Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piesko - 2014-08-28 23:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
gadaj zdrow jak stary snuje opowiesci tak udziela sie to reszcie.
jak zawsze ble ble ble i zero konkretow
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-10-16 01:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego sympatyczny skoro nie zgadzasz się z moją opinią to przedstaw własną. Jako osoba przymierzająca się do zmiany pracy i rozpatrująca ofertę nicrometu mam nadzieję, że to co napisałem nie jest czczym gadaniem. Nicromet zdając sobie sprawę z pewnych niedociągnięć we własnej działalności powinien wyjść naprzeciw i coś z tym zrobić. Tak serio uważam i myślę.
zdjecie uzytkownika
zene - 2014-10-17 22:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ofertę nicrometu powiadasz?
rozpatrujesz?
wiec albo masz tak niskie kwalifikacje albo ambicje.
nie znajdziesz tam racjonalnej polityki kadrowej sprzedazowej produkcyjnej itd, wszystko to jeden chaos polaczony z improwizacją na kazdym etapie nawet na " OSTATNIM ETAPIE.....
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-10-18 14:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zene - 2014-10-17 22:55:15]:
No tak teraz już cię rozgryzłem "kolego sympatyczny"
tego sformułowania używa w rozmowach tylko jedna osoba na firmie,nieprawdaż lesiu,
i gdyby nie to że kilka dni temu rozmawialiśmy i tez używałeś swoich sympatycznych anegdot to zapewne bym tego nie zauważył,
więc gadaj zdrów :)
zdjecie uzytkownika
antylesio - 2014-10-23 15:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nic tak nie denerwuje w tej firmie jak niedoszły kierowca Lesio i jego podejście do pracowników produkcji.On chyba nie wie że od nich ma wypłatę i potrafi rozliczać z przerwy na postoju i kazać komuś 5 minut odpracować bo za długo siedział a to że ktoś cały rok na przerwy nie chodzi tego nie widzi.Stanowisko stworzone bo nie mieli co z nim zrobić.A co do pracy to ma plusy i minusy.Bo gdzie nowy pracownik zarobi ponad 2 kółka.Ogólnie to kiedyś było lepiej bo na brygadach pracowali koledzy a teraz to się narobiło młodych kierowników co na niczym się nie znają ale są super bo bo wykonują polecenia i podpierdzielają.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-10-30 16:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja natomiast, zgodnie ze swoim doświadczeniem zawodowym i wykształceniem, chciałabym się dostać dom jakiego działu hr albo personalnego. wiecie jak się zabrać za ten temat w Nicromet?
zdjecie uzytkownika
mariobrossf - 2014-11-02 20:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w nicromecie praca ciezka zarobki byly ok ale atmosfera denna
niedoceniane sa tam umiejetności nie polecem tam pracy!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-11-04 08:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalem w nicromecie jeszcze do konca pazdziernika ale mnie zwolnili po tym jak przylapalem goscia od kamer niejakiego "pana pszemka" jak obsciskiwal sie z jakims innym pracownikiem od tamtej pory mialem lipe donosil na mnie i zalatwil mi zwolnienie u janika. niema czego zalowac mnustwo tam dwulicosow,kapusi i dupowlazow no i jeszcze ten zboczeniec co patrzy w monitory zygac sie chce na mysl co on moze tam robic
zdjecie uzytkownika
juhu - 2014-11-04 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawie piszecie i ciekawe tam rzeczy sie wyprawiaja!!! a sm wielki szef to jakis konkretny facet?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-05 06:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaro jestes zalosny i zazdrosny zwolnili cie za nierobstwo a nie za jakies bajki zal a robi sie spoko to ty byles dwulicowy a jak sie nie sprawdziles to nara
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-11-05 06:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiedzialem ze cie to ruszy tak bardzo nie chciałeś zebym otym komus powiedzial ze zalatfiles mi zwolnienie glupi byles bo do puki pracowalem to nikomu nie mowilem. a jesli chodzi o pracowitosc to przecież ty pracowales na kazdym stanowisku w tym zakladzie i nie nadawales na zadne ale ze ozeniles sie po rodzinie to musieli znajsc dla ciebie fuche no i chyba trafili idealnie zboczencu co?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-05 11:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nicromet ma właściciela, to firma prywatna. Jeżeli komuś tutaj nie pasuje niech się zwolni i znajdzie sobie lepszę prace zamiast narzekać i się żalić. Ludzie, dajcie spokój innym pracownikom. Każdy chce zarabiać pieniądze i tylko dlatego Ci ludzie przychodzą do pracy. A że są sprytniejsi od innych? Zawsze tak jest że sprytniejsi wygrywają. Może robią to kosztem firmy ale to już problem właściciela że nie widzi kto jest dobrym pracownikiem a kto go tylko oszukuje i udaje że dobrze pracuje. Ale jeżeli tak właśnie jest to dlatego dla takiej firmy może nie warto tracić czasu i życia? Nicromet gdyby mógł się zmienić to by się zmienił. Wasze narzekania nic nie pomogą. Obudzcie sie ze snu...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-08 20:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest spoko musisz się tylko dopasować "jak do wron:)" nie ma na co narzekac jeden ma lepiej inny gorzej, jak w każdej pracy na produkcji normalne ze promieniowanie i inne rzeczy. Na rozładunku normalka że zbierasz złom. Na budowie budujesz itp. praca jak praca tylko ten kto jest pizda i nierób nie potrafi się dostosować to wiecznie narzeka. Normalka ze trza jeba. a jak robisz to się nikt nie dopierdala a w dupę wszędzie trzeba włazić nawet w markecie za kasa debile A jaro posłuchaj sobie piosenki takiej "znowu w życiu mi nie wyszło " Właściciel spoko gość nawet pogada normalnie ze zwykłym robolem nie robi się na bogacza chociaż ma dużo bo miał pomysł na biznes. Kierownicy też niczego sobie normalni ludzie tylko że zawsze szacun musi być ktoś tego musi pilnować każdy na swój sposób na zarządzanie a wały każdy robi normalna sprawa w Polsce trzeba było skończyć szkoły a nie narzekać.A pan (usunięte przez administratora)może sobie kochać i sciskać kogo tam chce to jego sprawa :)
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-10 00:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pomysł na biznes?
co ty dupczysz wtedy nawet taki cwok jak ty mogl zarobic miliony wiec nie wypisuj dyrdymałów
znasz wlasciciela?
super bo ten koleś chyba sam sie nie zna.
a tobie to powinni bucu placic za propagande tylko te czasy minely a zreszta co mozesz dostac deputat do zlomu tlumanie jednen?
na zlecenie piszesz?
czyje?
lesia? przesia? czy innego ivana?
a moze putina?
zdjecie uzytkownika
Łukasz S - 2014-11-11 16:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
O jakich szkołach piszesz u kierowników.Kierownicy nie są do pilnowania tylko od wykonywania poleceń bo na czym może się znać synek który ma 20 lat i pracuje rok a ma pod sobą pracownika który tam pracuje więcej niż on żyje.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-11-12 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
wazeliniazu wszyscy wiedza kim jastes nie blaznij sie i prsestan podpierdalac bo bedziemy ci zabierac kanapki jak w podstawowce pamietasz?
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-11-13 02:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz S - 2014-11-11 16:21:58]:
Enooo teraz toś już pojechał ładnie po oku saurona jeszcze się przemuś w sobie zamknie i co szefu zrobi a kaplica to będzie jak się w tym swoim grajdołku zamknie i się będzie brandzlował na kamerach.
a tak na powarznie to czego można się spodziewaćpo kierownikach skoro ci którzy ich wybrali zatrudnili i są ich przełożonymi sami nie mają żadnej szkoły prócz 8 klas podstawówki lub jak wiadomo są po pgr-ach szkołach rolniczych,więc szukać u takich ludzi inteligencji i dobrych pomysłów to strata czasu oni sami każdego choć trochę bystrzejszego od nich zaraz zwalniają bo się boją o swoje tyłki dlatego tu mamy taką niekompetencje a wszyscy inteligentnie siedzą cicho i robią byle 8 godzin i się nie odzywają bo stracą pracę,za jakiś czas znowu któryś kierowniczyna pośle do klienta bubla i wszyscy dostaniemy po tyłkach bo zamiast kierownik odpowiadać za swoje decyzje to za jego decyzje i buble odpowiadamy my zwykli pracownicy i puki co perspektyw na jakiekolwiek zmiany w tym zakresie nieee maaa. no to miłego :)
zdjecie uzytkownika
lego duplo - 2014-11-15 22:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lego - 2014-11-13 02:36:40]:
i tak was kochają
ty ropbisz on sie cieszy
ty robisz on sie bawi
jak mniej robisz on jest zly......
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-11-16 00:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lego duplo - 2014-11-15 22:24:16]:
Hahaha no żebyś wiedział że tak właśnie jest,masz 100% racji,byle by łapki przy swoich tyłach trzymali ;)
zdjecie uzytkownika
ksc - 2014-11-17 13:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
Czy praca w tej firmie jest szkodliwa???
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-18 23:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksc - 2014-11-17 13:11:59]:
szczególnie w zarządzie :)
zdjecie uzytkownika
leon... - 2014-11-20 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory że sie wbijam ale szukam kolegi do wspulnej penetracji...moze dacie namiar na tego przemusia:)
zdjecie uzytkownika
dj - 2014-11-24 14:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nicromet znowu i znowu prowadzi kolejne rekrutacje. Chyba naprawdę ciężko ludziom utrzymać tutaj robotę przez dłuższy czas . Albo po prostu sami dość szybko rezygnują... Z tego co wyczytałem to prowadzą obecnie rekrutacje na stanowiska śłusarzy , mechaników , kontrolerów jakości... i mógłbym tak jeszcze długo wymieniac...
zdjecie uzytkownika
Marzena... - 2014-11-26 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie dobrze ze placowy Krzysiu robi bo on to trzyma w kupie. Ponoć ten nowy Kierowca to kolejny pociotek od niego czyli kolejny sprzedawczyk. :)
zdjecie uzytkownika
Lucyna. - 2014-12-02 19:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie Adam miał jaja i sam odszedł. Reszta tylko nagaduje ale nikt nie ma odwagi sie odezwac. Mało tego na radyjku kozaki całą gębą i w biurze sie wykazywac u pani M.K.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nicromet?
Zadaj pytanie
x