Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz S - 2014-11-11 16:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
O jakich szkołach piszesz u kierowników.Kierownicy nie są do pilnowania tylko od wykonywania poleceń bo na czym może się znać synek który ma 20 lat i pracuje rok a ma pod sobą pracownika który tam pracuje więcej niż on żyje.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-11-12 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
wazeliniazu wszyscy wiedza kim jastes nie blaznij sie i prsestan podpierdalac bo bedziemy ci zabierac kanapki jak w podstawowce pamietasz?
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-11-13 02:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Łukasz S - 2014-11-11 16:21:58]:
Enooo teraz toś już pojechał ładnie po oku saurona jeszcze się przemuś w sobie zamknie i co szefu zrobi a kaplica to będzie jak się w tym swoim grajdołku zamknie i się będzie brandzlował na kamerach.
a tak na powarznie to czego można się spodziewaćpo kierownikach skoro ci którzy ich wybrali zatrudnili i są ich przełożonymi sami nie mają żadnej szkoły prócz 8 klas podstawówki lub jak wiadomo są po pgr-ach szkołach rolniczych,więc szukać u takich ludzi inteligencji i dobrych pomysłów to strata czasu oni sami każdego choć trochę bystrzejszego od nich zaraz zwalniają bo się boją o swoje tyłki dlatego tu mamy taką niekompetencje a wszyscy inteligentnie siedzą cicho i robią byle 8 godzin i się nie odzywają bo stracą pracę,za jakiś czas znowu któryś kierowniczyna pośle do klienta bubla i wszyscy dostaniemy po tyłkach bo zamiast kierownik odpowiadać za swoje decyzje to za jego decyzje i buble odpowiadamy my zwykli pracownicy i puki co perspektyw na jakiekolwiek zmiany w tym zakresie nieee maaa. no to miłego :)
zdjecie uzytkownika
lego duplo - 2014-11-15 22:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lego - 2014-11-13 02:36:40]:
i tak was kochają
ty ropbisz on sie cieszy
ty robisz on sie bawi
jak mniej robisz on jest zly......
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-11-16 00:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lego duplo - 2014-11-15 22:24:16]:
Hahaha no żebyś wiedział że tak właśnie jest,masz 100% racji,byle by łapki przy swoich tyłach trzymali ;)
zdjecie uzytkownika
ksc - 2014-11-17 13:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-08 20:49:49]:
Czy praca w tej firmie jest szkodliwa???
zdjecie uzytkownika
lobo - 2014-11-18 23:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ksc - 2014-11-17 13:11:59]:
szczególnie w zarządzie :)
zdjecie uzytkownika
leon... - 2014-11-20 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sory że sie wbijam ale szukam kolegi do wspulnej penetracji...moze dacie namiar na tego przemusia:)
zdjecie uzytkownika
dj - 2014-11-24 14:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nicromet znowu i znowu prowadzi kolejne rekrutacje. Chyba naprawdę ciężko ludziom utrzymać tutaj robotę przez dłuższy czas . Albo po prostu sami dość szybko rezygnują... Z tego co wyczytałem to prowadzą obecnie rekrutacje na stanowiska śłusarzy , mechaników , kontrolerów jakości... i mógłbym tak jeszcze długo wymieniac...
zdjecie uzytkownika
Marzena... - 2014-11-26 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie dobrze ze placowy Krzysiu robi bo on to trzyma w kupie. Ponoć ten nowy Kierowca to kolejny pociotek od niego czyli kolejny sprzedawczyk. :)
zdjecie uzytkownika
Lucyna. - 2014-12-02 19:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie Adam miał jaja i sam odszedł. Reszta tylko nagaduje ale nikt nie ma odwagi sie odezwac. Mało tego na radyjku kozaki całą gębą i w biurze sie wykazywac u pani M.K.
zdjecie uzytkownika
drwal - 2015-01-18 16:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adaś łyse kolano odszedł? To wręcz nieprawdopodobne z placu trafić do marketingu i z taką kasą odejść?Pozdrawiam już tam nie orających
zdjecie uzytkownika
wołek - 2015-01-20 23:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jestem wołek znam wasza firme szkoda ze jeszcze nie upadła
poszukujem dzialek na budowe domkow
moze ktgos podpowie gdzie dobre tereny do wypoczynku
chcem zamieszkac kolo waszej firmy zeby miec blisko do pracki
wlasnie sie dowiedzialem ze na sprzedaz jest teren pod oswiecimiem gdzie byl kiedys nikromecik
zdjecie uzytkownika
Renata... - 2015-01-21 18:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Wołek...zapytaj Lesio on Ci pomorze to dobry człowiek. Bij do niego a jak by go nie było to wal do zastępcy jego takiego siwego dziadzia:)
zdjecie uzytkownika
cocieto - 2015-02-07 00:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby w tej firmie pracowali inteligentni ludzie, a nie tacy którzy się za takich uważają to było by inaczej... bo na ten czas kierownictwo nie szanuje pracowników(no oprócz pupilków) i wg same matoły tam rządzą jak to w PL. P.S zawsze uważałem że kierownikiem powinien zostać ktoś z wykształceniem i smykałką do tego, a nie jakiś malarz tapeciarz.
zdjecie uzytkownika
Ninja. - 2015-02-11 18:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Apel do właściciela...daj coś do jedzenia leszkowatemu bo lipnie wygląda. Z całym szacunkiem ale lepiej zeby dbać o takich dobrych ludzi jak lesławo bo nie widze zastepcy jego szybko oprócz tego pierdka siwego. Aha i łapiąc okazje ze jestem na zywo chciałem pozdrowic Ziajusie bardzo serdecznie.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-02-13 17:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest taki jeden kierowniczek nieudacznik zepsuje wszystkie wytopy piekarz i jego wojek podpierdalacz uważajcie na nich
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-12 01:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest taki jeden kierowniczek co myśli że wszystkie rozumy pozjadał a najlepiej zwykłych pracowników poniżać potrafi
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-03-21 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie patrz na kamery rób to co masz robic i bedzie ok
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-03-28 19:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąć za kierowce...jaka ekipa jest wporządku są WARTO?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2015-04-02 20:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto tam pracuja same barany
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-04-03 18:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysio...to czemu tam robisz? też jesteś Baranem?...bo nie rozumie
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-04-12 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Baranów tam jest może kilku ale pani Kierownik to kawałek niezłej kłamczuchy przyjmując cię do pracy to słodko obiecuje wiele a po miesiącu to i obciążenie za paliwo i inne rzeczy się znajdzie a nawet nie sprawnym autem w trasę cię wygoni bo wielki nacisk jest na kilometry bo z tego ma płacone.
zdjecie uzytkownika
Romek... - 2015-04-15 18:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta pani jak sie przyjmowła to była taka nie winna...a co sie okazało jak poczuła hajs to jej styki wypaliło i teraz każdego sprzeda zeby sie stołka utrzymać. Takie to nie ubrane nawet przyszło dobrze ze dostała dingi to se podkoszulek kupiła nowy:) Teraz udaje modelke.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-04-19 15:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak zarobkami za kolkie? jakie sa rozliczenia?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy nicromet?
Zadaj pytanie