Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FHU SOBIK

zdjecie uzytkownika
ozi - 2012-11-04 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 godzin? chyba żartujesz pracuje tam już parę lat i jeszcze ani razu nie robiłem tyle. No tak jak się pije kawkę na każdym sklepie to może i tak:)
zdjecie uzytkownika
no cóż - 2012-11-05 09:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie,
gdyby do dnia dzisiejszego żył śp. Kanik to każdy znał by swoje miejsce w tej firmie.
Większość tych wypowiedzi nie mam sensu bo i tak są nieszczere.
A tak na marginesie, jeszcze "najecie" się p.[usunięte przez moderatora].
Pozdro
zdjecie uzytkownika
bono - 2012-11-06 18:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ozi - 2012-11-04 18:00:45

12 godzin? chyba żartujesz pracuje tam już parę lat i jeszcze ani razu nie robiłem tyle. No tak jak się pije kawkę na każdym sklepie to może i tak:)
Chyba chłopczyku jeździsz po Bielsku robiąc całe 40km dziennie.
zdjecie uzytkownika
mały - 2012-11-09 22:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie robiłeś 12 godzin to chyba tam nie robisz albo bardzo krótko a co do [usunięte przez moderatora] jest OK wszystko zależy od trasy od 7 do 13 godzin zależy gdzie jedziesz
zdjecie uzytkownika
Olo - 2012-12-06 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej zrobiłem C i kurs na przewóz myśle sie wybrac do Sobika do pracy jako kierrowca co sądzicie bo podobno strasznie kierowcy rezygnuja jakie sa zarobki jakie premie itp?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2012-12-08 18:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie sobie sam wypłać !
zdjecie uzytkownika
Olo - 2012-12-10 10:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam poważnie ile jest tej premi i co mozna powiedzieć o pracy kierowcy C kat w tej firmie
zdjecie uzytkownika
f1 driver - 2012-12-17 18:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjeżdżasz na 4-5 wracasz najwcześniej o 14.
Zarobek 1800. Kierownictwo [usunięte przez moderatora] spoko goście.
Ale nigdzie nie ma miodów bo to Polska
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU SOBIK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x