Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HUMAN CENTER

Opinie o HUMAN CENTER

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-18 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) karnymi o wysokich kosztach. Natomiast sami nie wywiązują sie z umowy. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-03-20 13:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z HUMAN CENTER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): samodzielna, samodzielna i jeszcze raz samodzielna...rozwojowa, stresująca, ale są możliwości (jeśli tylko jest się dobrym telemarketerem, bo na tym polega praca!) Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... zła - zero perspektyw. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... ludzie pracujący byli jak najbardziej w porządku. Natomiast właścieciele, zarządzający, ( usunięte przez administratora ) Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie można. Proponują pracę rekrutera, przyjmują na staż i w efekcie dzwoni się i szuka Klientów. I nie piszę tego złośliwie - wręcz przeciwnie - uczciwość pomaga oszczędzać czas poszukującym i oferującym zatrudnienie!!! Najbardziej podobało mi się w HUMAN CENTER: ludzie Najbardziej nie podobało mi się w HUMAN CENTER: styl zarządzania, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-30 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem na nie. Rotacja jak w hipermarkecie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-13 11:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechalem na rozmowe, oferta byla calkiem obiecujaca, moje doswiadczenie i referencje znacznie wykraczaly poza to co bylo wymagane. Wydawalo sie ze dostanie pracy to tylko formalnosc. Przeprowadzona rozmowa "kwalifikacyjna" byla zenujaca, to raczej ja bylem osoba pytajaca o cokolwiek, Pani nie miala zielonego pojecia o stanowisku na ktore rekrutowala. Po rozmowie przeciagali z odpowiedzia, potem przestali odpisywac na maile i odbierac telefony, niepowazna firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ona - 2009-11-30 13:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa rekrutacyjna to jedna wielka kpina.Panie które tam pracują są zupełnie nie kompetentne. Nie wiedząc nic o firmie w jakiej będę pracować kazano mi opowiedzieć o obowiązkach jakie będą do mnie należeć. Po prostu jakieś żarty, to ta pani powinna mi o tym opowiedzieć a nie ja!!!! Jedna wielka Kpina, szkoda czasu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-19 00:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center to byle co szczeg( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
B_069 - 2010-02-24 13:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pierwszy rzut oka widac, że agencja ta pozostawia wiele do życzenia i różni się od innych, bardziej znanych w Łodzi. Wystarczy spojrzec na panie wyglądające jak wywłoki z dyskoteki. Szczególnie p. ( usunięte przez administratora ) Dlaczego? Podejrzewam, ( usunięte przez administratora ) zako ńczy sie w sądzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację z tą agencją Human Center nie odbierają telefonów a ciągle się ogłaszają z ofertą magazyniera i kontrolera jakości .Robią sobie jaja z ludzi to nadaje się do prasy.Powinni zamknąć agencję.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-26 14:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jazda.Jednak Polska to dziki kraj.Pracuję dla Human Center już trzeci rok i jest ok.Wynagrodzenia może i nie są wysokie / a gdzie są/,ale zawsze sąa wypłacane na czas nigdy się nie zdarzyło żeby pieniądze spóźniły się chociaż o jeden dzień.Zdarzało sie ,że brakowało mi kasy w ciągu miesiaca i zawsze mogłem liczyć na zaliczkę.Ludzie konkretni ,wszystko idzie z nimi załatwić.Ale widzę ,że niektórzy wla pracować w firmie "krzak" i mieć deklarowane "złote góry" a później się przy wypłacie zdziwić.Tutaj jest konkret tyle dostajesz ,taka robotę masz wykonać i tyle -nawalisz to ponosisz tego konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2010-02-26 14:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem- dostałem pracę, dostałem pieniądze takie jak obiecywali .Mało tego firma w której pracowałem za ich pośrednictwem czasowo ,za ich akceptacją i pozytywnymi referencjami dostałem pełny etat i umowę o pracę.Firma jest ok i oby takich więcej.
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-02-26 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprostu jak komus sie nie chce robic to bedzie mu wszystko nie pasowalo ze ten pan z ta pania sa tacy ze pensje sa takie a nie inne itd itd ja pracowalem i bylo wszystko ok a rada dla firmy zeby nie przyjmowala nierobow i ludzi bez kultury bo pozniej wychodza takie historie.bardziej szczegolowa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
B_069 - 2010-02-26 20:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dam głowę, że ostatnie 4 posty są autorstwa pracowników HC... Żenada. Jeżeli pracujesz tam od 3 lat i regularnie dostajesz wynagrodzenie to jak wytłumaczysz, ( usunięte przez administratora ) c, albo twierdzą,( usunięte przez administratora ) To nie jest jedyna strona z opiniami o HC. Po drugie - powiedz, która agencja pracy daje zaliczkę pracownikowi ? Co za( usunięte przez administratora ) o właśnie Human Center jest "firmą krzak i obiecuje złote góry". Dalej - co ma do powiedzenia agencja pracy, jeżeli zakład oferuje mi umowę, podaje mi w ten sposób rękę - chcąc uwolnic mnie od TAKIEGO pośrednika,( usunięte przez administratora ) o powiedzenia, po prostu wybieram lepszą ofertę i nie interesuje mnie przyzwolenie lub referencje jakiejś tam agencji... Wystarczy przejżec inne posty. Dzięki nim ludzie mogą uniknąc wielu problemów i( usunięte przez administratora ) którzy dorobili się na cudzej krzywdzie.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2010-02-27 11:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,że większość niezadowolonych to osoby ,które właśnie wróciły "ze zmywaka w Irlandii" z aspiracjami na stanowisko prezesa Orlenu....proponuje z powrotem "na zmywak"...
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2010-02-27 11:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Human Center.
Aplikowałam na jedno z pronowanych przez Was stanowisk /Menadżer Zarządzajacy/ i trochę posprawdzałam sobie Waszą firmę.Na ok.400 osób ,którym rocznie dajecie pracę to te kilka niezadowlonych głosów nie ma żadnego znaczenia.Biorąc jeszcze poprawkęe na to ,że część z nich jak nie wszystkie, to robota Waszej konkurencji to wynik jest naprawdę ok.Gdyby nasze szpitale miały taki odsetek niezadowolonych pielęgniarek to nasza służba zdrowia byłaby najlepsza w Europie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-27 20:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja pracy z kompletnego zadupia zatrudnia 400 osób rocznie ... a to dobre... Ciekawe ile osób jest w stanie zatrudnic Randstad czy Job Impulse... Oni przynajmniej nie oszukują pracowników....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-28 16:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center nie polecam a miałam z nimi do czynienia.Telefów nie odbierają tylko chowają głowę w piasek...
zdjecie uzytkownika
mario - 2010-02-28 17:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w czym wy w ogóle macie problem. Nie chcesz to nie korzystaj z usług tej agencji. Jakoś dziwnie funkcjonuje od wielu lat tzn. ze jest ok. Ludzie tam pracują i nie narzekają
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-03-01 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w roznych firmach i wiem ze ci ktorzy tak krzycza ze sa oszukani ze im jest tak zle to w wiekszosci cwaniaki i typowa leserka.nie twierdze ze wszyscy ale zazwyczaj tak jest cos odpierdziela a pozniej pretensje i zale do kazdego.a jesli chodzi o obsluge to ja bylem w biurze i bylem bardzo zadowolony.ale wystarczy sie usmiechnac a nie stac jak nadety buc troche kultury napewno sie przydaje.w biurze to jak maja te dziewczyny wygladac maja miec tluste wlosy byc brudne smierdzace potem jesli ten hehe gal anonim co tu tak sie zalil lubi takie kobiety to gratuluje mu gustu.
zdjecie uzytkownika
Nick* - 2010-03-02 07:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego w Human Center nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile? Nie dlatego, że unikają wierzycieli lub pracowników, którzy czekają na pieniądze. Panie tam zatrudnione mają zbyt długie tipsy - uniemożliwiają im one wykonywanie pracy. Po przybyciu na miejsce nie widziałem żeby robota paliła im się w rękach. Nie wiem co to za agencja, ale nawet gdybym dostał od nich ofertę pracy po tych wszystkich opiniach tutaj nie przyjąłbym jej...
zdjecie uzytkownika
ela - 2010-03-02 15:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center nie polecam mają złą opinię rzeczywiście nie odbierają telefonów tylko przysyłają maile zwrotne i nic z tego nie wynika
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-13 08:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan, który twierdzi, że pracuje w Human Center już trzeci rok niestety nie mówi prawdy. No chyba, że jest zatrudniony za ich pośrednictwem w jakijś innej firmie. Wszystkie negatywy( usunięte przez administratora ) Miałam dostać pracę rekrutera, a zaproponowali mi staż - a reszte wypłacali pod stołem - fakt w terminie. Jednak to jak traktowali ludzi zatrudnianych za ich pośrednictwem pozostawia wiele do życzenia - chwytali się różnych sposobów, by nie wypłacać pensji np.ochroniarzom, ( usunięte przez administratora ) Kiedyś może firma miala potencjał, ale sam właściciel musiałby o to zadbać - bo każde stanowisko, które proponują 9dot. pracy w siedzibie, bezpośrednio w Recta lub HC) - to praca przedstawiciela handlowego. Recta jest tym samym ( usunięte przez administratora ) + warunki pracy....jeśli jechaliśmy gdzieś do pracy poza Łódz (wyjazd 5 rano), ( usunięte przez administratora ) ... Szczerze nie polecam pracy w tej firmie, bo mimo, że jest to agencja rekrutacyjna, niczego nie można się tam nauczyć. Z pozdrowieniami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-13 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaś fasola - 2010-02-27 20:33:13

400 osób w ciągu roku przy 5 ofertach pracy ???

400 osób - to są chyba wyliczeni wszyscy pracownicy, którzy odchodzą z firmy - taka rotacja w agencji pracy to raczej rzadkie zjawisko.
gdyby było tak fajnie ich ogłoszenie nie pojawiałoby się co 2 tygodnie - poszukują a to menagera, a to rekrutera, a to kogoś jeszcze....Wysłać tam inspektora z inspekcji pracy i problem sam się rozwiąże.
zdjecie uzytkownika
parowa - 2010-05-14 14:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypłacają kasę pod stołem, nie odprowadzając wszystkich składek, powinna się nimi zainteresować skarbówka, dają pracownikom śmieszne umowy, obwarowane różnymi sankcjami, dodzwonić się do nich czasami graniczy z cudem, cwaniaki nic wiecej!!!
zdjecie uzytkownika
róża - 2010-05-19 11:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te opinie wnioskować można tylko jedno -sami nieudacznicy leserzy , którzy muszą korzystać z agencji pracy bo sami na własna rękę nie potrafią nic sobie załatwić.Myszkują po forach i opinie wystawiają zamiast się wziąść za aktywne poszukiwanie pracy.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2010-05-27 12:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co nie zmienia faktu, że agencja humancenter fatalnie wywiązuje się ze swoich obowiązków, a w większości pracują tam ludzie młodzi bez większego doświadczenia, zaczynający dopiero swoją karierę,
zdjecie uzytkownika
zgorszony - 2010-06-09 23:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram to bardzo dziwna firma. Brak jakichkolwiek kompetencji ma właściciel tej firmy do prowadzenia takiego biura. Żenada. Odradzam wszystkim [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
diablo - 2010-07-21 13:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dopiero zaczynam pracę w tej agencji i jestem przerażony opiniami na forum. Ludzie jak to jest z tą firmą na prawdę? Jednego dnia byłem na rozmowie a następnego już do pracy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2010-09-23 10:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tyle wypowiedzi chyba tylko 3 pozytywne...Widać, że piszą je różne osoby i można na tej podstawie mieć pewne negatywne wyobrażenia o hc.
Na miejscu pracownika biura i właściciela nie odpierałabym ataków (tym bardziej, że zostały tam tylko skrytykowane wypowiedzi, nie padły logiczne kontrargumenty, a pracownik starał się udowodnić, że ma rację i chciał pokazać swoją wyższość), spróbowałabym dołożyć wszelkich starań, żeby o mojej firmie zaczęły pojawiać się opinie pozytywne.
A naprawdę można znaleźć w tym kraju dobrych pracodawców.
zdjecie uzytkownika
harry - 2011-01-18 14:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na wstępie chciałbym oświadczyć ,że w żaden sposób nie jestem związany z Human Center.Nie jestem ani osobą zadowoloną z ich usług ani rozczarowaną.Po prostu nie znam tej firmy.Z nudów zacząłem sobie przeglądać opinie na temat firm z branży pośrednictwa pracy i co widzę,żadna firma nie ma pozytywnych opinii.Czy jest to duża firma z kapitałem zagranicznym czy też mała firma zaczynająca swoją działalność,wszędzie jest ludzkie niezadowolenie.Zastanawiam się gdzie tak naprawdę leży problem. Czy te firmy faktycznie celowo oszukują ludzi czy też my jako naród jesteśmy ciągle niezadowoleni.Wiem ,że za granicą Agencje stały się normą w pozyskiwaniu pracy i obsłudze kadrowo-płacowej nawet bardzo dużych firm.U nas największym pośrednikiem w dalszym ciągu jest Urząd Pracy.Gdybyśmy mieli opisać pracę tychże Urzędów to jakie byłyby opinie.Jakbyśmy znali konkretne cyfry dotacji przeznaczanych z funduszy unijnych na ich funkcjonowanie i porównali z ofertą jaką mają nam do zaproponowania to jakie wtedy byłyby opinie.Na razie część jest zadowolona bo pobiera zasiłek ale to się w pewnym momencie kończy i co wtedy..Wszelkiego rodzaju kursy i dofinansowania są śmiechu warte.Pomoc w znalezieniu pracy..minimalna.Owszem wszystkie firmy należy bacznie obserwować/ przykład pewnej bardzo dużej agencji ,która podpisała umowy na przekwalifikowanie pracowników stoczni/ ale tak niestety jest to skonstruowane. Jeżeli macie coś do powiedzenia to dochodźcie swoich praw ale róbcie to " z głową" bo 90 % opinii na temat firm wypełnia znamiona art.212 par 1i2 Kodeksu Karnego i mam tylko nadzieję ,że osoby piszące te opinie mają tego świadomość.pozdrawiam.harry
zdjecie uzytkownika
harry2 - 2011-01-20 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co z art. 213
§ 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu; ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-01-26 12:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety również moja opinia o tym pracodawcy nie jest pozytywna. Jest to najmniej kompetentna agencja pracy z jaką miałem do czynienia. Przeważa brak szacunku dla pracowników, oraz działania na pograniczu prawa. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-16 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem przyjemność uczestniczenia w procesie rekrutacji do tej firmy. Sposób przeprowadzenia rekrutacji, żenujący. Rozmawiając ze specjalistą w tej branży wypadałoby żeby Pani która przeprowadzała rekrutację zapoznała się wcześniej z cv kandydata-niestety złudne oczekiwania. Ilość spotkań w nieskończoność...., ale może to i dobrze bo z każdym spotkaniem zaczęło świecić coraz więcej czerwonych ostrzegawczych światełek ( firma krzak)... ( usunięte przez administratora ) sp. z o o....przez tyle lat funkcjonowania nie potrafił znaleźć odpowiednich pracowników, specjalistów do swojej firmy..dziwne skoro byłby rzetelnym pracodawcą nie miałby problemu.... Agencja doradztwa personalnego to nie tylko kasa ale przede wszystkim profesjonalizm oraz pasja. Na rozmowach rekrutacyjnych nie określają zakresu obowiązków, a na każdym kolejnym etapie rekrutacji mówią o tym samym. Szkoda czasu moi drodzy Przestroga dla młodych którzy chcą poznać profesjonalną agencję zatrudnienia....Proponuje przypatrzeć się ciągłym zmianom lokalizacji firmy oraz stronie internetowej która do tej pory była mało profesjonalną i z dużą ilością błędów . To był niezły test bo mój udział w rekrutacji był totalnie uczestnictwem badawczym. Z funkcjonowaniem takich firm z pewnością opinia o HR długo się nie zmieni
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-23 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję dla tej agencji od przeszło roku. Jest to praca na produkcji w jednej z łódzkich firm. Pracę faktycznie dostałem w ekspresowym tempie.Odpowiedź na ogłoszenie , tego samego dnia badania i już o ( usunięte przez administratora ) Wynagrodzenie nie jest może na najwyzszym poziomie ,ale idzie wyżyć. Jak sie ktos przyłozy to może \\\"wyciągnać\\\" nawet około( usunięte przez administratora ) . Wypłaty zawsze na czas , teraz troche problem bo przy takiej ilości ludzi jak wszyscy przyjdą po kasę to trzeba troche poczekać.Ale odbywa sie to coraz sprawniej. Co do obsługi biura to mnie akurat coś takiego odpowiada( usunięte przez administratora ) Siadasz przed panią . przedstawia ci warunki jak ci pasuje to badania i naprzód do roboty. Od razu informacja ,że jak nawalisz to dobiora ci się do( usunięte przez administratora ) br /> Kary z tytułu nie wywiązania sie z umowy są spore i bardzo bolesne finansowo. Kiedy przychodzą do nas nowi ludzie to czasami ręce mi opadają. Jeszcze nie zaczną pracy a już zaczynają się kombinacje ,może jakieś zwolnienie lekarskie , a czy jak pójdę to mi zapłacą itp itd.Obowiązuje zasada ,że jak ktos wywiazuje sie ze swojej pracy dobrze to firma po trzech miesiącach/ dlaczego akurat po trzech tego nie wiem/ może przejać pracownika do siebie.I tu zaczynają sie niezłe jaja :) Jak taki człowiek dostaje umowę o pracę to najpóźniej po dwóch dniach / moje obserwacje/ idzie na zwolnienie.Brygadzista( usunięte przez administratora ) nagle znika mu kilka osób ,które kiedy były zatrudnione w agencji na umowe zlecenie - nigdy nie chorowały. Ludzie tez przestali tak chętnie przechodzić na umowy o pracę bo dopóki dba o ich finanse Agencja to jest ok- masz nadgodziny to za nie dostajesz kasę i tyle tu nie ma lipy natomiast jak przejdziesz na umowę o pracę pod firme dla której tak naprawde pracujemy to sie zaczyna.. a to teksty : odbierzesz sobie nadgodziny w przyszłym miesiącu, a to nie mamy na razie pieniedzy to dostaniesz w przyszłym miesiacu itp. Ja osobiscie wolę pracować pod skrzydłami agencji bo wiem ,że kasa ,która mi się należy zawsze dostanę i tyle , o emeryturze nawet nie myśle bo pewnie i tak jej nie będę miał , więc na umowie o pracę mi nie zależy.Nie wiem jak jest w biurze , bo własciciela firmy czasami tylko mijałem w drzwiach ,ale mnie to nie przeszkadza . Rozumiem ,że niektórzy wcześniej sie tutaj wpisujący o zainteresowaniach homoseksualnych moga byc zawiedzeni , bo z pewnascia nie jest to typ Georga Michaela ,ale to juz ich problem...Mam jednak prośbę do wszystkich ,którzy wpisują tutaj jakies bzdury , na dodatek nigdy dla tej firmy nie pracując, dajcie sobie spokój bo tak naprawde to pewnie ja będąc właścicielem miałbym je głęboko w [usunięte przez administratora]a szkodzicie tylko nam - osobom ,którym zależy na robocie i którzy ją mają dzięki human center.
zdjecie uzytkownika
dino - 2011-07-27 09:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie byłem nigdy w tej firmie i na razie nie mam potrzeby korzystania z agencji zatrudnienia, ale moja opinia jest następująca : na 38 opinii faktycznie przeważająca część to opinie negatywne. Czasami przeraża mnie ich treść a właściwie poziom ich autorów ,ale w mojej opinii ważne ,że się o tej agencji pisze. Ja osobiście uważam ,że gorzej jest dla potencjalnego klienta takiej firmy ,kiedy nie ma ani słowa o takiej agencji w necie. Żadnych opinii ani negatywnych ani pozytywnych wtedy można mieć uzasadnione podejrzenia ,że albo firma nie funkcjonuje ,albo jej po prostu nie ma. A jest takich firm naprawdę bardzo dużo.Z tego co widzę Human Center rozpala zmysły...I wiecie co ja pewnie bym zaryzykował :)
zdjecie uzytkownika
do P.Władysława - 2011-08-05 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Posługiwanie się danymi osobowymi bez zgody w/w osoby jest karane!!!!
zdjecie uzytkownika
zet - 2012-08-08 00:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze was one w tym biurze same nie wiedza co robia i maja wszystko w nosie. Dali mnie na piekarnie robota luzna w sumie nudana ale cos ie spodziewac za( usunięte przez administratora ) Praca dobra na poczekaniu na miesiac max 2.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HUMAN CENTER!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert