logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

ja 2014-01-22 18:16:00
hejka mam pytanie :P
jak traktowani sa pracownicy tzw naganiacze chodzi mi o przedstawicieli którzy szukają byków
6
maja 2014-02-09 22:31:10
majstrzy z rozbioru są ok
6
paweł 2014-02-20 21:26:49
co taka cisza
2
ss 2014-03-08 12:05:16
Co konkretnie chcesz wiedzieć na ich temat?
dos 2014-03-19 12:28:45
witam na rozbiór tylko zdoświadczeniem przyjmują??
adam 2014-03-23 13:43:56
wszyscy jednakowi
ZEZ 2014-03-25 08:36:00
przyjmują na "sztukę"
k- 2014-03-27 20:06:31
Ja już ptacuje od dwch ;at, jak ktoś chce będzie pracował. Wypłata dobra i zawsze na czas. Lepiej pracować tutaj niż za minimalną w sklepie sporzywczym gdzie też trzeba się narobić :/
lolo 2014-04-02 01:35:02
Wszystko w swoim czasie sie okaże pierwsza wypłata tuż tuż sie okaże czy warto tyle godz siedziec w zimnie. MAjstrzy sa ok tylko osoby z produkcji to czasem nie doknca rozumieją co robią i jeszcze sie kłócą że to co zrobili jest zgodne z zasadami zakładu za co mnie zwolnili za żywota jakas przyczyna zawsze jest
colder 2014-04-02 13:09:19
a obecnie przyjmują na produkcje albo na pakowanie ? czy osoba bez doswiadczenia w tej branży ma szansę ? jak można tam dostac pracę ? bede wdzieczna za odpowiedzi
mika 2014-04-03 01:59:26
Z tego co wiem to przyjeli troche nowych. Z tego co mi wiadomo osoby przychodzą po raz pierwszy i sie uczą np na pakowanie tylko drogi kolego lub koleżanko Colder nie przestarsz sie jak ci pokaża hale bo chodzą mity że osoby weszły i zaraz wyszły to jest praca dla odważnych i twardych ten kto kocha zwierzeta wszystkie to niewiem ja jestem twarda ale jak widziałam początek konca życia to mi szkoda ale trzeba pracowac mam nadziej ze Ci sie uda życze powodzenia tylko uwazaj wiem ze zwalniaja bez powodu ostatnio słyszałam tekst ze ,, nie bedzie mi ta osoba robiła problemów ja tu rządze na tym etapie i mam prawo zwolnic,, za porozumieniem stron niby i nie masz nic do gadania a złożyć Cv zawsze warto niemasz co czekac jak bedą potrzebować na juz to zadzwonią zanim sie obejrzysz jesli masz checi do brańzy mięsnej i jestes osobą twardą bo ja miałam momenty słabości ale nic takie jest życie
Polo 2014-04-08 07:19:04
A kolego na jakie zarobki można liczyć w zakładzie Biernacki? Można liczyć na jakieś bonusy od firmy?
mika 2014-04-08 09:05:38
zapomni
tępa 2014-04-14 15:31:19
hej prosze was nie dzcie tam za zadne skarby swiata. nie wartyo szkoda nerwów. to prawda kasa na czas ale nie sa te pieniadze tego warte
jjaki 2014-04-14 19:06:46
A czy ktos wie czy przyjmują może do kontroli jakości albo na brygadziste i jakie trzeba mieć na to stanowisko wykształcenie i jakie zasady panuja ??? jeśli cos ktos wie to niech napisze
1
obra 2014-04-18 13:30:55
bonusy to w firmie to mają tylko GWIAZDY ,, są paczki ?
2
toto 2014-04-20 23:50:29
I ulubienice kierownikow ktorych uwodza.O kogo chodzi to widac ma kazdym dziale
maja 2014-04-30 11:14:33
Racja Wojtek L (usunięte przez administratora) .Zakład [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałam,jedna (usunięte przez administratora) Nie rozumiejąc sam siebie.
olo 2014-04-30 22:00:07
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i już (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. Lepiej zajęli by sie (usunięte przez administratora) a gdzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) parkingu nie trzeba będzie budowac
olo 2014-04-30 22:00:56
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy od drugiego i (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. (usunięte przez administratora) dzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i będziemy p (usunięte przez administratora) wtedy parkingu nie trzeba będzie budowac
Wojtek 2014-05-04 17:10:59
Ten parking to nie głupi pomysł olo.Nie wiem czy Pan Wojtek wie,że ma takich przygłupich doradców,odnowicieli upadłego zakładu.Pracuję u jego brata zupełnie inny człowiek.Cóż jaki Pan taki kram.Żałosne.
olo 2014-05-05 15:47:47
Ma takich doradców że nie wie kogo słuchac przecież ostatnio wychodze z pracy a tam samochody na lawecie bo ktos nie tak stanął i żeby nie zakosili auta trzeba zaginac aż do torów a nic nie wiadomo co z samochodem tam człowiek ledwo po pracy żyje a jeszcze taki kawał a parking dla wyżeraczy czy to jest normalne prawie przy kazdym zakładzie mozna by wymienic liste w naszym rejonie jest parking miare możliwosci żeby stanąc a tu zaginac jescze kawał lepiej pieszo albo zamieszkac lepie by sie na tym wyszło bo24h praca a moze zarobek tez wiekszy a na nic by sie nie wydało bo nie byłoby czasu isc do sklepu hehe pisze do hecy ale taka szczera prawda brak słów
olo 2014-05-07 21:43:29
A co to za hotel raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi syfami co przyjeżdzają co jakis czas. A pozatym jeszcze mam dom na plus że nie daleko mieszkam ale przeciez pieszo nie pojde Oni by chcieli żeby nie było zadnych przerw tylko [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] tak jak maszyna az sie nie [usunięte przez moderatora] sama dzis to juz przegiecie co sie działo po co wzywają do roboty jak lekki zastój mam przyjsc do roboty i stac to mam inne roboty w domu i jeszcze z (usunięte przez administratora) sie nie podoba
Kawasa 2014-05-09 22:21:14
Rozumiem, że samemu sobie jakiegoś lokalu na koszt firmy nie można załatwić tylko w tym barłogu trzeba mieszkać?
Mała 2014-05-10 18:20:01
Jeżeli wyprowadzisz zakład z długów w długi jak ten odnowiciel to (usunięte przez administratora)kupi Ci chatę hehehhehehehe
Kawasa 2014-05-17 00:18:34
Widać, że dużo jadu wokół zmb biernacki się zbiera. Może i facet sobie na to zasłużył, ale chyba warto zachować poziom - mówię o pracownikach - i odpuścić publiczne obelgi
lele 2014-05-17 13:02:51
A może wypadałoby troche lepiej traktowac pracowników ??? i lepsze płaca za taką prace i nie byłoby tyle jadu w koło
toto 2014-05-22 10:11:16
Tam nie ma pracowników-ludzi tylko maszyny zaprogramowane przez kapo.Żenada.
ona 2014-05-22 10:56:20
Pelno tam lizusek do kierownika na starej pakowni. To psuje atmosfere zamiast przygadywac kierownikowi wezcie sie do roboty kobiety co nie ktore.
kim 2014-05-22 21:58:21
Witam a co tam słychaćna magazynie żywca.Kierowniczki a zwłaszcza dyrektorek od skupu to szkoda gadać.O wagowych nie wspomne ,same przudupasy a zwłazcza jeden.
obra 2014-05-23 09:49:17
Co się dziwić.Wagowi do dwóch zliczyć nie umieją,ale tylko takich do Biernackiego przyjmują.Jak inni kierowniczki,dyrektorzy na papierku szarym długim wiadomo do czego.Nie chcesz umrzeć z głodu, to do Biernackiego niczym jak w Bangladeszu.
jarus 2014-05-27 13:59:50
Sen o Shenzhen to jak sen w zakładzie u Biernackiego.
- Co ludzie będą robić tu za 10 lat? Gdy już nie będą tak sprawni i wytrzymali?
Będą kontrolować produkcję.Śmiech :)
1
buhaj 2014-05-27 22:28:33
Za 10 lat nie będzie już tego zakładu.Kierowniczki rozkradną wszystko,a Wojtek tego nie widzi,robią co chcą.Za bydło już kłopoty są w wypłacaniu zresztą zawsze były. Więcej jeszcze narobić dyrektorów 'kierowniczków dać im jeszcze podwyżki bo to biedacy są a napew no zakład przetrwa.
flop 2014-05-28 18:59:27
W tym zakładzie głupota dyrektorstwa i kierownictwa nie stanowi jednak przeszkody
1
gggggggggg 2014-05-28 19:04:37
Racja flop Są tam kierownicy i dyrektorzy głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej.Szkoda, że Wojtek takich akceptuje i zatrudnia,może jest w tym jakiś cel położenia zakładu na łopatki.
1
lele 2014-05-28 23:06:05
W tym zakładzie głupota rządzi na maxa. Bo co z tego że robią szkolenie na temat że cały zakład objęty zakazem palenia a reszta zasad to nie wiem skąd mam sobie wziąc kupic ksiązki ???? A potem pretensje że cos sie nie tak zrobiło i niepotrzebne wyciągane wnioski z tego ale jak nie potrafią przeszkolic to jestesmy wszechwiedzący na pierwszy dzien my pracownicy produkcyjni. My szarzy ludzie polacy mamy zabronione a widziałem jak jakas obca na fejsie w czasie produkcji sie bawiła to ok ???ale jak sie powie głosno to mnie wyrzucą a nie ją bo im wolno co
1
olo 2014-05-29 09:26:53
Zarządzającym czas się zatrzymał gdzieś w średniowieczu. (usunięte przez administratora)
sss 2014-05-29 10:04:20
od niedawna pracuje w firmie, prosze powiedziec z jakiego banku przelewaja wynagrodzenie
rocznik 78 2014-05-29 12:58:02
@tępa, a ile Ty masz lat, że piszesz o komunie? Ja jestem '78 więc coś wiem. Widac jakies plusy u biernackiego?
Monia 2014-05-30 09:16:49
Słuchaj ala pracowałam tam kiedyś. Nie było tak źle,ale wtedy było inne kierownictwo.Ludzie na poziomie, wykształceni.Nie będę posługiwała się nazwiskami.< (usunięte przez administratora) łcenia.
toto 2014-05-30 09:29:35
Chyba,że ala zaprzyjaźni się bliżej z (usunięte przez administratora) dyrektorstwem.
ala 2014-05-30 12:34:25
no tylko ciekawe jak ma sie cos zmienic, (usunięte przez administratora) doceniaja pracowitych i ambitnych pracownikow?
RAFAŁ 2014-05-30 13:31:04
Witam! Proponuję tym wszystkim, którzy dużo gadają, a mało czynią wstrzymać się od komentarzy i grzecznie pracować, dziękować,że maja prace.... Teraz moja opinia o pracy. Pracuje mi się dobrze, jestem zadowolony z pracy, kasa niezła i satysfakcjonująca, także pracuje mi się w porządku. Lubię wykonywać moją pracę, a jeszcze mi za to płacą. POZDRAWIAM KOLEGÓW I KOLEŻANKI....
ggggggg 2014-05-30 18:11:10
W takim razie jesteś przydupasem,albo którymś z dyrektorków.Żałosne
dingo 2014-05-30 22:54:11
albo po prostu tak jak pisze jest zadowolony z tego co robi... tak trudno zrozumieć taki punkt widzenia pracownika?
wera 2014-05-31 15:10:05
Jak mówi przysłowie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Sprawdzone w tym zakładzie.
Kawasa 2014-06-03 01:17:18
Właśnie to czasami mnie zdumiewa, że można spotkać po drodze takie charaktery które są dosyć specyficzne.
Oferty Pracy
2014-06-03
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. poszukujemy kandydata  na stanowisko:   pakowacz   Obowiązki: Praca przy produkcji mięsa Wymagania: D
kwas 2014-06-03 21:03:04
pakowacz ZMB BIERNACKI 2014-06-03 Żródło: Gowork.pl Poznań (wielkopolskie)   Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna tec[...]">@Oferty Pracy - 2014-06-03 21:03:03
Podajcie warunki pracy i płacy,może znajdziecie naiwnych.
2
Nika 2014-06-03 21:32:19
Nie walcz z idiotami mają tam przewagę liczebną.
1
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.