brak logo

Kerry Foods

Poole

Opinie o Kerry Foods

ktos tam 2012-09-27 18:52:12
a co ciekawego dzieje sie na hpp i bakery 1 ???
1
klodi 2012-10-28 22:34:23
hi dajcie jakies namiary gdzie skladac cv zeby dostac prace w carry food:))
piesek preriowy 2012-11-06 10:03:00
Może Kerry Foods to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , ale co w takim razie można powiedzieć o farmie Steward of Tayside w Perth czy zakładzie mięsnym \\\"Dunbia\\\" w Bamber Bridge (Preston)? [usunięte przez moderatora] Chyba tak, pamiętam jak pewnego razu do \\\"Dunbi\\\" zawitali Węgrzy, jeden z nich powiada do mnie - wy tu macie Oświęcim! Więcej już naszych \\\"bratanków\\\" nie widziałem. Tak się zastanawiam, może w tym waszym Kerry nie ma takiej tragedii jak dowiaduję się z postów?
KTOS 2012-11-29 22:51:18
fff - 2012-06-26 22:34:50

To powiem ci ze i tak miales jakis powod.. Zdarza sie ze osoba która stoi na rakach i nie pakuje idzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do menadżera zeby sie podlizać ze ludzie na lini sie nie wyrabiają i jest duzo rejectów bo sam zle ustawil maszyne...
Aha i rozumiem ze to ja jestem ta osoba. Och..Nawet nie wiem czy jest jakis sens wchodzic w polemike. Nie bede powtarzal tego co napisalem w pierwszym swoim poscie na tym forum i tyle.
Wielu z Was narzeka na fabryke, kase. Powiem Wam tak. Fabryka praca ciezka, szybka ale przeciez to fabryka. [usunięte przez moderatora], managment olewactwo potwierdzam, Wi ekszosc line liderow i maszynmaiderow ciepi albo na syndrom wyzszosci, a dla mnie to po prostu chec dowartosciowania siebie samego. Coz skoro rodzice nie zrobili tego w dziecinstwie...
Kasa. Obecnie grade C, na ktorym jestem to w moim przypadku 7,22 plus okolo 1 funt na godzine za shift pay, czyli razem wychodzi 8,22. Dla wielu z Was to oczywiscie za malo. A ja Wam powiem ze jak na nie wykwalifowanego pracownika to dobra stawka. Nie kaze byc Wam dumnym, ale naprawde docencie to co macie. Bo pracujacych na najnizszych stanowiskach w supermarketach, mc donaldach itp moze jedynie pomarzyc o takich pieniazkach. Wezcie sie w koncu zastanowcie i zacznijcie doceniac to co macie. Poza tym nikt Was w KF na sile nie trzyma
Zaciskanie zeby i wstajecie co rano do pracy, czy tez moze zarywacie nocki [usunięte przez moderatora] na wszystko i na wszystkich i tylko oceniacie. Skoro Wam tak zle to zroc cos zeby bylo lepiej. Po prostu odejdz jeden z drugim jesli masz sie meczyc. Zeby bylo jasne, ja nie bronie fabryki, bo dla mnie ta fabryka jest jedynie zrodlem utrzymania i zadna inna wiez, hi hi mnie z ta fabryka nie laczy.
I jeszcze jedna uwaga dla mlodszego pokolenia pracujacego w KF. Nie wiecie co to znaczy pracowac ciezko. Tylko ogladacie sie zeby sie jak najwiecej [usunięte przez moderatora], i zeby ktos za Was cos zrobil. Ja to nazywam spychologia. Ale to moge sobie tylko pogadac. Swiat i wartosci schodza na psy. Nie tylko w Kerry.
Pozdrawiam wszystkich.
AGNES 2013-02-19 15:35:51
Hej w koncu ktos madrze opisal,ale to osoba,ktora docenia prace,szanuje zeby z czegos zyc wiec nie podobalo sie mlodzieniaszkom a zeruja na starszym pokoleniu to wara z Keery,dac dostep innym ludziom pracowac,a nie narzekac,z tego co wiem naoporzyczali sie nawet nie potrafili zwrocic pieniedzy tak polak polakowi pomoze w biedzie,,wyludzaja pieniadze,a potem znikaja [usunięte przez moderatora]wypisuja bzdety o menagerach,to taki ktory nie zarobil na miano tego,pozdrawiam pracownikow KEERY,zycze najlepszego
ja 2013-03-09 12:36:02
A wiecie coś może jak z pracą teraz będzie? podobno z końcem marca rozwiązana zostaje umowa z Morrisonem, Icelandem oraz Aldim????
1
nj 2013-03-24 14:23:04
Ja mysle,ze im nie trzeba "wystawiac" recenzji ! Zycie zrobi to za nas i potraktuje ich tak samo jak oni traktuja innych. Kazdy jest kowalem Swojego losu,a wykuli juz historie swojego zycie-szkoda tylko, ze tak bardzo zla !!!
NA SZCZEŚCIE BYŁA pracownica Kerry foods 2013-04-11 19:40:59
podpisuje sie pod tą opinią obiemtoma rekami...
Jak czytam takie utarczki słowne to wstyd mi ze pochodze z tego samego kraju co ta niewydarzona,pozbawiona elokwencji chołota!
Powinni dla was utworzyc jakiś oddzielny skansen....daleko od cywilizowanego swiata bo przez takie ZGNIŁE JABŁKA psuje sie cała skrzynka!!!!
Nick* 2013-04-13 19:34:31
"Na szczęście była", słusznie to określiła, jesteście zgniłymi owocami,
wypadało by, a nawet chyba już czas najwyższy, aby oddzielić ziarno od plew.
mkd 2013-04-18 16:03:41
a ten tańczący angol,pracuje tam?
Elo 2013-04-22 18:52:01
mkd - 2013-04-18 16:03:41

a ten tańczący angol,pracuje tam?
Owszem pracuje i na dodatek teraz też rapuje, są plany dorzucenia mu ciemnoskórej piosenkarki do stworzenia zespołu,
robot 2013-05-10 12:04:12
jest robota w kerym,warto przyjechać na wakacje?byłem 2 lata temu,to sie robiło.
Kapral Bourgh 2013-06-13 21:49:40
Tak, będą pojazdy, miejscowa jednostka wojskowa podstawi transporter opancerzony i dwa hummer'y, podobno mają też wyczarterować samolot Cessna 208, jednak będzie lądował w Bournemouth. Dla kogo braknie miejsca, zawsze może skorzystać z usług miejscowych Railway. Życzę wszystkim przyjemnych dojazdów! Ps. Ostatecznie pozostaje rower, tak jest najzdrowiej ;)
2
Menager 2013-06-25 20:51:59
Teraz tylko self-elployment, na kontrakty niech nikt już nie liczy, ale proponuje zawsze liczyć... na siebie.
Generał 2013-06-26 17:56:37
A ja słyszałem, a nawet znam to z autopsji, że mają sprowadzić do Kerrego pojazdy opancerzone z Afganistanu, amerykańcom nie opłaca się ich zwozić do USA, ale brytyjczykom owsze, tak więc transport będzie, i to jak bezpieczny!
patriota-idiota 2013-07-06 08:37:27
A jak mogą wyglądać zarobki? Standard - 800 miesięcznie + ewentualne >nadgłodziny< (od słowa "głód", coś co pozwala żyć na poziomie, jednak kosztem czasu, którego wtedy nie masz dla siebie, wtedy tylko pracujesz śpisz, jesz i srasz), w tym zakładzie jak w większości za godzinę masz minimalną krajową. Chyba że chciałbyś objąć wyższą funkcję, zakładam jednak, że nie jesteś ekstremalnym [usunięte przez moderatora], więc na to nie licz ;) Pozdrawiam!
Emma 2013-07-18 13:58:32
Przeczytajcie forum od strony pierwszej do piątej i wnioski powyciągajcie, ogólna opinia jakoś blado wychodzi...
patriota-idiota 2013-10-09 20:37:20
To w Kerry Foods zarabia się w złotówkach??? no to jestem zaskoczony, bo nie jest to nawet równowartość Funta. [usunięte przez moderatora]
Regata 2013-11-29 22:33:34
ehhh ludzie ludzie :) nie pracuję i nigdy nie pracowałam, ale mój Przyjaciel pracuje i wielu znajomych. Przyjaciel ma wyższe stanowisko, zarabia "na czysto" 300 Ł tygodniowo. Minimalna stawka to minimalna krajowa, na tydzień wychodzi ok. 230 Ł
Rommel 2013-12-05 13:38:47
Na czysto 300 funtów? hehe to chyba wysokie stanowisko zajmuje?(usunięte przez administratora)
yfjybfigf 2013-12-18 21:08:01
jak po 6,34F to zaleznie od ilosci dni pracy w tygodniu (4-5-6) jest okolo 190-220-260 funtow. Jesli stawka to 7,41 to te kwoty ida w gore. Na grade B ze stawką 7,95F za 4 dni jest okolo 225 a za 6 dni pracy 303 funty. Jesli ktos ma inne dane to pracuje chyba zdala od Kerry Foods. Pozdrawiam.
Rommel 2013-12-18 23:49:02
Jasne! może 500/tydz? Prawda jest taka, że zwykły pracownik nie przekroczy 220/tydz. Ale cóż, naiwnych nie brakuje...
Rommel 2013-12-20 21:18:29
No oczywiście Łukasz, zawsze warto spróbować, w końcu w Kerry Foods nie jest tak tragicznie, znam znacznie gorsze zakłady pracy. Konsekwentnie - znacznie lepsze też ;))
yfjybfigf 2013-12-21 21:15:25
Panie (usunięte przez administratora)jeśli za 6 dni pracy dostajesz nawet jako naj najzwyklejszy pracownik 220 funtów to dajesz sie ładnie (usunięte przez administratora) :).
Rommel 2013-12-25 01:24:33
Przeliczmy: Normalny tydzień pracy to 40 godzin a stawka obecnie wynosi 6,33 czyli 40 x 6,33 = 253,20 (brutto) odejmując podatek i ubezpieczenie zostaje max 220 GBP na rękę. Oczywiście można (o ile jest to możliwe) ciągnąć nadgodziny i nie mieć czasu dla siebie. Tym którzy żyją tylko po to aby pracować i spać, zjeść coś na szybko i tradycyjnie co sobotę zachlać pysk i na koniec puścić pawia życzę powodzenia w ich szarym życiu. Ja natomiast wolę żyć normalnie w pełnym słowa tego znaczeniu. Wesołych Świąt życzę ziomalom z Polszy.
Gość 2014-01-21 20:19:22
Wszystkim szczerze odradzam pracę w Kerry.Polacy są tam żle traktowani,poniżani,a praca jest często ponad siły nawet dla młodych chłopaków.Managerami są Rumuni,Hindusi,Afrykanie z różnych plemion i mało inteligentni Anglicy.(usunięte przez administratora)Czasem się ma wrażenie,że to fabryka w III świecie.
Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
Rolsson 2014-01-30 19:52:55
Widze ze wiekszość nie ma pojęcia o czym pisze !!!Pracuję w Kerry w Coleraine za 3 dni pracy po 12 godzin mam 260 f nastepny tydzien 4 dni pracy (dwie nocki i dwie dniówki) 330 f wiec prosze tych co nie maja zadnych iformacji zeby poprostu sie nie wypowiadali.Pozdro
1
Gość 2014-01-31 18:42:54
Jasne,jasne...W Coleraine jest pewnie inaczej niż w Poole...Pozdro
Ania 2014-02-04 18:12:00
Coś podobnego! Tu jest cenzura.Co to za admin?!
Honorata 2014-03-03 11:42:55
OMIJAJCIE AGENCJE GI GROUP SZEROKIM ŁUKIEM PONIEWARZ ZWALNIAJA KOBIETY W CIAZY WIEM TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA!!!
Helga 2014-03-05 08:39:19
Gi Group firma kogucik ( usunięte przez administratora )
Kapitan Nemo 2014-03-06 15:10:59
A ja myślę, że trzeba omijać Hrabstwo Dorset i będzie po kłopocie.
lkyg 2014-04-06 11:34:03
czy to prawda ,ze szykuja sie zwolnienie w Keraczu?
ja;) 2014-08-12 16:29:27
pracuje w kerry od miesiaca ,trzeba pracowac minimum 3 dni w tyg po 12 h jesli sie bierze np jeden dzien overtimu .stawka 6.31 + podatek wiec za 4dni zarabiam 260f po odliczeniu wszystkiego :) za 5 dni jest ponad 300f wiec moim zdaniem jest spoko
2
ha ha hi 2014-10-03 01:01:54
Ja;) zadowalasz sie byle czym masz mniej niz zero ambicji ale widac ze tyle ci do szczescia potrzeba na swiecie sa ludzie i parapety.......
Cezary 2014-10-21 13:34:20
Inna robota napewno się znajdzie, wszak jej nie brakuje. Kerry Foods nie jest pępkiem świata w hrabstwie Dorset. A ja mam jutro spotkanie w sprawie pracy w B&M :)) Znajomi mówią, że w B&M robisz swoje, nikt nie stoi nad tobą i głowy nie suszy, ot i różnica
Bibi 2014-10-22 13:58:01
Kerry Foods sie sprzedalo teraz nazywa sie inaczej.
każdy mnie znał 2014-11-08 20:39:33
pracowałem w keraku ponad 4 lata, były dni gorsze i lepsze. hajs zawsze sie zgadzał, a jak sie nie zgadzał to za tydzien było "z górką". do dnia 26 maja poleciało z roboty okolo 150osob (odprawy). Ludzi którzy są wporządku mozna policzyć na palcach obu rąk. serdecznie pozdrawiam zmiane ROT rad2 i rad3 :)
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-11-26 23:59:22
W najbliższym czasie szansa na przyjęcie wynosi 0,0 z tolerancją +/- 0,001% ;)
funty 2014-12-12 17:27:49
Tu jest Polska i tu sie pije,jakie funty jego mać.
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-12-12 23:08:39
Ano funty są, a swoją drogą po 6-ciu latach zapomniałem jak złotówki wyglądają, a jaką wartość mają to już wogóle nie wiem :))
funty 2014-12-13 16:21:23
Moje auto za Polską pensie to audi awant 19 tdi 90koni 99rok na kredyćie powiec co masz za auto za funty, czy stać cie na nowe auto za 80tyś zł.
funty 2014-12-13 16:47:16
A swoją drogą polecam audi A4b5 w dizlu.nie wiem czy masz auto ale mnie ćiekawi jak tam jest u was z tymi autami i kasą na te auta.
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-12-13 18:45:36
Auta są ogólnie tanie w stosunku do zarobków, tylko że ubezpieczenie jest duże w porównaniu z polskim (chyba że posiada się spore zniżki). Jednak mnie osobiście interesują tylko i wyłącznie duże amerykańskie samochody, więc temat zwykłych aut osobowych jest mi właściwie obcy. A po czym zazwyczaj poznać przeciętnego mobilnego polaka w UK? ...porusza się kilkuletnim VW Passat :))
funty 2014-12-13 19:28:56
Bo dizel pasat czy audi stare dobre 19tdi,szkoda że takich już nie robią, ja mam przejechane w A4 284TYŚ KILOMETRÒW,i chce mieć go długo.A Amerykańskie auta w jakich modelach sie lubujesz i jaką mają solidność masz w nich jakieś doświadczeńie.
1
MAGIC 2015-06-01 14:23:12
330 F / week , amatorzy.
Kerry foods coleraine - 718 F / week. - top score
500 - 600 F / week - normalna wypłata co tydzien.
LOL
Piesek preriowy 2015-06-03 02:00:36
Magic! Tobie funty ze złotówkami się pomyliły - za dużo zioła jarasz!
Magic 2015-06-09 20:08:37
LoL, nic mi się nie pomyliło, zioła nie palę, a w "domu sera" w Coleraine pracowałem tak przez 4 lata bez przerwy. Wierz lub nie, kasa tam płyneła szerokimi strumieniami...
Steffab 2016-04-10 15:49:42
Nie polecam !!!!!!
ahahahha 2016-05-09 22:59:34
Wymogi zawsze trzeba spełniać, choćby miałyby być one ogólne, ale najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach. W końcu dbałość o dobre stosunki przyczynia się nie tylko do zadowolenia pracowników, ale i do sukcesu w firmie.
Zostaw swoją opinię o Kerry Foods - Poole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Foods