Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kormal Sp. Z o. o.

Pracowałeś w firmie Kormal Sp. Z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dawid - 2013-12-18 09:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no właśnie splitter63 jak tam jest z tymi warunkami w mieszkaniach??i wystarczy,że znam język angielski czy wmagają jeszcze innych?
zdjecie uzytkownika
roko - 2014-01-14 19:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pisze że źle jest w tej firmie że pracował i się zwolnił znalazł inną firmę w której jest o wiele lepiej .To niech ktoś napisze jakie firmy są godne polecenia i w której warto pracować .
zdjecie uzytkownika
zyga - 2014-01-23 12:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [splitter63 - 2013-12-05 22:00:14]:
witam prosze o kontakt przez maila zyga290@interia.pl pozdrawiam jestem zbrojarzem mam pare pytam do pana szukam pracy jako zbrojarz niech ktos da jakies namiary na dobra firme
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roko - 2014-01-14 19:42:18]:
witam czy morze ktos dac namiary na dobra firme za granica jako ciesla pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-01-26 08:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY MORZE KTOS DAC NAMIARY NA DOBRA FIRME ZA GRANICO JAKO CIESLA POZDRAWIAM .moj mail. mirek1977@poczta.onet.eu dzieki
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-02-16 14:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pacowałem w Wilmon w Wolsfburgu.Problemem było nieterminowo płacone wynagrodzenie.Pozdrawiam wszystkich z tamtej budowy.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-17 22:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym prosił o pisanie namiarów tutaj, bo po to istnieje ten temat o Kormal, wtedy każdy przeczyta i wie, nie musi wysyłać maila.
zdjecie uzytkownika
kryk - 2014-02-24 15:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BYLY - 2013-11-20 00:08:13]:
coś na ten temat wiem pracowałem 3 miesioce bo ludzi potrzebowali a potem już mi nie dali pracy 3 miechy bez zjazdu do domu masakra
zdjecie uzytkownika
Miko - 2014-03-11 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kryk, przynajmniej trochę dorobiłeś w Kormal i poinformowali uczciwie, że jest przestój i czas wrócić do rodziny, jak dla mnie dobrze sie zachowali.
zdjecie uzytkownika
zima - 2014-03-21 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że aktualnie rekrutują [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-26 15:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, rekrutują, ale nie mają żadnych konkretnych ofert pracy ani wymagań na stronie Kormal, cisza w tym temacie, jedynie podali, że kadry mieszczą się na Zielnej w Warszawie, to chyba przy metrze świętokrzyska zaraz.
zdjecie uzytkownika
Slaw8 - 2014-04-02 10:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,jesli ktos zna jakas dobra firme co pracuje za granica to dajcie namiar,ja zbrojarz i cieśla.moj mail Kot149@onet.pl dzięki.ma ktos namiary na pana ,,BYŁY,,
zdjecie uzytkownika
Adek - 2014-04-09 23:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o jakieś konkretne namiary na NORMALNĄ firmę dla zbrojarzy, z góry dziękuje.Mój mail adekdora@wp.pl
zdjecie uzytkownika
broda - 2014-06-02 11:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2013-12-18 09:55:23]:
Proszę o namiar na jakieś konkretne firmy za granica bez jezyka zbrojarz.Dzieki
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-06-20 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na te maila tylko piszmy tutaj. Dlaczego właściwie szukacie innych firm, co w Kormal było nie tak, pracy nie ma?
zdjecie uzytkownika
1974 - 2014-08-06 18:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Dostałem propozycję pracy ,po przeczytaniu opini zastanawiam sie czy zawracać sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firma po ile godzin sie pracuje w maintz???? jakie warunki mieszkaniowe???
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-08-27 23:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Kormal istnieje na rynku od maja 1989 roku i od samego początku swojej działalności zajmuje się budownictwem w tym specjalistycznymi robotami antykorozyjnymi i izolacyjnymi. Na ich stronie internetowej jest kontakt do kadr, jakby ktoś szukał pracy. Sami o sobie piszą, że swoim pracownikom umożliwiają uczestniczenie w ciekawych projektach realizując kontrakty z liderami w branży budowlanej na rynku polskim, niemieckim i skandynawskim. Zapewniają atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia. Ile jednak w tym prawdy - nie wiem.
zdjecie uzytkownika
wem - 2014-09-11 17:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego stronę internetową założyć można bardzo ładną i opisać ją w super latywach papier wszystko przyjmie , a w rzeczywistości polskich realiach okazuje się firma krzak, dlatego bardzo istotne by czytać opinie np. tutaj ludzi którzy pracują lub pracowali tu człowiek dowiaduje się prawdy. A po przeanalizowaniu komentarzy byłych pracowników firma Kormal bardzo nie ciekawie prezentuje się.
zdjecie uzytkownika
tem - 2014-09-18 17:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jeśli byłoby tak jak piszesz @wem to firma krzak nie miałaby pieniądzy na opłacenia grafika, programisty i wszystkich, którzy by się zaangażowali w stworzenie pieknej strony internetowej, więc to zwykle idzie w parze przynajmniej z tym, że firma jest w miare bogata, naprawde niektóre rzeczy można brać na logikę
zdjecie uzytkownika
1974 - 2014-09-27 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strona internetowa może i interesująca , co do warunków socjalnych na budowach w niemczech to jedna wielka PORAŻKA syf ,smród ,bród.,oszczane łóżka.
zdjecie uzytkownika
qty - 2014-09-29 17:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega napisał tylko że strona internetowa nie jest odzwierciedleniem jakości firmy...... grafik , programista i innych wszystkich hehe co za bzdury piszesz każdy chłopak po informatyce założy ci stronę za kilka stówek a nawet wystarczy troszkę umiejętności i poczytać na necie samouczków by założyć stronę chłopie nie te czasy i o jakich innych kosztach piszesz utrzymania konta hostingowego 50/150 zł za rok tyle to chyba miesięcznie płacą za telefon ;) poczytaj http://projekty-www.com/koszt-utrzymania-strony-internetowej-cena-domeny-hostingu-administracji. I zgadzam sie w 100% najważniejsze czytać opinie pracowników lub byłych jak sie pracowało, jakie wynagrodzenie i warunki socjalne na delegacji. Lepiej nie przekonywać sie na własnej skórze.
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-10-03 13:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę to opinie w większości piszą rozgoryczeni byli pracownicy, więc też nie można tak wszystkiego przyjmować jako ważne opinie, jale cieszę się, że są jeszcze takie osoby jak @qty, bo to co pisze jest chyba najlepszą opinią jaka dodana była na tym forum, nie sadzicie? zgadzam się, że lepiej uczyć się na błędach innych..
zdjecie uzytkownika
podagra - 2014-10-04 16:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel: Jako kolejny "rozgoryczony" pracownik coś napiszę na temat firmy (Być może sytuacja uległa zmianie). Jak znasz język i masz jakieś doświadczenie nie jedż szkoda czasu .Jak 'przetarcie" jak to na exportach jest sam zobaczysz:)Napisz wrażenia Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
slawek - 2014-10-22 09:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [splitter63 - 2013-12-05 22:00:14]:
witam kolego ja tez tam pracowałem troszkę czasu faktycznie banda baranów i oszustów ale mam prożbe do ciebie czy mógłbyś podać namiary na ta firmę co pracujesz w norwegi będę wdzięczny to moje namiary 661 148 515 albo budzik28@interia.pl
zdjecie uzytkownika
rano - 2014-10-22 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też na norwegie się szykuje, tata koleżanki tam pojechał i teraz to naprawdę sobie chwali, cokolwiek tam robisz tak naprawdę to i tak zarobisz więcej niż w Polsce tutaj na miejscu. Zarobki to są rzedy kilku tysięcy pewnie, ale drogie podobno tk jest utrzymanie też w porównaniu do Polski. Napiszcie jak byliście.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kormal Sp. Z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x