Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o magazyn Biedronka

Pracowałeś w firmie magazyn Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anka - 2009-02-04 13:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jesteś nową osobą w pracy,to reszta ekipy traktuje Cię jak piąte koło u wozu.Pracuja tydzień dłużej od Ciebie,a zachowują się jakby pracowały tam od początku.Najlepiej mają koleżanki przełożonej,bo nic nie robią tylko chodzą na kawkę i papieroska,a ty musisz za nie zapieprzać.
zdjecie uzytkownika
anonim10 - 2010-01-25 09:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kim ty jesteś!!!! Wymagasz szacunku do człowieka, a sama nie masz go za grosz!!! Kryminalista ma prawo do pracy tak jak ty. Ty byś nie dała pracy bo kryminalista, a ja bym ci nie dała pracy za twój wygląd. A tak w ogóle to dla mnie była to najlepsza praca jaką miałam.Jak wam nie pasuje praca fizyczna to trudno.Ale po liceum niczego więcej się nie spodziewajcie!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-01 17:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie ty kobieto widzisz ten brod i smrod na magazynie? Ludzie przesadzacie troszke, jesli masz za cos zal to go wyladuj gdzie indziej, bez klamstwa i oczerniania firmy.
zdjecie uzytkownika
anonym - 2010-02-09 12:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak-wymagam szacunku!!!! bo sama go okazuje!
wiesz tak sie sklada,ze "kryminalistami" nazwalam tych, co wogole szacunku nie potrafili okazac i na kazdym kroku probowali to udowodnic swoim zachowaniem, za wyglad-hmm-ciekawe kryterium przy pracy fizycznej,zapewne bardziej istotne niz odpowiednie wyksztalcenie(tutaj brak jakiegokolwiek wyksztalcenia)i kwalifikacje..
a osoby w "biurze" sa po zwyklym liceum,wygladu szczegolnego tez u nich nich nie zauwazylam,raczej nie wybijaja sie ponad przecietnosc,a powiedzialabym ,ze wrecz odwrotnie..
najlepsza praca-hmm-sa gusta i gusciki,wiec powodzenia zycze i sukcesow w pracy w Jeronimo Martins..
zdjecie uzytkownika
grrrrr... - 2010-03-15 13:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam nikomu. . . pracuje tam okolo 1,5 roku i sam sie podziwiam jak udalo mi sie tak dlugo wytrzymac. traktuja cie jak smiecia, 0 szacunku za ciezka, czasem wprost niewolnicza prace ktora tam sie wykonuje. . . praca polega na przezuceniu ogromnych ciezarow czasem nawet po 30 ton na osobe w ciagu minimum 10 godzin (krocej sie tam nie pracuje). brygadzisci- tumany bez szkoly motajacy sie w tym co robia, uwazajacy sie za kogos lepszego od Ciebie, traktujacy Cie jak smiecia i niewolnika. wszelkie odmienne opinie i wlasne zdanie wypowiedziane glosno skutkuje blyskawiczna utrata pracy. . . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
abc - 2010-04-14 15:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha :)
dobrze ujete: odmienne zdanie skutkuje utratą pracy!!!
cos w tym jest, dlatego lepiej jak sie siedzi cicho i pracuje jak mróweczka na utrzymanie tej korporacji, za co oni okazują w większości brak zwykłego szacunku.....
dużo by pisać o tym jaka to specyficzna firma, i jak specyficzni ludzie tam pracują, ale tez nie ma tez co tak generalizować. Wiadomo najgorsza kadra kierownicza, to oni nakręcają "niesympatyczną" sytuację na magazynie,i z byle czego potrafią rozkręcić afere,oj mozna by tu było sypnac nazwiskami......:) poza tym pracownicy szeregowi jakos sie dogaduja bez większych problemów!
mankamentem JMD w Mszczonówie, jest fakt ze pracownika traktuje sie jak maszynę produkcyjną, przy czym nie moze popełnic zadnego błędu podczas pracy.....a wtedy wiadomo brak premii,nagana lub zwolnienie wszystko to w trybie natychmiastowym!!!!!!
tak więc sumą końca, jest to praca dla ludzi prawie ze idealnych gdyz nieomylnych!!! :)
zdjecie uzytkownika
fasfaf - 2010-09-06 15:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje najgorsza praca jaka mozna sobie wyobrazic , ale moze nie praca praca tylko ludzie z ktorymi trzeba tam pracowac pozdrowienia [treść usunięta przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 23:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mi pasują takie warunki jestem zachartowany innym,i firmami:) jak z wynagrodzeniem jako operator wozka widłowego wysokiego składu badz normalnych podnosnikowych pewnie tam funkcjonujących?
pozdro dla całej chołoty;)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2011-03-09 16:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
franek sztacheta - 2011-02-20 02:14:12

Magazyn Biedronki we Mszczonowie,co można powiedziec o tym miejscu pracy?Atmosfera ...............................ciągłe (usunięte przez administratora) brak zgrania na kompletacji osób pracujacych na tym działe jest najwięcej jednak brak tu jedności jeden ma drugiego w (usunięte przez administratora).Nie wspominam o załadunkach oni robią swoje ładują samochody i.t.d .Operatorzy góra dół,są tacy że są ok,ale są tacy że robią łaskę że cos zdejmą z regału.Premiowanie w tej firmie też pozostawia wiele do życzenie jeden ma premie drugi nie ma,ktos wyrobił normę inny nie, jeden ma 5 błędów drugi 100.Kto ma zarobić 3000 to zarobi reszta dostanie podstawe i niech się buja.Ochrona wpisuje błędy bo to przeciez ich premia.A przed wejściem do pracy trzeba obowiązkowo dmuchnąć w alkomat bo potencjalnie kazdy może być najebany jak bąk.Lider bądż starszy tez mają swoje obowiązki przenoszą z działu na dział,jedna osoba robi cały czas na jednym dziale inną przenoszą 5 razy dziennie.Kierownicy też maja swoją rolę kto ma dostać umowe to dostanie a kto jest zbedny to dostanie takiego kopa że odbije się od sufitu.Firma Biedronka bardzo dobrze prosperuje na Polskim rynku a zawdzięcza to dzieki (usunięte przez administratora) na pracownikach.Jest to tylko i wyłącznie moja własna opinia o tej firmie.

Pracuję na tym magazynie, praca mi się podoba, a co do wypłat to ok. atmosfera na zmianie (usunięte przez administratora) jest ok. Człowiek jaki jest taki jest ale nie narzekam. Na premię należy (usunięte przez administratora) ale cóż nigdzie się nie położy należy pracować
zdjecie uzytkownika
spidi - 2011-03-13 23:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jest jaka jest podstawa jest pewna a z premiowaniem to inna sprawa.Kto ciśnie to może coś wyciśnie.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2011-10-04 12:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to do starych co tu pisali. a zapomnieliscie jak pracowalo sie 3lub 4 godziny potem na miche i do domu?jak przyjezdzalo sie na 21 i o 1 micha i do domu>? a placone za 8 godzin.mogliby zmienic cos z tymi sobotami i nedzielami. zrobic chodzic co drugi wekend wolny i w soboty dwie zmiany bo jedna to porazka.a normy ze rosna to sie nie dziwcie jak (usunięte przez administratora) szybko to beda podnosic dalej te normy. byl czas kiedy zmniejszyli normy bo nie bylo komu juz cisnac. przestancie cisnac i pokazywac ze mozna bo to tylko im sugeruje ze mozna wiecej iw eicej potem od was wymagaja. juz dlugo tam pracuje i wiem o co chodzi...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2012-02-08 15:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Szukam osób z którymi mógłbym dojeżdżać do pracy na magazyny w Mszczonowie.
Mogę się dostosować, interesują mnie dojazdy z osobami z Sochaczewa i okolic oraz z Łowicza i okolic.
Posiadam samochód więc też mogę jeździć.
Jeżeli znacie takie osoby to powiedzcie im o tej wiadomości.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
muller - 2012-04-05 23:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracowałem tam i byłem zatrudniony przez pośrednika.Mało tego że jest w umowie i na karcie wpisano 8 godzin powinno pracować,to pracowało się po 6,7 godzin.Stare pracowniki których przyjęła Biedronka pracowały po 6 godzin, a miały płatne za 8 godzin.Mało tego że przez pośrednika nie ma premii,to stare pracowniki dostawały premii za rachunek tych pracowników których zatrudniło pośrednictwo.Traktowanie kierownictwa do ludzi jest okropne,traktują ich jak bydło.Robi się wrażenie że oni nie zainteresowani przyjęciem nowych pracowników, do ludzi doczepiają się za byle co,na stałe zatrudnić pracownika-nie ma mowy.Mam uprawnienie na wózki ,ale cały czas pracowałem na foliowaniu palet.Tylko przez kogoś znajomego tam można przyjąć się na stałe,a ludzi zatrudnionych przez pośrednika zwalniają cały czas.ODRADZAM WSZYSTKIM PODJĘCIE TEJ PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRACA DLA NIEWOLNIKÓW!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-04-05 13:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałem się dowiedzieć jakie są zarobki na magazynie w centrum dystrybucyjnym i czy praca jest na cały etat.Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy pracując w magazynie Biedronki można liczyć na bony na święta do Biedronki, czy też paczki dla dzieci? Ile proponują na starcie?
zdjecie uzytkownika
reko - 2013-09-26 06:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, bo od czasu gdy Biedronka zainwestowała w swój wizerunek zmiany są widoczne! Ciekaw jestem czy wszędzie..? Powiedzcie jak na magazynie?
zdjecie uzytkownika
Kamilek816 - 2013-10-07 09:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przez ponad rok. Nie mogę narzekać. Na święta bony i paczki, pensja nie najgorsza i do tego premie.
Ludzie czego wy chcecie.
Jak wam nie odpowiada praca fizyczna to się trzeba było uczyć. A teraz jak się nie chciało nosić teczki no to teraz pretensje możecie mieć tylko do siebie samych...
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2013-10-08 20:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamilek, a możesz podać jakieś konkretniejsze kwoty ? Co według Ciebie można uznać za nie najgorszą pensję :)?
zdjecie uzytkownika
rey - 2013-11-10 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majkel - 2013-10-08 20:16:23]:
No właśnie , jakie macie pensje? Jakiej wysokości macie bony świąteczne?
zdjecie uzytkownika
M - 2013-12-28 13:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałabym tam pracować ale nie mam pojęcia czy są tam teraz przyjęcia do pracy, żadnych ofert nie ma w internecie;/
zdjecie uzytkownika
dariusz - 2014-02-12 21:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak nie, obecnie szuka biedronka na magazyn, dziwi mnie tylko, że piszą coś takiego: Od kandydatów na stanowisko Specjalisty ds. Magazynowych oczekujemy doświadczenia w zarządzaniu zespołem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie magazyn Biedronka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x