Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.


Oceniono 1682 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Dworcowa 47D
63-200 Golina
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ty nowy - 2013-05-20 11:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tych wpisów można się domyślić,dziwię się tylko,że ty jako kontroler jakości tego nie kapujesz.Widocznie nie nadajesz się na to stanowisko, aczkolwiek spróbować możesz być może zapunktujesz hehehehehehe
zdjecie uzytkownika
nowy78 - 2013-05-20 17:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wczytuje sie w te komentarze proszę tylko o ewentualną opinię na temat tego stanowiska.
zdjecie uzytkownika
nowy78 - 2013-05-20 20:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki.
Nie o takie opinie mi chodziło ale ok. A jakie są osoby które sie tym zajmują obecnie tzn kontrolą jakości.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2013-06-13 19:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Mam propozycje pracy na pakowaczce mozę mi kots powiedziec na czym ta praca polega po ile godzin i jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
kazia - 2013-06-13 22:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a na czym ta praca na tej pakowaczce polega?
zdjecie uzytkownika
nicki11 - 2013-06-15 17:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matko boska,po 12godz tyle roboty czy nie ma ludzi do pracy.a chociaż macie sprawiedliwie zapłacone czy wolne za nadgodziny.a co sie robi na pakowaczce.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2013-06-25 15:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam nawet jak praca u biernackiego zmienila czlowieka. wystarczy pol roku pracy tam
zdjecie uzytkownika
pja - 2013-06-25 21:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM ZA! Ale kto jeszcze kto się wyłamie co by zrobili jak by cały zakład odmówił pracy i prosił o spotkanie z właścicielem?
zdjecie uzytkownika
? - 2013-06-27 08:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie opamiętajcie się czy Was tam siłą trzymają.Przecież każdy może odejść i poszukać lepszej pracy.Na forum i anonimowo swoje żale wylewacie.Przecież to każdy potrafi nawet dziecko.
zdjecie uzytkownika
a - 2013-07-04 12:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam pytanie jakie sa warunki pracy na rozbiorze wolowiny po ile godzin ile dni w tygodniu i jaka kase mozna zarobic
zdjecie uzytkownika
nk - 2013-07-06 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i oczywiście każdy się zgodzi na to bo nikt się tam odezwać nie potrafi
zdjecie uzytkownika
wd - 2013-07-06 17:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nk - 2013-07-06 13:20:20

i oczywiście każdy się zgodzi na to bo nikt się tam odezwać nie potrafi
a jak te zmiany , zakazy , nakazy przyjęły "oczka w głowie" zakładowe ??? czyli ubój??? przecież tam wszystko tylko wokół uboju się kręci , wypłata na czas , lepsze jedzenie ..... co prawda tam jest solidarność pracownicza , nie ma wypłaty na 10go nie ma pracy .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-07-14 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! W innych zakładach trzeba czekać długo za kasą bo nie płacą. Narzekacie a to, to a to tamto. Cieszcie się że wogóle pracę macie w tym Kraju trudno jak widzicie !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-07-15 20:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanówcie się ludzie co wy mówicie. (usunięte przez administratora) Dzięki nim w Golinie jest praca. A co będzie jeśli już ich nie będzie? bezrobocie i bieda, więc albo się zastanówcie co mówicie albo później nie narzekajcie, że nie ma pracy.
zdjecie uzytkownika
wd - 2013-08-09 10:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tak sobie myślę .... jutro 10- ty ludzie w zakładach pracy mają wypłaty dziś .... a w zmb biernacki ? kto będzie miał ?! wszyscy ?!
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-08-09 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy dzisiaj będą wypłaty,jak ktoś coś wie to nie napisze
zdjecie uzytkownika
marcin - 2013-08-12 14:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam dostałem oferte pracy w firmie Biernacki na pakowaniu 12 zloty na godzine i hotel oraz posiłek jak jest naprawde moze ktos napisac czy sa wypłacalni i czy jest tam ta praca o któej piszą czy kasa jest na czas z góry dziekuje za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jak sie pracuję w tej firmie ?płacą 12zł na godz. na pakowaniu
zdjecie uzytkownika
nudy - 2013-09-10 13:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Cieszcie się, że robota jest, jak się nie podoba to sobie inną znajdźcie, a zapewne w każdej innej jest o wiele wiele lepiej.... Chociaż firma Biernacki bardzo dużo miejsc pracy oferuje to i tragedii nie ma.
zdjecie uzytkownika
kim - 2013-09-19 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A najfajniejsze laseczki w biurze przy wjeździe na ubojnię. Pozdrowienia dla czarnulki Justynki.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-22 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to wszystko czytam i w sumie lepiej od tego zakładu trzymać sie z daleka.
zdjecie uzytkownika
ano - 2013-09-30 10:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, proszę mi napisac jak wygląda tam praca a przede wszystkim ile wynosi wypłata? prosze o odpowiedz, nie intesesuje mnie kto z kim gdzie bo trzeba pracować!
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wprowadzenie zakazu używania telefonów komórkowych w sprawach prywatnych w czasie pracy jest dopuszczalne. Zakaz ten nie może mieć jednak charakteru bezwzględnego.
Pracodawca, który uzna, że częste rozmowy telefoniczne w sprawach prywatnych obniżają efektywność pracy jego pracowników, może zabronić im prowadzenia prywatnych rozmów telefonicznych w czasie pracy. Zakaz ten może wprowadzić albo w regulaminie pracy, albo za pomocą zarządzenia wewnętrznego.

Należy zaznaczyć jednak, że nie może on obowiązywać w czasie przerw pracownika, tj.:

15-minutowej przysługującej osobom zatrudnionym, których dobowy wymiar czasu pracy wynosi co najmniej 6 godzin (art. 134 Kodeksupracy)
5-minutowych, które przysługują po każdej godzinie pracy przy monitorze komputera (Rozporządzenie Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 1 grudnia 1998 roku w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach wyposażonych w monitory ekranowe).

Bezwzględny zakaz korzystania z telefonów komórkowych może zostać wprowadzony jedynie w sytuacji, gdy w danym zakładzie pracy wymagają tego względy bezpieczeństwa, ponieważ telefony komórkowe niekorzystnie oddziałują na pracę maszyn i innych urządzeń.
zdjecie uzytkownika
anonim123 - 2013-10-01 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracodawca określa w regulaminie pracy albo w umowie o pracę organizację i porządek pracy. Możliwość używania prywatnych telefonów zależy także od tych aktów. Decyzja o wprowadzeniu ograniczenia używania telefonów komórkowych w czasie pracy jest niewątpliwie elementem „prerogatyw” przysługujących pracodawcy. Natomiast pracownik jest zobowiązany w szczególności przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku (art. 100 § 2 pkt 1 k.p.).

Ponadto wykonywanie pracy nadzorowane i kierowane jest przez pracodawcę, na którym ciąży obowiązek organizowania pracy w sposób zapewniający pełne wykorzystanie czasu pracy (art. 94 pkt 2 k.p.). Z tego powodu pracodawca może wprowadzić w regulaminie pracy ograniczenia prowadzenia rozmów z prywatnych telefonów komórkowych, a pracownik będzie zobowiązany temu poleceniu się podporządkować.

Niemniej jednak całkowity zakaz używania telefonów komórkowych mógłby być uznany za niezgodny z prawem, gdyż art. 49 Konstytucji zapewnia każdemu wolność i ochronę tajemnicy komunikowania się. Ich ograniczenie może nastąpić jedynie w przypadkach wskazanych w ustawie i w sposób w niej określony.

Nie ulega wątpliwości, że prawo do używania prywatnego telefonu komórkowego jest korzystaniem z konstytucyjnej wolności komunikowania się, tym samym całkowity i niewynikający z ustawy zakaz jego używania stanowi złamanie tej wolności. Ponadto całkowity zakaz używania telefonów komórkowych, nieuwzględniający szczególnych potrzeb życiowych, mógłby być uznany za nadużycie przez pracodawcę prawa podmiotowego określonego w art. 8 k.p. oraz naruszenie art. 111 k.p., który stanowi, że pracodawca musi szanować godność i inne dobra osobiste pracownika. Rozwiązaniem problemu mogłoby być ustalenie zakazu korzystania z prywatnych telefonów komórkowych z wyłączeniem przerwy, wynikającej z art. 134 k.p., czy też w ramach przerwy, o której mowa w art. 141 k.p., podczas których pracownik miałby prawo do nieograniczonego korzystania z prywatnego telefonu komórkowego.

Natomiast należy oczywiście uznać, że całkowicie dopuszczalne i zgodne z prawem jest wprowadzenie omawianego zakazu w zakładach pracy, w których używanie telefonów komórkowych może zagrażać bezpieczeństwu pracowników z uwagi na ich negatywny wpływ na działanie maszyn i urządzeń.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2013-10-01 21:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No wkońcu:) Anonim123 brawo dla ciebie i może twoja wypowiedź uświadomi tutaj nie których o ich prawach o które w rzeczywistości nie walczą
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x