Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fundacja Familijny Poznań

Pracowałeś w firmie Fundacja Familijny Poznań i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bardzo zniechęcona - 2014-08-28 21:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozornie wszystko ładnie, dużo się dzieje...ale poziom dydaktyczny na bardzo niskim poziomie. Nie mam tu na myśli nauczycieli, a fakt iż więcej się dzieje niż jest nauki...a przecież nie o to chodzi. Minusem jest bardzo niekompetentny dyrektor, unika kontaktu z rodzicami jak tylko może, krzyczy na nauczycieli przy rodzicach, jest nieprzyjemny w rozmowie, wręcz chamski. Jeśli czyta to rodzic, nie polecam zapisania dziecka, jeśli nauczyciel szukający pracy nie zatrudniaj się, bo będą tobą pomiatać...
zdjecie uzytkownika
Ona8 - 2014-08-28 21:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mar - 2014-07-03 17:23:05]:
Lepsza nie będzie, jeśli "szefostwo" lubi skłócać ludzi, donoszą na siebie nawzajem, a jak szefostwo ( przynajmniej w Gdańsku) niekompetentne albo ktoś nie szczędzi wulagrnym wręcz słowem to nikt się nie odzywa. Taka prawda. Każdy chce pracować i się boi, bo jak wyrazi swoje zdanie, zostanie zwolniony...
zdjecie uzytkownika
ONAiON - 2014-08-30 12:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W POZNANIU TEŻ NIE LEPIEJ...
zdjecie uzytkownika
rodzic - 2014-08-30 20:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ONAiON - 2014-08-30 12:09:18]:
Donosiciele są w każdym zakładzie pracy, niestety, takie czasy:-( jeden chce być lepszy od drugiego. Jestem rodzicem dzieci uczęszczających do Leonardo i nie jest tak tragicznie. Owszem kwestia wynagradzania nauczycieli jest istotna, nie można tyrać za trzech z pensją, jak zasiłek z pośredniaka. Czy myślicie, że gdzie indziej jest lepiej? Bzdura.
Dyrektorze, pomyśl o rozsądnych pensjach dla nauczycieli, a nikt komu zależy na pracy i kocha swój zawód nie odejdzie.
zdjecie uzytkownika
jaś - 2014-09-03 20:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rodzic, owszem może i donosiciele sa w każdym zakładzie pracy, ale nie pomyślałeś o tym, że to oznacza tez, ze w każdym zakładzie pracy sa nieuczciwi pracownicy, bo aby byli donosiciele to trzeba jest mieć na co donieść. Może lepiej więc eliminować donosicielstwo poprzez pracowanie uczciwie i rzetelnie.
zdjecie uzytkownika
fiziu - 2014-09-16 17:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam również Leonardo w Poznaniu Familijnego Poznania mówię z perspektywy rodzica, którego dzisiaj dyrektorka potraktowała bardzo obcesowo, kwitując że na miejsce tych dzieci jest mnóstwo chętnych, bo odważyłam się powiedzieć że nie podobają mi się metody przedszkolanki która krzyczy i wali w tamburyno i gwiżdże żeby uciszyć dzieci i na którą dzieciaki sie skarżą
zdjecie uzytkownika
EWELINA - 2014-09-19 14:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA NATOMIAST KORZYSTAM Z PROJEKTU FAMILIJNE ŻŁOBKI WROCŁAW I JESTEM BARDZO ALE TO BARDZO ZADOWOLONA JAK I Z KADRY ZARZĄDZAJĄCEJ WE WROCŁAWIU JAK I Z PRZECUDOWNYCH PAŃ OPIEKUNEK W ŻŁOBKU NA PL. ZGODY NIE WYOBRAŻAM SOBIE LEPSZEJ PLACÓWKI JAKĄ JEST ŻŁOBEK FAMILIJNY NA PL. ZGODY WE WROCŁAWIU
zdjecie uzytkownika
EDIT - 2014-09-21 08:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiziu - 2014-09-16 17:22:57]:
Mam podobnie zdanie co poprzednia mama. Dyrektorka poznańskiego Leonardo zapomniała, że to nie jest jej własność, a przedszkole jej powierzono w opiekę. Zatrudnianie nowych pracowników na miejscu cenionych przez rodziców i uwielbianych przez dzieci, okazało się dużym błędem. Tej Pani nie zależy na dobru dziecka, a na tym cierpią dzieci. Władze tej fundacji powinny się zastanowić na tym jakie osoby obsadzają na stanowiskach dyrektorskich a jakich pracowników zwalniają!
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-09-28 20:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście o aferze? Na jednym z portali ukazało się ogłoszenie, że poszukuje się osób do zbierania podpisów popierających jeden z projektów finałowych Poznańskiego Budżetu Obywatelskiego 2015. Okazało się, że to Fundacja Familijny Poznań chciała dać złotówkę za jeden podpis. Na trop afery wpadło Stowarzyszenie Prawo do Miasta, które twierdzi, że "kupowanie" głosów to wypaczenie idei budżetu obywatelskiego. Co na to Familijny Poznań? Fundacja: - Zapachniało sabotażem, a to była zwyczajnie głupota "Poszukujemy młodych, ambitnych i kreatywnych do zbierania podpisów w sprawie projektu związanego z Poznańskim Budżetem Obywatelskim. (...). Wynagrodzenie 1 zł netto od głosu. (...) Ciekawa, dodatkowa i inspirująca praca...". Tej treści ogłoszenie ukazało się na jednym z portali internetowych. Dobre, nie? :D
zdjecie uzytkownika
pewien pan - 2014-10-15 22:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szeszelka - 2012-04-26 06:54:33]:
Taka jesteś wykształcona a same błędy robisz, tego chcesz moje dziecko nauczyć? Żałosne...
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-10-16 02:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może wiecie jak sie wiedzie logopedom w fundacji family? Jest na ich stronie ogłoszenie. Wymagania konieczne: - wykształcenie kierunkowe (logopedia) - niekaralność - doświadczenie w pracy z dziećmi w wieku przedszkolnym i szkolnym - duża samodzielność - prawo jazdy kat. B Oferują: - pracę od zaraz - pełną wyzwań pracę w profesjonalnym i dynamicznym zespole - do współpracy zapraszamy również osoby prowadzące własną działalność gospodarczą Wygląda dobrze według mnie.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-07 08:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [EDIT - 2014-09-21 08:04:24]:
niestety ale od przyszłego roku przyjdzie pani płacić za ten żłobek w najlepszym optymistycznym wariancie 650 zł w najgorszym 900, czyli już robi się jak prywatny. Dotychczasowa opłata 350 zł może aż 3 razy pójść do góry i to stało się już faktem niestety.
zdjecie uzytkownika
krysia marysia rysia - 2014-11-13 14:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej by mnie u nich interesowała praca jakaś za biurkiem, super jeśli w marketingu albo nawet ewentualnie w księgowości. może nie mam ręki do dzieciaków ale na sprawach biurowych się znam i śmigam jak F16.czy jest szansa żeby aktualnie u nich taką pracę dostać? no i wiadomo, warto wiedzieć za ile
zdjecie uzytkownika
FFP - 2014-11-13 15:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krysia marysia rysia - 2014-11-13 14:33:32]:
Witam, zapraszamy do złożenia swojej aplikacji
zdjecie uzytkownika
taki pan - 2014-11-27 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zachowam moze moje danie - bo szczerze nie chce sie ujawniac ale potrzebuje informacji czy jest ajakas mozliwosc odbycia stazu w tej fundacji. jestem na studiach i chcialbym odbyc staz najlepiej jakis troche platny. mozecie mi tutaj odpisac to na epwno to odczytam z gory dziekuje za informacje o tym
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-27 20:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze, sama fundacja familijny poznan zachęca do złożenia aplikacji, jestem ciekawa co to oznacza. Poszukujecie w ogóle teraz osób? Skąd wynikaja te wolne miejsc,a rozwijacie sie, czy jednak osoby odchodzą lub tez nie spełniają waszych oczekiwań? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2014-12-03 09:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę zapisać dziecko do żłobka na ul. Janickiego 22.
Jest ktoś kto ma dziecko w tym żłobku ? Jak to wygląda od środka ?

Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jkjjjj - 2014-12-11 23:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można opisać kulturę organizacyjną firmy? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? Co dla przełożonego jest najważniejsze ? Osoba króra pracowała lub pracuje mogłaby wiecej powiedziec jak to wyglada praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
jelcz - 2014-12-27 17:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwróć uwagę na to , że jest to fundacja co już samo w pewien sposób mówi o tym na jakiej zasadzie się tutaj pracuje. Jeżeli szukasz konketnej pracy , w której myślisz o tym żeby zostać na stałe i aby była ona Twoim źródłem utrzymania przez dłuższy czas to chyba nie jest odpowiednie miejsce. W innym przypadku czemu nie...
zdjecie uzytkownika
Marika - 2015-01-13 02:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi proszę jak obecnie jest z pracą w Fundacji? Zastanawiam się czy niebawem będą startowały jakieś projekty czy zajęcia do których będą poszukiwali nowych, zaangażowanych osób. Jeżeli tak to byłabym chętna na 100%. Tylko jakie oferują warunki i co w przypadku wygaśnięcia umowy - można z nimi zostać na dłużej?
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-01-15 15:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona8 - 2014-08-28 21:44:56]:
Nieucza sie wogule dyrektora tej szkoły interesuje tylko kasa dzieci mają zabawę i zero nauki normalne ze kazdy rodzic ktory zobaczy ze jego dziecko ma bardzo dobre oceny nie powie zlego słowa na dyrektora znam kilka rodzicow ktorzy sa zachwyceni ze ich pociechy w ciagu tygodnia dostaly bardzo dobre oceny z przedmiotow z ktorych zazwyczaj mieli bardzo zle stopnie tag zwany cód Leonardo rodzice obudzcie sie poki nie jest za pozno dzieci wychodzace z tej szkoły mogą miec potem problemy z nauką w innych szkolach czy nikt tego niewidzi???? W tej szkole wszyscy maja dobre oceny wirtualnie adyrektor zbiefa laury
zdjecie uzytkownika
polonista - 2015-01-15 15:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2015-01-15 15:25:34]:
Gratuluję... Pani chodziła z pewnością do lepszej szkoły " wogule: pisze się w ogóle, "Nieucza" nie uczą pisze się oddzielnie, a "cód" to nie miód :))
zdjecie uzytkownika
rodzic - 2015-01-15 17:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zaczyna się robić ciekawie na tym forum ,ale przyznam rację pani A kiedyś ta szkoła była prawdziwa a od czasu fundacj .... szkoda słów doświadczonej kadry niezastąpi nowy sprzęt żółty autobus strona na fb czy milion dodatkowych zajęć dla dzieci .Niestety fundacja to pozerzy jak ich dyrektor
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie z p. Szymczakiem było super, miłe, taktowne, pełne zrozumienia. Fajne pozory. Praktyka okazuje się inna.
Pytania: Tylko zawodowe, na temat i w granicach przyzwoitości.
zdjecie uzytkownika
Martysia - 2015-01-16 17:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szymek nie kradnij!
zdjecie uzytkownika
kasia nauczycielka - 2015-01-22 17:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam fudacji ani jako miejsca nauki dzieci ani pracy. Tam poza kolorami wesołymi piosenkami nic si nie dzieje. Jaka płaca taka praca jaki dyreektor taki poziom. Familijny gdańsk to dnooooo obłuda jak buda
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fundacja Familijny Poznań
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fundacja Familijny Poznań?
Zadaj pytanie
x