Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GARDA

Pracowałeś w firmie GARDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-13 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MA SZANSE IDŻ SIĘ ZATRUDNIJ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-20 18:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale garda zwalnia pracowników coś mi się wydaje że ta firma splajtuje!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-05-21 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy PHU GARDA, jestem osobom niepelnosprawną i jestem zainteresowany pracą. czy przyjmą mnie?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-22 15:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-05-21 12:05:05]:
Hej dam ci radę pracowałem Gardzie i jest o wiele lepiej niż w Specjale bo firma Garda daje ci całe ubranie robocze oprócz butów a Specjał nie daje ubrania roboczego tylko dostanie zwyłka kamizelkę z napisem ich taką jaką maja drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-24 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobre, a ubrania robocze sa całkowicie nowe, czy zdarzają się lekko zużyte, ale za to wyprane?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-28 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alek - 2014-05-24 19:06:11]:
Ubrania są nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-30 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, bo znam firmy, które tego nie zapewniały, a takie inne socjale, jak woda do picia są? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tutaj taka cisza w temacie? Na jakich obiektach zwykle stoją ludzie z garda, to firmy i sklepy, czy imprezy masowe też?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-25 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-23 22:48:12]:
CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak sa jakies przyczyny tych zwolnień? To, że trzeba odśnieżyć jak śnieg spadnie, to akurat nic dziwnego - taka praca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-01 14:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-30 22:26:38]:
alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-18 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefka - 2013-07-12 22:56:33]:
Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo
zdjecie uzytkownika
hala - 2014-08-30 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem na ile mogę wierzyć temu, co napisała mała. w jej opinii az roi się od błędów ortograficznych, wezmo, przełonczył, płaco, masakra jakaś. Przez to opinia wyglada w moim uznaniu na mało wiarygodną. Jednakże czytając wszystkie opinie o Garda lepiej być ostrożnym, bo akurat większość jest jednak bardzo negatywna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-02 18:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hala - 2014-08-30 20:56:18]:
bo garda banda oszustów i złodzieji jak nie wypłacili kasy to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Toad - 2014-10-03 23:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PHU GARDA jest jedną z wiodących firm w branży czystościowej oraz ochrony osób i mienia w Polsce południowo-wschodniej. Jej początki sięgają roku 1990, kiedy to z niewielkim jeszcze potencjałem ludzkim zajmowaliśmy się głównie ochroną i i handlem. Poza ochroną i usługami utrzymania czystości, zajmują się również zarządzaniem i administrowaniem nieruchomościami, oraz pracami kooperacyjnymi.
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-06 16:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-05-24 19:06:11]:
witam byłem na rozmowie o prace w gardzie i obiecali mi 1400+400zł w zimie na stanowisku kierowcy czy tak jest naprawde i czy sa wypłacalni ?
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-06 16:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedziac na poczekalni przed rozmowa rozmawiałem z chłopakiem ktury tez szedł na rozmowe i mówił ze czytal opinie i były bardzo dobre a z tego co widze to jest wprost przeciwnie prosze doradzcie mi co mam robic
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2014-10-08 13:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutki - 2014-10-06 16:33:41]:
tak płacą ci 1200 zł na m/c a nie 1400 zł tak obiecują każdemu hahaha
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-10-18 19:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem pewnych rzeczy. Skoro ustalacie na rozmowie orientacyjną stawkę, to chyba na umowie powinna ona widnieć w takiej formie, w jakiej ustaliliście. Także wystarczy zgłosić pomyłkę, w innym wypadku podziękować. Wówczas firma nauczy sie proponować rzeczywiste kwoty, co innego jak ludzie godzą się na mniejsze niż ustalone.
zdjecie uzytkownika
korbaa - 2014-11-10 11:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co rzygac mi sie chce waszymi wypowiedziami :) szefostwo i kadrow sa bardzo mile i urzejme co prawda przyjmują tylko pod wzgledem stopnii niepełnosprawnosci ale nic i nigdy nie słyszałam takich docinek od pracownikow jak wyy tu piszecie. jestem dziewczyna co perawda i nikt do mnie z pyskiem nie wyskakiwał, byla na rozmowie z szefem i bardzo mily gosc mozna bylo sie z nim dogadac.
zdjecie uzytkownika
Smurfetka - 2014-11-19 13:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ,TO NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIĄ ILE "NA RĘKE" DOSTANIESZ,WIĘC NIE ROZUMIEM O CO TYLE KRZYKU ,JEŚLI COŚ PODPISUJE TO ZNACZY ,ŻE WIEM CO ! POZDRAWIAM!!!
zdjecie uzytkownika
Kirkuna - 2014-12-04 01:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro już jesteśmy przy kasie to pochwalcie się chociaż ile miesięcznie taki zwykły szary człowiek jest w stanie wykosić kasy? Zastanawiam się cały czas nad podjęciem pracy w Garda ,ale nie chciałbym musieć zmieniać firmy co 50 dni na inną. Czy Garda daje możliwość zakotwiczenia znaczenie dłużej w jednym miejscu czy jest to raczej niespotykane?
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-09 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że jesli nie mam jakiegos stopnia niepełnosprawności, to raczej nie mam co liczyć na ofertę pracy od Garda? W ogóle to ile oni płaca ludziom z tym najniższym stopniem niepełnosprawności, bo jak dobrze wiadomo dostają pieniądze z funduszy europejskich na takich pracowników, pytanie, czy dokładają do tego, czy może zarabiają?
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2015-01-16 10:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Smurfetka - 2014-11-19 13:47:05]:
UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie pracujesz w gardzie to się nie wypowiadaj sie tutaj na temat gardy że to porządna firma hahahah
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-31 02:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Paweł Rzeszów, a co masz na myśli dokładnie piszac, że garda nie zna się na prawach pracy, bo może sam się mylisz, tylko gdzieś usłyszałes jakąś plotkę. Co według Ciebie powinno byc inaczej robione w Gardzie, czy co oni robią wbrew kodeksowi pracy? Może jesteś z konkurencji i chcesz im popsuć opinię?
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2015-02-05 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-01-31 02:28:52]:
wiem compiszę bo pracowałem w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-13 09:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie czy oni odrazu biora ludzi do pracy odrazu z stopniami ?
zdjecie uzytkownika
kapitan qrczak - 2015-02-20 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pilnie wcześniejsze pytanie, według was dlaczego niby Garda nie przestrzega prawa pracy i w jaki sposób się to objawia??? nastraszyliście mnie solidnie bo chciałam iść do nich się zatrudnić obecnie, a jeśli są te prawa pracy jakoś mocno łamane naprawdę to dlaczego jeszcze nikt z was tego nigdzie nie zgłosił?
zdjecie uzytkownika
Korbaa - 2015-02-23 12:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapitan qrczak - 2015-02-20 16:21:22]:
Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra. Widocznie nie zostali przyjęci do firmy dlatego teraz tak ich obmawiają.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-05-03 11:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego Garda zatrudniła M.M. właściciela dawnego Askara na stanowisku kierowniczym? 400 oszukanych pracowników, sprawy karne i w sadzie pracy- szereg artykułów prasowych. Ludzie nie dostali wypłat a on sobie jeździł w Alpy, zmieniał tylko nazwy firmy i szukał kolejnych naiwnych. 3 mln długów i defraudacje. Gratuluje jego aktualnym podwładnym i decyzji kierownictwa firmy Garda. O czym to świadczy?
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-05-13 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
faktycznie jedna banda , wykorzystują jak się da nie dają środków czystości ,tylko karzą kupować sprzątaczkom ,a sami jeżdżą tylko ciągle poza granicę za symboliczne grosze . ta ciemnota niech haruje , a elita się śmieje że są tacy frajerzy co dają się robić w ciula .ale cóż robić na tym polega demokracja kto silniejszy ten ma .
zdjecie uzytkownika
jozi - 2015-06-29 15:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja ochrony osób i mienia Garda z tego co przeglądałem oferty pracy to na tą chwilę poszukują osób na takie stanowiska jak: Pracownik ochrony, operator monitoringu w Gdynii a także jako ochroniarz w Trzebnicy. Ludzie zainteresowani mogą aplikować na te miejsca pracy, myślę, że można się z tym trochę pośpieszyć bo rekrutacja nowych pracowników trochę już czasu jest otwarta
zdjecie uzytkownika
aten - 2015-08-20 01:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, praca w dzisiejszych czasach jest DOBROWOLNA. Jeżeli drogi anonimie nie pasuje ci co firma oferuje to dlaczego zamiast narzekać nie znajdziesz innej firmy ochroniarskiej oferującej lepsze warunki - a wierz mi, są takowe. Druga sprawa to fakt, że pracodawca może potracić najlepszych ludzi, gdy ci będą czuli się niedoceniani.
zdjecie uzytkownika
VFGG - 2015-09-18 15:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inspekcja pracy stoi zawsze po stronie pracodawcy takie w POlsce mamy chore prawo . A taki pracodawca jest stanie wszystkie dokument sfalszować bo go na to stać kosztem pracowników
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-09-18 15:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam grupę nie mogę pracować tak cięzko a GArda każe tyle klatek sprzatać że nie wyrabiam zamiast umyć czy pozmiatać muszę zamykać piwnice bo nie starcza czasu na sprzątanie piwnic ani na mycie szyb w drzwiach czy oknach
zdjecie uzytkownika
nikomu - 2015-09-18 18:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mam co robic filmie garda
zdjecie uzytkownika
jagr38@interia.pl - 2015-09-20 10:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym słowem firma DNO
zdjecie uzytkownika
jagr382interia.pl - 2015-09-20 11:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Garda banda oszustów i złodziei.Stanowiska kierownicze zajmują osoby niewykwalifikowane,nie znające się na pracy, przepisach bhp itd.Brak socjalu,w zimie nie gwarantują odzieży,butów.W lecie powyżej 30 stopni,ludzie pracują w pocie czoła(jak chcesz wodę ,to sobie kup sam).Sprzątaczki niejednokrotnie środki czystości dokupują z własnej kasy,bo firma na nie skąpi,zaopatruje je raz w miesiącu.A przedstawiciele firmy,bawią się na zagranicznych wycieczkach.Ogólnie nie mam chęci więcej o tej porąbanej niby firmie pisać.Szkoda na nich prądu.Kończąc: DNO,DNO,DNO,omijajcie z daleka.
zdjecie uzytkownika
czep - 2015-09-21 12:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Być może właśnie sytuacja o których piszecie jest powodem do wyrzucania co i rusz nowych ogłoszeń z ofertami pracy. Ja się tylko zastanawiam ile przeciętnie trwa zatrudnianie jednej osoby dopóki albo sam zainteresowany się nie skapnie, że coś nie gra albo ktoś go nie zwolni. Bo sytuacja trochę kuriozalną przypomina.
zdjecie uzytkownika
jzt - 2015-10-12 14:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jedna wielka ściema szefowie są nie mili byłem chory przyniosłem zwolnienie a szef na moich oczach porwał je i powiedział że udaję chorobę radze wam tam nie pracować bo ten szef to prostak idiota i debil
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-10-15 14:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jzt - 2015-10-12 14:20:34]:
Witam
Proszę o podanie imienia tego "szefa" (kierownika) który podarł to zwolnienie i kiedy ? Pan/i sprzątała i gdzie ?
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-10-15 14:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że ściemniasz bo skoro twierdzisz że ktoś zniszczył zwolnienie to jak firma może tak funkcjonować ( przecież jest inspekcja pracy ) już dawno by ją zamknęli obstawiam że jesteś z konkurencji i robisz czarną robotę
zdjecie uzytkownika
jozi - 2015-10-21 15:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GG - 2015-10-15 14:24:41]:
@gg, żyjesz chyba w świecie złudzeń, ponieważ ( nawet nie odnosząc się do tej konkretnej sytuacji ) w naszych firmach , w tym kraju wszystko jest możliwe i mnie już nic nie zaskoczy. Nie mniej interesuje mnie praca tutaj, także powiedzcie jakie są warunki i czy w ogóle warto się starać o robote w Gardzie?
zdjecie uzytkownika
asdfgh - 2015-11-09 13:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jeśli chodzi o aktualne oferty pracy w firmie GARDA SPOLKA Z O.O. to obecenie szukają pracownika ochrony w Gdyni operatora monitornigu praca w sklepach ROSSMANN, Wymagana podstawowa znajomość obsługi komputera, może ktoś z was byłby zainteresowany uważam że warto spróbować teraz do nich aplikować
zdjecie uzytkownika
amber - 2015-11-11 17:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy wiesz jaka daja stawke, ciekaw czy sa zatrudnieni bezposrednio przez rossmann czy przez agencje, ale pewnie jakieś benefity też dają w postaci nawet przecionych kosmetykow
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-11-13 22:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@asdfgh - znajomość języka angielskiego nie jest jakimś szczególnym wymogiem, zwłaszcza, że poszukiwani są też operatorzy monitoringu.
zdjecie uzytkownika
wojwo - 2015-11-16 01:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po co angielski do pracy na ochronie ? Bądźcie poważni, nikt przecież znający język nie zgodzi się na jakieś beznadziejnie niskie stawki
zdjecie uzytkownika
generał - 2015-12-17 22:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Korbaa - 2015-02-23 12:00:03]:
garda to pieklo -----czlowiek jest tam przedmiotem---przychodzisz do pracy i juz nie wiesz kiedy wrocisz do domu---wywioza cie jak psa na miasto i sie bujasz---kadra ukladow milicyjnych i mysla ze wszystko moga otoz nie!!!nie polecam!!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-12-18 03:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, a ile orientacyjnie teraz ma w gardzie taki pracownik ochrony fizycznej, bo nie wiem czy wybrac ich agencję, czy jednak próbowac u konkurencji - tam podobno jest 7 zł/h.
zdjecie uzytkownika
tymek - 2016-02-12 21:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jakie tu są stawki, ale według mnie stawka 5 czy 7 złotych za ochronę obiektu to dość mało, nie mówię już o ochronie mienia czy osób, to już zupełnie inna sprawa.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GARDA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert