Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2016-04-25 15:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś napisać jak jest na konfekcji mrozonej? Jak się zyje brygadzistami I kierownictwem? Jak atmosfera I ogólnie jak się pracuje?
zdjecie uzytkownika
hugo - 2016-04-25 17:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadostwo i przekręty były od zawsze w tym syfie normalka.Jak tam Ściślak nadal mordę wydziera.
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-04-25 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ścislak handluje tym świństwem
zdjecie uzytkownika
fab - 2016-04-25 18:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idioci po zetach bezmózgowce itp gdzie są ludzie co umieli coś tam dawno z tego bagna odeszli
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-04-25 18:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego szukają ludzi z pośredniaka przy takim bezrobociu?
zdjecie uzytkownika
facet - 2016-04-25 22:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj Tomcio Tomcio ogarnij sie i przestan wkoncu te flirty i romanse na myjce z Ewa gdzie ty masz chlopie oczy. Masz wspaniala rodzine a ty z nia zalosne. I to jeszcze na zakladzie albo pod zakladem. Od tak dawna. Ja na miejscu twojej zony dawno bym cie rzucil. Pozdrawiam dobrych pracownikow .
zdjecie uzytkownika
hugo - 2016-04-26 07:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [facet - 2016-04-25 22:08:13]:
Dobrych pracowników już w tym syfie nie ma.Dawno odeszli zostali sami idioci.
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-04-26 10:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokladnie. Brak slow na to co sie dzieje na tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
jack - 2016-04-26 10:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to co sie dzieje na myjce to zal. Ta Ewa z tym Tomkiem robia tam co chca po katach myslac ze nikt nic nie widzi i nie wie. Ja powinni wyrzucic za to jak okreca sobie go wokol palca do wszystkiego jak i do roboty tak i do swoich potrzeb se...lnych. zalosne a on glupi naprawde ze tak pozwala soba rzadzic.
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2016-04-27 11:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2016-04-25 15:01:56]:
Ludzi zwalniają a w PUP wystawiają oferty .Szukają magazynierów i ludzi na konfekcję . Śmiech w biały dzień .Śmieszny zakład !!! Z góry wiadomo o co im chodzi !!!!
zdjecie uzytkownika
kacha - 2016-04-27 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kudłaty - 2016-04-27 11:58:29]:
Przecież Ukraińców zatrudnili, to po co oferty w PUP chodzi o wyciągniecie kasy? Żenada.Nic się nie zmieniło chyba tylko na gorsze.
zdjecie uzytkownika
goryl - 2016-04-27 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to tylko pośmiewisko, można niezłą polewkę sobie robić. Jak tam Ścislak nadal rządzi nie w tą stronę
zdjecie uzytkownika
Luka - 2016-04-27 21:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same wiesniaki i wiesniary tam pracuja. Ludzie z ambicjami nie poszliby tam do pracy.
zdjecie uzytkownika
fox - 2016-04-28 10:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luka - 2016-04-27 21:18:10]:
Racja Ściślak do łopaty
zdjecie uzytkownika
heniu - 2016-04-28 10:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ściślak co on tam jeszcze szuka? Bo raczej nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Gienia - 2016-04-28 10:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryll mysli ze jest tam wazny, mowi ze pracownicy robia co im kaze, a jest na odwrot. Jest ciota i robi nawet co zwykle pracownice mu kaza. A wszyscy z niego maja beke ze lata jest na kiwniecie palcem.
zdjecie uzytkownika
Hanka - 2016-04-28 12:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny pan brygadzista nie nadaje sie do pracy tylko do roznoszenia pierdol na zakladzie i wprowadzania zamieszania miedzy pracownikami.
zdjecie uzytkownika
? - 2016-04-28 12:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natomiast Ściślak boi się zagrożenia od mądrzejszych, dlatego głupoli zostawia. Cały ten zakład ogólnie dno. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Flinston - 2016-04-28 15:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedzieliscie ze zmyslona za kilka dni bierze slub? A ile razy zdazyla zrobic swojego faceta w ch**ja na zakladzie... przykre to.
zdjecie uzytkownika
hania - 2016-04-28 18:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co Tomek na myjce robi juz od paru miesiecy z ta Ewa to jest jedno wielkie ku.....wo. Ile mozna to ogladac. Ona miesza tylko ludzia w glowach nie jedno malzenstwo przez nia sie juz rozpadlo. Tomka predzej czy pozniej tez sie rozpadnie jak jego zona sie dowie. A moze juz wie. Ja bym juz dawno odeszla od niego. Bo dal sie tej Ewie jak dziecko a ona sie cieszy ze ma jej kto dogadzac. Na tym zakladzie nigdy nie bedzie normalnie....
zdjecie uzytkownika
administrator - 2016-04-28 19:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim cokolwiek chcesz napisać zastanów sie dwa razy, ponieważ nie jesteś do końca anonimowy. Na drodze sądowej można dowiedzieć się kto pisze te komentarze. W kilku przypadkach wpłynęła skarga. Jak wiadomo zniesławienie jest karalne art. 212 KK. Warto przeczytać
zdjecie uzytkownika
jack - 2016-04-28 20:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu o wszystkich wszystko pisza. Widocznie prawda kogos boli. Po to jest ta strona zeby bylo wiadomo co sie na tym zakladzie dzieje przeciez.
zdjecie uzytkownika
Hanua - 2016-04-28 20:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skarzyc sie w sadzie chca pewnie ci ktorzy najwiecej maja do ukrycia.
zdjecie uzytkownika
jack - 2016-04-28 22:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wezcie sie wkoncu za robote a nie aby narzekacie... ludzie tam pracuja i zarabiaja na chleb wyplata zawsze na czas.. a skoro Was zwolnili to widac ze sie nawet tam nie nadajecie.. jestescie banda debili zal poprostu tego czytac bo Wy wiesniaki nie nadajecie sie do niczego tylko do pisania i plotkowania jak takie stare babcie, takich jak Wy to trzeba zwalniac bo aby psujecie atmosfere.. do pracy sie chodzi zarabiac a nie patrzec kto z kim, gdyby nie Biernacki polowa byla by bez pracy... jestescie popierdoleni...
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2016-04-29 09:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie o zakładzie może każdy swoją wypowiedzieć i nie jest to żadna kara.Zakładu natomiast nie polecam zawsze słynął z nieuczciwości i źle rządzących(zwłaszcza w ostatnim czasie) i proszę nikogo tu nie zastraszać.Nie powinno się tu tylko wypisywać o jakiejś Ewie i Tomku bo to nikogo nie obchodzi.Dajcie ludziom żyć bo to jest naprawdę śmieszne.Jest przecież ochrona danych osobowych.Zakład ten niszczy ludzi i ma zły wpływ na ludzką psychikę zwłaszcza ludzi mądrych i wykształconych.
zdjecie uzytkownika
kmklkmk - 2016-04-29 12:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prawde mowiac mam dosyc, czepiaja sie byle czego, normalni ludzie tacy jak kierownik dz. technicznego zwolniony bo rzaczynaja rzadzic nowi Uzdrowicile, jeden glupszy od drugiego. Nie wiem co oni wogole umieja i skad sie tu wzieli? i czy Wojtek zgodza sie na kolejnych darmozjadow....
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-04-29 21:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kmklkmk - 2016-04-29 12:37:16]:
Dokładnie jest tak jak piszesz.Popieram
zdjecie uzytkownika
gugu - 2016-04-29 21:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2016-04-29 21:19:46]:
Można używać takich słów?
zdjecie uzytkownika
fab - 2016-04-29 21:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za słownictwo?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-04-30 21:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jankes przejrzyj na oczy kogo Ty robisz brygadzistami ta Pani M na starej pakowni ona nic nie umie i dobrze gra chłopie przejrzyj na oczy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-05-01 07:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej umie wiecej jak wy tepaki skoro ja wybrali
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-05-01 07:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zawsze macie problem wszyscy pracuja a znajdza sie takie buraki ze non stop cos im nie pasuje
zdjecie uzytkownika
hugo - 2016-05-01 19:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i oszołomy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-05-02 07:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby uboj szedl w poniedzalek i utylizacja jak zawsze w swieta do pracy
zdjecie uzytkownika
hugo - 2016-05-02 14:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2016-05-02 07:11:49]:
Normalka,takie rzeczy tylko u Biernackiego i Ścislaka
zdjecie uzytkownika
Biernolka - 2016-05-02 23:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszal ktos co odjebal bryl w delegacji u patrycji? Jaki wsiur.
zdjecie uzytkownika
w - 2016-05-03 09:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Biernolka - 2016-05-02 23:28:16]:
Nachlał się?
zdjecie uzytkownika
Biernolka - 2016-05-03 11:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam ze bral sie ostro za laske becelki, ale to tez
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-05-03 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ona byla chyba tez niezle napita jesli mu pozwolila. To wiesniak i burak.
zdjecie uzytkownika
paczka - 2016-05-03 17:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani M.ze starej pakowni fajne ma teksty na Facebooku akurat takie co do niej pasują no jak ulał opisują jaka fałszywa jest w stosunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
Xxxx - 2016-05-03 18:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź pacza zostaw panią M ze starej pakowni zazdrościsz i tyle fałszywa to ty jesteś
zdjecie uzytkownika
Nonono - 2016-05-03 18:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kinia chyba glupia jest jesli poleciala na przyj**eba bryla. Ciekawe co na to becela
zdjecie uzytkownika
berik - 2016-05-03 20:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest na prawde cep... Nazarl sie i napil za darmo na weselu patrycji ale juz musial ja i wszystko obgdac
zdjecie uzytkownika
kierowca tira - 2016-05-03 21:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posunął bym rudą z bramy, kawał kobity, lubie takie
zdjecie uzytkownika
x - 2016-05-04 07:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś żałosny razem z dyrekcją.Jak tam Ściślak pali już gumę?
zdjecie uzytkownika
p - 2016-05-04 18:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszny zakład i rządzący.
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-05-04 18:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po technologii żywności.Czy jest możliwość zatrudnienia?Interesuje mnie tylko praca na stanowisku.
zdjecie uzytkownika
eb - 2016-05-04 19:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stanowisku hehehhehe technolog masakra....jeliciarz ..jest stanowisko burku
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
Kala - 2016-05-04 19:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bryl ty cwoku zalosny... wez sie za robote a nie roznoszenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zakladzie.
zdjecie uzytkownika
Kukiz - 2016-05-05 11:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swinia spasiona... Szkoda tych dziewczyn na ktore tak jedzie. Nic mu nie zrobily.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert