Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiwi - 2014-10-03 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-10-03 02:35:22]:
która ruda???????
zdjecie uzytkownika
mistrz nad mistrzem - 2014-10-06 23:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to ja wam pokażę jak zarządzać , buhaha.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
garfilt - 2014-10-13 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-09 17:00:20]:
lepiej nie idz tam bo teraz za nowego kierasa nie bedzie zycia to tyran i osilek a jak chwile masz przstoju to cie zjedzie albo wyzuci - al-lach wruc bo tensknimy!
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2014-10-14 08:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walił was? wow...
zdjecie uzytkownika
Ten z góry - 2014-10-18 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, aż żal czytać te Wasze mierne wypociny.... Zamiast wylewać swoje żale, to byście za robotę się wzięli... Nikt was tam po pistoletem nie trzyma. W przeciwnym razie wiecie gdzie są drzwi.
zdjecie uzytkownika
TOWIJA - 2014-10-20 12:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inspirujące to forum, inspirujące wypowiedzi, anonimowe żale i pretensje brawo za odwagę!!!....a pracować trzeba choć nikt nikogo do tego nie zmusza
zdjecie uzytkownika
mr xxx - 2014-10-21 09:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzi zwalniaja bez powodu. A pana kebbaba z Kruszyna zwolnili bo w czasie urlopu dorabiał sobie. Miał prawo. To co robi na urlopie lub po pracy jego prywatna sprawa. Jak robisz na umowe o prace (nawet przez office52) to jak oddasz krew to tez nie akceptują zwolnienia które prawnie sie należy.
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 09:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzi zwalniaja bez powodu. A pana kebbaba z Kruszyna zwolnili bo w czasie urlopu dorabiał sobie. Miał prawo. To co robi na urlopie lub po pracy jego prywatna sprawa. Jak robisz na umowe o prace (nawet przez office52) to jak oddasz krew to tez nie akceptują zwolnienia które prawnie sie należy.
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 09:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taja - 2014-09-25 13:07:10]:
a ty do pracy idziesz czy na zaryw?
zdjecie uzytkownika
TOWIJA - 2014-10-21 11:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo duża rotacja w tej firmie o czymś to już świadczy, ale z drugiej strony jest akcja i reakcja tylko kto na kogo? kierownictwo na pracowników czy raczej pracownicy reaguja takim podejściem do pracy w tej firmie ponieważ kierownictwo jest do d..py, hmmm
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2014-10-21 14:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt. Jak jest jakaś kontrola to pracownicy na umowe zlecenie są wysyłani do domu. Trochę to dziwne! W czasie wolnym jest zakaz dorabiania sobie! Podkręcają cykl maszyny na szybkie obroty a wiec idzie na ilość nie na jakość. Czasem jedna osoba musi dac rade na kilku stanowiskach na raz.
zdjecie uzytkownika
wafel - 2014-10-21 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [garfilt - 2014-10-13 10:44:34]:
tyran to się zgodzę ale z tym osiłkiem to przesadziłeś gościu jest chudy jak szkapa byle Franek go zdmuchnie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-21 20:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam chciałbym popracować w technologii - chłopaki dają radę no i najwazniejsze że w Kruszynie i na Wróblowej rządzą nimi NORMALNI!!! ŁEBSCY!!! FACECI Z JAJAMI !!! Nie jakieś popierdółki i cieniasy .
Ciekawy jestem ile zarabiają ???
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-10-22 11:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrxxx - 2014-10-21 09:07:03]:
szczególnie na urlopie na żądanie możesz robić co chcesz ????????????????
zdjecie uzytkownika
frik - 2014-10-22 11:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mrxxx - 2014-10-21 09:07:03]:
to cos nie halo z tobą - ja tam mam krwiodawstwo płatne.
zdjecie uzytkownika
zgodny - 2014-10-24 21:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-10-03 02:35:22]:
Masz gościu całkowitą rację, jak można w tak nieodpowiedzialny sposób kierować produkcją a co dopiero mówić o zarządzaniu. Facet gada trzy po trzy-sam chyba już siebie nie rozumie a z nas robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko wkurza zamiast pomóc. Żenada.
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2014-10-28 08:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a laszek siedzi i zabija te posty...
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-10-28 15:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie czy jeszcze w technologii jest u Was praca? bo ja nie wiem czy iść do nich czy jednak nie? mam nadzieje, że jeszcze szukają ludzi z doświadczeniem w branży, bo ja mam całkiem spore i słyszałem, ze też da się u nich zarobić normalnie? czekam na dalsze informacje i pozdrawiam Was, będę śledził watek.
zdjecie uzytkownika
krusz - 2014-10-29 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2014-10-28 15:31:13]:
W Kruszynie dobry team technologiczny - rządzi koleś , którego raczej w ch-ja nie zrobisz . Z punktu widzenia szeregowego pracownika widze że zna sie na wszystkim .Jeszcze nie widziałem żeby nie wiedział co robić.
Gość zajmujacy się wtryskiem - młody ale czai
Gość od wytłaczarek - tez młody ale ogarnięty i zna się też na wtrysku.
Ogólnie - pozytywnie
Na wróblowej - z tego co słyszałem jest tylko 2 technologów reszta w tym dziale to nieporozumienie. Łysy bardzo ogarnięty zna sie tez na wszystkim. Drugiego nie znam ale słyszałem ,że spoko koleś i zna sie na robocie,
własnie na wróblową szukają dobrego technologa
To tyle!
zdjecie uzytkownika
graj - 2014-10-30 00:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krusz - 2014-10-29 21:06:36]:
Potwierdzam, jest 2 technologow. Łysy klnie jak szewc ale chłopak obrotny, zna się na robocie.
Drugi Z.P też zna się na robocie, nawet bardziej pomocny od lysego. Ogólnie team kończy się
na tych 2 osobach. Pozostali to figuranci.
zdjecie uzytkownika
grafi - 2014-10-30 22:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graj - 2014-10-30 00:20:26]:
Bo pozostali to żadni technolodzy - ludzie do spraw niepotrzebnych ! Do miotły jedynie . Dział rozwoju k-wa litości !!!
zdjecie uzytkownika
nikt ważny - 2014-10-31 20:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grafi - 2014-10-30 22:39:24]:
A.K z kontroli ,,zastępca kierownika" chyba Ci sie role pomyliły miśiek hahaha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x