logo HUMAN CENTER

HUMAN CENTER

Łódź

Opinie o HUMAN CENTER

anonim 2009-03-18 14:48
( usunięte przez administratora ) karnymi o wysokich kosztach. Natomiast sami nie wywiązują sie z umowy. ( usunięte przez administratora )
były pracownik 2009-03-20 13:29
Słowa kojarzące się z HUMAN CENTER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): samodzielna, samodzielna i jeszcze raz samodzielna...rozwojowa, stresująca, ale są możliwości (jeśli tylko jest się dobrym telemarketerem, bo na tym polega praca!) Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... zła - zero perspektyw. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... ludzie pracujący byli jak najbardziej w porządku. Natomiast właścieciele, zarządzający, ( usunięte przez administratora ) Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie można. Proponują pracę rekrutera, przyjmują na staż i w efekcie dzwoni się i szuka Klientów. I nie piszę tego złośliwie - wręcz przeciwnie - uczciwość pomaga oszczędzać czas poszukującym i oferującym zatrudnienie!!! Najbardziej podobało mi się w HUMAN CENTER: ludzie Najbardziej nie podobało mi się w HUMAN CENTER: styl zarządzania, ( usunięte przez administratora )
anonim 2009-03-30 16:18
Też jestem na nie. Rotacja jak w hipermarkecie.
anonim 2009-04-13 11:55
Pojechalem na rozmowe, oferta byla calkiem obiecujaca, moje doswiadczenie i referencje znacznie wykraczaly poza to co bylo wymagane. Wydawalo sie ze dostanie pracy to tylko formalnosc. Przeprowadzona rozmowa "kwalifikacyjna" byla zenujaca, to raczej ja bylem osoba pytajaca o cokolwiek, Pani nie miala zielonego pojecia o stanowisku na ktore rekrutowala. Po rozmowie przeciagali z odpowiedzia, potem przestali odpisywac na maile i odbierac telefony, niepowazna firma nie polecam
ona 2009-11-30 13:21
rozmowa rekrutacyjna to jedna wielka kpina.Panie które tam pracują są zupełnie nie kompetentne. Nie wiedząc nic o firmie w jakiej będę pracować kazano mi opowiedzieć o obowiązkach jakie będą do mnie należeć. Po prostu jakieś żarty, to ta pani powinna mi o tym opowiedzieć a nie ja!!!! Jedna wielka Kpina, szkoda czasu!!!!!
anonim 2010-02-19 00:15
Human Center to byle co szczeg( usunięte przez administratora )
B_069 2010-02-24 13:35
Na pierwszy rzut oka widac, że agencja ta pozostawia wiele do życzenia i różni się od innych, bardziej znanych w Łodzi. Wystarczy spojrzec na panie wyglądające jak wywłoki z dyskoteki. Szczególnie p. ( usunięte przez administratora ) Dlaczego? Podejrzewam, ( usunięte przez administratora ) zako ńczy sie w sądzie.
anonim 2010-02-25 17:25
Masz rację z tą agencją Human Center nie odbierają telefonów a ciągle się ogłaszają z ofertą magazyniera i kontrolera jakości .Robią sobie jaja z ludzi to nadaje się do prasy.Powinni zamknąć agencję.
anonim 2010-02-26 14:33
Ale jazda.Jednak Polska to dziki kraj.Pracuję dla Human Center już trzeci rok i jest ok.Wynagrodzenia może i nie są wysokie / a gdzie są/,ale zawsze sąa wypłacane na czas nigdy się nie zdarzyło żeby pieniądze spóźniły się chociaż o jeden dzień.Zdarzało sie ,że brakowało mi kasy w ciągu miesiaca i zawsze mogłem liczyć na zaliczkę.Ludzie konkretni ,wszystko idzie z nimi załatwić.Ale widzę ,że niektórzy wla pracować w firmie "krzak" i mieć deklarowane "złote góry" a później się przy wypłacie zdziwić.Tutaj jest konkret tyle dostajesz ,taka robotę masz wykonać i tyle -nawalisz to ponosisz tego konsekwencje.
paweł 2010-02-26 14:53
Byłem- dostałem pracę, dostałem pieniądze takie jak obiecywali .Mało tego firma w której pracowałem za ich pośrednictwem czasowo ,za ich akceptacją i pozytywnymi referencjami dostałem pełny etat i umowę o pracę.Firma jest ok i oby takich więcej.
michal 2010-02-26 15:59
poprostu jak komus sie nie chce robic to bedzie mu wszystko nie pasowalo ze ten pan z ta pania sa tacy ze pensje sa takie a nie inne itd itd ja pracowalem i bylo wszystko ok a rada dla firmy zeby nie przyjmowala nierobow i ludzi bez kultury bo pozniej wychodza takie historie.bardziej szczegolowa ( usunięte przez administratora )
B_069 2010-02-26 20:10
Dam głowę, że ostatnie 4 posty są autorstwa pracowników HC... Żenada. Jeżeli pracujesz tam od 3 lat i regularnie dostajesz wynagrodzenie to jak wytłumaczysz, ( usunięte przez administratora ) c, albo twierdzą,( usunięte przez administratora ) To nie jest jedyna strona z opiniami o HC. Po drugie - powiedz, która agencja pracy daje zaliczkę pracownikowi ? Co za( usunięte przez administratora ) o właśnie Human Center jest "firmą krzak i obiecuje złote góry". Dalej - co ma do powiedzenia agencja pracy, jeżeli zakład oferuje mi umowę, podaje mi w ten sposób rękę - chcąc uwolnic mnie od TAKIEGO pośrednika,( usunięte przez administratora ) o powiedzenia, po prostu wybieram lepszą ofertę i nie interesuje mnie przyzwolenie lub referencje jakiejś tam agencji... Wystarczy przejżec inne posty. Dzięki nim ludzie mogą uniknąc wielu problemów i( usunięte przez administratora ) którzy dorobili się na cudzej krzywdzie.
Zostaw swoją opinię o HUMAN CENTER - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER