brak logo

Bayer

Warszawa

Opinie o Bayer

Ertynia 2010-06-05 17:40:18
Bardzo gorąco polecam. Pracuje w dziale Consumer Care OTC. Miła atmosfera, dobre wynagrodzenie i możliwości rozwoju! ;)
urka 2010-12-05 19:09:48
bayer to syf! wyrzucają ludzi bez powodu,plotą bzdury o nieodpowiednim profilu osobowościowym a żyją z naszej pracy! Nie liczą się dla nich wyniki sprzedazy,powinni za takie postępowanie nie istnieć na polskim rynku pracy! ludzie to nie smieci!
1
tyland 2010-12-06 16:23:13
popieram,uwaga p.Z[usunięte przez moderatora]zawistna i podła,własnie zwalnia swoich najlepszych ludzi! bojkot tej firmy! teraz szukają nowych za 2 tys msc!
anonim 2011-08-18 21:03:36
Pracowałam na OTC Mass Market i powiem,że nie polecam firmy Bayer. Zaproszą na uroczysty obiad lub kolacje i zwolnią cały zespół!!! Pani M[usunięte przez moderatora]. bez skrupułów zwalnia swój zespół który pracował na jej wyniki...Typowy koncern
pracownik 2012-04-05 08:51:34
Bayer... Dobre czasy w tej firmie to już się dawno skończyły !
Jak ktoś chce stracić zdrowie to nie ma lepszego miejsca !!!
Managerowie za plecami oczy by sobie wydrapali, a na co dzień [usunięte przez moderatora] Można pisać jeszcze wiele, ale szkoda zdrowia i czasu na te ........ !
drr 2013-04-19 22:21:32
popieram czasy dobre w tej firmie się skończyły, szefowie nie bronią swoich pracowników tylko jeszcze na nich donoszą wyżej , jakaś paranoja , szkolenia im tak mózgi wyprały że już nie odróżniają rzeczywistości od fikcji. Nie polecam
anonim 2013-08-22 21:12:45
co do zarobków to uzależnione jest to od działu - a jest ich sporo. Weź jednak pod uwagę, że Bayer ma też bardzo dobry socjal co też nalezy uznac jako spory bonus. W moim dziale zarobki sa bardzo dobre (okolo 2 srednie krajowe i wiecej)
1
franek 2013-10-08 03:13:26
tak 13stki i 14stki, na początku roku ustala się cele - i jeśli pod koniec roku są zrealizowane to dostaje się bonusa. średnio dodatkowe dwie pensje. Cele- to dla osób z administracji to nie cele sprzedażowe - tylko na przykład uporzadkowanie archiwum itp.
1
tic 2014-03-14 19:39:11
Bayer .. ciekaw jestem czy to ta sama firma co w Krefeldzie, Leverkusen, Dormagen.. jak to ta sama firma nie polecam, podejście rasistowskie tej firmy jest na 6 do obcokrajowców [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] buraki niemieckie. przy takiej skali załadunków żeby pracownik z biura nie potrafił rozmawiać po angielsku ... szok.. zachowanie jak by z pola... miny, spojrzenia , podawanie lotem papierów...
2
doświadczony 2014-04-10 22:57:59
Jest teraz oferta na product managera, jaka jest praca producta? jakie zarobki??
Tomasz R 2014-09-16 12:39:22
Czy ktoś z was ma jakieś info o nowej ofercie pracy w firmie Bayer odnośnie przedstawiciela-handlowego która była aktualna do 13.09.2014
1
zainteresowana 2014-10-15 20:19:39
Witam,

może jakieś szczegóły ???? Wchodzę na takie forum ale ost. trafiam na same żale ...
chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w dziale otc, czego mogłabym spodziewać się na rekrutacji no i jaka kasa, auto gps ...

Pozdrawiam
zaciekawiony 2014-11-06 15:52:59
pojawiły się ost oferty Bayeru na PF .... ruszyły rekrutacje ?
3
zaciekawiony 2014-11-12 14:12:09
jestem bardzo zainteresowany tą firmą ... oferty wiszą i tak naprawdę nie wiem czy już po ... czy rzeczywiście akcja dopiero zacznie nabierać tempa :))
1
rep 2014-12-03 19:21:32
Byłem u nich na rozmowy ie i powiem szczerze trochę dziwnie. Rozmowa w barze centrum handlowego? Trochę zenujace jak na tak poważna firmę. Odezwy oczywiście nie ma ale to w tej chwili standard firm. Ciężko nawet na pisać parę slow na maila. Trzeba pracować na swojego szefa.
pilne 2014-12-10 12:39:19
jak wygląda assesment w bayerze?
2
andy 2014-12-13 21:31:20
do das: z wykształceniem średnim to Cię teraz na kierowcę autobusu nie przyjmą.
5
max 2015-01-07 21:57:37
Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki dla medycznych z doświadczeniem?
6
mm 2015-01-19 21:31:29
Czy ktos wie jak wyglada asessment w bayerze ile można wołać mając doswiadczenie?
2
Munch 2015-02-18 02:23:37
Bayer posiada naprawdę bardzo dużą ilość produktów medycznych, leków i nie jest możliwe to wszystko spamiętać, nie mówiąc już o sprawnym posługiwaniu się dokumentacją czy ulotką do każdego leku. Stąd też zastanawiam się jakie wymagania stawiają nowym pracownikom i czego takiego będą wymagać w najbliższych rekrutacjach.
tomek 2015-04-01 09:58:33
witam wszystkich którzy się wybierają do firmy Bayer&Riedl Personalservice Gmbh
OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w lutym pojechałem do tej firmy i to był największy błąd . na dzień dobry się nie zgadzało nic . inaczej pani Petra gada przez telefon inaczej jest , praca miała być na długi okres a była na tydzień . potem inna firma i znowu to samo tydzień . i oczywiście wysyłka do domu i czekać na telefon. potem dzwonią z propozycja nowego kontraktu na lepszych warunkach . człowiek jedzie po to tylko żeby 1 dzień robić i tyle , firma nie kompetentna co do pracy. KłAMIA ŻEBY TYLKO ZWERBOWAĆ ludzi UUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAA ODRADZAM TĄ FIRME
willy 2015-06-01 17:58:47
No cóż, szwabska firma, biurokracja na sto dwa, dużo słoików, od kilku lat dlatego zarobki w dół, zlepek różnych firm i serwisów aby mona między nimi przewalać kasę, budżety okrojone, brak kompetencji - przerost formy nad treścią, dobrze, ze menago już przekrętów nie robią (bo prawo farmaceutyczne trochę im przeszkadza), rozbudowana do idiotyzmu struktura, prezes Bayera jako figurant bez decyzyjności - od tego są dyrektorzy BU, dużo zadęcia mało ognia, informatyka to państwo w państwie, oczyścicie dobre samochody aby czymś zachęcić. Mógłbym jeszcze więcej dać negatywów jako stary menago w tej firmie, ale mi się nie chce. Przestrzegam tylko przed CC - tam pracują same głąby a planów nie robią, bo nie wiedzą jak. No i generalnie przed menago z innych BU bo to naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poza Animalsami).
bynek 2015-06-14 05:16:19
chłopie nigdzie nie jedzx ja wrocilem robilem w piekarni w altdorf zjechalem po miesiacu i kase mieli wyslac i nic nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedz w domu dobrze radze to oszusci i zlodzieje
byłem tam 2015-06-17 15:02:18
zgadzam się , oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku okradają pracownika. dostają za ciebie 28 euro , a ty dostajesz 7 i dojazdy też są fałszywe , bo oni dostają ok20 euro za dzień , a ty tylko 5
Miła 2016-01-31 14:20:51
Witam jakaa agencja rekrutuje do Bayer moze mi ktos podac??chciałbym spróbowac...
borys 2016-02-05 23:22:50
Szukają ludzi.do.wyzysku w pracy ☺
1
żenada 2016-06-09 19:47:34
praca u nich to żenada. wykorzystują ludzi, traktują jak tanią siłę roboczą, typowe szwaby, koniec kropka. NIE POLECAM nie dajcie się złapać na znaną markę- nie zarobicie tu.
żenada 2016-06-09 19:53:23
ani atmosfera, ani pieniądze. niestety ale atmosfera typowo korpo... kązdy dba o siebie i o to żeby go ktoś nie podsiadł. niby koledzy ale odwrócisz się i kop w plecy ;) zmierzcie się z opiniami bo nie ma pozytywnych-dopiero decydujcie się czy warto tam pracować.
Wkurzona 2016-06-29 16:11:56
Bayer + Riedl Personalservice . pracowałam przez ta firme i nie polecam. za 8 dni pracy dostalam 145euro, gdzie miałabyc placona dieta, której nie dostałam bo za krotko pracowalam!! Nikt o tym mi nie powiedział. Co jeszcze jest lepsze za mieszkanie za 8dni zgarneli 90 euro a warunki jak wczesna komuna. Za ciuchy nam odciągneli 90 euro, chcieliśmy to wszystko zwrocić a kordynatorka nie trzeba bo za ciuchy nie zabieramy. To jest złodziejstwo i oszukiwanie czlowiek!! Zycze powodzenia odważnym co chcą tam pracować!!!
zosia 2016-09-12 20:44:32
witam. Zostałam zaproszona na spotkanie rekrutacyjne na stanowisko Przedstawiciel Farmaceutyczny ds.Odsprzedaży. O co w tym chodzi?
soft 2016-09-12 21:19:43
Jakich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu jest szansa na odpowiednią premię do podstawy zarobków, zwłaszcza, że stawki są adekwatne do powierzanych obowiązków. Ciekawe, że dbaja o swoich pracowników.
Zostaw swoją opinię o Bayer - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bayer