brak logo

Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Sławoszowice

Opinie o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o

Monika 2011-06-15 19:48:19
Pracowałam w tej firmie i muszę powiedzieć, że to najgorszy okres w moim życiu. "Przyjazna atmosfera" w ogłoszeniach z ofertami pracy to jakiś żart.( usunięte przez administratora )którzy co chwilę dostają inne wytyczne. ( usunięte przez administratora )To strata czasu i nerwów.
1
jaro 2011-06-27 19:06:47
czy to prawda że inwestują w biogazownie?
jakie mają doświadczenie?
anonim 2011-07-05 11:10:26
Witam
Dostalem oferte pracy w firmie w branzy komunalnej, czy ktos podpowie mi czy warto sie tam pchac?
Ile dostaje konstruktor z 4 l. doswiadczeniem na reke i jaki system płac?
Dzieki za odpowiedz
Maniek 2011-07-06 09:31:36
W Naszej firmie konstruktorzy( usunięte przez administratora ). Do tego w przypadku gdy praca wymaga wyjazdów dostajemy premie i samochód( usunięte przez administratora )dyapozycji na okres całego kontraktu. Czasem muszę brać całą rodzinę na takie wyjazdy do klienta bo sam nie jestm w stanie wyczerpać dziennej diety na delegacji. Pod koniec roku dostajemy ro( usunięte przez administratora ) która uzależniona jest od wyników w pracy. Są to dodatkowe wpływy ( usunięte przez administratora )
Maria Jpoek 2011-07-06 09:37:56
Nie inwestują w biokompostownie tylko są podwykonawcą niektórych elementów stalowych. Chyba, że( usunięte przez administratora ) zainwestował w kogoś pieniądze, które się należą jego pracownikom za zaległe wynagrodzenia.
zainteresowany 2011-07-06 11:45:46
dzieki za te marzenia
Prawdziwy Polak sam nie ma i nikomu nie pomoze.
A przeznaczenie portalu inne !
Jestem zawiedziony.
anonim 2011-07-08 14:44:55
życiowe( usunięte przez administratora ) w Tugebie i tyle.Bzdury przeważają w tych wypocinach,ale gorzkiej prawdy,po same brzegi! Mamona przesłania oczy s( usunięte przez administratora ).Pod tym ( usunięte przez administratora )'\' Szacunek dla wszystkich,co budowali firmę tugeb-polbud..( usunięte przez administratora )
Franco 2011-07-11 09:52:16
Jesteś w Polsce pisz po polsku, ( usunięte przez administratora )
moja pieniońdza 2011-07-13 19:42:08
Te dwie powyższe opinie są chyba od ( usunięte przez administratora )
mr. x 2011-07-14 19:09:01
moja pieniońdza - 2011-07-13 19:42:08Te dwie powyższe opinie są chyba od ( usunięte przez administratora ):)Chyba nie bo już je usunięto.
Olek 2011-08-07 19:18:18
Jak nie znacie( usunięte przez administratora ) to nie piszcie bzdur (o innych rzeczach też). Facet mieszka w Polce od wielu lat bo kocha ten kraj i jest jego obywatelem. Dużo lepszym niż wielu z Was. Dzięki niemu ludzie w Miliczu a ściślej w Tugebie mają pracę. Znam go od paru lat i stwierdzam, że takie złośliwe uwagi są niepotrzebne i krzywdzące. Wasze głupie złośliwe komentarze są na poziomie bredni niedouczonych ( usunięte przez administratora ). ( usunięte przez administratora ) Szanujcie swoich pracodawców i mówcie jak jest na prawdę. Jak ktoś wyleci za chlanie to później psioczy na wszystkich, a zwłaszcza na swojego pracodawcę, który ryzykuje całym swoim kapitałem po to byście mieli pracę. Znam Tugeb od kilku lat i wiem, że pracuje tam sporo uczciwych ludzi z pasją i entuzjazmem. Niestety jak wszędzie jest paru leserów. Nie zapominajcie jednak, że najważniejsze w firmie produkcyjnej to sprzedaż i jej wizerunek. ( usunięte przez administratora ) Sprawy relacji biznesowych wewnętrzne atmosfera zarządzania firmą to temat na inne forum bo chyba nikt z komentujących nie brał w tym nigdy udziału. ( usunięte przez administratora )
xyz 2011-08-23 21:16:04
no masz racje , jezeli chodzi o wyplate to zawsze byla na czas , ogolnie ludzie pracujacy spoko z wyjatkami , ale wszystko ma byc na szybko zrobione , a jak jest zle to maja pretensje pozniej , dla ludzi mieszkajacych w miliczu to dobry wybor bo jak na taka wioche to zarobki nawet , nawet ( dojezdzajacym sie nie oplaca ) . I jeszcze jednen wielki plus , po pracy w tugebie odnajdziesz sie w kazdej firmie :D bedziesz twardy jak beton :D , ( usunięte przez administratora )sie zwrocic uwage ( usunięte przez administratora )ze wszystko jest niezgodne ( usunięte przez administratora )
andrzej 2011-10-10 16:01:20
Czytałem wszystkie,,opinie ''-nic się nie doczytałem np.o funduszu socjalnym!.Co roku na konto odprowadza się niezłą sumkę złociszy,ale pracownicy( usunięte przez administratora ).Nie ma w tym zakładzie ( usunięte przez administratora )...Kiedyś były jakieś śmieszne paczki z okazji świąt grudniowych na otarcie łez.( usunięte przez administratora )
1
Malwina 2011-11-10 07:30:28
Jak to! Są wydawane na pracowników. Przecierz kupili ( usunięte przez administratora ) Zarząd to też prcownicy i też należy im się trochę wsparcia w trudnych warunkach. Poza tym ( usunięte przez administratora )w biurze też są tak specjalnie zmodyfikowane aby poprawić ich ergonomię i( usunięte przez administratora ). Firma się stara jak może a ludzie i tak narzekają.
1
Dunbar 2011-11-17 13:31:45
Miałem akurat wątpliwą przyjemność uczestniczyć w rozmowach, potem negocjacjach kontraktu dostawy urządzeń dla Tugeb'u. Przykro mi to pisać, ale się jeszcze nie spotkałem z taką ( usunięte przez administratora )" A ( usunięte przez administratora )choć z pewnością o dobrotliwym wyglądzie i niewątpliwie sympatyczny, ale to niestety wszystko. Umiłowanie nowej ojczyzny i obywatelstwo to zdecydowanie za mało. Osobny temat, to ( usunięte przez administratora ) czyli "sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Na dłuższą metę jest to droga do nikąd i do samounicestwienia. Pewne wymagające sektory w branży budowlanej korygują jednak takie ( usunięte przez administratora ) to początek kłopotów dla każdej firmy po każdej stronie. D.
1
Gruby-a :-))) 2011-11-20 12:37:10
ty pomyliles strony takie poematy to do mam talent ( usunięte przez administratora ) jak tak masz pisac to zmien strone
nieznany 2012-09-15 13:47:19
hociasz ja nie praciować jusz w tej firmie , to powiem rze to były muj najlepszi okres w zyciu,mialem duza pieniondza na wyplate a ludzie byli dla mnie upszejmi ...
1
Zenek 2013-05-01 09:00:22
Negatywne opinie o Tugeb Polbud są regularnie usuwane z portalu. Myślałem, że tutaj mogą się swobodnie wypowiadać ludzie, którzy w swojej karierze zawodowej mieli do czynienia z ocenianą firmą. Najwyraźniej jest inaczej. W przypadku Tugeb Polbud niewiele to zmienia.
5
zzz 2013-08-03 18:12:47
a jak biuro się trzyma?
monter 2013-09-28 20:22:10
Pracowałem w tej pożal się Boże firmie ponad 4 lata i mógłbym wiele ciekawych oraz bulwersujących historii tutaj przytoczyć! [usunięte przez moderatora] Komuna wraca po latach - jak ludzie mogą się tu dzielić opiniami, gdy zaraz są ukrywane. Czy Tugeb tak bardzo boi się prawdziwej krytyki???
1
arnold 2013-10-03 13:34:58
dostaną wezwanie to będą wiedzieć
monter 2013-10-09 19:55:47
Nie zawsze dostawałem wypłatę na czas, ale też nie można powiedzieć, żeby ciągle były opóźnienia. Raz, ze dwa razy przegięli mocno, ale najgorsza była radosna improwizacja na niektórych kontraktach, która powodowała potem kłopoty z płynnością i opóźnianie wypłat!
1
2013-10-11 14:34:50
Sorki Solar, ale jak podam za wiele szczegółów, to się zbyt niebezpiecznie dla mojej aninomowości zawęzi grono możliwych pracowników. Nie wiesz, że Oni są delikatnie mówiąc mściwi i najbardziej nie trawią krytyki pod swoim adresem, a przecież są najlepsi i najmądzejsi!
1
wieluzWas 2013-10-29 12:14:15
Dzień dobry wszystkim,

wielu z Was pisze negatywnie o firmie, ale nikt nie zastanawia się nad konsekwencjami. W tym miejscu mam na myśli (stan psychiczny) właściciela firmy. On zatrudniał osoby bez wykształcenia, dawał pracę wielu jednostkom. Jeżeli chcecie miejsca pracy, to zamiast krytykować pomóżcie i wspierajcie tego człowieka. On kiedyś pomógł Wam! Jeżeli ten człowiek kiedyś stworzył tak potężny zakład pracy, to znaczy że nie jest taki beznadziejny (jak go tutaj opisujecie).
3
czepson 2013-12-03 18:06:48
czy tugeb jeszcze funkcjonuje ?
5
Paweł 2014-02-03 09:04:10
Witam. Czy Tudziarz zaczął płacić zaległe wynagrodzenia? 8 miesięcy zaległości w firmie, która przymierza się do upadłości to poważny problem. (usunięte przez administratora)
2
wk...y 2014-02-18 10:42:22
mam w tugebie faktur na 100 tys pierwsze z przed 3 lat (usunięte przez administratora)
2
Prezes 2014-02-18 14:59:09
Wobec mojej firmy Tugeb Polbud ma kilka razy większe zobowiązania. Może założymy im stronkę z takim wspólnym info bo to co jest w KRD to tylko część długów. Kilka dni temu Tudziarz sprzedał ponad 5 mln akcji Hotbloka. Może komuś coś zapłaci. Ale najpewniej prawnikom z kancelarii Wiatr & wspólnicy za dalsze (usunięte przez administratora)To granda! Słyszałem, że zwolnili kilku pracowników, którzy się tu wypowiadali.
5
Pracownik 2014-02-24 10:54:44
Zrobił komuś zaległe wypłaty?
1
Prezes 2014-02-26 20:18:01
A komu ten człowiek pomógł poza sobą i swoją rodziną trzymaną na etatach? Zobacz sobie listę oszukanych firm w KRD i ludzi czekających na zaległe wypłaty, którzy tracą mieszkania, nie mają co do garna włożyć! Jak użyję mocniejszych słów to usuną post, ale to nie tajemnica co ten człowiek wyprawia. Może w końcu ktoś się tym wszystkim zainteresuje zanim uwierzy w piękne słówka i obietnice bez pokrycia. Wszystkiego nie da się pozamiatać pod dywan, nawet pod potężną plandekę. To nie jest pomówienie tylko przykra prawda.
7
Observ 2014-03-04 11:18:56
Na tej stronie notorycznie usuwane są wypowiedzi informujące o praktykach firmy Tugeb Polbud. Nie zawierają one żadnych treści naruszających regulamin strony.
Zarzucam stronniczość i nieuczciwość administratora strony wobec użytkowników i czytelników tej strony.
4
wojci 2014-05-14 12:13:32
zależy o co pytasz?
Tugeb ma już wyroki nakazujące wypłatę zaległości pracownikom.
Pod koniec miesiąca ma być rozprawa w sprawie upadłości
1
okradziony 2014-08-12 05:24:37
Czy prezes Tugeb Polbud sp. z o.o. pan ( usunięte przez administratora ) będzie odpowiadać własnym majątkiem za działanie na szkodę spółki? Celowo okłamywał pracowników, że dostaną pełne wynagrodzenie, brał zaliczki na nowe kontrakty wiedząc, że ich nie zrealizuje, kupował w ustawionych przetargach na spółkę maszyny, które sam Tugeb produkował i oferował przez podstawione espółki z okolic Milicza. Wiecie jak się sprawy mają obecnie.
Matka Teresa 2014-10-16 12:13:15
Żeby takie bzdury pisać trzeba być takim kłamcą i oszustem jak pewien zenuś tudzież inny patafian, a nie jakiś "werson".
Tugeb wobec samego US i ZUS ma kilkadziesiąt milionów zadłużenia i dawno ogłosił upadłość. To, że strona działa to jedynie dowód na głupotę prezesa bo z pewnością będzie odpowiadać za działanie na szkodę spółki.
2
Matka Teresa 2014-11-18 13:42:10
Sam jesteś mylący. Tugeb Polbud po wielu przekrętach ogłosił upadłość, a jej prezes ma wiele spraw, które będą się ciągnąć latami. Zawsze znajdzie się jakiś matołek, który będzie wpisywać bzdury o rzekomym funkcjonowaniu tej firmy lub jej krzaków. Jeśli masz jakieś dowody, że Tugeb Polbud dalej działa lub występuje pod jakąś inną nazwą to daj znać. Jako wierzyciel tej firmy zajmę się sprawą.
2
Maria 2014-12-10 10:36:51
Szef zrobił wszystkich w bambuko. Oczywiście poza tymi, którzy muszą zeznawać w różnych sprawach prowadzonych przeciw spółce. Ci dalej są zatrudnieni w spółce córce ECODOM SYSTEM albo dostają kasę na lewo. Reszta pracowników i oszukanych przedsiębiorców musi dochodzić swoich praw w sądach. Teraz już wiadomo, że Tudziarz zadłużył spółkę na kilkadziesiąt milionów. Robił to celowo wyprowadzając z niej kapitał tak aby w momencie ogłoszenia upadłości była nic nie warta.
2
Maria 2015-01-12 17:56:19
Zenon Tudziarz nadal działa tylko za pośrednictwem swoich synów i firm zarejestrowanych za granicą Polski. Kasę ma to już dobrze wiecie. Z tych przekrętów w Miliczu.
1
Donata 2015-01-21 21:28:35
Nieźle musisz być(usunięte przez administratora) skoro dalej wpisujesz takie bzdury i dalej cie to bawi zenuś.
1
wojci 2015-01-22 09:41:52
Mario możesz podpowiedzieć jak te firmy się nazywają?
Działa pod szyldem Rafała czy pozostałych?
1
żelly 2015-03-04 15:18:16
Koledzy aktualne zapotrzebowanie pracowników w firmie jest nikłe, ale ze względu na moje doświadczenie w produkcji materiałów i sprzedaży budynków refabrykowanych mam kilka pytań, czy ogłoszenie na stronie jest aktalne, bo jakiś czas temu kontaktowałem się z nimi i nadal szukali projektatna struktur budowlanych, warunki po okresie prónym zmieniając się na korzyść i podlegają renegocjacji ?
Mario 2015-03-24 18:43:49
Przecież Napisali, że spółka upadła, a jej prezes to zło...j, który oszukał wiele firm na grube miliony. Taraz pojawił się wpis zadłużenia w Krajowym Rejestrze Długów na 16 mln wobec Tugeb Polbud. Żeby było ciekawiej to prawdopodobnie Zenon Tudziarz jej prezes sam sobie zatwierdził sądowo taki dług swojej spółki wobec siebie i wpisał go jako anonim. To już jest jawna kpina! Wszystko po to aby rzeczywiści wierzyciele odzyskali od tej złodz...skiej spólki jak nalmniej bo to co pozostanie po zaspokojeniu ZUS i US pochłonie bezsporne zobowiązanie na 16mln złożone przez Zenka T. Inne informacje o tym co dzieje się w Miliczu też mile widziane
2
Arleta 2015-06-13 17:02:17
A co ten Zenon Tudziarz teraz robi. Prokuratura zajęła się szukaniem pieniędzy czy dalej siedzą u niego w kieszeni?
2
werson 2015-09-25 20:18:04
Większej bzdury nie dało się wymyślić. Tugeb Polbud oszukał wiele firm, pracowników i Skarb Państwa łącznie kilkadziesiąt milionów zł. Ogłosił upadłość, a jej prezes dalej z majątku spółki wypłaca sobie sowite wynagrodzenie zamiast spłacić choć częściowo swoje zobowiązania. Wiem, że sprawą działań syndyka i prezesa zajmują się już odpowiednie służby. Mam nadzieję na szybkie efekty z pominięciem miejscowej prokuratury.
Dominika 2015-11-26 23:17:49
Ten szemrany biznesmen już niedługo będzie siedzieć. Bez obaw zenuś.
bolek 2016-01-07 14:33:53
To że pan właściciel i prezes Tugebu jest zło....jem to każdy, kto miał styczność z tą firmą wie doskonale i nie ma co dalej o tych faktach pisać. Jeśli ktoś coś wie o możliwych wypłatach zaległych wynagrodzeń dla pracowników, bądź tych zasądzonych przez sądy pracy to proszę o info. Słyszałem, że syndyk sprzedał dużą część majątku Tugebu, i że jakieś wypłaty miały od syndyka wyjść pod koniec 2015 roku. Czy to może być prawdą???
2
Tomek 2016-01-23 22:05:15
Czy ktoś ma aktualny nr tel. do syndyka? Skubaniec skumał się z tudziarzem i stał się nieuchwytny.
wojci 2016-01-26 09:15:06
Dziś dzwoniłem do syndyka bo też jestem byłym pracownikiem czekającym spłatę reszty zadłużenia. Syndyk odebrał. Namiar do niego jest tu: http://www.krpu.pl/lista-syndykow/dolnoslaskie/leszek-waldemar-nowaczyk
oczywiście jak zwykle informacja że coś więcej będzie wiadomo na koniec procedury upadłości jak wszystko będzie podliczone i może wtedy coś zostanie, czyli nie zostanie nic. o!
wojci 2016-04-28 13:24:00
ktoś, coś?
Zenek dalej we Francji siedzi?
Coś się w Miliczu dzieje?
wojci 2016-05-13 12:41:10
Widzę cisza.
Oszustowi dom licytują wreszcie?
( usunięte przez administratora )
dot 2016-05-14 13:21:52
Licytują? Pewnie już się wybudował w Austrii. Może ktoś poda nowy adres do korespondencji bo pozew przygotowuje dla Zenka.
3
Zostaw swoją opinię o Tugeb-Polbud Sp.Zo.o - Sławoszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tugeb-Polbud Sp.Zo.o