Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanitec-Koło

Pracowałeś w firmie Sanitec-Koło i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
meta - 2015-03-11 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barta - 2015-02-28 23:05:04]:
stasiak to pajac, nie rusza głową tylko pięścią. kapuje wszystko łysemu, żeby mieć spokój. niby koło, taka firma, a trzymają takich popaprańców!!!!
łysy, fakt, chowa się za plakatem, a skibi potrzebuje takich co przytakująi palectrzymają prosto.
zdjecie uzytkownika
fikuśny - 2015-03-16 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meta - 2015-03-11 20:22:31]:
gratuluję bardzo zgrabnego języka i poruszania jakże ważnych spraw na forum. Widząc co tutaj wypisujesz wydaje mi się , że jedną z takich osób , których powinni się stąd pozbyć @meta jesteś Ty sam. Myślę , że nie dzięki takim pracownikom Koło jest tak uznaną marką w Polsce jak ją wszyscy wokół znają.
zdjecie uzytkownika
volker - 2015-03-19 20:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikuśny - 2015-03-16 23:20:26]:
albo jesteś stołkowym matołem,na dodatek ślepym nierobem, albo nie znasz tematu. jeśli tam pracowałeś,ew. pracujesz i nie widzisz tego....,to jesteś naprawdę gó..zik wart. jeśli jesteś ich przełożonym, to jeszcze gorzej. kolo,kolo, kolo... wyświechtany przez takich jak ty i tamci slogan, nie wart ani uwagi, ani polecenia. nawet nie wiesz co piszesz. taki bubel tam się produkuje, że ŻŻAALL, W DODATKU okupiony ciężką, katorżniczą pracą ludzi upominanych wiecznie i karanych z byle powodu!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2015-03-20 19:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem.Nikt z"góry"nie interesuje się tym co się dzieje na produkcji?A w szczególności na sortowni gotowej i pakowni?Przecież tutaj nikt nad niczym nie panuje.Inż.Logistyki jest jak dziecko we mgle,a reszta brygadzistów nygusów biega za nim jak psiaki.
zdjecie uzytkownika
CORBA - 2015-03-21 01:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedys ludzie te co tu pracowali leczyli sie u ortopedy a tera u psychiatry
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2015-03-31 06:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz to z własnego doświadczenia, bo jakoś nie widzę tego, aby cały zespół z przeszłością tak wymiękł. Przecież były i jednostki słabsze i mocniejsze. Dzięki nim może uda się ustalić obecne warunki, dla których pan się zgłasza
zdjecie uzytkownika
balooooo - 2015-04-08 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kryt - 2015-03-31 06:13:19]:
gościu, co ty ćpiesz? przeczytaj to co napisałeś i odpisz ze zrozumieniem dla innych o co ci chodzi....?
zdjecie uzytkownika
jupik - 2015-05-31 18:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić pracę w Sanitec-Koło. Firma rzeczywiście jest liderem w swojej branży na rynku co zauważyć można po większości łazienek z których zdarza nam się przecież korzystac. Szukają obecnie kontrolera jakości do firmy. Słyszałem że chętnie zatrudnią osoby na ostatnim roku studiów
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-06-02 09:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brygadziści na SWG nie dopełniają swoich obowiązków,a ludziom zabierają premie.Siedzą w klimatyzowanych pomieszczeniach i rozmawiają o autach,mechanikach z wybranymi przez siebie przydupasami.Jednych ludzi chce się zaorać a innych się faworyzuje.Nic nie robią,tylko donoszą o głupotach.Ale kadra brygadzistowska takich lubi.Donoś to nie będziesz pracować tylko sobie pochodzisz,pościemniasz.Trzech brygadzistów,trzech (usunięte przez administratora)a robota w lesie.Że kadra to akceptuje to się dziwię.A może o tym nic nie wiedzą?
zdjecie uzytkownika
Huskyj - 2015-07-05 17:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema. Dzwonili do mnie w sprawie pracy na odlewni, zaproponowali 2000-2500 netto. Warto się tam pakować, jak wyglądają zmiany pracy, jak wyglądają umowy, na ile dają?
zdjecie uzytkownika
doradca - 2015-07-13 18:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Huskyj jak dla mnie to powinieneś się zgodzić na te warunki, gdyż firma Sanitec Koło oferuje naprawdę dobre warunki pracy z miłą atmosferą i klimatem, a dodatkowo wynagrodzenie powyżej 2tysięcy powinno zadowalać. Co do otwartych rekrutacji w internecie to z tego co przeglądałem to nie ma ofert pracy na tą chwilę
zdjecie uzytkownika
pedro - 2015-08-28 13:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera? śmiech na sali. na map w lipcu przed wypłatą ukarali 26 osób naganą. gdzie tkwi problem? chyba z kadrą zarządzającą coś nie tak. ludzie, aą tyle osób zaczęło robić coś nie tak? proponuję, by geberit, który jest teraz właścicielem sanitec"u przyjrzał się bliżej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
fikuśny - 2015-08-30 03:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pedro - 2015-08-28 13:14:11]:
W ostatnim czasie bardzo często zdarzało mi się zmieniać firmy. Na szczęście ostatnio trafiłem tutaj i nie muszę już dłużej myśleć o kolejnej przeprowadzce. Wreszcie jakaś stabilizacja. Po za ty Koło jest najlepszą moim zdaniem i zdecydowanie najbardziej znaną przy okazji w branży sanitarnej. Warto.
zdjecie uzytkownika
masa - 2015-08-30 09:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie znasz inne firmy sanitarne poza tym bałaganem , o którym piszesz?
zdjecie uzytkownika
skibka - 2015-08-30 11:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko: dlaczego po przejęciu przez geberita przestaliśmy w ogóle pracować w soboty?
po firmie chodzą słuchy, że ci z góry przestali kraść na potęgę. Wie ktoś coś o tym? piszcie, może geberit się zainteresuje i polecą głowyyyy.....
tyraliśmy prawie wszystkie soboty, a teraz już nie- chodzi mi o produkcję oczywiście. pozdrawiam wszystkich niewolników saniteku.
zdjecie uzytkownika
Dok - 2015-09-29 12:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem.. Ludzie, skoro coś się w firmie zmieniło i macie teraz weekendy wolne, to chyba powinniście się cieszyć. @skibka rozumiem, że jesteś niezadowolony/niezadowolona z tego, że masz wolne soboty. Tak przynajmniej wnioskuję z Twojego komentarza. Trochę dziwne podejście jak dla mnie, bez urazy :)
zdjecie uzytkownika
skibka - 2015-10-05 11:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie o to chodziło Dok, oczywiście dobrze że nie pracujemy w soboty, ale dlaczego dopiero po zmianie właściciela???? sens jest inny, prawda?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-29 18:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastnawiam się jak tam praca wygląda u nich, bo dawno nie było od Was odzewu, a ja teraz szukam pracy właśnie. No i dajcie znać jak wyglądają zarobki bo wiem, ze jako Kierownik Promocji i Reklamy mozna zarobić i po 20 zł za godzine, ale nie wiem czt to na sto procent jest prawda, ktoś to potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
revolt - 2015-10-30 09:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czerwony książę wraca na stałe z ukraińskich wojaży erotycznych. swoją drogą ciekawe, czy pani dorotka słyszała o jego podbojach miłosnych.... czego po nim się spodziewać- nie szanuje pracowników, to i własnej kobiety również nie będzie szanował.
przypadkiem tu trafiłem, ale sporo ciekawych i prawdziwych spraw jest opisanych. warto by dyrektorowi linka podesłać...., albo komuś z geberita, to szybciej porządki zrobią z pseudo pracusiami typu shrek, jasina, stasiak, szczoszek z mapów i paru innych.
zdjecie uzytkownika
Onto - 2015-12-04 14:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej @Huskyj i dostałeś tą pracę? Bo za takie pieniądze to ja bym normalnie poszedł i nawet nie wybrzydzał, zwłaszcza że sporo mają w ogóle ofert, nawet na moje wykształcenie
zdjecie uzytkownika
JA - 2015-12-31 13:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej.Kiedyś była to normalna firma ,która tworzyli młodzi ludzie na początku swojej kariery.Wielu z nich z czasem stało się fachowcami,potem awanse ,które nie jednym poprzewracały w głowie .Jedni ciągle robią wykresy na markecie rybnym,drudzy uważają że wszystko wiedza ,a jak ktoś nie podziela ich zdania to nagana i więcej głosu nie zabierze.Szkoda że pomija się ludzi którzy naprawdę mają wiedzę .Ciężko przełamać linie między pseudo fachowcami a tymi którzy naprawdę swoim doświadczeniem często podnosili dobry procent.Powszechna opinia że jak będą ludzie się bać to można na nich wszystko zgonić w razie niepowodzenia.
zdjecie uzytkownika
elak - 2015-12-31 16:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej jakby każdy mogl przekonac sie jak jest, opinie sa neutralne wiec podejrzewam, ze zle z pewnoscia nie jest, a wiadomo, ze z przyzyczajenia to na kazda prace sie narzeka
zdjecie uzytkownika
ergtyhuj - 2016-01-02 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elak wiadomo e kazdy ma jakies swoje zdanie i swoja opinie, ale teraz mozna samemu sprobowac i sie przekonac bo maja oferte na stanowsiko pracownika magazynowego
zdjecie uzytkownika
fggffg - 2016-01-04 22:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, o rany jak szybko te oferty pracy od nich zniknley..a szkoda i nie zdazylem sie do nich załapac na staowsio specjalsity do spraw kontroli jakosci..
zdjecie uzytkownika
prod - 2016-01-09 20:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w kole? dla desperatow przynajmniej na lr. wynagrodzenie 2tys+? jak masz wszystkie nocki i sporo dni roboczych. ktos ze slabszym kregoslupem popracuje max 5 lat. a atmosfera? od czasu szału z geberitem jest porazka. kazdy szuka jak by tu kogos ukarac. ludzi pozwalniali bo za duzo a za miesiac znowu zaczna przyjmowac. socjal ok ale reszta bez komentarza. dobrze ze juz tam nie pracuje bo przez brygadzistow i tych 'mistrzow' bym niedlugo musial psychiatre oplacac
zdjecie uzytkownika
ofial - 2016-01-10 02:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty pracy w tej firmie pojawiają się systematycznie, no ale jednak w różnych miastach, ostatnio sporo było w Ozorkowie, ale i tutaj skończyły się stanowiska do objęcia.
zdjecie uzytkownika
Byly pracownik - 2016-04-08 09:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie dajcie się nabrać na tą miłą atmosferę 90% ludzi to zwykle kable brygadzisci dobrze traktują tylko tych którzy się nie odzywają reszta za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolejny Dyrektor Biesiada samo nazwisko mówi za siebie więcej sielanki niż roboty a winni wszystkiemu pracownicy człowiek pomyłka największa gdybym mógł to bym mu to teraz w ryj powiedział albo naplul dużo by tu mówić o brygadzistach z map ffc i innych
zdjecie uzytkownika
jhjhjhj - 2016-04-08 22:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak atmosfera nie jest dobra @Były pracownik to neidobrze :/ Teraz widze że szukają na pracownika produkcyjnego. oczekują wykształcenie zasadnicze zawodowe (preferowane średnie techniczne) oraz doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy.
zdjecie uzytkownika
pituuu - 2016-04-10 13:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
poszukują silnych i głupich, nie skiba?
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-25 11:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Udało mi się wyrwać z tego bagna przed "super zmianami".Trochę tam pracowałem,więc co jakiś czas będę wstawiać ciekawe komentarze,a jest co pisać.Pozdrawiam brygadzistów pak i swg.
zdjecie uzytkownika
nergal - 2016-04-27 08:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2016-04-25 11:56:59]:
Tam cały czas coś się zmienia i niekoniecznie na lepsze. obstawiają się miernotami bez własnego zdania, które stołki dostają za lizanie d u p s k a, jak np. J u n i o r z mapów. on z kolei za darmową pomoc przy remoncie domu, dziwnym zbiegiem okoliczności przyczynił się do odejścia jednego brygadzisty, żeby jego murzyn wskoczył na stołek. sporo jest takich kwiatków.... Jak patrze, co tu się wyrabia, jak szef z kierownikiem traktują mistrza map, to masakra. gruby powinien odejść, nie szmacić się na każdym kroku. Gadałem z brygadzistą, który odmówił ukarania pracownika z polecenia brewera. Potem brewer na polecenie S k i b y ukarał brygadzistę za coś, co nie miało miejsca. Na jego pytanie na temat kary brewer upodobnił się do swojej bordowej koszuli. za grosz honoru.
zdjecie uzytkownika
nergal - 2016-04-27 08:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2016-04-25 11:56:59]:
Tam cały czas coś się zmienia i niekoniecznie na lepsze. obstawiają się miernotami bez własnego zdania, które stołki dostają za lizanie d u p s k a, jak np. J u n i o r z mapów. on z kolei za darmową pomoc przy remoncie domu, dziwnym zbiegiem okoliczności przyczynił się do odejścia jednego brygadzisty, żeby jego murzyn wskoczył na stołek. sporo jest takich kwiatków.... Jak patrze, co tu się wyrabia, jak szef z kierownikiem traktują mistrza map, to masakra. gruby powinien odejść, nie szmacić się na każdym kroku. Gadałem z brygadzistą, który odmówił ukarania pracownika z polecenia brewera. Potem brewer na polecenie S k i b y ukarał brygadzistę za coś, co nie miało miejsca. Na jego pytanie na temat kary brewer upodobnił się do swojej bordowej koszuli. za grosz honoru.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-09 22:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dawno nie zaglądałem ale za dużo się nie zmieniło.Czyli ci co nic nie wiedza dalej nic nie wiedzą ,a ci co wiedzą spadają.Szkoda że nikt tego nie widzi, dalej żądzą wykresy i mydlenie oczu. Szkoda bo są ludzie którzy zaczynali od podstaw,nabierali wiedzy i szacunku u załogi .Pamiętamy czasy jak przyjechał kierownik J dawno temu i też mało wiedział, z czasem nauczył się wykresów i tak zostało. Ludzie którzy się znali na robocie i nie bali się ryzykować spadli i teraz ci od wykresów spijają śmietankę.Nic nie zastąpi szacunku załogi,jeżeli szef zobaczy że ludzie się starają ,a ludzie zobaczą że szef jest za nimi to będą go też szanować.Są jeszcze tacy ludzie w zakładzie,ale Ci od wykresów nie potrafią od nich się uczyć. Jak kiedyś się nauczą to może zasłużą na szacunek ,ale na razie niech patrzą w słupki i metodą prób i błędów niech Panu dyrektorowi wciskają kit na wspólnych imprezach. Zabawne jest to że my pisać będziemy o nich co dzień na forach internetowych ,a oni będą przeklinać tylko raz w miesiącu bo za mało dostali kasy za głupoty.
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-05-10 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nergal - 2016-04-27 08:59:47]:
mniej więcej tak to było, jeśli chodzi o g r z e g o r z a be. szczęśliwie nie pracuję tam od dwóch lat. przykro było na początku, ale tylko ze względu na okres czasu jaki tam pracowałem. z perspektywy wiem, że nie ma tego złego..... poza tym mogę sobie w lustrze spojrzeć w oczy, jak również byłym współpracownikom, choć nie wszystkich miałbym przyjemność oglądać, zwłaszcza s k i b ę, czy s h r e k a. janosik równy chłop, ale nie interesuje się co dzieje się z jego kramem.... pozdrawiam większość....
zdjecie uzytkownika
maniak - 2016-05-10 17:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oni teraz się po prostu Koło przyadkiem nie nazywają? tak przynajmniej mi się wydaję jak odwiedziłem ich stronę internetową. ale poza tym warto się zatrudnić bo marka dobrzen znana a to się przyda na przyszłość
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-05-11 15:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniak - 2016-05-10 17:54:27]:
stracisz Kolego zdrowie fizyczne i psychiczne. jeśli masz tam znajomych, to popytaj.... przepracowałem tam pół swojego życia. naprawdę jest ciężko. zdaję sobie sprawę, że we włocławku jest trudno o pracę, ale poszukaj czegoś innego. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-05-11 15:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniak - 2016-05-10 17:54:27]:
stracisz Kolego zdrowie fizyczne i psychiczne. jeśli masz tam znajomych, to popytaj.... przepracowałem tam pół swojego życia. naprawdę jest ciężko. zdaję sobie sprawę, że we włocławku jest trudno o pracę, ale poszukaj czegoś innego. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nico16 - 2016-05-16 10:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam z tego co slysze od znajomych w sanitec koło:brygadzisci maja swoich pupilkow to traktuja ich ok.a reszta pomiataja i nie doceniaja pupilki czekaja za lepszym towarem procentowo i jest ok a reszta zasuwa jak woly i jeszcze jest zle dopisuja braki komu popadnie zeby tylko na premie malo ludzi sie zlapalo DYREKCJA POWINNA DOBRZE SIE PRZYJZEC BRYGADZISTA BO LUDZIE PRACUJA TAM OK ZMIANA Z ZEWNATRZ BRYGADZISTOW BYLA BY NAJLEPSZA
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-05-16 13:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico16 - 2016-05-16 10:44:25]:
to nie takie proste Kolego. brygadzistą zostajesz na papierze. żeby nim być w rzeczywistości, to niestety długa droga. musisz poznać asortyment, identyfikować modele, wiedzieć który na co i dlaczego jest małoodporny i jak reagować i przeciwdziałać powstawaniu braków... etc. krótko mówiąc- to nie takie proste. do tego jeszcze pracując w kiblach musisz wiedzieć komu dupsko lizać..... na bank nie wezmą kogoś z zewnątrz- zielonego, bo to się nie sprawdza.
zdjecie uzytkownika
nico16 - 2016-05-16 16:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miras - 2016-05-16 13:04:25]:
tak ja rozomie zgadzam sie z toba ale z zewnatrz chodzilo mi o ludzi ktorzy sie znaja na tym fachu ale sa z innego srodowiska a nie tu polowa brygadzistow to pewnie tych prac co tam w sanitecu robia zwykli pracownicy to by nie umiala i by nie wytrzymali fizycznie
zdjecie uzytkownika
WYGA - 2016-05-18 09:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich slysze ciekawe opinie na temat sanitec koło bylem kiedys pracownikiem i z tego co slysze to nic sie nie zmienilo na lepsze jeszcze gorzej sie dzieje Zmiana brygadzistow by sie przydala i tez niech robia po 4godz na swoich dzialach a nie tylko z kata w kat sie kreca i przyczepiaja sie do pracownikow o byle co dajcie porzadny sprzet to brakow nie bedzie a nadal tak wpisoja braki na jedna osobe?- bo jak sie na kogos brygadzista uwezmie to tak robia wiec biedny robotnik na premie nie ma szans tylko 2gora 3pupilkow zawsze sie lapalo Piszcie jest tak dalej czy sie zmienilo!!?
zdjecie uzytkownika
zoro - 2016-05-18 13:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WYGA - 2016-05-18 09:40:52]:
znasz kwaska? ten jak robił na linii, to dopiero były wałki. on"niby"sortował, szkliwierz "niby"szkliwił- kwit mieli i pół dnia łaził i cały czas brakowało na piecu. zauważ, że krzyczał do momentu kiedy został brygadzistą, potem r y j zamknął. tak dyrekcja "pozyskała" brygadzistę. naiwna żona przesyła w nocy harującemu mężowi przez radio uściski, a on z laską po mieście się woził....hahaha
zdjecie uzytkownika
walter - 2016-05-19 13:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zoro - 2016-05-18 13:52:23]:
Kolego, tam jest więcej takich. Kiedyś "elita" z umywalek wybrała się na "szkolenie" do Ciechocinka, tak powiedzieli w domach. chlanie i "panienki", łącznie ze s h r e k i e m. fajno nie?
zdjecie uzytkownika
Miras - 2016-05-20 07:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WYGA - 2016-05-18 09:40:52]:
nie wiem, czy wpisują braki na innych, tak jak pisałem nie chciałbym niektórych oglądać. Daczego? s k i b a pozbywa się ludzi niewygodnych. nade mną pastwił się dwa lata. im bardziej się starałem, tym było gorzej. Brewerski robił mi z jego polecenia rozmowy w cztery oczy, np.: potknąłem się na lodzie (na spacerze z psem) i dość dotkliwie potłukłem kolano i łokieć, wziąłem L4. telefon: "przyjdź do pracy", rozmowa w "cztery oczy": "przyjdź do pracy, przecież wiesz, że jesteś na celowniku". komentarz Okupskiego: "cwaniak wziął zwolnienie...". przez 17 lat pracy TAM miałem 4 dni zwolnienia L4 na przeziębienie i i 20 dni z racji wypadku w pracy.... ale TAM są równi i równiejsi... Ski...ba, to taki mały dyktator, jak prezes Jarosław z pisu. źle znosi krytykę. siłą swojego stołka pragnie wymóc na ludziach szacunek do siebie, we mnie i nie tylko budzi z tego tytułu POGARDĘ!!! TO C H A M I WSIOK. jak się tam przyjmował, a miałem "zaszczyt" przeprowadzać z nim szkolenie, pokazać proces produkcji, zagrożenia etc, powiedział: "wystarczy sześć literek przed nazwiskiem mgrinż. wiesz co to znaczy? (zapytał) mozna gó..no robić i nieźle zarobić...- tata tak mi powiedział jak szedłem na studia..."
zdjecie uzytkownika
111 - 2016-05-22 19:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.Byłem światkiem takiej sytuacji:Jeden pracownik wyzywał drugiego pracownika od chwastów i tym podobnych.Ok kłótnia między pracownikami.Tyle tylko że to było przy udziale i za przyzwoleniem brygadzisty.Gdyby to mnie dotyczyło,to sprawa miała by finał w sądzie.Obaj panowie mieli by problemy.O co chodzi w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-05-24 19:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam kolega Tomasz?Nadal robi robotę za brygadzistę?Protokóły i tym podobne?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: śmiech na sali, na stanowisko robotnicze rekrutacja jak na dyrektora. ta co rekrutuje we włocławku ślini sie na co przystojniejszego faceta. jak powiedziałem ile chce zarabiać, to mnie odrzuciła. po co te wszystkie bzdurne pytania.....
Pytania: ile chce zarabiać? skad wiem o pracy? dlaczego chce tam pracować.....? ci co układali te pytania powinni się leczyć...........
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-19 21:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Promocje zawsze się przydadzą @kopm, ale ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie. Widocznie odpowiadają warunki
zdjecie uzytkownika
121 - 2016-06-23 21:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sytuacja z nadgodzinami?Można dorobić?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sanitec-Koło!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert