brak logo

POLBAU

Opole

Opinie o POLBAU

Ala 2016-02-10 21:19:45
Opinia-jest średnio. Tak, jest godna uwagi. Dziękuję.

A na drugi raz, do stu piorunów! WIesz co to są znaki przestankowe?!?! Albo inaczej - kropki? Przecinki? Mówi Ci to coś? Napisales kilka wyrazów bez ładu i składu - takich nieogarniętych w Polbale nie potrzebujemy! Umowy nie będziesz umiał podpisać, ale o zakłąd idę, że pieniądze to liczyć potrafisz.
3
łorawiak 2016-02-13 08:13:12
No i jak polbałowskie karły popilyscie za pana prezesa wczoraj macie wdzieczne byc ze wom robota doał! bo byscie w posredniaku gamonie czekaly!
Szuka pracy 2016-03-04 13:56:46
Aktualnie pracuje, ale szukam pracy w innej firmie. Znajduje ofertę pracy na cieśli szalunkowych w firmie Polbau Składam podanie na adres: zatrudnienie@polbau.pl po czym dzwoni jakiś facet do mnie z tej firmy i mnie wyzywa od wieśniaków [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wogole że co odpierdalam składając CV do nas a na koniec mówi mi WAL SIĘ. Polecam z całego serca ta firmę pierwszy kontakt najważniejszy.
3
pan kolanko 2016-03-14 21:43:17
na pewno taka sytuacja kolego nie miała miejsca, ni8e uwierzę w to. branża budowlana jest trudna na dziusiejszym rynku, maszyny i prefabrykanty nie tak łatwo sprzedać więc nikt by się tak do pracownika/klienta nie onosił
Kubus 2016-04-16 23:04:24
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
Kubus 2016-04-16 23:06:27
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
Antek 2016-04-17 09:13:03
siema wszystkim trochę stare komentarze czytam i nie wiem czy brać je do serca :) słuchajcie powiedzcie mi jak wyyglądają u nich zarobki i co z umową jak się z nimi wyjeżdża bo to mnie najbardziej interesuje
Czesuaw 2016-04-17 09:13:41
Jakiego Nowaka? Zbyszka od rąk, które "KA"leczą? :D
Jakieś namiary?

HolandII Gamoniu!
Test 2016-04-21 15:32:43
Nie bierz. 3/4 to zwykłe narzekanie sfrustrowanych nierobów, którzy myśleli, że wyjadą do "Niemców" i będą 3 godziny podpierać ścianę i za to im zapłacą. Robota jak każda inna, warunki mieszkaniowe średnie, no ale przynjamniej za darmo. ~1500E spokojnie przywieziesz, a majstry całkiem znośne. Nie ma co narzekać, tylko się brać do roboty. Umowa normalnie na czas określony, składki opłacone-czegóż chcieć więcej?
1
feliks 2016-04-23 10:53:13
hotel darmowy dobre he he he
1
bubu 2016-04-25 20:46:02
No dobre! Wszystko co darmowe jest dobre :]
pani jadzia 2016-05-05 21:29:27
darmowe,... ale dobrze że praca tutaj chociaż jest bardzo dobrze płatna:) tak przynajmniej mi opowiadali znajomi, ufam im, więc zamierzam wtysłać do firmy cv i zatrudnienie jako cieśla u nich zdobyć. wiecie może czy również kobiety zatrudniają na takich stanowiskach tutaj?
Pan Mieciu 2016-05-05 21:33:17
KOBIETA? CIEŚLA?!?!?! No tego jeszcze nie grali :D. Dobre Pani Jadziu, wyborne wręcz! :D
f2 2016-05-09 15:13:30
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
f2 2016-05-09 15:14:44
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
f2 2016-05-09 15:21:45
NIE POLECAM FIRMĘ słabe zarobki brak nowych bodów kończy się elektrownia i co dalej tresa wyganiają na urody a kadra szkoda pisać ciągle mało i straszą nam się skoczy my znajdziemy a oni swoja opiniom
1
sprawiedliwosć 2016-05-09 21:13:31
Nie polecam firmy POLBAU Z OPOLA.
Owszem w niemczech były podwyżki podwyżki brutto tylko zaraz hotel dzwigli o 1 euro na dzień czyli w miesiącu jakieś 30 euro więcej czyli zabierają za chotel 330 euro na miesiąc PLUS SPRZĄTANIE kibli korytarzów i kuchni.
Poprostu złodziejstwo. Każdy kto pracuje w niemczech z polbau to wie doskonale o czym ja mówie
5
f2 2016-05-10 15:38:19
CZY JEST LEPIEJ NA BAZIE W BARAKACH DOBRZE ZE PŁACOM ZE SOCJALNEGO POBYT LEPIEJ MAJA BEZDOMNI PRZYTULISKACH NIE WYŁĄCZAJĄ OGRZEWANIA ITP WARUNKI STRASZNE NIE POLECAM FIRMĘ
p3 2016-05-11 15:31:24
Witam.Ostatnio zaproponowali mi prace w Niemczech jako zbrojarz.Chciał bym się dowiedzieć ile można tam zarobić na rękę po odliczeniu wszystkiego.Dodam że jestem kawalerem.
f2 2016-05-11 22:04:45
MYLISZ SAM PJESZ NIE TRAFIŁES TAM PRACUJE INI MILISZ SIĘ TU SIĘ MYLISZ NIE TRAFIŁEŚ DUPO LIZIE TAKT HIENY JAK TY SA WŚRÓD NAMI PRACOWNIKAMI DUPO LIZIE DUPO LIZIE DUPO LIZIE
Guciu 2016-05-25 21:04:07
No i widzisz, znowu się nawaliles i Ci się literki myla, piszesz bzdury bez sens albo się sheftales na klawiature. Wstyd i hanba. Odstaw wodke, zacznij trzeźwo zyc! :D.
f2 2016-05-27 16:42:28
TAK ZROBIŁEM JAK WIĘKSZOŚĆ SIĘ ZWALNIA
1
anonim 2016-06-10 20:23:41
Absurd! Jeszcze takiej firmy nie spotkałem, co za bezczelność. Sposób w jaki pracownicy są traktowani jest karygodny. Operatorzy dźwigów czasem nie mają wcale przerw a za przerwy im nie płacą. Po dwóch-trzech miesiącach gdy wyjeżdżają do domów zmuszają ich do podpisywania bezpłatnych urlopów, co jest niezgodne z prawem. Państwowa Inspekcja Pracy jest już o tym poinformowana.
2
kubuś 2016-06-11 14:00:13
to byłeś zainteresowany ich usługami czy zadowolony z ich usług? wybacz, ale chciałbym poznać sporo aktualnych opinii o nich :) a podobno znają się na tym, co robią
andrzejleg 2016-06-11 16:44:55
Ja też nie polecam tej firmy warunki mieszkaniowe tragicznie za które trzeba płacić haracz potwierdzam darmowa praca w przerwach I cały czas
szukają operatorów bo ludzie uciekają do lepszych firm
smerf wazniak 2016-06-11 18:05:11
no to chociaż napisz konkretnie ile się płaci za zawakteriowanie. natomiast jadąc do takiej typowo fizycznej pracy nie wiem czego ty oczekujesz, hotelu pięciogwiazdkowego? weź myśl trochę bardziej realistycznie. cieśla-murarz-zbrojarz nadal poszukiwany?
andrzejleg 2016-06-11 21:09:08
Chcesz konkretów proszę bardzo przepracowałem 4lata mieszkając w Monachium każdy wyjazd do domu to sprawdzanie torby żeby nie przywieźć karaluchów do domu każde położenie do łóżka to wytrzepanie kołdry. Bonn zgniłe baraki po każdym deszczu wybieranie wody z podłogi a oprócz tego rejony do sprzątania i za to wszystko ściągają 330euro to tylko w dużym skrócie opisane slumsy w polbaule
andrzejleg 2016-06-11 21:12:42
Chcesz konkretów to daj namiary
kubuś 2016-06-13 11:37:44
a nie można napisac tutaj konkretów? chociaż czy dają umowy o prace.
lew 2016-06-16 16:41:44
powiedzcie prosze czy warto podjac prace w polbale
hjk 2016-06-16 17:07:22
@lew no wiesz kazda praca daje Ci jakas mozliwosc rozwoju :)
lew 2016-06-16 18:33:48
rozwiniety to ja juz jestem dobrze chodzi tu o kase :)
hjk 2016-06-16 18:37:03
jak zostaniesz cieślą brygadzistą albo od bhp to sypną złotem
koko 2016-07-07 11:06:53
Masz racje mieszkalem w b i m.
aha 2016-07-07 11:26:44
Wiadomo czy w ogóle jest szansa na to, żeby znaleźć teraz zatrudnienie jako cieśla brygadzista? Nie ukrywam, że to byłaby to dobra opcja
andrzejleg 2016-07-08 21:18:40
Dzwonią do mnie z wisbaden żebym wrócił ale jak przypomnę sobie warunki mieszkaniowe to odmawiam
każdym 2016-07-08 21:52:20
Ja to chętnie bym się załapał na tego cieślę brygadzistę, zwłaszcza, że relacje są całkiem niezłe. To dobry znak.
dzwigowy 2016-07-23 18:40:29
Chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy i placy jako operator żurawia wieżowego oraz co ile są zjazdy
tomul 2016-07-24 15:19:27
@dzwigowy ale pytasz w związku z konkretną rekrutacją?
czarny1313 2016-07-25 14:25:17
Czyżby to Andrzej B. operator z Legnicy ?
sdefrgthy 2016-07-27 16:16:32
@dzwigowy ale oni teraz raczej rekrutacji zadnej nie maja
andrzejleg 2016-07-28 21:45:59
A kto pyta
andrzejleg 2016-07-28 21:48:49
A kto pyta?
kubuś 2016-07-29 14:12:04
Skoro mają dobre zarobki @iggy, to rzeczywiście nie ma co narzekać. Zastanawiam się jednak czy są teraz jakieś oferty.
czarny1313 2016-08-06 09:15:39
Boże, jakie Ty głupoty opowiadasz ! Po pierwsze nie pracowałeś 4 lata w Monachium i nie rób ludziom wody z mózgu. Jeżeli było tak źle jak piszesz to dlaczego nie rzuciłeś tej pracy ? Teraz plujesz do gniazda które kiedyś dawało Tobie dobre zarobki. Wstyd !!
kato 2016-08-06 09:44:14
@czarny1313 też właśnie mnie czasami zastanawia, skąd aż taki dysonans w opiniach, jakie docierają do mnie od znajomych, a pomiędzy tymi, które tu czasami można poczytać. Ogólnie wychodzę z założenia, że trzeba próbować na własnej skórze inaczej nigdy się nie przekonamy
czarny1313 2016-08-09 16:20:56
Bardzo ładnie napisane i prawdziwie.
Olo 2016-08-09 16:24:29
Zgadza się, i zgadzam sie z opinią powyżej. Czasami nie warto słuchać innych idź sam popracuj, zarób i oceniaj dopiero tylko szczerze nie lej wody :)
The Allah 2016-09-08 22:06:39
Po ogłoszeniu w internecie i przeczytaniu opini zrezygnuje o ubieganie sie na operatora zurawia .Wole byc tu gdzie jestem i miec 2 z przodu na wypłate ,miec normalne przerwy i szacunek u ludzi.do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taka firmą.
sdefrgthy 2016-09-08 22:16:37
oj nie powinieies uważam tak w 100 % sugerować się opiniami innych? oczywiście nie chce tutaj być jakim doradca ale może warto sameu się przekonać jak jest?
2
Zostaw swoją opinię o POLBAU - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU