Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ZMB BIERNACKI


Oceniono 1666 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ZMB BIERNACKI
Dworcowa 47D
63-200 Golina
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
? - 2013-06-27 08:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się czy Was tam siłą trzymają.Przecież każdy może odejść i poszukać lepszej pracy.Na forum i anonimowo swoje żale wylewacie.Przecież to każdy potrafi nawet dziecko.
zdjecie uzytkownika
a - 2013-07-04 12:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie jakie sa warunki pracy na rozbiorze wolowiny po ile godzin ile dni w tygodniu i jaka kase mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
nk - 2013-07-06 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i oczywiście każdy się zgodzi na to bo nikt się tam odezwać nie potrafi
zdjecie uzytkownika
wd - 2013-07-06 17:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nk - 2013-07-06 13:20:20

i oczywiście każdy się zgodzi na to bo nikt się tam odezwać nie potrafi
a jak te zmiany , zakazy , nakazy przyjęły "oczka w głowie" zakładowe ??? czyli ubój??? przecież tam wszystko tylko wokół uboju się kręci , wypłata na czas , lepsze jedzenie ..... co prawda tam jest solidarność pracownicza , nie ma wypłaty na 10go nie ma pracy .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-07-14 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! W innych zakładach trzeba czekać długo za kasą bo nie płacą. Narzekacie a to, to a to tamto. Cieszcie się że wogóle pracę macie w tym Kraju trudno jak widzicie !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-07-15 20:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanówcie się ludzie co wy mówicie. (usunięte przez administratora) Dzięki nim w Golinie jest praca. A co będzie jeśli już ich nie będzie? bezrobocie i bieda, więc albo się zastanówcie co mówicie albo później nie narzekajcie, że nie ma pracy.
zdjecie uzytkownika
wd - 2013-08-09 10:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tak sobie myślę .... jutro 10- ty ludzie w zakładach pracy mają wypłaty dziś .... a w zmb biernacki ? kto będzie miał ?! wszyscy ?!
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-08-09 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dzisiaj będą wypłaty,jak ktoś coś wie to nie napisze
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-08-12 14:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam dostałem oferte pracy w firmie Biernacki na pakowaniu 12 zloty na godzine i hotel oraz posiłek jak jest naprawde moze ktos napisac czy sa wypłacalni i czy jest tam ta praca o któej piszą czy kasa jest na czas z góry dziekuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak sie pracuję w tej firmie ?płacą 12zł na godz. na pakowaniu
zdjecie uzytkownika
nudy - 2013-09-10 13:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Cieszcie się, że robota jest, jak się nie podoba to sobie inną znajdźcie, a zapewne w każdej innej jest o wiele wiele lepiej.... Chociaż firma Biernacki bardzo dużo miejsc pracy oferuje to i tragedii nie ma.
zdjecie uzytkownika
kim - 2013-09-19 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A najfajniejsze laseczki w biurze przy wjeździe na ubojnię. Pozdrowienia dla czarnulki Justynki.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to wszystko czytam i w sumie lepiej od tego zakładu trzymać sie z daleka.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-09-28 10:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weźcie ludzie zacznijcie pisać o tym co się naprawdę dzieje w tej firmie co kogo interesuje kto z kim sypia? Dlaczego nikt z was nie napisze o tych chorych i bezprawnych przepisach które wprowadza nasza kochana dyrekcja zakładu? Kary za przyjście do pracy pod wpływem alkoholu wycofano bo dyrektor przez te lata zdążył się wybudować z waszych pieniędzy. telefonów nie każą nosić bo by za dużo rzeczy wyszło na jaw. Oni traktują pracowników jak tępych niedorozwiniętych ludzi. Więcej niech rządzących zatrudnią. A to odpracowywanie całej półgodzinnej przerwy to kompletne bezprawie. Ktoś wkońcu musi się wziąć za to dziadostwo
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-09-30 08:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
XYZ - 2013-09-28 10:13:23

Weźcie ludzie zacznijcie pisać o tym co się naprawdę dzieje w tej firmie co kogo interesuje kto z kim sypia? Dlaczego nikt z was nie napisze o tych chorych i bezprawnych przepisach które wprowadza nasza kochana dyrekcja zakładu? Kary za przyjście do pracy pod wpływem alkoholu wycofano bo dyrektor przez te lata zdążył się wybudować z waszych pieniędzy. telefonów nie każą nosić bo by za dużo rzeczy wyszło na jaw. Oni traktują pracowników jak tępych niedorozwiniętych ludzi. Więcej niech rządzących zatrudnią. A to odpracowywanie całej półgodzinnej przerwy to kompletne bezprawie. Ktoś wkońcu musi się wziąć za to dziadostwo
żeby ruszyć sprawę tych durnych foliówek...brak palarni...wnoszenia telefonów...to musiała by być jedność pracowników i wszyscy musieli by "postawić się"a tu każdy mądry po kontach szepcząc , nie ma jedności pracowniczej i dlatego jest jak jest całą parą narusza się godność pracownika...
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-09-30 10:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, proszę mi napisac jak wygląda tam praca a przede wszystkim ile wynosi wypłata? prosze o odpowiedz, nie intesesuje mnie kto z kim gdzie bo trzeba pracować!
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wprowadzenie zakazu używania telefonów komórkowych w sprawach prywatnych w czasie pracy jest dopuszczalne. Zakaz ten nie może mieć jednak charakteru bezwzględnego.
Pracodawca, który uzna, że częste rozmowy telefoniczne w sprawach prywatnych obniżają efektywność pracy jego pracowników, może zabronić im prowadzenia prywatnych rozmów telefonicznych w czasie pracy. Zakaz ten może wprowadzić albo w regulaminie pracy, albo za pomocą zarządzenia wewnętrznego.

Należy zaznaczyć jednak, że nie może on obowiązywać w czasie przerw pracownika, tj.:

15-minutowej przysługującej osobom zatrudnionym, których dobowy wymiar czasu pracy wynosi co najmniej 6 godzin (art. 134 Kodeksupracy)
5-minutowych, które przysługują po każdej godzinie pracy przy monitorze komputera (Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 1 grudnia 1998 roku w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe).

Bezwzględny zakaz korzystania z telefonów komórkowych może zostać wprowadzony jedynie w sytuacji, gdy w danym zakładzie pracy wymagają tego względy bezpieczeństwa, ponieważ telefony komórkowe niekorzystnie oddziałują na pracę maszyn i innych urządzeń.
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracodawca określa w regulaminie pracy albo w umowie o pracę organizację i porządek pracy. Możliwość używania prywatnych telefonów zależy także od tych aktów. Decyzja o wprowadzeniu ograniczenia używania telefonów komórkowych w czasie pracy jest niewątpliwie elementem „prerogatyw” przysługujących pracodawcy. Natomiast pracownik jest zobowiązany w szczególności przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku (art. 100 § 2 pkt 1 k.p.).

Ponadto wykonywanie pracy nadzorowane i kierowane jest przez pracodawcę, na którym ciąży obowiązek organizowania pracy w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy (art. 94 pkt 2 k.p.). Z tego powodu pracodawca może wprowadzić w regulaminie pracy ograniczenia prowadzenia rozmów z prywatnych telefonów komórkowych, a pracownik będzie zobowiązany temu poleceniu się podporządkować.

Niemniej jednak całkowity zakaz używania telefonów komórkowych mógłby być uznany za niezgodny z prawem, gdyż art. 49 Konstytucji zapewnia każdemu wolność i ochronę tajemnicy komunikowania się. Ich ograniczenie może nastąpić jedynie w przypadkach wskazanych w ustawie i w sposób w niej określony.

Nie ulega wątpliwości, że prawo do używania prywatnego telefonu komórkowego jest korzystaniem z konstytucyjnej wolności komunikowania się, tym samym całkowity i niewynikający z ustawy zakaz jego używania stanowi złamanie tej wolności. Ponadto całkowity zakaz używania telefonów komórkowych, nieuwzględniający szczególnych potrzeb życiowych, mógłby być uznany za nadużycie przez pracodawcę prawa podmiotowego określonego w art. 8 k.p. oraz naruszenie art. 111 k.p., który stanowi, że pracodawca musi szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. Rozwiązaniem problemu mogłoby być ustalenie zakazu korzystania z prywatnych telefonów komórkowych z wyłączeniem przerwy, wynikającej z art. 134 k.p., czy też w ramach przerwy, o której mowa w art. 141 k.p., podczas których pracownik miałby prawo do nieograniczonego korzystania z prywatnego telefonu komórkowego.

Natomiast należy oczywiście uznać, że całkowicie dopuszczalne i zgodne z prawem jest wprowadzenie omawianego zakazu w zakładach pracy, w których używanie telefonów komórkowych może zagrażać bezpieczeństwu pracowników z uwagi na ich negatywny wpływ na działanie maszyn i urządzeń.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-10-01 21:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wkońcu:) Anonim123 brawo dla ciebie i może twoja wypowiedź uświadomi tutaj nie których o ich prawach o które w rzeczywistości nie walczą
zdjecie uzytkownika
trololo - 2013-10-06 14:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Czy to coś da wątpie. Oni ustalają swoje własne przepisy. Dobre będzie lepsze ,a złe gorsze.
zdjecie uzytkownika
pączek - 2013-10-26 10:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje 2 miesiac [usunięte przez moderatora] nie narzekam wewrzesniu była wypłata na czas zobaczymy co teraz bedzie.Czasami mam wrażenie że pracuja tam same swiry sami nie wiedza co chcą. My pracujemy na 3 zmiany po 8 godzinaby w sobote na popoludniowce taKDLUGO AZ NIE skonczymy ale za to mamy niezla kase. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pączek - 2013-10-26 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atechore przepisy i te kary to nie wiem ktowymyslil kazdy i takkorzysta z telefonu komorkowego ma ten zakazgdziesi slusznie.MY pracujemy w temperaturze ponizej plus 7 stopni wi3ec nalezy nam sie przerwa polgodzinna. A stołówka to masakra powinny te kobiety wziąćsię zarobote a nie przyjdzie pelno ludzi i czeka 20minut zawoda na kawe lub herbate jak juz by jej nie moglo byc to chore
zdjecie uzytkownika
? - 2013-10-26 21:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pączek - 2013-10-26 10:57:52]:
z tego co widze to w kuchni jest na zmiane 1 kobieta a pracowników wlatuje na raz około 100 osób więc o poprawy warunków powinniście chyba od kierownika , dyrektora wymagać?albo zaprosić ich na przerwe i żeby pokazać jak to wygląda? 1 na 100 osób to nigdzie nie da rady zwłaszcza na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co pracownicy zostawiają na śniadalni
zdjecie uzytkownika
artchi79 - 2013-10-29 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 2 lata temu i było z kasą na czas i to nie złą dlatego teraz wracam. Ci co puiszą inaczej niech o rente się starają:) Pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-30 16:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tym zakładzie dobry miesiąc po czym bez podania przyczyny od tak dowiedziałam się że nie podpisza ze mna umowy i zostałam zwolniona... Skoro nie mieli powodu by zwolnic pracownika dlaczego to zrobili?? Jedyny plus wyplata na czas ale to tylko jedyny plus tego zakladu...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZMB BIERNACKI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x