Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bakalland S.A.

Pracowałeś w firmie Bakalland S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-08-30 07:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba przyznasz, że warunki się poprawiły dla wszystkich
zdjecie uzytkownika
bbb - 2013-09-01 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wracajcie jak możecie jest teraz super i zarobki się bardzo poprawiły
zdjecie uzytkownika
billaden - 2013-09-10 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oj pierdolita glupoty i tyle :)
zdjecie uzytkownika
Bożka - 2013-11-15 21:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
CHCIAŁAM WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ O WYROBIE bakalland
jest TO MIESZANKA KOMPOTOWA
CHCIAŁAM WYPRÓBOWAĆ PRZED bożym NARODZENIEM
parę suszonych jabłek z nasionami , gruszki szukać trzeba przez LUPĘ !!!parę śliwek i trochę suszonych owoców Aronii i to na 4 litry wody
no może żeby te 300 gram kosztowało 2,50 to bym się nie czepiała ALE TO KOSZTUJE 8 zł osiem złotych pytam za co?????
piękne opakowanie kolorowe malutkie okienko przezroczyste żeby za dużo nie zobaczyć co tam tak naprawdę jest!
no i propozycja co należy dodać żeby było dobre
producencie czy to dobrze przemyślane i skalkulowane, taka cienka mieszanka za takie pieniądze na BOŻE Narodzenie??????
Z pozdrowieniem oburzona
Stała klientka Biedronki
Bożena Pruszyńska
z Olsztyna
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-11-19 01:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy firma BAKALLAND suszone daktyle moczy w syropie glukozowym (na opakowaniu w składzie go nie ma), bo daktyle są tak przeraźliwie słodkie, że za każdym razem po ich zjedzeniu dostaję zgagi.
zdjecie uzytkownika
eduardo - 2013-11-20 20:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożka - 2013-11-15 21:53:50]:
Pani Bożenko tylko skladać cv i wziąść się za proces udoskonalania procesu produkcji,może jest wolny etat.
zdjecie uzytkownika
ruchaczek - 2013-11-20 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2013-11-19 01:40:01]:
ALE SIE UBAWIŁEM , ZMIEŃ MENI ZGAGA CIĘ ZAMĘCZY
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-11-26 23:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2013-11-19 01:40:01]:
W tej mieszance są ogryzki jabłek, kilka zaschniętych śliwek z pestką, kilkanaście kuleczek aronii, a gruszki o których mowa w składzie na opakowaniu nie ma nawet co szukać. Po wysypaniu z opakowania płacz,bo takich odpadów to tylko w śmietniku można szukać. Ludzie nie kupujcie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KONSUMENT - 2013-11-27 13:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Nie jestem pracownikiem tej firmy ale chciałem dodać swoją opinię na jej temat:)
Ostatnio chciałem kupić kilka produktów Bakalland w jednym z hipermarketów dużej sieci i niestety półki były puste jak się póżniej okazało od kilkunastu dni,nie wiedzieć czemu bo teraz chyba zbliża się najlepszy okres dla bakalii,zapytałem kierownika stoiska czy może ma te produkty gdzieś na magazynie na co uprzejmie odparł że nie ma i nie wie kiedy będą ponieważ od dłuższego czasu nie może się skontaktować z kimś kto mógłby ten towar zamówić, wyłożyć itp. ogólnie był bardzo zły na tą firmę więc grzecznie podziękowałem i niestety kupiłem produkty konkurencji:( pracowałem w kilku firmach handlowych i dziwię się iż firma o tak znanej marce na rynku pozwala sobie na tracenie w ten sposób pieniędzy i klientów.

Pozdrawiam

p.s.

mam nadzieję że jak następnym razem będę robił zakupy to produkty Bakalland na półce już będą bo jednak moim zdaniem są najlepsze:)
zdjecie uzytkownika
smiechu warte - 2013-12-03 18:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KONSUMENT - 2013-11-27 13:45:20]:
mam pytanie czy te zakupy robiłeś w CASTORAMIE :)SMIESZNY JESTEŚ !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bleee - 2013-12-20 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2013-03-16 15:21:26]:
jako były pracownik nigdy, ale to przenigdy nie kupie ich produktow, kontola jakosci zakladu pozostawia wiele do zyczenia
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-01 15:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to znam bakalland, nawet często kupuje, ale to nie dlatego tutaj jestem. Interesuje mnie praca. Konkretna praca na dłuższy okres. Na stronie znalazłem pracę dla Elektromechanika. Orinetujecie się ile mogą mi zaproponować i czy będę zadowolny z takiej pracy? bo nie ukrywam, że dla mnie ważna jest atmosfera. tak poza tym to co z tą kontrolą jakości - bo nie widziałem nigdy żębycoś złego mi się traafiło w paczce.
zdjecie uzytkownika
chemik - 2014-12-31 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem wiernym klientem bakallandu, pyszne mają, mniam. Ale teraz to zupełnie z innej strony bo nie chce być ich konsumentem tylko chce się u nich zatrudnić. W zakładce "kariera" na ich stronie znalazłem że poszukują kogoś na stanowisko Elektromechania ale to widze że jest to oferta z 22-08-2014 - myślicie że nadal aktualna skoro wisi?
zdjecie uzytkownika
pawed - 2015-01-15 16:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bleee - 2013-12-20 20:35:14]:
a dlaczego nigdy nie kupisz ich produktów, co jest nie tak? lepiej napisz i ostrzeż innych. Ja osobiście poszukuje pracy i chce zajść jutro i zanieść cv do biura,ale najpierw chciałbym wiedzieć na jakie stawki zazwyczaj sie umawiaja z nowo zatrudnionymi osoba i jak wyglada u nich rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
aleksander - 2015-03-08 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzibę mają fajna ale te filmiki na youtubie pozytywne nie są. Trochę jest tam bałaganu. może ktoś coś więcej udostępni.
zdjecie uzytkownika
laser - 2015-03-21 18:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bakalland to bardzo znana firma w sumie, ich bakalie, masy kajmakowe płatki i tym podobne produkty cieszą się sporym powodzeniem u klientów. Tak się zastanawiam jak tutaj traktowani są przedstawiciele handlowi. Dostajecie auta z GPSem i kontrolują, czy można bez przeszkód korzystać z nich do celów prywatnych?
zdjecie uzytkownika
BUDYŃ - 2015-03-28 19:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laser - 2015-03-21 18:22:07]:
a ty chcesz pracować czy potrzebujesz samochodu do dyspozycji jako TAXI ,własnie takie młoty jak ty popsuły opinie handlowca:fura, komóra i mc donald .SĄ GPS W KOMÓRCE W SAMOCHODZIE I W LAPTOPIE, masz chipa w firmowych stringach ale ja nie zakładam bo mnie cisną przy wykladaniu Delecty -Bakalland :)
zdjecie uzytkownika
KISIEL - 2015-03-28 20:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BUDYŃ ma rację. Uwierają jak diabli! Ale słyszałem, że mają być z bakalii - takie seksi i zjeść będzie można... Gorzej jak ci morelka wejdzie nie tam gdzie chciałeś. No ale może to akurat się "laserowi" spodoba ;)
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-04-17 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A teraz trochę obiektywnej prawdy. Kolos na glinianych nogach.Same straty i ratowanie Titanica kredytami.
zdjecie uzytkownika
reds - 2015-04-30 07:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem sie tutaj takich komentarzy, zwłaszcza, że jestem zainteresowany tu posada magazyniera, a po jakości marki spodziewałem się wielu pozytywów. to co jest tutaj najwiekszym problemem?
zdjecie uzytkownika
delfin - 2015-05-09 11:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cały ten bałagan miał być uratowany poprzez zaciąganie kredytów i sprzedanie się funduszowi in. Fundusz kupił titanica, ale dokoptował do tego Delectę aby utworzyć coś naprawdę wielkiego. Niestety delekta nie udźwignęła tego wszystkiego i zamiast uratować Bakalland sama zaczyna mieć kłopoty.
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-05-09 11:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Laser- samochody teraz są od Delecty więc ci nie powiem. Wcześniej były badziewne, ale teraz można się wozić naprawdę wypasionymi furami (nowe focusy kombi)Wiem, że delekciarze jakoś sobie radzili z jazdą prywatną, ale jak jest teraz to nie wiem. Pensje chyba też podnieśli do tych Delectowskich. To juz nie jest praca w bakaliach tylko nprawdę koncernowo korporacyjna robota. He he.
Dobrze,że nas połączyli bo na ich plecach jakoś się wydźwigniemy :):):)
zdjecie uzytkownika
remik - 2015-06-25 22:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiły sie ogłoszenia na handlowcuw. Ile mozna zarobić na pomorzu? Czy płace są takie same w całym kraju?
zdjecie uzytkownika
Horek - 2015-07-09 23:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety, nie orientuję się jak to wygląda z zarobkami w różnych miastach. Sam zbieram opinie o Bakallandzie, ciekaw jestem jak wyglądają pieniądze, czy można się spodziewać konkretów, czy standardowa prowizja, bo na to nie chciałbym się rwać.. Oni szukają teraz na magazynierów i elektromechaników, handlowców na razie nie potrzebują.
zdjecie uzytkownika
PogromcaREMIKuW - 2015-07-10 10:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Remik-nie możesz startować na stanowisko handlowca skoro walisz takie byki! "handlowcUw" nikt nie potrzebuje. Na pewno nie takich. Kiedyś bycie przedstawicielem dużej firmy to był prestiż. Dziś niestety (dzięki takim remikom) stała się to zwykła profesja dla plebsu. Kiedyś trzeba było znać język i mieć wyższe wykształcenie. Teraz? Teraz byle kto może pracować w handlu i psuć opinię o tej profesji...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bakalland S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bakalland S.A.?
Zadaj pytanie
alert