Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Omega Pilzno sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Omega Pilzno sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-01 01:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Przestań.Niesłuhsj go - przecież widzież że jakiś przewrażliwoony. Kurcze ludzie to zawsze niezadowoleni są
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 01:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Najciekawsze na samym dole dział 6 rubryka 7 KRS
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 12:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w tym KRSie nie ma nic odkrywczego. Wszyscy wiedzą, że Trans-Południe i OMEGA popłynęły na opcjach. Ale T-P ogłosiła upadłość, a OMEGA postanowiła nadal działać i spróbować wyjść na prostą! Pracowałem tam, ale złego słowa na temat firmy z Pilzna nie napiszę...
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2012-04-12 01:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno jest pewne na wiele rzeczy mozna przymknac oko ale jednego pacana co sie podobno na oponach zna to firma mogla by sie pozbyc, wydaje mi sie ze gosc w aucie ciezarowym nigdy nie siedzial
zdjecie uzytkownika
hudy - 2012-05-10 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam na chłodniach na kauflandzie to porazka jezdzisz noc i dzien bo niema kierowców o wolnym to mozesz zapomniec co 3 tydzien i z łaskom jezdzisz na urlopuwkach odradzam a zarobki 3000 brutto odradzam
zdjecie uzytkownika
niedoszły - 2012-05-30 13:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem tam na rozmowie kwalifikacyjnej wydałem trochę kasy na dojazd niby miało być dobrze a tu się nawet nikt nie odezwał szkoda że mają takie podejście do pracowników tzn. kierowców.NIE polecam.
zdjecie uzytkownika
Niki - 2013-04-28 14:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłbym wdzięczny za napisanie jakiejś orientacyjnej kwoty, jaką można zarobić (oczywiście z nazwą stanowiska). Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, czy dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
Lysy - 2013-10-25 21:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Bagno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Obciazaja nawet Starych Kirowcow za byle co, norma za Paliwo ,za autostrady, opony .wyciągają stare sprawy dawno umozone przez Kierowników Działów
zdjecie uzytkownika
pit - 2013-11-16 09:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w tej firmie nie powiem zlego slowa jest spoko poza zarobkami ja najwieksza wyplate mialem 2300 za 3-tyg.jazdy Niema systemu pracy jazda jest non stop tzn.wyjazd jeden badz dwa przezuty i zjazd. Ogolnie rzecz ujmujac super firma dla poczatkujacych bez doswiadczenia.Ja zwialem od nich po trzech m-cach musialem oddac 1500zl lojalkca na 6m-cy.To jest cala prawda o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2013-12-17 16:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć pit,czyli polecasz pracę w firmie Omega Pilzno sp.z o.o...bo ja właśnie się zastanawiam,żeby wysłac tam cv i jeszcze mógłbyś mi napisać coś o spcjalu i premiach świątecznych??
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-04-10 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia jak jesteś w święta w trasie to ok 300euro na ktore potem czekasz pare miesięcy i jak odchodzisz to znajdą się obciążenia i tak z manej pensji(3-tygodnie w trasie=2200 bez obciążeń za wszystko:paliwo uszkodzenia itp)
zdjecie uzytkownika
czarli - 2014-04-25 21:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
* płaca 13% od frachtu. Oczywiscie nie ma wglądu to tego ile wynosi dany fracht.
* opłacają dla przykladu autostradę A4 tylko w jedna stronę, chcesz nią wrócić to
bulisz z wlasnej kieszeni, czego pozniej nie zwracają albo jedziesz paryjami
*tragiczny kontakt ze spedytorką. Bywa żew trasie czekasz pól dnia na sms gdzie masz dalej jechac. Dodzwonienie sie do spedytorki to już w ogóle graniczy z cudem
* kierowcom na Anglię odbijają oplatę za prom (!)
* za każdego emigranta 1000 funtow kary (UK)
* ogólnie obciążają za co sie da
Kierowców zatrudniają od strzała, wiec to jedyna dobra rzecz dla tych ktorzy chca zdobyc doświadczenie na miedzynarodówce.
zdjecie uzytkownika
czarli - 2014-04-25 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i kasa oczywiscie, jak kolega wyzej. 2200/mc
zdjecie uzytkownika
bleck - 2014-08-04 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą same asy a prawda jest taka, jaka praca taka płaca. Jesteś nieudacznikiem krętaczem to nigdzie nie będzie wam ok. Gdyby było tak fatalnie jak piszecie to nie przepracowałbym w Omedze 10 lat. Jesteś dobry w tym co robisz nikt nie ma do Ciebie pretensji. Jedyna prawda to nielegalne, nie słuszne potrącanie za promy i niektóre odcinki autostrad.
zdjecie uzytkownika
Bleck - 2014-08-04 19:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomniałem dodać, Ci co najwięcej mają na nie i odchodzą bo im bardzo nie halo i zwiedzą kilka firm wracają z podkulonym ogonem do Omegi i wtedy jest super. Wypłata w terminie a jak zawalisz ze swojej winy to pretensje musisz mieć sam do siebie.
zdjecie uzytkownika
asus - 2014-09-24 22:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dział HR- pozostawia wiele do życzenia. Umawiasz się z jedną osobą, po czym okazuje się, że przyjmuje cie druga, która zachowuje się bardzo nieprofesjonalnie. Mam tutaj na myśli młodziutką panią, zdaje się- Ewelinę. Brak odpowiedzi na maile, nie wspomnę o tym, że podaje termin kontaktu, po czym oczywiście się nie odzywa w wyznaczonym przez nią samą terminie. Zawsze z opóźnieniem. Ponadto wszelka mimika i zachowanie w trakcie rozmowy bynajmniej nie świadczyły o kulturze i profesjonalizmie. Również jej cenne, prywatne przemyślenia uważam, że są zdecydowanie nie ma miejscu na takim stanowisku i w takiej firmie. Prywatne przemyślenia powinna zostawiać dla siebie i współpracowników z hr, a nie wygłaszać swoje poglądy przy osobie ubiegającej się o pracę. Droga pani, podstawy zachowania osoby przeprowadzającej rekrutację się kłaniają. Generalnie do wymiany.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-09-30 09:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jak firma... są gorsze i lepsze dni ale można sie dogadac za wszystkimi.
zdjecie uzytkownika
dori - 2014-10-11 02:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asus - 2014-09-24 22:11:56]:
Oczywiście niektórzy pracownicy się nie nadają na takie stanowiska.. Do działu HR trzeba mieć to coś ;) A Tobie udało się tam dostać do pracy ? Jak oceniasz dalszą współpracę, zarobki i atmosferę pracy? Z tego co pisali w komentarzach wyżej jest to firma do której warto aplikować ale ciekawi mnie Twoje zdanie tak na świeżo ;)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-22 19:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak każda inna , są lepsze i gorsze strony.
Jeśli chodzi o kierowców to jeśli ktoś chce pracować i jest normalny może zrobić niezłą kasę. I nie prawdą jest że kierowcy dostają mniejszą kasę od zaniża tych frachtów. To co jest na zleceniu, jest w systemie i od tego kierowca ma kasę. Jeśli chce mu się jeździć to zarabia, jeśli chce siedzieć w domu i narzekać to nie ma czego szukać w Omedze.

Co do spedytorów - praca ciężka, nerwowa, pod ciągłą presją ale jak na Pilzno to dobrze płatna. Współpraca z niektórymi kierowcami pozostawia wiele do życzenia. Chamstwo i brak kultury ze strony kierowców jest na porządku dziennym , oczywiście mówię o "Panach" kierowcach którzy chcieli by mieć dużo kasy ale nie chce im się pracować i całą winę zwalają na biednego spedytora . Naciski na obrót mogą też być dla niektórych nie do zniesienia , i po pewnym czasie mogą puścić nerwy. Jeśli ktoś nie wierzy może spróbować. Ja osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
dori - 2014-10-31 01:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@były dzięki wielki za inf :) bardziej interesowało mnie właśnie spedycja, podobno jestem wytrzymała psychicznie, więc chyba zaryzykuje i spróbuje zdobyć tą prace w Omedze, w końcu jak nie spróbuje to nie będę wiedziała :) a nie wiesz czy w razie co bym mogła liczyć na niezbyt duża pomoc ze strony bardziej doświadczonych czy raczej nizbyt miła atmosfera panuje w biurze ?
zdjecie uzytkownika
jugo - 2014-11-05 08:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie omega to najbardziej złodziejska firma przepracowałem tam trzy lata niby na 13 procentach ale nigdy nie widzialem zlecenia ostatni miesiąc zrobilem ponad 14500 km ladowanych i zarobiłem 3950 zł.po opłaceniu zus i księgowej spedytorzy to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cyganów
zdjecie uzytkownika
fargo - 2014-11-26 01:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jugo - 2014-11-05 08:19:06]:
jeśli uważasz że ta jest nie w porządku to chyba nie wiesz jak jest w innych w tej branży. Ja na Twoim miejscu cieszyłbym się z tych 4 tysięcy, bo jest wielu którzy nigdy do takiej stawki nie dobili. A jeśli to jest za mało to przecież masz jeszcze tak piekną i świetlaną przyszłość w innych firmach...
zdjecie uzytkownika
byly omegus - 2014-12-06 17:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fargo - 2014-11-26 01:47:47]:
tak pisza Ci ktorym sie nie chce sie poszukac, dla kierowcow ze slaska, dolnego czy gornego to jest za ta prace jalmuzna, tyle dostaja za jazde po kraju. Masa ludzi z podkarpacia dojezdza raz na te 2-3 tygodnie na slask, co to za odleglosc? tez tak robie i mam bez laski 6+ za miedzynarodowke. Jezeli chodzi o podkarpacie tez jest mnostwo lepszych pracodawcow, tabory to kilka czy kilkaascie aut, ale przynnajmniej ludzka atmosfera, tyle ze nie trzeba szukac na pracuj a lokalnie na olx czy pupach, pracy dla kierowcow jest od groma nawet na podkarpaciu, dla kierowcow bez doswiadczenia rowniez
zdjecie uzytkownika
były niewolnik z omegi - 2014-12-12 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko co złego piszą o Omedze Pilzno to szczera prawda. Można by powiedzieć, że bardzo delikatnie tu przedstawiona. Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Edzio - 2015-01-02 11:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omega...Powiem tak...organizacja na bazie ok iii to by było na tyle.Reszta TRAGEDIA.pracowałem tam cztery miesiące i dałem sobie spokój.Za każdym razem 3tygodnie w trasie i max 2700(zero obciążeń).A wielkie państwo SPEDYCJA ma cię daleko gdzieś...
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-01-03 15:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jezeli ktos pomimo ostrzezen wybiera sie do omegi to daje kilka wskazowek dla tych co dopiero zrobili uprawnienia. Chlopaki jezeli dostajecie jakies auto, ogladajcie wszystko 10 razy dookola, najlepiej robcie zdjecia, nie przejmujcie sie ze cala procedura potrwa godzine czy ile dluzej, jezeli techninczny mowi wam ze to jest na stanie poproscie o to by wam pokazal i sie upewnijcie. Nie przejmucie sie tym ze wezma was za upierdliwca, to nie idzie o grzecznosci tylko o pieniadze i to niemale. Podpisujecie sie pod protokolem i przy zdawaniu za wszystko czego brak Was obciaza. Nie spieszcie sie, dzialajcie pomalu, rozwijajcie pasy zglaszajcie przetarcia czy obszarpania bo uslyszycie na koniec ze pas juz sie do niczego nie nadaje i kazdy bedzie kosztowal 30-40 zlotych, znajda kilka przetartych i juz sie robi 200. Jezeli zobaczycie jakies otarcia, na baku, spoilerach, nadkolach, urwane gumy, wytarte plastiki czy to wewnatrz czy na zewnatrz, brudne lozko i wszystko co wykazuje slady zuzycia robcie zdjecia. Jak dostajecie auto to wszystko gra, o wszystkim wiemy, a jak oddajecie to chcieliby dostac w stanie fabryczym i policza za co tylko sie da. Polecam to zrobic uninkniecie pozniejszych niepotrzebnych przepychanek.
zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-07-16 13:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli nasal szukasz pracy to warto jeszcze zainteresowac się praca jako kierwca bo sa obecnie dwa ogłoszenia od nich, na Kierowcę C+E,Hiszpania tylko to plandeka no i na Kierowcę C+E,Chłodnie. Stawki cenowe sa raczje takie same, można tutaj wyrobić po około 3, 4 koła zależy jak długo się jeździ i jakie ma się doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
stary drajwer - 2015-07-16 13:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joasia - 2015-07-16 13:16:37]:
aśka tyś chyba oszalała do reszty, 3 tys. zł za Hiszpanie??? to chyba zaliczka a nie wypłata!!!
zdjecie uzytkownika
Abusia20 - 2015-08-03 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój maż pojechał terz w druga trasę do anglii w tej firmie... Wypłata dopiero 10go więc sie okaże ile zarobi... Póki co nie narzeka ale jak czytam powyższe opinie to zaczynam mieć wątpliwości. Dodam,że jezdzi na zleceniu a nie działalnośćci. Ale usilnie go na działalność namawiaja. Może ktos napisze coś więcej jak jest na działalności.. ? :)
zdjecie uzytkownika
lenek - 2015-08-17 23:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiaodmo ze na dzialalnosci wiecej zarobi. a @stary drajwer to w takim razie jakiego rzedu sa wynagrodzenia bo takze chce sie dostac do firmy na stanowisko Kierowca C+E,Hiszpania,plandeka. i rzeczywiscie daja umowe zlecenie? ja akurat mam wlasna dzialanosc bo w poprzedniej firmie na nia pracowalem? czeka na odp
zdjecie uzytkownika
mosi - 2015-09-17 03:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ogłoszenie o którym @lenek wspominasz jest nadal aktualna a wydaje mi się , że zarobki kierowcy akurat są na wysokim poziomie, pewnie zarobi się ponad 4000 złotych , no ale oprócz Kierowca C + E Hiszpania pandeka jest także ogłoszenia na stanowisko Kierowca c + e Chłodnie, chyba także bardzo opłacalne.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-10-15 19:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECM FIRMY OMEGA TO OZns6SUSTY OBIECUJA A NIE WYPŁACAJĄ CHCESZ ZREZYGNOWAĆ TO CIE OBCIĄZA ZAWSZE COŚ ZNAJDĄ.kŁAMIĄ W ŻYWE OCZY.
zdjecie uzytkownika
fargo - 2015-10-18 02:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem głównym atutem który można wymienić w tej firmie jest atmosfera. Sam tu nie pracuje jednak z pracownikami miałem już nie raz możliwość się spotkać. Aplikowałem swojego czasu na stanowisko Specjalista ds. Rekrutacji i Projektów HR jednak bez powodzenia. Może w przyszłości będę miał więcej szczęścia
zdjecie uzytkownika
kamcz - 2015-10-18 04:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się przede wszystkim pilnować wtedy nie powinno być żadnych problemów, no ale z drugiej strony jeśli człowiek idzie do jakiejś firmy to powinien mieć do niej zaufania, to właśnie powinno także działać w obie strony, pracownik szanuje pracodawce a pracodawca powinien szanować pracownika, nie wiem jak tutaj.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-11-30 19:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej nie polecam pracować w tej firmie na stanowisku SPEDYTOR. Zapierdziel za marne grosze!! Maja jeden wielki meksyk w biurze!! Nie dbają o nikogo!!!
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-11-30 23:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest według Ciebie @1234 z innymi stanowiskami.. wiadomo, spedytor ma ciężką pracę, ale wydawało mi się, że w Omedze płacą całkiem konkretne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
omegus - 2016-01-20 14:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi obciążenia za wszystko co się da przymuszanie do nadgodzin a jak przyjdzie do wypłaty to patrzą żeby tylko zabrać premie nawet za to ze miotłe postawisz nie w tym kącie co oni chcą mam namyśli magazyny omegi stawki 13 zł brutto za godz oczywiście minus premia niekompetentny kierownik niemający żadnego pojęcia o magazynie trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy niesamowity przemiał pracowników
zdjecie uzytkownika
nurt - 2016-01-24 20:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pierwszy raz spotykam się z określeniem "pensja minus premia" @omegus. Zastanawiam się czy to jest w ogóle możliwe, by Omega pozwalała sobie na takie obcinanie pensji.
zdjecie uzytkownika
jurek164 - 2016-02-08 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie ile zarabia sie w omedze na czechach i slowacji a ile na hiszpani i krajach zachodnich?
zdjecie uzytkownika
nowin - 2016-02-16 10:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wlasnie chce sie dowiedziec jak pracuje sie na magazynie bo slyszalem ze dwie zmiany i 2400 na reke
zdjecie uzytkownika
joker - 2016-02-18 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omegus - 2016-01-20 14:56:16]:
Jezeli ktos pomimo ostrzezen składa podanie do omegi o prace na magazyn to daje kilka wskazowek dla tych co dopiero zlozyli papiery abo maja zamiar zlozyc :uwazajcie w co sie pchacie przede wszystkim praca jest ok jak najbardzie ale to co wyprawiaja osoby na stanowisku kierowniczym magazynów to jest jakas pomyłka z rzeczywistoscia osoby kompletnie niekompetentne nie umieja zarzadzac magazynem ani pracownikami a niby ukonczyli szkoly lub sa przyjete na pierdzacy stolek po (znajomosci)oferta za 11 zl brutto ful obowiazkow a po paru miesiacach kierownictwo mowi ze podniesie stawke na 13 zl brutto i bedzie wiecej wymagac zal jezeli chodzi o sprzet czyli o wozki to najlepjej jak by staly za szyba nie byly uzywane a praca zeby byla zrobiona bo jak obrysujesz wozek beda tego konsekwencje za wszystko obciazaja panowie pracujacy na magazynie wiecej wiedza i znaja sie na rzeczy nisz pan (pani)kierownik nie polecam nikomu przyjmowac sie tam do pracy jezeli chce prowadzic spokojny tryb zycia
zdjecie uzytkownika
joker - 2016-02-26 21:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osoby na stanowiskach rozkazujacych ludzia mam na mysli smieszne kierownictwo magazynowe i jakies sztuczne jeszcze gorsze stanowiska liderow zmianowych to jest jakis absurd falszywi do bólu i tak samo lder jak i kierownik spiskuja przeciwko pracownikom i patrza tylko zeby jak najbardziej go wykorzystac a nie zaplacic frajer jeden jak i drugi zenada nie polecam nikomu przyjac sie tam do pracy na stanowisko magazyniera nie morzna pracowac z falszywymi ludzmi
zdjecie uzytkownika
omegus - 2016-03-02 19:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowin - 2016-02-16 10:59:10]:
witam 2400 na rękę jest niemożliwe przy stawce 11 brutto
zdjecie uzytkownika
Yatom - 2016-04-09 15:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli zarobki jakie są na początku nie są prawdziwe @omegus
zdjecie uzytkownika
x-x - 2016-04-09 18:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto tam jeszcze pracuje jako Kierowca C+E.Słyszałem że tam nawet Ukraińcy nie chcą pracować.
zdjecie uzytkownika
SzSzSzSz - 2016-04-28 11:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, przyjmę do pracy doświadczonych kierowców z Omegi... Na działalność, daje 7000 tys pln.
proszę o kontakt
zdjecie uzytkownika
SzSzSzSz - 2016-04-28 11:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
transport międzynarodowy
pracasilos@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-05-07 08:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7000 pln to żadna rewelacja dla doświadczonych kierowców w Omedze. Tak naprawdę kierowca który zarobi w Omedze 2500 to dla firmy czysta strata, jak ma płacone od frachtu to nie zarobi na utrzymanie samochodu. Na takim kierowcy straci też spedytor, system jest taki aby wszyscy zarobili i premiuje dobrych. Jak wiesz co to rzetelność terminowość to zarobisz, jak nie to będziesz narzekał na wszystko dookoła. Klienci Omegi to wielkie koncerny jak się spóźnisz nawet 5 minut a nie dałeś znać o tym wcześniej to może się zdarzyć że stoisz i czekasz na rozładunek lub załadunek nawet wiele godzin, co może spowodować, że nie załadujesz następnego załadunku i czekasz na kolejny klnąc na spedytora, ale nie pamiętasz, że miałeś ruszyć o np. 8mej a nie nie 10 tej jak było zaplanowane. Zastanówcie się który z was dobrych napisał kiedyś na kogoś pochwałę. Słaby rozgłosi to całemu światu i będzie się wszystkim skarżył, dobry cicho siedzi bo chce mieć czas dla rodziny i na przyjemności. System pracy jest taki, że jeździsz na kółka 2 tygodniowe, jak będziesz dłużej to za ciebie spedytor oberwie. Wielu kierowców to doceni - większość firm pracuje w systemie 3-4 tygodnie trasie, nie wracają nawet po tym czasie samochodem tylko tułają się busami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 3 dniowe szkolenie chodzenie od drzwi do drzwi.Wszyscy mówią ze jak cośby się dzialo to dzwoń o każdej porze ale jak zadzwonisz po ich godzinach pracy to dostaniesz opierz że jak możesz im zakłucać spokój.Nie polecam bo za rekrutacje jak chcesz odejsć przed 6 miesiącem pracy potrącą za szkolenie 1500zl.
Pytania: Gość od tacho strasznie się mota i nie umie wytlumaczyć
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-05-10 14:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co piszesz @Jurek to są małe niuanse musisz przyznać jednak, że firma jako jedna z nielicznych na rynku jest zawsze fair dla pracownika, kasa na czas, umowa itp. a wiem, od innych, że nie zawsze jest tak kolorowo
zdjecie uzytkownika
Mlody-Trucker - 2016-05-18 11:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to takie dziadostwo że masakra,wszyscy tam narzekają!Chyba że masz na imię Sasza i pochodzisz z pod kijowskiej wsi wtedy może będziesz zadowolony.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Omega Pilzno sp.z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Pilzno sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert