Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
black horse - 2014-10-01 08:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem czarnym koniem i zaraz posprzątam to forum. Za to mi płacą przecież. Tak więc od dziś 5S na gowork-u.
P. S. I nie pytajcie mi się o nic, bo ja nic innego nie umiem. Dopiero się uczymy z moim przyjacielem Hubertem.
zdjecie uzytkownika
kicha - 2014-10-01 20:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ksiadz - 2014-09-28 16:33:35]:
100% prawdy
zdjecie uzytkownika
Pracownik gf - 2014-10-02 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kąd Dyka jest kierownikiem jest coraz gorzej... Co chwile raporty , reklamacje zabieranie premii... Siedzi i gapi się w kamery zamiast poprawić sytuację w firmie. Za Synaka nie było żadnych qw i nie było reklamacji i śmiesznych raportów... On słyszy tylko co chce usłyszeć a to co pracownik ma do powiedzenia udaje że nie słyszy i zbywa.... Gdzie jest jakiś problem to powinien go rozwiązywać a nie pogłębiać.. Ludzie na boshu charują po 2 maszyny i w jaki sposób oni mają patrzeć na detale 100 % nie ma takiej opcji a potem się dziwią że przychodzą reklamacje na kilka sztuk na wtrącenia albo chą mieć ilość albo jakość...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-03 02:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważajcie piranie z biura ponownie atakują - najbardziej agresywna jest ta ruda wiedźma z KJ,
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-10-03 09:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik gf - 2014-10-02 18:31:18]:
Synak pracuje teraz w Pol-Elektrze
zdjecie uzytkownika
Pracownik gf - 2014-10-03 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruda wiedżma to Bacha, niech patrzy na detale jakie podbija a nie czepia się tego czego nie ma!!!!
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2014-10-03 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-10-03 02:35:22]:
która ruda???????
zdjecie uzytkownika
mistrz nad mistrzem - 2014-10-06 23:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to ja wam pokażę jak zarządzać , buhaha.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
garfilt - 2014-10-13 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-09 17:00:20]:
lepiej nie idz tam bo teraz za nowego kierasa nie bedzie zycia to tyran i osilek a jak chwile masz przstoju to cie zjedzie albo wyzuci - al-lach wruc bo tensknimy!
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2014-10-14 08:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walił was? wow...
zdjecie uzytkownika
Ten z góry - 2014-10-18 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, aż żal czytać te Wasze mierne wypociny.... Zamiast wylewać swoje żale, to byście za robotę się wzięli... Nikt was tam po pistoletem nie trzyma. W przeciwnym razie wiecie gdzie są drzwi.
zdjecie uzytkownika
TOWIJA - 2014-10-20 12:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inspirujące to forum, inspirujące wypowiedzi, anonimowe żale i pretensje brawo za odwagę!!!....a pracować trzeba choć nikt nikogo do tego nie zmusza
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2014-10-20 15:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rusz postuf czosnek!
zdjecie uzytkownika
mr xxx - 2014-10-21 09:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzi zwalniaja bez powodu. A pana kebbaba z Kruszyna zwolnili bo w czasie urlopu dorabiał sobie. Miał prawo. To co robi na urlopie lub po pracy jego prywatna sprawa. Jak robisz na umowe o prace (nawet przez office52) to jak oddasz krew to tez nie akceptują zwolnienia które prawnie sie należy.
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi zwalniaja bez powodu. A pana kebbaba z Kruszyna zwolnili bo w czasie urlopu dorabiał sobie. Miał prawo. To co robi na urlopie lub po pracy jego prywatna sprawa. Jak robisz na umowe o prace (nawet przez office52) to jak oddasz krew to tez nie akceptują zwolnienia które prawnie sie należy.
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 09:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taja - 2014-09-25 13:07:10]:
a ty do pracy idziesz czy na zaryw?
zdjecie uzytkownika
TOWIJA - 2014-10-21 11:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duża rotacja w tej firmie o czymś to już świadczy, ale z drugiej strony jest akcja i reakcja tylko kto na kogo? kierownictwo na pracowników czy raczej pracownicy reaguja takim podejściem do pracy w tej firmie ponieważ kierownictwo jest do d..py, hmmm
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 14:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt. Jak jest jakaś kontrola to pracownicy na umowe zlecenie są wysyłani do domu. Trochę to dziwne! W czasie wolnym jest zakaz dorabiania sobie! Podkręcają cykl maszyny na szybkie obroty a wiec idzie na ilość nie na jakość. Czasem jedna osoba musi dac rade na kilku stanowiskach na raz.
zdjecie uzytkownika
wafel - 2014-10-21 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garfilt - 2014-10-13 10:44:34]:
tyran to się zgodzę ale z tym osiłkiem to przesadziłeś gościu jest chudy jak szkapa byle Franek go zdmuchnie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-21 20:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam chciałbym popracować w technologii - chłopaki dają radę no i najwazniejsze że w Kruszynie i na Wróblowej rządzą nimi NORMALNI!!! ŁEBSCY!!! FACECI Z JAJAMI !!! Nie jakieś popierdółki i cieniasy .
Ciekawy jestem ile zarabiają ???
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-10-22 11:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrxxx - 2014-10-21 09:07:03]:
szczególnie na urlopie na żądanie możesz robić co chcesz ????????????????
zdjecie uzytkownika
frik - 2014-10-22 11:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrxxx - 2014-10-21 09:07:03]:
to cos nie halo z tobą - ja tam mam krwiodawstwo płatne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x