brak logo

frega

Kielce

Opinie o frega

fr 2013-01-19 17:20:51
właśnie kazali wymontować albo samemu płacic sobie abonament. chyba szkoda dołozyc te 5,5 zł do samochodu
katapulta 2013-01-27 13:13:22
fr - 2013-01-19 17:20:51

właśnie kazali wymontować albo samemu płacic sobie abonament. chyba szkoda dołozyc te 5,5 zł do samochodu
Ciekaw jestem miny kierownictwa,jak przyjdzie piątek i dostaną cztery wypowiedzenia hahahahah!!!!!
Rrrrrr 2013-02-24 08:14:45
czy kierowcy maja badania sanepidu zeby wozic spozywke. trzeba to chyba zgłosic
mix 2013-04-11 21:10:29
Rrrrrr - 2013-02-24 08:14:45

czy kierowcy maja badania sanepidu zeby wozic spozywke. trzeba to chyba zgłosic
Zaczołem tam prace jestem 3 dzień i pracuje po 12 godz jako przedstawiciel ,co z nodgodzinami wyzysk jak niewiem zastanawiam się nad odejściem ale mam 2 dzieci i co mam być czarnym niewolnikiem?
anonim 2013-05-29 16:09:03
Żenada wręcz !!!
Przełożona z Częstochowy traktuje PH jako nienormalnych (tak oficjalnie mówi na zebraniach). System wynagrodzeń uzależniony od "widzi mi się" tej pani, tzn można mieć dobry wynik i karę w postaci np 200 PLN za brak realizacji leków.
Nie polecam !!!

2
kolo 2013-06-03 08:22:29
Witam wszystkich.Nie znam sytuacji w waszej firmie bo nigdy tam nie pracowałem.Myślę jednak że są znacznie gorsze.Jest taka już niewielka regionalna firemka Valdi łódż , może tam spróbujcie.Jest to jedyna firma w Polsce z tej branży do której zawsze są przyjęcia , ale najpierw poczytajcie opinii.Ma najwięcej wpisów w Polsce , a administrator i tak już usunął ok. 200 wpisów. Tam to jest prawdziwy Sajgon.(usunięte przez administratora) szef wspólnie z dwiema niedorobionymi córkami , zieńciem nygusem i szpiclem doprowadzają pracowników do rozpaczy.Pieniądze ustawowe 1600 brutto i nakaz sprzedaży badziewnych towarów.Spróbujcie tam przepracować 6 miesięcy to póżniej każda firma będzie super.
były!!!! 2013-06-06 13:41:27
mix - 2013-04-11 21:10:29

Rrrrrr - 2013-02-24 08:14:45

czy kierowcy maja badania sanepidu zeby wozic spozywke. trzeba to chyba zgłosic
Zaczołem tam prace jestem 3 dzień i pracuje po 12 godz jako przedstawiciel ,co z nodgodzinami wyzysk jak niewiem zastanawiam się nad odejściem ale mam 2 dzieci i co mam być czarnym niewolnikiem?
znachor 2013-07-13 15:22:41
Praca jak w każdej firmie.Płaca bardzo skromna,minimum.Ale się nie podoba ? To do widzenia.
2
anonim 2013-07-31 07:15:06
Tragedia jeśli chodzi o pracę przedstawiciela ! Po drodze giną gadżety i inne gratisy, a PH zostaje tym "błaznem". Przez tą firmę naprawdę można stracić dobrą opinię u klientów.
Nie polecam ! Lepiej już na zasiłku niż tu.....
1
2013-09-01 14:39:40
masakra , to FREGA STALOWA WOLA
5
piotruś pan 2013-09-30 20:33:24
w oddziale w lbn dzieją się cuda ,nowa pani kierownik zatrudnia po rodzinie,awansuje towarzystwo własnej adoracji,nowy kierownik transportu ma genialne pomysły,no ale my teraz wkońcu przy żłobie to pożądzimi ludżmi jak nam się zechce.
Johny 2013-10-06 13:29:18
Możecie napisać jakie prawko trzeba mieć żeby się załapać do pracy. Dzięki
motyl 2013-11-16 17:33:34
pracowałem jeden wieli [usunięte przez moderatora] w tarnowie syf i nic wiecej [usunięte przez moderatora]
Torbacz 2014-03-17 11:22:30
Trzeba powiedziec szczerze, bo widze ze slabo tutaj pisza o oddziale w Stalowek Woli.
Pracowalem tam jakis czas i katastrofa straszna. Praca fajna, choc podwyzki
Byly ostatnio chyba za(usunięte przez administratora) Jest jeden WIELKI problem tam, przez ktory ludzie
uciekaja.(usunięte przez administratora)
8
stas 2014-04-22 22:05:27
zaczynaja cos myslec w tej fredze tylko szkoda ze tak pozno jak juz polowa PH siedzi w konkurencji
1
XXX 2014-07-10 18:27:55
Jakimi autami śmigają PH w Frega ?
ad xxx 2014-07-20 15:19:02
z reguły są to seicento bądź nowsze pandy
obywatel 2014-07-26 14:00:28
Kolego mysle ze to czym sie poruszaja to nie jest najważniejsze. Ale glownie sa to nowe pandy. A sama struktura firmy jest do bani dozo osob do myslenia i nikt nic madrego nie wymysli. Tylko to jak cie oszukac na marży zebys za dozo nie zarobil.
znachor 2014-08-07 14:11:41
TO jest fakt że najlepsi odchodzą. Laik przychodzi na próbny okres potem idzie do konkurencji ze stażem we Fredze. Zamiast dać po parę groszy do pensji i niech tyra...
6
jeszcze pracownik 2014-10-02 06:54:45
czy ktoś ma jakieś informacje nt. zamknięcia oddziałów Lublin, Stalowa Wola i chyba Sanok. Jak to się odbędzie i kiedy, czy pracownicy otrzymają odprawy jak przy zwolnieniach grupowych z przyczyn ekonomicznych?
jjjj 2014-10-15 21:06:04
czy szefowie nie widza co dzieje się na magazynie. kiedyś tam pracowałem. znajomi zostali. kierownik magazynu ma ggzies prace, brakuje ludzi sam nie wyrabia szykuje faktury, jeździ wózkiem, nie przyzna się ze brakuje ludzi bo gzie miałby lepiej, w godzinacz pracy bierze firmowego busa robi prywatna robote a potem zostaje 200 faktur nie zrobionych. Przejrzyjcie szefowie na oczy
14
pozdrawiam środkowym palcem 2014-10-24 20:16:42
oddz. Lbn odkąd pojawił się "błękitny napastnik" 20 ligi i jego genialne pomysły , rotacja w ph i sprzedaży wzrosła do poziomu "kup sobie coca cole ,pobiegaj na orliku a wieczorem na disco polio do remizi.
3
były pracownik 2014-10-25 12:02:14
hehe a no :)
3
ROMEK 2014-11-11 14:34:22
frega lublin morze do końca roku pociągnie potem podobno kierowcy mają jeżdzić po towar do innych oddziałów typu biala zamosć czy radom pomysł jest wyssany z palca i na dłuższą mete nie wykonalny choćby czasowo nie mówiąc już o innych aspektach tego absurdalnego pomysłu.
Michał 2014-11-15 00:06:11
Firma wporządku, fajni ludzie, kierownictwo też robi swoje, dobrze wspominam okres gdy tam pracowałem jako PH, zarobi jak wszędzie mogły by być wyższe- polecam.
7
fr 2014-12-01 20:01:02
chodzi o kierownika magazynu z Kielc.? to popieram. odwala prywatną robote w godzinach pracy a faktury zostają niezrobione
7
Jojcyk 2015-01-06 18:11:54
Ogromne wymagania, ciągły pościg szczurów, bardzo słabe zarobki, brak możliwości dogadania się z kimkolwiek, stare samochody, kierownik - paranoik i cham. Tyle w temacie.
7
do jojcyk 2015-01-06 22:25:39
W którym oddziale "kierownik-paranoik i cham"?. Damy nagrodę za dobrą pracę.
4
czerwony kapturek:) 2015-01-31 14:26:42
w Lbn oczywiście , od rekrutacji ph i planowania tras kierowcom , mógłby się od niego uczyć David Copperfield.
4
mimi nio 2015-03-03 21:13:00
cuda nie mają końca , decyzje są godne nobla.
szkoda 2015-03-08 15:19:58
Chyba wiem w którym oddziale. Jak dla mnie zero profesjonalizmu, trzeba zgadywać co szanowny Pan ma na myśli. I co najgorsze inna rozmowa o kasie a inna wartość na koncie.
1
zochna 2015-03-12 20:42:58
Konkretna lipa.Zero ładu i składu.Płaca marna.A jeśli chodzi o godziny pracy to podlega pod kodeks pracy.W umowie jest 40 godz tygodniowo,a rzeczywistość to około 55.
3
mimi nio 2015-04-01 16:34:18
przyszedł z Dysa zastał odd.Lbn murowany zostawił rozje..ny. logistyk piłkarz.:)linie parkingowe malować z klimkiem:)
czakareke król Albani 2015-04-01 16:48:35
"krul" wioski Cały Dys niedługo wyjdzie z bezrobocia.
B 2015-06-04 12:08:09
Zapomnij o premiach, chyba że jesteś jakąś rodziną z kimś z góry. W innym przypadku premia obiecana jest tylko cząstkowa niż wypracowana. Inaczej sobie liczą niż wynika z założeń. A z tego co wiem to oddziału w Lublinie nie ma, został zlikwidowany.
A. 2015-06-21 19:51:00
A co możecie powiedzieć o pracy na stanowisku kierowcy? Jak z czasem pracy i czy jest to praca dla kobiety, czy niekoniecznie?
2
1234 2016-01-15 21:51:48
masakra frega pracowałem tam rok za najnizsza krajową , a jak dostawałem niby premie 150 zl , to mi dziady zabierali za płatności MASAKRA GARBOLE I SMIESZNY WÓJCIK
SESE 2016-01-15 22:27:11
KOLEGO RACJA W 100 % KRETACTWO NA KAZDYM ODDZIALE NAJWIEKSZE BYŁO W STALOWEJ ALE WYCZAILI BABKE I JEJ MEZA I ZAMKNELI B.....
1234 2016-01-15 22:32:59
ALE TAM ZASTEPCA TEZ PALCE MACZAŁ BYŁO ICH DWÓCH PANDAMI JEZDZILI
SESE 2016-01-15 22:36:35
i dalej jest ich niby dwóch i dalej nie robia nic i kase biara i ludzi drecza
bicek 2016-02-06 19:32:02
Hehe ostatni kierownik farmacji wytrzymał, aż pół roku- sukces.
:) 2016-02-26 22:48:52
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany.
1
nick 2016-03-02 16:20:32
Porażka nie polecam nikomu pracy w tej "firmie" no chyba że ktoś jest desperatem i lubi jak się nim pomiata. Pozdrawiam :)
nick 2016-03-03 14:23:46
<nerwy> Przyjmij sie do pracy w "firmie" Frega i popracuj tam kilka miesięcy i wtedy bardzo chętnie poznam twoje zdanie, a jeśli tam nie pracowałaś(eś) to uwierz w to co inni tutaj piszą bo nie kłamią. Pozdrawiam :)
nick 2016-03-03 14:42:04
A do pracy są ciągle przyjęcia bo nikt normalny tam długo nie pracuje ludzie uciekają jak tylko mają okazje. Nie polecam tej firmy. Pozdrawiam :)
nick 2016-03-05 15:04:46
No to życze powodzenia i krzyż na drogę, a i nie takich twardzieli ta firma łamie więc nie rób z siebie nie wiadomo kogo tylko przyjmij się jako kierowca i po 6 miesiącach napisz tu opinie. To mój ostatni wpis i jeszcze raz wszystkiego dobrego życzę w "firmie" Frega ;) Pozdrawiam
pracownik 2016-04-23 16:59:22
czy masz wiedze jaka babke i meza wyczaili i zamkneli oddział ?
Mak 2016-05-16 21:36:17
Mam nadzieję, ze wszystko tutaj jest w porządku i że jest coraz weselej z wielu powodów
Lidka 2016-11-08 21:13:47
Niezbyt wielki wybór towarów spożywczych i szkoda, że po wysłaniu nie można niczego dołozyć, jak się o czymś zapomniało, albo jak nie było w momencie składania zamówienia.
Kierowcy uprzejmi.
Lidka 2016-11-08 21:15:55
Niezbyt wielki wybór towarów spożywczych i szkoda, że po wysłaniu nie można niczego dołozyć, jak się o czymś zapomniało, albo jak nie było w momencie składania zamówienia.
Kierowcy uprzejmi.
Zostaw swoją opinię o frega - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frega