Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nonsens - 2014-11-08 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-11-08 19:15:09]:
widać ze jesteś leming wspierający PO - tusk niby oficjalnie nie rządzi... ale w praktyce rządzi.... mowi odpowiednim osobą co gdzie i jak ukraść. tak w dzisiejszych czasach załatwia sie sprawy przez kogos.

ps. znow usuneli opinie ktore dotyczyly zatrudniania na czarno ukraińców rusków i innych uchodźców przez arterie i roznych innych wartosciowych rzeczy. ale nie bede tego poruszała bo i tak skasują. precz z komuną!!! jebać lemingów i lewaków!
zdjecie uzytkownika
Odpowiedź - 2014-11-08 20:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nonsens - 2014-11-08 19:15:09]:
(usunięte przez administratora)Zamiast wypisywac takie bzedy napisz raczej o tym czego się boisz poruszać co dotyczy firmy a nie wypisuj bełkotu. Sama sie jeb... Notabene odpowiedziałaś na "oferty pracy" czyli się wszystko po zażyciu pomerdało w pustym słoju Głupolu. takie osoby tam pracują stąd jest ciężka atmosfera.
zdjecie uzytkownika
husky - 2014-11-15 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O ja.... co za mośki tam pracuja :-) hahaha gratuluje inteligencji
zdjecie uzytkownika
lighter - 2014-11-18 17:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekaw jestem kim wy naprawde jestescie? Kto to pisze i komu sie nudzi. Prawsa jest taka ze robota do bani ale. Jak komus nie pasuje mozna sie zwolnic i zatrudnic gdzie indziej. Hmmma tak wracajac do tych wyzwisk to ja uwazam ze to juz dawnopowinno wyjsc z tym icsem. I wtedu bylby spokoj. Kazdy by pracowal uczciwnie i rowno. A nie ktos znalazl w icesie zapisal w sf kontakt a klient dzwoni na infolinie i nie moze ze mna gadac bo ktos w kulki leci z konsultantow. Non stop tylko klutnie. Kazdy zapomnial juz co to pokora. A prawda taka ze tylko dorabiali tym icsem kierownictwo ktore sie potem mi smialo i pluło w twarz. Pffff bardzo dobrze ze to zrobil, juz dawno ktos tak powinien zrobic. Popieram go ze ma jaja!
zdjecie uzytkownika
bas_astral - 2014-11-18 17:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie, zgadzam sie w stu procentach z toba lighter. Dzieki niemu przynajmniej wyszlo ze ruscy nie sa takimi cudownymi sprzedawcami bo tylko brali gotowe konta, nie mieli bezwartosciowych koldów i mieli czas na przekrety. Awansowali tylko ruskow, a polak nie mial szans na awans. Uwazam ze zrobil bardzo dobrze, sama to chcialam zrobic. Teraz przynajmniej jest uczciwie! Ja jeszczze pracuje w arterii ale szukam pracy. Moze cos uda sie lepszego znalezc.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2014-11-18 18:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej dobre pytanie. Ciekawe dlaczego konsultanci go tak nienawidza. Z tego co pamietam jak do mnie wyslal maila to napisal ze my, konsultanci dobrowolnie walkow nie robilismy tylko bylismy przymuszani do tego bo na prijekcie rosyjskim to sie krecilo. Zastanowcie sie co wy wogole piszecie, walnijcie sie w pusty leb i najpierw sie zastanowcie !!!!co prawda duza nasza czesc dostala nagany, ale kurde trzeba bylo sie bronic i argumeentowac. Ja w tej sprawie poszlam do pauli i kamy tez mialam dostac nagane ale wyszlo ze jestem nie winna i mi odpuscili. Wmowili wam wine eh. Tak to czasami jest.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2014-11-18 18:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej dobre pytanie. Ciekawe dlaczego konsultanci go tak nienawidza. Z tego co pamietam jak do mnie wyslal maila to napisal ze my, konsultanci dobrowolnie walkow nie robilismy tylko bylismy przymuszani do tego bo na prijekcie rosyjskim to sie krecilo. Zastanowcie sie co wy wogole piszecie, walnijcie sie w pusty leb i najpierw sie zastanowcie !!!!co prawda duza nasza czesc dostala nagany, ale kurde trzeba bylo sie bronic i argumeentowac. Ja w tej sprawie poszlam do pauli i kamy tez mialam dostac nagane ale wyszlo ze jestem nie winna i mi odpuscili. Wmowili wam wine eh. Tak to czasami jest.
zdjecie uzytkownika
pamti - 2014-11-18 19:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tylko zaluje ze po tej akcji google nie zabralo projektu, znalazlo innej firmy outsourcingowej a pracownikow zabrala zesoba, tych wartosciowych.jeszcze sie goofgle nie otworzyly oczy ze ich oszukuja i okradaja. Ciekawe jak sie tlumaczyli przed nimi. Ale oni tez glupi ze kierownicy arterii wmowili im wine konsultantow a nie swoja.
zdjecie uzytkownika
Prawnik - 2014-11-18 20:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli szeregowe słuchawki dostając nagany do akt z powodu wyszukiwań w icesie i składania propozycji optymalizacjiklientom do porasowania wyniku, przy pełnej akceptacji szefa i nic z tym nie zrobiły oprócz wizyty w inspekcji pracy w celu sprawdzenia konsekwencji takiej nagany, nie zbuntowały się , nie zgadały się między sobą w celu złożenia wspólnych pism, protestów to znaczy , że maja mentalność niewolników. Z niewolnikiem robi się co się chce można obniżyć mu pensję, zwalić na niego winę, którą ponosi jego kierownik, a w końcu wyżętego jak szmatę wywalić. Niewolnik tylko po cichutku się obetrze i nie zrobi nic. Ludzie wartościowi się już zwolnili.....
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-20 12:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To praca jest do kitu, firma jest OK. Ludzie są różni i w różnym wieku. Ale widzę, że w większości komentujący narzekają na rzeczy niezwiązane z pracą, płacą i stosunkami pracownicy-pracodawca. Skoro więc nie mają się do niczego przyczepić poza brakiem inteligencji innych pracowników (ważne, że oni są najbardziej inteligentni) i jakimiś ich rzekomymi ekscesami, to chyba nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
Samuel ETO'O - 2014-11-20 21:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, firma nie oferuje żadnego socjalu, sama praca może i jest fajna, ale to call center. Każdy kto pracował w call center wie, że nie jest to robota, o której można myśleć w kategorii długoterminowego zajęcia i rozwoju. Normalnych szkoleń w firmie brak. Bywają jakieś wewnętrzne spotkania stanowiące imitacje szkoleń, na których zdarza się, że to szkolony ma większą wiedzę od tego, który szkoli.
Na plus ludzie, chociaż nie wszyscy. Kasa (podstawa) relatywnie dobra względem innych firm, ale to bynajmniej nie zasługa Arterii, a pewnej wyszukiwarki, której na pewno nikt nie zna, to ona wykłada kasę.
zdjecie uzytkownika
Abecadło - 2014-11-20 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [p - 2014-11-20 12:07:03]:
nic "p" nie zrozumiało z wpisów, tj. czytało wpisy innych osób bez zrozumienia, 98% opiniujących pisze dokładnie o patologii pracy i stosunków międzyludzkich panujących w działach oraz o chybionych przełożonych w arterii/tele, co ewidentnie świadczy, że jest źle. "p" jest jakieś takie... matołowate czyli... jest to jakiś kierownik arterii :(
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-11-21 19:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno do( usunięte przez administratora )ma nadal dostęp kierownik projektu, ktory moze juz nie na tak duzą skale - poniewaz ma swoje obowiazki - ale wyszukuje i przekazuje dalej takie kontakty. nic sie nie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
Lalusia - 2014-11-21 21:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misio - 2014-11-21 19:45:32]:
Dzięki Misiu byłam przekonana , że tak jest i nic się nie zmieni w tej materii jeżeli googlowe panie będą miaby to ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
wania - 2014-11-22 08:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez uważam ze bycie gejem nie jest normalne i czlowieka homo należy leczyć. Normalny facet powinien biegać za babeczkami. Gejów powinni leczyć przymusowo. Z pracodawca widocznie tez nie jest wszystko w porządku jak zatrudnia chorych psychicznie ludzi.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-11-24 14:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, ja tez się zastanawiam tylko, że już jakiś czas jak to wygląda w firmie, właśnie żebyście napisali może w jakich działach warto się zatrudniać, a w jakiś już mniej awarto, dajcie mi znac, bo to jednak wązne, zeby tak pracownik powiedział to co uwaza i to co się dzieje w firmie ogólenie?
zdjecie uzytkownika
vic-oly - 2014-11-25 20:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chce iść do pracy do arterii? Warto?
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-11-25 20:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vic-oly - 2014-11-25 20:06:07]:
Wartoo
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczona pracą w tele - 2014-11-25 21:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem napewno, że nie warto było pracować w arterii, traktuje ten czas jako stracony, wyszłam z firmy poobijania moralnie. w arterii tylko można cofnąć się w rozwoju, żadnych poważnych szkoleń sprzedażowych w firmie handlowej !!!! to największa porażka Arterii, osoba na czele szkoleń nie nadaje się do tego. Gdyby można cofnąć czas wycofałabym swoje cv, żeby nie mieć tego negatywnego i niesmacznego doświadczenia. Innym odradzam. Byc moze geje w tej firmie sa na przywilejach niedostęnych innym. Teraz cyrki z ICSem jedni mogą z tego źródła lidów korzystać inni mają przykręcany kurek i nikt nad tym nie panuje
zdjecie uzytkownika
Boss - 2014-11-25 21:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś się pytał na forum w jakim dziale najlepiej się zatrudnić. Odpowiadam najlepiej w zarządzie.
zdjecie uzytkownika
vic-oly - 2014-11-26 05:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczona pracą w tele - 2014-11-25 21:14:43]:
O o oo ja tez jestem gejem! Wiec bede mieć nowych przyjaciół jak mnie tam zatrudnia :-) juz się nie mogę doczekać kiedy mnie tam zatrudnia :)
zdjecie uzytkownika
Ani - 2014-11-26 17:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak u googlowych, czy wasi koordynatorzy podrzucaja wam kampanie z ICS czy sami możecie wyszukiwać z ics i oferować klientom optymalizacje ????
zdjecie uzytkownika
wlodi - 2014-11-27 05:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ani - 2014-11-26 17:01:55]:
Sami nie mamy dostępu do icsa. Dostęp do icsa ma tylko kierownik projektu który podsyla SV kilka Meadow od czasu do czasu. Nagminnie jak wczesniej nie jest to robione ale dalej to się dzieje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja przebiega szybko, biorą chyba wszystkich...
Pytania: Dlaczego ty, dlaczego tu, i opowieści jaka Arteria jest świetna ;)
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-11-27 21:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Arteria to najlepsza praca w jakiej kiedykolwiek pracowałam! Naprawdę! Znalazłam swoje miejsce na ziemi. Pracuje pol roku a juz będę się starała o awans. Zarabiam krocie ze stosuje się tylko w mariocie i w ogóle jest super atmosfera. Naprawdę warto i polecał!
zdjecie uzytkownika
Mariot - 2014-11-27 22:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stosujesz a może stosunkujesz się w mariocie, tam rzeczywiście pracuje taka "mania" co się umawiała z klientami pod robotą po to aby jak sama plotła "poruszać dupcią" wyglądała jak prosiak ale każda potwora znajdzie swego amatora. Nie tylko geje ale insze płatne tam znajda swoje miejsce
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arteria?
Zadaj pytanie
x