Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bakalland S.A.

Pracowałeś w firmie Bakalland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2013-01-15 15:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przemek - 2013-01-07 17:28:17

witam, proszęo info na tematstanowiska trade marketing manager, jakie zarobki czyjestauto służbowe i jak klimat w pracy,pozdrawiam
no to żebyś się kiedyś nie zdziwił co do produktów tej firmy ;) Wiem o tej firmie na pewno więcej niż Ty i mogę Cię zapewnić, że wiele rzeczy może Cię w tej firmie zdziwić ;)
Nie będę prał tu brudów na forum, ale wszystkim radzę się dwa razy zastanowić przed przyjęciem do pracy. Po pierwsze jaki towar będą musieli sprzedawać(usunięte przez administratora) po drugie i chyba najważniejsze spytajcie na początku o czas pracy. Jeśli ktoś z Was myśli, że to praca do godziny 15, 16 czy 17 to się może bardzo zdziwić. Miliony wiadomość e-mail-owych. Połączenia nawet w późnych godzinach wieczornych, raportowania nawet i w weekendy. To tylko tak na już pobieżnie bez wyciągania większych brudów. (usunięte przez administratora) Mój post nie ma na celu obrzydzenie lub oczernienie firmy, a jedynie aspekty, którym powinna przyjrzeć się osoba ubiegająca się o stanowisko. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-01-15 19:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem wątpliwą przyjemność "gościć" w tej firmie (usunięte przez administratora)
Bez zbędnego rozpisywania się.
1. Nie zarobisz w tej firmie na chleb (jest gorzej niż myślisz).
2. Nie licz na wsparcie, chociażby wiedzą od przełożonych.
3. Atmosfera w firmie bardziej niż kiepska.
4. Jak widać po komentarzach, duża rotacja, więc brak zdrowych relacji.
5. Godziny pracy, raczej nieokreślone, grubo powyżej 8h/24.
i po 6-te. ODRADZAM! Szkoda czasu, życia i zdrowia.

(usunięte przez administratora) />
Pozdrawiam,
Jest tyle innych fajnych firm.
zdjecie uzytkownika
ZIOM - 2013-01-22 21:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja miło wspominam czasy w Bakalland , Polska Płn. :)
Fakt że się zmienioło . tj. Zrozumiałe . Spowodowane to jest sytuacją na rynku .

Trzymam kciuki za starą ekipę !!! w Firmie i poza nią
zdjecie uzytkownika
Jolanta Zimnik - 2013-02-18 10:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako kierownik ds. jakości w firmie BAKALLAND nie mogę przejść obojętnie obok wypowiedzianych tu słów na temat produktów firmy. Chciałabym zapewnić, że kontrola jakości surowca i wyrobu gotowego w naszych zakładach jest rygorystyczna i wieloetapowa. Wszystkie produkty dostarczane do naszej firmy posiadają świadectwa dopuszczenia do obrotu na terenie Unii Europejskiej wydane przez Inspekcję Sanitarną, atesty WIJHARS (Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych) i badania fitosanitarne. Każdy surowiec/produkt jest analizowany pod kątem zgodności z obowiązującym prawem oraz normami międzynarodowymi. We wszystkich zakładach produkcyjnych, należących do Spółki, ściśle przestrzegane są procedury i rygory jakościowe. Stała współpraca z organizacjami badającymi bezpieczeństwo żywności, takimi jak Sanepid i Wijhars, nie ujawnia uchybień w tym zakresie.

Jako jedna z pierwszych firm w Polsce wdrożyliśmy system zarządzania bezpieczeństwem żywności wg. normy ISO 22000. Działamy również zgodnie ze standardem BRC (British Retail Consortium), systemem HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) oraz zasadami GMP (Good Manufacturing Practice) i GHP (Good Hygienic Practice). Prawidłowe funkcjonowanie tych systemów potwierdzone jest certyfikatami wydanymi przez zewnętrzne jednostki certyfikujące: SAI Global w zakładzie w Janowie i Lloyds’ Register Quality Assurance Limited w zakładzie w Łodzi.
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2013-03-16 15:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest w Bakandzie super i polecam .
zdjecie uzytkownika
Zapytanowiony - 2013-04-18 04:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przeczytaniu opinii nasuwa mi się tylko jedno pytanie, a mianowicie, czemu na tak wielką spółkę składającą się z kilku mniejszych firm jest tak mało opinii oraz są one wyjątkowo nieprzychylne ?
Można wyczuć, że głównie rozpisują się tu handlowcy, którzy wciskają jakiś kit, ale czemu panowie jako (tak rozumie z wyczytanych opinii - 0 szydery) wykwalifikowani fachowcy w swoich branżach nie zmienicie po prostu pracy ?
zdjecie uzytkownika
odpowiadajacy - 2013-04-22 20:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo pewnie jestes kolejnym kierownikiem regionanlnym, (usunięte przez administratora):) prawda jest taka, ze jest to portal o opiniach o pracy. Wiec wiekszosc tu komentujacych juz nie pracuje w tej firmie, ale opowiada o realiach pracy w niej :) a realia jak kazdy widzi sa tragiczne... tyle na ten temat
zdjecie uzytkownika
jw - 2013-05-07 01:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, nie jestem żadnym kierownikiem regionalnym,(usunięte przez administratora) Po prostu jestem zawsze ciekaw konstruktywnych opinii o firmach jako człowiek poruszający się po naszym wąskim podwórku pracy.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-05-28 11:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowalem i wiem jak to wyglada, normy z dnia na dzien wieksze premii zero placa minimalna, atmosfera ciaglego akordu robic robic robic szybciej, a jak pozniej do zaplaty to w kolejnym miesiacu premii nie dostaniecie bo dwa pudelka zabrakly do mormy. Zdecydowanie nie polecam, powtarzam nie plecam
zdjecie uzytkownika
rodzynek - 2013-07-06 10:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, na jakich stanowiskach można pracować z Bakallandzie? segregując bakalie do mieszanek?:) a tak serio, to ile tam można zarobić?
zdjecie uzytkownika
wikary - 2013-07-30 02:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rodzynek - 2013-07-06 10:07:51

hej, na jakich stanowiskach można pracować z Bakallandzie? segregując bakalie do mieszanek?:) a tak serio, to ile tam można zarobić?
zarobić ? haha! Stary to jest spolka ktory placi jak w latach 90. obiecuja premie ktorych nigdy nie wyplacaja. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2013-08-05 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem jedno nie jest tak beznadziejnie w firmie skoro co jakiś czas powracają pracownicy i to tacy co sami odchodzili .Dział handlowy jest tego przykładem .Wszędzie dobrze ale najlepiej ...........
zdjecie uzytkownika
tt - 2013-08-20 23:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To szanujcie ich żeby znów nie odeszli .........
zdjecie uzytkownika
było mineło - 2013-08-29 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj kolego naruszyłes trochę smierdzący temat , wracają ale za ile i na jakich warunkach:) takich samych ?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-08-30 07:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba przyznasz, że warunki się poprawiły dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
bbb - 2013-09-01 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wracajcie jak możecie jest teraz super i zarobki się bardzo poprawiły
zdjecie uzytkownika
billaden - 2013-09-10 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oj pierdolita glupoty i tyle :)
zdjecie uzytkownika
Bożka - 2013-11-15 21:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
CHCIAŁAM WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ O WYROBIE bakalland
jest TO MIESZANKA KOMPOTOWA
CHCIAŁAM WYPRÓBOWAĆ PRZED bożym NARODZENIEM
parę suszonych jabłek z nasionami , gruszki szukać trzeba przez LUPĘ !!!parę śliwek i trochę suszonych owoców Aronii i to na 4 litry wody
no może żeby te 300 gram kosztowało 2,50 to bym się nie czepiała ALE TO KOSZTUJE 8 zł osiem złotych pytam za co?????
piękne opakowanie kolorowe malutkie okienko przezroczyste żeby za dużo nie zobaczyć co tam tak naprawdę jest!
no i propozycja co należy dodać żeby było dobre
producencie czy to dobrze przemyślane i skalkulowane, taka cienka mieszanka za takie pieniądze na BOŻE Narodzenie??????
Z pozdrowieniem oburzona
Stała klientka Biedronki
Bożena Pruszyńska
z Olsztyna
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-19 01:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy firma BAKALLAND suszone daktyle moczy w syropie glukozowym (na opakowaniu w składzie go nie ma), bo daktyle są tak przeraźliwie słodkie, że za każdym razem po ich zjedzeniu dostaję zgagi.
zdjecie uzytkownika
eduardo - 2013-11-20 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożka - 2013-11-15 21:53:50]:
Pani Bożenko tylko skladać cv i wziąść się za proces udoskonalania procesu produkcji,może jest wolny etat.
zdjecie uzytkownika
ruchaczek - 2013-11-20 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2013-11-19 01:40:01]:
ALE SIE UBAWIŁEM , ZMIEŃ MENI ZGAGA CIĘ ZAMĘCZY
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-11-26 23:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-11-19 01:40:01]:
W tej mieszance są ogryzki jabłek, kilka zaschniętych śliwek z pestką, kilkanaście kuleczek aronii, a gruszki o których mowa w składzie na opakowaniu nie ma nawet co szukać. Po wysypaniu z opakowania płacz,bo takich odpadów to tylko w śmietniku można szukać. Ludzie nie kupujcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KONSUMENT - 2013-11-27 13:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Nie jestem pracownikiem tej firmy ale chciałem dodać swoją opinię na jej temat:)
Ostatnio chciałem kupić kilka produktów Bakalland w jednym z hipermarketów dużej sieci i niestety półki były puste jak się póżniej okazało od kilkunastu dni,nie wiedzieć czemu bo teraz chyba zbliża się najlepszy okres dla bakalii,zapytałem kierownika stoiska czy może ma te produkty gdzieś na magazynie na co uprzejmie odparł że nie ma i nie wie kiedy będą ponieważ od dłuższego czasu nie może się skontaktować z kimś kto mógłby ten towar zamówić, wyłożyć itp. ogólnie był bardzo zły na tą firmę więc grzecznie podziękowałem i niestety kupiłem produkty konkurencji:( pracowałem w kilku firmach handlowych i dziwię się iż firma o tak znanej marce na rynku pozwala sobie na tracenie w ten sposób pieniędzy i klientów.

Pozdrawiam

p.s.

mam nadzieję że jak następnym razem będę robił zakupy to produkty Bakalland na półce już będą bo jednak moim zdaniem są najlepsze:)
zdjecie uzytkownika
smiechu warte - 2013-12-03 18:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KONSUMENT - 2013-11-27 13:45:20]:
mam pytanie czy te zakupy robiłeś w CASTORAMIE :)SMIESZNY JESTEŚ !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bleee - 2013-12-20 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-03-16 15:21:26]:
jako były pracownik nigdy, ale to przenigdy nie kupie ich produktow, kontola jakosci zakladu pozostawia wiele do zyczenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bakalland S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski