Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o instanta

Pracowałeś w firmie instanta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-09-26 15:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Instancie półtora roku i muszę powiedziec że nie byłotak żle jak tu piszą niektórzy;Poznałam dużo fajnych dziewczyn i dobrze wspominam tam pracę.teraz pracuję gdzie indziej a zwolniłam się z powodu umowy.Może kiedyś tam jeszcze popracuję.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
taz - 2013-11-07 08:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowalem w tej niby fajnej firmie porazka,kadra to nie wyksztalceni ludzie co tu mowic jedna wielka klika i te plotki tragedia
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-11-30 14:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za sloik kawy zwalniają a menagery wynoszą PO REKLAMÓWIE NO ALE IM WOLNO [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-01-14 18:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za dużo nie ma co się wypowiadać bo tu widzę jedna osoba broni na upadłego ,(usunięte przez administratora)baby gorsze od facetów ,nie nadajesz się to woda ,brygadzistce się nie spodobasz nie masz co liczyć na umowe ,szkoda gadać .pozdrawiam wytrzymałych
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-01-19 22:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2013-06-25 23:23:54]:
WITAM PROSZĘ NAPISAĆ JAKIE SĄ GODZINY PRACY
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2014-01-19 22:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-08-12 08:03:09]:
oddzwonią napewno bo moja kolezanka dwa razy składała tam cv i zadzwonili
zdjecie uzytkownika
zupa - 2014-02-10 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze napiszcie mi jak tam teraz wyglądają warunki pracy ? Chodzi mi o godziny pracy, wynagrodzenie, umowy. Wiem że tu już wszystko zostalo napisane ale chciałam być na czasie:-) moze akurat coś poszło ku lepszemu. Pozdrawiam:-)
zdjecie uzytkownika
Rerex - 2014-02-13 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może ktoś wie ile płaci Instanta w biurze na stanowisku eksport menadżer?
zdjecie uzytkownika
elewinka - 2014-02-17 16:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanko,czy są przyjęcia?właśnie szukam pracy.
zdjecie uzytkownika
Lolka - 2014-02-24 19:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjęcia są nieustannie, ale szczerze odradzam się tam przyjmować. Praca jest bardzo ciężka, 8 godzin ciągłego stania na nogach i zapxxxxx plus wysłuchiwanie wulgaryzmów z ust niewykształconych kobiet. Ogólnie tą robotę na taśmie można by przetrwać, ale atmosfera wzajemnej niechęci jaka tam panuje jest nie do wytrzymania. Marne pieniądze, które tam płacą nie są warte stresu i nerwów, które traci się tam pracując z osobami nie kulturalnymi i nie wykształconymi.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-28 00:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałam kiedyś w Instancie, naprawdę nie do końca ma tu znaczenie stopień naukowy.Z resztą to robota fizyczna, więc z jakiej racji mieliby wykonywać ją wykształceni ludzie? Nie o to chodzi, nawet człowiek fizyczny może być inteligentny i kulturalny, i na odwrót. (usunięte przez administratora)Przecież proszę państwa to powinno trafić do sądu i powinno się ich zamknąć, bo szkody jakie wyrządzają ludziom przychodzącym do nich do pracy są większe niż korzyść że ich zatrudniają. Tam szargane są fundamentalne prawa człowieka. No ruszaj się!!!Ty się do niczego nie nadajesz!!!!Nagle dowiadujemy się, że nic nie potrafimy, my ludzie, których szanowano za wychowanie dzieci, za rożnego rodzaju działalność, tak dowiadujemy się, że jesteśmy śmieciami. Podchodzi do ciebie osoba 20 lat młodsza i sypie wiązankę przekleństw w twoim kierunku. Ocena dużo mniej niż 0. Co miesiąc nowa umowa, a jak nie daj Boże ciężko zachorujesz to lepiej od razu się pociąć bo l-4 do końca miesiąca i wypad, tam babki jeśli zachodzą w ciążę nawet macierzyńskiego nie dostają. Jak to jest możliwe nie mam pojęcia ale tak jest. One o tym mówiły.
zdjecie uzytkownika
elewinka - 2014-03-05 10:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba się nie zdecyduję.to co piszecie jest przerażające.ja brzydzę się chamstwem.chyba bym psychicznie nie wytrzymała.
zdjecie uzytkownika
jjaaaaa - 2014-03-05 17:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [elewinka - 2014-03-05 10:02:39]:
Sama jesteś niewykształcona to ze pracujemy na produkcji w Instancie nie znaczy ze jesteśmy niewartosciowymi ludzmi i niewykształconymi to Tobie cos się w głowce pomieszalo zaczynasz obrazac ludzi
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2014-03-16 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
Szukam pracy mam 18 lat , mam skonczoną szkolę zawodową a w tej chwili uczę się zaocznie w LO , powie mi ktoś czy mam jakieś szanse się tam dostać ? i co mam zrobić ? Z góry dziękuję za sensowne odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
Zouu - 2014-03-17 17:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaja - 2014-03-16 22:35:33]:
Wyslij e-mailem CV na adres do kadr znajdziesz go na stronie internetowej firmy Instanta i czekaj az oddzwonią musisz mieć ksiazeczke sanepidowska
zdjecie uzytkownika
zoou - 2014-03-17 17:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaja - 2014-03-16 22:35:33]:
Wyslij e-mailem CV na adres do kadr znajdziesz go na stronie internetowej firmy Instanta i czekaj az oddzwonią musisz mieć ksiazeczke sanepidowska
zdjecie uzytkownika
zoou - 2014-03-17 17:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaja - 2014-03-16 22:35:33]:
Wyslij e-mailem CV na adres do kadr znajdziesz go na stronie internetowej firmy Instanta i czekaj az oddzwonią musisz mieć ksiazeczke sanepidowska
zdjecie uzytkownika
sdasda - 2014-03-29 23:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
straszna lipa i chamstwo, umowy co miesiac, kierownictwo co chwile kombinuje z brygadami, ostantnio pozatrudniali ludzi i teraz ich zwalniaja, a ci co zostali beda mieli zwiekszona norme.(usunięte przez administratora), jedno wielkie kolo wzajemnej adoracji, jezeli macie na tyle sil psychicznych, zeby wchodzic w tylek ludziom ktorzy was ponizaj i na was krzywo patrza gdy powinie wam sie noga w chocby najbardziej blachej sprawie to powodzenia. nic dodac, nic ujac, ten zaklad powinien upasc, dla dobra ludzi
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-06-25 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszne co tu piszecie. Ale przeciez nie moze byc tak zle. Zlozylem tam niedawno podanie a skoro tyle kobiet tam pracuje to musi byc calkiem znosnie. Napewno znajda sie jakies interesujace panie. Macie tam przeciez jakies inne zajecia poza praca ;-)
zdjecie uzytkownika
Comeva - 2014-06-26 01:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem ciekaw jak kobiety w ogóle są traktowane w tej firmie skoro wszyscy na nią narzekają. To, że kobiety tam pracują to nie znaczy, że jest super.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-04 16:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
jak to wygląda w Instancie ? wie ktoś moze jaka jest stawka na samym poczatku jak się przyjmuje? i dają umowę o pracę ? i weekendy też się pracuje?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-08-01 15:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej . Mam pytanko, jak sprawy się mają w firmię, ogólnie chcialam zapytać, czy pieniążki się zgadzają, czas pracy, i napewno jak atmosfera ? Ogólnie chciałabym iść na produkcje więc gdyby ktoś był miły i napisał była bym wdzięczna . ; )) Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
gad... - 2014-08-02 15:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.pracuje tam juz naprawdę długo i najbardziej cierpią tam niepełnosprawni.to przecierz zpch.są wykorzystywani do ciężkiej pracy a zdrowi zajmują się wchodzeniem menadrzerom w tyłek.
zdjecie uzytkownika
ja do gad - 2014-08-06 09:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gad bzdury wypisujesz
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-08-16 08:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Gad" nie wypisuje bzdur. Skoro tak sądzisz, znaczy jesteś jednym z członków kliki określanej na tym forum mianem "chamów", bo inaczej nie da się określić takiego zachowania przełożonych jak tu pracownicy z linii opisują. Cała SSE - MCS, Instanta, Mokate, Lakma, JBG, i inne to jedna wielka zmowa dla traktowania pracowników produkcyjnych pod względem zarobków. Tutaj nie ma szans na jakiekolwiek zmiany w żadnym z tych zakładów pracy - chyba "karnej" za takie stawki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski