Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.


Oceniono 1671 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Dworcowa 47D
63-200 Golina
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
nudy - 2013-09-10 13:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Cieszcie się, że robota jest, jak się nie podoba to sobie inną znajdźcie, a zapewne w każdej innej jest o wiele wiele lepiej.... Chociaż firma Biernacki bardzo dużo miejsc pracy oferuje to i tragedii nie ma.
zdjecie uzytkownika
kim - 2013-09-19 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A najfajniejsze laseczki w biurze przy wjeździe na ubojnię. Pozdrowienia dla czarnulki Justynki.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to wszystko czytam i w sumie lepiej od tego zakładu trzymać sie z daleka.
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-09-30 10:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, proszę mi napisac jak wygląda tam praca a przede wszystkim ile wynosi wypłata? prosze o odpowiedz, nie intesesuje mnie kto z kim gdzie bo trzeba pracować!
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wprowadzenie zakazu używania telefonów komórkowych w sprawach prywatnych w czasie pracy jest dopuszczalne. Zakaz ten nie może mieć jednak charakteru bezwzględnego.
Pracodawca, który uzna, że częste rozmowy telefoniczne w sprawach prywatnych obniżają efektywność pracy jego pracowników, może zabronić im prowadzenia prywatnych rozmów telefonicznych w czasie pracy. Zakaz ten może wprowadzić albo w regulaminie pracy, albo za pomocą zarządzenia wewnętrznego.

Należy zaznaczyć jednak, że nie może on obowiązywać w czasie przerw pracownika, tj.:

15-minutowej przysługującej osobom zatrudnionym, których dobowy wymiar czasu pracy wynosi co najmniej 6 godzin (art. 134 Kodeksupracy)
5-minutowych, które przysługują po każdej godzinie pracy przy monitorze komputera (Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 1 grudnia 1998 roku w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe).

Bezwzględny zakaz korzystania z telefonów komórkowych może zostać wprowadzony jedynie w sytuacji, gdy w danym zakładzie pracy wymagają tego względy bezpieczeństwa, ponieważ telefony komórkowe niekorzystnie oddziałują na pracę maszyn i innych urządzeń.
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracodawca określa w regulaminie pracy albo w umowie o pracę organizację i porządek pracy. Możliwość używania prywatnych telefonów zależy także od tych aktów. Decyzja o wprowadzeniu ograniczenia używania telefonów komórkowych w czasie pracy jest niewątpliwie elementem „prerogatyw” przysługujących pracodawcy. Natomiast pracownik jest zobowiązany w szczególności przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku (art. 100 § 2 pkt 1 k.p.).

Ponadto wykonywanie pracy nadzorowane i kierowane jest przez pracodawcę, na którym ciąży obowiązek organizowania pracy w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy (art. 94 pkt 2 k.p.). Z tego powodu pracodawca może wprowadzić w regulaminie pracy ograniczenia prowadzenia rozmów z prywatnych telefonów komórkowych, a pracownik będzie zobowiązany temu poleceniu się podporządkować.

Niemniej jednak całkowity zakaz używania telefonów komórkowych mógłby być uznany za niezgodny z prawem, gdyż art. 49 Konstytucji zapewnia każdemu wolność i ochronę tajemnicy komunikowania się. Ich ograniczenie może nastąpić jedynie w przypadkach wskazanych w ustawie i w sposób w niej określony.

Nie ulega wątpliwości, że prawo do używania prywatnego telefonu komórkowego jest korzystaniem z konstytucyjnej wolności komunikowania się, tym samym całkowity i niewynikający z ustawy zakaz jego używania stanowi złamanie tej wolności. Ponadto całkowity zakaz używania telefonów komórkowych, nieuwzględniający szczególnych potrzeb życiowych, mógłby być uznany za nadużycie przez pracodawcę prawa podmiotowego określonego w art. 8 k.p. oraz naruszenie art. 111 k.p., który stanowi, że pracodawca musi szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. Rozwiązaniem problemu mogłoby być ustalenie zakazu korzystania z prywatnych telefonów komórkowych z wyłączeniem przerwy, wynikającej z art. 134 k.p., czy też w ramach przerwy, o której mowa w art. 141 k.p., podczas których pracownik miałby prawo do nieograniczonego korzystania z prywatnego telefonu komórkowego.

Natomiast należy oczywiście uznać, że całkowicie dopuszczalne i zgodne z prawem jest wprowadzenie omawianego zakazu w zakładach pracy, w których używanie telefonów komórkowych może zagrażać bezpieczeństwu pracowników z uwagi na ich negatywny wpływ na działanie maszyn i urządzeń.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-10-01 21:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wkońcu:) Anonim123 brawo dla ciebie i może twoja wypowiedź uświadomi tutaj nie których o ich prawach o które w rzeczywistości nie walczą
zdjecie uzytkownika
trololo - 2013-10-06 14:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Czy to coś da wątpie. Oni ustalają swoje własne przepisy. Dobre będzie lepsze ,a złe gorsze.
zdjecie uzytkownika
pączek - 2013-10-26 10:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje 2 miesiac [usunięte przez moderatora] nie narzekam wewrzesniu była wypłata na czas zobaczymy co teraz bedzie.Czasami mam wrażenie że pracuja tam same swiry sami nie wiedza co chcą. My pracujemy na 3 zmiany po 8 godzinaby w sobote na popoludniowce taKDLUGO AZ NIE skonczymy ale za to mamy niezla kase. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pączek - 2013-10-26 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atechore przepisy i te kary to nie wiem ktowymyslil kazdy i takkorzysta z telefonu komorkowego ma ten zakazgdziesi slusznie.MY pracujemy w temperaturze ponizej plus 7 stopni wi3ec nalezy nam sie przerwa polgodzinna. A stołówka to masakra powinny te kobiety wziąćsię zarobote a nie przyjdzie pelno ludzi i czeka 20minut zawoda na kawe lub herbate jak juz by jej nie moglo byc to chore
zdjecie uzytkownika
? - 2013-10-26 21:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pączek - 2013-10-26 10:57:52]:
z tego co widze to w kuchni jest na zmiane 1 kobieta a pracowników wlatuje na raz około 100 osób więc o poprawy warunków powinniście chyba od kierownika , dyrektora wymagać?albo zaprosić ich na przerwe i żeby pokazać jak to wygląda? 1 na 100 osób to nigdzie nie da rady zwłaszcza na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co pracownicy zostawiają na śniadalni
zdjecie uzytkownika
artchi79 - 2013-10-29 15:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam 2 lata temu i było z kasą na czas i to nie złą dlatego teraz wracam. Ci co puiszą inaczej niech o rente się starają:) Pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-30 16:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tym zakładzie dobry miesiąc po czym bez podania przyczyny od tak dowiedziałam się że nie podpisza ze mna umowy i zostałam zwolniona... Skoro nie mieli powodu by zwolnic pracownika dlaczego to zrobili?? Jedyny plus wyplata na czas ale to tylko jedyny plus tego zakladu...
zdjecie uzytkownika
pja - 2013-11-08 12:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wie ktoś czy może jest wypłata?
zdjecie uzytkownika
!!! - 2013-11-13 10:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak więc mamy 13 dzień miesiąca a wypłaty jak nie było tak nie ma.Zresztą kogo to obchodzi,że ludzie mają dzieci,rachunki do opłacenia,czynsze i żyć trzeba.
zdjecie uzytkownika
kim - 2013-11-27 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
wszystko się zgadza .Ludzi mają za nic,kierowniczki te puste łby po zawodówce żyją jak bogowie,a słoma z butów wychodzi.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-12-03 19:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna z nowych ofert (usunięte przez administratora) tylko dla czego piszą i mówią tak ogólnikowo ? praca na stołówce tam to ciężka tyrka przez 8 godz. tam powinien być silny chłop a nie kobity z orzeczeniem....
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-12-09 19:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy o wypłacie coś słychać? ktoś coś wie ? będzie jutro ? ciekawe ... dla wszystkich czy dla wybrańców ??? ciekawe czy jakieś paczki świąteczne będą.
zdjecie uzytkownika
ala008 - 2013-12-16 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
uwaga,a możesz rozwinąć swoją wypowiedź?dlaczego nie polecasz?a jeśli chodzi o te chore przepisy,które dyrekcja sama ukałada..ludzie powiedźcie coś więcej.
zdjecie uzytkownika
fix - 2014-01-11 08:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak mozna odpracowywac przerwy kodeks mowi jasno o pracy w warunkach uciążliwych bo wiekszosc nawet niewie co to warunki uciążliwe wiec wymienie ;sa to;praca przy tasmie ,praca w niskich temperaturach i monotonia czyli w takich jak pracujecie i pracujac w warunkach NIE MA MOWY O ODPRACOWYWANIU PRZERW a nawet powinny byc dłuzsze lub wiecej tych przerw no i oglodalem filmik na you tube o tym zakładzie nie pokazali tego (usunięte przez administratora)jak (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dobry - 2014-01-20 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gdyby nie pensja minimalna to by prywaciarze płacili po 500 zł xd. podawanie pensji brutto to jakby podawać długość przyrodzenia razem z kręgosłupem heh. jak tacy bogacze mają wolną rękę to są niczym SS , robią co chcą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-22 18:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
hejka mam pytanie :P
jak traktowani sa pracownicy tzw naganiacze chodzi mi o przedstawicieli którzy szukają byków
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-02-09 22:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
majstrzy z rozbioru są ok
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-07
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. Poszukujemy kandydata na stanowisko:   REFERENT D/S HANDLU Miejsce pracy: Golina koło Jarocina Nr referencyjny: referent d/s handlu   Od kandyd
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-02-20 21:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co taka cisza
zdjecie uzytkownika
ss - 2014-03-08 12:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-01-22 18:16:00]:
Co konkretnie chcesz wiedzieć na ich temat?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski