Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HENPOL Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie HENPOL Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mały - 2014-08-01 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co po henpolu?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-01 16:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy oddadzą resztę kasy
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2014-08-06 20:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-10 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uche - 2014-06-28 21:04:32]:
tak ja
zdjecie uzytkownika
ano - 2014-08-10 19:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buduco - 2014-07-01 19:36:45]:
a no nie
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-08-10 19:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okradziony przez henpol - 2014-05-10 22:28:10]:
nie tylko ty
zdjecie uzytkownika
ryhu - 2014-08-10 19:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łysy - 2014-08-01 16:43:26]:
podaj adres
zdjecie uzytkownika
rurza - 2014-08-10 19:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
ma się okey
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2014-08-10 19:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyzxyz - 2014-05-10 07:23:43]:
a jak płacą
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-08-18 22:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby firma upadła i powstała na jej miejsce inna, zajmująca się tym samym z tymi samymi włądzami i tak samo traktująca pracowników. henryk p... to miałeś na myśli? Będę wdzięczny za informacje. Chciałbym byc wczesniej uprzedzony żeby się nie narazac w razie czego i nie szukac tam pracy bo 2 raz nie chciałbym w to wchodzic
zdjecie uzytkownika
Byly hen - 2014-08-21 13:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos cos co z kasą za dwa miesiace co syndyk mial placic???pieniadze za luty i marzec
zdjecie uzytkownika
Dobrze płacili - 2014-08-21 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za pisma wysyłał synd.. w sierpniu?
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-28 17:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos powiedzial ze dzis maila byc reszta kasy dla pracowników,nie ma nic wie ktos cos keidy???
zdjecie uzytkownika
były henpolowiec - 2014-08-29 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto powiedział ze wczoraj miala byc kasa? J nic nie dostalem
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-01 19:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos puscil fame ze miala byc 28 i nic,nikt nic nie wie????????????
zdjecie uzytkownika
Elbud - 2014-10-02 19:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy można spodziewać się trochę grosza od Syndyka dla byłych pracowników?
zdjecie uzytkownika
henio - 2014-10-17 19:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czym sie zajmuje firma Henpol?? Bo nie dość, że podobno nie płaci - sądząc po waszych wpisach to jeszcze jest dla mnie całkowicie nieznana. Co wy tam robicie?
zdjecie uzytkownika
Poland - 2014-10-19 18:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobra firma była...inżynierowie z tej formy robią teraz karierę !
zdjecie uzytkownika
rozetka - 2014-11-04 16:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi jaśniej i dokładniej z tym syndykiem? czy dzisiaj warto w takim razie składać cv i list motywacyjny do Henpol sp. z o.o.? co się dzieje z firmą???
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-11-20 13:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany, nie wypłacone 20 tyś złotych !
zdjecie uzytkownika
rino@onet.pl - 2014-12-10 19:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 7 lat i wszystko było ok.Szkoda ze taka ogromna firma upadła. :(
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-12-15 21:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie mam kasę na koncie!
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 15:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-15 21:13:26]:
Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-12-17 15:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2014-12-15 21:13:26]:
Naprawde? Ja nadal nic nie mam. Wątpie zeby Henpol cos jeszcze wypłacał
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2014-12-18 21:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nic nie mam!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HENPOL Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HENPOL Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x