brak logo

nicromet

Skawina

Opinie o nicromet

adam 2015-12-05 11:04:56
Witam co tak nic nie piszecie czy splajtowała juz ta super firma nicromecik?
karol 2015-12-05 14:22:05
@67u8i obawiam się, że zanim uzyskałeś informację, to ogłoszenie już zniknęło. Gdybyś jednak interesował się tą firmą dalej, to szukają teraz kierowników ds. jakości, pełnomocników ds. ISO i specjalisty od BHP, ale tu trzeba mieć szkolenia itd.
romek 2015-12-07 17:25:11
Kierownik ds. Jakości to jest jedyna praca, która się opłaca jak tak patrze no i wydaje mi się, ze cąłkiem dobrze im idzie, bo są teraz podwyżki, widzieliście?
fdddd 2015-12-09 21:23:51
@karol no wiesz co z tego co ja sie orientuję to na chwilę obecną jest już wolna tylko oferta pracy na stanowisko kierownika do spraw jakości w Oświęciumiu
edo 2015-12-09 23:00:55
jest oferta pracy na stanowisko WARTOWNIK
ginda 2015-12-12 00:54:11
No niestety, ale jesteś w błędzie :) Chyba, że obowiązki takiej osoby sprowadzałyby się do prostych czynności. Myślę, że w okolicy raczej wiele takich firm nie ma
Tomek... 2016-01-06 17:56:36
Chce sie przyjąc jako kierowca...mam pytanie jakie są warunki i czy warto? Prosze o szczere odpowiedzi:)
efgvb 2016-01-06 22:53:31
@Tomek... ale teraz niestety juz nie ma teraz zadnych ofert pracy, widocznie szybko kogos znalezli , no ale byc moze za jakis czas bedzie nowa rekrutacja
Andik 2016-01-16 20:47:28
Witam
Czy mógłbym uzyskać informacje o pracy Technologa w Nicromet. Z góry dziekuje za konkretne i rzetelne wypowiedzi
bebebe 2016-01-25 10:04:00
co porabia złoty krzysiek co jest jak czopek tak się ciśnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szea
ALDI 2016-01-26 19:04:37
CZY MACIE JUŻ JAKIEŚ INFORMACJE O PRACY TECHNOLOGA W NICROMET?
turysta... 2016-02-05 19:37:22
Co sie stało z Marcinem...operatorem?
Robert 2016-02-10 17:53:10
Co sie stało nie wazne...z placu go znałem to robił co miał robić a nie tak jak Kab,,,,ot Lizusek.
Zbych 2016-02-11 11:50:40
Cześć, chciałbym coś się dowiedzieć na temat pracy w Nicromet widzę że jest sporo ogłoszeń na sieci na pełnomocników, kierowników, specjalistów - jakie tu są umowy?
Wolv... 2016-02-17 17:55:10
witam...
warto złożyć CV do ochrony w firmie NICROMET?
(znam dobrze karate i KUNG-FU równierz dobrze biegam)
Prosze o szczerą odpowiedż...

Pozdrawiam WOLV
dobry dziadek 2016-02-18 16:28:12
Cześć :)
Nicromet to dobry uczciwy i wymagający zakład pracy.
Zawsze 10ego jest kasa na kącie, raz do roku nowe ubrania, buty i kurtki zimowe. Miła atmosfera w pracy na większości brygad. A więcej dowiesz się na miejscu.
WOLV pracownik ochrony to portier a nie wojownik.
franek 2016-02-21 10:11:35
@dobry dziadek bardzo mi pomogła Twoja opinia bo wahałem się czy tu aplikować. Szukaja kierownika ds zarządzania transportem, wymagają angielskiego lub niemieckiego na B2 i 5 lat doświadzcenia
dobry dziadek 2016-02-23 20:22:01
dobry dziadek zawsze pomoże.
Jeśli jesteś sprytny jak Kapitan Żbik to na pewno dasz radę jako logistyk w Nicromecie.
prop 2016-02-23 20:23:11
jest to bardzo dobra firma, dlatego cieszę się, że wy również macie o niej takie opinie. na to stanowisko jednak trzeba mieć doświadczenie na kierowniczym stanowisku.
1
gąska 2016-02-27 21:27:17
Zazwyczaj wymagane jest od kandydatów posiadanie odpowiedniego doświadczenia @prop, ale to jedynie oznacza to, że zależy im na profesjonaliźmie w działaniu, zwłaszcza, że nawet wyplata jest w terminie.
mika 2016-03-12 09:31:17
gąska' na wyższych stanowiskach to jest normane, że firmy jeżeli szukają kogoś profesjonalnego to oczekuja od niego na wejscie doświadczenia, a tu tym bardziej nich gdyż potrzebnym im jest Kierownik.
sebek 2016-03-14 18:34:10
Nie dziwi mnie wcale doświadczenie o którym mówicie. Ale pytanie mam czy rzeczywiście taki kierownik zarabia odpowiednio dużo co do wagi swojego stanowiska?
kini4 2016-03-17 08:47:06
z tego co wiem i plotki niosą to wynagrodzenie jest dość zacne na tym stanowisku. jednak te 5 lat doświadczenie wymagane to spora bariera dla wielu kandydatów
Ktoś 2016-04-08 18:16:10
Dziś w Firmie Nicromet został zwolniony stary pracownik (Fazi). Kierownik produkcji. 20 lat w firmie i został potraktowany jak śmieć. Przykro mi ze pracujemy w takiej chorej firmie gdzie pracownik jest traktowany jak śmieć.
4
lego 2016-04-09 12:32:20
Czyli wracamy do starych zwyczajów że każdy się boi końca tygodnia :) A jeżeli to stare zwyczaje to powrócić do nich mogła chcieć tylko jedna osoba i wszyscy wiemy o kogo chodzi,prawda panie G.Ziajka
ja 2016-04-11 18:44:32
Tak to właśnie jest że za wszystko obrywa produkcja i co by się nie stało to piecuchy są najgorsze.A pan K.K.kierowniczek z placu zawsze ma czyste ręce.Jak to jest że pracownicy z małym stażem widzą te wałki a szef tego nie widzi.Teraz pewnie będzie akcja magazyn i zaś piecuchy pokryją braki.Tylko czemu ktoś inny odpowiadać za zakupy żelaza po 5 zł czy zgarów pół na pół z prochem kupionych na 80%.Pan czopek to by chciał się pozbyć wszystkich starszych i co bardziej kumatych piecuchów bo na piecach robią sami kombinatorzy.W zwolnieniu Faziego też pewnie paluszki maczał i tak przez przypadek szefowi szepnął.Alea jak to mówią kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
inkognito 2016-04-14 07:22:18
I tak właśnie pan Ziaja w niego wpadł,sam sobie wykopał ta sam sobie go zakopie może mu w tym pomoże pan kaka
Aśko 2016-04-16 08:51:18
Kochani z tego co widzę opinie wasze są różne ale ile ludzi tyle opinii :) @ja czy @inkognito ale może będzie ktoś tak uprzejmy rozwinąć swe myśli i powie jakie zarobki u nich na stanowisku sprzedaży a jakie na zakupach będę wdzięczny bo szukam pracy
ktoś 2016-04-17 19:01:23
Witam w zakład Brzezinka w tej chwili nie rzadzi Szef ani Szefowa. Tylko KADROWA , PEŁNOMOCNIK do spraw iso/ts , i Pan PBH. to oni robia co chca w Firmie Starz pracy tych osób to do 6 do 3 miesiecy. A teraz Pytanie czy Szef i Szefowa tego nie widza czy nie chca wiedziec. Inwentaryzacja i zwolnienie (Faziego) Jak mozna całe zycie traktowac kogoś jak ścierwo i nim tak pomiatac.
Kab..o.t 2016-04-20 16:59:04
A Ja mam coś schowane Ha ..Ha ..Ha
fazi 2016-04-20 23:54:58
o ile pamietam to fazi ksywka wojcickiego ?
prawda to ?
olek 2016-04-20 23:56:01
a ten pan bhp to kto?
jak sie nazywa o ile to nie tajemnca ?
ja 2016-04-22 00:13:59
pewnie z 250 ton ale my wiemy i Grzesiowi pokażemy
3
gość 2016-05-07 17:34:48
Pracowałem tydzień na stanowisku wytapiacz w ośw niepolecam tej pracy nikomu :)
2
Michał 2016-05-09 10:53:30
Witam jakie zarobki są w nicromet oświecim na stanowisku ślusarz bo jest oferta jakie warunki pracy atmosfera itp
trewor 2016-05-09 21:48:32
niestety ta oferta już nie jest aktualna @Michał, teraz poszukują tylko specjalistów ds sprzedaży i zakupów, ale to pewnie Cię nie interesuje, Szkoda, bo oferują niezłe warunki zatrudniania, umowę o pracę
Michał 2016-05-10 11:17:48
Wiesz interesuje mnie kazda oferta byle była dobra kasa i warunki i jacys normalni ludzie
lego 2016-05-10 15:29:02
zauważ że piszesz osobą która w tej firmie pracuje na stanowisku kierownika wartowników,szafa podglądu kamer i monitorowania aktywności internetowej dotyczącej firmy nicromet, taki sobie cieć od inwigilacji dawania pozytywnych opinii o firmie a jak znasz nie trochę na kompie i internecie to jak prześledzisz wszystkie komentarze to zauważysz że używa on różnych nicków,ale zawsze ma dobrą ocene dla firmy. Jego nazwy to :trewor,Aśko,gąska,dobry dziadek,franek,efgvb,fdddd,karol. A to tylko niektóre jego ksywki których używa,poza tym zmienia się przy tym zajęciu ze swoim zastępcom,Przesiem, dlatego mówią na nich Lesio i Przesio.
1
Michał 2016-05-11 09:41:04
to czyli widze ze jednak rzeczywscie nicromet to jednak lipa dobrze myslalem
1
kabot 2016-05-17 12:15:22
A pracuje tam jeszcze adam łyse kolano? Ten rudy co tak niby wszystko wie
Twoja stara 2016-05-20 21:43:05
Tak pracuje!! i Twoja stara tez!!!
500+ 2016-05-20 21:52:15
500+ w nicromet brawo!!!!!!!!!!! Jak mozna byc tak głupim człowiekiem to pracownikom trzeba dac 500+ co wyplate.!!
dobry dziadek 2016-05-21 09:06:01
lego wiedz, że z Leszkiem i Przemkiem nie mam nic wspólnego!
Sens tego forum jest takie by zniechęcać potencjalnych kandydatów, im mniej nas tym lepiej. Wszystkich nie zwolnią bo ktoś musi robić.
lego 2016-05-22 23:05:01
dobry dzidku jak byś nie wiedział nie pamiętał lub nie docierało do ciebie to w naszej firemce nie ma czegoś takiego jak doświadczony i dobry pracownik znający się na pracy a którego by się nie zwolniło lub był by nie do zwolnienia,jak to już słyszeliśmy od was i od G.Z "za bramą czekają kolejni na wasze miejsce,mamy na wasze miejsca tylu że możemy zwolnić wszystkich", a że jak na produkcji na zmianie było więcej tych właśnie kolejnych nowych i się czepialiście i dziwiliście że produkcja spadła to był tylko taki szczegół którego nie ogarnialiście i nadal nie ogarniacie :)
Taka Prawda!!! 2016-05-23 18:44:42
Miałem możliwość pracować u was w firmie nie bede podawał na jakim stanowisku. Ale nie ukrywam ze w Zatorze na terenach przemysłowych zarobki sa o 30% wieksze. Z tego co czytam po forum to macie niezły meksyk w firmie.
yogi 2016-05-23 20:52:45
Słyszałem, że ma wrócić Krzychu na kiero transportu ? To prawda czy jakas plotka ?
dobry dziadek 2016-05-24 22:16:11
Lego dobrze wiesz by nauczyć się roboty to potrzeba trochę czasu. Nowi na zmianie którzy nie wytrzymują miesiąca ba nawet jednego dnia to nie pracownicy tylko porażka. Trudno takich ogarnąć.

Taka Prawda!!!! - na stanowisku pracownika ochrony na pewno znajdziesz firmy płacące o 30% więcej. :) Wypowiadasz się a nie wiesz jak w Nicromecie jest naprawdę.

Yogi zmień informatora.
wolv... 2016-05-25 22:27:39
Yogi cos bierze chyba...z Tym Krzychem. Ja słyszałem że Ania wraca z podwójna mocą.
2
ciepelko 2016-06-08 20:52:29
dasz rade to robisz zarobki szalu nie robia sprawdz pasi to zostaniesz
choc watpie ja zostaem spa za free jak powiedzial ziaja
erfgty 2016-07-04 22:40:18
hej wlasnie widze ze caly czas szukaja pracownika biurowego w Oświęcimiu preferowane wykształcenie budowlane min. zawodowe,kilkuletnie, udokumentowane doświadczenie zawodowe na stanowisku pracownika budowlanego (cieśla, zbrojarz itp. preferowane min 3 lata
1
Zostaw swoją opinię o nicromet - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet