Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GARDA

Pracowałeś w firmie GARDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-08 17:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma rzeszowska Musi płaci swoim pracownikom wynagrodzenie netto 1400zł m-c
zdjecie uzytkownika
desalutant - 2013-09-19 12:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska !!!
co prawda nie pracowałem w żadnej gardzie ale pracowałem w wielu firmach i jak zachowanie pracowadców było skandaliczne zgłaszałem to do państwowej inspekcji pracy.
po co więc pisać cytuję "powinni wziąć ją pod lupę" zgłaszajcie gwałcenie praw pracowniczych, skoro i tak stamtąd odchodzicie.
pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 19:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak sprzątaczki jedzą swoje drugie śniadanie w piwnicy tam gdzie mają środki czystości a firma i spółdzielnia sm projektant powinna wybudować mały osobny budynek do spozywania drugiego sniadania!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-27 09:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA LUDZIE Z DRUGĄ GRUPĄ INWALIDZKĄ NIE PRZYMUJCIE SIĘ DO PRACY DO GARDY BO PO PRACUJECIE ROK LUB DWA MIESIĄCE U NICH I WAS ZWOLNIĄ BEZ PODANIA PRZYCZYNY ALBO BĘDĄ WYMYŚLAĆ PRETEKST ŻEBY WAS ZWOLNIĆ A ZA WAS TA FIRMA ZGARNIE ZA WAS 1600ZŁ ZA DARMO CO MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jatka - 2014-02-28 22:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu mają zwolnić po roku czy dwóch? Rozumiem, że każdego z oświadczeniem mają oddzielne pieniążki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-01 18:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idż zatrudnij się do gardy to zobaczysz że cię zwolnią po dwóch latach dla nich nich doświadczenie się nie liczy zarobią na tobie 55tyś i powiedzą ci żegnamy cię bo taka jest prawda!!!!!!
zdjecie uzytkownika
haiduk - 2014-03-02 20:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z opinia brak poszanowania pracownika ciężka harowka za marne grosze kto chce niech tam pracuje powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-03-17 17:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie sprecyzować na jakich stanowiskach tak się wiedzie w Garda, bo z tego co wyczytałem na ich stronie, to zajmują się wieloma rzeczami.
zdjecie uzytkownika
AJ - 2014-04-08 01:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że nie można liczyć na normalne pieniądze w Gardzie. Bo nie oszukujmy się 1250-1400 to są zarobki śmieszne.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-29 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GARDA TO NIE JEST ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Oficyna - 2014-05-09 22:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli to nie jest zakład pracy chronionej to czy osoba z pewnym stopniem niezdolności ma szansę na zatrudnienie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-13 15:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MA SZANSE IDŻ SIĘ ZATRUDNIJ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-20 18:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale garda zwalnia pracowników coś mi się wydaje że ta firma splajtuje!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-05-21 12:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracownicy PHU GARDA, jestem osobom niepelnosprawną i jestem zainteresowany pracą. czy przyjmą mnie?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-22 15:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maciek - 2014-05-21 12:05:05]:
Hej dam ci radę pracowałem Gardzie i jest o wiele lepiej niż w Specjale bo firma Garda daje ci całe ubranie robocze oprócz butów a Specjał nie daje ubrania roboczego tylko dostanie zwyłka kamizelkę z napisem ich taką jaką maja drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-24 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobre, a ubrania robocze sa całkowicie nowe, czy zdarzają się lekko zużyte, ale za to wyprane?
zdjecie uzytkownika
były pracownik gardy - 2014-05-28 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alek - 2014-05-24 19:06:11]:
Ubrania są nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-30 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, bo znam firmy, które tego nie zapewniały, a takie inne socjale, jak woda do picia są? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tutaj taka cisza w temacie? Na jakich obiektach zwykle stoją ludzie z garda, to firmy i sklepy, czy imprezy masowe też?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-25 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-23 22:48:12]:
CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak sa jakies przyczyny tych zwolnień? To, że trzeba odśnieżyć jak śnieg spadnie, to akurat nic dziwnego - taka praca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-01 14:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-30 22:26:38]:
alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-18 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefka - 2013-07-12 22:56:33]:
Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo
zdjecie uzytkownika
hala - 2014-08-30 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem na ile mogę wierzyć temu, co napisała mała. w jej opinii az roi się od błędów ortograficznych, wezmo, przełonczył, płaco, masakra jakaś. Przez to opinia wyglada w moim uznaniu na mało wiarygodną. Jednakże czytając wszystkie opinie o Garda lepiej być ostrożnym, bo akurat większość jest jednak bardzo negatywna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-02 18:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hala - 2014-08-30 20:56:18]:
bo garda banda oszustów i złodzieji jak nie wypłacili kasy to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x