Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Redi - 2015-12-26 18:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca świetną dobrze płatna , dobre również warunki pracy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-30 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Redi - 2015-12-26 18:12:51]:
Dobrze płatna? Ha ha ale się uśmiałam..Dobre warunki pracy? Smiechu warte..Pracuje i wiem że trzeba uciekać daleko od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Ktoś... - 2016-01-02 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Warunki pracy może i ok co do dni wolnych ale to tylko tyle zapomnij o płatnych nadgodzimach i takich tam a co do płacy zero podwyżek i ciągłe spłacanie dziwnych mank.....ale życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
geleb - 2016-01-03 21:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nadgodziny nie były płatne to chyba nikt by ich nie brał. Ja bym jednak próbował jakoś negocjować z pracodawcą, żeby te nadgodziny były przynajmniej normalnie płatne.
zdjecie uzytkownika
ktosia - 2016-01-07 22:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie od zeslego roku. Na swieta nie dostaam zadnych bonow bo p. dyrektor czy ktos tam stwierdzil ze dostana tylko ci pracownicy ktorzy pracuja od stycznia. Z premiami to juz sama nie wiem jak jest bo co innego ci przedstawiaja a co innego wynika potem. co do nadgodzin to rownierz nie wyplacaja, wiec albo robisz tyle ile trzeba albo cie rżną... Jezeli macie inne ofert pracy to nie polecam
zdjecie uzytkownika
lok - 2016-01-08 01:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To by chyba tłumaczyło tak wielką ilość oferty pracy na stanowiska managerskie. CZy może składaliście tu cv i możecie powiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna?
zdjecie uzytkownika
byłyWół - 2016-01-08 01:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam gdyż wykorzystują ludzi za marne 1250zł
albo stoisz przy taśmie i robisz za 2
albo Chodzisz po halach i niemasz co robić gdyż islamiści pozajmowali wszystkie stoiska pracy. kierownik chodzi i Cie opiernicza ze niemasz co robić i wysyła cie do domu a co za tym idzie mniejsza wypłata
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-08 13:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłyWół - 2016-01-08 01:25:52]:
Jacy Islamiści ???
zdjecie uzytkownika
tr3e4r5 - 2016-01-10 14:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tam widze ze rekrutacja u nich sie skonczyla niestety a chcialem akurat aplikowac na stanowsiko przedstawiceila handlowego, moze cos znow wstawia
zdjecie uzytkownika
niezapominajka - 2016-01-15 17:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam personel ze sklepu w Belchatowie. Bardzo mila obsluga i zyczliwe panie. oBY TAK DALEJ DZIEWCZYNY
zdjecie uzytkownika
molta - 2016-01-17 17:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też pozdrawiam panie z bełchatowa :) zawsze świeże mięsko mi wybiorą :D a szukają teraz w ogóle przedstawicieli handlowych również na woj, łódzkie, dobre zarobki i laptop, telefon służbowy :)
zdjecie uzytkownika
Nieznany - 2016-01-19 05:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję, w tym zakładzie, stanowisko: garmażerka, sama praca jest spoko, ale ze względu na brak zmiany pracujemy w godzinach skakanych, jak jest mały plan, to wyrobimy się do godziny 14, jak jest większy to do 15, nieraz 16. Najgorsze w tym jest to, że nie ma za to nic, jak nazbierasz powiedzmy te 8h to masz dodatkowy urlop, którego nie możesz wziąść kiedy się chce, ale wtedy, jak ci ić Pan kierownik produkcji pozwoli, nie polecam, będe zmieniał jak tylko pojawi się taka możliwość. Są też plusy, nie można narzekać na termin wypłaty wynagrodzenia, dzięki jedzeniu na stołówce, oszczędzam w domu.
zdjecie uzytkownika
dne - 2016-01-19 20:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nieznany szkoda, że nie można wykorzystać tych nadgodzin w jakiś inny sposób, no ale rzeczywiście zarobki nie są złe, można z miesiąca wziąć 2000 netto.
zdjecie uzytkownika
lesiu - 2016-01-23 00:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem tu jako handlowiec.

Unikac ta firme z daleka, zreszta oni juz dlugo nie pociagna jak wyjda na jaw macinacje polityczne i afery z sieciami gdzie zreszta sam zeznawalem.
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2016-01-23 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od znajomych też mam dobre opinie. wiadomo-zdarzają się nadgodziny, ale to jak wszędzie. wynagradzają to w terminowej wypłacie i dodatkach. a firma ma swoją renomę od ponad 20 lat.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-01-26 09:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak wygląda praca na produkcji,jakie zarobki,jakim systemem pracujecie,z tego o wiem,to praca jest na zmiany,ale jak to jest z pracą w soboty i niedzielę,z góry dziękuję za odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-26 14:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę powiedzcie mi co do stanowiska:garmażerka,czy wy pracujecie na jedną zmianę od poniedziałku do piątku?czy praca jest ciężka?jakie kierownictwo?
zdjecie uzytkownika
alegoria - 2016-01-27 23:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-01-18 21:09:41]:
ale tylko wówczas kiedy nie można tego pracownika kimś innym zastąpić...co jest niezmiernie proste..
zdjecie uzytkownika
on - 2016-01-28 06:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi, kto wysłał w rynek ta krakowska z indykiem, bo nie wierzę, że pracownicy?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-28 21:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy nikomu.
zdjecie uzytkownika
sjgvsvs - 2016-01-30 21:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-08 01:13:22]:
rekrutacja ok, gorzej z ludżmi, fałszywi i nie mający życia prywatnego, trzeba mieć się na baczności
zdjecie uzytkownika
trek - 2016-02-01 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze powiedziane, mieć się na baczności, czyli robić swoje i nie wchodzić w zbędne dyskusje. I to się nie tyczy jedynie zakładów Wróbla, ale wszelkiego rodzaju pracy :)
zdjecie uzytkownika
wiemcomówię - 2016-02-02 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie więc się wypowiem: wynagrodzenie terminowo, kasa mała (staż 2,5 roku), o urlopach branych kiedy ty potrzebujesz zapomnij, kieras ci powie kiedy możesz wziąść. Wyroby średniej jakości (większość) surowiec na te wyroby przyjeżdża już kiepskej jakosci, swierze mięso z niemiec, mrozone to już wogole poracha, wysuszone zółte lepkie po rozmrożeniu smierdzi jak z murzynskiej chaty...
zdjecie uzytkownika
zdegustowana - 2016-02-09 15:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Nutella - 2015-09-20 20:45:40]:
Mówisz ,na rozbiorze sie zarabia... powiedz mi jeszcze czerwonym czy bialym ..., Bo co miesiac to wypłata niższa , bo tonarz mniejszy , ale całe 9 godzin zapierdala sie jak dzika swinia , a przelew to pożal sie Boże... Jeden miesiac 2100 a na drugi juz 1820. Baby sa tak wredne na tym dziale, donosza non stop, obgaduja,nie tylko kolegow ale nawet ich rodziny,żony... Widocznie malo do roboty maja. Kto w ogóle dopuszcza do tego ze zastepca kierownika i jego żona sa na tym samym dziale?? To nie zgodne z prawem! Najwieksza donosicielka!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-09 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem pracownikiem tej firmy i teraz wiem,że to był wielki błąd.Lepiej było siedzieć na zasiłku niż zaczynać współpracę z firma...
zdjecie uzytkownika
krecik - 2016-02-12 20:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no taaak, zasiłek tak łatwo w ręce wpada.. eh @pracownik, kiepskie podejście do sprawy. Domyślam się, że kasa podobna, ale tu pracować trzeba i wykazać się siłą.
zdjecie uzytkownika
groszek666 - 2016-02-14 19:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jano - 2015-11-19 08:28:51]:
Remanenty w tej firmie to oszustwo.Praca w tej firmie...odradzam
zdjecie uzytkownika
Konsument - 2016-02-15 14:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiemcomówię - 2016-02-02 11:56:26]:
No to wreszcie się wyjaśniło czemu te wyroby tak śmierdzą. Kolejny raz musiałam wyrzucić kiełbasę od MadejWróbel , bo mimo, że przyprawiona na maxa, to i tak nie udało się zabić smrodu. Nie wiem jak im nie wstyd sprzedawać ludziom takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pies tego nie chciał zjeść.
zdjecie uzytkownika
Kawusia - 2016-02-15 14:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos zmusza Cie do pracy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Kawusia - 2016-02-15 14:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba sobie zartujesz Konsument, od lat kupuje wyroby tej marki,sa pyszne i nigdy nie mam zastrzezen.
zdjecie uzytkownika
pytanko - 2016-02-22 17:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do pracowników z Rudy Slaskiej - Czy dostaliście już PIT-y za rok 2015, jak tak to kiedy?
zdjecie uzytkownika
klient stały - 2016-02-28 20:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam "czerwoną" ze sklepu Madeja w Gorlicach!!!
zdjecie uzytkownika
Adel - 2016-03-11 13:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manager sprzedaży w kanale tradycyjnym oraz nowoczesnym zajmuje się w Madeju czym? W sensie nowoczesny to pewnie internet, a tradycyjny to taki objazdowy?
zdjecie uzytkownika
12345 - 2016-03-14 22:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy ktoś mi powie coś na temat remanentów w sklepach?
zdjecie uzytkownika
edek - 2016-03-15 09:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie wiem, ze takie remamenty sa koniecnzie niestety, ale na pewno bedzie można tutaj zarobić jako Przedstawiciel Handlowy jak już bedzie to uporządkowane na pewno.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-03-15 19:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cóż, nie polecam marnować czasu na rozmowę kwalifikacyjną, gdyż już na rozmowie dowiedziałam się że pracuje się tam ponad 9h dziennie no i praca w sobotę jest mile widziana. Oczywiście to wszystko ma miejsce w ramach stałego wynagrodzenia, bo firma nie wypłaca nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
Adel - 2016-03-17 12:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie jest to stałe wynagrodzenie, jakie to są pieniądze, bo te 9h dziennie faktycznie mogą być trochę nieprzyjemne, zwłaszcza to w sobotę, bo jednak cenię czas wolny
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2016-03-17 18:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, jak można wymuszać na pracowniku 9 h pracy ???? i jeszcze charytatywnie w sosboty? Współczuje tym, którzy tam pracują! Problemem pracodawców jest to, ze nie wiedza jak zmobilizowac pracownika do pracy uwazaja, ze jak placa to czlowiek MUSI. Nieprawda, dobrze zmotywowany pracownik po prostu CHCE. Chce bo szanuje pracodawce, chce bo mu zalezy, chce bo czuje sie zwizany z firma... chce bo pracodawca jest fair! Znam mnostwo ludzi, ktorzy pracuja nie 9, a 10 i 12 h codziennie bo CHCA! Bo czuja ze sa czescia firmy i nigdy nikt nie musial im mowic na rozmowie, ze MUSZA, albo, ze "taka klutura firmy"... wstyd
zdjecie uzytkownika
ibik - 2016-03-19 12:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adel, wiesz niby 9h, ale policz sobie przerwe na lunch, kilak przerw na kawusię i papieroska, wcale nikt się nie przemęcza. No chyba, że chodzi o PH, to czasem faktycznie papierkowa robota sprawia, że pracujesz 9h, ale daja za to auto służbowe.
zdjecie uzytkownika
Hans - 2016-03-27 18:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lok - 2016-01-08 01:13:22]:
Guzik prawda bo na samym początkubyło mówione ze musisz mieć przepracowany rok by dostać bony świąteczne tak samo jest w kwesti deputatów ze musisz mieć rok przepracowany bo bez sesu jest dawanie bonu osobie która pracuje zaledwie pół roku i wielece mówi ze zasługuje na niego.
zdjecie uzytkownika
and - 2016-03-28 15:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w końcu ktoś piszę prawdę @Hans dużo osób tutaj nie ma pojęcia o pracy w firmie i narzeka na wszystko jak leci, trzeba słuchac ze zrozumieniem na rozmowie kwalifikacyjnej
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-29 14:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam pracownicy paczkarni święta w pracy?fajnie było odejść od stołu przy którym siedziała rodzina?a jakie było ich zdziwienie?prawda?ciekawe czy gdyby jego zona lub ktoś z rodziny pracowałby na paczkarni czy też zrobiłby święta robocze?wiecie o kogo chodzi?M.....a,fajnie nas urządził,potem się dziwią że ludzie chodzą na chorobowe lub uciekają z tej firmy.Panie M,dobry pracownik to zadowolony pracownik który może oddzielić życie prywatne od zawodowego,najpierw każecie przychodzić nam na darmowe nadgodziny a potem i tak mamy przyjść w święta do pracy i tak.Ludzie jak najdalej od tej firmy pracowników traktuje sie gorzej niż w obozie koncentracyjnym,dlatego też nieoficjalna nazwa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adnych praw tylko obowiązki.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-30 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest teraz oferta do nich jako Manager sprzedaży w kanale tradycyjnym oraz nowoczesnym, wec w sumie doswidcczenie musi mieć z dwóch sektorów, ale atmosfera chyba nie jest zła?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-04 11:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe,że w jednej firmie,jednym pracownikom za nadgodziny są wypłacane pieniądze,a drudzy(pracownicy paczkarni)mają pracować za darmo a dokładnie,żeby dostać dzień wolny w święta,coś tu jest nie tak,ciekawe czy pan madej wie o tym.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-04 12:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to możliwe,że w jednej firmie,jednym pracownikom za nadgodziny są wypłacane pieniądze,a drudzy(pracownicy paczkarni)mają pracować za darmo a dokładnie,żeby dostać dzień wolny w święta,coś tu jest nie tak,ciekawe czy pan madej wie o tym.
zdjecie uzytkownika
Adel - 2016-04-04 12:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odpowiedzi, teraz już wiem oczywiście trochę więcej, nie aż tyle ile potrzebuje, ale to zawsze dobra droga na początek, resztę sobie doszukam
zdjecie uzytkownika
MarcinSW - 2016-04-10 22:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracują tam jacyś Ukraińcy dużo ich? po ile pracuja po 12h? 6-18? 18-6?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-04-15 12:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny zastanówcie się 10 razy nad pójściem do tej firmy do prac,pracowałam tam 4lata i teraz nie żałuje ze z tamtąd odeszłam to była jedna z najlepszych decyzji mojego życia.Zero szacunku do pracownika wulgarne słowa,zarzucanie pracownikowi że ludzie odchodzą przez nas ale nie pomyślą ze zarobki są marne jak na sklep mięsny.Ludzi nie ma do pracy a jak są nadgodziny bo nie ma ludzi do pracy i wszyscy się starali żeby stoisko funkcjonowało to przy wypłacie słuchanie wieczne ile to kasy musieli zapłacić.Żenada te pieniądze płacili za naszą ciężką prace nie dali nam tego za darmo.Tajemniczy klient coś żle to już wojna bo pare punktów żle co dal mnie jest bez sensu szkoda kasy na to.Dużo trzeba się namęczyć żeby wychodziły dobrze rozliczenia,pozmniejszane ubytki i wogóle szkoda gadać.Pomyślcie za czym pójdziecie tam do pracy.A Pani która jest od rekrutacji obiecuje złote góry żeby tylko przyjąć pracownika a póżniej wychodz co innego,socjalne które wogóle nie widziałam chyba korzystają ci z góry.Nie polecam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze,nie było Pani Ani która takie spotkania przeprowadza,więc rozmawiałam z Panią Dagmarą.K Wszystko wytłumaczyła,pokazała i zrobiła na mnie ogromnie pozytywne wrażenie ! Dlatego też zdecydowałam się na tą pracę.Gdy już pracowałam pół roku,miałam problem i zgłosiłam się do Pani Ani.Szczerze? To Anioł a nie kobieta! Dużo cierpliwości,wyrozumiałości itd..Pomogła rozwiązać problem który miałam i ot 1,5 roku zleciało jak z bicza strzelił :D Więc gdy Wy się przyjmujecie i coś wam nie pasuje to od tego są kobiety w kadrach żeby wam pomóc a wy od razu się zwalniacie! Tak wam zależy na pracy??
Pytania: Najdziwniejsze pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej? Oj tak,było takie.''Czy Pani chce pracować ???'' No HELOŁ,po to tu przyszłam :D
zdjecie uzytkownika
Klient - 2016-04-19 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym wiedzieć co to za praktyki stosujecie w sklepie nr 6 w Siemianowicach w Kauflandzie. Do wędliny, którą zakupiłam ekspedientka dorzuciła mi kilkanaście plastrów nieświeżej szynki????? Dostałam 10 dag schabu i 15 dag nieświeżej szynki a zapłaciłam za 25 dag świeżego schabu /po 35 zł/kg/.
zdjecie uzytkownika
Didi - 2016-04-19 13:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To naprawdę kiepska firma. Pracownicy robią na złość i potrafią nawet "narobić" do farszu. Nie polecam tych kiełbas. Można zjeść nie to co się kupiło.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert