Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PoWoGaz

Pracowałeś w firmie PoWoGaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maclac - 2010-10-15 19:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko ładnie pięknie tylko co te frustracje mają na celu.Widzę że wypowiadają się tu ludzie mający pojęcie o tym co się w tej firmie dzieje.Tylko mam ochotę ich spytać dlaczego są tak odważni na anonimowych forach?Tacy jesteście odważni to chwyćcie się za jaja i pokażcie swoją mądrość.
zdjecie uzytkownika
liczydło + - 90 procent - 2010-10-18 08:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jest wody w wodzie ? To nadaje się do prokuratury. Na ile obywateli oszukujemy? Całe nieszczesne QJ z (usunięte przez administratora) na czele.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2010-10-19 08:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto zna się na metrologii nie pisze takich totalnych bzdur typu liczydło + 90%
zdjecie uzytkownika
ja13 - 2010-10-27 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rodzinna to po co kamery głupku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-27 20:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja13 - 2010-10-27 19:59:10

Jeżeli rodzinna to po co kamery głupku

i czyta wyborczą= fuj
zdjecie uzytkownika
ja13 - 2010-10-27 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CXo chcesz od Pana Szafrana- spoko gość.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2010-10-27 23:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się z nim koleguj-
zdjecie uzytkownika
zx - 2010-10-28 16:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra może trochę burak ale jak z chama na pana to cudu nie będzie a kolegów już mam
zdjecie uzytkownika
zx - 2010-10-29 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blondynek to już prawie łabędzi śpiew
zdjecie uzytkownika
zołzowaty - 2010-11-03 18:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, ze palą papierochy ale w swoim pokoju, bo tam nikt nie zachodz. Czy to prawda??? palcie???
zdjecie uzytkownika
chyba sprawiedliwy - 2010-11-03 18:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno przezwyczaićsię do wymagań pracy tym, co nigdy takich wymagań nie mieli, wystarczyło że byli - a teraz krzywda się dzieje.
No mój Boże na pieniązki trzeba zapracować, nie tylko być i brać.....
zdjecie uzytkownika
wieśniak - 2010-11-03 18:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybki a Ty kto, że obrażasz ludzi????
Czy w Twojej szybkości zdążysz się ubrać????
Sądząc po ogóle wypowiedzi, hm, nie wiem czy Tobie sloma nie wychodzi z papci - trochę taktu "kolego" !!!!
zdjecie uzytkownika
pracujący wtedy - 2010-11-03 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te a co Ty (usunięte przez administratora) opowiadasz ?czy aby to prawda?????
zdjecie uzytkownika
z innej branży - 2010-11-03 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kosmaty a widziałeś kogoś pod wpływem???
U mnie prze btramkę by nie przeszli hahahah
Myślę, że coś zmyślasz hahahahha
zdjecie uzytkownika
Kosmaty krasnoludek - 2010-11-03 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko widziałem, ale i czułem, hahahahha hej z innej branży.Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-02-07 22:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam wygląda praca inżynierów? Jakie płace itd?
zdjecie uzytkownika
blondyn - 2011-03-08 14:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) oni nie potrzebują inżynierów tylko roboli za 7.52 brutto na godzinę. Zresztą wiara z wyższym też tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł na godz.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-03-22 09:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież mają tam jakiś konstruktorów, a oni raczej z a 5 zł nie pracują.
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-03-31 08:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę omijać APATOR POWOGAZ szerokim łukiem. Ta fabryka to dzisiaj kołchoz pracy. Wyzysk pracowników, strach i zarobki 7,52 brutto na godzinę.
Dyrekcja zakładu z uśmiechem na twarzy żeby nie napluć pracownikowi w twarz mówi "idź zobacz czy deszcze nie pada"

Nie polecam
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-11 11:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pojawiły się dwie oferty pracy - dla specjalisty technologa oraz dla konstruktora elektronika. Ktoś się orientuje ile mogą płacić na takich stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co piszą powyżej to cienko...
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-15 22:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra ale może konkretniej?
zdjecie uzytkownika
QJ - 2011-12-09 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co myślą że ich wodomierz odmierza prawidłowe wartości są naiwni. Na zmianie jak trzeba zrobić 300 szt wodomierzy na porządku dziennym jest obracanie głowic aby wyszło dobrze :) BIEDNI CI LUDZIE CO PŁACE CAŁE ŻYCIE ZA RACHUNKI ZA WODĘ - 50% LUB + 50 %
zdjecie uzytkownika
eddy - 2013-05-06 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy pracuje ktoś dziś w PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll, bo znalazłem ciekawą ofertę i zastanawiam się jak wygląda praca w firmie. W jakich dniach się pracuje? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy kopią pod sobą dołki i donoszą? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się pracować we PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll Poznań,Portsmouth,Molde na umowę agencyjną?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PoWoGaz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski