Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-01 10:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To warto tam pracowa��� czy nie?
zdjecie uzytkownika
fizyczny - 2010-08-11 22:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny pozytyw tej firmy to fajne laski w biurze;
Marta, Justyna i Monika P.-pierwsze nogi mostostalu
[usunięte przez moderatora] stara sie czasem byc normalny , nawet czasem mu to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-08-19 14:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie jakies pozytywne opinie o naszej firmie szkoda ze wyzej wymienione panie nie zmienia nam stawek ani warunkow pracy SZKODA!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2010-08-31 08:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak źle to czemu nie strajkujecie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-08-31 11:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to nie budżetówka!!! każdy trzęsie[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-09-02 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni koledzy ogłaszam "WŁOSKI STRAJK" do czasu podwyżek. Prezesie a Tobie nic nie dadzą zbiórki majstrów i brygadzistów..... Strata czasu!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-03 20:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak organizacji pracy że szkoda gadać.Połowe ludzi powinno się zwolnić albo obniżyc stawki do minimum za opierdalanie i leserstwo a w szczególności tak zwanych łapaczy godzinktófrzy nic nie robia a tylko ściemniają.Panie dyrektorze prosze to wziąśc pod uwage a w firmie od razu bedzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-03 22:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstaw sie kolego to ocenimy Twoja pracę, przypuszczam ze jestes [usunięte przez admina].., za 1400 zl to ja sie moge o szlifierke opierac zeby z glodu nie upasc...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-17 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli w piotrkowie tez was rzna obietnicami nam mowia ze dokladaja do nas a wam tez tak mowia ? bo jak tak to z czego sie utrzymujemy ? robimy elementy po 40 ton na chalach max udzwig 32 tony same mosty wiadukty i oni do nas dokladaja
zdjecie uzytkownika
realista - 2010-10-01 20:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co byś chciał wiedzieć?,praca tutaj jest ciężka tak dla montera jak i spawacza, na 3-zmiany,a w dodatku niezbyt dobrze opłacana, stawki od 1400 do max 3100, ale na poczatek jako monter w zaleznosci dostaniesz 1400zł lub wiecej jako spawcz okolo 2 tys,czyli jak sam widzisz zadna rewelacja, ale przyjdz zobacz sam sie przekonaj moze ci sie spodoba,,,,,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-12-17 21:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć czy pan [usunięte przez admina] jak co roku będą nam wciskać kit że nie może być podwyżek bo mamy kryzys, materiały drożeją a my robimy cały cza po kosztach.Z tego względu podwyżki są wstrzymane i cieszta się robole że macie prace.a jestem ciekaw jakie sobie premie wystawiacie? z poważaniem pracownik
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 12:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie czy na nowy rok będą przyjęcia i na jakich warunkach;Rafał
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 17:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci coś nie pasuje zawsze się możesz zwolnić. Nikt Cię na siłę nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Ostry - 2011-02-05 10:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam spawaczy jakie są zarobki w mostostalu bo się rozglądam za robotą poczytajcie o defro tam robie to dopiero obuz pracy wczesniej to chociaż zarobić można było
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-13 13:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki lipa [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-14 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mostostal szuka spawaczy, oferty na internecie. Stawka 2000 zł brutto. Przyjdziesz dwie soboty może zarobisz 2000 zł netto. a jak przyjdziesz wszystkie niedziele i soboty i zostniesz po godzinach . To może zarobisz 2500 zł. Bardzo ciekawa oferta. Szukamy naiwniaków,bo podwyżkę mu obiecamy ale nigdy jej nie dostanie!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-07-12 17:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
esmer - 2012-07-12 17:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz wypowiedzenie, chyba najprościej
zdjecie uzytkownika
qqq - 2012-10-13 11:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie wpisy o opiniach Mostostal Piotrków zostały podane do prokuratury w celu odnalezienia autorów tych wpisów. Osoby wymienione w tych wpisach wystąpią na drogę sądową o obrazliwe słowa pisane na ich temat. Prosimy o zaprzestanie wpisów na temat ludzi pracujących w zakładzie.
Dziękuje i Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paula - 2012-12-03 09:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qqq - 2012-10-13 11:56:47

Wszystkie wpisy o opiniach Mostostal Piotrków zostały podane do prokuratury w celu odnalezienia autorów tych wpisów. Osoby wymienione w tych wpisach wystąpią na drogę sądową o obrazliwe słowa pisane na ich temat. Prosimy o zaprzestanie wpisów na temat ludzi pracujących w zakładzie.

Dziękuje i Pozdrawiam
Witam!
Nie jestem pracownicą tego zakładu, ani też już żadnego innego. Na tej stronie znalazłam się przypadkiem. Zacytowałam ten "grożny" post, gdyż dziwi mnie to, że ludzie na kierowniczych stanowiskach straszą autorów wpisów sądem. To świadczy o Waszej winie,niestety.Skoro jesteście w porządku, to cóż Was obchodzi jeden obrażliwy wpis. Większość Was doceni, a to jest najważniejsze!Niestety prawda jest taka, że dzisiaj pracodawcy uważają się za bogów, a ludzi traktują jak bydło. To dotyczy wszystkich zakładów w Polsce. Dlatego straszenie sądem jest bardzo niskie , robią to przeważnie ludzie, ktorzy mają słabe pojęcie o zarządzaniu zasobami ludzkimi, a ich wiedza na temat wykonywanej pracy jest minimalna.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2012-12-07 14:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówczynią. Jako były pracownik mogę sporo powiedzieć o Mostostalu Kielce na ten przykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... niestety nie są to za dobre rzeczy.......... Ale same straszenie prokuraturą jest piękne:):). Nie będe ani przeklinał ani na nikogo psioczył bo jestem w trakcie organizowania sobie życia.... Choc nie jest może łatwo i różowo to uważam że to i tak niewiele zmieni. Więc głębsze refleksje pozostawiam dla siebie. Proponuję tylko dobrze się zastanowić zanim zanim ktoś wdepnie............. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-12-28 11:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Łukasz spawalnik - 2012-12-28 11:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Z racji zbliżającego się Nowego Roku wszystkim pracownikom Mostostalu w Piotrkowie pragnę życzyć wszelkiej pomyślności, zdrowia, szczęsna w życiu prywatnym i zawodowym oraz pracy by móc w tym nadchodzącym okresie mieć perspektywę pewnego jutra.

Chciałbym również z tego miejsca podziękować współpracownikom (w głównej mierze spawaczom) za dobrą szkołę spawalniczego fachu, za to że jako świeżo upieczony inżynier zostałem miło i fachowo przyjęty pomimo wzlotów i upadków jakie przez prawie 4 lata mojej pracy miały miejsce. Dużo się nauczyłem za co jestem wam wdzięczny. Może przyjdzie nam jeszcze kiedyś razem współpracować czego sobie i Wam życzę :)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gdFDASD - 2013-01-24 11:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smiech na sali co wypisuja na temat tej wspanialej firmy " co 6 lat pod wyzki pensji super ubrania robocze bhp na poziomie reaguje na kazdy wniosek praconika szczelne hale cieple coz tu wiecej chcie super majstrowie no cud miod i orzeszki no super super"
a pozdrowienia dla super majstra KLUCHA i niezapomne o kierowniku JEŻU dbaja o pracownikow wysokie premie daja:) .....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mostostal Kielce?
Zadaj pytanie
alert