Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
leon... - 2014-11-20 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory że sie wbijam ale szukam kolegi do wspulnej penetracji...moze dacie namiar na tego przemusia:)
zdjecie uzytkownika
dj - 2014-11-24 14:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nicromet znowu i znowu prowadzi kolejne rekrutacje. Chyba naprawdę ciężko ludziom utrzymać tutaj robotę przez dłuższy czas . Albo po prostu sami dość szybko rezygnują... Z tego co wyczytałem to prowadzą obecnie rekrutacje na stanowiska śłusarzy , mechaników , kontrolerów jakości... i mógłbym tak jeszcze długo wymieniac...
zdjecie uzytkownika
Marzena... - 2014-11-26 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie dobrze ze placowy Krzysiu robi bo on to trzyma w kupie. Ponoć ten nowy Kierowca to kolejny pociotek od niego czyli kolejny sprzedawczyk. :)
zdjecie uzytkownika
Lucyna. - 2014-12-02 19:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie Adam miał jaja i sam odszedł. Reszta tylko nagaduje ale nikt nie ma odwagi sie odezwac. Mało tego na radyjku kozaki całą gębą i w biurze sie wykazywac u pani M.K.
zdjecie uzytkownika
drwal - 2015-01-18 16:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś łyse kolano odszedł? To wręcz nieprawdopodobne z placu trafić do marketingu i z taką kasą odejść?Pozdrawiam już tam nie orających
zdjecie uzytkownika
wołek - 2015-01-20 23:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jestem wołek znam wasza firme szkoda ze jeszcze nie upadła
poszukujem dzialek na budowe domkow
moze ktgos podpowie gdzie dobre tereny do wypoczynku
chcem zamieszkac kolo waszej firmy zeby miec blisko do pracki
wlasnie sie dowiedzialem ze na sprzedaz jest teren pod oswiecimiem gdzie byl kiedys nikromecik
zdjecie uzytkownika
Renata... - 2015-01-21 18:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Wołek...zapytaj Lesio on Ci pomorze to dobry człowiek. Bij do niego a jak by go nie było to wal do zastępcy jego takiego siwego dziadzia:)
zdjecie uzytkownika
cocieto - 2015-02-07 00:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby w tej firmie pracowali inteligentni ludzie, a nie tacy którzy się za takich uważają to było by inaczej... bo na ten czas kierownictwo nie szanuje pracowników(no oprócz pupilków) i wg same matoły tam rządzą jak to w PL. P.S zawsze uważałem że kierownikiem powinien zostać ktoś z wykształceniem i smykałką do tego, a nie jakiś malarz tapeciarz.
zdjecie uzytkownika
Ninja. - 2015-02-11 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel do właściciela...daj coś do jedzenia leszkowatemu bo lipnie wygląda. Z całym szacunkiem ale lepiej zeby dbać o takich dobrych ludzi jak lesławo bo nie widze zastepcy jego szybko oprócz tego pierdka siwego. Aha i łapiąc okazje ze jestem na zywo chciałem pozdrowic Ziajusie bardzo serdecznie.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-02-13 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest taki jeden kierowniczek nieudacznik zepsuje wszystkie wytopy piekarz i jego wojek podpierdalacz uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-12 01:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest taki jeden kierowniczek co myśli że wszystkie rozumy pozjadał a najlepiej zwykłych pracowników poniżać potrafi
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-03-21 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie patrz na kamery rób to co masz robic i bedzie ok
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-03-28 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąć za kierowce...jaka ekipa jest wporządku są WARTO?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2015-04-02 20:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto tam pracuja same barany
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-04-03 18:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysio...to czemu tam robisz? też jesteś Baranem?...bo nie rozumie
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-04-12 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Baranów tam jest może kilku ale pani Kierownik to kawałek niezłej kłamczuchy przyjmując cię do pracy to słodko obiecuje wiele a po miesiącu to i obciążenie za paliwo i inne rzeczy się znajdzie a nawet nie sprawnym autem w trasę cię wygoni bo wielki nacisk jest na kilometry bo z tego ma płacone.
zdjecie uzytkownika
Romek... - 2015-04-15 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta pani jak sie przyjmowła to była taka nie winna...a co sie okazało jak poczuła hajs to jej styki wypaliło i teraz każdego sprzeda zeby sie stołka utrzymać. Takie to nie ubrane nawet przyszło dobrze ze dostała dingi to se podkoszulek kupiła nowy:) Teraz udaje modelke.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-04-19 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jak zarobkami za kolkie? jakie sa rozliczenia?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-06-10 20:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek... - 2015-04-15 18:50:11]:
weźcie spójrzcie się na siebie zamiast obgadywać innych! dla chcącego robota w Nicromecie się znadzie i to nawet na niezłych warunkach. Chociazby jako kierownik ds jakości którego szukają w Oświęcimiu http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-ds-jakosci-oswiecim,oferta,3958215. Stanowisko warte zainteresowania
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-06-17 10:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają tam osoby do prowadzenia transportu, planisty z j. niemieckim. Orientuje się ktos jakie warunki dają?
zdjecie uzytkownika
posel duda - 2015-06-29 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planista? Stary musiałbyś szkolić sie w ZSRR w zakresie planowania donosu masz wiedzę rozum szukaj w pracy tam gdzie docenia twój kunszt.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-03 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posel duda - 2015-06-29 21:29:47]:
twój nick oznacza na wstępie że jesteś debilem
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-10 21:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hjena dalej robi ?
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2015-07-13 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

zwolnili dobrego pracownika z Bestwinki komu przeszkadzał
lepiej niemówić
zdjecie uzytkownika
Hanx - 2015-07-17 11:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A według mnie nicromet nie oferuje takich znowu złych warunków. W porównaniu z moim poprzednim pracodawcą naprawdę macie całkiem ciekawe warunki. Nie jest to co prawda spełnienie najskrytszych marzeń, ale lepiej kasę z nicrometu dostawać niżjakieś 700 zł na ochronie czy w innej jakże ciekawej obsłudze klienta.
zdjecie uzytkownika
lego - 2015-07-18 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hanx - 2015-07-17 11:17:39]:
dokładnie ująłeś to idealnie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-24 14:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2015-06-10 20:55:02]:
ferta na kierownika jakości i pełnomocnika ISO nadal ,,wiszą" na stronie nicrometu. Nikogo nie potrafią znaleźć ... warunki finansowe i ogólnie marne? jak wygląda dział systemów zarządzania? atmosfera w pracy itd? warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Freshmake...r - 2015-07-27 18:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek ale Ty osiwiałeś...ciekawe czemu?
zdjecie uzytkownika
domikni - 2015-08-31 16:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oferta pracy w firmie Nicromet, piszą że poszukują osób do zatrudnienia na stanowisko kierowcy samochodu ciężarowego, oferują pracę w stabilniej firmie,zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, oraz niezbędne szkolenie) praca w Toruniu, pełnomocnika do spraw ISO oraz kierownika do spraw jakości w Oświęcimiu
zdjecie uzytkownika
Esek - 2015-09-17 22:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zwolniony z bestwinki ?
Chętnie zatrudnimy alumetal
zdjecie uzytkownika
spid - 2015-09-19 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
esek dodaj jeszcze że zarobki macie tam marne i w porównaniu do nikrometu nie macie żadnej mechanizacji wszystko ręcznie włącznie z załadunkiem materiału wszystkich worków z alumagiem itp. nie licząc ręcznego mieszania i zciągania zgarów.może i da się trochę pościemniać i przespać na nockach ale za wypłaty które dajecie to nie warto się truć, w samym tym roku odeszło od was większość doświadczonych pracowników i zostali wam sami daremni młodzi nowo przyjęci co padają jak much po wrzuceniu paru worków do pieca,nie pomijając faktu że można ich uczyć cały czas a oni dalej nic nie kumają
zdjecie uzytkownika
uj - 2015-10-01 01:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety aktualnych ofert pracy od nich nie znajduję, ale wiem że kiedyś potrzebowali osób do pracy na stanowisko pełnomocnika do spraw ISO, kierownika do spraw jakości, specjalisty do spraw handlowych,kierownika do spraw badań i rozwoju, specjalisty do spraw BHP w Oświęcimiu i Czechach..może niedługo znów będą kogoś rekrutować
zdjecie uzytkownika
Edek... - 2015-10-18 16:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Kabocik miesza złom i wysyła na skawimne dalej...a Własciciel tego nie widzi..pracuje chwile i mam juz dosyc tego.
zdjecie uzytkownika
Tomek... - 2015-10-18 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale najlepsze jest to że lesiu ma szukac przekretów a nie widzi tego choc to jest oczywiste. I ten smieszny operator niby fadromy dużej...śmiechu warty synek
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-10-25 08:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A popatrzcie sobie na wykształcenie pseudokierowników to wszystko bedziecie wiedziec o tej firmie
zdjecie uzytkownika
67u8i - 2015-10-31 14:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy może ktoś z was pracował w firmie Nicromet na stanowisku kierownika do spraw personalnych w Oświęcimiu, mają teraz nową ofertę pracy i zastanawiam się czy warto do nich aplikować/ złożyć CV, ktoś mógły napisać jaka tam panuje atmosfera albo warunki pracy, z góry dziekuję za jakiekolwiek odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-05 11:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co tak nic nie piszecie czy splajtowała juz ta super firma nicromecik?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-05 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@67u8i obawiam się, że zanim uzyskałeś informację, to ogłoszenie już zniknęło. Gdybyś jednak interesował się tą firmą dalej, to szukają teraz kierowników ds. jakości, pełnomocników ds. ISO i specjalisty od BHP, ale tu trzeba mieć szkolenia itd.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-07 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik ds. Jakości to jest jedyna praca, która się opłaca jak tak patrze no i wydaje mi się, ze cąłkiem dobrze im idzie, bo są teraz podwyżki, widzieliście?
zdjecie uzytkownika
fdddd - 2015-12-09 21:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol no wiesz co z tego co ja sie orientuję to na chwilę obecną jest już wolna tylko oferta pracy na stanowisko kierownika do spraw jakości w Oświęciumiu
zdjecie uzytkownika
edo - 2015-12-09 23:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oferta pracy na stanowisko WARTOWNIK
zdjecie uzytkownika
ginda - 2015-12-12 00:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale jesteś w błędzie :) Chyba, że obowiązki takiej osoby sprowadzałyby się do prostych czynności. Myślę, że w okolicy raczej wiele takich firm nie ma
zdjecie uzytkownika
Tomek... - 2016-01-06 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąc jako kierowca...mam pytanie jakie są warunki i czy warto? Prosze o szczere odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
efgvb - 2016-01-06 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek... ale teraz niestety juz nie ma teraz zadnych ofert pracy, widocznie szybko kogos znalezli , no ale byc moze za jakis czas bedzie nowa rekrutacja
zdjecie uzytkownika
Andik - 2016-01-16 20:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy mógłbym uzyskać informacje o pracy Technologa w Nicromet. Z góry dziekuje za konkretne i rzetelne wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2016-01-25 10:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co porabia złoty krzysiek co jest jak czopek tak się ciśnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szea
zdjecie uzytkownika
ALDI - 2016-01-26 19:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY MACIE JUŻ JAKIEŚ INFORMACJE O PRACY TECHNOLOGA W NICROMET?
zdjecie uzytkownika
turysta... - 2016-02-05 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało z Marcinem...operatorem?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-10 17:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało nie wazne...z placu go znałem to robił co miał robić a nie tak jak Kab,,,,ot Lizusek.
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2016-02-11 11:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałbym coś się dowiedzieć na temat pracy w Nicromet widzę że jest sporo ogłoszeń na sieci na pełnomocników, kierowników, specjalistów - jakie tu są umowy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie nicromet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert