Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-11-08 17:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrolowiec poznań panowie mam pytanie czy ktoś wie kiedy mają być samochody służbowe na patrolach czy to kolejna ściema biurowców
zdjecie uzytkownika
Juwentus - 2012-11-09 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macho - 2008-09-25 18:35:15

Pracowałem/łam na stanowisku Ochrona od 1.2005 do teraz

Słowa kojarzące się z Juwentus (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): nudno szczegolnie jak sie pracuje tak dlugo jak ja

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wporzadku

Atmosfera i ludzie tam pracujący są ok sympatyczni Od jakiej stawki można negocjować pensję? 2000 zl

Najbardziej podobało mi się w Juwentus: to ze byly akcje i mozna bylo czasami kogos poganiac, ale to za zadko kurcze, pozatym porzadnie przywalic gosciowi nie mozna

Najbardziej nie podobało mi się w Juwentus:
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą, to firma nastawiona tylko na zysk, nie patrząca na ludzi tylko na kasę...
Dodatkowo nie pa przejrzystych zasad i potrafią nieźle człowieka w kłopoty sądowe wpędzić.
zdjecie uzytkownika
XYZ1 - 2012-11-09 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej macho ty tak zachwalasz tą firmę to daję głowę że jesteś z rodziny od [usunięte przez moderatora] albo poprostu nie nadajesz się do innej pracy jak taką firmę można chwalić ŻENADA TO CO TY PISZESZ
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-11 06:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież to logiczne że jeśli ktoś zachwala juwentus to musi pracowac w biurze :-) pracuje tu juz prawie trzy lata i nie spotkalem NIKOGO kto powiedziałby cokolwiek dobrego o firmie a takie nagrania rozmów jak kolega wyżej wspomniał też mam :-) w sumie nie tylko ja ale ostrzegam was zeby nie isc z tym do dyrektora bo to sie kompletnie z celem mija
zdjecie uzytkownika
k@linskiwieś - 2012-11-13 22:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tyle pozytywnych opinii o Juwentusie bo [usunięte przez moderatora] zatrudnił takiego chłopaka, ktory siedzi 8 godzin w biurze i pisze opinię. To jest oszustwo i namawiam do pisania prawdy o tej wiesniackiej, fioletowej firemce że zdwojoną siłą!!!
zdjecie uzytkownika
kali - 2012-11-13 22:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochroniarze często to ludzie ze wsi, c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y, lenie, cwaniaki i oszukiwacze. Nawet gdyby dostawali 3zł na godzinę to za dużo!!!
Jeszcze świnie śmią na tym portalu narzekać na pracodawców. Do kopania rowów się nie nadajcie.
zdjecie uzytkownika
eksi - 2012-11-14 06:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KALI widze ze ty za to jesteś wykształcony i kulturalny cóż za bogate slownictwo i argumentacja godna biurowego pracownika wogóle nie podpada kim jesteś
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2012-11-18 11:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, Absolutnie odradzam pracę w Juwentusie w biurze!!!( usunięte przez administratora )Pozdrawiam Was wszystkich:) PS. akurat ze względu na nienaganne kwalifikacje szybko znalazłam dobrą pracę, ale wiem, że nie jest łatwo....dlatego odpuście sobie ten bałagan.
zdjecie uzytkownika
tony - 2012-11-20 08:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:):):) a to nowość :) wszyscy to wiedzą że jest kilka umów trefne grafiki urlopy in blanco i inne szwindle :) wystarczy poczytać
zdjecie uzytkownika
Maxi - 2012-11-20 18:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja równiez pracowałam w dziele Technicznym, w zupełności zgadzam sie z opinią. "Panie Kierowniczki" to niestety osoby w pełni zajmujące się w pracy plotkami, obgadywaniem oraz robieniem wielkiego szumu wokół siebie. Po miesiącu lub dwóch stwierdzają "brak chemii" i szukają kolejnej osoby, która ma się w pracy głównie "zintegrować".
zdjecie uzytkownika
jess - 2012-11-21 08:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam się z powyzszymi opiniami nie zgadzam.
Otoz bycie skrupulatnym i kompetentnym pracownikiem, skutkuje przedluzeniem umowy i zatrudnieniem na stale na wymienionym stanowisku . A ogloszenia nalezaly czytac uwaznie albo zmienic wewnetrzne zrodla.
zdjecie uzytkownika
tony - 2012-11-21 10:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo swieta w biurze zrobią sobie wigilijna i sylwestrową wyżerke a cooooo :-) a nam nawet paczki nie dadzą zero honoru dostaniemy tylko jakies beznadziejne życzenia smsem :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-11-21 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam taka odpowiedz do Tego Gościa z Biura Kali co się wypowiedział że my nadajemy się tylko rowy kopać. Może jesteśmy prości ludzie ale na pewno nie robimy tak jak on i nie włazimy pod stół szefom i obrabiamy mu rozporek :) za kilka złotych. W biurach większość to albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . dają albo tak jak Kali użyczają ust. Starego dobrego JUWENTUSA już nie ma skączyło się. Ta firma to taki sam śmietnik jak inne. Pozdrawiam Chłopaków z Załóg Warszawskich. Nie dawajcie się tym [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
WARSZAWA - 2012-11-21 15:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słyszeliście że na którymś rejonie w Warszawie ktoś nie podpisał Wielkiemu Koordynatorowi [usunięte przez moderatora] tych grafików IN Blanco tylko kazał dać do podpisania wypełnione i takie dostał. Podobno bez żadnego słowa to zrobił. Wszyscy powinni tak robić a nie tylko gadamy a robimy i tak co nam każą. Obudżmy sie wreszcie bo puszczą nas z torbami i jeszcze z paragrafem jakimś. To sa cwane łby w tym biurze tylko siedzą i knują.
zdjecie uzytkownika
wawa patrol - 2012-11-21 21:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie i Panie Prawo Polskie jak najbardziej dopuszcza 2 umowy koniec kropka niestety ze stratą dla was.
Jak wejdzie u-zusowienie umów to albo dostaniecie mniej kasy albo firma która wynajmie ochronę zapłaci 3 pln na godzinę więcej za usługę i nie mam pojęcia jak to będzie bo przy ochronie np. 3 pracowników dozoru całodobowo będzie musiała zapłacić ok .6 480,00 netto za waszą lub naszą ochronę więc nie wiem co będzie.Uważajcie żeby nie skończyło się to zatrudnieniem inwalidów choć już na rynku nie wielu jest którzy nadają się do czegokolwiek choć dotacje wciąż są od Państwa ale może PALIKOT się tym zajmie bo mało,że biorą rentę to jeszcze Państwo kasę za nich płaci za zatrudnianie.
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-22 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a chodźcie wszyscy sie zmowimy i złożymy pozew zbiorowy nadal pracujac w juwe
zdjecie uzytkownika
s - 2012-11-22 14:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tony co ty bys paczki chcial??? :-) oszalales? :-) wody mineralnej w upaly nie dadza a ty paczke chcesz :-):-) i nie używaj słowa honor w jednym zdaniu z dyrekcja juwe :-)
zdjecie uzytkownika
Aga - 2012-11-22 15:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć chłopaki mam pytanie jeżdżićie na załogach dostałam propozycje pracy na apartamentowcu ale stawka smiech 5.50 oni tak płacą
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-11-22 20:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś może wie kiedy wchodzą służbowe samochody na patrole czy to jest kolejna sciema bandy z biura
zdjecie uzytkownika
kali - 2012-11-22 21:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ochroniarze w Polsce to najczesciej ludzie, którzy ze względu na niski poziom inteligencji lub lenistwo nie uzyskali wykształcenia ani żadnego fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Dlatego większość to nieudacznicy, bez ambicji zgadzają się pracować za 5 zl na umowe smieciowa. Potem swoje frustracje wyladowują anonimowo w internecie. Dno. Lepiej gdyby spędzili czas na nauce, wykwalifikowaniu się. No ale na to ich ne stać. Lepiej udawać pracę, pić w pracy żeby utopić swoją beznadzieje. Sory za słowa prawdy ale jak czytam narzekania wasze to żal za [usunięte przez moderatora] ściska. Wszyscy są winni waszej beznadziejnej sytuacji tylko nie wy sami... za otwieranie szlaban czy siedzenie na tylko, ewentualnie spanie na służbie powinniście dostać max 3 zl. Chcielibyście 12 zl ale nigdy tyle nie dostaniecie bo wasza praca jest tak prosta że można wziąć niepelnosprawnego umysłowo i zrobi to lepiej od was i nie będzie narzekał na cały świat i podziekuje za pracę!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: gazetapraca.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Ochrona Juwentus zatrudni : OSOBY MŁODE ( DO 55 LAT ) do dozoru obiektów na terenie Wrocławia. Wymagany dobry stan zdrowia. Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie. Tel: 71/ 323 17 26
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
kali - 2012-11-23 05:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepraszam wszystkich ale jestem pracownikiem biura i musze tak pisac właśnie szefunio obrabia mi tyły i jest mi dobrze :-) jasne ze na obiektach robi sie za psie pieniadze dlatego ze w biurach zarabia sie na nas no i musicie miec pieniadze na nowe ssmochody
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-23 11:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali to po co zatrudniacie niewyksztalconych leniwych pracowników bez ambicji i do tego pijacych??? to swiatczy tylko o jakosci firmy wiec zatrudniajac tych jak to nazwałes nieudaczników wystawiacie swiadectwo jakosci juwentusowi obłuda to wasza mocna strona chcecie miec dobrych pracownikow za nedzne stawki do tego nie potraficie zapewnic pracownikom nawet wody mineralnej! na niektorych obiektach nawet ubikacji nie ma ale co to was obchodzi siedzac w biurach za dobra pensyjke nawet nie musicie miec doswiadczenia w pracy zaloze sie ze sa koordynatorzy czy nawet dyrektor ktory nie pracowal nigdy na grupie czy na obiekcie , obłuda i chciwość
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2012-11-23 18:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam i ja się dolozę, swieta racja z tym technicznym. Jeszcze pracuje
ale trzeb a sie zawijac. Chodza dwie gwiazdyi tylko chemi ucza a same to
podobno zadnej szkoly nie skonczyly.
Ta mala gruba to wszytkimi chce rzadzic. Jest c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska i arogancka traktuje ludzi jakby krolowa byla. Szkoda ze prezunio i jego prawa reka nie wiedza co pracownica m a o nich do powiedzenia moze by sie jej do [usunięte przez moderatora] dobrali. Rano przez godzine zbieraja się w koleczko i kawke pija, nie wolno im przeszkadzac!!!! a ten smieszny [usunięte przez moderatora] zamknie sie w swojej budce i udaje ze pracuje. Jeszcze rok temu gdy poprzednicy rzadzili bylo normalnie ale teraz chemia rzadzi, az mi sie flaki przekrecaja. Nie ma co sobie tym dzialem glowy zawracac. Odradzam ze wzgledu na powalone pseudo kierowniczki i nie majacego swojego zdania kierownika ptaka!
Piszcie ludzie moze w koncu ktos sie im przyjrzy ???!!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-11-23 19:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kali to ładny łeb ...a ochrona z licencją 2 to też ludzie bez szkoły i pijacy bo tak to określiłeś łbie bez szkoły jestem ciekaw ile ci płacą za te bzdury przecież dobrze wszyscy wiemy na czym polega ochrona a najbardziej dziwię się tym którzy tą ochronę biorą to tych można nazwać baranami do kwadratu czyż nie jest to prawda......
zdjecie uzytkownika
Pracownik Patroli Warszawskich - 2012-11-26 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali z całym szacunkiem ale to TY jesteś NIEUDACZNIKIEM i GŁUPCEM jeśli dałeś sobie mózg wyprać i głosisz te głupoty wyniesione z biura
Jeśli jest i tak dobrze to napisz ile pajdy od Prezesa ostatnio wyłapałeś !
A nieudacznikiem to ty będziesz jak cie wywalą bo nigdzie cie nie przyjmą
Jeśli chodzi o wykształcenie to nie każdy ma tylko Technikum jak ty!
Firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma co ukrywać!
A Jak chcesz to powymieniam ci różnych z biura którzy już nie pracują bo na zbity pysk wylecieli i teraz kanałami chodzą bo sie boją pokazywać .Wcześniej czy pózniej i TY tak skonczysz
Pracuje już długo i wiem co pisze , poza tym jeden od Patroli koordynator wrócił i w wielkiej tajemnicy na Zielonce na Patrolu jeździ i to czarnym samochodem i można.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x