instanta

Żory

Opinie o instanta

fiziu 2014-12-15 20:34:35
Złozyc podanie lub zadzwonic
0
aaa 2014-12-19 07:34:28
Skoro tak narzekacie na ten zakład to po cholere jeszcze tam siedzicie, tego to ja nie rozumiem..idz gdzieś indziej pracować, myslisz ze za lezenie do gory nogami beda Ci placic kokosy i po nogac calowac bo zechcialas byc ich pracownikiem...prosze was zejdzcie na ziemie. Typowi polacy tylko narzekaja
1
DAGA 2015-01-25 16:45:33
Pracowałam tam 5 dni nie wytrzymałam ,chamstwa,przekleństw , kobiety z mojej brygady to idiotki !!! chciały abym po 1 dniu wszystko wiedziała i umiała!!!!!! koszmarna praca i atmosfera !!! podziwiam te kobiety które tam pracują szacunek dla was!!!!
1
bing 2015-02-13 17:18:04
Widze ze dyr techniczny czesto sie zmieni?!?! Jakis powod??
0
jjjjjjj 2015-02-19 00:32:41
bo nikt normalny na dłuższą metę nie wytrzyma
0
Paweł G. ......były pracownik magazynu 2015-02-19 09:07:18
Witam wszystkich :) Oczywiście na wstępie chcę powiedzieć iż szanuję opinie ludzi co tam pracują bądź pracowali. Ja osobiście pracowałem w tejże firmie na magazynie równe 2,5 roku i naprawdę szczerze mówiąc złego słowa o tej firmie nie mogę powiedzieć ,a nawet więcej ja w tej firmie czułem się naprawdę dobrze i również dobrze byłem traktowany przez przełożonych, w swoją pracę byłem zaangażowany na 100% ,jak dla mnie jest to firma godna polecenia jeśli nie boisz się uczciwej pracy. Ale jak to mówią mi też się noga powinęła i też zostałem zwolniony za co absolutnie nie mam i nie będę miał pretensji do kierownictwa po prostu wykonują swoją pracę i obowiązki :) Dlatego z mojej strony nie dam sobie powiedzieć złego słowa o tej firmie :) Pozdrowienia dla Kierownictwa magazynu ,kolegów , koleżanek i dla działu kadr z panią Halinką na czele.
5
Do aaa 2015-02-22 20:55:52
Ale Ty bzdury piszesz. Widocznie tam nie pracowałas/łes. Nie wiesz jak tam jest to nie pisz,a idź tam do pracy i zobacz jak można poleżec i się poobijać zarazem....
2
GONZO 2015-04-19 22:16:21
INSTANTA HMMMM CO MIESIAC PRZEDLURZAJA UMOWE ZYC NIE UMIERAC A JAK SIE ROBI NA ZASYPIE TO DOPIERO BURDEL CWANIACTWO STALYCH PRACOWNIKÓW TAKICH JAK PAN KOKESZ
1
magazynier 2015-04-29 11:24:10
co ty chcesz od kokesza jest zajebisty he he chyba nie poznałeś ludzi z magazynu mówię o panu A.W.
1
m 2015-04-29 23:46:18
pracowałam w tej firmie zbyt długo, po kilku latach mnie zwolnili, bo tak właśnie docenili kilkuletniego pracownika, zwolnienie za nic, ale teraz ciesze się ze tak się stało, bo mam święty spokój od tego gówna ;)
1
Ciastkoo 2015-04-30 17:17:51
Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
0
Pudzian 2015-05-18 23:39:06
"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
1
Baba Jaga 2015-05-20 12:53:33
Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
0
Aj 2015-05-20 15:18:14
Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !!

Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
0
h 2015-05-25 15:36:30
hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
0
Do h 2015-05-29 13:20:25
Nie ma cudów :):)
0
;) 2015-06-17 12:40:12
ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
0
krokus 2015-07-12 12:45:39
jak na producenta kawy jakim jest instanta to wyjątkowo ostatnio dużo mają ofert do swojego oddziału IT. W tej chwili w śląskim szukają między innymi technika informatyka. Spore wymagania jak dla technika skoro chcą od niego znajomości systemów serwerowych MS Windows, Linux (Debian, Ubuntu). Przynajmniej moim zdaniem
1
DANO 2015-08-05 16:43:19
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
0
... 2015-08-10 09:30:44
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
1
ja 2015-08-14 20:59:16
Nie ma zadnego posrednika
0
kamil 2015-08-24 02:18:28
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
0
kamil 2015-08-24 02:19:16
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
0
bolek i lolek 2015-09-09 22:45:41
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
0
finka 2015-09-09 22:51:55
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
3
ja 2015-09-11 23:32:26
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
0
czer 2015-09-23 05:22:56
Z tego co wiem to @ja ma racje, jest różnica między instanta a mokate, a w tej chwili właśnie Instanta wystawiła kilka ogłoszeń o pracę, na stanowisko Kierownika do spraw gospodarki magazynowej i projektów logistycznych oraz na stanowisko Key Account Managera, dosyć atrakcyjne warunki zatrudniania są .
0
wydra 2015-10-18 21:37:03
Bzzzz
0
Iście 2015-10-23 13:16:46
Instanta jakiś czas temu szukała kierowników produkcji, ale jak widac ogłoszenie zniknęło, wiec moze mają full. @czer a jaka jest różnica czy może powiązanie z firmą Mokate. Chętnie się dowiem, bo byłem przekonany, że są to dwie różne firmy, które nie mają ze sobą żadnego powiązania poza branzą oczywiscie.
0
wykorzystana 2015-11-09 11:58:40
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
4
aga 2015-11-09 15:47:29
no teraz @Iście poszukuja osoby na stanowisko Exprot Manager w Żorach no i oferta wydaje sie calkiem niezla. oferuja wszelkie narzędzia niezbędne do pracy, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności, tylko jakiej mniej wiecej wysokosci ono moze byc? bo to jest troszke niejasne.
1
rymek 2015-11-11 19:20:13
@aga - na pewno wynagrodzenie za export manager jest podobne do tego jakie można spotkać u konkurencji.
0
ech........ 2015-11-12 18:12:10
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
3
Ja 2015-11-13 16:26:25
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
1
no1 2015-11-13 22:26:24
nie wierze, ze firma zwalnia starych i oddanych pracownikow, chyba ze jest jakis powod moze pracownicy czyms zasłużyli?
0
miri 2015-11-16 01:38:14
To tak jakby strzelać sobie w kolano, ale - nie mam działalności, to może i lepiej, bo jeszcze by ludzie u mnie pracowali po 10-20 lat i by im było za dobrze
0
krokus 2015-12-03 17:14:29
Z tego co słyszałem to pracować tu można na naprawdę fajnych warunkach zwłaszcza jeśli chodzi o te kwestie najbardziej sporne , czyli kwestie finansowe oczywiście.
0
Danio 2015-12-31 13:55:29
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
1
reerre 2016-01-01 21:09:37
czesc wszystkim nadal mozna znalezc zatrudnienie w firmie Instanta Sp. z o.o. na przyklad jako kierownik zakładu albo plant manager w miejsowosci Żory
0
gfgtg 2016-01-13 19:42:26
sa tez od nich inne oferty pracy, ale mnie zainteresowala najbardziej ta na stanowsko managera sprzedazy nie napisali konkretnie ile mozna zarobic jedynie to ze wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności
0
unifer 2016-02-01 11:46:15
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
0
krokus 2016-02-01 21:15:59
namiary najłatwiej jest złapać bezpośrednio u pracowników, tutaj Ci szybko je adminsitrator usunie bo nie można ich zamieszczać. Powiedzcie co myślicie o pracy jako manager sprzedaży w instancie?
0
unifer 2016-02-05 14:30:50
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
0
igor 2016-02-05 15:53:41
unifer, poszukaj ich ogłoszen na serwisach pracy, nawet na gowork. Szukają teraz export managera, jesli Cie to interesuje. Tylko nie wiem czy spełniasz wymagania, oczekują dyspozycyjności (gotowość do dłuższych pobytów za granicą) i co najmniej 2-letniego doświadczenia w sprzedaży produktów sektora private label.
0
betteras 2016-02-19 20:11:02
Nie tylko export managera poszukują obecnie, ale także specjalistę ds. jakości i plant managera. Na to ostatnie stanowisko trzeba mieć wyższe wykształcenie, najlepiej ekonomiczne albo techniczne, a także trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na takim stanowisku.
0
elbow 2016-03-05 18:40:29
Myślę, że nie są to jakoś wygórowane wymagania @betteras, szczególnie dlatego, że pracownik na tym stanowisku dostaje umowę o pracę, a także przysługuje mu premia.
0
majeka87 2016-03-11 19:07:59
wymagania zależą od stanowiska @elbow, nied uważam żeby np. na export managera 2 lata w private label wymagane to było sporo, natomiast napisz co wiesz o tej premii proszę
0
Ma 2016-03-15 15:04:52
Ja wiem o premii tyle, że ta po prostu jest, ale premia zależy od miesiąca, obrotu, osiąganych wyników, no kilka rzeczy jest, ale w dorbym teamie prawie zawsze się trafia
0
tutt 2016-04-29 18:11:03
No ja bym jednak @miśka, tak nie przesadzał, co prawda nie ma nie wiadomo jak dobrej atmosfery no ale z drugiej strony nie jest tak źle, umowa o pracę jest
2
serek 2016-05-05 23:00:20
alem to na wszystkich stanowiskach jest ta uimowa o pracę? ja idę na program szkoleniowy Management Trainee Programme i ciekawi mnie forma kontraktu jaka będzie
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta