Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-10 13:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko widział ktoś Ściślaka?
zdjecie uzytkownika
Hhp - 2016-05-10 15:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już kasę ma kontach? Były koperty?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-10 16:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma wypłaty co oni sobie myśl [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziady [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
KKK - 2016-05-10 16:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie ma wypłaty wie ktoś ?
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-05-10 18:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2016-05-10 16:28:31]:
Pakownie dostały.Pozdrawiam wydawke,duży szacunek dla was że tak dzielnie znosicie tyle godz..Pamiętajcie praca to nie wszystko a zdrowie macie tylko jedno i jedno życie.
zdjecie uzytkownika
Joaaan - 2016-05-10 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczepili sie brylla bo mu smierdzi z geby du*py i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja. A wogule to kazdy w golinie wie ze to snob i nikogo nie traktuje na rowni z soba. W czyjejs obecnosci udaje milego a potem mu du*pe rznie.
zdjecie uzytkownika
oj - 2016-05-10 20:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokój z tymi inwektywami
zdjecie uzytkownika
s - 2016-05-10 21:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź do osoby co się podpisała ktos 10 maja jezeli masz coś do mnie te czekam więźniami jutro o 18 pod zakładem zobaczymy czy będziesz taki mądry po drugie brygadzista nie jestem pan A ze starej pakowni
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2016-05-11 10:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład matactwa i przekrętów
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2016-05-11 16:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami niech się wezmą do roboty.
zdjecie uzytkownika
Oprs - 2016-05-12 13:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryll razem z zydami nich skindza z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
nowy rozbiór - 2016-05-12 16:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I było tak spokojnie , aż tu wrócił burak Miłosz i już jedzie po ludziach i rzuca wiązankami z języka łacińskiego - trzeba tego pajaca utemperować i podać informacje do inspekcji pracy i nie tylko jak on traktuje i odnosi się do pracowników . Nie ma prawa podnieść głosu na pracownika a o krzyku jak to czasami robi nie ma mowy .
zdjecie uzytkownika
noNAME - 2016-05-12 19:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Etam Miłosz...a Heniu?
zdjecie uzytkownika
hugolina - 2016-05-12 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież tu zostali sami pajace jak Lisiecki, a Miłosz po co wrócił następny pajac.Przecież oni się nadają do zbierania kamieni w pole palanty.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-12 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u Ściślaka? Nadal pysk wydziera?
zdjecie uzytkownika
rzezxxx - 2016-05-12 23:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze Emil się zwolnił jeden z najbardziej porządnych ludzi,który potrafił szanować pracownika ale z takimi przełożonymi jakich miał to się nie dziwie kazdy by dostał na łeb
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-13 07:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rzezxxx - 2016-05-12 23:23:06]:
Dokładnie mądrym ludziom mówią do widzenia.Żałosne. Głupole zostają
zdjecie uzytkownika
volt - 2016-05-13 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ściślak ogarnij się twoje zdjęcia na fejsie to żenada.Wstaw jak zapierdzielasz u Biernackiego.
zdjecie uzytkownika
nowy rozbiór - 2016-05-13 22:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjdzie czas na Miłoszka, zapomniał chyba jak pajac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i płakał a popyline walił ze hej , nie dawno ukraińca jeebał bo karki zacina a następnego dnia sam złapał za nuż i trochę karków ścinał i jeszcze większą sieke robił niż ukrainiec ,,, no ale panu wolno prawda . Donos do inspektoratu pracy będzie wysłany a i może jakiś filmik się znajdzie , sa instytucje które zajmują się nawet sytuacjami wywołującymi stres w pracy a juz nie mówię jak przełożony gnoi pracownika co jest kategorycznie zabronione i karalne. !!!
zdjecie uzytkownika
23 - 2016-05-14 11:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy rozbiór - 2016-05-13 22:12:48]:
Już wkrótce ktoś się im d( usunięte przez administratora )dobierze i skończy się panoszenie szarych gęsi.Spokojnie.
zdjecie uzytkownika
Goliniak - 2016-05-15 11:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brylle M. i Sz. to jest patola. Brat w szpitalu umiera a oni po miescie rozbijaja sie i alkoholuja. Impreza na calego.
zdjecie uzytkownika
X - 2016-05-15 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Goliniaku jeśli masz jakiś problem do Michała to mu to powiedz osobiście - w tym momencie Twoje oszczerstwa i pomówienia przekroczyły granice i wiedz o tym że w sieci nie jesteś anonimowy, a jeśli tak myślisz to Twoje złudne nadzieję zostaną wkrótce rozwiane
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-16 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile mozna patrzec jak myjka sie rozpada tylko i wylacznie przez zachowanie i stosunki w pracy pani Ewy a ten Tomek taki dobry jak i ona i pojdzie na dno razem z nia. Zreszta kochankowie trzymaja sie razem a on glupi ze jej sie dal omamic ona niszczy tylko ludzia zycia ... mysleli ze ludzie nie wiedza co oni kombinuja po kryjomu jeden drugiego kryje a tak naprawde to ciagle sa wszedzie razem . Za robote by sie wzieli a nie se.....s na zakladzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
UUU - 2016-05-16 19:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-05-16 18:12:53]:
LEPIEJ NAPISZ ŻE ZAZDROSCISZ TEJ CAŁEJ EWIE BO TY JESTEŚ BRZYDKA I NIKT CIĘ NIE CHCE PUKAĆ , NA OKRĄGŁO EWA I EWA - GŁUPIA BABO
zdjecie uzytkownika
samaprawda - 2016-05-16 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryllek zdenerwował się
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-17 16:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewie nie ma czego zazdroscic zal tylko tego Tomka bo on ma chyba klapki na oczach bo jej to by tu nie jeden nawet nie dotknal a ona jemu chyba obiecuje bog wie co ze on ja puka. A ona niszczy mu tylko zycie. Niech sie facet zastanowi bo przez nia pojdzie boso z tego zakladu albo go wywioza bo ona go tylko wykorzystuje. Slepota ludzka nie zna granic Tomku. Zebys nie zalowal.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-05-17 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak Ewa sobie na wszystko pozwala to pozniej o niej gadaja. A ten Tomek nic nie lepszy dal sie jej jak dziecko. Zal mi jego i jego rodziny bo Ewa sie cieszy niszczac mu zycie. Ile mozna wykorzystywac czlowieka do roboty i swoich potrzeb se...lnych. naprawde i to jeszcze na takim zakladzie. Oj Tomek ogarnij sie i nie daj sie zniszczyc. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2016-05-18 11:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszą mnie te wasze wpisy,tego nikt nie czyta. Natomiast o zakładzie są zaraz usuwane zwłaszcza dotyczące Scislaka.Panie dyrektorzyno czego się Pan obawia?
zdjecie uzytkownika
jolcia - 2016-05-18 12:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Scislak i cala ta plejada gwiazd to dziady
zdjecie uzytkownika
Ilcia - 2016-05-18 16:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryllek bryllek to karma. Nie zal mi cie
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-05-18 17:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka karma
zdjecie uzytkownika
odp do prezesa - 2016-05-18 21:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak niewiesz co to karma to sie doksztalc kazdy po gimnazjum to wie ale najlepiej spytaj sie hindusow lub chinczykow albo miej troche obycia w normalnym swiecie
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-19 12:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ścislak jeszcze pracuje?
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-19 19:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy Ściślak kiedyś pracował?
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-05-19 23:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj Tomek ogarnij sie i opamietaj docen to co masz swoja rodzine bo ta Ewa to cie niszczy tylko, wykorzystuje i pusci cie z torbami. Po co masz przez nia stracic rodzine i prace ona nie jest tego warta a pracownikiem jestes swietnym i bylo by szkoda gdybys odszedl. Wiec opamietaj sie bo i tak wiemy o waszym romansie i o tym co robicie na zakladzie w wolnym czasie....
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-05-20 09:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lola - 2016-05-19 19:55:43]:
Źle się wyraziłem,racja nie pracuje, tylko czy nadal Scislak ściemnia?
zdjecie uzytkownika
bogwszystkowidzi - 2016-05-20 17:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryll troszke pokory człowieku. Brat w szpitalu ale ty chyba nigdy pajacowac nie przestaniesz. totalny brak mozgu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-21 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.... a kto nie pajacuje,ten nie "pracuje"przykład dał szanowny Ściślak żałosne to wszystko.
zdjecie uzytkownika
w - 2016-05-22 13:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosny zakład
zdjecie uzytkownika
luck - 2016-05-22 22:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pogrzebie swojego brata tez tak bawilbys sie? zalosny jestes bryl
zdjecie uzytkownika
? - 2016-05-24 14:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież tu są sami głupole
zdjecie uzytkownika
Pracownik Produkcji - 2016-05-25 10:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka , że ludzie tworzą zakład , jacy ludzie taki zakład . Możemy wiele narzekać ale sami powinniśmy wiedzieć , że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Jedno jest pewne każdy z nas ma swoje rodziny i musimy je wyżywić , a zrobimy to poprzez zarabianie pieniędzy i wkład swojej pracy . Jakby na to nie patrzeć Biernacki daje największe zatrudnienie w okolicy , a wypłaty są na czas i pełne świadczenia a to też jest ważne . Wiem , że ten post znajdzie wiele krytyki ...... ale czasmi warto się zastanowić co byśmy robili jakby tego zakładu nie było .... czy czasem byśmy gorzej nie narzekali ??
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-05-25 10:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik Produkcji - 2016-05-25 10:04:54]:
Powiem krótko, mnie ten zakład potraktował jak śmiecia i nie wyrażę nigdy żadnej pozytywnej opinii o BIERNACKIM.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 19:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie się z Tobą zgadzam Monia, też zostałam potraktowana po chamsku, bo nie miałam pleców, a sama uczciwa praca w tym zakładzie nie wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 20:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownika produkcji. Uważam, że źle podchodzisz do sprawy. Jesteśmy w UE już tak długo, że mamy prawo domagać się godnej pensji za uczciwą pracę, a nie cieszyć się z najniższej krajowej i świadczeń, które się należą. Polska to nie Bangladesz, ale skoro są tacy ludzie, którzy się na to godzą- to zawsze będzie tak jak jest.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-25 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pracownika produkcji. Uważam, że źle podchodzisz do sprawy. Jesteśmy w UE już tak długo, że mamy prawo domagać się godnej pensji za uczciwą pracę, a nie cieszyć się z najniższej krajowej i świadczeń, które się należą. Polska to nie Bangladesz, ale skoro są tacy ludzie, którzy się na to godzą- to zawsze będzie tak jak jest.
zdjecie uzytkownika
x - 2016-05-26 09:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lola - 2016-05-25 20:14:46]:
Racja nie włazisz w d..e Ścislakowi jestes gó...em Zakład idiotów.
zdjecie uzytkownika
-NR2- - 2016-05-27 21:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Stefana z nowego też powinni się zabrać i to konkretnie...ta jego..." księżniczka" rzadzi na rozbiorze i pomiata ludzmi jak chce a jak coś jej sie nie podoba to leci do stefana a później ludzie mają problemy... czy to całe kierownictwo tego nie widzi, czy może nie chce widzieć?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
-NR2- - 2016-05-27 21:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Stefana z nowego też powinni się zabrać i to konkretnie...ta jego..." księżniczka" rzadzi na rozbiorze i pomiata ludzmi jak chce a jak coś jej sie nie podoba to leci do stefana a później ludzie mają problemy... czy to całe kierownictwo tego nie widzi, czy może nie chce widzieć?
zdjecie uzytkownika
robi - 2016-05-27 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stefan to pała a ona leci na kase o ciągnie mu ta starą pyte . Gdzieś przydało by się zgłosić jego wyczyny i znęcanie się nad ludzmi za ta jego obciągaree, najbardziej szantażuje ukrainców , na starym rozbiorze zwalniał ludzi przez ta dziwkęę i to samo juz tu się zaczyna . Śmiech po prostu śmiech ,,, czy dyrekcja o tym wie ????

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert