Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Arteria

Pracowałeś w firmie Arteria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-01-11 18:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Czy był ostatnio jakiś skandal w Arterii?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-01-13 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, także kłade ręce na kolderce zgodnie z sugestią. Jakby wybuchł jakiś skandal to proszę o informacje.
zdjecie uzytkownika
Spóźnialska - 2015-01-18 12:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marudzisz Etyka. Mi się to właśnie podoba że im częściej będę podpierniczała koleżanki to szybciej awans dostanę. Wiedza na projektach googlowych nie jest mile widziana bo udowadniasz że jesteś mądrzejsza od SV tylko lizusostwo. Dzięki temu mogę też spóźniać się i wcześniej wychodzić z pracy pod byle pretekstem bo zawsze będę kryta.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-18 13:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże, widzisz i nie grzmisz! Ludzie sami chwalą się że jeden drugiego podpieprza dla kasy! Po to żeby dostać awans. Każdy do każdego się uśmiecha a potem donosi. Eh, anonimowe donosy do dyrektora aby tylko wyrzucić z roboty swojego konkurenta który robi troszkę lepsze wyniki - a wszystko to tylko po to żeby samemu pozostać w robocie. Syf straszny, nic więcej. Strasznie się cieszę że już tam nie pracuję.

Pozdrowienia dla tych normalnych,

Piotr
zdjecie uzytkownika
Ann - 2015-01-18 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosiak, który myślał że jest MM, już dawno został WPR..y bo nic nie sprzedawał tylko opowiadał, że sprzeda i nie uprawia już chlewu ...
zdjecie uzytkownika
Od dawna nie w Arterii - 2015-01-20 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Widzę, że na googlowym dzieje się sporo. Już jakiś czas szczęśliwie mnie z Wami nie ma. Ja jeszcze byłam za czasów Lidii i Julii. Teraz podobno się pozmieniało. A jak dyrektor? Wciąż ten sam? Za moich czasów wesoło nie było - ale bez przesady...
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na Amreście jest fajna atmosfera, zarobki 7-8 zł na godzinę, są premie do wyrobienia, jak się dobrze złoży to ponad 10 zł na godzinę z premiami, elastyczny grafik można studiować itd., tylko klienci czasem paskudni
zdjecie uzytkownika
turbo - 2015-01-29 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało płacą, firma jest ogólnie skąpa
zdjecie uzytkownika
alexkirk - 2015-02-03 20:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
planuję wysłać cv do arterii. mam kilka pytań do osób, które pracują tam lub pracowały. na jakiej zasadzie przydziela się osoby do poszczególnych projektów? dlaczego na różnych projektach są inne zarobki? czy można dostać się na projekt, gdzie zarabia się więcej?
zdjecie uzytkownika
Leon - 2015-02-04 07:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje na ing od 3 miesięcy. stawki na rekę zaczynaja się od 8 zł ale jak sie umowi duzo spotkań dostajesz 12.Ing nie jest trudne:)
Na innych jest po 10 na rękę, ale musisz sprzedawać.
zdjecie uzytkownika
robolek - 2015-02-12 12:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobre warunki pracy, fajna atmosfera i godziwe wynagrodzenie za swoją prace. Polecam
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2015-02-20 20:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
złe warunki pracy, fatalna atmosfera - NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
malinka - 2015-04-09 22:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera ok ale zarobki marne
zdjecie uzytkownika
Atmosfera - 2015-04-09 22:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Malina jest z tych niewymagajacych, aby w Warsiawie mieć robotę, zawsze to lepiej niż na podmokłych łąkach w głębokim białostockim.
Atmosefra jest dobra dla tych niewymagających i na wszystko sobie pozwalajacych.
Atmosfera tu jest zła
zdjecie uzytkownika
EmCee - 2015-04-13 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Atmosfera, a co Ci zawinił Malina? to prawilny chłopaczyna!
zdjecie uzytkownika
prawa_strona_miasta - 2015-06-01 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cold, ten klucz drzwi otwiera, czernik szybko znika i wraca jak bumerang.

Pozdro Ekipa!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-06-02 17:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest CZERNIK?
zdjecie uzytkownika
lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wysłać cv do arterii. jacy są kierownicy czy koordynatorzy? Da radę się normalnie dogadać (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
AB - 2015-07-14 23:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lewa strona miasta - 2015-07-03 17:56:12]:
chyba cie pogieło z kim sie chcesz dogadać z niekompetentymi ludźmi ???? z tępolami ??????????
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 05:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
pracka - 2015-07-22 05:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no teraz to widziałem, żę szukają do swojego call center jako konsultant telefoniczny. W sumie warunki jakie oferują to wyglądają bardzo konkretnie 14zł za godzinę i dodatkowo jeszcze premie. Z tego dobra kasa może być, nawet godziny pracy są idealne dla kogoś kto chce mieć wolne popołudnia 8-15.00. Jeśli ktoś mieszka blisko to 15.30 i możę robić co chce, mam nadzieje, żę tutaj żadnych haczyków nie ma.
zdjecie uzytkownika
boliglowa - 2015-08-07 13:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ostatnia rzecza jaka bym zrobil to poszedlbym do pracy do arterii
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-15 22:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
usuwają komentarze, co jest bardzo nie fajne. Rozumiem, gdyby były nie prawdziwe to można usuwać, ale prawdy się boicie?
Powiem krótko NIE POLECAM TEJ FIRMY.
zdjecie uzytkownika
AZ - 2015-08-20 00:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pracy w arterii idziesz z desperacji jak cię nigdzie więcej do roboty nie chcą nawet w Pomiechówku
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw należało się przedstawić i opowiedzieć o sobie. Osoba rekrutująca przedstawiła zakres obowiązków i opisała pracę na danym stanowisku
Pytania: Pytania dotyczyły doświadczenia,jaki projekt wybieramy,od kiedy możemy zacząć pracę,zainteresowania.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 13:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
jośka - 2015-08-21 13:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Az, niekoniecznie z desperacji, można też iść z wyboru, szkoda że tego nie bierzesz pod uwagę. Ja np. z własnego wyboru myślę o pracy specjalisty do spraw umawiania spotkań i to własnie w Warszawie w Arterii. I to z mojej strony nie jest desperacja, bo podoba mi się wynagrodzenie w formie stawka godzinowa + system premiowania..
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2015-09-03 14:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jośka - 2015-08-21 13:48:23]:
hahaha dobre :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Arteria?
Zadaj pytanie
alert