Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szafir - 2015-01-06 17:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jakaś stała pensja czy stawka godzinowa?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-01-07 19:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [szafir - 2015-01-06 17:11:19]:
Płacą 6 zł brutto na godzinę. Praca polega na telefonowaniu do ludzi i proponowanie im swoich usług. Cena jest bardzo wysoka - ludzie raczej nie chcą kupować.
zdjecie uzytkownika
joasia - 2015-01-08 14:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi płacą po 10,40 za godzinę pracy... Na jakim projekcie jest taka niska stawka?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-08 17:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś supervisorem to może i masz 10,40 zł na godzinę :/ Szary pracownik ma 6 zł brutto na godzinę. Ja pracuję na projekcie Coldowym.
zdjecie uzytkownika
Dokończ zdanie - 2015-01-08 20:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cold, ten klucz drzwi otwiera....
zdjecie uzytkownika
PRECZ Z CENZURĄ - 2015-01-08 21:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZNOWU CENZOR WYKOSIŁ FAJNE OPINIE ALE NIE FAJNE DLA ARTERII
zdjecie uzytkownika
Patrycjaaaaa - 2015-01-09 09:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje od 2 miesiecy na Coldach i mam 10,40 za h pracy. Jak to jest ze ty masz mniej?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-09 21:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patrycjaaaaa - 2015-01-09 09:57:42]:
Ja jestem pracownikiem i mam 6 zł a Ty jesteś SV to masz 10,40 zł. Jak wygląda sprawa z zatrudnia niem gejów? Czy nadal wykolejency są zatrudniani na innych projektach?
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-01-11 18:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy był ostatnio jakiś skandal w Arterii?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-13 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, także kłade ręce na kolderce zgodnie z sugestią. Jakby wybuchł jakiś skandal to proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Spóźnialska - 2015-01-18 12:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marudzisz Etyka. Mi się to właśnie podoba że im częściej będę podpierniczała koleżanki to szybciej awans dostanę. Wiedza na projektach googlowych nie jest mile widziana bo udowadniasz że jesteś mądrzejsza od SV tylko lizusostwo. Dzięki temu mogę też spóźniać się i wcześniej wychodzić z pracy pod byle pretekstem bo zawsze będę kryta.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-18 13:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, widzisz i nie grzmisz! Ludzie sami chwalą się że jeden drugiego podpieprza dla kasy! Po to żeby dostać awans. Każdy do każdego się uśmiecha a potem donosi. Eh, anonimowe donosy do dyrektora aby tylko wyrzucić z roboty swojego konkurenta który robi troszkę lepsze wyniki - a wszystko to tylko po to żeby samemu pozostać w robocie. Syf straszny, nic więcej. Strasznie się cieszę że już tam nie pracuję.

Pozdrowienia dla tych normalnych,

Piotr
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-01-18 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
zdjecie uzytkownika
Od dawna nie w Arterii - 2015-01-20 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
zdjecie uzytkownika
alexkirk - 2015-02-03 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-02-04 07:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
zdjecie uzytkownika
robolek - 2015-02-12 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-20 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-04-09 22:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera ok ale zarobki marne
zdjecie uzytkownika
Atmosfera - 2015-04-09 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
zdjecie uzytkownika
EmCee - 2015-04-13 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
zdjecie uzytkownika
prawa_strona_miasta - 2015-06-01 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-06-02 17:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest CZERNIK?
zdjecie uzytkownika
lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-14 23:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12]:
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
zdjecie uzytkownika
pracka - 2015-07-22 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to widziałem, żę szukają do swojego call center jako konsultant telefoniczny. W sumie warunki jakie oferują to wyglądają bardzo konkretnie 14zł za godzinę i dodatkowo jeszcze premie. Z tego dobra kasa może być, nawet godziny pracy są idealne dla kogoś kto chce mieć wolne popołudnia 8-15.00. Jeśli ktoś mieszka blisko to 15.30 i możę robić co chce, mam nadzieje, żę tutaj żadnych haczyków nie ma.
zdjecie uzytkownika
boliglowa - 2015-08-07 13:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-15 22:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
zdjecie uzytkownika
AZ - 2015-08-20 00:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
zdjecie uzytkownika
jośka - 2015-08-21 13:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Az, niekoniecznie z desperacji, można też iść z wyboru, szkoda że tego nie bierzesz pod uwagę. Ja np. z własnego wyboru myślę o pracy specjalisty do spraw umawiania spotkań i to własnie w Warszawie w Arterii. I to z mojej strony nie jest desperacja, bo podoba mi się wynagrodzenie w formie stawka godzinowa + system premiowania..
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-09-03 14:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jośka - 2015-08-21 13:48:23]:
hahaha dobre :)
zdjecie uzytkownika
Miki - 2015-09-19 12:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam pracy w tej firmie
Nikt nie wyrobi 110 normy by dostać prowizję
Mało osób odbiera telefony
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-21 18:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jezeli mozesz to szukaj innej firmy zarobki marne chyba ze jestes student to bedzie w miare na granicy ubostwa. atmosfera do kitu !!! menago do kitu !!! praca do kitu!!!
zdjecie uzytkownika
Jaga - 2015-10-05 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Ludzie litości... Weszłam żeby zobaczyć co to za firma ale za taką stawkę to tylko lenia można zatrudnić a nie wydajnego sprzedawcę nie dziwię się ciśnieniom bo kto by się starał za taką stawkę- dzięki za info szkoda mojego czasu na aplikowanie
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-20 20:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie jakiej wysokosci sa te zarobki skoro sa takie slabe? bo mi sie wydaje na odwrot ze firma wlasnie jest godna polecenia. rozumiem ze praca moze byc tam ciezka w koncu trzeba pracowac z ludzmi niepelnosprawnymi. a wiaodmo taka praca nie dla kazdego. ale nie wiecie czty beda znow kogos poszukiwac tam do pracy? bo narazie nie widze... z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-11-09 16:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma obecnie poszukuje doradcy klienta w szczecinie, moze kogos zachecic ogłoszenie po warunki umowy maja dobre,wynagrodzenie, szkolenia, prowizje, rozwoj, warto samemu isc i sprobowac swoich sil na rozmowie kwalifikacyjne, i miec wlasna opinie n atemat firmy, poza tym w ofercie nie chodzi tylko o sprzedaż,
zdjecie uzytkownika
frycia - 2015-11-11 19:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anna - skoro jest zapewniony rozwój, a jeszcze ułatwieniem są zapewnione szkolenia, to chyba warto aplikować na doradcę klienta.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-16 11:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do tematu iz trzeba miec wlasna opinie o firmie to chyba kazdy ma, ja akurat bym sprobowala sil na stanowisku doradcy, bo moze sie okazac ze jest kompletnie inaczej niz byli pracownicy opisuja
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-11-17 21:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mika - 2015-11-16 11:10:14]:
@mika, he, he już miesiąc temu miałaś tam pracować pisząc że to firma godna polecenia :) Nie przyjęli ? Nie mogę uwierzyć :)
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-11-22 11:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo, sie wypowiada, a nie wie :) Umowa zlecenie, jesli nie jestes studentem, ma wszystkie skladki oplacane, takze na emeryture tez. nie wiesz to nie sciemniaj
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-12-13 13:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ccc nie wiadomo do końca, ale podobno pojawiły się u nich jakieś oferty pracy. Wiecie może czy oferta pracy na programistę jest wciąż u nich aktualna? Dzięki
zdjecie uzytkownika
hgghgh - 2016-01-02 15:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja widzialem ze spora rekrutacja nadal trwa w firmie Arteria Finanse a mianowcie szukaja np. doradcy klienta promotora lub programisty w Warszawie..
zdjecie uzytkownika
ikyyy - 2016-01-27 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
zdjecie uzytkownika
tozor - 2016-01-28 15:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ikyyy, to gratuluje sentymentu do firmy, że weszłas na ich forum, może jeszcze się odezwą, to bedziesz mogła im odmówić. Ja mysle, czy nie spróbować tutaj pracy jako Konsultant infolinii wychodzącej. tylko, ze to umowa zlecenie i praca w godz. 9:00-17:00, a wolałbym od 8.
zdjecie uzytkownika
rat - 2016-01-29 00:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tozor - 2016-01-28 15:53:31]:
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
zdjecie uzytkownika
damian - 2016-02-01 20:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rat - 2016-01-29 00:11:11]:
to mega dobra opcja w takim razie chociaż ciężko jest mi sobie wyobrazić kierownika projektu, którego szukają aby kończył tak ściśle w godzinach pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw należało się przedstawić i opowiedzieć o sobie. Osoba rekrutująca przedstawiła zakres obowiązków i opisała pracę na danym stanowisku
Pytania: Pytania dotyczyły doświadczenia,jaki projekt wybieramy,od kiedy możemy zacząć pracę,zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
Rosoła 10 - 2016-02-04 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
zdjecie uzytkownika
mnbv - 2016-02-04 20:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazlem oferte pracy od nich na stanowisko konsultanta telefonicznego, w ogloszeniu napisali ze stawka wynosi 14 zlotych/ godzina, praca jest w Warszawie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Arteria!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert