Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil Sanok

Pracowałeś w firmie Stomil Sanok i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-01-30 09:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z Stomil Sanok (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .solidna
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .ok
Od jakiej stawki można negocjować pensję?1300
Najbardziej podobało mi się w Stomil Sanok :atmosfera panującą w pracy
Najbardziej nie podobało mi się w Stomil Sanok :nic
zdjecie uzytkownika
Robi - 2009-01-30 10:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey wszystkim z Sanoka i okolic. Robilem dla naszej firmy 2 lata. Teraz pracuje w Norwegii na budowach tylko czasami przyjeżdzam do Polski.
Co mogę opowiedzieć o pracy w Stomilu?. Dobrze zorganizowana, każdy wie co ma robić cisną do wydajności, wszystko jest dokladnie wyliczone kiedy iść na przerwę kiedy koniec roboty. O spóźnieniach nie ma mowy. Ogólnie jest OK. pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora) , kierownika w sumie uczciwy gość ale za bardzo sluchal się swojego dyrektora i chcial byc jego pupilkiem :) Ale poczciwy z niego gościu.
Tu w Norwegii jest mniejszy rygor, każdy pracuje spokojniej, można poudawać że się pracuje. Robisz sobie przerwy na fajka co godzinę nikt nie ma pretensji.
Ale dobra o Norwegiii nie będę pisal Chlopaki Ze Stomilu pozdrawiam was, napiszcie czy (usunięte przez administratora) dalej tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
ftafek - 2009-02-05 21:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz te zwolnienia. Na Z-1 nie wiadomo nic do końca, żadnych oficjalnych ogłoszeń tzn. "Czeski film". Trzeba dowiadywać się od ludzi, którzy roznoszą różne plotki. Tak ciężko jest wydrukować kilka stron i wywiesić listę osób zagrożonych zwolnieniem?
zdjecie uzytkownika
kaskader - 2010-01-22 14:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca bardzo stresujaca, szczegolnie dla nieprodukcyjnych, robota zabierana do domu, nadgodziny.
atmosfera zastraszania. JEsli ma sie zastrzezenia mozna uslyszec- jak sie nie podoba za brama czekaja tysiace na twoje miejsce.
nie mozna negocjowac, bo slyszy sie odpowiedz jak wyzej.
jedno trzeba przyznac, jesli sie ma szczescie do ludzi/ znajomych mozna sie wiele nauczyc. Dzial konstrukcyjny i technologiczny na bardzo dobrym poziomie. Jesli natomiast chodzi o zarobki, stres versus zycie na pewno mozna znalesc gdzies lepsza prace. Do wytrzymania gora rok.
zdjecie uzytkownika
były - 2011-07-06 23:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się w pełni z ostatnią opinią.
zdjecie uzytkownika
sojef - 2012-03-28 12:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty na pewno piszesz o stomilu?ja pracowalem w paru firmach ale takiego dziadostwa nie widzialem
zdjecie uzytkownika
sojef - 2012-03-28 12:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak jak Pan pisze Panie Dyrektorze
zdjecie uzytkownika
polak - 2013-05-04 21:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy w dziale konstrukcyjnym. Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Czy nie ma problemów by dogadać się z szefem? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zwracają za dojazd?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-11 15:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w spółce Dystrybucja, jakie płace, atmosfera co wymagają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 22:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy nikt nie pracuje obecnie w Stomil Sanok? Albo, czy firma nie dba o swoje dobre imię i nie śledzi wpisów na forum? Napisze ktoś w końcu odpowiedzi?
zdjecie uzytkownika
oddźwierny - 2013-06-28 10:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uniwersalne podanie z dużą szansą na przyjęcia kandydata, w szczególności jako specjalisty od maszyn.

Szefie jest szansa aby do waszej firmy trafiła taka osoba jak ja, aby wykonywać dla Pana każdą pracę zgodnie ze wszystkimi normami i bez zastrzeżeń, umiem w każdym zespole udawać niewiniątko. Będę donosił na kumpla, znajomego i wszystkich innych kogo mi Pan prezes wskaże. Chętnie również uczestniczyć będę w nagonkach. Zatrudnienie mojej osoby będzie wielką korzyścią dla zarządu i zakładu. Doskonale nadaję się na pracownika sekcji którą kieruje osoba bez zawodu i wykształcenie a w szczególnie po zawodówce.
Moją silną stroną jest również to, że nie przeszkadzają mi przełożeni którzy nie mają pojęcia o prawie pracy i przepisach bhp.

Mam wybitne predyspozycje do pracy w zespole gdzie wytworzyła się: nienawiść, podziały, wyniesienie na stanowiska ludzi ślepo lojalnych i bez względu na umiejętności. Doskonale będę nadawał się również do ratowania tyłków mimo policzonych dni do końca kariery szanownych Panów Dyrektorów.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 17:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddźwierny, zabawne hehe ;). Czyli nie polecasz pracy w Stomil? Co w ogóle tam robisz/robiłeś? Były kiedykolwiek jakies problemy z kasa?
zdjecie uzytkownika
anioł - 2013-07-03 11:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ludzie z dystrybucji, co słychać u prezesa (usunięte przez administratora), słyszałem, że nie jest już zwykłym bożkiem, ale awansował na wszechmogącego boga :)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-04 09:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, pracuje ktoś w Stomil sanok jako INŻYNIER PROCESU ? Bo w tym roku skończą Inżynierię chemiczną i procesową na PW i powoli szukam pracy. Polecacie? Na co mogę liczyć na starcie?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-07-04 12:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaj lepiej w TRI Zagórz firma japońska nowy zakład, opinie na pozostały temat jak wyżej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć jak wygląda praca w firmie Stomil Sanok? czy pracownicy są zadowoleni z pracy tam?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 20:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dno. Jak przyjmuje swoich "pociotków" (specjalistów) to dostają taką kasę, że głowa boli, najgorzej jak kupuje inną firmę bo wtedy wszyscy są traktowani jak nieroby, lenie i nieważne jakie mają kwalifikacje są traktowani jak trędowaci. A tzw. specjaliści zajmują się wszystkim tylko nie tym czym powinni. np. kierownik sprzedaży zajmuje się listami obecności, (dublując przy okazji inną opłacaną pracownicę) zamiast zamawiać towar. Po prostu za dużo pseudospecjalistów.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 20:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadgodziny, a kto za nie płaci?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: pracuj.pl
Sanok
(podkarpackie)
„STOMIL SANOK” S.A. jest działającym na rynku europejskim przedsiębiorstwem oferującym swoim Klientom usługi projektowania i niezawodne dostawy produkowanych wyrobów gumowych, gumowo-metalowych, kombinacji z TPE, kombinacji gumy z innymi tworzywami, spełniające odpowiedzialne funkcje w wyrobach gotowych.W związku z rozwojem Spółki poszukujemy kandydatów zainteresowanych pracą w międzynarodowym środowisku, którzy będą gotowi do podjęcia pracy na
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 22:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Licz tylko na siebie, nie wychylaj się to doczekasz emerytury z niezłą płacą.
zdjecie uzytkownika
forest - 2013-10-08 13:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim, w sumie to co piszesz nie brzmi źle dla kogoś kto chce spokojnie zarabiać;). a o jakiej płacy mówisz?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2014-01-15 18:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, robota zabierana do domu,(usunięte przez administratora) sporo stresu - nie do wytrzymania, Jesli sie trafi na odpowiednich ludzi to mozna się wiecej nauczyć
zdjecie uzytkownika
Owczar - 2014-02-20 23:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to standardzik, że pracę zabieracie do domu? I niby dlaczego, przecież jesteś po godzinach pracy... chyba, że słabe tempo w pracy i w domu trzeba nadrabiać - to zrozumiem.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-04-11 14:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Słuchaj anonim, nie wiem o co dokładnie pytasz, napiszę tu o sobie i swojej pracy. Mam liczną rodzinę i robię wszystko co mam do zrobienia, wg. zasady rób wszystko co ci każą a będziesz miał święty spokój w tej firmie. Są również pewne mankamenty tej pracy.

Wiem, bo ludzie plotkują, że zamiast rozwijać firmę tylko noszę worki i zamiatam magazyn, oczywiście nosiłem te worki, ale po to żeby zrobić wrażenie na wykształciuchach. Szydzą ze mnie , że zrobili z dziecioroba preziem, którego można gonić bo ma rodzinę na utrzymaniu i nie podskoczy. Żeby nie było za łatwo dostawili mi do pomocy "rowera", tragedia, gość zupełnie bez pomysłów, żadnej du...e nie przypuści, wcześniej nie dawał sobie rady w pracy (ustawiał stoły do ping-ponga w fabryce, która nie tylko z nazwy miała produkować autobusy) jak go wykolegowali z roboty to zatrudnili gościa z litości, zgroza. Teraz ciotki kombinują jak się tu do mnie i do moich kumpli dobrać.
Drugiego rowera mam w firmie, zdecydowanie mniej urodziwy, taki ułomek, muszę tylko uważać żeby weksli klientów w karty nie przerżnął. Jestem w bezpośrednim kontakcie z kolegami w całej Polsce często rozmawiamy. Czy się coś zmieni w tej firmie? chyba już nie, za daleko to wszystko poszło.
Na razie jeszcze nie karzą mi wysyłać analiz do trzeciego miejsca po przecinku, ale ten przepocony knur, któremu muszę składać meldunki i zasuwać na drugi koniec świata, to tragedia no i jeszcze ten rower :(
Z zewnątrz a raczej ze strony internetowej firma wydaje się "solidna" lecz to co się dzieje w środku to tragedia. Podwładnych mam oczywiście cieniasów, którzy nie mogą mi zagrozić, wiedzę o rynku mają hi, hi z wikipedii, ale lepszy taki gamoń niż cwaniak który mógłby mi podskakiwać.

Cóż poza tym, w głowie się mi nie mieści żeby osoba na stanowisku kierowniczym w tej firmie na ogólnopolskich targach obgadywała swoich pracowników i kpiła z jakości wyrobów swojego głównego dostawcy. Sam się nieraz zastanawiam czy jak taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieuk po zawodówce, który naubliża pracownikowi to myśli , że ten będzie wysłuchiwał klientów i nawiązywał kontakty na pstryknięcie palca o każdej porze a nawet w święta.
Pracownik u mnie czuje się, jakby siedział na bombie i nie wiadomo kiedy coś wypali, co ciekawe ma to również wpływ na klientów i sprzedaż, która ciągle spada.
Ale co mnie to obchodzi, nie mogę nic zrobić jestem tylko na umowie menedżerskiej i mam liczną rodzinę do wykarmienia jak już wcześniej wspominałem :)

Na tym kończę bo żona goni mnie do roboty. Nigdy nie wiesz, co cię czeka danego dnia .
Ciężka praca, może jeszcze rok dadzą pożyć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil Sanok
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski