Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Frodo - 2014-12-08 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, warto iść do pracy do Arterii?
zdjecie uzytkownika
Bilbo - 2014-12-08 22:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak Panie Frodo!
zdjecie uzytkownika
Muzyka - 2014-12-09 00:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Frodo - 2014-12-08 20:45:51]:
NIE WARTO, bedziesz patrzył jak buce siedzą i nudzą się na krzesłach tylko dla kerowników. w tej firmie , mają fotele większe i wygodniejsze niż robole. taki substytut tronu i budowania na siłę sztucznej charyzmy, której się ni ma!!! żenada co za debil wymyślił z fotelami ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-09 05:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj mam znów to samo. Mdli mnie i serce mocno wali. Po prostu się denerwuje. Boje się tam iść. Znów będą krzyki, wyzwiska.
zdjecie uzytkownika
Tarkan - 2014-12-09 05:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-09 05:41:08]:
Hej, nie idź do pracy. Weź sobie wolne. Chyba że wszystkie urlopy na żądanie wykorzystałaś?
zdjecie uzytkownika
Bi - 2014-12-09 05:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-09 05:41:08]:
A może ćpałaś coś że tak Ci jest nie dobrze co? Ja słyszalam o pewnych nadużyciach narkotyków, które się fatalnie kończyły.
zdjecie uzytkownika
Filiżanka - 2014-12-09 19:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czajniku firma nie gwarantuje nawet wyposażenia kuchni ? do roboty trzeba przychodzić z własną grzałką ??? to dziadostwo
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-12-10 06:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znów pół nocy nie spałam bo boje się iść do pracy do Arterii. Znów będę słuchać tych wyzwisk, krzyku i lobbingu. Mam już dosyć.
zdjecie uzytkownika
Poldi - 2014-12-10 06:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-10 06:12:25]:
A na którym projekcie pracujesz jeśli wolno spytać? Ja na Google i też mam już dosyć. Ale przed świętami ciężko się zwalniać i szukać nowej roboty. Posiedzeniu tutaj jeszcze z miesiąc i uciekamy w siną dal.
zdjecie uzytkownika
Czajnik - 2014-12-10 15:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Filiżanka - 2014-12-09 19:56:53]:
tak, musisz też mieć własny kubek itp , którym czerpiesz kiblówkę z wc. i musisz nosić to w te i wewte w plecaku a napewno nie zostawiać w kuchni bo ginie - zdarzają się kradzieże - i korzystaja też z cudych kubków. czy chciałabyć pić z tego samego kubka co go miał w ustach gej a ich jest dużo , który dzień wcześniej na spotkaniu z kolegami obciągnął 6 fujar???? Bleeee
zdjecie uzytkownika
Dzidek - 2014-12-11 10:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlaczego taki syf jeszcze istnieje ?
zdjecie uzytkownika
gosc3 - 2014-12-11 11:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-12-10 06:12:25]:
A co lobbujesz matołku?
zdjecie uzytkownika
precz z cenzurą - 2014-12-13 19:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
znowu ciekawe wpisy zostały usunięte, teraz w nowej taktyce cenzora wtedy jak przejdą na 2 stronę. Oczywiście zostały nie tknięte te , które opisuja pracę w A. jak cudowną, tego typu opinie pisze kierownictwo w celu formy spędzenia czasu w pracy, niby coś stukają na kompie.
zdjecie uzytkownika
DR._Szczyt - 2014-12-14 10:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolejny prostolinijny człowiek, który ma problemy sam ze sobą i cierpi na chorobę - schizofrenię - "ciągle widzę jedną osobę". A tak abstrahując, to Twoje weekendy dzieciaku też nie są za ciekawe - piszesz że ktoś siedzi i pisze, a Ty dzieciaku co zrobiłeś/aś? Sam/a siedzisz w niedziele rano i tu piszesz... żal.pl
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-14 10:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, hej - wróciłaś już ze wsi z walizkami?
zdjecie uzytkownika
Hudson - 2014-12-14 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Największe rozczarowanie - każdy 10ty dzień miesiąca. Przy każdej wypłacie przycinka :/
zdjecie uzytkownika
Nowy-Nabytek - 2014-12-14 17:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jutro mam rozmowę o pracę w tej firmie. Prośba do Was - napiszcie czy warto? Bo jak przeczytałem te ww. wiadomości to odechciało mi się jutro iść na rekrutację. Chyba typowe, kiepskie, wyzyskujące call center?
zdjecie uzytkownika
Ostrzegam - 2014-12-16 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na projekcie googlowym wykazują się najgorszymi instynktami oto co potrafią: obgadywać/ oczerniać się wzajemne (ale jak !!!) gdy wychodzi jedna osoba z pokoju lub jest nieobecna w pracy, grzebać w kompie gdy wyszedłeś i zapomniałeś go zablokować, dzwonienie z telefonu jeżeli zapomniałeś go zabrać, stadne latanie na donosy po to żeby innemu zaszkodzić , oczernić, oszkalować. Fajne? Chyba nie. Do tego zawiść o wynik. Czyli kicha. I tego nie można nazwać po imieniu - patologia społeczna lub lumper elyta
zdjecie uzytkownika
praca w arterii - 2014-12-18 22:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w arterii to jak piosenka... Ona jest taka cudowna, niewinna i słodka gdy Ciebie juz spotka to wtedy juz wiesz :-)
zdjecie uzytkownika
Poetka - 2014-12-19 00:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [praca w arterii - 2014-12-18 22:18:56]:
...gdy ciebie już spotka wiesz już na pewno, na 500% , że nie dla ciebie ta zwrotka,że to porażka i duuuuża .....wywrotka :(
zdjecie uzytkownika
Kutlok - 2014-12-20 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema, z okazji świąt Bożego Narodzenia chciałbym z całego serca życzyć, w szczególności Panu Sędkowskiemu - chorób, najlepiej zakaźnych, wypadku lub śmierci, utraty majątku oraz wszystkiego co najgorsze co może Ciebie spotkać.
Analityką - życzę abyście pod choinką znaleźli mózg oraz sztuczną waginę - abyście nie musieli robić "tego" ręcznie także łoł.
Supervisorom - życzę abyście zaczęli myśleć oraz abyście w końcu mieli swoje zdanie. Abyście przestali się zachowywać jak lemingi.
Konsultantom - życzę powrotu do swoich wiosek. Abyście znaleźli pracę przy roli i wrócili do siebie, żebyście nie zabierali pracy porządnym ludziom, WARSZAWIAKOM!

pozdrawiam
B.K
zdjecie uzytkownika
prawa_strona_miasta - 2014-12-20 18:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Analityką"? wyczuwam nie BK a PS :-)
zdjecie uzytkownika
prezent - 2014-12-21 13:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast o tych samych bajdurach opiszcie o waszych koordynatorach, o wszystkich numerkach które robia czyli o tym jak nic nie robić w robo i poniewierać innych i brać dużą kasę. najdurniejsza rzecz jaką robi sv
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja przebiega szybko, biorą chyba wszystkich...
Pytania: Dlaczego ty, dlaczego tu, i opowieści jaka Arteria jest świetna ;)
zdjecie uzytkownika
Ed - 2014-12-21 18:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za jaja również napewno nie, ale za to ze jest małorolnym wiesniakiem, jak mu powiedzą to wytnie 3 wsie
zdjecie uzytkownika
prawa_strona_miasta - 2014-12-21 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co się tak kolega lewa-strona-miasta zagotował? czyżby był owym PS? :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arteria?
Zadaj pytanie
x