Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
ZEZ - 2014-03-25 08:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dos - 2014-03-19 12:28:45]:
przyjmują na "sztukę"
zdjecie uzytkownika
k- - 2014-03-27 20:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już ptacuje od dwch ;at, jak ktoś chce będzie pracował. Wypłata dobra i zawsze na czas. Lepiej pracować tutaj niż za minimalną w sklepie sporzywczym gdzie też trzeba się narobić :/
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-04-02 01:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko w swoim czasie sie okaże pierwsza wypłata tuż tuż sie okaże czy warto tyle godz siedziec w zimnie. MAjstrzy sa ok tylko osoby z produkcji to czasem nie doknca rozumieją co robią i jeszcze sie kłócą że to co zrobili jest zgodne z zasadami zakładu za co mnie zwolnili za żywota jakas przyczyna zawsze jest
zdjecie uzytkownika
colder - 2014-04-02 13:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-04-02 01:35:02]:
a obecnie przyjmują na produkcje albo na pakowanie ? czy osoba bez doswiadczenia w tej branży ma szansę ? jak można tam dostac pracę ? bede wdzieczna za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-04-03 01:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to przyjeli troche nowych. Z tego co mi wiadomo osoby przychodzą po raz pierwszy i sie uczą np na pakowanie tylko drogi kolego lub koleżanko Colder nie przestarsz sie jak ci pokaża hale bo chodzą mity że osoby weszły i zaraz wyszły to jest praca dla odważnych i twardych ten kto kocha zwierzeta wszystkie to niewiem ja jestem twarda ale jak widziałam początek konca życia to mi szkoda ale trzeba pracowac mam nadziej ze Ci sie uda życze powodzenia tylko uwazaj wiem ze zwalniaja bez powodu ostatnio słyszałam tekst ze ,, nie bedzie mi ta osoba robiła problemów ja tu rządze na tym etapie i mam prawo zwolnic,, za porozumieniem stron niby i nie masz nic do gadania a złożyć Cv zawsze warto niemasz co czekac jak bedą potrzebować na juz to zadzwonią zanim sie obejrzysz jesli masz checi do brańzy mięsnej i jestes osobą twardą bo ja miałam momenty słabości ale nic takie jest życie
zdjecie uzytkownika
Polo - 2014-04-08 07:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kolego na jakie zarobki można liczyć w zakładzie Biernacki? Można liczyć na jakieś bonusy od firmy?
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-04-08 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomni
zdjecie uzytkownika
tępa - 2014-04-14 15:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej prosze was nie dzcie tam za zadne skarby swiata. nie wartyo szkoda nerwów. to prawda kasa na czas ale nie sa te pieniadze tego warte
zdjecie uzytkownika
jjaki - 2014-04-14 19:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy ktos wie czy przyjmują może do kontroli jakości albo na brygadziste i jakie trzeba mieć na to stanowisko wykształcenie i jakie zasady panuja ??? jeśli cos ktos wie to niech napisze
zdjecie uzytkownika
obra - 2014-04-18 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Polo - 2014-04-08 07:19:04]:
bonusy to w firmie to mają tylko GWIAZDY ,, są paczki ?
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-04-20 23:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ulubienice kierownikow ktorych uwodza.O kogo chodzi to widac ma kazdym dziale
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-04-30 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja Wojtek L (usunięte przez administratora) .Zakład [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałam,jedna (usunięte przez administratora) Nie rozumiejąc sam siebie.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-04-30 22:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i już (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. Lepiej zajęli by sie (usunięte przez administratora) a gdzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) parkingu nie trzeba będzie budowac
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-04-30 22:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy od drugiego i (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. (usunięte przez administratora) dzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i będziemy p (usunięte przez administratora) wtedy parkingu nie trzeba będzie budowac
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-05-04 17:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten parking to nie głupi pomysł olo.Nie wiem czy Pan Wojtek wie,że ma takich przygłupich doradców,odnowicieli upadłego zakładu.Pracuję u jego brata zupełnie inny człowiek.Cóż jaki Pan taki kram.Żałosne.
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-05-05 15:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma takich doradców że nie wie kogo słuchac przecież ostatnio wychodze z pracy a tam samochody na lawecie bo ktos nie tak stanął i żeby nie zakosili auta trzeba zaginac aż do torów a nic nie wiadomo co z samochodem tam człowiek ledwo po pracy żyje a jeszcze taki kawał a parking dla wyżeraczy czy to jest normalne prawie przy kazdym zakładzie mozna by wymienic liste w naszym rejonie jest parking miare możliwosci żeby stanąc a tu zaginac jescze kawał lepiej pieszo albo zamieszkac lepie by sie na tym wyszło bo24h praca a moze zarobek tez wiekszy a na nic by sie nie wydało bo nie byłoby czasu isc do sklepu hehe pisze do hecy ale taka szczera prawda brak słów
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-05-07 21:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to za hotel raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi syfami co przyjeżdzają co jakis czas. A pozatym jeszcze mam dom na plus że nie daleko mieszkam ale przeciez pieszo nie pojde Oni by chcieli żeby nie było zadnych przerw tylko [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] tak jak maszyna az sie nie [usunięte przez moderatora] sama dzis to juz przegiecie co sie działo po co wzywają do roboty jak lekki zastój mam przyjsc do roboty i stac to mam inne roboty w domu i jeszcze z (usunięte przez administratora) sie nie podoba
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-05-09 22:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że samemu sobie jakiegoś lokalu na koszt firmy nie można załatwić tylko w tym barłogu trzeba mieszkać?
zdjecie uzytkownika
Mała - 2014-05-10 18:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kawasa - 2014-05-09 22:21:14]:
Jeżeli wyprowadzisz zakład z długów w długi jak ten odnowiciel to (usunięte przez administratora)kupi Ci chatę hehehhehehehe
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-05-17 00:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że dużo jadu wokół zmb biernacki się zbiera. Może i facet sobie na to zasłużył, ale chyba warto zachować poziom - mówię o pracownikach - i odpuścić publiczne obelgi
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-05-17 13:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może wypadałoby troche lepiej traktowac pracowników ??? i lepsze płaca za taką prace i nie byłoby tyle jadu w koło
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-05-22 10:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nie ma pracowników-ludzi tylko maszyny zaprogramowane przez kapo.Żenada.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-05-22 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pelno tam lizusek do kierownika na starej pakowni. To psuje atmosfere zamiast przygadywac kierownikowi wezcie sie do roboty kobiety co nie ktore.
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-05-22 21:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a co tam słychaćna magazynie żywca.Kierowniczki a zwłaszcza dyrektorek od skupu to szkoda gadać.O wagowych nie wspomne ,same przudupasy a zwłazcza jeden.
zdjecie uzytkownika
obra - 2014-05-23 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kim - 2014-05-22 21:58:21]:
Co się dziwić.Wagowi do dwóch zliczyć nie umieją,ale tylko takich do Biernackiego przyjmują.Jak inni kierowniczki,dyrektorzy na papierku szarym długim wiadomo do czego.Nie chcesz umrzeć z głodu, to do Biernackiego niczym jak w Bangladeszu.
zdjecie uzytkownika
jarus - 2014-05-27 13:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sen o Shenzhen to jak sen w zakładzie u Biernackiego.
- Co ludzie będą robić tu za 10 lat? Gdy już nie będą tak sprawni i wytrzymali?
Będą kontrolować produkcję.Śmiech :)
zdjecie uzytkownika
buhaj - 2014-05-27 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 10 lat nie będzie już tego zakładu.Kierowniczki rozkradną wszystko,a Wojtek tego nie widzi,robią co chcą.Za bydło już kłopoty są w wypłacaniu zresztą zawsze były. Więcej jeszcze narobić dyrektorów 'kierowniczków dać im jeszcze podwyżki bo to biedacy są a napew no zakład przetrwa.
zdjecie uzytkownika
flop - 2014-05-28 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym zakładzie głupota dyrektorstwa i kierownictwa nie stanowi jednak przeszkody
zdjecie uzytkownika
gggggggggg - 2014-05-28 19:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [flop - 2014-05-28 18:59:27]:
Racja flop Są tam kierownicy i dyrektorzy głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej.Szkoda, że Wojtek takich akceptuje i zatrudnia,może jest w tym jakiś cel położenia zakładu na łopatki.
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-05-28 23:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym zakładzie głupota rządzi na maxa. Bo co z tego że robią szkolenie na temat że cały zakład objęty zakazem palenia a reszta zasad to nie wiem skąd mam sobie wziąc kupic ksiązki ???? A potem pretensje że cos sie nie tak zrobiło i niepotrzebne wyciągane wnioski z tego ale jak nie potrafią przeszkolic to jestesmy wszechwiedzący na pierwszy dzien my pracownicy produkcyjni. My szarzy ludzie polacy mamy zabronione a widziałem jak jakas obca na fejsie w czasie produkcji sie bawiła to ok ???ale jak sie powie głosno to mnie wyrzucą a nie ją bo im wolno co
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-05-29 09:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarządzającym czas się zatrzymał gdzieś w średniowieczu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-05-29 10:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od niedawna pracuje w firmie, prosze powiedziec z jakiego banku przelewaja wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
rocznik 78 - 2014-05-29 12:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tępa, a ile Ty masz lat, że piszesz o komunie? Ja jestem '78 więc coś wiem. Widac jakies plusy u biernackiego?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-05-30 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ala pracowałam tam kiedyś. Nie było tak źle,ale wtedy było inne kierownictwo.Ludzie na poziomie, wykształceni.Nie będę posługiwała się nazwiskami.< (usunięte przez administratora) łcenia.
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-05-30 09:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba,że ala zaprzyjaźni się bliżej z (usunięte przez administratora) dyrektorstwem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-05-30 12:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tylko ciekawe jak ma sie cos zmienic, (usunięte przez administratora) doceniaja pracowitych i ambitnych pracownikow?
zdjecie uzytkownika
RAFAŁ - 2014-05-30 13:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Proponuję tym wszystkim, którzy dużo gadają, a mało czynią wstrzymać się od komentarzy i grzecznie pracować, dziękować,że maja prace.... Teraz moja opinia o pracy. Pracuje mi się dobrze, jestem zadowolony z pracy, kasa niezła i satysfakcjonująca, także pracuje mi się w porządku. Lubię wykonywać moją pracę, a jeszcze mi za to płacą. POZDRAWIAM KOLEGÓW I KOLEŻANKI....
zdjecie uzytkownika
ggggggg - 2014-05-30 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jesteś przydupasem,albo którymś z dyrektorków.Żałosne
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-05-30 22:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggggggg - 2014-05-30 18:11:10]:
albo po prostu tak jak pisze jest zadowolony z tego co robi... tak trudno zrozumieć taki punkt widzenia pracownika?
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-05-31 15:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mówi przysłowie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Sprawdzone w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-06-03 01:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie to czasami mnie zdumiewa, że można spotkać po drodze takie charaktery które są dosyć specyficzne.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-06-03
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. poszukujemy kandydata  na stanowisko:   pakowacz   Obowiązki: Praca przy produkcji mięsa Wymagania: D
zdjecie uzytkownika
kwas - 2014-06-03 21:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-03 21:03:03]:
Podajcie warunki pracy i płacy,może znajdziecie naiwnych.
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-06-03 21:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie walcz z idiotami mają tam przewagę liczebną.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-05 09:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak mówisz.Zgadzam się z Tobą
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-06-05 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy­by założyć całemu kierownictwu białe czapki, będą wyglądać z lo­tu pta­ka jak sta­do gęsi.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-06-05 14:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co kierownictwo po prostu nie wie co robi z tą firmą? teraz na przykład szukają po całej Polsce pakowaczy. (usunięte przez administratora) e?
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-06-05 23:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest.Sami niech się zapakują i w kosmos.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-06 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibon - 2014-06-05 23:33:38]:
Niech lecą w kosmos,dam im nawet bilet tylko bez powrotu
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-06-06 20:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaaha bilet w jedną stronę dobre

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert