Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HENPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HENPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracvownikl - 2014-05-15 10:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A miał ktoś do 31 kwietnia wypowiedzenie? ja miałem i nie dostałem odprawy.
zdjecie uzytkownika
uche - 2014-06-28 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracvownikl - 2014-05-15 10:09:18]:
i co nadal nie widzieliście swoich pieniędzy ? nie wydaje Wam się to dziwne aż tak długo czekać na kasę...
zdjecie uzytkownika
buduco - 2014-07-01 19:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"BUDECO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS 0000508178
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-08-01 16:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest budeco
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-08-01 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co po henpolu?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy oddadzą resztę kasy
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2014-08-06 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-10 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uche - 2014-06-28 21:04:32]:
tak ja
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-08-10 19:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-08-10 19:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [okradziony przez henpol - 2014-05-10 22:28:10]:
nie tylko ty
zdjecie uzytkownika
ryhu - 2014-08-10 19:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łysy - 2014-08-01 16:43:26]:
podaj adres
zdjecie uzytkownika
rurza - 2014-08-10 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
ma się okey
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2014-08-10 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
a jak płacą
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-08-18 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby firma upadła i powstała na jej miejsce inna, zajmująca się tym samym z tymi samymi włądzami i tak samo traktująca pracowników. henryk p... to miałeś na myśli? Będę wdzięczny za informacje. Chciałbym byc wczesniej uprzedzony żeby się nie narazac w razie czego i nie szukac tam pracy bo 2 raz nie chciałbym w to wchodzic
zdjecie uzytkownika
Byly hen - 2014-08-21 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos cos co z kasą za dwa miesiace co syndyk mial placic???pieniadze za luty i marzec
zdjecie uzytkownika
Dobrze płacili - 2014-08-21 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za pisma wysyłał synd.. w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-28 17:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos powiedzial ze dzis maila byc reszta kasy dla pracowników,nie ma nic wie ktos cos keidy???
zdjecie uzytkownika
były henpolowiec - 2014-08-29 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze wczoraj miala byc kasa? J nic nie dostalem
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-01 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos puscil fame ze miala byc 28 i nic,nikt nic nie wie????????????
zdjecie uzytkownika
Elbud - 2014-10-02 19:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy można spodziewać się trochę grosza od Syndyka dla byłych pracowników?
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-10-17 19:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czym sie zajmuje firma Henpol?? Bo nie dość, że podobno nie płaci - sądząc po waszych wpisach to jeszcze jest dla mnie całkowicie nieznana. Co wy tam robicie?
zdjecie uzytkownika
Poland - 2014-10-19 18:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobra firma była...inżynierowie z tej formy robią teraz karierę !
zdjecie uzytkownika
rozetka - 2014-11-04 16:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi jaśniej i dokładniej z tym syndykiem? czy dzisiaj warto w takim razie składać cv i list motywacyjny do Henpol sp. z o.o.? co się dzieje z firmą???
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-11-20 13:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany, nie wypłacone 20 tyś złotych !
zdjecie uzytkownika
rino@onet.pl - 2014-12-10 19:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 7 lat i wszystko było ok.Szkoda ze taka ogromna firma upadła. :(
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-15 21:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie mam kasę na koncie!
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 15:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-15 21:13:26]:
Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 15:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-15 21:13:26]:
Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2014-12-18 21:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nic nie mam!
zdjecie uzytkownika
a - 2014-12-20 22:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też już mam
zdjecie uzytkownika
jak nie ja to kto? - 2014-12-20 22:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma i nie będzie?
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-12-22 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt "Henpolowcy"
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-12-30 14:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukamy cieśli z doświadczeniem do mocnej brygady zostaw kontakt na
ciesla_ciesla@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Henpolowiec - 2015-01-04 14:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiedy kasa za 9 dni stycznia luty i marzec od syndyka???????????????????ktos cos wie????
zdjecie uzytkownika
kadrowa - 2015-06-27 08:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będzie jakaś kasa jeszcze?
zdjecie uzytkownika
lesz - 2015-08-25 16:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie liczyłbym już na pieniądze, trochę minęło od upadku henpolu, syndyk pewnie zajął do tego czasu wszystko, spieniężył i powypłacał gdzie trzeba było. Nawet jeśli coś zostało, to pewnie pokryje to koszta administracyjne znając życie, a o malutkich się zapomni, niestety takie realia mamy w tym kraju.
zdjecie uzytkownika
lew myszołowaty - 2015-09-06 20:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sędzia komisarz zawiadamia, iż w toku postępowania upadłościowego HENPOL Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Lublinie (sygn. akt IX GUp 2/14) została sporządzona i złożona do akt w dniu 22 czerwca 2015 r. lista wierzytelności, uzupełniona pismem z dnia 7 lipca 2015 r., uzupełniona pismem z dnia 20 lipca 2015 r. oraz pismem z dnia 29 lipca 2015 r.
Listę wierzytelności można przeglądać w sekretariacie IX Wydziału Gospodarczego dla spraw Upadłościowych i Naprawczych Sądu Rejonowego Lublin-Wschód w Lublinie z siedzibą w Świdniku przy ul. kard. St. Wyszyńskiego 18, 21-040 Świdnik, oraz wnieść do Sędziego komisarza w terminie dwóch tygodni od dnia obwieszczenia i ogłoszenia w "Monitorze Sądowym i Gospodarczym" sprzeciwu: co do uznania wierzytelności - każdy z wierzycieli umieszczonych na liście wierzytelności, co do odmowy uznania wierzytelności - ten, komu odmówiono uznania zgłoszonej wierzytelności.
zdjecie uzytkownika
kini99 - 2015-09-07 20:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
287mln zl wierzytelnosci. Jak to mozliwe, ze Prokuratura sie tym nie zajela?
zdjecie uzytkownika
kini99 - 2015-09-07 20:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
287mln zl dlugow/wierzytelnosci. Gdzie jest Prokurator?
zdjecie uzytkownika
moniek - 2015-09-24 22:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się, że mają aż 287 milionów długów, przecież to naprawdę trzeba się postarać aby uzyskac taką kwotę. Wrecz jak dla mnie jest to niemożliwe. Przecież taki dług robi się latami, już wczesniej powinni chyba upaść, gdyby mieli zadłużenie chociaż kilkunastu milionów. Masakra jednym słowem.
zdjecie uzytkownika
to była dobra firma - 2015-09-29 20:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Dzisiaj dostałem resztę pieniążków z umowy o pracę - nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
asdf - 2015-10-02 18:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tylko ciekaw dlaczego taka rozbieżność w przelewach jakie otrzymują byli pracownicy ,dla przykładu dziś otrzymałem przelew na kwotę 2700zł a kolega z takim samym stażem pracy otrzymał 4800zł.Przelew tytułem "zaległe wypłaty po dacie upadłości" a przecież z tego co mi wiadomo wszyscy dostali taki sam okres wypowiedzenia czyli trzy miesiące.Więc moje pytanie na jakiej zasadzie rozliczany jest okres wypowiedzenia ?.
zdjecie uzytkownika
Myślenie nie boli - 2015-10-02 19:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może kolega więcej zarabiał ? może więcej na papierze miał ?
zdjecie uzytkownika
henpolowiec - 2015-10-03 08:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja nie dostalem jeszcze pieniedzy,dzwonilem do syndyka ale jej nie bylo,facet mi powiedzial ze pracownicy którzy mieli jakies z komornikiem przygody dostana pozniej bo wszyscy komornicy nie odeslali jeszcze pism do biura i sie przedłuza sprawa a chca to zalatwic za jednym razem :(,ktos sie orientuje ile moze zabrac komornik?z tego co wiem to tylko powyzej najnizszej krajowej a mialem 9 zł na umowie wiec chyba nic mi nie zabierze,ktos cos tez takiego ma?
zdjecie uzytkownika
sajk - 2015-10-25 01:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asdf, może twój kolega zarabiał jednak więcej, dostał jakąs premię, czy wczesniej wypłacili mu mniej. chyba masz napisaną gdzieś kwotę, jaka Ci henpol zalega i syndyk ma za zadanie ją spłacić. Znając życie to jednak każdy pracownik ma inną kwotę, bo to wynagrodzenia były różnie płacone i w różnych wysokościach.
zdjecie uzytkownika
henpolowiec - 2015-10-30 09:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze nei dostalem kasy ktos tez cos takiego ma???
zdjecie uzytkownika
BX - 2015-11-12 17:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłych "henpolowców".
Czy ktoś otrzymał od syndyka ekwiwalent za urlop 2014,2013 i ewentualnie 2012r?
Jeśli nie to czy ktoś teraz upomina się o to?
zdjecie uzytkownika
poal - 2015-11-30 00:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chyba już wszystkim powinny przyjśc wypłaty? Zawsze wydawało mi się, ze u Was potrzeba mieć wiecej doswiadczenia niż rok, ale oferty pracy mówią co innego.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-01-26 16:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...eeeeeeh to były czasy... :)
zdjecie uzytkownika
cemnt - 2016-04-07 11:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ofert pracy to tutaj dawno dawno niestety nie było @poal, a to mnie trochę zniechęca szczerze mówiąc. Ciekaw jestem, czy Henpol prowadzi jakąkolwiek rekrutację.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HENPOL Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert