Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
123456 - 2010-03-23 10:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100 procentach co ja mówię 10000000 procentach prawda na prawdę nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2010-03-23 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-12 14:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-18 14:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 23:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
zdjecie uzytkownika
były menedżer - 2012-01-15 12:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
zdjecie uzytkownika
potwierdzam - 2012-01-15 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
zdjecie uzytkownika
anonim byly kierowca - 2012-01-19 23:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2012-01-27 18:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja sobie chwalę Astrę. pensja na czas na koncie co miesiąc. nadgodziny i nocne elegancko placone. jak się przyłożysz i robisz dokładnie to 4000 co miesiąc niewyjęte... pozdrawiam tym którym w astrze się nie udało czyli (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2012-01-27 18:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no własnie nie wiem dlaczego szkalujo astre... normalna robota jak wszędzie, w innych firmach wypłatę co 2 co 3 miesiące się dostaje, a w asterce potwierdzam co miesiąc wypłata.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2012-02-03 23:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W astrze daja rade tylko trwardzi lub pracowici ludzie. wszelkie lenistwo znika stamtąd po 1-2 tygodniach bo nie dają rady. Robota w astrze jest spoko, bo tak jak na magazynie tu czy tam jedna robota. Robiłem w innych firmach i było o wiele gorzej. W Astrze szanują ludzi ... a że komuś się porządek nie podoba... to już jego problem. nikt nikogo w astrze na siłę nie trzyma. Szacunek dla Zarządu, dzięki nim mamy robotę w czasach kryzysu.
zdjecie uzytkownika
kierowca 321 - 2012-02-18 14:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chciałbym tylko napisać że firma jest okay. Szefostwo super ludzie zawsze pomogą doradzą. Jak dla mnie najlepsza firma w której dotychczas pracowałem. Trzeba być kulturalnym i umieć prosić o swoje - wtedy jest dobrze. Ci co zle piszą o firmie - dlaczego tam jeszcze pracujecie. Pozdrawiam wszystkich kolegów.
zdjecie uzytkownika
ważne - 2012-03-03 20:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z powyzszych opisów jednoznacznie wynika iż firma jest okay. Są pozytywy i negatywy - no ale nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi, a więc Astra sie świetnie rozwija - sami o tym piszecie w popszednich zakładkach. Pracowałem w kilku dużych korporacjach i jak ktoś nie wie to powiem jedno - astra ma zacięcie do tego by dążych żeby być dużą - bo korporacją to juz jest - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. "Lustereczko" dla wszystkich astrowiczów.
zdjecie uzytkownika
najważniejsze - 2012-03-05 19:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma super - polecam wszystkim... nie wierzcie szkalującym tę firmę, ci co źle mówią o firmie mają w tym swój interes - pomyślcie dlaczego ktoś kto pracuje w tej firmie zniechęca innych - którzy mogliby być dla niego konkurencją - do pracy w asterce. wlaczcie o pracę w tej firmie, dobrze płatna, i jak się spiszecie praca na stałe.
zdjecie uzytkownika
a co to - 2012-03-07 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tu widze powyżej wpisy same super hyba pujde tam do pracy
zdjecie uzytkownika
do wszystkich - 2012-03-13 17:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
omijajcie tą firmę ... wszstko inne bez komentarza...
zdjecie uzytkownika
move - 2012-03-31 15:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem zadowolony z pracy w tej firmie ... choć już nie pracuje w Astrze to doświadczenie procentuje ... polecam wszystkim kierowcom C + CE ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x