brak logo

Mostostal Kielce

Kielce

Opinie o Mostostal Kielce

anonim 2010-04-01 10:52:55
To warto tam pracowa��� czy nie?
2
fizyczny 2010-08-11 22:31:13
Jedyny pozytyw tej firmy to fajne laski w biurze;
Marta, Justyna i Monika P.-pierwsze nogi mostostalu
[usunięte przez moderatora] stara sie czasem byc normalny , nawet czasem mu to wychodzi.
pracownik 2010-08-19 14:00:56
nareszcie jakies pozytywne opinie o naszej firmie szkoda ze wyzej wymienione panie nie zmienia nam stawek ani warunkow pracy SZKODA!
qwerty 2010-08-31 08:04:20
Skoro jest tak źle to czemu nie strajkujecie
xxx 2010-08-31 11:08:00
bo to nie budżetówka!!! każdy trzęsie[usunięte przez moderatora]
Anonim 2010-09-02 23:22:30
Szanowni koledzy ogłaszam "WŁOSKI STRAJK" do czasu podwyżek. Prezesie a Tobie nic nie dadzą zbiórki majstrów i brygadzistów..... Strata czasu!
anonim 2010-09-03 20:48:06
W tej firmie jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak organizacji pracy że szkoda gadać.Połowe ludzi powinno się zwolnić albo obniżyc stawki do minimum za opierdalanie i leserstwo a w szczególności tak zwanych łapaczy godzinktófrzy nic nie robia a tylko ściemniają.Panie dyrektorze prosze to wziąśc pod uwage a w firmie od razu bedzie lepiej.
anonim 2010-09-03 22:51:25
Przedstaw sie kolego to ocenimy Twoja pracę, przypuszczam ze jestes [usunięte przez admina].., za 1400 zl to ja sie moge o szlifierke opierac zeby z glodu nie upasc...
pracownik 2010-09-17 13:17:52
czyli w piotrkowie tez was rzna obietnicami nam mowia ze dokladaja do nas a wam tez tak mowia ? bo jak tak to z czego sie utrzymujemy ? robimy elementy po 40 ton na chalach max udzwig 32 tony same mosty wiadukty i oni do nas dokladaja
realista 2010-10-01 20:48:56
a co byś chciał wiedzieć?,praca tutaj jest ciężka tak dla montera jak i spawacza, na 3-zmiany,a w dodatku niezbyt dobrze opłacana, stawki od 1400 do max 3100, ale na poczatek jako monter w zaleznosci dostaniesz 1400zł lub wiecej jako spawcz okolo 2 tys,czyli jak sam widzisz zadna rewelacja, ale przyjdz zobacz sam sie przekonaj moze ci sie spodoba,,,,,
Anonim 2010-12-17 21:01:10
Chciałbym się dowiedzieć czy pan [usunięte przez admina] jak co roku będą nam wciskać kit że nie może być podwyżek bo mamy kryzys, materiały drożeją a my robimy cały cza po kosztach.Z tego względu podwyżki są wstrzymane i cieszta się robole że macie prace.a jestem ciekaw jakie sobie premie wystawiacie? z poważaniem pracownik
anonim 2010-12-27 12:07:59
ja mam pytanie czy na nowy rok będą przyjęcia i na jakich warunkach;Rafał
anonim 2011-01-11 17:36:00
Jak Ci coś nie pasuje zawsze się możesz zwolnić. Nikt Cię na siłę nie trzyma.
Ostry 2011-02-05 10:11:10
Witam spawaczy jakie są zarobki w mostostalu bo się rozglądam za robotą poczytajcie o defro tam robie to dopiero obuz pracy wczesniej to chociaż zarobić można było
anonim 2011-04-13 13:24:42
zarobki lipa [usunięte przez admina]
anonim 2011-06-14 21:01:53
Mostostal szuka spawaczy, oferty na internecie. Stawka 2000 zł brutto. Przyjdziesz dwie soboty może zarobisz 2000 zł netto. a jak przyjdziesz wszystkie niedziele i soboty i zostniesz po godzinach . To może zarobisz 2500 zł. Bardzo ciekawa oferta. Szukamy naiwniaków,bo podwyżkę mu obiecamy ale nigdy jej nie dostanie!
1
esmer 2012-07-12 17:10:50
napisz wypowiedzenie, chyba najprościej
qqq 2012-10-13 11:56:47
Wszystkie wpisy o opiniach Mostostal Piotrków zostały podane do prokuratury w celu odnalezienia autorów tych wpisów. Osoby wymienione w tych wpisach wystąpią na drogę sądową o obrazliwe słowa pisane na ich temat. Prosimy o zaprzestanie wpisów na temat ludzi pracujących w zakładzie.
Dziękuje i Pozdrawiam
Paula 2012-12-03 09:18:02
qqq - 2012-10-13 11:56:47

Wszystkie wpisy o opiniach Mostostal Piotrków zostały podane do prokuratury w celu odnalezienia autorów tych wpisów. Osoby wymienione w tych wpisach wystąpią na drogę sądową o obrazliwe słowa pisane na ich temat. Prosimy o zaprzestanie wpisów na temat ludzi pracujących w zakładzie.

Dziękuje i Pozdrawiam
Witam!
Nie jestem pracownicą tego zakładu, ani też już żadnego innego. Na tej stronie znalazłam się przypadkiem. Zacytowałam ten "grożny" post, gdyż dziwi mnie to, że ludzie na kierowniczych stanowiskach straszą autorów wpisów sądem. To świadczy o Waszej winie,niestety.Skoro jesteście w porządku, to cóż Was obchodzi jeden obrażliwy wpis. Większość Was doceni, a to jest najważniejsze!Niestety prawda jest taka, że dzisiaj pracodawcy uważają się za bogów, a ludzi traktują jak bydło. To dotyczy wszystkich zakładów w Polsce. Dlatego straszenie sądem jest bardzo niskie , robią to przeważnie ludzie, ktorzy mają słabe pojęcie o zarządzaniu zasobami ludzkimi, a ich wiedza na temat wykonywanej pracy jest minimalna.
Marcin 2012-12-07 14:41:09
Zgadzam się z przedmówczynią. Jako były pracownik mogę sporo powiedzieć o Mostostalu Kielce na ten przykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... niestety nie są to za dobre rzeczy.......... Ale same straszenie prokuraturą jest piękne:):). Nie będe ani przeklinał ani na nikogo psioczył bo jestem w trakcie organizowania sobie życia.... Choc nie jest może łatwo i różowo to uważam że to i tak niewiele zmieni. Więc głębsze refleksje pozostawiam dla siebie. Proponuję tylko dobrze się zastanowić zanim zanim ktoś wdepnie............. Pozdrawiam :)
Łukasz spawalnik 2012-12-28 11:38:51
Witam
Z racji zbliżającego się Nowego Roku wszystkim pracownikom Mostostalu w Piotrkowie pragnę życzyć wszelkiej pomyślności, zdrowia, szczęsna w życiu prywatnym i zawodowym oraz pracy by móc w tym nadchodzącym okresie mieć perspektywę pewnego jutra.

Chciałbym również z tego miejsca podziękować współpracownikom (w głównej mierze spawaczom) za dobrą szkołę spawalniczego fachu, za to że jako świeżo upieczony inżynier zostałem miło i fachowo przyjęty pomimo wzlotów i upadków jakie przez prawie 4 lata mojej pracy miały miejsce. Dużo się nauczyłem za co jestem wam wdzięczny. Może przyjdzie nam jeszcze kiedyś razem współpracować czego sobie i Wam życzę :)
Pozdrawiam
1
gdFDASD 2013-01-24 11:27:42
Smiech na sali co wypisuja na temat tej wspanialej firmy " co 6 lat pod wyzki pensji super ubrania robocze bhp na poziomie reaguje na kazdy wniosek praconika szczelne hale cieple coz tu wiecej chcie super majstrowie no cud miod i orzeszki no super super"
a pozdrowienia dla super majstra KLUCHA i niezapomne o kierowniku JEŻU dbaja o pracownikow wysokie premie daja:) .....
spawacz 2013-02-19 19:22:01
czesc,jakie sa zarobki spawaczy w mostostalu kielce?
spawacz 2013-02-21 09:04:36
Obiecuja 4500zl ale daja okolo 1600
1
Zostaw swoją opinię o Mostostal Kielce - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce