Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Marine

Pracowałeś w firmie Inter Marine i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2008-10-16 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Inter Marine (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, ):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako średnia .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są sympatyczni .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Inter Marine:
Najbardziej nie podobało mi się w Inter Marine:
zdjecie uzytkownika
MitacMio - 2011-06-28 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z małej frekwencji (zerowej) wypowiedzi można byłoby wnioskować, że to dobra firma. Odwiedziłem ich stronę wydaje się być solidną firmą.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-09-14 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHYBA BYLEŚ ALBO JESTEŚ LIZUSEM ZE TAKIE PIERDOŁY PISZESZ MILA ATMOSFERA DOBRE ! FIRMA DO [usunięte przez moderatora] JAK JEJ KONTRAKT CO NAWET DO KIBLA SIĘ NIE NADAJE LUDZIE JAK LUDZIE JEDNI OK INNI BY WLEŹLI W TYŁEK BY SIĘ UTRZYMAĆ W ROBOCIE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 09:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie też tak myślę, że jak mało wypowiedzi to firma porządna, może ktoś potwierdzić? Zazwyczaj dużo komentarzy oznacza coś szemranego, a tu cisza. Jak warunki, atmosfera, uczciwość wobec pracownika i stabilność firmy?
zdjecie uzytkownika
wx - 2013-12-22 08:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma tylko dla lizusów a pani (usunięte przez administratora)ktora,,,,dzwoni po 2 latach i głupa pali jakby nic się nie stało,,,,
ale zyczymy jej to samo by ją w zyciu spotkało
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2013-12-26 22:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wx, jaka prawde o inter marine masz na mysli? Możesz napisac tak, by wypowiedz nie miala wulgaryzmów, czy nie oczerniała nikogo?
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-01-01 04:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2013-12-26 22:16:02]:
tu nikt nikogo nie oczernia tylko stwierdza fakty jakie jest w interze ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-01 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No teraz nie, możesz napisać co masz na myśli piszac dziadostwo? Co jest nie tak w inter marine, bo opinii tutaj w sumie brak.
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-01-02 05:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2014-01-01 18:43:16]:
wszystkie opinie są natychmiast usuwane ,,,,,,,,,,
dziadostwoooooooooooooooooooo
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-02 17:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wx, no Twoja najwyraźniej nie została, tak samo jak dwie poprzednie, to może jednak byłbyś skłonny przedstawić jakieś argumenty? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
weld - 2014-01-07 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Panowie jakie stawki proponują dla spawaczy w Interze ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-07 17:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, może ktoś powiedziec jak sie pracuje w inter marine, ale na morzu? Jak z kontaktem z bliskimi, co z rozrywkami? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MN - 2014-01-10 14:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
może mi ktoś powiedzieć na temat pracy monterów. Jak wygląda praca w Anglii z tej firmy? Czy można robić nadgodziny? I jak praca w weekendy?
Pozdrawiam
MN
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-20 23:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Coś cisza na tym forum, czyżby wszyscy pracownicy inter marine wypłyneli na morze i Internetu nie mają, napiszcie cos, proszę.
zdjecie uzytkownika
DUDAS - 2014-02-12 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WAS WSZYSTKICH FIRMA JEST OK ALE JAK SIĘ NIE PRZEPRACUJE 400 GODZIN W MIESIĄCU TO RACZEJ NIE ZAROBISZ I OD CZASU DO CZASU WIĄZAĆ SZNUROWADŁA WAJZOROM JAK SIĘ ROZWIĄŻĄ I PAMIĘTAĆ O TYM ŻEBY WYSYŁAĆ MIŁE SMSY DO PAŃ W BIURZE A I NA KONIEC JAK KTOŚ LUBI PRACOWAĆ 2 MIESIĄC W JEDNYM TO ZAPRASZAMY DO INTER MARINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-21 11:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUDAS, nie przesadzaj, taka liczba godzin w Inter Marine, jak 400, jest praktycznie niemożliwa do realizacji fizycznie.
zdjecie uzytkownika
Inter Marine - 400 h?? - 2014-05-21 16:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400 h, nie wiem czy ktoś tu bajek nie opowiada. Niech się wypowie ktokolwiek obserwujacy ten wątek, bo wierzyc się nie chce.
zdjecie uzytkownika
wiel derrrrr - 2014-08-13 15:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400h w 30 dni możliwe jak najbardziej-projekt w Belfaście dla radoy gruppen platforma dolphin blackford
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-09-11 19:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze, że czytam i nie wierzę! 400h przez 30 dni to przecież każdego dnia ponad 10godzin. jakaś totalna masakra. a ile za tyle godzin pracy dostaliście?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x