Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FHU SOBIK

zdjecie uzytkownika
ozi - 2012-11-04 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 godzin? chyba żartujesz pracuje tam już parę lat i jeszcze ani razu nie robiłem tyle. No tak jak się pije kawkę na każdym sklepie to może i tak:)
zdjecie uzytkownika
no cóż - 2012-11-05 09:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie,
gdyby do dnia dzisiejszego żył śp. Kanik to każdy znał by swoje miejsce w tej firmie.
Większość tych wypowiedzi nie mam sensu bo i tak są nieszczere.
A tak na marginesie, jeszcze "najecie" się p.[usunięte przez moderatora].
Pozdro
zdjecie uzytkownika
bono - 2012-11-06 18:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ozi - 2012-11-04 18:00:45

12 godzin? chyba żartujesz pracuje tam już parę lat i jeszcze ani razu nie robiłem tyle. No tak jak się pije kawkę na każdym sklepie to może i tak:)
Chyba chłopczyku jeździsz po Bielsku robiąc całe 40km dziennie.
zdjecie uzytkownika
mały - 2012-11-09 22:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie robiłeś 12 godzin to chyba tam nie robisz albo bardzo krótko a co do [usunięte przez moderatora] jest OK wszystko zależy od trasy od 7 do 13 godzin zależy gdzie jedziesz
zdjecie uzytkownika
Olo - 2012-12-06 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej zrobiłem C i kurs na przewóz myśle sie wybrac do Sobika do pracy jako kierrowca co sądzicie bo podobno strasznie kierowcy rezygnuja jakie sa zarobki jakie premie itp?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2012-12-08 18:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie sobie sam wypłać !
zdjecie uzytkownika
Olo - 2012-12-10 10:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam poważnie ile jest tej premi i co mozna powiedzieć o pracy kierowcy C kat w tej firmie
zdjecie uzytkownika
f1 driver - 2012-12-17 18:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjeżdżasz na 4-5 wracasz najwcześniej o 14.
Zarobek 1800. Kierownictwo [usunięte przez moderatora] spoko goście.
Ale nigdzie nie ma miodów bo to Polska
zdjecie uzytkownika
franko - 2012-12-17 20:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalsze trasy przyjeżdżają na 2 i nie rzadko wracają po 14.
zdjecie uzytkownika
zylu - 2012-12-17 20:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek 1800, potem 2000 + premia ( z tym to rożnie, niby zależy od wywózki, z naciskiem na NIBY), początki są ciężkie, ale potem jak chcesz pracować to jest ok.
zdjecie uzytkownika
Emu - 2012-12-23 15:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wyjdzie po jakieś 8 zł na godzine a prawko z kursem to jest jakies 7000zł za tyle to mozna robić na magazynie bez kwalifikacji, wiem juz skad ta rotacja wsród kierowców
zdjecie uzytkownika
OK - 2012-12-24 00:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest OK
zdjecie uzytkownika
Tady - 2012-12-24 00:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisze Tak praca jak praca ,jak uczciwie chcesz pracować to robota jak robota.Sobik uczciwych docenia a kombinatorów wywala i tyle.pozdro a jak chcesz kombinować to ....zmień robotę i tyle...
zdjecie uzytkownika
merc - 2012-12-24 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam słowa o kombinacji nie jest napisane tylko o smiesznie niskich zarobkach jak na prace w srodku nocy i po tyle godzin, piszesz ze sobik uczciwych docenia a w jaki sposób? klepie po plecach czy daje wysokie premie bo tu jest zasadnicze pytanie
zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-01-19 13:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiego lajtowego szofera nam potrzeba...........................................------[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Eno - 2013-01-27 11:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIe polecam!!!! niskie zarobki praca w srodku nocy czesto po 12 godzin
zdjecie uzytkownika
eti - 2013-02-14 13:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy [usunięte przez moderatora] dalej jest logistykiem?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2013-03-09 11:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz [usunięte przez moderatora] jest logistykiem
zdjecie uzytkownika
emo - 2013-04-10 20:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba lepiej
zdjecie uzytkownika
po - 2013-04-21 01:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma niedługo upadnie winna kierownictwa ludzie którzy pracują na magazynie mają już dość ich bezsensownych zagrywek nikt tam nie przychodzi z chęcią do pracy
zdjecie uzytkownika
po - 2013-04-21 01:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektorek naściągał sobie tam ludzi po znajomosci którzy nic nie robią cały dzień, zamiast odbierać dostawy to chodzą i wyżerają słodycze i są nietykalni bo dyrekcja o tym wie i nic sobie z tego nie robi
zdjecie uzytkownika
po - 2013-04-21 01:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyrektor to strasznie zacofany człowiek rozwala całą firme zamiast brać przykład zachodu to on woli teroryzować ludzi. człowiek nienadający się na takie stanowisko, ma bardzo niskie morale.
zdjecie uzytkownika
po - 2013-04-21 01:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak firma kiedyś upadnie to niech właściciel obwinia sobie ludzi którzy tam
zarządzają bo robią straszne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf w dzisiejszych czasach jak ludzie sami się zwalniają to coś jest chyba nie tak
zdjecie uzytkownika
SPOWIEDNIK - 2013-04-21 19:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu ludzie zaczynają mówić, ja myślę że jest tam kilka osób które powinny się wyspowiadać ze swojego perfidnego donoszenia, możesz paczyć ludziom w oczy panie brygadzisto m oni wiedzą żeś donosiciel
zdjecie uzytkownika
DEADLYGRAND - 2013-04-21 22:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie którzy donoszą tak naprawdę nic niewiedzą bo każdy wie że to donosiciele i nic przy nich się nie mówi, ale jak by się znalazł ktoś co wie wszystko co się dzieje na każdej zmianie ktoś kto jest informowany o wszystkim zawsze, mogło by to zainteresować pana [usunięte przez moderatora] I co wtedy panie brygadzisto [usunięte przez moderatora], i co wtedy panie [usunięte przez moderatora] Przeciek ostatniej akcji wypłyną o szanownego pana [usunięte przez moderatora] bo za bardzo się przechwalał że zwolnił kilka osób. To tylko taki szczegół. Nikt niema pretensji to pana [usunięte przez moderatora] że zwalnia ludzi taka jest część jego roli i on jest właśnie od tego miedzy innymi takie są jego obowiązki. ale donoszenie na kolegów to nie jest obowiązek pana, panie brygadzisto [usunięte przez moderatora] i panie [usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU SOBIK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski