Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
kris - 2015-01-27 14:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W koncu jakas normalna dyskusja. Tego dokladnie brakowalo zeby ktos zaczal chlopakow normalnie informaowac a tak to sie porobilo kupe plotek nikt nie wiedzial co jest grane. Dobrze wiedziec ze jednak syatuacja wraca na tory i zmian nie bedzie. Tylko ciekawe skad ten caly szum sie wzial?
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-01-27 15:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inter Marine Sp. z o.o. - 2015-01-27 13:05:30]:
was wszystko zawodzi
a zwłaszcza pamięc ludzie dla firmy pracowali po kilnascie lat i ich zostawiliście na bruku zero informacji
czy tak się postępuje
zdjecie uzytkownika
Majk - 2015-01-27 15:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem dlaczego , jeżdzilem dlugo z interu i takie sytuacje sa zawsze jak duzo nowych cwaniakow ,w biurze to raczki wycaluja zeby pojechac a jak przyjada to z lacha do pracy ida , codziennie wieczorem chlanie bo to jest jedyny pomysl na zycie i wymyslanie jak to ich wszyscy w huja robia i nikt nie kocha . Z waszym wyksztalceniem i zdolnoaciami co niektorych to dziekujcie Bogu ze macie szanse zarobic a jak nie pasuje to wypier i nie psuc klimatu innym. Pozdrawiam chlopakow z Interu . MK
zdjecie uzytkownika
rozsadny - 2015-01-28 00:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie. Inter nie wytlumaczyl jak i co z nowymi umowami, dobrze ze przynajmniej teraz co sie ruszylo. Wazne ze na koncu wychodzi ze jest OK. Zobaczymy jak wyjdzie spotkanie w Rosajt. Szalu moze nie ma ale nadal jest w porzadku. Caly syf jaki jest od stycznia, zaczal sie od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w czarterze przez ktorych samolot odlecial na pusto. Nie bronie firmy ale to jednak nie do konca jest wina Interu ale tez niektorych polglowkow co wyrwali sie na kontrakt i mysla ze wszystko im wolno. Swoja droga ciekawe kto teraz zabuli za podwojne bilety. Panowie, niech Inter wyjasni co i jak z umowami, lepiej pozno niz wcale, ale nie pozwolmy tez zeby przez jakis gowniarzy caly kontrakt sie rozlecial. Juz widzialem takich bohaterow co glosno krzyczeli a pozniej d... calowali jak nie mogli roboty znalezc i dziwili sie ze zycie sie na nich uwzielo. Tutaj jest robota na 3 lata i chyba warto ja szanowac. Z tej calej sytuacji z przerwa pracy wnioski powinna wyciagnac firma i lepiej informowac o zmianach ale tez po naszej stronie nie wszystko bylo w porzadku. Ci co sa na miejscu to sami zreszta wiedza jak bylo.
zdjecie uzytkownika
majk - 2015-01-28 02:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majk - 2015-01-27 15:56:48]:
ty jesteś chory co piszesz
wlasnie tak jest w interze jak się nabierze nabytek i szanuje sprawdzonych pracowników pozdrawiam

widać po tobie jaki jesteś zdolniak kup sobie słowniczek ortograficzny
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-01-28 02:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smíac sie chce nie psuc klimatu.widac ze starzy pracownicy lubia robic na czaro,bez zadnych swiadczej.pierwsza praca zagranica siedzi 10lat i jest podniecony.w koncu przyjechali ludzie co nie dadza sie okrasc i to was boli.jak bys kolego znal sie na robocie to bys wiedzial co cí sie nalezy i jak ludzi sie traktuje.swoje nawyki ze stoczni w polsce zostaw dla siebie i nie ryj mozgow chlopakow a jak jestem kozak mogles wstac i na strajku si udzielic ze jest fajnie tu i moge robic za 6.5f bo w polsce mam 12zl bo gnojaz jestem i z fimy mnie wywalaja za picie a tu nie.busy zabieraja mamy teraz do pracy jezdzic 1.5h szybciej?przerwe nam zabrali mamy jesc na statku dniowka tak ma,to jest normalne??????my psy jestesmy?????ludzie z pozytywem ogarnijcie sie stare wyjadacze.aha nie zapomnijcie prezentow do biura zaniesc jak ostatnio
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-01-28 03:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile ma trfac praca tymczasowa?co bedzie jak minie ten termin?znowu umowa nowa na prace tym czasowa czy ludzie kopa dostana?umowa kontraktowa to pasuje tylko firmie nie ludziom i dobrze o tym wiecie.szkoda ze ludzie nie widzieli ost aneksu.jak ktos chetny to wysle
zdjecie uzytkownika
zen - 2015-01-28 08:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [michal - 2015-01-28 03:45:06]:
inter nie szanuje pracowników nie szanował i nie szanuje
niech teraz boryka się z tym nowym nabytkiem od siedmiu boleści
tak jest na lądowym i morskim dasz masz
zdjecie uzytkownika
krotki - 2015-01-28 13:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje dla Interu juz jakis czas i nie moge czytac takich glupot ze inter nie szanuje pracownikow albo ze ktos tu robil lub robi na czarno. zawsze jak przyjezdzam mam te same warunki finansowe zawsze mam gdzie spac i zawsze mnie woza do roboty. tez mi sie nie podoba ze co chwile sa tu nowi ludzie ktorzy wiecej gadaja niz robia i na dodatek sraja w swoje gniazdo. a juz najlepsi sa ci ktorzy najwiecej narzekaja ale i tak po 3 tyg przylatuja. tak im zle ale zawsze sa, bo albo wszyscy w ich miastach sie juz poznali na typie albo po prostu nie jest az tak zle jak sie tu wymysla. zawsze dostawalem diete, zawsze wyplate na czas i zawsze jest tak samo. ostatnio bylo nieciekawie przez te nowe kontrakty ale wyjasnilismy ten blad i znowu jest ok. ale oczywiscie sa tacy ktorym nie przypasisz ale oni pewnie narzekaja na wszyskie roboty w jakich byli wczesniej.
chcesz robic i robisz to co powinienes to zarobisz i bedzie ok, jak przyjezdzasz na wakacje odpoczac od rodziny i nawalic sie co weekend to nie pasi bo wodka kosztuje. buce buce wszedzie. taka polska natura - marudzenie to sport w ktorym jestesmy mistrzami swiata od lat
zdjecie uzytkownika
do zenka - 2015-01-28 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zenek - 2015-01-28 02:57:31]:
Co się ciskasz frajerze. Jakie 6,5f? Czytać nie umiesz? Tacy jak ty już niejedną firmę w polandzie rozwalili a jak nie maja roboty to przyjeżdżają do Rosajtu i teraz rozwalają tutaj. Spadaj gościu do domu jak ci robota nie pasuje. Pierwszy raz pojechał na kontrakt i okazuje się ze trzeba pracować! A miało być tak fajnie - panienki, puby i balanga non stop. Nic z tego. Jak nie robisz to nie zarobisz. Jak w Polsce ludzie dojeżdżają do pracy to ci nie przeszkadza? Jak dojazd firmowy ci nie pasuje to zapierniczaj na piechotę i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2015-01-28 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krotki - 2015-01-28 13:02:03]:
sam słyszałem jak tery darł się na polaka, bo każdy przewód z innej parafii, a poul wyzywał polaków od śmieci, ze szkotami by tak nie zrobili, zwalnia polaków bo są polakami itd, co napiszesz że tego nie było, powyzywaj ludzi którzy mają odwagę coś robić
zdjecie uzytkownika
edi - 2015-01-29 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to jest jakaś paranoja ze dorośli faceci zachowują się jak rozhisteryzowane przekupy. Umawiałeś się na stawkę, jak czegoś nie wiesz i masz pytanie, zadzwoń do biura to się dowiesz - tylko trzeba wiedzieć o czym się mówi i o co się pytasz. Najlepiej dla niektórych to byłoby tak żeby na rękę dostawać tyle ile brutto. Dla mnie ta firma jest spoko, bylem na 2 rotacjach i jadę znowu w lutym. Nie narzekam da się zarobić i na końcu można pokazać kwity jak się człowiek stara o kredyt. Nie ma strachu przed skarbówką, no i robota ponoć na co najmniej 2 lata.
zdjecie uzytkownika
mj - 2015-01-29 21:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edi - 2015-01-29 17:41:07]:
To jest banda niedorozwinietych glombow i nikt powaznie ich Nie nie traktuje .Chleja non stop i robia zamieszanie .Dlatego sa takie sytuacje ,jak komus nie pasuje to nie jezdzi i nie przejmuje sie a jak ktos jest nieudacznikiem to marudzi i uzala sie nad soba jak to mu zle ,proste
zdjecie uzytkownika
palek - 2015-01-30 01:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mj - 2015-01-29 21:11:16]:
Dokladnie jak piszesz kolego.lepiej. Inter nie jest idealny ale to jest frustracja kilkunastu skacowanych tepakow i nieudacznikow ktorzy rozpieprzaja firme od srodka. Mam nadzieje ze dlugo tu nie posiedza. Nikt za nimi plakal nie bedzie, niech wracaja i im szybciej tym lepiej. Pani Moniko czy wyscie tam oslepli? Co za gowniarzerie tu przysylacie?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-01-30 07:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty a tobie ktoś płaci za wrażenie w (usunięte przez administratora) pani Moniko ha ha co to za wazyliniarstwo siedzisz tu jakby to była jedyna firma gdyby firma upadła to byś zdechł z głodu lamusie
zdjecie uzytkownika
liczydlo - 2015-01-30 14:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem nowy w firmie i nie kumam o co wam chodzi z obniżeniem stawek? Przeliczyłem godziny z listopada i wyszła mi stawka za listopad 9,26 a za sam grudzień 9,72. Po zsumowaniu grudnia i listopada wyszła średnia stawka 9,51 za godzinę na rękę. Prawie dokładnie to samo co przy umowie na stawki netto z września. Dla mnie nie ma różnicy czy brutto czy netto, na końcu wychodzi na to samo na rękę. Firma jest w porządku i spokojnie da się pracować. Dla mnie duży plus, wracam w lutym.
zdjecie uzytkownika
buli - 2015-01-30 15:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem w szkocji juz 4 razy na 4 roznych rotacjach, mieszkalem w roznych mieszkaniach do ktorych mnie przydzielono raz w inglisz raz brumhed w krokodylowni tez i jeszcze gdzies ale juz nie pamieta i powiem wam ze sa tacy ktorzy nonstop chleja i tylko podburzaja wszystkich. a jak wytrzezwieje to grzeczniutki jak nigdy slowem sie nie odezwie. narzekaja na wszystko ze za dlugo wracaja, ze za daleko mieszkaja, ze za blisko mieszkaja i do pubow daleko, ze za zimno zimo a za cieplo latem, ze chajcu ciagle malo ze dzieci maja i nie maja co do gara wlozyc ale na wodke za 20 funa maja tydzien w tydzien, plus browary co wieczor do snu i 60 diety brakuje na zycie. za kazdym razem mam nadzieje ze bede mieszkal z kims normalnym ale niestety jest za duzo pajacow. o dziwo im mlodszy tym wiecej problemow. niestety taka to jest mlodziez ze wszystko im sie nalezy ale sami od siebie nie dadza nic nawet w pracy maja wy....bane, a najlepsi sa ci co namawiaja do strajkow bo mysla ze ugraja podwyzki itd bo trzymaja firme za jaja a prawda jest taka ze jak pomarudza raz jeszcze to wszystkich wywala i wezma innych ukraincow ktorzy tu za kazda cene tu beda robic. i nabalagania tym co tu pracuja i im dobrze bo takich histori ktore tu sa opisywane nigdy na oczy nie widzieli. czasem jak czytam ze ktos na kogos nakrzyczal albo ze sramy po lasach bo kible zapchane, zapchane bo wrzucacie papierowy recznik ze stoczni do kibla zamiast sobie kupic papier toaletowy bo za 1 funta, ale na wode nie zal... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-01-30 23:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krotki - 2015-01-28 13:02:03]:
ty idioto to ze jest tylko jedna przerwa na której możesz normalnie zjeśc i zapalic na 12 godzin to tez jest ok?.
zdjecie uzytkownika
narka - 2015-01-31 11:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SKAD ONI WAS BIORA ŁAPANKA NA GDYNI ALBO SZCZSECINIE .DO ROBOTY (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Majk - 2015-01-31 14:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxx - 2015-01-30 23:17:55]:
Jeczysz jak baba , jak sie nie podoba to zmien firme a nie zalisz sie i marudzisz gorzej niz moja stara przed okresem , mierzysz wszystko i wszystkich swoja zjeba.. miara: a moze ktos nie pali a moze komus to nie przeszkadza tylko ty placzesz , co za ludzie !!
zdjecie uzytkownika
trzęsiawa - 2015-01-31 19:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drgi interze ,tą umowe którą daliście nam do podpisania jest nie do zaakceptowania!!!!
Najważniejsze czemu nie ma stawek w umowie?
W objaśnieniu do umowy jest ujęta stawka gwarantowana 9,50 , co nam z objaśnienia niech to będzie w umowie!
Czemu w umowie nie są ujęte rotacja6/3 ,przeloty , dieta!
Kto odpowiada za wynagrodzenie!
cdn
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2015-01-31 19:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majk - 2015-01-31 14:17:17]:
Takim jak ty to nic nie przeszkadza,nawet za 6,5F bys robił,bo ważne ze dieta jest która można przechlac,i z dala od domu bo żona nie widzi,a jedzenie to na zupkach chińskich przes cały tydzień,nie jednego takiego znam.
zdjecie uzytkownika
narka - 2015-01-31 20:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam tak się podoba i tak chwalicie to czemu nie piszecie swoich nazwisk tylko ksywy kturych nikt nie zna niech wszyscy i pani z biura przede wszystkim sie dowedzo kim jestescie moge puscic te umowe kturo dali nam do podpisania to bysmy zarabiali najnirzszo krajowo w Anglii kłania wam się czytanie ze zrozumienim albo samo czytanie tego co wam dają do podpisania i oto poszło o nowe umowy o kturych nikt nie wiedzial skond się wzieły
zdjecie uzytkownika
Majk - 2015-01-31 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxx - 2015-01-31 19:27:31]:
Nie pije i nie pale a stawke mialem ponad 13 i nie mecz buly juz.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Marine Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x