Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-19 15:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie sa zarobki menadżera sklepu
zdjecie uzytkownika
Bobas - 2015-04-21 07:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ta brodata dziewczyna nadaje sie do cyrku:) Chociaz tam sie gra zespolowo, a nie sprzedaje kumpli i zwala na innych. A do tego lepsze rapsy robia gimnazjaliści.
zdjecie uzytkownika
smutne - 2015-04-22 21:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brodata panna ma mentalność typowego wieśniaka. Na ziomku z tymi z którymi się opłaca. I do tego te zakompleksione podbijanie do wszystkiego co ma cycki jak by mu wlasna panna nie podnosiła cisnienia od lat.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-23 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś coś wie na temat sklepów TK-MAXX w Warszawie? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2015-04-25 13:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak jak wszedzie. Przychodzisz, odbebniasz swoje i idziesz do domu. Tu kasa, tu rozkladanie towaru... A jak sie frustrtujesz to wchodzisz tutaj i wylewasz zale :) chyba, ze idzisz z ludzmi na piwko, co zdaza sie czesciej niz wpisy na goworku :)
zdjecie uzytkownika
badumbada - 2015-04-26 16:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jeżeli jesteś młodym alkoholikiem to odnajdziesz się całkowicie jeżeli nie to po 3 miechach powiedzą narty bo nie odnalazłeś/aś się w grupie
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-26 22:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taka zintegrowana grupa pijacych ? :D
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-28 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parę pijaczek się znajdzie
zdjecie uzytkownika
z perspektywy - 2015-05-04 15:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tylko dla ludzi bez ambicji. Jeśli jakiekolwiek posiadasz - lepiej nie aplikować.
zdjecie uzytkownika
maly szczur - 2015-05-04 23:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie macie sumienia, lubicie kablowac i "dwulicowy" to wasze drugie imie- aplikujcie bez problemu. Jesli tacy wlasnie jestescie to nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
wanda - 2015-05-09 00:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś na brifie przeszli samych siebie hahaha ... ostatnie chwile luzu mamy zaraz zatrudnią nowych i znow godziny jak dla biedakow. Na stanowiska kierownicze powinni byc starsi zatrudniani te mlode pomiotki nie maja nic autorytetu
zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 03:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reklamacje robią pracownicy bez wykształcenia wyższego,bez żadnego doświadczenia wg własnego uznania. Rzeczy są przyjmowane do zwrotu z różnych sklepów (ostatnio na sklepie bluzki z H&M). Managerowie nie znają angielskiego (Pani Joanna P., Kamila Ch.)co jeszcze da się zrozumieć, ale brak znajomości angielskiego w takiej firmie przez kierownika sklepu?! Ludzie wykorzystywani na okresie próbny (niby 12h/tyg na umowie, a robią grafik na 30h/tyg , po czym zwalniają). Ostatnio dziewczyna nie chciała podwyższyć etatu co zostało przez kierowniczkę skomentowane "chcesz cały czas być robolem, nie masz ambicji"
zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co więcej bardzo dużo pracowników przychodzi do pracy pianych, niby nic nie widać ale jakby sprawdzać ich alkomatem procenty wyskoczą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-27 23:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [True - 2015-03-20 00:39:34]:
Szkoda Sandra że sama nie dbasz o klimat na sklepie, bo w biurze to humorek zawsze dopisuje. Hipokryzja.
zdjecie uzytkownika
fuyouall - 2015-06-02 02:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-27 23:21:57]:
Bo ten świstak powinien w biedrze na kasie pracować a nie za zarządzanie się zabierać.
zdjecie uzytkownika
I tak wiecie kto - i dobrze - 2015-06-19 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa próbna na 3 miesiące - zwalniają po miesiącu. Powody zwolnienia? - Nie pasujesz do naszego zespołu, mało się uśmiechasz, nie nadajesz się do handlu offline. Czy takie słowa powinny padać od zastępcy kierownika TK Maxx w City Center w Poznaniu. Zwalniają mnie, po czym od razu zatrudniają dwie nowe pracownice. Prawdziwy powód zwolnienia? Po prostu opisana osoba za mną nie przepadała. W sklepie dużo wolnych godzin, ale po co pracownicy. Na temat pracy nie usłyszałem nic, że robiłem coś źle. Od kierowniczki także usłyszałem że miała prawo mnie zwolnić i właściwie nic więcej. Ot tak, bo tak. Życzę powodzenia w dalszej pracy, ale nie wróżę owocnej przyszłości. Liczę że moja opinia tutaj się przyda i weźmiecie to pod uwagę szukając pracy. Reasumując, wypowiedzenie mojej umowy uznałem jako urażenie godności osobistej i poniżanie pracownika. W którymś momencie spodziewajcie się jakiejś kontroli. Pa
zdjecie uzytkownika
beka - 2015-06-19 17:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Cie zwalniał ten nadenty sodomita gejoza na jednego strzała i krolowa psów i pmsa podklepała jego zdanie? ;D
zdjecie uzytkownika
I tak wiecie kto - i dobrze - 2015-06-19 19:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie. Taka na jedna na pierwsze litery alfabetu ;d Ewidentnie piastuje za wysokie stanowisko jak na swoje możliwości. Może pora na zwolnienie samej siebie.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-06-21 23:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jednym z nowych pracowników na malcie i już po kilku dniach widzę komu można zaufać a komu nie. Miłe wrażenie robią niektórzy kierownicy zmian i ochrona. Ci drudzy to nawet gdy stałam na przymierzalni i miałam duży ruch chyba zauważyli, że słabo sobie radzę bo przyszli i pomagali choć pewnie to nie ich obowiązek i mogliby to mieć gdzieś. Podsumowując jak w każdej firmie są lepsi i gorsi. Zobaczymy co dalej czas przyniesie.
zdjecie uzytkownika
d - 2015-06-22 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smalec,Tomek,Bożena resztę sobie odpuść.
zdjecie uzytkownika
tikej - 2015-06-22 13:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-06-22 11:58:10]:
Smalca już na Malcie niestety nie ma.
zdjecie uzytkownika
kratka - 2015-06-24 11:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bożena godna zaufania, chyba padnę ze śmiechu. Najlepszy dowcip xD
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-07-07 22:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o pracę w TK MAXie to moim zdaniem nie jest ona najgorsza , zwłaszcza gdy spojrzymy na to co dzieje się w innych tego typu sieciówkach. Tutaj jeszcze jakoś przynajmniej można wytrzymać warunki na jakich się pracuje. Dla zainteresowanych odsyłam do ich ofert. Szukają sprzedawców i kierwoników liniowych
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowe przeprowadza jeden z managerów, większość nie zna angielskiego wiec nie pytają ze znajomości języka. Cięzko się dostać bez polecenia ze strony osoby już tam pracującej. Pytania gdzie pracowałeś wcześniej, co robisz w życiu, czy umiesz cięzko pracować i od razu zaznaczają, że umowa na 12h/tyg, ale godzin będzie więcej. wszystko zależy kto Cie polecił i czy się spodobasz z wyglądu. Na stanowisko managera tylko w obrębie firmy lub masz koneksje u J.S., która zatrudnia rodzinę.
Pytania: Czym się zajmujesz? Gdzie wcześniej pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
nickus - 2015-07-09 12:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo współczuję tym nieszczęśliwym,którzy obsmarowują tu menago,a później liżą im d...Praca jak każda inna,a w tak dużej grupie nie każdy musi się ze sobą przyjażnić.Wystarczy się tolerować.Negatywne opinie wynikają zapewne stąd,że część osób przychodzi,żeby się poobijać(co jest mało możliwe) lub też bez trudu awansować,zasłaniając się wyższym wykształceniem.Na szczęscie to nie tytuł jest najważniejszy.Myśle,że jesli ktos tak bardzo cierpi w Tk,to może lepiej zrezygnować...nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Ps.To właśnie Ci nieszczęśliwi pracownicy będą kiedyś lub już teraz są potencjalnymi,roszczeniowymi klientami,których tak wszyscy lubimy...sami nie wiedzą czego chcą,ale czegoś chcą na pewno...wyżyć się na forum,bo nic więcej nie mają do powiedzenia.Smutne.
zdjecie uzytkownika
Cebula - 2015-07-23 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki kraj robole bez wyksz robia ta sama robote co wykształceni plus niewyksztalceni nimi zarzadzaja albo wyksztalceni po turystyce pedagogice czy fizjoterapi kpina
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TK MAXX?
Zadaj pytanie
alert