Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ryki - 2015-06-27 11:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2015-06-26 21:37:40]:
Ja Ci radzę już teraz szukaj lepszej firmy ,tam nie masz co szukać jako murarz,tam murarze to ludzie od czarnej roboty.Ja zrobiłem to znalazłem lepszą firmę co dają lepsze pieniądze i lepsze warunki pracy
zdjecie uzytkownika
gusti - 2015-07-07 21:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie takie dobre firmy sa podziel sie wiadomosciami moze by sie załapał w takiej dobrej firmie
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-07-10 22:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gusti - 2015-07-07 21:16:03]:
cienki bolek jesteś, nie masz szans
zdjecie uzytkownika
gusti - 2015-07-11 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwalisz sie ze znasz dobre firmy ale pewnie w polbałku siedzisz od jego powstania haaaa haaaaa dobrze jest sie chwalic na forach a firmy wszystkie działaja tak jak polbau przerabiałem to juz i nie ma nic innego
zdjecie uzytkownika
gusti - 2015-07-11 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwalisz sie ze znasz dobre firmy ale pewnie w polbałku siedzisz od jego powstania haaaa haaaaa dobrze jest sie chwalic na forach a firmy wszystkie działaja tak jak polbau przerabiałem to juz i nie ma nic innego
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-07-15 08:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nauczcie sie pisac po polsku... powiem tak z roku na rok coraz gorzej... same lizusy i wlazidupy wyplaty cienkie jak nie ma roboty to urlopy przymusowe ogolnie syf jest paru fajnych majstrow i kierownikow ale na palcach jednej reki policzyc mozna a jak kiepsko trafisz to Cie zajada ....
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kali - 2015-07-15 22:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co majo po polsku pisac, jak oni wielkie pany i zagranico robio? :D Posdrawiam Geralta z Rewii! Wiadomo, ze jok ni mo roboty to cie czymoc nie bedo, bo i placic nie ma z czego. Roboty malo jest teros, bo sie niemry na nos poznaly ze bardzi łot roboty to by wolimy flaszke zrobic heheh. Polecom wom chopy na zmywak do angliji nizli do polbau na roboty. Hey!
zdjecie uzytkownika
Esz - 2015-08-04 09:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy chyba na wakacjach, bo nikt nic nie pisze, a ja bym tak bardzo chcial jakieś nowinki od nachlanych polbałowców przeczytać :(
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-08-04 14:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz juz sie nie chla tylko pije z kultura
zdjecie uzytkownika
Ooo! - 2015-08-04 14:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johny - 2015-08-04 14:07:40]:
Ooo serio? Nawet Staszek? :D Johny, weź coś opowiedz jak masz jakieś newsy!
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-08-04 16:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ooo! - 2015-08-04 14:20:55]:
to trzeba jechac do pracy w polbau i sie samemu przekonac
zdjecie uzytkownika
Ooo! - 2015-08-04 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johny - 2015-08-04 16:13:39]:
O stary, nigdy w życiu więcej do tego bajzlu! Teraz mam robotę jak marzenie, do Niniusiowego burdeliku nie wrócę!
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-08-06 22:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ooo! - 2015-08-04 16:15:33]:
to daj namiary
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-08-07 09:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważaj , żeby ci czasem nie dał tych namiarów na firme, w której tak mu super.
Polak nigdy nie pomoże drugiemu, szybciej mu zaszkodzi. A chwalić sie to każdy może.
zdjecie uzytkownika
były murzyn - 2015-08-07 13:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest Polak jest gorszy od najgorsze świni
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-08-09 19:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po kilku latach w polbaule z roku na rok coraz gorzej warunki mieszkaniowe tragicznie 9 euro / doba, stawki o kilka euro niższe niż w innych firmach, szkoda bo chciałem dalej tam pracować
zdjecie uzytkownika
gustlik - 2015-08-10 22:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam MAM PYTANKO JAK W POLBALE JEST Z KINDERGELDEM,czy wypłacaja wszystkim i czy praca w Niemczech jest na niemieckich warunkach
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-08-11 09:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na warunkach niemieckich
zdjecie uzytkownika
remig - 2015-08-18 12:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mi się podoba, jeśli faktycznie jest tak jak mówisz @polbauowiec to musi być to super praca, bo chyba już każdy wie, że warunki pracy w niemczech naprawdę są dobre, a skoro praca na warunkach niemieckich to tak musi być. Ciekawe czy też są takie dodatki do różnych spraw jak to oferują w niemczech, np. dodatek do wypoczynku.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 12:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-08-23 12:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak super hotele w polbaule w większości to slumsy (Monachium , Bonn) brud, karaluchy, a oprócz tego zabierają 9 euro /dzień i musisz je sprzątać
zdjecie uzytkownika
No jaaaa - 2015-08-26 19:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polbauowiec - 2015-08-23 12:45:46]:
No Paaaanie, no pewno, że trzeba sprzątać. Zdziwiony czy jak? No tak, bo w domku żonka sprząta, a jaśnie pan tylko forsę przywozi. Najmijcie sobie jakąś Ukrainkę na spółę, to nie dość, że będziec mieli posprzątane, to za kilka ełro więcej i poużywacie na miejscu :D. Oj odchodziły akcje na Mainzu :D. Tylko uważajcie na ciapate, bo porażaka. Jakbyście nie sprzątali, to by już was tam dawno zaraza przetrzebiła.
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-08-28 09:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny burak z polbau który mieszkał by w namiocie aby tylko w euro zarabiać
zdjecie uzytkownika
No jaaaa - 2015-08-28 18:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polbauowiec - 2015-08-28 09:40:02]:
Bardzo mi miło, panie Buraku, Janusz z tej strony. Jak tam karaluszki?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 10:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-08-29 10:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę z tobą dyskutował panie Januszu. Widocznie masz klapki
zdjecie uzytkownika
No jaaaa - 2015-08-30 08:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że mam! Oryginalne KUBOTA ze skarpetkami!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie
alert