Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Petit Forestier Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Petit Forestier Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2010-03-19 17:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
poraszka jak nie wiem ludzi traktuja jak nie powiem co zero zasad juz nie dugo frakine im wszystko zabierze i fracuzi caly ten zlom co tu przytargali beda plakac co z nim teraz zrobic
zdjecie uzytkownika
konektor - 2013-12-26 11:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Szukasz pracy i chcesz być pieskiem który aportuje to polecam. Jeżeli odrobinę się szanujesz to podaruj sobie prace w tej firmie. Mialem okazję pracować z tymi ludźmi i wiem że zdepczą każdego bo mają zero poszanowania dla pracowników. Na rozmowie kwalifikacyjnej padło wiele deklaracji które nigdy nie doszły do skutku.
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŹĆ OBIETNICĄ I OSOBIŚCIE ODRADZAM TĘ FIRMĘ.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-07-07 22:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na tą firmę. Samochody do klienta wychodzą nie sprawdzone przez serwie. Oby tylko skasować czynsz, a jest on nie mały. A przecież powinni dbać o bezpieczeństwo klienta. Jak się auto zepsuje na trasie z towarem to dopiero jest improwizacja. Z autami zastępczymi też bywa różnie. Bywa, szczególnie w weekendy, że pracownicy z assistance przyjeżdżają jakby "wczorajsi". Co za profesionalizm. Uwaga na kierownika agencji z Rudy Śląskiej, nie wiem co pali ale z rzeczywistością to pen gość za wiele nie ma wspólnego. Infolinia totalne dno. Taka polska rzeczywistość. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
v-ce prezes - 2015-07-10 14:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prezes - 2015-07-07 22:56:23]:
Witam P. Prezesie bardzo poproszę o konkrety, bo nie mogę się odnieść do Pana pomówień, czynsz adekwatny do okresu wynajmu, dbamy o bezpieczeństwo naszych klientów którzy niestety nieraz przysparzają nam różnych problemów nie dbając o nasze samochody na zasadzie nie moje to mogę niszczyć, nigdy nie zostawiliśmy kogoś bez pomocy, podkreślam nigdy żaden z naszych kierowców nie był wczorajszy, kierownicy z Rudy robią wszystko aby klient był zadowolony, Panie prezesie nie wiem co Pan pali ale to właśnie ta polska rzeczywistość plotki kłamstwa oszczerstwa a wokół tylko wszyscy święci!Proszę więcej nie obrażać ludzi , którzy na to nie zasługują
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2015-09-10 14:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej słuchajcie znalazłem niedawno dosyć ciekawą ofertę pracy wystawioną przez firmę Petit Forestier Polska Sp. z o.o. widziałem że szukają mechanika samochodów ciężarowych w Komornikach, oferują długoletnią pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,umowę o pracę, na pełen etat,ciągłe podnoszenie kwalifikacji zawodowych,ubezpieczenie grupowe na życie, pakiet medyczny
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-10-01 21:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak miałem z nimi do czynienia przed weekendem majowym. Byłem umówiony z P. Sławkiem na wynajem na godz. 9 rano. Przyjechałem punktualnie, a tu ... Okazało się że samochód który chcę wynająć przyjechał dopiero wczoraj z innego oddziału o 16 i teraz jest naprawiany, mało tego przegląd rejestracyjny jest do jutra. Widząc zapał mechaników do pracy, myślę sobie że dziś nie wyjadę! Mimo to czekam. Podczas naprawy mieli dwie przerwy !!! Wychodziłem do tej pory z założenia że klient jest ważny i choćby z tego tytułu mogli to zrobić rotacyjnie. Ale tak się nie stało. W konsekwencji wyjechałem o godz. 15:50. Zapewnienia Pana Sławka były nie prawdziwe ale taki to widocznie jest gość. Przecież wystarczyło ustalić inną godzinę przyjazdu. Co do auta to nie wypowiadam się, liczba usterek była bardzo długa. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-10-10 21:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pit, a długo tam pracujesz, to faktycznie nieciekawa sytuacja troche nawet zniechecajaca, wiadomo ze zdrowa atmosfera w pracy to podstawa , poza tym kazdy jest dorosly wiec powinien potrafic sie dogadac, a nie gran nie fair, poza tym jestes zadwowolony z warunkow umowy, polecilbys mi prace tam, zastaanawiam sie czy nie aplikowac
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2015-11-05 09:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam P. Picie
P.Picie jeśli samochód przyjeżdża z innego oddział zakładamy, że jest wszystko ok, niestety jeśli podczas drogi wyniknie jakaś usterka nie wydamy Panu niesprawnego samochodu, stąd naprawa w samochodzie który u Państwa musi mieć szczególne wymagania, która niestety się przedłużyła i był Pan o tym uprzedzony i poczęstowany napojami, oczywiście mechanicy mieli dwie przerwy normalna rzecz w zakładach pracy, które nie wpłynęły na szybkość obsługi gdyż czekali na zamówione części do tego samochodu,myślę,że większym problemem są przeterminowane płatności Pana firmy,nadmieniam ,iż za ten dzień nie naliczyliśmy żadnej opłatyu a Pan wyjechał sprawnym i czystym samochodem. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kamilson - 2015-11-14 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sławek , wiec duza uprzejmosc z waszej strony, widac ze potraficie zadbac o klienta by byl on zadowolonoy, ja zupelnie pana rozumiem, bo sa rzeczy i sytuacje ktorych nie jestesmy w stanie przewidziec co sie ma wydażyć, poza tym rozumiem tez nerwy tego pana, wiadomo pospiech robi stres i czekanie, fachowa pomoc
zdjecie uzytkownika
kamillo - 2016-04-17 11:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko, że brak aktualnych informacji na temat pracy, osoba, która chce rozpocząć pracę jest trochę zdezorientowana no bo dlaczego aktualnych komentarzy brak a wcześniej było ich dużo? nie wiem jak mam o tym wszystkim myśleć i o co w tym chodzi dokładnie
zdjecie uzytkownika
jh - 2016-05-21 11:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamillo może po prostu pracuej sie tam tak dobrze is tabilnie, że ludzie o tym nie psizą? Często tak jest że jak jest dobrze to nie pisza, ale jak sie dzieje źle to jada równo na firme w internecie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Petit Forestier Polska Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petit Forestier Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert