Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Tradis sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
mag - 2009-12-28 20:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem z ta firma troszke wspolnego, no niestety to wszystko co tu pisza jest autentyczne,kazda zmiana ma swoje wady i zalety, ale cale zlo idzie z samej gory, od ludzi ktorzy wogole nie szanuja swoich pracownikow.
zdjecie uzytkownika
ktoś kto jeszcze tam obecnie pracuje - 2009-12-28 20:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje-trakutują zwykłych pracowników jak jakąś niższą klasę
zdjecie uzytkownika
kierowniczek - 2010-01-14 20:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chciało sie nosić teczki to teraz noście woreczki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 19:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczek - 2010-01-14 20:44:09

nie chciało sie nosić teczki to teraz noście woreczki

śmieszne-sam sobie nosił niedługo będziesz-spójrz na te komentarze wcześniejsze-KIEROWNICZKU
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-17 19:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczek - 2010-01-14 20:44:09

nie chciało sie nosić teczki to teraz noście woreczki

a jeszcze jedno-który jesteś kierowniczek-zmiany B czy C??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-23 18:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-01-17 19:42:34

kierowniczek - 2010-01-14 20:44:09

nie chciało sie nosić teczki to teraz noście woreczki

a jeszcze jedno-który jesteś kierowniczek-zmiany B czy C??

kierownik to ty jesteś ale przy rowerze-:):):):):):)
zdjecie uzytkownika
demo - 2010-02-23 17:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze - nikt nie kazal ci tam pracowac
po drugie - zatrudniajac sie myslales ze dają ci kokosy na wstepie,a dales cos od siebie,pokazales cos.Pewnie nie.
A po trzecie - lepiej paleciaka ciagnac,pchac niz nosic.
No ale to byl twoj wybor
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny pracownik tego tragizmu - 2010-03-03 12:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jeszcze odbiory 1 v 1-śmieszne-ale co narazie trzeba się męczyć :(:(:(dopóki się czegoś innego nie znajdzie
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny pracownik tego tragizmu - 2010-03-11 09:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak ogólem to jest w tych postach dużo prawdy-ciekawe czy któryś z tych kierowniczków-co jest tu o nich pisane-to czyta??jeżeli tak to powinno mu się zrobić trochę głupio chyba,że jak to mówią "pluj na niego a on powie,że deszcz pada"-hahahahaha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-03-12 13:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Radomiu nie lepiej praca za grosze ,ciągłe oszukiwanie przez kierownika logistyki notabene tępaka do sześcianu lepiej sobie odpuścic ten bajzel.Chyba że ktoś lubi być poniżany oszukiwany i okradany przy każdej pensji wielki [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-03-17 09:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polak zawsze narzeka zadna praca mu nie pasuje najlepiej jak by se barany posiedzialy i kase brali za nic.jak im nie pasuje to niech ida do tesco tam zobacza norme to pujda sie pochlastac.a ten co chce isc na tiry to powodzenia bedzie zyl jak pies spal w pudzie,jszczal na kolo i jadl z puszki,robilem na tirach tez myslalem ze to jest ok robota po 2 wyplatach zmienilem zdanie
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny pracownik tego tragizmu - 2010-03-19 19:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos - 2010-03-17 09:34:36

polak zawsze narzeka zadna praca mu nie pasuje najlepiej jak by se barany posiedzialy i kase brali za nic.jak im nie pasuje to niech ida do tesco tam zobacza norme to pujda sie pochlastac.a ten co chce isc na tiry to powodzenia bedzie zyl jak pies spal w pudzie,jszczal na kolo i jadl z puszki,robilem na tirach tez myslalem ze to jest ok robota po 2 wyplatach zmienilem zdanie

kolego jak widzę ty też narzekasz a piszesz ,że tylko inni "stękają" na prace-sam szukasz kwadratowych jaj-jakby było ci tak dobrze to twoja wypowiedź powinna wyglądać zupełnie inaczej-a co do tej pracy to większość napisała dużo prawdy a za te marne pieniądze to lepiej iść na budowę i sobie troche podźwidać,i napewno się więcej weźmie kasy niż w tej firmie-zabierają za byle co-jakieś wyżarte sobie wymyślają itp.śmiech na sali co oni robią
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2010-03-20 00:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczkowi to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie [usunięte przez moderatora]!!! taki baran jak ty nie rozumie ze do każej pracy ludzkie rece sa potrzebne, ale człowieka trzeba szanowac a nie jak w tym [usunięte przez moderatora] co poniektórzy zatracaja swoje człowieczeństwo tak ciezko tyrajac po godzinach!!!
zdjecie uzytkownika
gal-anonim - 2010-03-21 10:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie przychodzcie do tego [usunięte przez moderatora]:
1)nadgodziny nie płatne
2)wózki dostają wybrane osoby-wolęjeżdzi pakeciakiem jak mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza kierowniką
3) z [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie kierownik
4) cały czas podwujne nocki
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny pracownik tego tragizmu - 2010-03-21 11:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszcze zapomiałeś o Owczarku-myślisz,że jest lepszy jak zmienia grafik ze 3 razy dziennie i nie można nigdy sobie czegoś zaplanować-masz rację kolego,że są nie płatne nadgodziny tylko same odbiory i to jeszcze 1 za 1-za niedziele też-a na co mi odbiory jak większośc potrzebuje kasy a jak będzie się chciało poleżeć w domu to od tego jest urlop jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od srania
zdjecie uzytkownika
Pytający - 2010-03-24 20:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Może mi ktoś opowiedzieć coś o stanowisku – Kupiec w firmie Tradis.
zdjecie uzytkownika
Leo - 2010-04-06 20:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam prawie 2 miechy....i [usunięte przez moderatora] DNO!!!! Nadgodziny, podwójne nocki, o wolne weekendy potrzebne na szkołę się kłoć, marna pensja i tyraj jak wół. Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska...i jeszcze [usunięte przez moderatora]!!! Temu to od razu w mleczaki bym [usunięte przez moderatora]. I te jego legendarne pytanie:,, To co? Dzisiaj 2 godzinki dodatkowo?" [usunięte przez moderatora] i tyle. Dziękuję za uwagę;D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-17 21:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Leo - 2010-04-06 20:13:10

Pracowałem tam prawie 2 miechy....i [usunięte przez moderatora] DNO!!!! Nadgodziny, podwójne nocki, o wolne weekendy potrzebne na szkołę się kłoć, marna pensja i tyraj jak wół. Żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska...i jeszcze [usunięte przez moderatora]!!! Temu to od razu w mleczaki bym [usunięte przez moderatora]. I te jego legendarne pytanie:,, To co? Dzisiaj 2 godzinki dodatkowo?
poczekaj jeszcze troche jak Kasza odejdzie i [usunięte przez moderatora] zastąpi jego miejsce(takie mnie doszły głosy)-to dopiero będzie [usunięte przez moderatora] z patatajnią-a z resztą to większość tych kierowniczków to same pojeby-jeden to na początku nie wiedział nawet jak się obsługuje program w komputerze a teraz podobnie jest z jego ustalaniem grafiku-wiadomo o kogo chodzi-burak jest i tyle :):):):):):):)
zdjecie uzytkownika
kartonio - 2010-04-23 21:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadnij gdzie bym ci ta teczke wsadził buraku jak bym wiedział kim jestes....
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-04-25 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakiej teczce jest mowa??
zdjecie uzytkownika
DCH - 2010-04-26 10:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana a najlepsza !!! zmiana c to frajerstwo tak jak ich kierownik a zmiana b to jeszcze ujdzie
zdjecie uzytkownika
ktoś ze zmiany C - 2010-04-27 22:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana A masz na myśli najlepsza pod względem frajerstwa-nie porównuj kierownika do całej zmiany-nie znaczy,że jak kierownik danej zmiany jest frajerem to i taka jest cała zmiana-mylisz się gościu
zdjecie uzytkownika
do DCH - 2010-04-28 18:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Frajerem to jestes ty !!!!!!! [usunięte przez moderatora] cieciu... myslisz ze nikt nie wie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz [usunięte przez moderatora] oraz ludziom z innych zmian? Cwelu.... liz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu kierownikowi z b
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-06 20:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do DCH - 2010-04-28 18:02:48

Frajerem to jestes ty !!!!!!! [usunięte przez moderatora] cieciu... myslisz ze nikt nie wie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz [usunięte przez moderatora] oraz ludziom z innych zmian? Cwelu.... liz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu kierownikowi z b

hehehehehe-a co to jest za skrót DCH
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-07 02:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-05-06 20:37:40

do DCH - 2010-04-28 18:02:48

Frajerem to jestes ty !!!!!!! [usunięte przez moderatora] cieciu... myslisz ze nikt nie wie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz [usunięte przez moderatora] oraz ludziom z innych zmian? Cwelu.... liz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu kierownikowi z b

hehehehehe-a co to jest za skrót DCH

Pewnie Duzy [usunięte przez moderatora] Hurtowni ;]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tradis sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x