logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

ww 2016-07-12 18:44:30
hej hej widze ze niedanwo pojawia sie oferta na stanowisko rozbieracza- wykrawacza w Golinie napisali ze wynagrodzenie na takim stanoiwksu zaczyna się od 2 500 PLN wiec uwazam ze całkiem sporo tylko ciekawe ile maksymalnie mozna zarobic tu w firmie..
w 2016-07-12 19:26:08
Jezeli predzej na leb nie dostaniesz
4
wojtek 2016-07-12 19:27:29
Gdzie jest ten palant scislak?
5 2016-07-12 20:22:06
no wlasnie to tez ciekawe bo uwazam ze dobrze by blo wiedziec na jakie wynagrdozenie maksymalnie mozna liczyc i tez ciekaw jestem jakie tutaj premie sa
dyrekcja 2016-07-12 21:31:51
Premie jak najbardziej hhehehehehe zastanow sie nad pytaniem zanim je zadasz
4
edfr 2016-07-12 21:46:47
moze po prostu ktos sie zastanawia nad aplikowaniem tu do firmy i ejst ciekaw czy sa premie oferowane albo czy jest szansa na jakies podywzki po pewnym czasie
dede 2016-07-13 13:40:21
zalosny zakład
1
h 2016-07-13 15:23:49
@ dede a dlaczego uważasz że jest żałosny? Uzasadnisz?
1
ala 2016-07-13 17:33:39
chyba już naprawde skonczyl sie wma temat do rozmowy i niektorzy juz na sile staraja sie wypisywac coraz to nedzniejsze opinie o zakładzie, nie siejscie juz fermentu,dajcie spokoj.
ola 2016-07-13 19:36:44
Ewa na myjce daje premie jak ja bzyk... iesz. Tak jak to robi Tomcio... ale zarobki na myjce w miare dobre. Ponoc nie narzekaja. Oczywiscie trzeba sie przykladac do pracy.
seet 2016-07-13 19:50:16
A czy wypłata jest u nich terminowa? Dzięki za odpowiedź
Bartek 2016-07-13 20:18:06
Czy na uboj jeszcze potrzebuja
ala 2016-07-13 20:57:05
Bartek' sprobuj do nich zadzwonic albo jak mas zniedaleko najlepiej pojechac i zapytac wprost, moze od razu bedzie kierownik i pojdziesz na rozmowe, wiec gnaj!
ehhh 2016-07-14 07:51:55
Konserwator maszyn to inaczej mechanik więc nie wiem czy Pani da radę naprawiać maszyny
ehhh 2016-07-14 07:52:29
Konserwator maszyn to inaczej mechanik więc nie wiem czy Pani da radę naprawiać maszyny
iglo 2016-07-14 09:43:46
ale przecież ta oferta na konserwatora maszyn i urządzeń to jest temat z lutego tamtego roku, już nieaktualne. @ala chyba jednak zastosuję twoją najlepszą metodę i pójdę do firmy bezpośrednio pytać się o zatrudnienie, czy nadal siedziba mieści się na ul. Dworcowej 47D?
1
marek 2016-07-15 22:05:41
A NIKT NIE TESKNI ZA SCISLACZKIEM CWANIACZKIEM ???
ypo 2016-07-15 23:12:22
Rzeczywiście można liczyć na calkiem dobre zatrudnienie, ale wydaje mi się, że nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To najlepszy dowód na to, że rotacji wśród pracowników nie ma, a atmosfera jest rzeczywiście dobra.
robol 2016-07-16 00:05:58
praca za ok 10 zeta na czysto dla dobrych pracowników
ala 2016-07-16 09:30:01
a to podział jest na złych i dobrych? wiec co trzeba spełniać żeby być dobrym pracownikiem? wiec na czysto ile?
mruk 2016-07-16 09:31:37
Chłopie, nawet nie wiesz jaka jest rotacja. Od listopada po wypłacie są masowe zwolnienia się pracowników, którzy szukają innej, spokojniejszej pracy. A atmosfera jest wręcz fatalna, taką wprowadziło obecne kierownictwo, bo ludźmi skłóconymi lepiej się kieruje. Obecne kierownictwo nie pojęcia o niczym, opierdzielają pracowników nie wiadomo za co, a o organizacji pracy to lepiej nie mówić. Wchodzisz do pracy, ale nie wiesz o której godzinie wyjdziesz. W tym zakładzie kodeks pracy nie istnieje. Najgorsze jest to, że w tym zakładzie nie liczy się to, że masz rodzinę, musisz być w pełni podporządkowany zakładowi, a jak się nie podoba, to z dnia na dzień możesz być zwolniony, zadzwonią do Ciebie z kadr z pytaniem, czy zwalniasz się sam za porozumieniem stron, czy chcesz być zwolniony dyscyplinarnie, a powód zawsze znajdą.
6
myjkowi 2016-07-16 10:32:28
No prosze na myjce dalej to samo zygac sie chce. Ewka z Tomusiem patrza tylko kiedy uciec w ustronne miejsce na bzykanko. Dzis miedzy 1 a 2 znowu znikneli pracownicy ze wszystkich dzialiw ich szukali a ich brak. I to nie bylo znikniecie na 10- 15 min tylko na ponad godzine. Czy tak powinni postepowac koordynatorzy?? No chyba nie . Bo pracownikow sie nie zostawia zeby isc sie bzykac. Jestesmy skazani sami na siebie bo na nich nie mamy co liczyc.
bill 2016-07-16 11:02:14
Ja to nie wiem kiedy pojawi się ogłoszenie pracy na konserwatora maszyn i urządzeń, ale chętnie bym się załapał. Ciekawe tylko jakich zarobków można się spodziewać.
xxxxr 2016-07-16 20:03:12
Prawda prawda tak jest w 100% na nowej pakowni,atmosfera jest ze tylko usiąść i płakać jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wygrywaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorych ciagle przybywa prawda pani Ga..k
aronia 2016-07-16 20:43:00
obejrzałam wasz film o zakładzie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bardzo fajny nowoczesny zakład
robol 2016-07-16 22:32:33
intensywnie i rzetelnie pracować około 200 godzin około 2000
1
ala 2016-07-17 08:59:55
a reszta ludzi z ,,góry'' tego nie widzi co sie dzieje? Zgłaszacie takie rzeczy komuś? Faktycznie dobrze sie nie dzieje...
jacki 2016-07-17 19:34:03
A pedofil michal ma jakies przywileje i komentarze o nim sa usuwane. Wiecie o co chodzi z tym gwaltem?
ps 2016-07-17 20:19:33
Chętnie bym się załapał na konserwatora maszyn i urządzeń, bo oprócz dobrych zarobków dorzucają socjale.
abc 2016-07-17 20:22:16
Nie czekajcie na ogłoszenia, tylko wbijajcie do sekretariatu (drzwi szklane nad którymi jest logo ZMB, przy wjeździe) i dajcie cv i list motywacyjny Pani za ladą i sprawa zamknięta. Ludzi szukają w kółko, na wszystkie działy praktycznie. Mechaników, elektryków, rzeźników, na pakownie, myjkowych itp.
Co do myjki "ewki i tomusia" oraz michała, to dajcie już spokój. Ile można.
kw 2016-07-17 20:45:15
Czy ja dobrze widze ostatnio czy na pakowni zrobiono tylko jedną zmianę ? nieraz jak idąc w godzinach 19-20 przez pakownię to tylko wagowy tam się znajduje :) a tak wgl...ostatnio czytam komentarze typu Ewki i Tomka albo Michała, weźcie ludzie se na wstrzymanie bo to sie nudne robi, Wy jak to piszecie to widać że nie macie swojego życia tylko wpierdzielacie sie w cudze, a sami jesteście w jeszcze większym gównie, ich życie ich sprawa a Wam nic do tego, jak widze jak się to czyta te telenowele niekończące to aż odechciewa się czytać te opinie, bo przez takich ludzi co aby narzekają że ten albo ta się b...ają to aby zakład ma psutą reputację...także jak jeszcze nie jest za późno to ogarnijcie się, chociaż już faktycznie może być za późno bo co niektórych się nie nawróci...pozdro
3
way 2016-07-17 21:34:50
Świetnie, że oprócz dobrych zarobków @ps dorzucają jeszcze jakieś socjale. To zdecydowanie rzadkość w dzisiejszych czasach, a tak przynajmniej jest pewność, że dbają o swoich pracowników i o ich zadowolenie.
tomi 2016-07-18 09:48:17
no ale nie rozumiem, wydaje mi się, że jednak spokojnie można u nich troche zarobić, nie wiem jak na pewno będzie to wszystko wyglądało, ale mam nadzieje, że spokojnie będzie można jako ten myjkowy troche popracować.
były myjkowy 2016-07-18 10:54:17
powodzenia... ;-)
Nat 2016-07-18 11:23:24
A dziękuję, na pewno się trochę przyda, pozdrawiam Cię
kiedyskiedys 2016-07-19 08:51:40
a co słychać na pakowni przy chłodni?? nowe rządy?? lepiej/gorzej??
Natek 2016-07-19 09:33:13
Dużo lepiej, jest moim zdaniem wyjątkowo fajnie, nie ma się co w ogóle denerwować, świetna sprawa, na pewno pokochacie
xxxxr 2016-07-19 10:16:23
Gorzej juz byc nie moze z tego co opowiadaja
2
Nacik 2016-07-19 11:08:17
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. poszukuje ludzi do pracy czy to tylko jakaś plotka i nic się w tym momencie nie dzieje?
były pracownik 2016-07-19 13:39:58
Zakład nie szuka pracowników, zakład szuka niewolników.
6
tola 2016-07-19 15:09:32
a weź wejdź orzeszku na stronę ich internetową to zobaczysz w zakładce praca, tak bardziej po prawej stronie na górze, całą listą aktualnie prowadzonych rekrutacji, moim zdaniem najbardziej aktualne i rzetelne źródło informacji na temat podjęcia pracy u nich
myjkowa 2016-07-20 16:29:41
No brawo dla Tomusia za dobre zachowanie w stosunku do swojej Ewki on ja teraz pociesza po tym jak chodzi z owinieta raczka musi o nia dbac i byc teraz delikatny i namietny. Ha ha ha zalosny.... ile mozna ogladac ich relacje nie dotyczace pracy. Tam gdzie Ewka tam jest i Tomus sa poprostu nie rozlaczni juz od paru miesiecy. Ale tak to jest jak mysla sobie ze wolno im wszystko. A my nie mamy juz sil pracowac. Ona doprowadzila tylko do tego ze nikt nie chce z nimi pracowac tylko jej Tomek jest z nia zawsze bo jak sobie dobrze na wzajem robia to tak jest.
darcio 2016-07-20 21:09:08
widzę że życie na zakładzie towarzyskie kwitnie.. a weźcie się ludzie do roboty a nie tylko ploteczki! a pozxa tym teraz nowa osoba jest potrzebna do pracy na stanowisko Pracownik Produkcji – Konfekcja Mrożona - z tego co wiem to chyba dają umowę o pracę
były pracownik 2016-07-21 22:11:47
pracowałem u tego złodzieja przez 4 lata. jak chłopek-roztropek z czeluścina mógł założyć taką firmę? a śmieszny prezesik kubik - figurant co poci się pod pachami - cały czas trzyma was pod butem?;)
Piotruś 2016-07-22 11:53:31
Ogólnie słyszałem opinie że w Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. się obrabia mięso, wydaje mi się, że to oczywiste i że to plus, w końcu to mięsny zakład, więc chyba wszystko na spokojnie raczej
-NR2- 2016-07-22 15:53:56
Atmosfera w pracy jest fatalna, tak człowiekowi psychike niszczą że odechciewa się wszystkiego. Rządzący tym zakładem to dno totalne ... praca jako tako nie jest zła ale w takiej nerwowej atmosferze nie najlepiej sie pracuje
2
Pracownik 2016-07-22 16:17:31
Dokładnie , fatalna to za mało powiedziane , totalna porażka a jak ktoś trafia do Stefana to mu psychę na maxa zryje , czub - totalny czub .
lulek 2016-07-22 20:04:52
A jak ktos trafi na myjke to Ewka i jej kochas Tomus wykanczaja ludzi a glownie ona bo nikt juz z nimi robic nie chce bo im aby kur..... two w glowkach. Zero szacunku do drugiego czlowieka. A jak ktos tylko cos o nich wie to zaraz wylatuje ale inni co pracuja na innych dzialach tez widza i dobrze wiedza co oni robia. Wkoncu ktos im to wygarnie bo ile mozna.
Pracownik 2016-07-22 20:39:36
NARESZCIE mądre słowa zgadzam sie z wypowiedzia w 100%.pozdrawiam
1
aha 2016-07-22 22:11:53
Hej, a czy niedługo pojawi się jakieś ogłoszenie na konserwatora maszyn i urządzeń? Bardzo by się przydała taka praca, bo w końcu wiedzą jak dbać o pracowników.
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.