Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

kujaw 2013-06-10 12:36
i tu sie mylicie :) od 5 lat jeżdżę na grupie w juwe jako kierowca. czy chodze na silke? jasne jak wiekszosc chlopakow ze śląska a co do wyksztalcenia to również sie mylisz u nas jezdza nawet chlopaki po studiach ja co prawda mam tylko średnie ale w ochronie tyle wystarczy :) żal mi cie mały że w taki dziecinny sposób leczysz swoje kompleksy :):)
max 2013-06-10 20:33
Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak[usunięte przez admina] i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
faco 2013-06-10 21:08
max - 2013-06-10 20:33:02

Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak patałachy i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
dorośli faceci, a wpisy jak panienki. Pozdro
Rozsadny 2013-06-18 13:26
Dajcie sobie spokoj z ochrona tam pieniadze skonczyly sie w 2002 roku marne stawki sa dobre ale dla emerytow poszukajcie pracy gdzie indziej
seba 2013-06-26 08:59
oczywiście każdy pracownik przechodzi surową selekcję tzn przychodzi do biura mówi że chce pracować i gotowe :):)
riper 2013-06-28 23:51
ktos ogarniety moze napisac pare slow jak wyglada w tej chwili praca w juwe w charakterze PH? mam oferte ale po tych opiniach nie wiem czy jest sens zawracac sobiee glowe
juwesatan 2013-07-10 17:39
Ogólnie chyba jest dobrze, zależy co będziesz sprzedawał , kasa zawsze na czas myślę że jak będziesz sprzedawał systemy i monitoring to na podstawie więcej jak 2500 nie będziesz miał. twoja fura - ich GPS i prowizje dosyć spoko. ostatnio zaszły roszady z monitoringu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stały się dyrektorami, jeszcze większe pazerne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostały zwolnione. W zeszłym roku Juwe chwaliło się "zatrudniliśmy 20 nowych handlowców na Warszawę" ....dwa miesiące wcześniej wyj***li 25 :) ogólnie ok....jest wynik to GPS się nie liczy, robić swoje, po cichu, znam może ze cztery osoby na całe biuro z którymi warto pogadać.....a i uważaj na (usunięte przez moderatora) straszna a po awansie pewnie w piórka obrośnie. Ja już tam nie pracuje pół roku ale mi w sumie się podobało.
goral 2013-07-30 17:06
Kacie domyślam się ze razem pracowaliśmy w dawnej Sofii i w agenturze na Wilanowie? jeśli tak zrob do mnie halo mam ten sam numer Nie widziałem cie ostatnio na Legii
Prosba nie pisz na tym forum bo nie ma z kim tu pisać sam wiesz ze prawdziwi ochroniarze to stoja na bramkach i robia w osobistej a nie bawia się w załogi za 7zł na godzine tam już tylko pracują przyjezdni ze wsi
kremuś 2013-08-01 09:14
widać kacie ze jestes ograniczonym ciulem napisalem wyraznie JEŻDŻĘ JUTRO. czyli dzisiaj tak to jest jak sie ma problemy z czytaniem wiec dzisiaj czekam na ciebie jesli przyjedziesz opiszę nasze spotkanie na forum :) jesli nie to nie bede wiecej zabierał tutaj miejsca to tyle.Jesli wiecej nic nie napisze znaczy ze jest tak jak mysle ze sie wystraszysz i nie przyjedziesz a wczoraj tez cie nie bylo chlopaki wiedza o co chodzi i napewno by mi przekazali wiec takie tanie kity możesz kolegom z przedszkola opowiadac CZEKAM DZISIAJ
Juwe 2013-08-01 13:07
Kremus dzieciaku od kiedy ty pracujesz u nas o ile w ogole pracujesz zaczynasz (usunięte przez moderatora) ludzi ktorzy jezdza u nas w zalogach napewno nie jezdzisz na 29 jak masz problem z tym katem to sie umow u siebie pod domem a nie na naszym rejonie Przyjezdzaja jakies typy pytaja o jakiegos wymyslonego Krzyska Jakiegos Kremusia mamy inne zmartwienia w robocie niz ciaganie sie z kibolami Legii Podaj do siebie namiary albo daj sobie spokoj zaczynam watpic czy ty pracujesz w juwe
seba 2013-08-01 14:49
dawno nic nie pisalem :):) a tu widze niezla dziecinada sie zaczela :):) kremik pewno na obiekcie stoi albo po (usunięte przez moderatora) jezdzi a ten kacik to zaden kibol tylko kolejny dzieciak ktory sam sobie dopisuje komenty pid innymi nickami takimi jak juwe :) kremiku wydoroslej stary zmien prace jesli cie ta meczy np na budowie dobrze zarabiaja a ty kaciku przestan udawac groznego kibola bo kibolom to mozesz buty czyscic :) a teraz idzcie dzieci na plac zabaw i foremek nie zapomnijcie
warszawiak 2013-08-04 10:38
kremus seba i inni kaci jesteście tylko kmiotkami ze wsi którzy nie maja wyksztalcenia i zero ambicji
Zastanawiales się jeden z drugim dlaczego w ochronie nie pracują warszawiacy? bo wykladaja pale na tak marna robote za marne pieniądze jesteście jak biali murzyni którzy pracują za prawie darmo,jak chinczyki którzy robia za miske ryzu
Ściagacie do warszawy z roznych wiosek kmiotki te forum jest dla takich jak wy nieuki
seba 2013-08-04 14:42
warszawiaku masz racje ale przynajmniej mamy prace ja wychodze z samochodem ponad 3500zl minus ok 500-600 zl paliwa a ty? :)
kat skoncz juz mięczaku pisac glupoty "o ile dobrze pamietam stalismy razem na bramce" "nie widzialem cie na legii" po cholere [usunięte przez admina słowo niecenzuralne][usunięte przez admina]
anonim 2013-08-05 22:19
[usunięte przez admina]wiesz ze ochroniarz to zwykly dozorca poprostu ciec nawet ludzie ktorzy wyworza smieci sa bardziej szanowani i wiecej zarabiaja
Ucz sie ucz bo jak sie nie bedziesz uczyl zostaniesz ochraniaczem :-))))
Morda 2013-08-09 19:05
Czasy dobrego zarabiania w Juwe juz dawno minely teraz placa tyle ile placa i maja takich pracownikow Wiadomo ze za te pieniadze Pudziany nie beda pracowac,chociaz za moich czasow pracowal gdy jeszcze nie byl taki slawny
Glauberyt 2013-08-12 20:41
I co to jesy 7 zł do ręki?. Dobre dla studenta na piwo. Policz sobie 7 zł razy np 240 godzin=1680 zł. Za to nie utrzymasz rodziny. Ochrona to praca dla [usunięte przez admina], 9 lat robiłem 9 z licencja 2) to wiem. Nigdy więcej.
pracownik 2013-08-14 19:39
witam orientuje sie jak jest teraz w wawie ? mam na mysli ile potracaja z pensji np 5.50x24 co daje w miesiacu 1320zl i bodajrze iles odtracaja od tej kwoty .... prosze o odp w sensie normalna i parwdzia :)
pracownik 2013-08-14 19:41
poprawiam np 10 dyzórow srednio w miesiacu stawka 5.50 na godz co daje dniowki 1320 razy 10 co daje 1320zl. i ile oni zabieraja bo wiem ze cos biora...
ands 2013-08-19 13:47
"pracownik" czy ty nie umiesz pisać po Polsku ??
wiesz ile błędów zrobiłeś !?
pracownik 2013-08-20 12:21
Dobra poprawiam :) ilę odtrącaja z pensji robie 2 tydzien , a rekrutacja nie ciekawie sie wypowiadala na ten temat .... np mam stawke 5.50 razy 10 dyzurów co daje przypusmy 1320zl...[usunięte przez admina]
geniusz 2013-08-21 18:21
Odtrącają 19 zł na ubezpieczenie, resztę dostajesz na konto, a gdzie robisz?
qwerty 2013-08-22 15:02
mam takie pytanie zrobiłem licencje 2 stopnia i poszedłem do juwentusa spytac sie o prace na operatora stacji monitorowania bo podobno dobrze płacą, dałem mu swoje cv i on mi odpowiedział ze pracowałem w grupach interwencyjnych i przez to nie mam mozliwości dostania sie na operatora. naprawde jest tak w juwentusie ze jak sie pracowało albo pracuje w grupach interwencyjnych nie mam mozliwosci dostania pracy na operatora czy to kit?
Janusz 2013-08-22 15:07
Zastanow sie dobrze bo robota na stacji to zapierdziel nie zmruzysz oka ogarniasz sygnaly alarmowe z calej Polski
qwerty 2013-08-22 16:15
Ale mi chodzi czy to jest prawda ze juwentus nie przyjmuje osób na operatora stacji monitorowania jeżeli sie pracowało w grupach interwencyjnych czy tylko tam można sie dostać po znajomości bo już lepsza płaca i umowa o prace i przez to mnie spławił koleś?
Gabi 2013-08-23 02:43
Splawil cie
Pracuja tez goscie ktorzy pracowali w grupach ale w Juwe
qwerty 2013-08-23 15:45
Macie braki? Potrzebuja ludzi? oczywiście mowie o Warszawie. Jeżeli mają braki i potrzebują ludzi bo myśle że tak w takim okresie jak wakacje, dała bys do siebie maila jak możesz bo na forum nie wypadało by pisać o tym to co chiałbym napisać
Gabi 2013-08-24 16:12
Nie maja brakow maja duzo chetnych na zlecenie ktorzy juz pracuja
as 2013-09-01 16:41
jezeli ma sie licencje i sie pracuje w ochronie to trzeba zgłosi w administracji w policji ze pracuje sie w ochronie? trzeba zaniesc jakis wniosek? czy pracodawca sam informuje policje o tym ze pracuje w ochronie? Jeszcze jedno pytanie ile minimum trzeba przepracowac w ciagu dwóch lat zeby nie stracic licencji? i czy wtedy trzeba zaniesc wniosek na policje ze sie przepracowało te pare dni? tak sie pytam bo koles z policji powiedział ze trzeba mu zawiesc wniosek ze sie pracuje w ochronie wciagu dwóch lat. a sie pytam ludzi i mi mówia ze nic nie woża. to jak to wkońcu jest?
loki 2013-09-02 12:48
jesli pracujesz normalnie to nie musisz nic nigdzie zawozic ale nie mam pojecia jak to wyglada jesli chcesz pracowac dorywczo znaczy raz na dwa lata bo tyle musisz przepracowac zeby licencja nie stracila waznosci
Ochroniarz 2013-09-02 15:52
Wystarczy przepracowac 1-2 dni na umowe zlecenie lub o dzielo i od tego czasu plyna nastepne 2 lata nikomu nie musisz dostarczac zadnych zaswiadczen co trzy lata dzielnicowy przeprowadza wywiad srodowiskowy na twoj temat i pyta gdzie pracujesz lub pracowales i tyle
qaz 2013-09-04 14:30
ile płaca w konsalnecie z GI jako prawy?
SEAL 2013-09-04 23:41
Witam

Jestem pracownikiem patrolu interwencyjnego Juwentus w Warszawie.
Znam dosyć tą branżę i na obecną sytuację Juwentus proponuje najlepsze warunki jeżeli o GI jako agencja ochrony - Kierowca ma 9,50 zł ,a Prawy 9 zł (rok wcześniej było 9,5 zł ale cięcia..) do tego kierowca jeździ prywatnym samochodem za który dostaje ryczałt około 2000 zł za wyjeżdzenie 2300 km miesięcznie.. mi jako prawemu wychodzi pensja za 240 zł średnio 2200zł (netto) z etatem.

Etat po dwóch miesiącach gwarantowany jeżeli się nic nie przeskrobie, a można wylecieć :) - na mój rejon jest 6 osób - tylko 2 nie nadają się specjalnie do roboty, reszta to w porządku chłopaki którzy mają wygląd i predyspozycje do tej pracy (sam mam 187 wzrostu) - Ogólnie firmę oceniam dobrze i nic lepszego nie ma w tej chwili jeżeli chodzi o agencję (wszystko rozwala esbecki Konsalnet - firmy tej nie polecam nikomu - stawki w GI tam to 7 zł/h) jednak jeżeli chodzi o przyszłość to nic dobrego nie wróży deregulacja ponieważ stawki spadną i jakość ludzi (już jest tragiczna - selekcji nie ma żadnej, kiedyś postura, wzrost, doświadczenie to była podstawa do pracy w GI - sam Pudzianowski kiedyś jeżdził tam).

Plusy:

- Etat
- stawka w miarę jak na Warszawę
- szkolenia
- brak dział (ale można polecieć za poważne rzeczy m.in za pijaństwo, oprócz tego za ewidentne olewanie pracy mogą przenieść na gorszy rejon)
- atmosfera pracy
- dodatki z przyzwoitą stawką
- system 24/48
- możliwość załatwienia spraw prywatnych w pracy np. opłaty itd.

Minusy:
- jakość ludzi gorsza (rolnicy, alkoholicy, tchórze) ale proszę nie oceniajmy wszystkich jedną miarką bo są tacy co angażują się w pracy i wykonują ją mimo narażania się i są ci drudzy
- spadek stawek możliwy (groźby Konsalnetu)
- brak rozwoju
- praca ta uczy lenistwa
- Odbijanie przystanków w nocy

Podsumując - Dobre ale na krótką metę dla młodych, chyba ze ktoś jest emerytem mundurowym to OK


Tyle ode mnie - Pozdrawiam
1
HowerHo30 2013-09-11 12:15
Pracuje tam MAX 5 zł na godzinę a jak trzeba wolne nie dadzą nawet z wyprzedzeniem kilkunastu dni po prostu szkoda slow i nie polecam tam pracować a tym bardziej jak ktoś chce chronić się ta ochrona To współczuje :D :)
2013-09-17 07:59
SEAL - 2013-09-04 23:41:22

Witam



Jestem pracownikiem patrolu interwencyjnego Juwentus w Warszawie.

Znam dosyć tą branżę i na obecną sytuację Juwentus proponuje najlepsze warunki jeżeli o GI jako agencja ochrony - Kierowca ma 9,50 zł ,a Prawy 9 zł (rok wcześniej było 9,5 zł ale cięcia..) do tego kierowca jeździ prywatnym samochodem za który dostaje ryczałt około 2000 zł za wyjeżdzenie 2300 km miesięcznie.. mi jako prawemu wychodzi pensja za 240 zł średnio 2200zł (netto) z etatem.



Etat po dwóch miesiącach gwarantowany jeżeli się nic nie przeskrobie, a można wylecieć :) - na mój rejon jest 6 osób - tylko 2 nie nadają się specjalnie do roboty, reszta to w porządku chłopaki którzy mają wygląd i predyspozycje do tej pracy (sam mam 187 wzrostu) - Ogólnie firmę oceniam dobrze i nic lepszego nie ma w tej chwili jeżeli chodzi o agencję (wszystko rozwala esbecki Konsalnet - firmy tej nie polecam nikomu - stawki w GI tam to 7 zł/h) jednak jeżeli chodzi o przyszłość to nic dobrego nie wróży deregulacja ponieważ stawki spadną i jakość ludzi (już jest tragiczna - selekcji nie ma żadnej, kiedyś postura, wzrost, doświadczenie to była podstawa do pracy w GI - sam Pudzianowski kiedyś jeżdził tam).



Plusy:



- Etat

- stawka w miarę jak na Warszawę

- szkolenia

- brak dział (ale można polecieć za poważne rzeczy m.in za pijaństwo, oprócz tego za ewidentne olewanie pracy mogą przenieść na gorszy rejon)

- atmosfera pracy

- dodatki z przyzwoitą stawką

- system 24/48

- możliwość załatwienia spraw prywatnych w pracy np. opłaty itd.



Minusy:

- jakość ludzi gorsza (rolnicy, alkoholicy, tchórze) ale proszę nie oceniajmy wszystkich jedną miarką bo są tacy co angażują się w pracy i wykonują ją mimo narażania się i są ci drudzy

- spadek stawek możliwy (groźby Konsalnetu)

- brak rozwoju

- praca ta uczy lenistwa

- Odbijanie przystanków w nocy



Podsumując - Dobre ale na krótką metę dla młodych, chyba ze ktoś jest emerytem mundurowym to OK

[usunięte przez admina]
GI 2013-10-02 10:40
[usunięte przez admina] A co do szkoleń i uprawnień to osobiście posiadam takie o których taki[usunięte przez admina] jak TY może jedynie śnić za swoim biurkiem. Praca w tej firmie to tylko pewien etap ale tam pracują naprawdę porządni ludzie (oczywiście w obchodach i patrolach a nie biurze).
[usunięte przez admina]
stolik 2013-10-02 11:05
GI po co odpisujesz takiemu kretynowi przeciez tacy jak on i tak nie rozumia co piszesz żyją w swoim swiecie ciasnych uumysłów wiec daruj sobie bo naprawde szkoda nerwów my robimy swoje uczciwie pracujemy placimy rachunki i podatki sumienie mamy czyste :)
Garry 2013-10-04 14:22
Same tempaki robia w tej firmie
stolik 2013-10-05 06:56
no i prosze jaki piękny przykład :) jak to mówią uderz w stół......:):):)
Albert 2013-10-15 20:55
Super
antyl 2013-11-03 17:18
na jakim portalu mozna się wypowiedziec o juwentusie
2
kerio 2013-11-19 17:06
(usunięte przez administratora) paczek nie bedzi. Nie po to sie skubie zeby rozdawac
1
stadny 2013-11-22 17:33
Politycy zastanawiają sie nad wprowadzeniem minimalnej stawki godzinowej nawet od zlecienia 10zl ciekawe jakie wtedy wałki będą odchodzily :) do tej pory jak byla podwyzka na (usunięte przez administratora) to jednoczesnie obnizka na(usunięte przez administratora) wiec wypłata sie nie zmienila od 2007 roku a nawet byly cięcia stawek niektórym pracownikom o 50groszy pazerniactwo do potęgi
4
vik 2013-12-17 13:01
straszna cenzura na tej stronie nawet prawdy nie mozna o juwe napisać coś mi tu nieżle zalatuje
1
ari 2014-01-12 09:47
Dostalem wlasnie info od kumpla ze Śląska juwentus tam pada :) pare rejonów oddali Erze dwa następne niedługo tez oddadzą a reszta to będą składy mieszane jeden chłopak nasz drugi z Ery :) i tyle z juwe :):)
DINO 2014-01-19 16:17
mam znajomka w Poznaniu i wiecie co tam się dzieje KOLESIOSTWO załatwiają swoje interesy i sprzedają obiekty konkurencji bo twierdza że tak można sobie wyrobić premie a nie wierzę że dyrektorstwo o niczym nie wie może tak wszyscy zaczniemy robić bo i tak za parę chwil będzie to KONSALNET A NIE JUWENTUS
seba 2014-01-23 09:05
Konsalnet nie przejmie Juwentusa jak juz to Era lub Impel :) zreszta w Juwe biada chłopcy Lanosami jeszcze jeżdżą :):) porażka normalnie
Juwe 2014-01-23 11:22
Era i Impel to sobie moga kupic ale nie juwe ich kupuje konsalnet i tyle w temacie zreszta sami sie przekonacie
mis 2014-01-28 22:56
Witam pracuje w tej firmie juwentus i nie chwalcie tej firmy nie dość że jestem ochroną to dodatkowo wykonywać muszę prace dozorcy odśnieżanie oraz sypać solą. ( usunięte przez administratora ). to jest najgorsza firma ochrony w której pracowałem zaraz po firmie impuls z Warszawy ( usunięte przez administratora )
głos 2014-01-29 21:30
Juwentus jeździ z Erą razem widziałem auto oklejone po połowie JU/Era... masakra...
szef 2014-01-30 18:24
pod wawą jeżdżą Juwe/Konsalnet
Zostaw swoją opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus