Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zaklady Miesne Madej i Wróbel

zdjecie uzytkownika
kizior - 2014-10-19 00:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem jak konwiński sika na podłogę
jak on mógł?!
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-10-19 00:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kizior, zostaw pana ochraniacza w spokoju, przecież widzisz że jest niepełnosprawny
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-10-19 00:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kizior, widziałam jak z providentem rozmawiał
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-19 00:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odczepcie się od( usunięte przez administratora ) z ochrony, jest niepełnosprawny i nie ma wpływu na to co sie dzieje, to ci na górze są winni tej sytuacji
zdjecie uzytkownika
goku - 2014-10-26 14:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@blabla jakiś czas temu pytał , czy praca w Madeju jest masakryczna... ciężko odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie bo nie wiem do końca co przez takie określenie rozumiesz. Jeżeli chodzi o to czy jest ciężko to tak jest. Momentami nawet bardzo. Ale nie przesadzajmy jak niektórzy tu piszący, że to praca ponad siły
zdjecie uzytkownika
siuśka - 2014-10-27 14:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest na sklepach i jaka płaca? Ile trwa szkolenie?
zdjecie uzytkownika
gosc madzia - 2014-11-02 18:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem klientka sklepu Firmowego Madej Wrobel w Zamosciu i jestem pod wrazeniem tak milej i profesjonalnej obslugi te dziewczyny sa przeurocze oby wiecej takich sklepow
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2014-11-02 18:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś napisać po ile godzin się pracuje jako pakowacz np ? jest normalnie po 8 czy są ciągle nadgodziny ? ile jest zmian ? jakie autobusy tam jezdzia ? z góry dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-11-03 20:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziom jak bys jeszcze powiedział z kąd chcesz dojechać :)
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-11-04 07:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam co prawda nie wypowiadam sie na forach ale zawsze musi byc ten pierwszy raz.Jestem klientem sklepu w Zamosciu i jestem bardzo zadowolony z tego stoika wszystko jest swieze a lada tak apetyczna ze chce sie kupic wszystko,no i te panie tak mile i jeszcze jakie ładne
PS.byłem tam wczoraj pozdrawiam czarnulki :)
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2014-11-04 07:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wszyscy tak zle sie wypowiadaja na temat tej pracy ,ludzie czy nie wiecie ze dla niekturych to jedyne zrodlo utrzymania.Wszyscy narzekaja a tyle ludzi tam pracuje i jest dobrze przy wspolnej wspolpracy z reszta zespolu naprawde mozna spokojnie pracowac.Ja osobiscie tam pracuje i jest naprawde ok,a a takiej kierowniczki i Lidera to zycze kazdemu sklepowi z takimi ludzmi to mozna pracowac.
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2014-11-04 08:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hans - 2014-11-03 20:48:54]:
Witaj z Bielszowic lub Wirku np z tego co wiem to chyba 147 tam jedzie ale nie jestem pewny na jakim przystanku trzeba wyjść i jeszcze raz zapytam jak by ktoś mógł odpowiedzieć jako pakowacz pracuje sie po 8 godzin na 3 zmiany ? czy ciągłe nadgodziny itp rzeczy ? z góry dzięki za odp !
zdjecie uzytkownika
Hans - 2014-11-04 19:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziom z wirku to masz 146,147,155,230 a z bielszowic 155,147,
zdjecie uzytkownika
Panos - 2014-11-04 19:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zuzka praca jest bardzo wporządku i współpracownicy też ale kierownicy to straszne kutwy nie maja sie jak wyżyć to jadą po pracownikach. Ostatni tekst to co ty kurw.. tam łazisz ale nie pomysli ze po towar po pojemniki po palety to trzeba samemu sobie iść :/
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-11-06 11:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A podzieli się ktoś opinią jak wygląda praca w dziale handlowym?
zdjecie uzytkownika
ktos1 - 2014-11-06 13:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2014-11-06 11:55:09]:
ale w jakim handlowym , Detal , sieci, Hurt, ;>
zdjecie uzytkownika
AGATA - 2014-11-07 22:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2014-11-06 11:55:09]:
ja przepracowałam 10 lat w handlu ale w tej firmi dosłownie 3 dni i tak sie nerwowo wykonczyłam przez kierowniczke sklepu ze mam ochote przeklinac zero przerwy własnie zrezygnowałam napisałam wypowiedzenie ale i mam ochote o mało w tej firmie sie nie nosi pieluch
zdjecie uzytkownika
halszka - 2014-11-09 19:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję prawie szósty rok jak wszędzie są ciężkie dni ale ogólnie jest ok. Każdy ma swoje wymagania ale jeżeli robisz swoje to też nikt się nie dowala.
zdjecie uzytkownika
gamu - 2014-11-10 19:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawno nie pisalem ale po ostatniej wyplacie to chce sie wyc naprawde tragedia zeby tak zapierdalac za najnizsza krajowa szukam nowej pracy a jak znajde to szybko sie zwolnie z tej firmy bo to tragedia robisz na 4 zmiany nie masz wolnego i dostaniesz 1300 zl kto madrzejszy to odchodzi bo nikt nie bedzie pracowal tak ciezko za grosze to ledwie starcza na oplaty a za co zyc pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emu - 2014-11-10 19:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja wiem ze ciezko pracujecie bo znam ludzi ktorzy pracuja w tej firmie ale niektore kielbasy sa dosyc dobre ostatnio krucha z galaretka kupuje w ketach bardzo mila odsluga pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
reni - 2014-11-10 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zostałam zaproszona na rozmowę o pracę na stanowisko PH Czy może ktoś mi udzielić informacji jakie zarobki są na tym stanowisku i czy praca jest warta zainteresowania bo z tego co tu czytam to opinie na temat wróbel nie są zbytnio pochlebne.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-13 16:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby opinie nie do końca są dobre, ale co innego jeśli ktoś je pisze i ma coś na celu, a co innego jak to jest zwykły hejt, zupełnie nie konstruktywny tak naprawdę. to już każdy sam musi mieć jakieś rozeznanie w temacie mieć tak naprawdę. Podajcie prosze jakie godziny pracy są tutaj konkretnie, oki?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-16 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje u Madeja juz jakis czas moze ktos powie cos na temat KR jak sie z nimi wspolpracuje bo w moim przypadku to porazka?
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2014-11-20 09:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2009-12-13 15:02:05]:
kochany anonimie to rzeczywiscie dlugo pracowalas....... tam robia ludzie po 15 lat i to oni maja najwiecej do powiedzenia jakie sa te zaklady a skoro tyle pracuja to znaczy ze da sie przezyc..... :) Pozdrawiam pana (usunięte przez administratora)Brygadzista byl fajnym.... ale ludzie sie niestety zmieniaja....
zdjecie uzytkownika
gamu - 2014-11-21 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktos z was wie czy lidl podpisal umowe na towar z firma bo jak nie to cienko beda sr..i 200 ton brali na miesiac ale z powodu brudu nie chcieli z nimi podpisac umowy na dalsza wspolprace kierownicy trzepia gaciami bo poleca z krzeselek patrzyli tylko na ilosc nie na jakosc i sie skonczylo prosze o wiadomosc
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x