Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-11-21 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam taka odpowiedz do Tego Gościa z Biura Kali co się wypowiedział że my nadajemy się tylko rowy kopać. Może jesteśmy prości ludzie ale na pewno nie robimy tak jak on i nie włazimy pod stół szefom i obrabiamy mu rozporek :) za kilka złotych. W biurach większość to albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . dają albo tak jak Kali użyczają ust. Starego dobrego JUWENTUSA już nie ma skączyło się. Ta firma to taki sam śmietnik jak inne. Pozdrawiam Chłopaków z Załóg Warszawskich. Nie dawajcie się tym [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
WARSZAWA - 2012-11-21 15:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszeliście że na którymś rejonie w Warszawie ktoś nie podpisał Wielkiemu Koordynatorowi [usunięte przez moderatora] tych grafików IN Blanco tylko kazał dać do podpisania wypełnione i takie dostał. Podobno bez żadnego słowa to zrobił. Wszyscy powinni tak robić a nie tylko gadamy a robimy i tak co nam każą. Obudżmy sie wreszcie bo puszczą nas z torbami i jeszcze z paragrafem jakimś. To sa cwane łby w tym biurze tylko siedzą i knują.
zdjecie uzytkownika
wawa patrol - 2012-11-21 21:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie Prawo Polskie jak najbardziej dopuszcza 2 umowy koniec kropka niestety ze stratą dla was.
Jak wejdzie u-zusowienie umów to albo dostaniecie mniej kasy albo firma która wynajmie ochronę zapłaci 3 pln na godzinę więcej za usługę i nie mam pojęcia jak to będzie bo przy ochronie np. 3 pracowników dozoru całodobowo będzie musiała zapłacić ok .6 480,00 netto za waszą lub naszą ochronę więc nie wiem co będzie.Uważajcie żeby nie skończyło się to zatrudnieniem inwalidów choć już na rynku nie wielu jest którzy nadają się do czegokolwiek choć dotacje wciąż są od Państwa ale może PALIKOT się tym zajmie bo mało,że biorą rentę to jeszcze Państwo kasę za nich płaci za zatrudnianie.
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-22 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chodźcie wszyscy sie zmowimy i złożymy pozew zbiorowy nadal pracujac w juwe
zdjecie uzytkownika
s - 2012-11-22 14:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tony co ty bys paczki chcial??? :-) oszalales? :-) wody mineralnej w upaly nie dadza a ty paczke chcesz :-):-) i nie używaj słowa honor w jednym zdaniu z dyrekcja juwe :-)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2012-11-22 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć chłopaki mam pytanie jeżdżićie na załogach dostałam propozycje pracy na apartamentowcu ale stawka smiech 5.50 oni tak płacą
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-11-22 20:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś może wie kiedy wchodzą służbowe samochody na patrole czy to jest kolejna sciema bandy z biura
zdjecie uzytkownika
kali - 2012-11-22 21:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ochroniarze w Polsce to najczesciej ludzie, którzy ze względu na niski poziom inteligencji lub lenistwo nie uzyskali wykształcenia ani żadnego fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Dlatego większość to nieudacznicy, bez ambicji zgadzają się pracować za 5 zl na umowe smieciowa. Potem swoje frustracje wyladowują anonimowo w internecie. Dno. Lepiej gdyby spędzili czas na nauce, wykwalifikowaniu się. No ale na to ich ne stać. Lepiej udawać pracę, pić w pracy żeby utopić swoją beznadzieje. Sory za słowa prawdy ale jak czytam narzekania wasze to żal za [usunięte przez moderatora] ściska. Wszyscy są winni waszej beznadziejnej sytuacji tylko nie wy sami... za otwieranie szlaban czy siedzenie na tylko, ewentualnie spanie na służbie powinniście dostać max 3 zl. Chcielibyście 12 zl ale nigdy tyle nie dostaniecie bo wasza praca jest tak prosta że można wziąć niepelnosprawnego umysłowo i zrobi to lepiej od was i nie będzie narzekał na cały świat i podziekuje za pracę!!!
zdjecie uzytkownika
kali - 2012-11-23 05:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam wszystkich ale jestem pracownikiem biura i musze tak pisac właśnie szefunio obrabia mi tyły i jest mi dobrze :-) jasne ze na obiektach robi sie za psie pieniadze dlatego ze w biurach zarabia sie na nas no i musicie miec pieniadze na nowe ssmochody
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-23 11:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali to po co zatrudniacie niewyksztalconych leniwych pracowników bez ambicji i do tego pijacych??? to swiatczy tylko o jakosci firmy wiec zatrudniajac tych jak to nazwałes nieudaczników wystawiacie swiadectwo jakosci juwentusowi obłuda to wasza mocna strona chcecie miec dobrych pracownikow za nedzne stawki do tego nie potraficie zapewnic pracownikom nawet wody mineralnej! na niektorych obiektach nawet ubikacji nie ma ale co to was obchodzi siedzac w biurach za dobra pensyjke nawet nie musicie miec doswiadczenia w pracy zaloze sie ze sa koordynatorzy czy nawet dyrektor ktory nie pracowal nigdy na grupie czy na obiekcie , obłuda i chciwość
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2012-11-23 18:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam i ja się dolozę, swieta racja z tym technicznym. Jeszcze pracuje
ale trzeb a sie zawijac. Chodza dwie gwiazdyi tylko chemi ucza a same to
podobno zadnej szkoly nie skonczyly.
Ta mala gruba to wszytkimi chce rzadzic. Jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska i arogancka traktuje ludzi jakby krolowa byla. Szkoda ze prezunio i jego prawa reka nie wiedza co pracownica m a o nich do powiedzenia moze by sie jej do [usunięte przez moderatora] dobrali. Rano przez godzine zbieraja się w koleczko i kawke pija, nie wolno im przeszkadzac!!!! a ten smieszny [usunięte przez moderatora] zamknie sie w swojej budce i udaje ze pracuje. Jeszcze rok temu gdy poprzednicy rzadzili bylo normalnie ale teraz chemia rzadzi, az mi sie flaki przekrecaja. Nie ma co sobie tym dzialem glowy zawracac. Odradzam ze wzgledu na powalone pseudo kierowniczki i nie majacego swojego zdania kierownika ptaka!
Piszcie ludzie moze w koncu ktos sie im przyjrzy ???!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-11-23 19:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kali to ładny łeb ...a ochrona z licencją 2 to też ludzie bez szkoły i pijacy bo tak to określiłeś łbie bez szkoły jestem ciekaw ile ci płacą za te bzdury przecież dobrze wszyscy wiemy na czym polega ochrona a najbardziej dziwię się tym którzy tą ochronę biorą to tych można nazwać baranami do kwadratu czyż nie jest to prawda......
zdjecie uzytkownika
Pracownik Patroli Warszawskich - 2012-11-26 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali z całym szacunkiem ale to TY jesteś NIEUDACZNIKIEM i GŁUPCEM jeśli dałeś sobie mózg wyprać i głosisz te głupoty wyniesione z biura
Jeśli jest i tak dobrze to napisz ile pajdy od Prezesa ostatnio wyłapałeś !
A nieudacznikiem to ty będziesz jak cie wywalą bo nigdzie cie nie przyjmą
Jeśli chodzi o wykształcenie to nie każdy ma tylko Technikum jak ty!
Firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma co ukrywać!
A Jak chcesz to powymieniam ci różnych z biura którzy już nie pracują bo na zbity pysk wylecieli i teraz kanałami chodzą bo sie boją pokazywać .Wcześniej czy pózniej i TY tak skonczysz
Pracuje już długo i wiem co pisze , poza tym jeden od Patroli koordynator wrócił i w wielkiej tajemnicy na Zielonce na Patrolu jeździ i to czarnym samochodem i można.
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-29 11:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się mówi są równi i równiejsi :) na śląsku też miały być czterodrzwiowe samochody a po chorzowie jeżdzi dwudrzwiowy :) można ? MOŻNA :)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2012-12-05 07:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO SZEFOWIE JUWENTUSA DACIE PACZKI PRACOWNIKOM CZY JAK ZWYKLE SKĄPSTWO???? WIEM ŻE TO CZYTACIE JUZ NIE RAZ DALISCIE TEGO PRZYKŁAD WIEC JAK???? MACIE CHOCIAZ NAMIASTKĘ HONORU?
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-12-05 13:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki na gwiazdkę proszę was najlepiej to jeszcze by od stycznia prawych pozwalniali na patrolach bo już kierowcy 6 razy w miesiącu jeżdżą sami to jest [usunięte przez moderatora] ŻENADA
zdjecie uzytkownika
grupa śląsk - 2012-12-07 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinieneś łączyć słów honor i dyrekcja juwentusa zastanów się co piszesz :) dostałeś kiedyś paczkę??? myślisz że coś się zmieni że jesteś kimś ważnym znaczy że my robole jesteśmy kimś ważnym??? a o honorze to oni może kiedyś słyszeli ale nie zrozumieli znaczenia tego słowa :)
zdjecie uzytkownika
s... - 2012-12-12 14:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi drugi raz pod rząd sylwek w pracy wypada tyle dobrze że rejon jest spokojny i w dwoch jezdzimy tego dnia firma mogłaby to docenic ale gdzie tam
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-12-13 17:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy oszaleliscie paczki na święta chcecie przecież najpierw są te darmozjady z biura a potem długo nic i dopiero my ROBOLE przecież służbówki trzeba tym nierobom z innych miast zatankowac co by za swoje nie musieli na święta dojechac przecież dobrze wiecie że ta firma to [usunięte przez moderatora] myślę że co niektórzy obudzą się w nowym roku i odejdą z honorem z tego syfu WESOŁYCH ŚWIĄT
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-18 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy dostaniemy znowu obłudne wypociny zwane życzeniami od naszych przełożonych w sumie mogliby sobie je darować osobiscie wolałbym nie czytać czegoś tak mało szczerego na szczęście wigilie mam wolną wiec mam tylko nadzieje że wcześniej tege nie wyślą
zdjecie uzytkownika
Pracownik Patroli Warszawskich - 2012-12-19 15:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy za bzdury piszecie paczki wam sie mażą pracujecie i firmy nie znacie Nie będzie żadnych prezentów jedyne co to Najniższa krajowa wzrosła o 35zł i to prezent A i tak ze zlecenia zabiorą!
Życzenia to dostaniecie Od Pana [usunięte przez moderatora] takie , żeby szybciej na alarmy dojeżdżać i startować!
Każdy sie zastanawia co taka cisza w biurze i koordynatorzy grzeczni przez telefon - To Ja wam napisze dlaczego a no dla tego ,że kupe spraw do sądu poszło i dużo osób nagrywa rozmowy dlatego taka cisza jest!
ALE ZOBACZYCIE TO CISZA PRZED BURZĄ
Miną święta i znów zaczną kraść ....
Ja to wiem jedno , że jak mnie pożądanie [usunięte przez moderatora] to pójdę do prezesa i mu powiem to i owo i może ktoś polecieć za swoje wały!
Wiecie dlaczego nie wymieniają nam telefonów służbowych co rok?!
To sobie sami odpowiedzcie co z tymi telefonami sie dzieje - A to jeden przykład z wielu
Życzę Wesołych Świąt Wszystkim z Patroli
zdjecie uzytkownika
śląsk - 2012-12-20 05:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z tymi telefonami to wszystkim sie dziwne wydaje dają nam jakies gówna bez lampy a pozniej pretensje ze zdjecia są kiepskie dyrektor chce zeby w razie czego SWOIMI PRYWATNYMI robic o taki c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zrobie swoim telefonem :-) zreszta nie mam zadnej rewelacji bo ma juz dwa lata jednak lampa w nim jest :-) a rozmowy u nas tez są nagrywane :-)
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-12-20 09:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie najbardziej podoba wigilia w biurze te zadowolone ryje obzarstwo fałszywe życzenia :-) chooj wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e wszystkim patrolowiec nie potrzebuje waszych ochłapów udławcie sie nimi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam,
Szukałem pracy, jako przedstawiciel handlowy. Zobaczyłem piękne ogłoszenie: umowa o pracę, podstawa + prowizja, wiarygodny pracodawca, itp..
Na pierwszej rozmowie oczywiście wszystko się potwierdziło, umowa o pracę na pełen etat, 2500 podstawy + prowizja od każdego sprzedanego urządzenia (od 75 do 200zł). Warunki bajeczne zważywszy, że urządzeń montuje się zazwyczaj kilka u jednego klienta.
Na drugim spotkaniu PIERWSZA ZMIANA: Prezes się nie zgodził na 2500 podstawy, będzie 2000 na początek + 75 zł prowizji od urządzenia. Myślę sobie normalne, chcą mnie sprawdzić na początku.
Szkolenie miało trwać ok. 1,5 tygodnia i do pracy. Po złożeniu wszystkich dokumentów, czekałem na umowę, w międzyczasie się szkoliłem (szkolenie miało być płatne!).
Umowę dostałem po odbytym szkoleniu (bo "tak się zeszło"),
DRUGA ZMIANA: Dostałem dwie umowy, z których nic nie wynikało. Jedna była normalną umową o pracę opiewającą na kwotę bagatela 200 zł/m-c (nie jest to literówka, słownie: dwieśćie złotych), a z drugiej wynikało, że zarobię tyle, ile wypracuję (bez cenników, tabelek, w ogóle jakichkolwiek kwot). Wyliczę sobie sam, po kilku mocniejszych buchach ( wyobraźnia lepiej pracuje). Oczywiście było to wszystko logicznie wytłumaczone: firma szuka oszczędności, prawo polskie na to pozwala, ZAUFAJ MI, JA JESTEM UCZCIWYM PRACODAWCĄ, BĘDZIE ZAPŁACONE TAK, JAK USTALALIŚMY, NIE PATRZ NA UMOWĘ!!!!
Po zmarnowaniu czasu na szkolenie, pieniędzy na zaświadczenie o niekaralności i ogólnym zaangażowaniu, mówię sobie spróbuję, zaufam, duża firma, raczej nie powinni oszukiwać własnych pracowników (biznesowy strzał w kolano). Nic bardziej mylnego. Nie dość, że chcieli zamontować GPS-a w moim prywatnym samochodzie, co było kompletnym absurdem (w służbowym proszę bardzo, jestem za), kontrolowali mnie na każdym kroku: przyjeżdżaj do biura, siedź 8 godzin, a później idź w teren szukać klientów ( handlowiec pracuje w 90% w terenie, po co ma siedzieć na tyłku w biurze?).
Po prepracowanych ponad dwóch tygodniach, niewielkich wynikach ( nie odbiegających od założonego wstępnie planu na start), spotkanie grupy: kilku, dających się policzyć na palcach jednej ręki, zastraszonych i zrezygnowanych handlowców, kierownik i ja. Było podsumowanie wyników, ogólne przeprosiny ze strony zwierzchnictwa za tzw. "górę" i jej pomysły. Atmosfera wisiaław powietrzu tak, że można było siekierę powiesić. Na koniec dostaję informację o cięciach w firmie i przymusowych zwolnieniach: Niestety musimy rozwiązać umowę, to nic osobistego...głupie gadanie. Natomiast mamy w zanadrzu kotrakt partnerski: bez podstawy prowizja 200 zł za każde sprzedane urządzenie, tylko trzeba mieć działalność (myślałem, że mnie krew zaleje). Podpisałem nowy kontrakt (i tak miałem już otwartą od jakiegoś czasu działalność), szkoda wypracowanych już klientów, lepsze 2 stówki, niż nic. Poświęciłem czas, zaangażowałem się, rozreklmowałem firmę, poumawiałem się z klientami na przyszły miesiąc. Wszędzie dawałem numer telefonu służbowego, który mi zabrano. W zamian odebrali mi jeszcze służbowego laptopa, oraz dostęp do portalu, na którym prezentowałem klientom działanie urządzeń (takie ułatwienie działań sprzedażowych). Wstrzymałem wszelkie działania, przełożyłem wszystkie spotkania...czekam na pierwszą (i jednocześnie ostatnią) wypłatę. Za cały miesiąc, licząc podstawę i prowizję za 8 sprzedanych urządzeń dosałem 894 zł ( 2000 + 8*75 = 894). Na koniec w kasie dowiedziałem się, że nie jestem pierwszy, ani nawet 20-sty. Regularnie walą ludzi w trąbę. Co miesiąc. Nigdy nie polecę tej firmy nikomu, klientowi, ani najgorszemu wrogowi. Osobiście gratuluję menedżerom sprzedażowym perspektywicznych działań oraz dbałośći o dobre imię firmy i życzę owocnych wyników. Każdy dobrze wie, że podstawą prężnego działania każdej firmy są ludzie, którzy tworzą tą firmę (pacownicy!!!!!!!!). Jeżeli nie macie skłonności homoseksualnych, unikajcie tej firmy, jak ognia.
Pytania: Witam,
Szukałem pracy, jako przedstawiciel handlowy. Zobaczyłem piękne ogłoszenie: umowa o pracę, podstawa + prowizja, wiarygodny pracodawca, itp..
Na pierwszej rozmowie oczywiście wszystko się potwierdziło, umowa o pracę na pełen etat, 2500 podstawy + prowizja od każdego sprzedanego urządzenia (od 75 do 200zł). Warunki bajeczne zważywszy, że urządzeń montuje się zazwyczaj kilka u jednego klienta.
Na drugim spotkaniu PIERWSZA ZMIANA: Prezes się nie zgodził na 2500 podstawy, będzie 2000 na początek + 75 zł prowizji od urządzenia. Myślę sobie normalne, chcą mnie sprawdzić na początku.
Szkolenie miało trwać ok. 1,5 tygodnia i do pracy. Po złożeniu wszystkich dokumentów, czekałem na umowę, w międzyczasie się szkoliłem (szkolenie miało być płatne!).
Umowę dostałem po odbytym szkoleniu (bo "tak się zeszło"),
DRUGA ZMIANA: Dostałem dwie umowy, z których nic nie wynikało. Jedna była normalną umową o pracę opiewającą na kwotę bagatela 200 zł/m-c (nie jest to literówka, słownie: dwieśćie złotych), a z drugiej wynikało, że zarobię tyle, ile wypracuję (bez cenników, tabelek, w ogóle jakichkolwiek kwot). Wyliczę sobie sam, po kilku mocniejszych buchach ( wyobraźnia lepiej pracuje). Oczywiście było to wszystko logicznie wytłumaczone: firma szuka oszczędności, prawo polskie na to pozwala, ZAUFAJ MI, JA JESTEM UCZCIWYM PRACODAWCĄ, BĘDZIE ZAPŁACONE TAK, JAK USTALALIŚMY, NIE PATRZ NA UMOWĘ!!!!
Po zmarnowaniu czasu na szkolenie, pieniędzy na zaświadczenie o niekaralności i ogólnym zaangażowaniu, mówię sobie spróbuję, zaufam, duża firma, raczej nie powinni oszukiwać własnych pracowników (biznesowy strzał w kolano). Nic bardziej mylnego. Nie dość, że chcieli zamontować GPS-a w moim prywatnym samochodzie, co było kompletnym absurdem (w służbowym proszę bardzo, jestem za), kontrolowali mnie na każdym kroku: przyjeżdżaj do biura, siedź 8 godzin, a później idź w teren szukać klientów ( handlowiec pracuje w 90% w terenie, po co ma siedzieć na tyłku w biurze?).
Po prepracowanych ponad dwóch tygodniach, niewielkich wynikach ( nie odbiegających od założonego wstępnie planu na start), spotkanie grupy: kilku, dających się policzyć na palcach jednej ręki, zastraszonych i zrezygnowanych handlowców, kierownik i ja. Było podsumowanie wyników, ogólne przeprosiny ze strony zwierzchnictwa za tzw. "górę" i jej pomysły. Atmosfera wisiaław powietrzu tak, że można było siekierę powiesić. Na koniec dostaję informację o cięciach w firmie i przymusowych zwolnieniach: Niestety musimy rozwiązać umowę, to nic osobistego...głupie gadanie. Natomiast mamy w zanadrzu kotrakt partnerski: bez podstawy prowizja 200 zł za każde sprzedane urządzenie, tylko trzeba mieć działalność (myślałem, że mnie krew zaleje). Podpisałem nowy kontrakt (i tak miałem już otwartą od jakiegoś czasu działalność), szkoda wypracowanych już klientów, lepsze 2 stówki, niż nic. Poświęciłem czas, zaangażowałem się, rozreklmowałem firmę, poumawiałem się z klientami na przyszły miesiąc. Wszędzie dawałem numer telefonu służbowego, który mi zabrano. W zamian odebrali mi jeszcze służbowego laptopa, oraz dostęp do portalu, na którym prezentowałem klientom działanie urządzeń (takie ułatwienie działań sprzedażowych). Wstrzymałem wszelkie działania, przełożyłem wszystkie spotkania...czekam na pierwszą (i jednocześnie ostatnią) wypłatę. Za cały miesiąc, licząc podstawę i prowizję za 8 sprzedanych urządzeń dosałem 894 zł ( 2000 + 8*75 = 894). Na koniec w kasie dowiedziałem się, że nie jestem pierwszy, ani nawet 20-sty. Regularnie walą ludzi w trąbę. Co miesiąc. Nigdy nie polecę tej firmy nikomu, klientowi, ani najgorszemu wrogowi. Osobiście gratuluję menedżerom sprzedażowym perspektywicznych działań oraz dbałośći o dobre imię firmy i życzę owocnych wyników. Każdy dobrze wie, że podstawą prężnego działania każdej firmy są ludzie, którzy tworzą tą firmę (pacownicy!!!!!!!!). Jeżeli nie macie skłonności homoseksualnych, unikajcie tej firmy, jak ognia.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-12-20 14:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę Wszystkim Patrolowcom WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT. Ci co w tych dniach pracują Życzę jak najmniejszą ilość bezsensownych alarmów. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie miejcie te czasy dojazdu. Jedźcie na alarm tak aby było dla was bezpiecznie. Olejcie cały ten ich system, Oni mają NAS głęboko gdzieś to i my sie nie starajmy dla tej firmy robić jak najlepiej. A tym niektórym nadgorliwcom co wchodzą głęboko w [usunięte przez moderatora] przełożonym to podziękujmy bardzo bo to po części przez nich tak jest w tej firmie. Pozdrawiam Bardzo Serdecznie i jeszcze raz dla was chłopaki z Patroli Wszystkiego Najlepszego w te Święta...
zdjecie uzytkownika
PATROLOWIEC WAWA - 2012-12-20 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam odpowiedz dla tego KALI. Piszesz że nic nie umiemy tylko śpimy itp. A ty taki kozak jesteś a jak byś pojechał na Patrolu na alarm Napad i coś by się działo to byś posrał się w gacie. Bo tacy siedzą w biurze i teraz przyjmują na patrole też właśnie takich samych jak oni bo tacy im nie podskoczą i będą mogli ich gnębić. Dla mnie wy wszyscy z biura to jesteście właśnie lenie i osrańcy. W gadce jesteście najlepsi. Czemu nie pojeżdzisz po patrolach i nie mowisz to co tu piszesz prosto w oczy tylko piszesz anonimowo na forum. [usunięte przez moderatora] jestes i tyle.Osobiście strach ci nie pozwala mówić takich żeczy Patrolowcom bo wiesz że nie którym mogły by puścić nerwy i by wtedy było nie ciekawie jak by musieli się zwolnić. Więc najlepiej sie nie odzywaj jak jesteś taki obsrany gaciuś.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ochrona Juwentus?
Zadaj pytanie
x