Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

rulon 2013-03-03 16:14:12
a ja dorabiam sobie w solidzie u jak kumplom opowiadam o juwe to mają niezły ubaw :-) u nich nie jest lepiej ale pośmiać się zawsze miło :-) moze handlowcowi jakies nasze obiekty pocisne :-)
0
karol 2013-03-05 14:47:09
droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
0
maro 2013-03-07 11:45:15
karol - 2013-03-05 14:47:09

droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
o i tu się przyłączę do tego kompletu życzeń w końcu jakieś konkrety ale napewno firma nie zrobi nic z czego bylibyśmy zadowoleni :) bo przecież zadowolony pracownik to jakiś idiotyczny wymysł :)
0
storm 2013-03-09 11:59:13
zel.....a jak myślisz czemu fajtłapki i pijaczki robią??? STAWKA!!! Jak można w dzisiejszych czasach oferowac za godzinę pracy 4,50 dla pracownika i 7- 7,50 dla kierownika z licencją oczywiscie umowa zlecenie :/ Te pijaczki to emeryci (górnicy, policjanci) ci mają [usunięte przez moderatora] na robote bo dorobią do emeryturki 1200 i mają 5.000!!! A jak im się urwie to pójdą gdzie indziej..... A ty się masz 1200 utrzymac z rodziną.....
A fajtłapki no cóż to wszyscy z II grupą inwalidztwa...czyli wszystkie kuśtyki w ręke , nogę i niejednokrotnie w głowę. Ale firma ma za nich najwieksze dopłaty....I taka to [usunięte przez moderatora] polityka
0
sobi 2013-03-13 08:41:27
wyga co ty piszesz??? przecież dyrektorstwo to teoretycy nie wiedzą co to jest praca :)
0
Bryk 2013-03-15 18:19:32
witam, jak to jest w Grupach Interwencyjnych Juwentus???

wszędzie jeżdżą pojedynczo bez prawych czy tylko na mniejszych rejonach??

jakie są stawki?


Wstyd się przyznać, ale osobiście jeżdżę w drugiej konkurencyjnej złodziejskiej firmie gdzie SS stawki na start: kierowca 9zł/h, prawy 8,5zł/h podwyżka najwcześniej po roku, chore wymagania wszystkie obiekty na pamięć, wszystkie adresy, topografia miasta musi być lepiej znana niż u taksówkarza, dojazd szczegółowo po nazwach ulic.

Nowi mają naprawdę przesrane jak przychodzą i biuro też do [usunięte przez moderatora]
0
seti 2013-03-16 20:07:39
stary w juwe nigdy podwyżki nie dostaniesz my czekamy na nią od 2007 roku
0
wója 1 2013-03-16 22:00:20
jakie [usunięte przez moderatora] 9 zł na h a może 8,5 kierowca a prawy 8 tak jest w Poznaniu i są pojedyńcze patrole i nic się w tym syfie nie zmieni bez podwyżek przez 5 lat tak samo jest u konkurencji np SOLID także odradzam wszystkim tą [usunięte przez moderatora] firmę byle do wiosny i wolę iśc do łopaty niż robic z siebie [usunięte przez moderatora] i patrzec na tych [usunięte przez moderatora] w biurze pozdrawiam
0
mario 2013-03-18 06:59:21
śląsk stawka 8zl kierowca i 8 zl prawy brak podwyżek 6 rok sa rejony z pojedynczymi patrolami
0
Bryk 2013-03-18 15:03:30
Chodzi o SS, piszę o woj. mazowieckim.

starzy pracownicy 9,20 przeważnie.

Odnośnie łopaty jestem tego samego zdania.

Nowi są bez szans na etat ! ! !

Biuro i ludzie tam pracujący brak słów....

W łódzkim na start 8 prawy i 8,5 kierowca w SS
0
seba 2013-03-18 16:51:19
ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w dupie i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
0
kris 2013-03-19 08:43:45
seba - 2013-03-18 16:51:19

ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
święta prawda stary ,dawno to odkryłem że nie ma sensu dyskutować bo mają klapki na oczach a i tak do błędu się nie przyznają bo to wymaga charakteru i honoru zresztą [usunięte przez moderatora] mnie to teoria a praktyka to dwa różne światy oni żyją w iluzji
0
zbyszek 2013-03-26 11:17:16
miałem zamiar przyjąć się do juwentusa bo kumpel mnie namawiał ale czytając te opinie jednak pozostanę w solidzie :)
0
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-26 15:00:03
zagrajcie sobie lepiej w Drag Racing głąby (*_*)
wczoraj znalazłem to forum i nie wiem co chcecie osiągnąć
0
Groszek 2013-03-26 16:00:57
Nie ma jak słownictwo wśród patrolowców gratuluje poziom bardzo wysoki.
0
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 11:54:49
wója po pierwsze pójdę pisze się przez "ó" po drugie jeżdżę dłużej na patrolach niż ty po trzecie mam porownanie z innymi firmami w ktorych pracowalem miedzy innymi solid i fosa i wszedzie jest podobnie wiec nie oczekuj od ochrony czegos lepszego nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale u nas najgorzej nie jest co prawda stawka nędzna ale przynajmniej nie ma dział jak w solidzie no i nie [usunięte przez moderatora] się o byle co tak że jest w miare dobrze oczywiście nie jest wszystko. wporządku jest po prostu jak w większości takich firm
0
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 16:06:39
w juve siedze 8 lat solid 3 fosa 3 :-) a stawkę nie pisałem że mam ok skup się i czytaj ze zrozumieniem, nie pracuje w juve znowu nie czytasz dokładnie, a jak się wychodzi na L4 wiem doskonale bo mialem w tamtym roku ponad miesiąc zwolnienia . No nieważne jest jak jest i lepiej pewno nie będzie
0
bolo4 2013-03-27 20:31:47
siemka a po co wy się tak przemawiacie a oni na górze z was leją poprostu trzeba ich olac i miec ich w [usunięte przez moderatora] to wszystko co ta arystokracja [usunięte przez moderatora] może ktoś z góry wkońcu się wypowie na tyle osrusy chyba was stac a druga sprawa czy ktoś wie co dzieje się z służbowymi samochodami bo podobno miały wejśc w 1 kwartale ale znowu cisza i wielka ściema co by o podwyżkę nie przychodzic
0
Maskotka Juwe 2013-03-30 13:54:03
Służbowe samochody to pic na wodę w necie pełno ogłoszeń:
"juwentus przyjmie do grup interwencyjnych z własnym samochodem".

Dla porównania Solid : "przyjmie do patroli interwencyjnych do warszawy. wymagania niekaralność i zapytanie o niekaralność, zachęcamy do aplikowania osoby ze szczególnym stopniem niepełnosprawności"

Ludzie paranoja :DDD

ale w tym soldzie mają tak chore i wygórowane wymagania , w warszawa to tak [usunięte przez moderatora] rejon że tam nawet największy desperat posiadający licencję nie pójdzie.
Gdzie jest prawo w ustawie jest jasno napisane że pracownicy GI MUSZĄ mieć licencję POF
0
Kropa 2013-04-06 01:19:24
to oczywiste,że trzeba znać obecny rynek!zbyt wiele się dzieje!trzeba wyjść,zobaczyć dopiero wtedy można wymagać.Ba...dać przykład,że można!niestety wyszłaby na jaw nieudolność dyrektorów.
0
SEBA 2013-04-06 17:11:42
jeśli chodzi o dyrektorów to wystarczy spojrzec na Poznań przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurka nie ruszą jakie [usunięte przez moderatora] wymogi jak by byli bogami a przecież każdy to wie że to pataraki nawet porządku nie potrafią zrobic w swoim gnieżdzie PARANOJA WARSZAWO ZRÓBCIE Z NIMI PORZĄDEK RAZ NA ZAWSZE ALBO BĘDZIECIE TRACIC OBIEKTY
0
Rysiek 2013-04-07 19:27:40
Fatalna firma,( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM
0
gildio 2013-04-13 07:53:09
a dyrektorek niby taki bystry niby z wszystkim sobie z wszystkim radzi jednak nie potrafi zmobilizować pracowników żeby na czas do pracy przychodzili,chodzą sobie jak chcą zmiany po 7:00 i to sporo na co taki dyrektor który sobie z błachostkami nie potrafi poradzić
0
SEBA 2013-04-16 14:37:01
co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
0
smutas 2013-04-17 16:46:43
SEBA - 2013-04-16 14:37:01

co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
chyba znowu zabrali, a z tego szoku trudno się wychodzi
0
SEBA 2013-04-24 15:14:31
co was tak wystraszyło[usunięte przez admin] że już się nie wypowiadacie o tej wspaniałej firmie co szczują was że na koniec roku dostaniecie 50 gr podwyżki jestescie żenujący najlepiej łeb w piasek i do roboty robole brak słów na wasze zachowanie
0
Inspektor 2013-05-02 19:02:25
Po co sie klucicie wlasnie Juwentus sie sprzedaje Konsalnetowi czekaja na zgode z UOKiK-u a wiec bedzie koniec umow o prace prywatnych samochodow na patrolach i stawki tez beda tak jak w Konsalnecie jednym slowem kibel
0
nadinspektor 2013-05-03 17:08:30
Do tego w sejmnie przeszła deregulacja zawodu min.pracownika ochrony wiec od przyszłego roku byle dziad będzie mógł jeździć na grupie za 5zł
0
arek 2013-05-07 08:43:32
i myślisz że coś się zmieni??? przecież dla szefostwa jesteśmy tylko robolami ,jeśli robisz wszystko wzorcowo ale raz wystarczy że odmówisz np wzięcia dniówki na jakimś rejonio to już tracisz wszystkie puknty,więc już sobie dawno powiedziałem minimum pracy od siebie tylko tyle ile naprawdę muszę,widzę że nie tylko w wawie tak jest
0
Chlopaki z Juwentus Warszawa 2013-05-07 09:30:28
BEZNADZIEJNA FIRMA, [usunięte przez admin] NIE MA SENSU TRACIĆ CZASU
0
Rychu 2013-05-07 10:33:07
Firma wzięła się za krętaczy takich, którzy nie dostarczają grafików godzin, nie wyjeźdżają swoich godzin[ patrole]kombinują to ją tak nazywają. Pieniędzy za darmo się nie dostaje .... jaka praca taka płaca
0
stolik 2013-05-07 15:54:33
Rychu odwrotnie stary odwrotnie jaka płaca taka praca :-) od 2007roku podwyżki nie ma wiec to normalne ze sie kombinuje
0
konkura 2013-05-24 21:15:39
Bardzo pozytywnie piszesz kolego wiec wnioskuje, że jesteś zatrudniony dalej. Zresztą prawde mówiąc Juwe oceniam bardzo wysoko oprócz .....oprócz śmiesznej i zdecydowanie poniżej średniej ekipy z Wołomina, która raczej pretenduje do parodii ochrony. Wzrost i aparycja Panowie zawsze była mocną stroną tej tej firmy, a tym czasem....karzeł i to bojaźliwy.
0
niki 2013-05-25 20:32:57
na śląsku w solidzie dorabiamy :)
0
Dyro 2013-05-31 22:29:12
Juwentus Sprzedal się Konsalnetowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[usunięte przez admina]
0
bolo4 2013-06-04 11:42:12
DYRO siejesz propagandę TAK KUPI KONSALNET JUWENTUS JAK MIAŁY WEJŚC AUTA SŁUŻBOWE
0
Dyro 2013-06-04 23:10:40
No to się przekonasz
a wtedy twoja stawka spadnie do 7,5zl/godz a umowa o prace zmieni się w zlecenie już niedlugo
0
seba 2013-06-05 15:08:21
powiem wam ze na śląsku zwolnili 3 prawych i krąży plotka że ma przyjść chłopak za 6,50zl ale na razie to tylko plotka jak juz mówiłem
0
kujaw 2013-06-10 12:36:22
i tu sie mylicie :) od 5 lat jeżdżę na grupie w juwe jako kierowca. czy chodze na silke? jasne jak wiekszosc chlopakow ze śląska a co do wyksztalcenia to również sie mylisz u nas jezdza nawet chlopaki po studiach ja co prawda mam tylko średnie ale w ochronie tyle wystarczy :) żal mi cie mały że w taki dziecinny sposób leczysz swoje kompleksy :):)
0
max 2013-06-10 20:33:02
Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak[usunięte przez admina] i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
0
seba 2013-06-11 08:50:34
jak nas wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to złożymy pozew zbiorowy o nadgodziny i niewypłacane nocki spoko tylko na to czekam :)
0
Rozsadny 2013-06-18 13:26:29
Dajcie sobie spokoj z ochrona tam pieniadze skonczyly sie w 2002 roku marne stawki sa dobre ale dla emerytow poszukajcie pracy gdzie indziej
0
Klijent 2013-06-25 22:34:11
Mam pytanie czy ochroniarze w tej firmie przechodzą jakies szkolenia selekcje by pracować w patrolu interwencyjnym bo jak widziałem tych ochroniarzy co przyjezdzali do mnie na alarmy to sadze ze to ludzie z lapanki
0
seba 2013-06-26 08:59:41
oczywiście każdy pracownik przechodzi surową selekcję tzn przychodzi do biura mówi że chce pracować i gotowe :):)
0
riper 2013-06-28 23:51:16
ktos ogarniety moze napisac pare slow jak wyglada w tej chwili praca w juwe w charakterze PH? mam oferte ale po tych opiniach nie wiem czy jest sens zawracac sobiee glowe
0
art1 2013-07-01 09:58:16
a zobaczycie teraz jak porobią nas na urlopach te (usunięte przez moderatora) z biura a (usunięte przez moderatora) będziemy po 240 h w dwa tygodnie bo jak co roku nie będzie zastępstwa a po urlopie powiedzą ci że jak byłeś na urlopie 14 dni to wykorzystany masz już cały urlop sami dopisują po jednym dniu w miesiącu żeby tylko nie zapłacic za cały urlop a w tym roku tych (usunięte przez moderatora) wyprzedzę i zgłoszę do PIP o sprawdzenie urlopów wypoczynkowych patrolowcą
0
wonsz 2013-07-01 14:24:17
art1 naprawde jesteś taki naiwny??? juwe ma wszystkie papiery wporzadku wiec takim dzialaniem niczego nie zmienisz jedynym sposobem na nich jest pozew zbiorowy
0
juwesatan 2013-07-10 17:39:25
Ogólnie chyba jest dobrze, zależy co będziesz sprzedawał , kasa zawsze na czas myślę że jak będziesz sprzedawał systemy i monitoring to na podstawie więcej jak 2500 nie będziesz miał. twoja fura - ich GPS i prowizje dosyć spoko. ostatnio zaszły roszady z monitoringu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stały się dyrektorami, jeszcze większe pazerne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostały zwolnione. W zeszłym roku Juwe chwaliło się "zatrudniliśmy 20 nowych handlowców na Warszawę" ....dwa miesiące wcześniej wyj***li 25 :) ogólnie ok....jest wynik to GPS się nie liczy, robić swoje, po cichu, znam może ze cztery osoby na całe biuro z którymi warto pogadać.....a i uważaj na (usunięte przez moderatora) straszna a po awansie pewnie w piórka obrośnie. Ja już tam nie pracuje pół roku ale mi w sumie się podobało.
0
seba 2013-07-18 19:48:14
jutro 19 ciekawe czy kasa bedzie czy znowu na czas nie zdążą
0
don_Pedro 2013-07-19 12:59:24
ciekawe czy kasa wpłynie na konto, bo straszyli że jak nie przepracujesz powyżej miesiąca to nic nie dostaniesz, podobno ich szkolenia tyle kosztują że im się nie zwraca ;-D
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus