Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pav - 2015-04-13 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w Polbale w Polsce i w Niemczech. W Polsce pracowalo mi sie duzo lepiej ale to bylo 8 lat temu.

Pozdrawiam chlopakow z Castoramy Zory, Toyoty w Walabrzychu i Colorobii
zdjecie uzytkownika
paxi - 2015-04-13 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak ze zwyklych robotnika zostanie sie np majstrem to im puzniej odwala w palę
zdjecie uzytkownika
DziadBorowy - 2015-04-13 23:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heheh wy z tym U to tak na serio czy dla jaj? OpUzniony to Ty musisz być i to konkretnie :D.
Nie "zwykłych robotnika", tylko "zwykłeGO robotnika", a po skrócie "np." stawiamy kropeczkę. Jak idzisz do sklepu to też kupujesz "żółta podkoszulek" i "marynowanego grzyby?" :D. Oj śmieszni jesteście: niewykształceni, prości, no ale przecież tę ciężką, fizyczną pracę ktoś wykonywać musi. Takimi się właśnie najłatwiej steruje. A jak któryś ma jakieś "ale", to jeden jaburek z Lidla załatwia sprawę. Nie chciało się nosić teczki, trzeba stawiać szaluneczki :D.
zdjecie uzytkownika
DziadBorowy - 2015-04-14 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty, kokocie, pewnie jesteś mendą społeczną żerującą na zasiłku, która nie ukończyła podstawówki, bo zasad pisowni nie zna, więc jesteś wyalienowanym członkiem społeczeństwa, który podbudowywuje swoje mizerne ego wulgarnymi, pozbawionymi logiki i sensu komentarzami, bo ewoucyjnie bliżej Ci do ameby. Wracaj pod kamień spod któego wypełzłeś i przestań oddychać, bo tylko powietrze marnujesz.
zdjecie uzytkownika
paxi - 2015-04-14 23:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda boli ilu juz sprzedales pewnie orawiak jestes ha ha
zdjecie uzytkownika
NoCOmment - 2015-04-14 23:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurde, Paxi, wez sie naucz znakow interpunkcyjnych uzywac, bo kij wie o co Ci chodzi półgłówku polbałowski.
zdjecie uzytkownika
korepetycje - 2015-04-16 21:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to tylko o was świadczy. Takie wpisy sa poniżej krytyki.Bład na będzie i błędem popycha.Do pracy rodacy.
zdjecie uzytkownika
Kokotek - 2015-04-17 08:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korepetycje - 2015-04-16 21:23:44]:
No wreszcie jakiś rozsądny wpis! Po ile te korepetycje? :D
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-04-18 21:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze cos o polbale ktos napisze a nie jakies idiotyzmy.
zdjecie uzytkownika
polbauowiec - 2015-04-19 17:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się teraz w Niemczech buduje
zdjecie uzytkownika
esesman - 2015-04-21 00:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SCHRONY!
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-04-25 21:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszne ha ha jest jaka praca w Polbale,bęndzie jakas większa budowa
zdjecie uzytkownika
orawiak - 2015-05-13 22:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polbau to juz koniec firmy
zdjecie uzytkownika
Ryki - 2015-05-14 16:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie liczyć już na Polbau tylko jechać gdzieś indziej .Są firmy co potrzebują fachowców i wyjedziesz w ciągu tygodnia
zdjecie uzytkownika
SMutas - 2015-05-15 18:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ja nie chcę wyjeżdżać to co?
zdjecie uzytkownika
opole - 2015-05-15 23:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostają polskie realia kturę wiemy jakię są..
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-05-17 18:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opole - 2015-05-15 23:25:26]:
KtUre! Moje oczy krwawia!
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-05-18 08:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamądry to ty nie jestes, jak zarobisz 2 tysiące to dopiero będziesz beczal.
zdjecie uzytkownika
Mucka - 2015-05-18 22:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasyl - 2015-05-18 08:56:18]:
A jak zarobie 3 to będę muczał? Mówimy o Euronkach czy PeeLNkach?
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-05-19 13:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie zlotuwki jeszcze w polsce w euro nie placą
zdjecie uzytkownika
Rumcajs - 2015-05-20 00:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasyl - 2015-05-19 13:53:51]:
I oby nie płacili, bo jak wracam z zzagranicy to jestme panisko na włościach cało wieś mi zazdrości! Za moje cieżko zarobione w Polbale Euro mogiem żonie kupić futro, bachorom czekolady, kotu łiskasa, a sam mam na winiacza hehe :D. Hey Orawa, Oooorawa
zdjecie uzytkownika
orawiak - 2015-05-20 21:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Muwili ze polbau upada,ja tez kiedys tam robilem i bylo dobrze..
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-05-22 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orawiak - 2015-05-20 21:54:51]:
Ej, było, Panie, było... Pamięam w 2006 jakmy się na Finlandie wybrali, to normalnie cut miud ożeszki! Dobre żarło, w sumie dobre spanie, bo co i tam robić pom dwónastce w robice, sczegół, że 3 wpokoju, ale to nic. Robota spokojna, bo majstry i najedzone i pogłaskane przez dudusia-żyć nie umierać, dobrze było. Szkoda tej Finladii, bo wiem, że sie jeszce nei skonczyla, ale Polbau tam już nic do roboty ni ma a szkoda. Wróciłby do Ełrajoków. Kurde no, aż z czystej ciekawości, coby zobadczyć jak te baraczk stojom. Jak człowiek posmakował Skandynawii, to za wafla nie chde do Niemiec wracać. Ta, stres, joby nonsrop, jakies terminy nierrealne, a kilkaste kilo na wschód i nieco na północ Finowie sobie swoim tempem atomówke stawiali... Pikna sprawa, panie, pikna... No to na zakonczenie programu: pozdrowienia dla wszystkich "pod francuzami", wiecie o co chodzi :D Po osemkach sie mialo jak ci po 12 na heitkampie. DObre czasy, apnie, dobre....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
Orawiak - 2015-05-22 21:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jeszcze holandia zostala tam tez dobre warunki..
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-05-23 04:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta JHolandia zawsze smierdziala jaka sciema. Niby 15 ludzi i majsyter, niby 100 ludzi. Niby sie zaczyna, ale w koncu nie, bo jakeis opoznienie. Nie wim, ie bylem to gadal ne bede.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie
alert