Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o sanitec Koło sp.zo.o

Pracowałeś w firmie sanitec Koło sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-19 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TE \"WÓJCIO\" z poza \"jaskini\" wskazujący \"ANALFABETÓW\". Jak skończyłeś OHP na kolejowej i nie umiesz pisać oraz wyrażać się poprawnie nie oczekuj że ktoś da cię na stanowisko.Chociaż jak byłbyś moim synem nie pchnąłbym cię na żadne stanowisko bo szefowi wstydziłbym się pokazać takiego tłuka co nie umie ortografii. Załóż firmę zakładającą anteny cyfry plus. Tylko w ulotkach reklamujących nie pisz \"plós\".Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mimi - 2011-03-02 16:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezadowoleni pracownicy robią złe wyroby. A już miałem wyposażyć łazienkę w produkty koła...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-03-28 18:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze się znajdzie ktoś co mu wszystko przeszkadza.
Firma ma najlepsze zarobki na rynku z pośród firm zatrudniających więcej niż 50 osób.W zależności od działu dodatkowo premie lub nagrody.
Bardzo dobrze rozbudowany socjal: basen,siatkówka,koszykówka,piłka nożna, siłownia, areobik itp,
Udziela różnorakich pożyczek pracownikom - remontowe,losowe itp
Dofinansowuje studia. Talony na święta.
Co roku organizuje festyn dla pracowników i ich rodzin oraz wigilię zakładową. Umożliwia udział w szkoleniach i kursach podwyższających kompetencje.
zdjecie uzytkownika
hadlowiec - 2011-05-15 13:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ma ktoś informacje o pracy w kole jako przedstawiciel handlowy? Jestem właśnie w trakcie rekrutacji i ciekaw jestem jakie są tam warunki pracy, oraz zarobki? Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
O-H-P - 2012-12-11 20:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
morda gnoju stołkowy,sam to byś idioto do pracy nie doszedł i nie posiadał komputera,był byś puszkowym znawcą wśród zbieraczy kolskiej elity zbrojnej w puszki.Pan się znalazł i promotor beznadziejnej firmy,co? 50plnów za to masz pacynko?.Żegnam nie odpowiadaj, bo nie przeczytam tego,aaa i ja jestem z ohp.Szkoła się różniła tym iż [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ć trzeba było i się uczyć,oraz był tak zwany reżim dla trudnej młodzieży.a byłem w wieku 22 lat pod kierownikiem i miałem pod sobą około 150 zasobów ludzkich a czasem dwie zmiany i co że z ohp?Nie polecam sanitek jakiś bleee!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie ile można zarobic na produkcji w Koło Sp.zo.o. ?ile trwa zmiana ?Czy pracuje się też na noce?
zdjecie uzytkownika
gfg - 2013-07-06 10:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwanascie godzin 2100
zdjecie uzytkownika
do gfg - 2013-07-06 10:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 godzin codziennie poniedziałek - piątek 8 - 20?? czy są też nocne zmiany? a jak atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
ffff - 2013-07-12 17:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 5 do 5 jak masz zwroty
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-07-14 14:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpinam się do przedmówcy: jaka atmosfera towarzyszy pracy? Stoi kat nad głową? czy człowiek w spokoju ducha może pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-17 08:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik produkcji jest tutaj nikim, warunki pracy żałosne.
zdjecie uzytkownika
nikt ważny... - 2013-07-23 15:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to prawda, praca tutaj to porażka, mistrz na odlewni map, to porażka do sześcianu, najlepsze jest to że jego prawa reka jest tępy jak końcówka........... kija bejsbolowego. pan [usunięte przez moderatora](prawa ręka) jest kims, kto nie powinien piastować nawet funkcji dziadka klozetowego bo to byłoby dla niego za trudne. nie można z nim nic załatwić, bo o niczym pojęcia zielonego nie ma, tak musi być i basta. ciekawostka- murem stoi za nim jego mentor i powiernik, który złego słowa nie da powiedzieć na pana [usunięte przez moderatora], to mistrz- pan [usunięte przez moderatora]. lipa nie polecam. banda niekompetentnych baranów (choć nie wszyscy). praca dla galernikow, dziwne że nikt nie poszed z tym gdzies wyżej. tacy byli kiedyś kapo w obozach u niemców. bez szemrania i sprzeciwu i najlepiej na kolanach. heh podobno tego mistrza kiedys wywalili z armi, bo był gorszy od trepa- to dużo wyjaśnia nie panie grzegorzuuuuu....???? wes sie ogarnij i pozwól żyć innym i postaf do pionu swojego [usunięte przez moderatora]..... nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
brytan - 2013-07-23 15:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj stary, wiem o kim piszesz. jak sie gruby dowie, to cie słowo niecenzuralne z roboty..... hahahhaha sama prawda pozdrawiam galerników.... aaaaaa co sadzicie o poprzednim mistrzu?
zdjecie uzytkownika
frrrrrrr - 2013-07-23 15:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hętnie bym stamtąd odleciał- atmosfera.... szkoda słow... pan sławek K.- bezcenne- tępy głupol. tyle lat tu robi i nic nie potrafi... fuj
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 13:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, powiedzcie mi w takim razie kto jeszcze pracuje w firmie, o której jest tak wiele złych opinii..?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 15:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ten [usunięte przez moderatora] brygadzista z odlewni form
zdjecie uzytkownika
map - 2013-09-18 16:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś chce pracować to i zarobić może. Nie ma kokosów, ale pensja też głodowa nie jest. Jak porównuje z kolesiami z innych firm to nie narzekam. Przynajmniej zus-y mam zapłacone, jestem ubezpieczony i talony na święta są.
A tutaj to chyba sami frustracji piszą. Jak się nie podoba to możecie szukać pracy gdzieś indziej. Przez takich frustratów atmosfera w robocie się psuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 18:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli MAP, z tego co piszesz rozumiem, że jest umowa o pracę? na jaki okres? czy po przepracowanych latach zwiększa się wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
tymek - 2013-12-10 23:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hadlowiec - 2011-05-15 13:39:57]:
Żywcem skopiowane ze strony:(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2014-01-03 14:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o wpisy na temat śmiesznej rekrutacji w wawie z firmy koło z grudnia 2013 roku.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2014-01-04 22:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnienie na 7/8 etatu śmiech na sali i ma być dobrze jak pracodawcy sami sobie pod górke robią
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-21 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7/8 etatu wcale nie brzmi jakos kiepsko, jesli zarabiacie tyle, co za pełen etat, a pracujecie po 7 godzin dziennie to chyba sanitec nie jest taki zły.
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2014-06-09 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszy jest brygadzista na pakowni.Tyle lat we firmie a na prostych asortymentach się"inż logistyki"nie zna.Poobstawiał się przydupasami i udaje że coś "umi".Było siedmiu liderów to polikwidowali,bo oszczędności.Teraz jest ośmiu "brygadzistów"co c..ja potrafią.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-19 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na pakowni sanitec atmosfera jest jakas nieciekawa, czy o co chodzi? W ogóle zatrudniaja co jakis czas nowe osoby?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-21 17:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma co się bać kapusiów, jesli pracuje sie uczciwie, czy nie mam racji? Może jednak sa pracownicy, który maja dobre kontakty z szefem i wcale nie donoszą itp.?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sanitec Koło sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x