Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-11-23 19:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kali to ładny łeb ...a ochrona z licencją 2 to też ludzie bez szkoły i pijacy bo tak to określiłeś łbie bez szkoły jestem ciekaw ile ci płacą za te bzdury przecież dobrze wszyscy wiemy na czym polega ochrona a najbardziej dziwię się tym którzy tą ochronę biorą to tych można nazwać baranami do kwadratu czyż nie jest to prawda......
zdjecie uzytkownika
Pracownik Patroli Warszawskich - 2012-11-26 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kali z całym szacunkiem ale to TY jesteś NIEUDACZNIKIEM i GŁUPCEM jeśli dałeś sobie mózg wyprać i głosisz te głupoty wyniesione z biura
Jeśli jest i tak dobrze to napisz ile pajdy od Prezesa ostatnio wyłapałeś !
A nieudacznikiem to ty będziesz jak cie wywalą bo nigdzie cie nie przyjmą
Jeśli chodzi o wykształcenie to nie każdy ma tylko Technikum jak ty!
Firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma co ukrywać!
A Jak chcesz to powymieniam ci różnych z biura którzy już nie pracują bo na zbity pysk wylecieli i teraz kanałami chodzą bo sie boją pokazywać .Wcześniej czy pózniej i TY tak skonczysz
Pracuje już długo i wiem co pisze , poza tym jeden od Patroli koordynator wrócił i w wielkiej tajemnicy na Zielonce na Patrolu jeździ i to czarnym samochodem i można.
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-11-29 11:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się mówi są równi i równiejsi :) na śląsku też miały być czterodrzwiowe samochody a po chorzowie jeżdzi dwudrzwiowy :) można ? MOŻNA :)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2012-12-05 07:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO SZEFOWIE JUWENTUSA DACIE PACZKI PRACOWNIKOM CZY JAK ZWYKLE SKĄPSTWO???? WIEM ŻE TO CZYTACIE JUZ NIE RAZ DALISCIE TEGO PRZYKŁAD WIEC JAK???? MACIE CHOCIAZ NAMIASTKĘ HONORU?
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-12-05 13:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paczki na gwiazdkę proszę was najlepiej to jeszcze by od stycznia prawych pozwalniali na patrolach bo już kierowcy 6 razy w miesiącu jeżdżą sami to jest [usunięte przez moderatora] ŻENADA
zdjecie uzytkownika
grupa śląsk - 2012-12-07 15:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinieneś łączyć słów honor i dyrekcja juwentusa zastanów się co piszesz :) dostałeś kiedyś paczkę??? myślisz że coś się zmieni że jesteś kimś ważnym znaczy że my robole jesteśmy kimś ważnym??? a o honorze to oni może kiedyś słyszeli ale nie zrozumieli znaczenia tego słowa :)
zdjecie uzytkownika
s... - 2012-12-12 14:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi drugi raz pod rząd sylwek w pracy wypada tyle dobrze że rejon jest spokojny i w dwoch jezdzimy tego dnia firma mogłaby to docenic ale gdzie tam
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-12-13 17:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy oszaleliscie paczki na święta chcecie przecież najpierw są te darmozjady z biura a potem długo nic i dopiero my ROBOLE przecież służbówki trzeba tym nierobom z innych miast zatankowac co by za swoje nie musieli na święta dojechac przecież dobrze wiecie że ta firma to [usunięte przez moderatora] myślę że co niektórzy obudzą się w nowym roku i odejdą z honorem z tego syfu WESOŁYCH ŚWIĄT
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-18 11:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy dostaniemy znowu obłudne wypociny zwane życzeniami od naszych przełożonych w sumie mogliby sobie je darować osobiscie wolałbym nie czytać czegoś tak mało szczerego na szczęście wigilie mam wolną wiec mam tylko nadzieje że wcześniej tege nie wyślą
zdjecie uzytkownika
Pracownik Patroli Warszawskich - 2012-12-19 15:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy za bzdury piszecie paczki wam sie mażą pracujecie i firmy nie znacie Nie będzie żadnych prezentów jedyne co to Najniższa krajowa wzrosła o 35zł i to prezent A i tak ze zlecenia zabiorą!
Życzenia to dostaniecie Od Pana [usunięte przez moderatora] takie , żeby szybciej na alarmy dojeżdżać i startować!
Każdy sie zastanawia co taka cisza w biurze i koordynatorzy grzeczni przez telefon - To Ja wam napisze dlaczego a no dla tego ,że kupe spraw do sądu poszło i dużo osób nagrywa rozmowy dlatego taka cisza jest!
ALE ZOBACZYCIE TO CISZA PRZED BURZĄ
Miną święta i znów zaczną kraść ....
Ja to wiem jedno , że jak mnie pożądanie [usunięte przez moderatora] to pójdę do prezesa i mu powiem to i owo i może ktoś polecieć za swoje wały!
Wiecie dlaczego nie wymieniają nam telefonów służbowych co rok?!
To sobie sami odpowiedzcie co z tymi telefonami sie dzieje - A to jeden przykład z wielu
Życzę Wesołych Świąt Wszystkim z Patroli
zdjecie uzytkownika
śląsk - 2012-12-20 05:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z tymi telefonami to wszystkim sie dziwne wydaje dają nam jakies gówna bez lampy a pozniej pretensje ze zdjecia są kiepskie dyrektor chce zeby w razie czego SWOIMI PRYWATNYMI robic o taki c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zrobie swoim telefonem :-) zreszta nie mam zadnej rewelacji bo ma juz dwa lata jednak lampa w nim jest :-) a rozmowy u nas tez są nagrywane :-)
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-12-20 09:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie najbardziej podoba wigilia w biurze te zadowolone ryje obzarstwo fałszywe życzenia :-) chooj wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e wszystkim patrolowiec nie potrzebuje waszych ochłapów udławcie sie nimi
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-12-20 14:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę Wszystkim Patrolowcom WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT. Ci co w tych dniach pracują Życzę jak najmniejszą ilość bezsensownych alarmów. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie miejcie te czasy dojazdu. Jedźcie na alarm tak aby było dla was bezpiecznie. Olejcie cały ten ich system, Oni mają NAS głęboko gdzieś to i my sie nie starajmy dla tej firmy robić jak najlepiej. A tym niektórym nadgorliwcom co wchodzą głęboko w [usunięte przez moderatora] przełożonym to podziękujmy bardzo bo to po części przez nich tak jest w tej firmie. Pozdrawiam Bardzo Serdecznie i jeszcze raz dla was chłopaki z Patroli Wszystkiego Najlepszego w te Święta...
zdjecie uzytkownika
PATROLOWIEC WAWA - 2012-12-20 14:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam odpowiedz dla tego KALI. Piszesz że nic nie umiemy tylko śpimy itp. A ty taki kozak jesteś a jak byś pojechał na Patrolu na alarm Napad i coś by się działo to byś posrał się w gacie. Bo tacy siedzą w biurze i teraz przyjmują na patrole też właśnie takich samych jak oni bo tacy im nie podskoczą i będą mogli ich gnębić. Dla mnie wy wszyscy z biura to jesteście właśnie lenie i osrańcy. W gadce jesteście najlepsi. Czemu nie pojeżdzisz po patrolach i nie mowisz to co tu piszesz prosto w oczy tylko piszesz anonimowo na forum. [usunięte przez moderatora] jestes i tyle.Osobiście strach ci nie pozwala mówić takich żeczy Patrolowcom bo wiesz że nie którym mogły by puścić nerwy i by wtedy było nie ciekawie jak by musieli się zwolnić. Więc najlepiej sie nie odzywaj jak jesteś taki obsrany gaciuś.
zdjecie uzytkownika
kark - 2012-12-20 15:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Juwentus sladem innych firm ochroniarskich idzie oszczedna droga np.kilka dni w miesiącu jezdza w patrolu sami kierowcy(oszczednosc zusu na 1 pracowniku)a 2 prawych robi po np.12 sluzb.kryzys idzie ciecia sa wszędzie.
zdjecie uzytkownika
xyz1 - 2012-12-20 20:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu do tej firmy to tylko prokurator by się nadawał ale i oni napewno mają układ co by na tą stronę nie wchodzic bo juz nie jesteśmy patrol interwencyjny tylko ochrona dorażna i znowu dupę chronią niech sami wsiądą do auta i choc 1 nockę pojeżdżą w pojedynkę to na 100 daję głowę 100 biurowców mają nasrane a gdzie BHP bo od paru lat dostaję tylko inblanko do podpisania czy nikt z kontroli nad takimi firmami nie czyta tej strony a może nasi klienci to przeczytają i wkońcu zaczną im wypowiadac umowy a najlepiej firmy takie które mamy ochronę fizyczną wtedy odczują to po kieszeni ta firma to bagno z bandą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura .CHŁOPAKI SZUKAJCIE KONKRETNEJ PRACY WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WAS POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Śląski robol - 2012-12-21 17:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również życzę wszystkim PATROLOWCOM Wesołych zdrowych Świat walić w doope teoretyków biurowych którzy najmniejszego pojęcia o pracy nie mają
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-23 08:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i zgodnie z oczekiwaniami juwentus nas nie zawiódł :-) zero paczek ZERO HONORU ZERO GODNOŚCI TYLKO SKĄPSTWO PAZERNOSC I [usunięte przez moderatora] w poniedziałek robią sobie imprezkę w biurze man nadzieje że się potrujecie :-)
zdjecie uzytkownika
Groszek - 2012-12-24 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Sebo, Juwentus to firma, którą tworzą ludzie tzn., że my wszyscy jesteśmy pazerni, skąpi bez honoru …. licz się ze słowami … bo dokładnie to samo ktoś obcy może o Tobie napisać.
Informacja dla Ciebie o imprezce jak zwykle wyssane z palca a ja mam nadzieję …twoje posiłki będą smaczne i nigdy Ci nie zaszkodzą .

… czytam forum i zastanawiam się ile zawiści w ludziach, którzy wypisują takie oszczerstwa ?

Szanowni Państwo czytający opinie bieżcie poprawkę na to, że w większości są to wypowiedzi niezadowolonych, sfrustrowanych zgorzkniałych osób byłych i być może obecnych pracowników, którzy próbują szargać dobre imię firmy. Branża ochrony jest dość specyficzna i kontrowersyjna przekrój osobowości, sytuacji jakie zdarzają się nie sposób opisać … bo właściwie i po co to nie miejsce na to …

Firma jak każda inna ma plusy i minusy, w zależności od działu pracują różni ludzie, którzy dogadują się między sobą. Współpraca trwa po ładnych kilka lat.

Plusy :
• otrzymujemy wynagrodzenie na czas patrz inne agencje ochrony nie płacą po kilka miesięcy zwodzą pracowników
• stawki nie odbiegają od standardów rynkowych
• jeśli ktoś wywiązuje się ze swoich obowiązków jest zauważany , awansuje
• za wyniki otrzymuje się premie dodatki prowizje wszystko oczywiście uzależnione jest od konkretnego działu i wyniku pracy [ nikt za darmo nie nagradza]
• określone osoby/ działy posiadają auta służbowe
• rozwój firmy [nowinki technologiczne] / wyróżnienia: Laureat Międzynarodowych Targów Securex w Poznaniu 2012, udział w targach Targach FLEET MARKET 2012 i wiele innych
Alarm Control, Camera Control, monitoring telefonów komórkowych jak i innowacyjny system Active Guard, monitoring wizyjny jak i również tradycyjna ochrona fizyczna.
W/w usługi produkty, w szczególności ich intensywny rozwój skutkuje kolejnymi poszukiwaniami nowych osób do pracy podkreślam nowych działy się rozrastają .

Minusy - nie napiszę o nich bo ich nie dostrzegam, może nie chce. Wykonuję pracę, którą lubię dostaję wynagrodzenie, zawsze mogę w przypadku wątpliwości skonsultować się lub omówić problem z dyrektorem to też człowiek. Dziwią mnie tylko Ci którzy narzekają zawsze można zmienić na gorszą .
Ważne każdy wykonuje określoną pracę jedni umysłową inni fizyczną i wszyscy są za to rozliczani.
Z góry napiszę, że nikt mi nie płaci za wpis i jestem kilkuletnim pracownikiem firmy.

Korzystając z okazji Życzę wszystkim zwolennikom i przeciwnikom:

Zdrowych, Pogodnych, Radosnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz samych pozytywnych emocji przy realizacji
noworocznych planów i marzeń.

zdjecie uzytkownika
arek - 2012-12-24 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Groszku ponijajac Sebe :-) a powiedz mi o tym szarganiu dobrego imienia jak ma sie sprawa podniesienia najnizszej krajowej z jednoczesna obnizka zlecenia? od kilku lat nie bylo zadnej faktycznej podwyzki za kazdym razem ten sam walek w gore umowa o prace w dole zlecenie czyż nie mowie prawdy? a wszystkie papiery ktore podpisujemy? dlaczego w chwili podpisywania nie ma na nich pieczatki firmowej z podpisem? a urlopy ktore co rocznie podpisujemy in blanco? w tym miesiacu mialem urlop mimo ze go nie bralem? ty chcesz o uczciwosci juwentusa pisac? jasne ze pracownicy sa sfrustrowani jesli na kazdym kroku robi sie takie wałki
zdjecie uzytkownika
Groszek - 2012-12-24 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arku:) … co do wynagrodzenia nie bardzo wiem Co mam odpisać bo jak Ty „chyba” jestem pracownikiem i tego nie ustalam. Co do podwyżek trzeba rozmawiać z przełożonym.

Jeżeli podpisujesz dokumenty bez pieczątki firmowej i podpisu to dlaczego to robisz?
[o ile takie sytuacje mają miejsce]to jest niezgodne z prawem.

Zawsze możesz przyjechać do firmy wyjaśnić i podpisać. Dialog jest podstawą rozwiązania jakichkolwiek problemów – trzeba wyjaśniać na bieżąco.
zdjecie uzytkownika
seba - 2012-12-24 12:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuuuu pan groszek zaatakował :-) info o imprezce wyszło z biura wiec widocznie pracownicy zostali w błąd wprowadzeni :-):-) a jesli chodzi o te twoje plusu hmnm w sumie moge sie z nimi zgodzic szkoda tylko ze nic o minusach nie chcesz napisac wiem ze prawda jesr niewygodna ot kolejne moje oszczerstwo??? wymień wszystkie oszczerstwa a ja sie do nich bardzo chętnie odniose :-)
zdjecie uzytkownika
śląski robol - 2012-12-26 10:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drogi Groszku chcesz powiedzieć że dyrekcja na śląsku dajac nam do podpisania papiery bez pieczątek ( STANDARDOWE DZIAŁANIE) łamie prawo??? a jeśli tak to dlaczego to robi majac wiedzę że działają nielegalnie? czyż to nie dziwne że sami musimy walczyć o to co się nam prawnie należy? dlaczego Prezes pozwala na łamanie prawa dyrektorom????? czyżby o niczym nie wiedział?hmmmm wygodne to jakieś
zdjecie uzytkownika
poz - 2012-12-28 11:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sami w swoje gniazdo sracie. Pracując w firmie na temat, której wystawiacie takie opinie sami sobie ubliżacie. Firmę tworzą ludzie i to Wy jesteście jej wizytówką i marnie ona dzięki wam wypada na tym forum. Mam nadzieję, że każdy rozsądny człowiek weźmie pod uwagę, że firma Juwentus daje zatrudnienie kilkuset ludziom, większość z nich to wieloletni pracownicy (ok. 10 lat). W dobie kryzysu trzeba szanować pracę jaką się ma a nie frywolnie wydawać często wulgarne opinie wyssane z palca.

Najbardziej dziwię się tym osobom, które obecnie pracują w Juwentusie a życzą firmie upadłości, samo to jest dowodem na absurdalność tych wszystkich wypocin.
zdjecie uzytkownika
poz2 - 2012-12-28 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że te wypociny są absurdalne a pracownicy to idioci no bo któż by inny wymagał od pracodawcy uczciwości i przestrzegania przepisów absurd nad absurdami pracownicy zaprzestańcie domagać się tego co się wam należy albo firmie zmieniajcie bo robicie przykrość przełożonym :):):):):):):)
jak widać szefostwo woli atakować zamiast doprowadzić wszystko do ładu i przestrzegać przepisów :):):) to wszystko nasza wina jakim prawem śmiemy żadać żeby firma przestrzegała prawa :):):):):)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x