Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Master - 2014-08-26 08:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@english Nie bulwersuj się bo to pewnie była jakaś zwykła prowokacja osoby, która pół życia spędza przed komputerem. Nowa siedziba będzie musiała oferować dużo wyższy standard niż do tej pory - to nie ulega wątpliwości. Jednak wraz ze zmianami warunków pracy, pracownicy też powinni nieco okrzepnąć i dojrzeć.
zdjecie uzytkownika
panpytanko - 2014-08-27 08:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [english - 2014-08-25 23:23:30]:
to chyba nie byłes w PLT w lazienkach i nie widziałes tego ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
english - 2014-08-28 00:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wings - 2014-07-22 22:52:41]:
Zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy chcą tak postępować. Czy jest to brak empatii, który zmienia człowieka w bestię, czy jest to dysfunkcyjny dom , który wypacza osobę i kształtuje jej zachowanie na poziomie patologii społecznej? Mocno współczuję mieć z takimi do czynienia...
zdjecie uzytkownika
Mix - 2014-09-03 06:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej w lipcu. Osoba która ze mną rozmawiała powiedziała mi że oddzwoni do mnie na początku sierpnia kiedy odbędzie się szkolenie. Do tej pory nie otrzymałem od niej żadnej wiadomości. W związku z tym w pełni popieram negatywną opinię o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
martiiii - 2014-09-03 18:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widocznie musiales był slaby bo do mnie i do koleżanki zadzwonili z oferta pracy.
zdjecie uzytkownika
Mix - 2014-09-03 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [martiiii - 2014-09-03 18:56:26]:
Słaba to była rekruterka oceniając jej standardy rekrutacji ,i jednocześnie biorąc pod uwagę moje doświadczenie w pracy w obsłudze klienta i sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
spinka - 2014-09-04 10:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po rozmowie (bylo ok), w piatek jest szkolenie. Jak te szkolenie wyglada? to moja pierwsza praca, nie wiem czy sobie dam rade.
zdjecie uzytkownika
M - 2014-09-04 22:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam w sumie przez rok (odliczając przerwy) i nie wrócę już tam więcej. Traktują ludzi jak śmieci, przycinają na kase (oczywiście na Twoją niekorzyść). Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Ja pracowałam na projekcie WIP. Męczarnia.
zdjecie uzytkownika
kolejna - 2014-09-05 16:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam, zwłaszcza projekt googlowy. koordynatorka kontaktuje się z zespołem pisząc do niego na tablicy, nikt nie pomaga, bazy klientów przemielone i nieaktualne. A promują się, jakby co najmniej płacili jak Tuskowi w UE. Nie polecam. Rekrutacja na masakrycznie słabym poziomie, mnie zaprosila babka na jedna godzinę z innym chłopakiem i mielismy wspólna rekrutacje. Żenada
zdjecie uzytkownika
czywarto - 2014-09-05 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2014-09-04 22:59:44]:
a o ile % przycieli kase, jak rozumie podstawe płacy czy premie?
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-08 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na rekrutacji, poza mną były jeszcze 4 osoby i było bardzo śmiesznie :) Pani prowadząca sprawnie z nami porozmawiała a po 2 dniach zostałam zaproszona na szkolenie... Jak ktoś pracowała Call center, to wie jak to jest więc nic mnie nie zaskoczyło. Mi odpowiada lokalizacja.
zdjecie uzytkownika
sylwiabulkowska@poczta.onet.pl - 2014-09-08 11:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arteria praca nie dla mnie .Szkolenie mało interesujące .Egzamin trudny do zdania jak dla mnie .POzdrawiam .Sylwia.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-09-08 11:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lala - 2014-09-08 10:23:40

widać ze to opinia działu Arterii odpowiedzialnego za neutralizowanie negatywnych komentarzy :)
zdjecie uzytkownika
Patrycjaaaaa - 2014-09-08 12:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje na projekt na ktorym sprzedaje sie wina. Jak na nim sie pracuje? nie ma tu o nim ani slowa?? Pani na rozmowie pozytywnie przedstawila te wina, a tu nikt o tym nie pisal.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-09-29 22:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kilkanaście komentarzy zostało usuniętych, zawierały one ciekawe opinie pracowników, nt tego co się dzieje na projekcie (usunięte przez administratora), były negatywne dotyczyły również szefa od szkoleń, czy to on w ramach obijania się robi cenzurę ? jeżeli pamiętacie to odtwórzcie te wpisy.
zdjecie uzytkownika
Rob - 2014-09-30 19:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostałem zaproszony na szkolenie na projekt ING chciałem zapytać ponieważ mam już swoje doświadczenie czy jest ciężko, tzn. czy ciężcy klienci itd. Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-01 10:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rob - 2014-09-30 19:59:16]:
Na projekcie jest Ok, nie sprzedajesz tylko umawiasz spotkania. Zrobisz normę z palcem w nosie, a kasa jest z tego całkiem spoko.
zdjecie uzytkownika
madry po szkodzie - 2014-10-03 15:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzilem do tej pracy majac w drodze odruchy wymiotne na mysl o kolejnym dniu z wciskaniem jakiejs kupy z wip niczego w wiekszosci nieswiadomym klientom. Wystarczy wpisac w necie wiedza i praktyka i mozna utopic sie w negatywnych opiniach. Ucieklem stamtad, nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-04 08:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-01 10:59:26]:
pozdrowienia dla(usunięte przez administratora) od rekrutacji która jest właścicielem tego wpisu - czyli osoba odpowiedzialna z arterii za neutralizacje negatywnych opinii :)

zadna osoba nigdy nie napisze pozytywnego komentarza w sieci :) w necie pisze sie tylko negatywy - tak z doswiadczenia Ci powiem Paulino :) a juz napewno na taką prace jak arteria nikt nie napisze nic pozytywnego.
zdjecie uzytkownika
Warto Wierzyć Opiniom - 2014-10-04 23:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie kwalifikacyjnej sprawdziłam jakie opinie są wystawiane nt. pracy w Arterii, były fatalne (podobnie jak obecnie) co wzbudziło mój mocny niepokój. Niestety na adworsach googlowych wszystko sprawdziło sie co do joty. Koszmar. Myślałam, że coś zmienię, przynajmniej wprowadzę elementrane zasady etyczne, ale nikt nie widział Etyki chodzącej po ulicy, więc dla siedzących tam ludzików ona nie istnieje i stoi w sprzeczności z zasadami, które hulają po Arterii.
zdjecie uzytkownika
Sprzedawca - 2014-10-05 23:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Dziwi mnie, że jedni mogą w ten sposób osiągać wynik a inni nie? jednych za to się usuwa a inni mogą w ten sposób pracować?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-10-10 08:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co jest za kołchoz ????
zdjecie uzytkownika
chachacha - 2014-10-10 11:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boisz się prawdy, ona cię poraża
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-10-16 23:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Następnych około 10 wpisów, mówiących prawdę o pracy w tej firmie zostało usuniętych. W Arterii nie obowiązuje zasada "Szukajcie prawdy, a prawda was wyzwoli" tylko obowiązuje zasada "niszcie prawdę bez przerwy, zatrzymacie stołki".
Należy ponownie odtworzyć wpisy one były bardzo ciekawe. Pewnie niedługo pojawi się komentarz z pytaniem "niby kandytata" o jakiś projekt i odpowiedź tej samej osoby o tym jak na projekcie jest cudownie. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
ggjh - 2014-10-21 15:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przemek S., daj spokój
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x