Inter Marine Sp. z o.o.

Gdynia

Opinie o Inter Marine Sp. z o.o.

Deny de Vito 2015-03-11 22:56:02
wiem na co mnie stac jezeli chodzi o spawanie pracowalem w STARLEMIE gdzie za zapalenie papierosa mozna bylo wyleciec z roboty kazdy z nas musial byc mistrzem w spawaniu o tym wie pan Wacek pierszy p;odpierdalacz tak nie boje sie uzyc tego slowa pracowlem z nim i CHLOPOWI za jedna godzine wchodzil w wdupe to samo robi w ROSYTH panowie uwazajcie na tego faceta
1
arnold schwarznger 2015-03-14 09:35:34
a ja pracowałem w CRISTcie i tez wiem na co mnie stać, DENY DE VITO DON'T CRY
debil 2015-03-17 20:14:33
popdoba mi sie tu bo jest spoko zarabiam takie pieniadze ze h..uj i nic praktyczxnie nie robie i o co wam chodz sie pytam /////
kole 2015-03-19 15:55:55
Z kim trzeba gadać w biurze żeby dali drugą szansę na zatrudnienie.?
były pracownik 2015-03-20 09:18:48
zapomnij , jesteś numerem statystycznym ,
jhyj 2015-03-20 18:21:51
Czy firma jak zwalnia pracowników to dają wypowiedzenie czy wysyłają pocztą?
były pracownik 2015-03-21 11:13:18
nie ma żadnego wypowiedzenia, jest słowo "wypad z baru"
1
jhyj 2015-03-21 15:56:43
Niby w rosyth jest sie nadal zatrudnionym a w Gdyni mówią co innego o co tu chodzi. Nie wiadomo czy można z innej firmy wyjechać bo półki niema się wypowiedzenia to nadal jest sie zatrudnionym. Może tukktoś napisać kto tak miał i jak to było czy dzwonili do ciebie po jakimś czasie ze masz jechać do pracy czy nie????
1
hhhh 2015-03-21 17:37:03
Zna może ktoś firmę godną polecenia która poszukuje spawaczy?
3
trzesiawa 2015-03-23 14:49:59
Wiecej dajce jakich koczykow conic nie robia.on powinien byc na emerytrze.dajcie pracowac mlodym.he zebx kolczyk wogulecos robil jeszcze lazi calydzien albo noc.majstrom tez dajesz prezenty?obiadki moze robisz i zakupy chyba ze cos zlota raczka?smiech na sali tak sie ponizac
Licz na siebie 2015-03-25 00:02:57
Panie o nicu Trzęsiawa,naucz się pan pisać,bo tego bełkotu nikt nie rozumie.Jak coś cie boli,to napisz to poprawnie po naszemu.A nie, ja wim polska mowa trudny jezyk ,my matoły rozumieć co do nas wy mówić,ale tak trocha słabo.Ja wracać do szkoła i uczyć się pilno to moża majstrem zostano hej :-)
trzesiawa 2015-03-26 10:13:49
Ty lepiej za robote sie wez czepialski
to ja 2015-03-26 14:38:53
Witam pracowałem w rosyth zarobiłem około 7000funtow dostałem za to PIT i mam doprowadzone tylko 300 funtów podatku co z resztą ??? Nie pozdrawiam banda zlodzieji
xxxx 2015-03-26 14:41:43
Witam dostałem PIT na którym jest doprowadzone 300 funtów podatku z zarobionych 6000 f gdzie jest reszta
hm 2015-03-26 20:24:21
To racja banda złodzieji a te panie w biurze to całkowity brak wychowania i szacunku do drugiej osoby
1
spawacz 2015-03-27 06:56:07
Kwota wolna od podatku to jest 10000 funtów więc powinniście jak i ja również dostać 100% zwrotu z podatku szefostwo Inter marnie myśli ze maja takich pracowników co jeszcze w Polsce na koniach jeżdżą i nie mają internetu itd żeby sobie sprawdzić kwotę wolną od podatku w uk .Nie polecam tej firmy pozdrawiam nie pracujacych w Inter marnie i tych co się tam nie dostali nic nie straciliscie
1
kolo 2015-03-27 14:06:33
Co wy p.... za farmazony. jaki pit??? W Angli rok podatkowy trwa o konca marca i nikt nie mogl dostac pitu. Dostaje sie go do konca maja. Pracuje tu kilka lat i wiem. Zwrotu podatku nie ma, tylko jak pracujesz w kolejnym roku to placisz nizszy podatek i tak to jest rozliczane. Nie dostaniesz w Angli zwrotu podatku do reki, chyba ze wrocisz do Polski i przez caly kolejny rok nie bedziesz tu pracowal. Swoja droga zarobiles 6000 funtow i narzekasz na 300 podatku? Facet, o co ci chodzi? Ciesz sie ze masz niski podatek. Masz w lapie payslipa to znaczy e masz wszyztko po legalu zaplacone i nikt cie nie ruszy.
2
karol 2015-03-27 16:20:33
i bardzo dobrze niech inter was wali rowno
2
do kolo 2015-03-27 20:52:32
Pracujesz parę lat Ale na czarno prostaku od listopada dopiero zaczęło się kręcić z umowami kiedy ci dali insurance number tez kilka lat temu nie wiesz o co chodzi to siedź cicho szkoda że jest tu cenzura bo bym ci pojechał a pity pozostawało co niektórzy p45 ado maja masz dostać p60 nara
Nie znam sie to sie wypowiem 2015-03-28 02:48:08
Ziomus, P60 dostaje sie na zakonczenie pracy, np po zwolnieniu. Takie rozliczenie od pracodawcy za caly okres pracy. No, ale w sumie... mam nadzieje, ze je dostaniesz. Pozdrawiam.
Poprawka 2015-03-28 03:37:28
P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu.
P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na koniec Maja.
Wiec nie wiem kto P45 dostal, ale chyba nie sa z tego faktu szczesliwi.
Tak mnie ten komentarz rozbawil, ze az mi sie pokielbasilo, ktore jest ktore, ale tak czy siak nie dostaje sie obu jezeli nie zmienia sie pracodawcy.
Tyle tu gadania o zlodziejstwie, oszustwach itp. A mnie zastanawia, ilu z was tak naprawde wzielo te wszystkie papiery w lape i poszlo do normalnego doradcy finansowego? Ilu zrobilo rozliczenie z pomoca czlowieka ktory zna sie na rzeczy a nie przy pomocy wujka google? Pewnie zrobila tak wiekrzosc ludzi i nie musi sie oburzac na forum. Naprawde polecam zaplacic 20 funtow za rozliczenie i sie dowiedziec jak sprawy sie maja a nie tu cos poczytac, tam cos doslyszec i ostatecznie nikt nic nie wie. Co roku rozliczam sie przez polskie biuro i mam pewnosc, ze nikt mnie nie oszukal.
1
gg 2015-03-28 09:02:18
No tak a powiedz ile czeka się na wypowiedzenie no ja do dziś nie dostałem. Jak się idzie do biura to te panie nic nie potrafią wyjaśnić taką jest prawda.
nowy 2015-03-28 13:32:41
Panowie a znacie taką firmę jak Amia z Gdynia ponoć wysyłają ludzi do norwegi. Ciekawe czy to solidna firma. Jak by kto znał niech się wypowie
1
wypowiedzenie 2015-03-28 19:53:16
W UK nie ma obowiazku podania wypowiedzenia na pismie. Mozna o takie poprosic np z zalaczona notatka o powodzie zwolnienia i referenzjami. Ale nie wiem na co komu zwolnienie na pismie? Zwolnili to zwolnili, trzeba leciec dalej. Jezeli planuje sie dalej pracowac w uk to tylko wlasnie P45 sie moze na cos przydac. Nowemu ksiegowemu bedzie latwiej i nie zaplacisz "emergency tax" w nowej pracy. Praca jest nie typowa. Mieszkasz w PL pracujesz w UK wiec na co szarpac koty, kto czemu jest winien i kto kogo oszukal. Ja wole sie rozliczyc u ksiegowej prywatnie i heja.
Zbychu 2015-04-01 18:35:52
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.
miro 2015-04-04 01:53:48
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było
inaczej patologia
1
miro 2015-04-07 09:13:41
dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane
czyzby prawda was w oczy kole ???/
Zbychu 2015-04-08 10:53:00
Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.
leszek 2015-04-10 07:18:56
kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo
panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia
standard firmy dasz masz
kjkj 2015-04-10 23:37:05
Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno
Nie wiem czy jechać 2015-04-12 21:56:39
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??
Lxy 2015-04-13 07:54:24
Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.
1
Nie wiem czy jechać 2015-04-13 13:41:27
Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).
1
zainteresowany 2015-04-14 11:50:57
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.
4
RIDICK84 2015-04-24 07:19:48
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA
xxx 2015-04-24 13:06:43
Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?
xxx 2015-04-24 13:16:20
Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?
qq 2015-04-24 18:37:40
dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi
trtr 2015-04-25 20:03:11
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????
Jozek 2015-06-01 09:48:50
Płacą 50000tyś miesięcznie
1
Zgredek 2015-06-26 17:48:38
Ostatnio miałem okazję pracować z panem (usunięte przez administratora) psełdo monterem (kitek,Zgredek,prezęcik,kolczyk.)nie wiem co on wam wozi do biura ,bo na robocie się nieznacznie w ogóle ,trzeba za siebie i za niego robić ,a jak coś zrobi to i tak ktoś musi poprawić,praca z palnikiem tragedia u niego ,oczywiście się nie kryje z tym że do biura coś wozi, a wręcz przeciwnie jeszcze się tym chwali chyba nie ma równo pod sufitem,ledwo chodzi po tym statku a siły nie ma już wcale,to nie jest praca z emerytem tylko męczarniach ,którą trzeba zrobić jacy fachowcy taką opinia o firmie .
Jacek 2015-06-30 16:41:26
Też kiedyś pracowałem z tym Zgredkiem dno i wodorosty,facet nic nie umnie skąd inter go wzioł nie wiem,chyba że z złomowca,monter z niego żaden a z rysunku dno zupełne ale inter ma fachowca .
3
tomek 2015-07-01 21:09:43
czy ktoś może napisać coś o zarobkach spawacza 135 z dziesięcioletnim doświadczeniem, czy opłaci się pracować w inter i jaka tam panuje atmosfera.dzięki
tomek 2015-07-22 21:29:27
burz doświadczenie można szybko zdobyć jeśli pracujesz w zgranym składzie i ktoś może ci coś mądrego podpowiedzieć, z kąt jesteś ja z okolic radomia dzwoniłem do inter ale kazali się odezwać we wrześniu

Paro 2015-08-27 00:55:33
Może ktoś napisać o aktualnych warunkach i pracy na lotniskowcu w Szkocji?
Marcin Fortanc Gucio 2015-09-01 20:57:19
Co Wy się tak rozpisaliście pod nickami ( lucek frucek itp .) nie stać Was na ujawnienie swoich danych , bo pewnie sami z kwiatami i ciastami łazicie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy wie tak samo jak ja bo mi do tej pory są winni wypłatę około 11000 zł . Kurde płaczki nawet się nie upomnieli o zaległe wypłaty a już prosili o wyjazd , a skąd wiem , bo pare miesięcy później byłem w Falmuth z innej firmy a tam te same mordy które tylko za coś mają kontrakty , ludzie w biurze to patologia i nic więcej nie można powiedzieć , kłamstwo pogania kłamstwem .....
Tom 2015-09-21 16:59:07
witam poszukje osób które były w zeszłym tygodniu na rozmowie w Inter marine jako Safety
macie jakieś wieści mieli się odezwać i cisza
Tom 2015-09-21 17:24:14
witam byłem na rozmowie w sprawie pracy w zeszłym tygodniu
poszukuje osób które również były na rozmowach
iskao 2015-11-06 14:16:28
pewnie jestes jednym z tych nierobów albo lizus byłem nierobów pełno lizusów jeszcze wiecej a firma jak firma wszystko zalezy od ludzi jacy sa.
ojjko 2016-05-08 09:57:24
Jest dosyć duża swoboda w działaniu @big, a przynajmniej jest tak w przypadku osób pracujących jako przedstawiciele handlowi, Target trzeba wyrobić no ale nie ma wielkiej spiny, im lepsze wyniki tym wyższa premia przecież
Zostaw swoją opinię o Inter Marine Sp. z o.o. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.