Kerry Foods

Poole

Opinie o Kerry Foods

robot 2013-05-10 12:04:12
jest robota w kerym,warto przyjechać na wakacje?byłem 2 lata temu,to sie robiło.
0
Anonim 2013-06-13 07:15:12
Co z transportem i wyjazdami w Kerry Foods Poole, UK? Jest auto służbowe?
0
Kapral Bourgh 2013-06-13 21:49:40
Tak, będą pojazdy, miejscowa jednostka wojskowa podstawi transporter opancerzony i dwa hummer'y, podobno mają też wyczarterować samolot Cessna 208, jednak będzie lądował w Bournemouth. Dla kogo braknie miejsca, zawsze może skorzystać z usług miejscowych Railway. Życzę wszystkim przyjemnych dojazdów! Ps. Ostatecznie pozostaje rower, tak jest najzdrowiej ;)
2
Menager 2013-06-25 20:51:59
Teraz tylko self-elployment, na kontrakty niech nikt już nie liczy, ale proponuje zawsze liczyć... na siebie.
0
Generał 2013-06-26 17:56:37
A ja słyszałem, a nawet znam to z autopsji, że mają sprowadzić do Kerrego pojazdy opancerzone z Afganistanu, amerykańcom nie opłaca się ich zwozić do USA, ale brytyjczykom owsze, tak więc transport będzie, i to jak bezpieczny!
0
anonim 2013-07-05 14:30:43
kto z osób tu piszących wie jak wyglądają zarobki w firmie Kerry Foods? jak do tego mają się warunki socjalne?
0
patriota-idiota 2013-07-06 08:37:27
A jak mogą wyglądać zarobki? Standard - 800 miesięcznie + ewentualne >nadgłodziny< (od słowa "głód", coś co pozwala żyć na poziomie, jednak kosztem czasu, którego wtedy nie masz dla siebie, wtedy tylko pracujesz śpisz, jesz i srasz), w tym zakładzie jak w większości za godzinę masz minimalną krajową. Chyba że chciałbyś objąć wyższą funkcję, zakładam jednak, że nie jesteś ekstremalnym [usunięte przez moderatora], więc na to nie licz ;) Pozdrawiam!
0
anonim 2013-07-17 10:35:49
patriota-idiota w takim razie ile dostaje się do ręki za godzinę pracy w firmie Kerry Foods jest to 4 zł?
0
Emma 2013-07-18 13:58:32
Przeczytajcie forum od strony pierwszej do piątej i wnioski powyciągajcie, ogólna opinia jakoś blado wychodzi...
0
patriota-idiota 2013-10-09 20:37:20
To w Kerry Foods zarabia się w złotówkach??? no to jestem zaskoczony, bo nie jest to nawet równowartość Funta. [usunięte przez moderatora]
0
Regata 2013-11-29 22:33:34
ehhh ludzie ludzie :) nie pracuję i nigdy nie pracowałam, ale mój Przyjaciel pracuje i wielu znajomych. Przyjaciel ma wyższe stanowisko, zarabia "na czysto" 300 Ł tygodniowo. Minimalna stawka to minimalna krajowa, na tydzień wychodzi ok. 230 Ł
0
Rommel 2013-12-05 13:38:47
Na czysto 300 funtów? hehe to chyba wysokie stanowisko zajmuje?(usunięte przez administratora)
0
łukasz 2013-12-18 11:08:26
do Rommel, to ile może wyciągnąć na rękę normalny pracownik za miesiąc pracy?? proszę o szybką odpowiedź.
0
yfjybfigf 2013-12-18 21:08:01
jak po 6,34F to zaleznie od ilosci dni pracy w tygodniu (4-5-6) jest okolo 190-220-260 funtow. Jesli stawka to 7,41 to te kwoty ida w gore. Na grade B ze stawką 7,95F za 4 dni jest okolo 225 a za 6 dni pracy 303 funty. Jesli ktos ma inne dane to pracuje chyba zdala od Kerry Foods. Pozdrawiam.
0
Rommel 2013-12-18 23:49:02
Jasne! może 500/tydz? Prawda jest taka, że zwykły pracownik nie przekroczy 220/tydz. Ale cóż, naiwnych nie brakuje...
0
łukasz 2013-12-19 14:23:13
dzięki Rommel za odp. myślisz,żebym spróbował się dostać do pracy Kerry Foods?? właśnie szukam czegoś i tam myślałem o tej firmie..
0
Rommel 2013-12-20 21:18:29
No oczywiście Łukasz, zawsze warto spróbować, w końcu w Kerry Foods nie jest tak tragicznie, znam znacznie gorsze zakłady pracy. Konsekwentnie - znacznie lepsze też ;))
0
yfjybfigf 2013-12-21 21:15:25
Panie (usunięte przez administratora)jeśli za 6 dni pracy dostajesz nawet jako naj najzwyklejszy pracownik 220 funtów to dajesz sie ładnie (usunięte przez administratora) :).
0
Rommel 2013-12-25 01:24:33
Przeliczmy: Normalny tydzień pracy to 40 godzin a stawka obecnie wynosi 6,33 czyli 40 x 6,33 = 253,20 (brutto) odejmując podatek i ubezpieczenie zostaje max 220 GBP na rękę. Oczywiście można (o ile jest to możliwe) ciągnąć nadgodziny i nie mieć czasu dla siebie. Tym którzy żyją tylko po to aby pracować i spać, zjeść coś na szybko i tradycyjnie co sobotę zachlać pysk i na koniec puścić pawia życzę powodzenia w ich szarym życiu. Ja natomiast wolę żyć normalnie w pełnym słowa tego znaczeniu. Wesołych Świąt życzę ziomalom z Polszy.
0
Gość 2014-01-21 20:19:22
Wszystkim szczerze odradzam pracę w Kerry.Polacy są tam żle traktowani,poniżani,a praca jest często ponad siły nawet dla młodych chłopaków.Managerami są Rumuni,Hindusi,Afrykanie z różnych plemion i mało inteligentni Anglicy.(usunięte przez administratora)Czasem się ma wrażenie,że to fabryka w III świecie.
Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
0
Rolsson 2014-01-30 19:52:55
Widze ze wiekszość nie ma pojęcia o czym pisze !!!Pracuję w Kerry w Coleraine za 3 dni pracy po 12 godzin mam 260 f nastepny tydzien 4 dni pracy (dwie nocki i dwie dniówki) 330 f wiec prosze tych co nie maja zadnych iformacji zeby poprostu sie nie wypowiadali.Pozdro
1
Gość 2014-01-31 18:42:54
Jasne,jasne...W Coleraine jest pewnie inaczej niż w Poole...Pozdro
0
Ania 2014-02-04 18:12:00
Coś podobnego! Tu jest cenzura.Co to za admin?!
0
Honorata 2014-03-03 11:42:55
OMIJAJCIE AGENCJE GI GROUP SZEROKIM ŁUKIEM PONIEWARZ ZWALNIAJA KOBIETY W CIAZY WIEM TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA!!!
0
Helga 2014-03-05 08:39:19
Gi Group firma kogucik ( usunięte przez administratora )
0
Kapitan Nemo 2014-03-06 15:10:59
A ja myślę, że trzeba omijać Hrabstwo Dorset i będzie po kłopocie.
0
lkyg 2014-04-06 11:34:03
czy to prawda ,ze szykuja sie zwolnienie w Keraczu?
0
ja;) 2014-08-12 16:29:27
pracuje w kerry od miesiaca ,trzeba pracowac minimum 3 dni w tyg po 12 h jesli sie bierze np jeden dzien overtimu .stawka 6.31 + podatek wiec za 4dni zarabiam 260f po odliczeniu wszystkiego :) za 5 dni jest ponad 300f wiec moim zdaniem jest spoko
2
Tamagoci 2014-09-26 09:01:33
Rzeczywiście warunki finansowe przynajmniej w porównaniu z polskimi są nieosiągalne. Zastanawiam się nad tym na jakim stanowisku tam pracujesz i jak z ewentualnym rozwojem - jest to możliwe w firmie, czy raczej zajmujesz cały czas stanowisko na które się zatrudniasz, bo kasa z tego co widzę jest całkiem niezła.
0
ha ha hi 2014-10-03 01:01:54
Ja;) zadowalasz sie byle czym masz mniej niz zero ambicji ale widac ze tyle ci do szczescia potrzeba na swiecie sa ludzie i parapety.......
0
Mirek 2014-10-20 18:46:37
Pieniądze to nie wszystko, ale wiadomo - trzeba za coś żyć. Trzeba sięcenić, ale warunki są zdecydowanie inne w wielkiej brytanii a inne w polsce. Powiem wam szczerze, że długo się zastanawiałem nad wyjazdem ale po tym co opowiedział moj znajomy jadę w ciemno i jadę ! lepsza kasa a jak b ędzie się coś niepodobało to na pewno inna robota się znajdzie
0
Cezary 2014-10-21 13:34:20
Inna robota napewno się znajdzie, wszak jej nie brakuje. Kerry Foods nie jest pępkiem świata w hrabstwie Dorset. A ja mam jutro spotkanie w sprawie pracy w B&M :)) Znajomi mówią, że w B&M robisz swoje, nikt nie stoi nad tobą i głowy nie suszy, ot i różnica
0
Bibi 2014-10-22 13:58:01
Kerry Foods sie sprzedalo teraz nazywa sie inaczej.
0
każdy mnie znał 2014-11-08 20:39:33
pracowałem w keraku ponad 4 lata, były dni gorsze i lepsze. hajs zawsze sie zgadzał, a jak sie nie zgadzał to za tydzien było "z górką". do dnia 26 maja poleciało z roboty okolo 150osob (odprawy). Ludzi którzy są wporządku mozna policzyć na palcach obu rąk. serdecznie pozdrawiam zmiane ROT rad2 i rad3 :)
0
nene 2014-11-26 01:43:04
no dobrze, właśnie tego typu pracy szukam. Branża i robota mi odpowiada, a i czekałem na post odnośnie wynagrodzenia czy rzeczywiście jest ono wypłacane bez problemów. Skoro na wszystkie swoje pytanie otrzymałem odpowiedzi pozytywne to możecie mi napisać jaka jest szansa na przyjęcie się tutaj w najbliższym czasie?
0
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-11-26 23:59:22
W najbliższym czasie szansa na przyjęcie wynosi 0,0 z tolerancją +/- 0,001% ;)
0
funty 2014-12-12 17:27:49
Tu jest Polska i tu sie pije,jakie funty jego mać.
0
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-12-12 23:08:39
Ano funty są, a swoją drogą po 6-ciu latach zapomniałem jak złotówki wyglądają, a jaką wartość mają to już wogóle nie wiem :))
0
funty 2014-12-13 16:21:23
Moje auto za Polską pensie to audi awant 19 tdi 90koni 99rok na kredyćie powiec co masz za auto za funty, czy stać cie na nowe auto za 80tyś zł.
0
funty 2014-12-13 16:47:16
A swoją drogą polecam audi A4b5 w dizlu.nie wiem czy masz auto ale mnie ćiekawi jak tam jest u was z tymi autami i kasą na te auta.
0
JW3432 Nowy Dwór M. 2014-12-13 18:45:36
Auta są ogólnie tanie w stosunku do zarobków, tylko że ubezpieczenie jest duże w porównaniu z polskim (chyba że posiada się spore zniżki). Jednak mnie osobiście interesują tylko i wyłącznie duże amerykańskie samochody, więc temat zwykłych aut osobowych jest mi właściwie obcy. A po czym zazwyczaj poznać przeciętnego mobilnego polaka w UK? ...porusza się kilkuletnim VW Passat :))
0
funty 2014-12-13 19:28:56
Bo dizel pasat czy audi stare dobre 19tdi,szkoda że takich już nie robią, ja mam przejechane w A4 284TYŚ KILOMETRÒW,i chce mieć go długo.A Amerykańskie auta w jakich modelach sie lubujesz i jaką mają solidność masz w nich jakieś doświadczeńie.
1
MAGIC 2015-06-01 14:23:12
330 F / week , amatorzy.
Kerry foods coleraine - 718 F / week. - top score
500 - 600 F / week - normalna wypłata co tydzien.
LOL
0
Piesek preriowy 2015-06-03 02:00:36
Magic! Tobie funty ze złotówkami się pomyliły - za dużo zioła jarasz!
0
Magic 2015-06-09 20:08:37
LoL, nic mi się nie pomyliło, zioła nie palę, a w "domu sera" w Coleraine pracowałem tak przez 4 lata bez przerwy. Wierz lub nie, kasa tam płyneła szerokimi strumieniami...
0
maga 2015-08-25 12:34:02
halo halo, a czy ktos w ogole jest mi cos powiedziec na temat pracy w kerry group, bo niestey nie wiele tutaj znalazlam informacji na ten temat.. zalezy mi czy warto tam sporbowac, i czy w ogole jest mozliwosc dostac sie dotej firmy, bo jak narazie nie widze zeby prowadzili jakies nabory. dziekuje za info.
0
.. 2015-09-24 16:10:43
widze ze dalej nikt nic nie napisal na ten temat. ja takze chcialabym sie dostac do firmy i mam pytanie, czy daja umowe o prace? jak z grafikiem? zalezy mi na elastycznym.. moze jednak ktos sie znajdzie i pomoze nam... chociaz brak komentarzy moze swiadzyc ze w firmienie jest wcale tak zle. z gory dzieki za pomoc
0
genek 2016-04-10 12:26:45
@.. no ale to wszystko zależy od tego, na jakim stanowisku chciałbyś pracować. Nie ma na twoje pytania jednej uniwersalnej odpowiedzi. Na pewno jakieś stanowisko pracy by się dla ciebie znalazło z takimi "wymogami" ;)
0
Steffab 2016-04-10 15:49:42
Nie polecam !!!!!!
0
ahahahha 2016-05-09 22:59:34
Wymogi zawsze trzeba spełniać, choćby miałyby być one ogólne, ale najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach. W końcu dbałość o dobre stosunki przyczynia się nie tylko do zadowolenia pracowników, ale i do sukcesu w firmie.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Foods