Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mostostal Kielce

Pracowałeś w firmie Mostostal Kielce i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
snu - 2013-08-07 11:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez [usunięte przez moderatora] takich jak mowa powyżej których jest na każdej hali kilku, którzy po mimo non stop zmniejszających się wypłat [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze więcej i szybciej i pokazują że można pracować wydajniej za mniej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przez was [usunięte przez moderatora] mamy wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie długo dobierzemy wam się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i będziecie pracować jak każdy!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 18:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wiem co snu miał na myśli i dobrze pisze !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-08-09 16:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O te zarobki t bunt powinien być dawno!!!!!!!! Za chwile będziesz [usunięte przez moderatora] za darmo i co powiesz dziecku????? Nie jedz dzisiaj bo tata [usunięte przez moderatora] firmę ratuje . GRATULACJE ZA MYŚLENIE !
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-19 16:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] powiedz mi gdzie się takie [usunięte przez moderatora] rodzą jak ty? Piszesz że mostostal mi życie uratował, [usunięte przez moderatora]. A mostostal to jedynie marnuje życie a nie ratuje [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-08-30 13:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich mostostalowców niedługo panowie to za darmo będziecie pracować w tej dziadoskiej firmie gdzie zwykly robol musi wyrobić na biuro ktore stanowi polowe zatrudnienia pozdrawiam i życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam podobno sa u was we firmie przyjecia??ile zarobi tam monter???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-01 00:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak jak piszesz , to taki jesteś , po prostu zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle .
zdjecie uzytkownika
mis - 2013-10-07 08:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sluchajcie mostostalowcy. Nie wiem czy ktos z was pracuje w szwecji w miescie västerås. Ale jezeli tak to fajnie. Potrzebujecie ponocy. Podwyzki zarobkow szwedzkich na szwedzkich zarobkow to piszcie tu. Niczegi nie stracicie a tylko zyskac mozecie
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-30 13:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzisz ?? zastanow sie co ty piszesz??,,pozdrawiasz wyzywasz?? co jeszcze napiszesz,,albo sie pozdrawia i na tym koniec,lub tylko wyzywa??marny ,maly ludziku ,tylko tyle potrafisz??...jesli chodzi o P.Piatka to tak jest troche narwany,ale gdyby wszyscy chodz w 80% byli tak pracowici jak on to mysle ze nasza firma byo wiele lepiej stala,a tak to jest garstka ktorzy naprawde chcą pracowac,a reszta to lenie pospolite takie jak ty miernoto
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-12-30 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TY (usunięte przez administratora)TEZ JESTEŚ TAKI PRACOWITY CZY TYLKO TAK UDAJESZ A JESLI CHODZI O FIRME TO WLAŚNIE PRZEZ TAKICH JAK TY TAK SLABO PROSPERUJE
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-31 09:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2013-12-30 18:43:49]:
głupi jestes tylko jeszcze o tym nie wiesz ,a z takimi sie nie dyskutuje,,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-03 16:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeśli chodzi o ciebie kolego to do głupoty jeszcze ci troche brakuje (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 11:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
b.dobra firma tylko pieniądze b.słabe
zdjecie uzytkownika
p - 2014-06-15 19:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczędności, cięcia w dodatkach, a zlot zorganizowali, pocichaczu żeby nikt nie wiedział, oczywiście stały skład, q z magazynu, z księgowości, a fizyczni do roboty, wszystkie soboty i niedziele
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-23 17:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-23 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jak to z tym mostostalem jest w koncu? Mam trudną sytuację, powiem, że doświadczenie raczej nikłe, ale chciałbym dorobić. Ciekawe czy da radę zarobić na rodzinę pracą w mostostalu... Niepokoi mnie tylko wspomnienie o tym, że pracuje się w soboty i niedziele. To tak w każdą? Tak bym totalnie nie chciał... bo kiedy czas na chwile z rodziną
zdjecie uzytkownika
a - 2014-06-23 21:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
soboty, niedziele i na tyg po 10h, mosotostal bedzie twoją rodziną, majster jak ojciec, kolega jak brat :P
zdjecie uzytkownika
q z ksiegowości - 2014-06-24 20:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2014-06-15 19:45:45]:
zapraszam cię już dzisiaj na następny, zapłacisz pięć stówek, jak wszyscy uczestnicy i możesz jechać
zdjecie uzytkownika
an onim - 2014-06-25 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no idealnie z tą rodziną ;) a co jeszcze oprócz tych dziesięcio godzinnych zmian proponuje pracodawca? Hmmm, co do tych wyjazdów to w ogóle jaka to formuła, dlaczego to ludzie płacą za to, co tam się dzieje? @q z księgowości
zdjecie uzytkownika
swój - 2014-09-21 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie się tam pieniądze zarabia jako fizyczny początkujący ?
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-09-25 19:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no wlasnie ! ja tez bym chcial wiedziec ile fizyczni zarabiala w mostostalu kielce - bo powiem wam ze w biedornce nie chce robic ale jak bedziee za mala kasa to nie pozostaje nic innego jak uderzac tma do pracy i miec swiety psokoj, podobno maja dobry socjal ; ) mam wrazenie, ze ostatnio to slabo z praca dla fizycznych...
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-18 21:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasa - 2014-09-25 19:17:41]:
widze ze duzo potrafisz pisac nie umiesz polskiego nie znasz czyli masz szanse zostac brygadzista znam wiekszych głąbi ktorzy robią tu kariere np.a,c,j.w. m.c.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-27 12:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich proszę o opinię jak się pracuje w mostostalu, jakie są zarobki, atmosfera godziny pracy i czy są w planach budowy zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
chcielibym - 2014-10-28 14:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-27 12:06:35]:
Chciało by się za granicę pojechać co? ;) powiem szczerze, że ja bym nie pogardził zdecydowanie, chociaz może lepiej u nas w kraju nie trzeba się błaźnić z językiem. Właściwie to to o co zapytał ktoś chyba wyczerpuje wszystkie moje pytania ;) Więc podbijam jego pytanie i tyle :) teraz czekam na odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
to jo - 2014-11-26 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wieta co,,majo dawac packi i taluny w nasym mostostalu,ło jakim zaduwolony ,juz mi sie che cegus dobrego kupic za te taluny,,,a pude se do nasego geesu i opije sie jak dzik hahaha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Kielce
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mostostal Kielce?
Zadaj pytanie
x