Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Inter Marine

Pracowałeś w firmie Inter Marine i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-09-14 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHYBA BYLEŚ ALBO JESTEŚ LIZUSEM ZE TAKIE PIERDOŁY PISZESZ MILA ATMOSFERA DOBRE ! FIRMA DO [usunięte przez moderatora] JAK JEJ KONTRAKT CO NAWET DO KIBLA SIĘ NIE NADAJE LUDZIE JAK LUDZIE JEDNI OK INNI BY WLEŹLI W TYŁEK BY SIĘ UTRZYMAĆ W ROBOCIE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 09:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie też tak myślę, że jak mało wypowiedzi to firma porządna, może ktoś potwierdzić? Zazwyczaj dużo komentarzy oznacza coś szemranego, a tu cisza. Jak warunki, atmosfera, uczciwość wobec pracownika i stabilność firmy?
zdjecie uzytkownika
wx - 2013-12-22 08:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma tylko dla lizusów a pani (usunięte przez administratora)ktora,,,,dzwoni po 2 latach i głupa pali jakby nic się nie stało,,,,
ale zyczymy jej to samo by ją w zyciu spotkało
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2013-12-26 22:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wx, jaka prawde o inter marine masz na mysli? Możesz napisac tak, by wypowiedz nie miala wulgaryzmów, czy nie oczerniała nikogo?
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-01-01 04:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2013-12-26 22:16:02]:
tu nikt nikogo nie oczernia tylko stwierdza fakty jakie jest w interze ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-01 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No teraz nie, możesz napisać co masz na myśli piszac dziadostwo? Co jest nie tak w inter marine, bo opinii tutaj w sumie brak.
zdjecie uzytkownika
wx - 2014-01-02 05:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Eryk - 2014-01-01 18:43:16]:
wszystkie opinie są natychmiast usuwane ,,,,,,,,,,
dziadostwoooooooooooooooooooo
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-02 17:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wx, no Twoja najwyraźniej nie została, tak samo jak dwie poprzednie, to może jednak byłbyś skłonny przedstawić jakieś argumenty? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
weld - 2014-01-07 13:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Panowie jakie stawki proponują dla spawaczy w Interze ?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-07 17:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, może ktoś powiedziec jak sie pracuje w inter marine, ale na morzu? Jak z kontaktem z bliskimi, co z rozrywkami? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MN - 2014-01-10 14:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
może mi ktoś powiedzieć na temat pracy monterów. Jak wygląda praca w Anglii z tej firmy? Czy można robić nadgodziny? I jak praca w weekendy?
Pozdrawiam
MN
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-01-20 23:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Coś cisza na tym forum, czyżby wszyscy pracownicy inter marine wypłyneli na morze i Internetu nie mają, napiszcie cos, proszę.
zdjecie uzytkownika
DUDAS - 2014-02-12 19:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WAS WSZYSTKICH FIRMA JEST OK ALE JAK SIĘ NIE PRZEPRACUJE 400 GODZIN W MIESIĄCU TO RACZEJ NIE ZAROBISZ I OD CZASU DO CZASU WIĄZAĆ SZNUROWADŁA WAJZOROM JAK SIĘ ROZWIĄŻĄ I PAMIĘTAĆ O TYM ŻEBY WYSYŁAĆ MIŁE SMSY DO PAŃ W BIURZE A I NA KONIEC JAK KTOŚ LUBI PRACOWAĆ 2 MIESIĄC W JEDNYM TO ZAPRASZAMY DO INTER MARINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-02-21 11:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUDAS, nie przesadzaj, taka liczba godzin w Inter Marine, jak 400, jest praktycznie niemożliwa do realizacji fizycznie.
zdjecie uzytkownika
Inter Marine - 400 h?? - 2014-05-21 16:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400 h, nie wiem czy ktoś tu bajek nie opowiada. Niech się wypowie ktokolwiek obserwujacy ten wątek, bo wierzyc się nie chce.
zdjecie uzytkownika
wiel derrrrr - 2014-08-13 15:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
400h w 30 dni możliwe jak najbardziej-projekt w Belfaście dla radoy gruppen platforma dolphin blackford
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2014-09-11 19:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze, że czytam i nie wierzę! 400h przez 30 dni to przecież każdego dnia ponad 10godzin. jakaś totalna masakra. a ile za tyle godzin pracy dostaliście?
zdjecie uzytkownika
wiel derrrrr - 2014-09-23 21:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
15000- 19000zł zależności ile podatku ciachnęli. 7 dni w tygodniu średnio 12 czasem 14h kto chciał.projekt tego typu 350 ludzi na robocie z czego 150 pracuje i wie o co Kaman reszta udaje ze pracuje.
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-09-26 13:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ja sie pisze na stanowisko - nie wiem co robic i o co chodzi i stoje i udaje ze pracuje ;) ile na takim stanowisku placa ludziom? ;) mam wrazenie, ze praca po 14h dziennie jest mocno ciezka dla was, bo dla mnie to chyba nie do ogarniecia. jak z tym dawaliscie rade - piszcie bo moze sie zdecyduje jak to jest do rpzezycia
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-10-08 11:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja przestrzegam każdego przed wyjazdem do Szkocji!! nie wiem jak było wcześniej bo to pierwszy mój wyjazd z tej firmy (i OSTATNI) ale z takim brakiem organizacji oraz szacunku do pracownika jeszcze się nie spotkałem. Zalecam firmie przemyśleć pewne rzeczy bo podejrzewam że po obecnych rotacjach co najmniej połowa tam nie wróci !!
zdjecie uzytkownika
Troy - 2014-10-23 11:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co ile oni organizuja te wyjazdy do Szkocji?? Bo zaczalem sie zastanawiac nad takim wyjazdem, tylko nie wiem jak do tego sie zabrac. Co musze pozałatwiać przed wyjazdem, co wymaga Inter Marine?? Na ich stronie nie ma zbyt wiele informacji na ten temat wiec mam nadzieje, ze pomozecie, jak z językiem? Znam podstawy..
zdjecie uzytkownika
weld - 2014-10-26 06:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Troy - 2014-10-23 11:49:37]:
Daj sobie spokój z inter marine mówię Ci szczerze bo to co sie wyrabia teraz w rosyth to jest jedna wielka komedia!!!
zdjecie uzytkownika
sylwek - 2014-10-28 18:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co takiego się dzieje w Rosyth? Nie płacą? Wracaja do domu?
zdjecie uzytkownika
MAŁY - 2014-10-31 21:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jedzcie do Szkocji jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki mieszkalne opłakane w pracy traktują cię jak niewolnika a panie w biurze kłamią jak z nut nie dajcie się nabrać przestrzegam przed wyjazdem do ROSYTH
MAŁY
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-10-31 21:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [weld - 2014-10-26 06:51:42]:
chłopie daj se luzu z tą firmą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Marine
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x