Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-01 10:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To warto tam pracowa��� czy nie?
zdjecie uzytkownika
fizyczny - 2010-08-11 22:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny pozytyw tej firmy to fajne laski w biurze;
Marta, Justyna i Monika P.-pierwsze nogi mostostalu
[usunięte przez moderatora] stara sie czasem byc normalny , nawet czasem mu to wychodzi.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-08-19 14:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie jakies pozytywne opinie o naszej firmie szkoda ze wyzej wymienione panie nie zmienia nam stawek ani warunkow pracy SZKODA!
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2010-08-31 08:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak źle to czemu nie strajkujecie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2010-08-31 11:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to nie budżetówka!!! każdy trzęsie[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-09-02 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni koledzy ogłaszam "WŁOSKI STRAJK" do czasu podwyżek. Prezesie a Tobie nic nie dadzą zbiórki majstrów i brygadzistów..... Strata czasu!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-03 20:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak organizacji pracy że szkoda gadać.Połowe ludzi powinno się zwolnić albo obniżyc stawki do minimum za opierdalanie i leserstwo a w szczególności tak zwanych łapaczy godzinktófrzy nic nie robia a tylko ściemniają.Panie dyrektorze prosze to wziąśc pod uwage a w firmie od razu bedzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-03 22:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedstaw sie kolego to ocenimy Twoja pracę, przypuszczam ze jestes [usunięte przez admina].., za 1400 zl to ja sie moge o szlifierke opierac zeby z glodu nie upasc...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-17 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli w piotrkowie tez was rzna obietnicami nam mowia ze dokladaja do nas a wam tez tak mowia ? bo jak tak to z czego sie utrzymujemy ? robimy elementy po 40 ton na chalach max udzwig 32 tony same mosty wiadukty i oni do nas dokladaja
zdjecie uzytkownika
realista - 2010-10-01 20:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co byś chciał wiedzieć?,praca tutaj jest ciężka tak dla montera jak i spawacza, na 3-zmiany,a w dodatku niezbyt dobrze opłacana, stawki od 1400 do max 3100, ale na poczatek jako monter w zaleznosci dostaniesz 1400zł lub wiecej jako spawcz okolo 2 tys,czyli jak sam widzisz zadna rewelacja, ale przyjdz zobacz sam sie przekonaj moze ci sie spodoba,,,,,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-12-17 21:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć czy pan [usunięte przez admina] jak co roku będą nam wciskać kit że nie może być podwyżek bo mamy kryzys, materiały drożeją a my robimy cały cza po kosztach.Z tego względu podwyżki są wstrzymane i cieszta się robole że macie prace.a jestem ciekaw jakie sobie premie wystawiacie? z poważaniem pracownik
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-27 12:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie czy na nowy rok będą przyjęcia i na jakich warunkach;Rafał
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 17:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci coś nie pasuje zawsze się możesz zwolnić. Nikt Cię na siłę nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Ostry - 2011-02-05 10:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam spawaczy jakie są zarobki w mostostalu bo się rozglądam za robotą poczytajcie o defro tam robie to dopiero obuz pracy wczesniej to chociaż zarobić można było
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-13 13:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki lipa [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-14 21:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mostostal szuka spawaczy, oferty na internecie. Stawka 2000 zł brutto. Przyjdziesz dwie soboty może zarobisz 2000 zł netto. a jak przyjdziesz wszystkie niedziele i soboty i zostniesz po godzinach . To może zarobisz 2500 zł. Bardzo ciekawa oferta. Szukamy naiwniaków,bo podwyżkę mu obiecamy ale nigdy jej nie dostanie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mostostal Kielce?
Zadaj pytanie