logo General Electric Power Controls

General Electric Power Controls

Łódź

Opinie o General Electric Power Controls

Gregor 2010-06-16 19:33:51
Polecam dla osób ambitnych, pracowitych bez zobowiązań rodzinnych.
1
xxx 2010-08-21 00:37:05
Czemu bez zobowiązań rodzinnych??
1
luk 2011-01-19 08:43:25
jak zatrudnija przez agencje daj umowy tygodniowe!! twierdzac ze praca na stale ?????
*** 2011-06-03 13:18:36
Opinia o pracodawcy negatywna. Wyjątkowa arogancja zarządzających, brak poszanowania pracownika, nastawienie na osiąganie wyników za wszelką cenę i wszelkimi możliwymy środkami. ( usunięte przez administratora ) Jeśli ktoś chce rozsądnej pracy, lepiej trzymać się z daleka od tego miejsca,. nie polecam !
2
anonim 2011-06-06 18:30:04
trochę mnie zaniepokoiły te wypowiedzi bo mam podjąć pracę na
wydziale montażowym,może ktoś mi powie jak tam jest ? Z góry
dziekuję i pozdrawiam.
monterka 2011-08-11 16:09:47
Ja straciłam w tej firmie blisko 6 lat. Czas uważam za stracony, ponieważ przełożeni nie tolerują w swoim otoczeniu ludzi, którzy nie ( usunięte przez administratora ). Brak możliwści rozwoju i częste podcinanie skrzydeł ludziom ambitnym i znającym się na tym co robią to wydaje mi się-priorytety( usunięte przez administratora )Posumowując- jeśli jesteś osobą, która pogodzi się z faktem iż traktowana będzie jako integralna część maszyny przy której siedzi- to wymarzona praca dla Ciebie!
3
anonim 2011-08-25 10:59:45
Nie dotrwałam roku, a zwolnienie nastąpiło poprzez wykorzystanie urlopu.
1
buhahaha 2012-03-28 10:05:09
tam by sie wiecej takich panow znalazlo...
PonuryŻniwiarz 2012-09-27 20:15:36
Kolejny zakład masowo zwalniający ludzi, na razie tych na tzw. umowach śmieciowych. Ale niebawem i tym którzy pracują tu od lat zrzednie mina, bo wg. nie oficjalnych źródeł fabryka \"idzie pod młotek\".
Sytuacja w innych Łódzkich zakładach wygląda podobnie, generalnie zwolnienia, zwolnienia, i jeszcze raz zwolnienia.
Rzec można że to jakiś spisek, zmowa fabrykantów etc.
Moja \"teoria spiskowa\", wygląda następująco:
A żeby nie podnosić ludziom zarobków, wymyślono tzw. \"KRYZYS\".
Starsi zapewne pamiętają czasy komuny, kiedy to to określenie kojarzyło się z pustymi półkami sklepowymi kartkami itd.
W pewnym stopniu było to także zaszczucie i trzymanie ludu w ryzach.
Sytuacja się powtarza, \"nie fikaj bo wylecisz\" i \"się ciesz że masz robotę\"
Na prawdę te 1500PLN, kupa forsy, człowieku \"radujmy się mówi Pan.\"
Kiedy ta sytuacja się wreszcie skończy żyje już 40 lat i odkąd sięgnę pamięcią, jesteśmy w czarnej (usunięte przez administratora) Była \"komuna\" teraz jest \"(usunięte przez administratora)\", efekt ten sam, dno i wodorosty.
Ludzie obudźmy się(usunięte przez administratora)
1
kris 2013-07-25 16:14:58
Praca jest super ale nie przez pośrednika. Jeśli jesteś fachowcem płacą naprawdę dobrze. Niestety pracownicy produkcyjni mają nieciekawie.Nigdzie tyle nie zarabiałem co tutaj. Premie uznaniowe itp. Polecam
3
mistrzu 2015-01-08 19:15:38
Właściwie to chciałbym się dowiedziec czegoś konkretnego o pracy w g.e. power controls - nikt nie odpowiedział romkowi a ja tezz jestem zaintersowany w temacie, może powiecie coś więcej na ten temat. mam ostatnio peszka i nie wiem za bardzo czego sie mozna spodziewawac po nowych miesjcach pracy, mam nadzeijee ze bedzie w porzadku
semir 2015-03-11 20:49:26
Od 1992 roku GE jest jedną z najbardziej znaczących międzynarodowych korporacji działających i odnoszących sukcesy w Polsce. Wszystkie biznesy GE prowadzą aktywną działalność na terenie całego kraju, zatrudniając łącznie 6000 osób. Sama firma jak na tego typu spółkę przystało mieści się nie gdzie indziej jak oczywiście w Warszawie :P
kamilek 2015-03-26 11:43:13
w sumie to wierzę w takie międzynardowe wielkie korporacje, w sztywne i jasno określone regulaminy których każdy musi przestrzegać równo, od szeregowego pracownika po najwyższego dyrektora. takie wasrunki by mi jak najbardziej odpowiadały szczerze mówiąc. natromiast nie mogę znaleźć info o zarobkach więc prosze was o wiedzę
bora 2015-05-04 11:14:29
"pracownicy produkcyjni mają nieciekawie" to cytat z jednej tu zawartych opinii. To szczera prawda. Na produkcji pracuje się w większości za minimalną stawkę. Warunki pracy okropne: wszechobecny brud, hałas i wysoka temperatura. Po czterech latach pracy i półrocznych staraniach o podwyżkę, rezultat - 65 gr/godz. (co prawda netto). Podobno wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale tu naprawdę nikomu podjęcia pracy nie polecam. Pracownika produkcji wyciska się i wypluwa. Bez sentymentów. Tu liczy się zysk i tylko zysk.
2
Ana 2015-09-09 17:53:28
To prawda co napisała Bora pracuję w tym zakładzie 7 lat na dziale montażowym ale satysfakcja z tej pracy zerowa a to przez stałe kontrolowanie pracownika przez kierownictwo zawyżanie norm i oczywiście zawsze im mało i nieustanne pranie mózgu przez ciągłe zebrania w czasie pracy i jednocześnie trzeba się wyrobić z produkcją , przychodzę do pracy na siłę i rozglądam się za inną pracą
2
3e 2016-05-14 20:26:51
no skoro nie ma negatywnych to chyba dobrze swiadczy :)
buła 2016-10-26 21:25:45
Powiem tak, jak masz nóż na gardle to możesz się zatrudnić, ale nie licz na podwyżki i na jakie kolwiek ulgi. Kierownictwo interesuje tylko ich kieszeń, wykresy słupki etc. Pracownicy zatrudniani jak są zamówienia na towar, a jak zamówienia się kończą to żegnaj. Ostatnio jest kiepsko z pracą, nawet pracownicy z wieloletnim stażem są zwalniani. Zarobki są bardzo zróżnicowane, ludzie zatrudnieni przed 2008 r. (w którym był strajk), mimo że wykonują tą samą pracę zarabiają średnio 4zł na godzinę więcej od nowo zatrudnionych. Ogólnie panuje tu kolesiostwo i pocioctwo. Moim skromnym zdaniem szkoda życia.
Zostaw swoją opinię o General Electric Power Controls - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls