Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc madzia - 2014-11-30 20:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prosze panstwa nie jestem niczyja znajoma poprostu stwierdzam fakty ze tam jest naprawde mila obsluga i nie wiem dlaczego panstwo twierdzicie inaczej a nie bede sypac imionami tko mnie obluguje
zdjecie uzytkownika
ghhh - 2014-12-11 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoj byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
zdjecie uzytkownika
yyyyyyy - 2014-12-14 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma sie sypie bo nawet pedalow biora na liderow
zdjecie uzytkownika
tajemniczy zorro - 2014-12-26 16:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem co ma czyjaś orientacja seksualna do stanowiska lidera. mojej nie ujawnię oczywiście, ale również chciałbym startować po zatrudnienie w madej i wróbel właśnie na lidera. jakie trzeba spełnić warunki i co mieć w cv żeby dostać zatrudnienie na takie fajne stanowisko?o pieniążkach prosze też napiszcie
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2014-12-28 17:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stanowsika kierowników przyjmóją ludzi bez szkoły ostatnio doszła mnie pewna imformacja na ten temat a każdy zachwouje sie jak by skończył najlepsze uczelnie
zdjecie uzytkownika
gosc madzia - 2014-12-30 19:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mój lider jest najlepszy z najlepszych
odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku
pozdrawiam lidera
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-01-05 16:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracuję w tej firmie kilka miesięcy,początki były trudne,zimno,brak szkoleń stanowiskowych i nie ma osoby która by Ci na początku pomogła i podpowiedziała co i jak,pierwsza przerwa jest po ponad czterech godzinach,ugasić pragnienia w trakcie pracy, nie ma jak, chyba że wypijesz wodę z kranu ciepłą!!!Ale zachowanie dyrektora Mieszały najbardziej mnie zaskoczyło.Pojawił się dokładnie 30,12,2014r,zrobił zebranie oczywiście stosując formę zastraszania,że musimy przyjść do pracy 31,12 i żeby nam dokopać to kazał przyjść w Nowy Rok!!!!!a jak komu nie pasuje to może się zwolnić itd...(MOBBING!!!) Nie stać go było przyjść przed świętami i złożyć życzenia.Co tu się dziwić że kierownicy traktują ludzi jak śmieci(nie wszyscy ale większość)przykład idzie z góry.Robota ciężka da się wytrzymać,gorzej z ludzmi,wypłaty też pozostawiają wiele do życzenia.
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-01-05 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nicola ma racje tak bylo jak pisze pan dyrektor Mieszala stosuje wobec pracownikow Mobing zastrasza ze nie wolno wybierac urlopu ani esek bo bedzie nieobecnosc nieusorawiedliwiona i zwolnienie z pracy ciekawa jestem czy jak wszyscy by nie przyszli to zwolnil by calosc zalogi ,dlaczego wlasciciele sie tym nie interesuja co wyrabia dyrektor przeciez to o ich zakladzie idzie opinia dalej a kazdy jak slyszy o firmie Madej to sie tylko smieje bo opinia o tej firmie jest tragiczna ,firma dalej bedzie.opinia pojdzie dalej a dyrektora mozna w kazdej chwili zwolnic albo przeniesc na fizyczne stanowisko bo moze tam sie nada i pokaze ludziom swoja norme ktora ustalil.TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-01-06 12:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapytajcie mieszały jak kradł schaby w ,,Jano"
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2015-01-08 21:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie praca ok,menager w porządku.Wiadomo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
zdjecie uzytkownika
halszka - 2015-01-11 22:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nie jest zła znajdzie się gorsze zakłady. Wypłata zawsze na czas, więc co więcej wymagać.Mowa tu o pracy na sklepie jeżeli załoga się zgadza klient przychodzi to jest ok.
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-01-17 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.

§ 3. Pracownik, u którego mobbing wywołał rozstrój zdrowia, może dochodzić od pracodawcy odpowiedniej sumy tytułem zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę.

§ 4. Pracownik, który wskutek mobbingu rozwiązał umowę o pracę, ma prawo dochodzić od pracodawcy odszkodowania w wysokości nie niższej niż minimalne wynagrodzenie za pracę, ustalane na podstawie odrębnych przepisów.
zdjecie uzytkownika
nicola - 2015-01-17 10:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracodawca ma prawo odmówić udzielenia urlopu na żądanie w przypadku wcześniej nieprzewidzianej, ważnej sytuacji lub gdy zagrożone jest dobro bądź mienie zakładu pracy. Mogą być to na przykład duże braki kadrowe w sezonie chorobowym lub urlopowym, kiedy nieobecność kolejnego pracownika zagroziłaby ciągłości pracy w firmie.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-01-18 21:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z opiniami powyzej napisanymi jest cięzko,brak przerw na jedzenie ,picie tragedia chyba sie zwolnie juz ida na chorobowe dziewczyny,bo nie wytrzymóją
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-19 10:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2015-01-18 21:09:41]:
czy w kadrach nadal pracuje Pani Ania T? Zapamiętałam ją jako spoko babkę.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-20 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-19 10:48:54]:
przerwa jest 15 min dla osób bez grupy a z grupą 30 min widocznie ktoś zapomniał ci powiedzieć że jest przerwa
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-20 17:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-19 10:48:54]:
przerwa jest 15 min dla osób bez grupy a z grupą 30 min widocznie ktoś zapomniał ci powiedzieć że jest przerwa
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-01-22 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-20 17:42:30]:
Pani Manager, nie wykazała minimum szacunku dla kandydata i nie przekazała informacji zwrotnej na temat finału rekrutacji pomimo złożonej obietnicy. Manager działu HR sam buduje niekorzystny obraz firmy - bardzo nieprofesjonalnie!
zdjecie uzytkownika
jednazwielu - 2015-01-22 23:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-20 17:44:55]:
brak przywilejów dla osób z grupą, można o takowych zapomnieć, a kasę biorą, w jednym czasie masz sprzedawać, wygłaszać formułki o towarach sugerowanych, sprzątać itd, ciągła presja za wszystko co robisz, bo zle robisz, wymagania nieadekwatne do zarobków (najniższa krajowa), nie masz wszystkich przysługujacych ci dni wolnych w miesiącu, zapierniczasz jak głupi wół, wysiada ci głos, CHOĆBYŚ WYPRUWAŁ Z SIEBIE FLAKI I TAK ZLE ROBISZ, BRAK SŁÓW POCHWAŁY.
zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2015-01-25 21:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś się orjentuje jakie zarobki są na stanowisku dla specjalisty ds. jakości
zdjecie uzytkownika
gamu - 2015-01-26 19:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jezeli ktos szuka pracy to niech uda sie do tego noewgo zakladu miesnego ktory sie otwiera na nowym bytomiu a nie do madej wrobel bo to bagno lepiej omijac,tam daja lepsze zarobki i moze kierownictwo i dyrektorzy beda po szkole i troche beda mieli rozumu a nie takie dno jak w madej wrobel.Moze bedzie im zalezec na ludziach i beda miec dla nich poszanowanie.Z tego co wiem to duzo osob z madeja odejdzie i bardzo dobrze moze wtedy sie przekona ze z kierownikami jak Krystosik czy dr.jak M ieszala nie da rady prowadzic zakladu i wy....oli ich ze stanowisk oby nie bylo za pozno .powodzenia
zdjecie uzytkownika
gosc 123 - 2015-01-27 11:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam ostatnio bylo szkolenie dla kierownikow sklepu zenada normalnie a dwie panie to chyba pomylily branze zdecydowanie lepsze byly by w branzy seksu i biznesu ale coz?pewnosc siebie i wysoka samoocena az z nich kipiala nie wiem jak moga wspolpracowac z dziewczynami na swoich sklepach
PS.ale zabawa byla dobra
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-29 10:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podajcie więcej informacji na temat tych nowych zakładów,chodzi o nazwę,z góry dziękuję.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa rozmowa rekrutacyjna. Brak informacji zwrotnej pomimo zapewnień, co rzutuje bardzo niekorzystnie na firmę, szczególnie że rekrutację prowadziła HR Manager.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
do pracownikow - 2015-01-30 10:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak wyglądają umowy w tej firmie? na ile podpisuja? na rok na dwa, pieć czy na nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
nickola - 2015-01-30 12:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw jest umowa na okres próbny,tutaj nie ma reguły jedni dostają na 2 lub 3 miesiące umowę o pracę,a inni umowę zlecenie,po tym okresie większość dostaje na 3 lata,nie ma reguły czy dostaniesz na następne 3-5 lat,bo wg prawa na czas określony powinny być tylko 3 umowy,potem powinno się dostać na czas nieokreślony.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie
x