Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
do kolo - 2015-03-27 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz parę lat Ale na czarno prostaku od listopada dopiero zaczęło się kręcić z umowami kiedy ci dali insurance number tez kilka lat temu nie wiesz o co chodzi to siedź cicho szkoda że jest tu cenzura bo bym ci pojechał a pity pozostawało co niektórzy p45 ado maja masz dostać p60 nara
zdjecie uzytkownika
Nie znam sie to sie wypowiem - 2015-03-28 02:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziomus, P60 dostaje sie na zakonczenie pracy, np po zwolnieniu. Takie rozliczenie od pracodawcy za caly okres pracy. No, ale w sumie... mam nadzieje, ze je dostaniesz. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Poprawka - 2015-03-28 03:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P45 - Zakonczenie pracy z danym pracodawca, otrzymywane np. przy wypowiedzeniu.
P60 - rozliczenie roczne. Otrzymywane na koniec Maja.
Wiec nie wiem kto P45 dostal, ale chyba nie sa z tego faktu szczesliwi.
Tak mnie ten komentarz rozbawil, ze az mi sie pokielbasilo, ktore jest ktore, ale tak czy siak nie dostaje sie obu jezeli nie zmienia sie pracodawcy.
Tyle tu gadania o zlodziejstwie, oszustwach itp. A mnie zastanawia, ilu z was tak naprawde wzielo te wszystkie papiery w lape i poszlo do normalnego doradcy finansowego? Ilu zrobilo rozliczenie z pomoca czlowieka ktory zna sie na rzeczy a nie przy pomocy wujka google? Pewnie zrobila tak wiekrzosc ludzi i nie musi sie oburzac na forum. Naprawde polecam zaplacic 20 funtow za rozliczenie i sie dowiedziec jak sprawy sie maja a nie tu cos poczytac, tam cos doslyszec i ostatecznie nikt nic nie wie. Co roku rozliczam sie przez polskie biuro i mam pewnosc, ze nikt mnie nie oszukal.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-28 09:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poprawka - 2015-03-28 03:37:28]:
No tak a powiedz ile czeka się na wypowiedzenie no ja do dziś nie dostałem. Jak się idzie do biura to te panie nic nie potrafią wyjaśnić taką jest prawda.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-28 13:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie a znacie taką firmę jak Amia z Gdynia ponoć wysyłają ludzi do norwegi. Ciekawe czy to solidna firma. Jak by kto znał niech się wypowie
zdjecie uzytkownika
wypowiedzenie - 2015-03-28 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W UK nie ma obowiazku podania wypowiedzenia na pismie. Mozna o takie poprosic np z zalaczona notatka o powodzie zwolnienia i referenzjami. Ale nie wiem na co komu zwolnienie na pismie? Zwolnili to zwolnili, trzeba leciec dalej. Jezeli planuje sie dalej pracowac w uk to tylko wlasnie P45 sie moze na cos przydac. Nowemu ksiegowemu bedzie latwiej i nie zaplacisz "emergency tax" w nowej pracy. Praca jest nie typowa. Mieszkasz w PL pracujesz w UK wiec na co szarpac koty, kto czemu jest winien i kto kogo oszukal. Ja wole sie rozliczyc u ksiegowej prywatnie i heja.
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-01 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-04 01:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-04-01 18:35:52]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było
inaczej patologia
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-07 09:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane
czyzby prawda was w oczy kole ???/
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-08 10:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-10 07:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo
panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia
standard firmy dasz masz
zdjecie uzytkownika
kjkj - 2015-04-10 23:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??
zdjecie uzytkownika
Lxy - 2015-04-13 07:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39]:
Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-13 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-14 11:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.
zdjecie uzytkownika
RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-04-24 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-04-25 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48]:
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2015-06-01 09:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [trtr - 2015-04-25 20:03:11]:
Płacą 50000tyś miesięcznie
zdjecie uzytkownika
Zgredek - 2015-06-26 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio miałem okazję pracować z panem A.Krauze psełdo monterem (kitek,Zgredek,prezęcik,kolczyk.)nie wiem co on wam wozi do biura ,bo na robocie się nieznacznie w ogóle ,trzeba za siebie i za niego robić ,a jak coś zrobi to i tak ktoś musi poprawić,praca z palnikiem tragedia u niego ,oczywiście się nie kryje z tym że do biura coś wozi, a wręcz przeciwnie jeszcze się tym chwali chyba nie ma równo pod sufitem,ledwo chodzi po tym statku a siły nie ma już wcale,to nie jest praca z emerytem tylko męczarniach ,którą trzeba zrobić jacy fachowcy taką opinia o firmie .
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-30 16:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też kiedyś pracowałem z tym Zgredkiem dno i wodorosty,facet nic nie umnie skąd inter go wzioł nie wiem,chyba że z złomowca,monter z niego żaden a z rysunku dno zupełne ale inter ma fachowca .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może napisać coś o zarobkach spawacza 135 z dziesięcioletnim doświadczeniem, czy opłaci się pracować w inter i jaka tam panuje atmosfera.dzięki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Marine Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert