logo Ochrona Juwentus

Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

pro 2013-01-08 06:47:05
max założe sie że jesteś katolikiem tyle miłości do bliźniego płynie w twych ust
zel 2013-01-08 14:52:04
max - 2013-01-07 16:22:19

Ochroniarze w Polsce to najczesciej ludzie ze wsi, którzy ze względu na niski poziom inteligencji lub lenistwo nie uzyskali wykształcenia ani żadnego fachu . Dlatego większość to nieudacznicy, bez ambicji zgadzają się pracować za 5 zl na umowe smieciowa. Potem swoje frustracje wyladowują anonimowo w internecie. Dno. Lepiej gdyby spędzili czas na nauce, wykwalifikowaniu się. No ale na to ich ne stać. Lepiej udawać pracę, pić w pracy żeby utopić swoją beznadzieje. Sorry za słowa prawdy ale jak czytam narzekania wasze to żal za [usunięte przez moderatora]e ściska. Wszyscy są winni waszej beznadziejnej sytuacji tylko nie wy sami... za otwieranie szlaban czy siedzenie na tylko, ewentualnie spanie na służbie powinniście dostać max 3 zl. Chcielibyście 12 zl ale nigdy tyle nie dostaniecie bo wasza praca jest tak prosta że można wziąć niepelnosprawnego umysłowo i zrobi to lepiej od was i nie będzie narzekał na cały świat i podziekuje za pracę!!! wracajcie na swoja wioche bo sie gubicie w Warszawie
Max [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteś i cham ciekawy jestem gdzie pracujesz zapewne w biurze jakiejś firmy krzak ja juz kilkanaście lat przepracowałem w takich firmach i takich cwaniaków przerabiłem co ludzi nie szanowali a później sami musieli mundury pobierać i stać jak kolki za ludzi myślę ze ciebie też to spotka w niedługim czasie i będziesz cieciem za 3 złote
max 2013-01-09 17:33:27
"zel" było sie uczyć jak był na to czas,podwyższać swoje kwalifikacje itp
Ja tak postepowałem i teraz taki ktoś jak ty "tyra"na moj slużbowy samochód,komórke,laptopa i pensje ja sprawnie zarządzam taką szara masa jak ty i taka sytuacja jaka jest na rynku pracy;niskie stawki i umowy śmieciowe sa przez takich rolników jak ty bo zachowujecie sie jak bydło i chcecie by was tak traktowano
W naszej firmie na szczęście jest pare wykształconych i myslących pracowników na patrolach interwencyjnych ale reszta to fajtłapy,pijaki i lenie co tylko spac na dyżurze potrafią Gorzka prawda ale prawda
dario 2013-01-13 07:28:16
Panowie sprawe trzeba inaczej rozwiązać np założyć związki zawodowe ostatnio napisalem do NSZZ Solidarność i opisałem sytuacje a oto odpowiedz

Witam,
Nazywam się Paula Brzezińska i w naszym związku zajmuję się
sprawami pracowników ochrony i zorganizowaniem ich w związek.
Dziękuję za maila i opisane w nim sprawy, bardzo proszę o kontakt
lub o przesłanie numeru telefonu abyśmy mogli porozmawiać o
poruszonych w nim problemach.
pozdrawiam
Paula Brzezińska
0 501 554 671

pomagają założyć związki udzielają wszelkiej pomocy proponuje napisac do nich lub zadzwonić ponieważ każdy rejon powinien wziąć w tym udział nasza praca w naszych rękach tylko sami możemy sobie pomóc
pati 1 2013-01-13 11:46:00
witam mam pytanko czy i kiedy wchodzą służbowe samochody może ktoś z biura odpisze na moje pytanie a i jeszcze jedno kto to jest p Dyr [usunięte przez moderatora] z Poznania bo chłopaki dzwonią i pytają co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ponoc robi niby porządki razem z [usunięte przez moderatora] jak ktoś go zna to proszę o opinię o tym pajacu bo rozumiem że [usunięte przez moderatora]tego osrusa wszyscy znają prawda,pozdrawiam pati
t15 2013-01-15 08:52:28
Czy w tej firmie coś się zmieniło?
poz 2013-01-18 11:08:08
[usunięte przez moderatora] nie dodali więcej spółek tylko została zmieniona spółka jawna na spółkę komandytową. Idźcie się wszyscy leczyć albo weźcie się w końcu za robotę, może jak się zmęczy jeden z drugim to nie będą wymyślać tych bzdur.
poz 2013-01-18 17:45:00
Jak chcesz dyskutować to skoncentruj się na merytorycznej wartości przekazu a nie używasz do wyładowania swojej frustracji tanich chwytów o ojcach, "C", itp. A podwyżka najniższej krajowej jest dla osób, które faktycznie mają minimalny dochód a widocznie ty łącznie ze „zleceniówką” masz większe dochody niż najniższa krajowa stąd twój dochód total nie uległ zmianie. Każdy z was i nas prowadząc swój własny biznes też by poszukiwał oszczędności i tak też robi nasza firma – nic w tym nadzwyczajnego.
kola 2013-01-24 11:12:20
te bilbordy są jakieś.................................dziwne :):) oczy obrysowane markerem :):):)
plot1` 2013-02-06 10:23:01
co tak wszyscy się wyciszyliście czyż byscie podwyżkę dostali i po co te wasze pisania przecież i tak mają was w [usunięte przez moderatora].fajnie się czytało te wasze bzdety a teraz do roboty białe murzyny [usunięte przez moderatora]
maro 2013-02-09 08:51:08
w kwietniu juwentus ma kolejną rozprawę, chłopak z sosnowca się sądzi zobaczymy co z tego wyjdzie czy wypłacą mu nadgodziny :) oczywiście zamelduję wam jak się sprawa potoczyła
s... 2013-02-13 13:45:13
te a co myślicie o naklejkach na szybach samochodów ? ja swoją zerwałem w pizdu :)
real 2013-02-15 09:58:16
kot - 2013-02-15 08:44:52

ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
..wypisujesz bzdury .... wracasz do tematu, który już był .... uważasz, że jesteś krzywdzony nie otrzymujesz wynagrodzenia? lewe umowy? zawsze możesz odejść do konkurencji nikt Cię nie trzyma .
Popatrz co dzieje się na rynku ile osób szuka pracy a Ty nie potrafisz docenić pracodawcy, który jest wiarygodny na rynku.

Zapraszam do małej firmy ochrony bez braku płynności finansowej, gdzie będą Cię rolować na kasę i wycyckają do reszty wtedy można narzekać.
k_zip 2013-02-19 06:06:54
kot - 2013-02-15 10:16:55

real - 2013-02-15 09:58:16

kot - 2013-02-15 08:44:52

ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
..wypisujesz bzdury .... wracasz do tematu, który już był .... uważasz, że jesteś krzywdzony nie otrzymujesz wynagrodzenia? lewe umowy? zawsze możesz odejść do konkurencji nikt Cię nie trzyma .


Popatrz co dzieje się na rynku ile osób szuka pracy a Ty nie potrafisz docenić pracodawcy, który jest wiarygodny na rynku.





Zapraszam do małej firmy ochrony bez braku płynności finansowej, gdzie będą Cię rolować na kasę i wycyckają do reszty wtedy można narzekać.
więc uważasz że takie umowy bez pieczątek są ok???

że jeśli na rynku jest cieżko i dużo firm robi wałki to Juwentus też musi???

i co znaczy wypisujesz bzdury??? umowy leżą przede mną więc to nie są bzdury

a gadanie nikt cię nie trzyma idż do konkurencji jest żałosne ,zamiast rozwiązać problem najlepiej takimi głupimi argumentami rzucać ,a nie może Juwentus po prostu robić wszystkiego jak kodeks pracy wymaga???
słuszna uwaga, pracować trzeba sumiennie ale firma już sumienna nie musi być
real 2013-02-19 08:48:21
.. inne działy szczęśliwe tylko wiecznie patrole narzekają .... cóż bywa nie ma firm idealnych ... zawsze znajdzie się czarna owca
seba 2013-02-19 10:00:13
real - 2013-02-19 08:48:21

.. inne działy szczęśliwe tylko wiecznie patrole narzekają .... cóż bywa nie ma firm idealnych ... zawsze znajdzie się czarna owca
jasne inne działy szczęśliwe np fizyczna ot tak obniżyli im stawkę o 50groszy są baaaardzo szczęśliwi :) dobrze wiesz jakie jest dziadostwo a takie pierdoły opowiadasz,szczęśliwe działy to w biurach są reszta musi na nich robić więc nie wysilaj się czarna owco
czytelnik 2013-02-19 19:27:03
Czytam te opinie i dochodzę do wniosku, że prawda leży po środku. Nie wszystko co się dzieje w Juwentusie jest zgodne z prawem. Z drugiej zaś strony kolegom patrolowcom przydałby się jakiś kurs ekonomii. Żeby ten bałagan utrzymać, trzeba skalkulować koszty i przychody, ale tutaj nie miejsce na to. Fakt, każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale są pewne granice opłacalności.
Róbmy swoje, a nieprawidłowości ujawniajmy u odpowiednich organów.
aro 2013-02-20 15:48:11
nie chodzi nam o to żeby zarabiać nie wiadomo ile po prostu byłoby fajnie podwyżkę dostać pracuję tu trzy lata ale z tego co wiem to stawka stoi w miejscu od 2007 roku to troche długo wydaje mi się i nie chodzi mi o tą fikcyjna podwyżkę którą dostalismy ale o realną
rulon 2013-03-03 16:14:12
a ja dorabiam sobie w solidzie u jak kumplom opowiadam o juwe to mają niezły ubaw :-) u nich nie jest lepiej ale pośmiać się zawsze miło :-) moze handlowcowi jakies nasze obiekty pocisne :-)
karol 2013-03-05 14:47:09
droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
maro 2013-03-07 11:45:15
karol - 2013-03-05 14:47:09

droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
o i tu się przyłączę do tego kompletu życzeń w końcu jakieś konkrety ale napewno firma nie zrobi nic z czego bylibyśmy zadowoleni :) bo przecież zadowolony pracownik to jakiś idiotyczny wymysł :)
storm 2013-03-09 11:59:13
zel.....a jak myślisz czemu fajtłapki i pijaczki robią??? STAWKA!!! Jak można w dzisiejszych czasach oferowac za godzinę pracy 4,50 dla pracownika i 7- 7,50 dla kierownika z licencją oczywiscie umowa zlecenie :/ Te pijaczki to emeryci (górnicy, policjanci) ci mają [usunięte przez moderatora] na robote bo dorobią do emeryturki 1200 i mają 5.000!!! A jak im się urwie to pójdą gdzie indziej..... A ty się masz 1200 utrzymac z rodziną.....
A fajtłapki no cóż to wszyscy z II grupą inwalidztwa...czyli wszystkie kuśtyki w ręke , nogę i niejednokrotnie w głowę. Ale firma ma za nich najwieksze dopłaty....I taka to [usunięte przez moderatora] polityka
sobi 2013-03-13 08:41:27
wyga co ty piszesz??? przecież dyrektorstwo to teoretycy nie wiedzą co to jest praca :)
Bryk 2013-03-15 18:19:32
witam, jak to jest w Grupach Interwencyjnych Juwentus???

wszędzie jeżdżą pojedynczo bez prawych czy tylko na mniejszych rejonach??

jakie są stawki?


Wstyd się przyznać, ale osobiście jeżdżę w drugiej konkurencyjnej złodziejskiej firmie gdzie SS stawki na start: kierowca 9zł/h, prawy 8,5zł/h podwyżka najwcześniej po roku, chore wymagania wszystkie obiekty na pamięć, wszystkie adresy, topografia miasta musi być lepiej znana niż u taksówkarza, dojazd szczegółowo po nazwach ulic.

Nowi mają naprawdę przesrane jak przychodzą i biuro też do [usunięte przez moderatora]
seti 2013-03-16 20:07:39
stary w juwe nigdy podwyżki nie dostaniesz my czekamy na nią od 2007 roku
wója 1 2013-03-16 22:00:20
jakie [usunięte przez moderatora] 9 zł na h a może 8,5 kierowca a prawy 8 tak jest w Poznaniu i są pojedyńcze patrole i nic się w tym syfie nie zmieni bez podwyżek przez 5 lat tak samo jest u konkurencji np SOLID także odradzam wszystkim tą [usunięte przez moderatora] firmę byle do wiosny i wolę iśc do łopaty niż robic z siebie [usunięte przez moderatora] i patrzec na tych [usunięte przez moderatora] w biurze pozdrawiam
mario 2013-03-18 06:59:21
śląsk stawka 8zl kierowca i 8 zl prawy brak podwyżek 6 rok sa rejony z pojedynczymi patrolami
Bryk 2013-03-18 15:03:30
Chodzi o SS, piszę o woj. mazowieckim.

starzy pracownicy 9,20 przeważnie.

Odnośnie łopaty jestem tego samego zdania.

Nowi są bez szans na etat ! ! !

Biuro i ludzie tam pracujący brak słów....

W łódzkim na start 8 prawy i 8,5 kierowca w SS
seba 2013-03-18 16:51:19
ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w dupie i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
kris 2013-03-19 08:43:45
seba - 2013-03-18 16:51:19

ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
święta prawda stary ,dawno to odkryłem że nie ma sensu dyskutować bo mają klapki na oczach a i tak do błędu się nie przyznają bo to wymaga charakteru i honoru zresztą [usunięte przez moderatora] mnie to teoria a praktyka to dwa różne światy oni żyją w iluzji
zbyszek 2013-03-26 11:17:16
miałem zamiar przyjąć się do juwentusa bo kumpel mnie namawiał ale czytając te opinie jednak pozostanę w solidzie :)
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-26 15:00:03
zagrajcie sobie lepiej w Drag Racing głąby (*_*)
wczoraj znalazłem to forum i nie wiem co chcecie osiągnąć
Groszek 2013-03-26 16:00:57
Nie ma jak słownictwo wśród patrolowców gratuluje poziom bardzo wysoki.
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 11:54:49
wója po pierwsze pójdę pisze się przez "ó" po drugie jeżdżę dłużej na patrolach niż ty po trzecie mam porownanie z innymi firmami w ktorych pracowalem miedzy innymi solid i fosa i wszedzie jest podobnie wiec nie oczekuj od ochrony czegos lepszego nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale u nas najgorzej nie jest co prawda stawka nędzna ale przynajmniej nie ma dział jak w solidzie no i nie [usunięte przez moderatora] się o byle co tak że jest w miare dobrze oczywiście nie jest wszystko. wporządku jest po prostu jak w większości takich firm
ksieciunio.zabrzanski 2013-03-27 16:06:39
w juve siedze 8 lat solid 3 fosa 3 :-) a stawkę nie pisałem że mam ok skup się i czytaj ze zrozumieniem, nie pracuje w juve znowu nie czytasz dokładnie, a jak się wychodzi na L4 wiem doskonale bo mialem w tamtym roku ponad miesiąc zwolnienia . No nieważne jest jak jest i lepiej pewno nie będzie
bolo4 2013-03-27 20:31:47
siemka a po co wy się tak przemawiacie a oni na górze z was leją poprostu trzeba ich olac i miec ich w [usunięte przez moderatora] to wszystko co ta arystokracja [usunięte przez moderatora] może ktoś z góry wkońcu się wypowie na tyle osrusy chyba was stac a druga sprawa czy ktoś wie co dzieje się z służbowymi samochodami bo podobno miały wejśc w 1 kwartale ale znowu cisza i wielka ściema co by o podwyżkę nie przychodzic
Maskotka Juwe 2013-03-30 13:54:03
Służbowe samochody to pic na wodę w necie pełno ogłoszeń:
"juwentus przyjmie do grup interwencyjnych z własnym samochodem".

Dla porównania Solid : "przyjmie do patroli interwencyjnych do warszawy. wymagania niekaralność i zapytanie o niekaralność, zachęcamy do aplikowania osoby ze szczególnym stopniem niepełnosprawności"

Ludzie paranoja :DDD

ale w tym soldzie mają tak chore i wygórowane wymagania , w warszawa to tak [usunięte przez moderatora] rejon że tam nawet największy desperat posiadający licencję nie pójdzie.
Gdzie jest prawo w ustawie jest jasno napisane że pracownicy GI MUSZĄ mieć licencję POF
Kropa 2013-04-06 01:19:24
to oczywiste,że trzeba znać obecny rynek!zbyt wiele się dzieje!trzeba wyjść,zobaczyć dopiero wtedy można wymagać.Ba...dać przykład,że można!niestety wyszłaby na jaw nieudolność dyrektorów.
SEBA 2013-04-06 17:11:42
jeśli chodzi o dyrektorów to wystarczy spojrzec na Poznań przecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za biurka nie ruszą jakie [usunięte przez moderatora] wymogi jak by byli bogami a przecież każdy to wie że to pataraki nawet porządku nie potrafią zrobic w swoim gnieżdzie PARANOJA WARSZAWO ZRÓBCIE Z NIMI PORZĄDEK RAZ NA ZAWSZE ALBO BĘDZIECIE TRACIC OBIEKTY
Rysiek 2013-04-07 19:27:40
Fatalna firma,( usunięte przez administratora ) NIE POLECAM
gildio 2013-04-13 07:53:09
a dyrektorek niby taki bystry niby z wszystkim sobie z wszystkim radzi jednak nie potrafi zmobilizować pracowników żeby na czas do pracy przychodzili,chodzą sobie jak chcą zmiany po 7:00 i to sporo na co taki dyrektor który sobie z błachostkami nie potrafi poradzić
SEBA 2013-04-16 14:37:01
co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
smutas 2013-04-17 16:46:43
SEBA - 2013-04-16 14:37:01

co was tak zamurowało chyba podnieśli wam na godzinę
chyba znowu zabrali, a z tego szoku trudno się wychodzi
SEBA 2013-04-24 15:14:31
co was tak wystraszyło[usunięte przez admin] że już się nie wypowiadacie o tej wspaniałej firmie co szczują was że na koniec roku dostaniecie 50 gr podwyżki jestescie żenujący najlepiej łeb w piasek i do roboty robole brak słów na wasze zachowanie
Inspektor 2013-05-02 19:02:25
Po co sie klucicie wlasnie Juwentus sie sprzedaje Konsalnetowi czekaja na zgode z UOKiK-u a wiec bedzie koniec umow o prace prywatnych samochodow na patrolach i stawki tez beda tak jak w Konsalnecie jednym slowem kibel
nadinspektor 2013-05-03 17:08:30
Do tego w sejmnie przeszła deregulacja zawodu min.pracownika ochrony wiec od przyszłego roku byle dziad będzie mógł jeździć na grupie za 5zł
arek 2013-05-07 08:43:32
i myślisz że coś się zmieni??? przecież dla szefostwa jesteśmy tylko robolami ,jeśli robisz wszystko wzorcowo ale raz wystarczy że odmówisz np wzięcia dniówki na jakimś rejonio to już tracisz wszystkie puknty,więc już sobie dawno powiedziałem minimum pracy od siebie tylko tyle ile naprawdę muszę,widzę że nie tylko w wawie tak jest
Chlopaki z Juwentus Warszawa 2013-05-07 09:30:28
BEZNADZIEJNA FIRMA, [usunięte przez admin] NIE MA SENSU TRACIĆ CZASU
Rychu 2013-05-07 10:33:07
Firma wzięła się za krętaczy takich, którzy nie dostarczają grafików godzin, nie wyjeźdżają swoich godzin[ patrole]kombinują to ją tak nazywają. Pieniędzy za darmo się nie dostaje .... jaka praca taka płaca
stolik 2013-05-07 15:54:33
Rychu odwrotnie stary odwrotnie jaka płaca taka praca :-) od 2007roku podwyżki nie ma wiec to normalne ze sie kombinuje
Zostaw swoją opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus