brak logo

instanta

Żory

Opinie o instanta

Ciastkoo 2015-04-30 17:17:51
Kokesz ty brutalu, jak tak możesz ty pracowniku drugiej kategorii xd
Pudzian 2015-05-18 23:39:06
"Spaceróje"? Trolujesz pod Pudziana to przynajmniej się naucz pisać poprawnie, bo ja takich błędów nie robię... (a dla kolejnych wpisów mojego rzekomego autorstwa mały komentarz - nie udzielałem się tu i nie mam zamiaru zaczynać - info tak na wszelki wypadek, jakby znowu ktoś próbował umieszczać mnie w jakiejś dziwnej g****burzy rodem z przedszkola - pozdrawiam)
2
Baba Jaga 2015-05-20 12:53:33
Potwierdzam on się nie nadaje na brygadzistę jest bardzo niesłowny i nieuczciwy jednym słowem "porażka"
1
Aj 2015-05-20 15:18:14
Do pana pudziana przez male "p", -uje sie nie kreskuje Ty tępy ..uju !!

Pozdro dla Pudziana przez duze "P" :)
1
h 2015-05-25 15:36:30
hej jakim cudem dostać w instancie pracę na produkcji
Do h 2015-05-29 13:20:25
Nie ma cudów :):)
1
;) 2015-06-17 12:40:12
ostro ciśniecie na instantę hm ogólnie do kolegów z magazynu nic nie mam :) pracuje tam przeszło 3 lata no tak przeklinanie nie bd ściemniać, ze pracujący tam ludzie mają jakąś wyzszą kulture, ale nikt nikomu tam robic nie karze ;)a co do kierownictwa to ja do Pani E.P nic nie mam wręcz przeciwnie w porzo jest !!!! :)
krokus 2015-07-12 12:45:39
jak na producenta kawy jakim jest instanta to wyjątkowo ostatnio dużo mają ofert do swojego oddziału IT. W tej chwili w śląskim szukają między innymi technika informatyka. Spore wymagania jak dla technika skoro chcą od niego znajomości systemów serwerowych MS Windows, Linux (Debian, Ubuntu). Przynajmniej moim zdaniem
1
DANO 2015-08-05 16:43:19
KOGO NIE NIE LUBIE TO TEGO GOSCIA CO ROBI NA ZMIANIE KOKESZA TEN GOSCIU Z( usunięte przez administratora )CO TO ON NIEJEST
... 2015-08-10 09:30:44
proszę o nazwę pośrednika który przyjmuje kobiety na produkcję.thx
3
ja 2015-08-14 20:59:16
Nie ma zadnego posrednika
kamil 2015-08-24 02:18:28
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
kamil 2015-08-24 02:19:16
Instanta rusza z programem szkoleniowym na managera w Zakładzie Produkcyjnym w Żorach. Wymagania jednak co do tego managera nie należą do najprostszych: trzeba być gotowym do relokacji, mieć motywację do pracy na tym stanowisku. Trzeba znać bardzo dobrze język angielski. A jeśli znasz i hiszpański to punkt dla Ciebie, a następny możesz dostać jeśli masz wykształcenie wyższe techniczne.
bolek i lolek 2015-09-09 22:45:41
Key Account Manager w firmie Instanta na jakie zarobki może liczyć i jaka atmosfera panuje w tej firmie jeżeli chodzi o dział Kam-ów
finka 2015-09-09 22:51:55
mam pytania czy ta firma instanta należy do grupy Mokate?
4
ja 2015-09-11 23:32:26
Instanta to Instanta a Mokate to mokate
czer 2015-09-23 05:22:56
Z tego co wiem to @ja ma racje, jest różnica między instanta a mokate, a w tej chwili właśnie Instanta wystawiła kilka ogłoszeń o pracę, na stanowisko Kierownika do spraw gospodarki magazynowej i projektów logistycznych oraz na stanowisko Key Account Managera, dosyć atrakcyjne warunki zatrudniania są .
wydra 2015-10-18 21:37:03
Bzzzz
Iście 2015-10-23 13:16:46
Instanta jakiś czas temu szukała kierowników produkcji, ale jak widac ogłoszenie zniknęło, wiec moze mają full. @czer a jaka jest różnica czy może powiązanie z firmą Mokate. Chętnie się dowiem, bo byłem przekonany, że są to dwie różne firmy, które nie mają ze sobą żadnego powiązania poza branzą oczywiscie.
wykorzystana 2015-11-09 11:58:40
Witam, ja chciałabym poskarżyć się na chłopaków z zasypu i jednego mechanika, totalne buraki które chciałyby się przespać z co ładniejszą dziewczyną. Niektórzy mają na swoim koncie niezłe wyniki, szczególnie jeden "czerowny". Nie polecam.
6
aga 2015-11-09 15:47:29
no teraz @Iście poszukuja osoby na stanowisko Exprot Manager w Żorach no i oferta wydaje sie calkiem niezla. oferuja wszelkie narzędzia niezbędne do pracy, wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności, tylko jakiej mniej wiecej wysokosci ono moze byc? bo to jest troszke niejasne.
1
rymek 2015-11-11 19:20:13
@aga - na pewno wynagrodzenie za export manager jest podobne do tego jakie można spotkać u konkurencji.
ech........ 2015-11-12 18:12:10
Jedyna firma która zwalnia ludzi naprawde oddanych i pracowitych a lebrów zostawia ...........kadrowa ma za wielka władzę ale inteligencję już nie .........pozdro dla kumatych
4
Ja 2015-11-13 16:26:25
To znaczy ze nie chłopaki sa buraki tylko dziewczyny puszczalskie
1
no1 2015-11-13 22:26:24
nie wierze, ze firma zwalnia starych i oddanych pracownikow, chyba ze jest jakis powod moze pracownicy czyms zasłużyli?
miri 2015-11-16 01:38:14
To tak jakby strzelać sobie w kolano, ale - nie mam działalności, to może i lepiej, bo jeszcze by ludzie u mnie pracowali po 10-20 lat i by im było za dobrze
krokus 2015-12-03 17:14:29
Z tego co słyszałem to pracować tu można na naprawdę fajnych warunkach zwłaszcza jeśli chodzi o te kwestie najbardziej sporne , czyli kwestie finansowe oczywiście.
Danio 2015-12-31 13:55:29
Porazka pracuje 7 lat i co miesiac umowa nawet glupiego tel nie moge wziasc na umowe bo umowa musi byc co najmniej na 3 msc (smiech) do rodzicow musze isc zeby mi poreczyli facet 25lat
2
reerre 2016-01-01 21:09:37
czesc wszystkim nadal mozna znalezc zatrudnienie w firmie Instanta Sp. z o.o. na przyklad jako kierownik zakładu albo plant manager w miejsowosci Żory
gfgtg 2016-01-13 19:42:26
sa tez od nich inne oferty pracy, ale mnie zainteresowala najbardziej ta na stanowsko managera sprzedazy nie napisali konkretnie ile mozna zarobic jedynie to ze wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji i zakresu odpowiedzialności
1
unifer 2016-02-01 11:46:15
Dajcie jakieś namiary na kadry bądź koordynatora firmy zewnętrznej jakiś fon .
krokus 2016-02-01 21:15:59
namiary najłatwiej jest złapać bezpośrednio u pracowników, tutaj Ci szybko je adminsitrator usunie bo nie można ich zamieszczać. Powiedzcie co myślicie o pracy jako manager sprzedaży w instancie?
unifer 2016-02-05 14:30:50
To napiszcie na gg pv wiadomość 54400432 mam pod bramokwą sytuacje gdyby nie ona to normalnego czegoś poszukał bym
igor 2016-02-05 15:53:41
unifer, poszukaj ich ogłoszen na serwisach pracy, nawet na gowork. Szukają teraz export managera, jesli Cie to interesuje. Tylko nie wiem czy spełniasz wymagania, oczekują dyspozycyjności (gotowość do dłuższych pobytów za granicą) i co najmniej 2-letniego doświadczenia w sprzedaży produktów sektora private label.
betteras 2016-02-19 20:11:02
Nie tylko export managera poszukują obecnie, ale także specjalistę ds. jakości i plant managera. Na to ostatnie stanowisko trzeba mieć wyższe wykształcenie, najlepiej ekonomiczne albo techniczne, a także trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na takim stanowisku.
elbow 2016-03-05 18:40:29
Myślę, że nie są to jakoś wygórowane wymagania @betteras, szczególnie dlatego, że pracownik na tym stanowisku dostaje umowę o pracę, a także przysługuje mu premia.
majeka87 2016-03-11 19:07:59
wymagania zależą od stanowiska @elbow, nied uważam żeby np. na export managera 2 lata w private label wymagane to było sporo, natomiast napisz co wiesz o tej premii proszę
Ma 2016-03-15 15:04:52
Ja wiem o premii tyle, że ta po prostu jest, ale premia zależy od miesiąca, obrotu, osiąganych wyników, no kilka rzeczy jest, ale w dorbym teamie prawie zawsze się trafia
tutt 2016-04-29 18:11:03
No ja bym jednak @miśka, tak nie przesadzał, co prawda nie ma nie wiadomo jak dobrej atmosfery no ale z drugiej strony nie jest tak źle, umowa o pracę jest
3
serek 2016-05-05 23:00:20
alem to na wszystkich stanowiskach jest ta uimowa o pracę? ja idę na program szkoleniowy Management Trainee Programme i ciekawi mnie forma kontraktu jaka będzie
kco 2016-07-07 10:44:12
Fajna firma
no1 2016-07-08 17:13:20
@serek muszę przyznać, że opis tego programu roni wrażenie. W ciągu tych dwóch lat (tyle ten program trwa) można się chyba naprawdę dużo nauczyć. W okolicach Żor to rzadko spotykane, żeby pojawiały się aż tak ciekawe oferty. Nawet jak będzie zlecenie, to warto :)
1
Adi 2016-07-30 02:20:03
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
Adi 2016-07-30 02:20:41
Witam wszystkich czemu kazdy nazeka na firme "instanta"zobaczcie sobie inne opinie w innych firmach wszedzie jest dobze gdzie nas niema takze moim zdaniem bo pisze to raz kolejny kto nie umie i mu sie niechce pracowac to zawsze narzeka albo ma dwie lewe rece??no niestety wszedzie trzeba pracowac oczywiscie jak ktos chce zobaczcie ludzie sami sobie to robicie a pozniej nazekacie .Amen
no1 2016-08-01 16:11:12
@Adi no dokładnie tak jest, Niektórzy to ja mam wrażenie, że narzekają sobie dla sportu. Nie znają chyba realiów rynku pracy, albo nie wiem już sam co o tym myśleć. Jak ktoś się stara, jest dobrym pracownikiem to sobie tu radzi i dobrze mu się żyje. Trzeba tylko chcieć.
vpirate 2016-08-10 16:02:12
Czy są jeszcze nabory do pracy?
wedfr 2016-08-10 21:22:22
@vpirate hej wiesz co wydaje mi sie ze rekrtuacja u nich w firmie w firmie dobiegla konca..ostatnia oferta pracy byla w maju chyba ze sie myle jednak..moe sprobuj sie z nimi jakos skontakotwac tam hm?
yk 2016-08-13 22:28:01
A wiadomo jakich zarobków może się spodziewać operator maszyn do części samochodowych? Pewnie, że wymagaja odpowiedniego doświadczenia do wykonywania pracy. Dobrze, że wypłata pojawia się w terminie, bo każdy lubi dostawać o czasie wynagrodzenie w pracy.
Pracownica 2016-08-13 22:28:08
Tak są przyjęcia :)
kasia 2016-08-14 12:34:31
świetnie a w takim razie możesz powiedzieć na jakie stanowiska i gdzie znajdę jakieś ogłoszenie? odp.
Zostaw swoją opinię o instanta - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie instanta