Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
krotki - 2015-01-28 13:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje dla Interu juz jakis czas i nie moge czytac takich glupot ze inter nie szanuje pracownikow albo ze ktos tu robil lub robi na czarno. zawsze jak przyjezdzam mam te same warunki finansowe zawsze mam gdzie spac i zawsze mnie woza do roboty. tez mi sie nie podoba ze co chwile sa tu nowi ludzie ktorzy wiecej gadaja niz robia i na dodatek sraja w swoje gniazdo. a juz najlepsi sa ci ktorzy najwiecej narzekaja ale i tak po 3 tyg przylatuja. tak im zle ale zawsze sa, bo albo wszyscy w ich miastach sie juz poznali na typie albo po prostu nie jest az tak zle jak sie tu wymysla. zawsze dostawalem diete, zawsze wyplate na czas i zawsze jest tak samo. ostatnio bylo nieciekawie przez te nowe kontrakty ale wyjasnilismy ten blad i znowu jest ok. ale oczywiscie sa tacy ktorym nie przypasisz ale oni pewnie narzekaja na wszyskie roboty w jakich byli wczesniej.
chcesz robic i robisz to co powinienes to zarobisz i bedzie ok, jak przyjezdzasz na wakacje odpoczac od rodziny i nawalic sie co weekend to nie pasi bo wodka kosztuje. buce buce wszedzie. taka polska natura - marudzenie to sport w ktorym jestesmy mistrzami swiata od lat
zdjecie uzytkownika
do zenka - 2015-01-28 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zenek - 2015-01-28 02:57:31]:
Co się ciskasz frajerze. Jakie 6,5f? Czytać nie umiesz? Tacy jak ty już niejedną firmę w polandzie rozwalili a jak nie maja roboty to przyjeżdżają do Rosajtu i teraz rozwalają tutaj. Spadaj gościu do domu jak ci robota nie pasuje. Pierwszy raz pojechał na kontrakt i okazuje się ze trzeba pracować! A miało być tak fajnie - panienki, puby i balanga non stop. Nic z tego. Jak nie robisz to nie zarobisz. Jak w Polsce ludzie dojeżdżają do pracy to ci nie przeszkadza? Jak dojazd firmowy ci nie pasuje to zapierniczaj na piechotę i po sprawie.
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2015-01-28 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krotki - 2015-01-28 13:02:03]:
sam słyszałem jak tery darł się na polaka, bo każdy przewód z innej parafii, a poul wyzywał polaków od śmieci, ze szkotami by tak nie zrobili, zwalnia polaków bo są polakami itd, co napiszesz że tego nie było, powyzywaj ludzi którzy mają odwagę coś robić
zdjecie uzytkownika
edi - 2015-01-29 17:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie to jest jakaś paranoja ze dorośli faceci zachowują się jak rozhisteryzowane przekupy. Umawiałeś się na stawkę, jak czegoś nie wiesz i masz pytanie, zadzwoń do biura to się dowiesz - tylko trzeba wiedzieć o czym się mówi i o co się pytasz. Najlepiej dla niektórych to byłoby tak żeby na rękę dostawać tyle ile brutto. Dla mnie ta firma jest spoko, bylem na 2 rotacjach i jadę znowu w lutym. Nie narzekam da się zarobić i na końcu można pokazać kwity jak się człowiek stara o kredyt. Nie ma strachu przed skarbówką, no i robota ponoć na co najmniej 2 lata.
zdjecie uzytkownika
mj - 2015-01-29 21:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edi - 2015-01-29 17:41:07]:
To jest banda niedorozwinietych glombow i nikt powaznie ich Nie nie traktuje .Chleja non stop i robia zamieszanie .Dlatego sa takie sytuacje ,jak komus nie pasuje to nie jezdzi i nie przejmuje sie a jak ktos jest nieudacznikiem to marudzi i uzala sie nad soba jak to mu zle ,proste
zdjecie uzytkownika
palek - 2015-01-30 01:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mj - 2015-01-29 21:11:16]:
Dokladnie jak piszesz kolego.lepiej. Inter nie jest idealny ale to jest frustracja kilkunastu skacowanych tepakow i nieudacznikow ktorzy rozpieprzaja firme od srodka. Mam nadzieje ze dlugo tu nie posiedza. Nikt za nimi plakal nie bedzie, niech wracaja i im szybciej tym lepiej. Pani Moniko czy wyscie tam oslepli? Co za gowniarzerie tu przysylacie?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-01-30 07:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty a tobie ktoś płaci za wrażenie w (usunięte przez administratora) pani Moniko ha ha co to za wazyliniarstwo siedzisz tu jakby to była jedyna firma gdyby firma upadła to byś zdechł z głodu lamusie
zdjecie uzytkownika
liczydlo - 2015-01-30 14:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem nowy w firmie i nie kumam o co wam chodzi z obniżeniem stawek? Przeliczyłem godziny z listopada i wyszła mi stawka za listopad 9,26 a za sam grudzień 9,72. Po zsumowaniu grudnia i listopada wyszła średnia stawka 9,51 za godzinę na rękę. Prawie dokładnie to samo co przy umowie na stawki netto z września. Dla mnie nie ma różnicy czy brutto czy netto, na końcu wychodzi na to samo na rękę. Firma jest w porządku i spokojnie da się pracować. Dla mnie duży plus, wracam w lutym.
zdjecie uzytkownika
buli - 2015-01-30 15:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylem w szkocji juz 4 razy na 4 roznych rotacjach, mieszkalem w roznych mieszkaniach do ktorych mnie przydzielono raz w inglisz raz brumhed w krokodylowni tez i jeszcze gdzies ale juz nie pamieta i powiem wam ze sa tacy ktorzy nonstop chleja i tylko podburzaja wszystkich. a jak wytrzezwieje to grzeczniutki jak nigdy slowem sie nie odezwie. narzekaja na wszystko ze za dlugo wracaja, ze za daleko mieszkaja, ze za blisko mieszkaja i do pubow daleko, ze za zimno zimo a za cieplo latem, ze chajcu ciagle malo ze dzieci maja i nie maja co do gara wlozyc ale na wodke za 20 funa maja tydzien w tydzien, plus browary co wieczor do snu i 60 diety brakuje na zycie. za kazdym razem mam nadzieje ze bede mieszkal z kims normalnym ale niestety jest za duzo pajacow. o dziwo im mlodszy tym wiecej problemow. niestety taka to jest mlodziez ze wszystko im sie nalezy ale sami od siebie nie dadza nic nawet w pracy maja wy....bane, a najlepsi sa ci co namawiaja do strajkow bo mysla ze ugraja podwyzki itd bo trzymaja firme za jaja a prawda jest taka ze jak pomarudza raz jeszcze to wszystkich wywala i wezma innych ukraincow ktorzy tu za kazda cene tu beda robic. i nabalagania tym co tu pracuja i im dobrze bo takich histori ktore tu sa opisywane nigdy na oczy nie widzieli. czasem jak czytam ze ktos na kogos nakrzyczal albo ze sramy po lasach bo kible zapchane, zapchane bo wrzucacie papierowy recznik ze stoczni do kibla zamiast sobie kupic papier toaletowy bo za 1 funta, ale na wode nie zal... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-01-30 23:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krotki - 2015-01-28 13:02:03]:
ty idioto to ze jest tylko jedna przerwa na której możesz normalnie zjeśc i zapalic na 12 godzin to tez jest ok?.
zdjecie uzytkownika
narka - 2015-01-31 11:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SKAD ONI WAS BIORA ŁAPANKA NA GDYNI ALBO SZCZSECINIE .DO ROBOTY (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Majk - 2015-01-31 14:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxx - 2015-01-30 23:17:55]:
Jeczysz jak baba , jak sie nie podoba to zmien firme a nie zalisz sie i marudzisz gorzej niz moja stara przed okresem , mierzysz wszystko i wszystkich swoja zjeba.. miara: a moze ktos nie pali a moze komus to nie przeszkadza tylko ty placzesz , co za ludzie !!
zdjecie uzytkownika
trzęsiawa - 2015-01-31 19:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drgi interze ,tą umowe którą daliście nam do podpisania jest nie do zaakceptowania!!!!
Najważniejsze czemu nie ma stawek w umowie?
W objaśnieniu do umowy jest ujęta stawka gwarantowana 9,50 , co nam z objaśnienia niech to będzie w umowie!
Czemu w umowie nie są ujęte rotacja6/3 ,przeloty , dieta!
Kto odpowiada za wynagrodzenie!
cdn
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2015-01-31 19:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majk - 2015-01-31 14:17:17]:
Takim jak ty to nic nie przeszkadza,nawet za 6,5F bys robił,bo ważne ze dieta jest która można przechlac,i z dala od domu bo żona nie widzi,a jedzenie to na zupkach chińskich przes cały tydzień,nie jednego takiego znam.
zdjecie uzytkownika
narka - 2015-01-31 20:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam tak się podoba i tak chwalicie to czemu nie piszecie swoich nazwisk tylko ksywy kturych nikt nie zna niech wszyscy i pani z biura przede wszystkim sie dowedzo kim jestescie moge puscic te umowe kturo dali nam do podpisania to bysmy zarabiali najnirzszo krajowo w Anglii kłania wam się czytanie ze zrozumienim albo samo czytanie tego co wam dają do podpisania i oto poszło o nowe umowy o kturych nikt nie wiedzial skond się wzieły
zdjecie uzytkownika
Majk - 2015-01-31 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxxxxx - 2015-01-31 19:27:31]:
Nie pije i nie pale a stawke mialem ponad 13 i nie mecz buly juz.
zdjecie uzytkownika
agent 007 - 2015-01-31 22:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [narka - 2015-01-31 20:19:28]:
Ha ha co za bełkot :-) Wracaj do szkoły pajacu.Co za byki przez wielkie BBBB...Wstyd!!!Mój syn w trzeciej klasie lepiej pisze.MASAKRA!!!!
zdjecie uzytkownika
trzesiawa - 2015-02-01 04:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto podpisze ta umowę co nam dali to kreci bata sam na siebie życzę powodzenia temu kto ja podpisze albo już podpisał.pewnie kilkanaście osób podpisze bo na robocie się nie znają a to jedyna firma która przyjmie gnojarzy spawaczy po kursie i monterów którzy byli piekarzami.pracownik który zna swoje umiejętności,kumaty nigdy nie będzie tam pracował.panowie trochę chęci a zajdziecie lepsza prace.rosath to nie jedyna praca na świecie ale jedno z największych Gowinie w których bylem i tu nie wracam.pytanie do ludzi co tak bardzo chwalą firmę czemu żaden odwzny nie stanie i nie powie ja was pierr..le i będę tu pracował nawet za 6.5 mi się tu podoba dupkami trzęsiecie czy co zal mi was.do firmy-wiecie o tym ze dobre 100 osób tu nie wróci róbcie tak dalej to upadniecie w końcu i nikt nie będzie chciał pracować przez wasze walki co robicie i zapomnijcie ze ktoś ta umowę wam podpisze ogarnijcie się i nie róbcie z ludzi idiotów nie co ze w pracy traktują nas jak psów to jeszcze firma.mam pomysł co do transportu po co nam te busy co maja po nas przyjeżdżać lepiej kupcie nam bilety miesięczne na autobus taniej wyjdzie
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-02-01 04:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już nie długo będzie wklejona umowa dla tych co jej nie widzieli co nie byli tu na miejscu no i dla ludzi co tak chwalą bo czytać nie potrafi.ludzie z ta umowa wybierają się do prawnika czekamy na efekty
zdjecie uzytkownika
p - 2015-02-01 13:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxxx - 2015-01-30 23:17:55]:
Niezły jesteś skoro się nie skapnąleś ze pracujesz sam gdy wszyscy są na drugiej przerwie :-)
zdjecie uzytkownika
wróbel - 2015-02-02 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inter to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podatki potrancaja ale nie oddadzą w nowej umowie jest ze zostają na zacz firmy na ich wydatki.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-02-26 01:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakie podatki znowu chodzi? Chyba normalnie dostaje się teraz pit do rozliczenia i jeśli wychodzi coś do zwrotu to się dostaje od urzedu skarbowego, nie? Czy o co takiego chodzi. Nie zawsze dostaje się zreszta zwrot podatku, czasem trzeba nawet dopłacić, więc może powinniście się cieszyć. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-02-26 20:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-02-26 01:41:06]:
Mylisz chłopaku pojęcia, do 10000 £ nie płaci się płatków więc kasa sie należy.
zdjecie uzytkownika
aDAM - 2015-02-27 21:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2015-02-26 01:41:06]:
sorry, z choinki spadłem
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Marine Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie