Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MEDI-SEPT Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 14:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka Chciałem się tu dowiedzieć ile można zarobić w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o. robiąc tych kilka wizyt dziennie???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 13:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie ktos w biurze ile w MEDI-SEPT Sp. z o.o. mozna zarobic???czy tez tak duzo jak przy robieniu wizyt?
zdjecie uzytkownika
Roxy - 2013-08-05 12:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem ciekawa, jak wygląda praca w tej firmie i czy szefostwo jest w porządku? Bo już trafiałam na wielu pracodawców, którzy z człowiekiem nie liczyli się kompletnie i co chwilę tylko się słyszało, że na Twoje miejsce jest 50 chętnych... Więc, jeśli kto może pomóc, to będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 19:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie ja ponawiam prośbę Roxy o prawdziwa opinie aktualna tak jak teraz jest obecnie wfirmie Medi Sept czy trzzeba miec doswiadczenie wie ktos???
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-08-07 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak tam sie pracuje w Medi Sepcie ja slyszalam ze sie duzo zarabia czy to prawda jakie wyksztalcenie trzeba miec pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
marek z marek - 2013-08-10 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja tesz szukam pracy chcialem w medi sepcie bo czytalem ze mozna zarobic a mili ludzie i dobre warunki jest w pracy ktos teraz opowie jak jest w medi sepcie
zdjecie uzytkownika
puc - 2013-09-12 22:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tutaj wszystko super...
Praca super, dyro super, ludzie super, kasa super...
Jak u braci Grimm :)
zdjecie uzytkownika
Ruda ola - 2013-09-14 17:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przedstawiciele musza miec dzialalnosc gospodarcza bo ja mialam prawie dwa lata i to wyniszcza psychicznie i finansowo i chce tego uniknac napiszcie czy w medi sepcie tez sa dzieki
zdjecie uzytkownika
Elcia - 2013-10-29 09:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pojawiły sie ogłoszenia do pracy w tej firmie. Mniej wiecej opisaliście warunki pracy. napiszcie tylko przedział wynagrodzenia na przedstawiciela handlowego. Dzięki
zdjecie uzytkownika
uciekinierka - 2014-01-11 14:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
(usunięte przez administratora) stanowczo,zdecydowanie,kategoryczne ODRADZAM!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bujaka - 2014-03-25 18:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uciekinierka - 2014-01-11 14:11:21]:
uciekinierko dlaczego odradzasz ?
zdjecie uzytkownika
jeremy - 2014-04-02 17:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no post bardzo stanowczy, ale trochę brak jest argumentacji. Po za tym rzeczywiście musiałaś aż uciekać z Medi-Septu?
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2014-04-10 18:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos mi sie nie chce wierzyć w te negatywne opinie, bo zobaczcie na ocene profilu Medi-Sept - 5/6 - ‎480 głosów robi wrazenie!
zdjecie uzytkownika
jerzyk - 2014-04-10 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mają w medi-sepcie bardzo dobrze rozwinięty program współpracy z absolwentami wyższych uczelni - za to duży plus
zdjecie uzytkownika
dziwne - 2014-04-22 10:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta ocena powinna dać jednak do myślenia. Bo jak to możliwe, że firma, która zatrudnia ok 50 pracowników ma prawie 500 ocen? Albo jest taka rotacja, albo sztuczne oceny...
zdjecie uzytkownika
Do dziwne - 2014-04-23 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bardzo dziwne. Wystarczy ze każdy z pracownikow odda jeden głos na tydzień i juz masz po 3 m-cach 600 głosów.
zdjecie uzytkownika
dziwne - 2014-04-23 19:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do dziwne - 2014-04-23 18:50:57]:
Dokładnie tak. Czyli ocena jest sztuczna...
zdjecie uzytkownika
Do dziwne - 2014-04-24 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
<facepalm> załamałem się. Twój tok rozumowania jest jednak poza zasięgiem mojego IQ...
zdjecie uzytkownika
dziwne - 2014-04-25 18:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej. Albo w firmie pracuje się tak wspaniale, że pracownicy nie mogą się powstrzymać przed dodaniem kolejnej oceny albo to należy do zakresu ich obowiązków...
zdjecie uzytkownika
kandy - 2014-05-12 16:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są zarobki w biurze i jak tam się można dostać?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: pracuj.pl
kujawsko-pomorskie
()
Jesteśmy jednym z największych w Polsce producentów profesjonalnych środków dezynfekcji i utrzymania higieny, o znaczącym udziale w rynku. Posiadamy także własne marki takie jak: Mediclean, Medi-line, Steri-line. Na rynku działamy od 1994 roku, cały czas intensywnie poszerzając tereny swojej działalności oraz katalog produktów. Ostatnie lata zaowocowały pojawieniem się naszej firmy na rynkach europejskich. Dewiza pełnego zadowolenia naszych klie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aistin - 2014-05-20 15:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam szkołe średnią celujący szukam pracy
zdjecie uzytkownika
chce pracy - 2014-05-20 15:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak tam wygląda praca? Zastanawiam się cały czas nad złożeniem dokumentów, al nie zrobię tego jak mi nikt nie odpowie jak tam sie pracuje
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-05-20 21:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to miała być groźba to raczej ludzi nią nie wystraszysz :) sprawdź najpierw czy jest po co składać dokumenty (czy są oferty)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-27 23:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że na Felinie ma być medi-sept czy ktoś coś wie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-06-26 23:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-05-27 23:08:38]:
ja niestety nic o tym nie słyszałem. A gdzie uzyskałeś właśnie takie informacje o Medi - Sepcie kolego?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDI-SEPT Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski