Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Baron - 2015-04-08 13:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że niektórzy to naprawdę mają umysł wielkości ziarnka piasku. Wcale się nie dziwię dlaczego takie rotacje w tym zespole następują. Jeżeli biorą kogo popadnie za najniższe pieniądze to Graformo z Bydgoszczy - marny twój los. Przydałby się ktoś kto poukładał by tą firmę od nowa, na nowych zasadach.
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-12 08:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym poukładał 5 tys i na miesiąc tylko i zrobię tam takie zmiany że stary nie uwieży ile można jeszcze kasy na Maybacha zaoszczędzić
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-04-12 17:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-04-12 08:27:17]:
Najpierw naucz się stylistyki i ortografii - a potem do łopaty !
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-15 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lidlu ojczyzno moja ty jesteś jak oszukanie mięso w opakowaniach z plastiku wydy,,,, mamy na żarciu ludzi bez liku ile polskich oszustów na maybacha i Ferrari zbierających i ludzi ruc ,,, hają,,,cyh za te kopiejki niestarczające od dziesiątego do dziesiątego i szefa każdego jebni,,,tego za ich marzenia Jenie,,,,,,cie jak osły żeby każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i de,,,bil był radosny za ten faszyzm i rasizm pospolity u deboli niezliczonych każdy w grformie jest suk. ,,,,nsyn skończony za te dziw. ,,,, ki kradnące co trawę Jarające na łace za te muzgi spalone i spręzynki w głowie wyprostowane życzę wam osły pały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ebyście zawsze były dymane
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-04-17 23:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam newsa - chyba dobrego . Od poniedziałku wraca na wróblową J.S. może jemu uda się ogarnąć ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobiony przez Dy-ke. Jak był poprzednio było OK
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-20 22:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zrobi porządek z tymi liderami! Niektóre to tak walą w chu.. , a majstrowie na to pozwalają,ciekawe za jaką przysługę . Kierownictwo daje przyzwolenie dla wazelin .
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-20 23:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego się nie da poukładać bo stary nie chce musiał by przestć kraść on i jego rodzina i powinna by zainwestować w nowe technologie które zmniejszyły by nakłady finansowe na firmę takie jak opłaty za prąd 1 dać pracownikom równe prawa i równe pieniądze np młody przychodzi 1 rok robi za 10 zł drugi za 11 trzeci 12 4 13 a 5 rok 14 zł aż do maksymalnej stawki ile jest na określonym stanowisku tylko stary nie chcce mieć ładu ustalić czas na wszystko z naddtkiem na nieprzewidziane usterki zakaz całkowity palenia picia alkoholu i brania narkotyków musiał by wrucić wczasy pod grusza i dowolną ilość wolnego nie ustalana przez pracodawce limitu tak zwanego mam wolne 26 dni roboczych biorę ile chce. Nie ile mogę i le oni mi pozwalają czyli grabowskoi brak terroru waszyzmu zastraszania popędzania i wymuszania to było by normalnie normalny tryb życia i normalna praca
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-04-23 23:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-04-20 23:26:04]:
Mylisz się - wszystko da się poukładać . Trzeba tylko spowrotem naprawić błędy Dy-ki , przywołać do porządku rozpuszczonych ustawiaczy i pozwolić działać odpowiednim ludziom. W tej chwili mam wrażenie że tylko obecny dyr.prod. razem z technologami i nkj wali głową w mur , Dy-ka nie wie o co chodzi ! i powinien powoli zbierać się do wylotu z firmy. My na produkcji widzimy od co najmniej roku że tu nic sie nie zmienia na lepsze. Teraz podobno przeszedł z Kruszyna koleś który ma wszystko naprawić - tak słyszałem.Ciekawe czy tutaj taki układ zadziała .Obawiam sie tylko ,że tu zniszczenia zrobione przez kierownika sa nie do odwrócenia . Dyr.prod też chyba ma powiazane ręce z narzędziownią - bo tam syf.i człowiek chodzi troche zrezygnowany. Powiecie że zwykły robotnik z hali gów-no wie ale my widzimy dużo wieszcie.
zdjecie uzytkownika
faktycznie - 2015-04-24 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, gdybym miał coś powiedzieć to kropka w kropkę napisał bym to samo i chyba nie tylko ja. Do tanga potrzeba dwojga. Dodam tyko że Narzędziowni potrzebne jest kierownictwo pokroju p. J.P, za jego rządów był porządek. Wcale się nie dziwię że teraz się rozsypuje, a szkoda bo firma ok, brakuje tylko szkoleń, spotkań z kierownictwem jak za starych, dobrych czasów.
zdjecie uzytkownika
norbi - 2015-04-25 02:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli za wyjątkiem szkoleń to wszystko jest tip top? Macie w graformie jakieś fajne benefity, czy system socjalny? Jak tu z nadgodzinami, zdarzają się w ogóle?
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-26 19:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedni ludzie to psychopaci tam i wariacji co myślą że będą mieli na wszystko przez parę miesięcy to nie prawda na sukces pracuje się w Polsce całe życie a pazerni bandyci zabierają młodym możliwość normalnego rozwoju dlaczego nasze pokolenie musi na mafię robić tak coiężko oni nakradli kiedyś i tertaz balują a my musimy zażynać się jak osły zebu dostać500 euro te stawki są biedacie patologia się szeży a ci co kradli kiedyś teraz jeszcze więcej to nie jest demokracja to jest ustruj bandycki dla złodzieji i bandytów którzy nie dają normalnej egzystencji dlaczego oszust ma mieć lepiej jest gorszym człowiekiem bo kłamie łupie i oszukuje całe życie takich powinni wieszać
zdjecie uzytkownika
dobry - 2015-04-27 18:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-04-26 19:54:42]:
Ja pie-rdo-le Orzeł 8 linijek bez żadnej kropki , przecinka !!!!
Daj se siana - nie pie-r-dol głupot i nie ćpaj więcej
zdjecie uzytkownika
makowa panienka - 2015-04-28 11:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem sobie mały miś, smieszny miś
znam planistki nie od dziś
słodkie są też i księgowe
przy nich lico purpurowe
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-28 12:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norbi - 2015-04-25 02:20:18]:
kompletnie nic a nic nie mamy!
zdjecie uzytkownika
żona Huberta - 2015-04-29 08:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poznam Pana złotą rączkę, bo ten mój nieudacznik umie co najwyżej posprzątać okruchy po śniadaniu.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-04-30 18:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzędziowa juz ma kierownictwo....takie misiowate ale za to jaki fachowiec, lepszego graform nie znajdzie.... Tak myślę
zdjecie uzytkownika
me - 2015-05-03 21:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2015-04-30 18:02:40]:
Chyba nie myślimy o tym samym człowieku ??? jest tylko jeden kierownik który ogarnia - Jurek P.
A miś to ściema 100%
zdjecie uzytkownika
kochanka Huberta - 2015-05-04 14:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona Huberta - 2015-04-29 08:18:45]:
pierniczysz stara - potrafi inne rzeczy :)
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-05-04 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [me - 2015-05-03 21:34:34]:
i owszem, ściemniacz z niego zajebisty....tu pójdzie pogada....tam papieroska zapali....ale głupi nie jest, chyba raczej leniwy ,może jeszcze pokaże co potrafi. Ogólnie widzi mi się nieszkodliwy
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-05-04 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sese - 2015-03-25 19:10:46]:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4710
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-05 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale spokój, największa pierdusnica i la..on zwolniona. Jest szansa, że kierownictwo zrobi porządek. Następni pracownicy do poukładania po kątach, to majstrowie i literki. Czy nikt nie widzi na co sobie pozwalają?
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2015-05-08 19:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mie dobrze pracowało w kruszuniei planuje tutaj wrocic. ale nie widzi mi sie roboic od nowa na zlecenie za grosze
zdjecie uzytkownika
kuta - 2015-05-15 12:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan agrafka szaleje ....
zdjecie uzytkownika
Habranek - 2015-05-16 19:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
golabek jest taki cwany bo mu niby mozna a tak to pijak uliczny,graform to nie firma taka pozadna jak uniwer to obuz pracy.jak mozna gnebic kobiety bo nie skrobali chali ,to gwlcenie praw pracownikow,a biuro to skorumpowane z ruskami
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-17 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo Pijesz PAŁACU!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
alert