Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Universal Agent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Deslicht - 2010-01-21 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Jak się chce, to można zarobić. Kadra przyjazna, widać, że im zależy, chociaż są pewne niedociągnięcia, no ale sami się ciągle uczą.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-08-23 11:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma OK, zasady wynagrodzeń są klarowne, wystarczy zapoznać się z ustaleniami na początku. Jest nacisk na sprzedaż, ale przecież na tym ta praca polega. Grafik jest elastyczny, a ludzie naprawdę w porządku. Rotacja była ostatnio duża, jak to w wakacje. Ale nie zdazyło się chyba, żeby zwolniono kogoś bez powodu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 13:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wymagają w tej firmie zaświadczenie o niekaralności do podpisania umowy? Chodzi mi konkretnie oddział w Krakowie.
zdjecie uzytkownika
saba - 2012-05-04 18:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecuja uczciwosc, dobre pieniadze, wspaniala atmosferę

natomiast w rzeczywiscosci jest odwrotnie. nigdzie nie ma tak niskiej stawki godzinowej jak w tym callcenter, poza tym za byle co mozna stracic polowe tej stawki
zdjecie uzytkownika
joanna - 2012-06-09 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka, szczerze: nie polecam nikomu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: pracuj.pl
Kraków
(małopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Firma Universal Agent S.A. (Grupa DataContact), świadcząca usługi outsourcingowe, oferująca możliwość pracy na zróżnicowanych projektach dla znanych klientów biznesowych,  ogłasza nabór na stanowisko specjality/ki ds. mailowej obsługi klienta niemieckojęzycznego.Wyjątkowa szansa na wykorzystanie umiejętności językowych w praktyce, poznanie ciekawych ludzi oraz zdobycie stałej, dobrze płatnej pracy.Praca biurowa ze znajomością j. niemieckiego, Mi
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
nowicjuszka - 2012-06-12 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie natomiast się bardzo podoba, pracuję tu od niedawna, ale jestem zadowolona. Faktycznie podstawa godzinowa nie jest jakaś strasznie wysoka, ale wiadomo, że wszystko tutaj rozbija się o prowizję. Uważam, że decydując się na pracę w takim miejscu, trzeba liczyć się z tym, że to najważniejsza część wypłaty. Firmę oceniam na 5+ :)
zdjecie uzytkownika
jedynywswoimrodzaju - 2012-07-05 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano!
wlasnie umowilem sie jutro na 10.30 na rozmowe i mam pare pytan do Was. jak z zarobkami, podkresle, ze bardzo zalezy mi na wyplacie na dzien, czyli po skonczonej pracy, jest tu taka mozliwosc?
prosze o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
tytytyry - 2012-07-09 10:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplaty sa raz na miesiac, zazwyczaj przed pierwszym. okres rozliczeniowy: od 20 do 20 kazdego miesiaca.
zdjecie uzytkownika
sell - 2012-07-25 20:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie szukaja ludzi ktorzy beda pracowac za darmo, bazy fatalne a jak nie masz przynajmniej 2 na godzine idziesz na baze szkoleniowa i nie placa ci ani za godziny ani prowizji
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-23 15:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sell co dokładnie masz na myśli pisząc "Obecnie szukaja ludzi ktorzy beda pracowac za darmo"? Bardzo proszę o pomoc ponieważ zaprosili mnie na rozmowę do tej firmy. Ile płacą skoro piszesz że za darmo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x