Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Inter Marine Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-01 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak słucham tych spawaczy z 2 letnim sstażem to krew zalewa . A firma bagno.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-04 01:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zbychu - 2015-04-01 18:35:52]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zawsze było
inaczej patologia
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-04-07 09:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego dla firmy niewygodne i konkretne komentarze są usuwane
czyzby prawda was w oczy kole ???/
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-08 10:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam atmosfera w pracy to jakaś paranoja , pracuje 16 lat w Stoczniach ale takiego bagna nie widziałem. Szkoda zdrowia na taką firmę.
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-04-10 07:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś to była firma ale teraz to jest bajzel dziadostwo
panie z lądowego i morskiego pozostawiają wiele do zyczenia
standard firmy dasz masz
zdjecie uzytkownika
kjkj - 2015-04-10 23:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie wielkie dno. A te panie to powinny iść na lekcję wychowania. A firma jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dno
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu nie płaczcie tylko lepiej powiedzcie czy pieniądze są na czas??
zdjecie uzytkownika
Lxy - 2015-04-13 07:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie wiem czy jechać - 2015-04-12 21:56:39]:
Pieniadze sa na czas, a najbardziej marudza ci co wylecieliy roboty i teraz zal im d... sciska bo do firmy nie maja powrotu.
zdjecie uzytkownika
Nie wiem czy jechać - 2015-04-13 13:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ogólnie to komentarze słabiutkie na temat firmy,ale ludzie tam siedzą pracują to aż takiej limpy niema (chyba).
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-14 11:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy narzekają, ale siedzą w takiej niby beznadziejnej firmie.Zamiast narzekać weźcie się za pracę. Firma płaci na czas. I to jest najważniejsze. Pozdrawiam wszystkich narzekajacyvh nierobow.
zdjecie uzytkownika
RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMIA POTRZEBUJE GŁÓWNIE LUDZI Z J. ANGIELSKIM KOMUNIKATYWNYM. JEZYK JEST SPRAWDZANY W BIURZE ORAZ NA MIEJSCU W NORWEGII PRZEZ BHPOWCA
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje i dlaczego nie ma już wyjazdów do Szkocji?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-24 13:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje? czemu już niema wyjazdów?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-04-24 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nie ma wyjazdów skąd taka informacja? niech ktoś napisze o co chodzi
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-04-25 20:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RIDICK84 - 2015-04-24 07:19:48]:
No tak ale chodzi mi o to czy płacą z tej ami??????
zdjecie uzytkownika
Jozek - 2015-06-01 09:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [trtr - 2015-04-25 20:03:11]:
Płacą 50000tyś miesięcznie
zdjecie uzytkownika
Zgredek - 2015-06-26 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio miałem okazję pracować z panem (usunięte przez administratora) psełdo monterem (kitek,Zgredek,prezęcik,kolczyk.)nie wiem co on wam wozi do biura ,bo na robocie się nieznacznie w ogóle ,trzeba za siebie i za niego robić ,a jak coś zrobi to i tak ktoś musi poprawić,praca z palnikiem tragedia u niego ,oczywiście się nie kryje z tym że do biura coś wozi, a wręcz przeciwnie jeszcze się tym chwali chyba nie ma równo pod sufitem,ledwo chodzi po tym statku a siły nie ma już wcale,to nie jest praca z emerytem tylko męczarniach ,którą trzeba zrobić jacy fachowcy taką opinia o firmie .
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-06-30 16:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też kiedyś pracowałem z tym Zgredkiem dno i wodorosty,facet nic nie umnie skąd inter go wzioł nie wiem,chyba że z złomowca,monter z niego żaden a z rysunku dno zupełne ale inter ma fachowca .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-01 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może napisać coś o zarobkach spawacza 135 z dziesięcioletnim doświadczeniem, czy opłaci się pracować w inter i jaka tam panuje atmosfera.dzięki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
burz - 2015-07-22 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tomek widzę, żę spore doświadczenie masz. ja niestety takiego nie mam, ale też bym chciał zarabiać dobrze. Myśle, że warto negocjować stawki. Może dostaniesz zadowalające pieniądze za swoją pracę. Mnie to by stawka 10 euro za godzinę zadowoliła już. Nie wiem jak inni ale jaby po przeliczeniu 40zł na godzinę zarabiać to by było coś
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-22 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
burz doświadczenie można szybko zdobyć jeśli pracujesz w zgranym składzie i ktoś może ci coś mądrego podpowiedzieć, z kąt jesteś ja z okolic radomia dzwoniłem do inter ale kazali się odezwać we wrześniu

zdjecie uzytkownika
blutu - 2015-08-21 22:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co @tomek powiedział to akurat prawda, bo właśnie ta firma zapewnia takie warunki, szybko można się dogadać i zgrać, a dzięki temu praca płynie szybciej i o wiele sprawniej, dzięki czemu każdy na tym korzysta, grunt to dobrze się właśnie ustawić na początku i przywyczaić do pracy, a jest ona trochę intensywna.
zdjecie uzytkownika
blutu - 2015-08-21 22:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co @tomek powiedział to akurat prawda, bo właśnie ta firma zapewnia takie warunki, szybko można się dogadać i zgrać, a dzięki temu praca płynie szybciej i o wiele sprawniej, dzięki czemu każdy na tym korzysta, grunt to dobrze się właśnie ustawić na początku i przywyczaić do pracy, a jest ona trochę intensywna.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 00:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Paro - 2015-08-27 00:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać o aktualnych warunkach i pracy na lotniskowcu w Szkocji?
zdjecie uzytkownika
Marcin Fortanc Gucio - 2015-09-01 20:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy się tak rozpisaliście pod nickami ( lucek frucek itp .) nie stać Was na ujawnienie swoich danych , bo pewnie sami z kwiatami i ciastami łazicie , że ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to każdy wie tak samo jak ja bo mi do tej pory są winni wypłatę około 11000 zł . Kurde płaczki nawet się nie upomnieli o zaległe wypłaty a już prosili o wyjazd , a skąd wiem , bo pare miesięcy później byłem w Falmuth z innej firmy a tam te same mordy które tylko za coś mają kontrakty , ludzie w biurze to patologia i nic więcej nie można powiedzieć , kłamstwo pogania kłamstwem .....
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Inter Marine Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert