Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stary - 2013-11-25 03:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A w kruszynie pracuje jeden ustawiacz co non stop (usunięte przez administratora) i ma wyplaty po 4kola (usunięte przez administratora)... Tak pewnie wszyscy wiedza ze chodzi o (usunięte przez administratora)... Jestes tak prymitywnym czlowiekiem (usunięte przez administratora) az mi cie zal . A na nakle uwazaj bo sie juz na ciebie szykuja..
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-10 20:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wonder Woman - 2013-11-21 18:01:15]:
Jak tak dalej pójdzie to kierownik stanie na maszynie - bo wszyscy w końcu się zwolnią bo ile można wytrzymać???!
zdjecie uzytkownika
Wonder Waffe - 2013-12-12 22:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary - 2013-11-25 03:07:25]:
Co można napisać o nowym kierowniku.... raczej nic bo i tak admin wytnie :)
W chwili obecnej jest gorzej niż za czasów R. i to chyba jedyne osiągnięcie obecnej władzy, a było to prawie nie możliwe do wykonania.
Warunki są raczej ciężkie, ludzie są zestresowani, straszeni, zwalniani bo się kierownikowi nie podobają albo są częścią spisku, generalnie nikt nic nie umie, a tak na prawdę robi miejsce dla swoich ziomali, odpadu z Po...El......,
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-12-16 19:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wonder Waffe - 2013-12-12 22:57:24]:
Faktycznie usunięto półroczne wpisy.
Co by nie mówić kierownik w Kruszynie to totalne DNO.
Ale Szef chyba już widzi że coś jest nie tak.Oby jak najszybciej wyciągnął wnioski
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-29 00:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tym zakładzie i było to najgorsze miejsce w moim długim stażu pracy w kilu firmach (ponad 20 lat i nie tylko w Polsce):
- zarządzanie firmą feudalne, wczesnokapitalistyczne metody, donosicielstwo: szef i służba
- zachowanie i podejście kierowników, majstrów druzgocące
- traktowanie ludzi ... (dobrze wiecie jakie)

Tym normalnym, którzy tam jeszcze pracują życzę wszystkiego dobrego w nadchodzącym nowym roku 2014!
zdjecie uzytkownika
:-( - 2013-12-30 18:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2013-12-29 00:20:46]:
Brak premii świątecznej BEZCENNE
zdjecie uzytkownika
kruszyniak - 2013-12-31 13:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
i kolejna ofiara kierownika z Kruszyna _ [usunięte przez moderatora] z biura.
Nie jest dobrze. Spieszmy się poznawać ludzi - tak szybko z graformu odchodzą.
zdjecie uzytkownika
Kruszyniak - 2014-01-08 20:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kruszyniak - 2013-12-31 13:47:39]:
Szkoda tej (usunięte przez administratora)nadawala sie na to stanowisko tu nic sie nie zmieni juz chyba
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-01-27 20:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stac go
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-02-06 20:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracując w tej firmie można się wiele nauczyć :-), np. ile razy dzisiaj muszę naciąć flesz, żeby mi detale odeszły mi z gilotyny, podkręcanie normy, grożenie zabraniem premii, podejście ustawiaczy, mistrzów porażające. za każdym razem gdy kończę zmianę to czuję się jak dziecko cofnięte w rozwoju. jeżeli planujecie składanie CV to dobrze się zastanówcie.
zdjecie uzytkownika
Murzyn - 2014-02-16 21:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kawał dla Pana Glazury .....

Rozgląda się pewnego razu misiu po lesie i oczom nie wierzy. Wszystkie zwierzątka narąbane w trupa. Ptaszki mało co nie pozabijają się o drzewa, wiewiórki spadają z gałęzi,
jelenie chodzą zygzakiem itd. Zeźlił się misiu okropnie, żebrał cale to tałatajstwo i mówi:
- Tak dalej być nie może !!! Od jutra całkowita prohibicja i obowiązkowa abstynencja. (usunięte przez administratora)
Na drugi dzien. misiu zrobił kontrolę i zwierzyna była trzeźwa. Zadowolony już miał wracać do domu, ale patrzy pod krzaczkiem leży nawalony zajączek. Wziął go za uszy, podniósł do góry i pyta:
- To co zając, wpierdol ?
Zając na to łamiącym się głosem:
- Misieńku najdroższy, najukochańszy ty mój jedyny, ostatnia buteleczka, szkoda żeby się zmarnowało...
- No dobra, ale jak się to powtórzy jeszcze raz...
Kolejny dzień i misio znowu sprawdza czy przestrzega się jego zakazu. Wszystko wyglądało w porządku, zwierzątka trzeźwiusieńkie jak dzikie świnie, tylko nigdzie nie widać zajączka. Usiadł więc sobie nad brzegiem strumyka i odpoczywa. Nagle patrzy a tu w wodzie porusza się coś w ta i z powrotem na kształt zajęczych uszu. Wyciągnął więc niedźwiedź zająca z wody:
- No i co zając, znowu pijany ? Myślałeś, że jak wejdziesz do wody to szybciej wytrzeźwiejesz...
A zając pijany jak szpadel:
- Niedźwiedź ty się lepiej zajmij zwierzętami w lesie, a od nas rybek to się (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
jghjgjhg - 2014-02-21 13:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem krótko ta strona jest dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieudacznikow zyciowych co cale zycie nic nie potrafia i zarabiaja grosze bo nikt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie doceni
zdjecie uzytkownika
juri - 2014-02-28 19:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sami inzynierowie,kierownicy,i pol-elektra w kruszynie ilu ich jest trudno zliczyc
no i oczywiscie kebab zabrac im wszystkim laptopy to by zgineli niewiedzieli by co robic a winny i tak fizyczny jest
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-03 19:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juri - 2014-02-28 19:20:12]:
Inżynierów jest czterech. To co robisz cieniaku to właśnie oni uruchomili i opisali instrukcjami , których ty baranie nie możesz pojąć robiąc to samo każdego dnia.Dlatego właśnie ty tyrasz fizycznie a oni umysłowo. Różnica jest taka , że każdy z nich może zastąpić takiego osła jak ty a w drugą stronę jest to niestety niemożliwe.
Trzeba się było uczyć !!!
Teraz możesz tylko wypisywać takie bzdety
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-03-05 23:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! chyba uraziłam PREZESA :)po pięciu fakultetach (sprawdź w słowniku - trudne słowo !)
"ja nie tyram fizycznie" - nie rozśmieszaj mnie

zdjecie uzytkownika
cdn.. - 2014-03-09 11:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-03-03 19:01:50]:
jest pytanie , to tych inzynierow jest 4 czy 4 (usunięte przez administratora),pogubilem sie sorry, fakt bez roznicy,jestem fizyczny
zdjecie uzytkownika
bzik - 2014-03-11 12:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej kieras niech poprawi zarobki ,bo coraz mniej się wychodzi przy dniu wynagrodzenia.
A tak na marginesie niech się kontrola wezmie za robote bo siedziec przed kompem to kazdy potrafi z tyłkiem. Czepia się kontrola o najmniejszy szczegól to jest zenada ale to jest na krotką mete
zdjecie uzytkownika
WonderWoman - 2014-03-12 12:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He jasne że przed kompem potrafi siedzieć każdy. Tylko jeszcze oprócz tego trzeba coś na nim oprócz ułożenia pasjansa i wysłania emaila umieć zrobić.
zdjecie uzytkownika
juri - 2014-03-16 18:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODPOWIEDZ NA JA; Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich.
zdjecie uzytkownika
gag - 2014-03-18 18:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juri - 2014-03-16 18:05:17]:
Skąd to wziąłeś ??? Z kalendarza dla rolników ?
zdjecie uzytkownika
juri - 2014-03-19 11:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na ja;ROLNICY KALENDZRZA NIE POTRZEBUJA PONIEWAZ SA LUDZMI BARDZO INTELIGENTNYMI W ODROZNIENIU DO CIEBIE ,NO ALE MOZE ZAPROPONUJWSZ IM JAKAS INSTRUKCJIE NAPISANA PRZEZ CIEBIE .POWODZENIA ZYCZE
zdjecie uzytkownika
Gumowe ucho - 2014-03-20 11:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z cyklu wielkie cytaty :
"Dam litra jak nie zrobicie tej formy na czas"
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
juri - 2014-03-20 11:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na ja;OCZYWISCIE ZE PO INSTRUKCJIE SIE ZGLOSZE JAK TYLKO BEDZIE TAKA POTRZEBA DOKLADNIE JA PRZEANALIZUJE I NANIOSE POPRAWKI,A Z TOBA KONCZE TEMAT PONIEWAZ SZKODA MI CZASU NA CIEBIE I PISANIE BZDUR,MOZE KTOS BEDZIE CHETNY Z TOBA POPISAC Z UCZESTNIKOW TEGO FORUM ALE BARDZO W TO WATPIE .DOWIDZENIA
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-03-25 12:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto mistrzuje w g.f na osowej?
zdjecie uzytkownika
mp - 2014-03-26 23:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gumowe ucho - 2014-03-20 11:25:13]:
co z tego że gumowe jak głuche i przeinacza to co usłyszy
miało być nie "jak" a "że"
tak więc cymbale jest to mała różnica
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
58 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x