Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byl.pol - 2015-03-03 06:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna sie rozgrywka opexosko-polbaowska
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-03-03 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polbau to oszusty
zdjecie uzytkownika
byl.pol. - 2015-03-04 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie,jeśli chodzi o zakwaterowanie to jeśli polbau kasuje to /moim zdaniem/ powinien wystawiać faktury .Mogło by się choć troszeczke odliczyć od podatku.A tak przy okazji panie czarny polbau nie płaci podatku i kindergeltu więc co ma piernik do wiatraka
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-04 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosci i w tym masz racje a holandi jeszcze trzeba doplacac do podatku
zdjecie uzytkownika
czarny1313 - 2015-03-05 16:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-04 21:55:41]:
Ale pracownicy Polbau wypełniają Tobie odpowiednie druki czy może się mylę ? Znaczy się trochę czasu Tobie poświęcają, nie ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-05 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takim sposobem zeby wyjebac z kasy itd...nara
zdjecie uzytkownika
AndrzejMaslanka - 2015-03-13 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie mam: jak Polbau wysyła na budowy zagranice to ma sie umowe z polska firma czy z jakims niemieckim oddzialem? Gdzie podatki sa placone? Trzeba miec konto walutowe czy PLN? Dzieki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-13 23:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa w polsce podatki w nienczech konto walutowe musisz miec ale jak jestes nowy to dostaniesz 6 euro z groszami na godzine
zdjecie uzytkownika
AndrzejMaslanka - 2015-03-14 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 na godzine?? I co ja mam sobie za to qpic?? Waciki?? To ja teraz w Anglii w hotelu mam 8 funtow/h i zarelko za darmo. Piernicze :D
zdjecie uzytkownika
CZYTELNIK - 2015-03-14 12:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowionka dla wszystkich głowa do góry,ja jestem teraz na urlopie i chętnie wrócę,znałem takich jak im nie pasowało zwolnili się poszli gdzie indziej a nic nie narzekali, co pomoże narzekać,najwięcej narzekają ci co ciągle tu pracujecie
zdjecie uzytkownika
CZYTELNIK - 2015-03-14 13:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PANOWIE ABY TYLKO ZDROWIE BYŁO POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH NARZEKAĆ NIE MA CO WIADOMO RAZ JEST LEPIEJ RAZ GORZEJ ABY DO PRZODU,MOŻE SIĘ PO ŚWIETACH SPOTKAMY NA MAINZ
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-14 22:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to siedz dalej w angli takie cos jak polbau to firma hylonca cie ku upadkowi praca dla lizusuw i zdesperowanych i orawiakuw
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-03-14 22:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta urlop bezplatny tgz przetrzymanie dalej nie brakuje naiwniakuw...ha ha jestem w oka jest lux
zdjecie uzytkownika
MotylaNoga - 2015-03-16 19:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehehe a "nowy" i "babia gura" to ta sama ooosoooba! :P. Mamy Cię! Co to jest OKA i jak to jest LUX?
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-03-16 21:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oka polska tak babia gura i nowy i jeszcze 7 krasnoludkuw itd to ta sama osoba ile juz nie trzezwiejesz lizusie
zdjecie uzytkownika
SierotkaMarysia - 2015-03-17 00:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tygodniu nie piję, bo na bramie sprawdzają. Ale jak na łikendzie dowalę do pieca, to rzeź! Ej, babia bUro, a nie możesz czasem jakiegś przecinka albo kropki postawić, bo czyta się ciebie jak sebixa z bramy po czwartym jabolu :/
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-03-18 21:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz nie macie o czym pisac tylko kto ile wypije
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-03-19 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polbau słynie ze smakoszy co mało nie mogą,a potem ściany się rozłażą
zdjecie uzytkownika
Jozio - 2015-03-22 12:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to pod bezpieczny weekend chopy! CYK!
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-03-22 14:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jutro wszystko winien majster,to jest właśnie niskie myślenie
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-03-22 23:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biedni ale do domu to jak baranki
zdjecie uzytkownika
Budowlaniec - 2015-03-23 07:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rodacy jak wam na konto nie wpływa 1500 Euro na rękę na koniec miesiąca za normalne godziny(170) to nie jest normalna firma. Jakie 300 E co miesiąc za co za 6 osób w pokoju. Ja teraz pracuje w jednej Zeit firmie budowlanej w Niemczech i mam tak 1500 E i opłacony pojedynczy pokój 7 - dni w tygodniu. Tez nie ma rewelacji ale robota lekka a nawet bardzo lekka:)

Nie dajcie się wykorzystywać.
A zwrot podatku czy kindergeld nie ma nic wspólnego to ci się po prostu w każdej firmie należy.
zdjecie uzytkownika
byly pol - 2015-03-24 15:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie czegoś tu nie rozumiem-jeśli inne firmy nie kasują za zakwaterowani i jakoś na tym wychodzą to jaki z tego wnioswk ktoś chce sie nachapać na pracownikach.Zarabiają na budowach i jeszcze chcą na ludziach,tylko kto.Prezes ma już chyba dośc więc komu potszeba aż tyle aby tak ludzi doić
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-03-24 16:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roboty nie ma bo wyprali ich z Dortmundu z hotelu a z Bonn z tych baraków tyż mają ich wyksmitować zostało im Berlin kr. Piechota/debil jakich mało/ i Bawaria kr. PISZCZEK spoko tylko majstry do renowaci
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-03-24 22:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby upadek a co z tymi majstrami tgz stujkowi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie