Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
suwnica - 2014-09-06 12:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga!
Wiem z pewnego źródła że sami majstrowie piszą na forum różne opinie żeby skłócić ludzi ze sobą!
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-09-09 23:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zatroskany - 2014-09-02 09:08:13]:
Jaki zatroskany, sfrustrowany, rozgoryczony, zgorzkniały i żałosny współpracownik :)) !
zdjecie uzytkownika
rozgoryczony - 2014-09-10 15:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem poinformować przyszłych pracowników grawormu o głodowych pensjach jakie otrzymaliśmy i będziemy otrzymywać. Niedługo zwolni się miejsce także ślijcie cv-ałki.żegnam
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-10 17:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i po co takie rzeczy tutaj wypisywac, bez sensu zupełnie, jak toś naprawde chce ponarzekać na pracę, że wszystko nie tak jest i źle, to niech w domu narzeka, a nie na publicznym forum...sensu w tym żadnego nie widzę, ani sobie nie pomoże tym ani przyszlym kandydatom też nie, zastanówcie się czasem
zdjecie uzytkownika
skórka - 2014-09-11 22:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2014-09-10 17:41:10]:
prawda w oczy kole
zdjecie uzytkownika
foch - 2014-09-14 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skórka - 2014-09-11 22:22:43]:
nie będę już pisał komentarzy mam za mały współczynnik... obraziłem sie foch !!
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-16 12:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy są jakieś wolne miejsca na produkcji? Duża rotacja?
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-09-18 18:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracują u was jakieś fajne dziewczyny , jeśli tak to na jakiej zmianie ?
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-09-19 10:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne dziewczyny tylko w biurze ale na hali sa fajne chlopaki ktorym bedziesz mogl robic co nieco
zdjecie uzytkownika
miss - 2014-09-20 08:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie dziewczyny... Hm... 6 lat tu robię i jeszcze ani razu fajnej nie widziałem. Zresztą czego się spodziewać po CNA
zdjecie uzytkownika
ej! - 2014-09-21 23:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie ekipa z biura AL-Lach zginął by marnie . Zakładem rządzi Sypas rozdmuchem Kot a ten błąka się między nimi jak piesek.Ale tak to jest jak sie nic nie umie
zdjecie uzytkownika
parcownik - 2014-09-22 11:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś chce przyjść do tego zakładu to na początku dostaje 8,5 zł brutto na umowie zlecenie. Na rozmowie mówią ,że po 3-4 miesiącach dostaną umowę o pracę a w rzeczywistośći czeka się nawet do roku czasu. a gdy chodzą 2 maszyny to do domu wysyłaja. pracodawca dba o ubranie robocze czyli jedna koszulka na cały rok i jeśli pracownicy nie noszą koszulek to pan Al-Lach od razu to zobaczy i cię zakrzyczy dlaczego nie nosisz koszulki no i oczywiśćie zabierają dodatek za niechorowanie a jeśli przyniesiesz L-4 to brak premii przez 3 miesiące. A swoją drogą co teraz zrobili z przyznaniem premii to jest mistrzostwo świata. w tym miesiącu 6 procent gdzie zawsze było koło 20.
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2014-09-22 17:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy narzekaja na place ,majstrow,kierownikow,jeden drugiego sprzedaje ,A DO PRACY I TAK CHODZICIE DWULICOWCY NIECH KAZDY PATRZY SAM NA WLASNY TYLEK I POTRAFI SAM SOBIE WYSTAWIC OPINIE ,SAMI SOBIE ROBICIE ZAMET BEZ WYJATKU OD FIZOLA PO KIEROWNIKA ,SPYCHOLOGIA BRAK SLOW !!!!
zdjecie uzytkownika
fx - 2014-09-22 21:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynym spychlogiem jakiego znam jest nasz kierownik !!!
Nieudacznik jeden!
zdjecie uzytkownika
bono - 2014-09-23 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy atmosfera na hali dobra? czy obrabiają tyłki jak na każdej produkcji? Dla mnie wazna jest atmosfera
zdjecie uzytkownika
fx - 2014-09-23 20:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera miedzyludzka spoko - dobry team na wtrysku.Nie ma zawiści i obrabiania(usunięte przez administratora)
Przydałoby się wymienić niektórych mistrzów no i kierownika Al Lacha bo żal bierze nawet nas roboli
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-09-24 17:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak można mieć dużo raportów i być zastępcą lidera czeba mieć jakieś plecy w biurze ...
zdjecie uzytkownika
Chłopak - 2014-09-24 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze to same właśnie pasztety są , nie ma tam ani jednej ładnej kobiety! Na hali są wyjątki ....
zdjecie uzytkownika
taja - 2014-09-25 13:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie trzeba mieć tutaj żadnych pleców, jak dobrze wykonujesz swoje obowiązki i się starasz to zostaniesz doceniony raczej szybko i to bez ingerencji i wstawianiu się osób trzecich i innych rzeczy. Nie przesadzajcie już w tych komentarzach, bo czasem to serio chyba Was ponosi...czekam na obiektywne zdania
zdjecie uzytkownika
franekkimono - 2014-09-25 17:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parcownik - 2014-09-22 11:39:52]:
przecież kierownik powiedział jasno i wyraźnie ze ekonomiści wyliczyli że jak będziemy zarabiać mniej o będzie dla nas lepiej.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-09-26 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taja - 2014-09-25 13:07:10]:
jak nie ta pani to musi mieć jakieś plecy bo ponoć nic nie potrafi ... detali nie liczy tylko obserwacje robi przez cały dzień
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-27 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się użalać nad soba - pomyślcie q..a o górnikach z Juliusza. Wy macie wypłaty w całosci i na czas. I żle jeszcze. Za mało zarabiacie ? Swiat stoi otwarty dla wszystkich/ Przeciez nikt was nie prosi zebyscie zostali . I tak 30 % pójdzie na bruk. A ekonomia . No cóż.
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2014-09-28 16:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to juz sie zrobilo jedno wielkie punktowanie i kapowanie ,a tym na gorze to pasuje ludzie obudzcie sie !!! badzmy razem zaiwaniamy na nich a i taak nas w nosie maja jedna wielka sciema
zdjecie uzytkownika
tyk - 2014-09-30 22:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pozbyć się kierownika z wróblowej - teraz widac ,że nie wie nic o produkcji potrafi tylko gapić sie w kamery całymi dniami i nie schodzić do nas na halę.
A od ludzi z Kruszyna teraz dowiadujemy sie że ten drugi to tez nieudacznik.
Dwa głąby z Pol Elektry !
zdjecie uzytkownika
black horse - 2014-10-01 08:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem czarnym koniem i zaraz posprzątam to forum. Za to mi płacą przecież. Tak więc od dziś 5S na gowork-u.
P. S. I nie pytajcie mi się o nic, bo ja nic innego nie umiem. Dopiero się uczymy z moim przyjacielem Hubertem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x