brak logo

Mardom

Lipniki Stare

Opinie o Mardom

anonim 666 2011-07-02 13:50:43
szef ma klapki na oczach że tego nie widzi. gabryśka wszystkimi kieruje i oni się jej słuchają tyle że szefostwo nie wie kto tak naprawdę podtrzymuje ta firmę przy życiu. lepiej by było żeby ( usunięte przez administratora )odeszli niż ludzie którzy wyciągnęli firmę z dołka w jakim była. mam nadzieję że szef to przeczyta i się opamięta!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-07-02 22:16:03
ludzie prośmy o dni otwarte z szefem i mówmy prawdę chyba też mamy coś do powiedzenia
anonim 666 2011-07-03 05:46:42
tak tylko ciekawe czy ktoś coś powie skoro wszyscy boją się o utratę pracy
aaaaaaanonim 2011-07-03 13:45:32
impreza dobra okazja
anonim 666 2011-07-03 17:29:06
zgadzam się z tym jak najbardziej. powinniśmy raz chociaż zgrać się ze sobą i powiedzieć swoje zdanie na ten temat. tylko brakuje nam odwagi. miejmy nadzieje że na imprezie w końcu szef nas wysłucha.
1
anonim 2011-07-03 21:50:16
moim zdaniem dobrym wyjściem byłoby napisać maila do [usunięte przez admina] i opisać mu jak wygląda cała sytuacja. póki nie jest jeszcze za późno. bo nie wierzę w to że [usunięte przez admina] wie o wszystkim. bo raczej nie ma o tym zielonego pojęcia. dlatego trzeba jakoś skombinować do niego maila i napisać bo liczy się każdy dzień. więc zróbmy coś!
anonim 2011-07-04 12:16:50
dobry pomysł tylko musimy ze sobą rozmawiać a nie każdy przyjdzie dziś do pracy i wszyscy będą milczeć. a spotkanie tylko z Szefem to dobre wyjście z sytuacji. miejmy nadzieję że ten pomysł wypali.
anonim 2011-07-04 15:59:18
na tą imprezę to pasowało by nie iść
ble ble ble 2011-07-04 17:12:18
pasowało by, tylko wszyscy wiemy, że między nami też nie ma zgrania. Znajdzie się parę takich co do nich zadzwonią i przyjdą hehehe
jnwyuhfdbdkcjn 2011-07-04 17:50:54
nie wiem po co wzieli na( usunięte przez administratora )ak na niczym się nie zna od kilku miesiecy sie uczy i nic nie potrafi zawala pakowanie i wysyła ludzi kilka razy dziennie na inne stanowisko nawet 9 razy w ciagu 8godzin mozna zmienic stanowisko pracy.
adkkknv 2011-07-04 17:54:43
ale kto powie że chcemy porozmawiać z szefem? jeśli doszłoby do tego spotkania to na pewno każdy powiedziałby swoje zdanie
ktosiek 2011-07-04 17:59:00
wystarczy isc do biura i umówic nas na rozmowe zapytac pare osob czy cos chca powiedziec lub napisac podanie i podpisy pracownikow pozbierac
anonim 2011-07-04 18:03:02
jezeli to nie wypali jakos umowimy sie z tymi co tu odwazyli sie napisac
pracownik 2011-07-04 19:51:19
( usunięte przez administratora )spaceruje po hali ciekawe czy wie co sie gdzie produkuje? Te oceny, plusy i minusy i cala ta otoczka to farsa.( usunięte przez administratora )est fachowcem. Jestem za petycja lub inna forma strajku. Moze jeszcze uratujemy cos? Ale pewnie juz za pozno
90210 2011-07-04 20:04:10
jestem za petycja strajku zrobic nie możemy podpisywalismy papiery co do tego za petycje nikt nam zrobic nic nie może ale co z tego my sobie tylko tak rozmawiamy w ciemno nie wiemy z kim piszemy tylko nick znamy.jak bysmy wiedzieli kto co pisze łatwiej było by nam coś zdziałac.
anonim 2011-07-04 20:37:00
( usunięte przez administratora ) tylko zeby wynikow nie mieli jak poczatkujace dziecko w szkole... a moze chca dostac odznake wzorowego ucznia? Farsa i kompromitacja to ich czeka po odejsciu prawdziwej fachowej kadry. Jeszcze te cudowne tablice i kolorowe obrazki, jeszcze tylko wycinanek i plastelinki brakuje
gabrysia 2011-07-04 22:57:28
w sobote piękna pogoda zapraszamy na imprę, będą balety do rana,wyluzujcie troche więcej takiej okazji nie bedzie
tomaszek 2011-07-04 23:01:33
chyba placki i zupki nosicie mistrzom i za to premie macie,nie jestem za żadnym mistrzem ich w wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawdzięczam
anonim 2011-07-04 23:18:57
gdzie i kiedy?
anonim 2011-07-04 23:20:37
jutro w biurze
jadzia 2011-07-04 23:41:20
przecież większość ludzi w tej firmie to żyje tylko i wyłącznie mardomem
anonim1209 2011-07-04 23:53:29
no, jasna rzecz, ale widać szefostwo nie zdaje sobie z tego sprawy lub ma to najwyraźniej gdzieś..., pozwalając na to by Mardom opuściło dwóch super ludzi przyczepia sobie kamień do szyi. swoje pseudo rządy w firmie objęli ludzie, którzy za nic mają pracę drugiego człowieka i chcą tylko ( usunięte przez administratora )być może (oby nie!) wielu ludzi pozbawić pracy, za czym idzie w niektórych przypadkach jedynego źródła utrzymania, poprzez wpadnięcie w kryzys jaki najprawdopodobniej czeka firmę po odejściu ( usunięte przez administratora )ostaną wtedy w firmie osoby które zupełnie nie wiedzą nic o swojej pracy i znaleźli się w niej wydaje się zupełnie przypadkowo.....żal...heh
zochan 2011-07-04 23:56:05
kierownictwo wywiesza stawki a tak naprawdę to one się nie zmieniają a wszyscy robią jak głupki i wieżą ze dostaną podwyżki i cieszą się wina taż i samych pracowników bo nie potrafią się zgrać i się tylko na wzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec o czym mowa i po co to pisać takie opinie jak komu nie pasuje to droga wolna bo nikt nikogo nie trzyma na łańcuchu
zochan 2011-07-05 00:07:34
to może jeszcze obydwóch w ramki obsadzić i napisać wybawcy mardomu z kryzysu a pyzatym jeden z nich to nawet dzień dobry nie potrafi powiedzieć . Ludzie przestańcie to tylko praca i tak to traktujmy nie ta to inna bez przesady. A może przyjdą lepsi jeszcze od tych nie ma ludzi nie zatopionych.
anonim 2011-07-05 00:09:15
tylko że niektórzy nie mają wyjścia i muszą TU pracować bo rodziny na utrzymaniu są. ale niektóre samoluby tego nie rozumieją. a swoje zdanie ma prawo każdy wyrazić, jeśli nawet jest mało realne do zrealizowania.
anonim 2011-07-05 00:26:25
chcemy żeby nie było gorzej w firmie a tak będzie tylko kiedy ludzie są nie zgrani tak jak u nas to wszystkie te komentarze są tu nie potrzebne nie ma co się oszukiwać wspaniali ludzie odejdą a przyjdą wykorzystani i zwolnieni kiedyś dyscyplinarnie. ( usunięte przez administratora )wszystko a dla wiadomości tego co napisał że to tylko praca to mówię ci że w takiej pracy trudno jest wytrzymać psychicznie 8godz. a na psychologa nie stać bo premii nie ma. jeśli tak mówisz tzn że jesteś przyjęty po znajomości i ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-07-05 11:28:43
teraz już Szef nie będzie chciał z nami rozmawiać po tym jak do siebie piszecie
124aanonim 2011-07-05 11:45:57
produkcją rządzą panie z nowego ( usunięte przez administratora )kierownikowi i decyzje są podjęte pozytywnie dla tych pań. Inni mogą mówić a kierownik i tak nikogo nie wysłucha!!!!!
anonim 2011-07-05 11:46:23
nie ma co się dziwić takiemu pisaniu, zwłaszcza, że adrenalina podskakuje gdy takie rzeczy jakie się dzieją w firmie mają miejsce. Ale mniejsza o firmę, bo ona już schodzi na drugie miejsce w porównaniu z osobami, które odchodzą i które przyjdą za nich. Teraz każdy dzień to będzie straszne 8 godzin, a może i więcej jeżeli będzie trzeba, w takiej atmosferze po prostu nie da rady pracować i cieszyć się z tego że robota w ogóle jest... Ale pracować trzeba bo trzeba za coś żyć, jeśli nawet są to nędzne ochłapy za cały miesiąc harówy. Kadra kierownicza woli pchać sobie w kieszenie, choć i tak z pewnością już wiele ma, niż ,,dorzucić parę złotych'' do pensji przeciętnego pracownika, któremu na pewno by się przydała nawet najmniejsza kwota do t( usunięte przez administratora )jakie ma czystej wypłaty. W końcu rodzinę trzeba za coś utrzymać, ale większość chyba nie zdaje sobie z tego sprawy. W tych czasach niestety wszystko kosztuje... nawet jak się okazuje, zwykła atmosfera w pracy. pzdr.
anonim 2011-07-05 11:48:38
zgadzam się z 124aanonim. 100% racji.
anonim 2011-07-05 12:03:39
o których paniach mówicie( usunięte przez administratora )
anonim gall 2011-07-05 17:56:12
a niby po co szefowi o tym wiedzieć. dla niego nigdy nie bedzie kryzysu, bo on całą sumkę do kieszeni dostanie, a co go obchodzi kto i za ile wykonuje dla niego pracę. nie wiecie,że pracownika trzeba wykorzystać do maximum za minimalną płacę????? oni to mają wszystko w[usunięte przez moderatora], ważne ile firma zysku będzie miała, a nie to ile my dostaniemy za tą harówę.
anonim 2011-07-05 18:04:10
ludzie sami jesteście sobie winni. jeden chce się podlizać, wykona grubo ponad normę to i reszta może. pracy coraz więcej, a wynagrodzenia mniejsze- bardzo dobrze,( usunięte przez administratora )
1
anonim 2011-07-05 19:06:01
zgadzam sie z opinia że nawet dzień dobry nie mówią. mówią ale swoim ulubieńcom.A jak powiesz im dzień dobry czy cześć to udają ze nie słyszą.I to sie nazywa szacunek dla pracownika.Wiec po co te pochwały.
gall anonim 2011-07-05 20:34:03
każdy z nas miewa gorsze dni. od nich wymagają, a oni od nas- taka kolej rzeczy...
anonim 2011-07-05 20:53:34
niech wymagają, święte prawo pracodawcy ale jakim kosztem??? Jesteśmy tylko ludźmi a nie maszynami. a jezeli juz wymagają abyśmy zostawali po godzinach to niech nie strugaja głupa i niech porządną kasę do wypłaty dorzucą. wtedy tez efekty będa jeszcze lepsze. Niech kierownictwo nie myśli ze jak przyjdzie i powie z godziny na godzine ze np. trzeba zostać nadgodziny to wszyscy beda skakać z radości, bo wcale tak nie bedzie. obowiązkiem pracodawcy jest zlecic ośmiogodzinną prace a pracownika ją wykonać. a kazda nadgodzina i zgadzanie sie pracownika na zostanie na niej to wyłacznie (tak się bynajmniej wydaje) chęć zarobienia lepszych pieniędzy. Choc i te sa marne. Kazdy ma tez obowiązki domowe nie tylko w pracy.
anonim 2011-07-05 21:23:34
ludzie wy tylko praca żyjecie,siedzicie przed netami i piszecie te bzdury.a to ten a to tam ten wam to nigdy nie dogodzi.
anonim 2011-07-05 21:39:55
Ludzie, czy Wy wiecie o czym w ogóle piszecie? Na pochwały związane z rozwojem firmy M( usunięte przez administratora ) oni ciężką pracą i ryzykiem zdobyli to wszystko z ludźmi, którzy do tej pory pracują bądź pracowali w tej firmie. Mówię tu o ludziach, którzy budowali tą firmę od podstaw wspólnie z właścicielami oraz również o tych, u których widać zaangażowanie pomimo krótkiego stażu pracy. Wszyscy o których mowa wiedzą o czym piszę. To właśnie dzięki tym wszystkim ludziom, kilkaset osób z powiatu pułtuskiego i nie tylko znalazło zatrudnienie. Jeśli chodzi o ludzi, których tak obdarzacie laurami, to przyszli na gotowe i tak naprawdę niczego szczególnego nie dokonali. Zwiększony obrót to udział inwestycji poczynionych w ostatnim czasie. Środki na zakup maszyn, budowa suszarni itp. zostały pozyskane z UE. Ale obrót to nie sukces. Sukcesem jest zysk, który wbrew pozorom jest znikomy i to właśnie nie ze sprzedaży o której piszecie. Na koniec dodam że tych ludzi nikt nie wypędza, ale odchodzą na własne życzenie i nie róbcie z nich świętych. Przez ten okres pracowali nie za darmo , lecz otrzymywali godne wynagrodzenia. Na mój rozum, oczekiwaniem właścicieli jest dalszy rozwój rentownego i dobrze funkcjonującego przedsiębiorstwa, a co za tym idzie tworzenie dalszych miejsc pracy. Wszystko to możliwe jest tylko ze zgraną załogą dążącą do ciągłego ulepszania procesów produkcyjnych, pracującą w miłej atmosferze a nie waszym pustym gadaniem , staniem w miejscu i ubolewaniem jacy to Wy jesteście biedni. Wszyscy wiemy jak jest na rynku pracy, jakie są wynagrodzenia i naprawdę nie narzekajmy. Sytuacja w kraju jest taka, a nie inna i z problemami finansowymi borykają się nie tylko pracownicy Mardomu. Natknąłem się przypadkowo na to forum i nie wytrzymałem, musiałem napisać, ponieważ też jestem pracownikiem tej firmy i wstydzę się za was. Być może jedna l dwie lub trzy osoby tworzą te brednie, które ośmieszają nas wszystkich. Niech Ci pseudo-bohaterowie zdobędą się na cywilną odwagę i w sposób oficjalny rozmawiają na tematy zawodowe z osobami kompetentnymi. Przez lata pracy w firmie miałem możliwość doświadczyć wielu miłych chwil jak również i tych niezbyt przyjemnych dla mnie. To tylko tyle, czy aż tyle… Pozdrawiam!
anonim 2011-07-05 21:49:33
a jak tak chwalisz pracodawców to czemu sam sie nie przedstawisz tylko nam każesz,sam taki odważny jesteś to sie ujawń?bohater mardomowski sie znalazł
Zostaw swoją opinię o Mardom - Lipniki Stare
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom