdjecie uzytkownika
zabawne - 2015-02-20 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myslicie że "ich" to boli że ludzie odejdą? Przyjdą nowi młodzi chętni zawalczyć o względy i godzinki. Najzabawniejsze są rozmowy oceniające. Cele, strategie plany ocenianie siebie ocena przez managera, weryfikowanie celów rozwoju gdzie i tak jest się marną 12stką i przychodzi do pracy 3razy w tyg po 4h. Teatrzyk korporacyjny w którym i tak chodzi o to by uśmiechać się do każdego kasować ludzi, podnosić ciuchy i wydawać numerki na przymce... wielka filozofia a i tak dajemy się szczuć sami na siebie w walce o etaty i wierzymy że ktoś był "lepszy" przecież małpa może się nauczyć tych czynności. Oczywiste jest, że awanse = tylko i wyłącznie zaskarbienie sympatii młodziaków którzy chwycili pana Boga za pięty kariery.
zdjecie uzytkownika
Duch - 2015-02-21 16:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Okej. Moze i przyjda mlodzi, nowi i swiezutcy pracownicy, ale jak odejdzie polowa starej ekipy to juz nie bedzie to samo:) Chodzi mi tutaj o klimat w pracy.
zdjecie uzytkownika
Lily - 2015-02-22 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co tutaj wypisujecie jest śmieszne. Pracujący na 1/4 etatu zawsze mają możliwość brania wiecej godzin, ja sobie wyrabiam nawet po 30 bo albo wezme od kogos zmiane albo ide jak zadzwonia i na wyplate nie narzekam. z tego co widze po swoich wspolpracownikach to nikt nie narzeka na firme i warunki. team leaderzy sprzataja z nami ZAWSZE juz nie wspone o tym ze store menager ktory ma swiete prawo do tego aby siedziec na tylku stoi na kasie i ogarnia sklep bo chce nam pomoc. atmosfera w pracy tez jest fajna, dla mnie to przyjemnosc tam isc:) wiem ze zaraz zostane posadzana o to ze jestem kims wyzej zeby tylko poprawic opinie o sklepie. pozdrawiam studentow ktorzy wola zapierdalac za 6zl w lpp i mowic dzien dobry kazdemu przez 12h
zdjecie uzytkownika
Postrachodbytów - 2015-02-23 14:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zapewne jesteś kimś z wyższych rangą pracowników, albo jesteś bardzo z nimi "blisko" i pewnie nie boisz się zaganiać koleżanek i kolegów.
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-02-23 23:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sarna od kiedy podpisujesz się jako kobieta? Zresztą co Ty robisz przy kompie? I dlaczego nie ma Cie w kuchni?
zdjecie uzytkownika
lewackaciota - 2015-02-26 11:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ogoli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i siedzi przed kompem
zdjecie uzytkownika
Carbonara - 2015-02-26 15:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda... Sarna przejal miano kabla tikejowego. Moze innym tez skoczysz po kawkę do maca, a nie tylko floorce;D Lizus i frajer!!!!
zdjecie uzytkownika
dzieciak - 2015-02-26 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lutym i marcu nigdy nie ma godzin, a jak są, to dostają je ludzie z lepszą opinią o ich pracy (bo po co dawać godziny komuś komu zwykle się nie chce robić?). Oceny to teatrzyk, choć jeśli ktoś ma coś przekazać kierownikowi, to kiedy lepiej ? Parę osób zawsze po nich zmniejsza etaty, parę może dostać, ktoś zacznie przygotowywać się pod awans czy zaczyna robić coś innego niż zwykle. Czyli coś to może dać... Naprawdę, można mieć dużo gorszą robotę niż nasze podnoszenie ciuchów.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-27 02:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi znajomi nazywają tk maxx "szmateksem dla bogatych" a mnie się całkiem podoba, bo cześto można wyczaić jakieś spoko rzeczy w całkiem dobrych cenach. Tylko własnie widziałam ostatnio w Warszawie ofertę pracy na stoanowisko sprzedawca i ciekawa jestem czy w ogóle polecacie taką pracę tam czy nie? jak to wygląda
zdjecie uzytkownika
pielęgniarka - 2015-03-01 21:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandrze już przeszła sraczka? Kto będzie Przemkowi kawę parzył?
zdjecie uzytkownika
OMNIBUS - 2015-03-02 14:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ''dzieciak''. lizusie wyjazd. do ''pielegniarka''. Sandrze nigdy nie przejdzie. I zawsze bedzie miny robic i pokazywac humorki;P
zdjecie uzytkownika
ornitolog - 2015-03-10 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyne co ostatnio pokazuje to swoją głupotę dobrze że wytatułowała sobie sowę ... czyli jednego z głupszych ptaków wbrew powszechnej opinii że to symbol mądrości
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-11 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandra to nic przy tym jaki zamęt wśród pracowników sieje Bożena. Teraz pytanie do wszystkich którzy z nią pracowali na Malcie w City Center lub w Łodzi. Obgadywałeś/aś z nią kogoś, bądź słyszałeś/eś jak to robi? Nie musicie odpowiadać bo odpowiedz jest jedna - TAK. Niekompetencja i brak empatii to tylko wstęp do tego jaką postawę reprezentuje ta pani.
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2015-03-12 13:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sam osobiście stałem się ofiarą Bożeny i jej chorych akcji. Ta dziewczyna powinna zastanowić się nad jakąś terapią ;)
zdjecie uzytkownika
Samara - 2015-03-12 18:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bozena i Tomek sa najbaredziej uczciwi z calego 704. Mozna na nich polegac. Niestety na szarym koncu znajduje sie Przemek:( I ta jego wiejska dziewucha: Justyna, czy jak jej tam na imie.
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-03-12 22:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przemek jest idealnym przykładem że w Polsce managerami zostają zwyczajni assholes... kupowanie pączków z marketu za 50gr sztuka nie naprawi fałszywego wizerunku, beznadziejnych kawałów, i kreowania się na strażnika teksasu gdy jest się zwyczajnym pucybutem. A o wiejskiej mafaszon nie ma co gadać dziewczyna jeszcze nie jest gotowa na takie stanowisko... ale pewnie w jakiś butiku na kasie by się sprawdziła
zdjecie uzytkownika
KingRhodan - 2015-03-13 12:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu ma "bliskie" stosunki z Tomkiem
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-03-16 12:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale te pączki są darmowe dla pracowników? w takim razie nie ma co narzekać, że chciałoby się pączki z ekskluzywnej cukierni - liczy się przede wszystkim gest i dobre chęci. a jeśli już jesteśmy w temacie menadżerów w TK MAXX to jak otrzymać takie stanowisko u nich? ewentualnie czy wogóle jest taka możliwość?
zdjecie uzytkownika
sednes - 2015-03-17 01:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robiąc paznokcie Gosiu max to dostaniesz 40stkę za kilka lat.
zdjecie uzytkownika
True - 2015-03-20 00:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smutne jest jak się czyta opinie, niektórych ludzi tutaj. Wiadomym jest, ze w firmie, która zatrudnia 70 pracowników będą zdania podzielone bo ilu ludzi tyle charakterów i opinii na różne tematy. Da się jeszcze zrozumieć, że ktoś wystawi opinię bo jest niezadowolony z systemu pracy, z godzin, z wynagrodzenia ale wrzucanie tu ścierwa kierowanego do indywidualnych osób jest żenujące. Szkoda, że nie byliście tacy mocni gdy jeszcze pracowaliście w Tkeju i nie potrafiliście stawić czoła swoim byłem przełożonym lub współpracownikom tylko teraz pokazujecie objaw swojej słabości i depresji robiąc płaskie żarty na poziomie gimnazjum. O ile można tu mówić o jakimś poziomie. Żarty pani a raczej pana pielęgniarki pokazują w jakim miejscu zatrzymał się Twój poziom intelektualny więc proponuje odejść od komputera i wziąć się za swoją osobę bo gorzej chyba już być nie może. Za to nam, pracownikom Tkeja proponuję w ogóle nie wchodzić na Goworka. Bo po co? Czytać desperackie żarty paru pionków? Totalnie olać temat i dalej robić swoje bo przecież w Tkeju nie jest tak źle i raczej czuje się dobrą atmosferę. A skoro oleje się na Goworku desperatów to na pewno uda się podtrzymać jak nie "zwiększyć" dobry klimat.
zdjecie uzytkownika
RealTrue - 2015-03-25 14:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najzabawniejsze jest jak przeżywają wypowiedzi tutaj na brifach...a oczywiste jest że nikt nie będzie się konfrontować w pracy bo zostanie zaraz zwolniony jak to paru już zostało tylko z tego powodu że za dużo pyskowali.. dlatego jedyna prawda jaka jest to prawda która wypływa tutaj dlatego tak bardzo boli.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Na początku kilka miłych Pań ze slajdami i krótkim przemówieniem, następnie rozmowy indywidualne. Zaplanujcie sobie sporo czasu na tą rozmowę, bo jeśli okaże się, że na rozmowę wejdziecie ostatni, a kandydatów akurat przed Wami będzie dziesięciu to troszkę sobie poczekacie. Po kilku dniach telefon z decyzją o przyjęciu/nieprzyjęciu, następnie kilka dni płatnych szkoleń i do pracy.
Pytania: Opowiedz coś o sobie. Opowiedz o swoich zainteresowaniach. Twoje wady, zalety. Dlaczego TK MAXX. Jak myślisz na czym polegałby Twoje zadania w TK MAXXIE.
W skrócie - nic szczególnego :)
zdjecie uzytkownika
Zabrze - 2015-03-27 15:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,czy ktoś z Was tu obecnych pracuje w TK Maxx w Zabrzu? Prosiłabym o szczere opinie w pn idę na rozmowę w sprawie pracy :)
zdjecie uzytkownika
mirko - 2015-03-28 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [True - 2015-03-20 00:39:34]:
Ale się rozpisała Pani menager z Tkmax-u. Prawda w oczy kole. Osobny sprawa jak są szkoleni pracownicy aby klientów którzy reklamują towar wysyłać na drzewo.
Wszystkie slogany zawarte na stronie firmy to tylko wielka ściema.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TK MAXX?
Zadaj pytanie