Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2015-01-19 14:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2015-01-19 11:32:43]:
mm ci pomuc??? to choć do mnie na wtrysk gagatku i jak ci dam popalić to psztaniesz sie rzucać, na początek nocki waflu jeden a potem zobaczymy, choć na maszyny do mojej drużyny a pożałujesz że ie urodziłeś cfanaiku!
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-01-21 10:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tam we wróbelku? Nadal plastikiem jedzie jak z indiańskich czworaków? Jak na hali? Szkocka kratka daje radę? Podobno nieeeee... No a jak żyją wypasione technolordy - zakapiorskie mordy? Allach nie zdechł jeszcze na wąglika? A wulgarny robi tam jeszcze czy rypie olca? Ciekawe jak nowe technologie i drukarki trój-niedorobione... Elektronicznego wihłacza ćwoki wymyślą niedługo. Oj powinie się nóżka jełopy... Pozdro dla smerfetki!!! No i podrawiam wszystkich przez kupę kamieni z cennego krusz-cu. Pierdzę w waszą stronę!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-21 10:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od momentu gdy przyszedł nowy Pan kierownik wszystko inaczej się układa, mam wrażanie, że doceniani są Ci co wiecznie ściemniają albo bez przyczyny chodzą na chorobowe. Ile można za kogoś robić albo czekac aż łaskawie zjawi się do pracy, czas zrobić z nimi porządek i docenić tych co uczciwie pracują i wykonują swoją i innych prace!!! Niech wrócą tamte czasy gdzie człowiek uczciwie pracujący bym w oczach kierownika kimś- człowiekiem który zasługiwał na szacunek i docenienie
zdjecie uzytkownika
NICK - 2015-01-21 15:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-21 10:46:10]:
... MARZYCIEL Z CIEBIE :-)
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2015-01-22 12:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ale ale kto widzi, że mie nie i i idzie? wszysko gra i jest jak jak jak należy przecież, pra pra praca wre,
jestem dobry dla dla dla ludzi i co? produkcja leci bez prze prze przeszkód! odwal wal walcie się już!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-01-22 13:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-21 10:46:10]:
masz na myśli tego "sympatycznego" grubaska? Nooo taki sobie mysiu pysiu
zdjecie uzytkownika
jeah - 2015-01-22 23:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-21 10:46:10]:
W moim mniemaniu był tylko jeden Kierownik produkcji , który znał się na produkcji,ustawianiu maszyn,konstrukcji i oczywiście na ludziach.
O kim mówię to chyba sie domyślacie.Nie kłamał i jak powiedział albo coś przyobiecał to mogłam być pewna ,że tak będzie.A nie jak obecny kłamca i niedouk !
Wracaj do nas - moze bedzie normalnie !!!
zdjecie uzytkownika
ohjeah - 2015-01-23 08:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
W tym zakładzie nie było, nie jest i nigdy nie będzie normalnie. No bo jak ma być normalnie jak wszyscy są nie normalni.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-01-23 09:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze się nienormalni a nie "nie normalni" - i kto tu jest nienormalny?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-23 11:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
Zgodzę się z tobą był jeden kierownik któremu można było zaufac bo zawsze dotrzymywał słowa, a nie obecny który wciąż ściemnia że cokolwiek załatwi a gdy przyjdzie co do czego odwraca kota ogonem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-23 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
Zgodzę się z tobą był jeden kierownik któremu można było zaufac bo zawsze dotrzymywał słowa, a nie obecny który wciąż ściemnia że cokolwiek załatwi a gdy przyjdzie co do czego odwraca kota ogonem
zdjecie uzytkownika
tyra za grosze - 2015-01-23 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To WSTYD żeby tak poważna firma płaciła takie grosze.
1400 zł za 3 zmiany i pracę w niedziele!
To ledwo wystarczy na opłaty i jedzenie a gdzie reszta!
Życzę WAM na przyszłość największych nierobów może wtedy docenicie ludzką pracę!

zdjecie uzytkownika
stary gf - 2015-01-24 19:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyra za grosze - 2015-01-23 15:25:04]:
Wyjedź za granicę to zatesknisz za Graform, tu sobie ogona nikt nie urwie na produkcji. Kierownik nic nie widzi a jeśli nawet to boi się zwrócić uwagę.
A co do kasy to jest tak: chcesz zarobić to się postaraj * nadgodziny i jest ok.
zdjecie uzytkownika
sukinsyn - 2015-01-25 20:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy formach robią frajerzy którzy są zajeżdzani na zawał po kilkunastu latach w tym kieracie serce pęka na bank stary ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na was liczy się ile [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mili,,,,,,....onów wpadnie mu na konto te formy SA rozje,,,,bane jak sandały Jezusa tylko blachy podkładając czubki mówią większym czubom co mają robić żeby się zarżnąć


zdjecie uzytkownika
cvrhtyh - 2015-01-25 21:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o graformie to juz za granica muwia i to bez zartow -najwiekszy oboz bialych a i skazanych maja przyjac bo tyle kamer to w potulicach w wiezieniu niema co tu ma byc !!!wlasciciel firmy nawet ingeruje w zycie prywatne po godzinach pracy KTO Z KIM MOZE SIE SPOTKAC A KTO NIE,, ZAINTERESOWANI WIEDZA O CZYM MOWA !
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-26 09:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczeniła mi się suczka, pudel średni - co prawda chyba puściła się z jakimś pekinem ale wygląda w miarę - nie jak skrzyżowanie ch... z procą - CHCE KTOŚ JEDNEGO???
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-26 11:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cvrhtyh - 2015-01-25 21:36:51]:
musi ktoś go sypnął
zdjecie uzytkownika
uni - 2015-01-27 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to (usunięte przez administratora)do Niemiec - nikt ci nie karze tutaj robić błaźnie.
zdjecie uzytkownika
etrdf - 2015-01-28 19:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pindole jakie to bez sensu tutaj wzajemne obgadywanie sie ludzie macie ponad 18lat i to nic nieda ,wlasciela teori myslenia nikt nie zmieni obojetnie jak byscie sie niewyzywali itd .ale jesli macie jakies konkrety co do osob na kirowniczych stanowiskach to wyslij jeden z drugim mu meila ,moze troche wstrzasnie ta banda moze on wszystkiego nie wie
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-01-29 21:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalnia się pan dyr. Doliński
jedyny sukces tego faceta przez ponad dwa lata pracy do wymyślenie wskaźnika do premii.
Brawo panie Doliński i powodzenia w dalszej karierze.
PS. kup Pan sobie koszulę i garnitur.
zdjecie uzytkownika
oooj - 2015-01-29 22:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ww - 2015-01-29 21:30:36]:
Nie wiem kim jest baran który to napisał . P.Doliński to jeden z niewielu ,gość który ma poukładane "pod sufitem" i gdyby nie On to wskaźnik do twojej premii - baranie byłby o wiele niższy.
Ale taki ograniczony kretyn pewnie nie widzi nic poza swoimi obgryzionymi paznokciami podczas gratowania detali!!!
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-30 02:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje to naprawdę debile żeby robić oszczędności to trzeba inwestować w nowe technologie np zrobić prądnice wielkości autobusu na dynamomagnesy którą trzeba połączyć z prądnica wielkości autobusu która będzie wytwarzała prąd wystarczający na zapewnienie prądu na całe oświetlenie i produkcje czyli utrzymanie ruchu w zakładzie wtedy można obniżyć koszty produkcji o ok 10 % a może więcej może20% wszystko można obliczyć i wtedy Grabowski obniża koszty produkcji tylko poco zaprojektować takie urządzenia mając najlepszych świrów w Bydgoszczy po co robić coś takiego mając maszyny pieniądze i możliwości lepiej zajechać kilku ludzi albo tysiące zabrać im zdrowie zniszczyć potem przyjazd następne niewolasy do zajechania a kasę na' konto i walić w hu,,,,ja z ludźmi oszukać zagonić do roboty jak konie a wypłatę dać jak kucyk
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-30 02:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O to chodzi wykorzystać za grosze i zarobić miliony karzdy detal kosztuje pół dniówki robola podejrzewać że 10 euro zbiornik 3 sztuki wypadają z maszyny i jest dniówka robola a przez 8 to około 1000 detal razy 3 zmiany razy ilość maszyn a oni cały czas będą mówili że nie ma kary że pilne że za wolno bo żeby być multi milionerem i mieć zakład warty ok 100 albo 200 milionów złotych to trzeba oszukiwać ludzi okłamywać ich zapieda,,,,łac im kasę z premier bo na oszustwie robi się kasę w polsce
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-01-30 11:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooj - 2015-01-29 22:53:09]:
baranem to ty jesteś!!!
nie było Dolińskiego to premie jakies tam były
facet siedział na dupie całymi dniami to musiał w końcu jakoś zabłysnąć
no i zabłysnął
zdjecie uzytkownika
Polskie Obozy Pracy - 2015-01-30 13:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to powstała unia europejska
To co Niemiec nie chciał robić za 2000 euro
Polak robi za 350
ABC przenosi się na Zachem już widzę te miny jak im śmietanka bydgoska wpada napier!@#$%^& za 1300 złociszy hahahaha
Powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
x