Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szafir - 2015-01-06 16:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O rany a na czym polega tam praca? Jakaś infolinia?
zdjecie uzytkownika
szafir - 2015-01-06 17:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś stała pensja czy stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-01-07 19:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [szafir - 2015-01-06 17:11:19]:
Płacą 6 zł brutto na godzinę. Praca polega na telefonowaniu do ludzi i proponowanie im swoich usług. Cena jest bardzo wysoka - ludzie raczej nie chcą kupować.
zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-01-08 14:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi płacą po 10,40 za godzinę pracy... Na jakim projekcie jest taka niska stawka?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-08 17:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś supervisorem to może i masz 10,40 zł na godzinę :/ Szary pracownik ma 6 zł brutto na godzinę. Ja pracuję na projekcie Coldowym.
zdjecie uzytkownika
Dokończ zdanie - 2015-01-08 20:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cold, ten klucz drzwi otwiera....
zdjecie uzytkownika
PRECZ Z CENZURĄ - 2015-01-08 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZNOWU CENZOR WYKOSIŁ FAJNE OPINIE ALE NIE FAJNE DLA ARTERII
zdjecie uzytkownika
Patrycjaaaaa - 2015-01-09 09:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje od 2 miesiecy na Coldach i mam 10,40 za h pracy. Jak to jest ze ty masz mniej?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-09 21:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycjaaaaa - 2015-01-09 09:57:42]:
Ja jestem pracownikiem i mam 6 zł a Ty jesteś SV to masz 10,40 zł. Jak wygląda sprawa z zatrudnia niem gejów? Czy nadal wykolejency są zatrudniani na innych projektach?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-01-11 18:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy był ostatnio jakiś skandal w Arterii?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-13 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, także kłade ręce na kolderce zgodnie z sugestią. Jakby wybuchł jakiś skandal to proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Spóźnialska - 2015-01-18 12:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marudzisz Etyka. Mi się to właśnie podoba że im częściej będę podpierniczała koleżanki to szybciej awans dostanę. Wiedza na projektach googlowych nie jest mile widziana bo udowadniasz że jesteś mądrzejsza od SV tylko lizusostwo. Dzięki temu mogę też spóźniać się i wcześniej wychodzić z pracy pod byle pretekstem bo zawsze będę kryta.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-18 13:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, widzisz i nie grzmisz! Ludzie sami chwalą się że jeden drugiego podpieprza dla kasy! Po to żeby dostać awans. Każdy do każdego się uśmiecha a potem donosi. Eh, anonimowe donosy do dyrektora aby tylko wyrzucić z roboty swojego konkurenta który robi troszkę lepsze wyniki - a wszystko to tylko po to żeby samemu pozostać w robocie. Syf straszny, nic więcej. Strasznie się cieszę że już tam nie pracuję.

Pozdrowienia dla tych normalnych,

Piotr
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-01-18 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
zdjecie uzytkownika
Od dawna nie w Arterii - 2015-01-20 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
zdjecie uzytkownika
alexkirk - 2015-02-03 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-02-04 07:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
zdjecie uzytkownika
robolek - 2015-02-12 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-20 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-04-09 22:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera ok ale zarobki marne
zdjecie uzytkownika
Atmosfera - 2015-04-09 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw należało się przedstawić i opowiedzieć o sobie. Osoba rekrutująca przedstawiła zakres obowiązków i opisała pracę na danym stanowisku
Pytania: Pytania dotyczyły doświadczenia,jaki projekt wybieramy,od kiedy możemy zacząć pracę,zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
EmCee - 2015-04-13 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
zdjecie uzytkownika
Osoba - 2015-05-22 20:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś skończyłam szkolenie. Niestety nie zdałam testu. Na szkoleniach nie mówili,że przelewem oprócz Samsunga można płacić inaczej (koordynatorka powiedziała,że się uczepiliśmy Samsunga,bo tak nas szkolili. MÓWILI TYLKO O SAMSUNGU,a potem wąty do nas mieli) + nie mówili,że min wartość zamówienie pizza hut,to 25zł. Powiedziałam,że też jedna z konsultantek była okropna dla mnie. Ciągle się denerwowała,że coś źle. Nie umiała wytłumaczyć mi nic. Do tego padło pytanie: Co ty robisz w domu? Menu powinnaś umieć już wczoraj.Sorry,ale to jej nie powinno obchodzić. Przecież nie będę cały czas siedzieć na ich durnym Menu ! Ewidentnie jedna z koordynatorek broniła ten konsultantki mówiąc,że inne osoby z nią siedziały i zdały test. Widocznie uwzięła się na mnie żebym nie zdała,bo coś jej się we mnie nie podobało. Mówiąc ogólnie o Atmosferze: Nie jest zła,ale zależy na kogo się trafi. Ja trafiłam na dwie idiotki. Potem trafiłam na dziadka ! Serdecznie go pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz za szkolenie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arteria?
Zadaj pytanie
alert