Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kerry Foods

Pracowałeś w firmie Kerry Foods i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Elo - 2013-04-22 18:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mkd - 2013-04-18 16:03:41

a ten tańczący angol,pracuje tam?
Owszem pracuje i na dodatek teraz też rapuje, są plany dorzucenia mu ciemnoskórej piosenkarki do stworzenia zespołu,
zdjecie uzytkownika
robot - 2013-05-10 12:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest robota w kerym,warto przyjechać na wakacje?byłem 2 lata temu,to sie robiło.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-13 07:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z transportem i wyjazdami w Kerry Foods Poole, UK? Jest auto służbowe?
zdjecie uzytkownika
Kapral Bourgh - 2013-06-13 21:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak, będą pojazdy, miejscowa jednostka wojskowa podstawi transporter opancerzony i dwa hummer'y, podobno mają też wyczarterować samolot Cessna 208, jednak będzie lądował w Bournemouth. Dla kogo braknie miejsca, zawsze może skorzystać z usług miejscowych Railway. Życzę wszystkim przyjemnych dojazdów! Ps. Ostatecznie pozostaje rower, tak jest najzdrowiej ;)
zdjecie uzytkownika
Menager - 2013-06-25 20:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz tylko self-elployment, na kontrakty niech nikt już nie liczy, ale proponuje zawsze liczyć... na siebie.
zdjecie uzytkownika
Generał - 2013-06-26 17:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, a nawet znam to z autopsji, że mają sprowadzić do Kerrego pojazdy opancerzone z Afganistanu, amerykańcom nie opłaca się ich zwozić do USA, ale brytyjczykom owsze, tak więc transport będzie, i to jak bezpieczny!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto z osób tu piszących wie jak wyglądają zarobki w firmie Kerry Foods? jak do tego mają się warunki socjalne?
zdjecie uzytkownika
patriota-idiota - 2013-07-06 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mogą wyglądać zarobki? Standard - 800 miesięcznie + ewentualne >nadgłodziny< (od słowa "głód", coś co pozwala żyć na poziomie, jednak kosztem czasu, którego wtedy nie masz dla siebie, wtedy tylko pracujesz śpisz, jesz i srasz), w tym zakładzie jak w większości za godzinę masz minimalną krajową. Chyba że chciałbyś objąć wyższą funkcję, zakładam jednak, że nie jesteś ekstremalnym [usunięte przez moderatora], więc na to nie licz ;) Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patriota-idiota w takim razie ile dostaje się do ręki za godzinę pracy w firmie Kerry Foods jest to 4 zł?
zdjecie uzytkownika
Emma - 2013-07-18 13:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytajcie forum od strony pierwszej do piątej i wnioski powyciągajcie, ogólna opinia jakoś blado wychodzi...
zdjecie uzytkownika
patriota-idiota - 2013-10-09 20:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w Kerry Foods zarabia się w złotówkach??? no to jestem zaskoczony, bo nie jest to nawet równowartość Funta. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Regata - 2013-11-29 22:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhh ludzie ludzie :) nie pracuję i nigdy nie pracowałam, ale mój Przyjaciel pracuje i wielu znajomych. Przyjaciel ma wyższe stanowisko, zarabia "na czysto" 300 Ł tygodniowo. Minimalna stawka to minimalna krajowa, na tydzień wychodzi ok. 230 Ł
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-05 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czysto 300 funtów? hehe to chyba wysokie stanowisko zajmuje?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-12-18 11:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Rommel, to ile może wyciągnąć na rękę normalny pracownik za miesiąc pracy?? proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
yfjybfigf - 2013-12-18 21:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak po 6,34F to zaleznie od ilosci dni pracy w tygodniu (4-5-6) jest okolo 190-220-260 funtow. Jesli stawka to 7,41 to te kwoty ida w gore. Na grade B ze stawką 7,95F za 4 dni jest okolo 225 a za 6 dni pracy 303 funty. Jesli ktos ma inne dane to pracuje chyba zdala od Kerry Foods. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-18 23:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne! może 500/tydz? Prawda jest taka, że zwykły pracownik nie przekroczy 220/tydz. Ale cóż, naiwnych nie brakuje...
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-12-19 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki Rommel za odp. myślisz,żebym spróbował się dostać do pracy Kerry Foods?? właśnie szukam czegoś i tam myślałem o tej firmie..
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-20 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oczywiście Łukasz, zawsze warto spróbować, w końcu w Kerry Foods nie jest tak tragicznie, znam znacznie gorsze zakłady pracy. Konsekwentnie - znacznie lepsze też ;))
zdjecie uzytkownika
yfjybfigf - 2013-12-21 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)jeśli za 6 dni pracy dostajesz nawet jako naj najzwyklejszy pracownik 220 funtów to dajesz sie ładnie (usunięte przez administratora) :).
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-25 01:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeliczmy: Normalny tydzień pracy to 40 godzin a stawka obecnie wynosi 6,33 czyli 40 x 6,33 = 253,20 (brutto) odejmując podatek i ubezpieczenie zostaje max 220 GBP na rękę. Oczywiście można (o ile jest to możliwe) ciągnąć nadgodziny i nie mieć czasu dla siebie. Tym którzy żyją tylko po to aby pracować i spać, zjeść coś na szybko i tradycyjnie co sobotę zachlać pysk i na koniec puścić pawia życzę powodzenia w ich szarym życiu. Ja natomiast wolę żyć normalnie w pełnym słowa tego znaczeniu. Wesołych Świąt życzę ziomalom z Polszy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-21 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim szczerze odradzam pracę w Kerry.Polacy są tam żle traktowani,poniżani,a praca jest często ponad siły nawet dla młodych chłopaków.Managerami są Rumuni,Hindusi,Afrykanie z różnych plemion i mało inteligentni Anglicy.(usunięte przez administratora)Czasem się ma wrażenie,że to fabryka w III świecie.
Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rolsson - 2014-01-30 19:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze wiekszość nie ma pojęcia o czym pisze !!!Pracuję w Kerry w Coleraine za 3 dni pracy po 12 godzin mam 260 f nastepny tydzien 4 dni pracy (dwie nocki i dwie dniówki) 330 f wiec prosze tych co nie maja zadnych iformacji zeby poprostu sie nie wypowiadali.Pozdro
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-31 18:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne,jasne...W Coleraine jest pewnie inaczej niż w Poole...Pozdro
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-02-04 18:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś podobnego! Tu jest cenzura.Co to za admin?!
zdjecie uzytkownika
Honorata - 2014-03-03 11:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAJCIE AGENCJE GI GROUP SZEROKIM ŁUKIEM PONIEWARZ ZWALNIAJA KOBIETY W CIAZY WIEM TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA!!!
zdjecie uzytkownika
Helga - 2014-03-05 08:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gi Group firma kogucik ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kapitan Nemo - 2014-03-06 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że trzeba omijać Hrabstwo Dorset i będzie po kłopocie.
zdjecie uzytkownika
lkyg - 2014-04-06 11:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ,ze szykuja sie zwolnienie w Keraczu?
zdjecie uzytkownika
ja;) - 2014-08-12 16:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje w kerry od miesiaca ,trzeba pracowac minimum 3 dni w tyg po 12 h jesli sie bierze np jeden dzien overtimu .stawka 6.31 + podatek wiec za 4dni zarabiam 260f po odliczeniu wszystkiego :) za 5 dni jest ponad 300f wiec moim zdaniem jest spoko
zdjecie uzytkownika
Tamagoci - 2014-09-26 09:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście warunki finansowe przynajmniej w porównaniu z polskimi są nieosiągalne. Zastanawiam się nad tym na jakim stanowisku tam pracujesz i jak z ewentualnym rozwojem - jest to możliwe w firmie, czy raczej zajmujesz cały czas stanowisko na które się zatrudniasz, bo kasa z tego co widzę jest całkiem niezła.
zdjecie uzytkownika
ha ha hi - 2014-10-03 01:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja;) zadowalasz sie byle czym masz mniej niz zero ambicji ale widac ze tyle ci do szczescia potrzeba na swiecie sa ludzie i parapety.......
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-10-20 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze to nie wszystko, ale wiadomo - trzeba za coś żyć. Trzeba sięcenić, ale warunki są zdecydowanie inne w wielkiej brytanii a inne w polsce. Powiem wam szczerze, że długo się zastanawiałem nad wyjazdem ale po tym co opowiedział moj znajomy jadę w ciemno i jadę ! lepsza kasa a jak b ędzie się coś niepodobało to na pewno inna robota się znajdzie
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2014-10-21 13:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inna robota napewno się znajdzie, wszak jej nie brakuje. Kerry Foods nie jest pępkiem świata w hrabstwie Dorset. A ja mam jutro spotkanie w sprawie pracy w B&M :)) Znajomi mówią, że w B&M robisz swoje, nikt nie stoi nad tobą i głowy nie suszy, ot i różnica
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2014-10-22 13:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kerry Foods sie sprzedalo teraz nazywa sie inaczej.
zdjecie uzytkownika
każdy mnie znał - 2014-11-08 20:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w keraku ponad 4 lata, były dni gorsze i lepsze. hajs zawsze sie zgadzał, a jak sie nie zgadzał to za tydzien było "z górką". do dnia 26 maja poleciało z roboty okolo 150osob (odprawy). Ludzi którzy są wporządku mozna policzyć na palcach obu rąk. serdecznie pozdrawiam zmiane ROT rad2 i rad3 :)
zdjecie uzytkownika
nene - 2014-11-26 01:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [każdy mnie znał - 2014-11-08 20:39:33]:
no dobrze, właśnie tego typu pracy szukam. Branża i robota mi odpowiada, a i czekałem na post odnośnie wynagrodzenia czy rzeczywiście jest ono wypłacane bez problemów. Skoro na wszystkie swoje pytanie otrzymałem odpowiedzi pozytywne to możecie mi napisać jaka jest szansa na przyjęcie się tutaj w najbliższym czasie?
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-11-26 23:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nene - 2014-11-26 01:43:04]:
W najbliższym czasie szansa na przyjęcie wynosi 0,0 z tolerancją +/- 0,001% ;)
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-12 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest Polska i tu sie pije,jakie funty jego mać.
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-12 23:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano funty są, a swoją drogą po 6-ciu latach zapomniałem jak złotówki wyglądają, a jaką wartość mają to już wogóle nie wiem :))
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 16:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-12 23:08:39]:
Moje auto za Polską pensie to audi awant 19 tdi 90koni 99rok na kredyćie powiec co masz za auto za funty, czy stać cie na nowe auto za 80tyś zł.
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 16:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A swoją drogą polecam audi A4b5 w dizlu.nie wiem czy masz auto ale mnie ćiekawi jak tam jest u was z tymi autami i kasą na te auta.
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-13 18:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funty - 2014-12-13 16:47:16]:
Auta są ogólnie tanie w stosunku do zarobków, tylko że ubezpieczenie jest duże w porównaniu z polskim (chyba że posiada się spore zniżki). Jednak mnie osobiście interesują tylko i wyłącznie duże amerykańskie samochody, więc temat zwykłych aut osobowych jest mi właściwie obcy. A po czym zazwyczaj poznać przeciętnego mobilnego polaka w UK? ...porusza się kilkuletnim VW Passat :))
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-13 18:45:36]:
Bo dizel pasat czy audi stare dobre 19tdi,szkoda że takich już nie robią, ja mam przejechane w A4 284TYŚ KILOMETRÒW,i chce mieć go długo.A Amerykańskie auta w jakich modelach sie lubujesz i jaką mają solidność masz w nich jakieś doświadczeńie.
zdjecie uzytkownika
MAGIC - 2015-06-01 14:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
330 F / week , amatorzy.
Kerry foods coleraine - 718 F / week. - top score
500 - 600 F / week - normalna wypłata co tydzien.
LOL
zdjecie uzytkownika
Piesek preriowy - 2015-06-03 02:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magic! Tobie funty ze złotówkami się pomyliły - za dużo zioła jarasz!
zdjecie uzytkownika
Magic - 2015-06-09 20:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LoL, nic mi się nie pomyliło, zioła nie palę, a w "domu sera" w Coleraine pracowałem tak przez 4 lata bez przerwy. Wierz lub nie, kasa tam płyneła szerokimi strumieniami...
zdjecie uzytkownika
maga - 2015-08-25 12:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo halo, a czy ktos w ogole jest mi cos powiedziec na temat pracy w kerry group, bo niestey nie wiele tutaj znalazlam informacji na ten temat.. zalezy mi czy warto tam sporbowac, i czy w ogole jest mozliwosc dostac sie dotej firmy, bo jak narazie nie widze zeby prowadzili jakies nabory. dziekuje za info.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-09-24 16:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze dalej nikt nic nie napisal na ten temat. ja takze chcialabym sie dostac do firmy i mam pytanie, czy daja umowe o prace? jak z grafikiem? zalezy mi na elastycznym.. moze jednak ktos sie znajdzie i pomoze nam... chociaz brak komentarzy moze swiadzyc ze w firmienie jest wcale tak zle. z gory dzieki za pomoc
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja jest z przypadku,a najlepiej z polecenia znajomej osoby z agencji pracy działającej na terenie Kerry tj.niejakiego Piotrka.Najlepiej dać "prezent",to i test z angielskiego się zaliczy,a potem to już tylko harówa,harówa,harówa za marnych parę funtów.Dodam tylko,ze nadgodziny liczone są 1 funta więcej.Koszmar...
Pytania: 1.Z czyjego polecenia jesteś?
2.Kto cię przysłał?
3.Czy możesz pracować do 12 godzin dziennie za najniższą stawkę?
zdjecie uzytkownika
genek - 2016-04-10 12:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@.. no ale to wszystko zależy od tego, na jakim stanowisku chciałbyś pracować. Nie ma na twoje pytania jednej uniwersalnej odpowiedzi. Na pewno jakieś stanowisko pracy by się dla ciebie znalazło z takimi "wymogami" ;)
zdjecie uzytkownika
Steffab - 2016-04-10 15:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !!!!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kerry Foods!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Foods

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert