Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agnieszkasawa - 2014-03-03 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal nikt do Was nie dzwonił?
zdjecie uzytkownika
karolinagosc - 2014-03-04 08:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nadal nie.
zdjecie uzytkownika
karolinagość - 2014-03-04 09:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz zadzwonili wlasnie
zdjecie uzytkownika
agnieszkasawa - 2014-03-04 14:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie bhp na 9.15 jutro ale w mercurym?:)
zdjecie uzytkownika
karolinagość - 2014-03-04 22:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w mercurym
zdjecie uzytkownika
momon - 2014-03-08 10:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich kasach fiskalnych pracuje sie w tkmaxx, wie ktoś? chciałabym aplikować do jednego z tjx, ciężko się nauczyć?
zdjecie uzytkownika
lool - 2014-03-08 22:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [momon - 2014-03-08 10:59:42]:
na liczydłach się liczy, a paragony wypisuje się ręcznie ;)
zdjecie uzytkownika
Momon - 2014-03-09 17:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łał super, dzieki za pomoc. ;-) ciekawe czy na zywo jestes tama mądra/mądry :-)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-12 12:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lool - 2014-03-08 22:43:54]:
Kasy w tkju są proste jak budowa cepa. nie masz się czego obawiać. Jak już dostaniesz się do "wymarzonej" pracy w tkju, bardziej skup się na nazewnictwie np. mebli :), gdzie rozłożyć dokładnie reyla :) i mnóstwo, mnóstwo rzeczy, oczywiście biegusiem :))) bo nie ma czasu.
Wszystkim którzy dostali się do pracy gratuluję i współczuję. Owszem stawka godzinowa imponująca, ale z czasem zrozumiecie, jak się pracuje w tkju.
powodzenia!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-17 23:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupiłam w tym sklepie, podobno oryginalną walizkę Calvina Kleina, a po pól roku częstego użytkowania odpadło mi od niej kółko, na początku sklep od razu odrzucił moją reklamację, uzasadniając to tym, że była źle użytkowana i przeciążona ( kółko odpadło od niej gdy wiozłam ją pustą do domu, bo jechałam dopiero po rzeczy zimowe , tak więc o przeciążeniu nie ma mowy i o złym użytkowaniu też, gdyż dbałam o nią, bo była moją najdroższą walizką i i spełniała moje wszystkie wymagania. Posiadała jedynie rysy przy kółkach, co było efektem cotygodniowego użytkowania) Dopiero po interwencji Rzecznika Praw Konsumenta, sklep oddał mi marne 60zł, żebym sobie ją sama naprawiła. Do tej pory nie mogę znaleźć nikogo w okolicy, kto by ją naprawił.
zdjecie uzytkownika
jatoja - 2014-04-18 09:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-04-17 23:14:04]:
Z calym szacunkiem do Pani i Pani problemu, ale to forum jest o pracy w tkmaxx a nie o reklamacjach w tkmaxx. Prosze znalezc sobie takowe albo zalozyc gdzies wlasny watek, gdyz tu pisza ludzie zadowoleni/niezadowoleni z pracy w tym sklepie. Nie dorzucajmy niepotrzebnego watku. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mr.krzys - 2014-04-22 01:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie to firma schodzi na dno. Znam od 2007 . Pracowałem od 2009 do 2012 i nie polecam zwłaszcza w Polsce bo w uk to jeszcze przestrzegają praw pracowniczych a w pl wolna amerykanka za jałmużnę . Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Bacek - 2014-04-22 08:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jakbyś spytał kogokolwiek na ulicy to TK MAXX ma świetną opinię wśród ludzi. I nie mówię tu tylko o produktach ale i o obsłudze - ludzie potrafią dobrze i profesjonalnie podejść, więc gdzieś chyba jest jakaś niespójność.
zdjecie uzytkownika
WItam Pozdrawiam - 2014-05-10 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mogli by tylko zmienić profil zatrudnienia pracowników na większą ilość godzin np chociaż 3/4 a takich typowo dorywczych pracowników zatrudniać sezonowo na te biedne 12 i 20stki
zdjecie uzytkownika
joli - 2014-05-20 13:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kandydatom do pracy w TkMaxx'ie proponuje przejść wcześniejszy kurs z lizania du*y kierownictwie. Bez tego daleko się nie zajdzie. Wewnątrz wszystko rządzi się prawami osobistych sympatii. Najlepiej łazić z przyklejonym uśmiechem do gęby i wszystkim naokoło przytakiwać, pracować ponad swoje siły, wykazywać się ponadprogramową wiedzą z zakresu działań tejże firmy na każdy bieżący tydzień i broń Boże nie postawić się żadnemu (nawet najbardziej bezczelnemu i wulgarnemu) klientowi. Stawka owszem, wysoka. Opłacalna - o ile ma się zmianę wyższą niż ćwierć i pół etatu. Umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych - to za mało powiedziane...
zdjecie uzytkownika
cartoon - 2014-05-20 16:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z powyższym. (usunięte przez administratora) Tak samo o wyższym niż 12 godzin etacie. Nie waż się też mieć własnego zdania. Także nie ważne jak pracujesz, ważne z kim się kumplujesz.
zdjecie uzytkownika
Dabik - 2014-05-22 06:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas nie mogę pojąć jak można tak gnoić pracowników. "Nie miej własnego zdania"? To co trzeba iść jak głupi kurczak na rzeź? Bądźmy poważni.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-03 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli obchodzi Cię utrzymanie swojego etatu, albo co lepsze - awans - to owszem, nie można mieć własnego zdania. Chore, ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
mam - 2014-06-17 00:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joli - 2014-05-20 13:38:44]:
Dokładnie tak jest, przepracowałam tam ponad rok. (usunięte przez administratora)Awansują takie miernoty że to poezja, a ci lepsi nie podlizujący się, dobrze pracujący, są nadal na podst. stanowisku.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-24 12:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :) czytałam wasze opinie i zastanawia mnie to czy po 3 miesiĄcah próbnych w tk maxie 12 godzin tygodniowo...- Czy Po tym czasie jest moŻliwoŚĆ wyrabiania pełnego etatu 160 godzin miesiĘcznie... PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Rozpocznij swoją karierę zawodową z nami!TK Maxx jest dynamicznie rozwijającą się firmą detaliczną, należącą do międzynarodowego koncernu TJX, największej grupy firm handlu detalicznego typu off-price, o łącznym rocznym obrocie rzędu 26 mld $*. Dzięki swej unikalnej koncepcji koncern TJX odnosi ogromne sukcesy w USA, Kanadzie i Europie.Nie czekaj! Dołącz do najlepszych! Weź z nami udział w tej niezwykłej przygodzie!Do naszego pręźnie rozwijająće
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-24 12:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :) czytałam wasze opinie i zastanawia mnie to czy po 3 miesiĄcah próbnych w tk maxie 12 godzin tygodniowo...- Czy Po tym czasie jest moŻliwoŚĆ wyrabiania pełnego etatu 160 godzin miesiĘcznie... PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ...
zdjecie uzytkownika
nie - 2014-07-02 19:04:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie, 160 godzin może wyrobisz po 5 latach stażu w tk.
zdjecie uzytkownika
cartoon - 2014-07-02 22:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnij o całym etacie. Słyszałem o osobach pracujących po kilka lat, które nie dostały etatu większego niż 12h.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-12 12:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cartoon - 2014-05-20 16:03:17]:
ale jeśli z jakiegokolwiek powodu (najczęściej nie ma żadnego, ale cóż...) ktoś z 'góry' cię nie polubi, to możesz dupę lizać wszystkim dookoła tak, że aż będzie kapało, a i tak gówno dostaniesz
zdjecie uzytkownika
ohah - 2014-07-23 13:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy TK MAXX oferuje dla swoich pracowników jakieś karty sportowe? Chodzi mi tu o karty typu Benefit, Multisport, OK system itd, wie ktoś coś? : ))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x