brak logo

Mardom

Lipniki Stare

Opinie o Mardom

anonim 666 2011-07-02 13:50
szef ma klapki na oczach że tego nie widzi. gabryśka wszystkimi kieruje i oni się jej słuchają tyle że szefostwo nie wie kto tak naprawdę podtrzymuje ta firmę przy życiu. lepiej by było żeby ( usunięte przez administratora )odeszli niż ludzie którzy wyciągnęli firmę z dołka w jakim była. mam nadzieję że szef to przeczyta i się opamięta!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-07-02 22:16
ludzie prośmy o dni otwarte z szefem i mówmy prawdę chyba też mamy coś do powiedzenia
anonim 666 2011-07-03 05:46
tak tylko ciekawe czy ktoś coś powie skoro wszyscy boją się o utratę pracy
aaaaaaanonim 2011-07-03 13:45
impreza dobra okazja
anonim 666 2011-07-03 17:29
zgadzam się z tym jak najbardziej. powinniśmy raz chociaż zgrać się ze sobą i powiedzieć swoje zdanie na ten temat. tylko brakuje nam odwagi. miejmy nadzieje że na imprezie w końcu szef nas wysłucha.
1
anonim 2011-07-03 21:50
moim zdaniem dobrym wyjściem byłoby napisać maila do [usunięte przez admina] i opisać mu jak wygląda cała sytuacja. póki nie jest jeszcze za późno. bo nie wierzę w to że [usunięte przez admina] wie o wszystkim. bo raczej nie ma o tym zielonego pojęcia. dlatego trzeba jakoś skombinować do niego maila i napisać bo liczy się każdy dzień. więc zróbmy coś!
anonim 2011-07-04 12:16
dobry pomysł tylko musimy ze sobą rozmawiać a nie każdy przyjdzie dziś do pracy i wszyscy będą milczeć. a spotkanie tylko z Szefem to dobre wyjście z sytuacji. miejmy nadzieję że ten pomysł wypali.
anonim 2011-07-04 15:59
na tą imprezę to pasowało by nie iść
ble ble ble 2011-07-04 17:12
pasowało by, tylko wszyscy wiemy, że między nami też nie ma zgrania. Znajdzie się parę takich co do nich zadzwonią i przyjdą hehehe
jnwyuhfdbdkcjn 2011-07-04 17:50
nie wiem po co wzieli na( usunięte przez administratora )ak na niczym się nie zna od kilku miesiecy sie uczy i nic nie potrafi zawala pakowanie i wysyła ludzi kilka razy dziennie na inne stanowisko nawet 9 razy w ciagu 8godzin mozna zmienic stanowisko pracy.
adkkknv 2011-07-04 17:54
ale kto powie że chcemy porozmawiać z szefem? jeśli doszłoby do tego spotkania to na pewno każdy powiedziałby swoje zdanie
ktosiek 2011-07-04 17:59
wystarczy isc do biura i umówic nas na rozmowe zapytac pare osob czy cos chca powiedziec lub napisac podanie i podpisy pracownikow pozbierac
anonim 2011-07-04 18:03
jezeli to nie wypali jakos umowimy sie z tymi co tu odwazyli sie napisac
pracownik 2011-07-04 19:51
( usunięte przez administratora )spaceruje po hali ciekawe czy wie co sie gdzie produkuje? Te oceny, plusy i minusy i cala ta otoczka to farsa.( usunięte przez administratora )est fachowcem. Jestem za petycja lub inna forma strajku. Moze jeszcze uratujemy cos? Ale pewnie juz za pozno
90210 2011-07-04 20:04
jestem za petycja strajku zrobic nie możemy podpisywalismy papiery co do tego za petycje nikt nam zrobic nic nie może ale co z tego my sobie tylko tak rozmawiamy w ciemno nie wiemy z kim piszemy tylko nick znamy.jak bysmy wiedzieli kto co pisze łatwiej było by nam coś zdziałac.
anonim 2011-07-04 20:37
( usunięte przez administratora ) tylko zeby wynikow nie mieli jak poczatkujace dziecko w szkole... a moze chca dostac odznake wzorowego ucznia? Farsa i kompromitacja to ich czeka po odejsciu prawdziwej fachowej kadry. Jeszcze te cudowne tablice i kolorowe obrazki, jeszcze tylko wycinanek i plastelinki brakuje
gabrysia 2011-07-04 22:57
w sobote piękna pogoda zapraszamy na imprę, będą balety do rana,wyluzujcie troche więcej takiej okazji nie bedzie
tomaszek 2011-07-04 23:01
chyba placki i zupki nosicie mistrzom i za to premie macie,nie jestem za żadnym mistrzem ich w wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawdzięczam
anonim 2011-07-04 23:18
gdzie i kiedy?
anonim 2011-07-04 23:20
jutro w biurze
jadzia 2011-07-04 23:41
przecież większość ludzi w tej firmie to żyje tylko i wyłącznie mardomem
anonim1209 2011-07-04 23:53
no, jasna rzecz, ale widać szefostwo nie zdaje sobie z tego sprawy lub ma to najwyraźniej gdzieś..., pozwalając na to by Mardom opuściło dwóch super ludzi przyczepia sobie kamień do szyi. swoje pseudo rządy w firmie objęli ludzie, którzy za nic mają pracę drugiego człowieka i chcą tylko ( usunięte przez administratora )być może (oby nie!) wielu ludzi pozbawić pracy, za czym idzie w niektórych przypadkach jedynego źródła utrzymania, poprzez wpadnięcie w kryzys jaki najprawdopodobniej czeka firmę po odejściu ( usunięte przez administratora )ostaną wtedy w firmie osoby które zupełnie nie wiedzą nic o swojej pracy i znaleźli się w niej wydaje się zupełnie przypadkowo.....żal...heh
zochan 2011-07-04 23:56
kierownictwo wywiesza stawki a tak naprawdę to one się nie zmieniają a wszyscy robią jak głupki i wieżą ze dostaną podwyżki i cieszą się wina taż i samych pracowników bo nie potrafią się zgrać i się tylko na wzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec o czym mowa i po co to pisać takie opinie jak komu nie pasuje to droga wolna bo nikt nikogo nie trzyma na łańcuchu
zochan 2011-07-05 00:07
to może jeszcze obydwóch w ramki obsadzić i napisać wybawcy mardomu z kryzysu a pyzatym jeden z nich to nawet dzień dobry nie potrafi powiedzieć . Ludzie przestańcie to tylko praca i tak to traktujmy nie ta to inna bez przesady. A może przyjdą lepsi jeszcze od tych nie ma ludzi nie zatopionych.
anonim 2011-07-05 00:09
tylko że niektórzy nie mają wyjścia i muszą TU pracować bo rodziny na utrzymaniu są. ale niektóre samoluby tego nie rozumieją. a swoje zdanie ma prawo każdy wyrazić, jeśli nawet jest mało realne do zrealizowania.
anonim 2011-07-05 00:26
chcemy żeby nie było gorzej w firmie a tak będzie tylko kiedy ludzie są nie zgrani tak jak u nas to wszystkie te komentarze są tu nie potrzebne nie ma co się oszukiwać wspaniali ludzie odejdą a przyjdą wykorzystani i zwolnieni kiedyś dyscyplinarnie. ( usunięte przez administratora )wszystko a dla wiadomości tego co napisał że to tylko praca to mówię ci że w takiej pracy trudno jest wytrzymać psychicznie 8godz. a na psychologa nie stać bo premii nie ma. jeśli tak mówisz tzn że jesteś przyjęty po znajomości i ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-07-05 11:28
teraz już Szef nie będzie chciał z nami rozmawiać po tym jak do siebie piszecie
Zostaw swoją opinię o Mardom - Lipniki Stare
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom