Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HENPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HENPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hp to złodziej - 2014-05-10 22:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luudzie nie certolcie się tylko piszcie jak było.
zdjecie uzytkownika
okradziony przez henpol - 2014-05-10 22:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahaha
zdjecie uzytkownika
heniopol - 2014-05-13 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie pieniadze za luty i marzec????????????wie ktos cos??????????????
zdjecie uzytkownika
uche - 2014-05-13 20:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mów, że ostatnią wypłatę z Henpola dostałeś w styczniu...? to gratuluję, że jeszcze się trzymasz na nogach
zdjecie uzytkownika
małorozgarniety - 2014-05-14 20:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uche - 2014-05-13 20:07:12]:
z henpolaa ostatnie piniendze to My i ty uche dostaliśmy w listopadzie (wypłata za pażdziernik jak byś nie wiedział).
zdjecie uzytkownika
henpolowiec - 2014-05-15 09:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest tu ktos kto mial do 31 marca wypowiedzenie?????????keidy pieniadze za luty i marzec bo bidaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
pracvownikl - 2014-05-15 10:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miał ktoś do 31 kwietnia wypowiedzenie? ja miałem i nie dostałem odprawy.
zdjecie uzytkownika
uche - 2014-06-28 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracvownikl - 2014-05-15 10:09:18]:
i co nadal nie widzieliście swoich pieniędzy ? nie wydaje Wam się to dziwne aż tak długo czekać na kasę...
zdjecie uzytkownika
buduco - 2014-07-01 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS 0000508178
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-08-01 16:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest budeco
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-08-01 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co po henpolu?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy oddadzą resztę kasy
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2014-08-06 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-10 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uche - 2014-06-28 21:04:32]:
tak ja
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-08-10 19:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-08-10 19:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony przez henpol - 2014-05-10 22:28:10]:
nie tylko ty
zdjecie uzytkownika
ryhu - 2014-08-10 19:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łysy - 2014-08-01 16:43:26]:
podaj adres
zdjecie uzytkownika
rurza - 2014-08-10 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
ma się okey
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2014-08-10 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
a jak płacą
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-08-18 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby firma upadła i powstała na jej miejsce inna, zajmująca się tym samym z tymi samymi włądzami i tak samo traktująca pracowników. henryk p... to miałeś na myśli? Będę wdzięczny za informacje. Chciałbym byc wczesniej uprzedzony żeby się nie narazac w razie czego i nie szukac tam pracy bo 2 raz nie chciałbym w to wchodzic
zdjecie uzytkownika
Byly hen - 2014-08-21 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos cos co z kasą za dwa miesiace co syndyk mial placic???pieniadze za luty i marzec
zdjecie uzytkownika
Dobrze płacili - 2014-08-21 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za pisma wysyłał synd.. w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-28 17:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos powiedzial ze dzis maila byc reszta kasy dla pracowników,nie ma nic wie ktos cos keidy???
zdjecie uzytkownika
były henpolowiec - 2014-08-29 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze wczoraj miala byc kasa? J nic nie dostalem
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-01 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos puscil fame ze miala byc 28 i nic,nikt nic nie wie????????????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x