Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o instanta

Pracowałeś w firmie instanta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-12-07 22:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowny Administratorze w sformułowaniu obóz pracy nie ma nic niecenzuralnego. To jest (usunięte przez administratora), w dodatku wyłudzają od państwa dotacje dla niepełnosprawnych i oszukują -inne kwoty są na umowach a inne są wypłacane. Podobno żeby płacić mniejsze prowizje firmom pośredniczącym. Kierownictwo zdobywają chyba na castingach dla chamów i nieudaczników. Takiego traktowania pracowników jeszcze nie widziałam. Co gorsza dyrektorzy i prezes nie lepsi. Ale jak wiadomo ryba psuje się od głowy.
zdjecie uzytkownika
niewolnik w instancie - 2014-12-08 00:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I tym samym się pożegnam z pracą? nie mówcie że nie bo tak było , jest i będzie w ten sposób się pozbywacie niewygodnych ludzi co chcą tylko szczerości , uczciwości i równego traktowania ..........jesteście zbyt tchórzliwi aby przyznać się do błędu i mam nadzieję ze kiedyś za to bekniecie a tak będzie wierzcie mi ;)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-12-08 07:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam.Niestety wszystkie opinie te złe się potwierdzają. Chamstwo , wyzysk poprostu szkoda nerwów. Najgorszy zakład w jakim pracowałam.
zdjecie uzytkownika
INNY NIEPEŁNOSPARWNY - 2014-12-08 08:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO IDZ DO PIELĘGNIARKI I ONE CI WSZYTSKO POWIEDZĄ
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-12-08 08:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgosia - 2014-10-09 20:09:22]:
Zgadzam się w 100 %.Wszystko prawda co napisałaś. Jak dla mnie szkoda moich nerwów. Wolala bym nawet ulice zamiatac niż tam pracować.
zdjecie uzytkownika
on85 - 2014-12-14 00:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jaki sposób mozna tam aplikować? Mam doświadczenie w pracy na produkcji w przemysle spożywczym.
zdjecie uzytkownika
fiziu - 2014-12-15 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on85 - 2014-12-14 00:00:33]:
Złozyc podanie lub zadzwonic
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-19 07:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro tak narzekacie na ten zakład to po cholere jeszcze tam siedzicie, tego to ja nie rozumiem..idz gdzieś indziej pracować, myslisz ze za lezenie do gory nogami beda Ci placic kokosy i po nogac calowac bo zechcialas byc ich pracownikiem...prosze was zejdzcie na ziemie. Typowi polacy tylko narzekaja
zdjecie uzytkownika
DAGA - 2015-01-25 16:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam 5 dni nie wytrzymałam ,chamstwa,przekleństw , kobiety z mojej brygady to idiotki !!! chciały abym po 1 dniu wszystko wiedziała i umiała!!!!!! koszmarna praca i atmosfera !!! podziwiam te kobiety które tam pracują szacunek dla was!!!!
zdjecie uzytkownika
bing - 2015-02-13 17:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze dyr techniczny czesto sie zmieni?!?! Jakis powod??
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-02-19 00:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo nikt normalny na dłuższą metę nie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
Paweł G. ......były pracownik magazynu - 2015-02-19 09:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam wszystkich :) Oczywiście na wstępie chcę powiedzieć iż szanuję opinie ludzi co tam pracują bądź pracowali. Ja osobiście pracowałem w tejże firmie na magazynie równe 2,5 roku i naprawdę szczerze mówiąc złego słowa o tej firmie nie mogę powiedzieć ,a nawet więcej ja w tej firmie czułem się naprawdę dobrze i również dobrze byłem traktowany przez przełożonych, w swoją pracę byłem zaangażowany na 100% ,jak dla mnie jest to firma godna polecenia jeśli nie boisz się uczciwej pracy. Ale jak to mówią mi też się noga powinęła i też zostałem zwolniony za co absolutnie nie mam i nie będę miał pretensji do kierownictwa po prostu wykonują swoją pracę i obowiązki :) Dlatego z mojej strony nie dam sobie powiedzieć złego słowa o tej firmie :) Pozdrowienia dla Kierownictwa magazynu ,kolegów , koleżanek i dla działu kadr z panią Halinką na czele.
zdjecie uzytkownika
Do aaa - 2015-02-22 20:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-19 07:34:28]:
Ale Ty bzdury piszesz. Widocznie tam nie pracowałas/łes. Nie wiesz jak tam jest to nie pisz,a idź tam do pracy i zobacz jak można poleżec i się poobijać zarazem....
zdjecie uzytkownika
GONZO - 2015-04-19 22:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
INSTANTA HMMMM CO MIESIAC PRZEDLURZAJA UMOWE ZYC NIE UMIERAC A JAK SIE ROBI NA ZASYPIE TO DOPIERO BURDEL CWANIACTWO STALYCH PRACOWNIKÓW TAKICH JAK PAN KOKESZ
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-29 11:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co ty chcesz od kokesza jest zajebisty he he chyba nie poznałeś ludzi z magazynu mówię o panu A.W.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-04-29 23:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam w tej firmie zbyt długo, po kilku latach mnie zwolnili, bo tak właśnie docenili kilkuletniego pracownika, zwolnienie za nic, ale teraz ciesze się ze tak się stało, bo mam święty spokój od tego gówna ;)
zdjecie uzytkownika
Ciastkoo - 2015-04-30 17:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
zdjecie uzytkownika
Pudzian - 2015-05-18 23:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
zdjecie uzytkownika
Baba Jaga - 2015-05-20 12:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
zdjecie uzytkownika
Aj - 2015-05-20 15:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !!

Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
zdjecie uzytkownika
h - 2015-05-25 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
zdjecie uzytkownika
Do h - 2015-05-29 13:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma cudów :):)
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-06-17 12:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
zdjecie uzytkownika
krokus - 2015-07-12 12:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak na producenta kawy jakim jest instanta to wyjątkowo ostatnio dużo mają ofert do swojego oddziału IT. W tej chwili w śląskim szukają między innymi technika informatyka. Spore wymagania jak dla technika skoro chcą od niego znajomości systemów serwerowych MS Windows, Linux (Debian, Ubuntu). Przynajmniej moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-05 16:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
zdjecie uzytkownika
... - 2015-08-10 09:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-14 20:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma zadnego posrednika
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-24 02:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-08-24 02:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
zdjecie uzytkownika
bolek i lolek - 2015-09-09 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
zdjecie uzytkownika
finka - 2015-09-09 22:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-11 23:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finka - 2015-09-09 22:51:55]:
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
zdjecie uzytkownika
czer - 2015-09-23 05:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to @ja ma racje, jest różnica między instanta a mokate, a w tej chwili właśnie Instanta wystawiła kilka ogłoszeń o pracę, na stanowisko Kierownika do spraw gospodarki magazynowej i projektów logistycznych oraz na stanowisko Key Account Managera, dosyć atrakcyjne warunki zatrudniania są .
zdjecie uzytkownika
wydra - 2015-10-18 21:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzzzz
zdjecie uzytkownika
Iście - 2015-10-23 13:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Instanta jakiś czas temu szukała kierowników produkcji, ale jak widac ogłoszenie zniknęło, wiec moze mają full. @czer a jaka jest różnica czy może powiązanie z firmą Mokate. Chętnie się dowiem, bo byłem przekonany, że są to dwie różne firmy, które nie mają ze sobą żadnego powiązania poza branzą oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
wykorzystana - 2015-11-09 11:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-11-09 15:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no teraz @Iście poszukuja osoby na stanowisko Exprot Manager w Żorach no i oferta wydaje sie calkiem niezla. oferuja wszelkie narzędzia niezbędne do pracy, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności, tylko jakiej mniej wiecej wysokosci ono moze byc? bo to jest troszke niejasne.
zdjecie uzytkownika
rymek - 2015-11-11 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aga - na pewno wynagrodzenie za export manager jest podobne do tego jakie można spotkać u konkurencji.
zdjecie uzytkownika
ech........ - 2015-11-12 18:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-11-13 16:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
zdjecie uzytkownika
no1 - 2015-11-13 22:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierze, ze firma zwalnia starych i oddanych pracownikow, chyba ze jest jakis powod moze pracownicy czyms zasłużyli?
zdjecie uzytkownika
miri - 2015-11-16 01:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak jakby strzelać sobie w kolano, ale - nie mam działalności, to może i lepiej, bo jeszcze by ludzie u mnie pracowali po 10-20 lat i by im było za dobrze
zdjecie uzytkownika
krokus - 2015-12-03 17:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miri - 2015-11-16 01:38:14]:
Z tego co słyszałem to pracować tu można na naprawdę fajnych warunkach zwłaszcza jeśli chodzi o te kwestie najbardziej sporne , czyli kwestie finansowe oczywiście.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-12-31 13:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
zdjecie uzytkownika
reerre - 2016-01-01 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim nadal mozna znalezc zatrudnienie w firmie Instanta Sp. z o.o. na przyklad jako kierownik zakładu albo plant manager w miejsowosci Żory
zdjecie uzytkownika
gfgtg - 2016-01-13 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa tez od nich inne oferty pracy, ale mnie zainteresowala najbardziej ta na stanowsko managera sprzedazy nie napisali konkretnie ile mozna zarobic jedynie to ze wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności
zdjecie uzytkownika
unifer - 2016-02-01 11:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
zdjecie uzytkownika
krokus - 2016-02-01 21:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [unifer - 2016-02-01 11:46:15]:
namiary najłatwiej jest złapać bezpośrednio u pracowników, tutaj Ci szybko je adminsitrator usunie bo nie można ich zamieszczać. Powiedzcie co myślicie o pracy jako manager sprzedaży w instancie?
zdjecie uzytkownika
unifer - 2016-02-05 14:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krokus - 2016-02-01 21:15:59]:
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-02-05 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unifer, poszukaj ich ogłoszen na serwisach pracy, nawet na gowork. Szukają teraz export managera, jesli Cie to interesuje. Tylko nie wiem czy spełniasz wymagania, oczekują dyspozycyjności (gotowość do dłuższych pobytów za granicą) i co najmniej 2-letniego doświadczenia w sprzedaży produktów sektora private label.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie instanta!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert