Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

Pracowałeś w firmie Mostostal Kielce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
p - 2014-06-15 19:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczędności, cięcia w dodatkach, a zlot zorganizowali, pocichaczu żeby nikt nie wiedział, oczywiście stały skład, q z magazynu, z księgowości, a fizyczni do roboty, wszystkie soboty i niedziele
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-23 17:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
a - 2014-06-23 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
soboty, niedziele i na tyg po 10h, mosotostal bedzie twoją rodziną, majster jak ojciec, kolega jak brat :P
zdjecie uzytkownika
q z ksiegowości - 2014-06-24 20:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-06-15 19:45:45]:
zapraszam cię już dzisiaj na następny, zapłacisz pięć stówek, jak wszyscy uczestnicy i możesz jechać
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-25 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no idealnie z tą rodziną ;) a co jeszcze oprócz tych dziesięcio godzinnych zmian proponuje pracodawca? Hmmm, co do tych wyjazdów to w ogóle jaka to formuła, dlaczego to ludzie płacą za to, co tam się dzieje? @q z księgowości
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-09-21 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie się tam pieniądze zarabia jako fizyczny początkujący ?
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-09-25 19:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no wlasnie ! ja tez bym chcial wiedziec ile fizyczni zarabiala w mostostalu kielce - bo powiem wam ze w biedornce nie chce robic ale jak bedziee za mala kasa to nie pozostaje nic innego jak uderzac tma do pracy i miec swiety psokoj, podobno maja dobry socjal ; ) mam wrazenie, ze ostatnio to slabo z praca dla fizycznych...
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-18 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa - 2014-09-25 19:17:41]:
widze ze duzo potrafisz pisac nie umiesz polskiego nie znasz czyli masz szanse zostac brygadzista znam wiekszych głąbi ktorzy robią tu kariere np.a,c,j.w. m.c.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-27 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich proszę o opinię jak się pracuje w mostostalu, jakie są zarobki, atmosfera godziny pracy i czy są w planach budowy zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
chcielibym - 2014-10-28 14:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-27 12:06:35]:
Chciało by się za granicę pojechać co? ;) powiem szczerze, że ja bym nie pogardził zdecydowanie, chociaz może lepiej u nas w kraju nie trzeba się błaźnić z językiem. Właściwie to to o co zapytał ktoś chyba wyczerpuje wszystkie moje pytania ;) Więc podbijam jego pytanie i tyle :) teraz czekam na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
to jo - 2014-11-26 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wieta co,,majo dawac packi i taluny w nasym mostostalu,ło jakim zaduwolony ,juz mi sie che cegus dobrego kupic za te taluny,,,a pude se do nasego geesu i opije sie jak dzik hahaha
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-11 14:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chcielibym - 2014-10-28 14:46:41]:
racja po co błażnić się językiem za granicą , lepiej tyrać po 250 godz.i prosić w sklepie żeby ''dali na zeszyt '' do dziesiątego
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-14 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie podoba się??? to nikt Was na siłę nie trzyma, skoro macie wyższe aspiracje to poco tu tkwicie? Pytanie ile firm zatrudnia ludzi po podstawówkach i bez doświadczenia na umowę o pracę i szkoli, ale o tym się tutaj nie mówi!!!!
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-22 18:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,poco'' to sie nogi nocą ,nieuku naucz sie pisac,i zabieraj glos,i nie wymądrzaj sie tutaj, bo takich nieukow jak ty tez utrzymujemy
zdjecie uzytkownika
nedza i rospacz - 2015-01-24 00:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda słów na ta firme...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-17 20:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Umowa o pracę a nie na zasadzie najniższa krajowa na papierze a reszta pod stołem, dodatki do urlopów, dodatki do II zmian, dodatki do III zmian, dodatki do warunków szkodliwych, wczasy pod gruszą, talony na święta dla pracowników. Wszystkie świadczenia socjalne które są możliwe.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-05 20:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No prawie masz racje ,,oprocz dodatkow szkodliwych.....ale bez ironii prosze ,idz do prywaciarza to ci nawali dodatkow ze hej,,,a tutaj praca jest ciężka to prawda, ale cóż doczakalismy takich czasów......oczywiscie ze zarobki powinny byc wieksze to nie ulega watpliwości,ale czy kiedys będą???to juz pytanie nie do nas ,,robolo''
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-20 10:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popatrz na siebie,a przyjrzyj się uwaznie,to może zobaczysz kawałek miernoty,bo na nic wiecej nie wyglądasz,,,,i nie wyzywaj tutaj nikogo tylko jak masz coś do nich to powiedz im to wprost,,ale zapewne tego nie potrafisz chodzby dlatego że miernota z ciebie mocna w gebie tylko na necie
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-03-20 18:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PANIE KTOSIU!!!! OD ZESZŁEGO ROKU FIRMA MOŻE WYSTĄPIĆ O NUMER KOMPUTERA, Z KTÓREGO JEST PISANA JAKAKOLWIEK OBRAŹLIWA WIADOMOŚĆ. WIĘC BARDZO SZYBKO MOŻNA USTALIĆ KTO PISZE. JEŚLI TE OSOBY POCZUJĄ SIĘ OBRAŻONE I POWIADOMIĄ KIEROWNIKA TO ZAPUKAJĄ DO CIEBIE!!! GRATULACJE INTELIGENCIE
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-01 22:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i,,P.Ktosiek sie nagle uciszył,a tyle mial zapewne jeszcze do powiedzenia hahahaha, tacy to oto są netowi cwaniacy,mocni jak nikt ich nie widzi,a za zebraniu to geby nie wie jak otworzyc hahaha
zdjecie uzytkownika
najak - 2015-06-02 00:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie nie przesadzajciem, bo jeśli ktoś napisał coś niepoprawnego to szybciej post zostanie usunięty niż wy zdąrzycie cokolwiek zrobić. I dziwi mnie wasze podejście. Jeżeli od razu chcecie wchodzić na drogę prawną to ja nie wiem co się dzieje z pracownikami. Jeżeli są tak samo traktowani to im współczuję.
zdjecie uzytkownika
iksigrek - 2015-06-30 07:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktos podać w przybliżeniu na jakoe zarobki moge liczyc w mostostalu?
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-07-04 16:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy od stażu na początek i tak pewnie dostaniesz najniższą stawke
zdjecie uzytkownika
iksigrek - 2015-07-11 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnizsza stawka w mostostalu na poczatek to ile zl za h na reke ? Sa premie ? Socjal? Cos ? Czy na poczatek to tylko najnixsza krajowa ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mostostal Kielce?
Zadaj pytanie
alert