Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dyr - 2014-06-30 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-06-30 15:45:19]:
przepraszam poniosło mnie.Co chciałbyś konkretnie wiedzieć napisze wyczerpującą odpowiedź
zdjecie uzytkownika
nocny marek - 2014-07-01 14:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dalej allahu - słynny postrachu, opowiedz koledze karolkowi jak to wspaniale jest w kruszynie i jak wszyscy chwala i jak lecą jak na zabicie bo kochają pracę, jak z chęcią walą nadgodziny, jaka cudowna i miła atmosfera na zakładzie...
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-01 14:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie to co napisałem wyżej- w jaki sposób jest rozliczana praca- czy to etat czy zlecenia na akord, godziny itp :) dzięki
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-07-01 18:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypowiedzi świrów z gra formu,właściciel to PAN w dawnych czasach a reszta to (usunięte przez administratora)co robią za dwa euro
zdjecie uzytkownika
zadowlona - 2014-07-02 08:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy piszą że kierownik taki straszny a ja uważam że to nie prawda przyjoł mie bez problemu i mam z nim bardzo dobre stosunki...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-07-02 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, to chyba ja spróbuje na tym wtrysku może, chodź te rotacje by mi tak nie przeszkadzały znowu bo szukam czegoś na wakacje..
zdjecie uzytkownika
laski - 2014-07-14 21:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie . Macie fajne laski na produkcji ? Czy wszystkie mężatki ?
zdjecie uzytkownika
zorro - 2014-07-15 10:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laski - 2014-07-14 21:43:08]:
na produkcji cos znajdziesz przechodzonego - gorzej za to w biurach bo same pasztety
zdjecie uzytkownika
Wunderwaffe - 2014-07-15 10:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A koleżanka "zadowolona" to z Pol-Elektry czy przyszła ubrana na krótko na indywidualny obchód ?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-07-15 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wunderwaffe - 2014-07-15 10:29:20]:
nie interere sie tak bo i tak jestes za cienki w biodrach
zdjecie uzytkownika
Wunderwaffe - 2014-07-15 12:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O proszę Pan kierownik się podszywa pod kobietę i się sam wybiela, ładnie. Dno !! albo i jeszcze niżej. :)
zdjecie uzytkownika
programista - 2014-07-15 15:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie czy jest tak na musik wymagana ukonczona szkola na to ogloszenie, gdzie szukaja programisty obrabiarek CNC, bo robilem pare lat w Anglii, ale bez zadnej szkoly tylko kolega z Ukrainy mnie przeszkolil na szybko. jakis papierek mam, ale nie wiem czy coś warty w Polsce :). reszte wymogów spełniamm
zdjecie uzytkownika
podajnik - 2014-07-16 09:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [programista - 2014-07-15 15:56:11]:
przyjdź przyjdź bo obrabiarek tu pełno a szczególnie taka jedna na hali co każdego dnia komuś obrobi i to z połykiem
zdjecie uzytkownika
podajnik - 2014-07-16 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podajnik - 2014-07-16 09:23:46]:
nie dzięki, mam dziewczynę (mam tylko nadzieję, że nie znajdzie mnie na tym forum, sama mi linka do tej strony poleciła :)). A jakoś konkretnie?
zdjecie uzytkownika
podajnik - 2014-07-16 12:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podajnik - 2014-07-16 12:28:30]:
Baaaaardzo konkretnie!!! Tak obrabia, że kolejka czasem do niej na przerwie!
zdjecie uzytkownika
laski - 2014-07-17 01:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ktora tak obrabia ? Jestem zainteresowany .
zdjecie uzytkownika
podajnik - 2014-07-17 12:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laski - 2014-07-17 01:41:50]:
on sobie grubo żartuje z nas. bo jeśli nie to nie chce być w skórze jej faceta ktory sie o tym dowie. to jak z tymi papierami, @laski wiesz cos moze?
zdjecie uzytkownika
naklo - 2014-07-19 11:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliscie naszego lidera w pizeri w nakle? My zap.....lamy w upał na maszynach a ten w pizeri dorabia. zenada.
zdjecie uzytkownika
lider - 2014-07-20 23:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myślisz że szef da ci premię? Już lepiej lepić pizzę.
jaki szef taka firma, żenada :(
zdjecie uzytkownika
iciekawski - 2014-07-21 11:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [naklo - 2014-07-19 11:57:48]:
widzialem i jadlem dobra szczegolnie ta pizza fruti di lache
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-09
Żródło: pracuj.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
GRAFORMGRAFORM , firma  produkująca części z tworzyw sztucznych dla motoryzacji, posiadająca certyfikat ISO 9001 i ISO TS 16949, zleci / zatrudni):Programistę obrabiarek CNC do narzędziowni Miejsce pracy: Bydgoszcz Region: kujawsko-pomorskieWymagania:wykształcenie wyższe techniczne mechaniczne (obróbka skrawaniem)co najmniej 5 letnie doświadczenie  w zawodzieznajomość zagadnień związanych z obróbką skrawaniem,znajomość zasad programowania obróbk
zdjecie uzytkownika
programista - 2014-07-21 13:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naklo - 2014-07-19 11:57:48]:
Witam. Szukam pracy jako programista na CNC. Ktoś tu wcześniej pytał o tą pracę, ale nie widżę odpowiedzi na pytanie, które mnie też interesuje, bo nie widzę w ogłoszeniu żadnych informacji o tym, czy umowa jest na czas określony czy nieokreślony. Za pół roku jak się dziecko urodzi to chcę jechać do Anglii,ale do tego czasu w okolicy chciałbym popracować w zawodzie. Napiszcie, jak wiecie coś o sprawie.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-21 18:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli masz doswiadczenie zlóż

CV na emaila
zdjecie uzytkownika
Wonder Woman - 2014-07-21 22:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naklo - 2014-07-19 11:57:48]:
Raczej nie jest żenadą że chłopak miał dwie roboty, a jeżeli chciał wykorzystać urlop w jednej firmie żeby stawić się w drugiej to też jego sprawa,jedyne co to raczej powinien nauczyć się kontrolować bo rozwalenie drzwi było głupie ( mimo że rozumie nerwy ). Bardziej żenują mnie inne rzeczy :
- pracownik "nakło" który śmieje się z kogoś kto ciągnie dwa etaty a gdy widzi swój kwitek na koniec miesiąca to płacze że ma za mało, to jest żenujące
- kierownik dzwoniący po pizzeriach żeby przyłapać pracownika w drugiej robocie w dzień jego urlopu to jest żenujące.
zdjecie uzytkownika
strachy na lachy - 2014-07-22 09:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracuję gdzie indziej w wolnym czasie i żaden pożałowania godny, obleśny dziad niech nie wciska swojego pryszczatego i krzywego jak klamka od zachrystii nochala w nie swoje sprawy! będę stała na obwodnicy i najwyżej może przyjechać podeptać mnie jak ma wolne 100 zeta w swojej dziurawej kieszeni!!! (aha i prócz stówy to wacka też musiałby jeszcze mieć...)
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-07-22 20:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo jedna pani chciała by zostać liderem za wszelka cene ... temu zakablowała na dawnego lidera ze dorabia ... chce zostać liderem a nic sama nie potrafi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x