Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PoWoGaz

Pracowałeś w firmie PoWoGaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wieśniak - 2010-11-03 18:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybki a Ty kto, że obrażasz ludzi????
Czy w Twojej szybkości zdążysz się ubrać????
Sądząc po ogóle wypowiedzi, hm, nie wiem czy Tobie sloma nie wychodzi z papci - trochę taktu "kolego" !!!!
zdjecie uzytkownika
pracujący wtedy - 2010-11-03 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te a co Ty (usunięte przez administratora) opowiadasz ?czy aby to prawda?????
zdjecie uzytkownika
z innej branży - 2010-11-03 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kosmaty a widziałeś kogoś pod wpływem???
U mnie prze btramkę by nie przeszli hahahah
Myślę, że coś zmyślasz hahahahha
zdjecie uzytkownika
Kosmaty krasnoludek - 2010-11-03 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko widziałem, ale i czułem, hahahahha hej z innej branży.Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-02-07 22:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam wygląda praca inżynierów? Jakie płace itd?
zdjecie uzytkownika
blondyn - 2011-03-08 14:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) oni nie potrzebują inżynierów tylko roboli za 7.52 brutto na godzinę. Zresztą wiara z wyższym też tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł na godz.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-03-22 09:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież mają tam jakiś konstruktorów, a oni raczej z a 5 zł nie pracują.
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-03-31 08:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę omijać APATOR POWOGAZ szerokim łukiem. Ta fabryka to dzisiaj kołchoz pracy. Wyzysk pracowników, strach i zarobki 7,52 brutto na godzinę.
Dyrekcja zakładu z uśmiechem na twarzy żeby nie napluć pracownikowi w twarz mówi "idź zobacz czy deszcze nie pada"

Nie polecam
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-11 11:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pojawiły się dwie oferty pracy - dla specjalisty technologa oraz dla konstruktora elektronika. Ktoś się orientuje ile mogą płacić na takich stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co piszą powyżej to cienko...
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-15 22:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra ale może konkretniej?
zdjecie uzytkownika
QJ - 2011-12-09 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co myślą że ich wodomierz odmierza prawidłowe wartości są naiwni. Na zmianie jak trzeba zrobić 300 szt wodomierzy na porządku dziennym jest obracanie głowic aby wyszło dobrze :) BIEDNI CI LUDZIE CO PŁACE CAŁE ŻYCIE ZA RACHUNKI ZA WODĘ - 50% LUB + 50 %
zdjecie uzytkownika
eddy - 2013-05-06 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy pracuje ktoś dziś w PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll, bo znalazłem ciekawą ofertę i zastanawiam się jak wygląda praca w firmie. W jakich dniach się pracuje? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy kopią pod sobą dołki i donoszą? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się pracować we PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll Poznań,Portsmouth,Molde na umowę agencyjną?
zdjecie uzytkownika
naniu - 2014-12-10 15:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, że Powogaz S.A. znalazł się wśród najlepszych przedsiębiorstw w segmencie tzw. średnich firm w regionie i w rankingu „Dziennik Gazeta Prawna” otrzymał wyróżnienie "Skrzydła Biznesu"?? Dlaczego nikt nic nie pisze na temat warunkow pracy?? Podejrzewam, że wynagrodzenia sa zadowalajace skoro firma dostaje nagrody. Można skladac CV? Polecacie?
zdjecie uzytkownika
Armia - 2015-02-27 06:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zostali odznaczeni taką nagrodą i tytułem to siłą rzeczy gratulacje się należą, chociaż zastanawiam się jakie decyzje miały miejsce, że udało się zając wysokie miejsce wśród wielu i naprawdę. Sugerujecie, że żyła to nie słowo tylko jego stan umysłu? Brzmi abstrakcyjnie, ale jeżeli tak jest to warto to zaakceptować i tyle.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-03-03 23:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wiecie coś na temat letnich praktyk studenckich w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Uzik - 2015-03-19 08:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Statystyki statystykami a rzeczywistość rzeczywistością. Można się zastanawiać czy za tak wysokimi statystykami idzie również wysoki poziom współpracy z pracownikami i poziom obsługi klienta. Bo jeżeli nie to w Poznaniu może niedługo zabraknąć PoWoGaz w zestawieniach. Wbrew pozorom są to najistotniejsze czynniki świadczące o wielkości danej firmy.
zdjecie uzytkownika
korekt - 2015-04-22 03:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli wszyscy tak biją pianę i podnoszą bunt to dla mnie super oferta tym bardziej, że koleżanka odzyskała przytomność i położyła się dalej spać. Stąd pytanie - warto się dla nich poświęcać?
zdjecie uzytkownika
inzynier - 2015-05-09 12:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem na rozmowie na stanowisko inzynieryjne w Poznaniu. Zdawalo sie merytrycznie aż do pytania o oczekiwany poziom wynagrodzenia. To po prostu żalosne, ze dla inzyniera ze sporym stazem proponuje sie zarobki jak dla studenta. Zeby nie tracic czasu najpierw zapytajcie o wynagrodzenie... Po co rzucac perly przed wieprze. Jesli firma nie zamierza doceniac finansowo swoich inzynierow, to znaczy ze... Dokonczcie sami.
Inzynierom, którzy cos potrafia zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
BOB - 2015-05-13 22:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inzynier - 2015-05-09 12:02:03]:
ile Tobie zaproponowali, bo chciałem tam isc ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-22 12:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BOB stawki u nich są raczej zalezne od stanowiska i na pewno też od doświadczenia, w ogłoszeniach nie podają konkrenych stawek, ale zawsze warto iśc do nich na rozmowe i się dowiedzieć. A obecnie szukają konstrutora do Poznania, dają też pare benefitów, wię cto na pewno się przyda również niektórym.
zdjecie uzytkownika
inż - 2015-05-25 16:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie prawda. Nie dają ŻADNYCH benefitów. Byłem, więc wiem.
zdjecie uzytkownika
gowlin - 2015-05-25 16:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.
Na pytanie o tzw. "benefity" panowie sprawili wrażenie, jakby nie wiedzieli co to jest. Pociagnąłem dalej temat, to odpowiedź była czymś w stylu: największym benefitem będzie to, że dostaniesz u nas szansę pracy i wynagrodzenie inżyniera na poziomie zarobków robotnika.
Koledzy inżynierowie, nie dajcie się omamić wdziękiem dwóch bajerujących panów na rozmowie. Im zależy na taniej sile roboczej. Szanujący się inżynier odrzuci ich ofertę w przedbiegach, a świadczy o tym fakt, że Powogaz szuka konstruktora kilka miesięcy i nic.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-06-21 17:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Apator Powogaz S.A ma do zaoferowania miejsca pracy jako regionalny kierownik sprzedaży w województwach podlaskim, warmińsko - mazurskim oraz mazowieckim, a także w Poznaniu na stanowisku pracownika w dziale realizacji zamówień http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-i-dziale-realizacji-zamowien-poznan,oferta,3958234
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PoWoGaz

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PoWoGaz ?
Zadaj pytanie
alert