Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-02 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szef ma klapki na oczach że tego nie widzi. gabryśka wszystkimi kieruje i oni się jej słuchają tyle że szefostwo nie wie kto tak naprawdę podtrzymuje ta firmę przy życiu. lepiej by było żeby ( usunięte przez administratora )odeszli niż ludzie którzy wyciągnęli firmę z dołka w jakim była. mam nadzieję że szef to przeczyta i się opamięta!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-02 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie prośmy o dni otwarte z szefem i mówmy prawdę chyba też mamy coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 05:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tylko ciekawe czy ktoś coś powie skoro wszyscy boją się o utratę pracy
zdjecie uzytkownika
aaaaaaanonim - 2011-07-03 13:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza dobra okazja
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z tym jak najbardziej. powinniśmy raz chociaż zgrać się ze sobą i powiedzieć swoje zdanie na ten temat. tylko brakuje nam odwagi. miejmy nadzieje że na imprezie w końcu szef nas wysłucha.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-03 21:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem dobrym wyjściem byłoby napisać maila do [usunięte przez admina] i opisać mu jak wygląda cała sytuacja. póki nie jest jeszcze za późno. bo nie wierzę w to że [usunięte przez admina] wie o wszystkim. bo raczej nie ma o tym zielonego pojęcia. dlatego trzeba jakoś skombinować do niego maila i napisać bo liczy się każdy dzień. więc zróbmy coś!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry pomysł tylko musimy ze sobą rozmawiać a nie każdy przyjdzie dziś do pracy i wszyscy będą milczeć. a spotkanie tylko z Szefem to dobre wyjście z sytuacji. miejmy nadzieję że ten pomysł wypali.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tą imprezę to pasowało by nie iść
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2011-07-04 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pasowało by, tylko wszyscy wiemy, że między nami też nie ma zgrania. Znajdzie się parę takich co do nich zadzwonią i przyjdą hehehe
zdjecie uzytkownika
jnwyuhfdbdkcjn - 2011-07-04 17:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co wzieli na( usunięte przez administratora )ak na niczym się nie zna od kilku miesiecy sie uczy i nic nie potrafi zawala pakowanie i wysyła ludzi kilka razy dziennie na inne stanowisko nawet 9 razy w ciagu 8godzin mozna zmienic stanowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
adkkknv - 2011-07-04 17:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kto powie że chcemy porozmawiać z szefem? jeśli doszłoby do tego spotkania to na pewno każdy powiedziałby swoje zdanie
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2011-07-04 17:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy isc do biura i umówic nas na rozmowe zapytac pare osob czy cos chca powiedziec lub napisac podanie i podpisy pracownikow pozbierac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 18:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli to nie wypali jakos umowimy sie z tymi co tu odwazyli sie napisac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-04 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )spaceruje po hali ciekawe czy wie co sie gdzie produkuje? Te oceny, plusy i minusy i cala ta otoczka to farsa.( usunięte przez administratora )est fachowcem. Jestem za petycja lub inna forma strajku. Moze jeszcze uratujemy cos? Ale pewnie juz za pozno
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Łódź
(łódzkie Zobacz lokalizację na mapie »)
Mardom Sp. z o.o.Firma Mardom Sp. z o.o. jest Spółką należącą liderów branży wykończenia wnętrz w Polsce, słynącą z ekskluzywnych produktów oraz  obsługi klientów na najwyższym poziomie. W związku dalszym rozwojem  naszej firmie dajemy szansę osobie o wyjątkowych cechach osobowości, która obejmie stanowisko:Przedstawiciel Handlowy Miejsce pracy: Łódź Region: łódzkieOpis stanowiska:wyjątkowa opieka nad obecną bazą klientów jak również dynamiczny
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
90210 - 2011-07-04 20:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za petycja strajku zrobic nie możemy podpisywalismy papiery co do tego za petycje nikt nam zrobic nic nie może ale co z tego my sobie tylko tak rozmawiamy w ciemno nie wiemy z kim piszemy tylko nick znamy.jak bysmy wiedzieli kto co pisze łatwiej było by nam coś zdziałac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 20:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) tylko zeby wynikow nie mieli jak poczatkujace dziecko w szkole... a moze chca dostac odznake wzorowego ucznia? Farsa i kompromitacja to ich czeka po odejsciu prawdziwej fachowej kadry. Jeszcze te cudowne tablice i kolorowe obrazki, jeszcze tylko wycinanek i plastelinki brakuje
zdjecie uzytkownika
gabrysia - 2011-07-04 22:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote piękna pogoda zapraszamy na imprę, będą balety do rana,wyluzujcie troche więcej takiej okazji nie bedzie
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2011-07-04 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba placki i zupki nosicie mistrzom i za to premie macie,nie jestem za żadnym mistrzem ich w wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawdzięczam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 23:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie i kiedy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x