Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TK MAXX

Pracowałeś w firmie TK MAXX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 03:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reklamacje robią pracownicy bez wykształcenia wyższego,bez żadnego doświadczenia wg własnego uznania. Rzeczy są przyjmowane do zwrotu z różnych sklepów (ostatnio na sklepie bluzki z H&M). Managerowie nie znają angielskiego (Pani Joanna P., Kamila Ch.)co jeszcze da się zrozumieć, ale brak znajomości angielskiego w takiej firmie przez kierownika sklepu?! Ludzie wykorzystywani na okresie próbny (niby 12h/tyg na umowie, a robią grafik na 30h/tyg , po czym zwalniają). Ostatnio dziewczyna nie chciała podwyższyć etatu co zostało przez kierowniczkę skomentowane "chcesz cały czas być robolem, nie masz ambicji"
zdjecie uzytkownika
marszałkowska tk - 2015-05-21 14:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co więcej bardzo dużo pracowników przychodzi do pracy pianych, niby nic nie widać ale jakby sprawdzać ich alkomatem procenty wyskoczą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-27 23:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [True - 2015-03-20 00:39:34]:
Szkoda Sandra że sama nie dbasz o klimat na sklepie, bo w biurze to humorek zawsze dopisuje. Hipokryzja.
zdjecie uzytkownika
fuyouall - 2015-06-02 02:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-27 23:21:57]:
Bo ten świstak powinien w biedrze na kasie pracować a nie za zarządzanie się zabierać.
zdjecie uzytkownika
I tak wiecie kto - i dobrze - 2015-06-19 11:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Umowa próbna na 3 miesiące - zwalniają po miesiącu. Powody zwolnienia? - Nie pasujesz do naszego zespołu, mało się uśmiechasz, nie nadajesz się do handlu offline. Czy takie słowa powinny padać od zastępcy kierownika TK Maxx w City Center w Poznaniu. Zwalniają mnie, po czym od razu zatrudniają dwie nowe pracownice. Prawdziwy powód zwolnienia? Po prostu opisana osoba za mną nie przepadała. W sklepie dużo wolnych godzin, ale po co pracownicy. Na temat pracy nie usłyszałem nic, że robiłem coś źle. Od kierowniczki także usłyszałem że miała prawo mnie zwolnić i właściwie nic więcej. Ot tak, bo tak. Życzę powodzenia w dalszej pracy, ale nie wróżę owocnej przyszłości. Liczę że moja opinia tutaj się przyda i weźmiecie to pod uwagę szukając pracy. Reasumując, wypowiedzenie mojej umowy uznałem jako urażenie godności osobistej i poniżanie pracownika. W którymś momencie spodziewajcie się jakiejś kontroli. Pa
zdjecie uzytkownika
beka - 2015-06-19 17:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Cie zwalniał ten nadenty sodomita gejoza na jednego strzała i krolowa psów i pmsa podklepała jego zdanie? ;D
zdjecie uzytkownika
I tak wiecie kto - i dobrze - 2015-06-19 19:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie. Taka na jedna na pierwsze litery alfabetu ;d Ewidentnie piastuje za wysokie stanowisko jak na swoje możliwości. Może pora na zwolnienie samej siebie.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-06-21 23:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jednym z nowych pracowników na malcie i już po kilku dniach widzę komu można zaufać a komu nie. Miłe wrażenie robią niektórzy kierownicy zmian i ochrona. Ci drudzy to nawet gdy stałam na przymierzalni i miałam duży ruch chyba zauważyli, że słabo sobie radzę bo przyszli i pomagali choć pewnie to nie ich obowiązek i mogliby to mieć gdzieś. Podsumowując jak w każdej firmie są lepsi i gorsi. Zobaczymy co dalej czas przyniesie.
zdjecie uzytkownika
d - 2015-06-22 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smalec,Tomek,Bożena resztę sobie odpuść.
zdjecie uzytkownika
tikej - 2015-06-22 13:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-06-22 11:58:10]:
Smalca już na Malcie niestety nie ma.
zdjecie uzytkownika
kratka - 2015-06-24 11:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Bożena godna zaufania, chyba padnę ze śmiechu. Najlepszy dowcip xD
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-07-07 22:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o pracę w TK MAXie to moim zdaniem nie jest ona najgorsza , zwłaszcza gdy spojrzymy na to co dzieje się w innych tego typu sieciówkach. Tutaj jeszcze jakoś przynajmniej można wytrzymać warunki na jakich się pracuje. Dla zainteresowanych odsyłam do ich ofert. Szukają sprzedawców i kierwoników liniowych
zdjecie uzytkownika
nickus - 2015-07-09 12:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo współczuję tym nieszczęśliwym,którzy obsmarowują tu menago,a później liżą im d...Praca jak każda inna,a w tak dużej grupie nie każdy musi się ze sobą przyjażnić.Wystarczy się tolerować.Negatywne opinie wynikają zapewne stąd,że część osób przychodzi,żeby się poobijać(co jest mało możliwe) lub też bez trudu awansować,zasłaniając się wyższym wykształceniem.Na szczęscie to nie tytuł jest najważniejszy.Myśle,że jesli ktos tak bardzo cierpi w Tk,to może lepiej zrezygnować...nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Ps.To właśnie Ci nieszczęśliwi pracownicy będą kiedyś lub już teraz są potencjalnymi,roszczeniowymi klientami,których tak wszyscy lubimy...sami nie wiedzą czego chcą,ale czegoś chcą na pewno...wyżyć się na forum,bo nic więcej nie mają do powiedzenia.Smutne.
zdjecie uzytkownika
Cebula - 2015-07-23 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki kraj robole bez wyksz robia ta sama robote co wykształceni plus niewyksztalceni nimi zarzadzaja albo wyksztalceni po turystyce pedagogice czy fizjoterapi kpina
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-17 00:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja polecam prace w TKM . Niestety wlasnie sie zwalniam po 6 latach ( nie dalem rady:(
Bylem bardzo lubiany przez kierownictwo oczywiscie z wzajemnoscia.:) Dlatego dziekuje za tyle lat wspolpracy i do zobaczenia.

Co do nowych pracownikow to polecam to miejsce pracy jako poczatek kariery. Fajna zabawa , ciekawe doswiadczenia ale nie zasiedzcie sie za dlugo :) Wiem co mowie :)

Pozdro
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2015-08-19 00:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiecie może czy potrzebują kogoś do pracy w Warszawskim TKM ?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-19 17:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Paulina teraz do nich jest oferta do Warszawy jako District Loss Prevention Manager - Regionalny menedżer ds. bezpieczeństwa i zapobiegania stratom tylko nie wiem czy to Cię intersuje, zapewniają szkolenia i atrakcyjne wynagrodzenie, wiec oferta całkiem jest atrakcyjna dl kogoś kto ma doświadczenie
zdjecie uzytkownika
Paulina - 2015-08-19 21:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej, dzięki za informacje!
zdjecie uzytkownika
jatojato - 2015-08-20 12:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulina - 2015-08-19 00:32:57]:
w Warszawie zawsze jest potrzeba pracowników. Zanieś CV do sklepu który Cię interesuje, a najlepiej do wszystkich trzech :)
zdjecie uzytkownika
almaro - 2015-09-19 20:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś chciałby mieć pracę na tym czas, tak żeby sobie dorobić to TK maxx jest jak najbardziej polecany przeze mnie i innych. Na dalszą metę nie wszyscy uznają współpracę, ponieważ możliwość awansu jest przeciętna nie mówiąc o podniesieniu wynagrodzenia. Ale jak ktoś ma nóż na gardle i nie ma żadnej pracy to i TK będzie dobry.
zdjecie uzytkownika
Off - 2015-10-04 09:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, ale po kontakcie z rekruterka, rezygnuje z dalszego ubiegania sie o prace w tej firmie, rozmowa jak przesluchanie na komendzie
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-10-07 11:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatniego dnia miesiąca dowiedziałam się o tym, że od jutra zostaję bez pracy, co więcej sama musiałam zadzwonić do sklepu (w C.H Malta), żeby się o tym dowiedzieć. Taka sytuacja nie miałaby miejsca w porządnej firmie. Ponadto żaden powód mojego nieprzedłużenia umowy nie został mi podany, oraz nigdy nie dostałam żadnego upomnienia związanego ze złym wykonywaniem przeze mnie obowiązków lub nadużycia z mojej strony.
W firmie znakomicie funkcjonuje tak zwana poczta pantoflowa.
Praca kierowników zmian polega wyłącznie na piciu kawy i donoszeniu swoim przełożonym na sprzedawców, którzy nie mają okazji dowiedzieć się nawet, że robią coś źle, lub ewentualnie przedstawić swojego stanowiska z własnej perspektywy. Jednym zdaniem, jak się komuś nie spodobasz, to osoba prowadząca zmianę, która uważa się za szefa szefów może nawymyślać o Tobie niestworzone historię z których Ty nawet nie masz okazji się oczyścić, bo jesteś tylko sprzedawcą.
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-10-08 14:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam slowa Kasi. Tak to jest jak ludzie bez doswiadczenia sa awansowani.
zdjecie uzytkownika
to_nie_ja - 2015-10-11 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niestety prawda. Czasami to kierownictwo jest tak zapracowane przy kawie, że nie ma pojęcia o tym co dzieje się na sklepie. Kolejna sprawa, że wolą zatrudnić nowych zamiast doświadczonemu pracownikowi zwiększyć etat. Osoby, którym można zaufać w tym sklepie na palcach jednej ręki można policzyć. Tomek, Karolina i Szymon - pozostałych unikać z daleka.
zdjecie uzytkownika
Beka - 2015-10-15 21:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem po co się przejmujecie TKjowem olać tą robotę jak was tam nie chcą te cebulaki bez magistra na stanowiskach managerskich aka "starszy sprzedawca" Zarządzania uczą się z seriali i szkoleń aka pranie mózgu w centrali. Olać sami zobaczycie że można ogarnąć lepszą robotę. Pozdrawiam wasz ulubieniec.
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-10-19 23:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od jakiegoś czasu nie mam szczęścia do kolejnych firm na których oferty trafiam. Mam nadzieję , że tym razem przy nich zatrzymam się jednak na trochę dłużej. W TK MAXX ludzi głównie szukają na stanowiska sprzedawców. Warto się złapać głównie dla ludzi którzy potrzebujączegoś na chwilę, raczej nie na stałe
zdjecie uzytkownika
słabo!!! - 2015-10-26 11:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki są ok, ale co z tego?
Jest masakra, mega dużo pracy, pot spływa z każdej części ciała, nogi wchodzą w tyłek, nawet po głupich 4godzinach pracy, siedzisz po zamknięciu niewiadomo ile i sprzątasz. Jak pracujesz 4h to nie masz nawet chwili przerwy, jedyne co mozesz isc sie napić wody.
Na nockach też cały czas na pełnych obrotach.
Atmosfera taka sobie, Ci co sie znają to są dla siebie uprzejmi, jak jestes nowy to tak bardzo różnie z przyjęciem do zespołu.
Oczywiscie jest kilka fajnych osób, które od razu traktują Cie w porządku, nieważne czy pracujesz tutaj miesiąc, czy rok.
Za cały etat wychodzu troche coś ok 2500brutto.
Ta kasa nie jest w żaden sposób proporcjonalna do pracy tam.

Ogolnie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-11-04 14:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś wyjaśnić jak to jest w tk maxx, że złożyłam cv, bo widziałam ofertę w internecie, byłam na rozmowie i powiedzieli, że oddzwonią, nie oddzwonili, a mimo to już 4 tydzień pojawiają się znów ogłoszenia, że nadal szukają ludzi do pracy. To dlaczego do mnie nie zadzwonili, skoro byłam gotowa i chętna do pracy? To fikcja, o co chodzi....?
zdjecie uzytkownika
Blondynka - 2015-11-06 01:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mój drugi okres świąteczny w tkeju. Niestety ten wyglada dużo gorzej od poprzedniego. Rok temu na rano przychodziła odpowiednia ilośc osób, były one uzupełniane kilkoma pracownikami ok godz 12 i o godz 14 przychodziła kolejna fala ludzi. Zamykaliśmy sklep po 20 osób. W tym roku przychodzi garstka osób na rano, garstka na popołudnie i garstka zamyka. Biuro problemu nie rozumie bo nie pracuje tak jak my. Liczą sie tylko zyski. Na nocce zasuwaj a garsta ludzi na dniówce jakoś sobie poradzi. Najwyżej za zamknieciu zostaniemy do ok północy...
Przegięcie.
zdjecie uzytkownika
sylaboo - 2015-11-06 18:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś może przybliżyć przebieg rozmowy kwalifikacyjnej na floor managera? Dostałam info że potrwa jakieś 1,5 h i ciekawa jestem jak to się odbędzie. Czy ktoś ma takie doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
mola - 2015-11-13 14:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety @sylaboo nie jestem w stanie ci pomoc, ale jak ktos odpowie na twoje pytanie to i ja chetnie skorzystam z tej wiedzy, tymbardziej ze jestem teraz zianteresowana stanowiskiem lider zepspolu a widze ze oferuja możliwość szybkiego rozwoju i awansu, zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie oraz opiekę medyczną. wiec chyba warto sprobowac
zdjecie uzytkownika
jusika - 2015-11-16 16:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sprawdzają też na rozmowie kwalifikacyjnej umiejętności językowe po angielsku, bo to w tk maxxie ważne podobno
zdjecie uzytkownika
duracz - 2015-11-18 21:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jusika - 2015-11-16 16:27:35]:
to prawda, zwłaszcza w sklepach w większych miastach gdzie kupują głównie obcokrajowcy. Musi on być na dobrym poziomie
zdjecie uzytkownika
kuti - 2015-11-21 00:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na taki stanowisku trzeba się wykazać przede wszystkim umiejętnościami przywódczymi, no i organizacyjnymi.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-11-24 00:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale WY pierdoly wypisujecie :) Nic tam nie jest wazne tylko kasa . Angielski to jest dla Ciebie. Obcokrajowcow jak spotkasz to najwyzej beda to Cyganie :)
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2015-11-25 16:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdolności przywódcze ? chyba do irytowania ludzi
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-12-04 02:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super ta oferta na Lidera zespołu jest z tego co widze, można spokojnie działać jeśli chodzi o premie nie ma z tym problemu, porównywany jesteś tylko z oddziałami.
zdjecie uzytkownika
Krzywy - 2015-12-10 14:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale Pani Chomik manago z Malty ostatnio śmierdziała potem, może warto jej zwrócić uwagę bo klientów może odstraszać? Ale czy nie będzie POTEM się mścić na mnie?
zdjecie uzytkownika
did - 2015-12-14 05:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba już lepiej powiedzieć klientowi żeby zwrócił uwagę, ja osobiście nie ryzykowałbym posadą, no chyba że jednak sam chcesz odejść i szukasz sposobu.
zdjecie uzytkownika
dd - 2015-12-23 00:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałam prawie rok w tkeju. Byłam raczej sumiennym pracownikiem, który wywiązywal się ze swoich zadań mimo małego etatu. Na forum czesto poruszane sa tamaty atmosfery wiec i ja moge cos dopowiedzieć bo przez ten niecały rok troche się działo.
Praca jak praca, zrobisz swoje i idziesz do domu. Raczej dla studenta. Współpracowników w wiekszosci miałam w porządku i do wspolnej pracy i do atmosfery w robocie jak i poza nią. Z biurem niemal zawsze szlo sie dogadac co do grafiku i ewentualnych zmian i wspominałabym ta prace całkiem miło jednak zachowanie niektórych ludzi totalnie psuło klimat.
Pani flor, która za wszelką cenę próbowała być hipsterska, śmieszna i rzucała żarty na lewo i prawo, teksciki na poziomie gimnazjum zapominając, ze ma 30 lat a nie 15. Zachowanie i teksty typowo na siłę: ever, never, najlepiej, najgorzej - żygam tęczą. Ale być może nauczyła się tego od stora bo przecież po tkeju wsród wszystkich pracowników krążyła informacja, ze to"miszcz" sucharów. Do tego żałosna team liderka pani S. która posiadała najmniej informacji a najwięcej się mądrzyła. Zawsze wczuta w rolę, myśląca, że ma tam władzę zapomonając gdzie Jej miejsce. Przykład desperatki, której w zyciu nie wychodzi więc w pracy poudaje, ze jestem fajna. Nie mogłam zdzierżyć tej typiary i najbardziej się ciesze z tego, że nie musze słuchać jej bezsensownego, płytkiego memrania na każdym kroku.
Nowym pracownikom radze tez uwazac na team leadera panią B lub K bo była znana w tkeju pod dwoma imionami. Dziewczyna jest do wszystkich zarazem w porządku i jedncoześnie każdemu obrabie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami. Trzyma ze wszystkimi i jest przeciw wszytskim. Zastanawiam sie czy byłam wiecej razy przez nią obgadana czy wiecej razy słyszałam ploty na czyiś temat.
zdjecie uzytkownika
Black*Star - 2015-12-23 21:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
^ kimkolwiek jesteś zasłużyłaś na piwo za to, że się uśmiałem, choć wszedłem tu z czystej ciekawości.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-12-25 23:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z osobą powyżej! 100% prawdy
zdjecie uzytkownika
M - 2015-12-30 12:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ana - 2015-10-08 14:07:39]:
Nie martw się, W Łodzi nie jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
duracz - 2016-01-04 21:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. W poprzednie firmie zaprzepaściłem swoje szanse, ale może nie ma co o tym opowiadac. Szukam nowych wyzwań i zastanawiam się czy to odpowiednia ku temu firma?
zdjecie uzytkownika
zz - 2016-01-06 18:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli praca na czas (z zegarkiem w ręku) bez żadnych szans rozwojowych chyba, że masz bardzo rozwinięte umiejętności włażenia komuś w rzyć Ci odpowiada, to dobrze trafiłeś.
zdjecie uzytkownika
zz - 2016-01-06 18:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swoją drogą już pisałeś/pisałaś wyżej opinie o TK, więc chyba coś tu jest nie tak. Store się nudzi czy ktoś inny? Jawna ściema
zdjecie uzytkownika
Inre - 2016-01-11 23:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie ile zarabia kierownik sklepu tk w Waw? Bede wdzieczna za pomoc.
zdjecie uzytkownika
tęsknię trochę ;D - 2016-01-15 00:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam placek store? Dalej czerstwe żarty i wyzywanie ludzi od gejów ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowe przeprowadza jeden z managerów, większość nie zna angielskiego wiec nie pytają ze znajomości języka. Cięzko się dostać bez polecenia ze strony osoby już tam pracującej. Pytania gdzie pracowałeś wcześniej, co robisz w życiu, czy umiesz cięzko pracować i od razu zaznaczają, że umowa na 12h/tyg, ale godzin będzie więcej. wszystko zależy kto Cie polecił i czy się spodobasz z wyglądu. Na stanowisko managera tylko w obrębie firmy lub masz koneksje u J.S., która zatrudnia rodzinę.
Pytania: Czym się zajmujesz? Gdzie wcześniej pracowałeś?
zdjecie uzytkownika
ts - 2016-01-20 02:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie slyszalem by wyzywal tak kogokolwiek
zdjecie uzytkownika
cos smierdzi@ - 2016-02-02 21:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyslalam cv, czekam, czekam,, w koncu jest konatakt.. osoba dzwoniaca stara sie byc miła ale nie wie o co pytac.. wrazenie jakby dzwonil ktos z agencji pr tymczasowej, aplikujac na kierownicze stanowisko spodziewalam sie wiecej, mam spore doswiadczenie, wiem co mowię.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TK MAXX!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TK MAXX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert