Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o nicromet

Pracowałeś w firmie nicromet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maro - 2015-06-17 10:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają tam osoby do prowadzenia transportu, planisty z j. niemieckim. Orientuje się ktos jakie warunki dają?
zdjecie uzytkownika
posel duda - 2015-06-29 21:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planista? Stary musiałbyś szkolić sie w ZSRR w zakresie planowania donosu masz wiedzę rozum szukaj w pracy tam gdzie docenia twój kunszt.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-03 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posel duda - 2015-06-29 21:29:47]:
twój nick oznacza na wstępie że jesteś debilem
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-07-10 21:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hjena dalej robi ?
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2015-07-13 16:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

zwolnili dobrego pracownika z Bestwinki komu przeszkadzał
lepiej niemówić
zdjecie uzytkownika
Hanx - 2015-07-17 11:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A według mnie nicromet nie oferuje takich znowu złych warunków. W porównaniu z moim poprzednim pracodawcą naprawdę macie całkiem ciekawe warunki. Nie jest to co prawda spełnienie najskrytszych marzeń, ale lepiej kasę z nicrometu dostawać niżjakieś 700 zł na ochronie czy w innej jakże ciekawej obsłudze klienta.
zdjecie uzytkownika
lego - 2015-07-18 21:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hanx - 2015-07-17 11:17:39]:
dokładnie ująłeś to idealnie
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-24 14:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2015-06-10 20:55:02]:
ferta na kierownika jakości i pełnomocnika ISO nadal ,,wiszą" na stronie nicrometu. Nikogo nie potrafią znaleźć ... warunki finansowe i ogólnie marne? jak wygląda dział systemów zarządzania? atmosfera w pracy itd? warto aplikować?
zdjecie uzytkownika
Freshmake...r - 2015-07-27 18:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek ale Ty osiwiałeś...ciekawe czemu?
zdjecie uzytkownika
domikni - 2015-08-31 16:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oferta pracy w firmie Nicromet, piszą że poszukują osób do zatrudnienia na stanowisko kierowcy samochodu ciężarowego, oferują pracę w stabilniej firmie,zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, oraz niezbędne szkolenie) praca w Toruniu, pełnomocnika do spraw ISO oraz kierownika do spraw jakości w Oświęcimiu
zdjecie uzytkownika
Esek - 2015-09-17 22:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto zwolniony z bestwinki ?
Chętnie zatrudnimy alumetal
zdjecie uzytkownika
spid - 2015-09-19 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
esek dodaj jeszcze że zarobki macie tam marne i w porównaniu do nikrometu nie macie żadnej mechanizacji wszystko ręcznie włącznie z załadunkiem materiału wszystkich worków z alumagiem itp. nie licząc ręcznego mieszania i zciągania zgarów.może i da się trochę pościemniać i przespać na nockach ale za wypłaty które dajecie to nie warto się truć, w samym tym roku odeszło od was większość doświadczonych pracowników i zostali wam sami daremni młodzi nowo przyjęci co padają jak much po wrzuceniu paru worków do pieca,nie pomijając faktu że można ich uczyć cały czas a oni dalej nic nie kumają
zdjecie uzytkownika
uj - 2015-10-01 01:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety aktualnych ofert pracy od nich nie znajduję, ale wiem że kiedyś potrzebowali osób do pracy na stanowisko pełnomocnika do spraw ISO, kierownika do spraw jakości, specjalisty do spraw handlowych,kierownika do spraw badań i rozwoju, specjalisty do spraw BHP w Oświęcimiu i Czechach..może niedługo znów będą kogoś rekrutować
zdjecie uzytkownika
Edek... - 2015-10-18 16:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Kabocik miesza złom i wysyła na skawimne dalej...a Własciciel tego nie widzi..pracuje chwile i mam juz dosyc tego.
zdjecie uzytkownika
Tomek... - 2015-10-18 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale najlepsze jest to że lesiu ma szukac przekretów a nie widzi tego choc to jest oczywiste. I ten smieszny operator niby fadromy dużej...śmiechu warty synek
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-10-25 08:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A popatrzcie sobie na wykształcenie pseudokierowników to wszystko bedziecie wiedziec o tej firmie
zdjecie uzytkownika
67u8i - 2015-10-31 14:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy może ktoś z was pracował w firmie Nicromet na stanowisku kierownika do spraw personalnych w Oświęcimiu, mają teraz nową ofertę pracy i zastanawiam się czy warto do nich aplikować/ złożyć CV, ktoś mógły napisać jaka tam panuje atmosfera albo warunki pracy, z góry dziekuję za jakiekolwiek odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-12-05 11:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co tak nic nie piszecie czy splajtowała juz ta super firma nicromecik?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-12-05 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@67u8i obawiam się, że zanim uzyskałeś informację, to ogłoszenie już zniknęło. Gdybyś jednak interesował się tą firmą dalej, to szukają teraz kierowników ds. jakości, pełnomocników ds. ISO i specjalisty od BHP, ale tu trzeba mieć szkolenia itd.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-07 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik ds. Jakości to jest jedyna praca, która się opłaca jak tak patrze no i wydaje mi się, ze cąłkiem dobrze im idzie, bo są teraz podwyżki, widzieliście?
zdjecie uzytkownika
fdddd - 2015-12-09 21:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol no wiesz co z tego co ja sie orientuję to na chwilę obecną jest już wolna tylko oferta pracy na stanowisko kierownika do spraw jakości w Oświęciumiu
zdjecie uzytkownika
edo - 2015-12-09 23:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest oferta pracy na stanowisko WARTOWNIK
zdjecie uzytkownika
ginda - 2015-12-12 00:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale jesteś w błędzie :) Chyba, że obowiązki takiej osoby sprowadzałyby się do prostych czynności. Myślę, że w okolicy raczej wiele takich firm nie ma
zdjecie uzytkownika
Tomek... - 2016-01-06 17:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie przyjąc jako kierowca...mam pytanie jakie są warunki i czy warto? Prosze o szczere odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
efgvb - 2016-01-06 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek... ale teraz niestety juz nie ma teraz zadnych ofert pracy, widocznie szybko kogos znalezli , no ale byc moze za jakis czas bedzie nowa rekrutacja
zdjecie uzytkownika
Andik - 2016-01-16 20:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy mógłbym uzyskać informacje o pracy Technologa w Nicromet. Z góry dziekuje za konkretne i rzetelne wypowiedzi
zdjecie uzytkownika
bebebe - 2016-01-25 10:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co porabia złoty krzysiek co jest jak czopek tak się ciśnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szea
zdjecie uzytkownika
ALDI - 2016-01-26 19:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY MACIE JUŻ JAKIEŚ INFORMACJE O PRACY TECHNOLOGA W NICROMET?
zdjecie uzytkownika
turysta... - 2016-02-05 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało z Marcinem...operatorem?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-10 17:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie stało nie wazne...z placu go znałem to robił co miał robić a nie tak jak Kab,,,,ot Lizusek.
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2016-02-11 11:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, chciałbym coś się dowiedzieć na temat pracy w Nicromet widzę że jest sporo ogłoszeń na sieci na pełnomocników, kierowników, specjalistów - jakie tu są umowy?
zdjecie uzytkownika
Wolv... - 2016-02-17 17:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam...
warto złożyć CV do ochrony w firmie NICROMET?
(znam dobrze karate i KUNG-FU równierz dobrze biegam)
Prosze o szczerą odpowiedż...

Pozdrawiam WOLV
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-02-18 16:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć :)
Nicromet to dobry uczciwy i wymagający zakład pracy.
Zawsze 10ego jest kasa na kącie, raz do roku nowe ubrania, buty i kurtki zimowe. Miła atmosfera w pracy na większości brygad. A więcej dowiesz się na miejscu.
WOLV pracownik ochrony to portier a nie wojownik.
zdjecie uzytkownika
franek - 2016-02-21 10:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobry dziadek bardzo mi pomogła Twoja opinia bo wahałem się czy tu aplikować. Szukaja kierownika ds zarządzania transportem, wymagają angielskiego lub niemieckiego na B2 i 5 lat doświadzcenia
zdjecie uzytkownika
dobry dziadek - 2016-02-23 20:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry dziadek zawsze pomoże.
Jeśli jesteś sprytny jak Kapitan Żbik to na pewno dasz radę jako logistyk w Nicromecie.
zdjecie uzytkownika
prop - 2016-02-23 20:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest to bardzo dobra firma, dlatego cieszę się, że wy również macie o niej takie opinie. na to stanowisko jednak trzeba mieć doświadczenie na kierowniczym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
gąska - 2016-02-27 21:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj wymagane jest od kandydatów posiadanie odpowiedniego doświadczenia @prop, ale to jedynie oznacza to, że zależy im na profesjonaliźmie w działaniu, zwłaszcza, że nawet wyplata jest w terminie.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-03-12 09:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gąska' na wyższych stanowiskach to jest normane, że firmy jeżeli szukają kogoś profesjonalnego to oczekuja od niego na wejscie doświadczenia, a tu tym bardziej nich gdyż potrzebnym im jest Kierownik.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-03-14 18:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika - 2016-03-12 09:31:17]:
Nie dziwi mnie wcale doświadczenie o którym mówicie. Ale pytanie mam czy rzeczywiście taki kierownik zarabia odpowiednio dużo co do wagi swojego stanowiska?
zdjecie uzytkownika
kini4 - 2016-03-17 08:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem i plotki niosą to wynagrodzenie jest dość zacne na tym stanowisku. jednak te 5 lat doświadczenie wymagane to spora bariera dla wielu kandydatów
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2016-04-08 18:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś w Firmie Nicromet został zwolniony stary pracownik (Fazi). Kierownik produkcji. 20 lat w firmie i został potraktowany jak śmieć. Przykro mi ze pracujemy w takiej chorej firmie gdzie pracownik jest traktowany jak śmieć.
zdjecie uzytkownika
lego - 2016-04-09 12:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wracamy do starych zwyczajów że każdy się boi końca tygodnia :) A jeżeli to stare zwyczaje to powrócić do nich mogła chcieć tylko jedna osoba i wszyscy wiemy o kogo chodzi,prawda panie G.Ziajka
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-11 18:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to właśnie jest że za wszystko obrywa produkcja i co by się nie stało to piecuchy są najgorsze.A pan K.K.kierowniczek z placu zawsze ma czyste ręce.Jak to jest że pracownicy z małym stażem widzą te wałki a szef tego nie widzi.Teraz pewnie będzie akcja magazyn i zaś piecuchy pokryją braki.Tylko czemu ktoś inny odpowiadać za zakupy żelaza po 5 zł czy zgarów pół na pół z prochem kupionych na 80%.Pan czopek to by chciał się pozbyć wszystkich starszych i co bardziej kumatych piecuchów bo na piecach robią sami kombinatorzy.W zwolnieniu Faziego też pewnie paluszki maczał i tak przez przypadek szefowi szepnął.Alea jak to mówią kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
zdjecie uzytkownika
inkognito - 2016-04-14 07:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak właśnie pan Ziaja w niego wpadł,sam sobie wykopał ta sam sobie go zakopie może mu w tym pomoże pan kaka
zdjecie uzytkownika
Aśko - 2016-04-16 08:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani z tego co widzę opinie wasze są różne ale ile ludzi tyle opinii :) @ja czy @inkognito ale może będzie ktoś tak uprzejmy rozwinąć swe myśli i powie jakie zarobki u nich na stanowisku sprzedaży a jakie na zakupach będę wdzięczny bo szukam pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-17 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w zakład Brzezinka w tej chwili nie rzadzi Szef ani Szefowa. Tylko KADROWA , PEŁNOMOCNIK do spraw iso/ts , i Pan PBH. to oni robia co chca w Firmie Starz pracy tych osób to do 6 do 3 miesiecy. A teraz Pytanie czy Szef i Szefowa tego nie widza czy nie chca wiedziec. Inwentaryzacja i zwolnienie (Faziego) Jak mozna całe zycie traktowac kogoś jak ścierwo i nim tak pomiatac.
zdjecie uzytkownika
Kab..o.t - 2016-04-20 16:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja mam coś schowane Ha ..Ha ..Ha
zdjecie uzytkownika
fazi - 2016-04-20 23:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ile pamietam to fazi ksywka wojcickiego ?
prawda to ?
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-04-20 23:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten pan bhp to kto?
jak sie nazywa o ile to nie tajemnca ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-22 00:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kab..o.t - 2016-04-20 16:59:04]:
pewnie z 250 ton ale my wiemy i Grzesiowi pokażemy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie nicromet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie nicromet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert