brak logo

Graform

Bydgoszcz

Opinie o Graform

miły 2016-01-11 21:26:23
Sama prawda premie mają klakierzy a ty głowa na dół i do roboty
tworzywo 2016-01-12 07:42:54
misiek z kontroli zdecyduj sie po jakiej stronie jestes, gadasz za plecami na dyrektora i kierownika a zaraz im sypiesz na wszystkich z Kruszyna to nie lojalne...
suprajs? 2016-01-13 23:41:21
uważam, że firma naprawdę jest bardzo porządna, ma spoko atmosferę, ale musicie pamiętać, że to sami pracownicy najbardziej na nią wpływają, więc dbajcie o to, a nie kłóćcie się tutaj...
Murzyn 2016-01-20 00:05:23
Tak, ma miłą atmosferę i uwielbiam tu pracować.
Lubisz być dymany na ostro to ZAPRASZAMY
grans 2016-01-20 16:33:59
@Murzyn racja, no sama atmosfera to nie wszystko, jeśli jednak jesteś zatrudniony jako programista CNC to dostajesz 2800 do 3200 brutto, nie są to przecież małe pieniądze.
MMe 2016-01-23 12:06:37
@grans no w sumie nie są to wcale takie złe pieniądze. Tutaj plusem dużym jest też to, że są szkolenia i można się naprawdę wiele nauczyć podczas pracy u nich.
tyntn 2016-01-24 09:20:27
zajebista firma europejska ,super organizacjia,planowanie produkcji to juz wogole jest ok,wszystko jest poukladane jak w zegarku ,kierownictwo cudo ,nic tylko sie zatrudniac w takiej firmie, oplaty na czas
tomeik 2016-01-25 12:10:59
@tyntn no prosze, pierwszy raz chyba widze tak zadowolonego pracownika! a teraz szukają na pracowników jako Programista CNC i kasa z tego jest dobra w Bydgoszczy.
hej 2016-02-02 23:38:37
hej, a może założymy związek zawodowy, teraz jesteśmy na fali. Szef nienawidzi prezesa Jarosława, a lokalni tylko czekają? Będzie kilka etatów do obsadzenia.
Nikt wazny 2016-02-09 11:55:09
Hit na dzis-plusy i minusy,
Olo 2016-02-09 20:04:57
Już niedługo lista podpi...alaczy, lizakow majstrowych i sciemniaczy. Może tak ankieta anonimowa dla pracowników? Dużo by się Pan dyrektor dowiedział i wszystko było by wyjaśnione.
nikt ważny 2016-02-14 21:09:42
1500 na reke za styczen w systemie 4 brygadowym Panie kierowniku w imieniu calej rodziny dziekujemy. Kruszyn idzie na dno, dziwne ze na wróblowej jakos wszyscy moga chodzic na nadgodziny maja normalnie urlopy a nie jakies za pw. Super oszczednosci jestem pełen podziwu. Nie pozdrawiam
Obserwator 2016-02-14 22:05:53
Ważne że kierownik oraz mistrzowie w niedawnym czasie powymieniali sobie auta na lepsze
kapitan 2016-02-15 09:35:41
Ludzie uciekajcie z tego statku.
ryn 2016-02-22 18:58:51
kruszyn ?hm tak mial znaczenie jakies 1,5roku temu ale teraz totalne zero!mistrzowie z przypadku to po pierwsze zero pojecia o czym kolwiek (nie wszyscy)zabrac im komputer i telefony -leza i kwicza tatalne dno .kierownik i to nie jeden kariere robia u p.grabowskiego auta pozmieniali ,ludziom pozabierali ,a jak maja decyzjie podjac to zwalaja na pracownika .kierowanie przez zastraszanie taka jest firma graform ale skoro my na to pozwalamy to nie ma sie co dziwic .i prosze mi tu nie mydic oczu i pisac dyrdymalow bo kazdy pierniczy ze jest zle a i tak ludzie naiwni siedza .dyrekcjia zero pojecia o przetworstwie tworzyw sztucznych ,probuja cos gdzies urwac a powinni od siebie .jest paru ludzi ktorzy to gowno napedzaja ale to jednostki .omijacie te guwno z daleka i przekazcie dalej
1
Ja 2016-02-22 20:33:10
Pracują w graformie ludzie którzy muszą, bo nic lepszego nie znajdą. Stale narzekają a chodzą kablowac. Żal!
Drugi 2016-03-09 14:02:25
Nikt nigdzie nie chodzi ja to są jakieś plotki i to w nienajlepszym stylu jeszcze, wydaje mi się, że ktoś z firmy powinien zająć się ukruceniem ich, bo wygląda to źle
Operator 2016-03-09 18:46:10
Bezkarność sciemniaczy na produkcji , mobbing stosowany przez osoby funkcyjne , lizostwo, ukrywanie błędów spowodowanych nieudolnoscią pracowników faworyzowanch przez majst..w i więcej. Panie dyrektorze, jest Pan tak często w pracy, a zła sytuacja na produkcji się pogłębia. Czy pan nie widzi problemów? Jest prosty sposób, ankieta pracowników. Prawda wyjdzie na jaw i wyjdzie kto przychodzi pracować a kto sciemnia.
miwok 2016-03-19 13:18:59
Operator, bez przesady, niby o co pytałbys w takiej ankiecie, kto ściemnia w pracy, czy jak. Ogółem praca podobno ok, ale zarobki nie naleza do najwyższych, trochę ponad minimalna krajowa jak słyszałem, ale przynajmniej uczciwa umowa i kasa na czas.
12345 2016-03-20 21:08:58
uwaga na logistyk mariusza pub,,,, chodzi i kabluje niech do lekarzxa od glosu idzie bo mówi jak małe dziecko mysli ze wie wszystko i wzystko potrafi a tak naprawde nie potrafi nic i boi sie stac na maszynie ...
5
Drugi 2016-03-21 13:45:32
Ale Wy tutaj oszukujecie moi drodzy z tym mobbingiem, no dajcie spokój, bo pęknę ze śmiechu chyba, nie jest tak jak mówicie i nigdy nie było, dajcie spokój
biuro 2016-03-22 01:02:55
Firma Graform obiektywna ocena po 14 latach pracy . Zacznijmy od narzędziowni, nie mają najgorzej szlugi, pogaduszki niektórzy z promilami nikt sie nie czepia sporo nadgodzin fachowcy zarobią i starzy wyjadacze, młodzi ogólnie h.jnia niby zbyt duzych zysków nie przynoszą ostatnio wiecej min ale jakos stary ten cyrk ciagnie było paru fachowców ale uciekło teraz jakis kiepskich zatrudnił za bardzo nie spisują sie . Technolodzy wtryskownia jedna banda, kumpelstwo, picie po pracy troche nietykalni, zle nie mają ale spoko są ogólnie jakoś im idzie kase mają dobrą. Wtryskownia Wróblowa dużo reklamacji,braków sporo, troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale kto chce to nadgodzin do bólu, kasa dobra , robota lekka, jakies plusy i minusy za prace kierownikowi wchodza na głowe troche ale załatwi podwyżki nie okrada z nadgodzin , majstry do pogadania nie najgorzej. Wtryskownia Kruszyn reklamacji brak, porządek, braków mało zyski spore, robota troche cięzka idą na ilosc na automatach na wtrysku duze detale czasy szybkie. Kasa słaba, nadgodzin brak Kierownik jeszcze im zabiera za wolne ,szuka zysków z kasy pracowników nic nie załatwi troche [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zna sie robote ma po znajomościach, majstry nie najgorsi ale zastraszeni przez Kierownika. Stary odszedł na bok, młody nie zaszkodzi dyrektor pilnuje, stara sie być wszedzie. Było lepiej ale kasa na 10 jest. Ogólnie coraz gorzej. Wtym roku 30 lecie nie jade bo nie lubie sztucznych uśmiechow .
1
smok 2016-04-01 11:26:43
z całej tej wypowiedzi użytkownika biuro, martwi mnie jedna rzecz.. alkohol w pracy. Wydaje mi się, że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca nigdzie, przenigdy :)
Operator 2016-04-03 23:54:55
Impreza! Będzie się działo.
olek 2016-04-05 12:03:17
GRAFORM poszukuje do Bydgoszczy automatyka @Operator mnie imprezy nie interesują napisz coś o firmie, jakie są warunki pracy i płacy, to mniebardzo ciekawi
FORMIE 2016-04-15 16:53:21
Wyj... Miejmy na te 30 lecie. Za dużo wyjść na papierosy podczas pracy! Kierownictwo niech częściej zagląda w kamery ( widok na palernie ), w archiwum monitoringu wszystko będzie widać, ile razy kto wychodzi. MASZYNY CORAZ CZĘŚCIEJ PODKRECONE GDZIE JEST ZAPIEPRZ. Nie polecam tego zakładu
1
Papik 2016-04-15 19:42:16
Tak jak kolega napisał na kamerach wszystko widać ile razy jest wypad na palarnię na papieroska !!!

Ale to niedługo się skończy !
Wyraźnie jest napisane ,że palenie podczas przerwy śniadaniowej tylko i wyłącznie !!!! Czyli raz a nie po 3-4 razy wyjściówki ja wam dam!!!
My 2016-04-16 11:26:02
Nikt nam nic nie zrobi, palić i gadać będziemy ile chcemy. Nie ma mocnych na starych pracowników he he....!
stary pracownik 2016-04-18 11:28:20
Jestes gowniarz ,a nie start pracownik,
1
kaliber44 2016-04-21 22:29:36
Plus i minus to jedyne co widzę
magik 2016-04-21 23:00:02
plus i minus to jedyne co słyszę, plus i minus to jedyne czym żyję...
hgtf 2016-05-06 18:05:01
hej nie wiecie czy beda tu moze w najbliszym czasie przyjmowac do pracy? interesuje mnie u nich na przyklad praca jako programista- technolog z doswiadczeniem
Tadziu 2016-06-07 23:35:58
Taki jesteś cwany pokażj jaki z ciebie profesjonalista baranie potrafisz tylko z(usunięte przez administratora) w krześle siedzieć w klimatyzowanym pomieszczeniu i wypisywać takie durnoty z braku zajęcia itwojego lenistwa
100 2016-06-14 15:16:16
Hura, hura, impreza!
romek 2016-06-16 14:05:45
jak to, bedzie jakaś impreza integracyjna? wydaje mi się, że praca jako Asystent Managera Projektu może być na pewno rozwijająca z tego co mi się wydaje, ale też i zaorbki są na pwno adekwatne jednak.
ja 2016-06-19 10:24:33
dziękujemy Szefowi za super impreze.
kamyk 2016-06-19 10:32:24
Fajnie, że na jakiś czas szef organizuje takie imprezy intergracyjne, wtedy można swobodnie ze soba i na luzie pogadać i poznac sie z innej strony, cz Asystent Managera dalej jest poszukiwany>
misia 2016-06-21 15:34:37
szefie - jeszcze chcemy imprezy takiej jak ta.
kamyk 2016-06-21 15:44:50
Misia skoro tak chwalisz te imprezy integracyjne to faktycznie musiało byc bardzo fajnie, wyjezdzacie gdzies wszyscy razem czy macie wspolne wyjscia do klubów może ?kto z ato płąci?
kret filtrona 2016-06-21 22:57:39
Tak naptawdę za festyn jubileuszowy płacą pracownicy. Za kasę z swiadczeń swiątecznych, oraz gruszy. Których to od lat nie otrzymują. Nie ma nic za darmo:(
1
kret filtrona 2016-06-21 22:57:54
Tak naptawdę za festyn jubileuszowy płacą pracownicy. Za kasę z swiadczeń swiątecznych, oraz gruszy. Których to od lat nie otrzymują. Nie ma nic za darmo:(
2
tomeilucek 2016-06-22 15:17:35
jest nowa oferta pracy do nich, tym razem jako Asystent Managera Projektu bo jest do Bydgoszczy teraz nabór, ale nie ma dokładnych informacji tutaj i wydaje mi sie, że powinny być stawki podane na pewno, bo to wiele ułatwia tak naparwde z tego co wiem.
AAAAAAA 2016-07-20 19:39:30
Jak czytam niektóre posty to robi misię niedobrze. Praca do d........ Normy wyśrubowane, wypłata nie wiadomo od czego jest zależna, chyba od widzimisię kierownika. Nie dość ,że praca kiepska to pensja jeszcze gorsza. Pracuję w Kruszynie. Kiedyś były też wytłaczarki, pensje takie jak na wtryskarkach, zapie...... w świątek piątek i niedzielę. Wtryskarki poszły do Poznania, mają wolne weekendy a pensję 2x taka jak w Graformie. Kto może ten ucieka z Kruszyna zresztą zbyt wiele osób tu już nie zostało. Jak nie macie noża na gardle nigdy nie składajcie tu cv
AAAAAAA 2016-07-20 19:40:05
Jak czytam niektóre posty to robi misię niedobrze. Praca do d........ Normy wyśrubowane, wypłata nie wiadomo od czego jest zależna, chyba od widzimisię kierownika. Nie dość ,że praca kiepska to pensja jeszcze gorsza. Pracuję w Kruszynie. Kiedyś były też wytłaczarki, pensje takie jak na wtryskarkach, zapie...... w świątek piątek i niedzielę. Wtryskarki poszły do Poznania, mają wolne weekendy a pensję 2x taka jak w Graformie. Kto może ten ucieka z Kruszyna zresztą zbyt wiele osób tu już nie zostało. Jak nie macie noża na gardle nigdy nie składajcie tu cv
AAAAAAA 2016-07-20 19:40:39
Jak czytam niektóre posty to robi misię niedobrze. Praca do d........ Normy wyśrubowane, wypłata nie wiadomo od czego jest zależna, chyba od widzimisię kierownika. Nie dość ,że praca kiepska to pensja jeszcze gorsza. Pracuję w Kruszynie. Kiedyś były też wytłaczarki, pensje takie jak na wtryskarkach, zapie...... w świątek piątek i niedzielę. Wtryskarki poszły do Poznania, mają wolne weekendy a pensję 2x taka jak w Graformie. Kto może ten ucieka z Kruszyna zresztą zbyt wiele osób tu już nie zostało. Jak nie macie noża na gardle nigdy nie składajcie tu cv
XXX 2016-07-21 09:37:35
Popieram opinie . Pracuje w Bydgoszczy , taki sam bajzel . Pensje słabe , normy wysrubowane , kto w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazi kierownikowi to ma dobrze. Uczciwy pracownik jest gnebiony przez starych pracowników, którzy robią sobie co chcą a Kierownik nie ma nic do gadania . Elita ściemniaczy choruje i wybiera urlopu na telefon na potęgę . Jednym słowem bajzel, którego nikt nie może ogarnąć. Kierownik nie ma pojecia o zazadzaniu ludzmi i produkcją. Liderki zmianowe totalna pomyłka (liźi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak są na maszynach to produkują buble. Nie polecam.
Mapol 2016-07-21 12:05:10
No czasami wiadomo, że jest mały jak Ty to napisałeś bajzel, ale trzeba spojrzeć też na pozytywne strony tego wszystkiego, mam wrażenie, że nie pożałujecie jeśli dacie szanse, np. pensje są całkiem dobre, nikt za bardzo nie zawraca głowy, bardzo fajnie
Pracownik 2016-07-23 00:43:57
Wielka lipa zrobiła się w Kruszynie. Szkoda ludzi :( Kierownik już nad tym nie panuje.
Kogulinjo 2016-07-24 20:16:11
Kogel mogę. .. zabawna jest ta firma kierownicy mistrzowie i inni z biura sami sobie tytuły poprzypisywali a tepi jak paczka gwoździ pozdrawiam Pana glazura bodajże tak zwany (łeb) pracuje jeszcze?? Ten to dopiero chodząc pizza. .. raz by dostał w swój lep to by może zmadrzał... ludzie nie dajcie się ta firma to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z bura a produkcja sami porządni! Człowiek nie robót! Ciekawy jak oni kontrolowali by detale kilka noce pod rząd! Trzymajcie się tylko dzięki wam czyli produkcji ta firma się trzyma!
romek 2016-08-01 13:09:28
Specjalista ds. organizacji, zarządzania i analiz ekonomicznych obecnie jest poszukiwany do nich z tego co widze tak naprawde, wiec na pewno jest troche chętnych.
Zostaw swoją opinię o Graform - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform