Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanitec-Koło

Pracowałeś w firmie Sanitec-Koło i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, powiedzcie mi w takim razie kto jeszcze pracuje w firmie, o której jest tak wiele złych opinii..?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 15:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten [usunięte przez moderatora] brygadzista z odlewni form
zdjecie uzytkownika
map - 2013-09-18 16:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś chce pracować to i zarobić może. Nie ma kokosów, ale pensja też głodowa nie jest. Jak porównuje z kolesiami z innych firm to nie narzekam. Przynajmniej zus-y mam zapłacone, jestem ubezpieczony i talony na święta są.
A tutaj to chyba sami frustracji piszą. Jak się nie podoba to możecie szukać pracy gdzieś indziej. Przez takich frustratów atmosfera w robocie się psuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 18:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli MAP, z tego co piszesz rozumiem, że jest umowa o pracę? na jaki okres? czy po przepracowanych latach zwiększa się wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2013-12-10 23:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hadlowiec - 2011-05-15 13:39:57]:
Żywcem skopiowane ze strony:(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2014-01-03 14:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o wpisy na temat śmiesznej rekrutacji w wawie z firmy koło z grudnia 2013 roku.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-01-04 22:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnienie na 7/8 etatu śmiech na sali i ma być dobrze jak pracodawcy sami sobie pod górke robią
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-21 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7/8 etatu wcale nie brzmi jakos kiepsko, jesli zarabiacie tyle, co za pełen etat, a pracujecie po 7 godzin dziennie to chyba sanitec nie jest taki zły.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-06-09 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszy jest brygadzista na pakowni.Tyle lat we firmie a na prostych asortymentach się"inż logistyki"nie zna.Poobstawiał się przydupasami i udaje że coś "umi".Było siedmiu liderów to polikwidowali,bo oszczędności.Teraz jest ośmiu "brygadzistów"co c..ja potrafią.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-19 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na pakowni sanitec atmosfera jest jakas nieciekawa, czy o co chodzi? W ogóle zatrudniaja co jakis czas nowe osoby?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-21 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma co się bać kapusiów, jesli pracuje sie uczciwie, czy nie mam racji? Może jednak sa pracownicy, który maja dobre kontakty z szefem i wcale nie donoszą itp.?
zdjecie uzytkownika
nitk - 2014-07-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli zakładem we wloclawku bedzie rzadził ( usunięte przez administratora )o nic dobrego nie wyniknie z tego zakładu juz kilku mistrzów sie zwolnilo ..............
zdjecie uzytkownika
woopi - 2014-07-29 09:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nitk - 2014-07-28 14:54:11]:
święta prawda, s k i b a miota się, próbuje coś robić dla samego pokazania się, że "coś robi" a tak naprawdę mydli tylko dyrektorowi oczy. większość jego decyzji woła o pomstę do nieba i tylko czeka żeby któryś z jego kapusiów "uprzejmie doniósł"- banda wazeliniarzy. dziwicie się, że mistrzowie odchodzą?
M a c i e j a pracował po kilkanaście godzin na dobę, facet w ciągu pół roku zmienił się nie do poznania, palił po kilkadziesiąt fajek dziennie- kłębek nerwów. nawet będąc na urlopie nie miał spokoju, wieczne telefony i zawracanie głowy. s k i b a nie szanuje ludzi, zachowuje się jak......, jak zachowywać się nie powinien. jeżdżą na szkolenia, a potem...... szkolenia jedno, a "fidel" drugie- to despota i dwulicowa g n i d a, dziwię się dyrektorowi że tego nie widzi, albo jest tak leniwy, albo ślepy. pozdrowienia wyrokowcy...
zdjecie uzytkownika
bomber - 2014-08-19 08:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważcie, że odkąd ten despota został "szefem"(s k i b a), to wszystko zaczęło się sypać. poprzedni szef- biesiada, nigdy w ten sposób nie postępował i miał posłuch i szacunek. z pewnymi przymiotami trzeba się urodzić, a na szacunek sobie zapracować, a nie wymóc na podwładnych. panie jarku, może czas przejrzeć na oczy...........
zdjecie uzytkownika
zombi - 2014-08-20 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
heh, porobili gnidy brygadzistami. wzięli takich co nie mają o robocie pojęcia, tylko dobrze wazelinują. kaczy łazi i ściemnia. ma robić pół dniówki, pracuje fizycznie tak naprawdę niewiele. niewiele można z nim załatwić. skwarek to samo. największy ruch sie robi jak dostana cynk, że skiba żeruje, albo ma być jakaś panika. biegają, krzyczą, ściemniaja, łapią się za co się da i "pozorują pracę". ot cała tajemnica saniteku. skiba zrobił z tego zakładu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bolec - 2014-08-20 11:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolarz - 2014-01-03 14:24:36]:
ja byłem na rekrutacji we włocławku na stanowisko robotnicze. wiecie o co pytają??? dlaczego chciałbym tam podjąć pracę...., no ( usunięte przez administratora )z nudów. ile chciałbym zarabiać.... (wiem ile tam mniej więcej płacą- powiedziałem, że 2500 zł powiedziałem trochę więcej, bo jak na innych rekrutacjach mówiłem, że tak ok. 1600 netto, to mówili że mam niskie aspiracje), no i tutaj mnie też nie wzieli, bo mam zbyt wysokie wymagania. gadałem z kolesiem, nie ma co żałować,ponoć kadra to( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-03 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanitec KOŁO jest liderem w branży wyposażenia łazienek w Europie środkowo-wschodniej. Obecnie poszukują pracownika magazynowego do Ozorkowa. Wymagania nie są wielkie, wykształcenie zasadnicze zawodowe (preferowane średnie), uprawnienia kierowcy wózka widłowego + minimum roczny staż pracy jako operator wózka widłowego, umiejętność obsługi komputera, szczególnie programu Excel, rzetelność i dokładność, czy samodzielność i sprawność w działaniu.
zdjecie uzytkownika
norma - 2014-11-29 00:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda assesment center na stanowisko przedstawiciela regionalnego?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-02-11 11:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiscie nie polecam sam tam pracowałem jednym słowem wyzysk człowieka z brygadzistów praktycznie wszystkich trzeba by bylo zwolnic wszedzie szukaja jak pracownikom premie zabrac a sami nic nie robia w mistrzówkach sie chowaja albo na warsztatach. Praktycznie niema działu na którym byłby dobry brygadzista. Nie mówiąc o ( S K I B I E i B I E S I A D Z I E) gosc jak ma sie wypowiedziec na jakies pytanie to probuje najpierw zastraszyc a jak sie nie uda to drapie sie po brodzie i wymysla cos zeby tylko spławić ludzi. Związki zawodowe takze nie polecam zachecaja próbuja przyciągnąć ludzi jak się idzie w sprawie pomocy to odpowiedz jest jedna: No niestety my nic nie możemy już teraz pomoc gdybyś do nas przyszła/przyszedł wszcześniej to może wtedy.
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-02-15 11:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy na działach CE i MAP. kiedyś było kijowo, a ostatnio się pogorszyło. odkąd szrek został kierolem, odwala mu strasznie. w mistrzówce zasłonił się plakatem lorda wadera, żeby ludzie nie widzieli jak całe dnie siedzi na necie. a przecież "ciężko"pracuje łysa tępa pała.
zdjecie uzytkownika
rafik - 2015-02-15 12:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kibol - 2015-02-15 11:51:55]:
na ce słyszałem wiele na temat brygadzistów. łysy broni ich, a oni jak szczury siedzą cały czas i kawkują w mistrzówce. rzeczywisty czas ich pracy na 8 godz, to max półtorej godziny. trzy śniadania po półtorej godziny i notoryczny brak czasu na cokolwiek. stachu nadpobudliwy, wiecznie na wszystko wkurzony, wszystkich by lał, zapatrzony w siebie narcyz. ten z lubrańca to taki jak chorągiewka...., a jasina chce dorównać we wszystkim stachowi i kwaskowi. "elita"poubierała się w jednakowe dresiki, pokupowali sobie jednakowe obrączki- pewnie żonami się wymieniają.
zdjecie uzytkownika
barta - 2015-02-28 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzista... no właśnie, ja chciałbym nim być, bardzo, bo wiadomo, że taki zarabia chyba całkkiem nieźle. Niby papiery i jakieś tam doświadczenia mam, ale żeby gdzieś do pracy na takie bardziej stałe zatrudnienie się dostać to już cieżko... czy moze przypadkiem teraz do sanitec-koło szukają kogoś na dłuższy okres co?
zdjecie uzytkownika
meta - 2015-03-11 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barta - 2015-02-28 23:05:04]:
stasiak to pajac, nie rusza głową tylko pięścią. kapuje wszystko łysemu, żeby mieć spokój. niby koło, taka firma, a trzymają takich popaprańców!!!!
łysy, fakt, chowa się za plakatem, a skibi potrzebuje takich co przytakująi palectrzymają prosto.
zdjecie uzytkownika
fikuśny - 2015-03-16 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meta - 2015-03-11 20:22:31]:
gratuluję bardzo zgrabnego języka i poruszania jakże ważnych spraw na forum. Widząc co tutaj wypisujesz wydaje mi się , że jedną z takich osób , których powinni się stąd pozbyć @meta jesteś Ty sam. Myślę , że nie dzięki takim pracownikom Koło jest tak uznaną marką w Polsce jak ją wszyscy wokół znają.
zdjecie uzytkownika
volker - 2015-03-19 20:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikuśny - 2015-03-16 23:20:26]:
albo jesteś stołkowym matołem,na dodatek ślepym nierobem, albo nie znasz tematu. jeśli tam pracowałeś,ew. pracujesz i nie widzisz tego....,to jesteś naprawdę gó..zik wart. jeśli jesteś ich przełożonym, to jeszcze gorzej. kolo,kolo, kolo... wyświechtany przez takich jak ty i tamci slogan, nie wart ani uwagi, ani polecenia. nawet nie wiesz co piszesz. taki bubel tam się produkuje, że ŻŻAALL, W DODATKU okupiony ciężką, katorżniczą pracą ludzi upominanych wiecznie i karanych z byle powodu!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2015-03-20 19:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem.Nikt z"góry"nie interesuje się tym co się dzieje na produkcji?A w szczególności na sortowni gotowej i pakowni?Przecież tutaj nikt nad niczym nie panuje.Inż.Logistyki jest jak dziecko we mgle,a reszta brygadzistów nygusów biega za nim jak psiaki.
zdjecie uzytkownika
CORBA - 2015-03-21 01:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedys ludzie te co tu pracowali leczyli sie u ortopedy a tera u psychiatry
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2015-03-31 06:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz to z własnego doświadczenia, bo jakoś nie widzę tego, aby cały zespół z przeszłością tak wymiękł. Przecież były i jednostki słabsze i mocniejsze. Dzięki nim może uda się ustalić obecne warunki, dla których pan się zgłasza
zdjecie uzytkownika
balooooo - 2015-04-08 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kryt - 2015-03-31 06:13:19]:
gościu, co ty ćpiesz? przeczytaj to co napisałeś i odpisz ze zrozumieniem dla innych o co ci chodzi....?
zdjecie uzytkownika
jupik - 2015-05-31 18:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić pracę w Sanitec-Koło. Firma rzeczywiście jest liderem w swojej branży na rynku co zauważyć można po większości łazienek z których zdarza nam się przecież korzystac. Szukają obecnie kontrolera jakości do firmy. Słyszałem że chętnie zatrudnią osoby na ostatnim roku studiów
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-06-02 09:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brygadziści na SWG nie dopełniają swoich obowiązków,a ludziom zabierają premie.Siedzą w klimatyzowanych pomieszczeniach i rozmawiają o autach,mechanikach z wybranymi przez siebie przydupasami.Jednych ludzi chce się zaorać a innych się faworyzuje.Nic nie robią,tylko donoszą o głupotach.Ale kadra brygadzistowska takich lubi.Donoś to nie będziesz pracować tylko sobie pochodzisz,pościemniasz.Trzech brygadzistów,trzech (usunięte przez administratora)a robota w lesie.Że kadra to akceptuje to się dziwię.A może o tym nic nie wiedzą?
zdjecie uzytkownika
Huskyj - 2015-07-05 17:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema. Dzwonili do mnie w sprawie pracy na odlewni, zaproponowali 2000-2500 netto. Warto się tam pakować, jak wyglądają zmiany pracy, jak wyglądają umowy, na ile dają?
zdjecie uzytkownika
doradca - 2015-07-13 18:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Huskyj jak dla mnie to powinieneś się zgodzić na te warunki, gdyż firma Sanitec Koło oferuje naprawdę dobre warunki pracy z miłą atmosferą i klimatem, a dodatkowo wynagrodzenie powyżej 2tysięcy powinno zadowalać. Co do otwartych rekrutacji w internecie to z tego co przeglądałem to nie ma ofert pracy na tą chwilę
zdjecie uzytkownika
pedro - 2015-08-28 13:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera? śmiech na sali. na map w lipcu przed wypłatą ukarali 26 osób naganą. gdzie tkwi problem? chyba z kadrą zarządzającą coś nie tak. ludzie, aą tyle osób zaczęło robić coś nie tak? proponuję, by geberit, który jest teraz właścicielem sanitec"u przyjrzał się bliżej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
fikuśny - 2015-08-30 03:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pedro - 2015-08-28 13:14:11]:
W ostatnim czasie bardzo często zdarzało mi się zmieniać firmy. Na szczęście ostatnio trafiłem tutaj i nie muszę już dłużej myśleć o kolejnej przeprowadzce. Wreszcie jakaś stabilizacja. Po za ty Koło jest najlepszą moim zdaniem i zdecydowanie najbardziej znaną przy okazji w branży sanitarnej. Warto.
zdjecie uzytkownika
masa - 2015-08-30 09:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie znasz inne firmy sanitarne poza tym bałaganem , o którym piszesz?
zdjecie uzytkownika
skibka - 2015-08-30 11:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko: dlaczego po przejęciu przez geberita przestaliśmy w ogóle pracować w soboty?
po firmie chodzą słuchy, że ci z góry przestali kraść na potęgę. Wie ktoś coś o tym? piszcie, może geberit się zainteresuje i polecą głowyyyy.....
tyraliśmy prawie wszystkie soboty, a teraz już nie- chodzi mi o produkcję oczywiście. pozdrawiam wszystkich niewolników saniteku.
zdjecie uzytkownika
Dok - 2015-09-29 12:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem.. Ludzie, skoro coś się w firmie zmieniło i macie teraz weekendy wolne, to chyba powinniście się cieszyć. @skibka rozumiem, że jesteś niezadowolony/niezadowolona z tego, że masz wolne soboty. Tak przynajmniej wnioskuję z Twojego komentarza. Trochę dziwne podejście jak dla mnie, bez urazy :)
zdjecie uzytkownika
skibka - 2015-10-05 11:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie o to chodziło Dok, oczywiście dobrze że nie pracujemy w soboty, ale dlaczego dopiero po zmianie właściciela???? sens jest inny, prawda?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-29 18:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastnawiam się jak tam praca wygląda u nich, bo dawno nie było od Was odzewu, a ja teraz szukam pracy właśnie. No i dajcie znać jak wyglądają zarobki bo wiem, ze jako Kierownik Promocji i Reklamy mozna zarobić i po 20 zł za godzine, ale nie wiem czt to na sto procent jest prawda, ktoś to potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
revolt - 2015-10-30 09:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czerwony książę wraca na stałe z ukraińskich wojaży erotycznych. swoją drogą ciekawe, czy pani dorotka słyszała o jego podbojach miłosnych.... czego po nim się spodziewać- nie szanuje pracowników, to i własnej kobiety również nie będzie szanował.
przypadkiem tu trafiłem, ale sporo ciekawych i prawdziwych spraw jest opisanych. warto by dyrektorowi linka podesłać...., albo komuś z geberita, to szybciej porządki zrobią z pseudo pracusiami typu shrek, jasina, stasiak, szczoszek z mapów i paru innych.
zdjecie uzytkownika
Onto - 2015-12-04 14:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @Huskyj i dostałeś tą pracę? Bo za takie pieniądze to ja bym normalnie poszedł i nawet nie wybrzydzał, zwłaszcza że sporo mają w ogóle ofert, nawet na moje wykształcenie
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-12-31 13:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Kiedyś była to normalna firma ,która tworzyli młodzi ludzie na początku swojej kariery.Wielu z nich z czasem stało się fachowcami,potem awanse ,które nie jednym poprzewracały w głowie .Jedni ciągle robią wykresy na markecie rybnym,drudzy uważają że wszystko wiedza ,a jak ktoś nie podziela ich zdania to nagana i więcej głosu nie zabierze.Szkoda że pomija się ludzi którzy naprawdę mają wiedzę .Ciężko przełamać linie między pseudo fachowcami a tymi którzy naprawdę swoim doświadczeniem często podnosili dobry procent.Powszechna opinia że jak będą ludzie się bać to można na nich wszystko zgonić w razie niepowodzenia.
zdjecie uzytkownika
elak - 2015-12-31 16:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej jakby każdy mogl przekonac sie jak jest, opinie sa neutralne wiec podejrzewam, ze zle z pewnoscia nie jest, a wiadomo, ze z przyzyczajenia to na kazda prace sie narzeka
zdjecie uzytkownika
ergtyhuj - 2016-01-02 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elak wiadomo e kazdy ma jakies swoje zdanie i swoja opinie, ale teraz mozna samemu sprobowac i sie przekonac bo maja oferte na stanowsiko pracownika magazynowego
zdjecie uzytkownika
fggffg - 2016-01-04 22:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, o rany jak szybko te oferty pracy od nich zniknley..a szkoda i nie zdazylem sie do nich załapac na staowsio specjalsity do spraw kontroli jakosci..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: śmiech na sali, na stanowisko robotnicze rekrutacja jak na dyrektora. ta co rekrutuje we włocławku ślini sie na co przystojniejszego faceta. jak powiedziałem ile chce zarabiać, to mnie odrzuciła. po co te wszystkie bzdurne pytania.....
Pytania: ile chce zarabiać? skad wiem o pracy? dlaczego chce tam pracować.....? ci co układali te pytania powinni się leczyć...........
zdjecie uzytkownika
prod - 2016-01-09 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w kole? dla desperatow przynajmniej na lr. wynagrodzenie 2tys+? jak masz wszystkie nocki i sporo dni roboczych. ktos ze slabszym kregoslupem popracuje max 5 lat. a atmosfera? od czasu szału z geberitem jest porazka. kazdy szuka jak by tu kogos ukarac. ludzi pozwalniali bo za duzo a za miesiac znowu zaczna przyjmowac. socjal ok ale reszta bez komentarza. dobrze ze juz tam nie pracuje bo przez brygadzistow i tych 'mistrzow' bym niedlugo musial psychiatre oplacac
zdjecie uzytkownika
ofial - 2016-01-10 02:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty pracy w tej firmie pojawiają się systematycznie, no ale jednak w różnych miastach, ostatnio sporo było w Ozorkowie, ale i tutaj skończyły się stanowiska do objęcia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert