Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-21 11:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jhyj - 2015-03-20 18:21:51]:
nie ma żadnego wypowiedzenia, jest słowo "wypad z baru"
zdjecie uzytkownika
jhyj - 2015-03-21 15:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niby w rosyth jest sie nadal zatrudnionym a w Gdyni mówią co innego o co tu chodzi. Nie wiadomo czy można z innej firmy wyjechać bo półki niema się wypowiedzenia to nadal jest sie zatrudnionym. Może tukktoś napisać kto tak miał i jak to było czy dzwonili do ciebie po jakimś czasie ze masz jechać do pracy czy nie????
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-03-21 17:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zna może ktoś firmę godną polecenia która poszukuje spawaczy?
zdjecie uzytkownika
trzesiawa - 2015-03-23 14:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecej dajce jakich koczykow conic nie robia.on powinien byc na emerytrze.dajcie pracowac mlodym.he zebx kolczyk wogulecos robil jeszcze lazi calydzien albo noc.majstrom tez dajesz prezenty?obiadki moze robisz i zakupy chyba ze cos zlota raczka?smiech na sali tak sie ponizac
zdjecie uzytkownika
Licz na siebie - 2015-03-25 00:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trzesiawa - 2015-03-23 14:49:59]:
Panie o nicu Trzęsiawa,naucz się pan pisać,bo tego bełkotu nikt nie rozumie.Jak coś cie boli,to napisz to poprawnie po naszemu.A nie, ja wim polska mowa trudny jezyk ,my matoły rozumieć co do nas wy mówić,ale tak trocha słabo.Ja wracać do szkoła i uczyć się pilno to moża majstrem zostano hej :-)
zdjecie uzytkownika
trzesiawa - 2015-03-26 10:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty lepiej za robote sie wez czepialski
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-03-26 14:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w rosyth zarobiłem około 7000funtow dostałem za to PIT i mam doprowadzone tylko 300 funtów podatku co z resztą ??? Nie pozdrawiam banda zlodzieji
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-03-26 14:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem PIT na którym jest doprowadzone 300 funtów podatku z zarobionych 6000 f gdzie jest reszta
zdjecie uzytkownika
hm - 2015-03-26 20:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To racja banda złodzieji a te panie w biurze to całkowity brak wychowania i szacunku do drugiej osoby
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-27 06:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kwota wolna od podatku to jest 10000 funtów więc powinniście jak i ja również dostać 100% zwrotu z podatku szefostwo Inter marnie myśli ze maja takich pracowników co jeszcze w Polsce na koniach jeżdżą i nie mają internetu itd żeby sobie sprawdzić kwotę wolną od podatku w uk .Nie polecam tej firmy pozdrawiam nie pracujacych w Inter marnie i tych co się tam nie dostali nic nie straciliscie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-03-27 14:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy p.... za farmazony. jaki pit??? W Angli rok podatkowy trwa o konca marca i nikt nie mogl dostac pitu. Dostaje sie go do konca maja. Pracuje tu kilka lat i wiem. Zwrotu podatku nie ma, tylko jak pracujesz w kolejnym roku to placisz nizszy podatek i tak to jest rozliczane. Nie dostaniesz w Angli zwrotu podatku do reki, chyba ze wrocisz do Polski i przez caly kolejny rok nie bedziesz tu pracowal. Swoja droga zarobiles 6000 funtow i narzekasz na 300 podatku? Facet, o co ci chodzi? Ciesz sie ze masz niski podatek. Masz w lapie payslipa to znaczy e masz wszyztko po legalu zaplacone i nikt cie nie ruszy.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-03-27 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i bardzo dobrze niech inter was wali rowno
zdjecie uzytkownika
do kolo - 2015-03-27 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz parę lat Ale na czarno prostaku od listopada dopiero zaczęło się kręcić z umowami kiedy ci dali insurance number tez kilka lat temu nie wiesz o co chodzi to siedź cicho szkoda że jest tu cenzura bo bym ci pojechał a pity pozostawało co niektórzy p45 ado maja masz dostać p60 nara
zdjecie uzytkownika
Nie znam sie to sie wypowiem - 2015-03-28 02:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziomus, P60 dostaje sie na zakonczenie pracy, np po zwolnieniu. Takie rozliczenie od pracodawcy za caly okres pracy. No, ale w sumie... mam nadzieje, ze je dostaniesz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Poprawka - 2015-03-28 03:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu.
P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na koniec Maja.
Wiec nie wiem kto P45 dostal, ale chyba nie sa z tego faktu szczesliwi.
Tak mnie ten komentarz rozbawil, ze az mi sie pokielbasilo, ktore jest ktore, ale tak czy siak nie dostaje sie obu jezeli nie zmienia sie pracodawcy.
Tyle tu gadania o zlodziejstwie, oszustwach itp. A mnie zastanawia, ilu z was tak naprawde wzielo te wszystkie papiery w lape i poszlo do normalnego doradcy finansowego? Ilu zrobilo rozliczenie z pomoca czlowieka ktory zna sie na rzeczy a nie przy pomocy wujka google? Pewnie zrobila tak wiekrzosc ludzi i nie musi sie oburzac na forum. Naprawde polecam zaplacic 20 funtow za rozliczenie i sie dowiedziec jak sprawy sie maja a nie tu cos poczytac, tam cos doslyszec i ostatecznie nikt nic nie wie. Co roku rozliczam sie przez polskie biuro i mam pewnosc, ze nikt mnie nie oszukal.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-28 09:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poprawka - 2015-03-28 03:37:28]:
No tak a powiedz ile czeka się na wypowiedzenie no ja do dziś nie dostałem. Jak się idzie do biura to te panie nic nie potrafią wyjaśnić taką jest prawda.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-28 13:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie a znacie taką firmę jak Amia z Gdynia ponoć wysyłają ludzi do norwegi. Ciekawe czy to solidna firma. Jak by kto znał niech się wypowie
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2015-03-28 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W UK nie ma obowiazku podania wypowiedzenia na pismie. Mozna o takie poprosic np z zalaczona notatka o powodzie zwolnienia i referenzjami. Ale nie wiem na co komu zwolnienie na pismie? Zwolnili to zwolnili, trzeba leciec dalej. Jezeli planuje sie dalej pracowac w uk to tylko wlasnie P45 sie moze na cos przydac. Nowemu ksiegowemu bedzie latwiej i nie zaplacisz "emergency tax" w nowej pracy. Praca jest nie typowa. Mieszkasz w PL pracujesz w UK wiec na co szarpac koty, kto czemu jest winien i kto kogo oszukal. Ja wole sie rozliczyc u ksiegowej prywatnie i heja.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-01 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-04 01:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-04-01 18:35:52]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było
inaczej patologia
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-07 09:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane
czyzby prawda was w oczy kole ???/
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-08 10:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-10 07:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo
panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia
standard firmy dasz masz
zdjecie uzytkownika
kjkj - 2015-04-10 23:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??
zdjecie uzytkownika
Lxy - 2015-04-13 07:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39]:
Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-13 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-14 11:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.
zdjecie uzytkownika
RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-04-24 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-04-25 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48]:
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2015-06-01 09:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [trtr - 2015-04-25 20:03:11]:
Płacą 50000tyś miesięcznie
zdjecie uzytkownika
Zgredek - 2015-06-26 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio miałem okazję pracować z panem (usunięte przez administratora) psełdo monterem (kitek,Zgredek,prezęcik,kolczyk.)nie wiem co on wam wozi do biura ,bo na robocie się nieznacznie w ogóle ,trzeba za siebie i za niego robić ,a jak coś zrobi to i tak ktoś musi poprawić,praca z palnikiem tragedia u niego ,oczywiście się nie kryje z tym że do biura coś wozi, a wręcz przeciwnie jeszcze się tym chwali chyba nie ma równo pod sufitem,ledwo chodzi po tym statku a siły nie ma już wcale,to nie jest praca z emerytem tylko męczarniach ,którą trzeba zrobić jacy fachowcy taką opinia o firmie .
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-30 16:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też kiedyś pracowałem z tym Zgredkiem dno i wodorosty,facet nic nie umnie skąd inter go wzioł nie wiem,chyba że z złomowca,monter z niego żaden a z rysunku dno zupełne ale inter ma fachowca .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może napisać coś o zarobkach spawacza 135 z dziesięcioletnim doświadczeniem, czy opłaci się pracować w inter i jaka tam panuje atmosfera.dzięki
zdjecie uzytkownika
burz - 2015-07-22 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tomek widzę, żę spore doświadczenie masz. ja niestety takiego nie mam, ale też bym chciał zarabiać dobrze. Myśle, że warto negocjować stawki. Może dostaniesz zadowalające pieniądze za swoją pracę. Mnie to by stawka 10 euro za godzinę zadowoliła już. Nie wiem jak inni ale jaby po przeliczeniu 40zł na godzinę zarabiać to by było coś
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-22 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
burz doświadczenie można szybko zdobyć jeśli pracujesz w zgranym składzie i ktoś może ci coś mądrego podpowiedzieć, z kąt jesteś ja z okolic radomia dzwoniłem do inter ale kazali się odezwać we wrześniu

zdjecie uzytkownika
blutu - 2015-08-21 22:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co @tomek powiedział to akurat prawda, bo właśnie ta firma zapewnia takie warunki, szybko można się dogadać i zgrać, a dzięki temu praca płynie szybciej i o wiele sprawniej, dzięki czemu każdy na tym korzysta, grunt to dobrze się właśnie ustawić na początku i przywyczaić do pracy, a jest ona trochę intensywna.
zdjecie uzytkownika
blutu - 2015-08-21 22:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co @tomek powiedział to akurat prawda, bo właśnie ta firma zapewnia takie warunki, szybko można się dogadać i zgrać, a dzięki temu praca płynie szybciej i o wiele sprawniej, dzięki czemu każdy na tym korzysta, grunt to dobrze się właśnie ustawić na początku i przywyczaić do pracy, a jest ona trochę intensywna.
zdjecie uzytkownika
Paro - 2015-08-27 00:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać o aktualnych warunkach i pracy na lotniskowcu w Szkocji?
zdjecie uzytkownika
Marcin Fortanc Gucio - 2015-09-01 20:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy się tak rozpisaliście pod nickami ( lucek frucek itp .) nie stać Was na ujawnienie swoich danych , bo pewnie sami z kwiatami i ciastami łazicie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy wie tak samo jak ja bo mi do tej pory są winni wypłatę około 11000 zł . Kurde płaczki nawet się nie upomnieli o zaległe wypłaty a już prosili o wyjazd , a skąd wiem , bo pare miesięcy później byłem w Falmuth z innej firmy a tam te same mordy które tylko za coś mają kontrakty , ludzie w biurze to patologia i nic więcej nie można powiedzieć , kłamstwo pogania kłamstwem .....
zdjecie uzytkownika
aaso - 2015-09-21 02:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no bez przedasy, jeszcze pod postem nikt nie musi się podisywac swoim imieniem, nazwiskiem i moze jeszcze stanowiskiem.. ja akurat szukam pracy i jako sprzedawca chciałem się zatrudnić, a tutja mają podobno system zmainowy i elastyczny grafik, co mnie jako studentowi byłoby bardzo na reke, a zarobki to już zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-09-21 16:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam poszukje osób które były w zeszłym tygodniu na rozmowie w Inter marine jako Safety
macie jakieś wieści mieli się odezwać i cisza
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-09-21 17:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam byłem na rozmowie w sprawie pracy w zeszłym tygodniu
poszukuje osób które również były na rozmowach
zdjecie uzytkownika
derk - 2015-10-21 07:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tom, ja niestety Ci nie pomoge, bo dopiero rozglądam sie za mozliwością podjęcia pracy w inter marine. Jednakże może Ty jestes w stanie pomóc mi. Możesz napisac jak wygladała u Ciebie ta rozmowa rekrutacyjna, o co Cie pytali, czy robili jakieś testy? Bardzo bys mi pomógł, także z góry dzięki, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
iskao - 2015-11-06 14:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-04-14 11:50:57]:
pewnie jestes jednym z tych nierobów albo lizus byłem nierobów pełno lizusów jeszcze wiecej a firma jak firma wszystko zalezy od ludzi jacy sa.
zdjecie uzytkownika
feliks - 2015-11-25 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, wiele zależy od ludzi, bo to oni tworza atmosfere i czasem drobna niezgodność charakterów może zaowocowac raczej kiepska atmosferą. Dlatego zapytam jak jest tutaj, czy ludzie kopia pod soba dołki, obgadywanie jest na porzadku dziennym, czy raczej ekipa zgrana i nawet zdarzaja sie wyjścia integracyjne na piwo?
zdjecie uzytkownika
ogr - 2015-12-05 20:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iskao dobrze mówisz - wszystko zależy od samego podejścia pracowników. Jak człowiek ogarnięty i pracować chce to i lepiej na niego pracodawca patrzy. A tak to niech się każdy zajmie swoją robotą i współpracownikom na złość nie robi.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Inter Marine Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert