Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

Pracowałeś w firmie Mostostal Kielce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
JA - 2013-08-09 16:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O te zarobki t bunt powinien być dawno!!!!!!!! Za chwile będziesz [usunięte przez moderatora] za darmo i co powiesz dziecku????? Nie jedz dzisiaj bo tata [usunięte przez moderatora] firmę ratuje . GRATULACJE ZA MYŚLENIE !
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-19 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] powiedz mi gdzie się takie [usunięte przez moderatora] rodzą jak ty? Piszesz że mostostal mi życie uratował, [usunięte przez moderatora]. A mostostal to jedynie marnuje życie a nie ratuje [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-08-30 13:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich mostostalowców niedługo panowie to za darmo będziecie pracować w tej dziadoskiej firmie gdzie zwykly robol musi wyrobić na biuro ktore stanowi polowe zatrudnienia pozdrawiam i życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam podobno sa u was we firmie przyjecia??ile zarobi tam monter???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-01 00:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak jak piszesz , to taki jesteś , po prostu zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle .
zdjecie uzytkownika
mis - 2013-10-07 08:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sluchajcie mostostalowcy. Nie wiem czy ktos z was pracuje w szwecji w miescie västerås. Ale jezeli tak to fajnie. Potrzebujecie ponocy. Podwyzki zarobkow szwedzkich na szwedzkich zarobkow to piszcie tu. Niczegi nie stracicie a tylko zyskac mozecie
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-30 13:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzisz ?? zastanow sie co ty piszesz??,,pozdrawiasz wyzywasz?? co jeszcze napiszesz,,albo sie pozdrawia i na tym koniec,lub tylko wyzywa??marny ,maly ludziku ,tylko tyle potrafisz??...jesli chodzi o P.Piatka to tak jest troche narwany,ale gdyby wszyscy chodz w 80% byli tak pracowici jak on to mysle ze nasza firma byo wiele lepiej stala,a tak to jest garstka ktorzy naprawde chcą pracowac,a reszta to lenie pospolite takie jak ty miernoto
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-12-30 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TY (usunięte przez administratora)TEZ JESTEŚ TAKI PRACOWITY CZY TYLKO TAK UDAJESZ A JESLI CHODZI O FIRME TO WLAŚNIE PRZEZ TAKICH JAK TY TAK SLABO PROSPERUJE
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-31 09:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2013-12-30 18:43:49]:
głupi jestes tylko jeszcze o tym nie wiesz ,a z takimi sie nie dyskutuje,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-03 16:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeśli chodzi o ciebie kolego to do głupoty jeszcze ci troche brakuje (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
b.dobra firma tylko pieniądze b.słabe
zdjecie uzytkownika
p - 2014-06-15 19:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oszczędności, cięcia w dodatkach, a zlot zorganizowali, pocichaczu żeby nikt nie wiedział, oczywiście stały skład, q z magazynu, z księgowości, a fizyczni do roboty, wszystkie soboty i niedziele
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-23 17:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
a - 2014-06-23 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
soboty, niedziele i na tyg po 10h, mosotostal bedzie twoją rodziną, majster jak ojciec, kolega jak brat :P
zdjecie uzytkownika
q z ksiegowości - 2014-06-24 20:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-06-15 19:45:45]:
zapraszam cię już dzisiaj na następny, zapłacisz pięć stówek, jak wszyscy uczestnicy i możesz jechać
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-25 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no idealnie z tą rodziną ;) a co jeszcze oprócz tych dziesięcio godzinnych zmian proponuje pracodawca? Hmmm, co do tych wyjazdów to w ogóle jaka to formuła, dlaczego to ludzie płacą za to, co tam się dzieje? @q z księgowości
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-09-21 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie się tam pieniądze zarabia jako fizyczny początkujący ?
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-09-25 19:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no wlasnie ! ja tez bym chcial wiedziec ile fizyczni zarabiala w mostostalu kielce - bo powiem wam ze w biedornce nie chce robic ale jak bedziee za mala kasa to nie pozostaje nic innego jak uderzac tma do pracy i miec swiety psokoj, podobno maja dobry socjal ; ) mam wrazenie, ze ostatnio to slabo z praca dla fizycznych...
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-18 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa - 2014-09-25 19:17:41]:
widze ze duzo potrafisz pisac nie umiesz polskiego nie znasz czyli masz szanse zostac brygadzista znam wiekszych głąbi ktorzy robią tu kariere np.a,c,j.w. m.c.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-27 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich proszę o opinię jak się pracuje w mostostalu, jakie są zarobki, atmosfera godziny pracy i czy są w planach budowy zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
chcielibym - 2014-10-28 14:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-27 12:06:35]:
Chciało by się za granicę pojechać co? ;) powiem szczerze, że ja bym nie pogardził zdecydowanie, chociaz może lepiej u nas w kraju nie trzeba się błaźnić z językiem. Właściwie to to o co zapytał ktoś chyba wyczerpuje wszystkie moje pytania ;) Więc podbijam jego pytanie i tyle :) teraz czekam na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
to jo - 2014-11-26 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wieta co,,majo dawac packi i taluny w nasym mostostalu,ło jakim zaduwolony ,juz mi sie che cegus dobrego kupic za te taluny,,,a pude se do nasego geesu i opije sie jak dzik hahaha
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-11 14:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [chcielibym - 2014-10-28 14:46:41]:
racja po co błażnić się językiem za granicą , lepiej tyrać po 250 godz.i prosić w sklepie żeby ''dali na zeszyt '' do dziesiątego
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-14 15:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie podoba się??? to nikt Was na siłę nie trzyma, skoro macie wyższe aspiracje to poco tu tkwicie? Pytanie ile firm zatrudnia ludzi po podstawówkach i bez doświadczenia na umowę o pracę i szkoli, ale o tym się tutaj nie mówi!!!!
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-22 18:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,poco'' to sie nogi nocą ,nieuku naucz sie pisac,i zabieraj glos,i nie wymądrzaj sie tutaj, bo takich nieukow jak ty tez utrzymujemy
zdjecie uzytkownika
nedza i rospacz - 2015-01-24 00:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda słów na ta firme...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-17 20:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Umowa o pracę a nie na zasadzie najniższa krajowa na papierze a reszta pod stołem, dodatki do urlopów, dodatki do II zmian, dodatki do III zmian, dodatki do warunków szkodliwych, wczasy pod gruszą, talony na święta dla pracowników. Wszystkie świadczenia socjalne które są możliwe.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-05 20:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No prawie masz racje ,,oprocz dodatkow szkodliwych.....ale bez ironii prosze ,idz do prywaciarza to ci nawali dodatkow ze hej,,,a tutaj praca jest ciężka to prawda, ale cóż doczakalismy takich czasów......oczywiscie ze zarobki powinny byc wieksze to nie ulega watpliwości,ale czy kiedys będą???to juz pytanie nie do nas ,,robolo''
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-03-20 10:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popatrz na siebie,a przyjrzyj się uwaznie,to może zobaczysz kawałek miernoty,bo na nic wiecej nie wyglądasz,,,,i nie wyzywaj tutaj nikogo tylko jak masz coś do nich to powiedz im to wprost,,ale zapewne tego nie potrafisz chodzby dlatego że miernota z ciebie mocna w gebie tylko na necie
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-03-20 18:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PANIE KTOSIU!!!! OD ZESZŁEGO ROKU FIRMA MOŻE WYSTĄPIĆ O NUMER KOMPUTERA, Z KTÓREGO JEST PISANA JAKAKOLWIEK OBRAŹLIWA WIADOMOŚĆ. WIĘC BARDZO SZYBKO MOŻNA USTALIĆ KTO PISZE. JEŚLI TE OSOBY POCZUJĄ SIĘ OBRAŻONE I POWIADOMIĄ KIEROWNIKA TO ZAPUKAJĄ DO CIEBIE!!! GRATULACJE INTELIGENCIE
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-01 22:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i,,P.Ktosiek sie nagle uciszył,a tyle mial zapewne jeszcze do powiedzenia hahahaha, tacy to oto są netowi cwaniacy,mocni jak nikt ich nie widzi,a za zebraniu to geby nie wie jak otworzyc hahaha
zdjecie uzytkownika
najak - 2015-06-02 00:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie nie przesadzajciem, bo jeśli ktoś napisał coś niepoprawnego to szybciej post zostanie usunięty niż wy zdąrzycie cokolwiek zrobić. I dziwi mnie wasze podejście. Jeżeli od razu chcecie wchodzić na drogę prawną to ja nie wiem co się dzieje z pracownikami. Jeżeli są tak samo traktowani to im współczuję.
zdjecie uzytkownika
iksigrek - 2015-06-30 07:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby ktos podać w przybliżeniu na jakoe zarobki moge liczyc w mostostalu?
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-07-04 16:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zależy od stażu na początek i tak pewnie dostaniesz najniższą stawke
zdjecie uzytkownika
iksigrek - 2015-07-11 14:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnizsza stawka w mostostalu na poczatek to ile zl za h na reke ? Sa premie ? Socjal? Cos ? Czy na poczatek to tylko najnixsza krajowa ?
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-08-19 12:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobry to trochę dziwne, że oferują różne zarobki, w zależności od stażu. Aaaa, no chyba, że każdy na start dostaje najniższą i z czasem na podwyżki. To już rozumiem :) I wydaje mi się, że takie podejście jest bardzo w porządku. Dłuższa praca, to większe doświadczenie jednak i wiedza przede wszystkim.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-09 13:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej co jest Mostostalowcy??/ taka cisza tutaj ,czyzby juz wam tak dobrze bylo??? ze nic nikt nie pisze,,,czy moze wysraszyli was ,,prokuratorem,,hahahaha,,,,nie ma sie co bac tylko pisac prawde jak jest bez obrazania kogokolwiek ,,,ale chyba naprawde jest wam dobrze,skoro tak to tylko Wam pozazdroscić,,,,zrobili wam 3-zmiany,zarobki realne spadly,ale jak widac to Wam pasuje,,,tak trzymac,,,dyrekcja sie cieszy ,,kierownik osiągnął cel tzn.maksymalne oszczsdnosci i wszystko jest oki,,,,,,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-11-10 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @janek, że masz spory problem z firmą Mostostal a tym bardziej z właścicielami/właścicielem. Nie wnikam dlaczego, może byłeś niezadowolonym pracownikiem. Skoro firma zdecydowała się na 3-zmianową pracę, to ludzie są pewnie mniej przemęczeni a to jest korzyść dla firmy. Zarobki też pewnie mniejsze, ale zdrowie chyba ważniejsze, co.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-11-12 16:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasna sprawa Jurek masz racje nie ma to jak iść sobie do pracy na 3 zmiane i zamiast spać w nocy i odpoczywać jak normalny czlowiek to można się pomęczyć w robocie i stracić trochę zdrowia , no ale jak napisałeś "zdrowie jest najważniejsze" a ludzie są "na pewno " zadowoleni
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-14 21:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jurek ty chyba nie wiesz o czym piszesz???????JEZELI UWAZASZ ZE PRACA NA 3-ZMIANE TO ODPOCZYNEK to gratuluje,pozazdroscis samopoczucia,widac nigdy nie pracowales na 3-cia zmiane ,ale nic straconego przyjdz do Mostostalu popracujesz sobie troszke to sam ocenisz,,,,,ale masz racje w jednym TAK ,jestem niezadowolonym ,powiem wiecej ,,bardzo niezadowolonym..ale to juz inny temat,,,,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
majak - 2015-12-03 03:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier Budowy branży sanitarnej jest u nich z tego co widze pilnie poszukiwany, wiec to na pewno na plus jest dla kogoś kto chce prace na już znaleźć.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-13 18:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! czy ktoś wie jak ciężko jest na nockach? gdy temp dochodzi na hali do -9C. A potem powrót do domu i zasypianie za kółkiem. czy ktoś zastanowił się nad pracownikiem? chyba NIE!!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-13 22:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxx skoro warunki pracy, jakie oferuje Mostostal są według Ciebie poniżej kryteriów, to po prostu zgłoś to właścicielom firmy bezpośrednio. Może nie mają o tym pojęcia.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-15 14:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha bardzo smieszne,,,,,,jak napisales?,,zgloś to wlascicielom firmy?,, no nic protrzego haha tylko w jakikm celu sie pytam????kto cie wyslucha,a jesli nawet to jednym uchem wpusci a drugim ,,,,,,,,hahaha,,tak tak jest,tak ze maja cie w glebokim powazaniu hahaha,ty ,,kamil,, widze gleboko jeszcze wierzysz naszym ,,prominentom ,,a oni delikatnie mowiąc maja to gdzieś ,,ale mino wszystko zycze powodzenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MIREK - 2016-01-17 12:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! tak jest jak pisze xxx. praca na wysokości, na drabinie, rusztowanie jest jedno, spawaczy kilku. bchap wszystkiego wymaga, ale go nie ma tam gdzie potrzeba. jak ktoś spadnie to znajdą się rusztowania. zapraszamy panie michale częściej na hale!!! może te kartki damy brygadzistom, majstrom, ...
zdjecie uzytkownika
krys - 2016-01-18 14:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w mostostalu troche tam to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko tyrac za 1600 zł i chodzoc w sobote i niedziele nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
żołak - 2016-01-26 10:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krys, powiedz tylko na jakim stanoiwsku z nimi pracowałeś to trochę ytuacje rozjaśni. Ja mysłalem aby iść do rozliczeń, bo oferta wydaje się być dobra a do tego praca czasami mniej niż 8h
zdjecie uzytkownika
ariwak - 2016-02-02 22:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mostostal miał z tego co slyszałem niedawno problemy finansowe, ale najwyraźniej juz z nich wyszli. Niestety nadal pracujac tu jako pracownik fizyczny zarabia sie 1600 lub minimalna krajową, ale przynajmniej na umowie o pracę.
zdjecie uzytkownika
maxior - 2016-02-06 13:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikogo nie zmusza by pracowac w weekendy, masz umowe i musisz jej przestrzegać to działa w obydwie strony, jednak masz zagwarantowana stabilnosc bo zatrudniaja na umowę o pracę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert