Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-05-21 07:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest spoko Atmosfera i Dobra kasa łatwa aczkolwiek ciężka praca.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-05-21 14:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli chyba jednak nie taka łatwa :) rozumiem, że praca w takim razie jest ciężka fizycznie, ale prosta do robienia?
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-05-22 06:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banalna.Polecam wszystkim tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-22 13:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłby ktoś z was za 1000 na czysto miesięcznie?Mają do pokonania 12km w jedną stronę do pracy?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-22 15:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi ktoś z Chełmka w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-05-22 15:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pisko - 2014-05-14 09:54:49]:
Jakie opinie słyszałeś?
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-05-22 23:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2014-05-22 15:26:44]:
Panie arturze ma pas bardzo dziwnie identyczny identyfikator cyfrowy co pan obserwator który nagle zniknął a może raczej zmienił pseudo na artur,
lecz pozostaje nadal wiernym psem zwanym lesio i przesio, alias sauron i jego brudne oko,
zmień swoją małą główkę bo zmiana pseudonimu to trochę za mało
ps. do pytających sauron i jego oko to goście od monitoringu lesio i jego wierny sługa przemuś zajmują sie w nicromecie kamerami i podpier.alaniem jednocześnie nie mając pojęcia na czym polego praca na produkcji
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-05-23 02:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie pieniądze to ja bym się nawet nie opładacił. Nawet szystko na co li czylem to qqwerty i nic wi ecej.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-24 07:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłby ktoś z was za 1000 na czysto miesięcznie?Mają do pokonania 12km w jedną stronę do pracy?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-28 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robota jest łatwa i banalna jak siedzi się na kamerach jak lesio i przesio i patrzy innym na ręce...nieprawdaż artur vel przesio..?
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-06-05 07:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, żeby tylko to polegało na gapieniu się na ekrany. Pewnie częściowo masz rację, ale na pewno są jeszcze inne obowiązki...
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-06-09 07:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pisko - 2014-06-05 07:52:37]:
no to przemo powiedz mi jakie bo jestem strasznie ciekaw bo chyba nie liczysz tych obowiązków typu przyjscie na chale i próbowanie dyrygować pracownikom produkcji jak i co mają robić z przykładu lesia który na upartego męczył fadromiste i marnował jego czas przy załadunku dlaczego pan warzy się tak a nie tak albo dlaczego pan nie zabiera kluczyków od ładowarki pan nie moze zostawiać kluczyków w ładowarce szczególnie ze fadromista nie ma nawet uprawnień do kierowania tym pojazdem a ze ma jezdzić i już,a ze fadromista wiedział jaki będzie efekt jak kluczyki wezmie ze sobą więc je dla zwały wziął i poszedł na przerwę efek taki ze rozładunek na pół godziny wstrzymany pieca się nie da załadować nic nie można podgarnąć aby przejechać i chaja na całą produkcję bo szukali kluczy od fadromy bo ktoś je wziął zamiast zostawić w stacyjce a przecież wszyscy wiedzą ze ładowarka jezdzi cały czas jak tylko jest potrzebna każdy może do niej wsiąść i nią jezdzić jezeli jest mu potrzebna żeby coś przewieść lub zgarnąć.No ale do tego ze to z lesia polecenia,upierdliwości i głupoty kluczyków nie było w stacyjce to się już lesiu nie przyznał tylko czmychnął do biura
zdjecie uzytkownika
natalia - 2014-06-24 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazajcie na operatora Pawełka donosi jak wściekły...oczywiscie nie świadomie. My juz o tym wiemy całuski.
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-06-25 20:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natalia - 2014-06-24 20:01:25]:
HEJ NATI a o którego pawła ci chodzi?? tego z atlasa pawła W.
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-06-26 01:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek? Nie mam na imię przemek. Po prostu podejrzewam, że mają coś do robienia bo za samo siedzenie nikt kasy nie dostanie.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-06-29 12:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Mam pytanko ile mozna zarobic na poczatek jako nowy wiem ze ciezko pracowac mozna ale tez za ile i pokonujac 28km w jedna strone czy wogole zarobie by jeszcze pokryc dojazdy z chrzanowa do oswiecimia
zdjecie uzytkownika
BMW... - 2014-06-30 17:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko Kierowcy mają tu dobrze...ale same sprzedawczyki są wiec wazelina i tyle.Zresztą tu sie wszyscy o robote biją żeby ich nie wyjeb...ali
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-06-30 21:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2014-06-29 12:41:38]:
jeżeli idziesz przez addeco(pośrednika) to sam sobie odpowiedz,myslenie chyba nie boli,najniższa krajowa to max na więcej nie masz co liczyć bo po to jest właśnie pośrednik żeby płacić jak najmniej
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-07-01 02:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nic im nie broni zaproponować jakąś lepszą umowę. Ciekaw jestem co by wymyślili i dlaczego o to pytają :)
zdjecie uzytkownika
hahahaha dobre - 2014-07-10 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenia pracyodpowiedz
Kierownik Działu Personalnego
Nicromet
2014-06-26 Żródło: pracuj.pl Oświęcim (małopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Nicromet to polska firma działająca w branży recyclingowej, specjalizująca się w produkcji stopów odlewniczych dla odlewni aluminium w Europie. Obecnie
A co to? Pani Izunia wyleciała? No nooo, ciekawe czy się naraziła szefuńciowi...
poszukujemy kandydatów na stanowisko:KIEROWNIK DZIAŁU PERSONALNEGO Miejsce pracy: Oświęcim Nr ref. HR/06/2014 Do obowiązków na powyższym stanowisku należeć będzie: Kompleksowe zarządzanie procesami kadrowo-płacowymi w firmie produkcyjnej;Bieżące raportowanie wyników do Zarządu firmy;Zarządzanie s
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-10
Żródło: pracuj.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
 NICROMETAL  S.A. w Toruniuwww.nicrometal.comzatrudni na  stanowisko:HANDLOWIECMiejsce pracy: Toruń i woj. kujawsko-pomorskie Wymagania:doświadczenie zawodowe w zakresie obejmującym handel makulaturą lub sprzedaż regranulatów i przemiałów z tworzyw sztucznychznajomość zagadnień związanych z gospodarowaniem odpadami i recyclingiem będzie dodatkowym atutem,dyspozycyjność, komunikatywność, dobra organizacja czasu pracy, zaangażowanie,prawo jazdy ka
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
hans... - 2014-07-10 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego jak pracujesz to wiesz dobrze ze tu nie ma pewnych stanowisk...tu sie dzieją czary mary-czyli dzis jestes jutro Cie nie ma. Tu juz pracowali ludzie którzy sie dobrze znali na robocie i tez im podziekowali. Teraz to wiekszość desperatów robi co juz nigdzie ich nie chcieli a tu sie zgodzili za grosze robic.Zostały jeszcze wazelinki najwieksze ale robia w stresie cały czas i wymyslają jak tu jeszcze przylizac żeby mnie nie zwolnili.
zdjecie uzytkownika
Pisko - 2014-07-11 01:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie nie wiem jak długo pojadą na takim wózku... bo będą zwalniać co lepszych ludzi to w końcu nikt tam nie będzie chciał przyjść.
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-07-11 12:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pisko - 2014-07-11 01:46:16]:
misiu kolorowy "ale to już było" i wróci znowu bo góra dalej jest nie do ruszenia,
już kiedyś pozwalniali ludzi co się znali na robocie i ocknęli się dopiero z ręką w nocniku jak nie miał kto robić,a gość odpowiedzialny za największy bubel i straty dla firmy w lutym pracuje na brygadzie dalej a cała produkcja dostała nagany nawet góra stwierdziła wraz z Panią izą ze to operatorzy obrotówki i odpowiedzialni za topienie zle topili,nie zgodnie z technologią TYLKO co ma do tego topienie skoro on wziął wytop z magazynu który był zupełnie innego gatunku i kazał nam go dołożyć do tego który właśnie był wylewany a przecież już od dawna były sygnały i wszyscy mówili ze pan MACIEJ KIRYLUK JEST idiotą z samego faktu ze wrzuca zgary prosto do odstojowego pieca a wpisuje jako metal zlany z obrotu. eehh co tu ma być to będzie lepiej już było wiec nie ma co liczyć na poprawę wszystko stare wszystko zepsute i z tym wszystkim robisz sam.No to miłego
zdjecie uzytkownika
hans... - 2014-07-12 21:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisko...no normali pracownicy juz dawno tu nie przychodzą. Byli ostatnio nowi to po pare godzin porobili i podziekowali. Najwazniejsze ze jest lesio i przesio oni to wszystko trzymają w kupie zajebi,,scie tak zwana fachura z nich jest profesjonalka na całej pycie...:)
zdjecie uzytkownika
lego - 2014-07-23 12:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hans... - 2014-07-12 21:25:30]:
oj tam oj tam hans nie narzekaj,przecież przyjęcia są dalej kogo tylko wiatr przyniesie no i wielkie plany starego które znowu okażą się wielkim bublem bo jego elita pomagierów nie potrafi ich zweryfikować i dostosować pod miejsce przeznaczenie i warunki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x