Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Roczek - 2014-01-01 11:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkiego najlepszego w 2014 Polbauki! Długich kontraktów! Dużych wypłat! Miłych majstrów! I częstych zjazdów (do boksu :D). Zdrowie!!
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-01-18 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy po złożeniu kwestionariusza mogę wysłać jeszcze raz CV? ponieważ nic się nie odzywają. Kwestionariusz wysłałem jakieś 2 miesiące temu.
zdjecie uzytkownika
kamilll - 2014-01-25 15:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnosnie firmy polbau.mam propozycje wyjazdu do niemiec jako ciesla i chcialbym prosic o jakies info na temat warunkow,zarobkow,czy pobieraja jakies oplaty przed wyjazdem itp. prosze o pomoc bo nie moge sie zdecydowac.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2014-01-29 19:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześc POLbałowcy.
Mam pytanie, czy zaczęły się te dwie budowy co miały być od lutego w Haall.
Jakies dwie duże miały ruszyć. Wiecie coś o tym chłopaki ????
zdjecie uzytkownika
Kafarek - 2014-02-01 10:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamilll: Dosstaniesz 1400E na reke, bedziesz mieszkal w kijowym hotelu, opłat nie pobieraja na poczatku zadnych, ale ponoc trzeba bedzie placic za hotel...
Mietek: Guzik, nic sie nie zaczelo, wszystko lezy i kwiczy...
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-02-02 08:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy zaczyna sie cos nowego w Finlandii, dajcie znac
zdjecie uzytkownika
maciu - 2014-02-02 08:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-02-02 08:46:19]:
to po co tam siedzisz jedz do Chin
zdjecie uzytkownika
kefirek - 2014-02-09 11:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-02-02 08:46:19]:
O Finlandii mozesz zapomniec, pakujemy się na koniec lutego. Gejm over :/
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-02-10 16:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc9 - 2013-11-18 10:52:42]:
ja tez tam pracowałem i obecnie szukam pracy możne masz możliwość zalatwienu pracy pozdrawiam. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-02-10 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się zapytać,czy jest ktoś w stanie udzielić mi kilka inf.o firmie Polbau: Jakie są warunki pracy?jakiego typu noclegi?jakie zarobki?jak w Niemczech się pracuje.Z góry dziękuję za wszelkie informacje.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-02-12 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [SYMBIAN - 2013-11-14 17:43:11]:
Panowie nie oszukujmy się przecież w polbale jest jeden wielki (usunięte przez administratora) srednia wieku 55 plus;-)i jak tacy ludzie co im brakuje do renty maja stanac???!!!p(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2014-02-22 17:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak dla mnie praca ok. tylko co do socjalu to jest wiele do życzenia. Na dojazd traci się min.3 godz. dziennie. Mieszkamy gorzej niż żyd za okupacji. najgorsze jest to że w styczniu była podwyżka opłat na około 230euro za miesiąc, a od marca następna podwyżka na 300 euro. więcej nie piszę bo żal dupe Ściska. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
koko poko - 2014-03-03 12:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co słychac w polb szykuje sie jakas nowa budowa? pozdrawiam wszystkich polbau poko poko baja bongo
zdjecie uzytkownika
Polbau - 2014-03-06 16:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mietek - 2014-01-29 19:51:46]:
A czy nie lepiej po prostu zapytać o to w Polbau w Opolu ?
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-03-17 11:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam polbaowcow
zdjecie uzytkownika
scooby - 2014-03-19 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu hotel w boon. mieszkamy w 6 gwiazdkowym o sory w 6cio osobowym pokoju. hotel warty swojej ceny mamy tu all inclusive (sniadanie kolacja i obiad we wlasnym zakresie jak se posprzatasz to bedziesz miec czysto) pozdro
zdjecie uzytkownika
PODWYKONAWCA - 2014-03-27 18:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNY TEN POLBAU NIE GRA FAIR Z PODWYKONAWCAMI WIEC UWAZAJCIE BO NIE DOTRZYMUJA SLOWA
zdjecie uzytkownika
FRanek - 2014-03-31 16:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopaki, jest jako robota we Finladii albo w Holandii? Do Niemcow nie kce, a z Polbałem dobrze mi było w SUOMIACH. Wiecie co? A opinia - na plós! Płącą, spać się da, robota spoko. Dajom rade!
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-04-09 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłem dzisiaj do Polbau w sprawie pracy, a tam jakaś pani powiedziała mi, że nie ma czasu ze mną rozmawiać, co to ma być? Jakiś żargon, a nie poważna firma! A tak nawiasem, kiedy zaczyna się jakaś praca??
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Anna Matyska - 2014-04-10 14:56:39 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kefirek - 2014-02-09 11:49:19]:
Dzień dobry! Pracuję na Uniwersytecie w Tampere w Finlandii, i w lutym 2014 zaczęłam projekt badawczy nt. Polków, którzy pracują lub pracowali tymczasowo (delegacje, kontrakty) w Finlandii i innych krajach skandynawskich. Szukam osób, które chciałyby podzielić się swoimi doświadczeniami, obecnymi lub przeszłymi, o życiu zawodowo-rodzinnymi z dala od kraju. Badania są absolutnie anonimowe i ich wyniki posłużą wyłącznie do celów naukowych. Imiona, nazwy firm, miejscowości są dla mnie nieistotne, liczy się raczej generalne doświadczenie. Więcej informacje na mój temat można znaleźć na stronie uniwersytetu:
***
Gdyby ktoś był zainteresowany podzielić się swoimi doświadczeniami, można się ze mną skontaktować mailowo (anna.matyska@uta.fi), telefonicznie (+358503186150) lub na FB.
Serdecznie pozdrawiam, i z góry dziękuję za wszelką pomoc!
Anna Matyska
zdjecie uzytkownika
Jogurcik - 2014-04-12 12:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna Matyska - 2014-04-10 14:56:39]:
Heh,ciekawostka :]Spoko Pani Aniu, podzielimy się wrażeniami :]
zdjecie uzytkownika
polbalik - 2014-04-16 12:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-01-18 21:26:06]:
Nie musisz jeszcze raz wysyłać,teraz pozosraje ci cierpliwie czekać.
zdjecie uzytkownika
polbalik - 2014-04-16 12:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2012-07-12 21:54:39]:
Nie elektryke robia niemcy,no ale nieraz za niemcow by zamknac sciane musielismy kończyć bo oni oczywiscie gdy maja fajrant zwijaja sie i ich niema.
zdjecie uzytkownika
polbalik - 2014-04-16 12:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2012-07-12 21:54:39]:
Nie elektryke robia niemcy,no ale nieraz za niemcow by zamknac sciane musielismy kończyć bo oni oczywiscie gdy maja fajrant zwijaja sie i ich niema.
zdjecie uzytkownika
Jezusek - 2014-04-18 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polbalik - 2014-04-16 12:29:45]:
Trochę się ją-ją-jąkasz :] A wy jak macie fajnrant, to się nie zwijacie i wciąż jesteście?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
65 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x