Astra Logistyka Sp. z o. o.

Stare Opole

Opinie o Astra Logistyka Sp. z o. o.

123456 2010-03-23 10:34:59
w 100 procentach co ja mówię 10000000 procentach prawda na prawdę nikomu nie polecam
0
świeżak 2010-03-23 18:24:21
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
1
anonim 2010-05-12 14:19:37
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
0
anonim 2010-11-18 14:14:07
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
0
anonim 2011-11-18 23:25:33
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
0
były menedżer 2012-01-15 12:05:55
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
0
potwierdzam 2012-01-15 15:16:21
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
0
anonim byly kierowca 2012-01-19 23:11:41
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
0
magazynier 2012-01-27 18:23:18
ja sobie chwalę Astrę. pensja na czas na koncie co miesiąc. nadgodziny i nocne elegancko placone. jak się przyłożysz i robisz dokładnie to 4000 co miesiąc niewyjęte... pozdrawiam tym którym w astrze się nie udało czyli (usunięte przez administratora)
1
kierowca 2012-01-27 18:32:02
no własnie nie wiem dlaczego szkalujo astre... normalna robota jak wszędzie, w innych firmach wypłatę co 2 co 3 miesiące się dostaje, a w asterce potwierdzam co miesiąc wypłata.
1
magazynier 2012-02-03 23:54:00
W astrze daja rade tylko trwardzi lub pracowici ludzie. wszelkie lenistwo znika stamtąd po 1-2 tygodniach bo nie dają rady. Robota w astrze jest spoko, bo tak jak na magazynie tu czy tam jedna robota. Robiłem w innych firmach i było o wiele gorzej. W Astrze szanują ludzi ... a że komuś się porządek nie podoba... to już jego problem. nikt nikogo w astrze na siłę nie trzyma. Szacunek dla Zarządu, dzięki nim mamy robotę w czasach kryzysu.
1
kierowca 321 2012-02-18 14:16:18
chciałbym tylko napisać że firma jest okay. Szefostwo super ludzie zawsze pomogą doradzą. Jak dla mnie najlepsza firma w której dotychczas pracowałem. Trzeba być kulturalnym i umieć prosić o swoje - wtedy jest dobrze. Ci co zle piszą o firmie - dlaczego tam jeszcze pracujecie. Pozdrawiam wszystkich kolegów.
2
ważne 2012-03-03 20:19:49
Z powyzszych opisów jednoznacznie wynika iż firma jest okay. Są pozytywy i negatywy - no ale nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi, a więc Astra sie świetnie rozwija - sami o tym piszecie w popszednich zakładkach. Pracowałem w kilku dużych korporacjach i jak ktoś nie wie to powiem jedno - astra ma zacięcie do tego by dążych żeby być dużą - bo korporacją to juz jest - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. "Lustereczko" dla wszystkich astrowiczów.
0
najważniejsze 2012-03-05 19:36:54
firma super - polecam wszystkim... nie wierzcie szkalującym tę firmę, ci co źle mówią o firmie mają w tym swój interes - pomyślcie dlaczego ktoś kto pracuje w tej firmie zniechęca innych - którzy mogliby być dla niego konkurencją - do pracy w asterce. wlaczcie o pracę w tej firmie, dobrze płatna, i jak się spiszecie praca na stałe.
0
a co to 2012-03-07 17:47:36
ja tu widze powyżej wpisy same super hyba pujde tam do pracy
0
do wszystkich 2012-03-13 17:01:39
omijajcie tą firmę ... wszstko inne bez komentarza...
1
move 2012-03-31 15:17:00
jestem zadowolony z pracy w tej firmie ... choć już nie pracuje w Astrze to doświadczenie procentuje ... polecam wszystkim kierowcom C + CE ...
1
malgosia 2012-07-14 16:27:10
czy to prawda że astra masowo zwalnia ludzi...? bo moja kolezanka mówi że ją zwolnili.
1
przyszły kierowca 2012-07-17 18:56:43
mam pytanie czy warto iść do pracy do Astry?
1
malwanka 2012-10-13 20:40:21
mam mozliwosc dostać sie do astry do biura do logistyki
napiszcie cos wiecej jacy tam ludzie pracuja jaka atmosfera itp
na rozmowę mam przyjść do( usunięte przez administratora ) zna ktos ? jaki jest chce dobrze wypaść
0
aerox 2012-10-29 22:21:05
Co taka cisza, czyżby premie dali?
0
pracownik123 2012-11-01 20:32:04
ludzi o astrze już nic nie piszą bo "szkoda słów"
2
kierowca 2012-11-21 15:02:06
mam pytanie czy warto pracować w astrze bo chcę się zatudnić
0
? 2012-11-22 08:26:32
pracować zawsze warto ale nie w astrze
1
szofer 2012-12-24 12:33:42
koledzy z sokołowa od kiedy u nas zaczynacie...?
1
driver soko 2013-06-26 10:26:14
a kolego ja moge nawet od przyszlego tygodnia jak mnie przyuczysz chetnie polatam w tej firmie sprobowac wszystkiego trzeba to kiedy mnie wprowadzisz DrivSok
0
anonim 2013-07-12 11:39:42
a jakie są warunki pracy w Astrze Logistyka sp.zo.o. z biurze?Czy warto aplikować?Ile można zarobić przez mieisąc?Pozdr
0
wckol 2013-08-21 15:37:59
Byle nie z (usunięte przez administratora) z dołu
3
Mierk 2013-08-21 21:59:41
jakie wynagrodzenie jest dla nowych pracowników? czy umowa gwarantuje ubezpieczenie i jakiś socjal??
1
pracownik 2013-08-27 16:47:49
zalezy w czym pracujesz, w astrze jest kilka dzialów, ale wszyscy maja pełny zus od pensji, wiec socjal pelny jeżeli o to chodzi.
6
anonim 2013-08-28 10:22:05
Powiedzcie jeszcze, ze jest jakies dofinansowanie do zajec sportowych to skladam papiery, jak daja multisporta to porzadna firm:)
0
prac. 2013-09-01 09:17:23
na takie rzeczy nie masz co liczyc.
0
anonim 2013-09-21 20:09:25
a jak moje dziecko chodzi do żłobka, własnie po to, żebym mógł pracować:) to czy mogę się starać o dofinansowanie żłobka?
0
Antek 2014-02-27 19:21:33
Starac zawsze się można, jak Astra Logistyka ma fundusz socjalny na takie sprawy, to może się uda, próbuj.
0
kimbo 2014-04-26 23:21:58
nie sądzę, aby akurat na ten cel dofinansowania były. Myślę, że mogli akurat tej sprawy nie przewidzieć
2
Lego 2014-06-16 20:27:32
Mam pytanie czy warto aplikować na stanowisko kierowcy kat.C+E mam duże doświadczenie na międzynarodówce ale chciałbym już raczej po Polsce polatać.
2
tera 2014-06-27 22:53:41
z tego co mi wiadomo na te chwilę, to rzeczywiście szukają kierowcy i masz szczęście bo chyba na polskie drogi
0
123 2014-06-30 18:42:50
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
0
123 2014-06-30 18:42:58
pracuje i polecam. W każdą sobotę i środę w domu, czasem zdarza się cały tydzień na miejscu, a zarobki to przy dobrym miesiącu 3,5 - 4 tysiące na rękę.
2
geko 2014-09-03 15:24:52
cześć. ja również widziałem oferte dla kierowców. Jednak mam pytanie czy często w Astrze szukają ludzi na inne działy? na przykład na magazynowanie lub konfekcjonowanie? znajomi mówili mi , że praca tutaj jest całkiem ciekawa, a sama firma bardzo dobrze zorganizowana. Wszystkie szczegóły pracy podobno są dokładnie wyjaśniane
0
Michaś 2014-09-04 17:37:11
Witam mam zapytano odnośnie kierowcy kat.C+E czy kierowcy mają umowę o pracę czy zlecenia, i jak jest z rozwożeniem czy dalej gonitwa po marketach na początek solówkami czy odrazu dostajesz siodło i naczepę..Bo słyszałem że się pozmieniało na lepsze w Astrze przynajmniej dla kierowców.
2
kandi 2014-09-18 02:57:33
jeżeli chodzi o stanowisko kierowcy o którym wyżej wspominasz @michaś, to Astra nie ma zbyt wysokich wymagań. Nawet doświadczenie które zazwyczaj jest głównym kryterium do przyjecia na takie lub podobne stanowiska, przy ofercie Astry wystarczy , że wynosi około roku. Co do umowy to mają teraz te o pracę
0
Solo 2014-09-29 18:06:06
Astra najgorsza firma w której pracowałem po pierwsze umowa zlecenie dalej kierowcom (b i C) w sierpniu po zabierane premie gdyż firma ma kryzys po drugie jak was wsadzą do volvo fm 9 + 8 punktów np.Warszawa przepał macie gwaratowany . Następnie nie ma wyjazdu bez braków w towarze u mnie największa ilośc to 400 śmietan frigo. Ogólnie za 119 zł na ręke gdzie wyjeżdzacie o 4 a wracacie koło 18 czyli 14 godzin w pracy więc wychodzi 8,5 zł na godzinę lepiej zarobisz na budowie i nie masz nerwów że braki albo Itd. Moim zdaniem nie można dać się tak poniżać bo nigdy w kraju tym nie będzie dobrze. Pozdrawiam
1
babinicz 2014-10-05 22:38:52
już Ty nie porównuj pracy w Astrze z tą jaką możesz spotkać na budowie. Wiem , że chcesz przedstawić swoją sytuacje w Astrze jako tragiczną , ale nie przesadzaj. Ludzie wokoło dobrze wiedzą , że aż takiej tragedii to tutaj nie ma. Moim zdaniem jet wiele innych i to sporo gorszych miejsc pracy. pozdro
1
kierowca ze stazem 2014-10-06 08:33:47
widocznie źle trafiles "solo" ja pracuje w firmie juz kilka lat i zaczynałem od róznych samochodow, wszedzie trzeba troche dac od siebie a nie tylko oczekiwac zlotych gor. nie ma sensu oczerniac firmy i psuc opinii o reszcie pracownikow…

moja osobista rada, załoz firme, zdobadz prace dla ludzi i wtedy oceniaj czy da sie lepiej.
1
kierowcaff 2014-10-07 11:13:42
Witam. Może orientuje się ktoś czy biorą na przyuczenie ?? Posiadam kat.C + przewóz ale niestety bez doświadczenia
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.