logo Astra Logistyka Sp. z o. o.

Astra Logistyka Sp. z o. o.

Stare Opole

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

123456 2010-03-23 10:34:59
w 100 procentach co ja mówię 10000000 procentach prawda na prawdę nikomu nie polecam
świeżak 2010-03-23 18:24:21
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
1
anonim 2010-05-12 14:19:37
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
anonim 2010-11-18 14:14:07
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
anonim 2011-11-18 23:25:33
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
były menedżer 2012-01-15 12:05:55
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
potwierdzam 2012-01-15 15:16:21
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
anonim byly kierowca 2012-01-19 23:11:41
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
magazynier 2012-01-27 18:23:18
ja sobie chwalę Astrę. pensja na czas na koncie co miesiąc. nadgodziny i nocne elegancko placone. jak się przyłożysz i robisz dokładnie to 4000 co miesiąc niewyjęte... pozdrawiam tym którym w astrze się nie udało czyli (usunięte przez administratora)
1
kierowca 2012-01-27 18:32:02
no własnie nie wiem dlaczego szkalujo astre... normalna robota jak wszędzie, w innych firmach wypłatę co 2 co 3 miesiące się dostaje, a w asterce potwierdzam co miesiąc wypłata.
1
magazynier 2012-02-03 23:54:00
W astrze daja rade tylko trwardzi lub pracowici ludzie. wszelkie lenistwo znika stamtąd po 1-2 tygodniach bo nie dają rady. Robota w astrze jest spoko, bo tak jak na magazynie tu czy tam jedna robota. Robiłem w innych firmach i było o wiele gorzej. W Astrze szanują ludzi ... a że komuś się porządek nie podoba... to już jego problem. nikt nikogo w astrze na siłę nie trzyma. Szacunek dla Zarządu, dzięki nim mamy robotę w czasach kryzysu.
1
kierowca 321 2012-02-18 14:16:18
chciałbym tylko napisać że firma jest okay. Szefostwo super ludzie zawsze pomogą doradzą. Jak dla mnie najlepsza firma w której dotychczas pracowałem. Trzeba być kulturalnym i umieć prosić o swoje - wtedy jest dobrze. Ci co zle piszą o firmie - dlaczego tam jeszcze pracujecie. Pozdrawiam wszystkich kolegów.
3
ważne 2012-03-03 20:19:49
Z powyzszych opisów jednoznacznie wynika iż firma jest okay. Są pozytywy i negatywy - no ale nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi, a więc Astra sie świetnie rozwija - sami o tym piszecie w popszednich zakładkach. Pracowałem w kilku dużych korporacjach i jak ktoś nie wie to powiem jedno - astra ma zacięcie do tego by dążych żeby być dużą - bo korporacją to juz jest - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. "Lustereczko" dla wszystkich astrowiczów.
najważniejsze 2012-03-05 19:36:54
firma super - polecam wszystkim... nie wierzcie szkalującym tę firmę, ci co źle mówią o firmie mają w tym swój interes - pomyślcie dlaczego ktoś kto pracuje w tej firmie zniechęca innych - którzy mogliby być dla niego konkurencją - do pracy w asterce. wlaczcie o pracę w tej firmie, dobrze płatna, i jak się spiszecie praca na stałe.
a co to 2012-03-07 17:47:36
ja tu widze powyżej wpisy same super hyba pujde tam do pracy
do wszystkich 2012-03-13 17:01:39
omijajcie tą firmę ... wszstko inne bez komentarza...
1
move 2012-03-31 15:17:00
jestem zadowolony z pracy w tej firmie ... choć już nie pracuje w Astrze to doświadczenie procentuje ... polecam wszystkim kierowcom C + CE ...
1
malgosia 2012-07-14 16:27:10
czy to prawda że astra masowo zwalnia ludzi...? bo moja kolezanka mówi że ją zwolnili.
1
przyszły kierowca 2012-07-17 18:56:43
mam pytanie czy warto iść do pracy do Astry?
1
malwanka 2012-10-13 20:40:21
mam mozliwosc dostać sie do astry do biura do logistyki
napiszcie cos wiecej jacy tam ludzie pracuja jaka atmosfera itp
na rozmowę mam przyjść do( usunięte przez administratora ) zna ktos ? jaki jest chce dobrze wypaść
aerox 2012-10-29 22:21:05
Co taka cisza, czyżby premie dali?
pracownik123 2012-11-01 20:32:04
ludzi o astrze już nic nie piszą bo "szkoda słów"
2
kierowca 2012-11-21 15:02:06
mam pytanie czy warto pracować w astrze bo chcę się zatudnić
? 2012-11-22 08:26:32
pracować zawsze warto ale nie w astrze
1
szofer 2012-12-24 12:33:42
koledzy z sokołowa od kiedy u nas zaczynacie...?
1
driver soko 2013-06-26 10:26:14
a kolego ja moge nawet od przyszlego tygodnia jak mnie przyuczysz chetnie polatam w tej firmie sprobowac wszystkiego trzeba to kiedy mnie wprowadzisz DrivSok
wckol 2013-08-21 15:37:59
Byle nie z (usunięte przez administratora) z dołu
3
pracownik 2013-08-27 16:47:49
zalezy w czym pracujesz, w astrze jest kilka dzialów, ale wszyscy maja pełny zus od pensji, wiec socjal pelny jeżeli o to chodzi.
6
prac. 2013-09-01 09:17:23
na takie rzeczy nie masz co liczyc.
kimbo 2014-04-26 23:21:58
nie sądzę, aby akurat na ten cel dofinansowania były. Myślę, że mogli akurat tej sprawy nie przewidzieć
2
Lego 2014-06-16 20:27:32
Mam pytanie czy warto aplikować na stanowisko kierowcy kat.C+E mam duże doświadczenie na międzynarodówce ale chciałbym już raczej po Polsce polatać.
2
123 2014-06-30 18:42:50
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
123 2014-06-30 18:42:58
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
2
Michaś 2014-09-04 17:37:11
Witam mam zapytano odnośnie kierowcy kat.C+E czy kierowcy mają umowę o pracę czy zlecenia, i jak jest z rozwożeniem czy dalej gonitwa po marketach na początek solówkami czy odrazu dostajesz siodło i naczepę..Bo słyszałem że się pozmieniało na lepsze w Astrze przynajmniej dla kierowców.
2
Solo 2014-09-29 18:06:06
Astra najgorsza firma w której pracowałem po pierwsze umowa zlecenie dalej kierowcom (b i C) w sierpniu po zabierane premie gdyż firma ma kryzys po drugie jak was wsadzą do volvo fm 9 + 8 punktów np.Warszawa przepał macie gwaratowany . Następnie nie ma wyjazdu bez braków w towarze u mnie największa ilośc to 400 śmietan frigo. Ogólnie za 119 zł na ręke gdzie wyjeżdzacie o 4 a wracacie koło 18 czyli 14 godzin w pracy więc wychodzi 8,5 zł na godzinę lepiej zarobisz na budowie i nie masz nerwów że braki albo Itd. Moim zdaniem nie można dać się tak poniżać bo nigdy w kraju tym nie będzie dobrze. Pozdrawiam
1
kierowca ze stazem 2014-10-06 08:33:47
widocznie źle trafiles "solo" ja pracuje w firmie juz kilka lat i zaczynałem od róznych samochodow, wszedzie trzeba troche dac od siebie a nie tylko oczekiwac zlotych gor. nie ma sensu oczerniac firmy i psuc opinii o reszcie pracownikow…

moja osobista rada, załoz firme, zdobadz prace dla ludzi i wtedy oceniaj czy da sie lepiej.
1
kierowcaff 2014-10-07 11:13:42
Witam. Może orientuje się ktoś czy biorą na przyuczenie ?? Posiadam kat.C + przewóz ale niestety bez doświadczenia
Xxxx 2014-10-07 17:18:12
Nie szukają chyba kierowcow...a tym bardzoej ze nie masz doswiadczenia
nadzieja 2014-10-22 15:15:56
ha ha! troche masz i racjii, ale tak to juz jest, z drugiej strony samochod to nie zabawka. Moze sprobuj i ci sie uda.
topaz 2014-11-07 21:49:43
hej!
cos czesto w astrze auta topazu ostatnio stoją, kolejną trafna inwetycja??
ktos w temacie moze na forum?
2
laski 2 2014-11-14 11:29:58
zapewne to zalezy na jakie stanowisko chcesz sie dostac, ale praca kierowcy nie wymaga duzej wiedzy, tylko doświadczenia a i zarobki nie naleza do najnizszych krajowych, ale to chyba kazdy orientuje sie, ile sie zarabia srednio na Tirach. Mówią ludzie ze jak na zarobki w kraju + pelny zus to oferuja dobre zarobki.
1
Lukas 2014-11-23 01:00:26
bo to jest astra kolego błąd popełniłeś tak jak ja szefostwo kase ma ale dla siebie
1
THE END 2014-11-29 22:15:59
sranie w banie ! likwidator konczy robote i gasi swiatlo, jedni się ciesza a inni co mądrzejsi już szukają roboty bo ich już nie ma i takie sa fakty....cala okolica już wie co jest grane a oni udaja, ze nic się nie stało a prawda jest taka, ze będzie bolało i to wielu.... ale może jest sprawiedliwość na tym swiecie i choć Pan Bog nie rychliwy to sprawiedliwy i tylko to nam już pozostalo.. bylo nam milo ale wam mroweczki już dziękujemy! the end!
1
magnes 2014-12-01 11:13:06
to prawda,że topaz to wykupił?
xxxy 2014-12-01 13:26:55
chyba nie. tak ludzie gadaja, ale podobno ma tylko wynajmowac czesc magazynu
2
Zostaw swoją opinię o Astra Logistyka Sp. z o. o. - Stare Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.