brak logo

Powierza Family Company sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Powierza Family Company sp. z o.o.

anja 2013-04-05 14:20:04
zgadzam się nie szanują ludzi, zwalniają z dnia na dzień, obcinają premie bez powodu. Poza tym w samej firmie źle się dzieje, ODRADZAM
alusia 2013-04-11 09:41:14
witam,
czy ktos z Was pisząc te opinie tam pracował? jaka pensja na rękę ???
anet 2013-04-11 13:27:54
nie mogę podzielić opinni ''kolegów'', pracowałam w firmie ok.2 lat - z powodów rodzinnych musiałam zrezygnować z pracy, pracodawca to uszanował i mam możliwość powrotu.
daga 2013-04-12 16:01:36
nie mogę przyczepić się do firmy. od 5 lat pracuje- zarobki ok- wiadomo zawsze mogłyby być wyższe. Dziwi mnie komentarz o zwalnianiu, a kiedy pracowdawca ma poinformować o zwolnieniu- miesac przed ma zadzwonić i powiedzieć, że planuje cie zwolnić?
mira 2013-04-16 17:39:22
no tak tylko poinformowano mnie o tym ze jade podpisac umowe przedluzoną a dostalam wypowiedzenie..firma oszukujaca ludzi .Kazdemu obiecuje zupelnie co innego.Zastraszanie,premi nie wyplacaja.Pensje przelewane sa potracone -700zł!!!!! nie informujac wczesniej ludzi tak bylo w tym miesiacu!!
Teraz ludzi przyjmuja na okres wakacji obiecujac zlote gory za 1400zł potem sie ich pozbywaja by stali pracownicy mogli odebrac nadgodziny i urlopy!
Odradzam szczerze.
[usunięte przez moderatora] jest na porzadku dziennym wystarczy zapytac kogokolwiek.
Konkurencyjne Firmy smieja sie ,gdy widza w cv PFC i gdy sie powoluje na ta super Firme...:)
Omijajcie szerokim LUKIEM!
kasia 2013-04-16 17:42:30
mira - 2013-04-16 17:39:22

no tak tylko poinformowano mnie o tym ze jade podpisac umowe przedluzoną a dostalam wypowiedzenie..firma oszukujaca ludzi .Kazdemu obiecuje zupelnie co innego.Zastraszanie,premi nie wyplacaja.Pensje przelewane sa potracone -700zł!!!!! nie informujac wczesniej ludzi tak bylo w tym miesiacu!!

Teraz ludzi przyjmuja na okres wakacji obiecujac zlote gory za 1400zł potem sie ich pozbywaja by stali pracownicy mogli odebrac nadgodziny i urlopy!

Odradzam szczerze.

[usunięte przez moderatora] jest na porzadku dziennym wystarczy zapytac kogokolwiek.

Konkurencyjne Firmy smieja sie ,gdy widza w cv PFC i gdy sie powoluje na ta super Firme...:)

Omijajcie szerokim LUKIEM!
prawda i potwierdzam
alusia 2013-04-17 12:10:43
A za co Ci Mira potrącono te 700zł ,jaką tam miałaś pensję netto??? jestem ciekawa ???
kasia1 2013-04-23 14:43:31
A czy praca na wakacje nie kojarzy ci się że jest na określony czas?
ja co roku podejmuje na okres wakacyjny i jestem zadowolona. nie widzę dużych zmian.
iwona 2013-04-23 20:50:42
odradzam kombinatorzy.Firma dno.
1
Mariola 2013-04-23 22:07:14
Czytam i czytam i wietzyc mi sie nie chce, same BZDURY! Ciekawa jestem opinii o bylych pracownikach ktorzy wylewaja swoje zale. Poziom opinii duzo mowi dlaczego jestescie bylymi pracownikami.
ola 2013-05-09 09:24:24
Mariola - 2013-04-23 22:07:14

Czytam i czytam i wietzyc mi sie nie chce, same BZDURY! Ciekawa jestem opinii o bylych pracownikach ktorzy wylewaja swoje zale. Poziom opinii duzo mowi dlaczego jestescie bylymi pracownikami.
ja tam pracuje ...juz 6 lat i jest coraz gorzej ....pensje nie wyplacane w calosci ,[usunięte przez moderatora],zastraszanie Zarzadem.:) to co inni w/w jest niestety prawdą.Lata świetności juz dawno minęły tej upadłej firmy...szukam nowej pracy jak wielu innych pracowników....
anita 2013-07-03 10:04:11
Kazdy ma umowe o prace, nawet osoby na okres probny.
Zlecenie jest wyjatkiem w przypadku osob pracujacych na okres wakacyjny.
byla pracownica 2013-09-05 01:26:43
W wiekszosci sklepow PFC , jest zawsze za malo obsady sklepu, stad gdy ktos wezmie nie daj boze zwolnienie, albo cos mu wypadnie,..reszta robi nadgodziny..tak to wyglada, oczywiscie wszystko zalezy do kotrej marki i sklepu sie trafi, duzo zalezy tez od menadzera salonu i zastepcy,sa sklepy w ktorych idzie sie dogadac ze wszystkimi i atmosfera jest ok, a sa sklepy w ktorych pracuja mierni, bierni, prymitywni ludzie. Pracowalam w PFC jeszcze kiedy prezesem byl Pan [usunięte przez moderatora], a brand menadzerem [usunięte przez moderatora], Wiadomo bywalo ciezko, ale byly bony za roliczenie kolekcji, bony swiateczne, oraz dalo sie wyrobic uczciwa premie, Jak byl swietny miesiac to bralo sie i 1000zl premii....ale te czasy minely, od kiedy "Kula się kula" a [usunięte przez moderatora] piluje pazurki, atmosfera i warunki w pracy bardzo sie pogorszyly. Tak wiec na chwile obecna nie polecam tam pracowac.
1
2013-09-17 11:49:43
oj znam tych ludzi z zarządu, kiedyś z nimi miałam nieprzyjemność współpracować. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy to był istny koszmar. Uciekłam stamtąd i nie tylko ja. [usunięte przez moderatora] na porządku dziennym, toksyczna atmosfera, napuszczanie pracowników, dobrze ich za to pamiętam i raczej nie zapomnę. Pensja bardzo mała, niby miało być płacone za nadgodziny, ale jak już ich było za dużo (w sensie do wypłacenia, nie za sam fakt pracy), to były ucinane lub zmieniane warunki. Nie polecam. Słabi ludzie. Pan [usunięte przez moderatora] były/. obecny komendant straży pożarnej i jego żonka - furiatka i frustratka. Aczkolwiek jak się szuka pracy, to czy człowiek zrezygnuje, nawet kosztem takich relacji.
2013-09-17 18:54:32
w tej chwili nie ma to znaczenia, jaka była podstawa, bo teraz są inne realia. Ale jak na tamte realia nie była za wysoka. Może i nie można, ale były zmieniane, ponieważ o nadgodzinach nie było nigdzie zapisu, więc można było je wypłacić lub nie - w zależności od humory powiedzmy.
xyz 2013-11-13 12:51:52
Hej, podbijam pytanie, jakie są warunki obecnie? Czego spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej?
3
Blabalabla 2014-02-05 16:13:48
w dalszym ciagu zwolnienia z dnia na dzien sa praktykowane, nie mozna juz liczyc na podwyzke ani premie! Nie szanuja ludzi. ciagły mobbing itp!
grzesiek 2014-02-22 11:29:13
maxmara to nie jet moze jakos powiazana z kg fashion group bo zastanawiam sie czy wysylac cv
1
- 2014-03-08 17:34:53
Nie wysyłaj, bo nie warto.
. 2014-06-03 22:21:38
Konkurencja nie interesuje się firmą Powierza...To Powierza Family Company interesuje się konkurencją.
1
baraba 2014-08-04 23:17:46
Zgadza sie. Te negatywne opinie sa spojne. Praciwalam tam. Czulam sie jak w szkole, tabelki, egzaminy i sorawdzsnie ludzi chodzenie i ukfywanie sie na korytarzu przez managerke jest na porzadku dziennym przeciez czlowiek nawet nie mogl usiasc w wolnej chwili...nie mowie o weekendzie gdzie pracowalo sie po 23h odradzam szerokim lukiem omijac!!!!
2
martyna 2014-10-23 15:58:17
witam, nie rozumiem tych komentarzy chyba pracujemy w dwóch innych firmach! ja pracuję w PFC ponad 2 lata! i nie mogę złego słowa powiedzieć. urlop, zwolnienie wszystko jest. nadgodziny? przez dwa lata miałam 5 nadgodzin.pensja zawsze na czas. Regionalna ok. W tej firmie nie ma mobingu, chyba nie pracowałyście nigdy na parametrach... tu nikt nikogo nie popędza,zawsze można usiąść zjeść wyjść po za sklep. Może to zależny bardziej od kierownika danego sklepu a nie od firmy. Bo na ta firmę nie mogę złego słowa powiedzieć
kleopatra 2014-10-30 17:53:47
O firmie PFC niczego dobrego nie mozna powiedziec, pensje notorycznie spóżnione w prawdzie 2, 3 dni ale tak nie powinno być, niektórzy mają kredyty i takie opóżnienie jest dla nich problemem. Co ciekaqwego zauważyłam w miesiącach maj, czerwiec zawsze jest ogłoszenie ze potrzebują pracownikow, podejrzewam ze zatrudniają na okres wakacyjny a później zwalniają. Ogolnie zwalnianie z dnia na dzien jest czesto praktykowane. Pani Brand Manager zajmująca sie niektorymi sklepami to nie profesjonala osoba kompletnie nie znająca sie na swojej pracy, przy tym jest nie mila dla pracownikow. W pracy trzeba non stop stac, na 11 godz pracy jest ledwie 15 min przerwy. Nie polecam!!!!
kleopatra 2014-10-30 18:03:24
dalszy ciąg wypowiedzi.... W niemalże każdym sklepie jest za malo pracowników co powoduje problem jeśli ktos pójdzie na zwolnienie lekarskie, trzeba robić nadgodziny. Jeśli chodzi o urlopy to firma sobie wymyśliła ze pracownicy nie mogą brac urlopów w miesiącach styczeń, luty marzec wrzesień, październik, listopad. dziwne zasady, najlepiej żeby parcownicy chodzili na urlop w lipcu lub sierpniu ale maksymalnie 2 tyg poniewaz zatrudniają dodatkowa osobe wlasnie po to zeby inni odebrali urlopy, oczywiscie z koncem wakacji dziękują tej osobie.
martyna 2014-11-07 18:08:19
nadgodziny są oddawane, weekendy pracuje się co drugii.
umowa o prace jest zawsze nawet jeśli jest to umowa na okres próbny czy okres wakacji.
jeśli ktoś jest zatrudniony na wakacje to czemu mieli by mu nie podziękować po wakacjach ?? nie rozumiem takiej bulwersacji !? nie spotkałam się by nie można było zjeść jeśli się jest głodnym, więc przerwa jest na pewno dłuższa.

polecam prace w tej firmie :)
kleopatra 2014-11-25 12:47:56
Do Martyna....Tak sie składa że na rozmowie kwalifikacyjnej poinformowali ze szukaja osoby na stałe, umowa byla na okres probny 3 m-ce natomiast po dwoch zwolnili tlumacząc sie ze mineły wakacje i nas nie potrzebują. Jesli chodzi o przerwe w regulaminie bylo wyrażnie napisane ze pracownikowi przysługuje 15 min pracy jesli zmiana wynosi minimum 8 godz. to czy twoja przerwa byla dluzsza zalezalo od tego na jakiego kierownika trafisz.
Zdaje sie ze firma ma jakies problemy, jeden z ich sklepow juz zamkneli, ciekawe co z pracownikami
odradzamPFC 2014-12-17 10:46:38
Witam, jestem na bieżąco w sytuacji firmy PFC. Kończyła mnie się umowa i przez to, że zamykają niektóre salony, to osobom , którym kończą się umowy nie przedłużają i nawet o tym wcześniej informują.Pracowałam ponad rok w tej firmie i zauważyłam, że firma ma problemy, a odbija się to na pracownikach. Mają opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzenia, zazwyczaj spóźniają się 2-3 dni, co do premii są progi sprzedażowe , rozliczenia za kolekcję, ale to ciężki teamt. Premie wypłacają, albo i nie, w zależności od "widzi mi się kogoś z góry " Sam fakt, że zamykają niektóre salony świadczy o tym, że źle się dzieje w tej firmie,nie dbają o salony, zero zainteresowania salonami, ważna dla nich , że są jakieś utargi i tak to się toczy. Byle za dużo nie zainwestować w salon, ludzi, nie stać ich na stroje służbowe dla pracowników (to akurat przykład z mojego salonu). Ogólnie ludzie pracujący w ich salonach w porządku,wszyscy się znają i to na plus wg. mnie, ale problem tkwi w zarządzaniu i zarządzających firmą. Mam nadzieję, że ta opinia , jako najświeższa będzie pomocna dla innych i za nim podejmą decyzję, to zastanowią się kilkakrotnie nad pracą w tej firmie.
1
Kama 2015-01-16 14:24:47
Odradzam prawda jest opisana pracuje ponad 2 lata i rozglądam sie za czymś innym.Firma bankrutuje.
nikilon 2015-02-28 03:50:51
zazdrosc to bardzo brzydkie uczucie ja to nie wiem komu tutaj wierzyc jak przeczytam cos kilka azy w miare rozsadnych odstepach czasu to dopiero uwierze a najlepiej to uwierze jak zobaczei tyle :D powiem wam tyle, ze nie bardzo rozumiem czego sie tutaj mozna spodziewac. po robocie suzkam i nie wiem co tutaj piszecie.
ok 2015-03-20 13:03:41
Dla mnie firma ok. Polecam. Nie słuchajcie złych opinii.
1
pare lat w tej firmie 2015-09-02 15:16:29
Dwa tygodnie temu zamknięto jeden z czterech salonów MaxMara. Krążą plotki o zamknięciu outletu na Pradze. Pozamykane są wszystkie salony akcesoryjne w innych miastach - w tym momencie firma ma tylko salony w Warszawie.
Pensje są wypłacane, czasami z dwudniowym z opóźnieniem. Premie są wypłacane z opóźnieniem nawet czteromiesięcznym.
Podwyżki są możliwe, ale trzeba umówić się z osobą decyzyjną i mieć żelazne argumenty, bo ona "nie ma czasu". Rozmowy z kadrową o podwyżkach są skazane na porażkę, bo nie zależy jej na waszych pieniądzach i dlatego nie jest przekonująca.
Przy przedłużaniu umowy nie patrzą na utargi indywidualne tylko na sympatie i antypatie managerów. W tym momencie firma raczej niechętnie przedłuża na czas nieokreślony.
Wszyscy mają nadgodziny. Przy rozmowie o wynagrodzeniu warto ustalić ich odpłatność i ją egzekwować, bo odebrać je będzie ciężko.

Rady dla rozważających pracę w tej firmie:
Na rozmowie kwalifikacyjnej dobrze jest żądać więcej niż byście chciały i twardo argumentować, bo aby dostać później podwyżkę, będziecie musiały się ostro naszarpać z biurem i narażacie się na ostracyzm ze strony koleżanek, które nie mają odwagi rozmawiać o podwyżce.
Trzeba negocjować procent premii od utargu indywidualnego.
Nie mówcie osobom, z którymi pracujecie, ile zarabiacie ani ile wydajecie, bo rozstrzał pensji na tych samych stanowiskach jest ogromny a wyjawienie wysokości zarobków naraża na zawiść.
W pierwszym dniu zrobić inwentaryzację łącznie z małymi pierdółkami typu pończoszki i gadżeciki, bo później firma każe wam płacić za rzeczy, które zniknęły miesiące przed początkiem waszej pracy.
Dokładnie dopytać o zasady oznaczania sprzedaży indywidualnej.
Sprawdzać dokładnie metki i kody, bo jeśli Włosi się pomylą (co się zdarzyło nie raz), to i tak wy macie odpowiedzialność materialną.
3
pare lat w tej firmie 2015-09-05 18:19:40
do magi: wiem o jednym salonie, w którym aktualnie brakuje jednego pracownika do kompletu. zadzwoń do firmy i zapytaj kadrową o warunki pracy zanim złożysz cv.
bełkotwsieci 2015-10-22 18:14:15
Omijać szerokim łukiem! i to dobra rada. Niestety ale potwierdzam prawie wszystkie negatywne opinie: to prawda :/
amanda 2016-02-09 23:44:41
czy wiecie cos na temat salonu na Nowym Świecie? Chetnie bym się tam dostała.A i jeszcze jedno pytanko jakiś czas temu słyszałam że tam jest jakaś okropna regionalna ( taka grubsza) pracuje tam jeszcze czy ją wykurzyli?
Emma 2016-03-12 08:27:28
Moja córka pracuje w jednym z salonów max mary i z tego co mi mówi o warunkach panujących w tej firmie to wypisz wymaluj mobbing na prządku dziennym. Jakaś potwornie ciężka atmosfera zawiści podsycana przez menadżerki, które tworzą klikę. Wydaje mi się że nieliczne pozytywne komentarze na tym forum pochodzą wyłącznie od nich.
Ann 2016-05-12 23:16:51
Czy to, że ostatnio ludzie hurtem zwalniają się z PFC to przejaw niestanowczości? A może to jej dostatek? Najwidoczniej coś jest na rzeczy.
parę lat 2016-05-25 11:50:16
"gdyby dziewczyny były bardziej stanowcze to wszystko lepiej by funkcjonowało" - były takie w biurze i zostały zwolnione w ubiegłym roku; doskonale wiesz, które.

"niektóre boją się utraty pracy" - jw.

to "bezwzględnie paraliżuje całe funkcjonowanie firmy" - hahaha. Wiesz, kiedy ta firma dobrze funkcjonowała i jakie panowały w niej wtedy warunki. I doskonale wiesz, jakie wydarzenie przyczyniło się do rezygnacji z tamtych warunków. Nie zwalaj winy na szeregowych pracowników.
5
waldek 2016-06-17 09:01:33
dokładnie, tu nie ma co znosić winę na siebie nawzajem.
Zostaw swoją opinię o Powierza Family Company sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Powierza Family Company sp. z o.o.