Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PoWoGaz

Pracowałeś w firmie PoWoGaz i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
liczydło + - 90 procent - 2010-10-18 08:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jest wody w wodzie ? To nadaje się do prokuratury. Na ile obywateli oszukujemy? Całe nieszczesne QJ z (usunięte przez administratora) na czele.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2010-10-19 08:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kto zna się na metrologii nie pisze takich totalnych bzdur typu liczydło + 90%
zdjecie uzytkownika
ja13 - 2010-10-27 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rodzinna to po co kamery głupku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-27 20:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja13 - 2010-10-27 19:59:10

Jeżeli rodzinna to po co kamery głupku

i czyta wyborczą= fuj
zdjecie uzytkownika
ja13 - 2010-10-27 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CXo chcesz od Pana Szafrana- spoko gość.
zdjecie uzytkownika
szybki - 2010-10-27 23:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się z nim koleguj-
zdjecie uzytkownika
zx - 2010-10-28 16:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra może trochę burak ale jak z chama na pana to cudu nie będzie a kolegów już mam
zdjecie uzytkownika
zx - 2010-10-29 19:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Blondynek to już prawie łabędzi śpiew
zdjecie uzytkownika
zołzowaty - 2010-11-03 18:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, ze palą papierochy ale w swoim pokoju, bo tam nikt nie zachodz. Czy to prawda??? palcie???
zdjecie uzytkownika
chyba sprawiedliwy - 2010-11-03 18:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno przezwyczaićsię do wymagań pracy tym, co nigdy takich wymagań nie mieli, wystarczyło że byli - a teraz krzywda się dzieje.
No mój Boże na pieniązki trzeba zapracować, nie tylko być i brać.....
zdjecie uzytkownika
wieśniak - 2010-11-03 18:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szybki a Ty kto, że obrażasz ludzi????
Czy w Twojej szybkości zdążysz się ubrać????
Sądząc po ogóle wypowiedzi, hm, nie wiem czy Tobie sloma nie wychodzi z papci - trochę taktu "kolego" !!!!
zdjecie uzytkownika
pracujący wtedy - 2010-11-03 19:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te a co Ty (usunięte przez administratora) opowiadasz ?czy aby to prawda?????
zdjecie uzytkownika
z innej branży - 2010-11-03 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kosmaty a widziałeś kogoś pod wpływem???
U mnie prze btramkę by nie przeszli hahahah
Myślę, że coś zmyślasz hahahahha
zdjecie uzytkownika
Kosmaty krasnoludek - 2010-11-03 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko widziałem, ale i czułem, hahahahha hej z innej branży.Pozdrowionka.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-02-07 22:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam wygląda praca inżynierów? Jakie płace itd?
zdjecie uzytkownika
blondyn - 2011-03-08 14:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) oni nie potrzebują inżynierów tylko roboli za 7.52 brutto na godzinę. Zresztą wiara z wyższym też tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł na godz.
zdjecie uzytkownika
EŚ - 2011-03-22 09:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież mają tam jakiś konstruktorów, a oni raczej z a 5 zł nie pracują.
zdjecie uzytkownika
aga - 2011-03-31 08:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę omijać APATOR POWOGAZ szerokim łukiem. Ta fabryka to dzisiaj kołchoz pracy. Wyzysk pracowników, strach i zarobki 7,52 brutto na godzinę.
Dyrekcja zakładu z uśmiechem na twarzy żeby nie napluć pracownikowi w twarz mówi "idź zobacz czy deszcze nie pada"

Nie polecam
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-11 11:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie pojawiły się dwie oferty pracy - dla specjalisty technologa oraz dla konstruktora elektronika. Ktoś się orientuje ile mogą płacić na takich stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 00:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co piszą powyżej to cienko...
zdjecie uzytkownika
wuj - 2011-05-15 22:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra ale może konkretniej?
zdjecie uzytkownika
QJ - 2011-12-09 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co myślą że ich wodomierz odmierza prawidłowe wartości są naiwni. Na zmianie jak trzeba zrobić 300 szt wodomierzy na porządku dziennym jest obracanie głowic aby wyszło dobrze :) BIEDNI CI LUDZIE CO PŁACE CAŁE ŻYCIE ZA RACHUNKI ZA WODĘ - 50% LUB + 50 %
zdjecie uzytkownika
eddy - 2013-05-06 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy pracuje ktoś dziś w PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll, bo znalazłem ciekawą ofertę i zastanawiam się jak wygląda praca w firmie. W jakich dniach się pracuje? Po ile godzin i jaka stawka za godzinę? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy kopią pod sobą dołki i donoszą? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się pracować we PoWoGaz Poznań,UTP,Brunvoll Poznań,Portsmouth,Molde na umowę agencyjną?
zdjecie uzytkownika
naniu - 2014-12-10 15:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, że Powogaz S.A. znalazł się wśród najlepszych przedsiębiorstw w segmencie tzw. średnich firm w regionie i w rankingu „Dziennik Gazeta Prawna” otrzymał wyróżnienie "Skrzydła Biznesu"?? Dlaczego nikt nic nie pisze na temat warunkow pracy?? Podejrzewam, że wynagrodzenia sa zadowalajace skoro firma dostaje nagrody. Można skladac CV? Polecacie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PoWoGaz
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PoWoGaz ?
Zadaj pytanie
x