Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o sanitec Koło sp.zo.o

Pracowałeś w firmie sanitec Koło sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie ile można zarobic na produkcji w Koło Sp.zo.o. ?ile trwa zmiana ?Czy pracuje się też na noce?
zdjecie uzytkownika
gfg - 2013-07-06 10:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwanascie godzin 2100
zdjecie uzytkownika
do gfg - 2013-07-06 10:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 godzin codziennie poniedziałek - piątek 8 - 20?? czy są też nocne zmiany? a jak atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
ffff - 2013-07-12 17:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 5 do 5 jak masz zwroty
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-07-14 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpinam się do przedmówcy: jaka atmosfera towarzyszy pracy? Stoi kat nad głową? czy człowiek w spokoju ducha może pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-17 08:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik produkcji jest tutaj nikim, warunki pracy żałosne.
zdjecie uzytkownika
nikt ważny... - 2013-07-23 15:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to prawda, praca tutaj to porażka, mistrz na odlewni map, to porażka do sześcianu, najlepsze jest to że jego prawa reka jest tępy jak końcówka........... kija bejsbolowego. pan [usunięte przez moderatora](prawa ręka) jest kims, kto nie powinien piastować nawet funkcji dziadka klozetowego bo to byłoby dla niego za trudne. nie można z nim nic załatwić, bo o niczym pojęcia zielonego nie ma, tak musi być i basta. ciekawostka- murem stoi za nim jego mentor i powiernik, który złego słowa nie da powiedzieć na pana [usunięte przez moderatora], to mistrz- pan [usunięte przez moderatora]. lipa nie polecam. banda niekompetentnych baranów (choć nie wszyscy). praca dla galernikow, dziwne że nikt nie poszed z tym gdzies wyżej. tacy byli kiedyś kapo w obozach u niemców. bez szemrania i sprzeciwu i najlepiej na kolanach. heh podobno tego mistrza kiedys wywalili z armi, bo był gorszy od trepa- to dużo wyjaśnia nie panie grzegorzuuuuu....???? wes sie ogarnij i pozwól żyć innym i postaf do pionu swojego [usunięte przez moderatora]..... nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
brytan - 2013-07-23 15:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj stary, wiem o kim piszesz. jak sie gruby dowie, to cie słowo niecenzuralne z roboty..... hahahhaha sama prawda pozdrawiam galerników.... aaaaaa co sadzicie o poprzednim mistrzu?
zdjecie uzytkownika
frrrrrrr - 2013-07-23 15:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hętnie bym stamtąd odleciał- atmosfera.... szkoda słow... pan sławek K.- bezcenne- tępy głupol. tyle lat tu robi i nic nie potrafi... fuj
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, powiedzcie mi w takim razie kto jeszcze pracuje w firmie, o której jest tak wiele złych opinii..?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 15:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten [usunięte przez moderatora] brygadzista z odlewni form
zdjecie uzytkownika
map - 2013-09-18 16:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś chce pracować to i zarobić może. Nie ma kokosów, ale pensja też głodowa nie jest. Jak porównuje z kolesiami z innych firm to nie narzekam. Przynajmniej zus-y mam zapłacone, jestem ubezpieczony i talony na święta są.
A tutaj to chyba sami frustracji piszą. Jak się nie podoba to możecie szukać pracy gdzieś indziej. Przez takich frustratów atmosfera w robocie się psuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 18:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli MAP, z tego co piszesz rozumiem, że jest umowa o pracę? na jaki okres? czy po przepracowanych latach zwiększa się wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2013-12-10 23:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hadlowiec - 2011-05-15 13:39:57]:
Żywcem skopiowane ze strony:(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2014-01-03 14:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o wpisy na temat śmiesznej rekrutacji w wawie z firmy koło z grudnia 2013 roku.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-01-04 22:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnienie na 7/8 etatu śmiech na sali i ma być dobrze jak pracodawcy sami sobie pod górke robią
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-21 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7/8 etatu wcale nie brzmi jakos kiepsko, jesli zarabiacie tyle, co za pełen etat, a pracujecie po 7 godzin dziennie to chyba sanitec nie jest taki zły.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-06-09 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszy jest brygadzista na pakowni.Tyle lat we firmie a na prostych asortymentach się"inż logistyki"nie zna.Poobstawiał się przydupasami i udaje że coś "umi".Było siedmiu liderów to polikwidowali,bo oszczędności.Teraz jest ośmiu "brygadzistów"co c..ja potrafią.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-19 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na pakowni sanitec atmosfera jest jakas nieciekawa, czy o co chodzi? W ogóle zatrudniaja co jakis czas nowe osoby?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-21 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma co się bać kapusiów, jesli pracuje sie uczciwie, czy nie mam racji? Może jednak sa pracownicy, który maja dobre kontakty z szefem i wcale nie donoszą itp.?
zdjecie uzytkownika
nitk - 2014-07-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli zakładem we wloclawku bedzie rzadził ( usunięte przez administratora )o nic dobrego nie wyniknie z tego zakładu juz kilku mistrzów sie zwolnilo ..............
zdjecie uzytkownika
woopi - 2014-07-29 09:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nitk - 2014-07-28 14:54:11]:
święta prawda, s k i b a miota się, próbuje coś robić dla samego pokazania się, że "coś robi" a tak naprawdę mydli tylko dyrektorowi oczy. większość jego decyzji woła o pomstę do nieba i tylko czeka żeby któryś z jego kapusiów "uprzejmie doniósł"- banda wazeliniarzy. dziwicie się, że mistrzowie odchodzą?
M a c i e j a pracował po kilkanaście godzin na dobę, facet w ciągu pół roku zmienił się nie do poznania, palił po kilkadziesiąt fajek dziennie- kłębek nerwów. nawet będąc na urlopie nie miał spokoju, wieczne telefony i zawracanie głowy. s k i b a nie szanuje ludzi, zachowuje się jak......, jak zachowywać się nie powinien. jeżdżą na szkolenia, a potem...... szkolenia jedno, a "fidel" drugie- to despota i dwulicowa g n i d a, dziwię się dyrektorowi że tego nie widzi, albo jest tak leniwy, albo ślepy. pozdrowienia wyrokowcy...
zdjecie uzytkownika
bomber - 2014-08-19 08:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważcie, że odkąd ten despota został "szefem"(s k i b a), to wszystko zaczęło się sypać. poprzedni szef- biesiada, nigdy w ten sposób nie postępował i miał posłuch i szacunek. z pewnymi przymiotami trzeba się urodzić, a na szacunek sobie zapracować, a nie wymóc na podwładnych. panie jarku, może czas przejrzeć na oczy...........
zdjecie uzytkownika
zombi - 2014-08-20 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh, porobili gnidy brygadzistami. wzięli takich co nie mają o robocie pojęcia, tylko dobrze wazelinują. kaczy łazi i ściemnia. ma robić pół dniówki, pracuje fizycznie tak naprawdę niewiele. niewiele można z nim załatwić. skwarek to samo. największy ruch sie robi jak dostana cynk, że skiba żeruje, albo ma być jakaś panika. biegają, krzyczą, ściemniaja, łapią się za co się da i "pozorują pracę". ot cała tajemnica saniteku. skiba zrobił z tego zakładu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bolec - 2014-08-20 11:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolarz - 2014-01-03 14:24:36]:
ja byłem na rekrutacji we włocławku na stanowisko robotnicze. wiecie o co pytają??? dlaczego chciałbym tam podjąć pracę...., no ( usunięte przez administratora )z nudów. ile chciałbym zarabiać.... (wiem ile tam mniej więcej płacą- powiedziałem, że 2500 zł powiedziałem trochę więcej, bo jak na innych rekrutacjach mówiłem, że tak ok. 1600 netto, to mówili że mam niskie aspiracje), no i tutaj mnie też nie wzieli, bo mam zbyt wysokie wymagania. gadałem z kolesiem, nie ma co żałować,ponoć kadra to( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sanitec Koło sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski