brak logo

Arteria

Warszawa

Opinie o Arteria

ikyyy 2016-01-27 16:11:08
brak informacji zwrotnej po spotkaniu; ja nie otrzymałem informacji od miesiąca, ale całe szczęście mam już inną pracę
1
tozor 2016-01-28 15:53:31
ikyyy, to gratuluje sentymentu do firmy, że weszłas na ich forum, może jeszcze się odezwą, to bedziesz mogła im odmówić. Ja mysle, czy nie spróbować tutaj pracy jako Konsultant infolinii wychodzącej. tylko, ze to umowa zlecenie i praca w godz. 9:00-17:00, a wolałbym od 8.
rat 2016-01-29 00:11:11
Praca jest od 8-16 maksymalnie i nie jest tak zle
damian 2016-02-01 20:05:07
to mega dobra opcja w takim razie chociaż ciężko jest mi sobie wyobrazić kierownika projektu, którego szukają aby kończył tak ściśle w godzinach pracy
Rosoła 10 2016-02-04 20:24:13
Cięcie, gięcie.Ale wiocha. Połowę postów powycinana że odpowiedzi kupy się nie trzymają. Arteria pozostawiła tylko te które o rekrutacji mówią. Na giełdzie też niewesoło. Najniższy kurs od 5 lat.
3
mnbv 2016-02-04 20:58:45
znalazlem oferte pracy od nich na stanowisko konsultanta telefonicznego, w ogloszeniu napisali ze stawka wynosi 14 zlotych/ godzina, praca jest w Warszawie
Specjalistka 2016-02-16 20:41:59
Cud , miód, malinka. Super lajtowa atmosferka, super kierownictwo i dyrekcja, super kaska czyli 14 zeta za godzinę czyli spokojnie można wyciągnąć nawet półtora tysiaka na rękę. No i te nieograniczone możliwości rozwoju. Od razu można zostać specjalistką ds. telemarketingu.
1
miodek 2016-02-16 20:57:19
14 złotych za godzinę to jest moim zdaniem bardzo dobra stawka. Tym bardziej, że np. na stanowisko konsultanta telefonicznego nie trzeba mieć nawet doświadczenia, a są elastycznie godziny pracy, co daje możliwość pogodzenia pracy ze studiami.
wsi 2016-03-06 21:43:14
Wielu studentów też korzysta właśnie z oferty tej firmy, a mianowicie pracy jako telemarketer @miodek. Jedynym mankamentem jest jednak umowa na zlecenie.
basia92 2016-03-11 19:09:09
koleżanko, bo wielu studentów swoją pierwsza prace zaczyna właśnie w telemarketingu - tutaj ma się w bankowości i energetyce całkiem niezły finansowy start moim zdaniem
wasz 2016-03-15 12:19:15
Konsultanci klienta mają tutaj całkiem niezłe warunki i nie można powiedziec, żeby coś w tym akurat nie grało, gorzej troszeczkę z tym, że wysokie mają wymagania
Sedek 2016-04-16 08:22:59
najgorsza praca w ktorej kiedy kolwiek pracowałem :/
Trt 2016-04-16 08:26:06
Jak na infolinii wyglądają zarobki bo mają nową ofertę
aejao 2016-04-18 16:34:13
Jeżeli "kiedy kolwiek" piszesz osobno, to wielce prawdopodobne, że twoje kwalifikacje mogły być nieco za małe. Nawet dla call center.
2
Shakespeare 2016-04-22 18:24:35

Praca nie „dla” tylko „w” call center dla lub na rzecz jakiejś firmy.

Nie „mogły być” tylko „mogłyby być”

Coś mi tu zalatuje zakierzońskim dialektem tak, więc daj sobie spokój z etymologią epistołów tutaj wygłaszanych.

Zresztą zaraz sendek jak i moje „tłomaczenie” zostanie natychmiast wykasowane. Źle się kojarzy.

Tu się tylko wychwala Arterię a nie wygłasza negatywne opinie.

Ktoś czuwa, aby czuwać nie musiał ktoś.
ania 2016-05-05 21:57:52
Jej @aejao weź trochę spuść z tonu bo to nic tutaj nie wnosi do wątku napisałbyś lepiej ile takie konsultant zarabia. Widziałam w głoszeniu, że proponują podstawę i system premiowania tylko czy to się opłaca?
majk 2016-06-11 15:03:00
no dobrze powiedziane.. firma wygląda jak tło jedynie, nie jest zbyt znana :)
ojojoj 2016-06-22 14:24:39
Mimo dobrych zarobków na projekcie Google praca ciężka, bo wymagają miliona bzdurnych wskaźnikow i statystyk do spełnienia. Firma, cały projekt skierowany na zarabianie i ciśnięcie klienta na kasę. Niemniej można się czegoś nauczyć na przyszłość. Firma jako dobra "skocznia" do dalszego rozwoju.
wasz 2016-06-22 14:50:00
Tak to prawda, praca jest ciężka, ale za to dobrze się można obłowić jeśli chodzi o pieniądze, a to ważne
andrzej 2016-06-22 18:01:52
Hej. Widzę, że w Gdyni można aplikować na mobilnego doradcę finansowego. Ciekawa oferta, lubię pracę w ruchu... Wymagania całkiem w porządku, bo wykształcenie średnie i doświadczenie w pracy w finansach. Jakie są stawki na takich stanowiskach?
Pracowniknawakacje 2016-07-01 17:42:14
Witam. W przyszłym tygodniu mam rozmowę na ul. Stawki jako konsultant ds umawiania spotkań. Czy pracuje tam ktoś lub pracował żeby powiedzieć jak tam jest?
2
andrew 2016-07-01 18:48:04
@Pracowniknawakacje w sumie powiem Ci, że ciekawe zajęcie. A naprawdę szukasz posady tylko na wakacje? Może po wakacjach zatem się zwolni.. ;) Ja słyszałem dużo pozytywów na temat tej firmy, więc przypuszczam, że nie można narzekać.
Pracowniknawakacje 2016-07-01 19:19:22
Tak tylko na wakacje, trzeba od września do szkoły wrócić niestety :( Ale z tego co tu czytam, to aż się boję... ;x
andrew 2016-07-01 19:48:14
@Pracowniknawakacje będzie dobrze, naprawdę najlepiej nie nastawiać się w ogóle. Zobaczysz w praniu :)
hgghgh 2016-07-01 21:10:21
oj ale przeciez dobra jest anwet taka praca w wakcje mozna sobie troszke dorobic i zdobyc doswiadczenie
anna 2016-07-02 10:20:18
Jak dla mnie to zwykłe plotki @Andrwa ktoś tam coś tam komuś powiedział i teraz krąży jako legenda po firmie. Piszecie, że chcecie zatrudnić się tylko na wakacje czy jest w ogóle taka opcja no i przede wszystkim czy to się w jakikolwiek sposób opłaca?
Bajli 2016-07-25 12:27:10
A mi się wydaje, że sprawa tematycznie jest do ogarnięcia i nie ma co narzekać, albo się spierać z nikim
Wonsz 2016-07-26 11:24:09
Z tego co ja wiem to chyba czas zainteresować się tym jakoś na poważnie, zwłaszcza, że praca wygląda dość dobrze, widze te ogłoszenia i są naprawde spoko, nie wiem skąd mogą być jakiekolwiek minusy czy narzekania
gosć 2016-07-26 22:22:19
Ja to bym się chętnie do nich zalapał, ale chyba ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To dobry znak.
tutti 2016-07-27 23:01:35
A czy doradca klienta ma doliczane jakieś prowizje do podstawy zarobków?
hgghgh 2016-07-28 17:54:26
@gość oczywiście ze sie pojaiwło i to nie jedno bo ogloszen teraz jest od nich na rpawde bardzo dużo npp. na stanowisko konsultanta telefonicznego godziny pracy od 8-16
we 2016-08-04 19:17:55
i tez oferta na stanowisko specjalsity do spraw umawiania spotkań w Warszawie napisali ze wynagrodzenie: stawka godzinowa + system premiowania oferuja umowę zlecenie,pracę od poniedziałku do piątku, w godzinach 09:00-17:00
de 2016-08-10 22:49:36
a nie wiecie czy na jakims stanowisku jest umowa o prace?
anna 2016-08-11 15:42:26
Na infolinii @de to raczej króluje zlecenie i nie wiem czy coś się w tym temacie zmieni
er 2016-08-11 19:44:57
nie wiem czy cos się w tej kwestii zmieni w sumie treba będzie chyba jednak na too poczekaćprawda?
Geniusz Mściciel 2016-08-12 10:25:51
Nie doczekanie twoje - ja jestem bardzo cierpliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polny 2016-08-12 12:58:19
Call Center Agent - infolinia przychodząca (koncern energetyczny) na czym dokładnie polega, bo nie wiem?
Kiero 2016-08-15 22:37:59
Jażem tu trzaskał taką kasę ,że mi się nie śniło. Czaskałem kasę i siedziałem na stolcu i nic nie robiłem, tylko pu-sczałem bąki. Ja żem był Kierownikiem! a ze z nudów łaziłem po różnych stronach w internecie to spaliłem dysk na kompie i w telefonie. Ale kasa moja
2
pika czu 2016-08-15 22:39:31
@po0lny nie rozumiem pytanie - siedisz na słuchawce i tylko odbieracz połączenie, wychodzących nie robisz wcale+
marek 2016-08-17 09:54:56
na pewno teraz jest jeszcze aktualna oferta jako Call Center Agent - infolinia przychodząca (koncern energetyczny) wiec tutaj trzeba mieć doswiadczenie na pewno i zastnawiam się jak to będzie w praktyce wszystko wyglądało, bo chyba sa też szkolenia na pewno.
vvv 2016-08-17 10:53:27
5600 netto? praca zdalna? ciekawe bardzo , bardzo aż tak, że niewiarygodne...
marek 2016-08-17 10:54:46
Partner ds. doradztwa finansowego jest potrzebny u nich.
Geniusz Mściciel 2016-08-17 20:32:49
szukaj w internecie ofert: praca zdalna, bez problemu znajdziesz pracę za 23 zł na godzinę netto.
Jak będziesz robił nadgodziny to dostaniesz tyle kasy ile ja mam zagwarantowane od kierownika jak podpisałem umowę :}

Czyli praca na amreście na sali obok też niema sensu!!! 7 zł na godzinę to całkowite ubóstwo!
1
e- 2016-08-17 20:34:48
w sumie wreszcie widze ogłoszenie na słuchawkę dla mnie gdzie się pracuje od 8 do 16, niewiele takich w polsce jest
Geniusz Mściciel 2016-08-17 20:34:54
2016r. Arteria (Pendragon), Warszawa ul. Stawki 2A, Konsultant ds. telemarketingu – Od samego początku wszystko zapowiadało się idealnie: budynek był blisko centrum handlowego Arkadia i Dworca Gdańskiego. Dostałem swoje własne stanowisko pracy na którym nikt inny nie siadał, bardzo wysoką wypłatę 30zł / godzinę pracy. Był to projekt wydawnictwa: Wiedza i Praktyka (WIP). Na rekrutacji było nas czworo. Ja miałem największe doświadczenie, radziłem sobie najlepiej. Kierowniczka od szkoleń powiedziała: że mam bardzo dobry sposób myślenia i prezentowania oferty.
Mój egzamin prowadził jeden z dyrektorów wydawnictwa (WIP), nikt z Arterii. Dobrze sobie poradziłem i potem dowiedziałem się że dyrektor wychwalał mnie że mam bardzo ciepły i wiarygodny głos i że takich ludzi właśnie im potrzeba! I jaka nagroda mnie za to spotkała?!?!?! Wszyscy którzy gorzej sobie radzili na rekrutacji ode mnie - zostali wysłani na mega proste projekty (dzwonienie do księgowych i proponowanie wysyłki bezpłatnych biuletynów. W skrypcie mieli zaznaczoną informację że mogą rozmawiać z osobami zajmującymi 6 znaczących stanowisk w firmie), gdzie zrobienie przepisowych 2 aktywacji na dzień pracy to była codzienność.
Mnie w nagrodę! - oddelegowali na najgorszy możliwy istniejący projekt! (dzwonienie do dyrektorów szkól i proponowanie płatnego dostępu do strony oświatowej w internecie i cotygodniowy newsletter wysyłany na e-mail z bieżącymi informacjami). Ja mogłem rozmawiać tylko z 1 osobą – z dyrektorem. Numery telefonów zawsze były podane do sekretariatu a pracownice w żadnym wypadku nie chciały wykonywać przekierowań do dyrektora. Jak już udało mi się dodzwonić do dyrektora to nie chciał w ogóle rozmawiać bo on tu jest dyrektorem! On ma 30 lat stażu pracy i co taki jeden przez telefon może mu powiedzieć nowego czego on nie wie!!!
Resztę osób z rekrutacji uczyli oferty; jak ktoś się spyta o coś konkretnego jak szybko na notatkach znaleźć potrzebną informację żeby zainteresować klienta.
Wiecie czego mnie uczyli? I TUTAJ UWAGA! piszę prawdę nie do pojęcia a jednak to się zdarzyło naprawdę!:
1.Mów do nich stanowczo, prowadź rozmowę.
2.Mów do nich w każdym zdaniu jako przecinek; tytułuj ich : PANIE DYREKTORZE. ONI TO LUBIĄ.
(!?!?!?!?!?!?!?! I taka spotkała mnie nagroda!?!?!?!?!?!? Skoro byłem najlepszy – to w ich mniemaniu miałem zostać upodlony i chcieli żebym lizał du*ę dyrektorom żeby zarobić wypłatę, a gorsi ode mnie mieli wakacje i robili co chcieli!?!? Ja mogłem rozmawiać z 1 osobą, oni z 6 różnymi. Mnie próbowali nauczyć służalstwa i braku honoru – ich uczyli przedstawiania oferty).
Co najśmieszniejsze na projekcie dyrektorów jako jedyny byłem „z ulicy nowo przyjęty do pracy”, wszyscy pozostali pracowali w Arterii już kilka lat.
Służalcze zachowanie jest mi całkowicie obce więc przez całe dnie nigdy nie odezwałem się do dyrektora „panie dyrektorze!!!” - zawsze mówiłem „proszę pana”.
Nie zgadzałem się z tym jak mnie oszukali/potraktowali i zacząłem głośno o tym mówić wszystkim dookoła!!! Akurat miałem grypę i tydzień leżenia na łóżku i rzygania sprawiło mi więcej przyjemności niż dzwonienie do tych dyrektorów!!!
Jak wróciłem po chorobie - dowiedziałem się że już tutaj nie pracuję!!! Była rekrutacja na sali obok, na projekt Amest'u - więc poszedłem do nich pracować, ale tam zarabiałem 7 zł / na godzinę pracy!!! Przynajmniej to była prawdziwa honorowa praca z której jestem dumny; ale za to beznadziejnie płatna!!!
Dla przykłady chciałem zaznaczyć że jedna dziewczyna na WIP'ie na tamtym prostym projekcie za 160 godzin przepracowanych zarabiała ponad 4 tysiące z wpłatą na konto, ja najpierw zostałem pozbawiony pracy! A potem w tej samej firmie na projekcie Amrest'u za 315 godzin przepracowanych w miesiąc - zarobiłem 2500zł. I to ma być sprawiedliwość?!?!?!
1
Geniusz Mściciel 2016-08-17 20:36:42
Aha wiecie co? Akurat jestem w mega humorze do wojenki i pragnę w tym momencie zemsty jak niczego innego. Więc wysyłam moje posty e-mailem do WIP'a - niech sobie poczytają. 
A kierowniczki z arterii pozdrawiam serdecznie! :)

http://www.wiedzaipraktyka.pl/kontakt-39
cok@wip.pl 

Robert Wierzbicki
Ambasador Klienta
ambasador@wip.pl

email: pr@wip.pl
1
hultak 2016-08-17 21:50:47
@ Geniusz Mściciel powiem szczerze to co przeczytałam szokuje mnie po prostu. Bo naprawde cięzko uwierzyć że w ten sposób zostałeś potraktowany jako ten rzekomo lepszy pracownik. Tak, masz racje sprawiedliwodsci nie ma. Ale zmartwie cie - sprawiedliwości nie bedzie...
1
naio 2016-08-18 09:55:30
co powiecie mi o obecnych ogłoszeniach o pracę uwas na call center? czy są konkurencyjni w Rudzie Śląskiej?
Geniusz Mściciel 2016-08-18 18:37:09
A właśnie że będzie sprawiedliwość. Arteria kasuje ciągle moje wpisy na portalu - wkurza mnie to i prowokuje. Sprawiedliwość musi być!!!! Czy dadzą radę się z tym pogodzić czy nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ich zdanie już niema znaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
hgghgh 2016-08-18 19:29:25
Masz racje te ogłoszenia od nich cały czas są aktualne ale mnie właściwie zainteresowała ta dla konsultanta biznesowego ona jest dodana dosłownie kilka dni temu wiec na pewno jest aktualna wiadomo jak można się na rozmowę kwalifikacyjna przygotować ?
Zostaw swoją opinię o Arteria - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arteria