logo Astra Logistyka Sp. z o. o.

Astra Logistyka Sp. z o. o.

Stare Opole

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

123456 2010-03-23 10:34:59
w 100 procentach co ja mówię 10000000 procentach prawda na prawdę nikomu nie polecam
świeżak 2010-03-23 18:24:21
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
1
anonim 2010-05-12 14:19:37
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
anonim 2010-11-18 14:14:07
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
anonim 2011-11-18 23:25:33
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
były menedżer 2012-01-15 12:05:55
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
potwierdzam 2012-01-15 15:16:21
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
anonim byly kierowca 2012-01-19 23:11:41
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
Zostaw swoją opinię o Astra Logistyka Sp. z o. o. - Stare Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.