Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Bayer

Pracowałeś w firmie Bayer i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ertynia - 2010-06-05 17:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo gorąco polecam. Pracuje w dziale Consumer Care OTC. Miła atmosfera, dobre wynagrodzenie i możliwości rozwoju! ;)
zdjecie uzytkownika
urka - 2010-12-05 19:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bayer to syf! wyrzucają ludzi bez powodu,plotą bzdury o nieodpowiednim profilu osobowościowym a żyją z naszej pracy! Nie liczą się dla nich wyniki sprzedazy,powinni za takie postępowanie nie istnieć na polskim rynku pracy! ludzie to nie smieci!
zdjecie uzytkownika
tyland - 2010-12-06 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram,uwaga p.Z[usunięte przez moderatora]zawistna i podła,własnie zwalnia swoich najlepszych ludzi! bojkot tej firmy! teraz szukają nowych za 2 tys msc!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-18 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na OTC Mass Market i powiem,że nie polecam firmy Bayer. Zaproszą na uroczysty obiad lub kolacje i zwolnią cały zespół!!! Pani M[usunięte przez moderatora]. bez skrupułów zwalnia swój zespół który pracował na jej wyniki...Typowy koncern
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-04-05 08:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bayer... Dobre czasy w tej firmie to już się dawno skończyły !
Jak ktoś chce stracić zdrowie to nie ma lepszego miejsca !!!
Managerowie za plecami oczy by sobie wydrapali, a na co dzień [usunięte przez moderatora] Można pisać jeszcze wiele, ale szkoda zdrowia i czasu na te ........ !
zdjecie uzytkownika
drr - 2013-04-19 22:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram czasy dobre w tej firmie się skończyły, szefowie nie bronią swoich pracowników tylko jeszcze na nich donoszą wyżej , jakaś paranoja , szkolenia im tak mózgi wyprały że już nie odróżniają rzeczywistości od fikcji. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 16:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę tutaj wypowiedz z 2010 roku że zarabia się dwa tysiące miesięcznie a wie ktoś z was może na jakim poziomie teraz są zarobki w firmie Bayer? Zastanawiam się czy złożyć tam cv i będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do zarobków to uzależnione jest to od działu - a jest ich sporo. Weź jednak pod uwagę, że Bayer ma też bardzo dobry socjal co też nalezy uznac jako spory bonus. W moim dziale zarobki sa bardzo dobre (okolo 2 srednie krajowe i wiecej)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 12:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, a jaki to dział jesli moge wiedzieć? No i ten socjal w bayer, co masz na myśli? Trzynastki, wczasy pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
franek - 2013-10-08 03:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak 13stki i 14stki, na początku roku ustala się cele - i jeśli pod koniec roku są zrealizowane to dostaje się bonusa. średnio dodatkowe dwie pensje. Cele- to dla osób z administracji to nie cele sprzedażowe - tylko na przykład uporzadkowanie archiwum itp.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2013-11-26 18:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś jeszcze w ramach motywatorów, bonusów, czy systemu socjalnego w Bayer? Ogółem polecacie pracę? Jak najlepiej złożyć CV?
zdjecie uzytkownika
tic - 2014-03-14 19:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bayer .. ciekaw jestem czy to ta sama firma co w Krefeldzie, Leverkusen, Dormagen.. jak to ta sama firma nie polecam, podejście rasistowskie tej firmy jest na 6 do obcokrajowców [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] buraki niemieckie. przy takiej skali załadunków żeby pracownik z biura nie potrafił rozmawiać po angielsku ... szok.. zachowanie jak by z pola... miny, spojrzenia , podawanie lotem papierów...
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2014-04-10 22:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest teraz oferta na product managera, jaka jest praca producta? jakie zarobki??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
9 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bayer
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x