Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Valeo

zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2011-07-23 17:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,
wiele ciekawych rzeczy tu piszecie :)
A ja jeszcze kilku ciekawych chcę się dowiedzieć.
Mianowicie:
jak oceniacie warunki bhp, bo sporo tu tekstów o upale, braku sprzętu ochronnego, itp.?
jak wygląda wypadkowość w zakładzie?
czy ekipa z bhp jest ok czy dokręcają śrubę?
jaka część załogi jest z agencji (Adecco, itp.)?
jak bardzo przestarzały sprzęt jest w zakładzie?
są jakieś inwestycje w maszyny czy jeśli już to przychodzi złom z Francji, który tu na miejscu chcą "uzdrowić"?
na jakie zarobki można liczyć na stanowiskach specjalistycznych i kierowniczych?
jest fundusz socjalny?
jakieś dodatkowe ubezpieczenie?
pakiet medyczny?
samochody służb?
Pozdrawiam i czekam na info od Was
:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 03:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wię jak jest z tymi awansami? trzeba dać czy nie? słyszałam że można to załatwić tylko nie wiem do kogo uderzyć
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-07-27 03:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
klara - 2011-07-27 03:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a które to?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-08-07 13:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się dowiedzieć czy są przyjęcia bezpośrednio do Valeo,czy tylko przez [usunięte przez moderatora]złodziei typu Adecco i Startpeople,czy jest tam dojazd z dworca autobusowego z Chrzanowa.
zdjecie uzytkownika
wyzwolony - 2011-08-08 10:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie se spokój z tym valeo lepiej już grzyby i jagody zbierac i na ulicy sprzedawac niż tam robic trzeba się szanowac i znac własną waretośc a nie za bandyckie stawki pracowac ludzie to nie Bangladesz
zdjecie uzytkownika
seksowny - 2011-08-14 21:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wierzysz w te bajki jestem pod valeo 3 rok zeby wyciagnac 2 z przodu trzeba sie [usunięte przez moderatora]nawet na 4 brygadach
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-08-17 17:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
? - 2011-08-17 17:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia bezpośrednio pod Valeo?bo taki podciep z Jaworzna mówił że są i podobno zarabia 2300netto na ręke.Niech ktoś z pracowników Valeo napiszę czy to prawda że tyle się zarabia na produkcji po roku pracy.Dzięki.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-21 06:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie że są przyjecia pod Valeo..-jak przerobisz 18 miesiecy pod firma... i oczywiscie ze zarobisz 2300 netto.... ale jak dasz [usunięte przez moderatora]i zostaniesz liderem( licz sie z depresją) albo 0 dnia wolnego to wyciagniesz :D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Valeo?
Zadaj pytanie
alert