Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-20 23:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy wy nie widzicie co ta Ewka wyprawia na myjce z Tomusiem. Niech ktos sie za to wkoncu wezmie i ja wywali albo cos bo ile mozna ogladac kur....two na zakladzie. Albo zamiast dopilnowac wszystkiego to oni uciekaja na bzyk....nko. co on w niej widzi to jest zalosne. Nikt na myjce przez nich robic nie chce bo jak to ogladaja jak oni sobie slodza i sie mizdala to sie zygac chce. On zamiast odpoczywac w domu to z nia w samochodzie jak nie przed to po pracy jak nie zdaza na zakladzie... Niech ktos zrobi z tym pozadek kierownictwo powinno dbac o dobro zakladu a nie tolerowac takie zachowanie.
zdjecie uzytkownika
kol - 2016-06-20 23:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@viola no powiem ci szczerze ze i ja jestem zniesmaczona
zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-20 23:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kol sama powiedz ile mozna to ogladac zalosni mysla ze ludzie sa slepi. A oni z zakladu sobie kur...two robia. Trzeba by ich sfilmowac i puscic w biurze. Jestem ciekawa co na to ich przelozeni. Bo jak pilowal myjki sowa to bylo sto razy lepiej a od czasu panowania Ewki to tylko balagan i nic wiecej i wciagnela w to swojego kochanka Tomusia ktory gdyby nie ona bylby swietnym pracownikiem. Ale jak woli ja bzykac zamiast robic.
zdjecie uzytkownika
max - 2016-06-21 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jaki masz w tym cel @viola, że wypisujesz takie rzeczy. Wątpię szczerze żeby kogoś to obchodziło tutaj. Ludzie wchodzą na tę stronę żeby poznać opinie na na temat pracy a nie, że ktoś tam ma romans, który najwidoczniej bardzo Ci wadzi nie wiadomo dlaczego
zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-21 10:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie max to jest opinia na temat tego.co sie dzieje na tym zakladzie. Nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Kierownictwo powinno sie za to wziasc bo pracownicy maja juz tego dosc.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-06-21 11:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie może jak to wygląda dokładnie jeśli chodzi o prace jako Rozbieracz - wykrawacz? bo chyba kasa jest całkiem dobra z tego co mi się wydaje też. Ale dobre jest to, że dają od razu umowe o prace.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-06-21 13:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2016-06-21 11:19:08]:
Nie bądź smieszny gdzie ty zyjesz?
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-06-21 13:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2016-06-21 09:12:12]:
Zgadzam sie w 100 % kogo interesuja jakies romansidła.
zdjecie uzytkownika
DoBrylla - 2016-06-21 14:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obcych bardziej interesuja losy twojego brata i rodziny niz ciebie. Zostawiles ich w takiej sytuacji i zrobiles sobie wakacje. Wstyd dla rodziny.
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-06-21 16:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam panowie' mam pytanie czy obecnie poszukuja konserwatora Maszyn i urzadzen? lub beda poszukiwali? widizalem wczesniej ze poszukiwali kogos ale wtedy nie bylem w potrzebie, moze cos wiecie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
rtyhju - 2016-06-21 19:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@michal nie nie szukaaj te pferty o ktorych piszesz sa juz nieakutlane
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2016-06-21 19:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsi ci co siedza pod biurkiem u Jan...iArt.....
zdjecie uzytkownika
frgh - 2016-06-21 20:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@michał a nie chcialbys sprobowac moze załapac sie do nich na jakis staz albo na praktyki? bo wiesz ze to tez ejst szansa na zdobycie jakiegos doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
w - 2016-06-21 21:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozsmieszaj mnie doswiadczenie u biernackiego? Pekam ze smiechu buahahhaha tu mozna, ale doswiadczenie stracic.
zdjecie uzytkownika
ypo - 2016-06-21 21:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyższe wykształcenie świadczy o tym, że cenią sobie takich pracowników, a na pewno zarobki są w pełni adekwatne do posiadanych kwalifikacji. A wypłata jest terminowa?
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-06-21 23:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do biernackiego nie potrzeba typowo wyksztalcenia. Ewka z myjki przyszla od lopaty i probuje rzadzic. To moze kazdy proobowac wszystkiego jej to tylko bzyk...nie z Tomusiem wiec mozna mozna. A on robi sie taka jak ona. Pojdziemy do ich przelozonych juz z tym bo nie chce sie juz na to patrzec. Myjka sie rozleci na amen wkoncu przez nich a glownie przez nia.
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-06-22 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak tam teraz z atmosferą w firmie jest, wiecie coś na ten temat czy nie za bardzo? Dajcie znać, bo jestem bardzo ciekawy!
zdjecie uzytkownika
michalebryll - 2016-06-22 14:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uwierz ze twoich znajomych bardziej interesuje twoj brat niz twoje wycieczki i dyskoteki. moze dla odmiany cos bys na ten temat napisal na fejsbuku, chyba ze sam nie wiesz co u twojej rodziny. zalosny jestes wieprzu
zdjecie uzytkownika
r5tg - 2016-06-22 15:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale jednak mimo wszystko podjrzewam ze jakies kwalfikacje to trzeba miec zeby sie do pracy załapać przeciez nikt cie,, na ładne oczy to nie zatrudni,, taka jest prawda przeciez nigdzie tak nie ma :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-06-22 16:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby które wagowe z pakowni się owijają? każdy robi nikt nie siedzi.
zdjecie uzytkownika
JONN - 2016-06-22 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-06-22 16:33:01]:
Wszystkie wagowe to ściemniary a największa ściemniara i świnia to ta mała Magda B z taśmy od Miłosza
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2016-06-22 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest prawda.}SZACUN SZACUN I SZACUN DLA PAKOWNI.ZwŁASZCZA DLA KOBIET I ICH RODZIN.MACIE NIEZIEMSKIE ZDROWIE NA TYLE GODZ.BRAWO WY.
zdjecie uzytkownika
lujek - 2016-06-22 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokoj!!!
zdjecie uzytkownika
Man - 2016-06-23 16:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. poszukuje konserwatorów maszyn akurat, jest ktoś chętny?
zdjecie uzytkownika
lysy - 2016-06-23 17:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy do tego bajzlu
zdjecie uzytkownika
4 - 2016-06-23 17:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@man ty musisz jednak bardziej czytać ze zrozumieniem, jeśli mówimy o tej ofercfie w Buszewie to rekrutacja była, owszem, ale w lutym w zeszłym roku raczej
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2016-06-23 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurwa która zajebala kartę ze spodni na uboju niech Ci kurwo zdechnie wszystko co kochasz ;)
zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-23 22:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na myjce Ewka dalej rzadzi z Tomusiem. A do roboty nie ma ludzi. Ale my juz mamy na nich sposob. Nie chcemy juz tego ogladac ile mozna. Brzydzi nam sie juz to ich slodzenie sobie i mizianie sie. Zalosni cwaniacy on taki dobry jak i ona. Pozdr
zdjecie uzytkownika
x - 2016-06-23 22:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu telenowela jednak nie dziwie sie ze u biernackiego takie ciolki, jak zaklad zreszta
zdjecie uzytkownika
ronek - 2016-06-23 23:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie szukacie przypadkiem nowych rozbieraczy wykrawaczy?
zdjecie uzytkownika
hhh - 2016-06-24 03:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2016-06-23 21:57:03]:
Napewno ten strażnik Przemek , to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kradnie nam papierosy , pieniądze i wszystko co cenne w naszych kieszeniach , widzieli juz go nie raz jak grzebie w naszych bluzach na szatni .
zdjecie uzytkownika
pro - 2016-06-24 05:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas zakład poszukuje ludzi do pracy a szczególnie rzeźników jak ich pomocników
zdjecie uzytkownika
góra - 2016-06-24 11:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaskocze cię ale jednak analityków finansowych potrzebują obecnie na zatrudnienie, na stronie napisali
zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-24 11:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie zadna telenowela tylko prawda o tym co jedna osoba robi z ludzmi. Bo jak Ewka wezmie sobie kogos pod swoje skrzydla to tylko rujnuje mu zycie bo ten Tomek przez kure....two z nia i jej wplyw robi sie taki jak ona. Nie wiem jak jego rodzina z nim wytrzymuje. Niech Ewka wezmie sie z nim za ratowanie myjki a nie tylko bzykanie. Bo my naprawde mamy tego dosc brzydzimy sie nimi. Bo nie po to ktos dostaje posade zeby miec czas na kure....two tylko po to zeby pracowac niech ktos z gory sie tym zainteresuje wkoncu bo jak nie to my im dowody dostarczymy.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-06-24 12:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro tak twierdzisz to nie widze nic innego jak dostarczyc dowody a nie tylko pisac.Tak na marginesie powiem, że Wojtek ma ( usunięte przez administratora )wasze pisanie.
zdjecie uzytkownika
viola - 2016-06-24 12:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze Wojtek ma to gdzies ale w biurze ich kierownictwo p. Mariusz czy p. Mirek napewno nie bo im zalezy zeby to jakos funkcjonowalo a nie ze koordynatorzy zamiast pracowac sie bzykaja.
zdjecie uzytkownika
kami - 2016-06-24 12:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak w końcu z tymi targami w FOOD AFRICA CAIRO 2016 ? ktoś zda relację i powie jak tam wypadliśmy?
zdjecie uzytkownika
goryl - 2016-06-24 14:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kami - 2016-06-24 12:53:16]:
Jak z wszystkim, kupiłbys to badziewie w biedronce?
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2016-06-24 14:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale o jakie pieniądze chodzi konkretnie? co o tym sądzicie..
zdjecie uzytkownika
wściekła - 2016-06-25 11:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posluchaj sobie cwaniaczku.przyjdz na wage i przewaz tyle ton co my to inaczej będziesz szczekal.bo niby ku...co my na wagach robimy?a pakownia skad ma towar? Bo ten towar ktos musi wazyc!!!! Nie ktore ciezko pracuja wiec uszanuj to a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupot.pozdrowienia z tamtej strony!!!
zdjecie uzytkownika
owa - 2016-06-25 11:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie nie chciałbym dźwigać dlatego z oferowanych w internecie stanowisk pracy u was bardziej odpowiadałoby mi stanowisko konserwatora maszyn i urzedzeń - czy jako kobieta mam szansę na taką posadę?
zdjecie uzytkownika
klara - 2016-06-25 15:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz nikogo nie szukają @owa ale wiem, że nie ma problemu z przyjmowanie kobiet
zdjecie uzytkownika
x - 2016-06-25 20:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biernacki szuka głupszych od siebie
zdjecie uzytkownika
owa - 2016-06-25 20:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wasyl jedną literkę zjadła i od razu hejt:( a ja słyszałam że szukają myjkowych i rozbieraczy
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-06-26 10:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [owa - 2016-06-25 20:34:21]:
daj sobie spokoj z tym poj....m zakladem
zdjecie uzytkownika
dfgh - 2016-06-26 12:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@owa jak to gdzie szukaja? przynajmniej tutaj na gowork nie widac zadnych aktualnych ofert prachy od nich
zdjecie uzytkownika
henio - 2016-06-26 22:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Viola. Prosze cie naprawde jezeli mozecie cos zrobic z ta Ewka i Tomusiem todzialajcie bo juz sie zygac sie patrzac na nich jak na zakladzie miziaja slodza sobie i wogole. Ja pracuje tu tyle lat i czegos takiego jeszcze nie widzialem. Jak nie w pracy sie bzykaja to byle szybko zniknac i jechac gdzies na sek....s. A robota niedopilnowana. Biedny ten Tomek dal jej sie omamic ale skoro jest taki glupi to bedzie teraz mial problem. Moze ten zaklad nie jest idealny ale placa na czas i ale nikt nie bedzie im placil za bzykanie ... pozdrawiam myjkowych...
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-06-27 09:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie wczoraj oboje byli przed swoimi pracownikami myslac ze nikt ich nie zauwazy jak beda sie bzykac po katach na zakladzie. A pilnowac roboty nie ma komu. Taka polityka w tej firmie. Mysli Tomus ze dzieki ronansowi z nia bedzie mial lepsze uklady. Bzyknie ja albo na zakladzie albo po pracy pojada i bedzie dobrze. Glupek. A ona to wykorzystuje i ma radosc z tego. Potrzebuje go do zaspakajania swoich potrzeb. Niech ktos normalny wezmie sie za ta myjke i to ogarnie uczciwie i porzadnie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
rgt - 2016-06-27 18:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie nic nie ma raczej..ale pameitam ze byly oferty na stanowisko konserwatora maszyn i urzadzen w miejscowosci Buszewo wiec moze sie znow cos pojawi
zdjecie uzytkownika
? - 2016-06-28 11:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powalony zakład

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert