logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Golina

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

olo 2014-04-30 22:00:07
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i już (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. Lepiej zajęli by sie (usunięte przez administratora) a gdzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) parkingu nie trzeba będzie budowac
olo 2014-04-30 22:00:56
Niestety potwierdzam jeden mądrzejszy od drugiego i (usunięte przez administratora) . Myśla że mozna zwracac uwage o bzdury wystarczy jeden mały bład i (usunięte przez administratora) a chyba nie to jest cel. (usunięte przez administratora) dzie jeszcze dom rodzina czy tylko praca a może zamieszkajmy na stałe w zakładzie i będziemy p (usunięte przez administratora) wtedy parkingu nie trzeba będzie budowac
Wojtek 2014-05-04 17:10:59
Ten parking to nie głupi pomysł olo.Nie wiem czy Pan Wojtek wie,że ma takich przygłupich doradców,odnowicieli upadłego zakładu.Pracuję u jego brata zupełnie inny człowiek.Cóż jaki Pan taki kram.Żałosne.
olo 2014-05-05 15:47:47
Ma takich doradców że nie wie kogo słuchac przecież ostatnio wychodze z pracy a tam samochody na lawecie bo ktos nie tak stanął i żeby nie zakosili auta trzeba zaginac aż do torów a nic nie wiadomo co z samochodem tam człowiek ledwo po pracy żyje a jeszcze taki kawał a parking dla wyżeraczy czy to jest normalne prawie przy kazdym zakładzie mozna by wymienic liste w naszym rejonie jest parking miare możliwosci żeby stanąc a tu zaginac jescze kawał lepiej pieszo albo zamieszkac lepie by sie na tym wyszło bo24h praca a moze zarobek tez wiekszy a na nic by sie nie wydało bo nie byłoby czasu isc do sklepu hehe pisze do hecy ale taka szczera prawda brak słów
olo 2014-05-07 21:43:29
A co to za hotel raczej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi syfami co przyjeżdzają co jakis czas. A pozatym jeszcze mam dom na plus że nie daleko mieszkam ale przeciez pieszo nie pojde Oni by chcieli żeby nie było zadnych przerw tylko [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] tak jak maszyna az sie nie [usunięte przez moderatora] sama dzis to juz przegiecie co sie działo po co wzywają do roboty jak lekki zastój mam przyjsc do roboty i stac to mam inne roboty w domu i jeszcze z (usunięte przez administratora) sie nie podoba
Mała 2014-05-10 18:20:01
Jeżeli wyprowadzisz zakład z długów w długi jak ten odnowiciel to (usunięte przez administratora)kupi Ci chatę hehehhehehehe
lele 2014-05-17 13:02:51
A może wypadałoby troche lepiej traktowac pracowników ??? i lepsze płaca za taką prace i nie byłoby tyle jadu w koło
toto 2014-05-22 10:11:16
Tam nie ma pracowników-ludzi tylko maszyny zaprogramowane przez kapo.Żenada.
ona 2014-05-22 10:56:20
Pelno tam lizusek do kierownika na starej pakowni. To psuje atmosfere zamiast przygadywac kierownikowi wezcie sie do roboty kobiety co nie ktore.
kim 2014-05-22 21:58:21
Witam a co tam słychaćna magazynie żywca.Kierowniczki a zwłaszcza dyrektorek od skupu to szkoda gadać.O wagowych nie wspomne ,same przudupasy a zwłazcza jeden.
obra 2014-05-23 09:49:17
Co się dziwić.Wagowi do dwóch zliczyć nie umieją,ale tylko takich do Biernackiego przyjmują.Jak inni kierowniczki,dyrektorzy na papierku szarym długim wiadomo do czego.Nie chcesz umrzeć z głodu, to do Biernackiego niczym jak w Bangladeszu.
jarus 2014-05-27 13:59:50
Sen o Shenzhen to jak sen w zakładzie u Biernackiego.
- Co ludzie będą robić tu za 10 lat? Gdy już nie będą tak sprawni i wytrzymali?
Będą kontrolować produkcję.Śmiech :)
1
buhaj 2014-05-27 22:28:33
Za 10 lat nie będzie już tego zakładu.Kierowniczki rozkradną wszystko,a Wojtek tego nie widzi,robią co chcą.Za bydło już kłopoty są w wypłacaniu zresztą zawsze były. Więcej jeszcze narobić dyrektorów 'kierowniczków dać im jeszcze podwyżki bo to biedacy są a napew no zakład przetrwa.
flop 2014-05-28 18:59:27
W tym zakładzie głupota dyrektorstwa i kierownictwa nie stanowi jednak przeszkody
1
gggggggggg 2014-05-28 19:04:37
Racja flop Są tam kierownicy i dyrektorzy głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej.Szkoda, że Wojtek takich akceptuje i zatrudnia,może jest w tym jakiś cel położenia zakładu na łopatki.
1
lele 2014-05-28 23:06:05
W tym zakładzie głupota rządzi na maxa. Bo co z tego że robią szkolenie na temat że cały zakład objęty zakazem palenia a reszta zasad to nie wiem skąd mam sobie wziąc kupic ksiązki ???? A potem pretensje że cos sie nie tak zrobiło i niepotrzebne wyciągane wnioski z tego ale jak nie potrafią przeszkolic to jestesmy wszechwiedzący na pierwszy dzien my pracownicy produkcyjni. My szarzy ludzie polacy mamy zabronione a widziałem jak jakas obca na fejsie w czasie produkcji sie bawiła to ok ???ale jak sie powie głosno to mnie wyrzucą a nie ją bo im wolno co
1
olo 2014-05-29 09:26:53
Zarządzającym czas się zatrzymał gdzieś w średniowieczu. (usunięte przez administratora)
sss 2014-05-29 10:04:20
od niedawna pracuje w firmie, prosze powiedziec z jakiego banku przelewaja wynagrodzenie
Monia 2014-05-30 09:16:49
Słuchaj ala pracowałam tam kiedyś. Nie było tak źle,ale wtedy było inne kierownictwo.Ludzie na poziomie, wykształceni.Nie będę posługiwała się nazwiskami.< (usunięte przez administratora) łcenia.
toto 2014-05-30 09:29:35
Chyba,że ala zaprzyjaźni się bliżej z (usunięte przez administratora) dyrektorstwem.
RAFAŁ 2014-05-30 13:31:04
Witam! Proponuję tym wszystkim, którzy dużo gadają, a mało czynią wstrzymać się od komentarzy i grzecznie pracować, dziękować,że maja prace.... Teraz moja opinia o pracy. Pracuje mi się dobrze, jestem zadowolony z pracy, kasa niezła i satysfakcjonująca, także pracuje mi się w porządku. Lubię wykonywać moją pracę, a jeszcze mi za to płacą. POZDRAWIAM KOLEGÓW I KOLEŻANKI....
ggggggg 2014-05-30 18:11:10
W takim razie jesteś przydupasem,albo którymś z dyrektorków.Żałosne
wera 2014-05-31 15:10:05
Jak mówi przysłowie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Sprawdzone w tym zakładzie.
Oferty Pracy
2014-06-03
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. poszukujemy kandydata  na stanowisko:   pakowacz   Obowiązki: Praca przy produkcji mięsa Wymagania: D
kwas 2014-06-03 21:03:04
pakowacz ZMB BIERNACKI 2014-06-03 Żródło: Gowork.pl Poznań (wielkopolskie)   Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna tec[...]">@Oferty Pracy - 2014-06-03 21:03:03
Podajcie warunki pracy i płacy,może znajdziecie naiwnych.
2
Nika 2014-06-03 21:32:19
Nie walcz z idiotami mają tam przewagę liczebną.
1
mała 2014-06-05 09:49:52
Dokładnie tak jak mówisz.Zgadzam się z Tobą
toto 2014-06-05 10:03:21
Gdy­by założyć całemu kierownictwu białe czapki, będą wyglądać z lo­tu pta­ka jak sta­do gęsi.
gibon 2014-06-05 23:33:38
Dokładnie tak jest.Sami niech się zapakują i w kosmos.
tomek 2014-06-06 13:10:39
Niech lecą w kosmos,dam im nawet bilet tylko bez powrotu
adi 2014-06-06 20:08:59
hahahaaha bilet w jedną stronę dobre
hhhhu 2014-06-08 00:02:56
A co za afera ja nie słyszałem zadnej afery tez juz tam nie pracuje tylko ze ja z tych co w czerwonych kominach ale obecnie mam lepszą prace ale z tego co mi wiadomo to nie było afer no chyba że moja szefowa cos ukrywała ale napewno wiedziałbym czytając informacje jakiekolwiek lub by sie cos słyszało od ludzi ale zazwyczaj tylko pretensje ze duzo godzin to rozumiem ale taka praca nigdzie nie posadzą ja tez mam nową prace i zapier..... a mówli ze bedzie 8godz ale napewno (usunięte przez administratora) chociaz tam tez było po 8 ale zawsze w kazdej pracy bedzie ktos miał wąty nigdzie nie ma idealnie
alf 2014-06-08 13:45:36
O aferach w zmb głośno się nie mówi to są ukryte afery
kaja 2014-06-12 19:12:42
Każdy głupi tu dyrektorek potrafi zawierać transakcje handlowe, ale trzeba geniuszu, wiary i wytrwałości by stworzyć markę zakładu. Pozdro ćwoki zmb.
maras 2014-06-12 21:06:19
heheehe kaja trafione w sedno.
ojciec 2014-06-13 11:49:12
(usunięte przez administratora)Zakład w odstawkę
były 2014-06-17 18:48:48
Też kiedyś pracowałem na żywcu.Ludzie tam to dopiero się wyrabia z kasą .Koledzy kierowniczków przywożą bydło , a jeszcze kiedyś świnie .Ci pośrednicy mają więcej kasy niż Wojtek.Że ten zakład jeszcze ciągnie to dziw.Apel do Wojtka!podnieś wypłaty jeszcze wszystkim dyrektorkom i kierowniczkom ,ludziom obniż na 5 zł na godz a napewno nie zbankrutujesz.
Monia 2014-06-18 14:35:31
Racja,ale wiesz dobrze,że jest ogólnie bezrobocie i to jedyny zakład gdzie możesz z łatwością dostać pracę. Oczywiście byle jaką bo ta lepsza to jest zarezerwowana przez tych idiotów, których Wojtek jeszcze trzyma.O Tobie mówię Panie (usunięte przez administratora)
flop 2014-06-18 20:57:25
Co łysemu się nie podobało jego nazwisko w necie.Wszyscy wiedzą o kogo chodzi o PANA dyrektora "z predyspozycjami". (usunięte przez administratora)
mała 2014-06-20 12:51:22
Własna głupota jest ich doświadczeniem.Dlaczego łysy wciąż powtarza to samo? Odpowiem,gdyż mało wie.
1
zeb 2014-06-20 13:09:03
Dyrektor (wiemy o kogo chodzi)dyrektorka - rodzina.Czy to do cholery jest firma rodzinna? Ciepłe posady,niby mają zakład wyprowadzić na prostą, a co to oni są uzdrowiciele.Pracownik jak był, tak jest w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora) Panie Wojtku,czy pan tego nie widzi co się tu wyprawia? (usunięte przez administratora)
kiki 2014-06-23 00:14:07
Mysle ze udaje a kase bierze bo co to za dyrektorzyna co wejdzie na halei wyjdzie i ma pewno watów ze wszystko nie pasuje zrób cos dyrektorku lepsze szkolnia anie marne bzdury gadaja na szkoleniu a potem waty ze pracownik zle nie prawidłowo cos wykonał j (usunięte przez administratora)
mat 2014-06-24 11:14:46
Co się dziwić takiego podrzędnego DYREKTORZYNY to jeszcze w tym zakładzie nie było.Skąd Wojtek go wytrzasnął nikt nie wie. (usunięte przez administratora)
nikita 2014-06-24 13:30:00
A man can be des­troyed, but not de­feated.
Może zrozumiesz dyrektorze w tym języku.W co nie wierze.
wojas 2014-06-24 17:51:30
nikita i dado dokładnie tak jak piszecie głupota rządzi.
peja 2014-06-24 18:25:48
Nawet idiota ma prawo do tego, aby opowiedzieć swoją bajkę!!
bols 2014-06-26 12:40:57
Psy szczekają, a karawana idzie dalej.Czas pokaże.
kot 2014-06-26 13:48:55
Cóż z te­go, że dyrektor ma wy­sokie IQ
sko­ro wy­korzys­tać go nie umie.
glan 2014-06-28 16:43:05
Ty Kawasa jesteś pewnie jednym z dyrektorów tego (usunięte przez administratora),Twoje opinie nie są takie negatywne jak innych.Masz ciepły stołek to siedź cicho.
kawa 2014-07-03 20:53:56
Jeżeli będę zajmowała się tym, co myśli (usunięte przez administratora) ie będę miała czasu na to, o czym myślą ludzie inteligentni.Prawda stara jak świat.
Zostaw swoją opinię o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. - Golina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.