Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kerry Foods

Pracowałeś w firmie Kerry Foods i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kapral Bourgh - 2013-06-13 21:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak, będą pojazdy, miejscowa jednostka wojskowa podstawi transporter opancerzony i dwa hummer'y, podobno mają też wyczarterować samolot Cessna 208, jednak będzie lądował w Bournemouth. Dla kogo braknie miejsca, zawsze może skorzystać z usług miejscowych Railway. Życzę wszystkim przyjemnych dojazdów! Ps. Ostatecznie pozostaje rower, tak jest najzdrowiej ;)
zdjecie uzytkownika
Menager - 2013-06-25 20:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz tylko self-elployment, na kontrakty niech nikt już nie liczy, ale proponuje zawsze liczyć... na siebie.
zdjecie uzytkownika
Generał - 2013-06-26 17:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem, a nawet znam to z autopsji, że mają sprowadzić do Kerrego pojazdy opancerzone z Afganistanu, amerykańcom nie opłaca się ich zwozić do USA, ale brytyjczykom owsze, tak więc transport będzie, i to jak bezpieczny!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto z osób tu piszących wie jak wyglądają zarobki w firmie Kerry Foods? jak do tego mają się warunki socjalne?
zdjecie uzytkownika
patriota-idiota - 2013-07-06 08:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak mogą wyglądać zarobki? Standard - 800 miesięcznie + ewentualne >nadgłodziny< (od słowa "głód", coś co pozwala żyć na poziomie, jednak kosztem czasu, którego wtedy nie masz dla siebie, wtedy tylko pracujesz śpisz, jesz i srasz), w tym zakładzie jak w większości za godzinę masz minimalną krajową. Chyba że chciałbyś objąć wyższą funkcję, zakładam jednak, że nie jesteś ekstremalnym [usunięte przez moderatora], więc na to nie licz ;) Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patriota-idiota w takim razie ile dostaje się do ręki za godzinę pracy w firmie Kerry Foods jest to 4 zł?
zdjecie uzytkownika
Emma - 2013-07-18 13:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytajcie forum od strony pierwszej do piątej i wnioski powyciągajcie, ogólna opinia jakoś blado wychodzi...
zdjecie uzytkownika
patriota-idiota - 2013-10-09 20:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w Kerry Foods zarabia się w złotówkach??? no to jestem zaskoczony, bo nie jest to nawet równowartość Funta. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Regata - 2013-11-29 22:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhh ludzie ludzie :) nie pracuję i nigdy nie pracowałam, ale mój Przyjaciel pracuje i wielu znajomych. Przyjaciel ma wyższe stanowisko, zarabia "na czysto" 300 Ł tygodniowo. Minimalna stawka to minimalna krajowa, na tydzień wychodzi ok. 230 Ł
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-05 13:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czysto 300 funtów? hehe to chyba wysokie stanowisko zajmuje?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-12-18 11:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Rommel, to ile może wyciągnąć na rękę normalny pracownik za miesiąc pracy?? proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
yfjybfigf - 2013-12-18 21:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak po 6,34F to zaleznie od ilosci dni pracy w tygodniu (4-5-6) jest okolo 190-220-260 funtow. Jesli stawka to 7,41 to te kwoty ida w gore. Na grade B ze stawką 7,95F za 4 dni jest okolo 225 a za 6 dni pracy 303 funty. Jesli ktos ma inne dane to pracuje chyba zdala od Kerry Foods. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-18 23:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne! może 500/tydz? Prawda jest taka, że zwykły pracownik nie przekroczy 220/tydz. Ale cóż, naiwnych nie brakuje...
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2013-12-19 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki Rommel za odp. myślisz,żebym spróbował się dostać do pracy Kerry Foods?? właśnie szukam czegoś i tam myślałem o tej firmie..
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-20 21:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oczywiście Łukasz, zawsze warto spróbować, w końcu w Kerry Foods nie jest tak tragicznie, znam znacznie gorsze zakłady pracy. Konsekwentnie - znacznie lepsze też ;))
zdjecie uzytkownika
yfjybfigf - 2013-12-21 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)jeśli za 6 dni pracy dostajesz nawet jako naj najzwyklejszy pracownik 220 funtów to dajesz sie ładnie (usunięte przez administratora) :).
zdjecie uzytkownika
Rommel - 2013-12-25 01:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeliczmy: Normalny tydzień pracy to 40 godzin a stawka obecnie wynosi 6,33 czyli 40 x 6,33 = 253,20 (brutto) odejmując podatek i ubezpieczenie zostaje max 220 GBP na rękę. Oczywiście można (o ile jest to możliwe) ciągnąć nadgodziny i nie mieć czasu dla siebie. Tym którzy żyją tylko po to aby pracować i spać, zjeść coś na szybko i tradycyjnie co sobotę zachlać pysk i na koniec puścić pawia życzę powodzenia w ich szarym życiu. Ja natomiast wolę żyć normalnie w pełnym słowa tego znaczeniu. Wesołych Świąt życzę ziomalom z Polszy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-21 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim szczerze odradzam pracę w Kerry.Polacy są tam żle traktowani,poniżani,a praca jest często ponad siły nawet dla młodych chłopaków.Managerami są Rumuni,Hindusi,Afrykanie z różnych plemion i mało inteligentni Anglicy.(usunięte przez administratora)Czasem się ma wrażenie,że to fabryka w III świecie.
Szczerze odradzam.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Rolsson - 2014-01-30 19:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze wiekszość nie ma pojęcia o czym pisze !!!Pracuję w Kerry w Coleraine za 3 dni pracy po 12 godzin mam 260 f nastepny tydzien 4 dni pracy (dwie nocki i dwie dniówki) 330 f wiec prosze tych co nie maja zadnych iformacji zeby poprostu sie nie wypowiadali.Pozdro
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-01-31 18:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne,jasne...W Coleraine jest pewnie inaczej niż w Poole...Pozdro
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-02-04 18:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś podobnego! Tu jest cenzura.Co to za admin?!
zdjecie uzytkownika
Honorata - 2014-03-03 11:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAJCIE AGENCJE GI GROUP SZEROKIM ŁUKIEM PONIEWARZ ZWALNIAJA KOBIETY W CIAZY WIEM TO Z WLASNEGO DOSWIADCZENIA!!!
zdjecie uzytkownika
Helga - 2014-03-05 08:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gi Group firma kogucik ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Kapitan Nemo - 2014-03-06 15:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja myślę, że trzeba omijać Hrabstwo Dorset i będzie po kłopocie.
zdjecie uzytkownika
lkyg - 2014-04-06 11:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ,ze szykuja sie zwolnienie w Keraczu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kerry Foods
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x