logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

JUJU 2017-01-14 13:17:04
Przeczytaj w necie znaczenie slowa dziwka a pozniej osadzaj kretynie
1
Mkla 2017-01-14 13:48:33
Ludzie opamietajcie się niech to ktoś zgłosi na POLICJĘ bo to już jest nękanie psychiczne... wali Was równo
Rrr 2017-01-14 16:36:59
Widocznie ciebie też to spotkało skoro tak opisujesz taki mądry jesteś poddaj swoje nazwisko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Wiara 2017-01-14 17:24:09
Od kiedy pisanie na forum jest nekaniem czy to jest jej prywatny numer ty chyba slabo na prawie sie znasz mozna tu pisac ci sie chce bez przeklenstw moze jedynie
3
PAKOWNIA 2017-01-14 18:56:47
Jezdzi sceniciem pja uc 73 bierze za darmo
1
Kld 2017-01-14 19:08:00
Znając ja to ona ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i śmieje się z tego co wypisujecie o niej widac ze ktos tu jej nie lubi i to bardzo skoro tak na nia jedzie... widać dobrego obserwatora ma skoro tak o niej wszystko wie... pozdro dla tego co tak udostępnia numery rejestracyjne.. żeby tylko Ciebie coś na drodze nie spotkało pierdolo jedna... hehhe
3
Karolina 2017-01-15 01:01:54
Ewa woli mechaników z konfekcj robie swoje a ze maz ja trzymie jeszcze to sie kazdy drziwi
MLody33338konfekcja 2017-01-15 19:04:36
No wiadomo marta z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biega ....szall te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Napierała po zakładzie.
Aga1996 2017-01-15 19:07:37
Będzie jutro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na firmie. ..znowu na stołówce plotki za plotka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chce się. ....a propo Marta co Ty odpierdalaaz Masz wkoncu poważne stanowisko a Ty opinia szargana współczuję ...
Ali.2017 2017-01-15 19:12:21
Swoją drogą niby pierdoly a Matusia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym jechała a teraz widzisz....Karma zawsze powraca ....więc zastanówcie się co z kim i o kim gadacie.nie ma co w tej firmie geby otwierać bo Cię zredaguja.!!!
1
MaMto 2017-01-15 20:29:35
Witam Wszystkich Serdecznie

Za każdym razem gdy wchodzę na to forum dochodzę do tych samych wniosków.
Raz, ludzie bez własnego życia interesują się życiem innych... Być może czerpią z tego satysfakcję, śmiem twierdzić nawet że są to umysły z dolnej półki intelektualnej, którym w życiu nic nie wyszło.
Nie zdają sobie sprawy, że rujnują dobrym ludziom życie prywatne i nie tylko im ale i również osobom im bliskim.
Niestety nikt nie jest w stanie wbić im do głowy nawet kilofem "robisz źle, nie postępuj tak".
Tłumacząc prostolinijnie ich mózg nie jest rozwinięty do końca, rozumowanie tylko do pewnego pułapu i nie dalej :) Albo po prostu nie używają go...
Dwa, Marta nie martw się tymi prymitywnymi komentarzami... Wszyscy widzą, że swoją pracę wykonujesz dobrze. To, że z jedną osobą masz lepszy kontakt a inną gorsz o niczym nie świadczy!!!
A ci co najwięcej oskarżeń i zbyt pochopnych wniosków wysuwają mają najwięcej za uszami. Właśnie dlatego pozostają anonimowi.
Słuszną uwagę napisał ktoś wcześniej, że ludzie w firmie powinni się integrować i żyć ze sobą w zgodzie ponieważ to właśnie w firmie pracując spędzamy drugą połowę życia - BRAWO
Trzy, jeżeli nawet taka sytuacja ma miejsce to co komu do tego??? Twoja sprawa, twoje życie i ty nim kierujesz i to ty za nie odpowiadasz :) - BO W ŻYCIU NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY ŻYĆ W ZGODZIE ZE SAMYM SOBĄ, ŻEBY PRZEŻYĆ JE TAK JAK SIĘ CHCE ,ŻEBY NICZEGO NIE ŻAŁOWAĆ NA KOŃCU KRĘTEJ ŚCIEŻKI ŻYCIA - JEST TAK KRÓTKIE
Cztery, obowiązki wzywają muszę kończyć niestety :) - jeszcze wrócę tu nie jeden raz :)
Dla wszystkich zawistnych bez własnego życia - wyje..cie się na plecy!!!!!!!!!!
7
MaMto 2017-01-15 20:32:07
Pozdro dla Wszystkich dobrych ludzi.
4
Oczko93 2017-01-15 21:59:21
Litwa Ale tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie ogarnijcie się bo ktoś wkoncu otworzył oczy na zachowanie pani Marty ona poprostubnie ma wstyd i to co robi to jest irytujące sama sobie winna jest wkoncu każdy z nas pracuje równo a wyróżnienia ma tylko kto chce....kobieto oprzytomnij bo Nie chce siwnisc Do pracy inna to patrzeć a jak masz potrzeby to i......J.....nieraz masz uwagę zwrócona odnośnie tego jak robisz....Ale Ty jesteś najlepszą w firmie. ...wstyd bo znowu o naszej pakowni jest.....jak masz problem zmień robotę. .
123 2017-01-15 22:40:01
Skoro ty jesteś lepsza to zacznij najpierw od siebie i od czubka własnego nosa..widocznie za ideał się uważasz...
A jak tobie się nie podoba to się zwolnij... każdy pracuje jak pracuje... Pani M. nigdy nie uważała się za lepszą A to że opisują pakownie to tylko wina ludzi którzy sami gonią sensację za sensacją... taka mądra jesteś to się przedstaw A nie pod byle pseudonimem wypisujesz...
MaMto 2017-01-15 23:28:17
Zero argumentów a faktów nic, nic i jeszcze raz nic.
Tak znowu o pakowni a to dzięki takim jak Ty, idzie łatwo wywnioskować że przemawia przez Ciebie zazdrość...
O tym właśnie pisałem, nie zrozumiesz tego...
Zapewne prześcieradłem byłaś i pewnie osobiście zwracałaś jej uwagę??? :)
Nie wysilaj się więcej i zajmij pracą!!!
Może wtedy może wtedy inni będą mieli życie...
123 - jechać wszystkim takim -- pozdro
MaMto 2017-01-15 23:36:36
Na co liczysz???
Ze ktoś będzie cię popierał bo nie lubisz lub zazdrościsz znanej ci osobie???
Udajesz w tym co piszesz,że to w dobrej wierze... Tupet nie z tej ziemi!!!
Brak słów!!!
555837 2017-01-16 12:49:23
Słuszna uwaga. Ludzie piszą bzdury, interesują się życiem prywatnym innych osób, jakby nie mieli innych zainteresowań. Szkoda czasu na pisanie bzdur. Najgorsze w tym jest to, że potem osoby, których dany wpis dotyczy, próbują domyślać się, kto jest autorem wpisu, np. dot. Magdy R, Mileny Pietrzak, Kaja, Gniazdowskiego, Wasielewskiego i innych, i podejrzewają kogoś, kto z tym nie ma nic wspólnego. Jednak o swoich domysłach opowiadają na zakładzie i są przekonani, że maja rację. Nawet jeżeli jedna z pracownic, która otrzymuje telefony z ofertami z ubezpieczalni, ofertami kredytów, pożyczek i diabli wiedzą jeszcze czego, co dzisiaj jest normalne, poskarżyła się Kajowi i już mieli sprawcę, nie mając na to żadnych dowodów. Nikt ze mną na ten temat nie rozmawiał, ale już osądził. Mnie jednak nie interesują problemy Kaja, Gniazdowskiego, Wasielewskiego i innych. To są ich problemy, nawet to, że ktoś bawi się ich kosztem. Ode mnie jednak wara.
5
Ale jaja 2017-01-16 18:14:57
ogarnij sie
1
qyu18902 2017-01-16 20:01:21
Ewke za to co robi i jaka opinie ma przez to Tomek powinni zwolnić zresztą słuszna ktoś miał tu racje ze jakby suka nie dala to pies by nie wziol . Ona to jest puszczalska jakich malo. Aby wykorzystać do swoich potrzeb potrafi . Bo to juz zbyt bardzo przenosi się do stosunków nie dobrych dla zakładu. Niech ktoś w końcu przejzy kamery z ostatniego całego roku i zobaczą co oni wyprawiali i wyprawiaja. Nawet potrafili wyjeżdżać z zakladu w trakcie pracy razem zresztą oni się nie kryją wszyscy o nich wiedza. Ta kobieta powinna się leczyć a nie tworzyć rodzinę której nie potrafi uszanować - rodzina to świętość - ale na pewno nie dla niej. Pozdrawiam
1
Amanda 2017-01-16 21:27:27
wezcie sie ogarnijcie z tymi pierdolami niech se kazdy robi co chce nikt nikogo nie zabil nie zamordowal a ze robia to co robia to wylacznie ich sprawa a nie kazdego kto pisze te brednie niech se kazdy zyje swoim pierdolonym zyciem i kij wam wszystkim w oko
2
Magda123 2017-01-16 21:38:24
jak ewa woli mechanikow a ty kogo wolisz ?rzeznikow?wez juz przestac wypisywac te pierdoly wez spojrz w lustro zatuczona krowo bo wygladasz gorzej od przejechanego kota bleeee
1
Gruby45@o2 2017-01-17 05:38:45
Dokładnie Tak wkoncu aby im w głowie sex a jeśli chodzi o marta to następna następczyni Ewy aby sobie dogodzić sama widziałem jak wracając z pracy romansuje ludzie przecież ona ma męża z którym pracuje wstyd dla niego .
1
anka 2017-01-17 17:28:45
Podobno Daria strazniczka wraca do pracy prawda to ?
Ale jaja 2017-01-17 18:54:14
a z kim i gdzie
51 2017-01-17 19:01:04
A co myślicie o tym akordzie narzuconym rzeżnikom i jeszcze niby w 8 godz. maja sie wyrobic
Ja mysle że jak juz coś Szefostwo wymysli i narzuci to najpierw niech przyjda i sami popracują to wtedy
zobaczą co to jest np.51 ton w 8godz-zgon!
1
Kamil88 2017-01-17 19:36:35
Dokładnie wstyd jak tak można wstyd wkoncu ta Ewą czy Marta ma dziecko chyba tak nie można nazwać matki dziewczyny do lasu a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy.....wstyd z nimi robić
1
Kamcio 2017-01-17 19:51:48
Witam mam pytanko na temat kierowcy w tym zakładzie na sam żywiec tzn na wożenie samego bydła nie wsiadając na chłodnie itp co trzeba zrobić by do biernachów się dostać na kierowcę na żywiec mam 25 lat wiadomo jestem jeszcze młody posiadam kat c c+e karta kierowcy licencje na przewóz zwierząt karte kierowcy doświadczenie 3 lenie na żywcu woziłem i bydło piętrowo i trzodę chlewną prosięta cielaki oraz konie moje trasy to Francja Włochy Dania Holandia Rumunia Węgry Austria Słowacja Estonia Chorwacja itp oczywiście w podwójnej obsadzie troche doświadczenia mam od wprowadzania bydła do wiązania jeśli jest potrzeba wiązać bydło a wiem że w tym zakładzie wozi się i wiązane i luzem bydło to zależy i teraz moje pytanie czy łatwo się dostać do tego zakładu i czy jest ktoś kto by mi pomógł albo kto dobrze zna Pana Artura żeby zagadać widzę kierowców zawsze potrzebowali na żywiec i potrzebują co do mojej dawnej pracy jako kierowca muszę zmienić ponieważ pensje miałem płaconą w ratach i nie na czas jeśli chodzi o ten temat jak ktoś będzie chciał pomóc i doradzić pogadać to jakieś wynagrodzenie ofiaruje i to nie małe pozdrawiam
1
Riko 2017-01-17 22:21:07
Jak ci wstyd to sie zwolnij
2
Adam76bruno 2017-01-18 06:57:46
Ludzie nikt nic nie robi nic tym bardziej ze te osoby właśnie takie są romanse byzyknie a o pracy się zapomina .lepiejzabawić się po pracy niż wziąść siebie robot ytakże ze drogie Panie następne pojdziecie za Scislakiem.
Alfo666 2017-01-18 07:09:03
To do asnej choelry zrob cos albo te twoje puste marionetki i idzcie na skarge nawet do samego Biernackiego a on i tak ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko wam szarym osoba przeszkadzaja jestescie pusci bo nawet nie potraficie sie ujawnic tylko piszecie pod pseudonimem. i ty czlowieku chcesz cos zrobic?cheba za jaja sie powies.Patrzycie aby ukradkiem a zas buch do domu i na forum sie wyrzalic. gdzie masz chlopie jaja?
2
Karol 2017-01-18 15:43:39
Potrzebują na żywiec cały czas,nie bedziesz miał problemu sie dostać także śmiało możesz do dyrektora Artura iść na rozmowe.
2
szmalin 2017-01-18 19:20:37
na starej pakowni ślepy 3brygadzista teraz to dopiero będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie ten Rafał ma oczy
2
Ewa&Adam 2017-01-18 20:25:33
Masz racje tak jest codziennie go samo ile można....Weź dziewczyno zmień stanowisko bo z niczym nie radzisz sobie
Mala mi 2017-01-18 20:30:18
To chyba wy sobie nie radzicie rozmawialem z ludzmi ktorzy tam pracowali i zeby nie marta to byscie nic nie wiedzieli lepiej niech stanowisko zmieni czarny
2
Mala mi 2017-01-18 20:30:34
To chyba wy sobie nie radzicie rozmawialem z ludzmi ktorzy tam pracowali i zeby nie marta to byscie nic nie wiedzieli lepiej niech stanowisko zmieni czarny
1
Wscipska 2017-01-18 20:42:18
Skoro uważasz się lepsza od Marty to ujawnia się i pokaż na co się stać... bo na forum kazdy mądry ale jakby miał na jej miejscu byc to też by się spotykał z takimi pustyni ludźmi co nie mają własnego życia tylko kłody rzucają pod nogi... jak coś nie pasuje to się zwolni...
Rzeźnia 2017-01-19 14:12:40
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lubi miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w nogach ja dla mnie to stara rura przeruchanana marta pracowitaa jest lubi to co robi.wiadomo może jak wypłaty będę bo ostatnio troche pojechali
1
Jacek 2017-01-19 14:13:34
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lubi miec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w nogach ja dla mnie to stara rura przeruchanana marta pracowitaa jest lubi to co robi.wiadomo może jak wypłaty będę bo ostatnio troche pojechali
1
wwwp 2017-01-19 22:59:46
ogarnijcie sie bo was dupa boli ze wy nie macie tyle co oni... no niestety chcesz miec tyle co oni prosze bardzo co chwila pod tel. cos sie ciagle nie zgadza prosze bardzo cwaniaku... pokaz jakim jestes brygadzista.... bo to pierdolenie jest smiechu warte na tym forum pokaz jak bedziesz na tel. 24h i ciagle zmiany na zleceniach bo ktos komus nie powie lub nie przekaze a pozniej poprawki itd... i w tedy dostaje po dupie brygazista lub wagowy... bo ktos komus nie przekazal... wogole ogarnijcie sie bo jest syf na pakowni ponoc starej... ale jezeli chodzi o to to jest jezeli na konec jak rozbior zejdzie bo ponoc laski z stolow pakuja tak jak by mialy na to czasu bardzo wiele i nie umia ruszyc dupy... i pozniej sapy ze tyle godzin robia porazka po calosci... zamiast pakowac to co trzeba....
wwwp 2017-01-19 23:15:47
a co do marty chuja wiecie i glupot nie pier,,,, bo to sa setki klamstw... podaj cwaniaku imie i nazwisko swoje ze to wszystko widziales z szallem. bo klamstwa opowiadasz... a ze slepy jest niby brygadzista prosze bardzo nawet dobrze ze jest bo z marta temat ogarnie lepeiej niz gilmar ktory chodzi i nic nie robi co wiem... z slepym robilem miesiac kiedys jak z tego co wiem od ludzi czytnik chodzil i jest ogarniety ale lubi sie duzo wkorwiac jak byl na wydawce kontrolererem xd slepy z marta ogarnie i pomorze na pakowni zeby to jakos dzialalo bo czorny chuja zrobi wiecznie go nie ma ponoc ciagle go szukaja jak slysze ....
Riko 2017-01-20 06:36:17
poprostu ktos jej bardzo nie lubi i sie msci a ze gadala z szalem to juz maja do kogo ja przyzepi .Ktos Marta bardzo ie nie znosi komus zaszlas za skore i iagle ie gnoi.ale to minie. znajdzie sie kolejna ofiara losu. A Gilmar dziwie sie ze jeszcze dziada nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tamtad [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spolecznej
Zuzu 2017-01-20 06:41:15
zlowieku po to jest forum by sie wypowiadac kto ci sie ujawni?zeby zaraz go zgnoili albo klody podlozyli pod nogi . zwolnic nie zwolnia bo takiej wladzy nie maja ale beda gnoic ze czlowiek nie wytrzyma i sam odejdzie wiec nikt sie nie ujawni a ty jak taki modry komentujesz to sam sie ujawnij [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Anka 2017-01-20 08:07:14
Wezcie juz przestancie marta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi wszystko zeby produkcja szla a wy jedziecie po niej jak po psie wy chyba nie macie wszystkich w domu jako jedyna wiem co z czym i do czego a nie jak ten czarny co go caly czas nie ma
Olka 2017-01-20 08:13:34
Czarny i tak ma was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i iagle go nie bedzie i nic nie zrobicie predzej was zwyklyh ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niz jego
2
mala 2017-01-20 18:09:18
ślepy dzisiaj na starej pakowni ale dał czadu nic nie ogarnia ale był syf i jeszcze towar na hlodnie wywiozl on się nie nadaje nic nie wie kierownicy przejrzyście na oczy
1
wwwp 2017-01-20 19:21:14
ze gilmar jeszcze nie polecial za scislakiem to juz ogien trzeba jakiegos torta postawic xd prawda jest taka ze czarny umie sie dogadac z paragwajami i zydami i to jego trzyma na tym stanowisku.... bo on sie z nimi dogada a ponoc gabrys lata jak z kijem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciagle sapie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze pakownia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gabrys to sam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w przestrzeni debil jeden... cwaniak w pracy a po robocie jak tel odbiera od zony to jak mysz pod miotla xd wyzywa sie w pracy ponoc na pracownikach... GABRYS pier... cwaniak gdyby nie artur to by go nie bylo na tym stanowisku i by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na lini produkcyjnej nadal a teraz cwaniakuje
5
super 2017-01-21 06:48:19
ten zakład to nawet nie burdel, bo w burdelu kur-y lepiej zarabiają.
3
2017 2017-01-21 15:46:16
Rozbiór teraz to zapierdala jak formuła 1 na torze,w piątek to wszedzie było aby widać towar a dopiero jak dobrze poszukałeś to dojrzysz osoby pakujące.przy takim tempie rozbioru to wiadome(przynajmniej ja wiem) że garstka ludzi nie zdoła tyle tonarzu spakowac więc sie po 12godzinach wywozi na chłodnie.
A ludzie to nie roboty-nawet maszyny sie zuzywają.
Od poniedziałku rozbiór powraca do starego systemu pracy tzn.10godz.-i znowu pakownie beda zapierdalac po12godz.-porażka
A co do gilmara to faktycznie jedna z najwiekszych porazek tego zakładu-sam sie przekonałem na własnej skórze jak podał błedne informacje jak wysłac towar a póżniej sie wszystkiego wyparł w żywe oczy i tak jest
prawie codzienie.Oczywiście o leniwe podejście do pracy nie wspomne i nie ma ludzi nie zastąpionych-Ściślak wyleciał i zakład prosperuje.
Nie czepiajcie sie ślepego-Kana sie na nim poznał i rafał z jankesem tez sie poznaja co to za typ człowieka predzej czy póżniej.
2
mala 2017-01-21 20:03:19
a co masz na myśli pisząc o ślepym dla mnie to totalny nieogar porazka
1
Mati 2017-01-21 22:06:41
Dokładnie a marta zapierdala po 14 i jeszcze dupie zle porazka pakownia 1 a czarny bierze 7000 zl za nic to powinna marta brac
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.