Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2013-04-05 14:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zdecydowanie wszystkim odradzam.Zostałem zaproszony na 2 rozmowy.Już na pierwszej zachowali się nie fair bo po godzinnym przesłuchaniu przedstawili mi iż stosują zabezpieczenia w formie weksla in blanco (usunięte przez administratora) o zakazie konkurencji.Uważam to za niepoważne traktowanie każdego,bo od tego należałoby rozpcząć tą rozmowę.Na drugiej rozmowie polegającej iż pociłem odpowiedzi na te same pytania z pierwszej ,bo Państwo nie byli podczas mojej pierwszej rozmowy.Żanadą okazał się kiedy dostałem po godzinie bezsensownych pytań test psychologiczny z prośbą o wypełnienie.Dodam iż test był chyba kopiowany przez jakiegoś leszcza bo kilka pytań nie trzymało się kupy innymi słowy zle skopiowany.Jedyny plus iż oddzwaniają z informacją o wyniku rozmowy.Nie polecają pracy w tej firmie cztery inne osoby (byli pracownicy)po tym czego się nasłuchałem to dziękuję wolę szukać dalej.
zdjecie uzytkownika
nobo - 2013-04-06 00:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie pracują ludzie, którzy nigdzie indziej nie mieli by szans istnienia. praca polega na donoszeniu i oczernianiu innych. (usunięte przez administratora). Uciekajcie jak najdalej to prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prymitywne metody postępowania z pracownikiem. Szanujcie się i nie dajcie się poniżać- tam nigdy nie będzie lepiej. Z DOŚWIADCZENIA ODRADZAM WSZYSTKIM- pracowałem tam i wiem co tam się dzieje- (usunięte przez administratora), chyba lepiej kopać doły niż tam trafić. Nie dajcie się nabrać na piękne słówka, nie zatrudniajcie się tam dla własnego dobra
zdjecie uzytkownika
monter - 2013-04-21 23:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie stanowsko aplikowaleś?
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-04-21 23:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyna zasada jak tam obowiazuje to brak zasad.
podobno tak sie mialo tam zmienić?
reguła stalinowska ciągle żywa . ufaj - sprawdzaj a i to jak widać po wpisach nie pomaga.
pomysl jak dlugo mozna byc (usunięte przez administratora) bez wyksztalcenia w takiej firmie?
podpowiem:
albo nie ma innego glupca na nastepce
(usunięte przez administratora) jest jeszcze kilka innych opcji w zaleznosci od podejscia....
zdjecie uzytkownika
abrakadabra - 2013-05-15 21:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dyrektorek (usunięte przez administratora) też pożegnał się z posadką?? Czy jeszcze oczernia innych
zdjecie uzytkownika
orek - 2013-05-23 20:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma juz nie oczernia nie wpisal sie w iteligencje zarzadu.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-23 05:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba siedzieć po pracy?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-06-30 18:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robia tam sami zakłamancy i sami wiedzą o tym w poswiadomosci ze jak nie beda donosic to odpadną. Jeszcze tydzien i spadam bo mina tu jest i za zadne pieniądze tu nie zostane.
zdjecie uzytkownika
lego - 2013-07-06 21:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) PS jak chcesz byc zdrowy to nie polecam a wręcz zalecam wyprowadzenie sie gdzies jak najdalej od zakładu bo to co tam jest puszczane w powietrze mozna porownac tylko do(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gorol - 2013-07-29 14:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nowego w nicromecie,jakies obciazenia podobno ? czy to prawda
zdjecie uzytkownika
Tomek-Atomek - 2013-08-27 19:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wrescie sie kapli ze kierowcy mają za dobrze i paliwo mają. Ale tak czy tak nie dadzą se rady z nimi bo są za lewi.
zdjecie uzytkownika
piecuch - 2013-09-12 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak chcesz tam pracować to niech ci pokażą na początku gdzie masz pracować....gwarantuje będziesz w szoku;-) (usunięte przez administratora).......jeśli chcesz nabawić się nerwicy to ...bardzo dobry wybór;-) Zastanów się 100 razy zanim się tam przyjmiesz.....dobrze radzę. A już startującym na kierownika zmiany to współczuje....za żadne pieniądze
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-09-13 07:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiego (usunięte przez administratora).!!!! czy osobę która zawsze ma rację , nawet jak jej nie ma , można nazwać (usunięte przez administratora) ?
tak tak dotyczy to hmmm .. (usunięte przez administratora) z czwartej brygady.
Bo ja wszystko umię i na wszystkim się znam .....żenada!!!
pracowałem z nim jakiś czas ale psychika nie wytrzymała więc niedawno odeszłem... zgadnijcie przez kogo?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-16 10:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ok
zdjecie uzytkownika
bylyrobol - 2014-01-10 18:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2013-04-21 23:23:37]:
witam pere lat tam spedzilem i sie zgadzam dziobaki i konfidenci mistrzem był dyrektor ale slyszalem ze go zdegradowali czlowiek niemajacy pojecia o tym co robil no i warunki masakra
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-01-14 17:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik Z. wylądował w Skawinie ozgrozo :( Zmienia codzienie zdanie i jeszcze ma pretensje do wszystkich "czemu robisz tak, a nie tak". (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-01-30 20:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytam te brednie i nie mogę się nadziwić!!
Jeżeli w nicro jest tak źle jak tu piszecie, to dlaczego ludzie, których zwolniono wcześniej , wrócili ???
wystarczył tylko jeden telefon!!
a z wywieszonymi językami wrócili!!!!!!!
Więc pytam czy aż tak źle jest w nicro ???
zdjecie uzytkownika
laurence - 2014-02-12 00:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-01-30 20:56:32]:
To tylko świadczy o nieporadności ludzi. Jak świata poza Nicrometem nie widza.Ja za żadne skarby bym tam nie wrócił. Nie chodzi nawet o to że tam się jakoś źle pracowało, tylko o tą ciągłą niepewność czy przypadkiem pod koniec miesiąca nie przyjdą po mnie.(usunięte przez administratora) Także jak ktoś nie ma roboty to warto spróbować(wszędzie byle nie na piece) ale jak ktoś ma pracę i zastanawia się ofertą Nicrometu to niech od razu zrezygnuje. Nicromet nie jest tego warty.
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-02-22 23:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laurence - 2014-02-12 00:30:26]:
tak tyle ze zapomniałeś dodać kto wrócił,matoły które tam pracowały rok albo kilka miesięcy,zaden pracownik który sam sie zwolnił nie wrócił matole,tylko robaczki co nic nie umiały i nadal nic nie umieją przyszli z powrotem,
a zresztą skoro takim cieciom tępym zaproponowali takie stawki i obietnice jeszcze prosząc ich o powrót to sie nie dziwie ze wrócili G.W. pewnie niezle im tam nasciemniał i niezle sie ponizał przy tych rozmowach hahaha
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-03 11:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laurence - 2014-02-12 00:30:26]:
A to ciekawe kolego bo ja pracowałem w tej niby firmie przez sześć lat,o sześć za długo, i jakoś nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek ktoś wrócił po wcześniejszym odejściu z tego (usunięte przez administratora)chyba tylko jakiś desperat...
zdjecie uzytkownika
laurence - 2014-03-27 21:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież ja nie napisałem o powrotach do pracy w nicromecie tylko obserwator. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
on - 2014-04-03 09:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś sie zastanawia na stanowisko kierowcy to ordadzam dobre trasy na ktorych mozna zarobic sa obsadzone,szukaja łosia który bedzie robił za 2000zl na reke i 270godzin w miesiacu i nikt sie niepyta czy w sobote albo w niedziele chcesz robic musisz przyjsc i koniec a i z zalorzenia wychodza ze kierowca nic nierobi tylko spi i jak nie ma jazdy to sie przebierasz w robocze łachy i do roboty za fizola .ODRADZAM ŻENADA
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-04-03 21:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2014-01-30 20:56:32]:
słuchaj paj-acu z tego co mówisz wnioskuję, że jesteś jednym z dwóch (usunięte przez administratora) z zakładowej ochrony...le-sio albo psz-esio...,którzy rękami i nogami trzymają się swoich stołków niszcząc innych byle by utrzymać posadkę przepraszam laurence to wszystko dla obserwatora, sam się zdradza obserwuje jak na kamerach(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ttt - 2014-04-05 17:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
administrator ty też zastanów się co cenzurujesz bo nikogo nie obrażam inwektywami a ty to usuwasz,jeśli masz być wiarygodny to zastanów się co robisz bo o paranoje nie trudno a mam wrażenie że jesteś przewrażliwiony
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-04-06 09:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to le-sio-psze-sio dalej fachowców strugają??? I takich tam właśnie sie poważa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x