Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

Pracowałeś w firmie Kormal Sp. Z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-28 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu macie racje jesli chodzi o placę -rob ryj a pieniedzy szukaj w polu!!!! To wspaniala firma-żallllll
zdjecie uzytkownika
wojciech - 2015-08-29 17:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj gośćiu z wpisu 28.08.2015 mozna z toba sie jakos skontaktowac?dostałem propozycje pracy w niemczech z tej firmy i po tych opiniach powatpiewam w swój wyjazd.Mam prosbe mógłbys mi opisac jezeli mozesz co tam naprawdę się dzieje??? byłbym wdzięczny moj e-mail wojciech.folejewski@onet.pl z góry dziekuje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-01 22:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wojciech wybij sobie z głowy pracę w tej firmie-banda oszustów, wyzyskiwaczy, warunki jak dla bydła i to jeszcze gorsze.A pensje lipną będziesz szukał w polu na dwie tury jak im dobrze wyjdzie.Ale nie licz na to .Kupa baranów i konfidentów.
Jeden czy dwoch pracuje a inni to obiboki i biorą pieniądze za friko.
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-09-01 22:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tak samo chciałbym do nich pojechać teraz tylko nie wiem jak to jest z zakwaterowaniem, czy faktycznie jest tak że się ma swój pokój czy jednak ten pokój trzeba dzielić z kilkoma kolegami.. mam nadzieje, ze wszytsko zalezy od miejsca, gdzie chcesz jechac, ja słyszałem, ze w Niemczech jest najlepiej.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-01 23:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek kto Ci takich bajek naopowiadał?
dostajesz pokój z basenem:)Mieszka sie na grandę niezależnie od miejscowości w Niemczech.Zarobki do d...y. Dużo obiecują a z tego masz wielkie g..... Pracowałem i za mojej kadencji nie ma tygodnia,zeby sie 3,4 nie zwolnilo na wlasna prosbe.Sa lepsze firmy i wiarygodne.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-01 23:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staszek kto Ci takich bajek naopowiadał?
dostajesz pokój z basenem:)Mieszka sie na grandę niezależnie od miejscowości w Niemczech.Zarobki do d...y. Dużo obiecują a z tego masz wielkie g..... Pracowałem i za mojej kadencji nie ma tygodnia,zeby sie 3,4 nie zwolnilo na wlasna prosbe.Sa lepsze firmy i wiarygodne.
zdjecie uzytkownika
wojciech - 2015-09-02 21:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staszek - 2015-09-01 22:04:29]:
dzieki bardzo rezygnuję z tej super uczciwej firmy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
003koles4 - 2015-09-02 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam kontakt www.zoll-stoppt-schwarzarbeit.de lub tel.0800 7650765
zdjecie uzytkownika
noe - 2015-09-11 11:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he pamietam jak 2 lata temu tam robilem i poznalem osobiscie tych trzech muszkieterow kormalu scyzor galek opluty i jeszcze jakis tam byl moje wrazenie ogolnie panowie potrzebowali pomocy psychiatrycznej i to pilnej amputacji mozgu ja tam olewalem ale nieraz szkoda bylo niektorych chlopakow bo to czubki a nie jakies majstry poganiacze ja niewiem jak kadra moze ich trzymac
zdjecie uzytkownika
jaaan - 2015-09-12 08:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto usowa wpisy jak sie majstrow chwali jacy to oni dobrzy i wspaniali
zdjecie uzytkownika
myszowaty - 2015-09-16 20:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
noe tam nie ma co amputować bo mózgu brak zastosowałbym raczej klonowanie lub in vitro
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-09-22 19:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już gdzieś czytałam tę samą opinię (kopiuj wklej :). No cóż niemalże sami płaczliwcy, narzekania i lamenty. A wydawało się, że na budowach są jedynie zatrudniani mężczyźni. Okazuje się, że nie do końca jest to zgodne z prawdą, bo wielu posiada osobowość dziecka. ehh... gdzie byliście, gdy rozdawano mężczyznom jajka ? ehh...
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-09-22 19:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze coś... Drogie Panie, i co z Waszego narzekania, hmm...? czy próbowaliście zrobić co w życiu dobrze,naprawdę DOBRZE? Jeśli tak, to nie do Was się zwracam. Czy zrobiliście coś, by zamiast narzekać, wziąć życie w swoje własne ręce? Nikt Wam nie powiedział, że możecie to zrobić, że sami dokonujecie wyborów i Sami Jesteście za nie Odpowiedzialni? hmm...? W swoim życiu kierujecie się zrzucaniem winy i odpowiedzialności na Innych, a przecież sami dokonujecie wyborów. Oszukano Was? a dlaczego? bo dobrze pracowaliście? byliście zaangażowani, odpowiedzialni i konstruktywni? Nikt z tego powodu, nikomu nie ubliża, nie wyrzuca z pracy, nie zostawia w próżni. Jeśli to robi, no cóż.. to faktycznie coś tutaj nie gra. Jednak, zdarza się to niezwykle rzadko. Czy zauważyłeś, że Wszędzie gdzie Ty jesteś/gdzie trafiasz - jest Ci źle? To jak myślisz, dlaczego tak jest, hmm..? Proponuję zaprzestać lamentować i przyjrzeć się bliżej sobie, zanim wyda się opinię o innych. Pozdrawiam drogie Panie :)
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-09-22 19:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu.., zarobki do d..y, naprawdę? Kłamczuszek :)
To spróbuj sobie wsadzić jedynie jedno z wynagrodzeń Kormal, w to miejsce o którym wspominasz, może się zmieści.
Poza tym, co stanęło Ci na przeszkodzie by być Pracodawcą? Może nie jest jeszcze za późno, może Ci się uda tak wynagradzać, tworzyć takie warunki pracy i płacy by zadowolić Wszystkich. Pokaż innym jak to się robi. Czekamy! Naprawdę mocno Ci kibicuję.

Sprostowanie:
Zarobki w Kormal, są zgodne ze standardami wynagrodzeń w Niemczech. Firma nie odbiega od realiów. Nie pobiera opłat za noclegi, przejazdy, opłaca je sama. Nie twierdzę, że wszystko jest OK, ale czy istnieje taka firma w której Każdy jest zadowolony? To jest portal do wydawania opinii, ale proszę Was, zanim coś napiszecie, usiądźcie przed lustrem i powalcie się w swoje własne piersi :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-23 18:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to twoim zdaniem panie obserwator jak tam jest tak cudownie to kormal powinien dostać Nobla a nie kare od duńskiego sądu i odszkodowania pracownikom ktorzy zostali pokrzywdzeni dziwne że to nie jedna osoba tylko aż 45 osób.możesz wciskac kit ze jednej osobie nie pasuje moze kilku zdarza sie ale nie 45 osobom.a i jeszcze jedno nie pobiera opłat ta firma za jeden przejazd do niemiec pieniedzy po podpisaniu umowy a powrot do polski i dalsze wyjazdy na własny koszt drobne sprostowanko. a zarobki to 1.5tys euro na niemcy na swoim wyzywieniu to sie zastanow obserwatorze co bys tam jadł zeby co kolwiek do domu wysłac dla rodziny i zjechac co jakis czas do polski a potem pisz takie madrośći.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-09-24 19:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość, masz rację. Z tego co wiem, firma poniosła poważne konsekwencje m.in. finansowe. S-ka istnieje na rynku od niemalże ćwierćwiecza, i jak każdy, ma prawo do wzlotów i upadków. W sądach polskich i międzynarodowych są niezliczone ilości spraw, przeciwko pracodawcom. Nie ma firmy, która nie widniała by w rejestrach sądowych, chyba że dopiero zaczyna ;) Nie twierdzę i nie bronię firmy.Wskazuje jedynie na fakt, iż zbyt dużo jest tutaj skarżących i wiele niepotrzebnych emocji. Kto jest bez winy, niechaj rzuci kamień, bo taka prawda. Każdy z nas, ma coś za kołnierzem. Czy nie szkoda życia (bardzo krótkiego i cennego życia) na zajmowanie się plotkami,bicie piany i szukanie winnych, by poczuć się lepiej? W zamian za to można iść na basen,siłownię, zająć się sobą,zoną,dzieckiem,kochanką, a nie siedzieć w sieci i wyrzucać z siebie frustracje.
Gość, rozumiem Twoje wzburzenie, być może jesteś jednym z tych osób z Danii, ale to już było. Daj firmie czas na złapanie oddechu, po tym co przeszła, daj jej szanse na to, daj czas na złapanie oddechu. Nie skazuj na szafot (tym bardziej, że nikomu w tych czasach lekko raczej nie jest). Jaki masz w tym cel? Jaką intencje? Za co? Co Tobą tak targa, że siedzisz i pilnujesz komentarzy? Posiedź ze sobą i zastanów się.
Na koniec ..., nic do Ciebie nie mam. Masz prawo do własnych odczuć i opinii. Tyle tylko, że odpuść Gość, odpuść, nie warto się tak dusić.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich za i przeciw.
zdjecie uzytkownika
koleś - 2015-09-30 20:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego trzymają nadal majstrów tyranów którzy tylko patrzą jak firmę wy----ć nawet swoje auta tankują zamiast busów nie mówię już o poniżaniu pracowników
zdjecie uzytkownika
e4r - 2015-10-02 01:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widziałem to kiedyś w firmie Kormal Sp. Z o. o. szukali osoby do pracy na stanowisko inżyniera budowlanego, zastanawiam się czy w najbliższym czasie znów będą prowadzić rekrutacje na jakieś stanowisko, chętnie bym spróbował aplikować do nich do firmy, czytałem pozytywne komentarze na ich temat..
zdjecie uzytkownika
dymka - 2015-10-02 01:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze o kormal świadczy że zarobki odpowiadają standardom niemieckim. No i kwestia tego że sama opłaca przejazdy to już w ogóle rzecz niespotykana. Tylko im pogratulować, bo mało jest takich firm w dzisiejszych czasach. Myślałem, że załapię się na inżyniera budowlanego, ale chyba się spóźniłem. Szkoda, bo branża budowlana jest mi bliska.
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2015-10-03 08:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej wy magistry z biora piszecie zeby zmienic nastroj? to wam powiem tak co do majstrow a poznalem trzech bo robilem w tej firmie do mnie skoczyl jeden taki scyzorykiem zwany ale na hotelu jak go dorwalem to juz taki nie byl cwaniaczek oczywiscie na drugi dzien mnie zwolnili kij malo to firm nie plakalem ale niepozwole zeby jaki ala majterek mnie gnoil jak mu sie robote po nim poprawia bo sie ch.........ja znaja to sa poganiacze ich zadanie to wywolac presje jak sie ugnie to dobrze jak nie to wypad do firmy nic niemam zarobki jak na polska firme niezle itd itp ale majsterkow to w rakiete i na marsa
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-10-03 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki na polska firme tak niezle ale w polsce bo w niemczech juz nie bardzo bo odpada jedzenie i przejazdy do polski ale do najgorszych nie naleza, ale majstry to kompletna porazka partacze po polsku a na dodatek firma jako poganiaczki do ludzi jak w egipcie przed nasza era ich wynajela.a administrator i tak polowe opini usuwa chyba ma uklad z ta firma bo ludzie glupot nie pisza tylko prawde!!!!
zdjecie uzytkownika
on i ona - 2015-10-17 19:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zgadniecie kto to jest jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub wrzeszczy na robotnika to oczy wychodzą mu z oczodołów żyły wyłażą a z buzi toczy piane jak wściekły pies aż strach na niego patrzeć przechodnie się zatrzymują i wzrokiem szukają tego wariata tak to majster z Kormalu a kto pod nim robił ten wie o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-18 17:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jak małe dzieci 21wiek telefony w dlon i inspekcje pracy telewizja. Filmik do neta i się odechce takich praktyk a ten super majster to pójdzie siedzieć to niezgodne z prawem!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-10-18 17:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jak małe dzieci 21wiek telefony w dlon i inspekcje pracy telewizja. Filmik do neta i się odechce takich praktyk a ten super majster to pójdzie siedzieć to niezgodne z prawem!!!!!
zdjecie uzytkownika
okm - 2015-11-01 19:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dymka no tak się składa że ja tak samo pamietam jak kiedyś szukali osoby na stanowisko inżyniera budowlanego, ale z tego co się orientuję to obecnie chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji na dla nowych pracowników, może dopiero za jakiś czas coś wstawią na stronę z ogłoszeniami, trzeba cierpliwie czekać
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2015-11-07 20:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleś - 2015-09-30 20:40:26]:
Ty pajacu. Kormal wyzyskuje ludzi. A ty zapewne jesteś jakimsbiurowym pracownikiem i szef ci tu kazał pisać, pajacu
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2015-11-08 09:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co ten Łukasz pisze niedawno sam prezes pisał poczytajcie sobie niżej niby "obserwator"...ta firma to pomyłka dobrze ktoś napisał tylko telefony w dłoń i iść tam gdzie trzeba...
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2015-11-08 09:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda co ten Łukasz pisze niedawno sam prezes pisał poczytajcie sobie niżej niby "obserwator"...ta firma to pomyłka dobrze ktoś napisał tylko telefony w dłoń i iść tam gdzie trzeba...
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-11-12 11:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lukasz - 2015-11-07 20:48:25]:
Czy ta firma prowadzi jeszcze jakąś działalność w Offenburgu?
zdjecie uzytkownika
Krochmal - 2015-11-22 11:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co miesiac to samo kase spoznia sie o dwa tygodnie plus przelewy na dwa razy parodia
zdjecie uzytkownika
żona - 2015-11-28 17:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od pewnego czasu mój mąż zaczął jakoś dziwnie się zachowywać znanymi nam sposobami dowiedziałam się że pracuje u majstra który mówiąc krótko wyżywa się na nim postanowiłam że pójdziemy na badania do psychologa i jeżeli się to potwierdzi to postanowiłam skarżyć super majstra oraz firmy kobiety nie pozwólmy by jakiś g....k pastwił się na naszych mężach samo to że przebywają zdala od domu jest już wystarczającym dla nas wszystkim obciążeniem psychicznym a tu ktoś na ich krwawiznie chce robić karierę zjednoczmy się i zróbmy z nim porządek ciekawa jestem czy jego żona wie jakiego ma męża i czy sama pozwoliłaby by ktoś tak traktował jego
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-11-29 19:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie pani co mój mąż też ciągle opowiada o jakiś demonicznych majstrach ale skoro oni nic z tym nie robią to pewno jest im tak dobrze a z drugiej strony oddać sprawę do sądu za tak modny dzisiaj mobbing to musiałby być pozew zbiorowy bo w pojedynkę to można tylko wylecieć z pracy i być napiętnowany w innych firmach oferujących prace za granicą oni wszyscy trzymają się razem już parę lat temu mąż opowiadał że jak się ma układy to nawet bez szkoły można być fachowcem a ktoś po budowlance robotnikiem budowlanym nie liczą się ani lata przepracowane na budowie ani umiejętności tylko to jak się wchodzi w d..e majstrom na budowie jedni nadają na drugich bo wtedy rosną w oczach władców budowy z poważaniem zawiedziona
zdjecie uzytkownika
e4r - 2015-12-09 14:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekaw jestem jak wylgąda praca u nich w firmie na stanowisku inżyniera budowlanego, głównie to insterują mnie to jak wygladaja warunki no i wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-12-10 08:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja dopiero zrezygnowałem z współpracy z nimi. Oszuści przez duże "O". Stawki non stop te same a czasami ruchome jak księgowa twierdzi. Tylko patrzą gdzie tu uwalić parę euro od łepka.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-12 16:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszusci to malo powiedziane
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-13 20:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak bedziesz wchodzic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to za mało trzeba nie miec sumienia i wykorzystywac i poganiac ludzi wtedy bedziesz mial dobre zarobki i warunki pracy w pracy beda ok...
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-13 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak bedziesz wchodzic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to za mało trzeba nie miec sumienia i wykorzystywac i poganiac ludzi wtedy bedziesz mial dobre zarobki i warunki pracy w pracy beda ok...
zdjecie uzytkownika
kanye - 2015-12-19 19:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy są dobre, nie trzeba nic robić takiego jak inne osoby tutaj piszą, pracodawca dba o swoich pracowników i naprawdę mają spoko atmosferę, weselsych świąt życzę :)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-12-21 11:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile dzwigowy moze tam zarobic
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-12-26 18:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2015-12-21 11:24:20]:
Zarobki wachają się tu za cały przepracowany miesiąc 1700-1800
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-12-30 17:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, zastanawiam sie czy w najblizszym czasie w firmie Kormal Sp. Z o. o. beda prowadzic jaka rekrutacje na przyklad na stanowsiko iznyniera budowlanego
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-10 11:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tttt - 2015-12-30 17:19:10]:
Chyba idiotyzmy piszesz .Kto widział taka kase no moze jestes majster.
zdjecie uzytkownika
theon - 2016-01-11 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie 1700-1800 zł za miesiąc w firmie budowlanej to nie jest dużo. Tym bardziej że trzeba się narobić, godziny pracy nie są przestrzegane a i odpowiedzialność jest duża
zdjecie uzytkownika
diablo - 2016-01-16 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to banda oszustów i złodziej co tydzien to nowi ludzie. ja pracowałem tam to jest parodia majstrowie to nie znają się na niczym. Jest majster wesołowicz to kawał kurwy i chama goni tylko ludzi. Jak mu poidpasujesz to zostajesz a jak nie to dostajesz oskara i zjazd do polski. Następny bur to Zielonka pierdolony polski niemiec. Wiekszość co tam pracujue to przydupasy zielonki co biorą od niego samochody i siedszą tam po 15 lat. Nie polecam nikomu tej firmy. Same papracze i nic wecej tam n ie mam. Naj gorsza kurwa to jest WESOŁOWICZ I KOTLAREK. BANDA FRJERÓW I ZŁODZIEJ.
zdjecie uzytkownika
zielony leszcz - 2016-01-17 21:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kolegów co tam słychac z opini wynika ze nic sie nie zmienia wesołowicz jaki szmaciaz i arogant był taki jest dalej o tych gałkach oplutych i scyzorach nie chce sie nawet rozpisywac dla tych ktorzy sie tam wybieraja moge podpowiedziec ze sa tam tez majstry z klasa u ktorych robi sie tak jak powinno to wygladac kto tam byl to wie o ktorych chodzi
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-25 12:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,co sie dzieje w tej firmie u ,,pana'' ,K" to jakis absurd ,firma wyplacalna do 10 dnia danego miesiaca ale to tylko na papierku:) w rzeczywistosci podpisujesz papierek 10 ze wyplate dostales, a na koncie jest po 2 tygodniach:)Problemy na serverach w banku,Wykonawca nie wyplaca, co miesiac inna bajka.Wyplata na 2-3 razy,grudzien to ciekawy miesiac, 25 Styczen a na konto wplynelo 230E za 22dni. Rozumiem kazdy ma jakies swoje problemy zyciowe, ale to nie znaczy ze ma byc to kosztem innych, Moja ocena? Niedostateczny to i tak chyba ta ocene zawyzszylem, FIRMA Krzak:)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-26 15:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam oszuści jak diabli jest 25.01.16 a na koncie pustynia. Nie płacą w terminie a księgowość w warszawie nie umie powiedzieć kiedy przelew tylko do prezesa dzwonić. PARANOJA!!!! Czas się z tam tad ewakuować!
zdjecie uzytkownika
Allah - 2016-01-28 15:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-01-26 15:48:35]:
Fakt nie do ukrycia nie ma jeszcze kasy za grudzien.kopsneli troche a reszta to wielki ? Najgorzej jest u Kleszty.ten kreci wałki z kasą dlatego tak się dzieje.jesli chcecie u nich pracować to lepiej odpuście sobie ten temat.
zdjecie uzytkownika
Krawaciaż - 2016-02-01 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tttt - 2015-12-30 17:19:10]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA .
zdjecie uzytkownika
Dave - 2016-02-08 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja Opinia 0.0/10.00

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert