brak logo

instanta

Żory

Opinie o instanta

Do aaa 2015-02-22 20:55
Ale Ty bzdury piszesz. Widocznie tam nie pracowałas/łes. Nie wiesz jak tam jest to nie pisz,a idź tam do pracy i zobacz jak można poleżec i się poobijać zarazem....
3
GONZO 2015-04-19 22:16
INSTANTA HMMMM CO MIESIAC PRZEDLURZAJA UMOWE ZYC NIE UMIERAC A JAK SIE ROBI NA ZASYPIE TO DOPIERO BURDEL CWANIACTWO STALYCH PRACOWNIKÓW TAKICH JAK PAN KOKESZ
3
magazynier 2015-04-29 11:24
co ty chcesz od kokesza jest zajebisty he he chyba nie poznałeś ludzi z magazynu mówię o panu A.W.
3
m 2015-04-29 23:46
pracowałam w tej firmie zbyt długo, po kilku latach mnie zwolnili, bo tak właśnie docenili kilkuletniego pracownika, zwolnienie za nic, ale teraz ciesze się ze tak się stało, bo mam święty spokój od tego gówna ;)
7
Ciastkoo 2015-04-30 17:17
Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
Pudzian 2015-05-18 23:39
"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
4
Baba Jaga 2015-05-20 12:53
Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
4
Aj 2015-05-20 15:18
Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !!

Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
2
h 2015-05-25 15:36
hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
Do h 2015-05-29 13:20
Nie ma cudów :):)
1
;) 2015-06-17 12:40
ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
DANO 2015-08-05 16:43
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
... 2015-08-10 09:30
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
3
ja 2015-08-14 20:59
Nie ma zadnego posrednika
bolek i lolek 2015-09-09 22:45
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
finka 2015-09-09 22:51
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
4
ja 2015-09-11 23:32
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
wydra 2015-10-18 21:37
Bzzzz
wykorzystana 2015-11-09 11:58
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
10
ech........ 2015-11-12 18:12
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
10
Ja 2015-11-13 16:26
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
4
Danio 2015-12-31 13:55
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
6
unifer 2016-02-01 11:46
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
unifer 2016-02-05 14:30
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
1
kco 2016-07-07 10:44
Fajna firma
Adi 2016-07-30 02:20
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
Adi 2016-07-30 02:20
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
vpirate 2016-08-10 16:02
Czy są jeszcze nabory do pracy?
1
Pracownica 2016-08-13 22:28
Tak są przyjęcia :)
pracownik 2016-10-11 18:07
Instanta najgorsza firma w regionie gdzie kierownictwo oraz kadrowa H.W. zachowaniem i podejściem do ludzi leczą swoje kompleksy.
11
pracownik 2016-10-13 11:31
Skąd mam taką opinię? no cóz pracuję tam i doświadczam ogromnej niesprawiedliwości ,są równi i równiejsi , a poza tym po co tracić czas na tłumaczenie się? ci co mają władzę są niereformowalni i niestety nawet psychiatra im nie pomoze.
Zła karma wraca .
9
agart 2016-10-15 13:30
No dobra, ale czy wciąż jest poszukiwany production manager? Chętnie bym sę załapał, zwłaszcza, że warunki finansowe sa nezłe, skoro miały się pojawić ostatnio jakieś premie do podstawy. A benefity socjalne równiez się mogą pojawić. Dziękuję za odpowiedź
szef 2017-02-10 18:54
Nie narzekać tylko pracować lubicie chodzić do pracy za najniższe krajowe i być ruchan..... w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co nażekacie
4
Adamus 2017-03-01 19:23
Nic sie nie zmieniło a tyle było obietnic jest jeszcze gorzej niz było
4
schadia 2017-03-02 19:04
nie nie należy do mokate
Weronika 2017-03-23 13:29
@Adamus, uważasz, że jest jeszcze gorzej? Powiesz więcej na ten temat?
2
Pracownik 2017-07-31 19:00
Znowu soboty za freee .Zeby pracownik przychodził z checia do pracy w soboty to trzeba im za to zaplacic!!!!
4
Weronika 2017-08-12 18:37
@Pracownik - jaki rodzaj umowy zawierany jest z osobami zatrudnionymi w Instanta? Jak określone są warunki, że wspominasz o pracy w soboty bez zapłaty za to?
3
Masakracja 2017-08-16 18:32
Firma upada, ponad 20 zwolnien w przeciagu ostatnich paru tygodni i kolejne w drodze, ludzi pracujacych w biurach wiecej niz tych na produkcji, nieudolny zarzad nastawiony na czysty zysk przy jak najmniejszych wydatkach na pracownika, wieczne braki na magazynie i aplikatorni bo ludzi nie ma, teraz maja zamiar wprowadzic dla wszystkich brygad nocki, oraz zredukowac we wszystkich brygadach liczbe osob z 12 do 7.. pracuje tam od niedawna, ale nigdy nie spotkalem sie z takim traktowaniem ludzi, chamstwo i buractwo na poziomie dziennym, umowy zlecenie dla nowych zamiast miesiaca sa przeciagane na kolejne z niewyjasnionych przyczyn.. ogolnie polecam omijac ten " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; szerokim lukiem.
6
hania 2017-08-28 16:14
Ja musze przyznać, ze kierownictwo stara się polepszyć aktualny stan rzeczy. Podwyszyli wyplaty, płacą za soboty, ludzie dostaja normalne umowy. Wszystko idzie w dobra strone.
7
Ania 2017-08-29 20:20
Pracuje od jakiegos czasu i dostrzegam ostatnio zmiany na plus. Szykują się podwyżki , dodatkowe możliwości zarobku. Dorobić sobie w końcu można jakąś sobotą. Ogólnie atmosfere oraz warunki pracy oceniam pozytywnie
4
wwwww 2017-09-03 15:48
Od kiedy pracujesz? Bo widzialam ogloszenie i nie wiem czy zlozyc cv, jak wyglada praca itd?
Pracownik 2017-09-06 09:45
Na produkcji przepracowałem połowę swojego życia i z doświadczenia wiem, że najbardziej narzekają Ci którzy nic nie potrafią. Ci którym się podoba mało kiedy tracą czas na pisanie jakiś opinii. Piszą je w większości Ci którzy chcą wylać żale. Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.
4
Pracowniczka 2017-09-06 16:13
Tobie ,,Pracownik'' to chyba tez sie srednio podoba bo jednak straciłas czas na napisanie opini i wylałas swoje zale . Z pozdrowieniami, wieloletni pracownik Instanty.
2
Gola 2017-09-06 16:17
Prawda
Panna 2017-09-06 19:52
@Pracujaca to, że ktoś zachowuje się jak bydło i te inne sprawy to raczej wyniesione z domu nawyki. Nie ma to chyba nic wspólnego z warunkami pracy. To , że jako ludzie nie potrafimy się zachować to nie wina firmy. Zauważyłaś taka sytuacje zwroc uwagę danej osobie lub informację przekaz przełożonemu. Mi pracuje się dobrze. Pracować trzeba jak wszędzie, a kasa się zgadza.
Pracujaca :) 2017-09-07 05:19
Panna - firmę tworzą ludzie warunki w niej także. .....Pracujemy ze sobą a to wiele znaczy nawyki wyniesione z domu idą z nami w świat, no chyba , że podoba Ci się jak ,, szlachta "pisze nam na ekranie ba jadalni , że namy się myć to ponizajace. Nie płacą jak trzeba za soboty albo każą wybierać i robi się na liniach w i tak już w okrojonym skladzie.Mozna by tak wiele pisać tymczasem trzeba znaleźć inną prace. Lubisz tu pracować? Masz takie prawo. Ale jeśli podobają Ci się te wszystkie wymienione sprawy to przepraszam ake chyba w żadnym lepszym miejscu nie pracowalas.
3
Zocha 2017-09-07 19:50
Nie ma otwartej, jawnej agresji, atak na ofiarę przeprowadzany jest środkami manipulacji psychicznej ITD
3
Weronika 2017-09-12 11:07
@Pracownik - a czy możesz opisać warunki zatrudnienia oferowane na stanowiskach produkcyjnych? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy instanta zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Są to kluczowe informacje dla osób zainteresowanych podjęciem pracy. Często rodzaj zawieranej umowy decyduje o podjęciu pracy w danej firmie.
Nowy 2017-09-14 02:12
Jak wygląda praca na magazynie? Jak umowa i zarobki na start
Zostaw swoją opinię o instanta - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta