logo Ochrona Juwentus

Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

zbyszek 2013-03-26 11:17:16
miałem zamiar przyjąć się do juwentusa bo kumpel mnie namawiał ale czytając te opinie jednak pozostanę w solidzie :)
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-26 15:00:03
zagrajcie sobie lepiej w Drag Racing głąby (*_*)
wczoraj znalazłem to forum i nie wiem co chcecie osiągnąć
Groszek 2013-03-26 16:00:57
Nie ma jak słownictwo wśród patrolowców gratuluje poziom bardzo wysoki.
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 11:54:49
wója po pierwsze pójdę pisze się przez "ó" po drugie jeżdżę dłużej na patrolach niż ty po trzecie mam porownanie z innymi firmami w ktorych pracowalem miedzy innymi solid i fosa i wszedzie jest podobnie wiec nie oczekuj od ochrony czegos lepszego nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale u nas najgorzej nie jest co prawda stawka nędzna ale przynajmniej nie ma dział jak w solidzie no i nie [usunięte przez moderatora] się o byle co tak że jest w miare dobrze oczywiście nie jest wszystko. wporządku jest po prostu jak w większości takich firm
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 16:06:39
w juve siedze 8 lat solid 3 fosa 3 :-) a stawkę nie pisałem że mam ok skup się i czytaj ze zrozumieniem, nie pracuje w juve znowu nie czytasz dokładnie, a jak się wychodzi na L4 wiem doskonale bo mialem w tamtym roku ponad miesiąc zwolnienia . No nieważne jest jak jest i lepiej pewno nie będzie
bolo4 2013-03-27 20:31:47
siemka a po co wy się tak przemawiacie a oni na górze z was leją poprostu trzeba ich olac i miec ich w [usunięte przez moderatora] to wszystko co ta arystokracja [usunięte przez moderatora] może ktoś z góry wkońcu się wypowie na tyle osrusy chyba was stac a druga sprawa czy ktoś wie co dzieje się z służbowymi samochodami bo podobno miały wejśc w 1 kwartale ale znowu cisza i wielka ściema co by o podwyżkę nie przychodzic
Maskotka Juwe 2013-03-30 13:54:03
Służbowe samochody to pic na wodę w necie pełno ogłoszeń:
"juwentus przyjmie do grup interwencyjnych z własnym samochodem".

Dla porównania Solid : "przyjmie do patroli interwencyjnych do warszawy. wymagania niekaralność i zapytanie o niekaralność, zachęcamy do aplikowania osoby ze szczególnym stopniem niepełnosprawności"

Ludzie paranoja :DDD

ale w tym soldzie mają tak chore i wygórowane wymagania , w warszawa to tak [usunięte przez moderatora] rejon że tam nawet największy desperat posiadający licencję nie pójdzie.
Gdzie jest prawo w ustawie jest jasno napisane że pracownicy GI MUSZĄ mieć licencję POF
Kropa 2013-04-06 01:19:24
to oczywiste,że trzeba znać obecny rynek!zbyt wiele się dzieje!trzeba wyjść,zobaczyć dopiero wtedy można wymagać.Ba...dać przykład,że można!niestety wyszłaby na jaw nieudolność dyrektorów.
SEBA 2013-04-06 17:11:42
jeśli chodzi o dyrektorów to wystarczy spojrzec na Poznań przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurka nie ruszą jakie [usunięte przez moderatora] wymogi jak by byli bogami a przecież każdy to wie że to pataraki nawet porządku nie potrafią zrobic w swoim gnieżdzie PARANOJA WARSZAWO ZRÓBCIE Z NIMI PORZĄDEK RAZ NA ZAWSZE ALBO BĘDZIECIE TRACIC OBIEKTY
Rysiek 2013-04-07 19:27:40
Fatalna firma,( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM
gildio 2013-04-13 07:53:09
a dyrektorek niby taki bystry niby z wszystkim sobie z wszystkim radzi jednak nie potrafi zmobilizować pracowników żeby na czas do pracy przychodzili,chodzą sobie jak chcą zmiany po 7:00 i to sporo na co taki dyrektor który sobie z błachostkami nie potrafi poradzić
SEBA 2013-04-16 14:37:01
co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
smutas 2013-04-17 16:46:43
SEBA - 2013-04-16 14:37:01

co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
chyba znowu zabrali, a z tego szoku trudno się wychodzi
SEBA 2013-04-24 15:14:31
co was tak wystraszyło[usunięte przez admin] że już się nie wypowiadacie o tej wspaniałej firmie co szczują was że na koniec roku dostaniecie 50 gr podwyżki jestescie żenujący najlepiej łeb w piasek i do roboty robole brak słów na wasze zachowanie
Inspektor 2013-05-02 19:02:25
Po co sie klucicie wlasnie Juwentus sie sprzedaje Konsalnetowi czekaja na zgode z UOKiK-u a wiec bedzie koniec umow o prace prywatnych samochodow na patrolach i stawki tez beda tak jak w Konsalnecie jednym slowem kibel
nadinspektor 2013-05-03 17:08:30
Do tego w sejmnie przeszła deregulacja zawodu min.pracownika ochrony wiec od przyszłego roku byle dziad będzie mógł jeździć na grupie za 5zł
arek 2013-05-07 08:43:32
i myślisz że coś się zmieni??? przecież dla szefostwa jesteśmy tylko robolami ,jeśli robisz wszystko wzorcowo ale raz wystarczy że odmówisz np wzięcia dniówki na jakimś rejonio to już tracisz wszystkie puknty,więc już sobie dawno powiedziałem minimum pracy od siebie tylko tyle ile naprawdę muszę,widzę że nie tylko w wawie tak jest
Chlopaki z Juwentus Warszawa 2013-05-07 09:30:28
BEZNADZIEJNA FIRMA, [usunięte przez admin] NIE MA SENSU TRACIĆ CZASU
Rychu 2013-05-07 10:33:07
Firma wzięła się za krętaczy takich, którzy nie dostarczają grafików godzin, nie wyjeźdżają swoich godzin[ patrole]kombinują to ją tak nazywają. Pieniędzy za darmo się nie dostaje .... jaka praca taka płaca
stolik 2013-05-07 15:54:33
Rychu odwrotnie stary odwrotnie jaka płaca taka praca :-) od 2007roku podwyżki nie ma wiec to normalne ze sie kombinuje
konkura 2013-05-24 21:15:39
Bardzo pozytywnie piszesz kolego wiec wnioskuje, że jesteś zatrudniony dalej. Zresztą prawde mówiąc Juwe oceniam bardzo wysoko oprócz .....oprócz śmiesznej i zdecydowanie poniżej średniej ekipy z Wołomina, która raczej pretenduje do parodii ochrony. Wzrost i aparycja Panowie zawsze była mocną stroną tej tej firmy, a tym czasem....karzeł i to bojaźliwy.
niki 2013-05-25 20:32:57
na śląsku w solidzie dorabiamy :)
Dyro 2013-05-31 22:29:12
Juwentus Sprzedal się Konsalnetowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[usunięte przez admina]
bolo4 2013-06-04 11:42:12
DYRO siejesz propagandę TAK KUPI KONSALNET JUWENTUS JAK MIAŁY WEJŚC AUTA SŁUŻBOWE
Dyro 2013-06-04 23:10:40
No to się przekonasz
a wtedy twoja stawka spadnie do 7,5zl/godz a umowa o prace zmieni się w zlecenie już niedlugo
seba 2013-06-05 15:08:21
powiem wam ze na śląsku zwolnili 3 prawych i krąży plotka że ma przyjść chłopak za 6,50zl ale na razie to tylko plotka jak juz mówiłem
kujaw 2013-06-10 12:36:22
i tu sie mylicie :) od 5 lat jeżdżę na grupie w juwe jako kierowca. czy chodze na silke? jasne jak wiekszosc chlopakow ze śląska a co do wyksztalcenia to również sie mylisz u nas jezdza nawet chlopaki po studiach ja co prawda mam tylko średnie ale w ochronie tyle wystarczy :) żal mi cie mały że w taki dziecinny sposób leczysz swoje kompleksy :):)
max 2013-06-10 20:33:02
Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak[usunięte przez admina] i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
seba 2013-06-11 08:50:34
jak nas wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to złożymy pozew zbiorowy o nadgodziny i niewypłacane nocki spoko tylko na to czekam :)
Rozsadny 2013-06-18 13:26:29
Dajcie sobie spokoj z ochrona tam pieniadze skonczyly sie w 2002 roku marne stawki sa dobre ale dla emerytow poszukajcie pracy gdzie indziej
Klijent 2013-06-25 22:34:11
Mam pytanie czy ochroniarze w tej firmie przechodzą jakies szkolenia selekcje by pracować w patrolu interwencyjnym bo jak widziałem tych ochroniarzy co przyjezdzali do mnie na alarmy to sadze ze to ludzie z lapanki
seba 2013-06-26 08:59:41
oczywiście każdy pracownik przechodzi surową selekcję tzn przychodzi do biura mówi że chce pracować i gotowe :):)
riper 2013-06-28 23:51:16
ktos ogarniety moze napisac pare slow jak wyglada w tej chwili praca w juwe w charakterze PH? mam oferte ale po tych opiniach nie wiem czy jest sens zawracac sobiee glowe
art1 2013-07-01 09:58:16
a zobaczycie teraz jak porobią nas na urlopach te (usunięte przez moderatora) z biura a (usunięte przez moderatora) będziemy po 240 h w dwa tygodnie bo jak co roku nie będzie zastępstwa a po urlopie powiedzą ci że jak byłeś na urlopie 14 dni to wykorzystany masz już cały urlop sami dopisują po jednym dniu w miesiącu żeby tylko nie zapłacic za cały urlop a w tym roku tych (usunięte przez moderatora) wyprzedzę i zgłoszę do PIP o sprawdzenie urlopów wypoczynkowych patrolowcą
wonsz 2013-07-01 14:24:17
art1 naprawde jesteś taki naiwny??? juwe ma wszystkie papiery wporzadku wiec takim dzialaniem niczego nie zmienisz jedynym sposobem na nich jest pozew zbiorowy
juwesatan 2013-07-10 17:39:25
Ogólnie chyba jest dobrze, zależy co będziesz sprzedawał , kasa zawsze na czas myślę że jak będziesz sprzedawał systemy i monitoring to na podstawie więcej jak 2500 nie będziesz miał. twoja fura - ich GPS i prowizje dosyć spoko. ostatnio zaszły roszady z monitoringu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stały się dyrektorami, jeszcze większe pazerne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostały zwolnione. W zeszłym roku Juwe chwaliło się "zatrudniliśmy 20 nowych handlowców na Warszawę" ....dwa miesiące wcześniej wyj***li 25 :) ogólnie ok....jest wynik to GPS się nie liczy, robić swoje, po cichu, znam może ze cztery osoby na całe biuro z którymi warto pogadać.....a i uważaj na (usunięte przez moderatora) straszna a po awansie pewnie w piórka obrośnie. Ja już tam nie pracuje pół roku ale mi w sumie się podobało.
seba 2013-07-18 19:48:14
jutro 19 ciekawe czy kasa bedzie czy znowu na czas nie zdążą
don_Pedro 2013-07-19 12:59:24
ciekawe czy kasa wpłynie na konto, bo straszyli że jak nie przepracujesz powyżej miesiąca to nic nie dostaniesz, podobno ich szkolenia tyle kosztują że im się nie zwraca ;-D
bolo1 2013-07-22 09:42:04
masz stary sto procent racji a spójż na inne miasta to jest żenada jak wyglądają patrole śmiech a stań koło nich jak podjadą po 40ej h pracy no to jakby żule podjechały juwe już się skończyło za dużo dyrektorstwa się porobiło ale jeszcze chwilka i to się skończy bo normalni ludzie już odeszli a zostali (usunięte przez moderatora) z biura którzy nawet do tak prostej pracy się nie nadają pozdro dla ciebie
goral 2013-07-30 17:06:46
Kacie domyślam się ze razem pracowaliśmy w dawnej Sofii i w agenturze na Wilanowie? jeśli tak zrob do mnie halo mam ten sam numer Nie widziałem cie ostatnio na Legii
Prosba nie pisz na tym forum bo nie ma z kim tu pisać sam wiesz ze prawdziwi ochroniarze to stoja na bramkach i robia w osobistej a nie bawia się w załogi za 7zł na godzine tam już tylko pracują przyjezdni ze wsi
kremuś 2013-08-01 09:14:42
widać kacie ze jestes ograniczonym ciulem napisalem wyraznie JEŻDŻĘ JUTRO. czyli dzisiaj tak to jest jak sie ma problemy z czytaniem wiec dzisiaj czekam na ciebie jesli przyjedziesz opiszę nasze spotkanie na forum :) jesli nie to nie bede wiecej zabierał tutaj miejsca to tyle.Jesli wiecej nic nie napisze znaczy ze jest tak jak mysle ze sie wystraszysz i nie przyjedziesz a wczoraj tez cie nie bylo chlopaki wiedza o co chodzi i napewno by mi przekazali wiec takie tanie kity możesz kolegom z przedszkola opowiadac CZEKAM DZISIAJ
Juwe 2013-08-01 13:07:15
Kremus dzieciaku od kiedy ty pracujesz u nas o ile w ogole pracujesz zaczynasz (usunięte przez moderatora) ludzi ktorzy jezdza u nas w zalogach napewno nie jezdzisz na 29 jak masz problem z tym katem to sie umow u siebie pod domem a nie na naszym rejonie Przyjezdzaja jakies typy pytaja o jakiegos wymyslonego Krzyska Jakiegos Kremusia mamy inne zmartwienia w robocie niz ciaganie sie z kibolami Legii Podaj do siebie namiary albo daj sobie spokoj zaczynam watpic czy ty pracujesz w juwe
seba 2013-08-01 14:49:07
dawno nic nie pisalem :):) a tu widze niezla dziecinada sie zaczela :):) kremik pewno na obiekcie stoi albo po (usunięte przez moderatora) jezdzi a ten kacik to zaden kibol tylko kolejny dzieciak ktory sam sobie dopisuje komenty pid innymi nickami takimi jak juwe :) kremiku wydoroslej stary zmien prace jesli cie ta meczy np na budowie dobrze zarabiaja a ty kaciku przestan udawac groznego kibola bo kibolom to mozesz buty czyscic :) a teraz idzcie dzieci na plac zabaw i foremek nie zapomnijcie
seba 2013-08-04 14:42:49
warszawiaku masz racje ale przynajmniej mamy prace ja wychodze z samochodem ponad 3500zl minus ok 500-600 zl paliwa a ty? :)
kat skoncz juz mięczaku pisac glupoty "o ile dobrze pamietam stalismy razem na bramce" "nie widzialem cie na legii" po cholere [usunięte przez admina słowo niecenzuralne][usunięte przez admina]
warszawiak 2013-08-04 17:41:25
[usunięte przez admina] 3500 minus paliwo tylko napisz ile godzin pracujesz ile masz na umowie o prace o ile jest
nie masz normalnego urlopu swiadczen socjalnych[usunięte przez admina] a i pewnie dymas.z po 24godziny albo i wiecej a i twoje 3500 minus paliwo moze szybko sie zmienic jak wprowadza sluzbowe auta a jak pewnie slyszales Konsalnet przymierza sie do kupna tej super firmy Juwentus
anonim 2013-08-05 22:19:05
[usunięte przez admina]wiesz ze ochroniarz to zwykly dozorca poprostu ciec nawet ludzie ktorzy wyworza smieci sa bardziej szanowani i wiecej zarabiaja
Ucz sie ucz bo jak sie nie bedziesz uczyl zostaniesz ochraniaczem :-))))
Morda 2013-08-09 19:05:42
Czasy dobrego zarabiania w Juwe juz dawno minely teraz placa tyle ile placa i maja takich pracownikow Wiadomo ze za te pieniadze Pudziany nie beda pracowac,chociaz za moich czasow pracowal gdy jeszcze nie byl taki slawny
Glauberyt 2013-08-12 20:41:04
I co to jesy 7 zł do ręki?. Dobre dla studenta na piwo. Policz sobie 7 zł razy np 240 godzin=1680 zł. Za to nie utrzymasz rodziny. Ochrona to praca dla [usunięte przez admina], 9 lat robiłem 9 z licencja 2) to wiem. Nigdy więcej.
pracownik 2013-08-14 19:39:11
witam orientuje sie jak jest teraz w wawie ? mam na mysli ile potracaja z pensji np 5.50x24 co daje w miesiacu 1320zl i bodajrze iles odtracaja od tej kwoty .... prosze o odp w sensie normalna i parwdzia :)
pracownik 2013-08-14 19:41:49
poprawiam np 10 dyzórow srednio w miesiacu stawka 5.50 na godz co daje dniowki 1320 razy 10 co daje 1320zl. i ile oni zabieraja bo wiem ze cos biora...
Zostaw swoją opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus