Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

zdjecie uzytkownika
storm - 2013-03-09 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zel.....a jak myślisz czemu fajtłapki i pijaczki robią??? STAWKA!!! Jak można w dzisiejszych czasach oferowac za godzinę pracy 4,50 dla pracownika i 7- 7,50 dla kierownika z licencją oczywiscie umowa zlecenie :/ Te pijaczki to emeryci (górnicy, policjanci) ci mają [usunięte przez moderatora] na robote bo dorobią do emeryturki 1200 i mają 5.000!!! A jak im się urwie to pójdą gdzie indziej..... A ty się masz 1200 utrzymac z rodziną.....
A fajtłapki no cóż to wszyscy z II grupą inwalidztwa...czyli wszystkie kuśtyki w ręke , nogę i niejednokrotnie w głowę. Ale firma ma za nich najwieksze dopłaty....I taka to [usunięte przez moderatora] polityka
zdjecie uzytkownika
sobi - 2013-03-13 08:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyga co ty piszesz??? przecież dyrektorstwo to teoretycy nie wiedzą co to jest praca :)
zdjecie uzytkownika
Bryk - 2013-03-15 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak to jest w Grupach Interwencyjnych Juwentus???

wszędzie jeżdżą pojedynczo bez prawych czy tylko na mniejszych rejonach??

jakie są stawki?


Wstyd się przyznać, ale osobiście jeżdżę w drugiej konkurencyjnej złodziejskiej firmie gdzie SS stawki na start: kierowca 9zł/h, prawy 8,5zł/h podwyżka najwcześniej po roku, chore wymagania wszystkie obiekty na pamięć, wszystkie adresy, topografia miasta musi być lepiej znana niż u taksówkarza, dojazd szczegółowo po nazwach ulic.

Nowi mają naprawdę przesrane jak przychodzą i biuro też do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
seti - 2013-03-16 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary w juwe nigdy podwyżki nie dostaniesz my czekamy na nią od 2007 roku
zdjecie uzytkownika
wója 1 - 2013-03-16 22:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie [usunięte przez moderatora] 9 zł na h a może 8,5 kierowca a prawy 8 tak jest w Poznaniu i są pojedyńcze patrole i nic się w tym syfie nie zmieni bez podwyżek przez 5 lat tak samo jest u konkurencji np SOLID także odradzam wszystkim tą [usunięte przez moderatora] firmę byle do wiosny i wolę iśc do łopaty niż robic z siebie [usunięte przez moderatora] i patrzec na tych [usunięte przez moderatora] w biurze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-03-18 06:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śląsk stawka 8zl kierowca i 8 zl prawy brak podwyżek 6 rok sa rejony z pojedynczymi patrolami
zdjecie uzytkownika
Bryk - 2013-03-18 15:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o SS, piszę o woj. mazowieckim.

starzy pracownicy 9,20 przeważnie.

Odnośnie łopaty jestem tego samego zdania.

Nowi są bez szans na etat ! ! !

Biuro i ludzie tam pracujący brak słów....

W łódzkim na start 8 prawy i 8,5 kierowca w SS
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-03-18 16:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w dupie i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-03-19 08:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
seba - 2013-03-18 16:51:19

ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
święta prawda stary ,dawno to odkryłem że nie ma sensu dyskutować bo mają klapki na oczach a i tak do błędu się nie przyznają bo to wymaga charakteru i honoru zresztą [usunięte przez moderatora] mnie to teoria a praktyka to dwa różne światy oni żyją w iluzji
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2013-03-26 11:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem zamiar przyjąć się do juwentusa bo kumpel mnie namawiał ale czytając te opinie jednak pozostanę w solidzie :)
zdjecie uzytkownika
ksieciunio.zabrzanski - 2013-03-26 15:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zagrajcie sobie lepiej w Drag Racing głąby (*_*)
wczoraj znalazłem to forum i nie wiem co chcecie osiągnąć
zdjecie uzytkownika
Groszek - 2013-03-26 16:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma jak słownictwo wśród patrolowców gratuluje poziom bardzo wysoki.
zdjecie uzytkownika
ksieciunio.zabrzanski - 2013-03-27 11:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wója po pierwsze pójdę pisze się przez "ó" po drugie jeżdżę dłużej na patrolach niż ty po trzecie mam porownanie z innymi firmami w ktorych pracowalem miedzy innymi solid i fosa i wszedzie jest podobnie wiec nie oczekuj od ochrony czegos lepszego nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale u nas najgorzej nie jest co prawda stawka nędzna ale przynajmniej nie ma dział jak w solidzie no i nie [usunięte przez moderatora] się o byle co tak że jest w miare dobrze oczywiście nie jest wszystko. wporządku jest po prostu jak w większości takich firm
zdjecie uzytkownika
ksieciunio.zabrzanski - 2013-03-27 16:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w juve siedze 8 lat solid 3 fosa 3 :-) a stawkę nie pisałem że mam ok skup się i czytaj ze zrozumieniem, nie pracuje w juve znowu nie czytasz dokładnie, a jak się wychodzi na L4 wiem doskonale bo mialem w tamtym roku ponad miesiąc zwolnienia . No nieważne jest jak jest i lepiej pewno nie będzie
zdjecie uzytkownika
bolo4 - 2013-03-27 20:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka a po co wy się tak przemawiacie a oni na górze z was leją poprostu trzeba ich olac i miec ich w [usunięte przez moderatora] to wszystko co ta arystokracja [usunięte przez moderatora] może ktoś z góry wkońcu się wypowie na tyle osrusy chyba was stac a druga sprawa czy ktoś wie co dzieje się z służbowymi samochodami bo podobno miały wejśc w 1 kwartale ale znowu cisza i wielka ściema co by o podwyżkę nie przychodzic
zdjecie uzytkownika
Maskotka Juwe - 2013-03-30 13:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Służbowe samochody to pic na wodę w necie pełno ogłoszeń:
"juwentus przyjmie do grup interwencyjnych z własnym samochodem".

Dla porównania Solid : "przyjmie do patroli interwencyjnych do warszawy. wymagania niekaralność i zapytanie o niekaralność, zachęcamy do aplikowania osoby ze szczególnym stopniem niepełnosprawności"

Ludzie paranoja :DDD

ale w tym soldzie mają tak chore i wygórowane wymagania , w warszawa to tak [usunięte przez moderatora] rejon że tam nawet największy desperat posiadający licencję nie pójdzie.
Gdzie jest prawo w ustawie jest jasno napisane że pracownicy GI MUSZĄ mieć licencję POF
zdjecie uzytkownika
Kropa - 2013-04-06 01:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oczywiste,że trzeba znać obecny rynek!zbyt wiele się dzieje!trzeba wyjść,zobaczyć dopiero wtedy można wymagać.Ba...dać przykład,że można!niestety wyszłaby na jaw nieudolność dyrektorów.
zdjecie uzytkownika
SEBA - 2013-04-06 17:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o dyrektorów to wystarczy spojrzec na Poznań przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurka nie ruszą jakie [usunięte przez moderatora] wymogi jak by byli bogami a przecież każdy to wie że to pataraki nawet porządku nie potrafią zrobic w swoim gnieżdzie PARANOJA WARSZAWO ZRÓBCIE Z NIMI PORZĄDEK RAZ NA ZAWSZE ALBO BĘDZIECIE TRACIC OBIEKTY
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2013-04-07 19:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fatalna firma,( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Kropa - 2013-04-09 13:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysiek - 2013-04-07 19:27:40

Fatalna firma, nie płacą na czas i potrącają z pensji. NIE POLECAM
e....płacą na czas! nawet przed terminem się zdarza, dostać tą część pensji bo reszta nie raz w kilku setkach została ot, tak sobie zabrana!!!!
zdjecie uzytkownika
gildio - 2013-04-13 07:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dyrektorek niby taki bystry niby z wszystkim sobie z wszystkim radzi jednak nie potrafi zmobilizować pracowników żeby na czas do pracy przychodzili,chodzą sobie jak chcą zmiany po 7:00 i to sporo na co taki dyrektor który sobie z błachostkami nie potrafi poradzić
zdjecie uzytkownika
SEBA - 2013-04-16 14:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
zdjecie uzytkownika
smutas - 2013-04-17 16:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SEBA - 2013-04-16 14:37:01

co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
chyba znowu zabrali, a z tego szoku trudno się wychodzi
zdjecie uzytkownika
SEBA - 2013-04-24 15:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co was tak wystraszyło[usunięte przez admin] że już się nie wypowiadacie o tej wspaniałej firmie co szczują was że na koniec roku dostaniecie 50 gr podwyżki jestescie żenujący najlepiej łeb w piasek i do roboty robole brak słów na wasze zachowanie
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2013-05-02 19:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co sie klucicie wlasnie Juwentus sie sprzedaje Konsalnetowi czekaja na zgode z UOKiK-u a wiec bedzie koniec umow o prace prywatnych samochodow na patrolach i stawki tez beda tak jak w Konsalnecie jednym slowem kibel
zdjecie uzytkownika
nadinspektor - 2013-05-03 17:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego w sejmnie przeszła deregulacja zawodu min.pracownika ochrony wiec od przyszłego roku byle dziad będzie mógł jeździć na grupie za 5zł
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-07 08:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i myślisz że coś się zmieni??? przecież dla szefostwa jesteśmy tylko robolami ,jeśli robisz wszystko wzorcowo ale raz wystarczy że odmówisz np wzięcia dniówki na jakimś rejonio to już tracisz wszystkie puknty,więc już sobie dawno powiedziałem minimum pracy od siebie tylko tyle ile naprawdę muszę,widzę że nie tylko w wawie tak jest
zdjecie uzytkownika
Chlopaki z Juwentus Warszawa - 2013-05-07 09:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEZNADZIEJNA FIRMA, [usunięte przez admin] NIE MA SENSU TRACIĆ CZASU
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2013-05-07 10:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wzięła się za krętaczy takich, którzy nie dostarczają grafików godzin, nie wyjeźdżają swoich godzin[ patrole]kombinują to ją tak nazywają. Pieniędzy za darmo się nie dostaje .... jaka praca taka płaca
zdjecie uzytkownika
stolik - 2013-05-07 15:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rychu odwrotnie stary odwrotnie jaka płaca taka praca :-) od 2007roku podwyżki nie ma wiec to normalne ze sie kombinuje
zdjecie uzytkownika
konkura - 2013-05-24 21:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo pozytywnie piszesz kolego wiec wnioskuje, że jesteś zatrudniony dalej. Zresztą prawde mówiąc Juwe oceniam bardzo wysoko oprócz .....oprócz śmiesznej i zdecydowanie poniżej średniej ekipy z Wołomina, która raczej pretenduje do parodii ochrony. Wzrost i aparycja Panowie zawsze była mocną stroną tej tej firmy, a tym czasem....karzeł i to bojaźliwy.
zdjecie uzytkownika
niki - 2013-05-25 20:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na śląsku w solidzie dorabiamy :)
zdjecie uzytkownika
Dyro - 2013-05-31 22:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juwentus Sprzedal się Konsalnetowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
bolo4 - 2013-06-04 11:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DYRO siejesz propagandę TAK KUPI KONSALNET JUWENTUS JAK MIAŁY WEJŚC AUTA SŁUŻBOWE
zdjecie uzytkownika
Dyro - 2013-06-04 23:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się przekonasz
a wtedy twoja stawka spadnie do 7,5zl/godz a umowa o prace zmieni się w zlecenie już niedlugo
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-06-05 15:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam ze na śląsku zwolnili 3 prawych i krąży plotka że ma przyjść chłopak za 6,50zl ale na razie to tylko plotka jak juz mówiłem
zdjecie uzytkownika
kujaw - 2013-06-10 12:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tu sie mylicie :) od 5 lat jeżdżę na grupie w juwe jako kierowca. czy chodze na silke? jasne jak wiekszosc chlopakow ze śląska a co do wyksztalcenia to również sie mylisz u nas jezdza nawet chlopaki po studiach ja co prawda mam tylko średnie ale w ochronie tyle wystarczy :) żal mi cie mały że w taki dziecinny sposób leczysz swoje kompleksy :):)
zdjecie uzytkownika
max - 2013-06-10 20:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak[usunięte przez admina] i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-06-11 08:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nas wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to złożymy pozew zbiorowy o nadgodziny i niewypłacane nocki spoko tylko na to czekam :)
zdjecie uzytkownika
Rozsadny - 2013-06-18 13:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokoj z ochrona tam pieniadze skonczyly sie w 2002 roku marne stawki sa dobre ale dla emerytow poszukajcie pracy gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
Klijent - 2013-06-25 22:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ochroniarze w tej firmie przechodzą jakies szkolenia selekcje by pracować w patrolu interwencyjnym bo jak widziałem tych ochroniarzy co przyjezdzali do mnie na alarmy to sadze ze to ludzie z lapanki
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-06-26 08:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście każdy pracownik przechodzi surową selekcję tzn przychodzi do biura mówi że chce pracować i gotowe :):)
zdjecie uzytkownika
riper - 2013-06-28 23:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos ogarniety moze napisac pare slow jak wyglada w tej chwili praca w juwe w charakterze PH? mam oferte ale po tych opiniach nie wiem czy jest sens zawracac sobiee glowe
zdjecie uzytkownika
art1 - 2013-07-01 09:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zobaczycie teraz jak porobią nas na urlopach te (usunięte przez moderatora) z biura a (usunięte przez moderatora) będziemy po 240 h w dwa tygodnie bo jak co roku nie będzie zastępstwa a po urlopie powiedzą ci że jak byłeś na urlopie 14 dni to wykorzystany masz już cały urlop sami dopisują po jednym dniu w miesiącu żeby tylko nie zapłacic za cały urlop a w tym roku tych (usunięte przez moderatora) wyprzedzę i zgłoszę do PIP o sprawdzenie urlopów wypoczynkowych patrolowcą
zdjecie uzytkownika
wonsz - 2013-07-01 14:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
art1 naprawde jesteś taki naiwny??? juwe ma wszystkie papiery wporzadku wiec takim dzialaniem niczego nie zmienisz jedynym sposobem na nich jest pozew zbiorowy
zdjecie uzytkownika
juwesatan - 2013-07-10 17:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie chyba jest dobrze, zależy co będziesz sprzedawał , kasa zawsze na czas myślę że jak będziesz sprzedawał systemy i monitoring to na podstawie więcej jak 2500 nie będziesz miał. twoja fura - ich GPS i prowizje dosyć spoko. ostatnio zaszły roszady z monitoringu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stały się dyrektorami, jeszcze większe pazerne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostały zwolnione. W zeszłym roku Juwe chwaliło się "zatrudniliśmy 20 nowych handlowców na Warszawę" ....dwa miesiące wcześniej wyj***li 25 :) ogólnie ok....jest wynik to GPS się nie liczy, robić swoje, po cichu, znam może ze cztery osoby na całe biuro z którymi warto pogadać.....a i uważaj na (usunięte przez moderatora) straszna a po awansie pewnie w piórka obrośnie. Ja już tam nie pracuje pół roku ale mi w sumie się podobało.
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-07-18 19:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro 19 ciekawe czy kasa bedzie czy znowu na czas nie zdążą
zdjecie uzytkownika
don_Pedro - 2013-07-19 12:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy kasa wpłynie na konto, bo straszyli że jak nie przepracujesz powyżej miesiąca to nic nie dostaniesz, podobno ich szkolenia tyle kosztują że im się nie zwraca ;-D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko i zwięźle. Jaśnie oświecony koordynator kazał na siebie czekać kole pół godziny. W tym czasie zacząłem wypełniać firmowe formularze. Gdy w końcu się pojawił spytał o posiadane kwalifikacje i zapytał jaka stawka mnie interesuje. Oświadczyłem, że taka jaka widnieje w ogłoszeniu prasowym. Nastała niezręczna cisza a po chwili dowiedziałem się, że to chyba ... chochlik drukarski :)A później już poleciało szybciutko. Propozycja niższej stawki, podarcie przeze mnie po części wypełnionych kwestionariuszy na malutkie kawałki i wywalenie ich do kosza. Zimne pożegnanie ... i już mnie tam nie było i więcej nie będzie :)
Pytania: Czy przystaję na nowe warunki finansowe. Ubawiło mnie to po pachy :)
zdjecie uzytkownika
bolo1 - 2013-07-22 09:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz stary sto procent racji a spójż na inne miasta to jest żenada jak wyglądają patrole śmiech a stań koło nich jak podjadą po 40ej h pracy no to jakby żule podjechały juwe już się skończyło za dużo dyrektorstwa się porobiło ale jeszcze chwilka i to się skończy bo normalni ludzie już odeszli a zostali (usunięte przez moderatora) z biura którzy nawet do tak prostej pracy się nie nadają pozdro dla ciebie
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2013-07-30 16:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa interwencyjna w Juwe to porazka jakies dzieciaki i rolnicy wcześniej pracowałem w Solidzie tam to jest mnóstwo zalog i konkretni ludzie jezdza Wstyd wydzwonić zaloge żeby klient ja zobaczyl nieraz klient lepiej wygląda od zalogantow :-)))))

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ochrona Juwentus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert