Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GARDA

Pracowałeś w firmie GARDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alek - 2014-05-30 21:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, bo znam firmy, które tego nie zapewniały, a takie inne socjale, jak woda do picia są? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-23 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tutaj taka cisza w temacie? Na jakich obiektach zwykle stoją ludzie z garda, to firmy i sklepy, czy imprezy masowe też?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-25 18:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-23 22:48:12]:
CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-06-30 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak sa jakies przyczyny tych zwolnień? To, że trzeba odśnieżyć jak śnieg spadnie, to akurat nic dziwnego - taka praca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-01 14:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-06-30 22:26:38]:
alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-08-18 14:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefka - 2013-07-12 22:56:33]:
Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo
zdjecie uzytkownika
hala - 2014-08-30 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem na ile mogę wierzyć temu, co napisała mała. w jej opinii az roi się od błędów ortograficznych, wezmo, przełonczył, płaco, masakra jakaś. Przez to opinia wyglada w moim uznaniu na mało wiarygodną. Jednakże czytając wszystkie opinie o Garda lepiej być ostrożnym, bo akurat większość jest jednak bardzo negatywna.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-02 18:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hala - 2014-08-30 20:56:18]:
bo garda banda oszustów i złodzieji jak nie wypłacili kasy to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Toad - 2014-10-03 23:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PHU GARDA jest jedną z wiodących firm w branży czystościowej oraz ochrony osób i mienia w Polsce południowo-wschodniej. Jej początki sięgają roku 1990, kiedy to z niewielkim jeszcze potencjałem ludzkim zajmowaliśmy się głównie ochroną i i handlem. Poza ochroną i usługami utrzymania czystości, zajmują się również zarządzaniem i administrowaniem nieruchomościami, oraz pracami kooperacyjnymi.
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-06 16:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-05-24 19:06:11]:
witam byłem na rozmowie o prace w gardzie i obiecali mi 1400+400zł w zimie na stanowisku kierowcy czy tak jest naprawde i czy sa wypłacalni ?
zdjecie uzytkownika
malutki - 2014-10-06 16:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siedziac na poczekalni przed rozmowa rozmawiałem z chłopakiem ktury tez szedł na rozmowe i mówił ze czytal opinie i były bardzo dobre a z tego co widze to jest wprost przeciwnie prosze doradzcie mi co mam robic
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2014-10-08 13:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutki - 2014-10-06 16:33:41]:
tak płacą ci 1200 zł na m/c a nie 1400 zł tak obiecują każdemu hahaha
zdjecie uzytkownika
harry - 2014-10-18 19:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem pewnych rzeczy. Skoro ustalacie na rozmowie orientacyjną stawkę, to chyba na umowie powinna ona widnieć w takiej formie, w jakiej ustaliliście. Także wystarczy zgłosić pomyłkę, w innym wypadku podziękować. Wówczas firma nauczy sie proponować rzeczywiste kwoty, co innego jak ludzie godzą się na mniejsze niż ustalone.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2014-11-07 16:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA LUDZIE KTÓRZY PRACUJĄ LUB ZACZĘLI PRACE GARDZIE POWIEM JEDNO SŁOWO UWAŻAJCIE KIEROWNIKA KADR DOLECKIEGO TO CHAM I GNÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
korbaa - 2014-11-10 11:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co rzygac mi sie chce waszymi wypowiedziami :) szefostwo i kadrow sa bardzo mile i urzejme co prawda przyjmują tylko pod wzgledem stopnii niepełnosprawnosci ale nic i nigdy nie słyszałam takich docinek od pracownikow jak wyy tu piszecie. jestem dziewczyna co perawda i nikt do mnie z pyskiem nie wyskakiwał, byla na rozmowie z szefem i bardzo mily gosc mozna bylo sie z nim dogadac.
zdjecie uzytkownika
Smurfetka - 2014-11-19 13:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ,TO NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIĄ ILE "NA RĘKE" DOSTANIESZ,WIĘC NIE ROZUMIEM O CO TYLE KRZYKU ,JEŚLI COŚ PODPISUJE TO ZNACZY ,ŻE WIEM CO ! POZDRAWIAM!!!
zdjecie uzytkownika
Kirkuna - 2014-12-04 01:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro już jesteśmy przy kasie to pochwalcie się chociaż ile miesięcznie taki zwykły szary człowiek jest w stanie wykosić kasy? Zastanawiam się cały czas nad podjęciem pracy w Garda ,ale nie chciałbym musieć zmieniać firmy co 50 dni na inną. Czy Garda daje możliwość zakotwiczenia znaczenie dłużej w jednym miejscu czy jest to raczej niespotykane?
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-09 20:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem, że jesli nie mam jakiegos stopnia niepełnosprawności, to raczej nie mam co liczyć na ofertę pracy od Garda? W ogóle to ile oni płaca ludziom z tym najniższym stopniem niepełnosprawności, bo jak dobrze wiadomo dostają pieniądze z funduszy europejskich na takich pracowników, pytanie, czy dokładają do tego, czy może zarabiają?
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2015-01-16 10:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2015-01-16 10:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Smurfetka - 2014-11-19 13:47:05]:
UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie pracujesz w gardzie to się nie wypowiadaj sie tutaj na temat gardy że to porządna firma hahahah
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-31 02:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Paweł Rzeszów, a co masz na myśli dokładnie piszac, że garda nie zna się na prawach pracy, bo może sam się mylisz, tylko gdzieś usłyszałes jakąś plotkę. Co według Ciebie powinno byc inaczej robione w Gardzie, czy co oni robią wbrew kodeksowi pracy? Może jesteś z konkurencji i chcesz im popsuć opinię?
zdjecie uzytkownika
Paweł Rzeszów - 2015-02-05 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2015-01-31 02:28:52]:
wiem compiszę bo pracowałem w tej firmie
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-13 09:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie czy oni odrazu biora ludzi do pracy odrazu z stopniami ?
zdjecie uzytkownika
kapitan qrczak - 2015-02-20 16:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pilnie wcześniejsze pytanie, według was dlaczego niby Garda nie przestrzega prawa pracy i w jaki sposób się to objawia??? nastraszyliście mnie solidnie bo chciałam iść do nich się zatrudnić obecnie, a jeśli są te prawa pracy jakoś mocno łamane naprawdę to dlaczego jeszcze nikt z was tego nigdzie nie zgłosił?
zdjecie uzytkownika
Korbaa - 2015-02-23 12:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapitan qrczak - 2015-02-20 16:21:22]:
Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra. Widocznie nie zostali przyjęci do firmy dlatego teraz tak ich obmawiają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GARDA?
Zadaj pytanie