Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-02-02 21:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam trybiki na Ptasiej! Co ja słyszę? Zmiany, zmiany, zmiany - jak to powiedział kiedyś Tym... hehehe. Z czterech jeźdźców grafokalipsy jeden ujrzał wskaz(niki)ówki, że sąd ostateczny nie podrodze z Mao Zedong'iem... No więc w takim razie mamy trzech graf-kieterów (Bolek, Poldi i Pruski). Pierwszy z resztą już "zarzondza" i naszej wiewiórki na wyższą gałązkę nie wsadził :(
A co tam tradycyjnie u szkockiej kratuni i jego kompana - pana światów rodem z koranu??? Oddaleni od siebie :) Jeden nadal bez formy (wtryskowej) ale tłumy pogania, a drugi w techno-świecie trójwymiarowe bąki zbija? Podzdrawiam technole w transie przez ciężar engela 500! Ciebie też auto-hutnik - nie ciesz się!
A co u pianistów po schódkach plamistów? Groźna zeta, głośna marry i jakże błyskotliwa miszmasza nasza. Buziaki dla tego trójkąta i pozdro dla pyszałkowatego kudłacza od tworzywa!
Ziewam ogólnie w Waszą stronę a mój kruszący jad niech silny wiatr od strony Piły na Kanarkową niesie!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-03 18:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom i jerry - 2015-02-02 21:55:22]:
poezja panie, poezja
zdjecie uzytkownika
wróżba - 2015-02-04 07:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary zaczynał w garażu, i niebawem z takim zarządem skończy w garażu.
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-02-06 08:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i za pomoc w podniesieniu firmy na poziom europejski na konto kasę mi prześle nie dużo z pięć tysi
zdjecie uzytkownika
zdesperados - 2015-02-09 09:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tato nie odchodź!!! - bo przy tej kadrze zarządzającej to już tylko c4 i spier....
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-02-12 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że usunięto pościk... Nie obraziłem nikogo ani nie uraziłem nawet. No to co? Czyżby ktoś przeczytał niewygodną prawdę o sobie? No cóż. Boli? Przepraszam. Pozdrowienia - s-kruszony ja.
zdjecie uzytkownika
nene - 2015-02-17 23:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj byłem w technologicznym i jak zobaczyłem tego niedorajde AL-Lacha to słabo mi się zrobiło. Pozbyli się go z Kruszyna a teraz pali głupa na wróblowej.
Pasożyt
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-02-18 10:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ponownie na jaskółczej kochani!!! Jak tam wicher wieje czy spokojnie i smród plastiku wisi chmurą nad megadziurawym parkingiem?
Allach jeszcze jest? Modlę się do niego o pomyślność nowych technologii każdego dnia. Przyjaciel szkocka pewnie też co? Zawsze przy okazji tego drugiego zapominam o tych obok - informa-prykach...
Dwa dziady. Po lewej makówka siwa, po prawej bani-a łysa. Starszy stopniem albo coś kręci w żelastwie z miną grabarza albo siedzi leżąc na zdezolowanym krzesełku i klikając mądruje się z lekka. Drugi zdeb z kolei, z miną zaciekłą jak kibol legii coś rzeźbi na klawiaturze - myśli, że myśli. Myśli naiwniak, że dwa monitory dadzą mu wskaźnik podwójny.
Idąc na dół omijamy z daleka głośne schodki, tniemy przez halę, na której właśnie szkocka granatowych ludzików przestawia, szybko w lewo z bekhendu i oczom ukazuje się magazynorka... Trójca śmieszna doku-mantalistów. W rogu kosodrzewina rośnie a w gąszczu jej gałązek wymądrza się sympatyczny lądowy ssak drapieżny z rodziny kotowatych. Na środku czarna mamba (czarne pióra, czarne spodnie i czarny charakter). Na wejściu z kolei co widać? Oto przycupnęła tu sobie po cichu sympatyczna babcia MM-ka. Wszyscy oni często opuszczają norkę bo mają jakieś palące problemy...
A ciasno tam, oj ciasno - chociaż kiedyś i sosenka tam rosła ładna ale skruszyli ją - z resztą słuszna decyzja, że u nas rosnąć obok musiał-a :)
Serdecznie kicham w Was wiejskim szczepem wirusa grypy z czworaków, z okolic Trzeciewnicy bo dmucha dziś na "maisto". Siema jak to mówi... wiecie kto :D
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-02-18 11:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urażone dumy "wspaniałych" pracowników widzę dają się we znaki. Tutaj tak mordy piłujecie, a w firmie nikt słowem nie piśnie. Gratulacje internetowi napinacze.
zdjecie uzytkownika
mysza siwa - 2015-02-18 17:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom i jerry - 2015-02-18 10:15:14]:
niech pan się o mnie oprze panie Piotrze
zdjecie uzytkownika
security - 2015-02-18 21:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Angel Tak trzymać, masz większe jaja niż niejeden frajer z narzędziowni. Swoją drogą to ciekawe czy w chacie tak rzucają fajki po kontach. Pewnie w domu stara zakazuje palić to wyżywa sie na sedesie albo ścianach baran jeden z drugim. WSTYDZCIE się.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-02-19 09:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ach ta narzędziownia....ach te mądre, zapracowane człowieki....poezja....jak się tak napatrzę to tak bardzo się cieszę, że nie należę do tej koszmarnej bajki....ech, idę sobie zajarć tak dla odprężenia. Miłego dzionka
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-19 18:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzedziownią narzedziownią - ale te pseudoksięgowe, hehe wkażnika już same nie zrobią.
zdjecie uzytkownika
Zatroskany - 2015-02-19 22:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zasada nr 1 Nigdy nie atakuj narzędziowni
Zasada nr 2 Poza narzędziownią wszystko jest do d...
Zasada nr 3 Boss jest straszny ale życzmy mu zdrowia
Zasada nr 4 Tom i Jerry jest zabawny
Zasada nr 5 To portal o pracodawcy wiec powinno być więcej o tym kto z kim sypia (Tom i Jerry postaraj się)
Zasada nr 6 Skoro szef stwierdził że potrzebuje drukarki 3D to znaczy że potrzebuje
Zasada nr 7 Wszyscy dyrektorzy i kierownicy są zajebi... do czasu aż szef stwierdzi że nie są.Test dla odważnych - wymień przy szefie nazwisko (usunięte przez administratora):))) Kara chłosty pewna
zdjecie uzytkownika
nenen - 2015-02-19 23:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zatroskany - 2015-02-19 22:42:43]:
W porównaniu do działu niedorozwoju który gościł dziś w Kruszynie i oczywiście poległ na całej linii - wszystko to ch....j!!!!!
zdjecie uzytkownika
geyovy - 2015-02-20 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nenen - 2015-02-19 23:45:52]:
prócz zapraski!
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-02-23 19:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nenen - 2015-02-19 23:45:52]:
Zwolnić dział "niedorozwoju" a ich wypłaty przeznaczyć na zatrudnienie nowych ustawiaczy albo technologów.
Z nich i tak nic dobrego nie ma ! - I NIE BEDZIE !!!!!
zdjecie uzytkownika
czarna - 2015-02-25 07:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM,
OTRZYMAŁAM PROPOZYCJE ROZMOWY O PRACE W G. NA KONTROLERA JAKOSCI. ALE TAK CZYTAM TO WIDZE CHYBA BAŁAGAN JAK W KAŻDEJ POLSKIEJ FIRMIE. MOŻECIE COŚ WSPOMNIEĆ O DZIALE KJ? NORMALNI LUDZIE CZY PANIE NADĄSANE WIECZNIE NA "NATŁOK PRACY" NO I JAK KIEROWNICTWO? POZDRAWIAM WAS ;]
zdjecie uzytkownika
itek - 2015-02-26 08:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesteś czarna bo masz takie włosy czy skórę? jak te drugie to błagam pracuj u nas! błagam!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-02-26 23:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Graform zajmuje się wytwarzaniem metodą wtrysku wyrobów z tworzyw sztucznych w tym form wtryskowych. Firma jest nawet znana w branży i poważana, sam myslę, czy nie spróbować poszukać tutaj pracy. Możesz czarna napisać skąd dostałaś taką propozycję? Aplikowałaś, czy sami Cię jakoś znaleźli?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-27 07:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarna, czekamy na ciebie.
Będę brał Cie, za maszyną.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-27 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szmata Sylwia robi loda wszystkim w formie i gratis kolega.
zdjecie uzytkownika
CZARNA - 2015-02-28 11:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APLIKACJA Z OGŁOSZENIA I SIE ODEZWALI 2 RAZY. PRACOWNIK: SAM SIĘ BIERZ...ALE DO ROBOTY ;] NIE DLA PSA KIEŁBASA. Zobaczymy czy taki kozak będziesz jak mnie spotkasz
zdjecie uzytkownika
CZARNA - 2015-02-28 11:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-27 07:34:14]:
ZA CIEŃKI W USZACH JESTEŚ
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-01 10:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CZARNA - 2015-02-28 11:33:57]:
Czarna wiesz..... to też zależy od tego jak wyglądasz :-D Więc masz rację...... może nie będę KOZAKIEM jak Cię zobaczę :-D :-D :-d
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie