Profil firmy POLBAU

POLBAU

Opole

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o POLBAU

Pala 2016-01-08 20:57:23
A wynagrodzenie niemieckie jest super :D Wiem, bo mam :D. Oczywiscie nie w Polbałku, bo stamtad juz dawno ucieklem :].
0
polbauowiec 2016-01-09 14:54:43
W polbale zarobki w Niemczech są jedne z słabszych w porównaniu z innymi firmami
1
kania 2016-01-11 00:29:51
Jeżeli macie delegacje niemiecka to chyba tak jest ze zostajecie zatrudnieni na niemieckich warunkach skoro tam wykonujecie pracę, a nie polska, prawda?
1
czarny 2016-01-13 07:22:30
To prawda, że za hotel jest teraz 10E za dzień
0
may may may 2016-01-14 02:05:54
jeśli to pytanie to ciężko w sumie na nie odpowiedzieć, ale nie wydaje mi się, żeby to była prawda i żeby trzeba było tyle płacić, trzeba by było skonsultować się w tej sprawie z polbau
0
Biały 2016-01-14 02:33:57
Czarnuszku wróciłeś!! Dzięki za cynk, ale ja słyszałem, że jest 12E za noc. To daje 22E za dobę!!! Zgroza! Pozdrówcie Geparda Gerarda!
0
bowion 2016-01-18 00:13:20
@Biały nikt jednak tyle czasu nie będzie pracował, można sobie złapać nockę raz na jakiś czas i bardzo dobrze, że jest ona lepiej płatna 12e , no ale co za dużo to nie zdrowo
0
kubuś 2016-01-20 20:18:40
@bowiem jasna sprawa, że nadgodziny, ale z głową. Poza tym można u nich też załapać się na stanowisko Center Manager a tam już premie sa widze na poziomie 2 tysiecy.
0
LOL!! 2016-01-20 23:26:07
Center Manager??? Co Ty człwoieku gadasz, chyba o innej firmie mówimy! Polbau z Opola? Zbierający chłopów z Orawy spod wiejskich sklepó i wysyłający ich jako wykwalifikowaną siłę roboczą na roboty do Niemiec? Center Manager, hahaha! Dobre gościu, uśmiałem się :D
0
tandem 2016-01-22 21:25:05
o rany @kubuś, skoro premie są na poziomie 2 tys, to rzeczywiście wychodzą z tego całkiem niezłe zarobki. Pewnie związane są tym jeszcze jakieś benefity.
0
Maja79 2016-01-26 15:05:32
Witam,chcialabym podzielic sie z panstwem krotka refleksja na temat opinii zamieszczonych na forum.Po pierwsze nic z nich nie wynika, nie ma konkretnych i rzetelnych informacji na temat warunków pracy nie mowiac juz o placy .Dobre wychowanie nakazuje udzielic konkretnej spojnej odpowiedzi nie pozostawiajacej rzadnych watpliwosci ani niedomowien.Sama jestem osoba poszukujaca pracy i jestem zawiedziona poniewaz opinie zamieszczone na forum nie udzielaja rzadnych odpowiedzi nawet podstawowych. Po drugie dlaczego wystepuje tyle nienawisci i pogardy dla drugiego czlowieka?Mam wrazenie ze panstwa opinie sa podyktowane zloscia i zawiscia.Nikt tak jak Polak nie potrafi obrazic i upodlic swojego rodaka.I nie mowie tego aby sie wywyzszac przed panstwem ale po to by zwrocic uwage na brak tolerancji na drugiego czlowieka,zawisc i pyche.Jestesny narodem zawistnym,zakompleksionym i wielce nietolerancyjnym wobec samych siebie rodakow a coz dopiero mowic o innych narodach.Nie potrafimy z soba prowadzic rzetelnej konkretnej rozmowy opartej na faktach.
Wstyd.
Zawisc i zlosc odbiera rozum.A konktretow jak nie bylo tak nie ma.Po co odpowiadac konkretnie i rzetelnie na proste zadawane pytania?Jesli nie chcecie udzielic istotnych i konkretnych informacji nie umieszczajcie na forum niedorzecznych wpisow - farmazonow/ bedziemy wdzieczni za poprawna postawe i kulture osobista/.Od tyle.Pozdrawiam Panstwa i zycze wiecej kontretow,pokory i tolerancji wobec samych siebie i innych...Bo ktoz bedzie nas szanowal jako narod jesli my sami siebie nie szanujemy?
1
Guciu 2016-01-27 21:01:05
Panno Maju79: przecież 95% tych odpowiedzi to tylko debilny trolling i tyle. Zaden jad i nienawisc tylko robienie beki. Przeciez to forum to jedna wielka wylegarnia i zlot patologii. Niby czego Ty myslisz, ze sie tu dowiesz? Niczego, taka prawda. Poza tym ani pół konkretnego pytania tu nie widzę. Spoko, potrafimy ze sobą rozmawiać rozsądnie, ale do tego trzeba ludzi na poziomie. A tu mamy do czynienia z pozbawionymi zasad ćwierćmózgami, którzy nawet wypowiedzieć się nie potrafią, więc o czym tu gadać? Szkoda nerwów i czasu, niekoniecznie w tej kolejności. Pozdrawiam i życzę cierpliwości do "internautów".
1
czarny1313 2016-01-29 13:46:40
I tu Ciebie Guciu popieram. Może nie wszyscy ale większość tych wiecznie niezadowolonych ludzi.
0
nowmorde 2016-02-06 01:20:13
Ej Polbałki co z wami! Kolejny łikend, a tu żadnych pijackich komentów ani faków na baulajtrów ani kierowników? Normalnie się zawiodłem... :/
0
12@ 2016-02-07 18:57:37
GOCU CO PODWIESZKA HUBA LIŻESZ DDDD
2
Guciu 2016-02-08 18:02:00
Włąśnie o takich ćwierćmózgach jak Ty pisałem. Ladnie to tak pić z niedzieli na poniedziałek? I zanowu pewnie nie wstałeś do pracy i w końcu Cię wywalą. Samozaoranie.
0
olo 2016-02-10 15:53:12
witam prosze o opinie na temat tej fiemy czy jest godna uwagi
0
Ala 2016-02-10 21:19:45
Opinia-jest średnio. Tak, jest godna uwagi. Dziękuję.

A na drugi raz, do stu piorunów! WIesz co to są znaki przestankowe?!?! Albo inaczej - kropki? Przecinki? Mówi Ci to coś? Napisales kilka wyrazów bez ładu i składu - takich nieogarniętych w Polbale nie potrzebujemy! Umowy nie będziesz umiał podpisać, ale o zakłąd idę, że pieniądze to liczyć potrafisz.
0
łorawiak 2016-02-13 08:13:12
No i jak polbałowskie karły popilyscie za pana prezesa wczoraj macie wdzieczne byc ze wom robota doał! bo byscie w posredniaku gamonie czekaly!
0
Szuka pracy 2016-03-04 13:56:46
Aktualnie pracuje, ale szukam pracy w innej firmie. Znajduje ofertę pracy na cieśli szalunkowych w firmie Polbau Składam podanie na adres: zatrudnienie@polbau.pl po czym dzwoni jakiś facet do mnie z tej firmy i mnie wyzywa od wieśniaków [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wogole że co odpierdalam składając CV do nas a na koniec mówi mi WAL SIĘ. Polecam z całego serca ta firmę pierwszy kontakt najważniejszy.
1
pan kolanko 2016-03-14 21:43:17
na pewno taka sytuacja kolego nie miała miejsca, ni8e uwierzę w to. branża budowlana jest trudna na dziusiejszym rynku, maszyny i prefabrykanty nie tak łatwo sprzedać więc nikt by się tak do pracownika/klienta nie onosił
0
Kubus 2016-04-16 23:04:24
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
0
Kubus 2016-04-16 23:06:27
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
0
Antek 2016-04-17 09:13:03
siema wszystkim trochę stare komentarze czytam i nie wiem czy brać je do serca :) słuchajcie powiedzcie mi jak wyyglądają u nich zarobki i co z umową jak się z nimi wyjeżdża bo to mnie najbardziej interesuje
0
Czesuaw 2016-04-17 09:13:41
Jakiego Nowaka? Zbyszka od rąk, które "KA"leczą? :D
Jakieś namiary?

HolandII Gamoniu!
0
Test 2016-04-21 15:32:43
Nie bierz. 3/4 to zwykłe narzekanie sfrustrowanych nierobów, którzy myśleli, że wyjadą do "Niemców" i będą 3 godziny podpierać ścianę i za to im zapłacą. Robota jak każda inna, warunki mieszkaniowe średnie, no ale przynjamniej za darmo. ~1500E spokojnie przywieziesz, a majstry całkiem znośne. Nie ma co narzekać, tylko się brać do roboty. Umowa normalnie na czas określony, składki opłacone-czegóż chcieć więcej?
0
feliks 2016-04-23 10:53:13
hotel darmowy dobre he he he
0
bubu 2016-04-25 20:46:02
No dobre! Wszystko co darmowe jest dobre :]
0
pani jadzia 2016-05-05 21:29:27
darmowe,... ale dobrze że praca tutaj chociaż jest bardzo dobrze płatna:) tak przynajmniej mi opowiadali znajomi, ufam im, więc zamierzam wtysłać do firmy cv i zatrudnienie jako cieśla u nich zdobyć. wiecie może czy również kobiety zatrudniają na takich stanowiskach tutaj?
0
Pan Mieciu 2016-05-05 21:33:17
KOBIETA? CIEŚLA?!?!?! No tego jeszcze nie grali :D. Dobre Pani Jadziu, wyborne wręcz! :D
0
f2 2016-05-09 15:13:30
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
0
f2 2016-05-09 15:14:44
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
0
f2 2016-05-09 15:21:45
NIE POLECAM FIRMĘ słabe zarobki brak nowych bodów kończy się elektrownia i co dalej tresa wyganiają na urody a kadra szkoda pisać ciągle mało i straszą nam się skoczy my znajdziemy a oni swoja opiniom
1
sprawiedliwosć 2016-05-09 21:13:31
Nie polecam firmy POLBAU Z OPOLA.
Owszem w niemczech były podwyżki podwyżki brutto tylko zaraz hotel dzwigli o 1 euro na dzień czyli w miesiącu jakieś 30 euro więcej czyli zabierają za chotel 330 euro na miesiąc PLUS SPRZĄTANIE kibli korytarzów i kuchni.
Poprostu złodziejstwo. Każdy kto pracuje w niemczech z polbau to wie doskonale o czym ja mówie
2
f2 2016-05-10 15:38:19
CZY JEST LEPIEJ NA BAZIE W BARAKACH DOBRZE ZE PŁACOM ZE SOCJALNEGO POBYT LEPIEJ MAJA BEZDOMNI PRZYTULISKACH NIE WYŁĄCZAJĄ OGRZEWANIA ITP WARUNKI STRASZNE NIE POLECAM FIRMĘ
0
p3 2016-05-11 15:31:24
Witam.Ostatnio zaproponowali mi prace w Niemczech jako zbrojarz.Chciał bym się dowiedzieć ile można tam zarobić na rękę po odliczeniu wszystkiego.Dodam że jestem kawalerem.
0
f2 2016-05-11 22:04:45
MYLISZ SAM PJESZ NIE TRAFIŁES TAM PRACUJE INI MILISZ SIĘ TU SIĘ MYLISZ NIE TRAFIŁEŚ DUPO LIZIE TAKT HIENY JAK TY SA WŚRÓD NAMI PRACOWNIKAMI DUPO LIZIE DUPO LIZIE DUPO LIZIE
0
Guciu 2016-05-25 21:04:07
No i widzisz, znowu się nawaliles i Ci się literki myla, piszesz bzdury bez sens albo się sheftales na klawiature. Wstyd i hanba. Odstaw wodke, zacznij trzeźwo zyc! :D.
0
f2 2016-05-27 16:42:28
TAK ZROBIŁEM JAK WIĘKSZOŚĆ SIĘ ZWALNIA
0
anonim 2016-06-10 20:23:41
Absurd! Jeszcze takiej firmy nie spotkałem, co za bezczelność. Sposób w jaki pracownicy są traktowani jest karygodny. Operatorzy dźwigów czasem nie mają wcale przerw a za przerwy im nie płacą. Po dwóch-trzech miesiącach gdy wyjeżdżają do domów zmuszają ich do podpisywania bezpłatnych urlopów, co jest niezgodne z prawem. Państwowa Inspekcja Pracy jest już o tym poinformowana.
0
kubuś 2016-06-11 14:00:13
to byłeś zainteresowany ich usługami czy zadowolony z ich usług? wybacz, ale chciałbym poznać sporo aktualnych opinii o nich :) a podobno znają się na tym, co robią
0
andrzejleg 2016-06-11 16:44:55
Ja też nie polecam tej firmy warunki mieszkaniowe tragicznie za które trzeba płacić haracz potwierdzam darmowa praca w przerwach I cały czas
szukają operatorów bo ludzie uciekają do lepszych firm
0
smerf wazniak 2016-06-11 18:05:11
no to chociaż napisz konkretnie ile się płaci za zawakteriowanie. natomiast jadąc do takiej typowo fizycznej pracy nie wiem czego ty oczekujesz, hotelu pięciogwiazdkowego? weź myśl trochę bardziej realistycznie. cieśla-murarz-zbrojarz nadal poszukiwany?
0
andrzejleg 2016-06-11 21:09:08
Chcesz konkretów proszę bardzo przepracowałem 4lata mieszkając w Monachium każdy wyjazd do domu to sprawdzanie torby żeby nie przywieźć karaluchów do domu każde położenie do łóżka to wytrzepanie kołdry. Bonn zgniłe baraki po każdym deszczu wybieranie wody z podłogi a oprócz tego rejony do sprzątania i za to wszystko ściągają 330euro to tylko w dużym skrócie opisane slumsy w polbaule
0
andrzejleg 2016-06-11 21:12:42
Chcesz konkretów to daj namiary
0
kubuś 2016-06-13 11:37:44
a nie można napisac tutaj konkretów? chociaż czy dają umowy o prace.
0
lew 2016-06-16 16:41:44
powiedzcie prosze czy warto podjac prace w polbale
0
hjk 2016-06-16 17:07:22
@lew no wiesz kazda praca daje Ci jakas mozliwosc rozwoju :)
0
lew 2016-06-16 18:33:48
rozwiniety to ja juz jestem dobrze chodzi tu o kase :)
0
hjk 2016-06-16 18:37:03
jak zostaniesz cieślą brygadzistą albo od bhp to sypną złotem
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU