Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

Pracowałeś w firmie Kormal Sp. Z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kanye - 2015-12-19 19:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy są dobre, nie trzeba nic robić takiego jak inne osoby tutaj piszą, pracodawca dba o swoich pracowników i naprawdę mają spoko atmosferę, weselsych świąt życzę :)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-12-21 11:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile dzwigowy moze tam zarobic
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-12-26 18:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2015-12-21 11:24:20]:
Zarobki wachają się tu za cały przepracowany miesiąc 1700-1800
zdjecie uzytkownika
tttt - 2015-12-30 17:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, zastanawiam sie czy w najblizszym czasie w firmie Kormal Sp. Z o. o. beda prowadzic jaka rekrutacje na przyklad na stanowsiko iznyniera budowlanego
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-10 11:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tttt - 2015-12-30 17:19:10]:
Chyba idiotyzmy piszesz .Kto widział taka kase no moze jestes majster.
zdjecie uzytkownika
theon - 2016-01-11 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie 1700-1800 zł za miesiąc w firmie budowlanej to nie jest dużo. Tym bardziej że trzeba się narobić, godziny pracy nie są przestrzegane a i odpowiedzialność jest duża
zdjecie uzytkownika
diablo - 2016-01-16 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to banda oszustów i złodziej co tydzien to nowi ludzie. ja pracowałem tam to jest parodia majstrowie to nie znają się na niczym. Jest majster wesołowicz to kawał kurwy i chama goni tylko ludzi. Jak mu poidpasujesz to zostajesz a jak nie to dostajesz oskara i zjazd do polski. Następny bur to Zielonka pierdolony polski niemiec. Wiekszość co tam pracujue to przydupasy zielonki co biorą od niego samochody i siedszą tam po 15 lat. Nie polecam nikomu tej firmy. Same papracze i nic wecej tam n ie mam. Naj gorsza kurwa to jest WESOŁOWICZ I KOTLAREK. BANDA FRJERÓW I ZŁODZIEJ.
zdjecie uzytkownika
zielony leszcz - 2016-01-17 21:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kolegów co tam słychac z opini wynika ze nic sie nie zmienia wesołowicz jaki szmaciaz i arogant był taki jest dalej o tych gałkach oplutych i scyzorach nie chce sie nawet rozpisywac dla tych ktorzy sie tam wybieraja moge podpowiedziec ze sa tam tez majstry z klasa u ktorych robi sie tak jak powinno to wygladac kto tam byl to wie o ktorych chodzi
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-01-25 12:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,co sie dzieje w tej firmie u ,,pana'' ,K" to jakis absurd ,firma wyplacalna do 10 dnia danego miesiaca ale to tylko na papierku:) w rzeczywistosci podpisujesz papierek 10 ze wyplate dostales, a na koncie jest po 2 tygodniach:)Problemy na serverach w banku,Wykonawca nie wyplaca, co miesiac inna bajka.Wyplata na 2-3 razy,grudzien to ciekawy miesiac, 25 Styczen a na konto wplynelo 230E za 22dni. Rozumiem kazdy ma jakies swoje problemy zyciowe, ale to nie znaczy ze ma byc to kosztem innych, Moja ocena? Niedostateczny to i tak chyba ta ocene zawyzszylem, FIRMA Krzak:)
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-26 15:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam oszuści jak diabli jest 25.01.16 a na koncie pustynia. Nie płacą w terminie a księgowość w warszawie nie umie powiedzieć kiedy przelew tylko do prezesa dzwonić. PARANOJA!!!! Czas się z tam tad ewakuować!
zdjecie uzytkownika
Allah - 2016-01-28 15:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-01-26 15:48:35]:
Fakt nie do ukrycia nie ma jeszcze kasy za grudzien.kopsneli troche a reszta to wielki ? Najgorzej jest u Kleszty.ten kreci wałki z kasą dlatego tak się dzieje.jesli chcecie u nich pracować to lepiej odpuście sobie ten temat.
zdjecie uzytkownika
Krawaciaż - 2016-02-01 13:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tttt - 2015-12-30 17:19:10]:
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA .
zdjecie uzytkownika
Dave - 2016-02-08 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja Opinia 0.0/10.00
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-02-09 11:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu!! pracowałem w tamtym roku w Frankfurcie pod tym psychicznie chorym Panem G. kazdy wie o kogo chodzi jego powinni zamknąc w zamkmnietym psychiatryku to jest czubek jakich mało i osobiscie mu nie zycze tego abym go spotkał. poganiacze!! Ludzi mają za nic to zwierzeta w zoo są lepiej traktowani a ci co tam robia to tak liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym majstrom a oni i tak na nich sie drą o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nic tylko w ryja dac i majstrom i tym ludzia bo sami do tego doprowadzili!!! tą firme powinni zlikwidować a tych majstrów zamknąc u czubków.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2016-02-11 12:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie podać jakieś namiary na lepsze firmy? jeśli tak to proszę o kontakt na meila soszek09@wp.pl
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-17 12:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w 2014 około trzech miesięcy i nigdy wiecej takich firm praca jak praca ale co do organizacji i majstrów to sory ja niewiem kto dopuszcza takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kierowania ludzmi ten opluty galek i scyzor a i wujo kto tam robil to zna ci pacjenci kwalifikuja sie do leczenia psychiatrycznego ZWRACAM SIE DO FIRMY JESLI CHCECIE MIEC JAKAS W MIARE OPINIE TO ZWOLNIJCIE TYCH PEDALOW POGANIACZY CI DEBILE NIE ZNAJA SIE NA ROBOCIE DUKAJA TRZY PO TRZY PO NIEMIECKU GNEBIA I WYZYWAJA SIE NA LUDZIACH I JA BEDE TO GLOSIL BO TO SADYSCI BEZ POJECIA O KIEROWANIU BUDOWAMI I MOJA SKARGA NIE JEST PIERWSZA I NIE OSTATNIA BO TEN KTO DOPUSZCZA TAKICH CZUBKÓW DO PRACY Z LUDZMI TEN SAM SIE TYM PREZENTUJE A WSZYSTKICH CHETNYCH DO PRACY TAM PRZESTRZEGAM OMIJAJCIE Z DALEKA TE FIRME
zdjecie uzytkownika
WOW - 2016-02-17 12:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIEKI ZA RADE TEZ SLYSZALEM ZE MAJSTRY WARIATY JA OPERATOR DZWIGU MIALEM TAM APLIKOWAC BO SZUKAJA TERAZ DZWIGOWEGO ALE PO TYCH OPINIACH NAWET NIE STARTUJE
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-02-18 09:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja byłem ostatnio na budowie u pana Dariusza w mannheim Powiedział ze umowa podpisana w Warszawie nie obowiązuje w Niemczech hahah stawki 5 lub 6 euro nom i umowa na pomocnika cieśli.... jak pytałem panów co pracują dłużej to mówili ze wypłaty płaone na raty po 100 lub 200 euro..... każdy nowy co przejeżdża to ucieka bo to jest nie normalne co sie tam dzieje.....NIE POLECAM aaa byłbym zapomniał... w biurze mówią ze dostajesz 1600 do 1800 za miesciąć(zależy ile dni jest przerobionych) a w rzeczywistosci mówili panowie ze nie ma nawet 1500..... Banda UPA z warszawy
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-02-18 17:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj kolega tam robi umowa na pomocnika 1250 za caly miesiac z dogryfkami majstry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ogromna rotacja wyplata na trzy raty porazka ta firma
zdjecie uzytkownika
wnusio - 2016-02-25 18:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potrzebuje numer do pana klesty czy ktoś może mi pomuc
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-02-28 17:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielony leszcz - 2016-01-17 21:27:08]:
T0 prawda co wyżej pisze kolega.Mickiewicz gdyby zmartwychwstał powiedziałby jedno słowo Dziady.Majstrowie to po prostu tępe h....je po 6 klasach podstawówki lub OHP.Warunki mieszkaniowo-socjalne tragiczne jakieś stu letnie śmierdzące baraki jak w Oświęcimiu czy Treblince lub kampy z dala od cywilizacji.Panowie omijać to dziadostwo z daleka,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
czesiolot - 2016-02-29 09:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wnusio - 2016-02-25 18:51:09]:
WITAM WSZYSTKICH I Z SAMEGO POCZATKU OSTRZEGAM PRZED TA FIRMA .FIRMIE KORMAL NIE WARTO CHOROWAC NIE WYPLACAJA ZA ZWOLNIENIA LEKARSKIE NAWET JESLI CZLOWIEK MA RAKA A PRACOWAL U NICH W NIEMCZECH TLUKL NADGODZINY TO I TAK MAJA GO W DUPIE. PREZESI TEJ FIRMY TO LUDZIE BEZ SERCA NAPYCHAJA SWOJE KIESZENIE A TY ZWYKLY PRACOWNIKU ZDECHNIJ Z GLODU .TA FIRMA POWINA SIE ZAJAC PANI JAWOROWICZ W SWOIM PROGRAMIE WRAZ ODPOWIEDNIMI ORGANAMI .JAK PODPISUJESZ UMOWY OBIECUJA ZLOTE GORY A PO FAKCIE CZLOWIEK MA W KIESZENI PUSTKI
zdjecie uzytkownika
The Allah - 2016-03-03 05:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2016-02-28 17:59:22]:
Juz Ci podaje nr. do tego złodzieja i oszusta.00491739851935
zdjecie uzytkownika
wnusio - 2016-03-03 20:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [The Allah - 2016-03-03 05:39:33]:
DZIEKI GOSCIU
zdjecie uzytkownika
wnusio - 2016-03-03 23:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firme można nazwac drugim UNIPOLEM tylko ze tamta firma była z Lublina oszusty i złodzieje a ta firma pozal się boze z Warszawy.Aby patrzeć jak oglosza upadlosc wiec uciekajcie z niej puki czas
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-03-05 23:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o opiekę zdrowotną to na budowie operator dostał zawału do tej pory jest w ciężkim stanie a nasz kochany majster W---k zamiast dzwonić po karetkę dzwonił do biura czy może ją wezwać czy tak postępują normalni ludzie dobrze że zwykli robole staneli na wysokości zadania i prawdopodobnie uratowali mu życie czy tacy majstrowie mają sumienie i powinni kierować ludzmi ocencie sami a Was drodzy własciciele prosze o zbadanie tej sprawy i wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji swiadków jest sporo z poważaniem były pracownik
zdjecie uzytkownika
wujaszek Wania - 2016-03-06 12:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie czy ten człowiek nie ma wyrzutów sumienia jeśli ma choć troche ambicji i honoru to powinien zrezygnować z funkcji jaką pełni . Zastanawia mnie czy potrafiłby teraz spojrzeć jego żonie w oczy i powiedzieć przepraszam czy też dzwoniłby po instrukcje do biura Warszawa powinna zając jakieś stanowisko w tej sprawie i pożegnać majstra który wyzbył się jakichkolwiek ludzkich uczuć mam nadzieje że tak zrobi
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-03-06 20:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-03-06 20:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież za coś takiego grozi postępowanie prokuratorskie za nieudzielenie pomocy dobrze że są świadkowie tylko jestem ciekawy czy coś powiedzą?
zdjecie uzytkownika
Krochaml - 2016-03-07 10:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma juz od dawna nie powinna istniec-banda oszolomow na czele z tym smrodem Kl. co miesiac to samo wyplata po 2 tyg sie spoznia,a co mnie to interesuje ze panu K nie wyplacaja,Chyba musza sie wziasc za to Hanysy;]jak u tego 2:)
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-03-07 11:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepolecam firmy
zdjecie uzytkownika
Ryszard - 2016-03-07 21:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam firmy,jesli jest wypadek to tylko zawsze z winy pracownika,o wyplacienie wspominam bo juz sie wypowiadali jedynie co moge to potwierdzic,byly pracownik u zlodzieja klesty
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2016-03-08 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dno,nie polecam juz sie oglaszaja nawet w PUP,Nie zastanawiajcie sie nad wyjazdem tylko po prostu nie jedzcie,0/10
zdjecie uzytkownika
Obserwator:) - 2016-03-09 23:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracowalem w tej firmie kilka miesiecy wszystko co tu pisza moge potwierdzic,majstry bez rodziny po rozwodach wyzywaja sie na pracownikach,Klesta powinnien im na wyplate zamawiac dziewczyny lekkich obyczajow zeby im cisnienie zeszło,Klesta to ze masz niepełnosprawna córke to pewnie ci sie nalezalo:) to co robisz ludzia to horror ale kasa ma byc wyplacana do 10 na konto pracownika a nie na %%% jak ty to robisz,
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-03-10 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie był wypadek tylko operator dostał prawdopodobnie zawału serca jak schodził z dzwigu i leżał pod żurawiem
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-11 16:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-03-05 23:14:35]:
Te krawaciarskie pseudo firmy wszystkie tak mają.Panowie,żadnych Kormali,Formatów,Lugry itp.Złodzieje i wyzyskiwacze!!!
zdjecie uzytkownika
pati - 2016-03-18 20:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KORMAL .....wstyd komus powiedziec ze sie w tej firmie pracowalo takie firmy powinno sie zamykac banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwaczy a umowy ktore dają zenada można sie nimi co najwyżej podetrzec.Mój mąż pracował tylko miesiąc i o miesiąc za długo.
zdjecie uzytkownika
neutralny - 2016-03-28 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiają się tutaj różne opinie o majstrach niektóre są może i prawdziwe. Co do Gałka to jest to najlepszy majster jakiego znam, jak ktoś pisze że on nie ma pojęcia o robocie i się nie zna to chyba nie wie co mówi. Z wszystkich majstrów co są w Kormalu to on jest najlepszy a jak ktoś pisze inaczej to po prostu mu się nie chce robić albo nie ma zielonego pojęcia o robocie. Jakos osoby które z nim pracują nie narzekają i tylko z nim chcą współpracować. A co do wypadku dzwigowego to dostał zawał i wesołowicz nie dzwonił do zielonki pytac sie czy może tylko żeby wezwał karetkę.
zdjecie uzytkownika
Mohamet - 2016-04-04 20:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem u tego oszusta klesty .Do dzisiaj nie ma wyplaty za luty i nie wiadomo kiedy bedzie a jest juz 4 kwiecien..jesli ktos tak chce to prosze bardzo .to jest firma ,która powinna sie wstydzic za takiego oszusta jak klesta.Piepsza głupoty ze wykonawca cdupre nie płaci co jest idiotyzmem .Przestrzegam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
akson - 2016-04-08 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem za bardzo, bo praktycznie nikt nie pisze o braku wypłaty pieniędzy. Coś mi się tu nie zgadza, może nie jest wcale tak źle z podejściem do pracowników
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2016-04-11 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się wybrać do sądu. Ja też nie dostałem wypłaty za luty, czarno to widzę jak tak dalej pójdzie to firma padnie z braku ludzi do pracy. Nie polecam omijać z daleka
zdjecie uzytkownika
oni ono - 2016-04-17 08:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
neutralny czy Ty masz wszystkie klepki w głowie kto kazał Ci napisać takie brednie i ile za to dostałeś kasy
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-20 19:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie. Banda złodziei i oszustów. Klesta to człowiek bez honoru. Nie interesuje go to, że pracownicy też mają rodziny i one muszą z czegoś żyć. Ciągle tylko jakieś puste obietnice. Tylko: "Pieniądzę będą". Jakoś nie widać ich po 2 miesiącach, a nawet dłużej. Nie polecam. Tam nie ma nawet czego polecać.
zdjecie uzytkownika
wnusio - 2016-04-26 10:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie do inspekcji pracy do warszawy trochę to pomaga
zdjecie uzytkownika
neutralny - 2016-04-29 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do oni ono : jakie brednie ? jak ktos pisze ze Galek nie zna sie na robocie to ja nie wie jak trzeba sie znac ? juz bardziej znajacego czlowieka nie znam, on ma na wszystko rozwiazanie i nie ma dla niego rzeczy niemozliwych. Jak ktos chce pracowac i ma troche zielonego pojecia o budowie to nie ma z Galkiem problemow taka prawda a jak ktos przyjezdza i mysli ze wszyscy za niego wszystko zrobia to niech wraca do Polski podpierac dalej lopate.
zdjecie uzytkownika
lek - 2016-05-09 12:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
neutralny, rzeczywiście - jeżeli ktoś chce pracować to powinien przede wszystkim dawać z siebie wszystko. Zarobki napewno będą lepsze wówczas
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-05-21 22:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może jeszcze z pana G zrobicie męczennika pracowałem u niego i wiem co potrafi a może te opinie on sam o sobie pisze albo komuś dał w łapę możesz dawać z siebie wszystko a nie wchodzisz mu w d--- lub masz h----- nazwisko już po tobie a wcześniej zrówna cie z błotem i doprowadzi do rozstroju nerwowego pa kochani majstrowie z KORMALU
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-06-16 21:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego majstry tolerują pijaństwo na budowie np ostatnio we frankfurcie a jest tam podobno więcej takich którzy piją w czasie pracy czy znów musi dojść do tragedi
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-06-23 19:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos chce nie pracuje u nich .Ja pracowałem i do dzisiaj wypłaty za marzec nie dostałem i PiP nic nie pomógł .banda złodziei.Aha jak ktos chce koniecznie jechac niech nie zapomni o własnym czajniku tam jest taki zwyczaj ze kazdy ma swój
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2016-06-27 11:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Kormalu-to ostatnia gruba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majerska z jazowska,inwestuj w calgon:))))))

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kormal Sp. Z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert