Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

Pracowałeś w firmie Kormal Sp. Z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bob - 2013-03-19 22:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos mi sie zdaje ze ktos to z biura na pisał bo slownictwo na pocztku dialekt góralski potem z okolic kielc a na koniec z slaska
zdjecie uzytkownika
riko - 2013-04-14 17:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieńdobry panowie firma kormal to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mająfirme wilmon ten sam worek.22.04 idę do sądu pracy podać ich do sądu pracy za zeszły rok za nadgodziny za danie i za odsetki jeśli ktoś pracował w tym burdlu i chce kase za nadgodziny za danie którą obiecywali po 3 miesiącach to dzwoncie do 20 04 niewolno im darować[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
lja - 2013-04-14 17:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idę z tobą do sądu obiecywali za nadgodziny po 3 mies a powiedzieli że zapłacili zamnie podatek w dani a ja dostanę zwrot to nieprawda dzwoniłem do dani to oni mieli zapłacić podatek cały taka dostali kare idziemy do sądu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 16:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś jeszcze miał taką sytuację w tej firmie Kormal? czy to możesz jakiś niefortunny przypadek, zaniedbania?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 12:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mógłby Pan podać do siebie e-mail lub adres do firmy w której Pan pracuje był bym bardzo wdzięczny
zdjecie uzytkownika
jagnie - 2013-10-07 16:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, ze Kormal Sp. Z o. o. jest niewyplacalna? To jednoskowe sytuacje czy norma funkcjonowania u nich?
zdjecie uzytkownika
SZCZEPAN - 2013-10-13 20:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK SŁYSZĘ KORMAL TO MI SIĘ NIEDOBRZE ROBI.PRZEPRACOWAŁEM CZTERY MIESIĄCE NA BUDOWIE W STEFANOWIE.JEDNA WIELKA ŚCIEMA.OBIECYWALI ŻE PO MIESIĄCU BĘDZIE WYJAZD DO DANI I NA OBIECANKACH SIĘ SKOŃCZYŁO.ŚREDNIO RAZ NA DWA TYGODNIE KIEROWNIK GRAŁ DURNIA I OBIECYWAŁ WYJAZD DO DANI.OCZYWIŚCIE UMOWA NA CZAS OKREŚLONY ŻEBY DURNIAMI BUDOWĘ SKOŃCZYĆ ZA 1600ZŁ BRUTTO.TERAZ CZTERDZIESTU LUDZI SIEDZI W DOMU ALBO SKOŃCZYŁY SIĘ UMOWY ALBO NA URLOPACH BEZPŁATNYCH I NADAL KAŻDY WIERZY W TĄ DANIĘ.W DODATKU ZA OSTATNI MIESIĄC NI MA WYPŁATY.FIRMA KOGUCIK.OSZUŚCI I ZŁODZIEJE.PRZESTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ.
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2013-11-20 00:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry chciałbym sie dowiedziec kto prowadził budowe w ilgelhaimie w 2004roku[oczyszalnie]bylbym bardzo wdzieczny to byli 2 majstrowie chcialbym z nimi pogadac
zdjecie uzytkownika
BYLY - 2013-11-26 17:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michal - 2011-03-17 09:23:11]:
i tu masz racje niestety zeby drugi z drugim sie utrzymał zrobia wszystko zeby zostac.ja tez robilem z dupowlazami np 54 leti kon lizał rów 30 latkowi[pociotkowi]zeby inno zostac.dla mnie brak honoru lub słów. dzisiaj pracuje u niemca mam 10 euro place mieszkanie dojazd 12 km dziennie robota po 8 lekcji ale nie ma zadnego polaczka ale wiem ze polaczkai to mnie by mnie juz sprzedali pewnie z 10 razy juz pisze bo wiem bo tez robilem robie w kormalu tez mnie sprzedali no ale przynajmniej odeszlem z chonorem i czekam od gosci na ich dane
zdjecie uzytkownika
splitter63 - 2013-12-05 22:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2013-11-26 17:33:03]:
Witam ,pracowalem w Geteborgu w firmie Wilmon,swoje opinie zostawiam dla siebie,warto bylo zjechac do domu bo teraz jestem w Norwegii-Oslo.Pracuje jako zbrojarz tez z Warszawskiej Firmy,warunki mieszkaniowe znosne ale kasa duzo wieksza.Budowa jest duza,roboty nie brak i ciagle potrzebuja pracownikow

Witam wiadomość do "BYLY" Mam taką małą prośbę do ciebię w jaki sposób można się z tobą skontaktować
zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-12-18 09:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie splitter63 jak tam jest z tymi warunkami w mieszkaniach??i wystarczy,że znam język angielski czy wmagają jeszcze innych?
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-01-14 19:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pisze że źle jest w tej firmie że pracował i się zwolnił znalazł inną firmę w której jest o wiele lepiej .To niech ktoś napisze jakie firmy są godne polecenia i w której warto pracować .
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-01-23 12:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [splitter63 - 2013-12-05 22:00:14]:
witam prosze o kontakt przez maila zyga290@interia.pl pozdrawiam jestem zbrojarzem mam pare pytam do pana szukam pracy jako zbrojarz niech ktos da jakies namiary na dobra firme
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko - 2014-01-14 19:42:18]:
witam czy morze ktos dac namiary na dobra firme za granica jako ciesla pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY MORZE KTOS DAC NAMIARY NA DOBRA FIRME ZA GRANICO JAKO CIESLA POZDRAWIAM .moj mail. mirek1977@poczta.onet.eu dzieki
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-16 14:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pacowałem w Wilmon w Wolsfburgu.Problemem było nieterminowo płacone wynagrodzenie.Pozdrawiam wszystkich z tamtej budowy.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-17 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym prosił o pisanie namiarów tutaj, bo po to istnieje ten temat o Kormal, wtedy każdy przeczyta i wie, nie musi wysyłać maila.
zdjecie uzytkownika
kryk - 2014-02-24 15:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2013-11-20 00:08:13]:
coś na ten temat wiem pracowałem 3 miesioce bo ludzi potrzebowali a potem już mi nie dali pracy 3 miechy bez zjazdu do domu masakra
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-03-11 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kryk, przynajmniej trochę dorobiłeś w Kormal i poinformowali uczciwie, że jest przestój i czas wrócić do rodziny, jak dla mnie dobrze sie zachowali.
zdjecie uzytkownika
zima - 2014-03-21 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że aktualnie rekrutują [usunięte przez moderatora]
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: gazetapraca.pl
()
Przedsiębiorstwo Kormal istnieje na rynku od maja 1989 r. i od samego początku swojej działalności zajmuje się budownictwem w tym specjalistycznymi robotami antykorozyjnymi i izolacyjnymi. W okresie dwudziestu lat  działalności Spółka może się pochwalić kadrą inżynieryjno-techniczną i wykonawczą o najwyższych kwalifikacjach.Kormal Sp. z o.o. jest prężnie rozwijającą się firmą dającą gwarancje stabilnej, ciekawej pracy zarówno w kraju jak i za
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-26 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, rekrutują, ale nie mają żadnych konkretnych ofert pracy ani wymagań na stronie Kormal, cisza w tym temacie, jedynie podali, że kadry mieszczą się na Zielnej w Warszawie, to chyba przy metrze świętokrzyska zaraz.
zdjecie uzytkownika
Slaw8 - 2014-04-02 10:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,jesli ktos zna jakas dobra firme co pracuje za granica to dajcie namiar,ja zbrojarz i cieśla.moj mail Kot149@onet.pl dzięki.ma ktos namiary na pana ,,BYŁY,,
zdjecie uzytkownika
Adek - 2014-04-09 23:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o jakieś konkretne namiary na NORMALNĄ firmę dla zbrojarzy, z góry dziękuje.Mój mail adekdora@wp.pl
zdjecie uzytkownika
broda - 2014-06-02 11:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2013-12-18 09:55:23]:
Proszę o namiar na jakieś konkretne firmy za granica bez jezyka zbrojarz.Dzieki
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-06-20 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na te maila tylko piszmy tutaj. Dlaczego właściwie szukacie innych firm, co w Kormal było nie tak, pracy nie ma?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x