Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bayer

Pracowałeś w firmie Bayer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę tutaj wypowiedz z 2010 roku że zarabia się dwa tysiące miesięcznie a wie ktoś z was może na jakim poziomie teraz są zarobki w firmie Bayer? Zastanawiam się czy złożyć tam cv i będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do zarobków to uzależnione jest to od działu - a jest ich sporo. Weź jednak pod uwagę, że Bayer ma też bardzo dobry socjal co też nalezy uznac jako spory bonus. W moim dziale zarobki sa bardzo dobre (okolo 2 srednie krajowe i wiecej)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 12:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim, a jaki to dział jesli moge wiedzieć? No i ten socjal w bayer, co masz na myśli? Trzynastki, wczasy pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
franek - 2013-10-08 03:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak 13stki i 14stki, na początku roku ustala się cele - i jeśli pod koniec roku są zrealizowane to dostaje się bonusa. średnio dodatkowe dwie pensje. Cele- to dla osób z administracji to nie cele sprzedażowe - tylko na przykład uporzadkowanie archiwum itp.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2013-11-26 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jeszcze w ramach motywatorów, bonusów, czy systemu socjalnego w Bayer? Ogółem polecacie pracę? Jak najlepiej złożyć CV?
zdjecie uzytkownika
tic - 2014-03-14 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bayer .. ciekaw jestem czy to ta sama firma co w Krefeldzie, Leverkusen, Dormagen.. jak to ta sama firma nie polecam, podejście rasistowskie tej firmy jest na 6 do obcokrajowców [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] buraki niemieckie. przy takiej skali załadunków żeby pracownik z biura nie potrafił rozmawiać po angielsku ... szok.. zachowanie jak by z pola... miny, spojrzenia , podawanie lotem papierów...
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2014-04-10 22:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest teraz oferta na product managera, jaka jest praca producta? jakie zarobki??
zdjecie uzytkownika
Patryk K. - 2014-05-29 19:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos zweryfikuje te ostatnie opinie, bo nie przekonały mnie do szukania pracy w Bayerze, a chyba nie jest tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
Tomasz R - 2014-09-16 12:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was ma jakieś info o nowej ofercie pracy w firmie Bayer odnośnie przedstawiciela-handlowego która była aktualna do 13.09.2014
zdjecie uzytkownika
chyba nikt - 2014-09-30 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze, to ja dopiero od wczoraj szukam pracy i nie widzialem teraz nic konkretnego niestety na temat tego ogloszenia. ale powiem szczerze, ze chcialbym je zobaczyc bo bym na nie zaaplikowal. cos orientujecie sie na temat tego co można teraz robić dla bayeru? chciałem pracować dla takiego koncernu dużego.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-10-15 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

może jakieś szczegóły ???? Wchodzę na takie forum ale ost. trafiam na same żale ...
chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w dziale otc, czego mogłabym spodziewać się na rekrutacji no i jaka kasa, auto gps ...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PRacka - 2014-10-27 13:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuje tak samo jak zainteresowana informacji o pracy dla bayera jako przedstawiciel interesuje mnie to konkretnie duze wynagrodzeni chyba ze jest zdecydowanie male ? no i te inne szczególy ważne dla specyfiki tej pracy, samochód, kierownictwo i wymogi jakie się stawia przed nowymi pracownikami.
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-11-06 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiły się ost oferty Bayeru na PF .... ruszyły rekrutacje ?
zdjecie uzytkownika
lica - 2014-11-10 16:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaciekawiony - 2014-11-06 15:52:59]:
widzę , że wysoko mierzysz @zaciekawiony. W sumie chyba nie ma bardziej znanej na naszym rynku firmy do której aplikować można na przedstawiciela farmaceutycznego. Jeżeli nawet rekrutacje ruszyły to tutaj trochę one potrwają , bo wiadomo , że przeprowadzą je rzetelnie aby wybrać tych najlepszych z wielu
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2014-11-12 14:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem bardzo zainteresowany tą firmą ... oferty wiszą i tak naprawdę nie wiem czy już po ... czy rzeczywiście akcja dopiero zacznie nabierać tempa :))
zdjecie uzytkownika
narwin - 2014-11-24 20:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może jest ktos w stanie polecić lub odradzić stanowisko Doradca Medyczny (sektor pro-biotyków) w Bayer? bowiem własnie poszukują jednego i zastanawiam sie nad aplikacją. Oferta brzmi naprawdę ciekawie, jest podobno samochód służbowy, telefon komórkowy, laptop, czy tajemniczy bogaty pakiet świadczeń socjalnych. Ktos wie cos więcej?
zdjecie uzytkownika
rep - 2014-12-03 19:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem u nich na rozmowy ie i powiem szczerze trochę dziwnie. Rozmowa w barze centrum handlowego? Trochę zenujace jak na tak poważna firmę. Odezwy oczywiście nie ma ale to w tej chwili standard firm. Ciężko nawet na pisać parę slow na maila. Trzeba pracować na swojego szefa.
zdjecie uzytkownika
das - 2014-12-08 23:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z wykształceniem srednim przyjmuja do pracy w tej firmie? czy zaleznie od wymagan w ogłoszeniu? trzeba posiadac dodatkowe kompetencje? na jakich zasadach przyjmuja do pracy? sa mozliwosci awansu w tej firmie szkolenia i rozwoju zawodowego? bardzo byłabym wdzieczna za odpowedz dziekuje bardzo i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
pilne - 2014-12-10 12:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wygląda assesment w bayerze?
zdjecie uzytkownika
andy - 2014-12-13 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do das: z wykształceniem średnim to Cię teraz na kierowcę autobusu nie przyjmą.
zdjecie uzytkownika
pan włos - 2014-12-23 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na serio miałeś rozmowę kwalifikacyjną w barze w centrum handlowym? nie wiem jak do tego tematu podejść. czy firma jest tak dynamiczna i wyluzowana (pozytywnie) czy może jest to jakaś forma ukrywania czegoś i brak szacunku do człowieka starającego się o pracę? nie wiem... a myślałem nam racą u nich... warto?
zdjecie uzytkownika
fagot - 2015-01-06 15:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andy - 2014-12-13 21:31:20]:
z wykształceniem średnim możesz jeszcze znaleźć tak dobrą pracę , że się tego nawet chyba nie spodziewasz , a co do pracy w bayerze to oczywiście zależy na jakie stanowisko pracy szukasz. Jeśli chcesz być PH to liczy się głównie Twoje doświadczenie, a więc to czym możesz się pochwalić z zeszłych lat
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-07 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki dla medycznych z doświadczeniem?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-22
Żródło: Gowork.pl
Suwałki
(podlaskie)
Technik nagłośnienia Opis stanowiska:- budowanie systemu nagłośnieniowego / oświetleniowego / sceny oraz wykonywanie innych zadań wg standardów Firmy Wymagania:- sumienne wykonywanie swojej pracy, dokładność oraz punktualność- dyspozycyjność, gotowość do wyjazdów na terenie całego kraju- wiek do 35 lat- sprawność fizyczna- umiejętność pracy w zespole- odporność na stres Dodatkowym atutem będzie:- znajomość branży eventowej, - wykszt
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-01-19 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie jak wyglada asessment w bayerze ile można wołać mając doswiadczenie?
zdjecie uzytkownika
homar na ostro - 2015-01-20 18:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, nie będziemy się tu rozwodzić na tematy czy tak duża korporacja jest dobrym czy złym pracodawcą. mają swoją polityke i strategię działania w kontekście kadrowo - personalnym, nie każdemu może ona odpowiadać. jednakże napiszcie mi czy obecnie są u nich jakiekolwiek wolne miejsca pracy teraz?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bayer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bayer?
Zadaj pytanie
x