Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEDI-SEPT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dziwne - 2014-04-25 18:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej. Albo w firmie pracuje się tak wspaniale, że pracownicy nie mogą się powstrzymać przed dodaniem kolejnej oceny albo to należy do zakresu ich obowiązków...
zdjecie uzytkownika
kandy - 2014-05-12 16:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są zarobki w biurze i jak tam się można dostać?
zdjecie uzytkownika
aistin - 2014-05-20 15:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam szkołe średnią celujący szukam pracy
zdjecie uzytkownika
chce pracy - 2014-05-20 15:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jak tam wygląda praca? Zastanawiam się cały czas nad złożeniem dokumentów, al nie zrobię tego jak mi nikt nie odpowie jak tam sie pracuje
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-05-20 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to miała być groźba to raczej ludzi nią nie wystraszysz :) sprawdź najpierw czy jest po co składać dokumenty (czy są oferty)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-27 23:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że na Felinie ma być medi-sept czy ktoś coś wie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-06-26 23:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-05-27 23:08:38]:
ja niestety nic o tym nie słyszałem. A gdzie uzyskałeś właśnie takie informacje o Medi - Sepcie kolego?
zdjecie uzytkownika
nano - 2014-11-05 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
produkt pzyzwoity, przy zaangazowaniu i "żyłce" handlowej spokojnie można sobie poradzic z planem i przyzwoicie zarobic. samochód skoda octawia z gps, limit na kilometry, prywatnie jezdzimy za zgoda i placimy 0,30 za kazdy kilometr. wlasna dzialalnosc. najwiekszy minus to kadra managerska niskiego szczebla, zenujacy poziom, chlopaki siedza calymi dniami i analizuja gpsy. w niczym pomoc zwyczajnie nie potrafia. ale ogolna ocena dobra
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-12 15:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nano mozesz napisac co rozumiesz przez stwierdzenie przyzwoicie zarobic? ilośc wizyt? jak jest postrzegana firma na rynku? mam u Was rekrutację chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej
zdjecie uzytkownika
fiflaczek - 2014-11-13 14:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wchodziłem na stronkę medi-septu i chciałem poszukać sobie czegoś tam o pracy. Wchodze zakładka KARIERA po lewj stronie ladnie się pojawiła klikam... a tam potem chcą żebym coś instalował. no kurczę obawiam się tego, zawsze jak coś poinstaluje to potem problemy. Możecie mi napisać czy tam są teraz jakieś wolne miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
jano - 2014-11-20 00:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko da się zarobić
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-27 18:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w marketingu i nich, bo mam różne zdanie koło siebie i trudno mi z tego wyciągnąć jakieś konkrety, pomożecie mi? zastanawiam się jeszcze jak to będzie wyglądało wszystko, czy macie chociażby jakieś dodatki do premii chyba są, bo to duża jest firma w sumie w porówaniu do innych tego typu.
zdjecie uzytkownika
lendo - 2014-12-12 20:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Medi-Sept ma dość mocno rozwinięty system związany z wprowadzaniem do firmy młodych talentów , absolwentów uczelni. Czy może jest na forum ktoś kto w takim programie tej firmy uczestniczy i może powiedzieć na jakie warunki podczas takie umowy można liczyć ? to dla mnie bardzo istotne także z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-12-27 02:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie równiez interesowałby ten program. Nie posiadam doświadczenia, a w lutym kończe studia, czeka mnie jedynie obrona. Jak to dokładnie wyglada, czy z poczatku sa to jakies praktyczne szkolenia, czy cos w tym rodzaju? Ogółem medi sept stawia na młode talenty i pozwala im się rozwijać? umowy lojalnościowe sa w związku z tym?
zdjecie uzytkownika
lekko stronniczy - 2014-12-28 19:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [edek - 2014-11-27 18:30:34]:
Edku
do jakich innych firm porównujesz Medi-Sept, pisząc ''bo to duża jest firma w sumie w porówaniu do innych tego typu.''
znam tą firmę tyle o ile - rozwój kadr bardzo dobra inicjatywa, sam sposób pozyskania rynku - duży nakład finansowy wsparcie dla handlowców w materiały marketingowe faktyczne widoczne.
Jest również pewnie haczyk - '' najwiekszy minus to kadra managerska niskiego szczebla, zenujacy poziom, chlopaki siedza calymi dniami i analizuja gpsy. w niczym pomoc zwyczajnie nie potrafia''- - przy niskich cenach produktów praktycznie najniższe na rynku targety będą rosły napinka na sprzedaż będzie coraz większa i większa.
Czy to co zostało osiągnięte przy tak dużym nakładzie finansowym zadowala p. prezesa nie sądzę.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-16 20:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie w tej strefie ekonomicznej fabryka już działa?wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-02-17 00:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-02-16 20:33:24]:
taaak działa Chinach bystrzaku
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-17 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-02-22 12:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ludzie anonimowo wypowiadają się na temat firmy niegatywnie, może to znaczyć dwie rzeczy:
albo frustraci
albo praktyki w firmie powodują, że ludzie nawet po zakończeniu pracy boją mówić się personalnie o złych doświadczeniach z firmą.
Moim zdaniem jedno i drugie..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-04 09:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!, kolego Łukaszu, zgadzam sie z Twoją opinią; jednak prawda leży w tej drugiej kwestii. ludzie nawet po odejściu boją się wyrażić prawdziwej opinii o tejże firmie
zdjecie uzytkownika
myśle - 2015-07-22 19:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś, ale to że to mówi ktoś w złej wierze też jest prawdopodobne, także ja zawsze polecam podchodzić do opinii w internecie na luzie, bo wiadomo że tutaj prosto coś napisać, bo wszyscy pozostają anonimowi. Jak ktoś się chce przekonać na czym to polega i o co chodzi w firmie to sam powinien spróbować pracy a nie bazować na opiniach w necie
zdjecie uzytkownika
Taki - 2015-10-23 19:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Specjalista ds. jakości co robi w Waszej firmie?jakie jest wynagrodzenie takiej osoby, może ktoś jakieś widełki zarobkowe podać?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-23 22:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy jestem @Taki czy pytasz tak ogólnie, z ciekawości, czy gdzieś widziałeś oferty pracy od nich. Ja niestety nie słyszałem by teraz kogoś szukali, no chyba, że to ja słabo w sieci szukałem i czegoś nie zauważyłem :) Swego czasu szukali doradców handlowych na różne regiony, ale też nie wiem czy to aktualne.
zdjecie uzytkownika
już były - 2015-10-29 12:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adam jeśli chodzi o doradców handlowych to popatrz na pracuj.pl jest ogłoszenie na bodajże 6 lokalizacji z tego co wiem to z Wrocławia ostatnio ktoś się zwolnił, z tego co mi wiadomo rotacja w firmie jest powód chyba wymagają zbyt dużych cudów jeśli chodzi o sprzedaż ten rynek też jest ograniczony i specyficzny, a jak ktoś wcześniej pisał cudów nie ma nawet za niewielkie podjazdy samochodem prywatnie np. po mieście trzeba płacić słabo jak na firmę która chce być postrzegana za taką pro pracowniczą wiem że w innych firmach z tej branży choć takie bonusy są w postaci możliwości korzystania z samochodu sł.nieodpłatnie benefity w postaci dopłat do kart multisport czy dodatkowo opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-11-08 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam firmę; no chyba że że Twoj dzień pracy ma 24h i zwiera soboty i niedziele. i lepiej żebyś używając samocodu wybierał najkrótsze trasy i po 17 obchodził go szerokim łukiem; o weekendach zapomnij. i za to wszsytko plus tel z gps dotaniesz fakture
zdjecie uzytkownika
ixi - 2015-11-08 17:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w biurze firmy?



zdjecie uzytkownika
Jolka - 2015-11-09 13:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś szuka pracy jako doradca/przedstawiciel handlowy, to MEDI-SPET szuka własnie ludzi na to stanowisko. Firma zapewnia oczywiście stabilne zatrudnienie, program wdrożeniowy i co ciekawe, pakiet socjalny plus narzędzia do pracy: telefon, samochód i laptop. Nie każda firma ma takie podejście do pracownika.
zdjecie uzytkownika
wena - 2015-11-11 19:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jolka - ciekawe tylko jaki jest ten pakiet socjalny, ale i tak dobrze, że jest zapewniony, bo mało firm tak dba o pracowników.
zdjecie uzytkownika
xzy - 2015-11-13 09:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma nic ciekawego nie oferuje
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-11-13 22:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xzy , dlaczego tak mowisz, miales/mialas jakies doswiadczenie w firmie , pracowales/as tam? chcetnie sie dowiem bo chce aplikowac...
zdjecie uzytkownika
Gonia - 2015-11-16 03:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tak samo jak @renia, chociaż mnie pozytywy dochodziły, poza tym fajnie, że oferują szkolenia i "gadżety" pracy jak telefon czy samochód ;)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-23 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PrZecież tel i auto to standard w każdej firmie. Nie w każdej jednak tak skrupulatnie liczy sie km z GPS.Nawet za 1 km poza godzinami pracy. Pakiet socjalny dla przedstawicieli ? To chyba jakiś żart. Handlowcy są na działalności . nie dostają nic w ramach szerokorozumianego pakietu socjalnego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niedoszła - 2015-11-30 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rekrutacja...co najmniej dziwna. Zadzwoniła pani i poinformowała mnie że praca jest na działalności i czy mnie to interesuje, bo jeśli nie to nie ma sensu się spotykać. Mimo to pojechałam. Firma reklamująca się jako Medi Sept z Konopnicy reklamująca się jako producent na stronie ponoś wcale nim nie jest. Taka informacje otrzymałam od osoby która rekrutowała i mówiła o sobie że jest szefem. Rozmowa trwała z 1,5 godz, a panie przepytywały na zmianę. Pytania w miarę normalne oprócz tego że rozmowa niezwykle szczegółowa jak na tego typu asortyment. Pytaja o techniki sprzedażowe, które to też trzeba pokazać w praktyce- scenka. Zaproszono mnie na 2 etap. Co może być na 2 etapie skoro 1 trwał ponad 1,5 godziny? Nie odpowiadał mi termin i gdy się zapytałem czy jest możliwość innego dnia pani odpowiedziała tylko że nie i zakończyła rozmowę. Nawet w dużych korporacjach rozmowy nie są często tak rozbudowane. Teraz widzę że szukają ponownie. Chyba ten kogo przyjeli wytrzymał miesiąc. Firmy nie oceniam bo w niej nie pracowałam, ale rozmowa słabo.
zdjecie uzytkownika
syk - 2015-12-03 17:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dzialalnosc wlasna to czesto jest spotykana wiele osob ode mnei tak pracuje ale powiem ze nie narzekaja, w koncu mozna wiecej zarobic mimo wszystko
zdjecie uzytkownika
LB - 2015-12-27 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam nie pracuję ale czasami wpadam do Konopnicy jako podwykonawca na pewne roboty i widzę, że atmosfera bardzo fajna, może nawet za fajna bo jestem facetem a jak słucham tego co te dziewczyny wygadują to bym nerwowo nie wytrzymał. Pamiętacie Camera Cafe? Coś w tym stylu. Za to szef zawsze zagadnie i pożartuje. W mojej pracy mimo normalnego szefa taki klimat nie panuje.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-30 00:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LB to bardzo fajnie, że jest taki klimat i przyjemna atmosfera! Od razu lepiej się pracuje i z uśmiechem do pracy idzie ;) Jeśli jeszcze nie obniża to wydajności a nawet ją podnosi to o wiele lepiej.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-05 14:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zamawiałem u nich produkty i nie jestem zadowolony. niejaka pani ania t. - faktycznie miła nawet, nie powiem - pomyliła produkty. zamiast szybciej dostawy było odsyłanie tego, co do mnie przyszło. więcej u nich nie kupowałem
zdjecie uzytkownika
epao - 2016-01-05 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Katowicach ciekawe oferty pojawiły się - moją uwage zwróciła ta jako Regionalny Kierownik ds. Sprzedaży, bo możesz ładne premie zyskac za to i masz sporo świadczeń.
zdjecie uzytkownika
superpolar - 2016-01-21 18:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wszystkie opinie, to sam nie wiem czy śmiać się czy płakać.
zalatuje tu mentalną i intelektualną tandetą.
Połowa psioczy na firmę, bo pewnie im się nie udało. Niestety praca PH nie jest dla każdego. To jak strażak, trzeba mieć powołanie. Dobry handlowiec jest MANAGEREM swojego klienta.
GPS? to chyba normalne w dużych i rozsądnych firmach. Ci co płaczą, że GPS w aucie mają, to znaczy ze lubią przesiadywac w MC Donald albo KFC ( taka prawda )
Jeśli ktoś wykonuje swoja pracę profesionalnie, to nie interesuje go GPS.
kilometry prywatne? no cóż, kwestia indywidualna pracodawcy. Ale skoro tu jest działalność to raczej normalne. aktualnie pracuje w firmie gdzie musze płacic z góry za miesiąc deklarowaną ilosc km prywatnych i jest to 35 zł za 100 km. czyli drozej. bo jak zrobie 102 km to policzą mi juz 75 zl. NIESTETY.
Czyli tu jest lepiej:)
Zresztą na działalności o wiele więcej się zarabia.
aha 0,30 groszy za 1 km? czyli 30 zł za 100 km.
reasumując za 500 km pryw. 150 zł. czy to dużo?
i czy 500 km prywatnie zrobicie kazdego miesiąca???
wątpie.
No dobra nawet jesli, to są to zasady Pracodawcy, o których informowani jestescie przy podpisaniu umowy. Wiec nie kumam ludzi, ktorzy pewnie zostali wywaleni i narzekaja teraz na cos na co sie zgodzili:-)
i jeszcze jedno , NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!
dobra rada dla początkujących PH od wujka Piotrka z 11 letnim stażem Przedstawiciela
WSZĘDZIE PIĘKNIE GDZIE NAS NIE MA



zdjecie uzytkownika
alvin - 2016-01-21 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda
zdjecie uzytkownika
wojti - 2016-01-21 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@superpolar, tylko, że nie wszyscy wypowiadają się z punktu widzenia PH. Mnie np. zainteresowała oferta na specjaliste ds. jakości. Zwłaszcza, że oferują program wdrożeniowy (teoretyczny i praktyczny) i szeroki pakiet szkoleń.
zdjecie uzytkownika
niki - 2016-01-24 22:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojti - 2016-01-21 19:07:28]:
Będą szukać Kierownika na Wielkopolskę bo obecny się zwalnia od lutego.Chyba ma dosyć.
zdjecie uzytkownika
romiek - 2016-01-25 11:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niki no to jest bardzo ważna infomacja z tego co widze. Ale jako Regionalny Doradca Handlowy to może nie ma duzej podstawy, ale za to na pewno mozna zaorbić sobie na premiach.
zdjecie uzytkownika
gty - 2016-02-05 21:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zalezy od tego ile wynosza takie premie i ciiekawe jakie jest tam wynagordznie czy sie oplaca..jest teraz oferta na stanowisko specjalsity ds sprzedazy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-06 11:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [superpolar - 2016-01-21 18:53:07]:
11 letni staż wyzysku. powodzenia wujku Piotrku :)
zdjecie uzytkownika
kutong - 2016-02-07 21:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiedziałbym, że wyzysk. Według mnie można nieźle zarobić @Adam, nawet na produkcji zarobki sięgają 2400 złotych. Na początku umowa zlecenie. No ale z czasem dają umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jp - 2016-02-07 22:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ìle można zarobić jako RKS?
zdjecie uzytkownika
dyko - 2016-02-09 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie jp masz doświadczenie ? Medi-sept ostatnio rzuciło kilka takich samych ogłoszeń w paru województwach więc nie wiem czy nie szukają jednej osoby.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-11 22:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyko - 2016-02-09 21:31:20]:
Branża medyczna i farmacja 11 lat, jako Rks 3 lata.
zdjecie uzytkownika
robin - 2016-02-12 11:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-02-11 22:05:12]:
jesli chodzi o pracę w medi - sepcie to wiem , że poszukują w tym momencie nawet ludzi w Gdańsku. Mianowicie mowa o regionalnych doradcach handlowych.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert