Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zaklady Miesne Madej i Wróbel

Pracowałeś w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja1 - 2013-12-08 17:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakimi samochodami jeżdżą PH. Bo ja nie widziałem oklejonych samochodów madej wrobel.
zdjecie uzytkownika
ella - 2013-12-08 19:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opel corsa
zdjecie uzytkownika
real - 2013-12-08 20:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale 4 osobowe czy z budą.
zdjecie uzytkownika
ella - 2013-12-09 16:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zwykłe 5 osobowe
zdjecie uzytkownika
kazik - 2013-12-16 15:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do przedstawicieli : a czy z samochodu firmowego można też korzystać na użytek prywatny ??? p.s czyli zarabia się około 1200 zł tak ?? a umowa jest o prace czy zlecenie?
zdjecie uzytkownika
ella - 2013-12-16 15:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samochodu można używać prywatnie,po to odtrącają z wyplaty za korzystanie z auta prywatnie,a wypłata 1200zł,czasem jak się zrobi dobry tonaż to dorzucają marne premie,ale na to raczej niema co liczyć
zdjecie uzytkownika
Produkcja - 2013-12-24 16:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy sytuacja w firmie się poprawiła? Wynagrodzenie, warunki pracy,kultura kierownictwa również dyrekcji. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Wesołych i zdrowych Świat
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-01-02 10:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Te 3 i 4 tysiące na ręke to twój kolega z rozbioru widział ale w snach. Zarobki są tam strasznie niskie brakuje sprzętu a praca to jedna wielka gonitwa niewiem kto wam takich głupot naopowiadał pwnie znajomi którym wstyd ze pracują za 1500 zł na ręke albo za minimalna stawke.
zdjecie uzytkownika
ona i on - 2014-01-05 17:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2014-01-02 10:12:45]:
A co ty opowiadasz pracuję na rozbiorze i moja średnia wypłata to w granicach 3 tys:)Pewnie nic nie umiesz i dlatego tez nie zarabiasz;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-08 23:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowalam dla tej firmy na promocji jako hostessa i nadal czekam na pieniadze jest to 4 miesiac. Wogule nie zorganizowana firma dzwonilam do kadr a pieniedzy nadal nie ma. Bardzo nie polecam a przedstawicielka pani (usunięte przez administratora)wogule nie odpiera i nie odpowiada
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-02-09 21:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ktos - 2013-12-03 16:45:44]:
jak nie wierzysz to uwierz ! Najnowsze wiadomości 1200 netto i zapieprzasz soboty i niedziele .Jak jestes chory to 4 miechy robisz za 1000 zł taka kara .Moge to udowodnic
zdjecie uzytkownika
lu - 2014-02-09 21:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona i on - 2014-01-05 17:16:05]:
zarobisz na rozbiorze mięsa piszesz 3 tysiące ale we dwójke hehehhe (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
liroj - 2014-02-27 22:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi tam siem dobrze pracujie a raczej pracowało
zdjecie uzytkownika
liroj - 2014-02-27 22:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chetnie bymtam wrucił
zdjecie uzytkownika
isis - 2014-03-16 20:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie i prawda jest taka ze lekko nie ma praca jest jak na akord trzeda zdawać sprawozdanie dziennie ile się zrobilo pisza w umowie ze dostajesz premie uznaniowa ale nie wiem kto ja dostaje chyba majstrowie i kierownicy za caly miesiąc dostałam 1220 zl nie wiem czy jest to chociaż najnizsza krajowa(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-03-19 14:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
isis, pewnie tez zależy ile dni pracowałaś, ale wygląda mi to na najniższą krajową, więc chyba jest ok. Zależy tez jaką umowę masz w madej i wróbel.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-21 10:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawią mnie ludzie co tylko narzekać potrafią... coś mi się wydaje że to nieudacznicy, którzy marudzą tak w pracy jak i w życiu. Pracuję w MW już naprawdę długo i ZŁEGO SŁOWA NIE DAM POWIEDZIEĆ!!!!
zdjecie uzytkownika
Ortografia - 2014-03-21 14:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy chcieliby zarabiać po 3 tyś zł netto, a podstawy ortografii leżą!
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-03-21 20:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-03-21 10:36:15]:
ja też pracowałam w MW na sklepie jako ekspedientka,no i nie wspominam dobrze (usunięte przez administratora) a zarobki do niczego,płacą marnie !!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-20
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Jesteśmy wyłącznym przedstawicielem w Polsce tak znanych marek jak FINNLO i HAMMER, prowadzącym hurtową sprzedaż sprzętu fitness zarówno poprzez dystrybutorów zlokalizowanych na terenie całego kraju jak i sprzedaż detaliczną w czterech oddziałach – salonach firmowych. Dodatkowo zajmujmy się kompleksowym wyposażaniem klubów fitness, ośrodków sportowych, oraz hoteli w sprzęt cardio oraz sprzęt siłowy najlepsz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Aga 11listopad - 2014-03-29 21:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,ludzie!!! Ortografia,gramatyka-do poprawki!!! Żal czytać większość wpisów. Szukasz pracy??? Skorzystaj ze słownika ortograficznego,poprawnej polszczyzny,wyrazów obcych,jakiegokolwiek. Oceniasz??? Tym bardziej korzystaj... Wstyd,Wy polscy "pracobiorcy". No i jak mają nas pracodawcy traktować poważnie,kiedy nawet pisać nie potrafimy?!
zdjecie uzytkownika
Związkowiec - 2014-03-30 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś słyszał o założeniu związków "Solidarności" w naszym zakładzie? Co o tym sądzicie i czy jesteście chętni do przyłączenia się? Jest to chyba jedyna szansa na lepsze warunki dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-01 12:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga 11listopad - 2014-03-29 21:39:17]:
Ludzie !!!! Dlaczego wszystkie wpisy poprawnie napisane (i nie wulgarne) są usuwane przez administratora tego profilu ??? Warto się zastanowić, bo jest to zabieg celowy, może im więcej wpisów byle jakich gramatycznie i ortograficznie tym mniej poważnie ludzie traktują te opinie?? A firmie pewnie o to chodzi. Ten wpis też pewnie usuną.
zdjecie uzytkownika
s - 2014-04-01 13:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grazia - 2010-03-14 15:51:24]:
skad wiesz
zdjecie uzytkownika
Mark - 2014-04-14 06:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to mamy naszą mowę kolego, żeby z niej korzystać. Korzystanie z ortografii raczej nie jest wyznacznikiem usunięcia bądź nie opinii.. Raczej to kwestia czego innego.
zdjecie uzytkownika
loko - 2014-04-20 17:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ucziwa praca do niczego nie dojdziesz a tym bardziej w madeju ,lepiej byc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zlodziejem..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
67 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zaklady Miesne Madej i Wróbel
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x