Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-02 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szef ma klapki na oczach że tego nie widzi. gabryśka wszystkimi kieruje i oni się jej słuchają tyle że szefostwo nie wie kto tak naprawdę podtrzymuje ta firmę przy życiu. lepiej by było żeby ( usunięte przez administratora )odeszli niż ludzie którzy wyciągnęli firmę z dołka w jakim była. mam nadzieję że szef to przeczyta i się opamięta!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-02 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie prośmy o dni otwarte z szefem i mówmy prawdę chyba też mamy coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 05:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tylko ciekawe czy ktoś coś powie skoro wszyscy boją się o utratę pracy
zdjecie uzytkownika
aaaaaaanonim - 2011-07-03 13:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza dobra okazja
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z tym jak najbardziej. powinniśmy raz chociaż zgrać się ze sobą i powiedzieć swoje zdanie na ten temat. tylko brakuje nam odwagi. miejmy nadzieje że na imprezie w końcu szef nas wysłucha.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-03 21:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem dobrym wyjściem byłoby napisać maila do [usunięte przez admina] i opisać mu jak wygląda cała sytuacja. póki nie jest jeszcze za późno. bo nie wierzę w to że [usunięte przez admina] wie o wszystkim. bo raczej nie ma o tym zielonego pojęcia. dlatego trzeba jakoś skombinować do niego maila i napisać bo liczy się każdy dzień. więc zróbmy coś!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry pomysł tylko musimy ze sobą rozmawiać a nie każdy przyjdzie dziś do pracy i wszyscy będą milczeć. a spotkanie tylko z Szefem to dobre wyjście z sytuacji. miejmy nadzieję że ten pomysł wypali.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tą imprezę to pasowało by nie iść
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2011-07-04 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pasowało by, tylko wszyscy wiemy, że między nami też nie ma zgrania. Znajdzie się parę takich co do nich zadzwonią i przyjdą hehehe
zdjecie uzytkownika
jnwyuhfdbdkcjn - 2011-07-04 17:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co wzieli na( usunięte przez administratora )ak na niczym się nie zna od kilku miesiecy sie uczy i nic nie potrafi zawala pakowanie i wysyła ludzi kilka razy dziennie na inne stanowisko nawet 9 razy w ciagu 8godzin mozna zmienic stanowisko pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x