Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HUMAN CENTER

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-18 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) karnymi o wysokich kosztach. Natomiast sami nie wywiązują sie z umowy. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-03-20 13:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z HUMAN CENTER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): samodzielna, samodzielna i jeszcze raz samodzielna...rozwojowa, stresująca, ale są możliwości (jeśli tylko jest się dobrym telemarketerem, bo na tym polega praca!) Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... zła - zero perspektyw. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... ludzie pracujący byli jak najbardziej w porządku. Natomiast właścieciele, zarządzający, ( usunięte przez administratora ) Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie można. Proponują pracę rekrutera, przyjmują na staż i w efekcie dzwoni się i szuka Klientów. I nie piszę tego złośliwie - wręcz przeciwnie - uczciwość pomaga oszczędzać czas poszukującym i oferującym zatrudnienie!!! Najbardziej podobało mi się w HUMAN CENTER: ludzie Najbardziej nie podobało mi się w HUMAN CENTER: styl zarządzania, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-30 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem na nie. Rotacja jak w hipermarkecie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-13 11:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechalem na rozmowe, oferta byla calkiem obiecujaca, moje doswiadczenie i referencje znacznie wykraczaly poza to co bylo wymagane. Wydawalo sie ze dostanie pracy to tylko formalnosc. Przeprowadzona rozmowa "kwalifikacyjna" byla zenujaca, to raczej ja bylem osoba pytajaca o cokolwiek, Pani nie miala zielonego pojecia o stanowisku na ktore rekrutowala. Po rozmowie przeciagali z odpowiedzia, potem przestali odpisywac na maile i odbierac telefony, niepowazna firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ona - 2009-11-30 13:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa rekrutacyjna to jedna wielka kpina.Panie które tam pracują są zupełnie nie kompetentne. Nie wiedząc nic o firmie w jakiej będę pracować kazano mi opowiedzieć o obowiązkach jakie będą do mnie należeć. Po prostu jakieś żarty, to ta pani powinna mi o tym opowiedzieć a nie ja!!!! Jedna wielka Kpina, szkoda czasu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-19 00:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center to byle co szczeg( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
B_069 - 2010-02-24 13:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pierwszy rzut oka widac, że agencja ta pozostawia wiele do życzenia i różni się od innych, bardziej znanych w Łodzi. Wystarczy spojrzec na panie wyglądające jak wywłoki z dyskoteki. Szczególnie p. ( usunięte przez administratora ) Dlaczego? Podejrzewam, ( usunięte przez administratora ) zako ńczy sie w sądzie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-19
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Poszukujemy pracowników do pracy w piekarni. Lokalizacja Łódź-Bałuty Wymagania: * sprawność fizyczna * pełna dyspozycyjność * ks.sanepidowska!! Oferujemy: * 3 zmiany* stałą prace Obowiązki: * pakowanie ,sortowanie pieczywa* obsługa maszyn w ruchu* pomoc w obsłudze magazynu* możliwość awansu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację z tą agencją Human Center nie odbierają telefonów a ciągle się ogłaszają z ofertą magazyniera i kontrolera jakości .Robią sobie jaja z ludzi to nadaje się do prasy.Powinni zamknąć agencję.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-26 14:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jazda.Jednak Polska to dziki kraj.Pracuję dla Human Center już trzeci rok i jest ok.Wynagrodzenia może i nie są wysokie / a gdzie są/,ale zawsze sąa wypłacane na czas nigdy się nie zdarzyło żeby pieniądze spóźniły się chociaż o jeden dzień.Zdarzało sie ,że brakowało mi kasy w ciągu miesiaca i zawsze mogłem liczyć na zaliczkę.Ludzie konkretni ,wszystko idzie z nimi załatwić.Ale widzę ,że niektórzy wla pracować w firmie "krzak" i mieć deklarowane "złote góry" a później się przy wypłacie zdziwić.Tutaj jest konkret tyle dostajesz ,taka robotę masz wykonać i tyle -nawalisz to ponosisz tego konsekwencje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x