Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-06-18 15:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednak słusznie chyba nie dostałeś się na projekt. Robimy całkiem niezłe wyniki - i to nie wciskając. Atmosferę mamy naprawdę dobrą i trzymamy sie paczką razem.
Ola i Viola - to fajne laski. To normalne, ze wymagają.
Tych rzeczy akurat się juuż nie dowiesz.
Pracowałam tutaj na paru projektów i Google jest najlepszy.
Skrypt - jest podpowiedzią - rozmawiałeś kiedyś zgodnie ze skryptem?
Pewnie dlatego Ci nie poszło.
zdjecie uzytkownika
Misio - 2014-06-18 22:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aniu - nie bądź hipokrytka proszę Cię. Jeśli nie rozumiesz, któregoś ze słów z poprzedniego zdania proszę sprawdź u "wujka" Google :).
zdjecie uzytkownika
włoski - 2014-06-21 08:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem rok na 3 projektach.Nie polecam wip-jest presja,przerzucanie po bazach,choć są te same.Pytają ile masz i... Mnie odsunęli.Moja SV uprosiła Sv gogle.ATmosfera ok i masz z kim gadać.Bazy ok.Wynik zrobisz,chyba,ze gadasz bez sensu i siedzisz na fb.Za to gonią.SV wspomagają wszędzie,wiem bo kumpel dalej praCuje.Kasa na czas,wszystko widzisz jak zarabiasz.Siedziba fajna.Jak ktoś chce pracować to polecam.Ja wracam w sierpniu.
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-06-21 12:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Presja jest nieodłącznym elementem w 90% prac... według mnie to jest również element, który motywuje do wytrwalszej pracy.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-07-03 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka, podziwiam ludzi ktorzy pracują tam po kila miesięcy, nawet lat! Ciągle jakieś gadki, groźby - to ma być motywujące? Atmosfera fatalna! Rotacja olbrzymia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasztan - 2014-07-03 22:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze takie rzeczy można ignorować i puszczać mimochodem. Ale groźby to chyba za duże słowo, bo to można byłoby już do sądu pracy zanieść.
zdjecie uzytkownika
dociekliwa - 2014-07-07 18:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Arteria proponuje 16zł/h + premie. Pytam, bo mam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną. I stąd pytanie, ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
fanRonaldo - 2014-07-09 08:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
atmosfera lużna. Jak chcesz pracujesz, jak nie to nie. mozna sobie grafik zrobic po swojemu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-07-19 14:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie Arteria a w szczególności Teleobsłudze panuje mobbing. Z tego powodu niedawno zwolniono bardzo dobrego handlowca czyli mobingowanego. Nie ma osoby nie ma tematu. Zdażyl jeszcze meliowo powiadomić o tym co go spotkało kolegów oraz osobę odpowiedzialną za projekt ze strony klienta.
Szkoda że tym co się dzieje w Teleobsłudze nie interesuje sie zarzad arterii. Oni mają nawet osobne wejście do oddzielnych biur i nie pojawiają się w części dla dzwoniących, o traktowaniu ludzi nic nie chcą wiedzieć. Dlatego koordynatorzy czują sie totalnie bezkarni i poniewierają pracowników w skali mało spotykanej w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-07-19 14:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się tak jest
zdjecie uzytkownika
King - 2014-07-19 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zasada, że dobry wynik uchroni przed usunięciem z pracy w Arterii / Tele również się niesprawdza. W konsekwencji to czy pracujesz czy nie zależy tylko od widzimisię koordynatora. Ci to maja dopiero zycie w tej firmie, przez taką bezkarność nabierają cech sadystycznych i mają przyjemnosc w poniewieraniu ludzi. szkoda ze tylko do tego są zdolni. W firmie pracują ich dupile a reszta jest systematycznie wymieniana lub sama odpada bo ma dosyć chamskiego traktowania. Gdyby nie było rotacji dział szkolen nie miałby racji bytu a w ten sposób szkolenia odbywaja sie regularnie w ciągłym trybie. Takie rządy tylko w Arteri!!! Ktoś powołuje się na film Wilka z wall street,cha, cha , cha tak mogła napisać tylko romantyczna panienka, włóżcie to miedzy bajki, co z tego,że zrobisz niemożliwe jak masz niekompetentego koordynatora, który decyduje o tym czy paracujesz czy nie a rzeczywiście zarząd ma to głęboko "w poważaniu"...
zdjecie uzytkownika
Angel - 2014-07-21 23:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Teleobsłudze na projekcie Googlowym( usunięte przez administratora ) koordynator może praktycznie zrobić z pracownikiem co chce.Chłopak z coldcolingu wchodził do biura za koordynatorem z HIPO a ten nie przytrzymał mu drzwi i zatrzasnęły chłopakowi przed nosem. Drzwi są tutaj bez klamek. Chłopak zwrócił uwagę, ( usunięte przez administratora ) że na przyszłość mógłby wykazać się większym refleksem. Dla normalnych ludzi skończyłoby się na słownej wymianie poglądów, ale nie w tej firmie. ( usunięte przez administratora ) z mściwosci poszedł za nim aby wyśledził w jakim dziale pracuje. Udał się do jego koordynatorki Violi z cold colingu na skargę, że ten ośmielił się zwrócić uwagę KOORDYNATOROWI !!!. Chłopak został zmuszony aby pojsc do ( usunięte przez administratora ) i przeprosić za obrazę majestatu i jeszce dostał „obstawę” w postaci „kolezanki”, ktora dopilnowała aby to zrobił, chłopakowi nie przedłużono umowy. W Tele panują obyczaje jak w XVI wiecznym folwarku panszczyźnianym. zwrócenie uwagi koordynatorowi jest przestępstwem za które upokarza się zwykłego pracownika ze sluchawek. Fajnie jest tutaj co ?
zdjecie uzytkownika
Monk - 2014-07-22 08:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co takim zachowaniem koordynator mógł chcieć osiągnąć... Wystawił się trochę na śmieszność, ale to jego sprawa. Praca w Arterii może być ciekawym doświadczeniem dla pracownika, który doświadczenia w outsourcingu nie posiada. Zatrudniają sporo ludzi, non-stop są jakieś rekrutacje jak tak spojrzeć na portale pracy. A wracając do tematu koordynatorów to czasami się nic nie poradzi na kogo się trafi. Mam tylko nadzieję, że te osoby mają dużo większe umiejętności, dlatego zajmują takie miejsce. Charakter to sprawa drugorzędna.
zdjecie uzytkownika
Znam Przemysława Sobolewskiego - 2014-07-22 11:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drodzy czytelnicy. Osoba, która pisze te wszystkie informacje to nikt inny jak sam Przemysław Sobolewski. Człowiek, który okazał się największym frajerem jakiego kiedykolwiek poznałem. To on był tym zwolnionym pracownikiem, o którym tak się rozpisuje. Prawda jest taka, że do końca życia będzie nosił frajerskie piętno. Nie zwolniono go za zgłoszenie mobbingu. Zwolniono go za coś zupełnie innego, ale jest on najzwyczajniej za głupi na to, aby zrozumieć przyczyny tego wydarzenia. Nic mu nie groziło, do momentu, kiedy zaczął sprzedawać swoich kolegów i koleżanki z pracy. Na początku tylko w zamian za uprawianie seksu ze swoją przełożoną a później nawet dla własnej satysfakcji na forum. Idiota, frajer i osoba niezrównoważona emocjonalnie. Pragnę tylko ostrzec wszystkich czytelników przed tym człowiekiem i jakimikolwiek interakcjami z jego osobą. Frajer zawsze będzie frajerem.

Zapomniałeś już jak krasnal uśpił Cię jednym strzałem na ognisku za Tesco? He he he. To było bezcenne jak dostałeś strzała i padłeś a potem wszystkim w pracy opowiadałeś, że byłeś u dentysty i dlatego masz siniaka na policzku? Frajer i zero honoru. I nie zesraj się w tych internetach. A i ortografia nie boli, wracaj do podstawówki nieuku.

Arteria to firma w której można pracować, ale nie powinno się dłużej niż pół roku. Więcej to już zakrawa na uszczerbek na zdrowiu. I jak śmiesz podpisywać się nie swoim nazwiskiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
a - 2014-07-22 12:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie, nie dość, że frajer bez honoru i do tego jak on ma być wiarygodny? Z trzema wyrokami! hahaha... za kradzieże, zastraszanie i jazdę po pijaku. Żałosny jest, a frajer frajerem pozostanie. Sam niby tempi konfidentów, a sam Nim jest! Patałach!
zdjecie uzytkownika
tym - 2014-07-22 17:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W obecnej chwili na miejscu jest Karina z googli więc w szukanie w icsie firm ktore same zalozyly kampanie nie jest zalecane, ale niedługo wyjedzie i ponownie mozna bedzie to robic po to abymiec wynik Propozycja opieki nad kontem i kampania ktora klient chcial prowadzic i sam zalozyl jest łatwiejsza niz wciskanie nowych kampanii. Google za wszystko zaplaca Co prawda jak wyszlo to na jaw po majlu zwolnionego handlowca niektorzy zostali sparwdzeni czy to robili i dostali za to nagany czyli za to kazal im kierownik. Wszyscy to robia. Kazdy czeka az ona wyjedzie aby spokojnie brac sie zponownie a kampanie z icesu i wykonywac plany sprzedazowe. niektorzy w ten sposob tylko osigaja premie google jest bogate niech placi
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-22 17:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monk - 2014-07-22 08:34:18]:
wiesz co chcial osiągnąc poczuc się nareszcie jak kerownik ktry tak rozumie swoją funkcję , że może robić co musię podoba i będzie w tym bezkarny, niestety tak się tutaj dzieje
zdjecie uzytkownika
wings - 2014-07-22 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie sobie na forum powyej jak traktuja się wzajemnie ludzie na projekcie googlowym. Zamiast solidaryzowac się z dobrymi handlowcami którzy zostali zwolnieni cieszą się, z tego powodu. Stosunki międzyludzkie tutaj przypominają piekło a słaby, nieudolny koordynator bez pomysłu na zespół nic nie zrobi w tej sprawie. A co się dzieje? :
-Chodzenie na skargi do szefa na kolege/ koleżankę jest normą czasami robią to stadnie, chodzi o to aby znaleść ofiarę i przy założonej w firmie dużej rotacji zrobić fikcyjną zmianę po to aby samemu pozostać przynajmniej na kilka miesięcy dłużej w robocie przy kiepskim wyniku
-Panuje zawiść o wynik uzyskany własną pracą
-Obgadują się za plecami - zawsze źle i zawsze o kimś, w twarz mówią zupełnie coś innego z punktu widzenia obserwatora, który z takim badziewiem sie nie spotkał jest to obrzydliwe doświadczenie
-Cieszą się jak się kogoś zwolni
-Te najbardziej podobne do prosiaka oświadczaja że wydają wojnę w godzinach pracy kolegom /koleżankom i oczerniają ich za plecami wygadując co ślina w świńskim ryju na jęzor przyniesie.

Tak nielojalnych do siebie ludzi na szczęście jeszcze nie miałam nieprzyjemności spotkać i o bym nigdy nie spotkała.
To nie są żarty tak sie tu dzieje. Patologia.
zdjecie uzytkownika
Monk - 2014-07-23 02:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wings dla nas takie zachowanie jest dziwne i nie do zaakceptowania. Niektórym nie robi to wcale większej różnicy. Ale to ich sprawa. Myślę tylko, że w razie czego nie będą mogli poprosić o pomoc kogokolwiek... Najważniejsze jest to jak zespół reaguje na takie sytuacje, bo co by nie mówić to zespół tworzy atmosferę w pracy i to, jak ta praca idzie - czy projekt posuwa się do przodu czy stoi w miejscu. Takimi rzeczami powinni się interesować również przełożeni bo w ich interesie jest też jak najlepsza współpraca między pracownikami - w końcu im szybszy efekt finansowy tym lepiej... Zawsze mogą jakoś zareagować, czy odpowiednio zmotywować.
zdjecie uzytkownika
wings - 2014-07-23 13:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fakty są takie , że tak sie dzieje , jeżeli te sprawy nigdy do ciebie nie docierają to dlatego, że nie chcesz wiedzić jak faktycznie jest. Niektórzy budują ci wioski potiomkinowskie i wygodniej jest udawać, że jest OK.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: gazetapraca.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
Jesteśmy Firmą z wieloletnim stażem na rynku. Na Naszym koncie jest wiele sukcesów oraz doświadczeń, które pozwalają nam być liderem w sprzedaży produktów finansowych. W związku z dynamicznym rozwojem nowych projektów poszukujemy kandydatów na stanowisko:Hostessa / Promotorw Mini Oddziale BankowymSzczecin SZ/HP/GP/287Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie:aktywne pozyskiwanie Klientów w Mini Oddziale Bankowym; Sprzedaż produktów
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2014-07-23 13:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej pracy nikomu. Ja tam pracowalem kilka tygodni i za kazdym razem robilo mi sie slabo na mysl o kolejnym dniu spedzonym w tym miejscu. Porazka. Do tego nowy budynek a klima ani zaden nawiew nie wlaczone, a przeciez wiemy jakie temperatury panuja w ostatnich tygodniach. I jak tu sprzedawac i meczyc tych biednych ludzi tymi kitowatymi produktami jak w glowie sie kreci od upalu w biurze.
zdjecie uzytkownika
Aliszja - 2014-07-24 08:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi sie podoba, spoko ludzie:)
Jestem tu 2 tygodnie i jest ok:)
zdjecie uzytkownika
ssd - 2014-07-27 18:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-07-19 14:00:49]:
czesc Sobol.
płaczesz jeszcze?
zdjecie uzytkownika
Przemko S. - 2014-07-28 12:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemysławie, niezły ubaw mam jak czytam te twoje wypociny. Zapomniałeś dodać, że najgrubsze przekręty to sam robiłeś, co zresztą opisałeś w mailach, a teraz płaczesz że cię zwolnili, najlepszy "chandlowcu" z icsa.
zdjecie uzytkownika
rudy - 2014-07-29 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Amreście dobrze sie pracuje, w sumie mozna pracowac nawet po 10 godzin na infolinii. i ile chce tyle pracuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski