Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mała - 2015-04-18 18:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich czy ktos mi moze powiedziec jak pracuje sie na wschodzie bo zlozylam cv do jednego ze sklepow ale nie wiem czego moge sie spowdziewac jak sie wspolpracuje z liderem bo doszly mnie sluchy ze jest nie fer wobec pracownikow? Nie reaguje wpore na problemy w sklepie
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-04-18 21:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mała spokojnie mozesz isc do pracy bo nasz lider Pan Mariusz jest naprawde ok swietnie sie z nim wspolpracuje pod warunkiem ze dasz cos od siebie i dostosujesz sie do standardow firmy i bedzie ok trzeba podejsc do tego jak najlepiej potrafisz wkoncu to praca a nie przedszkole wiec nie narzekajcie tak na ta firme bo naprawde jest ok tylko dajcie 100% zaangazowania a nie tylko wymagacie nie jest lekko ale praca jest ok a wracajac do lidera to bez obaw jak trzeba to pochwali a jak cos jest nie tak to wiadomo jak kazy szef owali pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EWCIA - 2015-04-18 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram zuzie jest ok praca i lider
Powodzenia mała moze spotkamy sie na jednym sklepie
zdjecie uzytkownika
ajajaj - 2015-04-19 10:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczęściary macie Mariusza:)pozdzdrościć.Z facetem zawsze łatwiej się dogadać!
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-04-19 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajajaj - 2015-04-19 10:40:26]:
A pozostali są źli?:-)
zdjecie uzytkownika
jajajqa - 2015-04-19 16:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hela - 2015-04-19 11:58:47]:
Ci dobrzy odchodzą-nie mają szans,dobrze o tym wiemy:)Mariusz jest ok fakt.Dlatego zazdroszę:P
zdjecie uzytkownika
byłapracownica - 2015-04-19 19:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dałam wypowiedzenie, bo miałam dość zdjęć z ukrycia, absurdalnych wymagań, obciążeń z tytułu strat, które nota bene był wynikiem wymagań klienta oraz napychania nam chłodni przez rejonowe. Oskubali mi pensję, nie wypłacili za resztę urlopu, straszyli dyscyplinarką za rzekomo zle napisane wypowiedzenie, kazali podpisać bezpłatny urlop. Niczego dobrego nie wróży praca w madeju, chyba , że zmienią dyrekcję.
zdjecie uzytkownika
po - 2015-04-20 11:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zmienią dyrekcji bo kto inny dyrektorom i kierownikom da więcej do kieszeni jak nie pani Jadwiga i ona zawsze będzie dobra bo siedzi na dupie i kombinuje jak tu zrobić żeby nie dać świnia jedna!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-04-24 08:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamus - 2015-04-15 14:11:17]:
Mamusia dzięki za wsparcie wcale się nie paliłam do pracy w tej firmie ale poszukuje pracy a rekruter nie ma prawa nazywać mnie ciotka po prostu ograniczona kobieta tam pracuje
zdjecie uzytkownika
zesrej sie - 2015-04-25 14:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zaklad do umyslowo chorych kaj som te cale szefowie tego burdelu wiyncy tam kierownikow niz roboli a traktowanie tam jest jak z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dym same lizodupy zasrane do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tym madejym pojebusyciekawe czy te szefy som tysz takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak te na bramie i te co tam robiom niebieskie lby ciule a ta firma co tam teraz sprzonto to tysz jakos dziwno jedyn ztych szefow mateusz to narmalny zjeb z niego jest.
zdjecie uzytkownika
Rozbiór - 2015-04-28 16:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same barany się tu żalą,przyjdziecie na rozbiór,zobaczcie,pogadajcie jak jest i ile się zarabia i jaki jest kierownik Zdzichu i Przemek fakt trzeba zapie.... ale wiesz za co a ci co sobie rady nie dają, no wiadome zawsze będą naszekać
zdjecie uzytkownika
były klient - 2015-04-28 21:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Madeja - Kaufland - w Tarnowie - ostatni raz spróbowałem tam coś kupić! poprosiłem o 15 dkg kiełbasy po czym pani ekspedientka zważyła trzy leżące "końcówki" z tej kiełbasy i stwierdziła, że najmniejsza waży 24 dkg i muszę właśnie taką ilość kupić bo mniej mi nie może sprzedać!!! Co za idiota to wymyślił?? Nie szukam winnego bo nie ma sensu, po prostu już tam nie kupię nic i wszystkim moim znajomym będę odradzał - ot co, taka moja mała zemsta ;) Zaobserwowałem, że mają coraz więcej wyschniętych wędlin co oznacza tylko jedno - więcej jest takich - niezadowolonych - klientów.
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2015-04-29 15:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były klient - 2015-04-28 21:24:48]:
A czy ta sytuacja została zgłoszona kierownikowi sklepu? Chyba tak rozwiązuje się problem...
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-30 14:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam wszystko co mówisz to najlepiej z dyktafonem w kieszeni bo wszystko się wypieraja i ludzi za idotów mają a w tych kadrach to dopiero porażka następnym razem to dyktafon w kieszeni będę mieć jak będe z nimi dyskutować bo inaczeej się nie da....ten cały szef Madej powinien się bardziej zainteresować tym wszystkim bo to wszystko co tam siedzi to połowa jest wogóle nie potrzebna nigdzie w zakładzie takiego burdelu nie widziałem jak tu w Madeju wszystko jest ogarnięte przez dwie max trzy osoby każdy szef dba o pracowników,żeby mieli normalne pensje i miłą atmosfere w końu jak by nie patrzeć to więcej się jest w pracy jak w domu więc trzeba się wspierać i mieć szaunek jeden do drugiego a nie same chamstwo i nienawiść do pracowników >Skoro jest taka podzielność ludzi i brak szacunku to Madejowi bym kazał na dwie szychty wziąść te damy z biura i kadr na hale i niech zobaczą jaką ciężko pracą ludzie pracują na ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wymądrzać to się każdy umi........!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-30 22:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby firma, a płaci jak fituliten geszft. W sklepie zarobisz najniższą krajową plus premia z której potrącają wszelkie straty. I to widać po pracownikach, wchodzisz do sklepu a tam III sort ludzi z odzysku którzy wyglądają jakby grzmocili denaturat i przyszli zarobić na kolejną flaszkę. Rotacja ogromna, w zasadzie mało kto pracuje dłużej niż rok.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-05-01 20:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak narzekac to kazdy moze a tak naprawde co wy dajecie od siebie w kazdej pracy trzeba zaangazowania i sumiennnosci ja pracuje juz jakis czas i jest ok a nasz kierownik regionalny zawsze sluzy pomoca i jest naprawde ok chyba najnormalniejszy ze wszystkich pozdrawiam Mariusza
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-05-02 02:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewcia - 2015-05-01 20:22:28]:
Zgadzam się z Tobą:-) Pracuje 6 lat i nie zarabiam na flaszke jak powyżej twierdzą. Pozdrawiam mojego kierownika...

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-03 17:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Gosie i Eweline ze sklepu w Zamosciu
PS,kawa aktualna :)
zdjecie uzytkownika
kok - 2015-05-04 10:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE WY MIESZKACIE DALEKO TO DUŻO O TEJ FIRMIE NIE WIECIE A PAN MARIUSZ TO CO MUSI Z SIEBIE DAĆ NERWÓW I STRESU,ŻEBYŚCIE WY MIELI TO TYLKO ON TO WIE I CI INNI CO KOŁO NIEGO SĄ .CI CO PRACUJĄ W TYCH KADRACH TO TAKIE WREDNE NIEPRZYJEMNE MAŁPY,ŻE SZOK INO DAĆ IM KAWE CUKIERECZKA TO BĘDĄ SIEDZIAŁY Z TYMI DUPAMI I KLACHAŁY A MY NA NIE PRACUJEMY CIĘŻKO PRACĄ A ONE JESZCZE POTRAFIĄ CI WYPŁATE UWALIĆ !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-05-08 11:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry a jakie są opinie na temat sklepu firmowego w Wodzisławskim Kauflandzie? Chciałabym tam złożyć cv ale po tych wszystkich komentarzach zaczynam się zastanawiać :)
zdjecie uzytkownika
Ana - 2015-05-09 19:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewcia - 2015-05-01 20:22:28]:
Ewcia zaangażowanie i sumienność włącza się u mnie jak na pasku mam od 5000 zł netto wzwyż. Poniżej tej kwoty to mogę przyjść, postać, podjeść, coś wynieść.
zdjecie uzytkownika
efa - 2015-05-09 19:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2015-05-03 17:02:07]:
Kupiłaś mieszkanie za 250.000,00, masz auto za 100k ? Nie ? Ni to robisz na flaszkę ;)
zdjecie uzytkownika
Kit - 2015-05-14 14:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daleko od pracy w M&W,
tam większość rzeczy robi się niezgodnie z prawem.
To co się dzieje na sklepach firmowych ,to by się wam klienci włosy ostro postawiły w pion. Kierownicy, liderzy to większość marionetki ,które martwią się wyłącznie o swój tyłek.
Kompletnie nie zależy im na jakości i co się stanie z towarem który wpychają na sklepy bez opamiętania-( np. Pani Renata C.) a ty się martw jak to wypchnąć klientom- a jak nie to manko i obcięcie pensji za ubytki lub towar śmierdzący.
Masakra................. wyrazy współczucia dla koleżanek,które to muszą wszystko znosić.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa rozmowa rekrutacyjna. Brak informacji zwrotnej pomimo zapewnień, co rzutuje bardzo niekorzystnie na firmę, szczególnie że rekrutację prowadziła HR Manager.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
mamus - 2015-05-18 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kit to co piszesz to niezly kit.Pracuje juz dobrych kilka lat i nigdy nie zrobilam nic czego moglabym sie wstydzic, nigdy nie sprzedalam nic starego.Czy ktos cie zmusza do pracy .Ludzie jak mozna kogos oczerniac.Badz szczera i powiedz w oczy, a nie wypisujesz co ci slina na jezyk przyniesie.Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
kmw - 2015-05-19 17:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm w sumie praca jak praca szkoda ze mnie wy....i no ale co zrobic bywa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie
alert