brak logo

Sanitec-Koło

Koło

Opinie o Sanitec-Koło

romek 2015-10-29 18:22:50
zastnawiam się jak tam praca wygląda u nich, bo dawno nie było od Was odzewu, a ja teraz szukam pracy właśnie. No i dajcie znać jak wyglądają zarobki bo wiem, ze jako Kierownik Promocji i Reklamy mozna zarobić i po 20 zł za godzine, ale nie wiem czt to na sto procent jest prawda, ktoś to potwierdzi?
revolt 2015-10-30 09:11:57
czerwony książę wraca na stałe z ukraińskich wojaży erotycznych. swoją drogą ciekawe, czy pani dorotka słyszała o jego podbojach miłosnych.... czego po nim się spodziewać- nie szanuje pracowników, to i własnej kobiety również nie będzie szanował.
przypadkiem tu trafiłem, ale sporo ciekawych i prawdziwych spraw jest opisanych. warto by dyrektorowi linka podesłać...., albo komuś z geberita, to szybciej porządki zrobią z pseudo pracusiami typu shrek, jasina, stasiak, szczoszek z mapów i paru innych.
6
Onto 2015-12-04 14:42:41
Hej @Huskyj i dostałeś tą pracę? Bo za takie pieniądze to ja bym normalnie poszedł i nawet nie wybrzydzał, zwłaszcza że sporo mają w ogóle ofert, nawet na moje wykształcenie
1
JA 2015-12-31 13:06:18
Hej.Kiedyś była to normalna firma ,która tworzyli młodzi ludzie na początku swojej kariery.Wielu z nich z czasem stało się fachowcami,potem awanse ,które nie jednym poprzewracały w głowie .Jedni ciągle robią wykresy na markecie rybnym,drudzy uważają że wszystko wiedza ,a jak ktoś nie podziela ich zdania to nagana i więcej głosu nie zabierze.Szkoda że pomija się ludzi którzy naprawdę mają wiedzę .Ciężko przełamać linie między pseudo fachowcami a tymi którzy naprawdę swoim doświadczeniem często podnosili dobry procent.Powszechna opinia że jak będą ludzie się bać to można na nich wszystko zgonić w razie niepowodzenia.
elak 2015-12-31 16:10:39
najlepiej jakby każdy mogl przekonac sie jak jest, opinie sa neutralne wiec podejrzewam, ze zle z pewnoscia nie jest, a wiadomo, ze z przyzyczajenia to na kazda prace sie narzeka
ergtyhuj 2016-01-02 19:42:50
@elak wiadomo e kazdy ma jakies swoje zdanie i swoja opinie, ale teraz mozna samemu sprobowac i sie przekonac bo maja oferte na stanowsiko pracownika magazynowego
fggffg 2016-01-04 22:47:39
hej, o rany jak szybko te oferty pracy od nich zniknley..a szkoda i nie zdazylem sie do nich załapac na staowsio specjalsity do spraw kontroli jakosci..
prod 2016-01-09 20:53:23
praca w kole? dla desperatow przynajmniej na lr. wynagrodzenie 2tys+? jak masz wszystkie nocki i sporo dni roboczych. ktos ze slabszym kregoslupem popracuje max 5 lat. a atmosfera? od czasu szału z geberitem jest porazka. kazdy szuka jak by tu kogos ukarac. ludzi pozwalniali bo za duzo a za miesiac znowu zaczna przyjmowac. socjal ok ale reszta bez komentarza. dobrze ze juz tam nie pracuje bo przez brygadzistow i tych 'mistrzow' bym niedlugo musial psychiatre oplacac
1
ofial 2016-01-10 02:36:56
Oferty pracy w tej firmie pojawiają się systematycznie, no ale jednak w różnych miastach, ostatnio sporo było w Ozorkowie, ale i tutaj skończyły się stanowiska do objęcia.
Byly pracownik 2016-04-08 09:08:09
Nie dajcie się nabrać na tą miłą atmosferę 90% ludzi to zwykle kable brygadzisci dobrze traktują tylko tych którzy się nie odzywają reszta za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolejny Dyrektor Biesiada samo nazwisko mówi za siebie więcej sielanki niż roboty a winni wszystkiemu pracownicy człowiek pomyłka największa gdybym mógł to bym mu to teraz w ryj powiedział albo naplul dużo by tu mówić o brygadzistach z map ffc i innych
1
jhjhjhj 2016-04-08 22:42:48
jak atmosfera nie jest dobra @Były pracownik to neidobrze :/ Teraz widze że szukają na pracownika produkcyjnego. oczekują wykształcenie zasadnicze zawodowe (preferowane średnie techniczne) oraz doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy.
pituuu 2016-04-10 13:45:38
poszukują silnych i głupich, nie skiba?
4
były 2016-04-25 11:56:59
Udało mi się wyrwać z tego bagna przed "super zmianami".Trochę tam pracowałem,więc co jakiś czas będę wstawiać ciekawe komentarze,a jest co pisać.Pozdrawiam brygadzistów pak i swg.
1
ja 2016-05-09 22:26:53
Witam
Dawno nie zaglądałem ale za dużo się nie zmieniło.Czyli ci co nic nie wiedza dalej nic nie wiedzą ,a ci co wiedzą spadają.Szkoda że nikt tego nie widzi, dalej żądzą wykresy i mydlenie oczu. Szkoda bo są ludzie którzy zaczynali od podstaw,nabierali wiedzy i szacunku u załogi .Pamiętamy czasy jak przyjechał kierownik J dawno temu i też mało wiedział, z czasem nauczył się wykresów i tak zostało. Ludzie którzy się znali na robocie i nie bali się ryzykować spadli i teraz ci od wykresów spijają śmietankę.Nic nie zastąpi szacunku załogi,jeżeli szef zobaczy że ludzie się starają ,a ludzie zobaczą że szef jest za nimi to będą go też szanować.Są jeszcze tacy ludzie w zakładzie,ale Ci od wykresów nie potrafią od nich się uczyć. Jak kiedyś się nauczą to może zasłużą na szacunek ,ale na razie niech patrzą w słupki i metodą prób i błędów niech Panu dyrektorowi wciskają kit na wspólnych imprezach. Zabawne jest to że my pisać będziemy o nich co dzień na forach internetowych ,a oni będą przeklinać tylko raz w miesiącu bo za mało dostali kasy za głupoty.
maniak 2016-05-10 17:54:27
a oni teraz się po prostu Koło przyadkiem nie nazywają? tak przynajmniej mi się wydaję jak odwiedziłem ich stronę internetową. ale poza tym warto się zatrudnić bo marka dobrzen znana a to się przyda na przyszłość
nico16 2016-05-16 10:44:25
Witam z tego co slysze od znajomych w sanitec koło:brygadzisci maja swoich pupilkow to traktuja ich ok.a reszta pomiataja i nie doceniaja pupilki czekaja za lepszym towarem procentowo i jest ok a reszta zasuwa jak woly i jeszcze jest zle dopisuja braki komu popadnie zeby tylko na premie malo ludzi sie zlapalo DYREKCJA POWINNA DOBRZE SIE PRZYJZEC BRYGADZISTA BO LUDZIE PRACUJA TAM OK ZMIANA Z ZEWNATRZ BRYGADZISTOW BYLA BY NAJLEPSZA
1
nico16 2016-05-16 16:32:35
tak ja rozomie zgadzam sie z toba ale z zewnatrz chodzilo mi o ludzi ktorzy sie znaja na tym fachu ale sa z innego srodowiska a nie tu polowa brygadzistow to pewnie tych prac co tam w sanitecu robia zwykli pracownicy to by nie umiala i by nie wytrzymali fizycznie
1
WYGA 2016-05-18 09:40:52
Witam wszystkich slysze ciekawe opinie na temat sanitec koło bylem kiedys pracownikiem i z tego co slysze to nic sie nie zmienilo na lepsze jeszcze gorzej sie dzieje Zmiana brygadzistow by sie przydala i tez niech robia po 4godz na swoich dzialach a nie tylko z kata w kat sie kreca i przyczepiaja sie do pracownikow o byle co dajcie porzadny sprzet to brakow nie bedzie a nadal tak wpisoja braki na jedna osobe?- bo jak sie na kogos brygadzista uwezmie to tak robia wiec biedny robotnik na premie nie ma szans tylko 2gora 3pupilkow zawsze sie lapalo Piszcie jest tak dalej czy sie zmienilo!!?
zoro 2016-05-18 13:52:23
znasz kwaska? ten jak robił na linii, to dopiero były wałki. on"niby"sortował, szkliwierz "niby"szkliwił- kwit mieli i pół dnia łaził i cały czas brakowało na piecu. zauważ, że krzyczał do momentu kiedy został brygadzistą, potem r y j zamknął. tak dyrekcja "pozyskała" brygadzistę. naiwna żona przesyła w nocy harującemu mężowi przez radio uściski, a on z laską po mieście się woził....hahaha
2
walter 2016-05-19 13:39:44
Kolego, tam jest więcej takich. Kiedyś "elita" z umywalek wybrała się na "szkolenie" do Ciechocinka, tak powiedzieli w domach. chlanie i "panienki", łącznie ze s h r e k i e m. fajno nie?
1
111 2016-05-22 19:16:12
Cześć.Byłem światkiem takiej sytuacji:Jeden pracownik wyzywał drugiego pracownika od chwastów i tym podobnych.Ok kłótnia między pracownikami.Tyle tylko że to było przy udziale i za przyzwoleniem brygadzisty.Gdyby to mnie dotyczyło,to sprawa miała by finał w sądzie.Obaj panowie mieli by problemy.O co chodzi w tym zakładzie?
1
stary 2016-05-24 19:27:04
A jak tam kolega Tomasz?Nadal robi robotę za brygadzistę?Protokóły i tym podobne?
romek 2016-06-19 21:29:34
Promocje zawsze się przydadzą @kopm, ale ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie. Widocznie odpowiadają warunki
121 2016-06-23 21:35:50
A jak sytuacja z nadgodzinami?Można dorobić?
stary 2016-07-04 14:13:50
Taaa.Nadgodziny ,zlecenia i odpracowywanie dni,mogą robić tylko pracownicy z uprzywilejowanego działu.Inni NIE.
1
darek 2016-07-05 11:32:02
Co to znaczy, pracownicy uprzywilejowani? W sumie to lepiej siedziec w domu nic trzepac nadgodziny
stary 2016-07-11 12:21:47
Uprzywilejowani,to tacy którzy maja układy z przełożonym.
darek 2016-07-12 21:13:00
to chyba duzo musi ich byc wnioskuje, a czym sobie trzeba zasluzyc by byc taka osobą? same plusy chyba z tego, co?
stary 2016-07-20 20:50:22
Nie jeden z nas by chciał sobie parę groszy dorobić.Co ciekawe,wybrani robią zlecenia na nie swoich działach,A pracownicy z tych działów nie mogą.Układy z inż.logistyki.
Wonder 2016-07-28 13:33:14
A w jaki sposób sa wybrani Ci co robią te zlecenia
xyz 2016-08-04 16:15:01
Brygadziści powinni być pomieszani na inne działy gdyż w d***ch im się poprzewracało.Chodzą w złotych łańcuchach poobwieszani jak krowy na łąkach.Brygadziści zażywają kąpieli w czasie pracy a pracownik liniowy nie ma czasu zjeść śniadania czy załatwić potrzeby fizjologiczne.Normy są za wysokie i zakład oczekuje ilości i jakości w jednym.
5
kejs 2016-08-04 23:02:53
Wiecie jednak czy wypłata dla pracownika utrzymania ruchu jest terminowa? Nie ukrywam, że dbanie o tak dobre stawki o czasie jest dla mnie bardzo ważne, a to dobry znak na to co się dzieje w firmie. Dzięki
bercik 2016-08-05 07:50:36
łańcuchy, krowy hahahahaha. domyślam się, że masz na myśli dup...owł...az s t a s i a k a ze zlewów!!!???? to tępa dzida i przygłupi pakier piworzłop.... hahaha
2
emuk 2016-08-05 15:11:13
Ciekawi mnie jednak czy niedługo pokażą się u nich jakies oferty pracy, wiecie może? Chętnie bym się załapał, bo dbają o niezłe zarobki pewnie. Dzięki
stary 2016-08-05 19:17:29
Nie wiem.Jak bym wiedział,też bym chodził.
SZUROBOL 2016-08-05 21:54:41
@up
oferty pracy są.... od 3-4 miesięcy? w radiu, w internecie, na wszystkich lokalnych stronach. nikt nie chce przyjsc do tego bagna. zniszcza cie psychicznie i fizycznie. a teraz sie powoli budza z reka w nocniku bo sie kilkudziesieciu ludzi zwolnilo a nikt nie chce przyjsc. niech wiecej obsadzaja stolkami brygadzistow ludzi co w glowie maja pogarde a nie tolerancje i szacunek do robola co tyra 8 godzin w 40+ stopniach celsjusza. najlepiej karabiny im dac, albo chociaz po bacie sluzbowym. przeciez oni sa lepsi, a luzy maja tylko koledzy... NIE POLECAM NIKOMU --B A G N O--!!!
1
kari 2016-08-05 21:59:20
no szkoda tylko że nie publikują tych ofert pracy na swojej stronie internetowej, natomiast fakt że ich się sporo pojawia chociażby w tym roku w różnych lokalizacjach, ostatnią rekrutację w sieci to od nich widziałem chyba w kwietniu na ap accountanta
Ahoj 2016-08-09 14:24:42
No mi się wydaje, że trzeba powiedzieć sobie to dość jasno, że tak ma być jak jest, firma naprawdę sobie radzi, nie ma co mówić dwa razy lub udawać, że nie ma tutaj nic jak jest przecież więc na spokojnie
karl 2016-08-11 09:34:21
kolego, ty coś ćpiesz? przeczytaj swoje wypociny i powiedz o co ci chodzi?
Onto 2016-08-11 13:43:18
Dajcie spokój, chyba wszyscy wiemy, że Sanitec-Kolo to sobie radzi najpiękniej ze wszystkich tu obecnych firm, a na pewno np. z tych w Ozorkowie to jest wiadomo akurat od lat więc na spokojnie chłopie
marta 2016-08-18 15:18:41
a ktoś wie czy jeszcze w tym roku będę rekrutacje na ap accountantów w Łodzi? było w czerwcu ogłoszenie ale przegapiłam
olo 2016-08-22 14:19:25
''Selekcja naturalna''powiodła się w 100%.Ludzie się zwalniają,nie ma kto pracować.A ci co zostali biją się między sobą.Przynajmniej tak jest na SWG.Nasuwają się słowa piosenki Kuby Sienkiewicza-''Aaaa miaało być tak pięknie"Zakładziku.do czego dążysz?
4
kol 2016-08-26 12:04:16
A czy teraz potrzebują do pracy?Na jakie działy,stanowiska?
ahahah 2016-08-26 20:12:57
aktualnie na wiekszosci dzialow sa braki z tego co slyszalem. a stanowisko to na obojetnie jaki dzial trafisz i tak dostaniesz angaż niewolnika :)
1
1234 2016-08-30 15:36:40
Jak sytułacja wygląda na magazynie? też są takie dziwne sytułacje?
ACID 2016-08-30 21:17:15
Pracuj w kole , zrób z siebie niewolnika a potem jak się starasz o prace to mówią nowemu pracodawcy , że się siedziało nic nie robiło , siedziało pół roku .... (tak było w moim przypadku) hahahahaha usiądź na chwile a byś dostał nagane :v
1
elak 2016-09-04 14:06:06
Niektóre sklepy mają taką politykę, że pracownicy nie siadają @AICD nawet się temu nie dziwie godzisz się na to..ale tak ogólnie mówiąc o firmie warto pamiętać, że są tutaj niezłe praktyki wiec nie w każdym dziale jest beznadziejnie
romek 2016-09-09 22:32:12
A wiecie czy będą mieli jakieś oferty pracy? Dzięki
ja 2016-09-23 10:49:04
Witam.Mam pytanie.Czy obecnie potrzebują pracowników na produkcję?Jeśli tak to na jakie działy?
jkghfgd 2016-09-24 13:34:42
@ ja - z tego co widze to teraz niestety nie potzrebują
Zostaw swoją opinię o Sanitec-Koło - Koło
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło