Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

zdjecie uzytkownika
pati1 - 2013-01-05 14:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O Poznaniu to już można książkę napisac dyrektorzy to sami matacze można z nimi wszystko załatwic ALE za kasę jeden jełop odszedł a już mają drugiego p [usunięte przez moderatora] który niby robi porządki a już chodzą pogłoski że też trzeba coś mu zaofiarowac żeby się do niego nie [usunięte przez moderatora] morze ktoś go zna i napisze co to za łeb i z kąt się wzioł w POZNANIU.tak wszyscy narzekali na SOLID a za chwil parę wszyscy tam wrócimy bo juwentus się skończy TYCH dyrektorków wszystkich powini [usunięte przez moderatora] z tej firmy i morze wtedy coś by ruszyło a tak oni po 6 7 tyś zarabiają a my ochłapy MYŚLĘ że Warszawa to czyta i zrobi z tymi panami porządek i niech sobie nie myślą że są beskarni i wierzę że w każdym mieście jest tak jak w POZNANIU
zdjecie uzytkownika
żel - 2013-01-05 14:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie
panowie poczytajcie sobie kodeks pracy a w szczególności dział drugi (art.22 kp) mówi jasno że jeżeli wykonujecie określoną pracę na rzecz pracodawcy i pod jego kierownictwem oraz w miejscu i czasie przez niego wyznaczonym a pracodawca do zatrudnienia pracownika za wynagrodzeniem nie jest dopuszczalne zastąpienie umowy o pracę umową cywilnoprawną. Więc panowie bierzcie sprawy w swoje ręce grafiki kilku świadków i do sądu pracy no i trzeba mieć prawnika żeby mądrze pozew napisał( nie są to ogromne sumy a gra warta świeczki,mieć świadectwo z kilkunastoletnim stażem pracy a nic niemieć to różnica) . Pamiętajcie że roszczenia finansowe przedawniają się po 3 latach ale roszczenia ze stosunku pracy nie przedawniają się , może jakby poszło po kilkanaście - kilkadziesiąt osób z każdej firmy ochraniarskiej to może nie opłacało by się im kombinować jak musieli by zapłacić nadgodziny pracownikom i zaległe składki do urzędów państwowych więc nie ma wyjścia musimy brać sprawy w swoje ręce bo niedługo będziemy pracować za 2 złote na godzinę o szacunku nie wspomnę bo już go nie mamy .
zdjecie uzytkownika
tonas - 2013-01-06 05:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska porozsyłajcie link tej strony do swoich znajonych z pracy czym więcej ludzi zacznie coś robić tym szybciej uda się naprawić tą chorą sytuację
zdjecie uzytkownika
PATROLOWIEC WAWA - 2013-01-07 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Ponownie.
Teraz każą nam podpisywac nowe grafiki już wypełnione a nie tak jak wcześniej czyste ale znowu jest coś nie tak. Na grafiku sa rozpisane godziny etatu po 12 godzin słuzba na 10 dni to wychodzi 120 godzin. A pelen etat wynosi zależnie od miesiąca ale w granicach 168 godzin. Wychodzi na to że teraz nie mamy pełnego etatu , tylko 3/4 etatu. Ciekawe jak odprowadzane są składki ZUS? Trzeba bedzie to sprawdzić. Podejżewam że teraz na Zusie będą nas oszukiwać. Na tych grafikach jest napisane że norma pracy wynosi w styczniu 171godzin w lutym troche miej nie pamiętam ile i w marcu tez coś o0koło 170godzin. A grafik jest rozpisany po 120 godzin. więc gdzie jest reszta godzin. Skubią nas teraz na kasę z ZUSU. nie odprowadzają pełnych składek. Zobaczymy co z tego wyniknie, Ja udaję się do ZUSU i jak tylko moje podejżenia się sprawdzą idę do Sądu i Do Państwowej Inspekcji Pracy to zgłosić. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rozsadny - 2013-01-07 15:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez u nas na patrolach w Warszawie pracuja same buraki ze wsi to co tu sie dziwic ze robi sie zle kupa rolnikow i tyle co drugiemu wystaje sloma z butow
zdjecie uzytkownika
prawy - 2013-01-07 15:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieśmaki wracajcie do siebie na wies orac pole i wypasac krowki bo zanizacie tylko stawki i godzicie sie byc traktowani jak [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
max - 2013-01-07 16:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochroniarze w Polsce to najczesciej ludzie ze wsi, którzy ze względu na niski poziom inteligencji lub lenistwo nie uzyskali wykształcenia ani żadnego fachu . Dlatego większość to nieudacznicy, bez ambicji zgadzają się pracować za 5 zl na umowe smieciowa. Potem swoje frustracje wyladowują anonimowo w internecie. Dno. Lepiej gdyby spędzili czas na nauce, wykwalifikowaniu się. No ale na to ich ne stać. Lepiej udawać pracę, pić w pracy żeby utopić swoją beznadzieje. Sorry za słowa prawdy ale jak czytam narzekania wasze to żal za[usunięte przez moderatora] ściska. Wszyscy są winni waszej beznadziejnej sytuacji tylko nie wy sami... za otwieranie szlaban czy siedzenie na tylko, ewentualnie spanie na służbie powinniście dostać max 3 zl. Chcielibyście 12 zl ale nigdy tyle nie dostaniecie bo wasza praca jest tak prosta że można wziąć niepelnosprawnego umysłowo i zrobi to lepiej od was i nie będzie narzekał na cały świat i podziekuje za pracę!!! wracajcie na swoja wioche bo sie gubicie w Warszawie
zdjecie uzytkownika
pro - 2013-01-08 06:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
max założe sie że jesteś katolikiem tyle miłości do bliźniego płynie w twych ust
zdjecie uzytkownika
zel - 2013-01-08 14:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
max - 2013-01-07 16:22:19

Ochroniarze w Polsce to najczesciej ludzie ze wsi, którzy ze względu na niski poziom inteligencji lub lenistwo nie uzyskali wykształcenia ani żadnego fachu . Dlatego większość to nieudacznicy, bez ambicji zgadzają się pracować za 5 zl na umowe smieciowa. Potem swoje frustracje wyladowują anonimowo w internecie. Dno. Lepiej gdyby spędzili czas na nauce, wykwalifikowaniu się. No ale na to ich ne stać. Lepiej udawać pracę, pić w pracy żeby utopić swoją beznadzieje. Sorry za słowa prawdy ale jak czytam narzekania wasze to żal za [usunięte przez moderatora]e ściska. Wszyscy są winni waszej beznadziejnej sytuacji tylko nie wy sami... za otwieranie szlaban czy siedzenie na tylko, ewentualnie spanie na służbie powinniście dostać max 3 zl. Chcielibyście 12 zl ale nigdy tyle nie dostaniecie bo wasza praca jest tak prosta że można wziąć niepelnosprawnego umysłowo i zrobi to lepiej od was i nie będzie narzekał na cały świat i podziekuje za pracę!!! wracajcie na swoja wioche bo sie gubicie w Warszawie
Max [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesteś i cham ciekawy jestem gdzie pracujesz zapewne w biurze jakiejś firmy krzak ja juz kilkanaście lat przepracowałem w takich firmach i takich cwaniaków przerabiłem co ludzi nie szanowali a później sami musieli mundury pobierać i stać jak kolki za ludzi myślę ze ciebie też to spotka w niedługim czasie i będziesz cieciem za 3 złote
zdjecie uzytkownika
dwa_etety - 2013-01-09 10:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopóki różne barany będą broniły metod które stosuje juwentus dopóty będzie w firmie dziadostwo ,wyzysk i łamanie praw pracownika to tyle na temat
zdjecie uzytkownika
max - 2013-01-09 17:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"zel" było sie uczyć jak był na to czas,podwyższać swoje kwalifikacje itp
Ja tak postepowałem i teraz taki ktoś jak ty "tyra"na moj slużbowy samochód,komórke,laptopa i pensje ja sprawnie zarządzam taką szara masa jak ty i taka sytuacja jaka jest na rynku pracy;niskie stawki i umowy śmieciowe sa przez takich rolników jak ty bo zachowujecie sie jak bydło i chcecie by was tak traktowano
W naszej firmie na szczęście jest pare wykształconych i myslących pracowników na patrolach interwencyjnych ale reszta to fajtłapy,pijaki i lenie co tylko spac na dyżurze potrafią Gorzka prawda ale prawda
zdjecie uzytkownika
zel - 2013-01-09 19:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAX a dlaczego taka prestiżowa firma trzyma fajtłapy i pijaków??? czyżby dlatego że nikt inny nie chce pracowac w tym syfie? a może dlatego że tylko takie fajtłapy pozwalają się wykorzystywać? pracownik wizytówka firmy a opinie klientom właśnie pracownicy przekazują
zdjecie uzytkownika
tony - 2013-01-11 07:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj kupiłem sobie kamerke szpiegowska taka malutka :-) od dzisiaj nagrywac bede jak w biurze wydają nam grafiki i umowy bez pieczatek jak przekazujemy je innym patrolom i jak pozbiej odwozimy do biura :-) a pozniej Youtube :-)
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-01-12 12:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to świetny pomysł z tą kamerką :) w katowicach też jest taki sklepik muszę się tam przejść :) podobno są kamerki w długopisach to by załatwiało sprawę :) zacznę też nagrywać od przyszłego tygodnia i udowodnię że podpisujemy papiery bez pieczątek że z biura takie dostajemy :)
zdjecie uzytkownika
dario - 2013-01-13 07:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie sprawe trzeba inaczej rozwiązać np założyć związki zawodowe ostatnio napisalem do NSZZ Solidarność i opisałem sytuacje a oto odpowiedz

Witam,
Nazywam się Paula Brzezińska i w naszym związku zajmuję się
sprawami pracowników ochrony i zorganizowaniem ich w związek.
Dziękuję za maila i opisane w nim sprawy, bardzo proszę o kontakt
lub o przesłanie numeru telefonu abyśmy mogli porozmawiać o
poruszonych w nim problemach.
pozdrawiam
Paula Brzezińska
0 501 554 671

pomagają założyć związki udzielają wszelkiej pomocy proponuje napisac do nich lub zadzwonić ponieważ każdy rejon powinien wziąć w tym udział nasza praca w naszych rękach tylko sami możemy sobie pomóc
zdjecie uzytkownika
pati 1 - 2013-01-13 11:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy i kiedy wchodzą służbowe samochody może ktoś z biura odpisze na moje pytanie a i jeszcze jedno kto to jest p Dyr [usunięte przez moderatora] z Poznania bo chłopaki dzwonią i pytają co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ponoc robi niby porządki razem z [usunięte przez moderatora] jak ktoś go zna to proszę o opinię o tym pajacu bo rozumiem że [usunięte przez moderatora]tego osrusa wszyscy znają prawda,pozdrawiam pati
zdjecie uzytkownika
t15 - 2013-01-15 08:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej firmie coś się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
art1 - 2013-01-17 17:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zmieniło zrobili więcej spółek żeby mogli nas i państwo więcej okradac banda złodzieji ta firma to wielkie bagno z tymi psełdo dyrektorkami na czele ludzie szukajcie innej pracy a do tej firmy to tylko CBŚ i pozamykac tą zorganizowaną bandę[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
poz - 2013-01-18 11:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie dodali więcej spółek tylko została zmieniona spółka jawna na spółkę komandytową. Idźcie się wszyscy leczyć albo weźcie się w końcu za robotę, może jak się zmęczy jeden z drugim to nie będą wymyślać tych bzdur.
zdjecie uzytkownika
pati1 - 2013-01-18 13:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisze się [usunięte przez moderatora]a to jest taki człowiek który cię zrobił w pośpiechu i nauczył cię polskiej pisowni a za te nędzne ochłapy zobaczymy jak daleko zajedziesz za tym swoim zakłamanym biureczkiem a spółka kamandytowa to nic innego jak ucieczka od podatków tak jak zleceniówka u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... o 100zł od 1 stycznia bo przecież pensja poszła o 100zł do góry i to nie jest matactwo ta firma to wielkie G......NO
zdjecie uzytkownika
poz - 2013-01-18 17:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz dyskutować to skoncentruj się na merytorycznej wartości przekazu a nie używasz do wyładowania swojej frustracji tanich chwytów o ojcach, "C", itp. A podwyżka najniższej krajowej jest dla osób, które faktycznie mają minimalny dochód a widocznie ty łącznie ze „zleceniówką” masz większe dochody niż najniższa krajowa stąd twój dochód total nie uległ zmianie. Każdy z was i nas prowadząc swój własny biznes też by poszukiwał oszczędności i tak też robi nasza firma – nic w tym nadzwyczajnego.
zdjecie uzytkownika
PATI 1 - 2013-01-18 18:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku o jakim ty biznesie mówisz o wyzysku to zrozumiem w tej firmie Dyrektorzy po 6 a nawet 8 tyś na miesiąc patrolowcy po 8 ale zł na h a agenci na obiektach 5 zł no i oczywiście 240h a nie jak nieroby z biura po168h i bez podwyżki przez min 3 lata i uważasz że w tej pseudo firmie jest wszystko SI jak tak to chyba jesteś od MICHALSKIEGO ALBO KALIŃSKIEGO Z RODZINY
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-01-20 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i o co ta kłótnia??? wszystkie przekręty firmy zostały juz opisane wystarczy poczytac a obłudne tlumaczenia tych nieuczciwości jest żałosne
zdjecie uzytkownika
kola - 2013-01-24 11:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te bilbordy są jakieś.................................dziwne :):) oczy obrysowane markerem :):):)
zdjecie uzytkownika
plot1` - 2013-02-06 10:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak wszyscy się wyciszyliście czyż byscie podwyżkę dostali i po co te wasze pisania przecież i tak mają was w [usunięte przez moderatora].fajnie się czytało te wasze bzdety a teraz do roboty białe murzyny [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
maro - 2013-02-09 08:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w kwietniu juwentus ma kolejną rozprawę, chłopak z sosnowca się sądzi zobaczymy co z tego wyjdzie czy wypłacą mu nadgodziny :) oczywiście zamelduję wam jak się sprawa potoczyła
zdjecie uzytkownika
ciec ze wsi - 2013-02-09 21:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam troszkę,stawki marne, z psem co pół godziny na spacer.
Firma jak wszystkie w tej branży, kokosów miema. Miałem dwóch kierowników jeden spoko jeszcze niepokrzywiony, drugi stary "pies" zresztą jak całe szefostwo Juwentusa.
zdjecie uzytkownika
s... - 2013-02-13 13:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te a co myślicie o naklejkach na szybach samochodów ? ja swoją zerwałem w pizdu :)
zdjecie uzytkownika
kot - 2013-02-15 08:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
zdjecie uzytkownika
real - 2013-02-15 09:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kot - 2013-02-15 08:44:52

ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
..wypisujesz bzdury .... wracasz do tematu, który już był .... uważasz, że jesteś krzywdzony nie otrzymujesz wynagrodzenia? lewe umowy? zawsze możesz odejść do konkurencji nikt Cię nie trzyma .
Popatrz co dzieje się na rynku ile osób szuka pracy a Ty nie potrafisz docenić pracodawcy, który jest wiarygodny na rynku.

Zapraszam do małej firmy ochrony bez braku płynności finansowej, gdzie będą Cię rolować na kasę i wycyckają do reszty wtedy można narzekać.
zdjecie uzytkownika
kot - 2013-02-15 10:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
real - 2013-02-15 09:58:16

kot - 2013-02-15 08:44:52

ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
..wypisujesz bzdury .... wracasz do tematu, który już był .... uważasz, że jesteś krzywdzony nie otrzymujesz wynagrodzenia? lewe umowy? zawsze możesz odejść do konkurencji nikt Cię nie trzyma .

Popatrz co dzieje się na rynku ile osób szuka pracy a Ty nie potrafisz docenić pracodawcy, który jest wiarygodny na rynku.



Zapraszam do małej firmy ochrony bez braku płynności finansowej, gdzie będą Cię rolować na kasę i wycyckają do reszty wtedy można narzekać.
więc uważasz że takie umowy bez pieczątek są ok???
że jeśli na rynku jest cieżko i dużo firm robi wałki to Juwentus też musi???
i co znaczy wypisujesz bzdury??? umowy leżą przede mną więc to nie są bzdury
a gadanie nikt cię nie trzyma idż do konkurencji jest żałosne ,zamiast rozwiązać problem najlepiej takimi głupimi argumentami rzucać ,a nie może Juwentus po prostu robić wszystkiego jak kodeks pracy wymaga???
zdjecie uzytkownika
k_zip - 2013-02-19 06:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kot - 2013-02-15 10:16:55

real - 2013-02-15 09:58:16

kot - 2013-02-15 08:44:52

ooo umowy zlecenia przyszły do podpisania :) BEZ PIECZĄTEK FIRMOWYCH OCZYWIŚCIE :) i widnieje tam data że z dniem 01.01.2013 a dzisiaj mamy przecież 15.02.2013 :):):) więc fikcji INBLANCO ciąg dalszy a podobno to sprzeczne z prawem ale co tam Juwentus ma własne prawa :):):)
..wypisujesz bzdury .... wracasz do tematu, który już był .... uważasz, że jesteś krzywdzony nie otrzymujesz wynagrodzenia? lewe umowy? zawsze możesz odejść do konkurencji nikt Cię nie trzyma .


Popatrz co dzieje się na rynku ile osób szuka pracy a Ty nie potrafisz docenić pracodawcy, który jest wiarygodny na rynku.





Zapraszam do małej firmy ochrony bez braku płynności finansowej, gdzie będą Cię rolować na kasę i wycyckają do reszty wtedy można narzekać.
więc uważasz że takie umowy bez pieczątek są ok???

że jeśli na rynku jest cieżko i dużo firm robi wałki to Juwentus też musi???

i co znaczy wypisujesz bzdury??? umowy leżą przede mną więc to nie są bzdury

a gadanie nikt cię nie trzyma idż do konkurencji jest żałosne ,zamiast rozwiązać problem najlepiej takimi głupimi argumentami rzucać ,a nie może Juwentus po prostu robić wszystkiego jak kodeks pracy wymaga???
słuszna uwaga, pracować trzeba sumiennie ale firma już sumienna nie musi być
zdjecie uzytkownika
real - 2013-02-19 08:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.. inne działy szczęśliwe tylko wiecznie patrole narzekają .... cóż bywa nie ma firm idealnych ... zawsze znajdzie się czarna owca
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-02-19 10:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
real - 2013-02-19 08:48:21

.. inne działy szczęśliwe tylko wiecznie patrole narzekają .... cóż bywa nie ma firm idealnych ... zawsze znajdzie się czarna owca
jasne inne działy szczęśliwe np fizyczna ot tak obniżyli im stawkę o 50groszy są baaaardzo szczęśliwi :) dobrze wiesz jakie jest dziadostwo a takie pierdoły opowiadasz,szczęśliwe działy to w biurach są reszta musi na nich robić więc nie wysilaj się czarna owco
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2013-02-19 19:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i dochodzę do wniosku, że prawda leży po środku. Nie wszystko co się dzieje w Juwentusie jest zgodne z prawem. Z drugiej zaś strony kolegom patrolowcom przydałby się jakiś kurs ekonomii. Żeby ten bałagan utrzymać, trzeba skalkulować koszty i przychody, ale tutaj nie miejsce na to. Fakt, każdy chciałby zarabiać jak najwięcej, ale są pewne granice opłacalności.
Róbmy swoje, a nieprawidłowości ujawniajmy u odpowiednich organów.
zdjecie uzytkownika
aro - 2013-02-20 15:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chodzi nam o to żeby zarabiać nie wiadomo ile po prostu byłoby fajnie podwyżkę dostać pracuję tu trzy lata ale z tego co wiem to stawka stoi w miejscu od 2007 roku to troche długo wydaje mi się i nie chodzi mi o tą fikcyjna podwyżkę którą dostalismy ale o realną
zdjecie uzytkownika
noo2 - 2013-02-21 10:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] zawracacie tymi waszymi wypisami a nie macie honoru odejśc z tego syfu idzie wiosna pomyślcie o zmianie pracy bo z tymi [usunięte przez moderatora] nami z biura nigdy nie wygracie popatrzmy na inne firmy przecież to jeden wielki wałek a co myślicie że ci z górnych stołków nie wiedzą o tych przekrętach w firmach ochraniarskich A oko przymykają bo jak by się wzieli za te firmy to musieli by je zamknąc a ludzie musieli by iśc na garnuszek państwa i dlatego tak jest i będzie poprostu szkoda się denerwowac tylko odejśc z tego syfu pozdro
zdjecie uzytkownika
rulon - 2013-03-03 16:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dorabiam sobie w solidzie u jak kumplom opowiadam o juwe to mają niezły ubaw :-) u nich nie jest lepiej ale pośmiać się zawsze miło :-) moze handlowcowi jakies nasze obiekty pocisne :-)
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-03-05 14:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
zdjecie uzytkownika
maro - 2013-03-07 11:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karol - 2013-03-05 14:47:09

droga dyrekcjo mam pomysł może by tak zwolnić wszystkich Prawych ale wtedy trzebaby zrezygnować z NAPADÓWEK wiadomo sanemu nie jest zbyt bezpiecznie do knajpy wchodzić no i druga sprawa podwyżka dla kierowców 2zł uważam że firma i tak byłaby do przodu
o i tu się przyłączę do tego kompletu życzeń w końcu jakieś konkrety ale napewno firma nie zrobi nic z czego bylibyśmy zadowoleni :) bo przecież zadowolony pracownik to jakiś idiotyczny wymysł :)
zdjecie uzytkownika
storm - 2013-03-09 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zel.....a jak myślisz czemu fajtłapki i pijaczki robią??? STAWKA!!! Jak można w dzisiejszych czasach oferowac za godzinę pracy 4,50 dla pracownika i 7- 7,50 dla kierownika z licencją oczywiscie umowa zlecenie :/ Te pijaczki to emeryci (górnicy, policjanci) ci mają [usunięte przez moderatora] na robote bo dorobią do emeryturki 1200 i mają 5.000!!! A jak im się urwie to pójdą gdzie indziej..... A ty się masz 1200 utrzymac z rodziną.....
A fajtłapki no cóż to wszyscy z II grupą inwalidztwa...czyli wszystkie kuśtyki w ręke , nogę i niejednokrotnie w głowę. Ale firma ma za nich najwieksze dopłaty....I taka to [usunięte przez moderatora] polityka
zdjecie uzytkownika
wyga5 - 2013-03-11 15:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w juwentusie się nigdy nie zmieni do póki ktoś z góry nie dobierze im się do [usunięte przez moderatora] i zlikwidują umowy śmieciowe a nie tak jak jest teraz jedno matactwo praca po 48 h i wszyscy na to się godzą a znam chłopaków z Poznania tam to dopiero jest meksyk dyrektorstwo to podobno sami nie wiedzą po co tam są a jak coś byś potrzebował to nigdy nie mają dla ciebie czasu za co im tam [usunięte przez moderatora] płacą tak się rozbestwili że każdy kupił dom a my za marne grosze będziemy [usunięte przez moderatora] do grobowej dechy a może tak byśmy się zgadali i wszyscy wzieli urlop na rządanie wzieli i niech dyrektorstwo trochę po [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
sobi - 2013-03-13 08:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyga co ty piszesz??? przecież dyrektorstwo to teoretycy nie wiedzą co to jest praca :)
zdjecie uzytkownika
Bryk - 2013-03-15 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak to jest w Grupach Interwencyjnych Juwentus???

wszędzie jeżdżą pojedynczo bez prawych czy tylko na mniejszych rejonach??

jakie są stawki?


Wstyd się przyznać, ale osobiście jeżdżę w drugiej konkurencyjnej złodziejskiej firmie gdzie SS stawki na start: kierowca 9zł/h, prawy 8,5zł/h podwyżka najwcześniej po roku, chore wymagania wszystkie obiekty na pamięć, wszystkie adresy, topografia miasta musi być lepiej znana niż u taksówkarza, dojazd szczegółowo po nazwach ulic.

Nowi mają naprawdę przesrane jak przychodzą i biuro też do [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
seti - 2013-03-16 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary w juwe nigdy podwyżki nie dostaniesz my czekamy na nią od 2007 roku
zdjecie uzytkownika
wója 1 - 2013-03-16 22:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie [usunięte przez moderatora] 9 zł na h a może 8,5 kierowca a prawy 8 tak jest w Poznaniu i są pojedyńcze patrole i nic się w tym syfie nie zmieni bez podwyżek przez 5 lat tak samo jest u konkurencji np SOLID także odradzam wszystkim tą [usunięte przez moderatora] firmę byle do wiosny i wolę iśc do łopaty niż robic z siebie [usunięte przez moderatora] i patrzec na tych [usunięte przez moderatora] w biurze pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-03-18 06:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śląsk stawka 8zl kierowca i 8 zl prawy brak podwyżek 6 rok sa rejony z pojedynczymi patrolami
zdjecie uzytkownika
Bryk - 2013-03-18 15:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o SS, piszę o woj. mazowieckim.

starzy pracownicy 9,20 przeważnie.

Odnośnie łopaty jestem tego samego zdania.

Nowi są bez szans na etat ! ! !

Biuro i ludzie tam pracujący brak słów....

W łódzkim na start 8 prawy i 8,5 kierowca w SS
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Witam,
Szukałem pracy, jako przedstawiciel handlowy. Zobaczyłem piękne ogłoszenie: umowa o pracę, podstawa + prowizja, wiarygodny pracodawca, itp..
Na pierwszej rozmowie oczywiście wszystko się potwierdziło, umowa o pracę na pełen etat, 2500 podstawy + prowizja od każdego sprzedanego urządzenia (od 75 do 200zł). Warunki bajeczne zważywszy, że urządzeń montuje się zazwyczaj kilka u jednego klienta.
Na drugim spotkaniu PIERWSZA ZMIANA: Prezes się nie zgodził na 2500 podstawy, będzie 2000 na początek + 75 zł prowizji od urządzenia. Myślę sobie normalne, chcą mnie sprawdzić na początku.
Szkolenie miało trwać ok. 1,5 tygodnia i do pracy. Po złożeniu wszystkich dokumentów, czekałem na umowę, w międzyczasie się szkoliłem (szkolenie miało być płatne!).
Umowę dostałem po odbytym szkoleniu (bo "tak się zeszło"),
DRUGA ZMIANA: Dostałem dwie umowy, z których nic nie wynikało. Jedna była normalną umową o pracę opiewającą na kwotę bagatela 200 zł/m-c (nie jest to literówka, słownie: dwieśćie złotych), a z drugiej wynikało, że zarobię tyle, ile wypracuję (bez cenników, tabelek, w ogóle jakichkolwiek kwot). Wyliczę sobie sam, po kilku mocniejszych buchach ( wyobraźnia lepiej pracuje). Oczywiście było to wszystko logicznie wytłumaczone: firma szuka oszczędności, prawo polskie na to pozwala, ZAUFAJ MI, JA JESTEM UCZCIWYM PRACODAWCĄ, BĘDZIE ZAPŁACONE TAK, JAK USTALALIŚMY, NIE PATRZ NA UMOWĘ!!!!
Po zmarnowaniu czasu na szkolenie, pieniędzy na zaświadczenie o niekaralności i ogólnym zaangażowaniu, mówię sobie spróbuję, zaufam, duża firma, raczej nie powinni oszukiwać własnych pracowników (biznesowy strzał w kolano). Nic bardziej mylnego. Nie dość, że chcieli zamontować GPS-a w moim prywatnym samochodzie, co było kompletnym absurdem (w służbowym proszę bardzo, jestem za), kontrolowali mnie na każdym kroku: przyjeżdżaj do biura, siedź 8 godzin, a później idź w teren szukać klientów ( handlowiec pracuje w 90% w terenie, po co ma siedzieć na tyłku w biurze?).
Po prepracowanych ponad dwóch tygodniach, niewielkich wynikach ( nie odbiegających od założonego wstępnie planu na start), spotkanie grupy: kilku, dających się policzyć na palcach jednej ręki, zastraszonych i zrezygnowanych handlowców, kierownik i ja. Było podsumowanie wyników, ogólne przeprosiny ze strony zwierzchnictwa za tzw. "górę" i jej pomysły. Atmosfera wisiaław powietrzu tak, że można było siekierę powiesić. Na koniec dostaję informację o cięciach w firmie i przymusowych zwolnieniach: Niestety musimy rozwiązać umowę, to nic osobistego...głupie gadanie. Natomiast mamy w zanadrzu kotrakt partnerski: bez podstawy prowizja 200 zł za każde sprzedane urządzenie, tylko trzeba mieć działalność (myślałem, że mnie krew zaleje). Podpisałem nowy kontrakt (i tak miałem już otwartą od jakiegoś czasu działalność), szkoda wypracowanych już klientów, lepsze 2 stówki, niż nic. Poświęciłem czas, zaangażowałem się, rozreklmowałem firmę, poumawiałem się z klientami na przyszły miesiąc. Wszędzie dawałem numer telefonu służbowego, który mi zabrano. W zamian odebrali mi jeszcze służbowego laptopa, oraz dostęp do portalu, na którym prezentowałem klientom działanie urządzeń (takie ułatwienie działań sprzedażowych). Wstrzymałem wszelkie działania, przełożyłem wszystkie spotkania...czekam na pierwszą (i jednocześnie ostatnią) wypłatę. Za cały miesiąc, licząc podstawę i prowizję za 8 sprzedanych urządzeń dosałem 894 zł ( 2000 + 8*75 = 894). Na koniec w kasie dowiedziałem się, że nie jestem pierwszy, ani nawet 20-sty. Regularnie walą ludzi w trąbę. Co miesiąc. Nigdy nie polecę tej firmy nikomu, klientowi, ani najgorszemu wrogowi. Osobiście gratuluję menedżerom sprzedażowym perspektywicznych działań oraz dbałośći o dobre imię firmy i życzę owocnych wyników. Każdy dobrze wie, że podstawą prężnego działania każdej firmy są ludzie, którzy tworzą tą firmę (pacownicy!!!!!!!!). Jeżeli nie macie skłonności homoseksualnych, unikajcie tej firmy, jak ognia.
Pytania: Witam,
Szukałem pracy, jako przedstawiciel handlowy. Zobaczyłem piękne ogłoszenie: umowa o pracę, podstawa + prowizja, wiarygodny pracodawca, itp..
Na pierwszej rozmowie oczywiście wszystko się potwierdziło, umowa o pracę na pełen etat, 2500 podstawy + prowizja od każdego sprzedanego urządzenia (od 75 do 200zł). Warunki bajeczne zważywszy, że urządzeń montuje się zazwyczaj kilka u jednego klienta.
Na drugim spotkaniu PIERWSZA ZMIANA: Prezes się nie zgodził na 2500 podstawy, będzie 2000 na początek + 75 zł prowizji od urządzenia. Myślę sobie normalne, chcą mnie sprawdzić na początku.
Szkolenie miało trwać ok. 1,5 tygodnia i do pracy. Po złożeniu wszystkich dokumentów, czekałem na umowę, w międzyczasie się szkoliłem (szkolenie miało być płatne!).
Umowę dostałem po odbytym szkoleniu (bo "tak się zeszło"),
DRUGA ZMIANA: Dostałem dwie umowy, z których nic nie wynikało. Jedna była normalną umową o pracę opiewającą na kwotę bagatela 200 zł/m-c (nie jest to literówka, słownie: dwieśćie złotych), a z drugiej wynikało, że zarobię tyle, ile wypracuję (bez cenników, tabelek, w ogóle jakichkolwiek kwot). Wyliczę sobie sam, po kilku mocniejszych buchach ( wyobraźnia lepiej pracuje). Oczywiście było to wszystko logicznie wytłumaczone: firma szuka oszczędności, prawo polskie na to pozwala, ZAUFAJ MI, JA JESTEM UCZCIWYM PRACODAWCĄ, BĘDZIE ZAPŁACONE TAK, JAK USTALALIŚMY, NIE PATRZ NA UMOWĘ!!!!
Po zmarnowaniu czasu na szkolenie, pieniędzy na zaświadczenie o niekaralności i ogólnym zaangażowaniu, mówię sobie spróbuję, zaufam, duża firma, raczej nie powinni oszukiwać własnych pracowników (biznesowy strzał w kolano). Nic bardziej mylnego. Nie dość, że chcieli zamontować GPS-a w moim prywatnym samochodzie, co było kompletnym absurdem (w służbowym proszę bardzo, jestem za), kontrolowali mnie na każdym kroku: przyjeżdżaj do biura, siedź 8 godzin, a później idź w teren szukać klientów ( handlowiec pracuje w 90% w terenie, po co ma siedzieć na tyłku w biurze?).
Po prepracowanych ponad dwóch tygodniach, niewielkich wynikach ( nie odbiegających od założonego wstępnie planu na start), spotkanie grupy: kilku, dających się policzyć na palcach jednej ręki, zastraszonych i zrezygnowanych handlowców, kierownik i ja. Było podsumowanie wyników, ogólne przeprosiny ze strony zwierzchnictwa za tzw. "górę" i jej pomysły. Atmosfera wisiaław powietrzu tak, że można było siekierę powiesić. Na koniec dostaję informację o cięciach w firmie i przymusowych zwolnieniach: Niestety musimy rozwiązać umowę, to nic osobistego...głupie gadanie. Natomiast mamy w zanadrzu kotrakt partnerski: bez podstawy prowizja 200 zł za każde sprzedane urządzenie, tylko trzeba mieć działalność (myślałem, że mnie krew zaleje). Podpisałem nowy kontrakt (i tak miałem już otwartą od jakiegoś czasu działalność), szkoda wypracowanych już klientów, lepsze 2 stówki, niż nic. Poświęciłem czas, zaangażowałem się, rozreklmowałem firmę, poumawiałem się z klientami na przyszły miesiąc. Wszędzie dawałem numer telefonu służbowego, który mi zabrano. W zamian odebrali mi jeszcze służbowego laptopa, oraz dostęp do portalu, na którym prezentowałem klientom działanie urządzeń (takie ułatwienie działań sprzedażowych). Wstrzymałem wszelkie działania, przełożyłem wszystkie spotkania...czekam na pierwszą (i jednocześnie ostatnią) wypłatę. Za cały miesiąc, licząc podstawę i prowizję za 8 sprzedanych urządzeń dosałem 894 zł ( 2000 + 8*75 = 894). Na koniec w kasie dowiedziałem się, że nie jestem pierwszy, ani nawet 20-sty. Regularnie walą ludzi w trąbę. Co miesiąc. Nigdy nie polecę tej firmy nikomu, klientowi, ani najgorszemu wrogowi. Osobiście gratuluję menedżerom sprzedażowym perspektywicznych działań oraz dbałośći o dobre imię firmy i życzę owocnych wyników. Każdy dobrze wie, że podstawą prężnego działania każdej firmy są ludzie, którzy tworzą tą firmę (pacownicy!!!!!!!!). Jeżeli nie macie skłonności homoseksualnych, unikajcie tej firmy, jak ognia.
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-03-18 16:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w dupie i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
zdjecie uzytkownika
kris - 2013-03-19 08:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
seba - 2013-03-18 16:51:19

ja mam swój sposób na prace w juwe :-) wszystko na luzie :-) prace trzeba zrobić oczywiscie ale tylko to co musi byc zrobione i ani odrobinki wiecej do tego na lajcie :-) zero nerwówki mieć wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle jesli dostaje [usunięte przez moderatora] nawet nie dyskutuje bo i po co przedłużać bezsensowna rozmowe z teoretykiem :-):-) wysłuchać i robic swoje w końcu muszą jakos leczyć swoje kompkeksy :-)
święta prawda stary ,dawno to odkryłem że nie ma sensu dyskutować bo mają klapki na oczach a i tak do błędu się nie przyznają bo to wymaga charakteru i honoru zresztą [usunięte przez moderatora] mnie to teoria a praktyka to dwa różne światy oni żyją w iluzji

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ochrona Juwentus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert