Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Pracowałeś w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monter - 2013-10-09 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zawsze dostawałem wypłatę na czas, ale też nie można powiedzieć, żeby ciągle były opóźnienia. Raz, ze dwa razy przegięli mocno, ale najgorsza była radosna improwizacja na niektórych kontraktach, która powodowała potem kłopoty z płynnością i opóźnianie wypłat!
zdjecie uzytkownika
solar - 2013-10-11 11:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
monter, tzn. chodzi Ci o jakieś kwoty nie wiadomo tak naprawdę skąd? opowiedz coś o tych radosnych historiach w Tugeb
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-11 14:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sorki Solar, ale jak podam za wiele szczegółów, to się zbyt niebezpiecznie dla mojej aninomowości zawęzi grono możliwych pracowników. Nie wiesz, że Oni są delikatnie mówiąc mściwi i najbardziej nie trawią krytyki pod swoim adresem, a przecież są najlepsi i najmądzejsi!
zdjecie uzytkownika
wieluzWas - 2013-10-29 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dzień dobry wszystkim,

wielu z Was pisze negatywnie o firmie, ale nikt nie zastanawia się nad konsekwencjami. W tym miejscu mam na myśli (stan psychiczny) właściciela firmy. On zatrudniał osoby bez wykształcenia, dawał pracę wielu jednostkom. Jeżeli chcecie miejsca pracy, to zamiast krytykować pomóżcie i wspierajcie tego człowieka. On kiedyś pomógł Wam! Jeżeli ten człowiek kiedyś stworzył tak potężny zakład pracy, to znaczy że nie jest taki beznadziejny (jak go tutaj opisujecie).
zdjecie uzytkownika
czepson - 2013-12-03 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
czy tugeb jeszcze funkcjonuje ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-03 09:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Czy Tudziarz zaczął płacić zaległe wynagrodzenia? 8 miesięcy zaległości w firmie, która przymierza się do upadłości to poważny problem. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wk...y - 2014-02-18 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam w tugebie faktur na 100 tys pierwsze z przed 3 lat (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-18 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [wk...y - 2014-02-18 10:42:22]:
Wobec mojej firmy Tugeb Polbud ma kilka razy większe zobowiązania. Może założymy im stronkę z takim wspólnym info bo to co jest w KRD to tylko część długów. Kilka dni temu Tudziarz sprzedał ponad 5 mln akcji Hotbloka. Może komuś coś zapłaci. Ale najpewniej prawnikom z kancelarii Wiatr & wspólnicy za dalsze (usunięte przez administratora)To granda! Słyszałem, że zwolnili kilku pracowników, którzy się tu wypowiadali.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-02-20 13:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prezes, zakładanie stronki o Togeb-polbud to jednak koszta, trzeba opłacić między innymi serwer, domenę, administratora, chyba lepiej będzie jak napiszemy tutaj.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-02-24 10:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zrobił komuś zaległe wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2014-02-26 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [czepson - 2013-12-03 18:06:48]:
A komu ten człowiek pomógł poza sobą i swoją rodziną trzymaną na etatach? Zobacz sobie listę oszukanych firm w KRD i ludzi czekających na zaległe wypłaty, którzy tracą mieszkania, nie mają co do garna włożyć! Jak użyję mocniejszych słów to usuną post, ale to nie tajemnica co ten człowiek wyprawia. Może w końcu ktoś się tym wszystkim zainteresuje zanim uwierzy w piękne słówka i obietnice bez pokrycia. Wszystkiego nie da się pozamiatać pod dywan, nawet pod potężną plandekę. To nie jest pomówienie tylko przykra prawda.
zdjecie uzytkownika
Observ - 2014-03-04 11:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na tej stronie notorycznie usuwane są wypowiedzi informujące o praktykach firmy Tugeb Polbud. Nie zawierają one żadnych treści naruszających regulamin strony.
Zarzucam stronniczość i nieuczciwość administratora strony wobec użytkowników i czytelników tej strony.
zdjecie uzytkownika
byku - 2014-05-04 14:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie jeszcze może czy przeciw Tugeb-Polbud jest obecnie w sądzie jakaś sprawa? czy dopiero wnioski?
zdjecie uzytkownika
wojci - 2014-05-14 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zależy o co pytasz?
Tugeb ma już wyroki nakazujące wypłatę zaległości pracownikom.
Pod koniec miesiąca ma być rozprawa w sprawie upadłości
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-08-12 05:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prezes Tugeb Polbud sp. z o.o. pan ( usunięte przez administratora ) będzie odpowiadać własnym majątkiem za działanie na szkodę spółki? Celowo okłamywał pracowników, że dostaną pełne wynagrodzenie, brał zaliczki na nowe kontrakty wiedząc, że ich nie zrealizuje, kupował w ustawionych przetargach na spółkę maszyny, które sam Tugeb produkował i oferował przez podstawione espółki z okolic Milicza. Wiecie jak się sprawy mają obecnie.
zdjecie uzytkownika
werson - 2014-09-29 01:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony - 2014-08-12 05:24:37]:
czy w związku z ogłoszeniem upadłości o której pisaliście już od dłuższego czasu w swoich postach już coś wiadomo? gdyby to była prawda to chyba mozna byłoby już znaleźć informacje o tym, a tak wystarczy wejść na stronę Tugeb-Polbud , aby zauważyć , że w firmie nic się raczej przez ostatnie miesiące nie zmieniło
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-10-16 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [werson - 2014-09-29 01:00:21]:
Żeby takie bzdury pisać trzeba być takim kłamcą i oszustem jak pewien zenuś tudzież inny patafian, a nie jakiś "werson".
Tugeb wobec samego US i ZUS ma kilkadziesiąt milionów zadłużenia i dawno ogłosił upadłość. To, że strona działa to jedynie dowód na głupotę prezesa bo z pewnością będzie odpowiadać za działanie na szkodę spółki.
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-11-04 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta firma jest aktywna dalej na rynku czy nie? ostatni wpis trzeba przyznać jest nieco mylący.chętnie na wszelką pracę robotoniczo budowlaną się najmę ale nie interesują mnie żadne praktyki ani dzieła tylko konkretna umowa o prace na dłuższy okres. mam już doświadczenie duże w branży i mam swoje wymagania
zdjecie uzytkownika
Matka Teresa - 2014-11-18 13:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sam jesteś mylący. Tugeb Polbud po wielu przekrętach ogłosił upadłość, a jej prezes ma wiele spraw, które będą się ciągnąć latami. Zawsze znajdzie się jakiś matołek, który będzie wpisywać bzdury o rzekomym funkcjonowaniu tej firmy lub jej krzaków. Jeśli masz jakieś dowody, że Tugeb Polbud dalej działa lub występuje pod jakąś inną nazwą to daj znać. Jako wierzyciel tej firmy zajmę się sprawą.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-12-10 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szef zrobił wszystkich w bambuko. Oczywiście poza tymi, którzy muszą zeznawać w różnych sprawach prowadzonych przeciw spółce. Ci dalej są zatrudnieni w spółce córce ECODOM SYSTEM albo dostają kasę na lewo. Reszta pracowników i oszukanych przedsiębiorców musi dochodzić swoich praw w sądach. Teraz już wiadomo, że Tudziarz zadłużył spółkę na kilkadziesiąt milionów. Robił to celowo wyprowadzając z niej kapitał tak aby w momencie ogłoszenia upadłości była nic nie warta.
zdjecie uzytkownika
Piczam - 2014-12-31 19:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do czego to doszło, żeby droczyć się w sądach skoro wszyscy pracowali w jednej firmie i na dobrą sprawę chcieli iść w jednym kierunku. Teraz oczywiście firma upadła http://www.krs-online.com.pl/tugeb-polbud-sp-z-o-o-w-upadlosci-krs-77694.html I miejmy nadzieję, że podobne przekręty nie będą miały miejsca w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-12 17:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon Tudziarz nadal działa tylko za pośrednictwem swoich synów i firm zarejestrowanych za granicą Polski. Kasę ma to już dobrze wiecie. Z tych przekrętów w Miliczu.
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-01-15 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak sprawa wygląda odnośnie rekrutacji u nich, jak konkretnie oni zatrudniają ludzi? mam nadzieje, ze jdnak macie tak, że idziecie na rozmowe tylko jeśli faktycznie firma wydaje się być wam ciekawa i projekty jakie ma się przy okazji również.. tylko nie zawsze jest to podane w tych ogłoszeniach niestety.
zdjecie uzytkownika
Donata - 2015-01-21 21:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciejko - 2015-01-15 19:17:22]:
Nieźle musisz być(usunięte przez administratora) skoro dalej wpisujesz takie bzdury i dalej cie to bawi zenuś.
zdjecie uzytkownika
wojci - 2015-01-22 09:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-12 17:56:19]:
Mario możesz podpowiedzieć jak te firmy się nazywają?
Działa pod szyldem Rafała czy pozostałych?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Tugeb-Polbud Sp.Zo.o?
Zadaj pytanie
x