Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
drwal - 2015-01-18 16:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś łyse kolano odszedł? To wręcz nieprawdopodobne z placu trafić do marketingu i z taką kasą odejść?Pozdrawiam już tam nie orających
zdjecie uzytkownika
wołek - 2015-01-20 23:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jestem wołek znam wasza firme szkoda ze jeszcze nie upadła
poszukujem dzialek na budowe domkow
moze ktgos podpowie gdzie dobre tereny do wypoczynku
chcem zamieszkac kolo waszej firmy zeby miec blisko do pracki
wlasnie sie dowiedzialem ze na sprzedaz jest teren pod oswiecimiem gdzie byl kiedys nikromecik
zdjecie uzytkownika
Renata... - 2015-01-21 18:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Wołek...zapytaj Lesio on Ci pomorze to dobry człowiek. Bij do niego a jak by go nie było to wal do zastępcy jego takiego siwego dziadzia:)
zdjecie uzytkownika
cocieto - 2015-02-07 00:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby w tej firmie pracowali inteligentni ludzie, a nie tacy którzy się za takich uważają to było by inaczej... bo na ten czas kierownictwo nie szanuje pracowników(no oprócz pupilków) i wg same matoły tam rządzą jak to w PL. P.S zawsze uważałem że kierownikiem powinien zostać ktoś z wykształceniem i smykałką do tego, a nie jakiś malarz tapeciarz.
zdjecie uzytkownika
Ninja. - 2015-02-11 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel do właściciela...daj coś do jedzenia leszkowatemu bo lipnie wygląda. Z całym szacunkiem ale lepiej zeby dbać o takich dobrych ludzi jak lesławo bo nie widze zastepcy jego szybko oprócz tego pierdka siwego. Aha i łapiąc okazje ze jestem na zywo chciałem pozdrowic Ziajusie bardzo serdecznie.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-02-13 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest taki jeden kierowniczek nieudacznik zepsuje wszystkie wytopy piekarz i jego wojek podpierdalacz uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-12 01:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest taki jeden kierowniczek co myśli że wszystkie rozumy pozjadał a najlepiej zwykłych pracowników poniżać potrafi
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-03-21 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie patrz na kamery rób to co masz robic i bedzie ok
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-03-28 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąć za kierowce...jaka ekipa jest wporządku są WARTO?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2015-04-02 20:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto tam pracuja same barany
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-04-03 18:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysio...to czemu tam robisz? też jesteś Baranem?...bo nie rozumie
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-04-12 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Baranów tam jest może kilku ale pani Kierownik to kawałek niezłej kłamczuchy przyjmując cię do pracy to słodko obiecuje wiele a po miesiącu to i obciążenie za paliwo i inne rzeczy się znajdzie a nawet nie sprawnym autem w trasę cię wygoni bo wielki nacisk jest na kilometry bo z tego ma płacone.
zdjecie uzytkownika
Romek... - 2015-04-15 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta pani jak sie przyjmowła to była taka nie winna...a co sie okazało jak poczuła hajs to jej styki wypaliło i teraz każdego sprzeda zeby sie stołka utrzymać. Takie to nie ubrane nawet przyszło dobrze ze dostała dingi to se podkoszulek kupiła nowy:) Teraz udaje modelke.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-04-19 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jak zarobkami za kolkie? jakie sa rozliczenia?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-06-10 20:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek... - 2015-04-15 18:50:11]:
weźcie spójrzcie się na siebie zamiast obgadywać innych! dla chcącego robota w Nicromecie się znadzie i to nawet na niezłych warunkach. Chociazby jako kierownik ds jakości którego szukają w Oświęcimiu http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-ds-jakosci-oswiecim,oferta,3958215. Stanowisko warte zainteresowania
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-06-17 10:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają tam osoby do prowadzenia transportu, planisty z j. niemieckim. Orientuje się ktos jakie warunki dają?
zdjecie uzytkownika
posel duda - 2015-06-29 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planista? Stary musiałbyś szkolić sie w ZSRR w zakresie planowania donosu masz wiedzę rozum szukaj w pracy tam gdzie docenia twój kunszt.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-03 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posel duda - 2015-06-29 21:29:47]:
twój nick oznacza na wstępie że jesteś debilem
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-10 21:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hjena dalej robi ?
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2015-07-13 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

zwolnili dobrego pracownika z Bestwinki komu przeszkadzał
lepiej niemówić
zdjecie uzytkownika
Hanx - 2015-07-17 11:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A według mnie nicromet nie oferuje takich znowu złych warunków. W porównaniu z moim poprzednim pracodawcą naprawdę macie całkiem ciekawe warunki. Nie jest to co prawda spełnienie najskrytszych marzeń, ale lepiej kasę z nicrometu dostawać niżjakieś 700 zł na ochronie czy w innej jakże ciekawej obsłudze klienta.
zdjecie uzytkownika
lego - 2015-07-18 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hanx - 2015-07-17 11:17:39]:
dokładnie ująłeś to idealnie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-24 14:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2015-06-10 20:55:02]:
ferta na kierownika jakości i pełnomocnika ISO nadal ,,wiszą" na stronie nicrometu. Nikogo nie potrafią znaleźć ... warunki finansowe i ogólnie marne? jak wygląda dział systemów zarządzania? atmosfera w pracy itd? warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Freshmake...r - 2015-07-27 18:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek ale Ty osiwiałeś...ciekawe czemu?
zdjecie uzytkownika
nhh - 2015-08-04 22:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hljnk,m'lml;
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nicromet?
Zadaj pytanie
alert