Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BANCO SP.Z O.O

Pracowałeś w firmie BANCO SP.Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-09-18 16:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełen luz robię tu co chcę KAMERY TERMINALE KAPUSIE
ale ja nad tym panuję.
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2010-09-18 16:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SUPER LUDZIE SUPER ZAKŁAD.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-18 17:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOLO - 2010-08-21 11:46:50

Mniej cwany - 2010-08-14 19:28:21

Fajni ludzie ,fajna ciekawa praca.

A to ciekawe.

Ogólnie ciekawa praca.
zdjecie uzytkownika
niedoszły pracownik - 2010-09-24 15:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOSYĆ NIECIEKAWE OPINIE ale widocznie coś jest nie tak skoro
tyle jadu jest na paru stronach wypowiedzi zwykłych roboli.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-28 16:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.
zdjecie uzytkownika
I'm Back - 2010-11-04 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-10-28 16:55:41

Wysoki poziom jakościowy ,znakomite zarobki .Wszyscy pracownicy
zadowoleni i to przy ośmiogodzinnym czasie pracy.

Oj (usunięte przez administratora) już nie dodawaj sobie.
Widać, że nie widzisz nic poza swoim czubkiem nosa.

Widzę, że towarzystwo się rozpisało.
A pamiętacie wylewanie chemikaliów po kątach?? A palenie śmieci gdzie toksyczna chmurka była widoczna z kilometra :)

Na brak wrażeń narzekać nie można....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-15 11:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O JAKICH 8 GODZINACH PISZESZ? BO CHYBA FIRMY POMYLIŁEŚ !!!!!
zdjecie uzytkownika
. - 2011-12-11 13:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-09-04 11:27:16

Halina - 2010-08-25 17:46:25

pracownik - 2010-08-23 18:21:44

były pracownik - 2010-08-14 19:02:54

MAJ - 2010-08-14 18:33:56

Bardzo miło wspominam .Pełen luz ,robiłem tam co chciałem

ale to tylko do czasu.

Potwierdzam ,dla mnie to były wczasy i wielka przygoda.

Pełen luz i nikt do mnie się nie sadził.

Wspaniała organizacja pracy,mili i serdeczni ludzie.Wielki luz,pełna

swoboda.Naprawdę jestem pod wrażeniem.

Tak tu po prostu chcę się pracować .

Halina daj spokój
.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2012-05-09 09:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ukazało sie nowe ogłoszenie o prace KONTROLER JAKOŚCI
Moze ktos wie co sie stalo ze straym kontrolerem?
Czy warto zdobyc tam doswiadczenie?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-05-28 12:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy. (usunięte przez administratora) to rolnik mechanizator po zawodówce, jego \"(usunięte przez administratora)\" bez zawodu, chyba po podstawówce,(usunięte przez administratora) też trzyma podobny poziom, również jeżeli chodzi o kulturę osobistą. Decyzja należy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-06-05 14:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam tam pracę
zdjecie uzytkownika
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego odradzasz?
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-07-22 13:18:24

PODŁOŚĆ I ZAWIŚĆ kieruje waszymi wpisami.



Firma jest bardzo dobra dla pracowników którzy coś potrafią . Czuje się w niej szanowany. Warunki socjalne są też jedne z lepszych w znanych mi firmach.



((usunięte przez administratora). Może było szefie warto o tym pamiętać i się nie ośmieszać.

Co do tych 10zł to ile miał ci zaproponować jeżeli nic nie potrafisz, jesteś bez zawodu i chciałeś rozpocząć staż.

Jeżeli jest tak źle jak piszecie to dlaczego się nie zwolnicie?

Nakazu pracy chyba nie ma.
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luzik - 2010-12-25 19:41:16

Właśnie odpowiedziałem na tą ofertę. Dostałem 10 zł/h. i to na umowę zlecenie albo i bez, bo do tej pory żadnej umowy nie widziałem. A jak powiedziałem "kierownikowi produkcji" o ofercie to się spienił. (usunięte przez administratora) O warunkach pracy i atmosferze szkoda gadać. Jeszcze nigdy nie widziałem w jednym miejscu tylu sfrustrowanych ludzi. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracwonik - 2012-07-22 12:34:52

a dlaczego odradzasz?
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-07-28 22:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek - 2012-06-05 14:01:41

Odradzam tam pracę
.
zdjecie uzytkownika
. - 2012-08-04 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń.(usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie du*pie. faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka(usunięte przez administratora)nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.

Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora) chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.

ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze(usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.

(usunięte przez administratora) człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.

zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.

.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-08-22 09:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj banel,
Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
zdjecie uzytkownika
Andrzej K. - 2012-09-18 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak i wciskanie się poniżej kosztów na rynek szukając jeleni do wykonania zleceń jako podwykonawcy. Rewelacyjne praktyki biznesowe!
zdjecie uzytkownika
Marek - 2012-09-18 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek - 2012-08-22 09:53:39

oj banel,

Znajdą się ludzie którzy pójdą pracować nawet za 10,00 zł. na godzinę brutto, nawet do takiej \"persony\" jak ty, bo taki jest rynek pracy, tylko powiedz ilu ludzi pracowało u ciebie dłużej jak 3 miesiące? Może między jnnymi i dla tego że jest duży rozdźwięk pomiędzy stawką z oferty pracy, a faktami. Przytłaczające większość twoich pracowników ma wykształcenie i doświadczenie zawodowa większe od twoich pupili z nadzoru produkcji. Pisząc, opieraj się na faktach, a nie mrzonkach, albo fantazjach
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
. - 2013-06-15 12:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
. - 2012-08-04 19:57:18

anonim - 2011-09-20 13:04:29

firma marzeń. (usunięte przez administratora) , ktoremu pod względem wykształcenia brakuje do większości pracowników fizycznych to już mówi samo za siebie..stanowisko nie adekwatne do poziomu jaki reprezentuje sobą ten człowiek,każdy przekonał się chyba o tym na własnej skórze. problemy z urlopem , umowami widmo ogólnie poprzewracało sie (usunięte przez administratora). faworyzowanie nowych pracowników pod warunkiem , że są to członkowie rodziny. Ksywka (usunięte przez administratora) nadana mu przez pracowników odzwierciedla doskonale jakim typem jest człowieka.


Drugi gościu chodzi po firmie jak rewolwerowiec i patrzy kogo tu (usunięte przez administratora)chociaż sam generuje niepotrzebne koszta bo dział jakim \\\"zarządza\\\" nie wymaga większej filozofii i pracownicy z dłuższym stażem doskonale by sami zarządzali tym działem bez jego pomocy.


ogólnie sprawia wrażenie gestapowca , któremu najlepiej dać tylko bicz , żeby poganiał ludzi i tym samym nabijał sobie ptk u szefa za szybko zrobioną robotę. najśmieszniejsze jest to , ze (usunięte przez administratora) z gestapowcem przy pracownikach obgadują siebie nawzajem , a w twarz sobie nic nie potrafią powiedzieć. Prowokuje i stresuje ludzi dziwne,ze jeszcze nie dostał to na co zasłużył.


(usunięte przez administratora)człowiek bez honoru. Obiecuje premie za zrobioną prace,a nie potrafi dotrzymać słowa za to tylko patrzy z czego potrącić,ogólnie zasłużył sobie takim postępowaniem na pośmiewisko firmy.


zarobki w miare dobre , ale każdy przy 200 godzinach mógłby tak stwierdzić.


.
.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą jakieś sensowne stawki?
zdjecie uzytkownika
Paatrycja - 2013-11-09 10:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.


Możecie mi powiedzieć co się dzieje w tej firmie? Chciałabym wiedzieć jak są traktowani pracownicy, czy są problemy z urlopami, jakie są zarobki.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-15 06:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z waszych opini wychodzi ze słaba ta firma
zdjecie uzytkownika
malik - 2014-06-15 14:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-06-15 06:33:42]:
to chyba nawet dość delikatnie powiedziane. Choć trzeba zważyć na to, że opinie są już sprzed kilku miesięcy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BANCO SP.Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski