Profil firmy GARDA

GARDA

Rzeszów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o GARDA

Paweł Rzeszów 2014-10-08 13:47:02
tak płacą ci 1200 zł na m/c a nie 1400 zł tak obiecują każdemu hahaha
1
harry 2014-10-18 19:02:04
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem pewnych rzeczy. Skoro ustalacie na rozmowie orientacyjną stawkę, to chyba na umowie powinna ona widnieć w takiej formie, w jakiej ustaliliście. Także wystarczy zgłosić pomyłkę, w innym wypadku podziękować. Wówczas firma nauczy sie proponować rzeczywiste kwoty, co innego jak ludzie godzą się na mniejsze niż ustalone.
0
korbaa 2014-11-10 11:55:39
wiecie co rzygac mi sie chce waszymi wypowiedziami :) szefostwo i kadrow sa bardzo mile i urzejme co prawda przyjmują tylko pod wzgledem stopnii niepełnosprawnosci ale nic i nigdy nie słyszałam takich docinek od pracownikow jak wyy tu piszecie. jestem dziewczyna co perawda i nikt do mnie z pyskiem nie wyskakiwał, byla na rozmowie z szefem i bardzo mily gosc mozna bylo sie z nim dogadac.
0
Smurfetka 2014-11-19 13:47:05
JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ,TO NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIĄ ILE "NA RĘKE" DOSTANIESZ,WIĘC NIE ROZUMIEM O CO TYLE KRZYKU ,JEŚLI COŚ PODPISUJE TO ZNACZY ,ŻE WIEM CO ! POZDRAWIAM!!!
0
Kirkuna 2014-12-04 01:25:20
Skoro już jesteśmy przy kasie to pochwalcie się chociaż ile miesięcznie taki zwykły szary człowiek jest w stanie wykosić kasy? Zastanawiam się cały czas nad podjęciem pracy w Garda ,ale nie chciałbym musieć zmieniać firmy co 50 dni na inną. Czy Garda daje możliwość zakotwiczenia znaczenie dłużej w jednym miejscu czy jest to raczej niespotykane?
0
darek 2015-01-09 20:35:41
Czyli rozumiem, że jesli nie mam jakiegos stopnia niepełnosprawności, to raczej nie mam co liczyć na ofertę pracy od Garda? W ogóle to ile oni płaca ludziom z tym najniższym stopniem niepełnosprawności, bo jak dobrze wiadomo dostają pieniądze z funduszy europejskich na takich pracowników, pytanie, czy dokładają do tego, czy może zarabiają?
0
Paweł Rzeszów 2015-01-16 10:29:05
UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie pracujesz w gardzie to się nie wypowiadaj sie tutaj na temat gardy że to porządna firma hahahah
2
misiek 2015-01-31 02:28:52
@Paweł Rzeszów, a co masz na myśli dokładnie piszac, że garda nie zna się na prawach pracy, bo może sam się mylisz, tylko gdzieś usłyszałes jakąś plotkę. Co według Ciebie powinno byc inaczej robione w Gardzie, czy co oni robią wbrew kodeksowi pracy? Może jesteś z konkurencji i chcesz im popsuć opinię?
1
Paweł Rzeszów 2015-02-05 17:34:00
wiem compiszę bo pracowałem w tej firmie
0
ona 2015-02-13 09:43:23
a nie wiecie czy oni odrazu biora ludzi do pracy odrazu z stopniami ?
0
kapitan qrczak 2015-02-20 16:21:22
ponawiam pilnie wcześniejsze pytanie, według was dlaczego niby Garda nie przestrzega prawa pracy i w jaki sposób się to objawia??? nastraszyliście mnie solidnie bo chciałam iść do nich się zatrudnić obecnie, a jeśli są te prawa pracy jakoś mocno łamane naprawdę to dlaczego jeszcze nikt z was tego nigdzie nie zgłosił?
0
Korbaa 2015-02-23 12:00:03
Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra. Widocznie nie zostali przyjęci do firmy dlatego teraz tak ich obmawiają.
0
oszukany 2015-05-03 11:20:29
Dlaczego Garda zatrudniła M.M. właściciela dawnego Askara na stanowisku kierowniczym? 400 oszukanych pracowników, sprawy karne i w sadzie pracy- szereg artykułów prasowych. Ludzie nie dostali wypłat a on sobie jeździł w Alpy, zmieniał tylko nazwy firmy i szukał kolejnych naiwnych. 3 mln długów i defraudacje. Gratuluje jego aktualnym podwładnym i decyzji kierownictwa firmy Garda. O czym to świadczy?
1
kola 2015-05-13 21:47:25
faktycznie jedna banda , wykorzystują jak się da nie dają środków czystości ,tylko karzą kupować sprzątaczkom ,a sami jeżdżą tylko ciągle poza granicę za symboliczne grosze . ta ciemnota niech haruje , a elita się śmieje że są tacy frajerzy co dają się robić w ciula .ale cóż robić na tym polega demokracja kto silniejszy ten ma .
1
jozi 2015-06-29 15:40:54
Agencja ochrony osób i mienia Garda z tego co przeglądałem oferty pracy to na tą chwilę poszukują osób na takie stanowiska jak: Pracownik ochrony, operator monitoringu w Gdynii a także jako ochroniarz w Trzebnicy. Ludzie zainteresowani mogą aplikować na te miejsca pracy, myślę, że można się z tym trochę pośpieszyć bo rekrutacja nowych pracowników trochę już czasu jest otwarta
0
aten 2015-08-20 01:49:56
Cóż, praca w dzisiejszych czasach jest DOBROWOLNA. Jeżeli drogi anonimie nie pasuje ci co firma oferuje to dlaczego zamiast narzekać nie znajdziesz innej firmy ochroniarskiej oferującej lepsze warunki - a wierz mi, są takowe. Druga sprawa to fakt, że pracodawca może potracić najlepszych ludzi, gdy ci będą czuli się niedoceniani.
1
VFGG 2015-09-18 15:22:10
inspekcja pracy stoi zawsze po stronie pracodawcy takie w POlsce mamy chore prawo . A taki pracodawca jest stanie wszystkie dokument sfalszować bo go na to stać kosztem pracowników
0
zosia 2015-09-18 15:26:26
mam grupę nie mogę pracować tak cięzko a GArda każe tyle klatek sprzatać że nie wyrabiam zamiast umyć czy pozmiatać muszę zamykać piwnice bo nie starcza czasu na sprzątanie piwnic ani na mycie szyb w drzwiach czy oknach
0
nikomu 2015-09-18 18:23:49
nie mam co robic filmie garda
0
jagr38@interia.pl 2015-09-20 10:49:28
Jednym słowem firma DNO
0
jagr382interia.pl 2015-09-20 11:11:34
Garda banda oszustów i złodziei.Stanowiska kierownicze zajmują osoby niewykwalifikowane,nie znające się na pracy, przepisach bhp itd.Brak socjalu,w zimie nie gwarantują odzieży,butów.W lecie powyżej 30 stopni,ludzie pracują w pocie czoła(jak chcesz wodę ,to sobie kup sam).Sprzątaczki niejednokrotnie środki czystości dokupują z własnej kasy,bo firma na nie skąpi,zaopatruje je raz w miesiącu.A przedstawiciele firmy,bawią się na zagranicznych wycieczkach.Ogólnie nie mam chęci więcej o tej porąbanej niby firmie pisać.Szkoda na nich prądu.Kończąc: DNO,DNO,DNO,omijajcie z daleka.
0
czep 2015-09-21 12:35:27
Być może właśnie sytuacja o których piszecie jest powodem do wyrzucania co i rusz nowych ogłoszeń z ofertami pracy. Ja się tylko zastanawiam ile przeciętnie trwa zatrudnianie jednej osoby dopóki albo sam zainteresowany się nie skapnie, że coś nie gra albo ktoś go nie zwolni. Bo sytuacja trochę kuriozalną przypomina.
0
jzt 2015-10-12 14:20:34
ta firma to jedna wielka ściema szefowie są nie mili byłem chory przyniosłem zwolnienie a szef na moich oczach porwał je i powiedział że udaję chorobę radze wam tam nie pracować bo ten szef to prostak idiota i debil
0
GG 2015-10-15 14:21:02
Witam
Proszę o podanie imienia tego "szefa" (kierownika) który podarł to zwolnienie i kiedy ? Pan/i sprzątała i gdzie ?
0
GG 2015-10-15 14:24:41
Myślę że ściemniasz bo skoro twierdzisz że ktoś zniszczył zwolnienie to jak firma może tak funkcjonować ( przecież jest inspekcja pracy ) już dawno by ją zamknęli obstawiam że jesteś z konkurencji i robisz czarną robotę
0
jozi 2015-10-21 15:50:24
@gg, żyjesz chyba w świecie złudzeń, ponieważ ( nawet nie odnosząc się do tej konkretnej sytuacji ) w naszych firmach , w tym kraju wszystko jest możliwe i mnie już nic nie zaskoczy. Nie mniej interesuje mnie praca tutaj, także powiedzcie jakie są warunki i czy w ogóle warto się starać o robote w Gardzie?
0
asdfgh 2015-11-09 13:49:03
hej jeśli chodzi o aktualne oferty pracy w firmie GARDA SPOLKA Z O.O. to obecenie szukają pracownika ochrony w Gdyni operatora monitornigu praca w sklepach ROSSMANN, Wymagana podstawowa znajomość obsługi komputera, może ktoś z was byłby zainteresowany uważam że warto spróbować teraz do nich aplikować
0
amber 2015-11-11 17:22:34
a czy wiesz jaka daja stawke, ciekaw czy sa zatrudnieni bezposrednio przez rossmann czy przez agencje, ale pewnie jakieś benefity też dają w postaci nawet przecionych kosmetykow
0
hehe 2015-11-13 22:05:16
@asdfgh - znajomość języka angielskiego nie jest jakimś szczególnym wymogiem, zwłaszcza, że poszukiwani są też operatorzy monitoringu.
0
wojwo 2015-11-16 01:29:43
a po co angielski do pracy na ochronie ? Bądźcie poważni, nikt przecież znający język nie zgodzi się na jakieś beznadziejnie niskie stawki
0
generał 2015-12-17 22:42:38
garda to pieklo -----czlowiek jest tam przedmiotem---przychodzisz do pracy i juz nie wiesz kiedy wrocisz do domu---wywioza cie jak psa na miasto i sie bujasz---kadra ukladow milicyjnych i mysla ze wszystko moga otoz nie!!!nie polecam!!
0
leszek 2015-12-18 03:17:36
Witam, a ile orientacyjnie teraz ma w gardzie taki pracownik ochrony fizycznej, bo nie wiem czy wybrac ich agencję, czy jednak próbowac u konkurencji - tam podobno jest 7 zł/h.
1
tymek 2016-02-12 21:21:29
nie wiem jakie tu są stawki, ale według mnie stawka 5 czy 7 złotych za ochronę obiektu to dość mało, nie mówię już o ochronie mienia czy osób, to już zupełnie inna sprawa.
0
pelnuss 2016-02-19 20:17:04
Stawki 5 złotych nie masz w tej firmie @tymek, więc się nie martw, dostajesz od 7 do 9 złotych netto za godzinę. Jak na taki mały zakres obowiązków to są dobre pieniądze.
0
jozi 2016-02-27 15:25:30
rzeczywicie jeśli chodzi o zakres pracy to nie jest duży, trzeba momentami po prostu być. Jakieś interwencje nie zdarzają się zbyt często pracownikom ochrony
0
mrzek 2016-03-06 17:17:30
Szczerze mówiąc @jozi to pracownicy ochrony i tak nie mają szerokich uprawnień. Muszą pilnować porządku ale nie będą nadstawiać karku, bo zazwyczaj i tak mają umowę zlecenie.
0
Filips 2016-03-09 12:31:16
Witam.Złożyłem podanie do Garda Rzeszów jako pracownik sprzątając, pytanie czy ta firma jest uczciwa ?
0
jadzia 2016-03-09 12:43:10
opinie w internecie ma dość pozytywne z tego co widzę, też będę się starała do nich kolego dostać. na jakie miasto idziesz? na ja Olsztyn na sprzątaczkę, bo od razu na próbę dają umowę o pracę
0
miriam 2016-03-12 11:32:21
sp[rzątaczka ma umowę o pracę od razu? to ja w to wchodzę? akurat chyba u mnie w Olsztynie szukają teraz na takie zatrudnienie kogoś, tylko niech ktoś potwierdzi że jest taka umowa proszę
0
Halina 2016-04-01 20:02:36
To NIE jest zakład pracy chronionej !!!!!!!!!! byłam na drugim stopniu grupy. Kazano mi myć okna na 4 m wysokości!!!! Zwolniono mnie nie wiem z jakiego powodu...... Te opinie które są to jest bzdura
0
Halina 2016-04-03 15:25:40
PHU GARDA RZESZÓW!!!!!!!!!!!!!!!! Pracująć uczciwie w Gardzie nie opłaca się,
ponieważ któregoś dnia cię zwolnią!Stanowiska kierownicze zajmują niewykfalifikowane osoby nie znające przepiów
BHP itd.Pracowałam w tej firmie to wiem coś na ten temat!!!NIGDZIE nie zostałam tak potraktowana jak w firmie Garda
NIE POLECAM U NICH PRACOWAĆ !!!!!!!!!!!!!
0
Dek 2016-04-11 11:42:31
No powiem Ci, że to jakaś dziwna i niezbyt logiczna opinia, mi się tam wydaje, że generalnie praca tutaj jest okej, czy to w ochronie czy monitoringu, generalnie zawsze jest coś do roboty i płacą kasę na czas
0
Halina 2016-04-11 19:17:23
W jednym się zgadzam że pieniądze płacą na czas Ale nie znają przepisów BHP np mycie okien na wysokości. Opinia jest logiczna chyba że masz jakieś znajomości nie będę pisać jaka kierowniczka tak mnie potraktowała.
0
Mariolka 2016-04-12 16:54:00
Pani Halina napisała całą prawdę o tej firmie bardzo logicznie i mądrze a ktoś bzdury pisze hahaha popieram Panią Halinę !!!!!!!!!!!!
0
dodin 2016-05-09 22:41:05
Ogólnie @Mariolka w swoich ogłoszeniach wielu rzeczy nie piszą, no ale słyszałem, że jak się w sklepach pracuje czy też w Galeriach to nie są takie złe te zarobki, jakoś 8 złotych netto na godzinę, a praca przecież jakoś bardzo męcząca nie jest w tym wypadku
0
Maly 2016-05-27 21:58:15
Uważajcie na kierowniczke grupy panią Annę to fałszywa kobieta do pracowników mówi jakie to niedorozwój siedzą w dziale rozwoju a potem odwraca kota do góry ogonem .
1
Mario 2016-05-29 17:24:03
Mały dobrze pisze a w dodatku nie zna się na niczym Wielka pani kierownik a nie wie co i jak robić daje tej firmie jeszcze rok i ja rozwali
1
Zosia 2016-06-14 20:58:57
Brawo Mario. Dobrze piszesz wielkie panie kierowniczki. Garda Rzeszów to dno .
0
ama 2016-06-18 13:53:50
Najważniejsze aby robić swoje, szkoda tylko, że zawsze znajdzie sie jakaś fauszywa osoba ktora psuje wszystko atmosferę głownie. Zastaanwiam sie dlaczego tkaie osoby jeszcze pracuja?
0
ANNA 2016-06-26 01:28:43
Szkoda p. Marcinie że zawalił Pan kilka zleceń i nie miał ochoty na uczciwą prace i nawet nie potrafi pan jawnie napisać na forum swojej opinii tylko podszywa się Pan pod anonimowy NICK co nie zmienia faktu że został Pan słusznie zwolniony i uprawia pan karalny stalking dzwoniąc po nocach do byłej kierowniczki co zostało już zgłoszone odpowiednim organom i będzie się przeciwko Panu toczyło postępowanie karne dlatego bardzo proszę o nie wyrażanie niesłusznych opinii na forum Gardy w każdym razie do zobaczenia w Sądzie i bardzo proszę o nie dzwonienie do mnie po nocach pod wpływem alkoholu i nie wyrażanie fałszywych opinii na forum.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA