Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bayer

Pracowałeś w firmie Bayer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ertynia - 2010-06-05 17:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo gorąco polecam. Pracuje w dziale Consumer Care OTC. Miła atmosfera, dobre wynagrodzenie i możliwości rozwoju! ;)
zdjecie uzytkownika
urka - 2010-12-05 19:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bayer to syf! wyrzucają ludzi bez powodu,plotą bzdury o nieodpowiednim profilu osobowościowym a żyją z naszej pracy! Nie liczą się dla nich wyniki sprzedazy,powinni za takie postępowanie nie istnieć na polskim rynku pracy! ludzie to nie smieci!
zdjecie uzytkownika
tyland - 2010-12-06 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram,uwaga p.Z[usunięte przez moderatora]zawistna i podła,własnie zwalnia swoich najlepszych ludzi! bojkot tej firmy! teraz szukają nowych za 2 tys msc!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-18 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na OTC Mass Market i powiem,że nie polecam firmy Bayer. Zaproszą na uroczysty obiad lub kolacje i zwolnią cały zespół!!! Pani M[usunięte przez moderatora]. bez skrupułów zwalnia swój zespół który pracował na jej wyniki...Typowy koncern
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-04-05 08:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bayer... Dobre czasy w tej firmie to już się dawno skończyły !
Jak ktoś chce stracić zdrowie to nie ma lepszego miejsca !!!
Managerowie za plecami oczy by sobie wydrapali, a na co dzień [usunięte przez moderatora] Można pisać jeszcze wiele, ale szkoda zdrowia i czasu na te ........ !
zdjecie uzytkownika
drr - 2013-04-19 22:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram czasy dobre w tej firmie się skończyły, szefowie nie bronią swoich pracowników tylko jeszcze na nich donoszą wyżej , jakaś paranoja , szkolenia im tak mózgi wyprały że już nie odróżniają rzeczywistości od fikcji. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę tutaj wypowiedz z 2010 roku że zarabia się dwa tysiące miesięcznie a wie ktoś z was może na jakim poziomie teraz są zarobki w firmie Bayer? Zastanawiam się czy złożyć tam cv i będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do zarobków to uzależnione jest to od działu - a jest ich sporo. Weź jednak pod uwagę, że Bayer ma też bardzo dobry socjal co też nalezy uznac jako spory bonus. W moim dziale zarobki sa bardzo dobre (okolo 2 srednie krajowe i wiecej)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 12:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, a jaki to dział jesli moge wiedzieć? No i ten socjal w bayer, co masz na myśli? Trzynastki, wczasy pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
franek - 2013-10-08 03:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak 13stki i 14stki, na początku roku ustala się cele - i jeśli pod koniec roku są zrealizowane to dostaje się bonusa. średnio dodatkowe dwie pensje. Cele- to dla osób z administracji to nie cele sprzedażowe - tylko na przykład uporzadkowanie archiwum itp.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2013-11-26 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jeszcze w ramach motywatorów, bonusów, czy systemu socjalnego w Bayer? Ogółem polecacie pracę? Jak najlepiej złożyć CV?
zdjecie uzytkownika
tic - 2014-03-14 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bayer .. ciekaw jestem czy to ta sama firma co w Krefeldzie, Leverkusen, Dormagen.. jak to ta sama firma nie polecam, podejście rasistowskie tej firmy jest na 6 do obcokrajowców [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] buraki niemieckie. przy takiej skali załadunków żeby pracownik z biura nie potrafił rozmawiać po angielsku ... szok.. zachowanie jak by z pola... miny, spojrzenia , podawanie lotem papierów...
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2014-04-10 22:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest teraz oferta na product managera, jaka jest praca producta? jakie zarobki??
zdjecie uzytkownika
Patryk K. - 2014-05-29 19:48:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos zweryfikuje te ostatnie opinie, bo nie przekonały mnie do szukania pracy w Bayerze, a chyba nie jest tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
Tomasz R - 2014-09-16 12:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was ma jakieś info o nowej ofercie pracy w firmie Bayer odnośnie przedstawiciela-handlowego która była aktualna do 13.09.2014
zdjecie uzytkownika
chyba nikt - 2014-09-30 18:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze, to ja dopiero od wczoraj szukam pracy i nie widzialem teraz nic konkretnego niestety na temat tego ogloszenia. ale powiem szczerze, ze chcialbym je zobaczyc bo bym na nie zaaplikowal. cos orientujecie sie na temat tego co można teraz robić dla bayeru? chciałem pracować dla takiego koncernu dużego.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-10-15 20:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

może jakieś szczegóły ???? Wchodzę na takie forum ale ost. trafiam na same żale ...
chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w dziale otc, czego mogłabym spodziewać się na rekrutacji no i jaka kasa, auto gps ...

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PRacka - 2014-10-27 13:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebuje tak samo jak zainteresowana informacji o pracy dla bayera jako przedstawiciel interesuje mnie to konkretnie duze wynagrodzeni chyba ze jest zdecydowanie male ? no i te inne szczególy ważne dla specyfiki tej pracy, samochód, kierownictwo i wymogi jakie się stawia przed nowymi pracownikami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bayer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x