Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZMB BIERNACKI

Pracowałeś w firmie ZMB BIERNACKI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-07-06 23:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram kiedys bylo inaczej i lepiej i tez pozdrawiam kolezanki i kolegow




zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-07-07 13:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja kiedyś było zupełnie inaczej.Teraz każdy orze jak może dla siebie oczywiście.Życie składa się z coraz większych nakładów i z coraz mniejszych zysków, kończy się zaś siedzeniem w fotelu z nieruchomo utkwionym wzrokiem.Prawda
Panie Dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-07-08 08:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znowu było lepiej? Było inaczej - to na pewno. A teraz trochę czasy się zmieniły więc nie powinniśmy też przez ten sam pryzmat patrzeć bo to trochę fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obraz.
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-07-08 10:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obyś nie obudził się z ręką w nocniku.Panie Kawasa.
zdjecie uzytkownika
nikita z Jasrzębia - 2014-07-08 10:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie dyrektorze czyżby Pan zapominał o swoich błędach,skoro dostrzega Pan błędy innych.Pozdro (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dyrektorka - 2014-07-08 12:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten koleś,którego tak tu opisują nie ma wstydu.Będąc na pewnym poziomie i mając chociać mały iloraz QI sam powinien odejść.Jednak jego głupota nie zwalnia od myślenia.
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-07-08 12:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowy kwalifikacyjne zwłaszcza do biura odbywają się inaczej niż w innych zakładach.Nie ma znaczenia wykształcenie,tylko walory zewnętrzne.Idiotyzm.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-08 20:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak wybieraja niby te piekne kobiety by ten umisniony stucznie kontrolerek ze starej pakowni mogl je w hotelu testowac.Idiota z niego i pustak !one naiwne ze z nim ida do lozka
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-07-08 20:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero rozumu,zero wszystkiego.Jaki Pan taki kram.Dziadowska firma. Dziadowie zarządzający.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-09 14:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,a Pan Wojtek zaczynał od przygrywania do kotleta hehehehhehe
zdjecie uzytkownika
wiechu - 2014-07-10 09:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak bolo Pan Urban dokładnie to opisał.Pamiętasz te czasy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-11 13:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma większej ra­dości dla głupiego, jak zna­leźć głup­sze­go od siebie. Dlatego Wojtek tak postąpił zatrudniając PANA DYREKTORA,a może ojca dyrektora.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-14 01:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem waszych negatywnych opini o tym zakładzie ja tam pracuje i nie narzekam może jest ciężko i te godziny i nie którzy pracownicy ale skoro tam pracujecię to się zgadzacie na zasady jak to napisał kolega Rafał w opini i z nim się zgadzam a co do kiedyś to mogę powiedzieć tyle że tam pracowali sami alkoholicy.
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-07-14 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałeś dodać,że teraz to pracują same ćpuny,oczywiście więcej stylu ponieważ masz ubogi słownik.Pewnie jesteś po Zetce jak inni.
zdjecie uzytkownika
Kib - 2014-07-15 00:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jak to co piszecie ma się do całkiem sporej ilości certyfikatów, które zdobył ZMB... Przecież za darmo ich nie dają i zgadzam się z @pracownik, że nie może być tak źle, skoro tyle ludzi tam pracuje. Atmosfera między pracownikami myślę jest na tyle dobra (takie moje wrażenie), że choćby dlatego można bez zastanowienia dalej przychodzić do tej pracy. Gorsze chwile bywają wszędzie, ale ważne jest aby dawać z siebie wszystko, a może gdzieś, kiedyś zostanie to zauważone i docenione - takiego rozwiązania również można się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-15 13:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłeś kiedyś doceniony, ja nigdy, a daję z siebie wszystko.Całkowite zaangażowanie i nic.Dlatego tyle tu negatywnych opinii.Pewnie masz ciepłą posadkę.
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-07-15 13:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem negatywnych wypowiedzi ponieważ pracuję tutaj już długi czas na pakowani jestem zadowolony i mam również kolegów którzy tak narzekali jak wy i poszli do innego zakładu, ale w krótkim czasie wrócili, ponieważ okazało się że w porównaniu z innymi pracodawcami ten jest całkiem spoko, a pracować trzeba wszędzie
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2014-07-15 14:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dopóki dzban wodę nosi dopóki ucho się nie urwie. Jednak z tych wypowiedzi jasno wynika 96% narzeka 4% jest zadowolony,co to oznacza możecie sobie dośpiewać.Ta mała ilość pozytywnych wypowiedzi to piszą sami kierownicy lub inni podobni.Opinie bardziej negatywne zostają natychmiast usunięte.Pozdro głupki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-18 01:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koko nieważne po zetce czy po innej szkole masz
Rację że zapomniałe o ćpunach ale już nie ma takiego burdelu jak kiedyś a co do mojego słownictwa to pisze jak mi się podoba ten zakład utrzymuje wiele rodzin. Kolego duży chyba wiem o kogo ci chodzi i kolesia
prywatnie znam i wiem z jakich przyczyn odszedł i wrócił do zpm
zdjecie uzytkownika
Kib - 2014-07-18 07:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w ZMB niestety nie pracuję, ale słyszałem z opowieści moich znajomych o całej firmie, stąd mój komentarz. Zupełnie niezależny. W branży przetwórstwa mięsnego jest bardzo duża konkurencja i trzeba mocno się napocić, żeby zostać choć w niewielkim stopniu uznanym za godnego współpracy. Może dlatego takie warunki pracownicy otrzymują. Wiem, że potem rodzi to niepotrzebną frustrację, ale może przyjdą lepsze dni.
zdjecie uzytkownika
wajs - 2014-07-18 10:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsze dni dla kogo?Co dobre zabrało dyrektorstwo(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kib - 2014-07-18 13:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wajs Jak to dla kogo... dla pracowników! Bo to ich los na chwilę obecną w przeciętnej firmie jest fatalny - sam tak mam i też z tego powodu nie jestem zadowolony. Ale nie można się załamywać, tylko jasno patrzeć przed siebie. Nawet jeśli nie wiąże się wiecznej przyszłości w przetwórstwie mięsnym z ZMB to warto dawać z siebie więcej. Może ktoś to dostrzeże i odpowiednio doceni. Wtedy pracownik nie będzie miał nic sobie do zarzucenia.
zdjecie uzytkownika
gaja - 2014-07-20 18:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko,gdyby nie wysokie bezrobocie ten zakład wręcz by prosił o zatrudnienie, a tak niestety z dwojga złego trzeba wybrać gorsze zło czyli zmb
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-22 11:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie tam chodza by nawiazywac nowe znajomosci a potem pod prysznicami i po katach seks uprawiac.!!ZTSe
zdjecie uzytkownika
ulan - 2014-07-22 12:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ze w tym zakladzie dochodzi do zdrad to wiadomo nie od dzis, zeby nie tego nie bylo to polowa ludzi by juz tam nie pracowala a tak ida aby troszke popracowac i sie bzykac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZMB BIERNACKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x