Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
toto - 2014-05-22 10:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam nie ma pracowników-ludzi tylko maszyny zaprogramowane przez kapo.Żenada.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-05-22 10:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pelno tam lizusek do kierownika na starej pakowni. To psuje atmosfere zamiast przygadywac kierownikowi wezcie sie do roboty kobiety co nie ktore.
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-05-22 21:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a co tam słychaćna magazynie żywca.Kierowniczki a zwłaszcza dyrektorek od skupu to szkoda gadać.O wagowych nie wspomne ,same przudupasy a zwłazcza jeden.
zdjecie uzytkownika
obra - 2014-05-23 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kim - 2014-05-22 21:58:21]:
Co się dziwić.Wagowi do dwóch zliczyć nie umieją,ale tylko takich do Biernackiego przyjmują.Jak inni kierowniczki,dyrektorzy na papierku szarym długim wiadomo do czego.Nie chcesz umrzeć z głodu, to do Biernackiego niczym jak w Bangladeszu.
zdjecie uzytkownika
jarus - 2014-05-27 13:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sen o Shenzhen to jak sen w zakładzie u Biernackiego.
- Co ludzie będą robić tu za 10 lat? Gdy już nie będą tak sprawni i wytrzymali?
Będą kontrolować produkcję.Śmiech :)
zdjecie uzytkownika
buhaj - 2014-05-27 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 10 lat nie będzie już tego zakładu.Kierowniczki rozkradną wszystko,a Wojtek tego nie widzi,robią co chcą.Za bydło już kłopoty są w wypłacaniu zresztą zawsze były. Więcej jeszcze narobić dyrektorów 'kierowniczków dać im jeszcze podwyżki bo to biedacy są a napew no zakład przetrwa.
zdjecie uzytkownika
flop - 2014-05-28 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym zakładzie głupota dyrektorstwa i kierownictwa nie stanowi jednak przeszkody
zdjecie uzytkownika
gggggggggg - 2014-05-28 19:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [flop - 2014-05-28 18:59:27]:
Racja flop Są tam kierownicy i dyrektorzy głupio ideal­ni i ideal­nie głupi. Z tych dwóch grup nie lu­bię żadnej.Szkoda, że Wojtek takich akceptuje i zatrudnia,może jest w tym jakiś cel położenia zakładu na łopatki.
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-05-28 23:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym zakładzie głupota rządzi na maxa. Bo co z tego że robią szkolenie na temat że cały zakład objęty zakazem palenia a reszta zasad to nie wiem skąd mam sobie wziąc kupic ksiązki ???? A potem pretensje że cos sie nie tak zrobiło i niepotrzebne wyciągane wnioski z tego ale jak nie potrafią przeszkolic to jestesmy wszechwiedzący na pierwszy dzien my pracownicy produkcyjni. My szarzy ludzie polacy mamy zabronione a widziałem jak jakas obca na fejsie w czasie produkcji sie bawiła to ok ???ale jak sie powie głosno to mnie wyrzucą a nie ją bo im wolno co
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-05-29 09:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarządzającym czas się zatrzymał gdzieś w średniowieczu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-05-29 10:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od niedawna pracuje w firmie, prosze powiedziec z jakiego banku przelewaja wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
rocznik 78 - 2014-05-29 12:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tępa, a ile Ty masz lat, że piszesz o komunie? Ja jestem '78 więc coś wiem. Widac jakies plusy u biernackiego?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-05-30 09:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj ala pracowałam tam kiedyś. Nie było tak źle,ale wtedy było inne kierownictwo.Ludzie na poziomie, wykształceni.Nie będę posługiwała się nazwiskami.< (usunięte przez administratora) łcenia.
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-05-30 09:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba,że ala zaprzyjaźni się bliżej z (usunięte przez administratora) dyrektorstwem.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-05-30 12:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tylko ciekawe jak ma sie cos zmienic, (usunięte przez administratora) doceniaja pracowitych i ambitnych pracownikow?
zdjecie uzytkownika
RAFAŁ - 2014-05-30 13:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Proponuję tym wszystkim, którzy dużo gadają, a mało czynią wstrzymać się od komentarzy i grzecznie pracować, dziękować,że maja prace.... Teraz moja opinia o pracy. Pracuje mi się dobrze, jestem zadowolony z pracy, kasa niezła i satysfakcjonująca, także pracuje mi się w porządku. Lubię wykonywać moją pracę, a jeszcze mi za to płacą. POZDRAWIAM KOLEGÓW I KOLEŻANKI....
zdjecie uzytkownika
ggggggg - 2014-05-30 18:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jesteś przydupasem,albo którymś z dyrektorków.Żałosne
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-05-30 22:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ggggggg - 2014-05-30 18:11:10]:
albo po prostu tak jak pisze jest zadowolony z tego co robi... tak trudno zrozumieć taki punkt widzenia pracownika?
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-05-31 15:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mówi przysłowie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Sprawdzone w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-06-03 01:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie to czasami mnie zdumiewa, że można spotkać po drodze takie charaktery które są dosyć specyficzne.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-06-03
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
  Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp. z o.o. to nowoczesna firma i solidny partner handlowy będący liderem w produkcji wołowiny. Nowoczesna technologia uboju i rozbioru gwarantuje możliwość doskonałej jakości produktów. poszukujemy kandydata  na stanowisko:   pakowacz   Obowiązki: Praca przy produkcji mięsa Wymagania: D
zdjecie uzytkownika
kwas - 2014-06-03 21:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-06-03 21:03:03]:
Podajcie warunki pracy i płacy,może znajdziecie naiwnych.
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-06-03 21:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie walcz z idiotami mają tam przewagę liczebną.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-05 09:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak mówisz.Zgadzam się z Tobą
zdjecie uzytkownika
toto - 2014-06-05 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy­by założyć całemu kierownictwu białe czapki, będą wyglądać z lo­tu pta­ka jak sta­do gęsi.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2014-06-05 14:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli co kierownictwo po prostu nie wie co robi z tą firmą? teraz na przykład szukają po całej Polsce pakowaczy. (usunięte przez administratora) e?
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-06-05 23:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jest.Sami niech się zapakują i w kosmos.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-06 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gibon - 2014-06-05 23:33:38]:
Niech lecą w kosmos,dam im nawet bilet tylko bez powrotu
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-06-06 20:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaaha bilet w jedną stronę dobre
zdjecie uzytkownika
hhhhu - 2014-06-08 00:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co za afera ja nie słyszałem zadnej afery tez juz tam nie pracuje tylko ze ja z tych co w czerwonych kominach ale obecnie mam lepszą prace ale z tego co mi wiadomo to nie było afer no chyba że moja szefowa cos ukrywała ale napewno wiedziałbym czytając informacje jakiekolwiek lub by sie cos słyszało od ludzi ale zazwyczaj tylko pretensje ze duzo godzin to rozumiem ale taka praca nigdzie nie posadzą ja tez mam nową prace i zapier..... a mówli ze bedzie 8godz ale napewno (usunięte przez administratora) chociaz tam tez było po 8 ale zawsze w kazdej pracy bedzie ktos miał wąty nigdzie nie ma idealnie
zdjecie uzytkownika
alf - 2014-06-08 13:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O aferach w zmb głośno się nie mówi to są ukryte afery
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2014-06-10 20:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz są jeszcze podobne afery czy sytuacje, że coś nie do końca gra w firmie? bo widzę, że dużo nowych ogłoszeń się pojawiło i zastanawiam się czy nie aplikowac, jeśli sytuacja i atmosfera w firmie się uspokoiła?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-06-12 19:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy głupi tu dyrektorek potrafi zawierać transakcje handlowe, ale trzeba geniuszu, wiary i wytrwałości by stworzyć markę zakładu. Pozdro ćwoki zmb.
zdjecie uzytkownika
maras - 2014-06-12 21:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heheehe kaja trafione w sedno.
zdjecie uzytkownika
ojciec - 2014-06-13 11:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Zakład w odstawkę
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2014-06-13 16:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgodzę się, że budowanie marki zakładu nie jest prostą rzeczą, a na pewno nie da się tego zrobić w kilka dni, czy nawet w rok, wymaga to zaufania stałych klientów, a Wasze opinie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-06-17 18:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też kiedyś pracowałem na żywcu.Ludzie tam to dopiero się wyrabia z kasą .Koledzy kierowniczków przywożą bydło , a jeszcze kiedyś świnie .Ci pośrednicy mają więcej kasy niż Wojtek.Że ten zakład jeszcze ciągnie to dziw.Apel do Wojtka!podnieś wypłaty jeszcze wszystkim dyrektorkom i kierowniczkom ,ludziom obniż na 5 zł na godz a napewno nie zbankrutujesz.
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-06-18 07:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety, ale to pracownika wybór czy chce pracować w ZMB czy gdzie indziej. Na szczęście nikt przywiązany nie jest i w dowolnej chwili może odejść.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-06-18 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kawasa - 2014-06-18 07:36:26]:
Racja,ale wiesz dobrze,że jest ogólnie bezrobocie i to jedyny zakład gdzie możesz z łatwością dostać pracę. Oczywiście byle jaką bo ta lepsza to jest zarezerwowana przez tych idiotów, których Wojtek jeszcze trzyma.O Tobie mówię Panie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
flop - 2014-06-18 20:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co łysemu się nie podobało jego nazwisko w necie.Wszyscy wiedzą o kogo chodzi o PANA dyrektora "z predyspozycjami". (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-06-20 12:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własna głupota jest ich doświadczeniem.Dlaczego łysy wciąż powtarza to samo? Odpowiem,gdyż mało wie.
zdjecie uzytkownika
zeb - 2014-06-20 13:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor (wiemy o kogo chodzi)dyrektorka - rodzina.Czy to do cholery jest firma rodzinna? Ciepłe posady,niby mają zakład wyprowadzić na prostą, a co to oni są uzdrowiciele.Pracownik jak był, tak jest w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (usunięte przez administratora) Panie Wojtku,czy pan tego nie widzi co się tu wyprawia? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-06-23 00:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle ze udaje a kase bierze bo co to za dyrektorzyna co wejdzie na halei wyjdzie i ma pewno watów ze wszystko nie pasuje zrób cos dyrektorku lepsze szkolnia anie marne bzdury gadaja na szkoleniu a potem waty ze pracownik zle nie prawidłowo cos wykonał j (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-06-24 11:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dziwić takiego podrzędnego DYREKTORZYNY to jeszcze w tym zakładzie nie było.Skąd Wojtek go wytrzasnął nikt nie wie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikita - 2014-06-24 13:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A man can be des­troyed, but not de­feated.
Może zrozumiesz dyrektorze w tym języku.W co nie wierze.
zdjecie uzytkownika
wojas - 2014-06-24 17:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikita i dado dokładnie tak jak piszecie głupota rządzi.
zdjecie uzytkownika
peja - 2014-06-24 18:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet idiota ma prawo do tego, aby opowiedzieć swoją bajkę!!
zdjecie uzytkownika
bols - 2014-06-26 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Psy szczekają, a karawana idzie dalej.Czas pokaże.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: minimum pytań,nie wiadomo czy osoba z którą rozmawiasz,to ta konkretna osoba na konkretnym stanowisku,nie ma jakiegoś bliższego przedstawienia miejsca Twojej przyszłej pracy(wiadomo-jeśli jest ktoś mało odporny np. na krew i flaki a przede wszystkim na smród to chyba lepiej mu to od razu uświadomić a nie po tygodniu latania za badaniami i po max czterech godz pracy rzucić wszystko)ok to nie muzeum do zwiedzania ale mały pokaz by się przydał,poza tym kobietki w biurach robią wrażenie inteligentnych...i tylko robią,bo o drogę do konkretnej osoby lepiej nie pytaj.prędzej dowiesz się od"placowego"
Pytania: bez konkretnych pytań. po prostu tylko na jakim stanowisku chcesz pracować,jakie masz doświadczenie,resztę ktoś się dowie z Twojego CV.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-06-26 13:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż z te­go, że dyrektor ma wy­sokie IQ
sko­ro wy­korzys­tać go nie umie.
zdjecie uzytkownika
Kawasa - 2014-06-28 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba było chociaż miesiąc popracować to wtedy można byłoby liczyć na jakieś grosze, a tak to kolejna osoba im trochę ponakręcała spiralę i sobie poszła. Przyjdą następni.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert