Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Valeo

zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2011-07-23 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
wiele ciekawych rzeczy tu piszecie :)
A ja jeszcze kilku ciekawych chcę się dowiedzieć.
Mianowicie:
jak oceniacie warunki bhp, bo sporo tu tekstów o upale, braku sprzętu ochronnego, itp.?
jak wygląda wypadkowość w zakładzie?
czy ekipa z bhp jest ok czy dokręcają śrubę?
jaka część załogi jest z agencji (Adecco, itp.)?
jak bardzo przestarzały sprzęt jest w zakładzie?
są jakieś inwestycje w maszyny czy jeśli już to przychodzi złom z Francji, który tu na miejscu chcą "uzdrowić"?
na jakie zarobki można liczyć na stanowiskach specjalistycznych i kierowniczych?
jest fundusz socjalny?
jakieś dodatkowe ubezpieczenie?
pakiet medyczny?
samochody służb?
Pozdrawiam i czekam na info od Was
:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 03:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wię jak jest z tymi awansami? trzeba dać czy nie? słyszałam że można to załatwić tylko nie wiem do kogo uderzyć
zdjecie uzytkownika
klara - 2011-07-27 03:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a które to?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-08-07 13:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się dowiedzieć czy są przyjęcia bezpośrednio do Valeo,czy tylko przez [usunięte przez moderatora]złodziei typu Adecco i Startpeople,czy jest tam dojazd z dworca autobusowego z Chrzanowa.
zdjecie uzytkownika
wyzwolony - 2011-08-08 10:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie se spokój z tym valeo lepiej już grzyby i jagody zbierac i na ulicy sprzedawac niż tam robic trzeba się szanowac i znac własną waretośc a nie za bandyckie stawki pracowac ludzie to nie Bangladesz
zdjecie uzytkownika
seksowny - 2011-08-14 21:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wierzysz w te bajki jestem pod valeo 3 rok zeby wyciagnac 2 z przodu trzeba sie [usunięte przez moderatora]nawet na 4 brygadach
zdjecie uzytkownika
? - 2011-08-17 17:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia bezpośrednio pod Valeo?bo taki podciep z Jaworzna mówił że są i podobno zarabia 2300netto na ręke.Niech ktoś z pracowników Valeo napiszę czy to prawda że tyle się zarabia na produkcji po roku pracy.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-21 06:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie że są przyjecia pod Valeo..-jak przerobisz 18 miesiecy pod firma... i oczywiscie ze zarobisz 2300 netto.... ale jak dasz [usunięte przez moderatora]i zostaniesz liderem( licz sie z depresją) albo 0 dnia wolnego to wyciagniesz :D
zdjecie uzytkownika
Mitch Mitchelson - 2011-08-21 13:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć chciałem się dowiedzieć jakie są umowy przez agencje pracy,bo podobno dają umowę na 1/2 etatu a pracujesz na cały etat,i na jaki okres są te umowy i jaką się ma stawkę na początek,czy okradają z wypłaty.Dzięki
zdjecie uzytkownika
458 - 2011-08-25 23:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Valeo jak kazdy zaklad pracy daje zarobie tym ktorzy sie staraja , a jebie tych co sie opierdalaja.Jesli chcesz zarobic i awansowac musisz sie starac, jek jestes debilem i nie bedziesz sie przykladal to bedziesz jebal jako operator , wciaz nazekajac na wyplate, nie robiac nadgodzin
ja pracuje tam ok 16 miesiecy , a zarabiam sporo.
zdjecie uzytkownika
Mitch Mitchelson - 2011-08-26 09:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie można złożyć CV aby pracować w Valeo? I po jakim czasie jest praca? Może mi ktoś napisać jak tam dojechać z dworca z Chrzanowa?Dzięki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-28 14:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy zna ktoś dokładny adres Valeo addeco w chrzanowie??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-01 12:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie komętarze i mam swoje zdanie na temat w Valeo pracuję już prawie półtora roku i nie narzekam na nic a ci którzy narzekają to,,albo nie che im się pracowac lub jeszcze nigdy nie dostali po [usunięte przez moderatora]od poprzedniego pracodawcy,,ja jestem zadowolona
zdjecie uzytkownika
? - 2011-09-01 13:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adres Adecco przy Valeo to ul.Europejska 50,cv zostawia się na bramie u strażników i trzeba czekać na telefon aż zadzwonią tylko niewiadomo jak długo?czy może ktoś napisać tak mniej więcej po jakim czasie mogą zadzwonić w sprawie pracy jak dziś zostawiłem cv na bramie i jaka jest stawka z Adecco na początek?Dzięki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-30 15:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie zadzwonili na drugi dzień ale podanie zostawiłam w firmie Adecco a nie na bramie. jestem po szkoleniu bhp i badaniach lekarskich i teraz czekam na telefon o rozpoczeciu pracy.
zdjecie uzytkownika
młody okoń - 2011-10-07 14:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich znających temat pracy w VALEO pod firmą ADECCO.
Dostałem propozycje pracy w logistyce, jako "operator transportu wewnętrznego" Jestem już po wszystkich badaniach i chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat warunków pracy na tym stanowisku. Czy jest spoko? Jaka płaca? itp.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2011-10-07 15:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na logistyce dowozi się komponenty na linie produkcyjną praca spoko ale każdy ma inne zdanie jak się dostaniesz do fajnej brygady to jest ok zarobki nie wiem bo pracuje krótko ale każdemu podoba się cos innego musisz się przekonać sam czy ci będzie odpowiadać.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-10-07 17:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się dowiedzieć gdzie mogę zostawic cv w firmie Adecco,bo miesiąc temu byłem w Valeo na bramie i pytalem o Adecco i powiedzieli że biuro jest,ale cv zostawia się na bramie i zostawiłem ale do tej pory nikt nie dzwoni,czy mam jechać do krakowa i tam zostawić cv?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-10-30 08:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są przyjęcia do Valeo przez Adecco?,gdzie trzeba dać CV,niech ktoś poda adres do tego adecco,dzięki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 15:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku idź do valeo i jak masz przystanek autobusowy (mini parking :) na europejskiej ) to po prawej masz bramkę ...pociśnij przycisk (domofon) \"Adecco\" lub \"Start people \" i ktoś Ci otworzy ...za bramką w lewo i masz po prawej \"blaszak\" drzwi po lewej pierwsza firma po lewej druga...nie dziękuj :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Valeo?
Zadaj pytanie
x