Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krusz - 2014-10-29 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2014-10-28 15:31:13]:
W Kruszynie dobry team technologiczny - rządzi koleś , którego raczej w ch-ja nie zrobisz . Z punktu widzenia szeregowego pracownika widze że zna sie na wszystkim .Jeszcze nie widziałem żeby nie wiedział co robić.
Gość zajmujacy się wtryskiem - młody ale czai
Gość od wytłaczarek - tez młody ale ogarnięty i zna się też na wtrysku.
Ogólnie - pozytywnie
Na wróblowej - z tego co słyszałem jest tylko 2 technologów reszta w tym dziale to nieporozumienie. Łysy bardzo ogarnięty zna sie tez na wszystkim. Drugiego nie znam ale słyszałem ,że spoko koleś i zna sie na robocie,
własnie na wróblową szukają dobrego technologa
To tyle!
zdjecie uzytkownika
graj - 2014-10-30 00:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krusz - 2014-10-29 21:06:36]:
Potwierdzam, jest 2 technologow. Łysy klnie jak szewc ale chłopak obrotny, zna się na robocie.
Drugi Z.P też zna się na robocie, nawet bardziej pomocny od lysego. Ogólnie team kończy się
na tych 2 osobach. Pozostali to figuranci.
zdjecie uzytkownika
grafi - 2014-10-30 22:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graj - 2014-10-30 00:20:26]:
Bo pozostali to żadni technolodzy - ludzie do spraw niepotrzebnych ! Do miotły jedynie . Dział rozwoju k-wa litości !!!
zdjecie uzytkownika
nikt ważny - 2014-10-31 20:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [grafi - 2014-10-30 22:39:24]:
A.K z kontroli ,,zastępca kierownika" chyba Ci sie role pomyliły miśiek hahaha
zdjecie uzytkownika
obsergraform - 2014-11-03 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze ze bog islamu wywala posty nie tylko dotyczace jego zerowego czajenia i lenistwa ale tez i te o wulgarnym grubasku od technologow - komitywka k...a - ciekawe ktory ktoremu chapie...
zdjecie uzytkownika
psi wentyl - 2014-11-03 10:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo, w tym dziale to jeno smerfetka fporzo i ten wyrwidąb co obok czosneka siedzi
zdjecie uzytkownika
wichłacz - 2014-11-05 10:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czosnek odejdź, technologów oszczędź!!!
zdjecie uzytkownika
gri - 2014-11-06 23:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wichłacz - 2014-11-05 10:17:45]:
Nie tylko al lach sie nie nadaje dyk to też niedorajda - widziałam na hali naszego poprzedniego kierownika - czyżby jakieś zmiany wkońcu ??
Firma potrzebuje stabilizacji a nie chaosu.
Może ktoś rozsadny to poprowadzi razem z technologami i KJ i niektórymi normalnymi ludźmi
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-06 23:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gri - 2014-11-06 23:36:24]:
Zapomnij koleś nie wziął by takiego burdelu znowu na klate.
To co można było popsuć i zrujnować już zostało zrobione - musiałby zaczynać od nowa.
Ten jąkała wszystko już spieprzył nie ogarnia swoich spraw a co tu mówić o całej produkcji.
zdjecie uzytkownika
gre - 2014-11-10 15:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2014-11-06 23:41:22]:
Fakt nie wystarczy pomalować linii na hali i ustawić tablice ,żeby wyglądało że jest super . 50 reklamacji daje do myślenia - dziwię sie czy Stary o tym wie ???
A jeszcze bardziej że trzyma takiego cieniasa
zdjecie uzytkownika
5s - 2014-11-11 15:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzę.
Już więcej namieszać się nie da.
zdjecie uzytkownika
obsergrafor - 2014-11-13 13:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ROBÓŚ I PSZEMCIO to dwie śmierdzące części układu napędowego roweru, służące przenoszeniu energii z nóg rowerzysty, poprzez korby, do układu napędowego!!!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-13 15:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie na temat narzędziowni? warto tam starać się o pracę? kierownictwo dla ludzi czy raczej przeciw nim?
zdjecie uzytkownika
obsergraform - 2014-11-14 11:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno jak kto chce to może u technonielogów zobaczyć allacha w 3d!!!
zdjecie uzytkownika
taki - 2014-11-15 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gre - 2014-11-10 15:32:44]:
..to nie szef a On szefa się będzie trzymał, każdy chciałby robić to i owo tzn. "pracować" za takie pieniądze. Kierowniku!Dlaczego nie mamy szkoleń, spotkań itp. (usunięte przez administratora) Reklamacji coraz więcej- a my dalej w czarnej dziurze, nic nie wiemy co się dzieje tyle co od kontroli jakości czy technologów.. co to (usunięte przez administratora) jest!?
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-17 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki - 2014-11-15 20:40:27]:
jak wam zrobie szkolenie to przez tydzień będziecie chodzić do tyłu i trzymać się za obolałe dupska!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-17 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-17 11:24:35]:
ż e n a d a
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-17 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-17 14:38:13]:
a ja wiem żbik kim ty jesteś i możesz się już pakować bo wylatujesz z roboty kunusie jeden!!!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-18 09:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-17 15:58:20]:
hahaha....ty nie masz nawet bladego pojęcia kim jestem :), nie idz tą drogą bo poprowadzi cię na manowce ;)
zdjecie uzytkownika
o-s-c-ypek - 2014-11-19 08:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-18 09:08:14]:
a ja tez wiem kim jestes szumowino i szukaj roboty w innej wtryskowni soltys!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-19 09:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o-s-c-ypek - 2014-11-19 08:56:21]:
niezła zabawa kiedy czytam wasze posty....sołtys??? Z I M N O ;)
zdjecie uzytkownika
nieee - 2014-11-23 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-19 09:23:26]:
A mnie nie jest do śmiechu jak codziennie musze borykać sie z coraz to nowszymi durnotami dyki . Mam tylko nadzieję że szybko to się skończy ! Czas na zmiany !
zdjecie uzytkownika
łyżka_ironii - 2014-11-24 12:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i o zdrówko pytam ;) a tak serio to może coś mi poweicie kto z was może rozdzielać stanowiskami, bo widzę, że ktoś tutaj jest władczy bo tak rozstawia po kątach. Może jakaś praca dla mnie się znajdzie, bo jestem bardzo tego spragniony, a nikt za darmo nie chce dawać. Plany mam duże ciekawe jak będzie z realizacją.
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-25 09:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieee - 2014-11-23 17:41:56]:
szybko to ja się z tobą uwinę i zobaczysz jak to jest bez tyrki kanalio wstrętna! znam cie i wiem jak cie dopaść
zdjecie uzytkownika
Nieee - 2014-11-26 23:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-25 09:57:38]:
Jakoś codziennie mijasz mnie przy maszynie i nic - nie dopadasz .
Jesteś śmieszny
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x