Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

Pracowałeś w firmie Mostostal Kielce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gdFDASD - 2013-01-24 11:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smiech na sali co wypisuja na temat tej wspanialej firmy " co 6 lat pod wyzki pensji super ubrania robocze bhp na poziomie reaguje na kazdy wniosek praconika szczelne hale cieple coz tu wiecej chcie super majstrowie no cud miod i orzeszki no super super"
a pozdrowienia dla super majstra KLUCHA i niezapomne o kierowniku JEŻU dbaja o pracownikow wysokie premie daja:) .....
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-02-19 19:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc,jakie sa zarobki spawaczy w mostostalu kielce?
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2013-02-21 09:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obiecuja 4500zl ale daja okolo 1600
zdjecie uzytkownika
fach - 2013-03-06 08:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
proszę napiszcie jle u was zarabia spawacz -fachowiec który pracuje np 4 lata w firmie.
zdjecie uzytkownika
zimny - 2013-07-03 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no rzeczywiscie jezeli tu pracuja Aż tacy analfabeci ,to nie dziwi mnie fakt slabej kondycji MOSTOSTALU,chociaż moze to przejsciowe,ale pomimo wszystko z takimi ,,ludziskami'' ciezko bedzie cos zdzialac
zdjecie uzytkownika
gośc - 2013-07-04 01:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam , pracowałem w Szwecji , w Mostostalu katastrofa ,[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-07-28 08:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] przeczytaj to co napisałeś i spróbuj jeszcze raz przekazać to co miałeś [usunięte przez moderatora] na myśli
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-07-28 08:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] piszesz żeby ktoś się ujawnił, chyba tylko po to, żebyś mógł do [usunięte przez moderatora] się sprzedać a ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie kogoś ganiała? heheheh znam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twoje zasady egzystencjii w pracy
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-07-28 08:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ogólnie panowie za te okruchu które spadają nam z pańskiego stołu zwanymi wypłatą to trzeba przed bramą zorganizować lincz i po kolei lać [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-08-01 13:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich niewolników Mostostalu z tego co sie dzieje w firmie to dlugo już chyba nie pociagnie skoro zwalniają się już nawet dyrektorzy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-08-04 16:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze jest to że ludzie nadal wierzą że będzie lepiej a "lepiej już było"tak mawia [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-08-05 15:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki dobrze wszyscy wiemy że mostostal bazuje na strachu, na ściemie że nie ma pracy, pieniędzy itp. A w tym momencie nie da rady wziąć nawet jednego dnia urlopu, a nawet proszą ludzi o nadgodziny za które nie płacą!!!!!!!!!! Ale jak możemy wyrwać jakieś profity od tych [usunięte przez moderatora] skoro na wzajem się nie szanujemy.
zdjecie uzytkownika
snu - 2013-08-07 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez [usunięte przez moderatora] takich jak mowa powyżej których jest na każdej hali kilku, którzy po mimo non stop zmniejszających się wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze więcej i szybciej i pokazują że można pracować wydajniej za mniej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przez was [usunięte przez moderatora] mamy wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie długo dobierzemy wam się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i będziecie pracować jak każdy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 18:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wiem co snu miał na myśli i dobrze pisze !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-08-09 16:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O te zarobki t bunt powinien być dawno!!!!!!!! Za chwile będziesz [usunięte przez moderatora] za darmo i co powiesz dziecku????? Nie jedz dzisiaj bo tata [usunięte przez moderatora] firmę ratuje . GRATULACJE ZA MYŚLENIE !
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-19 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] powiedz mi gdzie się takie [usunięte przez moderatora] rodzą jak ty? Piszesz że mostostal mi życie uratował, [usunięte przez moderatora]. A mostostal to jedynie marnuje życie a nie ratuje [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-08-30 13:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich mostostalowców niedługo panowie to za darmo będziecie pracować w tej dziadoskiej firmie gdzie zwykly robol musi wyrobić na biuro ktore stanowi polowe zatrudnienia pozdrawiam i życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam podobno sa u was we firmie przyjecia??ile zarobi tam monter???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-01 00:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak jak piszesz , to taki jesteś , po prostu zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle .
zdjecie uzytkownika
mis - 2013-10-07 08:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sluchajcie mostostalowcy. Nie wiem czy ktos z was pracuje w szwecji w miescie västerås. Ale jezeli tak to fajnie. Potrzebujecie ponocy. Podwyzki zarobkow szwedzkich na szwedzkich zarobkow to piszcie tu. Niczegi nie stracicie a tylko zyskac mozecie
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-30 13:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzisz ?? zastanow sie co ty piszesz??,,pozdrawiasz wyzywasz?? co jeszcze napiszesz,,albo sie pozdrawia i na tym koniec,lub tylko wyzywa??marny ,maly ludziku ,tylko tyle potrafisz??...jesli chodzi o P.Piatka to tak jest troche narwany,ale gdyby wszyscy chodz w 80% byli tak pracowici jak on to mysle ze nasza firma byo wiele lepiej stala,a tak to jest garstka ktorzy naprawde chcą pracowac,a reszta to lenie pospolite takie jak ty miernoto
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-12-30 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TY (usunięte przez administratora)TEZ JESTEŚ TAKI PRACOWITY CZY TYLKO TAK UDAJESZ A JESLI CHODZI O FIRME TO WLAŚNIE PRZEZ TAKICH JAK TY TAK SLABO PROSPERUJE
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-31 09:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2013-12-30 18:43:49]:
głupi jestes tylko jeszcze o tym nie wiesz ,a z takimi sie nie dyskutuje,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-03 16:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeśli chodzi o ciebie kolego to do głupoty jeszcze ci troche brakuje (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
b.dobra firma tylko pieniądze b.słabe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
35 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x