Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o henpol

Pracowałeś w firmie henpol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kierownik zamieszania - 2014-02-26 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś otrzymałem "jałmużnę" za listopad, grudzień i do 20 stycznia 2014r. liczone po średniej krajowej netto. Jestem w plecy ale dobre i to.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-02-27 15:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniadze za listopad i grudzien juz sa a PITy sa w trakcie wysylania.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-03-02 19:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś więcej o odprawach z fgsp ?
( dla tych z umową na czas nieokreślony )
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-03-05 21:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpijam temat !
zdjecie uzytkownika
Pułkownik - 2014-03-17 21:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś dostał odprawę z funduszu? Jak już to dlaczego tak mało ?
zdjecie uzytkownika
Capitan Jack - 2014-03-18 19:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do kiedy miałeś wypowiedzenie? Odprawa poszła po okresie wypowiedzenia?
zdjecie uzytkownika
Bezrobotny - 2014-03-25 19:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA: NOWA, OGÓLNOKRAJOWA AKCJA INTERNAUTÓW Zbliżają się Eurowybory i wielu polityków (szczególnie tych, których za bardzo nie lubimy) szuka tam sobie ciepłej posadki. Szanowni Internauci, zróbmy im wszystkim niespodziankę i głosujmy solidarnie na osoby z poza politycznego establishmentu, czyli na tych z dalszymi numerami na listach wyborczych albo na tych z mało znanych partii. To ma być dla obecnej klasy politycznej ostrzeżenie. Jak trzeba będzie, powtórka nastąpi w przyszłorocznych wyborach do naszego parlamentu. To, co ostatnio w Sejmie działo się w sprawie niepełnosprawnych to szczyt obłudy, hipokryzji oraz wręcz bezczelności ze strony obecnej władzy. SIŁA NASZA JEST W INTERNECIE. PORADZILIŚMY SOBIE W SPRAWIE ACTA, PORADZIMY SOBIE TEŻ Z POLITYKAMI. PROŚBA DO WSZYSTKICH ABY TEGO POSTA LUB COŚ O PODOBNEJ TREŚCI - ZAMIEŚCIĆ NA WSZELKICH MOŻLIWYCH PORTALACH I FORACH INTERNETOWYCH.
zdjecie uzytkownika
SD - 2014-03-25 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Capitan Jack - 2014-03-18 19:54:15]:
Kolego odprawy nie sa wyplacane z funduszu
zdjecie uzytkownika
triple x - 2014-03-25 22:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SD - 2014-03-25 20:18:38]:
a kto wypłaca odprawy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-26 10:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odprawy beda wypłacane przez fundusz,dzwoniłem osobiscie i sie dowiadywałem
zdjecie uzytkownika
Ikar - 2014-03-26 19:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, jeśli stosunek pracy jest do 31 marca to ta osoba na liście z odprawami przekazana od syndyka do funduszu, będzie na początku kwietnia. Czy ktoś pisał już do syndyka o odestki i resztę kasy ponad to co funduszu?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-27 07:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to trzeba cos pisac do syndyka zeby wypłacili piwniądze za luty i marzec? a moze ktos wie ile beda wynosiły te odprawy?
zdjecie uzytkownika
szperacz - 2014-03-31 14:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to inaczej

KORPORACJA BUDOWLANA DOM SA zawarcie umowy generalnego wykonawstwa

Raport bieżący 3/2014



Zarząd Spółki Korporacja Budowlana Dom S.A. informuje, iż w dniu 27 stycznia 2014 r. spółka zależna Korporacja Budowlana Dom Sp. z o.o. ("Zamawiający"), celem realizacji zawartej w dniu 24 stycznia 2014 r. umowy o pełnienie obowiązków inwestora zastępczego opisanej w raporcie bieżącym nr 2/2014, zawarła z konsorcjum firm API Sp. z o.o. z siedzibą w Zielonce oraz M&J Bud Sp. z o.o. z siedzibą w Kielcach umowę generalnego wykonawstwa ("Umowa"). Przedmiotem Umowy jest wykonanie i oddanie do użytkowania w terminie do 30 czerwca 2015 r. zlokalizowanego w Warszawie, budynku wielorodzinnego z usługami i garażem podziemnym oraz z infrastrukturą techniczną i zagospodarowaniem terenu. Wynagrodzenie należne za wykonanie prac jest ryczałtowe i wynosi: 31.981.579,25 zł netto.
zdjecie uzytkownika
Bystry - 2014-03-31 20:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raport bieżący nr 2/2014
24.01.2014
Podstawa Prawna: Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Zarząd Spółki Korporacja Budowlana Dom S.A. informuje, iż w dniu 24 stycznia 2014 r. otrzymał od spółki zależnej Korporacja Budowlana Dom Sp. z o.o. zawiadomienie o zawarciu w dniu 24 stycznia 2014 r. ze Spółką Śródmieście Wilanów Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni umowy o pełnienie obowiązków inwestora zastępczego.

Zgodnie z umową KB Dom Sp. z o.o. przyjął do wykonania czynności mające na celu przygotowanie, realizację i oddanie do użytkowania wielorodzinnego budynku mieszkalnego w Warszawie w dzielnicy Wilanów o łącznej powierzchni użytkowej wynoszącej 9.421 m2 wraz z zagospodarowaniem terenu, garażem podziemnym, małą architekturą, chodnikami, drogami wewnętrznymi i infrastrukturą. Termin zakończenia realizacji został ustalony na 30 czerwca 2015 r.

Z tytułu realizacji umowy KB Dom Sp. z o.o. przysługiwać będzie wynagrodzenie szacowane przez strony na dzień podpisania umowy na kwotę 33.361.000,00 zł netto.
zdjecie uzytkownika
eks henpolowiec - 2014-04-04 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos wie keidy odprawa dla tych co mieli wypowiedzenie do 31 marca??? i czy dostal ktos juz swiadectwo pracy??
zdjecie uzytkownika
eks henpolowiec - 2014-04-06 14:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale odprawe da fundusz ???? do urzedu jest niby tydzien a bez swiadectwa to lipa
zdjecie uzytkownika
WODNIK - 2014-04-06 15:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO EKS HENPOLOWCA-ODPRAWĘ ZA WYPOWIEDZENIE DA FUNDUSZ,NATOMIAST DO URZĘDU PRACY MOŻESZ SIĘ REJESTROWAĆ KIEDY CHCESZ LUB NIE JAK MASZ PRACĘ.POZDRAWIAM BYŁYCH KOLEGÓW HENPOLOWCÓW.
zdjecie uzytkownika
eks henpolowiec - 2014-04-07 06:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem tylko ze do zasiłku potrzebne mi swiadectwo pracy a tu juz tydzien mija w swiadectwa nie ma co to za syndyk
zdjecie uzytkownika
NieGłupi - 2014-04-07 19:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eks henpolowiec - 2014-04-07 06:16:11]:
Ja dziś dostałem świadectwo pracy :)
zdjecie uzytkownika
eks henpolowiec - 2014-04-08 16:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby jakas kasa przyszła piszcie ! bo bieda piszczy ...
zdjecie uzytkownika
lew - 2014-04-16 07:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj podobno syndyk ma zaczac wyplacac odprawy
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-04-16 20:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lew - 2014-04-16 07:24:21]:
Widzę że coś przybyło koło 2 średnich krajowych, jutro sprawdzę co i jak !
zdjecie uzytkownika
Grubas - 2014-04-17 08:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam! Wczoraj otrzymałem odprawę z funduszu.
zdjecie uzytkownika
arcusowiec - 2014-04-17 10:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie; jakie świadczenia wypłaca fgśp, i w jakich kwotach? jestem w podobnej sytuacji z wieloletnim starzem, jednak przy najniższej umowie. czy fundusz wypłaca wszystko według umowy jaką mam? czy odprawa jest ze średniej krajowej? Pytam bo pracowalem w firmie arcus i w najbliższych dniach ma być wyrok upadłości
zdjecie uzytkownika
Dobra praca dobra płaca - 2014-04-17 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arcusowiec - 2014-04-17 10:36:24]:
Ja miałem wszystko na umowie i grubo ponad średnią krajową, tak wiec dużo straciłem z tego co powinienem dostać od szefa a dostałem z funduszu. Syndyk puszcza liste do fgśp po czym fgśp puszcza kase do syndyka wg wykazu a potem syndyk przelewy dla pracownikow. Jak masz tylko cześć na umowie to dostaniesz tyle ile na umowe ale nie wiecej niz średnia krajowa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
64 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie henpol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x