Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Com40

Opinie o Com40

zdjecie uzytkownika
Masny - 2015-05-17 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdeczie czy jest zatrudnienie w formie coorekt na stanowisku produkcyjne-moj zawod to stolarz czy nie ma mozliwosci podjecia pracy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lolit - 2015-05-18 14:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masny - 2015-05-17 22:03:11]:
W com40 potrzebują teraz prawdziwego stolarza. wyśli cv
zdjecie uzytkownika
masny - 2015-05-18 22:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jezeli chodzi o zwykle stanowiska produkcyjne-czy idzie w miare zarobic.jaki jest tan system czterech brygad czy 3 zmianowy.
zdjecie uzytkownika
toshikawa - 2015-05-19 15:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ciężko z praca i czy w lipcu będzie jakieś wolne miejsce pozdrawiam to mój numer telefonu -(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-05-19 17:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toshikawa - 2015-05-19 15:55:45]:
w com 40 w lipcu napewno niebedzie wolnego
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-20 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam zamiar wysłać papiery , jaki dział produkcyjny polecacie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-21 12:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati - 2015-05-20 16:49:58]:
zaden daruj sobie te firme chyba ze chcesz zyc tylko dla niej
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-05-21 15:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanko kto może załatwić prace na już na produkcji za kasę ! pozdro
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-05-21 15:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-05-21 12:07:10]:
o to mi właśnie chodzi , bo nie ma nic innego do robienia
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-05-26 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ! Kochani może coś wiecie czy w Ostrzeszowie powstaje jakiś dział Com40 i jeśli tak to od kiedybęda zatrudniać i kogo?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-27 15:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy , jeśli chodzi o profesjonalizm przeprowadzonej romowy to dużo tym paniom jeszcze brakuje a tak zewnątrz firma wygląda na taką dobrze poukładaną! Laska pokazuje mi stanowisko gdzie mam pracować w miarę ok a jak zapytałam o stawkę po prostu mnie rozwaliła 9 zł + 20% premii ,jak ludzie mogą pracować za takie grosze bo na pewno nie ELITA ze Skalmierzyc, te stawki są chyba ustawione dla tej hołoty z Kalisza !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
malwina - 2015-05-29 22:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-27 15:59:34]:
Nie nie bedzie com40 w Ostrzeszowie bo jest nowy zakład otwarty w Ociąż, a reszta to plotki waszych mediów.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-06 19:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam info od nich ,że firma będzie w Ostrzeszowie,ale mam pytanie ,czy jest tam praca tylko dla szwaczek czy jakaś inna praca dla kobiet też jest?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-13 01:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proponowałbym zrobić znów ankiety odnośnie pracy liderów. Dawno nie było takowych :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-18 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malwina - 2015-05-29 22:58:55]:
Najwieksza holota to ty jestes jak sie nie podoba na kase za 1200 robic
zdjecie uzytkownika
paluch - 2015-06-21 19:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xxxx z tego co mi wiadomo to firma Com40 poszukuje osób na stanowisko szwaczki w Ostrzeszowie - link z ofertą pracy : http://praca.gratka.pl/oferta/szwaczkaszwacz-2818557.html?utm_source=gowork.pl&utm_medium=gowork&utm_campaign=export_xml. Inne miejsca pracy jakie można znaleźć to kierownik szwalni również w Ostrzeszowie, a także w miejscowości Ociąż jako pracownik produkcyjny, pracownika działu utrzymania ruchu oraz operator wózka jezdniowego,operator maszyn
zdjecie uzytkownika
ewilis - 2015-06-25 13:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak długo czekaliscie na telefon z com40 po wysłaniu formularza rekrutacyjnego?
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-06-26 11:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś nie ma znajomości w firmie to ciężko o telefon, praca ciężka a płaca marna ja osobiście odradzam tej firmy. Liderzy patrzą tylko żeby nic nie robić najlepiej jeszcze żeby robić za nich, WOLNE soboty hahaha tam nie ma czegoś takiego a jak się potrzebuje to wielkie halo i pytania dlaczego, po co nawet jeśli to sprawa prywatna.Wypadku w pracy zgłosić nie wolno nawet ostatnio był taki przypadek dziewczyna najechała sobie na stope tym cholernym ciężkim wózkiem stopa jak bania a jej nie kazali zgłaszać i płacone miała 80% z tego co mi mówili to wypłaty przez to dostała 1000 zł chodź tylko tydzień na zwolnieniu. Więc praca ciężka trzeba się ostro nacharować żeby zarobić jakieś godne pieniądze!!!
zdjecie uzytkownika
falses - 2015-06-27 10:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty za bzdety piszesz, ja nie mam znajomości i zadzwonili do mnie po 2 tygodniach od złożenia formularza na ich stronie.
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-06-30 06:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile płacą pracownikowi na godz jaką stawke
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-30 06:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szwalni ile zarabiają dziewczyny i ile mają na godzinę ?
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-07-05 21:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej z pseudo Paniami PR o to relacja:

1. Spóźnienie godzinne osoby od PR z która byłem umówiony!!!
2. 15minut na zaznaczeniu swoich najlepszych cech charakteru - chore !!!
3. 10 minut zaplanowanie dnia od godz 8 do 17ej dwie strony wymienionych czynności np rozmowa z przedstawicielem handlowych, rozmowa przez telefon z rodziną, lunch itp do tego obok rubryka wydajności i jakości, czyli trzeba opisać co się jadło na lunch i czy smakował hihi
4. Tekst 30 stronicowy do przeczytania w 40 minut (o producentach Owsianki tzn. na rynek wchodzi nowa marka ze stanów produkująca owsiankę. Dyrektor bierze urlop bo coś się stało w jego rodzinie. Masz za zadanie zastąpienie dyrektora i przedstawienie zarządowi dalszych działań odnośnie produkcji owsianki itp.
5. Rozmowa 10 minutowa odnośnie podjętych decyzji OWSIANKOWYCH.
6. Rozmowa o doświadczeniu zawodowym według PR-wca nie liczy się ze skończyłeś studia w ich kierunku bo szukają łosi do harówki 4-brygadowych
7. Umowa na 3 miesiące, następnie 5 miechów i 5lat
8. Zarobki pracowników produkcyjnych 12 brutto/3 miesiace 13 brutto 5miechów 15 - 5lat + nadgodziny 20%
9. Zarobi stanowiska mistrzów/liderów 1800-2000netto/3 miechy 1900-2300netto- 5 miechów 2100-2500 netto - 5 lat
10. Zarobki stanowiska menadzerskie/kierownictwo 2500-30000 netto 3 miechy 2800-3400 5 miechów 3200-3800netto 5 lat

Ludzie szanujcie się w innych fabrykach sa lepsze stawki na produkcji zaczynające się od 2200 netto a nie mają was za murzynów.Niech piękne Panie PR za taką stawke pracują, a nie wożą się jak świnie po dwukółce.
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-07-06 13:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ola - 2015-05-27 15:59:34]:
witam rusza szwalnia od sierpnia,w starym leoni składac papiery bo robia rekrutacje
zdjecie uzytkownika
marlena - 2015-07-22 01:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm, właśnie namówiona tym co przeczytałam u Ciebie @ana, szukałam jakiś ofert pracy w szwalni w Com40, bo sierpień za pasem wiec zakładałam ze rekrutacja już by ruszyla gdyby faktycznie miała ruszyć i nic nie widziałam poza pracą dla operatora maszyn, pracownika produkcyjnego i operatora wózka widłowego ale to w ogóle nie moja bajka
zdjecie uzytkownika
:))) - 2015-07-22 12:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marlena - 2015-07-22 01:16:36]:
O ile mnie pamięć nie myli to rekrutacja na Ostrzeszów była już w czerwcu, więc możliwe ,że już jest pozamiatane.
zdjecie uzytkownika
automatyk - 2015-07-26 10:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie zarobków w dziale utrzymania ruchu, jak się przedstawia podstawowe wynagrodzenie bez nadgodzin a jeżeli takie są, ile nadgodzin i czy w ogóle można za nadgodziny jakąś lepszą kasę wyciągnąć.

Co do pracy w UR to jakie też są warunki pracy jak jest traktowany pracownik. Do wytężonej pracy jestem przyzwyczajony bo raczej nikt nigdzie cię nie posadzi za darmo, ale posiadając doświadczenie i stałą prace nie mam zamiaru się wpakować.

Jak też wygląda z możliwością awansu.
zdjecie uzytkownika
były pracownik dur - 2015-07-27 13:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [automatyk - 2015-07-26 10:41:48]:
Jest kilka DURów zależy jak trafisz i z kim będziesz pracował (tzn w jakiej grupie). A zarobki od 1,8 do 2 na rękę na początek. W jednym jest full nadgodzin w innym prawie wcale. Każdy dział ma inaczej, ale w żadnym chyba "normalnie" nie jest. Jedni pracują po 8h inni po 12h. Traktowanie też zależy jak trafisz, a jeżeli będziesz naprawdę dobry to o awansie zapomnij. Niechętnie awansują fachowców. Ja próbowałem i w końcu odpuściłem. Jeżeli masz spokojną i stałą pracę bez 4 brygad to sobie odpuść. Chyba wszystkie działy DUR już maja 4 brygady a jeżeli nie to za chwilę będą miały wszystkie. Są też odoby bardzo zadowolone z tej pracy, ale są też takie które zwalniają się szybko. Rotacja jest spora.
zdjecie uzytkownika
ur - 2015-07-27 21:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik dur - 2015-07-27 13:55:13]:
1,800 na reke za utrzymanie ruchu? niech biora ukraiców to będa mieć taniej i zaoszczedza koszty firmy na takim stanowisku powinno byc z 5 tys. hallo tu jest 2015 rok a nie 1997
zdjecie uzytkownika
były pracownik dur - 2015-07-28 13:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ur - 2015-07-27 21:01:04]:
Napisałem na początek 1,8-2 z czasem więcej jeszcze system premiowy na którego wysokość praktycznie nie masz wpływu. A to że powinno być 5tyś to oczywiste i że mamy 2015 rok to nadal mieszkamy w POLSCE! w 1997 jak miałbyś 1tyś na takim stanowisku to max! Swoją drogą to która firma w okolicach Ostrowa i Kalisz płaci 5tyś pracownikowi w utrzymaniu ruchu? Chętnie się tam zgłoszę!
zdjecie uzytkownika
nowy_pracownik - 2015-07-29 12:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie jest tak zle?mam isc na dzial wlokniny podobno 10zl+ premie.wiele tu negatywnych opinii.
zdjecie uzytkownika
Dr. Wzwód - 2015-08-10 12:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ur - 2015-07-27 21:01:04]:
Przez pierwsze 3 miechy minimalna płaca potem trochę więcej.
zdjecie uzytkownika
nowy_pracownik - 2015-08-11 16:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez pierwsze 3 dni wygladalo to dobrze pozniej przyszlo mi samemu robic.efekt? slaba wydajnosc- dostalem 2 maszyny do obslugi ( w sumie spoko to jest) ale do tego jeszcze worki?nie dosc ze worki trzeba samemu ciac,zawiazywac i kleic bo moga pekac.rozumiem stary pracownik jest lepiej traktowany ale naprawde sie staralem zeby zrobic jak najwiecej kosztem tego ze caly dzien bylem zapocony i ze tak powiem z wywalonym jezykiem pracowalem podczas gdy ktos inny mial czas na spacery i dojadanie miedzy praca.dziekuje tej firmie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-08-11 17:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten zaklad jest przeklety tam sie nieszanuje czlowieka jestes robolem a jak sie posujesz to cie wymieniaja jak czesc w robocie za duzo jest panoszkow co zadza niepolecam tego zakladu chyba ze chcecie tylko tyrac dla com 40 a urlopy to dostaniesz wtedy kiedy zaklad caly stoji
zdjecie uzytkownika
jenot - 2015-08-21 13:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może komuś się to przyda - jest praca na stanowisku operatora wózka jezdniowego. Jest umowa o pracę. Zadania to obsługa wózka jezdniowego, przestrzeganie standardów produkcyjnych i jakościowych orazo odpowiedzialność za utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy. Więc nic super dużego, może być przyjemna to praca.
zdjecie uzytkownika
trzylatawcorrect - 2015-08-31 00:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary od kogo masz te zarobki? Jestem liderem i zarabiam od 2800 do 3800 na reke a ludzie z mojej brygady jakies 300 pln mniej
zdjecie uzytkownika
trzylatawcorrect - 2015-08-31 02:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego akurat 4 brygadowka 12 godzinna jest spoko pracujemy 14ー15 dni w miesiacu godziny te same co normalnie a pol miesiaca wolne :) dla mnie bomba
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-09-16 16:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje w tej firmie już 2 lata. Pieniadze nie są najniżesze, praca zla nie jest, natomiast kultura ludzi(brygadzistów, mistrzów) przekracza ludzkie pojęcie. Brak poszanowania w stosunku do ludzi. Tempo jakie narzucają, wyzysk niestety sprawia ze z coraz to większa niechęcia tam pracuje. Nie polecam tego zakladu, co więcej mam nadzieje że ludzie "na stołkach" zwrócą uwagę na to, co sie dzieje. nie bez powodu uciekają dobrzy pracownicy sprawdzeni a nowe osoby nie chca przychodzic
zdjecie uzytkownika
dsdsds - 2015-09-18 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w comforti od 10 miesiecy i nikomju nie polecam tam isc. jak nie chce przyjsc w sobote to wielkie pytania a dlaczego itp itd, straszenie ze mistrz odbierze mi premie. jak nie chce przyjsc na 12h to to samo. liderzy mili jak jest ok i jak czegos chca, a jak cos zle zrobisz to nie ma zmiluj. w jeden dzien jestes ich najlpszym przyjecielem a w drugi potrafia zrobic z ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy obcych ludziach a na nastepny dzien z usmiechem zapytaja co u ciebie slychac. w pracy mam wrazenie ze sie zwijam w rozwoju zamiast sie rozwijac. nikomu nie mozesz ufac bo pracownicy donosza. malo tego, w com40 ciagle kradzieze z szafek. niestety wiekszosc pracownikow to osoby bez perspektyw na przyszlosc, bez kwalifikacji itp itd i uwazam ze tylko dlatego tyle osob tam pracuje. bo gdzie pojdzie pracownik produkcji bez kwalifikacji? na inna produkcje. w tej firmie licza sie tylko plecy, plecy i jeszcze raz plecy. najbardziej smiesza mnie ankiety wg ktorych com40 jest super ekstra firma...
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2015-09-18 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akord grupowy wiec nawet nie mysl ze pojdziesz do lazienki bo cie zjedza chyba ze robisz wysoką norme. niektore szwaczki nawet na przerwy nie chodza bo szyją.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-09-20 17:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ten akord grupowy jest zawsze i na kazdym stanowisku, nie ma czegoś takiego jak premie indywidualne. Bo to owszem, fajnie, zintegrowana grupa, ale kiepsko, jesli ktoś pracuje w pocie czoła, a druga osoba ma dwa razy gorsze tempo. Sam fakt, że krzywo patrza, kiedy ktoś idzie do toalety i opóźnia grupę pewnie nie za bardzo dobrze wpływa na atmosferę.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-09-22 13:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując na akordzie wspólnym nigdy wszyscy nie bendą zadowoleni ponieważ jedni robią szybciej drudzy wolniej, jedynym sensownym wyjściem jest częsta rotacja !!! kto nie nadążą od razu powinien być przesuwany na inne stanowisko grzej opłacane ! pozdro od chłopaków z ITAL SYSTEM
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-09-24 14:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedynym sensownym wyjsciem jest akord osobisty a nie grupowy. akord grupowy jest tak samo sprawiedliwy jak odpowiedzialnosc grupowa. popytaj w ociazu bo tam juz jeden dzial dostal po premii za rysy na scianie. pisze sie będą a nie bendą...ludzie....
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-09-27 12:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NO W FIRMIE CORRECT PODOBNO OSTATNIO SAM PAN WŁAŚCICIEL GŁÓWNY PAN KACZMAREK SIĘ ZAINTERESOWAŁ DUŻĄ ILOŚCIĄ ZWOLNIEŃ PRACOWNIKÓW Z PRODUKCJI,NA DZIALE KSM PODOBNO W KRÓTKIM CZASIE ZWOLNIŁO SIĘ 15 OSÓB A BIAŁYCH KOSZULEK TAM NIE WIDAĆ,NASTĘPNY DZIAŁ PRODUKCJA SPRĘŻYN ZARAZ ZA DZIAŁEM KSM NIC LEPIEJ NIE WYGLĄDA BRAK OPERATORÓW,BRAK POMOCNIKÓW,BRAK JAKICHKOLWIEK PODWYŻEK FINANSOWYCH NP NA STRZELANIU BĄDŻ ROLOWNICY SKUTKUJE TO TYM ŻE DOBRZY LUDZIE ALBO PRÓBUJĄ PRZENIEŚĆ SIĘ NA LEPSZY DZIAŁ ALBO PO PROSTU SIĘ ZWALNIAJĄ,POTEM PRZYCHODZI NOWY W TAKIE MIEJSCE I CO PO ROBI KILKA DNI I GO JUŻ NIE MA,TAK SIĘ SZANUJE PRACOWNIKÓW NA TYM DZIALE ŻE O MISTRZU JAK I MENADŻERZE TO JUŻ NIE WSPOMNE,OSTATNIO PODOBNO JEST ZAKAZ ZWALNIANIA,ROZŚMIESZYLI TYM ABY,TAK JAK NIE PODPADNIESZ TO CIĘ NIE ZWOLNIĄ,PRĘDZEJ ZWOLNISZ SIĘ SAM.
zdjecie uzytkownika
CCC - 2015-09-27 14:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do xxx kolego nie tylko na corekci jest w w przeniesionym con 4o jest podobnie a bedzie jeszcze gorzej traktują ludzi jak roboty musisz zrobic swoje 100% i jeszcze pomóc np.pakowaczom czyli zrobisz 110 % a lider wpisze ci 100% czyli reszta za free za rypiesz za śmieszne w tych czasach 2000 a po 8 godzinach orki w com 40 nie masz sily zeby gdzie kolwiek dorobic,pracuje juz 6 lat w tej firmie na starym com 40 szlo jeszcze wytrzymac ale na nowym jest mega obóz ja osobiscie i znam wielu kolegow którzy juz szukaja innej pracy ba za takie smieszne pienidze to niech pan Kaczmark z menagerami sami pracuja na produkcji.DO WSZYSKICH KTÓRZY CHCA PODJAC PRACE W COM 40 NIE IDZIECIE JEŻELI SZANUJECIE SWOJE ZDROWIE TO ODRADZAM BO KALEKAMI ZOSTANIECIE
zdjecie uzytkownika
Automatyk - 2015-09-29 13:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ile zarabia inżynier automatyk na UR?Czy stawka 4000 tys netto jest akceptowalna?
zdjecie uzytkownika
Orchidea płacząca - 2015-09-29 20:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tobie że chcesz zarabiać 4000 tyś !!!! jako automatyk, a nie potrafisz dobrze tego napisać. To jest 4000k zł czyli 4 MILIONY. Chyba tyle nie zarobisz.
Napisz co potrafisz że tyle chcesz zarabiać??
zdjecie uzytkownika
Iteresujące - 2015-09-30 16:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca pomoc szwaczki w Ostrzeszowie to jest porażka .Panie szwaczki to księzniczki ktorym musisz nawed wode do picia pod pysk przynieść a pomoc to śmieć który na rozmowie miał powiedziane że przypada 4 szwaczki na jedna pomoc .Zapomnijcie o tym tam latacie wszędzie zero organizacji, zero jakiegokolwiek wytłumaczenia tam jest czysty cyrk, nic nikt niewie po dwoch miesiacach pracy tam jest czlowiek wykonczony psychicznie i fizycznie .a przyjedzie pani kierownik i powie wam ja to nie interesuje i niema zadnego wytlumaczenia ze czegos nie umiecie albo nie zdążycie wy musicie i koniec.Na rozmowie miał byc bieknie i ładnie a tu sie okazuje że ludzie jak cyborgi i za jakie grosze siasc i płakac
zdjecie uzytkownika
gość### - 2015-10-01 14:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałoby się rzec : Leoni Wróć!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wyslanie CV zaproszenie telefoniczne konkretna godzina i dzień, spotkanie w HR krótka rozmowa o tym co będę robić, wyjście na halę wskazanie miejsca pracy, odbiór dokumentów
Pytania: Dodatkowe umiejętności i czy odpowiada mi to stanowisko
zdjecie uzytkownika
OnA - 2015-10-07 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to ktoś wyżej napisał o pomocy jako szwaczka tak to racja Panie szwaczki są jak księżniczki które łaskawie nie mogą sobie wstać i iść po prace tylko cały czas drą się na pomoc która jest zarobiona po pasy wszyscy dookoła widzą, pomoc szwaczki to najgorsze stanowisko jakie może być!!! Nie życzę nikomu żeby się dostał na to stanowisko nie dość że drą papę na ciebie bo brakuję im towaru to jeszcze czasami mają takie wymogi że głowa boli a o pójściu do toalety czy na przerwę zapomnij!!!! Jeszcze co mnie najbardziej denerwuje to widzą inne osoby że ty latasz a one sobie stoją całe 8 godzin i nawet łaskawie nie podejdą i ci nie pomogą bo z pomocy dostały się na inne stanowisko i myślą że są lepsze!! Pytanie w czym są lepsze w tym że są na innym stanowisku i tym że mogą ściemniać a ty masz zapieprzać jak wół roboczy ( nie rozumiem stać 8 godzin i nic nie robić,gadać za przeproszeniem o pierdołach jakie ma paznokcie itp. a patrzy się na ciebie prosto w oczy i szyderczo się śmieje z ciebie że ty jesteś Zarobiona)
zdjecie uzytkownika
Leona - 2015-10-08 09:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie tworzą budynki tylko LUDZIE. Tam nie będzie jak LAPie, o to nie musicie się martwić. Podobno kilka osób tworzy tam swój "folwark" i chcą rozdawać tam karty?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Com40!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert