Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fokstrt - 2015-04-06 17:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polbau to najlepsza firma w Polsce i Niemczech.Nie jednego gorala nauczyka czytac i pisac.Gorzej z irtografua vo bledy po oczach az walą. :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-04-06 17:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w polbale w Niemczech nalezy sie kindergeld
zdjecie uzytkownika
one - 2015-04-06 18:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [neo - 2015-04-06 17:44:07]:
Oczywiście, że się należy, jak psu buda!
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-04-06 19:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A od kiedy wypłacają. :) Bylem w niemczech w 2006 i się nie nalezalo.kto wzial to musial zwracac.to heszcze jedno pytanko czy za tamten okres mozna domagac sie wyplacenia kindergeld
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-04-06 21:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do 4 lat wstecz ponoc wyrównuje a jak dluzszy czas minął to przepada.
zdjecie uzytkownika
one - 2015-04-06 22:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-04-06 21:56:17]:
Tak jak mówi koko: na 4 lata do tyłu masz prawo do kindergeld'a.
NEO: Zwracać? A możesz szrajbnąć coś więcej na ten temat? Interesujące... Potyczki sądowe z Polbaukiem, to baaardzo interesujący temat. Na zachętę mogę wspomnieć, że niektórzy sporo ugrali, a sam Prezio się ugiął (jak choćby słynny przypadek Andiego-Batmana :D).
zdjecie uzytkownika
Warszawiak - 2015-04-06 23:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy, majstrowie są różni większość to bezmózgi bez wiedzy i przygotowania zawodowego.Kierowałem budowami w polsce pojechałem do Heidenheim za robotnika zobaczyć na czym to polega.Po 2 m-cach zjechałem do kraju bo to co tam się wyprawiało to porażka.Niemiecka solidność to nieporozumienie.W kraju buduję na nieporównywalnie wyższym poziomie.Ludzie którzy tam kierowali robotami u mnie mogli by być najwyżej pomocnikami na budowie.Pozdrawiam wszystkich budowlańców.
zdjecie uzytkownika
kocur - 2015-04-08 00:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Warszawiak - 2015-04-06 23:20:44]:
Taaa całe szczęście, że wszyscy fizycy jądrowi są po profesórach i są expertami w swoich dziedzinach i należy ich wręcz błagać, aby się łaskawie na budowie pojawili.
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-04-09 21:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie Orawiaki to polbau juz dawno by padl
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-04-10 10:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opole - 2015-04-09 21:54:52]:
To prawda ,za jednego centa pognali by do Częstochowy
zdjecie uzytkownika
orawiak - 2015-04-10 22:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ćent do centa i jest passat b6 po tym poznasz polbaowca jak dawniej po zultych gumiakach ale powoli nas tam zabraknie
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-04-12 13:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na dzień dzisiejszy jest jakas robota w Polbale ale w Niemczech. Zawód ciesla szalunkowy.I haka tak naprawde jest wyplata w Polbale
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-04-12 15:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko - 2015-04-12 13:05:27]:
Ja Ci dobrze radzę ,nie zawracaj sobie głowy tą firmą bo już nie warto.Potem byś wspominał że dobrze Ryki radził.Ja pracowałem tam kilka lat i nie myślę już tam wrócić ,szkoda zdrowia i nerwów na bezmuzgowych majstrów , oczywiście nie wszystkich ale to wyjątek
zdjecie uzytkownika
Po-Ke-Mon! - 2015-04-12 23:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dzisiejszych czasach człowiek nie może być pewien czy jego wypociny zostały poprawnie zinterpretowane, bo tyle bezmÓzgów dookoła więc, niechętnie, dopytuję: skumałeś czaczę, że piję do Twojej ortografii?
zdjecie uzytkownika
Pav - 2015-04-13 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Polbale w Polsce i w Niemczech. W Polsce pracowalo mi sie duzo lepiej ale to bylo 8 lat temu.

Pozdrawiam chlopakow z Castoramy Zory, Toyoty w Walabrzychu i Colorobii
zdjecie uzytkownika
paxi - 2015-04-13 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak ze zwyklych robotnika zostanie sie np majstrem to im puzniej odwala w palę
zdjecie uzytkownika
DziadBorowy - 2015-04-13 23:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heheh wy z tym U to tak na serio czy dla jaj? OpUzniony to Ty musisz być i to konkretnie :D.
Nie "zwykłych robotnika", tylko "zwykłeGO robotnika", a po skrócie "np." stawiamy kropeczkę. Jak idzisz do sklepu to też kupujesz "żółta podkoszulek" i "marynowanego grzyby?" :D. Oj śmieszni jesteście: niewykształceni, prości, no ale przecież tę ciężką, fizyczną pracę ktoś wykonywać musi. Takimi się właśnie najłatwiej steruje. A jak któryś ma jakieś "ale", to jeden jaburek z Lidla załatwia sprawę. Nie chciało się nosić teczki, trzeba stawiać szaluneczki :D.
zdjecie uzytkownika
DziadBorowy - 2015-04-14 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty, kokocie, pewnie jesteś mendą społeczną żerującą na zasiłku, która nie ukończyła podstawówki, bo zasad pisowni nie zna, więc jesteś wyalienowanym członkiem społeczeństwa, który podbudowywuje swoje mizerne ego wulgarnymi, pozbawionymi logiki i sensu komentarzami, bo ewoucyjnie bliżej Ci do ameby. Wracaj pod kamień spod któego wypełzłeś i przestań oddychać, bo tylko powietrze marnujesz.
zdjecie uzytkownika
paxi - 2015-04-14 23:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda boli ilu juz sprzedales pewnie orawiak jestes ha ha
zdjecie uzytkownika
NoCOmment - 2015-04-14 23:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurde, Paxi, wez sie naucz znakow interpunkcyjnych uzywac, bo kij wie o co Ci chodzi półgłówku polbałowski.
zdjecie uzytkownika
korepetycje - 2015-04-16 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to tylko o was świadczy. Takie wpisy sa poniżej krytyki.Bład na będzie i błędem popycha.Do pracy rodacy.
zdjecie uzytkownika
Kokotek - 2015-04-17 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korepetycje - 2015-04-16 21:23:44]:
No wreszcie jakiś rozsądny wpis! Po ile te korepetycje? :D
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-04-18 21:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze cos o polbale ktos napisze a nie jakies idiotyzmy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-04-19 17:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się teraz w Niemczech buduje
zdjecie uzytkownika
esesman - 2015-04-21 00:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SCHRONY!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie