Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

zdjecie uzytkownika
lider - 2013-11-18 11:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POMOCNIK - 2013-11-16 20:17:04]:
dlatego że to lider jest odpowiedzialny i rozliczany z jakości na danej linii a nie pomocnik
dlatego że jak pracownik nie jest pewny czy coś może się dostać do produkcji czy nie to z zapytaniem zwraca się do lidera a nie pomocnika i to lider musi mieć wiedzę i brać na siebie odpowiedzialność za podjętą decyzje więc myślę że chyba liderowi się bardziej ta premia należy niż pomocnikowi
zdjecie uzytkownika
akord - 2013-11-18 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty myslis ze bez lidera linia by sobie nie poradzila od tego powinien byc przycisk jak w marketach i w takiej sytuacji przychodzi ktos z kontroli jakosci .a tak po za tym to ile razy ktos przychodzi do ciebie z zapytaniem 2x na 8h zamiast tylu liderow dobrac dwoch z jakosci i policz ile firma ma kasy na plusie a liderow dac na linie bo i tak sie nudza tu nalezy szukac zeby firma miala wieksze zyski a tu lider na 10 pracownikow i bimba 8 h a z ta premia to zejdz czlowieku na ziemie i nie jestes lepszy od pomocnika bo bez nich to nie raz tej premi by nie bylo a ty walisz scieme 8h i chwali sie ze 2 razy powiedziales ze cos moze isc
zdjecie uzytkownika
akord - 2013-11-18 20:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wystarczy zamontowac przyciski na lini wjak jest potrzeba pracownik go wciska zapala sie swiatelko przychodzi osoba z kontroli jakosci bo lidera to i tak trzeba szukac nawet 30 min a linia stoji i po co tylu liderow tu sa straty szkolenia tylu ludzi a wystarczy 2 osoby dolozyc do kontroli jakosci
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-18 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy w tym miesiacu przyjmuja pracownikow produkcji?
Moze ktos sie orientuje??
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2013-11-19 07:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty akord startuj na lidera jak oczywiście jakimś cudem uda ci się zdać testy wróżę ci wielką karierę z takimi innowacyjnymi pomysłami POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
abdul - 2013-11-20 20:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś czy potrzebują kierowcow na tiry?
zdjecie uzytkownika
189 - 2013-11-24 21:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co lider ma to 300zl premi ale ta firma sprawiedliwie traktuje pracownikow.obliczaja ile straty a lidera za nic daja takie prezenty .300zl x 33 liderow to tylko 9900zl firma bogata
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2013-11-25 20:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niech ci liderzy maja te premie przeciez wy im nie placicie.taka juz natura polakow jesli ja nie dostalem to trzeba zabrac wszystkim dookola
zdjecie uzytkownika
tapicer2 - 2013-12-01 16:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mistrzowie im premie zalatwili a ci co powini dostac maja ich w d'ie mowa o pomocnikach . i oni maja wiecej za ta premie? to jest cala polska ten co nic nie robi ma wiecej
zdjecie uzytkownika
adolf - 2013-12-02 19:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tapicer2 - 2013-12-01 16:03:08]:
Z tego co wiem potrzeba na ta chwilę około 6 liderów, każdy może spróbować tego nic nie robienie :)
wystarczy się zgłosić do Pani (usunięte przez administratora) przejść testy i już laba do samej emerytury.
zdjecie uzytkownika
mc2 - 2013-12-10 17:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak dlugo bedziecie mieli ta labe (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-12-11 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie mogę już czytać tego płakania że liderzy nic nie robią ludzie są masakryczni jakie wy macie pojęcie co ma obowiązki lider to jest tak idziesz do tapicera to ten mówi że na tym klejeniu to się nic nie robi tylko stoi a kasa ta sama idziesz na montaż to mówią że tapicer to sobie tylko klepią a pakowacze to już przecież nie robią nic nie zapomnijmy oczywiście o pomocach przecież to jest w ogóle laba dlaczego polak to taki zawistny człowiek LUDZIE nic nie stoi na przeszkodzie aby się udać do mistrza i poprosić o zmianę stanowiska
zdjecie uzytkownika
aasgdjd - 2013-12-14 23:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-11 20:52:58]:
100 % RACJI!! Kazdy tylko patrzy na siebie! Tylko niektorzy niepotrafia zrozumiec ze to juz niejest akord i nik teraz nie robi tylko na siebie! Ale poco pomogac przeciez mozna postac, pogadac sobie ale przeciez nie pojde pomóc ja swoje zrobiłem! A z lidrami to jest tak jak sie czepia wszystkiego wytyka błedy to jest zły, jak przymyka oko na niektóre rzeczy tez jest zły, (usunięte przez administratora), ale jak potrzeba urlop załatwic to juz lider jest dobry,
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2013-12-21 07:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-11 20:52:58]:
ZAPRASZAM DO PIERWSZEJ KLASY PODSTAWOWEJ!PO TYM JAK PISZECIE liderzy-a raczej autsajderzy po prostu tłuki i matoły!Brak słów!Zresztą jak spotkam pana prezesa to opowiem mu małe co nie co:)A on mi na pewno uwierzy..........
zdjecie uzytkownika
adk - 2013-12-25 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HARRY HOLE - 2013-12-21 07:54:34]:
Ej od straszenia to są duchy;-) a ogolnie to nie wrzucaj wszystkich do jednego wora !!
zdjecie uzytkownika
nmhhn - 2013-12-26 17:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzi czas na wymianę tych nieogarniętych mistrzów bo liderzy działają na ich polecenie a później to lider winien sami dobrze wiecie jak u kogo się pracuje?
zdjecie uzytkownika
rex - 2013-12-29 15:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lider w tym zakladzie to tylko sciema maja za malo pracy linia 8 tapicernia .TO sa dopiero szpodle
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-12-31 10:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i to się zgadza bardzo nisko bo widziałem już nie jednego takiego bohatera jak ty co na forum i na przerwach cwaniakuje co to nie on i co on nie zrobi a jak jest zwykłe zebranie z mistrzem to głowa w dół i ani słowa nie powie
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2014-01-09 23:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-31 10:48:42]:
PRZECZYTAJ TROCHĘ KSIĄŻEK PANIE OBIEKTYWNY TO POGADAMY:)POZDROWIENIA Z .........;)
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2014-01-09 23:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-31 10:48:42]:
Aha widzę ,że ortografia poszła do góry:)Po prostu bajka:)Ty się spinasz i pocisz:)A ja mam BEKE :::))):p
zdjecie uzytkownika
Zaineteresowana - 2014-02-05 16:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey mam pytanko zastanawiam się nad pracą w com40 w Nowych Skalmierzycach na produkcji, czy moglibycie napisac jak wyglada przykładowy grafik (jest to dla mnie dość istotne)?, także doszły mnie słuchy że niedziele są wolne...... i jak tam wygladają zarobki ewentualny okres próbny i później stała umowa itp jak tam z przerwą i czy wogóle takie są ?chodzi mi o stan rzeczywisty a nie to co "powinno być"
zdjecie uzytkownika
lil - 2014-02-12 04:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy zatrudniają tam ludzi bez zawodu stolarz, tapicer, etc i przeszkalają do pracy na produkcji ??
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-02-12 20:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnia się przede wszystkim ludzi którzy chcą pracować i jeśli wyrazisz zgodę na przeszkolenie
zdjecie uzytkownika
Zaineteresowana - 2014-02-13 22:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hey mam pytanko zastanawiam się nad pracą w com40 w Nowych Skalmierzycach na produkcji, czy moglibycie napisac jak wyglada przykładowy grafik (jest to dla mnie dość istotne)?, także doszły mnie słuchy że niedziele są wolne...... i jak tam wygladają zarobki ewentualny okres próbny i później stała umowa itp jak tam z przerwą i czy wogóle takie są ?chodzi mi o stan rzeczywisty a nie to co "powinno być"
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-14 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie jest na większości działów trzy zmiany jest też dział czterozmianowy więc wtedy niedziele się pracuje jak przypadnie zmiana przerwy 30 minut to znaczy 10 na kawkę i 20 na posiłek no a zarobki różnie ale koło 2 się kręcą próbny okres 3 mies
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski