Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mikołajek - 2014-12-21 20:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryki dawaj! Jaką?? Jaką??? Toć może być firma lepsiejsza od Polbauku??
Wesołych Świąt wszystkim exportowcom, Czarnym i Jaszczurom!
zdjecie uzytkownika
ryki - 2014-12-22 09:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tą firmą jest Faddo z Poznania
zdjecie uzytkownika
BYLY POL - 2014-12-22 13:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA I WESOŁYCH SWIAT DLA STARYCH WETERANOW POLBAU A SZCZEGULNIE DLA TADKA PISZCZKA I WIESKA WYGRECKIEGO
zdjecie uzytkownika
jaszczur - 2014-12-22 16:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie 'polbaowcy' to w ile osob wy mieszkacie w Bonn bo podobno sie zagescilo; w Dortmundzie podobno hotelu nie ma
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-28 18:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam wygląda z robotą? Będzie coś od stycznia?Bo podobna trochę ludzi zjechało.
zdjecie uzytkownika
zenio - 2014-12-30 19:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bendzie od stycznie robota przy otsnierzaniu,
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2015-01-10 13:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem polbalu od wielu lat ale to co sie teras dzieje to jest niewolnictwo czy dyrekcja otym wie jak mieszkamy i jak jestesmy wykozystywani za te marne pieniadze kto nanas zarabia ten zaklad zchodzi na psy karzdemu powiem zeby tam sie niepchal bo to wyzysk polaka przez polaka
zdjecie uzytkownika
jaszczur - 2015-01-10 15:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie prawda wychodzi na swiatlo dzienne a co na to wieczny obronca polbau-Czarny o tobie mowa
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-01-10 20:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam do firmy Faddo z Poznania,tam nie żądza nasi majstrowie a mieszka sie po 2 na mieszkaniu z kuchnia i łazienka
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2015-01-11 11:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie trzeba wreszcie sie otszasnac i zaczac wspierac wzajemnie bo inaczej nawet nasze rodziny znami niewytrzymaja bo polbaloskie gnebienie psychiczne na nasze rodziny przenosimy czy jest ktos kto sie zemna niezgadza bo mi uswiadomila to moja zona i ndzieci te wszystkie kierowniki i pieski polbau gnoja nas i zabieraja czlowieczenstwo ludzie otrzasnijmy sie w pierdlu maja lepsze warunki nisz my pozdrawiam [TO JEST MOBING]
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-01-11 12:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo zmienią warunki albo zostaną z ręką w nocniku.Szukać lepszej firmy jak ja to zrobiłem
zdjecie uzytkownika
byly pol - 2015-01-12 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do niewolnik szkaj innej firmy-tez kradna ale nie tyle co polbau przynajmniej nie zdzieraja za slamsy OK Gogolin lub CELBUD Szczecin pieniadze wieksze warunki socjalne o niebo lepsze i jak na razie nie ma tak potszepanych kierownikow i majstrow chyba ze przyjda zpolbau bo Maslowski juz jest w Ok jako majster-powodzenia
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-01-12 23:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w firmie Faddo nic nie płace za mieszkanie a mieszkam sam w pokoju a kolega w drugim i mamy kuchnię i łazienkę,za wszystko płaci firma polecam i zarobki dobre
zdjecie uzytkownika
byly pol - 2015-01-13 12:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Riki dodaj ze musisz miec swoja dzialalnosc zalozona w polsce
zdjecie uzytkownika
fazi - 2015-01-13 21:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozecie coś wiecej napisac o tej firmie Faddo. Jakie zarobki? Co ile są zjazdy? Jakie warunki na budowie? Itp. Piszcie co wiecie bo ja nic nie moge znaleśc o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Bez_kitu - 2015-01-13 23:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewolnik tyś się chyba niewolnikiem urodził,bo do szkoły to raczej żadnej nie chodziłeś. Zamiast do pracy, to wracaj do podstawówki i naucz się dobrze władać w piśmie chociaż jednym językiem (polecam polski). Nauczą Cię też czegoś o interpunkcji - przydatna sprawa. A jak Ty przenosisz "gnębienie" z pracy do domu, to po prostu patol jesteś i usprawiedliwienia szukasz, bo "zupa była za słona" już nie starcza :P,
zdjecie uzytkownika
jaszczur - 2015-01-14 14:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nie ma się co dziwić że zdzierają na slamsach; przecież tszeba utszymać tych darmozjadów w biuracha szczegulniew Wizbaden pięciu dyrektorów i z osiem sekretarek a oni za 1000 euro tam nie siedzą.Pozdrawiam całą kadre
zdjecie uzytkownika
jaszczur - 2015-01-14 14:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem mam wracać do szkoły ale każdemu może się przydażyć
zdjecie uzytkownika
profersor ciekawski - 2015-01-15 06:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor w Wizben musi miec klawe zycie: 1.6 sekretarki na łeb. Tylko ciekawi mnie (taką mam naturę! Nie mylić z maturą, bo tej nie mam), że skoro mie siedzą za 1000 euro, to siedzą za mniej niż 1000, bo mają poczucie misji i praca w Pm to dla nich zaszczyt, spełnienie marzeń i życiowy cel, czy za więcej niż 1000, bo się dorwali do korytka i popuścić nie mają zamiaru?
Jaszczurku nie wracaj do szkoły, bo od kiedy gimbazja powstały, to są one siedliskiem tępoty i wylęgarnią patologii, a Twoje błędy tak przypadkiem same z siebie nie wyskoczyły, Ty cwana bestia jesteś.
A wracając do tematu: a ile PB płaci na budowach w PL? Wypowie się jakiś expert?
zdjecie uzytkownika
profesor ciekawski - 2015-01-15 06:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajajaj, moja sekretarka nie zrobiła mi jeszcze śniadanka i z głodu zjadłem literki w Wizbaden (tzn. w słowie, nie w mieście :D) za co serdecznie przepraszam wszystkich poczutych się... Znaczy, którzy poczuli się urażeni !
zdjecie uzytkownika
byly.pol - 2015-01-17 09:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli już tam siedzą to ponad 1000 e. Jeśli potszebujesz jakiegoś dokumentu to musisz czekac co najmniej miesiąc[tyle mają pracy] to jeszcze kasowali za każdy świstek[nie wiem jak teraz]odnośnie kinder geltu 5 euro a za wykaz na jakich budowach pracowałeś [do podatku] 2 euro . Więc o czym rozmawiamy. Jest wiele innych firm ale takiego złodziejstwa jak w polbale to chyba szukać se świecą. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY TAM PRACUJĄ
zdjecie uzytkownika
jaszczur - 2015-01-17 09:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarny 'wieczny obrońco polbau' jakoś zamilkłeś. Skończtły się argumenty wobec takiej krytyki
zdjecie uzytkownika
melex - 2015-01-18 12:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny - 2014-07-29 15:52:47]:
szanowny kolego "czarny" trochę mijasz się z prawdą. Znam osobę, która pytała kierownika o długość zatrudnienia w danym miejscu, gdyż chciała sama wynająć mieszkanie. I co? I dowiedziała się, że w takim przypadku może spodziewać się przeniesienia na inną budowę... Obecnie w Bonn mieszka się nawet po 6os w pokoju, oczywiście odpłatnie :/
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
nierozumiemnic - 2015-01-18 14:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [melex - 2015-01-18 12:43:36]:
Hm... No, ale tylko dlatego, że ktoś chciał sobie sam mieszkać, we włąsnym zakresie, to miałby być przez to wykopany gdzie indziej? Jakoś wierzyć się nie chce... Dziwne to wszystko i tajemnicze...
zdjecie uzytkownika
Mikołajek - 2015-01-20 23:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?? To ja tylko życzyłem Wesołych Świąt, a Ty do mnie z ryjem???
jUzek mnie będzie poprawiał, no nie widziała ... pewna część ciała Słońca :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie
x