logo Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Ruda Śląska

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracownik 2016-09-01 00:01:23
Trochę śmieszne ja tam pracuje zarabiam najniższą krajową w dodatku muszę iść na 12 godzin do pracy bez dnia wolnego robić nadgodziny po popoludniowkach od razu muszę wskoczyć na nocke nie mam nawet dnia wolne ludzie uciekają zwalniają się po 17 osób naraz to chyba świadczy o firmie że coś jest nie halo tutaj nic nie dbają o pracowników wypłaty te same nawet górnik na dole nie zarabia 6 tysięcy na rękę na pewno tyle nie mają a co do pieru w tej firmie powinien się zanich wziąść PIP za to że łamią kodeksy pracy gorzej niż w obozach koncentracyjnych ktoś powinien to zgłosić do PIP żeby się tym zajęli
6
Pracownik 2016-09-01 00:08:30
Człowieku dobrze ci radze nie pchaj się w tą firmę co rusz na to stanowisko potrzebują to już chyba coś świadczy jak żaden pracownik niechce się utrzymać na stanowisku menadżera jakby dobrze zarabiali to by się trzymali na stanowisku a nie uciekali
4
sławekkk 2016-09-20 19:01:29
hahahahahah
Leon 2016-09-24 17:31:45
Zartujesz sobie?? Pracowales lub pracujesz w tym zakladzie?? Ludzie po 3 tyg czekaja na zalegle pieniadze z nadgodzin a jak kuz je daja to upieprza na wyplacie niestety
Leon 2016-09-25 19:07:08
Slabo placa niestety.. a chca zeby robic bardzo duze tonarze..
1
Leon 2016-09-26 09:01:08
1300-1500 . Nadgodziny 120 zl i czekasz nawet 3 tyg az ktos laskawie zrobi liste osob z nadgodzin.
Leon 2016-09-27 19:49:36
nie rosnie:///
Leon 2016-09-29 05:29:55
potrzebuja duzo ludzi, tylko nie wiem dalczego nie przyjmuja ich...chyba ze wola ukraincow..
Umcia Umcia 2016-10-02 09:12:08
Od wielu, wielu lat jeżdżę na rowerze, turystycznie. Po okolicach Chorzowskiego Parku przejeździłem tysiące kilometrów. Znam tę okolicę na wylot. Są przepiękne. Pływam, też od bardzo dawna. Przez ostatnie parę lat można mnie spotkać prawie w każdą sobotę i niedzielę na basenie w Siemianowicach. Znam wszystkich ratowników i oni mnie znają.
Kocham las. Mogę godzinami chodzić po nim lub jeździć rowerem. Najwspanialsza w lesie jest wiosna, kiedy przyroda budzi się do życia. Ptaki zdzierają gardła, zwierzęta można spotkać na każdym kroku. Nie są jeszcze płoszone. Pisząc o swoich zainteresowaniach widzę las. Świerki, sosny, fotogeniczne brzozy. Wszechobecna zieleń. Bardzo lubię zbierać grzyby. Wiele lat temu zainteresowałem się fotografią.
Z aparatem chodziłem prawie wszędzie. Lubiłem i lubię fotografię reportażową i podglądanie przyrody. Polska lustrzanka Start II towarzyszyła mi przez wiele lat. Później była Prac-tika Super TL, mam ją jeszcze, ma 35 lat. Przestała robić zdjęcia ze starości. Dzisiaj robię zdjęcia Konicą - Minoltą. Mam wiele pudeł i albumów zdjęć. Moim hobby i pracą jest również rozwój miasta i jego okolic. To moja pasja zawodowo - prywatna. Nie będę jednak zanudzać, bo to temat rzeka. Czy część tych pasji zawodowo - prywatnych uda mi się niebawem realizować? Zobaczymy.
Moje zainteresowania przyszły same…. Od najmłodszych lat interesuję się elektroniką i elektryką. Lubię kombinować ze sprzętem RTV i komputerem. W ostatnim konkursie z fizyki ( 2012 r.) na ciekawe doświadczenie zdobyłem 5 miejsce … otóż skonstruowałem KLIMATYZATOR. Interesuję się technologią i telefonami komórkowymi. Sprawdzam ich funkcje i płynność działania systemu. W wolnym czasie bardzo lubię jeździć na rowerze. Moim kolejnym zainteresowaniem jest fotografia. Często robię zdjęcia. Chodzę również na kółko fotograficzne w szkole. Bardzo dobrze wychodzą mi zdjęcia natury, jak i widoków : )
jj 2016-10-04 08:28:19
bruno
Lesiu 2016-10-08 20:27:46
Jestes od bieleckiej czy wachala ? Ile ci dali za taka prymitywna formę reklamy ? A moze pracujesz u nich w tym dziale nooboe IT albo klasztorze kadrach ?
3
Leon 2016-10-12 00:41:27
@Lesiu :) Brawo Ty.. Do kadr czasem się dostać to gorzej niż klasztor... Prawie jak Alcatraz:) Tydzień wcześniej zamykane kadry aby wypłaty zrobić. Siedzą chyba w 6 księżniczek i wez coś załatw na już... Praktycznie możesz zapomnieć.. Paski z wypłat tylko 3 dnie wydawane i to jeszcze w wyznaczonych dniach..:/;/;/;/
1
Leon 2016-10-12 22:26:50
To że są na czas tego nie neguje... Zawsze przed 10 są na koncie. Tylko mogły by być większe bo są coraz mniejsze..niestety. Taki zakład a nie chce pracownikom dać podwyżek. Szkoda.
hehe 2016-10-12 22:40:54
Hej, ale czy zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że premie się normalnie trafiają do podstawy, co znacznie jest potrzebne pracownikom. Pewnie i benefity socjalne są
stella 2016-10-28 14:09:53
Chciałam zapytać jaką umowę tam dają jako pomocnik pakowacza?
Odpowie ktoś
neutralizm 2016-10-28 18:06:17
A jak pracuję się na rozbiorze i jaką kwotę można zarobić .Czy kierownictwo nie nadużywa swoich kompetencji względem pracownika!!
2
orest 2016-11-02 17:21:53
najpierw probna 3 miesiace..potem 2 lata
GOŚĆ Ch 2016-11-03 09:11:41
Mam, pytanko czy samochody firmowe Madej i Wróbel mogą stać gdzie chcą chodzi o osobówki gdyż w Chorzowie stoi codziennie auto osobowe tejże firmy nr rej. SL 5690A i oczywiście w nocy również a sklepu firmowego nie ma w okolicy tarasuje wejście do budynków, zajmuje miejsca parkingowe mieszkańców a właściciel tego pojazdu ma jeszcze swoje prywatne auto więc może by to coś z tym zrobić firmowe auto należące do firmy winno stać na terenie firmy ale może sie myle wszystko jest możliwe w obecnej rzeczywistości, może ktoś z zarządzających też to przeczyta i się nad tym zastanowi . Gość
halszka 2016-11-03 15:37:44
Auta służbowe posiadacze mają do dyspozycji cały czas a za dopłatą nawet prywatnie. Aczkolwiek tarasowac drogi nie powinien.
zwirek 2016-11-05 19:50:45
prosze powiedzcie prawde. Jak jest na stoiskach miesnych gilem. Jak na tym wychodza pracownicy ?a jak nie wyrobisz normy raz czy drugi to co? Na poczatku to klienta trzeba traktowac jak najlepiej a nie wciskac mu dziadostwa .Zeby tylko norme wyrobic? bo w koncu to od klieta zalezy czy do nas wroci .a ten tajemniczy klient ktorego ktos tam podstawia to niech sie wybieze do urzedu np : poczta ile zalatwiany jest klient .Pani musi najpierw kawe wypic : Potem zajmie sie swoim klienem .A to ze pracuje na takim stoisku to swiadczy o tym ze lubie kontakt z ludzmi po prostu lubie ta prace
1
Klient 2016-11-11 13:56:32
Auta służbowe tej firmy stoją nie tylko u Ciebie. Kiedys na fb ktos wrzucił zdjecie aut stojących na wirku pod targiem w czwartek albo pod fryzjerem duda w godzinach pracy. Auta niby maja gpsy i kiedys Renia to śledziła ale teraz można za stówkę zostac "zapomnianym" jak sie z Błażejem pogada haha
2
niunio 2016-11-18 19:41:42
firma porażka
5
sylwia 2016-11-18 19:47:15
najlepsza jest gwiazda od renamentów każe podpisywać zaliczki
2
koko koko 2016-11-28 10:33:51
Jestem na wychowawczym już pięć lat zaczęłam tam pracę w roku 2003.Zaszłam w ciążę i poszłam na chorobowe.Nie dało się tam pracować, teraz znalazłam inną prace też w handlu i jest spokój bezstresowo i wogóle.Teraz tylko muszę dać wypowiedzenie.Przez te lata kiedy tam pracowałam to był strach ,stres i nerwy sszarpane.
Bbb 2016-12-03 20:25:51
Ta od inwentaryzacji nowa jakaś czy stara "gwiazda"?
bruno 2016-12-19 00:59:43
zaklad ten schodzi na dno na swieta pracownikom nie dali pierwszy raz zadnej premi swiatecznej mimo ze do tego roku zawsze pracownicy dostawali bony lub kase po 200 zl. w tym roku powiedziano nam ze pan Madej nie ma kasy to smiechu warte bo my coraz wiecej robimy a on kasy nie ma .Wstydu nie ma ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze coraz wiecej kierownikow i dyrektorow i to oni podziela sie ta kasa. Maja byc paczki swiateczne ale laska a deputaty za grudzien co nam dawali nie dostaniemy niech sobie sami zjedza te wedliny bo jak my pracownicy je dostajemy to one juz praktycznie sa stare maja 2, 3 dni termin waznosci i jak czlowiek otworzy w domu to smrod i nic wiecej.Trzeba z taka wedlina isc do sanepidu i zrobic im kolo nosa zeby nie traktowali nas jak swinie .zalosne zycze calej dyrekcji firmy Madej Wrobel oby cale swieta Bozego Narodzenia pamietali o swoich pracownikach i oby uwazali by nie zadlawic sie oscia z karpia
bruno 2016-12-19 01:01:33
zaklad ten schodzi na dno na swieta pracownikom nie dali pierwszy raz zadnej premi swiatecznej mimo ze do tego roku zawsze pracownicy dostawali bony lub kase po 200 zl. w tym roku powiedziano nam ze pan Madej nie ma kasy to smiechu warte bo my coraz wiecej robimy a on kasy nie ma .Wstydu nie ma ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze coraz wiecej kierownikow i dyrektorow i to oni podziela sie ta kasa. Maja byc paczki swiateczne ale laska a deputaty za grudzien co nam dawali nie dostaniemy niech sobie sami zjedza te wedliny bo jak my pracownicy je dostajemy to one juz praktycznie sa stare maja 2, 3 dni termin waznosci i jak czlowiek otworzy w domu to smrod i nic wiecej.Trzeba z taka wedlina isc do sanepidu i zrobic im kolo nosa zeby nie traktowali nas jak swinie .zalosne zycze calej dyrekcji firmy Madej Wrobel oby cale swieta Bozego Narodzenia pamietali o swoich pracownikach i oby uwazali by nie zadlawic sie oscia z karpia
Bożena 2016-12-19 01:15:22
Administracja dostała premie po 500 złotych gadałam z Błażejem informatykiem chodzi po produkcji i się chwali
1
Ktoś 2016-12-20 09:22:47
No nie wydaję mi sie sby pan Sebastian K pezychodzil do pracy pod wpływem alkoholu. To ze jest wymagajacy to nie znaczy ze można go obrazac w taki sposób i pisac klamstwa. Sie ludzie puknijcie w te puste łby!!!!! A za co ci mial dziekowac ze wyjechalas w koncu tony ? No sory ale taka twoja praca i po to sam jestew aby to zrobic. Banda idiotow
Klient2 2016-12-20 21:40:02
Hahaha ale masz fantazję
Sabina 2016-12-20 21:43:51
O jakim zakładzie piszecie ludzie i po co te kłamstwa. Ktoś widział Błażeja informatyka na produkcji, albo Sebastiana K.???? To źle z Wami skoro od dawna w Madeju nie pracują
MM 2016-12-20 23:47:03
A jak wygląda praca w dziale marketingu? Czy ogłoszenie na stanowisko dyrektora jest aktualne?
nikola 2016-12-23 11:28:03
Władza podzieliła sie między sobą,do tego stać ich na wyjazd do Wisły na wigilię a co z nami???niech siedzą cicho i za.....ą,a najśmieszniejsze jest tłumaczenie,dlaczego dla nas nie ma bonów?otóż dlatego,że paczkarnia za nadgodziny chciała pieniądze,niezły kłam,oszuści,to najlepiej róbmy za darmo,w kwietniu na święta będą mieli więcej do podziału między sobą,czas się zwijać z tego zakładu.
borys 2016-12-24 20:34:16
smiechu warte ja pracuje juz pare lat w tej firmie ale wydaje mi sie ze wlasciciel to malo co wie co sie dzieje u niego w zakladzie on sie chyba tym nie interesuje wystarczy mu pewnie kasa ktora zarabia bo jak by sie interesowal to dawno by zmienil wladze ktora zarzadza zakladem.My ludzie fizyczni lepiej bysmy tym zarzadzali ,narobili towaru przed swietami tyle ze polowe nie zapakuja bedzie to lezalo na suszarni albo na hali i sie kisilo a my po swietach bedziemy jedli stary towar .Beda mieli co dac do deputatow jak sie termin bedzie konczyl albo na stolowke.Nikt w tej firmie nie mysli co do bonow na swieta to naprawde zrobili swinstwo taki duzy zaklad a taki biedny ,Radze tym ktorzy chcieli by sie tam zatrudnic aby omijali ten zaklad z daleka bo tam jest tylko wyzysk czlowieka i tam sie licza tylko tony a nie jakosc produktu bo wedliny to az swieca od konserwantow .
Monia 2016-12-27 15:23:51
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?
Maryska 2016-12-29 19:37:21
Te wyroby miesne to sama chemia.
Nick 2016-12-29 19:44:26
Glutamian sodu, azotany i ulepszacze smaku robial za wszystko bleeeee. Chyna nie jadles prawdziwej kielbasy, albo pracujesz dla wrobla.
Waldii7 2016-12-31 21:18:12
Dobrze że to jeszcze w starym roku 2016, ale mam negatywną opinię. Kupiłem kabanoski - są smaczne, ale już chyba ze trzy razy trafiłem w nich na kości. Dotyczy to kabanosów wieprzowych pakowanych po 120g. Kabanosy te jadły małe dzieci i aż strach pomyśleć co by było jakby dziecko połknęło taką kostkę. Jeśli jeszcze raz trafię na kość to opiszę to na różnych portalach w formie złej reklamy. Teraz jednak w związku ze zbliżającym się Nowym Rokiem Życzę wszystkiego najlepszego. Zeby nie było, że anonim podpisuję się Waldemar Pełka mail waldii7@wp.pl
Randstad 2017-01-02 06:13:47
Bestio!!..co kusisz i rozpalasz moje żądze uśpione,przez Ciebie staje się niegrzecznym chłopakiem,moje myśli owładnięte Tobą,moje ciało rozpalone czeka...byś zawładnął nim,ustami,językiem co spragniony w pot i nektar.Niech utonę w Twych silnych ramionach,niech poczuje Twój kobiecy zapach,wilgotna skórę...chce usłyszeć Twój szybki urywany oddech! Chce słyszeć Twój krzyk ekstazy ,wykrzyczane moje imię! Moje ciało nadal rozpalone,czeka...
zaklad chroniony 2017-01-02 17:23:33
Zaklad schodzi na psy, pracowalam tam jakis czas i bardzo zaluje, ale jak ktos potrzebuje pieniedzy to chwyci sie wszystkiego, teraz pracuje w zakladzie X o 1000 osob wiecej niz w Madeju, praca przyjemniejsza i traktuja pracownika z szacunkiem na swieta premia ogromna bony 200 zl przy tym sie chowaja- swieta wolne sylweser wolny, urlop mozna dostac kiedy sie chce a nie kiedy kierownik kaze ci isc do domu, niech pan Madej nauczy sie szacunku dla pracownika wkoncu pracuja ciezko na jego pieniadze duzo ludzi traci tam zdrowie . A osoby z grupa sa wykorzystywane nie dosc ze dostaje na nich pieniadze to rowna z ziemia

P.S zanim pojdziecie z CV do Madeja zastanow sie i poszukaj 100 razy
3
Marek 2017-01-04 17:33:45
Mam pytanie czy na sklepach rzeczywiście tak źle się dzieje? I czy to prawda że firma na być sprzedana?,?
Marek 2017-01-04 17:34:42
Mam pytanie czy na sklepach rzeczywiście tak źle się dzieje? I czy to prawda że firma na być sprzedana?,?
Sumienie 2017-01-11 01:06:44
Zastanow sie tysiac razy.

Popytaj o przypadek handlowcow Sp. Asi i Sp Henka

Nie zapomnimy nigdy !
Szukająca pracy 2017-01-13 10:22:16
Witam,czy w Madeju sa jakies zatrudnienia teraz ? Jak tak to czy warto zostawic swoje cv na ''bramie'' czy jakis inny kontakt do zatrudnien ??
Fogo 2017-01-13 13:11:46
Złożyłem swoje cv i czekam na odpowiedź. Może ktoś wie jakie zarobki dostanę?
Szukająca pracy 2017-01-13 18:06:45
Cv złożone na bramie ponoć nie kazde dochodzi do kadr,Ochrona robi mała rekrutacje na wlasna reke
Frank 2017-01-13 19:39:19
Przybliż temat z handlowcami
Rozbiór 2017-01-14 15:50:19
Mam pytanie .. Interesuje mnie praca na rozbiorze ,głownie na białym ,bo mam doświadczenie .. Jak ludzie ,zarobki , polecacie ???
MARIA 2017-01-17 17:52:22
Dzisiaj byłam w sklepie Tesco w KĘTACH i chciałam kupić kawałek żeberka około 30-40 dkg chudszego ponieważ mam ponad 70 lat chciałam nieduży kawałek,lecz niestety pani na stoisku odmówiła bo nie może kroić żeberek, więc nie rozumiem czy muszę kupić krowę zeby wypić szklankę mleka. Zaznaczam że pani [starsza] nie byla zbyt uprzejma.
4
Tosiek 2017-01-20 22:27:53
Zalezy ile wynegocjujesz z Jackiem.
Dziewczyny wyciagaja kolo 6-7 na reke ale musza sie godzic na nadgodziny
Zostaw swoją opinię o Zaklady Miesne Madej i Wróbel - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel