Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Artech Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Artech Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
>>> Misia - 2010-01-29 09:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest dobra jesli masz tam kogos z rodziny;p wtedy masz zajebiscie,bo wcale nie trza sie wytezac by pracowac;p,a co do płacy jak sie gowno robi to placa jest zajebista :)
polecam
zdjecie uzytkownika
okton 3 - 2010-11-04 23:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Artech Prudnik,duuuza odpowiedzialnosc materialna w szczegolnosci w magazynach nie adekwatna do zarobkow,wogole kiepskie zarobki, ogolnie chaos i galimatias panuje w firmie.
zdjecie uzytkownika
artech - 2011-02-14 16:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Prudniku i tak nigdzie pracy nie znajdziesz poza sklepem i to dużym jak masz chody ,a to co się dzieje teraz w artechu to masakra.Pracujemy jak chińczycy za miseczkę ryżu.
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2011-10-09 00:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina] jak nic. Nędzne pieniądze, atmosfera nieciekawa na wtryskach 4-ro brygadówka (tylko na wtryskach). Inspekcja pracy miałaby tam co robić. Niestety ludzie muszą zarabiać na papu, a w okolicy co jest? meble i coroplast, który ma jeszcze gorszą opinię.
zdjecie uzytkownika
na szczęście były pracownik - 2012-12-05 20:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Artech porażka, płaca mała a atmosfera masakra. Nie polecam pakowania bo tam na jedenej ze zmian nie rządzi brygadzistka tylko jedna panienka rozwrzeszczana a nastepna zarozumiała, a Pani brygadzistka się ich słucha i wynosi na piedestał. Po za tym klimacik może być. Najlepiej iśc na sterylną
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 13:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wygląda praca na sterylnej w Artech Polska? i gdzie mieści się siedziba? Szukam pracy i zainteresowali mnie oni chciałbym się dowiedziec czegoś wiecej jakie zarobki, traktowanie, co zapewnia pracodawca?
zdjecie uzytkownika
holly grey - 2014-01-13 09:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam tam, więc wiem wszystko.(usunięte przez administratora) Płacą najniższą krajową, raz na kwartał sypną premią 150 zł brutto - pod warunkiem, że się nie chorowało. Praca na 3 zmiany, weekendy wolne. Jeśli trzeba pracować w sobotę, to wcześnie uprzedzają. Czasami jest ciężko, czasami lżej - zależy od pracy. Niektórzy ludzie są OK, a z innymi to masakra. Żeby zobaczyć jak tam jest, muszą cię tam zatrudnić, a to nie jest takie proste. Bardzo mała liczba zatrudnień, najczęściej umowa zlecenie, ale to i tak znanych pracowników. Można próbować przez Agencję Pracy OTTO w Opolu, ale marne szanse. To był mój pierwszy taki zakład pracy, więc nie mam porównania z innymi. Ale praca to praca i w Prudniku nie ma co wybrzydzać. Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłam. Pozdrawiam obecnych, przyszłych i byłych pracowników:)
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-01-16 13:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zgodze z opinią powyżej. Jak ktoś potrzebuje pracy to może próbować uderzać do Artech, może kokosów nie ma, ale są uczciwi.
zdjecie uzytkownika
taka ja kaja - 2014-03-08 12:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moze mi ktos powiedziec jak mniej wiecej wyglada ta praca.dlaczego warunkiem zatrudnienia jest umiejetnosc pracy w grupie?czywy faktycznie robicie cos w grupach nie nie wiem przy stolikach czy co,czy kazdy jest od siebie oddalony ma odrebne stanowisko.bardzo zalezy mnie na tej informacji,no i ile mozna zarobic na czysto tak konkretnie.baardzo bede wdzieczna za odp
zdjecie uzytkownika
holly grey - 2014-03-20 23:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taka ja kaja - 2014-03-08 12:18:14]:
Praca w Artechu polega na wyrobie kaset do drukarek. Jedną kasetę robi kilka osób. Na stoliku jest maszyna. siedzi się koło siebie.Jak zrobisz swoją czynność, to podajesz kasetę do następnej osoby, a ona do następnej itd. Jest to praca siedząca. W każdym razie tak jest na produkcji. Nie wiem jak wygląda praca na pakowaniu. Czasami są duże normy i trzeba szybko robić. Nie jest to praca na akord. Twoja wypłata nie zależy od wyrobionych norm. Płacą tam najniższą krajową. Na rękę można zarobić ok. 1200 zł, czasami więcej zależy jaki m-ce. Wypłata jest zawsze na czas. Słyszałam, że szykują się przyjęcia, więc jak chcesz to możesz spróbować. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-03-27 12:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie nawet brzmi, a trzeba mieć jakąś wiedze techniczną, czy tylko wciska się przycisk podaje elementy dalej i tak leci czas w Artech?
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2014-04-01 23:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie taki typ pracy by mnie interesował, możecie napisac od czego zacząć aplikacje do Artech, szukają ludzi?
zdjecie uzytkownika
szyszka734 - 2014-04-03 09:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera to masakra szczególnie na produkcji,bardzo wredne babsztyle które tylko koncentrują się na tym jak Cię upokorzyć.Nowe osoby mogą to przetrwać jeśli nie będą zwracać na nie uwagi i tylko patrzeć na to co ma do zrobienia. Te hieny zachowują się tak jak by w tym zakładzie nie umiał nikt robić tylko one,te prostaczki które myślą że są nie zastąpione.Nic w życie nie wniosły i nie wniosą bo są za tępe. Koncentrują się tylko na tej jednej czynności którą potrafią i w ten sposób prostacki chcą zawojować.Żenada!!!
zdjecie uzytkownika
Monki - 2014-04-05 07:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1200 zł i tyle tylko oferują pracownikowi? To trochę żenada. Nie wiem jak za takie pieniądze można normalnie funkcjonować. Chyba w jakimś Kazachstanie albo Białorusi.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-04-23 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Monki, uwierz, że sa ludzie, którzy za takie pieniądze sa w stanie się utrzymać i jeszcze zostaje, ale fakt - mogłoby być więcej.
zdjecie uzytkownika
lupo - 2014-04-26 23:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to że są w stanie się utrzymać w to wierzę, ale raczej nie zostaje im za wiele. Dużo ludzi w Polsce jednak za takie pieniądze funkcjonuje
zdjecie uzytkownika
francuz - 2014-05-09 00:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
waldek konfident
zdjecie uzytkownika
holly grey - 2014-07-03 06:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2014-03-27 12:40:07]:
Nie trzeba mieć żadnej wiedzy, wszystkiego Cię nauczą. Teraz są przyjęcia. CV można składać osobiście albo mailem hr@artech.pl. Słyszałam, że wysłane aplikacje są niszczone co miesiąc, więc trzeba próbować. Przyjmują też przez OTTO na umowę zlecenie. (usunięte przez administratora) Aktualnie sama staram się o przyjecie, może w końcu mi się uda. PZDR.
zdjecie uzytkownika
anim - 2014-07-14 11:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikodem - 2014-04-23 20:58:30]:
Zostaje ??? Ta pensja wystarcza na opłaty i dojazd do pracy i na nic więcej, polacy to tania siła robocza a prywaciarze wykorzystują sytuację w naszym kraju
zdjecie uzytkownika
anim - 2014-07-14 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikodem - 2014-04-23 20:58:30]:
Zostaje ??? Ta pensja wystarcza na opłaty i dojazd do pracy i na nic więcej, polacy to tania siła robocza a prywaciarze wykorzystują sytuację w naszym kraju
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artech Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x