Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEDI-SEPT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-04 09:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!, kolego Łukaszu, zgadzam sie z Twoją opinią; jednak prawda leży w tej drugiej kwestii. ludzie nawet po odejściu boją się wyrażić prawdziwej opinii o tejże firmie
zdjecie uzytkownika
myśle - 2015-07-22 19:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś, ale to że to mówi ktoś w złej wierze też jest prawdopodobne, także ja zawsze polecam podchodzić do opinii w internecie na luzie, bo wiadomo że tutaj prosto coś napisać, bo wszyscy pozostają anonimowi. Jak ktoś się chce przekonać na czym to polega i o co chodzi w firmie to sam powinien spróbować pracy a nie bazować na opiniach w necie
zdjecie uzytkownika
Taki - 2015-10-23 19:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Specjalista ds. jakości co robi w Waszej firmie?jakie jest wynagrodzenie takiej osoby, może ktoś jakieś widełki zarobkowe podać?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-23 22:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawy jestem @Taki czy pytasz tak ogólnie, z ciekawości, czy gdzieś widziałeś oferty pracy od nich. Ja niestety nie słyszałem by teraz kogoś szukali, no chyba, że to ja słabo w sieci szukałem i czegoś nie zauważyłem :) Swego czasu szukali doradców handlowych na różne regiony, ale też nie wiem czy to aktualne.
zdjecie uzytkownika
już były - 2015-10-29 12:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Adam jeśli chodzi o doradców handlowych to popatrz na pracuj.pl jest ogłoszenie na bodajże 6 lokalizacji z tego co wiem to z Wrocławia ostatnio ktoś się zwolnił, z tego co mi wiadomo rotacja w firmie jest powód chyba wymagają zbyt dużych cudów jeśli chodzi o sprzedaż ten rynek też jest ograniczony i specyficzny, a jak ktoś wcześniej pisał cudów nie ma nawet za niewielkie podjazdy samochodem prywatnie np. po mieście trzeba płacić słabo jak na firmę która chce być postrzegana za taką pro pracowniczą wiem że w innych firmach z tej branży choć takie bonusy są w postaci możliwości korzystania z samochodu sł.nieodpłatnie benefity w postaci dopłat do kart multisport czy dodatkowo opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-11-08 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zdecydowanie odradzam firmę; no chyba że że Twoj dzień pracy ma 24h i zwiera soboty i niedziele. i lepiej żebyś używając samocodu wybierał najkrótsze trasy i po 17 obchodził go szerokim łukiem; o weekendach zapomnij. i za to wszsytko plus tel z gps dotaniesz fakture
zdjecie uzytkownika
ixi - 2015-11-08 17:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca w biurze firmy?



zdjecie uzytkownika
Jolka - 2015-11-09 13:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś szuka pracy jako doradca/przedstawiciel handlowy, to MEDI-SPET szuka własnie ludzi na to stanowisko. Firma zapewnia oczywiście stabilne zatrudnienie, program wdrożeniowy i co ciekawe, pakiet socjalny plus narzędzia do pracy: telefon, samochód i laptop. Nie każda firma ma takie podejście do pracownika.
zdjecie uzytkownika
wena - 2015-11-11 19:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jolka - ciekawe tylko jaki jest ten pakiet socjalny, ale i tak dobrze, że jest zapewniony, bo mało firm tak dba o pracowników.
zdjecie uzytkownika
xzy - 2015-11-13 09:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma nic ciekawego nie oferuje
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-11-13 22:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xzy , dlaczego tak mowisz, miales/mialas jakies doswiadczenie w firmie , pracowales/as tam? chcetnie sie dowiem bo chce aplikowac...
zdjecie uzytkownika
Gonia - 2015-11-16 03:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tak samo jak @renia, chociaż mnie pozytywy dochodziły, poza tym fajnie, że oferują szkolenia i "gadżety" pracy jak telefon czy samochód ;)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-11-23 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PrZecież tel i auto to standard w każdej firmie. Nie w każdej jednak tak skrupulatnie liczy sie km z GPS.Nawet za 1 km poza godzinami pracy. Pakiet socjalny dla przedstawicieli ? To chyba jakiś żart. Handlowcy są na działalności . nie dostają nic w ramach szerokorozumianego pakietu socjalnego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niedoszła - 2015-11-30 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Rekrutacja...co najmniej dziwna. Zadzwoniła pani i poinformowała mnie że praca jest na działalności i czy mnie to interesuje, bo jeśli nie to nie ma sensu się spotykać. Mimo to pojechałam. Firma reklamująca się jako Medi Sept z Konopnicy reklamująca się jako producent na stronie ponoś wcale nim nie jest. Taka informacje otrzymałam od osoby która rekrutowała i mówiła o sobie że jest szefem. Rozmowa trwała z 1,5 godz, a panie przepytywały na zmianę. Pytania w miarę normalne oprócz tego że rozmowa niezwykle szczegółowa jak na tego typu asortyment. Pytaja o techniki sprzedażowe, które to też trzeba pokazać w praktyce- scenka. Zaproszono mnie na 2 etap. Co może być na 2 etapie skoro 1 trwał ponad 1,5 godziny? Nie odpowiadał mi termin i gdy się zapytałem czy jest możliwość innego dnia pani odpowiedziała tylko że nie i zakończyła rozmowę. Nawet w dużych korporacjach rozmowy nie są często tak rozbudowane. Teraz widzę że szukają ponownie. Chyba ten kogo przyjeli wytrzymał miesiąc. Firmy nie oceniam bo w niej nie pracowałam, ale rozmowa słabo.
zdjecie uzytkownika
syk - 2015-12-03 17:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dzialalnosc wlasna to czesto jest spotykana wiele osob ode mnei tak pracuje ale powiem ze nie narzekaja, w koncu mozna wiecej zarobic mimo wszystko
zdjecie uzytkownika
LB - 2015-12-27 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam nie pracuję ale czasami wpadam do Konopnicy jako podwykonawca na pewne roboty i widzę, że atmosfera bardzo fajna, może nawet za fajna bo jestem facetem a jak słucham tego co te dziewczyny wygadują to bym nerwowo nie wytrzymał. Pamiętacie Camera Cafe? Coś w tym stylu. Za to szef zawsze zagadnie i pożartuje. W mojej pracy mimo normalnego szefa taki klimat nie panuje.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-30 00:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@LB to bardzo fajnie, że jest taki klimat i przyjemna atmosfera! Od razu lepiej się pracuje i z uśmiechem do pracy idzie ;) Jeśli jeszcze nie obniża to wydajności a nawet ją podnosi to o wiele lepiej.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-05 14:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zamawiałem u nich produkty i nie jestem zadowolony. niejaka pani ania t. - faktycznie miła nawet, nie powiem - pomyliła produkty. zamiast szybciej dostawy było odsyłanie tego, co do mnie przyszło. więcej u nich nie kupowałem
zdjecie uzytkownika
epao - 2016-01-05 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Katowicach ciekawe oferty pojawiły się - moją uwage zwróciła ta jako Regionalny Kierownik ds. Sprzedaży, bo możesz ładne premie zyskac za to i masz sporo świadczeń.
zdjecie uzytkownika
superpolar - 2016-01-21 18:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak czytam te wszystkie opinie, to sam nie wiem czy śmiać się czy płakać.
zalatuje tu mentalną i intelektualną tandetą.
Połowa psioczy na firmę, bo pewnie im się nie udało. Niestety praca PH nie jest dla każdego. To jak strażak, trzeba mieć powołanie. Dobry handlowiec jest MANAGEREM swojego klienta.
GPS? to chyba normalne w dużych i rozsądnych firmach. Ci co płaczą, że GPS w aucie mają, to znaczy ze lubią przesiadywac w MC Donald albo KFC ( taka prawda )
Jeśli ktoś wykonuje swoja pracę profesionalnie, to nie interesuje go GPS.
kilometry prywatne? no cóż, kwestia indywidualna pracodawcy. Ale skoro tu jest działalność to raczej normalne. aktualnie pracuje w firmie gdzie musze płacic z góry za miesiąc deklarowaną ilosc km prywatnych i jest to 35 zł za 100 km. czyli drozej. bo jak zrobie 102 km to policzą mi juz 75 zl. NIESTETY.
Czyli tu jest lepiej:)
Zresztą na działalności o wiele więcej się zarabia.
aha 0,30 groszy za 1 km? czyli 30 zł za 100 km.
reasumując za 500 km pryw. 150 zł. czy to dużo?
i czy 500 km prywatnie zrobicie kazdego miesiąca???
wątpie.
No dobra nawet jesli, to są to zasady Pracodawcy, o których informowani jestescie przy podpisaniu umowy. Wiec nie kumam ludzi, ktorzy pewnie zostali wywaleni i narzekaja teraz na cos na co sie zgodzili:-)
i jeszcze jedno , NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!
dobra rada dla początkujących PH od wujka Piotrka z 11 letnim stażem Przedstawiciela
WSZĘDZIE PIĘKNIE GDZIE NAS NIE MA



zdjecie uzytkownika
alvin - 2016-01-21 18:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda
zdjecie uzytkownika
wojti - 2016-01-21 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@superpolar, tylko, że nie wszyscy wypowiadają się z punktu widzenia PH. Mnie np. zainteresowała oferta na specjaliste ds. jakości. Zwłaszcza, że oferują program wdrożeniowy (teoretyczny i praktyczny) i szeroki pakiet szkoleń.
zdjecie uzytkownika
niki - 2016-01-24 22:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojti - 2016-01-21 19:07:28]:
Będą szukać Kierownika na Wielkopolskę bo obecny się zwalnia od lutego.Chyba ma dosyć.
zdjecie uzytkownika
romiek - 2016-01-25 11:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niki no to jest bardzo ważna infomacja z tego co widze. Ale jako Regionalny Doradca Handlowy to może nie ma duzej podstawy, ale za to na pewno mozna zaorbić sobie na premiach.
zdjecie uzytkownika
gty - 2016-02-05 21:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zalezy od tego ile wynosza takie premie i ciiekawe jakie jest tam wynagordznie czy sie oplaca..jest teraz oferta na stanowisko specjalsity ds sprzedazy
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-06 11:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [superpolar - 2016-01-21 18:53:07]:
11 letni staż wyzysku. powodzenia wujku Piotrku :)
zdjecie uzytkownika
kutong - 2016-02-07 21:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiedziałbym, że wyzysk. Według mnie można nieźle zarobić @Adam, nawet na produkcji zarobki sięgają 2400 złotych. Na początku umowa zlecenie. No ale z czasem dają umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Jp - 2016-02-07 22:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ìle można zarobić jako RKS?
zdjecie uzytkownika
dyko - 2016-02-09 21:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie jp masz doświadczenie ? Medi-sept ostatnio rzuciło kilka takich samych ogłoszeń w paru województwach więc nie wiem czy nie szukają jednej osoby.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-11 22:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyko - 2016-02-09 21:31:20]:
Branża medyczna i farmacja 11 lat, jako Rks 3 lata.
zdjecie uzytkownika
robin - 2016-02-12 11:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-02-11 22:05:12]:
jesli chodzi o pracę w medi - sepcie to wiem , że poszukują w tym momencie nawet ludzi w Gdańsku. Mianowicie mowa o regionalnych doradcach handlowych.
zdjecie uzytkownika
gero - 2016-02-19 00:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszę krótko, wujek Piotrek powinien w końcu zrozumieć, że całe piękno pracy, w szczególności pracy handlowca polega na tym, aby dobrze było tam gdzie jesteśmy, tam gdzie pracujemy, gdzie pozostawiamy swoje serce, czas, nadzieję i dobre imię, amen.
zdjecie uzytkownika
włodek - 2016-02-24 09:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W Medisept handlowcy są na własnej działalności. Atmosfera w firmie fatalna, rotacja ogromna wśród handlowców.Oczywiście na początek wszyscy dobrze udają jak to niby u nich jest fajnie.
zdjecie uzytkownika
Jax - 2016-03-11 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No regionalnych kierowników to akurat brakuje tak wam powiem, z nimi to zawsze jest problem, dlatego nie bójcie się próbować z wyższych stanowisk od razu iść
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-04-14 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znałem kiedyś przedstawiciela z Mediseptu który comiesięczne spotkania w biurze firmy określał mianem ,,seansów nienawiści". Myślę , że wystarczy to za cały komentarz jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-04-14 15:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował on w Katowicach czy w Lublinie @paweł? Ja się zastanawiam nad stanowiskiem regionalenego doradcy handlowego w Lublinie. Oferują program wdrożeniowy, bardzo szeroki pakiet szkoleń oraz pakiet socjalny oraz profesjonalne narzędzia pracy (samochód służbowy, laptop, telefon).
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-04-14 22:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z firm która buduje wizerunek fajnej przyjaznej i nowoczesnej firmy a w rzeczywistości pierwsze o czym mówią na rozmowie to że trzeba po godzinach zostać a umowa to pewien problem. Jednym słowem wielki zawód.
zdjecie uzytkownika
ata - 2016-04-16 09:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkk - 2016-04-14 15:28:13]:
KKK program wdrożeniowy to za dużo powiedziane jazda z innymi PH przez 2 tygodnie plus odmóżdżenie przez tydzień w biurze, jedna wielka pomyłka Pakiet socjalny nie ma tam czegoś takiego żadnych bonusów dodatkowych chyba że forma współpracy własna działalność jest dodatkiem socjalnym bo możesz kombinować z podatkiem.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-04-16 13:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po wielu latach doświadczeń w różnych procesach rekrutacyjnych, mogę powiedzieć, że przed całym działem HR dłuuuuga droga do profesjonalizacji... Nie mniej trzymam kciuki za rozwój firmy i budowanie właściwego PR-u na rynku pracy.
zdjecie uzytkownika
maria - 2016-04-16 16:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2016-04-16 13:52:59]:
dokładnie tak. Cytat z ich strony "Proces rekrutacji pomaga nam w poznaniu Kandydatów. Ma on na celu wyłonienie najlepszych pracowników, którzy razem z nami będą budowali organizację." - pięknie ale najlepszym ludziom trzeba zapłacić godziwe wynagrodzenie . Czy firma jest na to gotowa ?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-17 14:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wspomniane ,,seanse nienawiści" polegają na tym, że w sali konferencyjnej siada się naprzeciwko szefa przedstawicieli, RKS-a (prawie wszyscy to ludzie bez większego doświadczenia i wiedzy) kilku osób z biura i czasami przychodzi któryś z właścicieli. No i zaczyna się udowadnianie przedstawicielowi co w tym miesiącu źle zrobił. Donosicielstwo w firmie rozwinięte lepiej niż w SB.Biuro ma za zadanie informować o wszystkich zauważonych potknięciach u ph. W praktyce wygląda to tak, że przedstawiciel stoi najniżej w hierarchii firmy.
zdjecie uzytkownika
Dobrodziej - 2016-04-25 17:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co jest tutaj napisane o firmie, niestety jest prawdą. Jeżeli miesięczne wynagrodzenie podzielisz przez godziny pracy wyjdzie Ci stawka na godzinę jak w osiedlowym warzywniaku. Duże wymagania za psie pieniądze. Zresztą, niekończąca się rekrutacja w całym kraju świadczy o tym najlepiej.

zdjecie uzytkownika
Rak - 2016-04-26 07:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jestem ciekawy jak wyglada praca na stanowisku specjalista ds. Jakości . Byłem na rozmowie i wymaganie maja duże - obejmujące kilka stanowisk w innej firmie. Przyjęli kogoś ?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-04-26 10:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rak - 2016-04-26 07:53:27]:
Proces rekrutacji może przeciągać się długo i bez informacji zwrotnej, mimo wcześniejszych zapewnień działu HR... Nie mniej, być może to dotyczyło tylko mojej osoby.
zdjecie uzytkownika
już - 2016-05-05 12:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@XXX a nie pomyślałeś, że może to jednorazowa sytuacja, pomyłka, zapomnienie.. szkoda tak gderać na firmę, tylko dlatego, że "nie oddzwonili". Przynajmniej wg mnie :)
zdjecie uzytkownika
Radek - 2016-05-08 13:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [już - 2016-05-05 12:06:20]:
Widzę , że odezwał się dział HR lub Marketing!!!W 2010 roku jak było bardzo dużo negatywnych opinii o pracy w MS, to pojawiła się ,,prośba" zarządu aby pisać pozytywne komentarze.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-05-08 23:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [już - 2016-05-05 12:06:20]:
zgadza się - wspomniałem o tym we wcześniejszym poście. Nie mniej komunikacja nie była jednorazowa, lecz kilkukrotna - oczywiście dotyczy to MOJEGO przypadku. Z racji wieloletniego doświadczenia handlowego i znając perspektywę wielu firm, finalnie wyszło słabo :) Co nie zmienia faktu, że firma wydaje się być ciekawa, a mój wątek dotyczy zaledwie wycinka, czyli procesu rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
szef innej firmy - 2016-05-23 23:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem szefem innej firmy, również handlowej i szczerze mówiąc jak się czyta większość wpisów to słabo to wygląda. Nie chodzi mi o firmę ale o postawę pracowników lub potencjalnych pracowników. Większość patrzy tylko na to ile zarobi, jakie premie dostanie, samochody, laptopy, limity, gps itp. - pytanie tylko jedno... czy ktoś z Was kiedyś wyliczył ile jedno stanowisko takiego PH kosztuje??? No, pytam się ile? Jak myślicie? Przykładowo jeśli ktoś chce zarabiać na rękę 5 tyś netto to jego wynagrodzenie brutto wynosi ok. 7500 tyś. + 1500 zł netto rata za samochód, + 1000 paliwo + telefon - ogólnie minimum 10 tyś zł pracodawca powinien co miesiąc wyłożyć! Co miesiąc zaznaczam!!!. I tu moje drugie pytanie czy jesteście w stanie i w jakim czasie przynieść do firmy zysk, który pokryje wasze koszty utrzymania + pokryje koszty firmy związane z obsługą pozyskanych przez Was klientów. Tylko tyle!!! O rozwoju i inwestycjach + pieniądzach dla firmy już nie wspomnę. Myślicie, że pracodawcę cieszy rotacja i lubi robić rekrutację? Uwierzcie mi to nie jest nic przyjemnego. Zanim zaczniecie się tak wymądrzać, pomyślcie ile taka firma wyrzuca pieniędzy w błoto zatrudniając ludzi, którzy przychodzą i zaraz odchodzą. Nie każdy sprawdzi się i w branży i na takim stanowisku, ale zanim zaczniecie krytykować i wymagać, zastanówcie się co wy możecie dać od siebie? Jakie jesteście w stanie robić obroty bo przecież jako PH nie przychodzisz do firmy siedzieć przy biurku i czytać gazety ani jeździć samochodem po mieście. Zadaniem PH jest POZYSKIWANIE klientów, ich należyta obsługa, budowanie relacji z odbiorcami i przynoszenie zysku dla firmy. Kto tego nie zrozumie, niech idzie pracować gdzie indziej. W ten sposób oszczędzi sobie rozczarowań i a firmie kosztów związanych z kolejnym zatrudnionym pracownikiem. Dobra rada!!! jak ktoś nie wie o co chodzi w pracy PH to lepiej niech zmieni profil pracy. Powodzenia wszystkim!
zdjecie uzytkownika
Aksa - 2016-05-24 21:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rak - 2016-04-26 07:53:27]:
do Rak
też jestem ciekawa?bo byłam na rozmowie, rozmowa OK.Moje odczucia są takie, że wymagania są duże na to stanowisko(duży zakres obowiązków)Moje odczucia są takie, że firma nie ma pakietu socjalnego(słabo)i odniosłam wrażenie,że ma mało do zaoferowania pracownikowi. Takie są moje odczucia ale wcale nie oznacza, że są prawdziwe bo to tylko domniemania.
zdjecie uzytkownika
Aksa - 2016-05-24 21:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rak - 2016-04-26 07:53:27]:
Do Rak
też jestem ciekawa czy przyjęli?byłam też na rozmowie-rozmowa OK.Moim zdaniem firma ma mało do zaoferowania(brak pakietu socjalnego).Szeroki zakres obowiązków na tym stanowisku.To są moje odczucia ale nie koniecznie muszą być prawdziwe bo to tylko odczucia....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert