Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-01-18 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
zdjecie uzytkownika
Od dawna nie w Arterii - 2015-01-20 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
zdjecie uzytkownika
alexkirk - 2015-02-03 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-02-04 07:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
zdjecie uzytkownika
robolek - 2015-02-12 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-20 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-04-09 22:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera ok ale zarobki marne
zdjecie uzytkownika
Atmosfera - 2015-04-09 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
zdjecie uzytkownika
EmCee - 2015-04-13 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
zdjecie uzytkownika
prawa_strona_miasta - 2015-06-01 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-06-02 17:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest CZERNIK?
zdjecie uzytkownika
lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-14 23:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12]:
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
zdjecie uzytkownika
pracka - 2015-07-22 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to widziałem, żę szukają do swojego call center jako konsultant telefoniczny. W sumie warunki jakie oferują to wyglądają bardzo konkretnie 14zł za godzinę i dodatkowo jeszcze premie. Z tego dobra kasa może być, nawet godziny pracy są idealne dla kogoś kto chce mieć wolne popołudnia 8-15.00. Jeśli ktoś mieszka blisko to 15.30 i możę robić co chce, mam nadzieje, żę tutaj żadnych haczyków nie ma.
zdjecie uzytkownika
boliglowa - 2015-08-07 13:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-15 22:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
zdjecie uzytkownika
AZ - 2015-08-20 00:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
zdjecie uzytkownika
jośka - 2015-08-21 13:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Az, niekoniecznie z desperacji, można też iść z wyboru, szkoda że tego nie bierzesz pod uwagę. Ja np. z własnego wyboru myślę o pracy specjalisty do spraw umawiania spotkań i to własnie w Warszawie w Arterii. I to z mojej strony nie jest desperacja, bo podoba mi się wynagrodzenie w formie stawka godzinowa + system premiowania..
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-09-03 14:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jośka - 2015-08-21 13:48:23]:
hahaha dobre :)
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-09-19 12:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-21 18:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2015-10-05 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-20 20:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jakiej wysokosci sa te zarobki skoro sa takie slabe? bo mi sie wydaje na odwrot ze firma wlasnie jest godna polecenia. rozumiem ze praca moze byc tam ciezka w koncu trzeba pracowac z ludzmi niepelnosprawnymi. a wiaodmo taka praca nie dla kazdego. ale nie wiecie czty beda znow kogos poszukiwac tam do pracy? bo narazie nie widze... z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-11-09 16:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma obecnie poszukuje doradcy klienta w szczecinie, moze kogos zachecic ogłoszenie po warunki umowy maja dobre,wynagrodzenie, szkolenia, prowizje, rozwoj, warto samemu isc i sprobowac swoich sil na rozmowie kwalifikacyjne, i miec wlasna opinie n atemat firmy, poza tym w ofercie nie chodzi tylko o sprzedaż,
zdjecie uzytkownika
frycia - 2015-11-11 19:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anna - skoro jest zapewniony rozwój, a jeszcze ułatwieniem są zapewnione szkolenia, to chyba warto aplikować na doradcę klienta.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-16 11:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tematu iz trzeba miec wlasna opinie o firmie to chyba kazdy ma, ja akurat bym sprobowala sil na stanowisku doradcy, bo moze sie okazac ze jest kompletnie inaczej niz byli pracownicy opisuja
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-11-17 21:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mika - 2015-11-16 11:10:14]:
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-11-22 11:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-12-13 13:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ccc nie wiadomo do końca, ale podobno pojawiły się u nich jakieś oferty pracy. Wiecie może czy oferta pracy na programistę jest wciąż u nich aktualna? Dzięki
zdjecie uzytkownika
hgghgh - 2016-01-02 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja widzialem ze spora rekrutacja nadal trwa w firmie Arteria Finanse a mianowcie szukaja np. doradcy klienta promotora lub programisty w Warszawie..
zdjecie uzytkownika
ikyyy - 2016-01-27 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
zdjecie uzytkownika
tozor - 2016-01-28 15:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ikyyy, to gratuluje sentymentu do firmy, że weszłas na ich forum, może jeszcze się odezwą, to bedziesz mogła im odmówić. Ja mysle, czy nie spróbować tutaj pracy jako Konsultant infolinii wychodzącej. tylko, ze to umowa zlecenie i praca w godz. 9:00-17:00, a wolałbym od 8.
zdjecie uzytkownika
rat - 2016-01-29 00:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tozor - 2016-01-28 15:53:31]:
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-01 20:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rat - 2016-01-29 00:11:11]:
to mega dobra opcja w takim razie chociaż ciężko jest mi sobie wyobrazić kierownika projektu, którego szukają aby kończył tak ściśle w godzinach pracy
zdjecie uzytkownika
Rosoła 10 - 2016-02-04 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
zdjecie uzytkownika
mnbv - 2016-02-04 20:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazlem oferte pracy od nich na stanowisko konsultanta telefonicznego, w ogloszeniu napisali ze stawka wynosi 14 zlotych/ godzina, praca jest w Warszawie
zdjecie uzytkownika
Specjalistka - 2016-02-16 20:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cud , miód, malinka. Super lajtowa atmosferka, super kierownictwo i dyrekcja, super kaska czyli 14 zeta za godzinę czyli spokojnie można wyciągnąć nawet półtora tysiaka na rękę. No i te nieograniczone możliwości rozwoju. Od razu można zostać specjalistką ds. telemarketingu.
zdjecie uzytkownika
miodek - 2016-02-16 20:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
14 złotych za godzinę to jest moim zdaniem bardzo dobra stawka. Tym bardziej, że np. na stanowisko konsultanta telefonicznego nie trzeba mieć nawet doświadczenia, a są elastycznie godziny pracy, co daje możliwość pogodzenia pracy ze studiami.
zdjecie uzytkownika
wsi - 2016-03-06 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielu studentów też korzysta właśnie z oferty tej firmy, a mianowicie pracy jako telemarketer @miodek. Jedynym mankamentem jest jednak umowa na zlecenie.
zdjecie uzytkownika
basia92 - 2016-03-11 19:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko, bo wielu studentów swoją pierwsza prace zaczyna właśnie w telemarketingu - tutaj ma się w bankowości i energetyce całkiem niezły finansowy start moim zdaniem
zdjecie uzytkownika
wasz - 2016-03-15 12:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konsultanci klienta mają tutaj całkiem niezłe warunki i nie można powiedziec, żeby coś w tym akurat nie grało, gorzej troszeczkę z tym, że wysokie mają wymagania
zdjecie uzytkownika
Sedek - 2016-04-16 08:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza praca w ktorej kiedy kolwiek pracowałem :/
zdjecie uzytkownika
Trt - 2016-04-16 08:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na infolinii wyglądają zarobki bo mają nową ofertę
zdjecie uzytkownika
aejao - 2016-04-18 16:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sedek - 2016-04-16 08:22:59]:
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
zdjecie uzytkownika
aejao - 2016-04-18 16:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sedek - 2016-04-16 08:22:59]:
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
zdjecie uzytkownika
Shakespeare - 2016-04-22 18:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aejao - 2016-04-18 16:34:13]:
Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sedek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw należało się przedstawić i opowiedzieć o sobie. Osoba rekrutująca przedstawiła zakres obowiązków i opisała pracę na danym stanowisku
Pytania: Pytania dotyczyły doświadczenia,jaki projekt wybieramy,od kiedy możemy zacząć pracę,zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
Shakespeare - 2016-04-22 18:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aejao - 2016-04-18 16:34:28]:

Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sendek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
zdjecie uzytkownika
aejao - 2016-04-26 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Shakespeare - 2016-04-22 18:24:35]:
Bucu. W gwoli ścisłości:

Napisałem: "twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center." Dla call center w sensie dla podmiotu zatrudniającego pracownika. Czytaj ze zrozumieniem.

Dodatkowo - to już do twoich wypocin:
Jeśli mamy do czynienia z połączeniami, takimi jak: a więc, tak więc, przecinek stawiamy przed całym takim połączeniem, a nie przed wyrazem więc.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Arteria!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert