Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-03 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Gosie i Eweline ze sklepu w Zamosciu
PS,kawa aktualna :)
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-05-04 10:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE WY MIESZKACIE DALEKO TO DUŻO O TEJ FIRMIE NIE WIECIE A PAN MARIUSZ TO CO MUSI Z SIEBIE DAĆ NERWÓW I STRESU,ŻEBYŚCIE WY MIELI TO TYLKO ON TO WIE I CI INNI CO KOŁO NIEGO SĄ .CI CO PRACUJĄ W TYCH KADRACH TO TAKIE WREDNE NIEPRZYJEMNE MAŁPY,ŻE SZOK INO DAĆ IM KAWE CUKIERECZKA TO BĘDĄ SIEDZIAŁY Z TYMI DUPAMI I KLACHAŁY A MY NA NIE PRACUJEMY CIĘŻKO PRACĄ A ONE JESZCZE POTRAFIĄ CI WYPŁATE UWALIĆ !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-05-08 11:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry a jakie są opinie na temat sklepu firmowego w Wodzisławskim Kauflandzie? Chciałabym tam złożyć cv ale po tych wszystkich komentarzach zaczynam się zastanawiać :)
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-05-09 19:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewcia - 2015-05-01 20:22:28]:
Ewcia zaangażowanie i sumienność włącza się u mnie jak na pasku mam od 5000 zł netto wzwyż. Poniżej tej kwoty to mogę przyjść, postać, podjeść, coś wynieść.
zdjecie uzytkownika
efa - 2015-05-09 19:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-05-03 17:02:07]:
Kupiłaś mieszkanie za 250.000,00, masz auto za 100k ? Nie ? Ni to robisz na flaszkę ;)
zdjecie uzytkownika
Kit - 2015-05-14 14:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daleko od pracy w M&W,
tam większość rzeczy robi się niezgodnie z prawem.
To co się dzieje na sklepach firmowych ,to by się wam klienci włosy ostro postawiły w pion. Kierownicy, liderzy to większość marionetki ,które martwią się wyłącznie o swój tyłek.
Kompletnie nie zależy im na jakości i co się stanie z towarem który wpychają na sklepy bez opamiętania-( np. Pani Renata C.) a ty się martw jak to wypchnąć klientom- a jak nie to manko i obcięcie pensji za ubytki lub towar śmierdzący.
Masakra................. wyrazy współczucia dla koleżanek,które to muszą wszystko znosić.
zdjecie uzytkownika
mamus - 2015-05-18 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kit to co piszesz to niezly kit.Pracuje juz dobrych kilka lat i nigdy nie zrobilam nic czego moglabym sie wstydzic, nigdy nie sprzedalam nic starego.Czy ktos cie zmusza do pracy .Ludzie jak mozna kogos oczerniac.Badz szczera i powiedz w oczy, a nie wypisujesz co ci slina na jezyk przyniesie.Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
kmw - 2015-05-19 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm w sumie praca jak praca szkoda ze mnie wy....i no ale co zrobic bywa
zdjecie uzytkownika
derson - 2015-06-01 17:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jak tam z godzinami pracy jest, w domu was widują coś? czy jest tak jak by się w delegacji gdzieś było? ;p
zdjecie uzytkownika
El - 2015-06-05 20:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość z was (usunięte przez administratora) bez sensu. Lesery przychodzą robić i myślą, że święte krowy, bo postoją, ponarzekają i 2tyś do ręki, a taki wał :) Proste chcesz zarobić w tym kraju, to (usunięte przez administratora) A po drugie jesteście cykorami, bo dawno trzeba było wyjść za zakład, ale po co skoro 1300zł starcza. Pozdro dla tych co normalnie robią, a nie cwaniaczą:)
zdjecie uzytkownika
jkjkjk - 2015-06-06 16:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam lubię ta pracę,nie raz jest nerwówka wiadomo ale ogólnie oki:)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-13 22:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki są masakra na tak ciężką prace 2000zł brutto to jest nie całe 1500zł na ręke,od poniedziałku do niedzieli to jaka to dobra pensja,ale jak ktoś ma trudną sytuacje to przyjdzie do Madeja chociaż szczerze nie polecam,ludzi tam traktuje się za nic.Umowa jest na cały etat od razu na 1-3 miesięcy okres próbny a potem jak się pracownik nadaje dostaje na 2 lata też na cały etat.
zdjecie uzytkownika
NieFair - 2015-06-16 13:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Firma z rodzinną tradycją,pięknie mówią,czarują,zachęcają,chwalą,uśmiechają się a jak przychodzi co do czego nie mają odwagi powiedzieć PANU JUŻ PODZIĘKUJEMY.... Żenada.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-17 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny jak pracuje sie Wam po wprowadzeniu systemu?czy to naprawe ułatwia pracę?czy ktoś wie co z Mariuszem Kaczorem?pracuje nadal?
zdjecie uzytkownika
kawusia - 2015-06-19 10:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System ok , łatwy, ale nadal duzo papierkow, i te remamenty co tydzien.Coraz wiecej swojego wolnego czasu trzeba poswiecac na siedzenie w pracy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-06-19 19:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
system ok ale wiecej czasu spedzasz w pracy i trzeba dokladnie sie pilnowac bo inaczej mozna poplynac a Mariusz nie wroci juz na swoje stanowisko i bardzo dobrze wkoncu ktos dobral mu sie do tyłka
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-20 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka.Może ktoś z Was wie czy w firmie nadal jest pani Renia C. i Marek Sz.???
zdjecie uzytkownika
kawusia - 2015-06-20 22:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są obydwoje.
zdjecie uzytkownika
Anty 66 - 2015-06-21 10:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-(
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-06-21 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zapewne zarząd znowu szykuje Nam zmiany liderów aż strach pomysleć kto teraz będzie :)podobno szkolą nowych KR zobaczymy czas pokaże
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2015-06-25 06:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO pracy ,a nie siedzicie tutaj i piszecie co was boli, a sprzedaż i klienci uciekają od nas.
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-06-25 19:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystko co robia dyrektorzy w tej firmie to jest chore nikt ich nie kontroluje zmieniaja czas pracy jedni na 3 zmiany drudzy na 4 zmiany prosza sie pozniej zeby ludzie przychodzili w wolne dni za nadgodziny poco to zwszystko ci co przychodza za nadgodziny oklejaja kielbasy bo nie maja co robic zamiast dac ludzia premie ktorej nie ma juz od roku G
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-26 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2015-06-25 06:30:24]:
widać jak kierownicy pracuja w firmie 6,30 komentarze na forum zamiast pomóc pracownikom lady wykładać...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa rozmowa rekrutacyjna. Brak informacji zwrotnej pomimo zapewnień, co rzutuje bardzo niekorzystnie na firmę, szczególnie że rekrutację prowadziła HR Manager.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xix - 2015-06-26 15:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-06-26 13:14:55]:
A kierownikowi wolne się nie należy???
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-06-29 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [El - 2015-06-05 20:11:42]:
To przyjdź do Lambertza na 12-godzin za 8-zł.i porównaj gdzie lepiej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie
alert