Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Henio - 2015-06-01 04:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grabek - 2015-05-31 10:41:22]:
A jak trafisz dobrze, to będziesz miał jak pączek w masełku + biba co sobotę z dzifkami i koksem!
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-06-01 22:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak jestes z rodziny albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ty ile ludzi sprzedales maselko..
zdjecie uzytkownika
Zuczek - 2015-06-02 06:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opole - 2015-06-01 22:24:22]:
Ja nie na maselko! Ja ich sprzedawalem na mydlo :D. A jak bylem u wujka prezesa na galerii pod Krakowem, to jezdzilem jego jagóarem po ogrutku!
zdjecie uzytkownika
gustek - 2015-06-05 21:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piepszycie takie głupoty na tych forach że aż uszy więdną ten kto najgorzej pisze to najdłużej w niej robi i brechta z nich na forach ile wlezie i uważa że jest w porządku cześć trzymajcie sie chłopy jak możecie byle do soboty bo można ryj zalać i git
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-06-07 10:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gustek - 2015-06-05 21:30:44]:
Dokladnie Gusti! Masz racje! Beke mam z nich wszystkich na maxa. A ryj tak zalalem ze juz niedziela, a ja ledwo stoje. I nie uszy wiedna tylko oczy bola :D
zdjecie uzytkownika
gustek - 2015-06-07 22:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczy to juz dawno zaropiały i boleć przestały uszy pomału woskowiną zachodzą jak się słyszy jakto w polbale jest a jak jest ?????????????a tak samo jak w opexie i w magropolu itp.itd wsio rawno jestes potrzebny to cie trzymają a nie jesteś potrzebny to cię zsyłają ta sama stara metoda kpw.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-06-07 22:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam sie tylko pijaki nadawają co juz malo kątaktują,buce jestescie i tyle
zdjecie uzytkownika
jozek_wszystko_wie - 2015-06-08 09:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-06-07 22:34:39]:
NADAJĄ i KONTAKTUJĄ analfabeto orawiacki! Bez kitu, jak wy nawet polskiego nie znacie, to dziwicie się, że was kantują na każdym kroku? Weź się obudź gamoniu jeden z drugim i weź za siebie! Chociaż... Mózgi już pewnie tak przeżarte wódą, że i tak nic z tego nie będzie.
A z nowości: Polbau właśnie łączy się z Albimexem. Jak myślicie, co z tego wyjdzie? Tzn. wy i tak guzik dostaniecie, ale może przynajmniej dyrektorstwo i kierownictwo jakieś profity otrzyma. A no i jak dobrze pójdzie, to jakieś ochłapy wam z pańskiego stołu spadną :P :D.
zdjecie uzytkownika
Antos - 2015-06-10 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jozek_wszystko_wie - 2015-06-08 09:08:25]:
Józek weź nie piernicz, bo Polbauek tylko po to tę ściemę z Albinexem rzucił, żeby podatków nie płacić, ludzi uspokoić i nadal Euronki u Germańców cisnąć. Nie ma liczyć na co innego, tylko Niemcy teraz. Ależ groteska nie? Nie ma błędów, tylko prawda w tekście, nie doczepisz się! Weź tego gnojka DePe do opowiedzi, to Ci powiem jak źle w Niemczech jest! Panowie... żyć nie umierać, u Dudy profity zbierać :D
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-06-12 00:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak juz wam nawalą,dalej kokosy bendą..
zdjecie uzytkownika
gustek - 2015-06-13 21:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eeeeeee chłopy znajdzcie w sobote wieczór trzezwego kierowce na budach .hiii hiii hiiiii
zdjecie uzytkownika
jaCidam - 2015-06-14 07:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno znajdziecie jak wszyscy nawaleni jak meserszmity po barakach lataja
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-16 22:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy kto tam pracowal to wie o tym, poco takię glupoty wypisujecię napiszcie lepiej czy jest praca czy niema kto teraz rządzi polbalem,a nie takie hujowiny piszecię jak dzieci,tam się pilo i będzie pic bo jakos tą rozlonke trzeba zagluszyc i taka prawda ja tez tam robilem i dalo się przezyc..
zdjecie uzytkownika
Grzesiu - 2015-06-17 19:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Orawiak - 2015-06-16 22:55:27]:
Roz łąka a roz polana :D Oj dadana dadana matulu kochana! No pewnie, ze jest robota! Do Niemiec teraz z Opola pojachalo 20 chopa do Stutgartu (Wiesiek operator, Marian Kijanka jest i Stachu co my go Wróbelek nazyway, bo pije tyle ile waży). RObota po 10 godzin dziennie, później na hotelu, po 3-4 śpimy, w sobote popijemy i śpiwoy, ku chwale prezesa Dudy (normalnie jak prezydent tera). Nie ma co jest dorbze ogólnie!
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-17 22:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To muwisz kolego ze się polepszylo jak bylo pare lat temu,no my tak dobrze nie mieli nas 6 osub spalo w kampie,ale bylo dobrze co sobota libacja..a jak z kasą
zdjecie uzytkownika
Grzesiu - 2015-06-17 23:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Orawiak - 2015-06-17 22:36:52]:
Z kasom to roznie: raz 1600E, a raz 1200E. Banki godzin, dzikie weze jakies. Zachrzaniasz po 200 godzin a wyplata z kapelusza, normalnie jaka sie liczba wylosuje kadrom to tyle masz, kazdy miesiac inaczej. Tlumaczom to jakimis podatkami dziwnymi, no ale jak pasek po niemiecku to co zrozumiesz. Za zarcie trzeba placic dobrze, ze znajzdy za darmo chociaz sa.
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-18 23:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy te zjazdy są za darmo jak nawet zaliczek niema,jak nawet na zjazd na swięta sciągali kase chyba sie jeszcze skusze na ten polbau
zdjecie uzytkownika
pani janinka - 2015-06-19 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@orawiak napisz proszę o jakich zjazdach i zaliczkach mówisz, bo ja chcę tam teraz iść do pracy na cieślę brygadzistę (podobno jest wakat) i chciałabym się wszystkiego dowiedzieć co i jak. w sumie w kontrukcjach stalkowych i betonowych prefabrykantach z tego co wiem źle nie jest ale chcę znac więcej konkretów
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-19 22:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys co 15 w kazdego miesiąca byla zaliczka i jak zaczynalas prace w pb to cie gratis zawozili do niemiec i po 2 latach tez cie zwozili gratis ale od roku to wszystko zniesli;a co do roboty to zalezy gdzie trafisz są i normalni kierownicy ale nie wszyscy, a majstry to szkoda muwic na ten temat co drugi ma przerost ambicji...
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-06-26 20:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie mam wyjeżdżać do Niemiec z tej firmy jako murarz może mi ktoś podpowie jakie warunki mieszkaniowe po ilu w pokojach ile godzin pracy czy w soboty się pracuje jakie zarobki i co ile zjazdy do polski i na czyj koszt z góry dzięki i powodzonka życzę.
zdjecie uzytkownika
Elfik - 2015-06-26 20:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2015-06-26 20:03:12]:
Jedź, jedź murarzu! Nie wiem po co Polbaukowi murarze, no ale niech będzie. Najwyżej Cię wcisną w kombinezon, dadzą szlifierkę z odkurzaczem do łapy i będziesz zahrzaniał po ścianie przez 12 godzin w takiej mgle, że na pół metra nie zobaczysz, a będziesz wyglądał jak młynarz. W pokojach po 4-6 zależy gdzie (tak jest na Mainzu), po 10-12 godzin, w soboty po 6-8, zarobki, jak ci nie dadzą do "banku godzin" to kolo 1500 ełro, zjadzy do kraju: nie ma, trza urlop brać jak si ę dogadasz, na swój koszt, więcej lepiej się we 4 na paliwo złożyć. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-06-26 21:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elfik to jak nie mają w ogóle murowania podobno potrzebują pięciu murarzy i pięciu cieśli we Frankfurcie Bonn i Mainc tak mówiła w biurze i praca po 10 godzin i na godzinę 11,60 e brutto ile w tym prawdy to nie wiem ale dzięki za podpowiedz jeśli możesz to coś jeszcze doradz czy tam się w ogóle opłaca jechać.
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-26 23:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zjazdy zalezy do kogo trafisz ale minimum co 2 miesiące do domu na 5 dni na swuj koszt,normalne ze potrzebują murarzy przeciez tam tez trzeba jakies dzialuwki itd, a te 11.60 euro bruto to ok 7.o5 na ręke więc sam skalkuluj i powodzenia zycze...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-06-26 23:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zjazdy zalezy do kogo trafisz ale minimum co 2 miesiące do domu na 5 dni na swuj koszt,normalne ze potrzebują murarzy przeciez tam tez trzeba jakies dzialuwki itd, a te 11.60 euro bruto to ok 7.o5 na ręke więc sam skalkuluj i powodzenia zycze...
zdjecie uzytkownika
ryki - 2015-06-27 11:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2015-06-26 21:37:40]:
Ja Ci radzę już teraz szukaj lepszej firmy ,tam nie masz co szukać jako murarz,tam murarze to ludzie od czarnej roboty.Ja zrobiłem to znalazłem lepszą firmę co dają lepsze pieniądze i lepsze warunki pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie
alert