Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lidl

Pracowałeś w firmie Lidl i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zmeczona123 - 2015-01-13 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mnie nadal dziwi naiwnosc pracownikow tej firmy!!!!Brali udzial w tych smiesznych sondazach na temat firmy,ze niby to mialo cos zmienic,a to pic na wode nigdy nie bedzie tak,firma nie moze byc stratna.Beda tak dokrecac nam srube ze wyjdzie nam bokiem zle pisanie o firmie w takich sondazach!!!!!
zdjecie uzytkownika
zmeczona123 - 2015-01-13 11:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorzej sa traktowani zastepcy-tak jak nie ludzie tylko gorsze zlo,ciagle straszeni zwolnieniami,urlop dwutygodniowy tylko wtedy gdy zaden pracownik nie chce i cale zlo ktore sie dzieje na sklepie to tylko ich wina!!!!!!a ja myslalam ze zastepcy to tacy sami pracownicy jak pozostali i imtez sie naleza taki same prawa!!!!ale bylam w bledzie!!!!
zdjecie uzytkownika
lidlowy, ale inny - 2015-01-16 19:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
zapomnijcie o rozwoju... indywidualiści, wizjonerzy, Ci którzy mogli by firmę pchnąć i to tak, żeby za kilka lat nie była zjedzona przez Aldi, Tesco czy Biedrę są wycinani.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-01-19 18:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sie chwali zarobkami. Kochani to jest bzdura ze płacą 2,600 zł brutto. Może taka płaca jest ale u osoby zatrudnionej na cały etat a takich praktycznie nie ma w LIDLU. Prawie wszystkie kasjerki są zatrudnione na 3/4 etatu. Na rękę wychodzi ok. 1,300 zł. Teraz kombinują jak nie zapłacic 8,5 euro za godz.jak niemiec nakazał i szukają luki w prawie tylko żeby udupić tych co wykonują najgorszą robotę za najniższą pensje. Polacy nie kupujcie w lidlu... dajecie zarobić niemcowi. No ale spokojnie nie ominie was podwyżka w tym roku wasza pensja wzrośnie o 7%. pocieszające prawda.
zdjecie uzytkownika
AJKS - 2015-01-20 01:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam rok i nigdy więcej. Zjechałam sobie tylko całe nerwy i muszę teraz z tym do lekarza chodzić ! Nie chodzi o prace fizycznie, bo do tego przywykłam po powiedzmy pół roku ani nawet o klientów. Chodzi o atmosfere pracowników. Jak nie spodobasz się z twarzy komuś, to masz przeje***e do samego końca. Nie ważne czy będzie się miłym i zapieprzało za dwóch i dorównasz najlepszym. Były osoby co pracowały tyle co ja, a po 9 miesiącach dali im cały etat, bo tak lizali du**. W dodatko co nie którzy zastępcy powinni dawno wylecieć za wciskanie swoich zasad i rzucanie tekstami typu " Masz to wsadzić i nie obchodzi mnie jak to zrobisz, ja ci tak każe i tak ma być zrobione" gdzie nie dało się już wyłożyć danego towaru, bo za nic nie wejdzie na półkę kolejny pełen karton po brzegi, a idiota prefekcjonista sobie wymyślił, że na jego zmianie wszystkie resztki wejdą. Albo cham zastępca którego na szczęście przenieśli, bo bym jeszcze szybciej się zwolniła rzucał tekstami typu " a dlaczego faceci mają podnosić palete ? Zarabiam tyle samo co pani " Gdzie to była 10ta paleta a widział, że jestem osobą niską / nową i dość chudą i nie daje rady podnieść tego na taką górę palet i potrzebuje pomocy. Śmiechu warte i szczyt bezczelności mówić do PS, że zastępca kierownika ma te same zarobki co PS. Gdyby nie fakt, że była to poważna praca to bym go zjechała od góry do dołu za coś takiego.
Albo inny osoba też zastępca w ogóle nie adekwatna do stanowiska, bo zero organizacji i nie daje boże miał być rewizor czy KRS to już w ogóle nic nie umiała zrobić tak ja powinna i w efekcie wychodziliśmy potem nawet po 23 do domu dopiero i to nagminnie. Tylko jej zmiana wiecznie wychodziła albo koło 23 albo po. No ludzie.. Albo poszła Ci do socjala i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie co robiła parę godzin i nagle wychodziła szczęśliwa i odkrywała ile to ona ma do zrobienia, to co my sobie dłużej posiedzimy przez nią, a ona wymyśli tysiąc chorych zadań do zrobienia których się normalnie nie robi, bo ona musi swoje zrobić i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ją interesuje oburzenie wszystkich skoro wszystko mieli zrobione to co powinno być na czas.
Po za tym znalazło się parę osób PS, szczególnie jedna taka, która chodziła za tobą i truła ci i grała na nerwach ostro swoimi durnymi uwagami i próbowała się rządzić i wymądrzać gdzie często nie miała racji. Idziesz na przerwę a ta biegnie z końca sklepu i drze ten głupi ryj za tobą bo ją olałeś i nie słuchasz i robisz swoje. Mało tego potrafiła wejść do socjala gdzie masz przerwe i rzucić ci tekstem że masz kible umyć, bo ona nie ma na to czasu. I szczerze ? Nie zrobiłam tego. Nikt kto jest tym samym pracownikiem co ja nie będzie mi rozkazywać i psuć MOJEJ przerwy tylko dlatego, bo jestem młodsza. Jak ktoś czepiał się jej jak szła na przerwe to wielce oburzona była i miałeś zejść jej z oczu.
Nie dziwię się, że wiecznie szukają pracowników do LIDLA skoro nie zrobiła porządku ze starymi.
Powinni się zastanowić dlaczego na co po niektórych sklepach tak często ludzi odchodzą ciągle.
Żadne pieniądzę nie wynagrodzą czegoś takiego. żADNE. Wróciłabym tam gdyby tylko nie było chociaż tej krzykaczki, bo zastępców można jeszcze przeboleć.. I nie jestem pierwszą osobą która z jej powodu odeszła i ogólnie z powodu traktowania. Jedyna osoba która była w porządku ok, to kierowniczka i pare pracowników.

Więc jeśli ktoś chce pracować w Lidlu, to niech lepiej szuka takiego sklepu gdzie współpracownicy to normalni ludzie a nie chodzące parapety albo kretyni..
zdjecie uzytkownika
AJKS - 2015-01-20 01:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zapomniałam dodać, że to prawda iż nikt nigdy nie pyta czy można zostać dłużej. Jest to nagminnie codziennie i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do powiedzenia w tym, że nie możesz. Ani razu nie zapłacono mi za nadgodziny nawet po odejściu jak miałam koło 45min, a wisi pseudo reuglamin w socjalu, że płacą nam za każdą przepracowaną nasz minutę. W dodatku ktoś kto wypisywał moje Remuła z godzinami za 3 pierwsze dni jakie jeszcze były (bo nie przedłużyłam umowy i tak zakończyłam współpracę) ważne do umowy, nie ujął ich i tym samym nie zapłacono mi za to. Szczyt wszystkiego i złodziejstwo !!
Tak samo miałam wypadek przy pracy poważny i nie dostalam odszkodowania. Dlaczego ? Bo ktoś kto spisywał protokuł przeinaczył moje opowiedzenie jak do tego doszło tak, aby to była moja wina i tylko moja, a nie było to prawdą. Mało tego, byłam na L4 to co pare dni mnie pytano kiedy wrócę i co ze mną. Nie było czasu nawet na regenerację tego co zostało prawie złamane i do teraz od tego mam problemy z ręką. A w momencie wystąpienia wypadku szanowna zastępczyni mnie olała i jeszcze wcisnęła na kasę, bo ona nie może nie mieć pracownika na zmianie, bo jak to tak. W efekcie dostałam od tego dodatkowo jeszcze większego urazu ręki i po nie całej godzinie nie byłam wstanie nią już ruszać i miałam łzy w oczach z bólu i dopiero wtedy z wielką łaską po jeszcze dodatkowych 15min mnie puszczono na pogotowie do izby przyjęć, a wtedy to już nie byłam wstanie ubrać nawet kurtki ani bluz, czegokolwiek.
Żałuję, że nie złamałam ręki całkiem, może wtedy ktoś okazałaby się człowiekiem.! Do teraz mam problemy od tego z podnoszeniem czegokolwiek cieżkiego albo jak źle wyprostuję rękę bądź nie mogę na niej się opierać wcale, bo tracę czucie i mi sztywnieje.

Więc jak macie nie daj boże się uszkodzić przy pracy, to lepiej się połamcie, na lepsze Wam to wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
babcia jarzynka - 2015-01-28 15:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro macie udokumentowane nadgodziny, których nie ma w umowie to kaska się wam nalezy. wystareczy to zgłosić w odpowiednim miejscu i firma będzie musiała wam zapłacić albo poniesie srogie konsekwencje swoich działan. ja bym chciała się tutaj zatrudnić, bo wiem że się nie dam oszukać, ale czy mam szansę od razu na umowę o pracę na czas nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
do lalki - 2015-01-28 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalka - 2014-09-27 18:25:55]:
pracujesz jako zwykly kasjer i narzekasz?? a co mamy my powiedziec jak mamy piec nf fa i szybkie rozkladanie miksow?? na moim sklepie tez byly pikające gwiazdy jak my to nazywamy i dobrze ze je zwalniaja bo nie dosc ze pika 8h na kasie nic wiecej nie robiac to jeszcze narzeka. ja mam caly etat i nie narzekam a robie wszystko od pieca do nf i fa jednoczesnie wiec ciesz sie ze Cie nie daja na nic innego tylko kase to bys wyleciala po 1 dniu
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-28 16:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-10-02 10:07:39]:
JEŚLI KTOKOLWIEK SIEDZAC TYLKO NA KASIE SIEDZI I UWAZA SIE ZA KASJERA TO CHYBA POMYLIL SOBIE SKLEPY Z AUCHANEM....WIEC SMIESZY MNIE JAK CZYTAM ZE SIEDZI KTOS 8H I PIKA SOBIE NA KASIE HAHAHAHA"W strukturze zatrudnienia w sklepach Lidl nie funkcjonuje stanowisko kasjera. Wynika to stąd, że pracownicy mają różne obowiązki, a obsługa kasy fiskalnej jest tylko jednym z nich."
zdjecie uzytkownika
ad - 2015-02-11 15:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy o ich wykorzystywaniu boją się głośno mówić bo straszy się zwolnieniem. Potwierdzam że bardzo żle się dzieje w Lidlu. Brak poszanowania pracownika nie można zaplanować dnia wolnego, urlopu, zmieniające się grafiki po kilka razy w tygodniu. Praca na telefon na zasadzie kierownik zadzwoni i musisz iść do pracy. KRS nie posiadający kwalifikacji w tej branży który nie zrozumie pracownika, krytykuje i poniewiera psychicznie. Pracujesz po kilka dni po 12h i nikt Cię nie zapyta czy możesz zostać dłużej. Nikt za dobra pracę nie podziękuje. Nadgodziny otrzymujesz w dni kiedy jesteś nie potrzebny na sklepie. Takie są realia pracy w Lidlu miastach Starachowicach i Ostrowcu Świętokrzyskim
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-02-14 18:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w sklepie chłopak ugryzł jabłko na magazynie i go zwolnili dyscyplinarnie....
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-02-27 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako firma międzynarodowa są świadomi wielkości i obecności w życiu publicznym. Respektują różnorodność kultur oraz akceptujemy odmienność ich wartości i tradycji. W pracy kierują się filozofią firmy oraz zasadami postępowania. Celem ich pracy jest zadowolenie Klienta. Wydajność pracy i ceny sprzedaży wyznaczają ich pozycję na rynku. Intensywny rozwój zawdzięczają ciągłej ekspansji oraz podnoszeniu standardów już istniejących sklepów.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2015-03-02 09:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w lidl jako sprzedawca od 2 lat, jestem bardzo zadowolona. Urodziłam po roku pracy pierwsze dziecko i teraz kiedy jestem w domu dostaję pieniądze na święta i urlop. Mało który pracodawca płaci takie świadczenia gdy jest sie na urlopie macierzynskim. Kiedy pracowalam bylo Wszystko jak nalezy, czasem trzeba było zostać dłużej w pracy ale wszystkie nadgodziny były wypłacane, żadnych problemów z urlopem, po okresie próbnym podwyżka. Jak narazie najlepszy pracodawca w Niemczech jakiego miałam.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-03-05 12:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miał ktoś może szkolenie na instruktora
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-03-12 08:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Instruktor to pic na wode bo i tak nie bedzie czasu na szkolenie.Poza tym mam pytanie czy w nowym roku obrotowym wszedzie takie parcie?
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-14 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AJKS - 2015-01-20 01:42:28]:
chyba w lidlu w rosji pracowalas. Gorzej niż dziecko
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-03-24 14:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luk, a Ty tam pracowałeś bezpośrednio? bo nie wiem jakie mają być tutaj faktycznie opinie o nich i jak to wszystko wygląda? mam nadzieje, że teraz coś się ruszy w zakresie aktualizacji. Nie wiem jak wszystko działa, ale wydaje mi się, że wszystko może być jakoś ustalone wczesniej tak naprawde więc widzicie.
zdjecie uzytkownika
pracownik...podobno - 2015-03-27 11:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie lidl niema stanowiska sprzedawca!! Jest kierownik i zastępcy i pracownicy sklepu. A niedługo nie będzie kierowników tylko menadżerowie. Tak wszystko jest na czas... włącznie z pieniedzmi. Na porzątku dzienym jest mobing ta żle patrzy, ta zawolno chodzi. Przykład idzie z góry. Ma być tak ze ks i krs chodzą po sklepie i obserwują pracowników kto za wolno pracuje ten wylatuje....
zdjecie uzytkownika
Fiddle - 2015-04-07 21:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale to nie jest wyjątek w innych sieciowych sklepach jest tak samo. Taki ten świat, szybko, jeszcze szybciej. Czas to pieniądz, pieniądz to zadowolony szef. Plusem jest to, że wykształcenia nie trzeba posiadać praktycznie w ogóle. No chyba że na wyższe stanowisko. Ale może słyszeliście coś na temat zniżek pracowniczych w Lidlu ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-23 17:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba takie rzeczy jak zniżki do Lidla to mają pracownicy już wliczeni do socjalu? no własnie, jak to wyglad,a macie opieke medyczną do tego czy już nie?
zdjecie uzytkownika
lidlowy - 2015-04-25 20:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna jest dobrowolna, - 40 zł od wypłaty/os. Zniżki są w większości krajów, w PL niestety nie. W innych krajach zarobki są też relatywnie 3-4x wyższe do realnych kosztów życia.
zdjecie uzytkownika
Kokn - 2015-05-23 22:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety tak już jest w Polsce i w najbliższym czasie nic się chyba nie zmieni. Myślę, że praca w Lidlu jest raczej okresem przejściowym zanim nie znajdzie się niczego lepszego. Dużo pieniędzy się nie zarobi a obowiązków jest sporo no i idzie się wykończyć czasem. No ale za to nie mają dużych wymagań.
zdjecie uzytkownika
pracuje w lidl w de - 2015-07-30 13:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów i koleżanki z Polski. Od 1 czerwca każdemu pracownikowi w Niemczech lidl podniósł minimalna place do 11,50 euro za godzinę w nagrodę za rzetelną prace. Zaznaczam pracujemy 8 h i mamy do tego godzinę przerwy. Nie wspomnę o rabatach i tańszym życiu jakie my tu mamy.... A wy tak dalej potulnie za 2 EUR na godzinę???
zdjecie uzytkownika
stolar - 2015-08-30 18:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuje w lidl w de - 2015-07-30 13:58:04]:
Byłem ostatnio na małym spotkaniu z kilkoma pracownikami firmy i co? I większość po za małymi wyjątkami jest z pracy tutaj zdecydowanie zadowolona. Mnie to osobiście zupełnie nie dziwi. Każdy przecież dostaje to na co zgodził się na początku przygody z lidlem. Niektórzy po prostu wiedzą na co się piszą i potrafiąz tym żyć
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-09-30 17:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przecież praca w lidl jest na pewno podobna do innych supermarketów. No i też nie porównywać do tego co się dzieje zagranicą. Skoro atmosfera pracy w jednym oddziale jest dobra, to może być taka i w innych. I prawda, że dużo wymagań nie mają, więc zarobki nie mogą być na poziomie prezesowej stawki, powiedzmy sobie szczerze.
zdjecie uzytkownika
FRANKO - 2015-11-11 14:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma oszustow wymusza zeby kierowcy sami rozladowywali towar maja towar nie swierzy a wreklamach podaja ze jest swierzy jak ogorek z wloch moze byc swierzy gdy jechal w chlodni 3 dni a potem 2 dnijeszcze w chlodniach magazynowych kierownictwo magazynow to naburmuszone buraki na niczym sie nie znaja mysla tylko jak zgonic wine na kogos co sami zle zrobili
zdjecie uzytkownika
bans - 2015-11-11 22:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepokojące te informacje, no ale ciężko jest stwierdzić autentyczność, poza tym tak jest robione w większości marketów, tak mi się wydaje, no ale jeśli chodzi o pracę w firmie, to można się zatrudnić na stanowisku Pracownika Sklepu, szału pewnie nie ma no ale lepsze to niż siedzieć cały czas na bezrobociu.
zdjecie uzytkownika
walich - 2015-11-14 02:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bans - oczywiście, że zatrudnienie na pracownika sklepu może przynieść korzyści zwłaszcza, że zapewniają pakiet socjalny, ubezpieczeniowy dla członków rodzin i opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-11-16 19:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pakiet socjalny, ubezpieczeniowy dla członków rodzin to wegług mni jest najwazniejszy punkt umowy po zarobkach
zdjecie uzytkownika
sonny - 2015-11-18 22:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy lidl w ramach socjalu daje pracownikom na święta jakieś bony albo paczki produktów? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-11-29 19:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko regionalnego. Czytając opinie wnioskuję, że nie budzą oni zaufania i motywacji do pracy.. Będę wdzięczny za informację na poniższe kwestie:

1. Jaka jest forma Umowy oraz na jaki czas jest zawierana pierwsza umowa?
2. Jakie jest wynagrodzenie podstawowe w przypadku regionalnego oraz czy jest wynagrodzenie dodatkowe? Lub jakie są progi wynagrodzenia w zależności od stażu?
3. Czy pracodawca daje jakieś dodatkowe benefity (poza opieką medyczną np. multisport, bony, itp itd)?
4. Jak wygląda struktura terenowa tj. 1;2poziomowa? Ile sklepów ma pod sobą regionalny? ilu jest regionalnych w strukturze na płaszczyźnie kraju?
5. Jaką flota obowiązuje w firmie na poziomie regionalnych i czy auta można używać do celów prywatnych? (w rozsądnym umiarze oczywiście).

Z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
trtrtr - 2015-12-07 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co sie orientuję to teraz na prawdę jest u nich dosyć spora rekrutacja, na przyklad na stanowisko pracownika sklepu czy pracownika magazynu
zdjecie uzytkownika
lidlowy - 2015-12-16 15:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-11-29 19:35:18]:
1. Umowa o pracę na czas określony, chyba koło roku na czas szkolenia, później przedłużana.
2. pomiędzy 6000 a 10000 brutto
3. tylko medyczna
4. 3-6 sklepów ma nad sobą dyrektora, regionalnych jest masa
5. skoda, można używać do celów prywatnych (spokojnie nie będziesz miał czasu)
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-16 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FRANKO - 2015-11-11 14:55:50]:
nie twierdzę, że FRANKO ma rację, może pisze to pod wpływem wzburzenia. Prawdą jest jednak to, że firma już nie stawia na ludzi z pomysłami. Nadeszły czasy stabilności, wszyscy innowacyjni, myślący już są poza firmą lub wkrótce będą. Firmie potrzeba klepaczy na klawiaturce cyferek i literek i żeby za mocno nie myśleli. Pensyjki też średnio. Lidl już nie płaci najlepiej :), przynajmniej ten w Polsce.
zdjecie uzytkownika
nelke - 2015-12-18 02:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lidlowy, te zarobki do 10 tysięcy brutto to na stanowisku kierownika, sklepu, czy jak? Musze przyznac, że brzmi to bardzo korzystnie, warunki chyba lepsze niż w biedronce.
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-01-22 13:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pod koniec września,ubiegłego roku, złożyłam podanie o pracę do sklepu Lidl w Tomaszowie Lubelskim. Po kilku tygodniach otrzymałam telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na 24.10.2015 r., na którą się wstawiłam. Tego samego dnia, późnym popołudniem odebrałam telefon od kierownika rejonu sprzedaży, z informacją, że zostałam przyjęta do pracy w Lidlu w Tomaszowie Lubelskim na stanowisko sprzedawca-kasjer. Poproszono mnie również, abym jak najszybciej odebrała skierowanie na badania wymagane na tym stanowisku.
Już następnego dnia, w niedzielę, wzięłam skierowanie. W poniedziałek udałam się do sanepidu, aby wyrobić książeczkę sanitarno-epidemiologiczną. Dwa dni później pojechałam ze skierowaniem do placówki Medicover w Zamościu (przy ul. Świętego Piątka) w celu wykonania potrzebnych badań. W międzyczasie otrzymałam kolejny telefon od pana D. (owego kierownika rejonu sprzedaży) z zapytaniem, czy mam już wszystkie dokumenty. Powiedziałam, że za góra kilka dni otrzymam książeczkę sanitarno-epidemiologiczną, ponieważ niektórych badań nie można przyśpieszyć. Pan kierownik zgodził się na to i zaproponował podpisanie umowy na dzień 6 listopada. Do tego dnia miałam już skompletowane wszystkie badania. 5 listopada, przed południem zatelefonowałam do pana D. z informacją, że posiadam już wszystkie wymagane dokumenty. Wówczas zostałam poinformowana, że podpisywanie umów odbyło się dzień wcześniej, tj. 4.11.2015. Byłam tym zaskoczona, ponieważ nie poinformowano mnie o tej zmianie. Pan D. zaproponował mi podpisanie umowy o pracę w innym terminie, o którym miał mnie poinformować telefonicznie w przeciągu najbliższego tygodnia. Po tygodniu, nie otrzymawszy żadnego telefonu, sama zadzwoniłam do pana kierownika rejonu z zapytaniem „co dalej?”. Po raz kolejny przesunął termin i powiedział, że za kilka dni z pewnością się odezwie do mnie. Prosił, żebym cierpliwie czekała, jednak moja cierpliwość pomału się kończyła. Nie ukrywam, że zależało mi na tej pracy, ponieważ zaufałam i uwierzyłam słowom pana D., że praca w Lidlu będzie dla mnie korzystna. Do tego czasu miałam inne propozycje pracy, ale je odrzuciłam, gdyż bardziej zależało mi na zatrudnieniu w Lidlu. Pan D. nie odezwał się więcej do mnie. 10 grudnia sama udałam się do kierownika sklepu Lidl w Tomaszowie Lub., jednak ten nie mógł mi pomóc. Zapewnił, że porozmawia z kierownikiem rejonu i przekaże mu informacje o mojej wizycie. Mimo to, pan D. nadal milczał. Czuję się oszukana przez pana D., ponieważ potraktował mnie w sposób karygodny zbywając mnie za każdym razem, gdy się z nim kontaktowałam i mydląc mi oczy obietnicą pracy.
Nie miałabym żalu, gdyby zawiadomił mnie już na początku, że jednak nie zostałam przyjęta i nie dawał mi nadziei na zatrudnienie. Ten pan nigdy nie powiedział mi wprost, że się rozmyślił i że niepotrzebnie się łudzę, że otrzymam pracę w Lidlu. Tak się nie postępuje z ludźmi.
15 grudnia napisałam zażalenie, w którym przedstawiłam swoją sytuację. Dodałam również, że skoro jednak nie będę w gronie pracowników Lidla, proszę o zwrot kosztów dwukrotnej podróży do Zamościa,w celu wykonania badań i po raz drugi, by wpisać wyniki badań z sanepidu. Załączyłam też ksero-kopię wykonanych badań. W tym zażaleniu poprosiłam także, by wyjaśnili mi jaki był powód tego, że zostałam w tak „wyjątkowy” sposób potraktowana, wiedząc, że inne osoby, które tak jak ja pozytywnie przeszły rozmowę kwalifikacyjną dawno otrzymały zatrudnienie.
7 stycznia bieżącego roku dostałam odpowiedź, dzięki której utwierdziłam się w przekonaniu, że owa firma jest nierzetelna. Oto odpowiedź: "W odpowiedzi na Pani pismo z dnia 15 grudnia 2015 r. Informuję, że warunkiem nawiązania stosunku pracy było dostarczenie kompletu dokumentów do dnia 5 listopada 2015 r., o czym została Pani poinformowana przez Pana D... W związku z powyższym, niedostarczenie dokumentów w terminie wiązało się z niepodpisaniem umowy o pracę z potencjalnym kandydatem na Pracownika sklepu w sklepie w Tomaszowie Lubelskim. Wg. Posiadanych przez Dział Personalny informacji p. D.... przekazywał pani informacje dotyczące alternatywnych możliwości nawiązania stosunku pracy. Koszty podróży związane z koniecznością wstawienia się na badania lekarskie zostaną Pani zwrócone, jak tylko otrzymamy bilety/ rachunki potwierdzające wysokość poniesionych przez panią kosztów wraz z podaniem nr konta bankowego na który ma zostać dokonany przelew pieniędzy..."
Oczywiście Centrala zbagatelizowała sprawę nie przyglądając się jej dokładnie. Uwierzyli wykrętom kierownika rejonu sprzedaży, gdyż jak wyżej napisałam, 5 listopada, przed południem kontaktowałam się z nim, mówiąc mu, że mam już wszystkie dokumenty, a ten mnie zaskoczył wiadomością, że podpisywał dzień przed, tj.4.11., chociaż umawialiśmy się na 6.11. A gdy zapytałam, co mam dalej robić, czy mam zanieść je do sklepu, prosił, by tego nie robić, by czekać, on w przyszłym tygodniu na pewno się odezwie. Na rozmowie kwalifikacyjnej (
zdjecie uzytkownika
Jola cd. - 2016-01-22 13:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(24.10.2015) padła wzmianka o tym, że jeśli ktoś nie zdąży z wykonaniem badań do 6. 11.2015 r, termin podpisania umowy przypadnie na 19.11.2015., a także o tym, że osobom, które będą przechodziły szkolenie w sklepach w Zamościu, będzie zwracany koszt podróży, tzw. "kilometrówka". Ja chcąc zrobić badania w placówce Medicover, pojechałam swoim samochodem. Dwukrotna podróż mierzy ok 136 km. (w jedną stronę 34 km) w odpowiedzi jest informacja o rachunkach, czy biletach. Skąd mam wziąć rachunki, skoro nie spodziewałam się, że tak mnie oszukają i będę musiała walczyć o zwrot kosztów? Jakby nie było są to pieniądze, a ja jestem osobą bezrobotną. Rozumiem, że i tak nie doczekam się zwrotu.
Ze strony Lidla bardzo się zawiodłam. Straciłam 2 miesiące, czekając na telefon od Kierownika Rejonu Sprzedaży, poniosłam koszty, których zapewne nie zwrócą mi i chcąc być uczciwa wobec Firmy Lidl odrzuciłam dwie oferty pracy. Sądziłam że mają honor i wyjaśnią sprawę albo, że przeproszą za nieporozumienie, a tu takie rozczarowanie, kłamstwa, wykręty i zrzucenie winy na mnie. Przez to wszystko zmalała moja pewność
zdjecie uzytkownika
młoda93 - 2016-01-22 20:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam opinii osób pracujących w biurze w Jankowicach. Szczególnie interesuje mnie dział księgowości. Czy warto przyjść na staż? Jest szansa przyjęcia na stałe do pracy po odbytym stażu (bez znajomości j.niemieckiego)? Jakie są zarobki dla początkujących księgowych?

z góry dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
stolar - 2016-01-22 21:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda93 - 2016-01-22 20:56:39]:
jeśli chodzi o pracę w księgowości to moim zdaniem jak najbardziej warto. W tej chwili w Lidlu poszukują specjalistów ds bhp i ppoż co też wydaje się być ciekawą opcją tutaj.
zdjecie uzytkownika
witam - 2016-01-24 17:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stolar - 2016-01-22 21:29:29]:
A ja czekam kiedy w koncu w Gliwicach rozwalą tę bande kierowników na magazynie.
zdjecie uzytkownika
pięta - 2016-01-24 21:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda, to tylko pokazuje, że lidl zatrudnia nie tylko sprzedawców :) chociaż ja właśnie na taką posadę będę teraz aplikować w drawsku pomorskim :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-02-17 16:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
ja też dostałem zaproszenie na rozmowę na kierownika sekcji w CD Gródkowie.
Ile można zarobić? teraz mam 3300pln na rękę i nie wiem czy była by to opłacalna zmiana.
No i czy ktoś wie jak wygląda praca zmianowa u nich? i gdzie wysyłają na szkolenie?
zdjecie uzytkownika
syker - 2016-02-17 16:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawy, tak szczerze to podejrzewam, że te pieniądze są porównywalne. Dużo więcej potrzebują pracowników sklepu, a ci to już zdecydowanie gorsze warunki mają.
zdjecie uzytkownika
Lukasz1993 - 2016-02-18 03:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wlasnie zlozylem podanie na stronie lidla bo bylo ogloszenie na pracownika sklepu 130 h/miesiac i czekam na odzew. Jak myslicie ciezko jest sie dostac do tej pracy? Jakie sa obowiazki wymagania w takiej pracy i zarobki? Wczesniej niewiele pracowalem. Miasto konin.
zdjecie uzytkownika
mezo - 2016-02-19 17:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co myślę, że warunki pewnie są dobre bo umowa o praca podobno, jakies szkolenia wstępne, oraz pakiety swiadczen medyczne czy nawet benefity, wiec oplaca sie nawet jako zwykly pracownik.
zdjecie uzytkownika
nastepny lidlowy - 2016-02-25 10:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mogę powiedzieć w żadnym wypadku, że Lidl to zła firma. Są wymagający i na pewno dużo lepiej będą się czuły tutaj osoby, które nie mają własnej rodziny albo większych zobowiązań uczuciowych. Porównując pensje w innych sieciach... no cóż Lidl już nie płaci najlepiej w stosunku do włożonej pracy. Na plus na pewno można zaliczyć wszelkie kursy językowe, szkolenia z Excela itp. na minus to, że poza gołą pensją + ryczałtem za nadgodziny nie dostaniesz ani nagrody rocznej, premii czy czegoś podobnego.

Powiem też, że po 7 latach pracy, najprzyjemniejszym dniem był ten, w którym złożyłem wypowiedzenie.
zdjecie uzytkownika
5t6 - 2016-02-26 16:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@mezo tez uwazam zesie opłaca a tez maja stanowiska kierownicze rejonu ds budowlnaychm, umowa o prace jest na prawde duzym plusem tam u nich w firmie
zdjecie uzytkownika
dusia - 2016-03-02 20:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co, Lidl podchodzi do sprawy profesjonalnie, jeśli mowa o wspomnianych już nie raz umowach. Jedyne co, to powinni zmniejszyć godziny pracy albo zwiększyć ilość osób na zmianach, bo chyba na to często się tu narzeka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko i przyjemnie, trochę po niemiecku trochę po polsku, konkrety.
Pytania: Różne.
zdjecie uzytkownika
luc - 2016-03-25 22:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile zarabia zastępca kierownika ? jaki zakres obowiązków ?
zdjecie uzytkownika
mezo - 2016-04-08 11:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luc co do wysokości wynagrodzenia, to pewnie jest zależne od stażu pracy. Na rozmowie rekrutacyjnej na pewno dowiesz się dużo więcej szczegółów. A jeśli chodzi o obowiązki, to głównie chodzi o nadzorowanie pracy personelu i zapewnienie funkcjonowania sklepu zgodnie z wewnętrznymi standardami.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lidl!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidl
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert