Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Astra Logistyka Sp. z o. o.


Oceniono 536 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
zdjecie uzytkownika
123456 - 2010-03-23 10:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 100 procentach co ja mówię 10000000 procentach prawda na prawdę nikomu nie polecam
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2010-03-23 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może coś o pracy kierowcy. Mam złożone dokumenty. mają dzwonić.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-12 14:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy naprawde jest tak zle w tej firmie?? warto zlozyc tam aplikacje czy racje sobie darowac?? (jako magazynier)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-18 14:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sie pracuje w biurze, mam zamiar zlozyc papiery
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 23:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej co tu taka cisza? Czyżby przyznono premie przedświąteczne zamiast obciążeń?
zdjecie uzytkownika
były menedżer - 2012-01-15 12:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Astra logistyka to porządna firm, która mimo przeciwności trudnego rynku daje ludziom robotę jak tak narzekacie to idzcie sobie szukac roboty gdzie indziej... dlaczego sobie niezrobicie dobrze i nie odpoczniecie od tej złej jak mówicie firmy. Firma jest ok, a Zarządowi należy się szacunek a ciężką pracę i wytrawłość.
zdjecie uzytkownika
potwierdzam - 2012-01-15 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem tam kierowcą, odszedłem teraz zaluję i chętnie bym do tej firmy wrocil..
zdjecie uzytkownika
anonim byly kierowca - 2012-01-19 23:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, ze w koncu ktoś normalny się odezwał. Mimo ze nie pracuje już w tej firmie, nie będe oczerniał jak reszta zazdrosnych ludzi. wiadomo jak wszedzie nie jest idealnie. Ale trzeba przyznać, że zawsze pieniądze były na koncie, a nie jak w innych firmach, że trzeba upominać się po swoje.

A do osob piszacych przede mna to apeluje niech zaczna od siebie,bo pisanie o tym kto jak i ile kradnie to tylko wystawia opinie o samym sobie. Wstyd.
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2012-01-27 18:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja sobie chwalę Astrę. pensja na czas na koncie co miesiąc. nadgodziny i nocne elegancko placone. jak się przyłożysz i robisz dokładnie to 4000 co miesiąc niewyjęte... pozdrawiam tym którym w astrze się nie udało czyli (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astra Logistyka Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x