Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mardom

zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-02 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szef ma klapki na oczach że tego nie widzi. gabryśka wszystkimi kieruje i oni się jej słuchają tyle że szefostwo nie wie kto tak naprawdę podtrzymuje ta firmę przy życiu. lepiej by było żeby ( usunięte przez administratora )odeszli niż ludzie którzy wyciągnęli firmę z dołka w jakim była. mam nadzieję że szef to przeczyta i się opamięta!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-02 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie prośmy o dni otwarte z szefem i mówmy prawdę chyba też mamy coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 05:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tylko ciekawe czy ktoś coś powie skoro wszyscy boją się o utratę pracy
zdjecie uzytkownika
aaaaaaanonim - 2011-07-03 13:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impreza dobra okazja
zdjecie uzytkownika
anonim 666 - 2011-07-03 17:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z tym jak najbardziej. powinniśmy raz chociaż zgrać się ze sobą i powiedzieć swoje zdanie na ten temat. tylko brakuje nam odwagi. miejmy nadzieje że na imprezie w końcu szef nas wysłucha.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-03 21:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem dobrym wyjściem byłoby napisać maila do [usunięte przez admina] i opisać mu jak wygląda cała sytuacja. póki nie jest jeszcze za późno. bo nie wierzę w to że [usunięte przez admina] wie o wszystkim. bo raczej nie ma o tym zielonego pojęcia. dlatego trzeba jakoś skombinować do niego maila i napisać bo liczy się każdy dzień. więc zróbmy coś!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 12:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry pomysł tylko musimy ze sobą rozmawiać a nie każdy przyjdzie dziś do pracy i wszyscy będą milczeć. a spotkanie tylko z Szefem to dobre wyjście z sytuacji. miejmy nadzieję że ten pomysł wypali.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tą imprezę to pasowało by nie iść
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2011-07-04 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pasowało by, tylko wszyscy wiemy, że między nami też nie ma zgrania. Znajdzie się parę takich co do nich zadzwonią i przyjdą hehehe
zdjecie uzytkownika
jnwyuhfdbdkcjn - 2011-07-04 17:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem po co wzieli na( usunięte przez administratora )ak na niczym się nie zna od kilku miesiecy sie uczy i nic nie potrafi zawala pakowanie i wysyła ludzi kilka razy dziennie na inne stanowisko nawet 9 razy w ciagu 8godzin mozna zmienic stanowisko pracy.
zdjecie uzytkownika
adkkknv - 2011-07-04 17:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kto powie że chcemy porozmawiać z szefem? jeśli doszłoby do tego spotkania to na pewno każdy powiedziałby swoje zdanie
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2011-07-04 17:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy isc do biura i umówic nas na rozmowe zapytac pare osob czy cos chca powiedziec lub napisac podanie i podpisy pracownikow pozbierac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 18:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli to nie wypali jakos umowimy sie z tymi co tu odwazyli sie napisac
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-04 19:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )spaceruje po hali ciekawe czy wie co sie gdzie produkuje? Te oceny, plusy i minusy i cala ta otoczka to farsa.( usunięte przez administratora )est fachowcem. Jestem za petycja lub inna forma strajku. Moze jeszcze uratujemy cos? Ale pewnie juz za pozno
zdjecie uzytkownika
90210 - 2011-07-04 20:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za petycja strajku zrobic nie możemy podpisywalismy papiery co do tego za petycje nikt nam zrobic nic nie może ale co z tego my sobie tylko tak rozmawiamy w ciemno nie wiemy z kim piszemy tylko nick znamy.jak bysmy wiedzieli kto co pisze łatwiej było by nam coś zdziałac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 20:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) tylko zeby wynikow nie mieli jak poczatkujace dziecko w szkole... a moze chca dostac odznake wzorowego ucznia? Farsa i kompromitacja to ich czeka po odejsciu prawdziwej fachowej kadry. Jeszcze te cudowne tablice i kolorowe obrazki, jeszcze tylko wycinanek i plastelinki brakuje
zdjecie uzytkownika
gabrysia - 2011-07-04 22:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sobote piękna pogoda zapraszamy na imprę, będą balety do rana,wyluzujcie troche więcej takiej okazji nie bedzie
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2011-07-04 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba placki i zupki nosicie mistrzom i za to premie macie,nie jestem za żadnym mistrzem ich w wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawdzięczam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 23:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie i kiedy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-04 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro w biurze
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2011-07-04 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież większość ludzi w tej firmie to żyje tylko i wyłącznie mardomem
zdjecie uzytkownika
anonim1209 - 2011-07-04 23:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no, jasna rzecz, ale widać szefostwo nie zdaje sobie z tego sprawy lub ma to najwyraźniej gdzieś..., pozwalając na to by Mardom opuściło dwóch super ludzi przyczepia sobie kamień do szyi. swoje pseudo rządy w firmie objęli ludzie, którzy za nic mają pracę drugiego człowieka i chcą tylko ( usunięte przez administratora )być może (oby nie!) wielu ludzi pozbawić pracy, za czym idzie w niektórych przypadkach jedynego źródła utrzymania, poprzez wpadnięcie w kryzys jaki najprawdopodobniej czeka firmę po odejściu ( usunięte przez administratora )ostaną wtedy w firmie osoby które zupełnie nie wiedzą nic o swojej pracy i znaleźli się w niej wydaje się zupełnie przypadkowo.....żal...heh
zdjecie uzytkownika
zochan - 2011-07-04 23:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownictwo wywiesza stawki a tak naprawdę to one się nie zmieniają a wszyscy robią jak głupki i wieżą ze dostaną podwyżki i cieszą się wina taż i samych pracowników bo nie potrafią się zgrać i się tylko na wzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec o czym mowa i po co to pisać takie opinie jak komu nie pasuje to droga wolna bo nikt nikogo nie trzyma na łańcuchu
zdjecie uzytkownika
zochan - 2011-07-05 00:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może jeszcze obydwóch w ramki obsadzić i napisać wybawcy mardomu z kryzysu a pyzatym jeden z nich to nawet dzień dobry nie potrafi powiedzieć . Ludzie przestańcie to tylko praca i tak to traktujmy nie ta to inna bez przesady. A może przyjdą lepsi jeszcze od tych nie ma ludzi nie zatopionych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 00:09:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko że niektórzy nie mają wyjścia i muszą TU pracować bo rodziny na utrzymaniu są. ale niektóre samoluby tego nie rozumieją. a swoje zdanie ma prawo każdy wyrazić, jeśli nawet jest mało realne do zrealizowania.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 00:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcemy żeby nie było gorzej w firmie a tak będzie tylko kiedy ludzie są nie zgrani tak jak u nas to wszystkie te komentarze są tu nie potrzebne nie ma co się oszukiwać wspaniali ludzie odejdą a przyjdą wykorzystani i zwolnieni kiedyś dyscyplinarnie. ( usunięte przez administratora )wszystko a dla wiadomości tego co napisał że to tylko praca to mówię ci że w takiej pracy trudno jest wytrzymać psychicznie 8godz. a na psychologa nie stać bo premii nie ma. jeśli tak mówisz tzn że jesteś przyjęty po znajomości i ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 11:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz już Szef nie będzie chciał z nami rozmawiać po tym jak do siebie piszecie
zdjecie uzytkownika
124aanonim - 2011-07-05 11:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkcją rządzą panie z nowego ( usunięte przez administratora )kierownikowi i decyzje są podjęte pozytywnie dla tych pań. Inni mogą mówić a kierownik i tak nikogo nie wysłucha!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 11:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co się dziwić takiemu pisaniu, zwłaszcza, że adrenalina podskakuje gdy takie rzeczy jakie się dzieją w firmie mają miejsce. Ale mniejsza o firmę, bo ona już schodzi na drugie miejsce w porównaniu z osobami, które odchodzą i które przyjdą za nich. Teraz każdy dzień to będzie straszne 8 godzin, a może i więcej jeżeli będzie trzeba, w takiej atmosferze po prostu nie da rady pracować i cieszyć się z tego że robota w ogóle jest... Ale pracować trzeba bo trzeba za coś żyć, jeśli nawet są to nędzne ochłapy za cały miesiąc harówy. Kadra kierownicza woli pchać sobie w kieszenie, choć i tak z pewnością już wiele ma, niż ,,dorzucić parę złotych'' do pensji przeciętnego pracownika, któremu na pewno by się przydała nawet najmniejsza kwota do t( usunięte przez administratora )jakie ma czystej wypłaty. W końcu rodzinę trzeba za coś utrzymać, ale większość chyba nie zdaje sobie z tego sprawy. W tych czasach niestety wszystko kosztuje... nawet jak się okazuje, zwykła atmosfera w pracy. pzdr.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z 124aanonim. 100% racji.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 12:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o których paniach mówicie( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim gall - 2011-07-05 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a niby po co szefowi o tym wiedzieć. dla niego nigdy nie bedzie kryzysu, bo on całą sumkę do kieszeni dostanie, a co go obchodzi kto i za ile wykonuje dla niego pracę. nie wiecie,że pracownika trzeba wykorzystać do maximum za minimalną płacę????? oni to mają wszystko w[usunięte przez moderatora], ważne ile firma zysku będzie miała, a nie to ile my dostaniemy za tą harówę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Czy to pierwsza czy kolejna praca, co się robiło, czy ma się jakieś doświadczenia w pracy z ... (zależy na jaki dział potrzebują), czy potrafisz posługiwać się ... suwmiarką, miarą, podstawy czytania rysunku technicznego... ile chciałbyś zarabiać (od razu uprzedzamy, że 1200 na rękę plus 10% premii; premia=żal; ponieważ przychodzi kontrola jakości przed końcem miesiąca i za byle co odcina ci 10% premii),
Pytania: Czy jest Pan pewien, że chce pracować u nas za 1200 zł na rękę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 18:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie sami jesteście sobie winni. jeden chce się podlizać, wykona grubo ponad normę to i reszta może. pracy coraz więcej, a wynagrodzenia mniejsze- bardzo dobrze,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 19:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z opinia że nawet dzień dobry nie mówią. mówią ale swoim ulubieńcom.A jak powiesz im dzień dobry czy cześć to udają ze nie słyszą.I to sie nazywa szacunek dla pracownika.Wiec po co te pochwały.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Mardom!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mardom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert