Wosh Wosh Martyna Zastawna

Warszawa

Opinie o Wosh Wosh Martyna Zastawna

Kasia Majewska 2015-10-12 10:02:14
Jakiś czas temu widziałam na facebook'u ofertę pracy w firmie Wosh Wosh.
Czy wiecie może czy to jeszcze aktualne i czy dziewczyny poszukują kogoś jeszcze do zespołu?
W ogłoszeniu było tylko info o wymaganym prawo jazdy, zaangażowaniu i perfekcjonizmie.
Ale czy nie trzeba mieć jakichś konkretnych umiejętności?

Czy ktoś coś wie na temat zatrudnienia w tej firmie?
Będę wdzięczna za informacje - może ktoś kto aktualnie pracuje tam będzie mógł podzielić się swoimi doświadczeniami, lub może właśnie właścicielki się wypowiedzą?

Pozdrawiam
pracujacy 2015-10-29 17:10:53
Ja pracuje tu około miesiąca. Praca jest beztresowa, ludzie bardzo fajni, ogólnie bardzo mi się podoba. Dziewczyny bardzo szybko rozwineły firmę z jednosobowej działalnosci do ponad 20osobowej firmy, która (jak sie oruentuje) obsługuje miesiecznie około 1000 klientów i na prawde robią bardzo dużo, aby wszystkim dogodzić, ale ludzie oczekują zdecydowanie więcej i są totalnie nie wyrozumiali. Podziwiam dziewczyny i zachęcam wszystkich do pracy, Totalnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami. I moge przysiasc, a siedze obok dziewczyny od odbierania telefonu, ze jest "na słuchawce" od 10 do 16, a telefon został usuniety, o ile wiem, to dlatego ze ludzie nie przestawali dzwonić, o każdej porze dnia i nocy. a woshwosh to firma lokalna, a nie korpo z call center... i jeszcze jedno, zadnych butow nie zgubiły, każdy ma swój numer i odpowiednią półke. Także, w skrócie polecam :) m.in toja robie cuda zbutami!
pracownik 2015-10-30 10:40:12
opinie chyba dodała kolezanka, która przeszła do konkurencji :D właścicielka jest bardzo fajna, pomaga ludziom i ja nie mam do niej zastrzeżeń. Po miesiącu otrzymałem podwyżkę i docenia pracowników za kreatywnośc albo dodatkowe umiejętności. Pieniądze są zawsze na czas. A pieniądze potrącone z pensji to jakaś bzdura.
1
146 2015-10-30 10:42:52
jestem pracownikiem tej firmy i totalnie nie zgadzam się z wyżej wymienioną opinia. Napisała go chyba kolezanka, która rzeczywiście zniszczyła buty, bo nie chciało jej sie zastanowić nad tym co powinna właściwie zrobić. żenada
zapracowana 2015-10-30 14:08:08
Pracuję w tej firmie od 2 miesięcy i oczywiście jak w każdej firmie bywa nerwowo. Są terminy, trudne zadania, klienci, którzy oczekują cudów i to na wczoraj. W firmie pracuje dużo studentów, ludzi dla których to jest pierwsza praca i są trochę oderwani od realiów. Jeśli kogoś dziwi, że pracownik ponosi odpowiedzialność za swoje błędy to chyba jest najlepszy dowód na brak doświadczenia życiowego. Pracodawca nie jest od tego żeby głaskać po głowie i powtarzać "nic się nie stało". Pani Martyna jest wymagająca, rzetelna i bywa surowa, ale chyba dlatego odniosła sukces, którego wiele osób jej tak bardzo zazdrości. Naprawdę, jeśli ktoś uważa, że praca w Woshwosh jest stresująca, a atomsfera słaba to chyba pracował w niewielu firmach do tej pory :)
urka burka szef podwórka 2015-11-04 11:55:35
Karma już je zżera. Na dniach jade po swoje glany.
poznański szewczyk 2015-11-18 20:21:52
Jestem szewcem z zawodu i buty da się rozciągnąć (jeśli skóra jest na to dość podatna) nawet w ciągu kilku godzin. Aczkolwiek zgodnie z zasadami (w zależności od rodzajui jakości skóry) powinno się trzymać buty minimum dwa-trzy dni.
Kumaty 2016-03-01 21:58:15
Pracowałem w woshwosh, praca OK, pieniądze w terminie. Dziwią mnie te wszystkie opinie, wyglądają jak zmowa konkurencji. W sumie nie ma się co dziwić bo takich firm w Waszawie jest kilka .
Kat 2016-03-02 09:36:18
Praca jak praca, bardziej bym narzekala na zespol w Warszawie. Dzieciaki, ktorym ciagle cos nie pasowalo. Nie dziwie sie tym komentarzom skoro pracowali tam glownie studenci ktorzy chodzili obrazeni, bo musza "czyscic" buty.
pracownik67634 2016-03-02 11:45:00
Mi z Martyną pracowało się bardzo dobrze.Podziwiam,że sama poradziła sobie ze wszystkim.Myślę,że inni zazdroszczą jej sukcesu,stąd masa tych nieprawdziwych komentarzy powyżej.Jako były pracownik mogę zapewnić,że większość tych komentarzy to jakieś dziwne imaginacje zazdrośników.
gosc 2016-03-10 21:58:29
Witam. Czy ktoś z obecnych kub byłych pracowników może mi podać numer do Pani właścicielki? Chciałabym z nią poważnie porozmawiać na temat jakości świadczenia usług oraz poziomu obsługi klientow przez pracowników wosh wosh. Będę bardzo wdzięczna za pomoc gdyż inne kanały komunikacji juz zawiodły.
adry 2016-03-22 18:55:13
(usunięte przez administratora) Jak możecie to omijajcie to miejsce i tę firmę z daleka
2
kate81 2016-04-03 23:19:45
Mam pytanko..u nas w lublinie nie ma chyba takiej firmy..a moze ktos cos wie ? bardzo prosze o info..jesli nie znajde bede wysylac buty do warszawy..
ela86 2016-04-04 16:26:08
z tego co wiem, to w lublinie nie ma. Najbliżej do Wawy
kkaska 2016-06-24 12:43:16
Oddałam do woshwosh swoje szpilki, bo żaden szewc nie chciał ich przyjąć. Musiałam na nie chwile zaczekac, ale efekt był super :) dodatkowo załapałam się na promocje, które często można w woshwosh spotkac. Polecam z ręką na sercu.
Helan 2016-07-01 14:58:46
Renowacje to oni robią zajefajne! propsy
BARDZO ZADOWOLONY KLIENT 2016-07-05 09:35:20
Długo zastanawiałem się, czy oddać buty do WoshWosh, bo przeczytałem o nich dużo złych komentarzy w sieci. Postanowiłem jednak zaryzykować. I z tego też powodu, pisze tu komentarz, czego normalnie nie robię.. Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczony. Buty idealnie wyczyszczone, nadal jestem w szoku, dopłaciłem za czyszczenie szybsze i po 4 dniach, miałem gotowe buty. Obsługa bardzo kompetenta, dodatkowo Pani z obsługi, w okularach, doradziła mi jak powinienem dbać o buty. Dostałem też zniżke 15% na kolejną oddaną parę (którą na pewno do nich oddam). Bajka!
Po tym wszystkim zdałem sobie sprawę, że tak to jest z hejterami w sieci. W Polsce nie można założyć nowego, innowacyjnego biznesu, który nie byłby pożarty. Brawo woshwosh, że się nie poddaliście!
2
hubert 2016-07-25 09:58:25
Świetny pomysł i świetna robota. Fajnie, że często mają różne promocje. Oddałem do nich, łącznie 5 par, wliczając buty żony, na promocji własnie. Czekaliśmy koło 3/4 tygodni, ale efekt był świetny! Bardzo polecam
pracodawca 2016-09-02 16:27:46
Polecam pod każdym względem :)
daga 2016-09-07 13:19:45
Wysłałam swoje buty do WoshWosh i po około miesiacu oczekiwania dostałam praktycznie nowe, aż ciężko było mi uwierzyć, że to te same buty! :) Bardzo fajne wykonanie, będę wysyłac kolejne, chyba, ze otworzą punkt w Gliwicach ;)
beata 2016-09-20 15:36:33
Pierwszy raz oddałam buty do Wosh Wosh w październiku tamtego roku, rzeczywiście czekałam 2 miesiące i efekt nie był oszałamiający. Zaryzykowałam i oddałam we wrzesniu - po 2 tygodniach, dostałam prawie nowe buty. Jestem pozytywnie zaskoczona i bardzo się ciesze, że woshwosh nauczyło się przez rok tak wiele! Na pewno będę polecac. Tak trzymać woshwosh
siedlce 2016-09-20 16:00:56
Najpierw byłam klientką firmy, potem sama się zatrudniłam w wosh wosh - dzięki temu wiem, że w środku wosh cały czas się rozwija i faktycznie potrzebuje jeszcze kilku zmian, ale uważam, że praca z Martyną jest naprawdę w porządku. Pod warunkiem, że podchodzisz do pracy profesjonalnie, to twoje starania zostaną docenione. Martyna zakładała wosh wosh sama, ogarnia wiele rzeczy i chociaż jest nieco roztrzepaną osobą, to jednak w podejściu do pracownika jest bardzo sprawiedliwa i chętnie służy wsparciem. Ja poszłam krok dalej i zmieniłam nieco bieg swojej kariery, ale zdecydowanie polecam pracę w wosh wosh. Można się dużo nauczyć i przetestować swoje granice cierpliwości oraz uprzejmości ;)
a 2016-09-20 16:46:40
wydaje mi się, ze oosba zatrudniona własnie do obsługi klienta to na pewno powinna znać się dobrze na standardach uprzejmosci i cierpliwość tez jest tu wymagana.
Zostaw swoją opinię o Wosh Wosh Martyna Zastawna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wosh Wosh Martyna Zastawna