Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-03-12 22:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przemek jest idealnym przykładem że w Polsce managerami zostają zwyczajni assholes... kupowanie pączków z marketu za 50gr sztuka nie naprawi fałszywego wizerunku, beznadziejnych kawałów, i kreowania się na strażnika teksasu gdy jest się zwyczajnym pucybutem. A o wiejskiej mafaszon nie ma co gadać dziewczyna jeszcze nie jest gotowa na takie stanowisko... ale pewnie w jakiś butiku na kasie by się sprawdziła
zdjecie uzytkownika
KingRhodan - 2015-03-13 12:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś tu ma "bliskie" stosunki z Tomkiem
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-03-16 12:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale te pączki są darmowe dla pracowników? w takim razie nie ma co narzekać, że chciałoby się pączki z ekskluzywnej cukierni - liczy się przede wszystkim gest i dobre chęci. a jeśli już jesteśmy w temacie menadżerów w TK MAXX to jak otrzymać takie stanowisko u nich? ewentualnie czy wogóle jest taka możliwość?
zdjecie uzytkownika
sednes - 2015-03-17 01:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robiąc paznokcie Gosiu max to dostaniesz 40stkę za kilka lat.
zdjecie uzytkownika
True - 2015-03-20 00:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Smutne jest jak się czyta opinie, niektórych ludzi tutaj. Wiadomym jest, ze w firmie, która zatrudnia 70 pracowników będą zdania podzielone bo ilu ludzi tyle charakterów i opinii na różne tematy. Da się jeszcze zrozumieć, że ktoś wystawi opinię bo jest niezadowolony z systemu pracy, z godzin, z wynagrodzenia ale wrzucanie tu ścierwa kierowanego do indywidualnych osób jest żenujące. Szkoda, że nie byliście tacy mocni gdy jeszcze pracowaliście w Tkeju i nie potrafiliście stawić czoła swoim byłem przełożonym lub współpracownikom tylko teraz pokazujecie objaw swojej słabości i depresji robiąc płaskie żarty na poziomie gimnazjum. O ile można tu mówić o jakimś poziomie. Żarty pani a raczej pana pielęgniarki pokazują w jakim miejscu zatrzymał się Twój poziom intelektualny więc proponuje odejść od komputera i wziąć się za swoją osobę bo gorzej chyba już być nie może. Za to nam, pracownikom Tkeja proponuję w ogóle nie wchodzić na Goworka. Bo po co? Czytać desperackie żarty paru pionków? Totalnie olać temat i dalej robić swoje bo przecież w Tkeju nie jest tak źle i raczej czuje się dobrą atmosferę. A skoro oleje się na Goworku desperatów to na pewno uda się podtrzymać jak nie "zwiększyć" dobry klimat.
zdjecie uzytkownika
RealTrue - 2015-03-25 14:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najzabawniejsze jest jak przeżywają wypowiedzi tutaj na brifach...a oczywiste jest że nikt nie będzie się konfrontować w pracy bo zostanie zaraz zwolniony jak to paru już zostało tylko z tego powodu że za dużo pyskowali.. dlatego jedyna prawda jaka jest to prawda która wypływa tutaj dlatego tak bardzo boli.
zdjecie uzytkownika
Zabrze - 2015-03-27 15:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej,czy ktoś z Was tu obecnych pracuje w TK Maxx w Zabrzu? Prosiłabym o szczere opinie w pn idę na rozmowę w sprawie pracy :)
zdjecie uzytkownika
mirko - 2015-03-28 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [True - 2015-03-20 00:39:34]:
Ale się rozpisała Pani menager z Tkmax-u. Prawda w oczy kole. Osobny sprawa jak są szkoleni pracownicy aby klientów którzy reklamują towar wysyłać na drzewo.
Wszystkie slogany zawarte na stronie firmy to tylko wielka ściema.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-04-11 20:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalnie słaba firma teraz odchodząc z niej mogę to napisać z czystym sumieniem kolesiostwo na pierwszym miejscu awansują albo głupki które łatwo zmanipulować i robią wszystko jak im się zagra i tyrają za dwóch albo znajomi od kielisza.
zdjecie uzytkownika
naiv - 2015-04-15 23:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RealTrue - 2015-03-25 14:30:48]:
Uwaga, koleżanki z HR szpiclują i donoszą, te ich wywiady - co dobrze, a co źle... to wszystko ściema, w końcu jako pierwsze z zimną krwią cię spuszczą z wodą - wiesz gdzie, dla tych co nie wiedzą teraz są aż 4!! ta starsza blondi J - Szefowa i 3 pomocnice, radze się za mocno nie otwierać przed nimi. Pozdrowki dla wszystkich na jedynym szczerym forum, gdzie nie strach mówić.
zdjecie uzytkownika
były korpo - 2015-04-16 00:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te paranoję widzę że wszędzie to samo
zdjecie uzytkownika
wujaszek - 2015-04-16 21:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sarna na każdej zmianie w P&B której będziesz będę przychodził i robił ci syf żebyś czasem się nie nudził i za dużo nie myślał o swojej brodatej dziewczynie która załatwiła ci tam pracę.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-04-19 15:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki menadżera sklepu
zdjecie uzytkownika
Bobas - 2015-04-21 07:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ta brodata dziewczyna nadaje sie do cyrku:) Chociaz tam sie gra zespolowo, a nie sprzedaje kumpli i zwala na innych. A do tego lepsze rapsy robia gimnazjaliści.
zdjecie uzytkownika
smutne - 2015-04-22 21:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brodata panna ma mentalność typowego wieśniaka. Na ziomku z tymi z którymi się opłaca. I do tego te zakompleksione podbijanie do wszystkiego co ma cycki jak by mu wlasna panna nie podnosiła cisnienia od lat.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-23 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś coś wie na temat sklepów TK-MAXX w Warszawie? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2015-04-25 13:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak wszedzie. Przychodzisz, odbebniasz swoje i idziesz do domu. Tu kasa, tu rozkladanie towaru... A jak sie frustrtujesz to wchodzisz tutaj i wylewasz zale :) chyba, ze idzisz z ludzmi na piwko, co zdaza sie czesciej niz wpisy na goworku :)
zdjecie uzytkownika
badumbada - 2015-04-26 16:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie jeżeli jesteś młodym alkoholikiem to odnajdziesz się całkowicie jeżeli nie to po 3 miechach powiedzą narty bo nie odnalazłeś/aś się w grupie
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-26 22:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To taka zintegrowana grupa pijacych ? :D
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-28 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parę pijaczek się znajdzie
zdjecie uzytkownika
z perspektywy - 2015-05-04 15:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca tylko dla ludzi bez ambicji. Jeśli jakiekolwiek posiadasz - lepiej nie aplikować.
zdjecie uzytkownika
maly szczur - 2015-05-04 23:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie macie sumienia, lubicie kablowac i "dwulicowy" to wasze drugie imie- aplikujcie bez problemu. Jesli tacy wlasnie jestescie to nie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
wanda - 2015-05-09 00:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś na brifie przeszli samych siebie hahaha ... ostatnie chwile luzu mamy zaraz zatrudnią nowych i znow godziny jak dla biedakow. Na stanowiska kierownicze powinni byc starsi zatrudniani te mlode pomiotki nie maja nic autorytetu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowe przeprowadza jeden z managerów, większość nie zna angielskiego wiec nie pytają ze znajomości języka. Cięzko się dostać bez polecenia ze strony osoby już tam pracującej. Pytania gdzie pracowałeś wcześniej, co robisz w życiu, czy umiesz cięzko pracować i od razu zaznaczają, że umowa na 12h/tyg, ale godzin będzie więcej. wszystko zależy kto Cie polecił i czy się spodobasz z wyglądu. Na stanowisko managera tylko w obrębie firmy lub masz koneksje u J.S., która zatrudnia rodzinę.
Pytania: Czym się zajmujesz? Gdzie wcześniej pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 03:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reklamacje robią pracownicy bez wykształcenia wyższego,bez żadnego doświadczenia wg własnego uznania. Rzeczy są przyjmowane do zwrotu z różnych sklepów (ostatnio na sklepie bluzki z H&M). Managerowie nie znają angielskiego (Pani Joanna P., Kamila Ch.)co jeszcze da się zrozumieć, ale brak znajomości angielskiego w takiej firmie przez kierownika sklepu?! Ludzie wykorzystywani na okresie próbny (niby 12h/tyg na umowie, a robią grafik na 30h/tyg , po czym zwalniają). Ostatnio dziewczyna nie chciała podwyższyć etatu co zostało przez kierowniczkę skomentowane "chcesz cały czas być robolem, nie masz ambicji"
zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co więcej bardzo dużo pracowników przychodzi do pracy pianych, niby nic nie widać ale jakby sprawdzać ich alkomatem procenty wyskoczą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TK MAXX?
Zadaj pytanie
alert