Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-30 22:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostalam propozycje na kierownicze stanowisko w sklepie, co dziwne ludzie z dzialu rekrutacyji sami mnie znalezli,i kolorowali firme ze rzez chwile nawet bylam zdecydowana,ale po przeczytaniu wpisow na forum odechcialo mi sie....czytajac ze wszyscy kierownicy to zlodzieje...po co mam byc tez zjodziejem:)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-03-31 13:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w Madeju w dziale paczkarnia i nie narzekam.Mam prace ,mam umowe i mam pewna wyplate 10go na koncie.Daja premie jakas skromna to daja jak nie to i tak sie ciesze ze mam podstawe.Z kierownikami nie sypiam,nie swiece przed nimi cyckami i z tego jestem dumna .I nie ma co porownywac pracy paczkarni z praca na produkcji bo tam jest duzo ciezsza praca niz na paczkarni wiec pomijajac te co dostaja duze premie po znajomosci albo za cos innego to reszta slusznie dostaje wieksze wyplaty
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-31 14:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupilem dzisiaj szyneczke do koszyczka 70% tluszczu MADEJA 30% miesa WROBLA polecam z
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-04-02 10:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolona Pracownica zastanów sie co ty wg piszesz :) Praca na produkcji to istna katorga, zła organizacja i nie przeszkolona kadra kierownicza :D Trzeba dać z siebie jak najwięcej za jak najmniej :) I ten mobing :D hah (usunięte przez administratora)bo pojade ci po wypłacie albo jak nie pasuje to sie zwolnij :. Takie jest moje zdanie ale jeśli ktoś ma rozum i pracuje w madej & wróbel to wie o co kaman. Pozdrawaim przyszłych pracowników M&W
zdjecie uzytkownika
bunia - 2015-04-02 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam 2 lata zero uznania dla ludzi byłam sprzątaczką na mięsie tam liczą się tylko donosiciele lizydupy a nie człowiek który pracuje robi co do niego należy co miesiąc ta sama sprawa nigdy nie było wypłaty tak jak miało być o premii zapomnij kierownik tylko 2 razy mi powiedział jak sie nie podoba tam są kadry 3 raz nie zdążył kobieto zastanów się co ty piszesz chyba jesteś następna z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bunia - 2015-04-02 14:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam 2 lata zero uznania dla ludzi byłam sprzątaczką na mięsie tam liczą się tylko donosiciele lizydupy a nie człowiek który pracuje robi co do niego należy co miesiąc ta sama sprawa nigdy nie było wypłaty tak jak miało być o premii zapomnij kierownik tylko 2 razy mi powiedział jak sie nie podoba tam są kadry 3 raz nie zdążył kobieto zastanów się co ty piszesz chyba jesteś następna z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-04-02 17:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-03-31 13:22:47]:
a ja pracuję na stanowisku kieroniczym w sklepie i nie nażekam.Jeśli ktoś nie umie zorganizować sobie pracy,pokierować ludzmi to jniech się zwolni,a nie wylewa żali na forum.Nie zawsze jest kolorowo ale można sie z każdym dogadać.
zdjecie uzytkownika
SAT-666 - 2015-04-02 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj kupilem kelbase Rodzinna Tradycja od 1992.

W kielbasie tej sa same chrzesci .Tego poprostu nie da sie jesc.

Jak mozna taka kielbase produkowac ?

Taka polityka zakladu prowadzi do tego ze zaklad szybko zbanrutuje.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona pracownica :D - 2015-04-04 08:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SAT-666 - 2015-04-02 18:39:26]:
Pewnie kupiłeś tę kiełbasę w lidlu albo jakimś innym supermarkecie? Takie rzeczy to się kupuje tylko i wyłącznie w sklepach firmowych,kup taką samą to zobaczysz różnicę :P
zdjecie uzytkownika
ortograf - 2015-04-08 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiki - 2015-04-02 17:35:48]:
Stanowisko kierownicze???? ty najpierw wróć do podstawówki i ortografii się naucz. I przestań się poniżać bo wstyd :-D
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-04-09 11:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,pracuje w Madeju jako sprzedawca w sklepie firmowym i nie narzekam .Umowa jest wyplata jest a jak się pracuje to się ma co miesiąc premię !!! jestem zadowolona z pracy i że ją mam premia fajna na święta dostajemy po prostu cud miód i malina.Kierowniczka super i załoga tez.Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-04-10 10:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jjj - 2015-04-09 11:55:51]:
wstyd to powinnaś mieć na nazwisko.Pełno tu takich jak Ty co swoje żale wylewają pod anonimowym nickiem,a pewnie w pracy siedzą cicho i nic się nie odzywają.Narzekać że jest żle potrafi każdy,ale coś zmienić,dać od siebie to już powyżej możliwości!!!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-04-12 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chce napisać na temat rekrutacji do sklepu firmowego w Gorlicach,przez przypadek znalazłam to forum i włos jeży się na głowie kiedy czytam co się wyrabia z ludźmi w tej firmie,chce napisać o procesie rekrutacji w naszym mieście mieście, około 6 godzin stania w kolejce ,ok rozumiem wiele kandydatek,średni czas rozmowy około pół godziny ,pani rekrutacja konkretna ,spokojna,profesjonalna,zakwalifikowane do drugiego etapu,czekam na telefon, telefonu nie było, w związku z tym idę do UP w celu rozliczenia skierowania ponieważ to musze zrobić, tam dowiaduje się ze odbywa się drugi etap rekrutacji w tym dniu,w związku z tym idę ponownie do kolejki i czekam kolejne prawie 5 godzin,rozmowa rekrutacyjna kolejna, 3 osoby rekrutujace nazwisk nie zdążyłam przeczytać bo rozmowa była krótka a właściwie w ogóle jej nie było, zdążyłam tylko powiedzieć kilka słów o swoim przebiegu pracy i to co usłyszałam odebrało mi głos, jedna z pań z szyderczym uśmiechem (tak to odebralam) powiedziała mi ze ona mnie widzi w pracy w przedszkolu jako dobrą ciocie przytulać a dzieci a nie w sklepie miesnym,pracowałam ponad 20 lat w handlu,20 lat jako kierownik sklepu,wedlinami i mięsem handlowałam od 20 lat po to aby usłyszeć ze się do tego nie nadaje od młodej kobiety która nie sprawdziła nawet moich kompetencji ani wiedzy,nie zadała mi jednego prostego pytania w związku z tego praca tego typu,potraktowała mnie jak stara babę z politowaniem,nie zainteresowała się moimi umiejętnościami tylko wiekiem,i nazwała mnie ciotka,czy tak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?ze up okażą się ludzi,i obraża z powodu wieku?czy w wieku 50 lat ma ktoś prawo mnie tak potraktować, zachowanie tej pani świadczy o brprofesjonalizmu, braku szacunku do ludzi i uprzedzenia ale ona reprezentuje swoją firmę i bardzo źle to robi,po tym ciesze się ze nie będę pracowała dla takiej firmy,a Gorlice są małym miastem i przebieg tego procesu na pewno spowodowal ze sklep stracił co najmniej kilkunastu klientów, a osoba rekrutujacym gratuluję wyborów kandydatek które nie wiedzą np co zrobić w wypadku kiedy dostawca dostarcza towar -samochodów. Oplem corsa albo co zrobić jeśli zamówi się za dużo 5 kg morza delikatnie .
zdjecie uzytkownika
mamus - 2015-04-15 14:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj , nie masz sie czym przejmowac, praca na stoisku miesnym u Madeja jest ciezka,duzo ludzi, a pozatym ciagle poprawianie, dokladanie, sprawdzanie terminow.Przyjdzie jeszcze czas,ze mlode dziewczyny nie beda chcialy tak zasuwac i ciekawa jestwm kto na ich miejsce, slyszalam ,ze juz sa problemy na sklepach.
zdjecie uzytkownika
Joe - 2015-04-15 19:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie udziela odpowiedzi zwrotnej po odbytych rozmowach mimo zapewnień. Rozmowy na stanowiska specjalistyczne odbywają się bez udziału kierowników działów ani nawet żadnych osób z tych działów. Nie polecam wysyłać cv.
zdjecie uzytkownika
wróbel - 2015-04-18 11:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało z kierowniczką na stoisku M&W w Kauflandzie w Dąbrowie Górniczej na Morcinku,składałam do niej Cv zero odpowiedzi zero kontaktu zapadła się pod ziemię
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-04-18 18:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich czy ktos mi moze powiedziec jak pracuje sie na wschodzie bo zlozylam cv do jednego ze sklepow ale nie wiem czego moge sie spowdziewac jak sie wspolpracuje z liderem bo doszly mnie sluchy ze jest nie fer wobec pracownikow? Nie reaguje wpore na problemy w sklepie
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-04-18 21:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mała spokojnie mozesz isc do pracy bo nasz lider Pan Mariusz jest naprawde ok swietnie sie z nim wspolpracuje pod warunkiem ze dasz cos od siebie i dostosujesz sie do standardow firmy i bedzie ok trzeba podejsc do tego jak najlepiej potrafisz wkoncu to praca a nie przedszkole wiec nie narzekajcie tak na ta firme bo naprawde jest ok tylko dajcie 100% zaangazowania a nie tylko wymagacie nie jest lekko ale praca jest ok a wracajac do lidera to bez obaw jak trzeba to pochwali a jak cos jest nie tak to wiadomo jak kazy szef owali pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EWCIA - 2015-04-18 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram zuzie jest ok praca i lider
Powodzenia mała moze spotkamy sie na jednym sklepie
zdjecie uzytkownika
ajajaj - 2015-04-19 10:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczęściary macie Mariusza:)pozdzdrościć.Z facetem zawsze łatwiej się dogadać!
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-04-19 11:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajajaj - 2015-04-19 10:40:26]:
A pozostali są źli?:-)
zdjecie uzytkownika
jajajqa - 2015-04-19 16:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hela - 2015-04-19 11:58:47]:
Ci dobrzy odchodzą-nie mają szans,dobrze o tym wiemy:)Mariusz jest ok fakt.Dlatego zazdroszę:P
zdjecie uzytkownika
byłapracownica - 2015-04-19 19:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dałam wypowiedzenie, bo miałam dość zdjęć z ukrycia, absurdalnych wymagań, obciążeń z tytułu strat, które nota bene był wynikiem wymagań klienta oraz napychania nam chłodni przez rejonowe. Oskubali mi pensję, nie wypłacili za resztę urlopu, straszyli dyscyplinarką za rzekomo zle napisane wypowiedzenie, kazali podpisać bezpłatny urlop. Niczego dobrego nie wróży praca w madeju, chyba , że zmienią dyrekcję.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Standardowa rozmowa rekrutacyjna. Brak informacji zwrotnej pomimo zapewnień, co rzutuje bardzo niekorzystnie na firmę, szczególnie że rekrutację prowadziła HR Manager.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
po - 2015-04-20 11:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zmienią dyrekcji bo kto inny dyrektorom i kierownikom da więcej do kieszeni jak nie pani Jadwiga i ona zawsze będzie dobra bo siedzi na dupie i kombinuje jak tu zrobić żeby nie dać świnia jedna!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-04-24 08:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mamus - 2015-04-15 14:11:17]:
Mamusia dzięki za wsparcie wcale się nie paliłam do pracy w tej firmie ale poszukuje pracy a rekruter nie ma prawa nazywać mnie ciotka po prostu ograniczona kobieta tam pracuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zaklady Miesne Madej i Wróbel?
Zadaj pytanie