Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-07-03 18:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka, podziwiam ludzi ktorzy pracują tam po kila miesięcy, nawet lat! Ciągle jakieś gadki, groźby - to ma być motywujące? Atmosfera fatalna! Rotacja olbrzymia(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kasztan - 2014-07-03 22:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze takie rzeczy można ignorować i puszczać mimochodem. Ale groźby to chyba za duże słowo, bo to można byłoby już do sądu pracy zanieść.
zdjecie uzytkownika
dociekliwa - 2014-07-07 18:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Arteria proponuje 16zł/h + premie. Pytam, bo mam zaproszenie na rozmowę rekrutacyjną. I stąd pytanie, ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
fanRonaldo - 2014-07-09 08:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
atmosfera lużna. Jak chcesz pracujesz, jak nie to nie. mozna sobie grafik zrobic po swojemu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-07-19 14:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W firmie Arteria a w szczególności Teleobsłudze panuje mobbing. Z tego powodu niedawno zwolniono bardzo dobrego handlowca czyli mobingowanego. Nie ma osoby nie ma tematu. Zdażyl jeszcze meliowo powiadomić o tym co go spotkało kolegów oraz osobę odpowiedzialną za projekt ze strony klienta.
Szkoda że tym co się dzieje w Teleobsłudze nie interesuje sie zarzad arterii. Oni mają nawet osobne wejście do oddzielnych biur i nie pojawiają się w części dla dzwoniących, o traktowaniu ludzi nic nie chcą wiedzieć. Dlatego koordynatorzy czują sie totalnie bezkarni i poniewierają pracowników w skali mało spotykanej w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-07-19 14:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zgadza się tak jest
zdjecie uzytkownika
King - 2014-07-19 20:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zasada, że dobry wynik uchroni przed usunięciem z pracy w Arterii / Tele również się niesprawdza. W konsekwencji to czy pracujesz czy nie zależy tylko od widzimisię koordynatora. Ci to maja dopiero zycie w tej firmie, przez taką bezkarność nabierają cech sadystycznych i mają przyjemnosc w poniewieraniu ludzi. szkoda ze tylko do tego są zdolni. W firmie pracują ich dupile a reszta jest systematycznie wymieniana lub sama odpada bo ma dosyć chamskiego traktowania. Gdyby nie było rotacji dział szkolen nie miałby racji bytu a w ten sposób szkolenia odbywaja sie regularnie w ciągłym trybie. Takie rządy tylko w Arteri!!! Ktoś powołuje się na film Wilka z wall street,cha, cha , cha tak mogła napisać tylko romantyczna panienka, włóżcie to miedzy bajki, co z tego,że zrobisz niemożliwe jak masz niekompetentego koordynatora, który decyduje o tym czy paracujesz czy nie a rzeczywiście zarząd ma to głęboko "w poważaniu"...
zdjecie uzytkownika
Monk - 2014-07-22 08:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co takim zachowaniem koordynator mógł chcieć osiągnąć... Wystawił się trochę na śmieszność, ale to jego sprawa. Praca w Arterii może być ciekawym doświadczeniem dla pracownika, który doświadczenia w outsourcingu nie posiada. Zatrudniają sporo ludzi, non-stop są jakieś rekrutacje jak tak spojrzeć na portale pracy. A wracając do tematu koordynatorów to czasami się nic nie poradzi na kogo się trafi. Mam tylko nadzieję, że te osoby mają dużo większe umiejętności, dlatego zajmują takie miejsce. Charakter to sprawa drugorzędna.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-22 17:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monk - 2014-07-22 08:34:18]:
wiesz co chcial osiągnąc poczuc się nareszcie jak kerownik ktry tak rozumie swoją funkcję , że może robić co musię podoba i będzie w tym bezkarny, niestety tak się tutaj dzieje
zdjecie uzytkownika
wings - 2014-07-22 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie sobie na forum powyej jak traktuja się wzajemnie ludzie na projekcie googlowym. Zamiast solidaryzowac się z dobrymi handlowcami którzy zostali zwolnieni cieszą się, z tego powodu. Stosunki międzyludzkie tutaj przypominają piekło a słaby, nieudolny koordynator bez pomysłu na zespół nic nie zrobi w tej sprawie. A co się dzieje? :
-Chodzenie na skargi do szefa na kolege/ koleżankę jest normą czasami robią to stadnie, chodzi o to aby znaleść ofiarę i przy założonej w firmie dużej rotacji zrobić fikcyjną zmianę po to aby samemu pozostać przynajmniej na kilka miesięcy dłużej w robocie przy kiepskim wyniku
-Panuje zawiść o wynik uzyskany własną pracą
-Obgadują się za plecami - zawsze źle i zawsze o kimś, w twarz mówią zupełnie coś innego z punktu widzenia obserwatora, który z takim badziewiem sie nie spotkał jest to obrzydliwe doświadczenie
-Cieszą się jak się kogoś zwolni
-Te najbardziej podobne do prosiaka oświadczaja że wydają wojnę w godzinach pracy kolegom /koleżankom i oczerniają ich za plecami wygadując co ślina w świńskim ryju na jęzor przyniesie.

Tak nielojalnych do siebie ludzi na szczęście jeszcze nie miałam nieprzyjemności spotkać i o bym nigdy nie spotkała.
To nie są żarty tak sie tu dzieje. Patologia.
zdjecie uzytkownika
Monk - 2014-07-23 02:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wings dla nas takie zachowanie jest dziwne i nie do zaakceptowania. Niektórym nie robi to wcale większej różnicy. Ale to ich sprawa. Myślę tylko, że w razie czego nie będą mogli poprosić o pomoc kogokolwiek... Najważniejsze jest to jak zespół reaguje na takie sytuacje, bo co by nie mówić to zespół tworzy atmosferę w pracy i to, jak ta praca idzie - czy projekt posuwa się do przodu czy stoi w miejscu. Takimi rzeczami powinni się interesować również przełożeni bo w ich interesie jest też jak najlepsza współpraca między pracownikami - w końcu im szybszy efekt finansowy tym lepiej... Zawsze mogą jakoś zareagować, czy odpowiednio zmotywować.
zdjecie uzytkownika
wings - 2014-07-23 13:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fakty są takie , że tak sie dzieje , jeżeli te sprawy nigdy do ciebie nie docierają to dlatego, że nie chcesz wiedzić jak faktycznie jest. Niektórzy budują ci wioski potiomkinowskie i wygodniej jest udawać, że jest OK.
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2014-07-23 13:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej pracy nikomu. Ja tam pracowalem kilka tygodni i za kazdym razem robilo mi sie slabo na mysl o kolejnym dniu spedzonym w tym miejscu. Porazka. Do tego nowy budynek a klima ani zaden nawiew nie wlaczone, a przeciez wiemy jakie temperatury panuja w ostatnich tygodniach. I jak tu sprzedawac i meczyc tych biednych ludzi tymi kitowatymi produktami jak w glowie sie kreci od upalu w biurze.
zdjecie uzytkownika
Aliszja - 2014-07-24 08:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi sie podoba, spoko ludzie:)
Jestem tu 2 tygodnie i jest ok:)
zdjecie uzytkownika
ssd - 2014-07-27 18:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-07-19 14:00:49]:
czesc Sobol.
płaczesz jeszcze?
zdjecie uzytkownika
rudy - 2014-07-29 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Amreście dobrze sie pracuje, w sumie mozna pracowac nawet po 10 godzin na infolinii. i ile chce tyle pracuje
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-08-08 08:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy - 2014-07-29 12:13:12]:
Czy ktoś jest w stanie napisac cos wiecej o amrest? Chodzi mi czy cieżko zdać ten egzamin wstępny i jak ogólnie sie pracuje.
zdjecie uzytkownika
bebe - 2014-08-08 14:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest spoko, duzo wieczorem polaczen jest. Kasa na czas. jest duze menu ale egzamin jest łatwy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-10 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie jak fatalna atmosfera panuje na projektach googlowych jak ludzie się wzajemnie nienawidzą i jak dołują handlowcy ze słuchawek. Znam słuchawkę, która za plecami koleżanki robiła intrygi z zawiści, w stylu, że jak koleżanka będzie pracowała to ta sie zwolni dlatego, że ta gasiła jej opinie od czapy na temat innych ludzi, nigdy nie trafionych. Żywy szatan twierdził, że jest „szpecjalistą” ponieważ kończył kurs !?? więc może szargać opiniami na temat innych na lewo i prawo. Jeżeli ludzie się wzajemnie żrą to jest to młyn na wodę koordynatorów, którzy z nielajalnymi do siebie pracownikami zrobią co im się podoba. Tu panują najgorsze stosunki międzyludzkie wśród firm , w których pracowałam
zdjecie uzytkownika
morello - 2014-08-14 10:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrócił projekt eduself. Lepszy niz WiP milion razy:)
zdjecie uzytkownika
Przemysław Sobolewski - 2014-08-14 15:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadna z wiadomości napisana na tym forum nie jest mojego autorstwa. Jeżeli ktoś się podpisuje moim nazwiskiem, bedą z tego wyciagniete konsekwencje. Sprawdzimy po adresie IP kto to pisze i kto próbuje mnie wrobić. NA TYM FORUM, ŻADNA WIADOMOSC NIE ZOSTALA NAPISANA PRZEZE MNIE!
zdjecie uzytkownika
Hard - 2014-08-18 22:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedobrze się robi czytając jak na projekcie Googlowym pracownicy wzajemnie się oczerniają, żrą , niszczą i jeszcze z tego czerpią satysfakcję. Zamiast solidarnie zawalczyć o swoje aby mieć szacunek od koordynatorów, zachowują się jak niewolnicy-gladiatorzy, którzy wzajemnie się wyżynają. Niedobrze mi się robi czytając wpisy o o zachowaniach osób na tym projekcie
zdjecie uzytkownika
Latoczeka - 2014-08-20 13:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczyłam szkolenie na projekt WIP.Nie mam doswiadczenia ale egzamin zdałam. Duzo sie dzwoni, ale nie jest to tak trudne jak myslałam.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-02
Żródło: Gowork.pl
Gdańsk
(pomorskie)
Jesteśmy Firmą z wieloletnim stażem na rynku. Na Naszym koncie jest wiele sukcesów oraz doświadczeń, które pozwalają nam być liderem w sprzedaży produktów finansowych. W związku z dynamicznym rozwojem nowych projektów poszukujemy kandydatów na stanowisko: Doradca Klienta w Mini Oddziale Bankowym Miejsce pracy: Gdańsk/Gdynia  Nr Ref.: GD/DK/GO/2705  Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć
zdjecie uzytkownika
gremm - 2014-08-21 08:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na projekcie Amrest dalem dyspo na 200 godzin. Mozna przychodzic od 80, takze sie opłaca zacząc tam pracę. atmosfera ok
zdjecie uzytkownika
panpytanko - 2014-08-22 09:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w tej nowej siedzibie? jak warunki w pracy, w lazienkach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski