brak logo

Twój Serwis

Bytom

Opinie o Twój Serwis

.. 2010-03-14 21:53:21
Cieszę się, że już tam nie pracuje. Marne zarobki i atmosfera niezbyt...:/ B.duża rotacja pracowników:/
małzeństwo 2011-08-19 06:38:22
Napiszę krótko szef równy gośc,pracownicy robią co do nich nalezy obsługa ok. A źle piszą Ci którzy tam pracowali napewno, a robic im sie nie chciało.Sa takie rzeczy że wyjedzie z warsztatu i cos sie przydazy złośliwośc rzeczy martwych.Najlepiej nie mieć auta i bez kłopotów.
poważny starszy pan 19.08.2011 2011-08-19 06:43:04
Serwis jest dobry wyposażony,czysty nie ma tam chamskich panów,Szef równy gośc naprawdę polecam.
anonimowy 19.08.2011 2011-08-19 13:22:30
Popieram i krótko warsztat super szef super a pracowniki pracowici.Prośba jedna nie zepsujcie sobier dobrej opini a to bardzo ważne.
były 2011-09-05 00:16:34
anonimowy 19.08.2011 - 2011-08-19 13:22:30

Popieram i krótko warsztat super szef super a pracowniki pracowici.Prośba jedna nie zepsujcie sobier dobrej opini a to bardzo ważne.

już dawno jest kicha a nie opinia.........................................
1
anonim 2011-10-25 19:42:10
W styczniu regenerowałem maglownice we wrześniu się rozciekła. 3 krotne umawianie się na regenerację i po 2 tygodniach od regeneracji znów cieknie. NIE POLECAM
NIEZADOWOLONY 2012-03-07 15:31:21
Byłem raz ustawić zbieżność - Porażka.
Drugi raz wymienić filtry i olej - porażka, porażka porażka.
Nie polecam
pryszcz 2012-03-12 23:58:36
Naprawiono mi Renówkę, w terminie jak mówiono cena niska .
Naprawdę polecam
klient 2012-04-26 11:37:01
Witam.
Firma rzetelna i uczciwa. Korzystne ceny a jakość świadczonych usług dobra.
Mogę zdecydowanie polecić.
Wojtek i Marzena 2013-03-27 21:39:44
Serwisujemy z żoną w tej firmie dwa nasze samochody od kilku lat polecamy przyjaciołom i rodzinie ten serwis korzystamy wszyscy z jednej karty rabatowej która naprawdę działa my jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy i osobiście polecamy ;)))))
Jacek 2013-06-05 20:57:22
Mam zabytkowego Forda, nikt nie chciał podjąć się regeneracji przekładni kierowniczej. Z Gliwic dotarłem do firmy "Twój Serwis" w Bytomiu. Praca została wykonana rzetelnie i w terminie. Obsługa fachowa i miła. Polecam wszystkim ten warsztat
max 2013-10-12 22:14:45
Porazka
andrzej 2013-10-13 17:09:18
Malo profesjonalny warsztat ... Naciagacze as w bytomiu lepsze warsztaty
edmar 2013-12-27 14:23:45
Od lat współpracuję z tą firmą. Jak to w życiu, wszystko może się przytrafić, ale nie było sytuacji, że zostawili mnie z problemem. Zawsze rzetelnie podchodzili do moich potrzeb i w miarę szybko je załatwiali. Do tego są przyjaźni cenowo. Polecam tę firmę pomimo, że niezadowoleni zawsze się znajdą.
wargol 2014-01-05 22:04:19
Naprawiałem samochód kilka razy w Tej firmie zawsze coś innego mimo że ktoś pisze bzdury i tak będę korzystał z ich fachowych usług ,porostu FACHOWCY.
zadowolony 2014-01-15 19:30:11
byłem u nich 2 razy ze swoim BMW diagnozowali problem i szyblo usuwali usterki na pewno nie naciągają byłem świadkiem porannego sprawdzania innych klientów i powiem szczerze chyba nawet autoryzowany serwis nie ma takiego podejścia do klienta , sprawdzają samochód po czym zapraszają do kanału pokazują ,dają dotknąć gdzie i co jest do naprawy po czym na miejscu wyceniają dla mnie rewelka będę korzystał z ich usłóg i polecał każdemu.
actl@interia.pl 2014-03-23 23:49:27

Witam wszystkich co piszą i czytają.
Naprawiałem swojego Audika i jestem mega zadowolony nic nie stuka a zapłaciłem 330zł ,gdzie w ASO miało kosztować ok 1700.
Polecam jest dobrze i TANIO.
mesio 2014-04-16 23:13:41
warsztat godny polecenia ,znajomy mi go polecił i ja też jestem. zadowolony i będę go polecał dalej
byczek 2014-04-27 23:27:07

warsztat godny polecenia,byłem widziałem i naprawiałem,jest OK.
rico 2014-05-09 13:22:12
warsztat fajny i co ztego jak i tak kantują na kazdym kroku klienta laska w biurze nie kumata ciemna jak but ustawienie zbieznosci to u nich graniczy z cudem po trzecim razie wychodzi dopiero idealna zbieznosc a szef to tylko sciemnia a to cos tam musi zrobic dokrecic itd!!!!
1
bmw e46 2014-10-26 20:43:23
przyjechałem do nich z polecenia znajomego i tak jak mówił jest to warsztat godny polecenia
SirV 2014-11-19 09:33:11
Od kilku lat? Już to widzę, zwłaszcza,że warsztat może 1,5 roku jest. Jeszcze trochę czasu musi minąć nim pracownicy się douczą tam bo nawet zbieżności dobrze nie umieją zrobić. A przy podłączaniu komputera do Opla nawet odpowiedniej "końcówki oplowskiej" nie mieli na stanie. Dwa razy byłem i za 3 się głęboko zastanowie..
daro 2015-01-05 13:48:14
naprawiałem vectrę c jak na razie zawiecho śmiga nie zapłaciłem dużo a i obsłużony byłem profesjonalnie ja osobiście polecam .
janek 2015-01-05 16:59:17
kolego SirV mimo że mieszkam na przeciwko twój serwis to pierwszy raz miałem naprawiany tam samochód i mogę powiedzieć że jest to naprawdę poczciwa firma z reszta podwórko zawsze pełne samochodów też o czymś świadczy. Widziałem na własne oczy jak ten serwis powstawał było to bodajże w 2006 więc koledze chyba coś się pomieszało
janek 2015-03-04 15:55:08
ale jak ta firma zajmuje się naprawą samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych to mają też może jakiś dział marketingu? albo taki ktory decyduje o reklamowaniu się u nich albo o jakiejś kampanii promocyjnej? bo bardzo mi zalezy połaczyć wlaśnie prace w marketingu z pracą w takiej branży motoryzacyjnej jednak.
jarek kedzierzyn-kozle 2015-06-26 08:41:39
witam, naprawialem 2 razy przekladnie trafilem na twoj serwis bytom przez allegro, pierwszym razem przekladnia VWLT35 - chodzi juz 4 rok, potem przekladnia Merc. E320 2007 rok, chodzi do dzis pieknie, dzis jade robic przekadnie z ML400. pierwsza przekladnie robilem wysylkowo, i bylo OK, z druga bardzo cisnal mnie czas wiec poprosilem o zrobienie na miejscu, czekalem chyba z 5 godzin i dostalem to czego chcialem, serwis rozumie potrzbe klienta, czulem sie tam dobrze z tym ze rozumiano moj problem, nie tylko z usterka ale i czasem ktory na prawde wtedy byl decydujacy - reszta np jak cena nie miala znaczenia, a mimo tego ze oferowalem poczatkowo wiecej za zrobienie expresu to i tak w kasie policzono standardowo - sam wynagrodzilem pracownika ktory to robil - wielki szacunek - inni jak znajda okazje to obedra ze skóry czlowieka !!!
Ryszard 2016-03-14 16:02:44
Pracowałem tam na okresie próbnym dwa tygodnie ,niestety nie mam dużego doświadczenia i nie zostałem zatrudniony ale bardzo bym chciał tam pracować ,atmosfera w zakładzie bardzo fajna ,warunki socjalne pierwsza klasa ,udało mi się dowiedzieć że wszyscy posiadają umowy o pracę na czas nieokreślony , wynagrodzenia wysokie i zawsze na czas , szczerze polecam ,szukają mechaników z doświadczeniem bo otwierają drugi warsztat mi owego brak ale może przyda się moja opinia komuś komu bardzo zależy na fajnej robocie
pozdrawiam Rysiek
okej 2016-05-18 20:00:34
nie zawsze trzeba pracować w każdej firmie, w której jest ok @witek :)
Zostaw swoją opinię o Twój Serwis - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Serwis