Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kerry Foods

Pracowałeś w firmie Kerry Foods i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yfjybfigf - 2013-12-21 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)jeśli za 6 dni pracy dostajesz nawet jako naj najzwyklejszy pracownik 220 funtów to dajesz sie ładnie (usunięte przez administratora) :).
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-25 01:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeliczmy: Normalny tydzień pracy to 40 godzin a stawka obecnie wynosi 6,33 czyli 40 x 6,33 = 253,20 (brutto) odejmując podatek i ubezpieczenie zostaje max 220 GBP na rękę. Oczywiście można (o ile jest to możliwe) ciągnąć nadgodziny i nie mieć czasu dla siebie. Tym którzy żyją tylko po to aby pracować i spać, zjeść coś na szybko i tradycyjnie co sobotę zachlać pysk i na koniec puścić pawia życzę powodzenia w ich szarym życiu. Ja natomiast wolę żyć normalnie w pełnym słowa tego znaczeniu. Wesołych Świąt życzę ziomalom z Polszy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-21 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim szczerze odradzam pracę w Kerry.Polacy są tam żle traktowani,poniżani,a praca jest często ponad siły nawet dla młodych chłopaków.Managerami są Rumuni,Hindusi,Afrykanie z różnych plemion i mało inteligentni Anglicy.(usunięte przez administratora)Czasem się ma wrażenie,że to fabryka w III świecie.
Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rolsson - 2014-01-30 19:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze wiekszość nie ma pojęcia o czym pisze !!!Pracuję w Kerry w Coleraine za 3 dni pracy po 12 godzin mam 260 f nastepny tydzien 4 dni pracy (dwie nocki i dwie dniówki) 330 f wiec prosze tych co nie maja zadnych iformacji zeby poprostu sie nie wypowiadali.Pozdro
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-31 18:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne,jasne...W Coleraine jest pewnie inaczej niż w Poole...Pozdro
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-02-04 18:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś podobnego! Tu jest cenzura.Co to za admin?!
zdjecie uzytkownika
Honorata - 2014-03-03 11:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAJCIE AGENCJE GI GROUP SZEROKIM ŁUKIEM PONIEWARZ ZWALNIAJA KOBIETY W CIAZY WIEM TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA!!!
zdjecie uzytkownika
Helga - 2014-03-05 08:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gi Group firma kogucik ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kapitan Nemo - 2014-03-06 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że trzeba omijać Hrabstwo Dorset i będzie po kłopocie.
zdjecie uzytkownika
lkyg - 2014-04-06 11:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ,ze szykuja sie zwolnienie w Keraczu?
zdjecie uzytkownika
ja;) - 2014-08-12 16:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje w kerry od miesiaca ,trzeba pracowac minimum 3 dni w tyg po 12 h jesli sie bierze np jeden dzien overtimu .stawka 6.31 + podatek wiec za 4dni zarabiam 260f po odliczeniu wszystkiego :) za 5 dni jest ponad 300f wiec moim zdaniem jest spoko
zdjecie uzytkownika
Tamagoci - 2014-09-26 09:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście warunki finansowe przynajmniej w porównaniu z polskimi są nieosiągalne. Zastanawiam się nad tym na jakim stanowisku tam pracujesz i jak z ewentualnym rozwojem - jest to możliwe w firmie, czy raczej zajmujesz cały czas stanowisko na które się zatrudniasz, bo kasa z tego co widzę jest całkiem niezła.
zdjecie uzytkownika
ha ha hi - 2014-10-03 01:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja;) zadowalasz sie byle czym masz mniej niz zero ambicji ale widac ze tyle ci do szczescia potrzeba na swiecie sa ludzie i parapety.......
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-10-20 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze to nie wszystko, ale wiadomo - trzeba za coś żyć. Trzeba sięcenić, ale warunki są zdecydowanie inne w wielkiej brytanii a inne w polsce. Powiem wam szczerze, że długo się zastanawiałem nad wyjazdem ale po tym co opowiedział moj znajomy jadę w ciemno i jadę ! lepsza kasa a jak b ędzie się coś niepodobało to na pewno inna robota się znajdzie
zdjecie uzytkownika
Cezary - 2014-10-21 13:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inna robota napewno się znajdzie, wszak jej nie brakuje. Kerry Foods nie jest pępkiem świata w hrabstwie Dorset. A ja mam jutro spotkanie w sprawie pracy w B&M :)) Znajomi mówią, że w B&M robisz swoje, nikt nie stoi nad tobą i głowy nie suszy, ot i różnica
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2014-10-22 13:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kerry Foods sie sprzedalo teraz nazywa sie inaczej.
zdjecie uzytkownika
każdy mnie znał - 2014-11-08 20:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w keraku ponad 4 lata, były dni gorsze i lepsze. hajs zawsze sie zgadzał, a jak sie nie zgadzał to za tydzien było "z górką". do dnia 26 maja poleciało z roboty okolo 150osob (odprawy). Ludzi którzy są wporządku mozna policzyć na palcach obu rąk. serdecznie pozdrawiam zmiane ROT rad2 i rad3 :)
zdjecie uzytkownika
nene - 2014-11-26 01:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [każdy mnie znał - 2014-11-08 20:39:33]:
no dobrze, właśnie tego typu pracy szukam. Branża i robota mi odpowiada, a i czekałem na post odnośnie wynagrodzenia czy rzeczywiście jest ono wypłacane bez problemów. Skoro na wszystkie swoje pytanie otrzymałem odpowiedzi pozytywne to możecie mi napisać jaka jest szansa na przyjęcie się tutaj w najbliższym czasie?
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-11-26 23:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nene - 2014-11-26 01:43:04]:
W najbliższym czasie szansa na przyjęcie wynosi 0,0 z tolerancją +/- 0,001% ;)
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-12 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu jest Polska i tu sie pije,jakie funty jego mać.
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-12 23:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano funty są, a swoją drogą po 6-ciu latach zapomniałem jak złotówki wyglądają, a jaką wartość mają to już wogóle nie wiem :))
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 16:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-12 23:08:39]:
Moje auto za Polską pensie to audi awant 19 tdi 90koni 99rok na kredyćie powiec co masz za auto za funty, czy stać cie na nowe auto za 80tyś zł.
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 16:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A swoją drogą polecam audi A4b5 w dizlu.nie wiem czy masz auto ale mnie ćiekawi jak tam jest u was z tymi autami i kasą na te auta.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja jest z przypadku,a najlepiej z polecenia znajomej osoby z agencji pracy działającej na terenie Kerry tj.niejakiego Piotrka.Najlepiej dać "prezent",to i test z angielskiego się zaliczy,a potem to już tylko harówa,harówa,harówa za marnych parę funtów.Dodam tylko,ze nadgodziny liczone są 1 funta więcej.Koszmar...
Pytania: 1.Z czyjego polecenia jesteś?
2.Kto cię przysłał?
3.Czy możesz pracować do 12 godzin dziennie za najniższą stawkę?
zdjecie uzytkownika
JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-13 18:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funty - 2014-12-13 16:47:16]:
Auta są ogólnie tanie w stosunku do zarobków, tylko że ubezpieczenie jest duże w porównaniu z polskim (chyba że posiada się spore zniżki). Jednak mnie osobiście interesują tylko i wyłącznie duże amerykańskie samochody, więc temat zwykłych aut osobowych jest mi właściwie obcy. A po czym zazwyczaj poznać przeciętnego mobilnego polaka w UK? ...porusza się kilkuletnim VW Passat :))
zdjecie uzytkownika
funty - 2014-12-13 19:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JW3432 Nowy Dwór M. - 2014-12-13 18:45:36]:
Bo dizel pasat czy audi stare dobre 19tdi,szkoda że takich już nie robią, ja mam przejechane w A4 284TYŚ KILOMETRÒW,i chce mieć go długo.A Amerykańskie auta w jakich modelach sie lubujesz i jaką mają solidność masz w nich jakieś doświadczeńie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Foods
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kerry Foods?
Zadaj pytanie
x