Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kraft Foods Polska oddział Jankowice

Pracowałeś w firmie Kraft Foods Polska oddział Jankowice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ona - 2012-05-12 16:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale bzdury pisza ja nie narzekam mimo ze pracuje przez pool jak sie nie chce pracowac i sie ktos nie nadaje na produkcje nie slucha co ma sie robic to sie tak potem pisze.
zdjecie uzytkownika
KOLEZANKI - 2012-05-19 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona - 2012-05-12 16:22:45

Ale bzdury pisza ja nie narzekam mimo ze pracuje przez pool jak sie nie chce pracowac i sie ktos nie nadaje na produkcje nie slucha co ma sie robic to sie tak potem pisze.
Milo czytac opinie ale do pierwszej bysmy mialy inne zdanie jesli chodzi o ta sama osobe co myslimy to nie tak dzieki niej wiele sie nauczylysmy i to szybko wielkie dzieki L..Pozatym nie ma zakladu w ktorym jest idealnie wszedzie trzeba pracowac.i przejsc wszystko.I nadal pracujemy bo nam sie tam podoba.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2012-06-02 11:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moje zdanie na ten temat jest takie ze pool tez nie jest bez winy sa laski ktore sa pracowite a sa rowniez takie ktore wogole nie powinny tu pracowac a od(usunięte przez administratora) to prosze sie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic bo to jedyna kompetentna osoba w tej firmie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kompetentne - 2012-06-10 13:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolezanka - 2012-06-02 11:28:28

a moje zdanie na ten temat jest takie ze pool tez nie jest bez winy sa laski ktore sa pracowite a sa rowniez takie ktore wogole nie powinny tu pracowac a od L(usunięte przez administratora) to prosze sie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ic bo to jedyna kompetentna osoba w tej firmie pozdrawiam
Moje zdanie wobec firmy jest dobre,faktycznie nie kazdy nadaje sie na produkcje pozatym kazdy z pracownikow jest inny jeden lepszy drogi gorszy i nie kazdemu to odpowiada a ludzie z poolu fakt nie sa bez winy sami czasami przesadzaja i dziwia sie ze nie pasuje im atmosfera czy to co akurat robia ciagle narzekaja a pieniadze najlepiej za nic by chcieli.My bardzo chcialy bysmy tam pracowac na stale jak by to bylo mozliwe ale takie czasy ze z tym jest ciezko a pisac o kims ze jest jest najgorszy to idiotyzm ta osoba duzo umie a ze czasmi powie prawde to co mysli to bardzo dobrze przynajmniej sie nie kryje z tym co mysli.I nie narzekajcie na prace bo w innych firmach maja gorzej i pracuja a te nygusy co im sie nie chce to niech nie chodza do pracy bo tylko zawadzaja i trzeba za nich robic.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-06-20 10:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,mam mozliwosc pracy z wieloma osobami z tzw poola.. gdyz linia na ktorej pracuje czesto wspomagana jest pracownikami z agencji i potwierdzam to ze jezeli ktos chce to pracuje,a duzo dziewczyn pracuje tak jak stali pracownicy,a nawet lepiej! No i nie zapominajmy ze przychodzimy do pracy,a nie na spotkania przy papierosie najlepiej co godzine na palarni ;/ jak wiele osob sobie mysli...pozdro dla nie palacych :p
zdjecie uzytkownika
ewa - 2012-07-20 14:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge wiedziec ile sie zarabia na produkcji w krafcie czy np 2 tyzł badz wiecej ma kobieta zwykła bez nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
mar... - 2012-08-10 09:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewa zarobki w tej firmie sa zróżnicowane i nie zawsze odpowiednie do umiejetnosci czy zangazowania danej osoby...
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2012-09-22 23:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli kto kolwiek staje za (usunięte przez administratora) to znaczy ze nie jest pracownikiem z tzw. poolu albo bardzo lubi bardzo gleboko wchodzic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e stalym pracownikom. Trzeba troche popracowac z lucyna zeby poznac ja blizej moze i umie przeszkolic ale nie daje jej zadnego prawa traktowania ludzi z randstadu jak SMIECI niczym taki pracownik sie nie rozni a czesto ma lepsze wyksztalcenie niz pracownik staly, i jeszcze jedno taki pracownik niemal ze zawsze wykonuje prace za dwoch stalych przewaznie na carle poniewaz stale maja pool za roboli bez prawa do szacunku, i dlaczego?,dlaczego?,dlaczego?. Nieroby z carle!!!
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2012-09-22 23:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
winna ! zastanow sie co piszesz bo uzywanie nazwisk bez ich zgody jest zabronione po za tym widze ze masz za malo zainteresowania soba skoro siejesz nastepne plotki. Idiotka
zdjecie uzytkownika
Doda Elektroda - 2012-09-25 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarąbista firma, większość to \"pierdusy\" spragnione sensacji !!! Młode i w miarę atrakcyjne kobiety prześcigają się w snuciu intryg jedna przeciw drugiej, a te mało atrakcyjne i zużyte dewotki, którymi już nikt się nie interesuje obsmarowują wszystko co się rusza i nie zdąży uciec na drzewo ;) Taka rodzinna sielanka. Oczywiście tak jak i wszędzie pracują tutaj też i normalni ludzie bo jak świat światem nie można wszystkich mierzyć jedną miarą. Ogólnie jak ktoś się przyzwyczai to można całkiem nieźle się codziennie pośmiać i ubawić. Pozdrowionka dla moich przyjaciół - załogi czołgu \\\"rudy 102\\\" i (usunięte przez administratora) ;)
zdjecie uzytkownika
kompetentna - 2012-09-26 08:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
winna!!!! zastanów się co ty wypisujesz na tym forum nazwisk bez ich zgody nie może byc to raz a dwa zanim sie cos pisze to trzeba sie dwa razy zastanowic ja na ich miejscu napisała bym do adm o usunięcie tego jestes idiotka zacznij sie leczyc w psychiatryku na głowe bo na rozum juz zapuzno cos takiego wogule nie powinno mic miejsca ico teraz masz sensacje z tego że taką opinie zrobiłaś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
xx - 2012-11-05 14:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ble ble ble
zdjecie uzytkownika
terenia - 2012-11-18 15:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ciagle wydzwaniam do tej firmy co rekrutują do pracy ale ciagle słysze że nie ma rekrutacji,czy to możliwe?? pracowałam tam z 4 lata ,już pare lat przerwy ale bardzo miło wspominam prace w \'\'olzie\'\' w cieszynie ,,jak się tam dostać do pracy??? to mój e-mail dajcie znać ,,prosze :):) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
POOL - 2012-11-20 18:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
terenia - 2012-11-18 15:42:05

ja ciagle wydzwaniam do tej firmy co rekrutują do pracy ale ciagle słysze że nie ma rekrutacji,czy to możliwe?? pracowałam tam z 4 lata ,już pare lat przerwy ale bardzo miło wspominam prace w \'\'olzie\'\' w cieszynie ,,jak się tam dostać do pracy??? to mój e-mail dajcie znać ,,prosze :):) (usunięte przez administratora)
DO OSOBY KTORA NAPISALA TAKIE OPINIE Z PODANIEM IMION I NAZWISKIEM.ZAPYTALAM JEDNA Z OSOB O TO CO PISZA NA TYM FORUM I ODPOWIEDZIAL//A, KROTKO ZE MOZE ZROBIC JEJ SPRAWE CYWILNA I MOZE MIEC Z TEGO KLOPOTY I PRZY TYM MOZE POCZUC TO NA SWOJEJ KIESZENI BO JEST NIESTETY TAKIE PRAWO.WIEC ZASTANOWCIE SIE CO PISZECIE NA FORUM A OD SIEBIE NAPISZE ZE W TEJ FIRMIE BARDZO MI SIE PODOBA MIMO ZE SA DNI ZE NAPRAWDE TRZEBA SIE NAPRACOWAC.
zdjecie uzytkownika
nie - 2013-01-29 23:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Chcialbym zapytac czy ktos wie jakie sa warunki na przedstawiciela
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-02-21 12:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam 10 lat wstecz, warunki wtedy to bajka, jak możesz to pchaj się. Nie wiem jak teraz, ale z tego co słyszę to niewiele sie zmieniło na minus. Słyszałem, że niektórzy PH to nawet emerytury tam doczekują..
zdjecie uzytkownika
praca jak przedstawiciel - 2013-03-11 22:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam !!!!!!!!!!!!!!!!!! ciągły (usunięte przez administratora), już mają sprawy pozakładane w sądach pracy !!!!! KFP to już nie ta sama firma. Zatrudniają PH przez agencje za około 2 tyś i ludzie pracują do 20 nawet 22 nie licząc pracy w domu bo jakiś (usunięte przez administratora) wymyslij tabelki gdzie trzeba głupoty wypisywać. Niejednokrotnie otrzymywałem maile od PH w wenedy czy o 2 w nocy..... nie mówiąc że jak cżłowiek zbliża się do wieku ochronnego to pół roku przed nim dają wypowiedzenie niby z pretekstem że się nie wyrobiło planu naprawczego. A chodzi o to aby zatrudnić młodych za śmieciowe pieniądze. Ludzie jeszcze raz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ascada - 2013-04-01 21:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jest wredna a czesc tych wypowiedzi napisała sama a czesc jej przydupasy chodz mysle ze i tak nikt jej nielubi najwredniejszy pysk krafta sa tam fajne dziewcyny na carle ale jej sie nie da lubic a pomiatanie ludzmi to zupełnie co innego co powiedzenie prawde w oczy jak tu ktos stwierdził,
zdjecie uzytkownika
Kapitan_Zbik - 2013-05-28 01:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz pracować na stanowisku nadzoru produkcji, bądź podobnym, to daj sobie spokój. Bardzo nie polecam tej firmy. Ciągły stres i (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 22:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy coś się zmieniło od początku roku na stanowiskach PH czy dalej tak jak pisze @praca jak przedstawiciel zostaje się w niej do 20.00-22.00 godziny?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-10 12:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki sa zarobki na magazynie. co z dojazdem. jest jakiś transport firmowy??
zdjecie uzytkownika
marc - 2014-10-10 16:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kraft foods podobno zmienila standardy pracy i ludzie wala do niej drzwiami i oknami, to prawda>? Podobno nigdzie sie tyle na magazynie nie zarobi co tam
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-10-28 17:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, mam prosbe zgosilam się tam do pracy kraft foods bo ogłoszenie było na necie, powiedzieli ze ta praca będzie w Niemczech i ze mamy zaplacic 250euro które będzie nam zwrócone przy przyjeździe do niemiec (taka gwarancja ze mamy dotrzeć), wplacilismy te pieniądze i mieli do nas przyjechać z kontraktem i jak na razie nikogo nie widać, a jak dzwonimy to odbiera pan który jest adwokatem i mowi ze to nie jest żaden przekręt, proszę kogos o pomoc, a może ktoś z was miał podobnie, proszę dajcie znac
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-10-31 18:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to w koncu na czym staneło? Wplaciliscie pieniadze przez podpisaniem jakichkolwiek dokumentów>? To troche nieodpowiedzialnie z Waszej strony. Teraz mozecie miec problem z odzyskaniem. I o co chodzi z tym adwokatem? Co robi adwokat w firmie ? To jakis cyrk na kółkach chyba, uciekajcie stamtąd
zdjecie uzytkownika
Jack_Sparrow - 2014-12-18 10:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tam gość na stanowisku Kierownika Produkcji, który wykańcza psychicznie kolejnych pracowników. Jest zaledwie 3 lata, odeszło już chyba z 10 osób. Facet jest kompletnym idiotą, brakuje mu wiedzy technicznej, ale udaje, że zna się na wszystkim. Masakra. W dodatku jego chamskie i seksistowskie żarty w stosunku do Kobiet.
Przyszedł ze Skarbimierza ze stanowiska Planisty, bo niemogli go tam już zdzierżyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kraft Foods Polska oddział Jankowice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kraft Foods Polska oddział Jankowice?
Zadaj pytanie
x