Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Com40

zdjecie uzytkownika
adk - 2013-12-25 10:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HARRY HOLE - 2013-12-21 07:54:34]:
Ej od straszenia to są duchy;-) a ogolnie to nie wrzucaj wszystkich do jednego wora !!
zdjecie uzytkownika
nmhhn - 2013-12-26 17:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przychodzi czas na wymianę tych nieogarniętych mistrzów bo liderzy działają na ich polecenie a później to lider winien sami dobrze wiecie jak u kogo się pracuje?
zdjecie uzytkownika
rex - 2013-12-29 15:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lider w tym zakladzie to tylko sciema maja za malo pracy linia 8 tapicernia .TO sa dopiero szpodle
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2013-12-31 10:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i to się zgadza bardzo nisko bo widziałem już nie jednego takiego bohatera jak ty co na forum i na przerwach cwaniakuje co to nie on i co on nie zrobi a jak jest zwykłe zebranie z mistrzem to głowa w dół i ani słowa nie powie
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2014-01-09 23:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-31 10:48:42]:
PRZECZYTAJ TROCHĘ KSIĄŻEK PANIE OBIEKTYWNY TO POGADAMY:)POZDROWIENIA Z .........;)
zdjecie uzytkownika
HARRY HOLE - 2014-01-09 23:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2013-12-31 10:48:42]:
Aha widzę ,że ortografia poszła do góry:)Po prostu bajka:)Ty się spinasz i pocisz:)A ja mam BEKE :::))):p
zdjecie uzytkownika
Zaineteresowana - 2014-02-05 16:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey mam pytanko zastanawiam się nad pracą w com40 w Nowych Skalmierzycach na produkcji, czy moglibycie napisac jak wyglada przykładowy grafik (jest to dla mnie dość istotne)?, także doszły mnie słuchy że niedziele są wolne...... i jak tam wygladają zarobki ewentualny okres próbny i później stała umowa itp jak tam z przerwą i czy wogóle takie są ?chodzi mi o stan rzeczywisty a nie to co "powinno być"
zdjecie uzytkownika
lil - 2014-02-12 04:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy zatrudniają tam ludzi bez zawodu stolarz, tapicer, etc i przeszkalają do pracy na produkcji ??
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-02-12 20:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnia się przede wszystkim ludzi którzy chcą pracować i jeśli wyrazisz zgodę na przeszkolenie
zdjecie uzytkownika
Zaineteresowana - 2014-02-13 22:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hey mam pytanko zastanawiam się nad pracą w com40 w Nowych Skalmierzycach na produkcji, czy moglibycie napisac jak wyglada przykładowy grafik (jest to dla mnie dość istotne)?, także doszły mnie słuchy że niedziele są wolne...... i jak tam wygladają zarobki ewentualny okres próbny i później stała umowa itp jak tam z przerwą i czy wogóle takie są ?chodzi mi o stan rzeczywisty a nie to co "powinno być"
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-14 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie jest na większości działów trzy zmiany jest też dział czterozmianowy więc wtedy niedziele się pracuje jak przypadnie zmiana przerwy 30 minut to znaczy 10 na kawkę i 20 na posiłek no a zarobki różnie ale koło 2 się kręcą próbny okres 3 mies
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-02-14 20:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozumiem że praca w tym systemie np 3 zmianowym od pon - soboty caly miesiac i tylko niedziele wolne tak ? bez żadnych wolnych w tygodniu tak >?i co z sobotami liczone jako stawka + 50% czy normalna stawka ?
zdjecie uzytkownika
Onaa - 2014-02-17 22:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze nie tylko ja chce sie przyjac do tej firmy bo pracowac trzeba
zdjecie uzytkownika
Duzaaa - 2014-02-17 22:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ktos idzie na rozmowe kwalifikacyjna ? Chodzi o stanowisko produkcyjne...
zdjecie uzytkownika
Mala247 - 2014-02-18 15:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do Duzaaa- Ja właśnie jutro tj. 19 lutego idę tam na rozmowę właśnie na produkcję,kurczę troche się boję ale zobaczymy co z tego będzie :)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-02-18 17:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mala247 - 2014-02-18 15:22:45]:
...dzis sie boisz, a za rok jesli wytrzymasz, o ile wytrzymasz, będziesz już tylko przeklinac to miejsce.Bez względu na to gzie trafisz, na który dział, i który idiota będzie kazał ci zwracac sie do siebie mistrz!.powodzenia przyda ci sie
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2014-02-18 19:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również mam rozmowę 19 lutego na wydział produkcyjny. Zobaczymy jak pójdzie. W tej chwili pracuję na zlecenie za 8 zł brutto.
zdjecie uzytkownika
Mala247 - 2014-02-18 19:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się samemu przekonać jak tam jest. Ludzie różne rzeczy piszą tutaj ale sama muszę sprawdzić. Pracować trzeba bo pieniążki z nieba nie spadają. Będzie co będzie, życzę powodzenia jutro ;)
zdjecie uzytkownika
spokojny - 2014-02-18 20:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie trzeba sprawdzić samemu. Powodzenia jutro :-)
zdjecie uzytkownika
B3 - 2014-02-19 14:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary55 - 2012-12-28 07:38:01]:
Witam wszystkich mam pytanie zastanawiam się nad zmianą miejsca pracy na Com40, pracownik magazynowy. Ile płacą tam brutto, ile netto? ktoś wie, ktoś tam pracował akurat?
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2014-02-24 12:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos idzie na rozowe kwalifikacyjna?
Osoby ktore sa po roznowie z 19 lutego niech sie wypowiedza jak bylo? Na jaki dzial ida?
Jaka stawka na poczatek?
zdjecie uzytkownika
slodka88 - 2014-02-24 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich:)
Jesli chodzi o wysylanie do nich Cv na produkcje to zazwyczaj po jakim czasie dzwonia?
Jesli wogole zadzwonia.
zdjecie uzytkownika
Duzaaa - 2014-02-24 20:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mala jak bylo na tej rozmowie? Ile przyjeli kobiet?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-02-24 22:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mala i spokojny może zdradzicie jakieś info ?
zdjecie uzytkownika
supernudziara - 2014-02-25 11:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś wyrazić swoja opinie nie wiem czy zmienić prace na com 40 pracuje w markecie w polo za 1300 niedziele po 12 godzin i juz mam dosc tych niedziel pracujących za taka kasę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Com40
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x