Technologie Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o.

Łozienica

Opinie o Technologie Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o.

HRABIA 2015-09-01 17:00:05
wszędzie trzeba pracować a my Polacy tylko narzekamy
gad 2015-09-03 23:46:54
Mam nadzieje,ze Pan Prezes w koncu sie obudzi i zobaczy ze go wszyscy oszukuja.mianowicie,glowni kierownicy,kierownicy dzialow i niepotrzebni i smieszni prowadzacy ,syf,uklady i zenada,szczegolnie na pokladach.Apis nigdy nie mial rolki w dloni a glupa pali tak jak horacy ktory donosi na swoich kolegow i pnie sie do gory.pa.ka
gad 2015-09-04 00:08:31
Bym zapomnial,pink floyd spi na nockach i nic z tego sobie nie robi a Apis go caly czas go kryje,jak mozna tak robic?bierze kase i niema wstydu przed kolegami ?uklady?horacy ,pink i apis jedna klika,ktora udaje ze pracuje,dobrze ze opuscilem ten szpital jestem juz zdrowy,mam nadzieje ze w koncu ktos dobierze wam sie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a bym zapomnial?kapusie sa wsrod was,no no,uwazajcie ;;;;;!!!!!!!!!!
krzyś okularnik pokłady 2015-09-11 17:54:59
hahahah słynne pokłady kapusie konfidenci Koniu kierownik burak ze wsi
2
gad 2015-09-15 23:44:16
Zgadzam sie z toba kolego,tj.jakis zart
gad 2015-09-16 00:12:43
Czas jest powoli mija dla Konia tez,
sfinja 2015-09-18 11:56:33
wszyscy uciekają bo zarobki żenujące i robota syf do tego układy pasożytnicze
już z niemiec ludzi ściągają bo nie ma kto robić w niemczech też wałki z podatkami i wypłatami płaconymi w złotówkach czyli 5200 zł na miesiąc z tego hotel sobie opłać 220 euro abonament telewizyjny 18 euro a na koniec wyrównasz niedopłatę z podatku jakieś może ze 2000 euro za rok powodzenia życzę :)
gad 2015-09-18 23:19:18
Witam tu ptasie radio,znowu 3 osoby zwolnily sie z kadlubow,co zrobic?dac ludziom zarobic ale uczciwie,a nie sobotami i niedzielami i problem jest rozwiazany,pomaranczowi sa do pomocy zielonym,a zieloni nic nie wiedza ot taka polityka ,murzyn zrobil swoje teraz moze odejsc .pamietajmy dobre zarobki dobra praca
3
gad 2015-09-18 23:42:07
Jeszcze troche i troszeczke zostanie garstka starych pracownikow reszta mm?horst juz sie poglubil w tym wszystkim ,przeroslo go to,czekam jak go wywala i bede smial sie do utraty sil jak z magda,pamietajcie 15 zl brutto to jest wynik a gdzie starzy pracownicy co nic nic nie dostali wstyd i hanba.
1
iluzja 2015-09-21 07:34:36
gad a Ty to jakiś wróżbita czy jak w proroka się bawisz??
sfinja 2015-09-21 20:14:39
to koniec firmy nawet za cene upadłości podwyżek nie będzie !!
a wycofani z niemiec za psie pieniądze to tylko na chorobowym moga posiedzieć
to poczatek konca a raczej juz koniec
niemcy zaczynają otwierać swoje zakłady bo na tts polegać nie można tam się opłaci u nas nie!!
starych już nie ma a ci co zostali tylko patrzeć jak pójda za listonosza robić!
szatan 2015-09-22 16:32:40
robic robic osly za 1800 jazda sznela arbait mach frei
FRES 2015-09-25 18:08:15
potrzebują na kasę do NETTO może ktoś chętny
gad 2015-09-29 23:50:41
Jestem Waszym prorokim,firma zchodzi na psy,jest wiecej zoltych niz szarych,lataja dziury gdzie sie da ba bym zapomnial horacy zostal gwiazda na malych elementach,i tu nasuwa sie pytanie?kiedy go wywala?to nie jest czlowiek tj.....sami wiecie.ma konia ktory mu to zalatwil,,a nie wspomne o kolegach z Ukrainy! Jednym slowem,czekamy.......
1
gad 2015-10-30 23:45:23
Czlowieku zastanow sie co ty piszesz 1800zl,co k...a jest na te czasy i w jakich warunkach pracujesz,ba chyba ze ci msmusia kanapki robi do pracy i nic nie robisz w domu,a tak normalnie masz z glowa?mysl logicznie.,,wazne sa zebrania,nic dla ludzi.cdn
1
Nowy 2015-11-05 20:27:09
Tonąca łódź ten tts. Wszytko na walku aby dalej. Reka rękę myje i do przodu. Ważne ze ktos kasy się na chapie. Towarzystwo wzjamnej adoracji chce wyciągnąć ile się da póki można. Jak się zacznie rozważać to się z wali na roboli i bedzie wszystko cacy. Układy i nic więcej. Ludzi już w radiu szukają bo każdy omija ten nowoczesny syf miodem płynący.
3
fun 2015-11-07 15:10:16
-Nowy - napisałem bardzo trafnie . podpisuję się pod tym .
arni 2015-11-30 23:08:53
pracowałem w tym kołchozie teraz pracuje w bridgedstone i mam super robote i super kase , elo
2
oho 2015-12-08 23:39:43
Jasne jasne, pracuje tam od jakiegos czasu, praca smierdząca ale naprawde miła atmosfera u mnie na dziale. tjw pisza bo nie maja zajecia i tak wrócicie z podkulonym ogonkiem jak roboty nie bedziecie mieli
szatan 2015-12-27 07:32:30
HAHAH SZEF NIE NALEZY DO NAJGORSZYCH FIRMY CHYBA CI SIE POMYLILY
gustaf 2015-12-27 07:36:40
robota w tej firmie jest dla 2 grup pierwsza to kaskaderzy szukajacy byle czego a druga to kapusie ze stargardu

1800 zl rewelacja buhhhaha
srodki ochronne w szkolach maja lepsze
bhp zerowe
jak ktos chce sobie zmarnowac zycie styrenem to zapraszamy
1
snfi 2016-01-06 14:40:25
za 3 tys w greiswaldzie buhahahahhahahaah dla stolarza i elektryka miod malina lece pedze
krzysztof 2016-01-09 11:32:45
w tts robia juz ukraincy sami sobie odpowiedzcie na pytanie why why ???
Karotn 2016-01-10 15:36:30
Nie polecam isc do tej formy, kierownicy podpierdzielaja jak tylko moga. Dostajesz stawke 15 zl a masz robic za 3. Jesli bedzie taka szansa ze dostaniesz podwyzke to po czasie cie zwolnia bo za duzo zarabiasz. Do niemiec z tej firmy tez sie nie oplaca jechac do pracy za 8,5 euro na godzine w tym musisz sam wszystko oplacic. Ludzie robia bez maski i kombinezonow, wgl brak bhp. Pozdrawiam
2
XMan 2016-01-11 20:22:47
Chyba koledzy co tu piszą nie mają aktualnych informacji o firmie. Co do stawki muszę się zgodzić na początku ma się 15zł ale jest możliwość podwyższki, zarówno każdy pracownik dostaje miesięcznie premie frekwencjom. Co do środków BHP wcześniej tak było, że tego nie było ale to sami pracownicy buntowali się by nie przestrzegać tych przepisów. Teraz jest od górny i obowiązkowy nakaz używania masek i kompletnego kombinezonu. Jest dużo rzeczy do poprawy ale widzę, że firma idzie w dobrym kierunku. Każdy by chciał od razu kokosy zarabiać ale do tego trzeba być solidnym.
2
gizmo pierd 2016-02-08 18:39:34
pracuje w tts od maja 2015 z poczatku bylo ok jestem oddelegowany do hanse yacht w greiswaldzie .pieniadze sa smieszne firma TTS. kantuje na wyplatach jak sie tylko da zarabia sie 6000 nawet 5900 zl .trzeba kupowac samemu euro .hotel 1200zl twoj koszt i dojazdy okolo 500zl .hotel lipny brak grzejnikow w lazienkach .ogolnie niepolecam chyba ze w akcie desperacji.na reke zostaje okolo 3800zl
1
Inżynier 2016-06-29 18:22:25
UWAGA: Informacja skierowana jest do osób zainteresowanych podjęciem pracy w firmie Technologia Tworzyw Sztucznych (TTS) w Łozienicy pod Goleniowem. Firma stosuje w umowach o pracę zapisy, które nie są zgodne z obowiązującymi przepisami. Podpisanie takiej umowy może spowodować wiele problemów dla pracownika, który zdecyduje się podpisać taką umowę - rozstrzygnięcie jest możliwe tylko i wyłącznie na drodze sądowej (może to trwać / będzie powodowało wiele nerwów / będzie powodowało koszty sądowe).
gizmo pierd 2016-06-30 18:47:30
firma tts nie szanuje pracownikow w okresie wakacyjnym zwalniaja ludzi z greifswaldu tlumacz hanse jacht jak zuzyte niepotrzebne skarpety zero stabilnosci kasa malaaaaaaaaaaa. znam sytuacje na biezonco pracuje bezposrednio pod hanse yachts A G .pieniadze smieszne 1300 eur .
1
krysek 2016-07-05 12:27:24
A czy ktoś orientuje się ile zarabia kadra? Jest ogłoszenie na specjalistę ds. logistyki.
Zdecydowany. 2016-08-19 17:21:05
Najgorsza firma w jakiej miałem przyjemność pracować ,a raczej brak przyjemności ,kołchoz,ludzie bez szczelni ,atmosfera nie ludzka,zero rozwoju ,tylko trzeba zapierdalać za ,16 zł brutto...Nie Polecam ,jak najdalej od tej firmy..
4
JJ 2016-08-25 08:31:11
Firma jak firma dorobić się nie do robisz praca dla samej pracy chcesz to robisz nie to nie tylko kończy się powoli brak ofiar przez te wszystkie lata opinia się troszkę ro zniosła i drzwi otwarte w firmie nowy sposób werbowania chyba nic nie da ludzie zaczynają mądrzeć i praca pod presją przestaje być zabawna pozdrawiam wszystkich zielonych jeszcze troszkę i sami zakasacie rękawy to dopiero będzie norma
3
Przerażony. 2016-08-26 11:43:14
Jeśli ktokolwiek chcesz być więźniem za niewinność,to zapraszam do TTS ,SYF,BRUD,NIEKOMPETENCJA PRZEŁOŻONYCH,I KLATKA,chcesz dorabiać firmę swoim zdrowiem,udaj się do TTS,Oni ci zniszczą zdrowie,bo uważają że 16h , to godna stawka,pracowałem i widziałem,nie chcę nawet 20 zł na h od nich i tej pracy i tego zjebanego klimatu.ktokolwiek tam trafi ,to zrozumie o czym piszę..
6
JJ 2016-08-30 16:35:34
Pracy jest tam od groma tylko jak w postach wyżej na własne ryzyko oni zatrudniają praktycznie prawie na bieżąco i na bieżąco wywala ją albo ludzie sami się zwalniają
2
JJ 2016-08-30 16:36:15
Pracy jest tam od groma tylko jak w postach wyżej na własne ryzyko oni zatrudniają praktycznie prawie na bieżąco i na bieżąco wywala ją albo ludzie sami się zwalniają
3
Gość 2016-09-18 01:40:20
Brygadzisci i nie pokrewnych firm zostają kierownikami???
Takityp 2016-09-18 01:44:48
Coś w tym jest osoby z zewnątrz od kad jest nowy gościu od hr

3
bubu 2016-10-09 19:27:39
Donosiciel prezia ale w sumie dla ludzi z produkcji nie ma on większego znaczenia.
1
Zastanawiajace 2016-10-12 17:11:58
Dlaczego pozycja w controllingu jest tak dlugo nieobsadzona, chyba juz 3 miesiące firma ogłasza i ogłasza? Czy firma ma aż takie problemy wewnętrzne, że nikt nie chce się tego podjąc czy tak mało płacą, że żaden specjalista się nie godzi? ktoś? cos? jakaś podpowiedź?
3
Controllingowiec 2016-10-13 17:09:22
To dziwne, że tylko ta firma ma problem. Takie oferty znikają w dwa tygodnie z rynku. Chyba, że oferta słaba finansowo i dają mniej niż min 12 kafli albo raportuje się do dziwnej osoby w strukturze, na gorsze nie ma co zmieniać :) Powodzenia!
3
andy 2016-10-17 16:19:22
Dają trzy krotnie mniej od tego co napisałeś, więc się nie dziw ze jest jak jest.
3
workaholic 2016-10-23 08:35:08
Za przeproszeniem przestań ludziom kity wciskać, jak na razie to zamiast do pracy to ludzie jeżdżą do Greifswaldu żeby się szkolić i są to wyjazdy krótko terminowe (bo Polak ma nauczyć się w trzy dni tego, co Niemiec w pół roku). Poza tym TTS ciągle poszukuje ludzi do pracy, ponieważ z tych co przychodzą pozostaje niewielki procent. Niech ktoś napisze, dlaczego Niemiec pracując w Greifswaldzie zarabia jeszcze raz tyle co doświadczony Polak, dlaczego firma "na początek" nowym pracownikom daje dwu tygodniową umowę zlecenie (którą i tak otrzymują po upłynięciu tego czasu), dlaczego pracownicy z Ukrainy pracują na jakiś innych, bliżej nie określonych zasadach a Polacy muszą podpisywać wyciąg z Kodeksu Pracy z paragrafami dotyczącymi Dyskryminacji Rasowej!? Dlaczego mając dziecko/dzieci i biorąc np. w przypadku ich choroby tzw. "opiekę" to traci się premię?(odpowiedni dokument z opcją wyboru dla pracownika jest załączony do reszty dokumentów, które należy wypełnić przed podjęciem pracy). W wielu europejskich krajach dba się o pracowników mających małe dzieci i pomaga się im.... Następna sprawa to godziny nadliczbowe. Jeśli nie jesteś lizusem i nie obciągasz swojemu kierownikowi to na nie nie licz. Użyłem wulgarnego zwrotu ale nie da się tego opisać inaczej. Jednak pamiętaj, że nawet jak uda "Ci" się je dostać, to wynagrodzenie za nie otrzymasz po trzech miesiącach. Spójrzmy na stawki skoro już o wynagrodzeniu piszemy. W prasie TTS podaje informację, że można u nich zarabiać od 2300 do 3000zł netto miesięcznie. To wszystko zależy od tego na jakie stanowisko pracy aplikujesz i co ciekawe, dość brutalnie ale prawdziwie od tego na jakie stanowisko zostaniesz przydzielony pomimo że aplikowałeś na inne... Oczywiście dla młodych ludzi mieszkających często z rodzicami, nie mających własnych rodzin (dzieci, mieszkań w kredycie etc.) są to zarobki ciekawe bo wystarczające w stosunku do ich ze tak powiem zachcianek. Jednak jeśli jesteś doświadczonym laminiarzem, szkutnikiem, stolarzem, ślusarzem itp. to nie licz na godziwe zarobki bo za Twoje doświadczenie, nikt Ci tam nie zapłaci (no chyba że od początku będziesz lizał ciągle te same jaja czyli jaja kierownicze). Jeśli kolokwialnie mówiąc masz fach w dłoni,masz własną rodzinę, masz poukładane w głowie i chcesz dobrze zarabiać nie "idź" do TTSu! Jeszcze kilka słów do pana prezesa. Tabelki i wykresy to nie wszystko, doświadczony zarządca powinien dbać nie tylko o wirtualne wyniki ale także o tych, dzięki którym te wyniki powstają. Mam tu na myśli zarówno pracowników mocno uogólniając "biurowych" jak i z większym naciskiem pracowników całej produkcji. Panie prezesie, pomimo że ludzie Pańskiego pokroju czyli załóżmy że wykształceni ale i bogaci (zamożniejsi od Pana też...), bardzo lubią stawiać żądania oraz oczekują na bardzo szybką realizację ich ciężko zarobionych pieniędzy (w tym przypadku szybką budowę jachtów), nie zawsze jest to możliwe. W obecnych realiach firmy, nie da się zbudować jachtu w ciągu pięciu dni roboczych, nawet jeśli jakiś idealista twierdzi inaczej. Nie da się go u Was zbudować od początku do końca zgodnie ze sztuką/technologią bez błędnie w tak krótkim czasie, ponieważ nie jesteście do tego przygotowani ani technicznie ani też kadrowo. Tak tak...pracowałem w firmie TTS... jakiś czas temu... utrzymuję nadal kontakt z niektórymi pracownikami, widzę Waszą nagonkę medialną na samych siebie (to takie w sumie zabawne zjawisko) w której Pan dyr. mówi o ucieczce wykwalifikowanych pracowników do krajów skandynawskich i Niemiec. Głośno o tym mówicie jednocześnie oferując 2300zł miesięcznie i aż około 3 tysiące po jakimś bliżej nie określonym czasie (zależne od widzi misie kierownika, ilości godzin i stażu pracy)!!!! To się panowie nazywa HIPOKRYZJA. Chcecie mieć dobrze wyuczonych pracowników to kształcie ich dłużej (a nie tydzień - dwa i jazda na dział do "roboty"), uczcie ich do konkretnych stanowisk a nie do wszystkiego, bo powszechnie wiadomo że jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego. Podnieście zarobki (ale nie o złotówkę) tym wykwalifikowanym pracownikom, którzy poprawnie zdali egzamin po upływie okresu próbnego czyli tych trzech miesięcy. Jednocześnie podnieście pensje też tym, którzy najbardziej pomagają tym nowym pracownikom, to oni są ich nauczycielami pomimo że inni włącznie z prowadzącymi i kierownikami potrafią "rzucać im kłody pod nogi". Doceńcie starania ale nie zawsze poprzez pryzmat dostarczonych informacji od kierowników, ponieważ kierownicy zawsze w pewnym stopniu mijają się z prawdą (różne uwarunkowania + często pseudo kariera, zawyżone ego itp.). Na koniec dodam, że firma TTS ma też wiele zalet, ale znakomita większość z nich to twór piaru TTS. Takie działania w różowych okularach, które ktoś realizuje w celu odwrócenia uwagi od spraw istotnych i ku uciesze nie których pracowników (którzy chcieli by coś zmienić ale jak dostaną talerz grochówki to zmieniaj
10
Gruby 2016-10-24 18:08:49
Jako stary pracownik nie zgadzam sie z tymi wypocinami. To my starzy ciągniemy tą firme i to nam sie nalerzom podwyrzki. To my tyramy za trzech i nikt na nas nie narzeka. Bes nas byscie zgineli wszyscy a zakład by padł. To my umiemy wszystko zeby zrobić jaht. Bondzcie grzeczni i sie uczyć od nas starych! I mordy w kubeł!
2
podłoga 2016-10-25 18:23:02
Ty się gruby najpierw naucz pisać po Polsku, bo wstyd przynosisz sobie, swojej rodzinie i firmie TTS :-) Ps. Starzy pracownicy to patologia ale jeszcze większa patologia to pomarańczowy strugający kierownika i kierownik strugający pomarańczowego :-).

workaholic - nic dodać, nic ująć - pozdrawiam!
9
Żółtek 2016-11-04 18:37:04
Ktoś strzela z ucha. Wiemy kto.....
1
brikston 2016-11-04 22:37:32
siema o co chodzi w waszej firmie? od roku codziennie w radio stargard i radio szczecin ogłaszają się proponujac super prace za 2300 a pozniej za 3000zl o co k chodzi skooro przez rok nie moga znalezc ludzi??!! ja pracuje w birgstonie robota nie jest lekka ale hajs sie zgadza 3,5tys zł za 176h ale czterobrygadoowka piatek swiatek i niedziela w robocie . pzdr
1
Ano i 2016-11-05 08:17:52
O to chodzi że tyrka jest ciężka i młodzi uciekają a i kasa też ich nie motywuje bo za mała. U nas żaden pracownik produkcji nie ma 3500 no chyba że z nadgodzinami ale to tylko świry i lizusy tak tyrajom żeby na wsi kasą szpanować. Jest też dużo ćpunów co białko walą przed robotą no i tacy wychodzą na super pracowników. No i wszech obecna spychologja czyli jedni walą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a inni za to płacą. Najgorsze jest to że za te dwa koła nie jeden cie sprzeda bo jest cutasem.
Fuuuuuj!!! 2016-11-13 13:56:20
A taką wielką ochotę miałem, żeby zmienić branżę i przejść do TTS. A tu proszę, TTS = To Totalny Syf. To już wolę zostać w swoim kołchozie i niestety też za pensję głodową, ale bez obciągaczy skóraków i pod...rdalaczy!!!
1
dziwna firma 2016-11-16 17:34:58
Dalej szukają specjalisty ds controllingu. Tym razem na infopraca Od ilu to już miesięcy? Rekrutujący dyrektor wyciągnie jakieś wnioski? Bo na razie słabo słabo. Jeśli tak samo szybko myśli w biznesie i to on doradza prezesowi to nic dziwnego, że tak cienko przędziecie. Beton, to musi być jakiś beton.
1
Dziwna firma i juz spalona lokalnie 2016-11-16 17:36:25
Dalej szukają specjalisty ds controllingu. Tym razem na infopraca Od ilu to już miesięcy? Rekrutujący dyrektor wyciągnie jakieś wnioski? Bo na razie słabo słabo. Jeśli tak samo szybko myśli w biznesie i to on doradza prezesowi to nic dziwnego, że tak cienko przędziecie. Beton, to musi być jakiś beton.
2
Stary 2016-12-04 15:11:40
Gruby,naucz się pisać bezbłędnie
Zostaw swoją opinię o Technologie Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o. - Łozienica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technologie Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o.