Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-11-08 20:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jak by Szef wiedział co tam się dzieje naprawdę, a nie to co mu przedstawiają mistrzowie to by się naprawdę bardzo bardzo zdziwił...
Praca ogólnie fajna, ale jak dział zrobi za dużo nadgodzin to zaczyna się wyszukiwanie błędów żeby te kilka % z premii zabrać.
zdjecie uzytkownika
akor0 - 2013-11-10 13:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie za co lider ma premie 10% za siedzenie na palarni albo na stolowce po 20 min a w produkcje maja w...ne ;pewnie za malo zarabiaja za chodzenie 16h na gdz ta premie powina trafic do pomocnikow ale lepiej dac temu co gowno robi co to za sprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2013-11-12 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmieszą mnie opinie typu za co oni mają 16h, tylko dziwne ze jak szukają liderów to nikt się nie zgłasza, bo każdy woli mieć święty spokój 8 godzin i do domu.
zdjecie uzytkownika
lider - 2013-11-13 04:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież to jest taka prosta praca a chętnych nie ma jak szukają za łazikowanie płacą 16 zeta tacy bohaterowie jak wy ogarneli by ją bez najmniejszego problemu to dlaczego się nie zgłosicie przecież się nic nie robi a jeszcze za to płacą
zdjecie uzytkownika
janka - 2013-11-14 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chciałabym się dowiedzieć ile można zarobić w tej firmie i czy stanowiska pracy są trudne? 20latka poradziłaby sobie z taką pracą? Z góry dziękuje za odpowiedz!
zdjecie uzytkownika
bez nica - 2013-11-15 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...to jest już norma, zarówno w Correct, jak i Com40 - (usunięte przez administratora)Swoją nieudolnością obarczają zas zwykłego pracownika.Po 5 latach tam spędzonych nie mogę powiedziec nic dobrego o tym miejcu, jedyną alternatywą jest zmiana miejsca pracy, i jesli pozostała w was choc odrobina szacunku do samego siebie uciekajcie stamtą póki wam jeszcze mózgu nie wyprali.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-11-16 15:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym się dowiedziec, jakimi kryteriami kierowano sie podczas wyboru poszczególnych osób na stanowisko mistrza?.Z tego co mi wiadomo osoba taka powinna miec rozległą wiedzę odnośnie danej produkcji,odpowiedni staż pracy na danym stanowisku ,a przede wszystkim zaliczony egzamin komisyjny, którego zwięczeniem jest owy tytuł i prawo do jego używania.Teraz pytanie - który z jasnie panujących tam "mistrzów" spełnia w/w kryteria?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-16 15:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roman - 2013-11-16 15:25:00]:
Kolego pragnę ci przypomnieć że firma com 40 to jest firma pana Kaczmarka i to on ustala kto ma nadzorować produkcje i lidzie którzy ją nadzorują nazywamy mistrzami a wedle mnie mogliby być nazywani nawet zorro a czy się nadają na swoje stanowisko to już inny temat (może 1/3)
zdjecie uzytkownika
POMOCNIK - 2013-11-16 20:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLACZEGO POMOCNIK NIE MA PREMI ZA MIESIAC BEZ BLENDU TYLKO TAKI LIDER DOSTAL CO NIC NIE ROBI NA LINI NIE ZBIJA NIE KLEJI NIE TAPICERUJE NIE PAKUJE TO ZACO TA PREMIA MY SKLADAMY KARTONY NABIJAMY ELEMENTY STELARZA ITP ALE SPRAWIEDLIWIE TRAKTUJA TU LUDZI DLA POROWNANIA AKORDZISTA NAWET (usunięte przez administratora) I MA TEJ PREMI 200ZL A LIDER 300ZL (usunięte przez administratora) .POZDRAWIAM PANA (usunięte przez administratora) MOZE ZROBI Z TYM COS
zdjecie uzytkownika
lider - 2013-11-18 11:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POMOCNIK - 2013-11-16 20:17:04]:
dlatego że to lider jest odpowiedzialny i rozliczany z jakości na danej linii a nie pomocnik
dlatego że jak pracownik nie jest pewny czy coś może się dostać do produkcji czy nie to z zapytaniem zwraca się do lidera a nie pomocnika i to lider musi mieć wiedzę i brać na siebie odpowiedzialność za podjętą decyzje więc myślę że chyba liderowi się bardziej ta premia należy niż pomocnikowi
zdjecie uzytkownika
akord - 2013-11-18 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty myslis ze bez lidera linia by sobie nie poradzila od tego powinien byc przycisk jak w marketach i w takiej sytuacji przychodzi ktos z kontroli jakosci .a tak po za tym to ile razy ktos przychodzi do ciebie z zapytaniem 2x na 8h zamiast tylu liderow dobrac dwoch z jakosci i policz ile firma ma kasy na plusie a liderow dac na linie bo i tak sie nudza tu nalezy szukac zeby firma miala wieksze zyski a tu lider na 10 pracownikow i bimba 8 h a z ta premia to zejdz czlowieku na ziemie i nie jestes lepszy od pomocnika bo bez nich to nie raz tej premi by nie bylo a ty walisz scieme 8h i chwali sie ze 2 razy powiedziales ze cos moze isc
zdjecie uzytkownika
akord - 2013-11-18 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wystarczy zamontowac przyciski na lini wjak jest potrzeba pracownik go wciska zapala sie swiatelko przychodzi osoba z kontroli jakosci bo lidera to i tak trzeba szukac nawet 30 min a linia stoji i po co tylu liderow tu sa straty szkolenia tylu ludzi a wystarczy 2 osoby dolozyc do kontroli jakosci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-18 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy w tym miesiacu przyjmuja pracownikow produkcji?
Moze ktos sie orientuje??
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2013-11-19 07:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty akord startuj na lidera jak oczywiście jakimś cudem uda ci się zdać testy wróżę ci wielką karierę z takimi innowacyjnymi pomysłami POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
abdul - 2013-11-20 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś czy potrzebują kierowcow na tiry?
zdjecie uzytkownika
189 - 2013-11-24 21:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co lider ma to 300zl premi ale ta firma sprawiedliwie traktuje pracownikow.obliczaja ile straty a lidera za nic daja takie prezenty .300zl x 33 liderow to tylko 9900zl firma bogata
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2013-11-25 20:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech ci liderzy maja te premie przeciez wy im nie placicie.taka juz natura polakow jesli ja nie dostalem to trzeba zabrac wszystkim dookola
zdjecie uzytkownika
tapicer2 - 2013-12-01 16:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mistrzowie im premie zalatwili a ci co powini dostac maja ich w d'ie mowa o pomocnikach . i oni maja wiecej za ta premie? to jest cala polska ten co nic nie robi ma wiecej
zdjecie uzytkownika
adolf - 2013-12-02 19:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tapicer2 - 2013-12-01 16:03:08]:
Z tego co wiem potrzeba na ta chwilę około 6 liderów, każdy może spróbować tego nic nie robienie :)
wystarczy się zgłosić do Pani (usunięte przez administratora) przejść testy i już laba do samej emerytury.
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2013-12-10 17:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak dlugo bedziecie mieli ta labe (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-12-11 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mogę już czytać tego płakania że liderzy nic nie robią ludzie są masakryczni jakie wy macie pojęcie co ma obowiązki lider to jest tak idziesz do tapicera to ten mówi że na tym klejeniu to się nic nie robi tylko stoi a kasa ta sama idziesz na montaż to mówią że tapicer to sobie tylko klepią a pakowacze to już przecież nie robią nic nie zapomnijmy oczywiście o pomocach przecież to jest w ogóle laba dlaczego polak to taki zawistny człowiek LUDZIE nic nie stoi na przeszkodzie aby się udać do mistrza i poprosić o zmianę stanowiska
zdjecie uzytkownika
aasgdjd - 2013-12-14 23:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-11 20:52:58]:
100 % RACJI!! Kazdy tylko patrzy na siebie! Tylko niektorzy niepotrafia zrozumiec ze to juz niejest akord i nik teraz nie robi tylko na siebie! Ale poco pomogac przeciez mozna postac, pogadac sobie ale przeciez nie pojde pomóc ja swoje zrobiłem! A z lidrami to jest tak jak sie czepia wszystkiego wytyka błedy to jest zły, jak przymyka oko na niektóre rzeczy tez jest zły, (usunięte przez administratora), ale jak potrzeba urlop załatwic to juz lider jest dobry,
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2013-12-21 07:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-11 20:52:58]:
ZAPRASZAM DO PIERWSZEJ KLASY PODSTAWOWEJ!PO TYM JAK PISZECIE liderzy-a raczej autsajderzy po prostu tłuki i matoły!Brak słów!Zresztą jak spotkam pana prezesa to opowiem mu małe co nie co:)A on mi na pewno uwierzy..........
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysłałam swoje CV w odpowiedzi na ogłoszenie z internetu (nikt nigdzie przez nikogo nie podawał go) a mimo to chyba po tygodniu dostałam telefon a nawet sms z zaproszeniem (godzina, termin) na rozmowę rekrutacyjną... a sama rozmowa... całkiem profesjonalna... najpierw krótka prezentacja firmy, potem rozmowa indywidualna z każdym... potem mówią ci czy są tobą ostatecznie zainteresowani... jeśli tak to jakie stanowisko proponują... idziesz na krótką wycieczkę na dział gdzie masz pracować... "rzucić okiem"... i tyle... dostajesz skierowanie na badania... i jak zrobisz... do pracy...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
adk - 2013-12-25 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HARRY HOLE - 2013-12-21 07:54:34]:
Ej od straszenia to są duchy;-) a ogolnie to nie wrzucaj wszystkich do jednego wora !!
zdjecie uzytkownika
nmhhn - 2013-12-26 17:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzi czas na wymianę tych nieogarniętych mistrzów bo liderzy działają na ich polecenie a później to lider winien sami dobrze wiecie jak u kogo się pracuje?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Com40?
Zadaj pytanie
x