Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-06-26 01:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek? Nie mam na imię przemek. Po prostu podejrzewam, że mają coś do robienia bo za samo siedzenie nikt kasy nie dostanie.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-06-29 12:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Mam pytanko ile mozna zarobic na poczatek jako nowy wiem ze ciezko pracowac mozna ale tez za ile i pokonujac 28km w jedna strone czy wogole zarobie by jeszcze pokryc dojazdy z chrzanowa do oswiecimia
zdjecie uzytkownika
BMW... - 2014-06-30 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko Kierowcy mają tu dobrze...ale same sprzedawczyki są wiec wazelina i tyle.Zresztą tu sie wszyscy o robote biją żeby ich nie wyjeb...ali
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-06-30 21:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowy - 2014-06-29 12:41:38]:
jeżeli idziesz przez addeco(pośrednika) to sam sobie odpowiedz,myslenie chyba nie boli,najniższa krajowa to max na więcej nie masz co liczyć bo po to jest właśnie pośrednik żeby płacić jak najmniej
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-07-01 02:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nic im nie broni zaproponować jakąś lepszą umowę. Ciekaw jestem co by wymyślili i dlaczego o to pytają :)
zdjecie uzytkownika
hahahaha dobre - 2014-07-10 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenia pracyodpowiedz
Kierownik Działu Personalnego
Nicromet
2014-06-26 Żródło: pracuj.pl Oświęcim (małopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Nicromet to polska firma działająca w branży recyclingowej, specjalizująca się w produkcji stopów odlewniczych dla odlewni aluminium w Europie. Obecnie
A co to? Pani Izunia wyleciała? No nooo, ciekawe czy się naraziła szefuńciowi...
poszukujemy kandydatów na stanowisko:KIEROWNIK DZIAŁU PERSONALNEGO Miejsce pracy: Oświęcim Nr ref. HR/06/2014 Do obowiązków na powyższym stanowisku należeć będzie: Kompleksowe zarządzanie procesami kadrowo-płacowymi w firmie produkcyjnej;Bieżące raportowanie wyników do Zarządu firmy;Zarządzanie s
zdjecie uzytkownika
hans... - 2014-07-10 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jak pracujesz to wiesz dobrze ze tu nie ma pewnych stanowisk...tu sie dzieją czary mary-czyli dzis jestes jutro Cie nie ma. Tu juz pracowali ludzie którzy sie dobrze znali na robocie i tez im podziekowali. Teraz to wiekszość desperatów robi co juz nigdzie ich nie chcieli a tu sie zgodzili za grosze robic.Zostały jeszcze wazelinki najwieksze ale robia w stresie cały czas i wymyslają jak tu jeszcze przylizac żeby mnie nie zwolnili.
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-07-11 01:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W takim razie nie wiem jak długo pojadą na takim wózku... bo będą zwalniać co lepszych ludzi to w końcu nikt tam nie będzie chciał przyjść.
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-07-11 12:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pisko - 2014-07-11 01:46:16]:
misiu kolorowy "ale to już było" i wróci znowu bo góra dalej jest nie do ruszenia,
już kiedyś pozwalniali ludzi co się znali na robocie i ocknęli się dopiero z ręką w nocniku jak nie miał kto robić,a gość odpowiedzialny za największy bubel i straty dla firmy w lutym pracuje na brygadzie dalej a cała produkcja dostała nagany nawet góra stwierdziła wraz z Panią izą ze to operatorzy obrotówki i odpowiedzialni za topienie zle topili,nie zgodnie z technologią TYLKO co ma do tego topienie skoro on wziął wytop z magazynu który był zupełnie innego gatunku i kazał nam go dołożyć do tego który właśnie był wylewany a przecież już od dawna były sygnały i wszyscy mówili ze pan MACIEJ KIRYLUK JEST idiotą z samego faktu ze wrzuca zgary prosto do odstojowego pieca a wpisuje jako metal zlany z obrotu. eehh co tu ma być to będzie lepiej już było wiec nie ma co liczyć na poprawę wszystko stare wszystko zepsute i z tym wszystkim robisz sam.No to miłego
zdjecie uzytkownika
hans... - 2014-07-12 21:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisko...no normali pracownicy juz dawno tu nie przychodzą. Byli ostatnio nowi to po pare godzin porobili i podziekowali. Najwazniejsze ze jest lesio i przesio oni to wszystko trzymają w kupie zajebi,,scie tak zwana fachura z nich jest profesjonalka na całej pycie...:)
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-07-23 12:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [hans... - 2014-07-12 21:25:30]:
oj tam oj tam hans nie narzekaj,przecież przyjęcia są dalej kogo tylko wiatr przyniesie no i wielkie plany starego które znowu okażą się wielkim bublem bo jego elita pomagierów nie potrafi ich zweryfikować i dostosować pod miejsce przeznaczenie i warunki
zdjecie uzytkownika
Tom Rajde...r - 2014-08-18 20:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdro dla Adama z Marketin..Jestes najlepszy zbawca on i K.K z placu dogadują sie super jak staruszek nie widzi...
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-08-19 16:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom Rajde...r - 2014-08-18 20:01:54]:
ale to byś mógł troszkę sprecyzować bo o ich ogólnych wałkach to wie każdy starszy pracownik i tylko stary tego nie potrafi sprawdzić i zauważyć
zdjecie uzytkownika
Tom Rajde...r - 2014-08-22 20:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za gośc Ty myslisz ze ja bede tu pisał o takich zeczach co oni robią...nie ośmieszaj mnie. Są cwani i układaja wszystko tak zeby nikt nie wiedział. Sa za pewni Siebie. A jak szefeńko przyjeżdrza to sie dogadują co mówić. TEMAT RZEKA
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-08-23 23:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom Rajde...r - 2014-08-22 20:19:36]:
Hmmm...miałem nadzieję usłyszeć coś nowego... jakąś ciekawostkę bo całą resztę to słyszymy i widzimy na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Tom Rajde...r - 2014-08-24 20:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadzieja jest matką głupich. Ktos zacznie prawde mówic i tych gosci nie ma na firmie.
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-08-25 12:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tom Rajde...r - 2014-08-24 20:16:41]:
Aaa taam,teraz to już poszedłeś po bandzie,
ci co zaczęli mówić głośno prawdę o przekrętach,bublach,machlojkach itp.już nie pracują w tej firmie,jak zacznie ktoś mówić prawdę to go po prostu zwolnią tak jak to robili do tej pory
zdjecie uzytkownika
Pomidor... - 2014-08-26 20:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba zaczne mówić...bo już mi sie znudziła ta firma.
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-08-26 23:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak, szkoda, że zakład jest reprezentowany przez 'nienormalnych' pracowników, skoro wszyscy normalni poszli gdzie indziej. Może da się z kimś zamienić parę zdań, które nie będą dotyczyły pracy - głęboko w to wierzę. Chociaż nie ulega wątpliwości, że atmosferę tworzą pracownicy i od ogółu zależy cały panujący tam nastrój.
zdjecie uzytkownika
piesko - 2014-08-28 23:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
gadaj zdrow jak stary snuje opowiesci tak udziela sie to reszcie.
jak zawsze ble ble ble i zero konkretow
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-10-16 01:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego sympatyczny skoro nie zgadzasz się z moją opinią to przedstaw własną. Jako osoba przymierzająca się do zmiany pracy i rozpatrująca ofertę nicrometu mam nadzieję, że to co napisałem nie jest czczym gadaniem. Nicromet zdając sobie sprawę z pewnych niedociągnięć we własnej działalności powinien wyjść naprzeciw i coś z tym zrobić. Tak serio uważam i myślę.
zdjecie uzytkownika
zene - 2014-10-17 22:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ofertę nicrometu powiadasz?
rozpatrujesz?
wiec albo masz tak niskie kwalifikacje albo ambicje.
nie znajdziesz tam racjonalnej polityki kadrowej sprzedazowej produkcyjnej itd, wszystko to jeden chaos polaczony z improwizacją na kazdym etapie nawet na " OSTATNIM ETAPIE.....
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-10-18 14:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zene - 2014-10-17 22:55:15]:
No tak teraz już cię rozgryzłem "kolego sympatyczny"
tego sformułowania używa w rozmowach tylko jedna osoba na firmie,nieprawdaż lesiu,
i gdyby nie to że kilka dni temu rozmawialiśmy i tez używałeś swoich sympatycznych anegdot to zapewne bym tego nie zauważył,
więc gadaj zdrów :)
zdjecie uzytkownika
antylesio - 2014-10-23 15:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nic tak nie denerwuje w tej firmie jak niedoszły kierowca Lesio i jego podejście do pracowników produkcji.On chyba nie wie że od nich ma wypłatę i potrafi rozliczać z przerwy na postoju i kazać komuś 5 minut odpracować bo za długo siedział a to że ktoś cały rok na przerwy nie chodzi tego nie widzi.Stanowisko stworzone bo nie mieli co z nim zrobić.A co do pracy to ma plusy i minusy.Bo gdzie nowy pracownik zarobi ponad 2 kółka.Ogólnie to kiedyś było lepiej bo na brygadach pracowali koledzy a teraz to się narobiło młodych kierowników co na niczym się nie znają ale są super bo bo wykonują polecenia i podpierdzielają.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-10-30 16:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja natomiast, zgodnie ze swoim doświadczeniem zawodowym i wykształceniem, chciałabym się dostać dom jakiego działu hr albo personalnego. wiecie jak się zabrać za ten temat w Nicromet?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x