Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLBAU

Pracowałeś w firmie POLBAU i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-02-25 19:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny1313 - 2015-02-25 16:51:12]:
Znaczy do życi roboty nie będzie.
zdjecie uzytkownika
W....k - 2015-02-25 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo: Podziwiam szybkość reakcji dopiero powstał oddział Ty już wiesz wszystko:)Mi zajęło prawie 2 lata "załapanie" się do pracy w Norwegii (fakt bezpośrednio w norweskiej firmie) Pozdrawiam chłopaków którzy operowali w okolicach Krakowa
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-02-25 21:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzienki ja tez mysle o norwegi a moze i kiedys nasz slawny polbau zaleje kraje skandynawskie swojom fachowcami ale najlepiej to by pasowala rosja bo wudka tania i cholota.
zdjecie uzytkownika
W...ek - 2015-02-28 10:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babia ....: Jak się silisz na "oryginalność" swoimi wpisami to chyba parę lat się spóźniłeś Trochę żałosne Twoja "broszka" Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-02-28 12:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie piszcie w temacie firma warunki , płace , itp. a nie jakieś durne przepychanki słowne . Kogo to . Pozdrawiam wszystkie pierdoły Z POLBAU .
zdjecie uzytkownika
Jaja - 2015-02-28 19:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak nikt nic nie wie i pary z gęby nie puszcza, to dziwisz się, że się trolle pojawiają?
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-02-28 23:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt niebendzie zle muwil bo sie bojom a prawda taka mieszkanie ponizej jakich kolwiek standartuw masz do wyboru albo cieplo w pokoju albo ciepla woda 6 osub w jednej kampie itd a na koncie 1300 euro bez zaliczki taka prawda i do tego majster ktury ma cie za smiecia.....
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-28 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiles w sedno
zdjecie uzytkownika
orawiak - 2015-03-01 00:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam nie narzekam firma nie najgorsza
zdjecie uzytkownika
fghj - 2015-03-01 03:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to do jasnej chlery zwolnij się!! Nikt Cię tam siłą nie trzyma! Skoro jest tak tragicznie, to zmywaj się! Cyrogrsf podpisałeś czy jak? Jakbym po przyjeździe zobaczył, że wrzucają mnie to jakieś zakaraluszonej dziury, w dodatku z pięcioma innymi gośćmi, to nawet autostopem bym do domu wracał z miejsca. Ludzie! Standardy się nieco zmieniły! Nie dajcie się, do cholery, wykorzystywać, bo jak się nie postawicie, to takie firemki właśnie będą nadal na was żerować. Ale nie! Zawsze znajdzie się jeden z drugi, któy podkuli ogon i będzie dawał sobą pomiatać.
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-03-01 10:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam juz nie pracuje ale zawsze sytuacia kogos zmusi ze bendzie pracowal
zdjecie uzytkownika
czarny1313 - 2015-03-01 12:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-02-28 23:31:18]:
Jezus Maria ! Jeszcze tylu błędów ortograficznych nie widziałem ! A tyle słowników jest do przeczytania. Dlaczego każdy z Was mówi tylko o spaniu, ciepłej wodzie i cieple w ogóle a nie mówi jakie to obiekty zbudował ? EZB we Frankfurcie (strasznie ciężka budowa , szacun dla tych którzy tam pracowali), Milaneo w Stuttgard, Aachen itd. A na razie Polbau nie przyjmuje nikogo, bo niestety ceny sa bardzo niskie i nie warto pracować wiedząc, że wynik będzie ujemny. Może coś się zmieni po Świętach.
zdjecie uzytkownika
czarny1313 - 2015-03-01 12:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babia gura - 2015-02-25 21:55:07]:
Nie musisz podziwiać, wystarczy do tego tylko Internet i wiesz wszystko. A tak na marginesie to dziwię się tym wszystkim co tak mocno narzekają na małe zarobki a nic nie mówią, że co miesiąc dostają po 200€ Kindergeld na jedno dziecko (o ile wypełnią odpowiednie druki), że rozliczając się z podatku z reguły ze 2-3 tysiączki € na koniec roku tez dostaną. Mówcie o wszystkim, nie tylko o tym, jak bardzo Was firma "gnębi", a Wy jak ci niewolnicy musicie w niej pracować.
zdjecie uzytkownika
babia gura - 2015-03-01 14:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jedz to ci nawalom kasy
zdjecie uzytkownika
ANO-PANE - 2015-03-01 15:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano właśnie, Panie Czarny, dokładnie! A co do tych błędów ort. u Babiej GUry, to widać, że to troll nieziemski i wszystko specjalnie pisane w ten sposób. Ludzie! Wcale nie jest tak źle jak w gazetach piszą! Robota jak każda inna. Cieszcie się, że w jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Anglii nie wylądowaliście, gdzie Polak (w sumie powinienem napisać "polak", bo nie zasługuje na to miano) zabierze Wam paszport i będzie nad Wami z batem stał.
zdjecie uzytkownika
wujski - 2015-03-01 15:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babia gura - 2015-03-01 14:54:48]:
Jak chcesz wszystko pisać i wszystko jest w internecie to jeszcze mogłeś napisać że dochodzi urlop płatny który wypłaca soka bau a kindergeld wynosi 184 euro na dziecko o ile je masz także nie ma co tego liczyć bo ważne jest ile płaci firma. Też pracowałem w POL BAU 2 lata nie narzekam choć mogło być lepiej,a dużo zależy od ludzi z jakimi pracujesz, krytykować i narzekać każdy potrafi tacy są ludzie narzekają ale jadą a w następnej firmie OPEX miałem 8 euro na godzinę na rękę ale za dużo bezpłatnego każdy przestój lub wyjazd do domu to od razu bezpłatny nawet jak nie podpisałem wniosku jedyna wada.Nie pracuje już na budowie w niemczech od 4 lat ale wątpie żeby zmieniło się coś na lepsze zawsze patrzą aby oskubać jak najwięcej i obiecanki cacanki a wychodzi jak zwykle pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-03-01 22:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chyba z tych co majstrom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazom co za 10 centuw wlasny honor sprzeda w opexie przynajmniej kultura i szacunek.....
zdjecie uzytkownika
wujski - 2015-03-01 22:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasyl - 2015-03-01 22:09:58]:
Ja nie musiałem nikomu w dupę włazić dlatego już tam nie robię każdy ma wybór i swoje zdanie a ty skoro tak piszesz to pewnie niejednemu już w dupę wlazłeś i masz pewnie doświadczenie albo się kompleksów nabawiłeś( a tak na ogólnie to centów pisze się przez 'ó')
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-03-01 23:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wchodzilem i tam nie robie ale som tacy co jak widzom majstra az sie trzensom
zdjecie uzytkownika
Wódek - 2015-03-02 14:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja siem trzęsiem, jak się nie napijem. Po szklanie i na rusztowanie! :D Opex! To były czasy!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-02 23:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kazdy z pb..
zdjecie uzytkownika
byl.pol - 2015-03-03 06:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczyna sie rozgrywka opexosko-polbaowska
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-03-03 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polbau to oszusty
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: W OPOLU!!! SZYBKO PODPISAŁEM UMOWĘ. PRZESZKOLENIE BHP NAM ZROBILI. DOSTAŁEM ODZIEŻ I BUTY OCHRONNE. I CZEKAŁEM NA WYJAZD ZA GRANICĘ.
Pytania: JEDNYM Z PYTAŃ BYŁO NA JAKICH BUDOWACH PRACOWAŁEM I CZY MAM POŚWIADCZENIE Z OSTATNIEJ FIRMY :) TAK TYLKO ZE OSTATNIA FIRMA TO TEŻ POLBAU Z.T.B- NIEDOPATRZENIE :)
zdjecie uzytkownika
byl.pol. - 2015-03-04 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie,jeśli chodzi o zakwaterowanie to jeśli polbau kasuje to /moim zdaniem/ powinien wystawiać faktury .Mogło by się choć troszeczke odliczyć od podatku.A tak przy okazji panie czarny polbau nie płaci podatku i kindergeltu więc co ma piernik do wiatraka
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-04 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosci i w tym masz racje a holandi jeszcze trzeba doplacac do podatku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLBAU?
Zadaj pytanie