Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Id Logistics

Pracowałeś w firmie Id Logistics i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bartas - 2009-09-03 09:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu duzo pisac, praca wygladala nastepujacao: umowa na miesiac i w dniu wygasniecia duzo osob dostawalo z worka smsy lub telefony z podziekowaniem za wspolprace i... prosze juz jutro nie przychodzic i duzo niezlej wiary zostawalo poprostu na lodzie. najbardziej poje...y jest francuzik Miki, koles jest wstanie obiecac zlote gory zeby tylko wiara zrobila plan i zostala po godzinach, a tak naprawde za kazdym razem jak byly wielkie obietnice np umowy na dluzej czy stawki to konczylo sie niczym, dziwie sie ze ludzie tam tyle wytrzymali. jak masz na czole napisane beduin to smialo idz do id hihi oczywiscie byla zgrana ekipa wiary ale id nie dopuszcza do konca do zgrania sie ludzi u niech pracujacych, zauwazylem ze lubia miec kilku konfidentow ktorzy powiedza to i tamto na innych i wrazie w mozna miec liste jak przyjdzie do obciecia etatow. a w biurach siedza parowy przewaznie aczkolwiek z biurowych najnormalniejszy jest Grzegorz z nim mozna normalnie pogadac na osobnosci o ile nie zaszedles mu za skore hihi ogolnie pracowalem tam od listopada i 31.08 (po rozmowie z owym Mikiem kilka dni wczesniej o przedluzeniu umowy) wrocilem z pracy do chaty i dostalem smsa z work express ze id niestety nie przedluza mi umowy takze niezle czy stary pracownik czy nowy wszyscy sa traktowani tak samo czyli przedmiotowo. ale spoko jutro ide gdzie indziej takze mam ich w chu.. tych falszywych ped.... Pozdro
zdjecie uzytkownika
Nowy na forum - 2010-04-27 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam bylem na rozmowie
Praca przez ich firmę

Pani przez telefon mawiała miło i obiecująco
2200 brutto plus premie plus nadgodziny i inne
Mam dylemat co dalej
zdjecie uzytkownika
45678 - 2010-05-10 10:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi chcieli dac 1300......zal.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-01 20:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Towar ciężki, norma wysoka, trzeba zostawać w pracy jak chcą i za to na początek 1300. Jeszcze poganiają. Premia leci za byle co i za byle co nie przedłużają umowy
zdjecie uzytkownika
DiabelskiMłyn - 2011-11-22 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda 3 miesiące i koniec wspolpracy i tyle
zdjecie uzytkownika
ano - 2012-02-01 08:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na tą firme. Właśnie zaczyna im się sezon. Będziecie [usunięte przez moderatora] z ciężkim towarem nawet po kilkanaście godzin dziennie.Zdecydowana większość od maja do czerwca dostanie odmowę dalszej pracy. Obiecywanej premii nikt z początkujących na oczy tam nie widzi, a pracujący normalnie dostają jej po 300 zł.Firma żenada [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
alan - 2013-05-07 17:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A teraz jak się pracuje w firmie Id Logistics? Możesz ktoś napisać więcej jakiś konkretnych informacji. Chodzi mi tutaj o to ile można miesięcznie kasy wziąść pracując na cały etat, jaką dają umowę i na jaki okres, jaki jest socjal? Zostałem zaproszony na rozmowę i chciałem uzyskać dodatkowe informację. Jak tam traktują pracowników? Jest możliwośc jakiegoś awansu?
zdjecie uzytkownika
praca - 2013-05-07 20:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako kto masz tam pracować ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałbym zatrudnić się w ld Logistics i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak tam się pracuje. Ile tam mogę tak średnio miesięcznie zarobić? Jeśli możecie to podajcie orientacyjną kwotę
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-10
Żródło: infopraca.pl
Będzin Łagisza
(śląskie)
Opis stanowiska pracy - kompletacja zamówień - sumienne i terminowe przygotowywanie dostaw - dostarczanie produktów do odpowiednich miejsc na magazynie - bieżąca aktualizacja systemu danych logistycznych - współpraca z sekcją przyjęć i wysyłek - praca...
zdjecie uzytkownika
, - 2014-01-05 13:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nazywa się kierownik magazynu z Sadów?Taki mały,nie szef tego oddziału.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-05 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@, wiesz może, czy szukaja do pracy, czy może sam pracujesz w id logisdtics? Możesz napisac, czy warto u nich ubiegac sie o robotę? Jakies fajne warunki?
zdjecie uzytkownika
były - 2014-02-21 22:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga za chwilę mają sezon. Będzie dużo pracy.... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pozabijajcie sie tam - 2014-03-13 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowalem co dobrego powiedziec mialem umowe o prace ale z agencja ok może być na okres próbny z kasa tez nie ma co narzekać a ze nadgodziny to dobrze platne dodatkowo na plus fajna praca ze ciężary to o to chodzi bardzo fajnie mily kierownik,tylko slowa nie dotrzymal szafki mialy byc w piatek i dalej nic ani slowa,wody tez w baniakach pusto,do pracy daleko tak jak mi to polaczenie nie pasowalo komunikacja miejska to jak masz auto na gaz to jedziesz,co na minus w 1 dzien szkolenie ze co jak i gdzie i juz masz wszystko wiedziec, nic trudnego ale nie wszystko jest co na zleceniu napisanei nie powiedziane nie ktore kwestie w ten 1 dzien szkoleniowy i to wazne wiec uwaga na plyty,do tego ludzie sa bardzo na pozur fajni a po czasie widac ze by zabili za miejsce pracy bo jest bezrobocie takie ze wiadomo o co chodzi rywalizacji fer-pley nie ma.... sa niektorzy ok a niektorzy nie moze jak pisali to jest domena firmy jak jest duzo zlecen to nawciskac bajeczke a puzniej jest na magazynie tak jak jest ze wiedza ci na stale zatrudnieni ze i tak wyjedziesz i malo kto zostanie(to same te szafeczki mowia za siebie ze mialy byc a nie bylo to moze dac do myslenia co do dotrzymania slowa przez kierownika co tak ladnie mowil ze zatrudnia na stale jak sie sprawdzisz)nie w tym towazystwie) to mozna pojechac pociskac i moze jeszcze zzucic palete na glowe, zachowanie pozostawia wiele do zyczenia,jak to w filmie ,dzien swira, byla modlitwa polaka,i moja jest mojsza niz twojsza ,to cos takiego,sa ci tzw konfidenci to poprostu laza nakapowac zeby pozadek trzymac w zakladzie i to sa odpowiedzialni ludzie,a ci co tak tam by chcieli zabic za prace najchetniej bo znajomego kompla wezmą do roboty to juz jest nie ok to sa nie odpowiedzialni jak sie boja o miejsce pracy to swinie podkladaja,*bo sie opie......ają( wkur.....i moze najlepiej wez go rozjedz bo sie juz tam tak wyrobili ze od tego opie,,,,ania sie z nudow swiruja,wiec to taka firma ni w tą ni we wtą....jak wiadomo firma chce kogos kto nie ztwaza problemow jest pracowity nie nazeka,niestety sytuacje juz jak zaczniesz prace jak beda ci jechac a ty masz nic nie gadac a jak cie rozjada to kiwnac reka co ci tam polamane nogi zlamany kark czy powykrecane rece,,nic tylko robic nic nie gadac i byc takim przyd......pasem i takim frajerkiem co najlepiej beda se z ciebie jaja robic bo jestes nowy pozdrawiam magazyn w sady.ja to mam jeszcze inne wizje tego co tam sie dzialo ale to juz moja sprawa,,,,ps zapraszam do gadek do hm firmy co tam sie dzieje za 1200zl ludzie z gniezna dojezdzaja to se sami powiedzcie jacy jestesmy wspaniali kazdy chce zarobic tak jak oligarchy i ten kibel tego z ukrainy janukowicza hahaha i wyslij zwiezeta na wycieczki a ludzie bez pieniedzy jak psy nigdy zadnej wycieczki jak se buty kupi to jest cud a ty wez nawet czlowieka nie podwieziesz problem wielki bo lepiej zebys nie przychodzil do pracy nowy
zdjecie uzytkownika
asa - 2014-03-17 03:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pozabijajcie sie tam - 2014-03-13 21:43:33]:
Przykre to wszystko jak sie czyta.
zdjecie uzytkownika
@pl - 2014-03-30 08:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jestem zaskoczony. Za moich czasów była naprawdę słaba pensja. Jak kiedys wpisałem się na listę z właściwymi godzinami pracy to mi kierowni dał inną i kazał przepisać... Nadgodziny dostawałem ale w formie urlopu. Szkoda zdrowia dla ID
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Id Logistics
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x