Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o instanta

Pracowałeś w firmie instanta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sdasda - 2014-03-29 23:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
straszna lipa i chamstwo, umowy co miesiac, kierownictwo co chwile kombinuje z brygadami, ostantnio pozatrudniali ludzi i teraz ich zwalniaja, a ci co zostali beda mieli zwiekszona norme.(usunięte przez administratora), jedno wielkie kolo wzajemnej adoracji, jezeli macie na tyle sil psychicznych, zeby wchodzic w tylek ludziom ktorzy was ponizaj i na was krzywo patrza gdy powinie wam sie noga w chocby najbardziej blachej sprawie to powodzenia. nic dodac, nic ujac, ten zaklad powinien upasc, dla dobra ludzi
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2014-06-25 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszne co tu piszecie. Ale przeciez nie moze byc tak zle. Zlozylem tam niedawno podanie a skoro tyle kobiet tam pracuje to musi byc calkiem znosnie. Napewno znajda sie jakies interesujace panie. Macie tam przeciez jakies inne zajecia poza praca ;-)
zdjecie uzytkownika
Comeva - 2014-06-26 01:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem ciekaw jak kobiety w ogóle są traktowane w tej firmie skoro wszyscy na nią narzekają. To, że kobiety tam pracują to nie znaczy, że jest super.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-04 16:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
jak to wygląda w Instancie ? wie ktoś moze jaka jest stawka na samym poczatku jak się przyjmuje? i dają umowę o pracę ? i weekendy też się pracuje?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-08-01 15:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej . Mam pytanko, jak sprawy się mają w firmię, ogólnie chcialam zapytać, czy pieniążki się zgadzają, czas pracy, i napewno jak atmosfera ? Ogólnie chciałabym iść na produkcje więc gdyby ktoś był miły i napisał była bym wdzięczna . ; )) Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
gad... - 2014-08-02 15:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.pracuje tam juz naprawdę długo i najbardziej cierpią tam niepełnosprawni.to przecierz zpch.są wykorzystywani do ciężkiej pracy a zdrowi zajmują się wchodzeniem menadrzerom w tyłek.
zdjecie uzytkownika
ja do gad - 2014-08-06 09:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gad bzdury wypisujesz
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-08-16 08:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Gad" nie wypisuje bzdur. Skoro tak sądzisz, znaczy jesteś jednym z członków kliki określanej na tym forum mianem "chamów", bo inaczej nie da się określić takiego zachowania przełożonych jak tu pracownicy z linii opisują. Cała SSE - MCS, Instanta, Mokate, Lakma, JBG, i inne to jedna wielka zmowa dla traktowania pracowników produkcyjnych pod względem zarobków. Tutaj nie ma szans na jakiekolwiek zmiany w żadnym z tych zakładów pracy - chyba "karnej" za takie stawki.
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2014-09-05 10:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie ile tam jest zmian i czy dobrze placa
zdjecie uzytkownika
ktosssiek - 2014-09-10 04:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 zmiany tak jak na wiekszosci produkcji. 1680zł brutto rowniez jak wszedzie. moze po czasie zarobisz wiecej tego juz nie wieem
zdjecie uzytkownika
nou - 2014-09-10 11:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktosssiek - 2014-09-10 04:25:20]:
Ja tylko dodam, że przez cały czas jest się pracownikiem TYMCZASOWYM :-) Nie ważne czy pracujesz dwa, trzy, czy pięć lat.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-10 12:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rerex - 2014-02-13 19:34:55]:
Nie ma się co rozpisywać,niewolnicza praca,kumoterstwo co niektórych brygadzistek(dostaja się na lepsze maszyny)zmuszanie do pracy w soboty-oczywiście nielegalnie bo listy podpisują na papierkach co trafiają do kosza.no i przede wszystkim dają wolne za przepracowaną sobotę kiedy im pasuje a nie nam.Ogulnie wołanie o kontrole z PIP-U ale nie zapowiedzianą wcześniej..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-10 12:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zibi - 2014-06-25 22:08:30]:
To zakład "Pracy Chronionej" tylko nikt tam sie nie przejmuje ludziskami z grupami,tak -ten zakład powinien upaść-dla dobra tych ludzi,istnieje tam kumoterstwo jeden przyjmuje drugiego na jakieś Smieszne stanowisko,."Koń by się uśmiał jakie tam są funkcje ;-)a to pani od gaszenia światła w łazience,pani szkiełkowa nie mówiąc o wyższej półce czyli elicie instanty-brak szacunku do pracownika!!!!!!!!!!! WSTYDZCIE sie ludziska-po szkołach o nie umiecie się zachować (oszukujecie i chałubicie ludzi niejednokrotnie walczących o przetrwanie)...
zdjecie uzytkownika
dorotka - 2014-09-13 11:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
powiedzie mi a kto dojezdza z boguszowic! gdyz mi zadzwonili ze mam zglosic sie w poniedzialek na 10 godz podam moj tel 693627986 a do reki ile sie dostaje
zdjecie uzytkownika
roland - 2014-09-25 09:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale bełkot nieroby jedne!!! skoro taki kołchoz to co tam robicie? dlaczego nie idziecie pracować do koreańców albo innych oszołomów? a atmosfera w pracy jest w waszej gestii, to wy ją tworzycie, jak ktoś jest problematyczny to się go pionizuje, rozmawia z nim, macie przełożonych którym możecie zgłosić temat, jak przełożony jest burakiem, od razu poinformujcie go że równolegle rozmawiacie z jego przełożonym...
zdjecie uzytkownika
Stilo - 2014-09-30 01:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak na zakład pracy chronionej to niestety nie ma się co więcej spodziewać. Obawiam się, że w dalszej perspektywie możliwości polepszenia warunków pracy raczej są nikłe, ponieważ tu jak i u konkurencji panują stawki - minimalnej krajowej. Możecie chociaż jeszcze powiedzieć na jakie stanowiska niepełnosprawni mają szanse być zatrudnieni?
zdjecie uzytkownika
pupcia - 2014-10-01 04:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
porazka.zatrudniają,zwalniają,znowu zatrudniają po czym slyszy sie ze trzeba zmniejszyc ilosc pracownikow ale ciagle przychodza nowe osoby do pracy.zwolnione zostaly kobiety ktore pracowaly po 8 czy 10lat.tylko czekac az wywiesza liste na drzwiach wejsciowych z twoim nazwiskiem i informacja ze umowa nie zostaje przedluzona.heh
zdjecie uzytkownika
Jay - 2014-10-02 08:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No dokladnie musi si tym zainteresowac ktos bo to jest nie do pomyslenia zebydzien przed koncem umowy, zwolnili 60 osob, od tak se bez wytlumaczenia.
zdjecie uzytkownika
dupa - 2014-10-02 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz wyrażę swoją opini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziękuję dowidzenia
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-03 19:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam od 15 września... Trafiłem do brygady z grupą, brygada naprawdę fajna ale zachowanie osób innych a w szczególności tych z za biurka przeraża... A inni paletowi to sobie nie raz do gardła skaczą bo ten nie ma przekładek a ten ma setki. Zdarzają się tam osoby z którymi się da pogadać. I co najgorsze nie wierz czy na drugi dzień będziesz pracować.
zdjecie uzytkownika
gall - 2014-10-03 20:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-03 19:18:59]:
A Z KIM ZA BIURKA GADAŁES
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-10-09 20:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serdecznie witam, miałam okazję pracować w tym roku w INSTANCIE. Udało mi się wytrwać miesiąc, po czym zrezygnowałam. Przeżyłam już wiele i pracy się nie boję. Mogłabym tam pracować i po 12 godzin, gdyby nie skandaliczna atmosfera! Kobiety, które są w brygadzie dłużej od nas, mają się za najmądrzejsze i najlepsze, choć w rzeczywistości są nikim. Najczęściej są to stare baby, którym brakuje kilku lat do emerytury, albo pyskate smarkule, które tylko patrzą komu ubliżyć. Możesz się starać, stawać na głowie, a i tak cię poniżą i zmieszają z błotem. Jak ktoś, kto jest pierwszy dzień w pracy ma wszystko umieć i wiedzieć? Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim chamstwem i prostactwem. Każdemu kto szuka pracy radzę: nie idźcie tam bo szkoda waszych nerwów! Przyjmą Was bez problemu, a jak! Jednak uwierzcie, że warto poszukać czegoś innego i zachować zdrowie psychiczne. Na koniec jeszcze dodam, że po każdym powrocie z tego ZAKŁADU pracy (żeby nie napisać gorzej...) wracałam i płakałam, że nie chcę tam iść.
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-10-10 21:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prezes niewie co sie dzieje tu jestem pewny gdyby wiedział krew by go zalała.My kierowcy kiblujemy tam po 20 h czekając na towar.Wożą po jenej palecie odbieram towar w innych firmach jestem załadowany w ciągu pół godziny.Nie winie pracowników pracujących na magazynie winie za to menagerów tych w białych bluzkach i pod krawatami są to debile nie umieją zorganizować płynnej logistyki.Już nigdy nie przyjadę tam po odbiór towaru.Ładują palety rozpychając auto po 5 cm logistyka leży nas łapią zieloni my płacimy.Podziwiam tylko tych pracowników którzy muszą ten towar ładować- sprytni chłopcy.
zdjecie uzytkownika
Cantu - 2014-10-28 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wewnętrzny regulamin zakładu jest do ogólnego wglądu?Jak tak to gdzie , u kogo go mozna poczytać?
zdjecie uzytkownika
Lolu - 2014-10-29 08:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kol - dlaczego w takim razie nie zgłosisz tego w odpowiednie miejsce? Sprawny system logistyczny to podstawa funkcjonowania takich firm jak instanta i nie rozumiem dlaczego nic z tym jeszcze nie zrobiliście...dla osoby z zewnątrz wydaje się to niemożliwe - 20 godzin czekać? Logistyka to szybkie zarządzanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x