Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
hm - 2015-03-26 20:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To racja banda złodzieji a te panie w biurze to całkowity brak wychowania i szacunku do drugiej osoby
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-27 06:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kwota wolna od podatku to jest 10000 funtów więc powinniście jak i ja również dostać 100% zwrotu z podatku szefostwo Inter marnie myśli ze maja takich pracowników co jeszcze w Polsce na koniach jeżdżą i nie mają internetu itd żeby sobie sprawdzić kwotę wolną od podatku w uk .Nie polecam tej firmy pozdrawiam nie pracujacych w Inter marnie i tych co się tam nie dostali nic nie straciliscie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-03-27 14:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy p.... za farmazony. jaki pit??? W Angli rok podatkowy trwa o konca marca i nikt nie mogl dostac pitu. Dostaje sie go do konca maja. Pracuje tu kilka lat i wiem. Zwrotu podatku nie ma, tylko jak pracujesz w kolejnym roku to placisz nizszy podatek i tak to jest rozliczane. Nie dostaniesz w Angli zwrotu podatku do reki, chyba ze wrocisz do Polski i przez caly kolejny rok nie bedziesz tu pracowal. Swoja droga zarobiles 6000 funtow i narzekasz na 300 podatku? Facet, o co ci chodzi? Ciesz sie ze masz niski podatek. Masz w lapie payslipa to znaczy e masz wszyztko po legalu zaplacone i nikt cie nie ruszy.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-03-27 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze niech inter was wali rowno
zdjecie uzytkownika
do kolo - 2015-03-27 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz parę lat Ale na czarno prostaku od listopada dopiero zaczęło się kręcić z umowami kiedy ci dali insurance number tez kilka lat temu nie wiesz o co chodzi to siedź cicho szkoda że jest tu cenzura bo bym ci pojechał a pity pozostawało co niektórzy p45 ado maja masz dostać p60 nara
zdjecie uzytkownika
Nie znam sie to sie wypowiem - 2015-03-28 02:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziomus, P60 dostaje sie na zakonczenie pracy, np po zwolnieniu. Takie rozliczenie od pracodawcy za caly okres pracy. No, ale w sumie... mam nadzieje, ze je dostaniesz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Poprawka - 2015-03-28 03:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu.
P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na koniec Maja.
Wiec nie wiem kto P45 dostal, ale chyba nie sa z tego faktu szczesliwi.
Tak mnie ten komentarz rozbawil, ze az mi sie pokielbasilo, ktore jest ktore, ale tak czy siak nie dostaje sie obu jezeli nie zmienia sie pracodawcy.
Tyle tu gadania o zlodziejstwie, oszustwach itp. A mnie zastanawia, ilu z was tak naprawde wzielo te wszystkie papiery w lape i poszlo do normalnego doradcy finansowego? Ilu zrobilo rozliczenie z pomoca czlowieka ktory zna sie na rzeczy a nie przy pomocy wujka google? Pewnie zrobila tak wiekrzosc ludzi i nie musi sie oburzac na forum. Naprawde polecam zaplacic 20 funtow za rozliczenie i sie dowiedziec jak sprawy sie maja a nie tu cos poczytac, tam cos doslyszec i ostatecznie nikt nic nie wie. Co roku rozliczam sie przez polskie biuro i mam pewnosc, ze nikt mnie nie oszukal.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-28 09:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poprawka - 2015-03-28 03:37:28]:
No tak a powiedz ile czeka się na wypowiedzenie no ja do dziś nie dostałem. Jak się idzie do biura to te panie nic nie potrafią wyjaśnić taką jest prawda.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-28 13:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie a znacie taką firmę jak Amia z Gdynia ponoć wysyłają ludzi do norwegi. Ciekawe czy to solidna firma. Jak by kto znał niech się wypowie
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2015-03-28 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W UK nie ma obowiazku podania wypowiedzenia na pismie. Mozna o takie poprosic np z zalaczona notatka o powodzie zwolnienia i referenzjami. Ale nie wiem na co komu zwolnienie na pismie? Zwolnili to zwolnili, trzeba leciec dalej. Jezeli planuje sie dalej pracowac w uk to tylko wlasnie P45 sie moze na cos przydac. Nowemu ksiegowemu bedzie latwiej i nie zaplacisz "emergency tax" w nowej pracy. Praca jest nie typowa. Mieszkasz w PL pracujesz w UK wiec na co szarpac koty, kto czemu jest winien i kto kogo oszukal. Ja wole sie rozliczyc u ksiegowej prywatnie i heja.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-01 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-04 01:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-04-01 18:35:52]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było
inaczej patologia
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-07 09:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane
czyzby prawda was w oczy kole ???/
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-08 10:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-10 07:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo
panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia
standard firmy dasz masz
zdjecie uzytkownika
kjkj - 2015-04-10 23:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??
zdjecie uzytkownika
Lxy - 2015-04-13 07:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39]:
Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-13 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-14 11:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.
zdjecie uzytkownika
RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-04-24 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-04-25 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48]:
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Marine Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert