Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanitec-Koło

Pracowałeś w firmie Sanitec-Koło i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-01-04 22:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnienie na 7/8 etatu śmiech na sali i ma być dobrze jak pracodawcy sami sobie pod górke robią
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-21 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7/8 etatu wcale nie brzmi jakos kiepsko, jesli zarabiacie tyle, co za pełen etat, a pracujecie po 7 godzin dziennie to chyba sanitec nie jest taki zły.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-06-09 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszy jest brygadzista na pakowni.Tyle lat we firmie a na prostych asortymentach się"inż logistyki"nie zna.Poobstawiał się przydupasami i udaje że coś "umi".Było siedmiu liderów to polikwidowali,bo oszczędności.Teraz jest ośmiu "brygadzistów"co c..ja potrafią.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-19 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To na pakowni sanitec atmosfera jest jakas nieciekawa, czy o co chodzi? W ogóle zatrudniaja co jakis czas nowe osoby?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-21 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma co się bać kapusiów, jesli pracuje sie uczciwie, czy nie mam racji? Może jednak sa pracownicy, który maja dobre kontakty z szefem i wcale nie donoszą itp.?
zdjecie uzytkownika
nitk - 2014-07-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli zakładem we wloclawku bedzie rzadził ( usunięte przez administratora )o nic dobrego nie wyniknie z tego zakładu juz kilku mistrzów sie zwolnilo ..............
zdjecie uzytkownika
woopi - 2014-07-29 09:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nitk - 2014-07-28 14:54:11]:
święta prawda, s k i b a miota się, próbuje coś robić dla samego pokazania się, że "coś robi" a tak naprawdę mydli tylko dyrektorowi oczy. większość jego decyzji woła o pomstę do nieba i tylko czeka żeby któryś z jego kapusiów "uprzejmie doniósł"- banda wazeliniarzy. dziwicie się, że mistrzowie odchodzą?
M a c i e j a pracował po kilkanaście godzin na dobę, facet w ciągu pół roku zmienił się nie do poznania, palił po kilkadziesiąt fajek dziennie- kłębek nerwów. nawet będąc na urlopie nie miał spokoju, wieczne telefony i zawracanie głowy. s k i b a nie szanuje ludzi, zachowuje się jak......, jak zachowywać się nie powinien. jeżdżą na szkolenia, a potem...... szkolenia jedno, a "fidel" drugie- to despota i dwulicowa g n i d a, dziwię się dyrektorowi że tego nie widzi, albo jest tak leniwy, albo ślepy. pozdrowienia wyrokowcy...
zdjecie uzytkownika
bomber - 2014-08-19 08:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważcie, że odkąd ten despota został "szefem"(s k i b a), to wszystko zaczęło się sypać. poprzedni szef- biesiada, nigdy w ten sposób nie postępował i miał posłuch i szacunek. z pewnymi przymiotami trzeba się urodzić, a na szacunek sobie zapracować, a nie wymóc na podwładnych. panie jarku, może czas przejrzeć na oczy...........
zdjecie uzytkownika
zombi - 2014-08-20 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
heh, porobili gnidy brygadzistami. wzięli takich co nie mają o robocie pojęcia, tylko dobrze wazelinują. kaczy łazi i ściemnia. ma robić pół dniówki, pracuje fizycznie tak naprawdę niewiele. niewiele można z nim załatwić. skwarek to samo. największy ruch sie robi jak dostana cynk, że skiba żeruje, albo ma być jakaś panika. biegają, krzyczą, ściemniaja, łapią się za co się da i "pozorują pracę". ot cała tajemnica saniteku. skiba zrobił z tego zakładu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
bolec - 2014-08-20 11:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolarz - 2014-01-03 14:24:36]:
ja byłem na rekrutacji we włocławku na stanowisko robotnicze. wiecie o co pytają??? dlaczego chciałbym tam podjąć pracę...., no ( usunięte przez administratora )z nudów. ile chciałbym zarabiać.... (wiem ile tam mniej więcej płacą- powiedziałem, że 2500 zł powiedziałem trochę więcej, bo jak na innych rekrutacjach mówiłem, że tak ok. 1600 netto, to mówili że mam niskie aspiracje), no i tutaj mnie też nie wzieli, bo mam zbyt wysokie wymagania. gadałem z kolesiem, nie ma co żałować,ponoć kadra to( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-03 18:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanitec KOŁO jest liderem w branży wyposażenia łazienek w Europie środkowo-wschodniej. Obecnie poszukują pracownika magazynowego do Ozorkowa. Wymagania nie są wielkie, wykształcenie zasadnicze zawodowe (preferowane średnie), uprawnienia kierowcy wózka widłowego + minimum roczny staż pracy jako operator wózka widłowego, umiejętność obsługi komputera, szczególnie programu Excel, rzetelność i dokładność, czy samodzielność i sprawność w działaniu.
zdjecie uzytkownika
norma - 2014-11-29 00:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda assesment center na stanowisko przedstawiciela regionalnego?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-02-11 11:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiscie nie polecam sam tam pracowałem jednym słowem wyzysk człowieka z brygadzistów praktycznie wszystkich trzeba by bylo zwolnic wszedzie szukaja jak pracownikom premie zabrac a sami nic nie robia w mistrzówkach sie chowaja albo na warsztatach. Praktycznie niema działu na którym byłby dobry brygadzista. Nie mówiąc o ( S K I B I E i B I E S I A D Z I E) gosc jak ma sie wypowiedziec na jakies pytanie to probuje najpierw zastraszyc a jak sie nie uda to drapie sie po brodzie i wymysla cos zeby tylko spławić ludzi. Związki zawodowe takze nie polecam zachecaja próbuja przyciągnąć ludzi jak się idzie w sprawie pomocy to odpowiedz jest jedna: No niestety my nic nie możemy już teraz pomoc gdybyś do nas przyszła/przyszedł wszcześniej to może wtedy.
zdjecie uzytkownika
kibol - 2015-02-15 11:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy na działach CE i MAP. kiedyś było kijowo, a ostatnio się pogorszyło. odkąd szrek został kierolem, odwala mu strasznie. w mistrzówce zasłonił się plakatem lorda wadera, żeby ludzie nie widzieli jak całe dnie siedzi na necie. a przecież "ciężko"pracuje łysa tępa pała.
zdjecie uzytkownika
rafik - 2015-02-15 12:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kibol - 2015-02-15 11:51:55]:
na ce słyszałem wiele na temat brygadzistów. łysy broni ich, a oni jak szczury siedzą cały czas i kawkują w mistrzówce. rzeczywisty czas ich pracy na 8 godz, to max półtorej godziny. trzy śniadania po półtorej godziny i notoryczny brak czasu na cokolwiek. stachu nadpobudliwy, wiecznie na wszystko wkurzony, wszystkich by lał, zapatrzony w siebie narcyz. ten z lubrańca to taki jak chorągiewka...., a jasina chce dorównać we wszystkim stachowi i kwaskowi. "elita"poubierała się w jednakowe dresiki, pokupowali sobie jednakowe obrączki- pewnie żonami się wymieniają.
zdjecie uzytkownika
barta - 2015-02-28 23:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brygadzista... no właśnie, ja chciałbym nim być, bardzo, bo wiadomo, że taki zarabia chyba całkkiem nieźle. Niby papiery i jakieś tam doświadczenia mam, ale żeby gdzieś do pracy na takie bardziej stałe zatrudnienie się dostać to już cieżko... czy moze przypadkiem teraz do sanitec-koło szukają kogoś na dłuższy okres co?
zdjecie uzytkownika
meta - 2015-03-11 20:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barta - 2015-02-28 23:05:04]:
stasiak to pajac, nie rusza głową tylko pięścią. kapuje wszystko łysemu, żeby mieć spokój. niby koło, taka firma, a trzymają takich popaprańców!!!!
łysy, fakt, chowa się za plakatem, a skibi potrzebuje takich co przytakująi palectrzymają prosto.
zdjecie uzytkownika
fikuśny - 2015-03-16 23:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [meta - 2015-03-11 20:22:31]:
gratuluję bardzo zgrabnego języka i poruszania jakże ważnych spraw na forum. Widząc co tutaj wypisujesz wydaje mi się , że jedną z takich osób , których powinni się stąd pozbyć @meta jesteś Ty sam. Myślę , że nie dzięki takim pracownikom Koło jest tak uznaną marką w Polsce jak ją wszyscy wokół znają.
zdjecie uzytkownika
volker - 2015-03-19 20:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fikuśny - 2015-03-16 23:20:26]:
albo jesteś stołkowym matołem,na dodatek ślepym nierobem, albo nie znasz tematu. jeśli tam pracowałeś,ew. pracujesz i nie widzisz tego....,to jesteś naprawdę gó..zik wart. jeśli jesteś ich przełożonym, to jeszcze gorzej. kolo,kolo, kolo... wyświechtany przez takich jak ty i tamci slogan, nie wart ani uwagi, ani polecenia. nawet nie wiesz co piszesz. taki bubel tam się produkuje, że ŻŻAALL, W DODATKU okupiony ciężką, katorżniczą pracą ludzi upominanych wiecznie i karanych z byle powodu!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
fafik - 2015-03-19 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [volker - 2015-03-19 20:29:45]:
przeczytaj uważnie i ZE ZROZUMIENIEM co piszą ludzie. wydaje mi się, że to ty s k i b a, no nie? tacy ludzie jak tamci na pewno nie są podporą,ale zakałą tej fabryki.podpora, to szeregowy, nie doceniony robol. poczytaj co napisał "rafik". :) :) :) prawda w oczy kole dwulicowy podlcu!!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2015-03-20 19:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem.Nikt z"góry"nie interesuje się tym co się dzieje na produkcji?A w szczególności na sortowni gotowej i pakowni?Przecież tutaj nikt nad niczym nie panuje.Inż.Logistyki jest jak dziecko we mgle,a reszta brygadzistów nygusów biega za nim jak psiaki.
zdjecie uzytkownika
CORBA - 2015-03-21 01:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedys ludzie te co tu pracowali leczyli sie u ortopedy a tera u psychiatry
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: śmiech na sali, na stanowisko robotnicze rekrutacja jak na dyrektora. ta co rekrutuje we włocławku ślini sie na co przystojniejszego faceta. jak powiedziałem ile chce zarabiać, to mnie odrzuciła. po co te wszystkie bzdurne pytania.....
Pytania: ile chce zarabiać? skad wiem o pracy? dlaczego chce tam pracować.....? ci co układali te pytania powinni się leczyć...........
zdjecie uzytkownika
Kryt - 2015-03-31 06:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz to z własnego doświadczenia, bo jakoś nie widzę tego, aby cały zespół z przeszłością tak wymiękł. Przecież były i jednostki słabsze i mocniejsze. Dzięki nim może uda się ustalić obecne warunki, dla których pan się zgłasza
zdjecie uzytkownika
balooooo - 2015-04-08 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kryt - 2015-03-31 06:13:19]:
gościu, co ty ćpiesz? przeczytaj to co napisałeś i odpisz ze zrozumieniem dla innych o co ci chodzi....?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanitec-Koło

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanitec-Koło?
Zadaj pytanie
alert