Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Universal Agent Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Deslicht - 2010-01-21 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Jak się chce, to można zarobić. Kadra przyjazna, widać, że im zależy, chociaż są pewne niedociągnięcia, no ale sami się ciągle uczą.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2011-08-23 11:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma OK, zasady wynagrodzeń są klarowne, wystarczy zapoznać się z ustaleniami na początku. Jest nacisk na sprzedaż, ale przecież na tym ta praca polega. Grafik jest elastyczny, a ludzie naprawdę w porządku. Rotacja była ostatnio duża, jak to w wakacje. Ale nie zdazyło się chyba, żeby zwolniono kogoś bez powodu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 13:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wymagają w tej firmie zaświadczenie o niekaralności do podpisania umowy? Chodzi mi konkretnie oddział w Krakowie.
zdjecie uzytkownika
saba - 2012-05-04 18:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiecuja uczciwosc, dobre pieniadze, wspaniala atmosferę

natomiast w rzeczywiscosci jest odwrotnie. nigdzie nie ma tak niskiej stawki godzinowej jak w tym callcenter, poza tym za byle co mozna stracic polowe tej stawki
zdjecie uzytkownika
joanna - 2012-06-09 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka, szczerze: nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
nowicjuszka - 2012-06-12 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie natomiast się bardzo podoba, pracuję tu od niedawna, ale jestem zadowolona. Faktycznie podstawa godzinowa nie jest jakaś strasznie wysoka, ale wiadomo, że wszystko tutaj rozbija się o prowizję. Uważam, że decydując się na pracę w takim miejscu, trzeba liczyć się z tym, że to najważniejsza część wypłaty. Firmę oceniam na 5+ :)
zdjecie uzytkownika
jedynywswoimrodzaju - 2012-07-05 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano!
wlasnie umowilem sie jutro na 10.30 na rozmowe i mam pare pytan do Was. jak z zarobkami, podkresle, ze bardzo zalezy mi na wyplacie na dzien, czyli po skonczonej pracy, jest tu taka mozliwosc?
prosze o odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
tytytyry - 2012-07-09 10:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplaty sa raz na miesiac, zazwyczaj przed pierwszym. okres rozliczeniowy: od 20 do 20 kazdego miesiaca.
zdjecie uzytkownika
sell - 2012-07-25 20:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie szukaja ludzi ktorzy beda pracowac za darmo, bazy fatalne a jak nie masz przynajmniej 2 na godzine idziesz na baze szkoleniowa i nie placa ci ani za godziny ani prowizji
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-23 15:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sell co dokładnie masz na myśli pisząc "Obecnie szukaja ludzi ktorzy beda pracowac za darmo"? Bardzo proszę o pomoc ponieważ zaprosili mnie na rozmowę do tej firmy. Ile płacą skoro piszesz że za darmo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x