Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bebe - 2014-08-08 14:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest spoko, duzo wieczorem polaczen jest. Kasa na czas. jest duze menu ale egzamin jest łatwy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-10 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytajcie jak fatalna atmosfera panuje na projektach googlowych jak ludzie się wzajemnie nienawidzą i jak dołują handlowcy ze słuchawek. Znam słuchawkę, która za plecami koleżanki robiła intrygi z zawiści, w stylu, że jak koleżanka będzie pracowała to ta sie zwolni dlatego, że ta gasiła jej opinie od czapy na temat innych ludzi, nigdy nie trafionych. Żywy szatan twierdził, że jest „szpecjalistą” ponieważ kończył kurs !?? więc może szargać opiniami na temat innych na lewo i prawo. Jeżeli ludzie się wzajemnie żrą to jest to młyn na wodę koordynatorów, którzy z nielajalnymi do siebie pracownikami zrobią co im się podoba. Tu panują najgorsze stosunki międzyludzkie wśród firm , w których pracowałam
zdjecie uzytkownika
morello - 2014-08-14 10:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrócił projekt eduself. Lepszy niz WiP milion razy:)
zdjecie uzytkownika
Przemysław Sobolewski - 2014-08-14 15:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadna z wiadomości napisana na tym forum nie jest mojego autorstwa. Jeżeli ktoś się podpisuje moim nazwiskiem, bedą z tego wyciagniete konsekwencje. Sprawdzimy po adresie IP kto to pisze i kto próbuje mnie wrobić. NA TYM FORUM, ŻADNA WIADOMOSC NIE ZOSTALA NAPISANA PRZEZE MNIE!
zdjecie uzytkownika
Hard - 2014-08-18 22:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niedobrze się robi czytając jak na projekcie Googlowym pracownicy wzajemnie się oczerniają, żrą , niszczą i jeszcze z tego czerpią satysfakcję. Zamiast solidarnie zawalczyć o swoje aby mieć szacunek od koordynatorów, zachowują się jak niewolnicy-gladiatorzy, którzy wzajemnie się wyżynają. Niedobrze mi się robi czytając wpisy o o zachowaniach osób na tym projekcie
zdjecie uzytkownika
Latoczeka - 2014-08-20 13:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczyłam szkolenie na projekt WIP.Nie mam doswiadczenia ale egzamin zdałam. Duzo sie dzwoni, ale nie jest to tak trudne jak myslałam.
zdjecie uzytkownika
gremm - 2014-08-21 08:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na projekcie Amrest dalem dyspo na 200 godzin. Mozna przychodzic od 80, takze sie opłaca zacząc tam pracę. atmosfera ok
zdjecie uzytkownika
panpytanko - 2014-08-22 09:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w tej nowej siedzibie? jak warunki w pracy, w lazienkach?
zdjecie uzytkownika
panodpowiadanko - 2014-08-23 20:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w łazienkach warunki pracy są bardzo dobre
zdjecie uzytkownika
english - 2014-08-25 23:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panpytanko - 2014-08-22 09:59:10]:
co za debil zadał to pytanie ? chyba popapraniec - tacy właśnie tam pracują i widać, że się nudzą - jak wiesz są jednoosobowe kabiny z pełnym wyposażeniem czyli samodzielnie mozesz robic w kabinie co chcesz
zdjecie uzytkownika
Master - 2014-08-26 08:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@english Nie bulwersuj się bo to pewnie była jakaś zwykła prowokacja osoby, która pół życia spędza przed komputerem. Nowa siedziba będzie musiała oferować dużo wyższy standard niż do tej pory - to nie ulega wątpliwości. Jednak wraz ze zmianami warunków pracy, pracownicy też powinni nieco okrzepnąć i dojrzeć.
zdjecie uzytkownika
panpytanko - 2014-08-27 08:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [english - 2014-08-25 23:23:30]:
to chyba nie byłes w PLT w lazienkach i nie widziałes tego ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
english - 2014-08-28 00:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wings - 2014-07-22 22:52:41]:
Zastanawiam się skąd biorą się ludzie, którzy chcą tak postępować. Czy jest to brak empatii, który zmienia człowieka w bestię, czy jest to dysfunkcyjny dom , który wypacza osobę i kształtuje jej zachowanie na poziomie patologii społecznej? Mocno współczuję mieć z takimi do czynienia...
zdjecie uzytkownika
Mix - 2014-09-03 06:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w tej firmie na rozmowie rekrutacyjnej w lipcu. Osoba która ze mną rozmawiała powiedziała mi że oddzwoni do mnie na początku sierpnia kiedy odbędzie się szkolenie. Do tej pory nie otrzymałem od niej żadnej wiadomości. W związku z tym w pełni popieram negatywną opinię o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
martiiii - 2014-09-03 18:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To widocznie musiales był slaby bo do mnie i do koleżanki zadzwonili z oferta pracy.
zdjecie uzytkownika
Mix - 2014-09-03 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [martiiii - 2014-09-03 18:56:26]:
Słaba to była rekruterka oceniając jej standardy rekrutacji ,i jednocześnie biorąc pod uwagę moje doświadczenie w pracy w obsłudze klienta i sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
spinka - 2014-09-04 10:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po rozmowie (bylo ok), w piatek jest szkolenie. Jak te szkolenie wyglada? to moja pierwsza praca, nie wiem czy sobie dam rade.
zdjecie uzytkownika
M - 2014-09-04 22:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam w sumie przez rok (odliczając przerwy) i nie wrócę już tam więcej. Traktują ludzi jak śmieci, przycinają na kase (oczywiście na Twoją niekorzyść). Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Ja pracowałam na projekcie WIP. Męczarnia.
zdjecie uzytkownika
kolejna - 2014-09-05 16:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam, zwłaszcza projekt googlowy. koordynatorka kontaktuje się z zespołem pisząc do niego na tablicy, nikt nie pomaga, bazy klientów przemielone i nieaktualne. A promują się, jakby co najmniej płacili jak Tuskowi w UE. Nie polecam. Rekrutacja na masakrycznie słabym poziomie, mnie zaprosila babka na jedna godzinę z innym chłopakiem i mielismy wspólna rekrutacje. Żenada
zdjecie uzytkownika
czywarto - 2014-09-05 23:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M - 2014-09-04 22:59:44]:
a o ile % przycieli kase, jak rozumie podstawe płacy czy premie?
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-08 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na rekrutacji, poza mną były jeszcze 4 osoby i było bardzo śmiesznie :) Pani prowadząca sprawnie z nami porozmawiała a po 2 dniach zostałam zaproszona na szkolenie... Jak ktoś pracowała Call center, to wie jak to jest więc nic mnie nie zaskoczyło. Mi odpowiada lokalizacja.
zdjecie uzytkownika
sylwiabulkowska@poczta.onet.pl - 2014-09-08 11:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arteria praca nie dla mnie .Szkolenie mało interesujące .Egzamin trudny do zdania jak dla mnie .POzdrawiam .Sylwia.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2014-09-08 11:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
lala - 2014-09-08 10:23:40

widać ze to opinia działu Arterii odpowiedzialnego za neutralizowanie negatywnych komentarzy :)
zdjecie uzytkownika
Patrycjaaaaa - 2014-09-08 12:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostalam propozycje na projekt na ktorym sprzedaje sie wina. Jak na nim sie pracuje? nie ma tu o nim ani slowa?? Pani na rozmowie pozytywnie przedstawila te wina, a tu nikt o tym nie pisal.
zdjecie uzytkownika
Ann - 2014-09-29 22:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilkanaście komentarzy zostało usuniętych, zawierały one ciekawe opinie pracowników, nt tego co się dzieje na projekcie Googlowym, były negatywne dotyczyły również szefa od szkoleń, czy to on w ramach obijania się robi cenzurę ? jeżeli pamiętacie to odtwórzcie te wpisy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x