Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GARDA

Pracowałeś w firmie GARDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 19:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick - 2013-06-04 13:07:24

Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZA
za kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-02 15:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-31 19:07:10

Nick - 2013-06-04 13:07:24

Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZA
za kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto
stopień niepełnosprawności


Otwarty rynek


ZPCHR

znaczny


umiarkowany


lekki


znaczny


umiarkowany


lekki

ze schorzeniami

specjalnymi




2.970 zł




1.890 zł




1.080 zł




3.300 zł




2.100 zł




1.200 zł

bez schorzeń

specjalnych




1.890 zł




1.050 zł




420 zł




2.700 zł




1.500 zł




600 zł
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-08 17:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma rzeszowska Musi płaci swoim pracownikom wynagrodzenie netto 1400zł m-c
zdjecie uzytkownika
desalutant - 2013-09-19 12:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska !!!
co prawda nie pracowałem w żadnej gardzie ale pracowałem w wielu firmach i jak zachowanie pracowadców było skandaliczne zgłaszałem to do państwowej inspekcji pracy.
po co więc pisać cytuję "powinni wziąć ją pod lupę" zgłaszajcie gwałcenie praw pracowniczych, skoro i tak stamtąd odchodzicie.
pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak sprzątaczki jedzą swoje drugie śniadanie w piwnicy tam gdzie mają środki czystości a firma i spółdzielnia sm projektant powinna wybudować mały osobny budynek do spozywania drugiego sniadania!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-27 09:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA LUDZIE Z DRUGĄ GRUPĄ INWALIDZKĄ NIE PRZYMUJCIE SIĘ DO PRACY DO GARDY BO PO PRACUJECIE ROK LUB DWA MIESIĄCE U NICH I WAS ZWOLNIĄ BEZ PODANIA PRZYCZYNY ALBO BĘDĄ WYMYŚLAĆ PRETEKST ŻEBY WAS ZWOLNIĆ A ZA WAS TA FIRMA ZGARNIE ZA WAS 1600ZŁ ZA DARMO CO MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jatka - 2014-02-28 22:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu mają zwolnić po roku czy dwóch? Rozumiem, że każdego z oświadczeniem mają oddzielne pieniążki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-01 18:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idż zatrudnij się do gardy to zobaczysz że cię zwolnią po dwóch latach dla nich nich doświadczenie się nie liczy zarobią na tobie 55tyś i powiedzą ci żegnamy cię bo taka jest prawda!!!!!!
zdjecie uzytkownika
haiduk - 2014-03-02 20:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opinia brak poszanowania pracownika ciężka harowka za marne grosze kto chce niech tam pracuje powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-03-17 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie sprecyzować na jakich stanowiskach tak się wiedzie w Garda, bo z tego co wyczytałem na ich stronie, to zajmują się wieloma rzeczami.
zdjecie uzytkownika
AJ - 2014-04-08 01:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie można liczyć na normalne pieniądze w Gardzie. Bo nie oszukujmy się 1250-1400 to są zarobki śmieszne.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-29 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GARDA TO NIE JEST ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Oficyna - 2014-05-09 22:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli to nie jest zakład pracy chronionej to czy osoba z pewnym stopniem niezdolności ma szansę na zatrudnienie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-13 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MA SZANSE IDŻ SIĘ ZATRUDNIJ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-20 18:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale garda zwalnia pracowników coś mi się wydaje że ta firma splajtuje!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-05-21 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy PHU GARDA, jestem osobom niepelnosprawną i jestem zainteresowany pracą. czy przyjmą mnie?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-22 15:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-05-21 12:05:05]:
Hej dam ci radę pracowałem Gardzie i jest o wiele lepiej niż w Specjale bo firma Garda daje ci całe ubranie robocze oprócz butów a Specjał nie daje ubrania roboczego tylko dostanie zwyłka kamizelkę z napisem ich taką jaką maja drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-24 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobre, a ubrania robocze sa całkowicie nowe, czy zdarzają się lekko zużyte, ale za to wyprane?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-28 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-05-24 19:06:11]:
Ubrania są nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-30 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, bo znam firmy, które tego nie zapewniały, a takie inne socjale, jak woda do picia są? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tutaj taka cisza w temacie? Na jakich obiektach zwykle stoją ludzie z garda, to firmy i sklepy, czy imprezy masowe też?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-25 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-23 22:48:12]:
CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak sa jakies przyczyny tych zwolnień? To, że trzeba odśnieżyć jak śnieg spadnie, to akurat nic dziwnego - taka praca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-01 14:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-30 22:26:38]:
alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-18 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefka - 2013-07-12 22:56:33]:
Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski