Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 11:54
wója po pierwsze pójdę pisze się przez "ó" po drugie jeżdżę dłużej na patrolach niż ty po trzecie mam porownanie z innymi firmami w ktorych pracowalem miedzy innymi solid i fosa i wszedzie jest podobnie wiec nie oczekuj od ochrony czegos lepszego nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale u nas najgorzej nie jest co prawda stawka nędzna ale przynajmniej nie ma dział jak w solidzie no i nie [usunięte przez moderatora] się o byle co tak że jest w miare dobrze oczywiście nie jest wszystko. wporządku jest po prostu jak w większości takich firm
Maskotka Juwe 2013-03-30 13:54
Służbowe samochody to pic na wodę w necie pełno ogłoszeń:
"juwentus przyjmie do grup interwencyjnych z własnym samochodem".

Dla porównania Solid : "przyjmie do patroli interwencyjnych do warszawy. wymagania niekaralność i zapytanie o niekaralność, zachęcamy do aplikowania osoby ze szczególnym stopniem niepełnosprawności"

Ludzie paranoja :DDD

ale w tym soldzie mają tak chore i wygórowane wymagania , w warszawa to tak [usunięte przez moderatora] rejon że tam nawet największy desperat posiadający licencję nie pójdzie.
Gdzie jest prawo w ustawie jest jasno napisane że pracownicy GI MUSZĄ mieć licencję POF
Kropa 2013-04-06 01:19
to oczywiste,że trzeba znać obecny rynek!zbyt wiele się dzieje!trzeba wyjść,zobaczyć dopiero wtedy można wymagać.Ba...dać przykład,że można!niestety wyszłaby na jaw nieudolność dyrektorów.
SEBA 2013-04-06 17:11
jeśli chodzi o dyrektorów to wystarczy spojrzec na Poznań przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurka nie ruszą jakie [usunięte przez moderatora] wymogi jak by byli bogami a przecież każdy to wie że to pataraki nawet porządku nie potrafią zrobic w swoim gnieżdzie PARANOJA WARSZAWO ZRÓBCIE Z NIMI PORZĄDEK RAZ NA ZAWSZE ALBO BĘDZIECIE TRACIC OBIEKTY
Rysiek 2013-04-07 19:27
Fatalna firma,( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM
gildio 2013-04-13 07:53
a dyrektorek niby taki bystry niby z wszystkim sobie z wszystkim radzi jednak nie potrafi zmobilizować pracowników żeby na czas do pracy przychodzili,chodzą sobie jak chcą zmiany po 7:00 i to sporo na co taki dyrektor który sobie z błachostkami nie potrafi poradzić
SEBA 2013-04-16 14:37
co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
smutas 2013-04-17 16:46
SEBA - 2013-04-16 14:37:01

co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
chyba znowu zabrali, a z tego szoku trudno się wychodzi
SEBA 2013-04-24 15:14
co was tak wystraszyło[usunięte przez admin] że już się nie wypowiadacie o tej wspaniałej firmie co szczują was że na koniec roku dostaniecie 50 gr podwyżki jestescie żenujący najlepiej łeb w piasek i do roboty robole brak słów na wasze zachowanie
Inspektor 2013-05-02 19:02
Po co sie klucicie wlasnie Juwentus sie sprzedaje Konsalnetowi czekaja na zgode z UOKiK-u a wiec bedzie koniec umow o prace prywatnych samochodow na patrolach i stawki tez beda tak jak w Konsalnecie jednym slowem kibel
nadinspektor 2013-05-03 17:08
Do tego w sejmnie przeszła deregulacja zawodu min.pracownika ochrony wiec od przyszłego roku byle dziad będzie mógł jeździć na grupie za 5zł
arek 2013-05-07 08:43
i myślisz że coś się zmieni??? przecież dla szefostwa jesteśmy tylko robolami ,jeśli robisz wszystko wzorcowo ale raz wystarczy że odmówisz np wzięcia dniówki na jakimś rejonio to już tracisz wszystkie puknty,więc już sobie dawno powiedziałem minimum pracy od siebie tylko tyle ile naprawdę muszę,widzę że nie tylko w wawie tak jest
Chlopaki z Juwentus Warszawa 2013-05-07 09:30
BEZNADZIEJNA FIRMA, [usunięte przez admin] NIE MA SENSU TRACIĆ CZASU
Rychu 2013-05-07 10:33
Firma wzięła się za krętaczy takich, którzy nie dostarczają grafików godzin, nie wyjeźdżają swoich godzin[ patrole]kombinują to ją tak nazywają. Pieniędzy za darmo się nie dostaje .... jaka praca taka płaca
stolik 2013-05-07 15:54
Rychu odwrotnie stary odwrotnie jaka płaca taka praca :-) od 2007roku podwyżki nie ma wiec to normalne ze sie kombinuje
użytkownik 2013-05-16 20:23
Rychu, czyżby Twój nick pochodził od imienia boskiego władcy juwentusu? A tak nawiasem mówiąc, podobno niezłą kasę trzepiecie dorabiając na dworcu wschodnim w Warszawie. Mówią o 16 zeta. To prawda?
LOLO 2013-05-24 21:02
Chyba jestes ładna jeśli tak radzisz no i niezbyt oporna.
konkura 2013-05-24 21:15
Bardzo pozytywnie piszesz kolego wiec wnioskuje, że jesteś zatrudniony dalej. Zresztą prawde mówiąc Juwe oceniam bardzo wysoko oprócz .....oprócz śmiesznej i zdecydowanie poniżej średniej ekipy z Wołomina, która raczej pretenduje do parodii ochrony. Wzrost i aparycja Panowie zawsze była mocną stroną tej tej firmy, a tym czasem....karzeł i to bojaźliwy.
niki 2013-05-25 20:32
na śląsku w solidzie dorabiamy :)
Dyro 2013-05-31 22:29
Juwentus Sprzedal się Konsalnetowi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[usunięte przez admina]
bolo4 2013-06-04 11:42
DYRO siejesz propagandę TAK KUPI KONSALNET JUWENTUS JAK MIAŁY WEJŚC AUTA SŁUŻBOWE
Dyro 2013-06-04 23:10
No to się przekonasz
a wtedy twoja stawka spadnie do 7,5zl/godz a umowa o prace zmieni się w zlecenie już niedlugo
seba 2013-06-05 15:08
powiem wam ze na śląsku zwolnili 3 prawych i krąży plotka że ma przyjść chłopak za 6,50zl ale na razie to tylko plotka jak juz mówiłem
nolti 2013-06-09 18:33
kujaw
nie chciało się uczyc za wczasu to teraz się cieciuje za piątaka:))
kujaw 2013-06-10 12:36
i tu sie mylicie :) od 5 lat jeżdżę na grupie w juwe jako kierowca. czy chodze na silke? jasne jak wiekszosc chlopakow ze śląska a co do wyksztalcenia to również sie mylisz u nas jezdza nawet chlopaki po studiach ja co prawda mam tylko średnie ale w ochronie tyle wystarczy :) żal mi cie mały że w taki dziecinny sposób leczysz swoje kompleksy :):)
max 2013-06-10 20:33
Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak[usunięte przez admina] i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
faco 2013-06-10 21:08
max - 2013-06-10 20:33:02

Kujaw chodzi mi o takich ludzi w patrolach co się własnego cienia boja wygladaja jak patałachy i psuja wizerunek patroli interwencyjnych
dorośli faceci, a wpisy jak panienki. Pozdro
Rozsadny 2013-06-18 13:26
Dajcie sobie spokoj z ochrona tam pieniadze skonczyly sie w 2002 roku marne stawki sa dobre ale dla emerytow poszukajcie pracy gdzie indziej
seba 2013-06-26 08:59
oczywiście każdy pracownik przechodzi surową selekcję tzn przychodzi do biura mówi że chce pracować i gotowe :):)
riper 2013-06-28 23:51
ktos ogarniety moze napisac pare slow jak wyglada w tej chwili praca w juwe w charakterze PH? mam oferte ale po tych opiniach nie wiem czy jest sens zawracac sobiee glowe
juwesatan 2013-07-10 17:39
Ogólnie chyba jest dobrze, zależy co będziesz sprzedawał , kasa zawsze na czas myślę że jak będziesz sprzedawał systemy i monitoring to na podstawie więcej jak 2500 nie będziesz miał. twoja fura - ich GPS i prowizje dosyć spoko. ostatnio zaszły roszady z monitoringu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stały się dyrektorami, jeszcze większe pazerne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostały zwolnione. W zeszłym roku Juwe chwaliło się "zatrudniliśmy 20 nowych handlowców na Warszawę" ....dwa miesiące wcześniej wyj***li 25 :) ogólnie ok....jest wynik to GPS się nie liczy, robić swoje, po cichu, znam może ze cztery osoby na całe biuro z którymi warto pogadać.....a i uważaj na (usunięte przez moderatora) straszna a po awansie pewnie w piórka obrośnie. Ja już tam nie pracuje pół roku ale mi w sumie się podobało.
goral 2013-07-30 17:06
Kacie domyślam się ze razem pracowaliśmy w dawnej Sofii i w agenturze na Wilanowie? jeśli tak zrob do mnie halo mam ten sam numer Nie widziałem cie ostatnio na Legii
Prosba nie pisz na tym forum bo nie ma z kim tu pisać sam wiesz ze prawdziwi ochroniarze to stoja na bramkach i robia w osobistej a nie bawia się w załogi za 7zł na godzine tam już tylko pracują przyjezdni ze wsi
kremuś 2013-08-01 09:14
widać kacie ze jestes ograniczonym ciulem napisalem wyraznie JEŻDŻĘ JUTRO. czyli dzisiaj tak to jest jak sie ma problemy z czytaniem wiec dzisiaj czekam na ciebie jesli przyjedziesz opiszę nasze spotkanie na forum :) jesli nie to nie bede wiecej zabierał tutaj miejsca to tyle.Jesli wiecej nic nie napisze znaczy ze jest tak jak mysle ze sie wystraszysz i nie przyjedziesz a wczoraj tez cie nie bylo chlopaki wiedza o co chodzi i napewno by mi przekazali wiec takie tanie kity możesz kolegom z przedszkola opowiadac CZEKAM DZISIAJ
Juwe 2013-08-01 13:07
Kremus dzieciaku od kiedy ty pracujesz u nas o ile w ogole pracujesz zaczynasz (usunięte przez moderatora) ludzi ktorzy jezdza u nas w zalogach napewno nie jezdzisz na 29 jak masz problem z tym katem to sie umow u siebie pod domem a nie na naszym rejonie Przyjezdzaja jakies typy pytaja o jakiegos wymyslonego Krzyska Jakiegos Kremusia mamy inne zmartwienia w robocie niz ciaganie sie z kibolami Legii Podaj do siebie namiary albo daj sobie spokoj zaczynam watpic czy ty pracujesz w juwe
seba 2013-08-01 14:49
dawno nic nie pisalem :):) a tu widze niezla dziecinada sie zaczela :):) kremik pewno na obiekcie stoi albo po (usunięte przez moderatora) jezdzi a ten kacik to zaden kibol tylko kolejny dzieciak ktory sam sobie dopisuje komenty pid innymi nickami takimi jak juwe :) kremiku wydoroslej stary zmien prace jesli cie ta meczy np na budowie dobrze zarabiaja a ty kaciku przestan udawac groznego kibola bo kibolom to mozesz buty czyscic :) a teraz idzcie dzieci na plac zabaw i foremek nie zapomnijcie
warszawiak 2013-08-04 10:38
kremus seba i inni kaci jesteście tylko kmiotkami ze wsi którzy nie maja wyksztalcenia i zero ambicji
Zastanawiales się jeden z drugim dlaczego w ochronie nie pracują warszawiacy? bo wykladaja pale na tak marna robote za marne pieniądze jesteście jak biali murzyni którzy pracują za prawie darmo,jak chinczyki którzy robia za miske ryzu
Ściagacie do warszawy z roznych wiosek kmiotki te forum jest dla takich jak wy nieuki
seba 2013-08-04 14:42
warszawiaku masz racje ale przynajmniej mamy prace ja wychodze z samochodem ponad 3500zl minus ok 500-600 zl paliwa a ty? :)
kat skoncz juz mięczaku pisac glupoty "o ile dobrze pamietam stalismy razem na bramce" "nie widzialem cie na legii" po cholere [usunięte przez admina słowo niecenzuralne][usunięte przez admina]
anonim 2013-08-05 22:19
[usunięte przez admina]wiesz ze ochroniarz to zwykly dozorca poprostu ciec nawet ludzie ktorzy wyworza smieci sa bardziej szanowani i wiecej zarabiaja
Ucz sie ucz bo jak sie nie bedziesz uczyl zostaniesz ochraniaczem :-))))
Morda 2013-08-09 19:05
Czasy dobrego zarabiania w Juwe juz dawno minely teraz placa tyle ile placa i maja takich pracownikow Wiadomo ze za te pieniadze Pudziany nie beda pracowac,chociaz za moich czasow pracowal gdy jeszcze nie byl taki slawny
Glauberyt 2013-08-12 20:41
I co to jesy 7 zł do ręki?. Dobre dla studenta na piwo. Policz sobie 7 zł razy np 240 godzin=1680 zł. Za to nie utrzymasz rodziny. Ochrona to praca dla [usunięte przez admina], 9 lat robiłem 9 z licencja 2) to wiem. Nigdy więcej.
pracownik 2013-08-14 19:39
witam orientuje sie jak jest teraz w wawie ? mam na mysli ile potracaja z pensji np 5.50x24 co daje w miesiacu 1320zl i bodajrze iles odtracaja od tej kwoty .... prosze o odp w sensie normalna i parwdzia :)
pracownik 2013-08-14 19:41
poprawiam np 10 dyzórow srednio w miesiacu stawka 5.50 na godz co daje dniowki 1320 razy 10 co daje 1320zl. i ile oni zabieraja bo wiem ze cos biora...
ands 2013-08-19 13:47
"pracownik" czy ty nie umiesz pisać po Polsku ??
wiesz ile błędów zrobiłeś !?
pracownik 2013-08-20 12:21
Dobra poprawiam :) ilę odtrącaja z pensji robie 2 tydzien , a rekrutacja nie ciekawie sie wypowiadala na ten temat .... np mam stawke 5.50 razy 10 dyzurów co daje przypusmy 1320zl...[usunięte przez admina]
geniusz 2013-08-21 18:21
Odtrącają 19 zł na ubezpieczenie, resztę dostajesz na konto, a gdzie robisz?
qwerty 2013-08-22 15:02
mam takie pytanie zrobiłem licencje 2 stopnia i poszedłem do juwentusa spytac sie o prace na operatora stacji monitorowania bo podobno dobrze płacą, dałem mu swoje cv i on mi odpowiedział ze pracowałem w grupach interwencyjnych i przez to nie mam mozliwości dostania sie na operatora. naprawde jest tak w juwentusie ze jak sie pracowało albo pracuje w grupach interwencyjnych nie mam mozliwosci dostania pracy na operatora czy to kit?
Janusz 2013-08-22 15:07
Zastanow sie dobrze bo robota na stacji to zapierdziel nie zmruzysz oka ogarniasz sygnaly alarmowe z calej Polski
qwerty 2013-08-22 16:15
Ale mi chodzi czy to jest prawda ze juwentus nie przyjmuje osób na operatora stacji monitorowania jeżeli sie pracowało w grupach interwencyjnych czy tylko tam można sie dostać po znajomości bo już lepsza płaca i umowa o prace i przez to mnie spławił koleś?
Gabi 2013-08-23 02:43
Splawil cie
Pracuja tez goscie ktorzy pracowali w grupach ale w Juwe
qwerty 2013-08-23 15:45
Macie braki? Potrzebuja ludzi? oczywiście mowie o Warszawie. Jeżeli mają braki i potrzebują ludzi bo myśle że tak w takim okresie jak wakacje, dała bys do siebie maila jak możesz bo na forum nie wypadało by pisać o tym to co chiałbym napisać
Zostaw swoją opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus