Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chojna krzywa pochwa - 2015-05-25 11:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dzie tam koszule w krate nowom kupił i szpanuje zbolek jeden
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-25 11:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musi pokazacc ze go stac
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-25 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MY MUSIMY W BRUDNYCH CHODZIC BO ZA 10ZL CO MOZNA ZROBIC
zdjecie uzytkownika
chojna krzywa pochwa - 2015-05-25 12:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2015-05-25 11:54:05]:
jemu zawsze stać
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-05-25 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogon to i tak pisuar...
zdjecie uzytkownika
gf - 2015-05-25 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyka do zwolnienia!!!! Nie nadaje się za kierownika!!! Za jego panowanie jest coraz gorzej w Gf jeszcze troche i Gf upadnie na samo dno!!!! Nieudacznik.
zdjecie uzytkownika
al-lah - 2015-05-26 09:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gf - 2015-05-25 19:34:55]:
Przestań truć dyr-dymało bo jest dobry, tylko ciebie podszywający się pod Gf boli, że ci babę zagaduje cienki bolku!!!
Niech nam żyje Pan Szkocka Krata!!!
zdjecie uzytkownika
GF - 2015-05-27 00:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [al-lah - 2015-05-26 09:34:44]:
Niech se żyje ale za bramą ha ha
zdjecie uzytkownika
al-lah - 2015-05-27 09:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GF to WW!!!
zdjecie uzytkownika
fuj zbuk - 2015-05-27 10:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAM NA NOWĄ WSPANIAŁĄ STRONĘ NASZEJ SPOŁECZNOŚCI NA FACEBOOK'U!!!!

KOCHANI MUSICIE ZAJRZEĆ!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jan k - 2015-05-28 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i co strona jest i nikt nie pisze ?Piszcie też w rosyjskim , bo podobno ze wschodu przybędzie duża grupa pracowników. Na wymiane słabeuszy.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-30 14:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci ze wschodu beda robic za 8,50zl i cicho siedziec
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-30 14:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [żona Huberta - 2015-04-29 08:18:45]:
Ktoś zna Grzegorza Krzywińskiego pracuje w Graformie
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-30 15:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam pracuje razem z zona
zdjecie uzytkownika
makak - 2015-06-09 09:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezdem se ja mały miś, durny miś
bajeruje towar nie od dziś!!!
zdjecie uzytkownika
segegn - 2015-06-09 18:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a MK KUPCIE APARAT FOTOGRAFICZNY BO BIEDAK JUZ MIEJSCA W TEL NIE MA
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-06-12 14:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiów jes tu milion dwieście
ale jeden tylko ma zete w mieście
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-06-22 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ustalają jak kogoś wydy. mać na maksa bo im odbiło to są bady. ckie świry co mają lenia za skurą i nic nie chcą robić myślą że praca polega na machaniu palcem i znęcaniu się nad ludzmi wełbach mają sito i paranoje myślą że jak kradną to są dobrzy a tak naprawdę im odbiło od nic nierobienia robią tak przez cały czas żeby karzdego oszukać i wykorzystać i żeby pracownicy nic nie mieli tylko oni chcą miliony to niech się k. ur. wa do roboty wezną
zdjecie uzytkownika
dla was obcy - 2015-06-24 21:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie co wy tu wypisujecie jest karydodne. Sami siebie obrażacie pisząc to , a tak naprawdę nikt z was tu piszących nie ma odwagi powiedzieć tego WAŻNEJ OSOBIE W FIRMIE W PROST. Czytając to widzę,że w tej firmie pracuje sama płeć żeńska bo nie nosicie widać spodni i zero u was odwagi .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-28 14:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
pks - 2015-06-28 15:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie ważnych osób już nie ma.
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2015-07-04 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co myślicie o TR na wróblowej i w Kruszynie ??
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-07-12 01:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Graform szuka teraz do Bydgoszczy na stanowisko lidera projektu (oferta ciekawa i nieduże wymagania jak na takie stanowisko) i na brygadzistę. @Brygadzista możesz powiedzieć czy coś wiesz o Graformie czy dopiero zastanawiasz się nad pracą tutaj. Masz może porównanie, wiedzę na ten temat, będę zobowiązany
zdjecie uzytkownika
Dabek - 2015-07-18 00:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytaj uważnie forum i sprawdź ile firm bydgoskich ma podobne wpisy.
Czy chcesz tam pracować?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 13:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
PoP - 2015-08-18 13:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuj ponad siły. Zwiększaj normy. Donoś na swoich współpracowników.
zdjecie uzytkownika
pola - 2015-08-24 11:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już tak widzę tylko narzekacie i narzekacie, a przecież nie może być tak źle w firmie skoro otrzymuje wsparcie finansowe z Unii Europejskiej. taka wielka i światła instytucja nie daje grantów byle komu przecież! a mam taże inne pytanie, widziałam jakiś czas temu ich ofertę pracy jako programista technolog, napiszcie proszę czy to nadak aktualne jest
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
alert