Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edek - 2015-10-25 08:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A popatrzcie sobie na wykształcenie pseudokierowników to wszystko bedziecie wiedziec o tej firmie
zdjecie uzytkownika
67u8i - 2015-10-31 14:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy może ktoś z was pracował w firmie Nicromet na stanowisku kierownika do spraw personalnych w Oświęcimiu, mają teraz nową ofertę pracy i zastanawiam się czy warto do nich aplikować/ złożyć CV, ktoś mógły napisać jaka tam panuje atmosfera albo warunki pracy, z góry dziekuję za jakiekolwiek odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-05 11:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co tak nic nie piszecie czy splajtowała juz ta super firma nicromecik?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-05 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@67u8i obawiam się, że zanim uzyskałeś informację, to ogłoszenie już zniknęło. Gdybyś jednak interesował się tą firmą dalej, to szukają teraz kierowników ds. jakości, pełnomocników ds. ISO i specjalisty od BHP, ale tu trzeba mieć szkolenia itd.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-07 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik ds. Jakości to jest jedyna praca, która się opłaca jak tak patrze no i wydaje mi się, ze cąłkiem dobrze im idzie, bo są teraz podwyżki, widzieliście?
zdjecie uzytkownika
fdddd - 2015-12-09 21:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol no wiesz co z tego co ja sie orientuję to na chwilę obecną jest już wolna tylko oferta pracy na stanowisko kierownika do spraw jakości w Oświęciumiu
zdjecie uzytkownika
edo - 2015-12-09 23:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oferta pracy na stanowisko WARTOWNIK
zdjecie uzytkownika
ginda - 2015-12-12 00:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale jesteś w błędzie :) Chyba, że obowiązki takiej osoby sprowadzałyby się do prostych czynności. Myślę, że w okolicy raczej wiele takich firm nie ma
zdjecie uzytkownika
Tomek... - 2016-01-06 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąc jako kierowca...mam pytanie jakie są warunki i czy warto? Prosze o szczere odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
efgvb - 2016-01-06 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek... ale teraz niestety juz nie ma teraz zadnych ofert pracy, widocznie szybko kogos znalezli , no ale byc moze za jakis czas bedzie nowa rekrutacja
zdjecie uzytkownika
Andik - 2016-01-16 20:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy mógłbym uzyskać informacje o pracy Technologa w Nicromet. Z góry dziekuje za konkretne i rzetelne wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2016-01-25 10:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co porabia złoty krzysiek co jest jak czopek tak się ciśnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szea
zdjecie uzytkownika
ALDI - 2016-01-26 19:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY MACIE JUŻ JAKIEŚ INFORMACJE O PRACY TECHNOLOGA W NICROMET?
zdjecie uzytkownika
turysta... - 2016-02-05 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało z Marcinem...operatorem?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-10 17:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało nie wazne...z placu go znałem to robił co miał robić a nie tak jak Kab,,,,ot Lizusek.
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2016-02-11 11:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałbym coś się dowiedzieć na temat pracy w Nicromet widzę że jest sporo ogłoszeń na sieci na pełnomocników, kierowników, specjalistów - jakie tu są umowy?
zdjecie uzytkownika
Wolv... - 2016-02-17 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...
warto złożyć CV do ochrony w firmie NICROMET?
(znam dobrze karate i KUNG-FU równierz dobrze biegam)
Prosze o szczerą odpowiedż...

Pozdrawiam WOLV
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-02-18 16:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :)
Nicromet to dobry uczciwy i wymagający zakład pracy.
Zawsze 10ego jest kasa na kącie, raz do roku nowe ubrania, buty i kurtki zimowe. Miła atmosfera w pracy na większości brygad. A więcej dowiesz się na miejscu.
WOLV pracownik ochrony to portier a nie wojownik.
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-02-21 10:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobry dziadek bardzo mi pomogła Twoja opinia bo wahałem się czy tu aplikować. Szukaja kierownika ds zarządzania transportem, wymagają angielskiego lub niemieckiego na B2 i 5 lat doświadzcenia
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-02-23 20:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry dziadek zawsze pomoże.
Jeśli jesteś sprytny jak Kapitan Żbik to na pewno dasz radę jako logistyk w Nicromecie.
zdjecie uzytkownika
prop - 2016-02-23 20:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest to bardzo dobra firma, dlatego cieszę się, że wy również macie o niej takie opinie. na to stanowisko jednak trzeba mieć doświadczenie na kierowniczym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
gąska - 2016-02-27 21:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj wymagane jest od kandydatów posiadanie odpowiedniego doświadczenia @prop, ale to jedynie oznacza to, że zależy im na profesjonaliźmie w działaniu, zwłaszcza, że nawet wyplata jest w terminie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-03-12 09:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gąska' na wyższych stanowiskach to jest normane, że firmy jeżeli szukają kogoś profesjonalnego to oczekuja od niego na wejscie doświadczenia, a tu tym bardziej nich gdyż potrzebnym im jest Kierownik.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-03-14 18:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2016-03-12 09:31:17]:
Nie dziwi mnie wcale doświadczenie o którym mówicie. Ale pytanie mam czy rzeczywiście taki kierownik zarabia odpowiednio dużo co do wagi swojego stanowiska?
zdjecie uzytkownika
kini4 - 2016-03-17 08:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem i plotki niosą to wynagrodzenie jest dość zacne na tym stanowisku. jednak te 5 lat doświadczenie wymagane to spora bariera dla wielu kandydatów
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2016-04-08 18:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś w Firmie Nicromet został zwolniony stary pracownik (Fazi). Kierownik produkcji. 20 lat w firmie i został potraktowany jak śmieć. Przykro mi ze pracujemy w takiej chorej firmie gdzie pracownik jest traktowany jak śmieć.
zdjecie uzytkownika
lego - 2016-04-09 12:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wracamy do starych zwyczajów że każdy się boi końca tygodnia :) A jeżeli to stare zwyczaje to powrócić do nich mogła chcieć tylko jedna osoba i wszyscy wiemy o kogo chodzi,prawda panie G.Ziajka
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-11 18:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to właśnie jest że za wszystko obrywa produkcja i co by się nie stało to piecuchy są najgorsze.A pan K.K.kierowniczek z placu zawsze ma czyste ręce.Jak to jest że pracownicy z małym stażem widzą te wałki a szef tego nie widzi.Teraz pewnie będzie akcja magazyn i zaś piecuchy pokryją braki.Tylko czemu ktoś inny odpowiadać za zakupy żelaza po 5 zł czy zgarów pół na pół z prochem kupionych na 80%.Pan czopek to by chciał się pozbyć wszystkich starszych i co bardziej kumatych piecuchów bo na piecach robią sami kombinatorzy.W zwolnieniu Faziego też pewnie paluszki maczał i tak przez przypadek szefowi szepnął.Alea jak to mówią kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
zdjecie uzytkownika
inkognito - 2016-04-14 07:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak właśnie pan Ziaja w niego wpadł,sam sobie wykopał ta sam sobie go zakopie może mu w tym pomoże pan kaka
zdjecie uzytkownika
Aśko - 2016-04-16 08:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani z tego co widzę opinie wasze są różne ale ile ludzi tyle opinii :) @ja czy @inkognito ale może będzie ktoś tak uprzejmy rozwinąć swe myśli i powie jakie zarobki u nich na stanowisku sprzedaży a jakie na zakupach będę wdzięczny bo szukam pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-17 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w zakład Brzezinka w tej chwili nie rzadzi Szef ani Szefowa. Tylko KADROWA , PEŁNOMOCNIK do spraw iso/ts , i Pan PBH. to oni robia co chca w Firmie Starz pracy tych osób to do 6 do 3 miesiecy. A teraz Pytanie czy Szef i Szefowa tego nie widza czy nie chca wiedziec. Inwentaryzacja i zwolnienie (Faziego) Jak mozna całe zycie traktowac kogoś jak ścierwo i nim tak pomiatac.
zdjecie uzytkownika
Kab..o.t - 2016-04-20 16:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja mam coś schowane Ha ..Ha ..Ha
zdjecie uzytkownika
fazi - 2016-04-20 23:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile pamietam to fazi ksywka wojcickiego ?
prawda to ?
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-04-20 23:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten pan bhp to kto?
jak sie nazywa o ile to nie tajemnca ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-22 00:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kab..o.t - 2016-04-20 16:59:04]:
pewnie z 250 ton ale my wiemy i Grzesiowi pokażemy
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-05-07 17:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tydzień na stanowisku wytapiacz w ośw niepolecam tej pracy nikomu :)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-05-09 10:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie zarobki są w nicromet oświecim na stanowisku ślusarz bo jest oferta jakie warunki pracy atmosfera itp
zdjecie uzytkownika
trewor - 2016-05-09 21:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ta oferta już nie jest aktualna @Michał, teraz poszukują tylko specjalistów ds sprzedaży i zakupów, ale to pewnie Cię nie interesuje, Szkoda, bo oferują niezłe warunki zatrudniania, umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-05-10 11:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz interesuje mnie kazda oferta byle była dobra kasa i warunki i jacys normalni ludzie
zdjecie uzytkownika
lego - 2016-05-10 15:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-05-10 11:17:48]:
zauważ że piszesz osobą która w tej firmie pracuje na stanowisku kierownika wartowników,szafa podglądu kamer i monitorowania aktywności internetowej dotyczącej firmy nicromet, taki sobie cieć od inwigilacji dawania pozytywnych opinii o firmie a jak znasz nie trochę na kompie i internecie to jak prześledzisz wszystkie komentarze to zauważysz że używa on różnych nicków,ale zawsze ma dobrą ocene dla firmy. Jego nazwy to :trewor,Aśko,gąska,dobry dziadek,franek,efgvb,fdddd,karol. A to tylko niektóre jego ksywki których używa,poza tym zmienia się przy tym zajęciu ze swoim zastępcom,Przesiem, dlatego mówią na nich Lesio i Przesio.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-05-11 09:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to czyli widze ze jednak rzeczywscie nicromet to jednak lipa dobrze myslalem
zdjecie uzytkownika
kabot - 2016-05-17 12:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracuje tam jeszcze adam łyse kolano? Ten rudy co tak niby wszystko wie
zdjecie uzytkownika
Twoja stara - 2016-05-20 21:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje!! i Twoja stara tez!!!
zdjecie uzytkownika
500+ - 2016-05-20 21:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
500+ w nicromet brawo!!!!!!!!!!! Jak mozna byc tak głupim człowiekiem to pracownikom trzeba dac 500+ co wyplate.!!
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-05-21 09:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lego wiedz, że z Leszkiem i Przemkiem nie mam nic wspólnego!
Sens tego forum jest takie by zniechęcać potencjalnych kandydatów, im mniej nas tym lepiej. Wszystkich nie zwolnią bo ktoś musi robić.
zdjecie uzytkownika
lego - 2016-05-22 23:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobry dziadek - 2016-05-21 09:06:01]:
dobry dzidku jak byś nie wiedział nie pamiętał lub nie docierało do ciebie to w naszej firemce nie ma czegoś takiego jak doświadczony i dobry pracownik znający się na pracy a którego by się nie zwolniło lub był by nie do zwolnienia,jak to już słyszeliśmy od was i od G.Z "za bramą czekają kolejni na wasze miejsce,mamy na wasze miejsca tylu że możemy zwolnić wszystkich", a że jak na produkcji na zmianie było więcej tych właśnie kolejnych nowych i się czepialiście i dziwiliście że produkcja spadła to był tylko taki szczegół którego nie ogarnialiście i nadal nie ogarniacie :)
zdjecie uzytkownika
Taka Prawda!!! - 2016-05-23 18:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem możliwość pracować u was w firmie nie bede podawał na jakim stanowisku. Ale nie ukrywam ze w Zatorze na terenach przemysłowych zarobki sa o 30% wieksze. Z tego co czytam po forum to macie niezły meksyk w firmie.
zdjecie uzytkownika
yogi - 2016-05-23 20:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że ma wrócić Krzychu na kiero transportu ? To prawda czy jakas plotka ?
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-05-24 22:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lego dobrze wiesz by nauczyć się roboty to potrzeba trochę czasu. Nowi na zmianie którzy nie wytrzymują miesiąca ba nawet jednego dnia to nie pracownicy tylko porażka. Trudno takich ogarnąć.

Taka Prawda!!!! - na stanowisku pracownika ochrony na pewno znajdziesz firmy płacące o 30% więcej. :) Wypowiadasz się a nie wiesz jak w Nicromecie jest naprawdę.

Yogi zmień informatora.
zdjecie uzytkownika
wolv... - 2016-05-25 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Yogi cos bierze chyba...z Tym Krzychem. Ja słyszałem że Ania wraca z podwójna mocą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie nicromet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert