Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo HUMAN CENTER

Opinie o HUMAN CENTER

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-18 14:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) karnymi o wysokich kosztach. Natomiast sami nie wywiązują sie z umowy. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2009-03-20 13:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z HUMAN CENTER (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): samodzielna, samodzielna i jeszcze raz samodzielna...rozwojowa, stresująca, ale są możliwości (jeśli tylko jest się dobrym telemarketerem, bo na tym polega praca!) Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... zła - zero perspektyw. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... ludzie pracujący byli jak najbardziej w porządku. Natomiast właścieciele, zarządzający, ( usunięte przez administratora ) Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie można. Proponują pracę rekrutera, przyjmują na staż i w efekcie dzwoni się i szuka Klientów. I nie piszę tego złośliwie - wręcz przeciwnie - uczciwość pomaga oszczędzać czas poszukującym i oferującym zatrudnienie!!! Najbardziej podobało mi się w HUMAN CENTER: ludzie Najbardziej nie podobało mi się w HUMAN CENTER: styl zarządzania, ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-30 16:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem na nie. Rotacja jak w hipermarkecie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-04-13 11:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechalem na rozmowe, oferta byla calkiem obiecujaca, moje doswiadczenie i referencje znacznie wykraczaly poza to co bylo wymagane. Wydawalo sie ze dostanie pracy to tylko formalnosc. Przeprowadzona rozmowa "kwalifikacyjna" byla zenujaca, to raczej ja bylem osoba pytajaca o cokolwiek, Pani nie miala zielonego pojecia o stanowisku na ktore rekrutowala. Po rozmowie przeciagali z odpowiedzia, potem przestali odpisywac na maile i odbierac telefony, niepowazna firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ona - 2009-11-30 13:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa rekrutacyjna to jedna wielka kpina.Panie które tam pracują są zupełnie nie kompetentne. Nie wiedząc nic o firmie w jakiej będę pracować kazano mi opowiedzieć o obowiązkach jakie będą do mnie należeć. Po prostu jakieś żarty, to ta pani powinna mi o tym opowiedzieć a nie ja!!!! Jedna wielka Kpina, szkoda czasu!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-19 00:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center to byle co szczeg( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
B_069 - 2010-02-24 13:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pierwszy rzut oka widac, że agencja ta pozostawia wiele do życzenia i różni się od innych, bardziej znanych w Łodzi. Wystarczy spojrzec na panie wyglądające jak wywłoki z dyskoteki. Szczególnie p. ( usunięte przez administratora ) Dlaczego? Podejrzewam, ( usunięte przez administratora ) zako ńczy sie w sądzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację z tą agencją Human Center nie odbierają telefonów a ciągle się ogłaszają z ofertą magazyniera i kontrolera jakości .Robią sobie jaja z ludzi to nadaje się do prasy.Powinni zamknąć agencję.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-26 14:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jazda.Jednak Polska to dziki kraj.Pracuję dla Human Center już trzeci rok i jest ok.Wynagrodzenia może i nie są wysokie / a gdzie są/,ale zawsze sąa wypłacane na czas nigdy się nie zdarzyło żeby pieniądze spóźniły się chociaż o jeden dzień.Zdarzało sie ,że brakowało mi kasy w ciągu miesiaca i zawsze mogłem liczyć na zaliczkę.Ludzie konkretni ,wszystko idzie z nimi załatwić.Ale widzę ,że niektórzy wla pracować w firmie "krzak" i mieć deklarowane "złote góry" a później się przy wypłacie zdziwić.Tutaj jest konkret tyle dostajesz ,taka robotę masz wykonać i tyle -nawalisz to ponosisz tego konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2010-02-26 14:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem- dostałem pracę, dostałem pieniądze takie jak obiecywali .Mało tego firma w której pracowałem za ich pośrednictwem czasowo ,za ich akceptacją i pozytywnymi referencjami dostałem pełny etat i umowę o pracę.Firma jest ok i oby takich więcej.
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-02-26 15:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprostu jak komus sie nie chce robic to bedzie mu wszystko nie pasowalo ze ten pan z ta pania sa tacy ze pensje sa takie a nie inne itd itd ja pracowalem i bylo wszystko ok a rada dla firmy zeby nie przyjmowala nierobow i ludzi bez kultury bo pozniej wychodza takie historie.bardziej szczegolowa ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
B_069 - 2010-02-26 20:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dam głowę, że ostatnie 4 posty są autorstwa pracowników HC... Żenada. Jeżeli pracujesz tam od 3 lat i regularnie dostajesz wynagrodzenie to jak wytłumaczysz, ( usunięte przez administratora ) c, albo twierdzą,( usunięte przez administratora ) To nie jest jedyna strona z opiniami o HC. Po drugie - powiedz, która agencja pracy daje zaliczkę pracownikowi ? Co za( usunięte przez administratora ) o właśnie Human Center jest "firmą krzak i obiecuje złote góry". Dalej - co ma do powiedzenia agencja pracy, jeżeli zakład oferuje mi umowę, podaje mi w ten sposób rękę - chcąc uwolnic mnie od TAKIEGO pośrednika,( usunięte przez administratora ) o powiedzenia, po prostu wybieram lepszą ofertę i nie interesuje mnie przyzwolenie lub referencje jakiejś tam agencji... Wystarczy przejżec inne posty. Dzięki nim ludzie mogą uniknąc wielu problemów i( usunięte przez administratora ) którzy dorobili się na cudzej krzywdzie.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2010-02-27 11:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,że większość niezadowolonych to osoby ,które właśnie wróciły "ze zmywaka w Irlandii" z aspiracjami na stanowisko prezesa Orlenu....proponuje z powrotem "na zmywak"...
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2010-02-27 11:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo Human Center.
Aplikowałam na jedno z pronowanych przez Was stanowisk /Menadżer Zarządzajacy/ i trochę posprawdzałam sobie Waszą firmę.Na ok.400 osób ,którym rocznie dajecie pracę to te kilka niezadowlonych głosów nie ma żadnego znaczenia.Biorąc jeszcze poprawkęe na to ,że część z nich jak nie wszystkie, to robota Waszej konkurencji to wynik jest naprawdę ok.Gdyby nasze szpitale miały taki odsetek niezadowolonych pielęgniarek to nasza służba zdrowia byłaby najlepsza w Europie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-27 20:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja pracy z kompletnego zadupia zatrudnia 400 osób rocznie ... a to dobre... Ciekawe ile osób jest w stanie zatrudnic Randstad czy Job Impulse... Oni przynajmniej nie oszukują pracowników....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-28 16:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center nie polecam a miałam z nimi do czynienia.Telefów nie odbierają tylko chowają głowę w piasek...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-02-28 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
mario - 2010-02-28 17:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w czym wy w ogóle macie problem. Nie chcesz to nie korzystaj z usług tej agencji. Jakoś dziwnie funkcjonuje od wielu lat tzn. ze jest ok. Ludzie tam pracują i nie narzekają
zdjecie uzytkownika
michal - 2010-03-01 10:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w roznych firmach i wiem ze ci ktorzy tak krzycza ze sa oszukani ze im jest tak zle to w wiekszosci cwaniaki i typowa leserka.nie twierdze ze wszyscy ale zazwyczaj tak jest cos odpierdziela a pozniej pretensje i zale do kazdego.a jesli chodzi o obsluge to ja bylem w biurze i bylem bardzo zadowolony.ale wystarczy sie usmiechnac a nie stac jak nadety buc troche kultury napewno sie przydaje.w biurze to jak maja te dziewczyny wygladac maja miec tluste wlosy byc brudne smierdzace potem jesli ten hehe gal anonim co tu tak sie zalil lubi takie kobiety to gratuluje mu gustu.
zdjecie uzytkownika
Nick* - 2010-03-02 07:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego w Human Center nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile? Nie dlatego, że unikają wierzycieli lub pracowników, którzy czekają na pieniądze. Panie tam zatrudnione mają zbyt długie tipsy - uniemożliwiają im one wykonywanie pracy. Po przybyciu na miejsce nie widziałem żeby robota paliła im się w rękach. Nie wiem co to za agencja, ale nawet gdybym dostał od nich ofertę pracy po tych wszystkich opiniach tutaj nie przyjąłbym jej...
zdjecie uzytkownika
ela - 2010-03-02 15:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Human Center nie polecam mają złą opinię rzeczywiście nie odbierają telefonów tylko przysyłają maile zwrotne i nic z tego nie wynika
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-23
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Pilnie poszukujemy osób chętnych do pracy polegającej na pakowaniu i sortowaniu pieczywa.Praca jest do podjęcia od zaraz! Miejsce pracy: Łódź - Bałuty Wymagania :* KSIĄŻECZKA SANEPIDU - WARUNEK KONIECZNY* pełna dyspozycyjność (system 3-zmianowy)* sumienność* dokładność Oferujemy:* realną możliwość awansu* pracę stałą * możliwość podjęcia jej od zaraz* wynagrodzenie godzinowe Obowiązki:* pakowanie i sortowanie pieczywa* pomoc w
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-03-13 08:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-13 08:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan, który twierdzi, że pracuje w Human Center już trzeci rok niestety nie mówi prawdy. No chyba, że jest zatrudniony za ich pośrednictwem w jakijś innej firmie. Wszystkie negatywy( usunięte przez administratora ) Miałam dostać pracę rekrutera, a zaproponowali mi staż - a reszte wypłacali pod stołem - fakt w terminie. Jednak to jak traktowali ludzi zatrudnianych za ich pośrednictwem pozostawia wiele do życzenia - chwytali się różnych sposobów, by nie wypłacać pensji np.ochroniarzom, ( usunięte przez administratora ) Kiedyś może firma miala potencjał, ale sam właściciel musiałby o to zadbać - bo każde stanowisko, które proponują 9dot. pracy w siedzibie, bezpośrednio w Recta lub HC) - to praca przedstawiciela handlowego. Recta jest tym samym ( usunięte przez administratora ) + warunki pracy....jeśli jechaliśmy gdzieś do pracy poza Łódz (wyjazd 5 rano), ( usunięte przez administratora ) ... Szczerze nie polecam pracy w tej firmie, bo mimo, że jest to agencja rekrutacyjna, niczego nie można się tam nauczyć. Z pozdrowieniami.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-13 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaś fasola - 2010-02-27 20:33:13

400 osób w ciągu roku przy 5 ofertach pracy ???

400 osób - to są chyba wyliczeni wszyscy pracownicy, którzy odchodzą z firmy - taka rotacja w agencji pracy to raczej rzadkie zjawisko.
gdyby było tak fajnie ich ogłoszenie nie pojawiałoby się co 2 tygodnie - poszukują a to menagera, a to rekrutera, a to kogoś jeszcze....Wysłać tam inspektora z inspekcji pracy i problem sam się rozwiąże.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUMAN CENTER

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HUMAN CENTER?
Zadaj pytanie
alert