Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-06 15:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty sie w to nie mieszaj tylko wez sie za prace I pilnuj sie .
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-06 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy chceci od tej co pisze o p.Ewie(praownica). ona mowi to co widzi to co wszyscy wiedza i widza. Wiec jak nie wiecie kto to pisze to się nie wypowiadajcie. bo ni często razem znikają gdzies i nikt nie wie gdzie sa. A widziano ich tez nie raz razem po pracy już dawno dawo może z miesiąc temu i przestańcie zachowywać się jak dzieci on sa dorosli sami będą tego zalowac i dopiero wtedy im się oczy otworzą. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-06 16:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty nie pracujesz tam, na pewno I przestan pisac bzdury zajmi sie tym co powinasz.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-06 16:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie ze pracuje i to nie bzdury żadne. A ludzie oczy majai widza... Ja chce tylko dobra tego faceta żeby tamta pani zrozumiala wreszcie i on żeby przejzal na oczy. Bo ona wszystkich tam wykańcza na tej myjce powoli. nadaje się tylko do zwolnienia. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-06 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja poznałam tego pracownika nie dawno jest mi go poprostu szkoda bo z nia to nie warto po prostu zaczynać nic a on tylo ona ona a ona to wykorzystuje i sie bawi nim a on ma rodzine i mi go szkoda. niech on się wreszcie opamięta.
zdjecie uzytkownika
awizo - 2016-02-06 17:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale macie najebane w tych baniach
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-06 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma to ma jak ludzie pisza prawde to potem tak jest. Ewa wykończy wszystkich na tej myjce a co drugiemu rozwali zycie taka prawda...
zdjecie uzytkownika
www - 2016-02-06 21:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda taka że Ewa owinela sobie go wokół palca i robi z nim co chce. A on ślepy i nie widzi że ona się nim bawi... Może coś zrozumieja jak jego żoną i jej mąż się dowiedzą. Bo to co się robi to śmiech na sali ją swoje widziałem i wiem że to co piszą to prawda ...więc facet zastanow się czy warto dla takiej osoby jak ona tak ryzykować...
zdjecie uzytkownika
rajek - 2016-02-07 06:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znacie Tą mała rudą z bramy ,niezła mała wie ktoś coś o niej, gdzie mieszka czy jest do wzięcia ...??? dajcie znać !
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-02-07 09:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym zakładzie to nie ma znaczenia czy ktoś wolny i do wzięcia tutaj jak żonaty czy mężatką to jeszcze lepiej tak jak na tej myjce Se..ks z żonatym lepiej smakuje tak ukratkiem gdzieś na zakładzie albo po pracy w samochodzie więc jak chcesz to się nie oglądaj. Tamci to ciągną już jakoś od końca grudnia do dzis i żyją dalej .... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-02-07 10:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest chore co piszesz ty tu.Lecz sie kobieto na nogi bo na glowe juz za pozno ,I tez wez sie lepiej za dziecko .
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-02-07 15:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się leczy ten co się ku...wi z Ewa bo już przesadzaja ...zrobili z tej myjki tylko kurę...stwo... A on chyba ślepy...
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-07 16:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pękam ze śmiechu cały ten zakład to jakaś porażka.Nie dziwię się że sami głupole zostali.Do roboty niewolnicy hehhehhehehheheehe
zdjecie uzytkownika
franio - 2016-02-07 18:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To masz rację niech się wezmą za pracę a nie w nocy samo kur....two... Bo my musimy pracować a co nie którzy po kontach się ku...ia... Żal poprostu taki przykład daja przełożone z pracownikami . pozdrawiam i zapraszam do pracy
zdjecie uzytkownika
? - 2016-02-08 10:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie wielki dyrektor Ściślak?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2016-02-08 10:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co wyprawiaja ta Ewa z tym swoim kochasiem to szczyt wszystkiego. Myślą że zrobia z innych deb..li że coś ukrywa to się mylą. Dziś znowu ich widziałem razem ... Za grosz wstydu nie maja po pracy się jeździ do domu a nie kur..i. Czas się chyba za to wziasc i ona i on do zwolnienia a nie psują reputację calemu zakładowi
zdjecie uzytkownika
x - 2016-02-08 12:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś słabo Ściślak ogarnia ten zakład.Niech sam się ogarnie lepiej.
zdjecie uzytkownika
rrr - 2016-02-08 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekaw ile nam teraz wezmą z wypłat. Złodzieje pracownicy utrzymują zaklad
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-02-08 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrr - 2016-02-08 15:18:46]:
Niech tylko spróbują trzeba zawiadomić PIP
zdjecie uzytkownika
aaaann - 2016-02-08 19:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie wielki czas żeby ktoś się za to wziol wkoncu.
zdjecie uzytkownika
benek - 2016-02-09 12:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już czas ssię wziasc za ta Ewę i jej kochasia. Trzeba się wybrać do męża i do żony bo żal już na to patrzeć co oni robią jak z innych robią glupkow bo myślą że nikt nic nie wie co oni robia. Ale wkoncu może zrozumieja co robia jak wkoncu prawda wyjdzie. Chłopie zastanow się czy warto ryzykować utratę rodziny dla niej bo chyba nie warto. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dawna - 2016-02-09 12:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o konfekcji świeżej?? Jak kierownictwo ?
Ludzie?? Słyszałam że dużo się pozmieniało ktoś coś wie??
zdjecie uzytkownika
Acgh - 2016-02-09 13:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co was to kurw obchodzi co oni robia maja swoje rozumy pol zakladu sie kurw. A jednych zescie sie utrzepili
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-09 17:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pół zakładu to może jeszcze pochwalicie sie o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
ggg - 2016-02-09 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ( pracownik) ci co to robią to wiedzą a na myjce to tylko Ewa znalazła sobie kochasia i niszczy mu życie tylko ... A facet ślepy tego nie widzi... A tak to zakład ok idzie wytrzymać. Byłe by z wypłat nie brali
zdjecie uzytkownika
hennn - 2016-02-09 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acgh masz rację że pół zakładu to robi ale oni to już przesadzaja. A ona to tylko niszczy facetowi życie i opinię ale jeszcze trochę razem z kolegami jej pokazemy. A jej mąż się dowie co za ziolko trzyma. Żal tego tylko co ona sobie go owinela wokół palca bo on to chyba ślepy a taki fajny mądry facet. Przez nią tylko straci rodzinę napewno . Wczoraj dali popis na calego tzn w poniedziałek.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-09 20:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zona juz wie I ma dosc tego I dajce tej kobiecie spokoj .
zdjecie uzytkownika
ktos1 - 2016-02-10 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze że wie ale zobaczymy co zrobijak ktoś obcy ją uswiadomi o tym co jej mezus robi. A Ewy mąż może i też wie ale my i tak do niego pojedziemy. Nie chcemy żeby ona psula reputację naszemu zakładowi. I ostrzegamy innych takich mężczyzn przed nią jak ten teraz naiwny jest . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-10 12:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa jest?
zdjecie uzytkownika
Asda - 2016-02-10 14:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest kasa na kontach?
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-02-10 14:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asda - 2016-02-10 14:04:29]:
Na razie nie ma na kontach, koperty już są.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2016-02-10 16:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zabierają coś?? Ile procent??
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-10 16:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narazie kasy brak
zdjecie uzytkownika
ll11 - 2016-02-10 17:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie czy coś biorą z wypłat??
zdjecie uzytkownika
olll - 2016-02-10 17:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No 15 %
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-10 18:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już macie kasę na koncie?
zdjecie uzytkownika
w - 2016-02-10 18:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosne co ten Ściślak wyprawia.Pozbywa się mądrzejszych od siebie a obsadza głupcami Żal tylko tych co muszą na to wszystko pracować.
zdjecie uzytkownika
j - 2016-02-10 18:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego zakładu
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-10 19:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak słów o tym zakładzie zeby tyle kASY ZAbierac pracownikom nieudaczniki
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2016-02-10 19:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi zabrali a wam ?
zdjecie uzytkownika
sss - 2016-02-10 19:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i nic nie można im udowodnić . a my otrzymujemy zakład
zdjecie uzytkownika
jozek - 2016-02-10 20:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wielki czas wziasc się i za Ewę i za tego kochasia. Ile można to tolerować. Takie zachowanie to nie dobry przykład dla innych pracowników. Ale my sobie porozmawiamy i z jego żoną i z jej mężem. Bo ona robi z tego chłopaka głupka a on się dał jak dziecko widocznie nie zależy mu na rodzinie woli romans z nią. Żałosne. Ale on i ona będą tego żałować.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-10 20:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ,weszcie sie za prace a nie takie pierdoly piszecie.Sami debile tu pisza a nie normalni ludzie.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-02-11 09:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu zabrali kasę.Trzeba się za to zabrać.Ciekawe czy dyrektorzyna też oddał charytatywnie.BIEDAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ttt - 2016-02-11 09:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No napewno nie kierownicy i biurowiec napewno też nie a nam pracownikom zabierają ciągle. Skandal!!!!!
zdjecie uzytkownika
hhhaa - 2016-02-11 12:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie się teraz wezme za to ku...two na myjce. Ewa z tym kochasiem tego po zaluja napewno... Nie pozwole żeby psuli reputację zakładu...
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-02-11 18:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wreszcie niech ktoś ich przy kroci bo przesądzają. Zbyt wiele sobie pozwalają. Może wkoncu ktoś to zalatwi porządnie . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
biedna - 2016-02-12 16:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam slychac na konfekcji swierzej slyszalam ze zaklad idzie powoli na dno dobrze ze tak sie stanie jak sie nie umie kontrolowac swoich dyrektorkow mam nadzieje ze sprawiedliwosci stanie sie zadosc pozdrawiam i zycze szczescia wszystkim ktorych znalam niech wam bedzie jak najlepiej nie zycze tego szyja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-12 17:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos co opisuje takie bzdury ,I to nie ktorzy, to ta firma niech zalozy zaklad przychiatryczny ,a nie zaklad miesny.Wysza gora.wezcie sie za tych pracownikow I to naprawde porzadnie. A moze to sie wreszcie te pierdoly skoncza co tu wypisuja o nie ktorych ludziach.Kierownictwo wezcie sie naprawde za ta cholote plotkarska.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
maciek z. - 2016-02-13 10:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Caly uboj odzyskal kase. Jedna zmiana stanela i pieniadze po godzinie sie znalazly.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert