Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o instanta

Pracowałeś w firmie instanta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dupa - 2014-10-02 12:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz wyrażę swoją opini [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziękuję dowidzenia
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-03 19:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam od 15 września... Trafiłem do brygady z grupą, brygada naprawdę fajna ale zachowanie osób innych a w szczególności tych z za biurka przeraża... A inni paletowi to sobie nie raz do gardła skaczą bo ten nie ma przekładek a ten ma setki. Zdarzają się tam osoby z którymi się da pogadać. I co najgorsze nie wierz czy na drugi dzień będziesz pracować.
zdjecie uzytkownika
gall - 2014-10-03 20:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-03 19:18:59]:
A Z KIM ZA BIURKA GADAŁES
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-10-09 20:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Serdecznie witam, miałam okazję pracować w tym roku w INSTANCIE. Udało mi się wytrwać miesiąc, po czym zrezygnowałam. Przeżyłam już wiele i pracy się nie boję. Mogłabym tam pracować i po 12 godzin, gdyby nie skandaliczna atmosfera! Kobiety, które są w brygadzie dłużej od nas, mają się za najmądrzejsze i najlepsze, choć w rzeczywistości są nikim. Najczęściej są to stare baby, którym brakuje kilku lat do emerytury, albo pyskate smarkule, które tylko patrzą komu ubliżyć. Możesz się starać, stawać na głowie, a i tak cię poniżą i zmieszają z błotem. Jak ktoś, kto jest pierwszy dzień w pracy ma wszystko umieć i wiedzieć? Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim chamstwem i prostactwem. Każdemu kto szuka pracy radzę: nie idźcie tam bo szkoda waszych nerwów! Przyjmą Was bez problemu, a jak! Jednak uwierzcie, że warto poszukać czegoś innego i zachować zdrowie psychiczne. Na koniec jeszcze dodam, że po każdym powrocie z tego ZAKŁADU pracy (żeby nie napisać gorzej...) wracałam i płakałam, że nie chcę tam iść.
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-10-10 21:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prezes niewie co sie dzieje tu jestem pewny gdyby wiedział krew by go zalała.My kierowcy kiblujemy tam po 20 h czekając na towar.Wożą po jenej palecie odbieram towar w innych firmach jestem załadowany w ciągu pół godziny.Nie winie pracowników pracujących na magazynie winie za to menagerów tych w białych bluzkach i pod krawatami są to debile nie umieją zorganizować płynnej logistyki.Już nigdy nie przyjadę tam po odbiór towaru.Ładują palety rozpychając auto po 5 cm logistyka leży nas łapią zieloni my płacimy.Podziwiam tylko tych pracowników którzy muszą ten towar ładować- sprytni chłopcy.
zdjecie uzytkownika
Cantu - 2014-10-28 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wewnętrzny regulamin zakładu jest do ogólnego wglądu?Jak tak to gdzie , u kogo go mozna poczytać?
zdjecie uzytkownika
Lolu - 2014-10-29 08:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@kol - dlaczego w takim razie nie zgłosisz tego w odpowiednie miejsce? Sprawny system logistyczny to podstawa funkcjonowania takich firm jak instanta i nie rozumiem dlaczego nic z tym jeszcze nie zrobiliście...dla osoby z zewnątrz wydaje się to niemożliwe - 20 godzin czekać? Logistyka to szybkie zarządzanie.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-02 00:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdasda - 2014-03-29 23:03:41]:
to sie w gowie nie miesci kazda kobieta wynosi kawe.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-02 00:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdasda - 2014-03-29 23:03:41]:
dlaczego nie mas jakiegos namiaru na złodziei zeby byc anonimowa
zdjecie uzytkownika
DYZIO - 2014-11-03 11:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZESC A NA ZASYPIE JAK TAM WYGLADAJA ZAROBKI TEZ TAK SZYBKO ZWALNIAJA
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-11-24 16:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to każda pracownica wynosi kawę? Nie sprawdza sie aby tego poprzez ochrone, czy tez nie ma w instanta żadnego monitoringu. w ogóle, czy taka firma, która zjamuje sie przetwórstwem kawy nie powinna obdarowywać pracowników darmowa kawa w ramach jakiegoś deputatu? nie istnieje nic takiego tutaj? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
fiziu - 2014-11-24 17:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-28 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj kol czy jak ci tam , może to ty jesteś prezesem i masz stracha co?
Pracowałam w instancie i doświadczyłam mobbingu, dyskryminacji i wszelkiego rodzaju poniżenia a dodatkowo na niebezpieczeństwo zostało wystawione moje zdrowie. Wierzcie mi że gdybym nie miała w tej chwili innej dobrej pracy dziś prezes zapłaciłby mi wysokie odszkodowanie. Wiadomo że wieści się rozchodzą a świat jest mały nie chciałabym sobie w nowej pracy zaszkodzić ale tak wchodząc na to forum miałabym ochotę mu dokopać. Mam tylko nadzieję, że od nowego roku skończą się te umowy śmieciowe. Druga sprawa jakim prawem Instanta tak długo zatrudnia ludzi wykonujących pracę w tym samym miejscu i regularnie na umowę zlecenie?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-02 19:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli komuś zależy na pracy, na pieniadzach to bedzie pracowal, nawet na umowe zlecenie, takie czasy. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
mkpw - 2014-12-02 19:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-02 19:12:01]:
Nie oznacza to jednak,żeby dać sie zeszmacić,no chyba,że tobie tak odpowiada
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-06 14:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Instanta to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudniający tymczasowych niewolników. Żerują na ludziach, ktorzy muszą tam pracować bo nie mają na życie, a na inną robotę brak perspektyw. Łamane tam są podstawowe prawa pracownicze. Zmusza się ludzi do pracy w soboty i niedziele, w żaden sposób nie ewidencjonuje się tych obecności a za odmowę przyjścia-zwalnia.Nie ma żadnych osłon socjalnych, ludzi się mobbinguje i poniża.Tę firmę należy nagłośnić w mediach. Ciekawe jak będzie szła sprzedaż kawy do Lidla czy Biedronki z takim PR? Sądy pracy czy Pip rozwiążą problem jednostki/o ile, bo w papierach porządek-choć kłamliwy, jest/, system może uzdrowić tylko nagłośnienie, żeby góra była zmuszona do zmian presją społeczną.
zdjecie uzytkownika
INNY NIEPEŁNOSPRAWNY - 2014-12-07 20:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO ZA BZDURA - jako niepelnosprawna dostaje na leki, badania a ostatnio na sprzet AGD - a pracuje na produkcji - chyba przesadziles
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-07 22:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowny Administratorze w sformułowaniu obóz pracy nie ma nic niecenzuralnego. To jest (usunięte przez administratora), w dodatku wyłudzają od państwa dotacje dla niepełnosprawnych i oszukują -inne kwoty są na umowach a inne są wypłacane. Podobno żeby płacić mniejsze prowizje firmom pośredniczącym. Kierownictwo zdobywają chyba na castingach dla chamów i nieudaczników. Takiego traktowania pracowników jeszcze nie widziałam. Co gorsza dyrektorzy i prezes nie lepsi. Ale jak wiadomo ryba psuje się od głowy.
zdjecie uzytkownika
niewolnik w instancie - 2014-12-08 00:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tym samym się pożegnam z pracą? nie mówcie że nie bo tak było , jest i będzie w ten sposób się pozbywacie niewygodnych ludzi co chcą tylko szczerości , uczciwości i równego traktowania ..........jesteście zbyt tchórzliwi aby przyznać się do błędu i mam nadzieję ze kiedyś za to bekniecie a tak będzie wierzcie mi ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-12-08 07:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam.Niestety wszystkie opinie te złe się potwierdzają. Chamstwo , wyzysk poprostu szkoda nerwów. Najgorszy zakład w jakim pracowałam.
zdjecie uzytkownika
INNY NIEPEŁNOSPARWNY - 2014-12-08 08:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO IDZ DO PIELĘGNIARKI I ONE CI WSZYTSKO POWIEDZĄ
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-12-08 08:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgosia - 2014-10-09 20:09:22]:
Zgadzam się w 100 %.Wszystko prawda co napisałaś. Jak dla mnie szkoda moich nerwów. Wolala bym nawet ulice zamiatac niż tam pracować.
zdjecie uzytkownika
on85 - 2014-12-14 00:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób mozna tam aplikować? Mam doświadczenie w pracy na produkcji w przemysle spożywczym.
zdjecie uzytkownika
fiziu - 2014-12-15 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on85 - 2014-12-14 00:00:33]:
Złozyc podanie lub zadzwonic
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-19 07:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak narzekacie na ten zakład to po cholere jeszcze tam siedzicie, tego to ja nie rozumiem..idz gdzieś indziej pracować, myslisz ze za lezenie do gory nogami beda Ci placic kokosy i po nogac calowac bo zechcialas byc ich pracownikiem...prosze was zejdzcie na ziemie. Typowi polacy tylko narzekaja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy instanta?
Zadaj pytanie
x